Vergelijking van 6 spots

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vergelijking van 6 spots"

Transcriptie

1 Vergelijking van 6 spots

2 In deze tekst bespreek ik 6 spots. Dit zijn: Robe Robin 300 Plasma spot Robe Robin 300E spot Clay-Packy Alpha 300 spot (elektromagnetische ballast) Clay-Packy Alpha 300 spot (elektrische ballast) Clay-Packy Alpha 300 HPE spot Clay-Packy Alpha 1500 spot Van deze spots zijn er twee keer twee die erg op elkaar lijken. Dit zijn de twee Robe spots en de twee Clay-Packy Alpha 300 spots. Om met de Robespots te beginnen, hierbij is het voornaamste verschil de lamp. Bij de eerste uit her rijtje zit er in plaats van een gewone lamp een, de naam zegt het al, plasma lamp in. Deze lamp heeft een veel lagere energie consumptie terwijl de hoeveelheid licht niet zo heel veel minder is. Er is een verschil van ongeveer 4000 lumen. Ter vergelijking; een gloeilamp van 100 Watt geeft 1200 Lumen. Je mist een hoeveelheid licht van ongeveer 3 gloeilampen. Een tweede verschil zit inde levensduur van de lamp. De Plasma lamp heeft banduren dat is vijf keer langer dan een halogeenlamp die in de andere spot zit. Ook zit er nog een belangrijk verschil in de kleurtemperatuur. De Plasma lamp heeft een kleurtemperatuur van 6000K waardoor er in het lichtspectrum van de lamp minder rood zit. En een betere benadering van het daglicht heeft. Lichtspectrum met kleurtemperatuur. Lichtspectrum MSD_Gold MiniFastFit 1CT Lichtspectum van plasmalamp (uit patentaanvraag) Dit zijn de belangrijkste verschillen tussen de lampen. De firmware en de aansluitingen en dergelijke zijn identiek.

3 Hieronder heb ik een uitleg over de werking van de plasmalamp gevonden. Robe ontmoet Luxim en de ROBIN 3 Plasma Spot werd geboren! Jim Hutchison 31 maart 2009 Deze week gebeuren er een aantal interressante dingen met betrekking tot movingheads en de ontwikkeling ervan, de vakbeurs Pro Light and Sound is bezig in Frankfurt, en robe heft een nieuwe movinghead met Luxim s LIFI technologie aangekondigd. Ik ben al een tijd fan van het bedrijf Luxim, en recent hoorde ik dat Robe Lighting een lamp maakt met een lamp met de LIFI Plasma technologie er in. Je kan jezelf afvragen wat dit voor technologie is en waarom jij er iets mee zou moeten.okee, de Plasma lamp technologie is redelijk nieuw. En word nu geïmplementeerd in apparaten zoals bij Robe. Okee, wat is een LIFI lamp eigenlijk? Luxim heeft een lichtbron ontwikkeld die niet met elektrische verbindingen werkt maar in plaats daarvan van kracht word voorzien door radiogolven. De lamp- in dit geval, laten we het hebben over de lamp gemaakt voor de entertainment industrie, is een is ongeveer even groot als een penicilline capsule. Het is een kleine lamp met een behuizing van quarts. Als de Radiofrequentie de lamp bestraalt gebeuren er een aantal dingen: het elektromagnetische veld zorgt ervoor dat de gassen in de lamp ioniseren en dat ze mengen met de metaaloxide deeltjes in de lamp. Dit proces zorgt ervoor dat er zich plasma vormt in de lamp. Wat er voor zorgt dat de zouten in de lamp vergassen en die combinatie geeft een helder wit licht. De hoeveelheid licht is overdreven veel voor zo n kleine lamp. Een simple process. diagram: 1) Versterker feedback zorgt voor een electrisch veld 2)Veld ioniseerd gas en maakt plasma >paarse gloed 3)Plasma vergast de zouten >Blauw licht 4)Zouten vermengen met de plasma >krachtig wit licht Antenna -Antenne Conductive coating - Geleidende lag Amplifier -Versterker Power input - Spanningsingang

4 Een paar dagen geleden heb ik Tony McGettican van Luxim geinterviewd en ik vroeg hem wat hij mij kin vertellen over de geruchten die zich de ronde deden over LIFI lamens en een nieuw Robe product maar omdat er toen nog niets aan de gang was kon hij mij niets vertellen. Maar ik heb uit andere bronnen vernomen dat de nieuwe Robe ROBIN 3 Plasma Spot de Luxim s LIFI-ENT lamp gebruikt, die toch een aardig rijtje interessante specificaties heeft. Watis er zo goed aan? 17,800 lumen, een een evenwijdig vooruitstralend patroon, het is klein, en een goede CRI van 94, Je schijnt er op lost e kunnen beuke (dat is goed voor tours) en heft een levensduur die zes keer meer is dan die van bestaande HIDs. Het klinkt alsof het perfect is om in een movinghead te stoppen. Wat ik interessant vind aan deze ontwikkeling is dat demogenlijkheden weer groter worden. Een feller licht betekend date r iemand de optische mogenlijkehden van de lenzen kan verbeteren. Een lagere gebruikstemperatuur levert weer nieuwe mogenlijkheden voor motoren en andere componenten op. En misschien in het betere kleurbereik kunnne er weer nieuwe kleurmogelijkeden ontstaan. Wie weet, ik verzin een deel hiervan terplekke. Ik hoop dat Vari-Lite, Martin, High End en de andere hoofdrolstpeles op de markt deze technologie snel oppikken en er mee aan de slag gaan. Vrij vertaald: bron:

