Turnaround. Advocaten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Turnaround. Advocaten"

Transcriptie

1 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 juli 2010 Gegevens onderneming: Naam: Adres: Telefoonnummer: Bestuurder: Faillissementsnummer : Datum uitspraak: Curator: R-C: Activiteiten onderneming: Omzetgegevens: Personeel gemiddeld aantal: Verslagperiode : Bestede uren in verslagperiode : Bestede uren totaal: Korteweg Communicatie B.V. Begijnenhof 4-6 (5611 EL) Eindhoven Stone & Mayer B.V. en Schmidgall Consultancy a.v. 10/476 F 29juni2010 mr drs. F.P.G. Dix mr. P.P.M. van der Burgt Het geven van adviezen op de gebieden: marketing, organisatie en kommunikatie, het uitvoeren van en bemiddelen in onderzoek op deze gebieden, het uitvoeren of doen uitvoeren van adviezen op bovengenoemde gebieden, alle in de ruimste zin des woords; on dit doel is medebegrepen het deelnemen in, besturen van of op enigerlei andere wijze belang hebben bij ondernemingen met een soortgelijk of aanverwant doel (KvK). 2009: , juni tot en met 15 juli ,7 uur 78,7 uur Disclaimer Het openbaar verslag en het bijbehorende financieel verslag zijn geen prospectus of jaarrekening. Informatie die in dit openbaar verslag staat vermeld heeft uitsluitend ten doel schuldeisers conform art. 73a Fw. slechts een globaal en voorlopig inzicht te geven over de stand van zaken en de boedel in dit faillissement op het moment van deze verslaglegging en kan derhalve niet worden beschouwd als een rekening en verantwoording van de afwikkeling van de boedel. Op de inhoud van dit verslag kan derhalve noch in noch buiten rechte een beroep worden gedaan. 1. Inventarisatie 1. 1 Directie en organisatie: Enig aandeelhouder betreft Stichting Administratiekantoor Korteweg. Bestuurders zijn Stone & Mayer B.V. en Schmidgall Consultancy B.v. ieder zelfstandig bevoegd. Indirect bestuurders zijn de heer A.K.C. Steinmeijer (Stone & Mayer B.v.) en de heer H.B.

2 Schmidgall (Schmidgall Consultancy B.v.). 1.2 Winst en verlies.' 2008: ,- (resultaat na belastingen); 2009: -/ ,- (resultaat na belastingen). 1.3 Balanstotaal.' 2008: ,-; 2009: , Lopende procedures.' De curator is niet bekend met enige procedure. 1.5 Verzekeringen.' Deze zullen door de curator worden opgezegd. 1.6 Huur.' Failliet huurt de helft van het bedrijfspand gelegen aan de Begijnenhof 4-6 te Eindhoven van verhuurder Swinkels c.s. De andere helft wordt gehuurd door een architecten bureau Omega, Buro voor Geautomatiseerd Tekenen B.v.. Failliet verhuurt op haar beurt gezamenlijk met Omega een tweetal verdiepingen aan Robert Walters B.v. Daarnaast verhuurt failliet een tweetal kantoorruimten aan Emilio De Vlam VOF respectievelijk Konings & Partners B.v. 1.7 Oorzaak faillissement.' Volgens het bestuur: In 2006 is het nieuwe pand betrokken door failliet. Het jaar 2007 was een goed jaar. Tegen het einde van 2008 begon de markt terug te lopen. In 2009 is er een fors verlies geleden. In maart 2009 werden er zo'n 35% van de orders geannuleerd dan wel doorgeschoven. In april 2009 werd daarom besloten door het bestuur om in te grijpen en te saneren. In juni 2009 is er een sociaal plan opgesteld en zijn er een zestal werknemers ontslagen. Ondanks deze maatregelen bleven de resultaten in de zomer van 2009 matig. In oktober/november begonnen de resultaten weer aan te trekken. In december 2009, januari en februari 2010 ging het weer bergafwaarts. De maanden maart tot en juni 2010 waren niet verliesgevend. De vooruitzichten voor augustus 2010 waren echter dermate slecht dat de vennootschap niet meer aan haar betalingsverplichtingen zou kunnen voldoen. Er was geen liquiditeit meer aanwezig op grond waarvan de vennootschap haar eigen faillissement heeft aangevraagd.

3 De curator zal nog nader onderzoek plegen naar de oorzaken van het faillissement. 2. Personeel 2. 1 Aantal ten tijde van faill. : Aantal in jaar voor faili. : Datum ontslagaanzegging: 30juni Activa Onroerende zaken 3. 1 Beschrijving: Failliet heeft een drietal parkeerplaatsen in eigendom aan de Vestdijk te Eindhoven van het Medinacomplex (nummers 308 tim 310). 3.2 Verkoopopbrengst : Nog onbekend. 3.3 Hoogte hypotheek: ,- in hoofdsom te vermeerderen met 40% voor rente en kosten (ABN Amro Bank N.v.). 3.4 Boedelbijdrage : De curator zal in overleg met de bank bezien op welke wijze de parkeerplaatsen verkocht zullen worden. Als dan zal eveneens bezien worden of er een boedelbijdrage zal gelden voor de curator. Bedrijfsmiddelen 3.5 Beschrijving: Zie bijgevoegd boedelbeschrijving. 3.6 Verkoopopbrengst :