5 Dan hebben we de twee Clay-Packy Alpha 300 spots. Afgezien van de ballast zit er geen verschil tussen die twee. Het verschil tussen de twee typen ballasten wordt hieronder uitgelegd. Magnetische en Elektronische Ballast Waarvoor dient een ballast Een ballast heeft twee functies, 1) Zorgen voor een hoog start voltage. 2) Limiteren van de stroom na het opstarten. Van de standaard ballast bestaan twee types 1) De standaard magnetische ballast. Deze gebruikt een combinatie van inductieve en capacitieve netwerken om de lampstroom te limiteren. Aluminium om gelamineerde ijzeren plaatjes vormen de inductor. 2) De energie efficiënt magnetische ballast. Dit is de verbeterde versie van de standaard ballast. Hier is het aluminium van de spoel vervangen door koper en zijn de ijzeren plaatjes langer. Dit resulteert in een betere efficiëntie doordat het koper een lagere weerstandswaarde heeft dan aluminium en door het grotere oppervlak van de metalen plaatjes een betere warmte afgifte hebben waardoor de ballast koeler blijft. De werking De ballast is in serie geschakeld met de lamp en de starter. Indien er spanning op het geheel gezet wordt gaat er een stroom lopen door de gloeidraden van de lamp, waardoor deze opgewarmd worden. Indien de starter uitschakelt (dit is in wezen een bimetaal) veroorzaakt de ballast een grote spanningspiek waardoor een elektrische boog ontstaat van de ene naar de andere zijde van de lamp. Deze boog gaat een wisselwerking aan met het in de buis aanwezige gas welke een stralingsenergie produceert. (ionisatie) Deze stralingsenergie strijkt langs de binnenkant van de buis tegen de fosfor coating op het glas, waardoor deze zichtbaar licht gaat uitstralen. Als de lamp brandt is de starter uitgeschakeld, de stroom vloeit door de lamp en de ballast dient nu als stroombegrenzing.

6 Als er geen ballast wordt gebruikt zal de stroom alsmaar toenemen en de lamp zal zich zelf vernietigen. De ballast is gemaakt voor een bepaalde voedingsspanning met enige tolerantie. Indien de spanning onder de tolerantie zakt dan zal de lamp niet ontsteken. Is de spanning boven de tolerantie dan zal de lamp meer stroom gaan trekken en zal op den duur stuk gaan. De magnetische ballast werkt op een netfrequentie van 50 Hz. Hierbij gaat de spanning in 10 milliseconden van maximum naar nul. Elke cyclus wordt het gas dan geïoniseerd en gedeïoniseerd. Alleen dit al kan 25% van de gebruikte energie uitmaken. Elektronische ballast Een elektronische ballast is opgebouwd uit verschillende onderdelen zoals een RFI/EMI filter, gelijkrichter en dc filter, inverter en een stroombegrenzer. Het RFI/EMI filter werkt als beveiliging / scheiding van de netspanning en interne spanning van de ballast. De gelijkrichter en dc filter zetten de wisselspanning van het net om naar een gefilterde gelijkspanning. De inverter zet de gelijkspanning om naar een hoogfrequente (>20kHz) wisselspanning. Met deze frequentie heeft het gas niet genoeg tijd om te deïonizeren waardoor deze in de geïonizeerde toestand blijft. Theoretisch hebben wij hier dus een winst van 25% op het energie verbruik t.o.v. de magnetische ballast. Een elektronische ballast is niet geschikt voor alle type lampen. Sommige kunnen wel meerdere types aan. Er is ook een dimbare elektronische ballast. Normaal gesproken regelt men dan de frequentie van de lamp door het insturen van een analoog signaal van 0-10V dc. Doordat de lamp aangestuurd wordt met een hogere frequentie is het flikkeren van de lamp geminimaliseerd, in zoverre wij zien het niet meer. Doordat de elektronische ballast efficiënter is met zijn energie kan de lichtopbrengst tot 20% hoger zijn. Verder zijn er nog wat dingen waar op gelet moet worden. Bron: Hieruit kun je opmaken dat een Elektronische ballast dus energiezuiniger is. Ook is deze lamp door de andere ballasttechniek 3,7 Kg lichter dan de variant met elektromagnetische dimmer. Het enige wat een min puntje hieraan is, is dat de lamp niet op 110 V kan werken. Op basis van wat ik uit de vergelijkingen heb kunnen halen zou ik hier duidelijk voor de Eclectische ballastvariant gaan. Tenzij je de lamp in Amerika wil gaan gebruiken, dan moet je de elektromagnetische variant gebruiken.

7 Een broertje van de Clay-Packy 300 spots is de Clay-Packy 300 HPE. Dit is in principe een zelfde spot. Alleen heeft deze een paar kanalen extra in gebruik. Deze kanalen zijn nodig voor de aansturing van de CMY kleurvlaggen die in de spot zitten. De gobo s zijn zo goed als het zelfde. Deze spot heeft ook een mechanische iris. De Clay-Packy Alpha 1500 spot, wat valt daar over te zeggen. Het stroomverbruik van deze lamp ligt een klasse hoger dan de vorige. Die zitten allemaal tussen 390VA en 550VA op 230V 50Hz. Deze lamp heeft een verbruik van 1.050VA op 230V 50Hz. Ook heeft deze lamp een lager aantal lumen per Watt dan al de andere. Toch heb ik deze lamp meegenomen in de vergelijking omdat deze, in tegenstelling tot de twee vorige Clay-Packy spots wel CMY kleurenmening heeft. Ook een leuk dingetje aan deze lamp is dat er in het gobo wiel vier gobo s zitten met een rond gat in het midden. De reden kan ik niet helemaal bedenken. Of het zou zo moeten zijn dat het iris niet ver genoeg dicht kan.

8 De twee Clay-Packy Alpha 300 Spots hebben geen CMY kleurenmening. De Clay-Packy Alpha spot HPE serie heeft dat wel. De Clay-Packy spot maakt een lawaai van 40dB, maar is niet waterdicht. Daar heb ik geen informatie over wat betreft de Robe Robin 300 Plasma spot. De verhalen die ik gehoord heb over de Plasma spot is dat die nogal veel herrie zou maken. Het energieverbruik en de vele branduren zijn pluspunten voor de Plasma spot. De lichtopbrengst is daarentegen minder. Op basis van de specificaties kan ik niet direct zeggen welke ik aan zou raden. Het is voor een deel van belang wat je belangrijker vind. Energiezuinig of een hogere lichtopbrengst? Wil je investeren in nieuwe technologie of wil je daar nog even mee wachten tot de kinderziektes er uit zijn gehaald? De gobo s in de Clay- Packy kunnen achter elkaar gezet worden en dan via focus gefade worden. Met de informatie die ik nu heb over de laatste twee spots zou ik kiezen voor de Plasma spot. Maar deze keuze maak ik zonder dat ik er een bestemming voor heb. Ik vind de techniek erachter erg interessant. Maar dat is dan ook de enige reden om deze spot te kiezen.

9 Bronnen: Patentaanvraag Plasmalamp Vergelijkingstabel van Pieter van der Star Internet:

ECO-TL besparingset. De belangrijkste voordelen op een rij:

ECO-TL besparingset. De belangrijkste voordelen op een rij: ECO-TL besparingset De belangrijkste voordelen op een rij: 40 tot 50% besparing op uw energiekosten De T5 TL lamp gaat tot 3x langer mee dan de oude T8 TL lamp Zeer korte terugverdientijd Prettiger licht

Nadere informatie

LED en Verlichting. Van fakkel naar oled. Pieter Ledeganck Charlotte Claessens.

LED en Verlichting. Van fakkel naar oled. Pieter Ledeganck Charlotte Claessens. LED en Verlichting Pieter Ledeganck Charlotte Claessens energieconsulent@gezinsbond.be Van fakkel naar oled Natuurlijk licht Vuur -400.000-13000 400 1500 1816 1814 1783 Elektrisch licht 1809 1959 1879

Nadere informatie

TasaTools. When Hardware Meets Software. Inductielampen. In dit nummer: Fabrieksverlichting Tuinverlichting Straatverlichting

TasaTools. When Hardware Meets Software. Inductielampen. In dit nummer: Fabrieksverlichting Tuinverlichting Straatverlichting .. TasaTools When Hardware Meets Software Inductielampen In dit nummer: Fabrieksverlichting Tuinverlichting Straatverlichting Nederlands versie Editie 1-01-02-2011 2011 TasaTools 2 TasaTools.. Electro-Magnetische

Nadere informatie

Prolumia LED Retrofit lampen Prolumia LED TL buizen

Prolumia LED Retrofit lampen Prolumia LED TL buizen Prolumia LED Retrofit lampen Prolumia LED TL buizen LED Retrofit lampen het alternatief voor gloeilampen en halogeenlampen Energiezuinige LED lampen. >10.000 schakelcycli Garantie: 2 jaar fabrieksgarantie.

Nadere informatie

Eco- TL adapter Vragen & Antwoorden

Eco- TL adapter Vragen & Antwoorden Eco- TL adapter Vragen & Antwoorden De belangrijkste voordelen op een rij: 40 tot 50% besparing op uw energiekosten De T5 TL lamp gaat tot 3x langer mee dan de oude T8 TL lamp Zeer korte terugverdientijd

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIE. Schakelen en dimmen van energiezuinige lampen

PRODUCTINFORMATIE. Schakelen en dimmen van energiezuinige lampen Schakelen en dimmen van energiezuinige lampen Langs deze weg willen wij als fabrikant van schakelmateriaal en woningautomatiseringssystemen duidelijkheid scheppen over de gevolgen van het schakelen en

Nadere informatie

Een beginners handleiding voor de aankoop van energiezuinige apparatuur

Een beginners handleiding voor de aankoop van energiezuinige apparatuur Een beginners handleiding voor de aankoop van energiezuinige apparatuur Alles wat je moet weten: - Hoe de juiste beslissing te nemen bij de aankoop van energie zuinige apparatuur. INHOUD 1. Introductie

Nadere informatie

VAC= Wisselstroom VDC= Gelijkstroom

VAC= Wisselstroom VDC= Gelijkstroom Elektriciteit LED lampen werken op 12 Vdc /Ac tot ca. 38 Vdc/ac. Dit is laagspanning. Er zijn dus lampen die alleen op gelijkstroom (DC) werken of op wisselstroom (AC) Maar ook zijn er LED lampen die zowel

Nadere informatie

Een beginnershandleiding voor energiezuinige verlichting

Een beginnershandleiding voor energiezuinige verlichting Een beginnershandleiding voor energiezuinige verlichting Waarom leren over energiezuinige verlichting in je huis? Het is uitgewezen dat we ongeveer 90% van ons leven binnenshuis doorbrengen. Een goed verlichte

Nadere informatie

Evolution xenonkit. Qu ty gh ng. Xenon brochure Evolution Serie Hilox Lighting. Hilox Lighting. Lucas Gasselstraat 19. Tel: +31 (0)

Evolution xenonkit. Qu ty gh ng. Xenon brochure Evolution Serie Hilox Lighting. Hilox Lighting. Lucas Gasselstraat 19. Tel: +31 (0) Xenon brochure Evolution Serie Hilox Lighting HiLOx Qu ty gh ng Evolution xenonkit 2016 Hilox Lighting Lucas Gasselstraat 19 5611ST, Eindhoven The Netherlands Tel: +31 (0)85-06 089 06 info@hilox.eu www.hilox.eu

Nadere informatie

Zo kiest u de juiste lampen voor uw woning

Zo kiest u de juiste lampen voor uw woning verlichting Zo kiest u de juiste lampen voor uw woning Overzicht soorten lampen Uitleg over informatie verpakking Welke gloeilamp waardoor vervangen Lampen brengen sfeer Met lampen verandert de sfeer van

Nadere informatie

Deze dame of heer vertelt over hoe het mogelijk is om het energie verbruik te verminderen en laat energie besparende manieren zien.

Deze dame of heer vertelt over hoe het mogelijk is om het energie verbruik te verminderen en laat energie besparende manieren zien. DE ENERGIECOACH Wat doet een energiecoach Deze dame of heer vertelt over hoe het mogelijk is om het energie verbruik te verminderen en laat energie besparende manieren zien. Een opmerking vooraf : Het

Nadere informatie

VERLICHTINGSWIZARD Bespaar energie met de juiste lamp!