4 25.000, Boedelbijdrage : Niet van toepassing nu er een bodemrecht geldt voor de fiscus en de bank dient te delen in een omslag van de faillissementskosten. 3.8 Bodemvoorrecht fiscus: Zie onderdeel 3.7. Voorraden! onderhanden werk 3.9 Beschrijving: Failliet kende een OHW positie. De positie is opgebouwd lopende projecten. uit uren met betrekking tot Verkoopopbrengst : , Boedelbijdrage : Niet van toepassing. OHW is niet verpand aan de bank. Voorts neemt koper, zijnde De Leest & Zn. Holding B.V., de projecten over. Na afronding van betreffende projecten is de OHW pas actueel. Andere activa Beschrijving: Lopende contracten, orderportefeuille, offertes en goodwill Verkoopopbrengst : Voorts houdt failliet (100%) aandelen in een 'lege' vennootschap Traversine B.V. Deze vennootschap houdt op haar beurt 100% van de aandelen in Comm'pact Reclamemakers B.V. Laatstgenoemde vennootschap is inmiddels failliet (zie ook hierna). Deze aandelen zijn nog niet verkocht. De curator zal bezien of verkoop mogelijk is. 4. Debiteuren 4.1 Omvang debiteuren:

5 ,21. Van voornoemd bedrag is een bedrag ad ,90 niet te incasseren. Betrof een vordering op Comm'pact Reclamemakers B.v. Deze vennootschap is bij vonnis van 6 juli 2010 door de rechtbank 's-hertogenbosch (F 10/508) in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr drs. F.P.G Dix tot curator en mr. P.P.M. van der Burgt tot rechter-commissaris. Failliet was (indirect) aandeelhouder middels Traversine B.v. en is bestuurder. 4.2 Opbrengst: Met de Bank als pretens pandhouder is afgesproken dat koper voor incasso zal zorg dragen tegen een bijdrage ad 15% over het door haar daadwerkelijk geïncasseerd bedrag. 4.3 Boede/bijdrage : Geen. Curator heeft ingestemd met genoemde regeling in onderdeel 4.2. teneinde opbrengst te realiseren over het overig actief (zie bovenstaand). 5. Bank I Zekerheden 5.1 Vordering van bank(en) : ,30 (excl. PM posten). 5.2 Leasecontracten: Xerox en Driessen autolease. De lease overeenkomst van Xerox zalovergenomen worden door koper. De voertuigen zijn inmiddels ingeleverd bij Driessen autolease. 5.3 Beschrijving zekerheden: ABN Amro Bank: Verpanding van bedrijfsinventaris; Verpanding van bedrijfs- en handelsvoorraden; Verpanding van alle vorderingen op derden; Hypotheek op 3 parkeerplaatsen. 5.4 Separatistenpositie : De ABN Amro Bank. 5.5 Boede/bijdragen : In overleg.

6 5.6 Eigendomsvoorbehoud : Enkele crediteuren hebben een beroep gedaan op eigendomsvoorbehoud/auteursrecht. De curator respecteert de auteursrechten. 5.7 Reclamerechten : N.v.t. 5.8 Retentierechten : N.v.t. 6. Doorstart I voortzetten Voortzetten 6.1 Exploitatie / zekerheden: De curator heeft de activiteiten van failliet na datum faillissement voortgezet tot en met 12 juli 2010 met toestemming van de rechter-commissaris en de ABN Amro Bank. 6.2 Financiële verslaglegging: Het bestuur heeft de curator een exploitatie overzicht verstrekt. Behoudens de gebruikelijke boedelkosten zoals huur en loon konden de werkzaamheden zonder noemenswaardige kosten tijdelijk worden voortgezet. Doorstart 6.3 Beschrijving: De curator heeft kandidaat-kopers (10) in de gelegenheid gesteld na ondertekening van een biedingsprotocol en geheimhoudingsovereenkomst onderzoek te verrichten. 8 kandidaat-kopers hebben onderzoek verricht. 1 kandidaat-koper heeft een bod uitgebracht. Met deze kandidaat-koper is de curator in onderhandeling getreden en is er overeenstemming bereikt op 13 juli Koper betreft De Leest & Zn. Holding BV. 6.4 Verantwoording: De rechter-commissaris heeft toestemming verleend voor de transactie. De Bank dient de stukken nog te ondertekenen maar heeft de curator telefonisch laten weten in te stemmen. 6.5 Opbrengst: ,-. Incasso resultaat debiteuren is nog onbekend.

7 6.6 Boedelbijdrage : N.v.t. nu de boedel ter zake de verkoop - waarbij medewerking van de Bank m.b.t. de debiteuren noodzakelijk was - een opbrengst heeft kunnen realiseren over het overig actief ad ,-. 7. Rechtmatigheid 7. 1 Boekhoudplicht : De curator dient nog onderzoek te plegen. De eerste indruk is dat de administratie up to date en volledig is. 7.2 Depot jaarrekeningen: Jaarrekeningen 2007 tim 2009 zijn tijdig gedeponeerd. 7.3 Goedk. Verkl. Accountant: N.v.t Stortingsverpl. aandelen: Gelet op het feit dat de Hoge Raad in haar arrest van 17 oktober 2003, NJ 2004/282 (De Rijk q.q./de Roy) bepaalde dat op de verplichting tot volstorting van de aandelen de verjaringstermijn van vijf jaar van art. 3:307 lid 1 BW van toepassing is, zou een dergelijke verplichting zijn verjaard, zodat aan de vraag of de aandelen zijn volgestort geen praktisch belang (meer) toekomt. 7.5 Onbehoorlijk bestuur: Nog in onderzoek. zijn. De curator heeft op dit moment geen indicaties dat hier sprake van zou 7.6 Paulianeus handelen: Nog in onderzoek. zijn. De curator heeft op dit moment geen indicaties dat hier sprake van zou 8. Crediteuren 8. 1 Boedelvorderingen : Salaris curator 8.2 Pref vord. van de fiscus:

8 37.290, Pref vord. van het UWV : Nog niet bekend 8.4 Andere pref crediteuren: Nog niet bekend 8.5 Aantal concurrente crediteuren: 27 crediteuren hebben een vordering ingediend. 8.6 Bedrag concurrente crediteuren: , Verwachte wijze van afwikkeling: Nog onbekend. 9. Procedures Niet van toepassing. 10. Overig 10.1 Termijn afwikkeling faili. : Onbekend Plan van aanpak: De curator zalovergaan tot verkoop van het resterend actief en het verrichten van controle op de incasso. Voorts zal de curator (o.m.) een boekenonderzoek plegen met betrekking tot de oorzaken van het faillissement, onbehoorlijk bestuur en/of paulianeus handelen. Tot slot zal de curator overgaan tot het verrichten van reguliere faillissementswerkzaamheden Indiening volgend verslag: November 2010.

9 Boedel besch rijvi ng Korteweg communicatie BV Begijnenhof 4-6 Eindhoven 1

10 In de directiekamer Houten hoekbureau met verrijdbare directiestoel met wit lederen bekleding fabricaat Eamesen drie witte spreekstoelen Lederen draaistoel fabricaat Poltona Frau ( Italië) Schilderij aan de wand afmeting 140 x 150. Gesigneerd Jan Wils Droom 2005 Vaas op de grond en lederen bureaugarnituur I Mac Pc met draadloos toetsenbord en muis In de grote kantoorruimte op de eerste etage Acht in hoogte verstelbare witte bureaus fabricaat Drentea compleet met verrijdbare onderkasten met twee laden. Vier verrijdbare bureaustoelen met grijs/zwarte stoffering fabricaat LGA Vier verrijdbare bureaustoelen met grijs/rode stoffering fabricaat LGA Acht stapelbare kantoorstoelen met armleuning en kunststoffen zitting fabricaat Thonet Twaalf stalen archiefkasten met twee schuifdeuren en rode stoffering aan binnenzijde Houten boekenkast met twee schappen Twee houten bartafeis met vier krukken Twee vloerlampen met rode kap Diverse kantoormaterialen w.o. brievenbakjes, schrijfgerei, perforators, nietmachines, papier, papiervernietiger, prullenbakjes, telmachines etc. Decoratieve materialen w.o. drie vazen, foto in lijst, groene plant in pot Kopieerapparaat Xerox Workcentre pro 123 Zes HP Compaq Pc's Pentium 4/Windows XP met 17" flatscreen, toetsenbord en muis IMAC pc met toetsenbord en muis HP Color laserjet 2605 HP Laserjet 1010 Dymo Labelwriter 400 Turbo Twee telefoontoestellen Notebook Toshiba Satelite Pro Notebook HPCompaq 6710 Connexity en 12 extra toestellen Twee digitale camera's DSW megapixels en DSCS70 Sony Cybershot In de kantoorruimte beneden Twee gekoppelde werkeilanden opgebouwd uit in hoogte verstelbare hoekbureaus. Fabricaat Gispen. Compleet met verrijdbare onderkasten. In hoogte verstelbaar hoekbureau fabricaat Gispen compleet met verrijdbare onderkast. Vier verrijdbare bureaustoelen fabricaat Axia, zwart gestoffeerd Verrijdbare bureaustoel met grijs/rode stoffering fabricaat LGA Vier verrijdbare bureaustoelen,fabricaat Gispen, Zwart gestoffeerd Klassiekwachtkameropstelling Houten bibliotheekkast Acht houten archiefkasten met vier deuren Houten archiefkast en boekenkast bestaande uit twee stoelen en tafel 2

11 Vijf HP Compaq Pc'smet 17"flatscreen, toetsenbord en muis Drie I MAC pc's model AI22S met toetsenbord en muis Twee externe harde schijven Decoratieve materialen w.o. zes werkstukken in lijst, wandklokken, vijf fotolijsten, groene bloempotjes en twee planten in pot Diverse kantoormaterialen w.o. brievenbakjes, schrijfgerei, perforators, nietmachines, papier, papiervernietiger, prullenbakjes, telmachines etc. In de directiekamer beneden Directiebureau met halfrond groen blad Verrijdbare bureaustoel grijs/geel gestoffeerd Drie verrijdbare conferentiestolen, lemon gestoffeerd. Fabricaat Montis Drie okergele lederen fauteuils Drie stalen bijzettafeltjes met glazen blad Houten boekenkast met zestien glazen deuren en twee schuifkasten Verrijdbare groen ladekast met vier laden Stalen vloerlamp en bureaulamp Lumiance Stalen staande kapstok Twee houten bijzettafels Zwarte staande vloerlamp Flip-over HP Compaq PCIntel Vpro met 17"flatscreen, toetsenbord en muis In de kantine Twee houten bartafeis met twintig krukken Twee houten zuilen en houten opbergkast Koffiemachine DEtype geschikt voor Koffie, chocolade, cappuccino, wiener melange en heet water. Type ES5100 Tafelvoetbalspel Mamut Serviesgoed en bestek in de kasten Tostiapparaat en waterkoker SamsungTV aan de wand In de printkamer Twee stalen archiefkasten met twee roldeuren Stalen archiefkast met twee schuifdeuren Stalen ladekast met zes laden Papiersnijder Ideal Voorraad kantoormaterialen in de kasten w.o. printpapier, pennen, paperclips, insteekhoezen etc. 3

12 In de spuitruimte Twee stalen archiefkasten met twee schuifdeuren Stalen archiefkast met twee deuren Verrijdbare spuitcabine Fabricaat Tornado. 417 draaiuren Drie verrijdbare bureaustoelen in diverse uitvoeringen, zwart gestoffeerd Poetswagen en bedrijfsstofzuiger Nilfisk Metalen wandkapstok met hoedenplank In de presentatieruimte Twee witte kantoortafels fabricaat Drentea Twaalf verrijdbare conferentiestoelen, grijs gestoffeerd. Fabricaat Fora Form. Drie Fatboy zitzakken Veertien stapelbare kantoorstoelen fabricaat Thonet. Drie houten zuilen met planten Schilderij aan de wand gesigneerd Jan Morée 1998, afmeting150 x 120. Getiteld Non-compatible Pet Houten presentatiekast met vier deuren Samsung TV in de kast PCin de kast HP Compaq Pentium 4 In de spreek/archiefkamer Ovale conferentietafel met houten blad en zes Thonet kantoorstoelen Kantoortafel Gispen Drie verrijdbare bureaustoelen zwart gestoffeerd Drie stalen archiefkasten met twee schuifdeuren Stalen archiefkast met twee roldeuren Verrijdbare houten serveerwagen met plant Voorraad papier in de kasten In de serverruimte Twee voedingen t.b.v. telefooncentrale Drie 3 kom Switches 2x type 4226T, 1 x 2816 Zyxel Firewall type Zywall 35 KPN HDSLDesktop telefooncentrale EHV/DA1768 Twee servers HP Proliant DL380G5, 4 x 72 GB Apple G5 80 GB in gebruik als server met EasyRaid dataopslag 500GB Drie APC Smart UPSnoodbatterijen Diverse computeronderdelen w.o. oude Imac, toetsenborden etc. Beamer Philips Hopper SV20 Impact Stalen archiefkast met twee schuifdeuren Softwarepakketten in de kasten w.o. QuarkXPress, Adobe creative Suite, Toast 8 en office mac 4

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 23 december 2010

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 23 december 2010 De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 23 december 2010 Gegevens onderneming: Naam: Adres: Telefoonnummer: Bestuurder:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 juli 2010

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 juli 2010 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 juli 2010 Gegevens onderneming: Naam: Adres: Telefoonnummer: Bestuurder: Faillissementsnummer : Datum uitspraak: Curator: R-C: Activiteiten onderneming: Omzetgegevens

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 14 december 2010 Gegevens onderneming: Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 5 oktober 2012 Gegevens Naam Adres onderneming Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 juni 2013

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 juni 2013 De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 juni 2013 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 oktober 2010 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 14 september 2012 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 januari 2013

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 januari 2013 De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 januari 2013 Gegevens onderneming Naam Fokuswonen B.V. Adres Revital B.V.

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 mei 2014 Gegevens onderneming Naam Adres Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

Turnaround Advocaten. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

Turnaround Advocaten. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 januari 2014 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 28 juli 2011 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. 't Drankurgel B.v. Tongelresestraat 32 Telefoonnummer

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. 't Drankurgel B.v. Tongelresestraat 32 Telefoonnummer Turnaround Advocaten Specialisten in bedrijfskwesties De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 3 januari 2012 Gegevens

Nadere informatie

Turnaround Advocaten. Activiteiten onderneming

Turnaround Advocaten. Activiteiten onderneming De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 26 september 2013 Gegevens onderneming Naam Adres Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. 1:1 Turnaround De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 18 september 2013 Gegevens onderneming Naam Verkeersschool Dekker

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 29 april 2012 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 mei 2013 Gegevens onderneming Naam : Gebr. Spierings stucadoors -en afwerkingsbedrijf

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 21 januari 2013 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 juni 2010

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 juni 2010 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 juni 2010 Gegevens onderneming: Naam: Adres: Telefoonnummer: Bestuurder: Faillissementsnummer : Datum uitspraak: Curator: R-C: Activiteiten onderneming: Omzetgegevens:

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 20 januari 2014 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 9 januari 2012 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/17/435 NL:TZ:0000017512:F002 21-11-2017 mr. C.G.H. Hofland mr. M Pellikaan Algemeen Gegevens onderneming Vermunt Holding BV Activiteiten

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 23 oktober 2013 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

Er zou een procedure aanhangig zijn tegen de voormalig accountant.

Er zou een procedure aanhangig zijn tegen de voormalig accountant. FAI LLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 26 maart 2010 Gegevens onderneming : Naam: Adres: Telefoonnummer: Bestuurder: Faillissementsnummer : Datum uitspraak: Curator: R-C: Activiteiten onderneming: Omzetgegevens:

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 1 februari 2011 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 17 april 2013. : BKV Beheer B.V.:

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 17 april 2013. : BKV Beheer B.V.: FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 17 april 2013 Gegevens onderneming : BKV Beheer B.V. BKV Vastgoedonderhoud B.V. Faillissementsnummer : 13/253F 13/257F Datum uitspraak : 12 maart 2013 Curator : mr

Nadere informatie

Turnaround Advocaten. Gegevens onderneming Naam

Turnaround Advocaten. Gegevens onderneming Naam Specialisten in bedrijfskwesties De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 september 2013 Gegevens onderneming Naam

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 24 maart 2011 Gegevens onderneming: F1 Racing B.V. Faillissementsnummer: F 11.84 (Rechtbank Arnhem) Datum uitspraak: 1 maart

Nadere informatie

De wijzigingen ten opzichte van het vorige verslag zijn onderstreept weergegeven.