VERLICHTINGSWIZARD Bespaar energie met de juiste lamp! VRLIHTINGSWIZR espaar energie met de juiste lamp! Per 1 september 2012 is de import van energie- en milieu onvriendelijke lampen stopgezet. Hierdoor is de gloeilamp langzaam maar zeker uit de schappen

Nadere informatie

EVOLUTION 2 XENONKIT WHEN DESIGN MEETS TECHNOLOGY. Xenon brochure Evolution Serie Hilox Lighting. Hilox Lighting. Lucas Gasselstraat 19

EVOLUTION 2 XENONKIT WHEN DESIGN MEETS TECHNOLOGY. Xenon brochure Evolution Serie Hilox Lighting. Hilox Lighting. Lucas Gasselstraat 19 Xenon brochure Evolution Serie Hilox Lighting EVOLUTION 2 XENONKIT WHEN DESIGN MEETS TECHNOLOGY 2016-2017 Hilox Lighting Lucas Gasselstraat 19 5611ST, Eindhoven The Netherlands Tel: +31 (0)85-06 089 06

Nadere informatie

Product naam: MM05123

Product naam: MM05123 Product naam: MM05123 Specificaties MM05123: Groep Armatuur Lumen/Watt 103.00 lm/watt Levensduur L90 50.000u Soort CARDO MODENA CARLO Wattage * 35W RA 82 Spanning * 34V Straalhoek 35 graden Lampsoort LED

Nadere informatie

Product naam: MM03712

Product naam: MM03712 Product naam: MM03712 Specificaties MM03712: Groep LED Levensduur L90 50.000u Wattage 42W Spanning 220-240V Lichtkleur 3000 Wit Lampsoort T8 Fitting G13 Dimbaar NEE Lumen 3300 lm Lumen/Watt 79.00 lm/watt

Nadere informatie

Product naam: MM03148

Product naam: MM03148 Product naam: MM03148 Specificaties MM03148: Levensduur: 40000u Diameter: 111 mm Wattage: 10.00W Gewicht: 180 gr Kleur: 2800K Spanning: 20 V Lumen: 530 lu Beschermingsklasse: IP20 Cd: 3600 cd Te vervangen

Nadere informatie

Infoblad LED verlichting

Infoblad LED verlichting Infoblad verlichting Dit document is bedoeld om onafhankelijke en duidelijke informatie te verschaffen en is opgesteld door Jan Linssen i.s.m. gebruikers, installateurs, docenten en iedereen die daar een

Nadere informatie

Product naam: MM02274

Product naam: MM02274 Product naam: MM02274 Specificaties MM02274: Levensduur: 30000u Lengte: 93 mm Wattage: 15.00W Diameter: 111 mm Kleur: 2800K Gewicht: 290 gr Cd: 18000 cd Spanning: 230 V RA: 85 Beschermingsklasse: IP20

Nadere informatie

Product naam: MM02512

Product naam: MM02512 Product naam: MM02512 Specificaties MM02512: Groep LED Soort Reflector AR111 Levensduur L90 40.000u RA 93 Wattage 16W Straalhoek 24 graden Spanning 20V Beschermingsgraad IP20 Lichtkleur 4000K (koelwit)

Nadere informatie

Productinformatie Badkamerverlichting

Productinformatie Badkamerverlichting Productinformatie....3 Badkamerverlichting....4 } Badkamerverlichting Productinformatie Ledverlichting De afkorting led staat voor licht emitterende diode. Dat is een elektronische component die licht

Nadere informatie

Product naam: MM05240

Product naam: MM05240 Product naam: MM05240 Specificaties MM05240: Levensduur: 35000u Diameter: 111 mm Wattage: 12.00W Spanning: 36 V Kleur: 2800-1800K (Dim to WARM) Beschermingsklasse: IP20 Lumen: 850 lu Te vervangen lamp:

Nadere informatie

World Trade Company B.V.

World Trade Company B.V. LED verlichting In ons assortiment hebben we diverse soorten verlichting op basis van LED, rechtstreeks van de fabrikant en direct naar de afnemer. Vooral bij deze producten wordt in de tussenhandel veel

Nadere informatie

1) Kahoot.it 2) Pin 3) voornaam

1) Kahoot.it 2) Pin 3) voornaam WELKOM! 1) Kahoot.it 2) Pin 3) voornaam Bespaartips op verlichting - Maak optimaal gebruik van daglicht in je huis - Doe lampen uit als je de ruimte verlaat - Vervang gloei- en halogeenlampen voor LED

Nadere informatie

Product naam: MM03034

Product naam: MM03034 Product naam: MM03034 Specificaties MM03034: Levensduur: 20000u Lengte: 55 mm Wattage: 4.00W Diameter: 50 mm Kleur: 2800K Gewicht: 40 gr Cd: 800 cd Spanning: 230 V Bundelbreedte: 24 graden Beschermingsklasse:

Nadere informatie

Product naam: MM02564

Product naam: MM02564 Product naam: MM02564 Specificaties MM02564: Levensduur: 30000u Wattage: 5.00W Kleur: 2700K (warmwit) Lumen: 176 lu RA: 82 Bedrijfstemperatuur: -30 tot + 40 graden Lamp soort: P45 Lampvoet: E14 Lengte:

Nadere informatie

Frequentieregelaars en PM motoren : Een energiezuinige combinatie!

Frequentieregelaars en PM motoren : Een energiezuinige combinatie! Frequentieregelaars en PM motoren : Een energiezuinige combinatie! Even voorstellen Jeffrey Jaakke aandrijfspecialist 9 jaar werkzaam bij Hiflex - Trainingen - Telefonische support - Complexere inbedrijfstellingen

Nadere informatie

Super helder in een compact design

Super helder in een compact design S Super helder in een compact design OVERWELDIGENDE LICHTOPBRENGST VOOR ELKE NACHTRIT Universal Bike Lights met hoogwaardige kwaliteit is meer dan alleen fietsverlichting. De mountainbiker van tegenwoordig

Nadere informatie

Beschrijving. Hoe weet u of u conventionele TL hebt?