De wijzigingen ten opzichte van het vorige verslag zijn onderstreept weergegeven. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 8 augustus 2013 Gegevens onderneming Naam Adres Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. Hét wapen legen schijnzekerheid De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 20 juni 2014 Gegevens onderneming Naam Adres

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 20 november 2013

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 20 november 2013 De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 20 november 2013 Gegevens onderneming Naam Adres Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag

Openbaar faillissementsverslag Openbaar faillissementsverslag Nummer: 2 Datum: 11 april 2011 Datum uitspraak: 31 augustus 2010 Curator: Mr. J.W. Achterberg R-C: Mr. M.L.D. Akkaya Activiteiten onderneming: Het produceren en uitgeven

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 18 januari 2011 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de di.gitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de di.gitale versie van het verslag. in bedrijfskwesties De papieren versie van het verslag is identiek aan de di.gitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 januari 2014 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer

Nadere informatie

Verslagperiode 10 augustus 2012 tot en met 1 februari 2013 Bestede uren in verslagperiode 3,10 uur (tot en met 1 februari 2013)

Verslagperiode 10 augustus 2012 tot en met 1 februari 2013 Bestede uren in verslagperiode 3,10 uur (tot en met 1 februari 2013) FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer 4 de verslag Datum 1 februari 2013 Gegevens onderneming Rob van Beek Beheer BV (kvk 20118207) Faillissementsnummer 11 / 632 F Datum uitspraak 1 november 2011

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 9 januari 2012 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 4 februari 2014 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

POSTBUS 3404 4800 DK BREDA. www.rassers.nl. 2 de openbare verslag Datum 11 mei 2011. Nummer

POSTBUS 3404 4800 DK BREDA. www.rassers.nl. 2 de openbare verslag Datum 11 mei 2011. Nummer FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer 2 de openbare verslag Datum 11 mei 2011 Gegevens onderneming Adviez Deelnemingen BV (kvk: 20133181) Faillissementsnummer 11/ 24 F Datum uitspraak 18 januari

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 6 februari 2012 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

V.V.W. (Verhuur van Wegtransportmiddelen) B.V. (kvk: 20022604)

V.V.W. (Verhuur van Wegtransportmiddelen) B.V. (kvk: 20022604) FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer 2 de openbare verslag Datum 8 juli 2011 Gegevens onderneming V.V.W. (Verhuur van Wegtransportmiddelen) B.V. (kvk: 20022604) Faillissementsnummer 11/75 F Rb Breda

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 2 Datum: 5 maart 2014 Gegevens onderneming: HSI Trading B.V. Faillissementsnummer: F 02/13/934 Datum uitspraak: 5 november 2013 Curator:

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 juni 2013

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 juni 2013 De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 juni 2013 Gegevens Naam Adres onderneming Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag

Openbaar faillissementsverslag Openbaar faillissementsverslag Nummer: 3 Datum: 1 augustus 2011 Gegevens: Datum uitspraak: 31 augustus 2010 Curator: Mr. J.W. Achterberg R-C: Mr. M.L.D. Akkaya Activiteiten onderneming: Het produceren

Nadere informatie

Nummer: 2 Datum: 28 december 2010

Nummer: 2 Datum: 28 december 2010 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 28 december 2010 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap ZappSpace B.V. Faillissementsnummer : F 10/741 Datum uitspraak : 28 september 2010 Rechter-commissaris

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag

Openbaar faillissementsverslag Openbaar faillissementsverslag Nummer: 2 Datum: 17 mei 2011 Gegevens: FLEX Bar B.V. ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te onder nr. 34167012, statutair gevestigd te, gevestigd aan Pazzanistraat 1

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon Nummer: 6 Datum: 2 januari 2013 Gegevens onderneming: Datum uitspraak: 14 juni 2011 Curator: Mr. M.A.L.M. Willems R-C: Mr. C.P. Bleeker Activiteiten onderneming:

Nadere informatie

Turnaround Advocaten. Gegevens onderneming Naam

Turnaround Advocaten. Gegevens onderneming Naam De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 26 februari 2014 Gegevens onderneming Naam Adres Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

Verslagperiode 27 september 2011 tot en met 24 oktober 2011 Bestede uren in verslagperiode 47 uur (tot en met 21 oktober 2011) Bestede uren Totaal

Verslagperiode 27 september 2011 tot en met 24 oktober 2011 Bestede uren in verslagperiode 47 uur (tot en met 21 oktober 2011) Bestede uren Totaal FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Eerste openbare verslag Datum 24 oktober 2011 Gegevens onderneming Espaflor Nederland BV (kvk: 18130356) Faillissementsnummer 11 / 567 F Datum uitspraak 27 september

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 9 Datum: 27 december 2010

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 9 Datum: 27 december 2010 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 9 Datum: 27 december 2010 Gegevens onderneming : GWW Trading B.V. Faillissementsnummer : 08 / 468 F Datum uitspraak : 2 december 2008 Curator : Mr L.J.A.M. Hanssen R-C : Mr

Nadere informatie

Turnaround Advocaten. 1. 1 Directie en organisatie : 1.3 Balanstotaal: FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 13 november 2009

Turnaround Advocaten. 1. 1 Directie en organisatie : 1.3 Balanstotaal: FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 13 november 2009 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 13 november 2009 Gegevens onderneming: Naam: Adres: Telefoonnummer: Bestuurder: Faillissementsnummer : Datum uitspraak: Curator: R-C: Activiteiten onderneming: Omzetgegevens:

Nadere informatie

: De verkoop van keukens, keukenapparatuur en accessoires. Omzetgegevens : 426.393,67 over 2009 Personeel gemiddeld aantal : 3

: De verkoop van keukens, keukenapparatuur en accessoires. Omzetgegevens : 426.393,67 over 2009 Personeel gemiddeld aantal : 3 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 10 november 2010 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap De Keukenzaak Kuipers BV. Faillissementsnummer : F 09/802 Datum uitspraak : 3 november 2009 Rechter-commissaris

Nadere informatie

Turnaround Advocaten. Gegevens onderneming Naam

Turnaround Advocaten. Gegevens onderneming Naam De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 26 mei 2014 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag

Openbaar faillissementsverslag Openbaar faillissementsverslag Nummer: 2 Datum: 8 april 2011 Gegevens: Datum uitspraak: 28 september 2010 Curator: Mr. J.W. Achterberg R-C: Mr. K.D. van Ringen Activiteiten onderneming: Kapper(ambulant)

Nadere informatie

1. Inventarisatie 1.1 Directie en organisatie : Er is sprake van de besloten vennootschap Van Steijn Wonen B.V.. De heer L.M.C.V.

1. Inventarisatie 1.1 Directie en organisatie : Er is sprake van de besloten vennootschap Van Steijn Wonen B.V.. De heer L.M.C.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 8 december 2009 Gegevens onderneming : Besloten vennootschap Van Steijn Wonen B.V. Faillissementsnummer : F09/357 Datum uitspraak : 26 mei 2009 Rechter-commissaris

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 17 augustus 2010

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 17 augustus 2010 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 17 augustus 2010 Gegevens onderneming : Naam: Adres: Telefoonnummer: Bestuurder: Faillissementsnummer : Datum uitspraak: Curator: R-C: Activiteiten onderneming: Omzetgegevens:

Nadere informatie

POSTBUS 3404 4800 DK BREDA. www.rassers.nl. 2 de openbare verslag Datum 3 februari 2012. nummer

POSTBUS 3404 4800 DK BREDA. www.rassers.nl. 2 de openbare verslag Datum 3 februari 2012. nummer FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW nummer 2 de openbare verslag Datum 3 februari 2012 Gegevens onderneming Espaflor Nederland BV (kvk: 18130356) Faillissementsnummer 11 / 567 F Datum uitspraak 27 september

Nadere informatie

Gegevens onderneming Remmers Carrosseriefabriek BV (kvk: 18037921) Faillissementsnummer F 10 / 736 Datum uitspraak 28 december 2010

Gegevens onderneming Remmers Carrosseriefabriek BV (kvk: 18037921) Faillissementsnummer F 10 / 736 Datum uitspraak 28 december 2010 FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer 3 ste openbare verslag Datum 12 juli 2011 Gegevens onderneming Remmers Carrosseriefabriek BV (kvk: 18037921) Faillissementsnummer F 10 / 736 Datum uitspraak

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 5 oktober 2012. Gegevens onderneming : Grafipress Veenendaal BV (2 e verslag) Aalbers Holding BV (1 e verslag)

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 5 oktober 2012. Gegevens onderneming : Grafipress Veenendaal BV (2 e verslag) Aalbers Holding BV (1 e verslag) FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 5 oktober 2012 Gegevens onderneming : Grafipress Veenendaal BV (2 e verslag) Aalbers Holding BV (1 e verslag) Faillissementsnummer : 12/378 F, 12/372 F Datum uitspraak

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 6 mei 2010

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 6 mei 2010 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 6 mei 2010 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap De Keukenzaak Kuipers BV. Faillissementsnummer : F 09/802 Datum uitspraak : 3 november 2009 Rechter-commissaris

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 18 december 2009

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 18 december 2009 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 18 december 2009 Gegevens failliet : vof Vakflex de heer M.S. Mulder S.H. Mulder Holding Utrecht BV Faillissementsnummer : 09/695 F, 09/696 F, 09/697 F Datum uitspraak

Nadere informatie

2 e verslag. Mr. H.W.P.J. Hopmans (voorheen mevrouw mr. D.A.E.M. Hulskes) Mevrouw C.W.E.M. Schipper-Heijmans

2 e verslag. Mr. H.W.P.J. Hopmans (voorheen mevrouw mr. D.A.E.M. Hulskes) Mevrouw C.W.E.M. Schipper-Heijmans FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer 2 e verslag Datum 10 september 2012 Gegevens onderneming Strategic Development Group BV (kvk 18061155) h.o.d.n. Institute for strategic development en SDG Faillissementsnummer

Nadere informatie

POSTBUS 3404 4800 DK BREDA. Eerste openbare verslag Datum 8 juli 2011

POSTBUS 3404 4800 DK BREDA.  Eerste openbare verslag Datum 8 juli 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Eerste openbare verslag Datum 8 juli 2011 Gegevens onderneming BVI Installaties BV (kvk: 18072750) Faillissementsnummer 11/281 F Datum uitspraak 24 mei 2011