Beschrijving. Hoe weet u of u conventionele TL hebt? Beschrijving Vaak is de basisverlichting in een bedrijf TL-verlichting. Daarbij wordt het energieverbruik veroorzaakt door de TL-buis én het voorschakelapparaat (ook wel starter genoemd). Er zijn zuinige

Nadere informatie

Introductie --------------------------------------------------------------- 4 1. Totstandkoming --------------------------------------------------- 9

Introductie --------------------------------------------------------------- 4 1. Totstandkoming --------------------------------------------------- 9 Introductie In de afgelopen jaren is de ledverlichting sterk aan het opkomen. Gedreven door de noodzaak het milieu minder te belasten en dus om energie te besparen, is er een snelle ontwikkeling ontstaan.

Nadere informatie

Waarom InstantFit? LED-lampen EMEA Februari Februari 2015 BG LS&E LED-lampen

Waarom InstantFit? LED-lampen EMEA Februari Februari 2015 BG LS&E LED-lampen Waarom InstantFit? LED-lampen EMEA Februari 2015 Waarom LEDtube InstantFit? Onmiddellijk efficiënt, onmiddellijk duurzaam LEDtubes vormen een goede oplossing voor armaturen met oude fluorescentiebuizen

Nadere informatie

Product naam: MM03346

Product naam: MM03346 Product naam: MM03346 Specificaties MM03346: Levensduur: 30000u Lengte: 94 mm Wattage: 15W Diameter: 111 mm Kleur: 2800K (warmwit) Spanning: 230 V Lumen: 950 lu Te vervangen lamp: Cd: 2000 cd RA: 85 Bundelbreedte:

Nadere informatie

Product naam: MM03375

Product naam: MM03375 Product naam: MM03375 Specificaties MM03375: Levensduur L90: 25000u Lengte: 133 mm Wattage: 16.00W Diameter: 121 mm Kleur: 2800K (warmwit) Spanning: 230 V Lumen: 950 lm Beschermingsklasse: IP54 Cd: 6000

Nadere informatie

Product naam: MM03590

Product naam: MM03590 Product naam: MM03590 Specificaties MM03590: Groep LED Lumen/Watt 64.00 lm/watt Levensduur L90 25.000u Soort Wattage 7W RA 80 Spanning 230V Beschermingsgraad IP20 Lichtkleur 2800K (warmwit) Lengte 83mm

Nadere informatie

Product naam: MM05340

Product naam: MM05340 Product naam: MM05340 Specificaties MM05340: Levensduur: 15000u Lengte: 152 mm Wattage: 3.00W Diameter: 59 mm Kleur: 2200K (MellowLight de LED Kooldraad kleur) Gewicht: 287 gr Lumen: 210 lu Spanning: 230

Nadere informatie

Product naam: MM04062

Product naam: MM04062 Product naam: MM04062 Specificaties MM04062: Levensduur: 15000u Lengte: 87 mm Wattage: 3.50W Diameter: 50 mm Kleur: 2800K (warmwit) Spanning: 230 V Lumen: 250 lu Beschermingsklasse: IP20 Cd: 120 cd Te

Nadere informatie

Product naam: MM03375

Product naam: MM03375 Product naam: MM03375 Specificaties MM03375: Groep LED Soort Reflector PAR30/38 Levensduur L90 25.000u RA 80 Wattage 16W Straalhoek 25 graden Spanning 230V Beschermingsgraad IP54 Lichtkleur 2800K (warmwit)

Nadere informatie

Fluorescentieverlichting met hoge efficiëntie

Fluorescentieverlichting met hoge efficiëntie Lighting Fluorescentieverlichting met hoge efficiëntie MASTER TL5 High Efficiency Deze TL5-lamp (buisdiameter 16 mm) heeft een hoog lichtrendement, wat resulteert in een laag energieverbruik. De High Efficiency

Nadere informatie

Product naam: MM07645

Product naam: MM07645 Product naam: MM07645 Specificaties MM07645: Groep Armatuur Lumen/Watt 77.00 lm/watt Levensduur L90 25.000u Soort RICO & ZEKI Wattage * 6,5W Straalhoek 36 graden Spanning * 16-21V Beschermingsgraad IP44

Nadere informatie

Product naam: MM03243

Product naam: MM03243 Product naam: MM03243 Specificaties MM03243: Groep LED Soort Reflector MR11/16 Levensduur L90 30.000u RA 85 Wattage 10W Straalhoek 24 graden Spanning 20V Beschermingsgraad IP20 Lichtkleur 5500K (Brilliant

Nadere informatie

Product naam: MM01921

Product naam: MM01921 Product naam: MM01921 Specificaties MM01921: Levensduur: 25000u Lengte: 76 mm Wattage: 7W Diameter: 50 mm Kleur: 2800K Spanning: 230 V Cd: 600 cd Beschermingsklasse: IP20 RA: 85 Te vervangen lamp: Bundelbreedte:

Nadere informatie

Product naam: MM03594

Product naam: MM03594 Product naam: MM03594 Specificaties MM03594: Levensduur: 25000u Wattage: 8W Kleur: 2800K Lumen: 400 lu Cd: 1700 cd RA: 82 Bundelbreedte: 24 graden Lamp soort: PAR16 Lampvoet: GU10 Lengte: 70 mm Diameter:

Nadere informatie

Energie : elektriciteit : stroomkringen

Energie : elektriciteit : stroomkringen Energie : elektriciteit : stroomkringen De netspanning is uitgevallen! Pas dan merk je wat elektriciteit voor ons betekent. Geen licht, geen computer, geen playstation, het eten op het elektrisch fornuis

Nadere informatie

Product naam: MM05239

Product naam: MM05239 Product naam: MM05239 Specificaties MM05239: Levensduur: 35000u Lengte: 45 mm Wattage: 6.00W Diameter: 50 mm Kleur: 2800-1800K (Dim to WARM) Gewicht: 54 gr Lumen: 500 lu Spanning: 18 V Cd: 1100 cd Beschermingsklasse:

Nadere informatie

Product naam: MM07277

Product naam: MM07277 Product naam: MM07277 Specificaties MM07277: Groep LED Lumen/Watt 125.00 lm/watt Levensduur 25.000u Soort R7s Wattage 8W RA 80 Spanning 230V Beschermingsgraad IP20 Lichtkleur 2800K (warmwit) Lengte 118mm

Nadere informatie

Product naam: MM02273

Product naam: MM02273 Product naam: MM02273 Specificaties MM02273: Levensduur: 30000u Lengte: 93 mm Wattage: 15W Diameter: 111 mm Kleur: 4000K (koelwit) Gewicht: 244 gr Cd: 1440 cd Spanning: 230 V RA: 93 Beschermingsklasse:

Nadere informatie

Lynx-DE SA LYNX-DE 26W/830 G24Q-3 SLV PRODUCT OVERZICHT. Kenmerken productreeks

Lynx-DE SA LYNX-DE 26W/830 G24Q-3 SLV PRODUCT OVERZICHT. Kenmerken productreeks Kenmerken productreeks Geschikt voor werking op elektronische ballast Alleen voor werking op elektronische ballast Geschikt voor noodverlichting Uitstekende lichtstroom Uitstekende kleurweergave (CRI=85)

Nadere informatie

Power quality: een breed domein

Power quality: een breed domein Power quality: een breed domein Power quality: een breed domein - Inleiding - Harmonischen in stroom en spanning - Amplitude van de netspanningen - Driefasige netspanningen - De netfrequentie - Alles behandeld?

Nadere informatie

Top. LED straatverlichting en LED Floodlights Xsafelights

Top. LED straatverlichting en LED Floodlights Xsafelights LED straatverlichting en LED Floodlights Xsafelights De Xsafelightshigh power LED straatverlichting is speciaal ontwikkeld voor het verlichten van snelwegen provinciale wegen, stads- en dorpsstraten, parkeerplaatsen,

Nadere informatie

Product naam: MM07362

Product naam: MM07362 Product naam: MM07362 Specificaties MM07362: Groep LED Lumen/Watt 90.00 lm/watt Levensduur L90 25.000u Soort R7s Wattage 9W RA 80 Spanning 230V Beschermingsgraad IP20 Lichtkleur 2800K (warmwit) Lengte

Nadere informatie

Introductie EMC. Hét EMC Event 2011 DARE!!

Introductie EMC. Hét EMC Event 2011 DARE!! Introductie EMC Inleiding EMC 1. Electro Magnetische Compatibiliteit, hoe en waarom? 2. EMC fenomenen - Eigenschappen - Oorzaken - Gevolgen 3. Afschermen of filteren? 4. Bepalen van de opgewekte veldsterkte

Nadere informatie

Fluorescentieverlichting met hoge efficiëntie

Fluorescentieverlichting met hoge efficiëntie Lighting Fluorescentieverlichting met hoge efficiëntie MASTER TL5 High Efficiency Deze TL5-lamp (buisdiameter 16 mm) heeft een hoog lichtrendement, wat resulteert in een laag energieverbruik. De High Efficiency

Nadere informatie

Product naam: MM08779

Product naam: MM08779 Product naam: MM08779 Specificaties MM08779: Groep LED Soort Kaars Levensduur L90 25.000u RA 80 Wattage 3,5W Licht rondom 330 graden Spanning 220-240V Beschermingsgraad IP20 Lichtkleur 2000K (MellowLight

Nadere informatie

Product naam: MM01916

Product naam: MM01916 Product naam: MM01916 Specificaties MM01916: Groep LED Levensduur L90 30.000u Wattage 15W Spanning 230V Lichtkleur 4000K (koelwit) Lampsoort PAR30 Fitting E27 Dimbaar NEE Lumen 336 lm Cd 3200 cd Soort

Nadere informatie

Product naam: MM08040

Product naam: MM08040 Product naam: MM08040 Specificaties MM08040: Groep LED Lumen/Watt 78.30 lm/watt Levensduur L90 25.000u Soort LED CLASSIC Wattage 6W RA 80 Spanning 220-240V Licht rondom 330 graden Lichtkleur 2800K (warmwit)

Nadere informatie

10 kω stappenverzwakker als audio volumeregelaar

10 kω stappenverzwakker als audio volumeregelaar 10 kω stappenverzwakker als audio volumeregelaar Inleiding Volumeregelaars voor stereoweergave worden meestal van twee gelijklopende potentiometers gemaakt. Die gelijkloop laat nogal eens te wensen over,

Nadere informatie

Product naam: MM07362

Product naam: MM07362 Product naam: MM07362 Specificaties MM07362: Groep LED Lumen/Watt 90.00 lm/watt Levensduur 25.000u Soort R7s Wattage 9W RA 80 Spanning 230V Beschermingsgraad IP20 Lichtkleur 2800K (warmwit) Lengte 118mm

Nadere informatie

Productinformatie Badkamerverlichting

Productinformatie Badkamerverlichting Productinformatie....3 Badkamerverlichting....4 } Badkamerverlichting Productinformatie Ledverlichting De afkorting led staat voor licht emitterende diode. Dat is een elektronische component die licht

Nadere informatie

LED TL BUIZEN. Hoogste kwaliteit LED TL verlichting tegen de beste prijs.

LED TL BUIZEN. Hoogste kwaliteit LED TL verlichting tegen de beste prijs. Hoogste kwaliteit LED TL verlichting tegen de beste prijs. Ideaal voor kantoren, magazijnen, fabrieken, loodsen, scholen, commercieel vastgoed, etc. Retrofit dus geen aanschaf nieuwe armaturen nodig Vraag

Nadere informatie

Product naam: MM05044

Product naam: MM05044 Product naam: MM05044 Specificaties MM05044: Groep LED Soort G9 Levensduur L90 25.000u RA 80 Wattage 3W Beschermingsgraad IP Spanning 2-2V Lengte 46mm Stroom uit 35mA Diameter 22.00mm Lichtkleur MellowLight

Nadere informatie

Examenopgaven VMBO-KB 2004

Examenopgaven VMBO-KB 2004 Examenopgaven VMBO-KB 2004 tijdvak 1 maandag 24 mei 9.00-11.00 uur ELEKTROTECHNIEK CSE KB Gebruik waar nodig de bijlage formulelijst. Dit examen bestaat uit 50 vragen. Voor dit examen zijn maximaal 60