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag

Openbaar faillissementsverslag Openbaar faillissementsverslag Nummer: 3 Datum: 26 juli 2011 Gegevens: Datum uitspraak: 28 september 2010 Curator: Mr. J.W. Achterberg R-C: Mr. K.D. van Ringen Activiteiten onderneming: Kapper(ambulant)

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: RC: F.02/13/934 NL:TZ:0000013289:F001 05112013 dr. mr. L.L.M. Prinsen mr. M Pellikaan Algemeen Gegevens onderneming HSI Trading B.V. Activiteiten

Nadere informatie

WIJZIGINGEN / AANVULLINGEN TEN OPZICHTE VAN HET VORIGE VERSLAG WORDEN rood WEERGEGEVEN

WIJZIGINGEN / AANVULLINGEN TEN OPZICHTE VAN HET VORIGE VERSLAG WORDEN rood WEERGEGEVEN Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 2 Datum: 8-6-2011 WIJZIGINGEN / AANVULLINGEN TEN OPZICHTE VAN HET VORIGE VERSLAG WORDEN rood WEERGEGEVEN Datum uitspraak:

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/13/93 NL:TZ:0000003984:F001 29-01-2013 mr. J.L. de Crom mr. TJ van Gessel Algemeen Gegevens onderneming Besloten vennootschap

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 26 maart 2014 Gegevens onderneming Naam Adres Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

Nummer: 36 Datum: 2 maart ,5 uren Bestede uren Totaal: zie vorige verslagen kantoor Houben + 4,5 uren + 2,5 uren = 7,0 uren

Nummer: 36 Datum: 2 maart ,5 uren Bestede uren Totaal: zie vorige verslagen kantoor Houben + 4,5 uren + 2,5 uren = 7,0 uren Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 36 Datum: 2 maart 2012 Gegevens onderneming: De Kok Bouwgroep Breda/Tilburg BV Faillissementsnummer: 02/66 F Datum uitspraak: 26 februari

Nadere informatie

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Inzake het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Schilder- en afwerkingsbedrijf E. Hoogeweg

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 30 mei 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 30 mei 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 30 mei 2011 Gegevens onderneming : UVOT BV, gevestigd te (3903 ET) Veenendaal aan het Heelkruid 9, KvK Utrecht dossnr. 30267543. Faillissementsnummer : 11/219 F.

Nadere informatie

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 16 juli 2015 Gegevens onderneming : Haweka Datacom

Nadere informatie

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 18-03-2014 Gegevens onderneming: Datum uitspraak: Curator: R-C: 20-02-2014 (rechtbank Rotterdam, overgedragen aan

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.17/15/143 NL:TZ:0000000618:F001 25-08-2015 mr. H.C. Lunter mr. H.J. Idzenga Algemeen Gegevens onderneming Bijlsma Hekwerk B.V. Activiteiten

Nadere informatie

Verslagperiode 2 november 2011 tot en met 17 januari 2012 Bestede uren in verslagperiode 99,06 uur (tot en met 17 januari 2012)

Verslagperiode 2 november 2011 tot en met 17 januari 2012 Bestede uren in verslagperiode 99,06 uur (tot en met 17 januari 2012) FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Tweede openbare verslag Datum 18 januari 2012 Gegevens onderneming Scooterland B.V. (20068456) Faillissementsnummer 11 / 580 F Datum uitspraak 4 oktober 2011

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 28 november 2012

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 28 november 2012 De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 28 november 2012 Gegevens Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder onderneming

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22 augustus 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22 augustus 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22 augustus 2012 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Moes Bouw Onderhoud Renovatie Almere B.V., gevestigd en kantoorhoudende te (1332BJ) Almere aan de

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Datum: 21 september 2009

FAILLISSEMENTSVERSLAG Datum: 21 september 2009 FAILLISSEMENTSVERSLAG Datum: 21 september 2009 Gegevens onderneming : Emkor B.V. Faillissementsnummer : F 09/529 Datum uitspraak : 11 augustus 2009 Curator : mr. J.M. de Koning (nadat mr. W.Th. van Dijk

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 31 juli : Manjefiek Damesmode voor een Maatje meer B.V. (KVK: )

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 31 juli : Manjefiek Damesmode voor een Maatje meer B.V. (KVK: ) FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 31 juli 2013 Gegevens onderneming : Manjefiek Damesmode voor een Maatje meer B.V. (KVK: 30177860) Faillissementsnummer : C/16/13/727 F Datum uitspraak : 2 juli 2013

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 12 maart 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 12 maart 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 12 maart 2013 Gegevens onderneming : Restaurant Midden-Nederland B.V. Faillissementsnummer : 13/153F Datum uitspraak : 5 februari 2013 Curator : mr M. Waijers R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/14/718 NL:TZ:0000010598:F001 07-10-2014 mr. L. Bijlsma mr. MDE van der Borst-Leppens Algemeen Gegevens onderneming KEUKENFABRIEK

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 12 juni 2014. Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 12 juni 2014. Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 12 juni 2014 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Werbij B.V., tevens handelend onder de naam NedCard, statutair gevestigd

Nadere informatie

Gegevens onderneming Hertenroep Monumenten BV (kvk: 12061840) Faillissementsnummer F. 02/13/494 Datum uitspraak 21 mei 2013 Mr. L.B.A.

Gegevens onderneming Hertenroep Monumenten BV (kvk: 12061840) Faillissementsnummer F. 02/13/494 Datum uitspraak 21 mei 2013 Mr. L.B.A. FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Vierde openbare verslag Datum 1 juli 2014 Gegevens onderneming Hertenroep Monumenten BV (kvk: 12061840) Faillissementsnummer F. 02/13/494 Datum uitspraak 21

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/15/264 NL:TZ:0000010598:F003 28-04-2015 mr. L. Bijlsma mr. MDE van der Borst-Leppens Algemeen Gegevens onderneming Holding Keukenfabriek

Nadere informatie

statutair gevestigd te Amsterdam, zaakdoende te Abcoude Faillissementsnummer: 11/84 F (11.4 S) Datum uitspraak: 3-2-2011 (surséance 24-1-20110)

statutair gevestigd te Amsterdam, zaakdoende te Abcoude Faillissementsnummer: 11/84 F (11.4 S) Datum uitspraak: 3-2-2011 (surséance 24-1-20110) Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 4-3-2011 Datum uitspraak: 3-2-2011 (surséance 24-1-20110) Curator: Mr S.K.Li R-C: Mevrouw Mr C.M. Degenaar Activiteiten

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 15 september 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 15 september 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 15 september 2015 Gegevens onderneming : Dim Sum Food B.V. Faillissementsnummer : F.02/13/981 Datum uitspraak : 19 november 2013 Curator : mr. J.L.G.M. Verwiel Rechter-Commissaris

Nadere informatie

Verslagperiode 4 oktober 2011 tot en met 1 november Bestede uren in verslagperiode 55,26 uur (tot en met 1 november 2011)

Verslagperiode 4 oktober 2011 tot en met 1 november Bestede uren in verslagperiode 55,26 uur (tot en met 1 november 2011) FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Eerste openbare verslag Datum 2 november 2011 Gegevens onderneming Scooterland B.V. (20068456) Faillissementsnummer 11 / 580 F Datum uitspraak 4 oktober 2011

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon Nummer: 5 Datum: 20 mei 2011 Gegevens onderneming: Totempaal Media B.V. Faillissementsnummer: 09/522 Datum uitspraak: 7 juli 2009 Curator: mr. M.A. Bos R-C:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 januari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 januari 2015 Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 januari

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Faillissementsnummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: NL:TZ:0000008891:F002 01-11-2016 mr. J.M. Sprangers mr. Antje Goederee Algemeen Gegevens onderneming Gebr. Piek Beheer B.V. gevestigd te Eesveen (8347

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 26 mei 2015 Gegevens onderneming: Zernike Group Holding B.V. (KvK nr. 02045193) gevestigd te (9728 BM) Groningen aan de Paterswoldseweg

Nadere informatie

Voor zover de tekst in dit verslag afwijkt van hetgeen in het vorige verslag is gemeld, is die tekst vetgedrukt weergegeven.

Voor zover de tekst in dit verslag afwijkt van hetgeen in het vorige verslag is gemeld, is die tekst vetgedrukt weergegeven. De inhoud van dit verslag is identiek aan de digitale versie die aan de rechtbank is verzonden. VERSLAG 1 Datum: 11 januari 2013 Gegevens onderneming : Ordinatio Plus B.V. Faillissementsnummer : F.01/12/1022

Nadere informatie

Nummer: 6 Datum: 14 mei 2012

Nummer: 6 Datum: 14 mei 2012 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 14 mei 2012 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap De Keukenzaak Kuipers BV. Faillissementsnummer : F 09/802 Datum uitspraak : 3 november 2009 Rechter-commissaris

Nadere informatie

Activiteiten onderneming : Detailhandel in damesbovenkleding. Omzetgegevens : 2009: 340.106,-- Personeel gemiddeld aantal : 4

Activiteiten onderneming : Detailhandel in damesbovenkleding. Omzetgegevens : 2009: 340.106,-- Personeel gemiddeld aantal : 4 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 20 september 2011 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Den Exter Leiden B.V. t.h.o.d.n. Cecil Store Lisse Faillissementsnummer : F 10-445 Datum

Nadere informatie

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 18 juni 2014 Gegevens onderneming : Architectenbureau

Nadere informatie

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 18 mei 2015 Gegevens onderneming : Jaarfeestartikelen

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 2 Datum: 7 augustus 2015 Gegevens onderneming: Datum uitspraak: 28 april 2015 Curator: mr. J. van Oijen R-C: mr. M.L. Trippenzee-Braaksma

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 28 mei 2014 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag

Openbaar faillissementsverslag Openbaar faillissementsverslag Nummer: 2 Datum: 5 december 2011 Gegevens: Datum uitspraak: 14 juni 2011 Curator: Mr. J.W. Achterberg R-C: Mr. C.P. Bleeker Activiteiten onderneming: Bemiddeling bij de inkoop

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 8 april 2016 Rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 8 april 2016 Rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 8 april 2016 Rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vormvast B.V. Faillissementsnummer : C/02/16/143

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 4 (eindverslag). Datum: 20 januari 2015. Gegevens onderneming: Putters Nest Beheer B.V. Faillissementsnummer: C/01/13/736 F Datum

Nadere informatie

Verslagperiode: 1 januari 2013 30 juni 2013 Bestede uren in verslag periode:

Verslagperiode: 1 januari 2013 30 juni 2013 Bestede uren in verslag periode: Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 6 Datum: 19 juli 2013 Gegevens onderneming: Bierings Metaal B.V. Faillissementsnummer: 11/581F Datum uitspraak: 4 oktober 2011 Curator:

Nadere informatie