Nadere informatie

Product naam: MM08726

Product naam: MM08726 Product naam: MM08726 Specificaties MM08726: Groep LED Soort LED CLASSIC Levensduur L90 25.000u RA 80 Wattage 6W Licht rondom 330 graden Spanning 220-240V Beschermingsgraad IP20 Lichtkleur 2000K (MellowLight

Nadere informatie

Product naam: MM05044

Product naam: MM05044 Product naam: MM05044 Specificaties MM05044: Levensduur: 25000u Lengte: 4 mm Wattage: 3.00W Diameter: 22 mm Kleur: 2400K (Mellow Light de LED flame kleur) Gewicht: 32 gr Lumen: 80 lu Spanning: V RA: 80

Nadere informatie

test ledlampen Lang leve

test ledlampen Lang leve Test ledspots Lang leve led! 22 consumentengids mei 2015 Tekst Erik Honig De ledlamp is een volwaardig alternatief voor de gloeilamp en de spaarlamp. Maar is led voor elke ruimte in huis geschikt? En gaan

Nadere informatie

Product naam: MM05044

Product naam: MM05044 Product naam: MM05044 Specificaties MM05044: Levensduur: 25000u Wattage: 3.00W Kleur: 2400K (Mellow Light de LED flame kleur) Lumen: 180 lu RA: 80 Lamp soort: G9 Lampvoet: GU9 Dimbaar: JA, linear Dimmer

Nadere informatie

Product naam: MM07927

Product naam: MM07927 Product naam: MM07927 Specificaties MM07927: Groep LED Lumen/Watt 77.00 lm/watt Levensduur L70 50.000u Soort RICO en ZEKI 50 & 111 Levensduur L90 25.000u RA 80 Wattage * 6W Beschermingsgraad IP44 Spanning

Nadere informatie

Product naam: MM08122

Product naam: MM08122 Product naam: MM08122 Specificaties MM08122: Groep LED Lumen/Watt 90.00 lm/watt Levensduur L90 25.000u Soort LED CLASSIC Wattage 9W RA 80 Spanning 230V Licht rondom 330 graden Lichtkleur 2700-1800K (Dim

Nadere informatie

Product naam: MM02325

Product naam: MM02325 Product naam: MM02325 Specificaties MM02325: Groep LED Soort Reflector PAR38 Levensduur L90 30.000u RA 85 Wattage 15W Straalhoek 30 graden Spanning 220-240V Beschermingsgraad IP20 Lichtkleur 2800K Warmwit

Nadere informatie

++Van Gloeilamp naar Ledlamp uitgave: 24-2- 2014 JS

++Van Gloeilamp naar Ledlamp uitgave: 24-2- 2014 JS ++Van Gloeilamp naar Ledlamp uitgave: 24-2- 2014 JS Het is raadzaam om over te schakelen van de gloeilamp naar de ledlamp, maar helaas is de voorlichting verre van optimaal. Aanbiedingen te over, maar

Nadere informatie

Fluorescentieverlichting met hoge efficiëntie

Fluorescentieverlichting met hoge efficiëntie Lighting Fluorescentieverlichting met hoge efficiëntie MASTER TL5 High Efficiency Deze TL5-lamp (buisdiameter 16 mm) heeft een hoog lichtrendement, wat resulteert in een laag energieverbruik. De High Efficiency

Nadere informatie

Product naam: MM03676

Product naam: MM03676 Product naam: MM03676 Specificaties MM03676: Groep LED Soort Levensduur L90 25.000u RA 80 Wattage 9W Beschermingsgraad IP20 Spanning 230V Lengte 118mm Lichtkleur 4000K (koelwit) Breedte 55mm Lampsoort

Nadere informatie

Product naam: MM07010

Product naam: MM07010 Product naam: MM07010 Specificaties MM07010: Groep LED Lumen 90 grdn cone 345 lm Levensduur L90 25.000u Lumen/Watt 98.00 lm/watt Wattage 5,5W Soort Reflector PAR16/20 Spanning 230V RA 82 Lichtkleur 2800K

Nadere informatie

LABO. Elektriciteit OPGAVE: De cos phi -meter Meten van vermogen in éénfase kringen. Totaal :.../20. .../.../ Datum van afgifte:

LABO. Elektriciteit OPGAVE: De cos phi -meter Meten van vermogen in éénfase kringen. Totaal :.../20. .../.../ Datum van afgifte: LABO Elektriciteit OPGAVE: De cos phi -meter Meten van vermogen in éénfase kringen Datum van opgave:.../.../ Datum van afgifte: Verslag nr. : 7 Leerling: Assistenten: Klas: 3.1 EIT.../.../ Evaluatie :.../10

Nadere informatie

Verlichting. Gloeilampen en aanverwanten Gasontladingslampen

Verlichting. Gloeilampen en aanverwanten Gasontladingslampen Verlichting Verlichting Gloeilampen en aanverwanten Gasontladingslampen HOOFDSTUK 1 Gloeilampen en aanverwanten Gloeilampen en halogeenlampen Gloeilampen en gasontladingslampen Gloeilamp Lampen met verschillende

Nadere informatie

Product naam: MM03676

Product naam: MM03676 Product naam: MM03676 Specificaties MM03676: Levensduur: 25000u Lengte: 118 mm Wattage: 9.00W Spanning: 230 V Kleur: 4000K (koelwit) Beschermingsklasse: IP20 Lumen: 600 lu Te vervangen lamp: RA: 80 Lamp

Nadere informatie

Aluminium, voorzien van witte poedercoating. 12 en 24 Volt DC. Ja (geschikt voor veelvuldig schakelen) khz (afhankelijk van de versie)

Aluminium, voorzien van witte poedercoating. 12 en 24 Volt DC. Ja (geschikt voor veelvuldig schakelen) khz (afhankelijk van de versie) DEMCO 12 Volt DC en 24 Volt DC.02 Eigenschappen Fabrikant Merk Behuizing Voltage Voedingsspanning Geschikt voor lampen Soft start Werkfrequentie Maximum omgevingstemperatuur Emissie norm Immuniteit norm

Nadere informatie

De professionele houding ten opzichte van energiebesparing in verlichting

De professionele houding ten opzichte van energiebesparing in verlichting Lighting De professionele houding ten opzichte van energiebesparing in verlichting MASTER PL-Electronic MASTER-spaarlampen zonder extra afscherming de perfecte keuze voor eindgebruikers die de beste prestaties

Nadere informatie

elektrotechniek CSPE KB 2010 minitoets bij opdracht 6

elektrotechniek CSPE KB 2010 minitoets bij opdracht 6 elektrotechniek CSPE KB 00 minitoets bij opdracht 6 variant a Naam kandidaat Kandidaatnummer Meerkeuzevragen Omcirkel het goede antwoord (voorbeeld ). Geef verbeteringen aan volgens voorbeeld of. () A

Nadere informatie

Badkamer verlichting

Badkamer verlichting Badkamerverlichting Productinformatie... 12.3 Lavanto badkamerverlichting... 12.4 Led'save badkamerverlichting... 12.4 } } Badkamerverlichting Productinformatie Ledverlichting De afkorting led staat voor

Nadere informatie

Badkamer verlichting

Badkamer verlichting Badkamerverlichting Productinformatie... 12.3 Lavanto badkamerverlichting... 12.4 Led'save badkamerverlichting... 12.4 } } Badkamerverlichting Productinformatie Ledverlichting De afkorting led staat voor

Nadere informatie

Fluorescentieverlichting met hoge efficiëntie

Fluorescentieverlichting met hoge efficiëntie Lighting Fluorescentieverlichting met hoge efficiëntie MASTER TL5 High Efficiency Deze TL5-lamp (buisdiameter 16 mm) heeft een hoog lichtrendement, wat resulteert in een laag energieverbruik. De High Efficiency

Nadere informatie

Productgegevens 2. Bedrijfs- en Elektrische gegevens 3. Goedkeuring en Toepassing 3. Mechanische eigenschappen en Behuizing 3.

Productgegevens 2. Bedrijfs- en Elektrische gegevens 3. Goedkeuring en Toepassing 3. Mechanische eigenschappen en Behuizing 3. Productgegevens 2 Bedrijfs- en Elektrische gegevens 3 Goedkeuring en Toepassing 3 Mechanische eigenschappen en Behuizing 3 Pakket inhoud 5 Output specificaties 6 Lichtopbrengst 7 Onderhoud 7 Productgegevens

Nadere informatie

Product naam: MM02672

Product naam: MM02672 Product naam: MM02672 Specificaties MM02672: Groep LED Soort Reflector PAR16/20 Levensduur L90 20.000u RA 80 Wattage 7W Straalhoek 35 graden Spanning 230V Beschermingsgraad IP20 Lichtkleur 2800K Lengte

Nadere informatie

ZX Ronde zondag 5 oktober 2014

ZX Ronde zondag 5 oktober 2014 ZX Ronde zondag 5 oktober 2014 Verhaaltje..Tussen Watt en Lumen Dit een verhaaltje gaat over de verschillen tussen de lichtopbrengst van lichtbronnen wat aansluit op het verhaalt over licht en lichtbronnen

Nadere informatie

Product naam: MM02648

Product naam: MM02648 Product naam: MM02648 Specificaties MM02648: Levensduur L90: 40000u Wattage: 15.00W Kleur armatuur: Aluminium Aantal lampen: 1 (niet inbegrepen) Lamp soort: AR111 Lampvoet: GU10 Lengte: Diameter: Gewicht:

Nadere informatie

Product naam: MM02272

Product naam: MM02272 Product naam: MM02272 Specificaties MM02272: Levensduur: 30000u Lengte: 93 mm Wattage: 15W Diameter: 111 mm Kleur: 2800K Gewicht: 244 gr Cd: 1440 cd Spanning: 230 V Bundelbreedte: 45 graden Beschermingsklasse:

Nadere informatie

Product naam: MM03675

Product naam: MM03675 Product naam: MM03675 Specificaties MM03675: Levensduur: 25000u Lengte: 118 mm Wattage: 9.00W Spanning: 230 V Kleur: 2800K (warmwit) Inbouwmaat: 118 mm Lumen: 600 lu Beschermingsklasse: IP20 RA: 80 Te

Nadere informatie

Product naam: MM06802

Product naam: MM06802 Product naam: MM06802 Specificaties MM06802: Groep LED Lumen 90 grdn cone 750 lm Levensduur L90 30.000u Soort Reflector AR111 Wattage 10,5W RA 82 Spanning 230V Straalhoek 24 graden Lichtkleur 2800K (warmwit)

Nadere informatie

X C D X C D. elektrotechniek CSPE KB minitoets bij opdracht 8

X C D X C D. elektrotechniek CSPE KB minitoets bij opdracht 8 elektrotechniek SPE K 2009 minitoets bij opdracht 8 variant d Naam kandidaat Kandidaatnummer Meerkeuzevragen Omcirkel het goede antwoord (voorbeeld 1). Geef verbeteringen aan volgens voorbeeld 2 of 3.

Nadere informatie

Product naam: MM07277

Product naam: MM07277 Product naam: MM07277 Specificaties MM07277: Groep LED Lumen/Watt 125.00 lm/watt Levensduur L90 25.000u Soort Wattage 8W RA 80 Spanning 230V Beschermingsgraad IP20 Lichtkleur 2800K (warmwit) Lengte 118mm

Nadere informatie

Folder 68 18.6. Lichtbronnen. Productinformatie

Folder 68 18.6. Lichtbronnen. Productinformatie Folder 68 18.6 Lichtbronnen Productinformatie Lichtbronnen Het middelpunt van uw wereld is uw huis. In deze folder vindt u ideeën om uw huis een heel andere uitstraling te geven door het subtiele gebruik

Nadere informatie

Product naam: MM03571

Product naam: MM03571 Product naam: MM05 Specificaties MM05: Levensduur: 00u Diameter: 60 mm Wattage: W Spanning: 0 V Kleur: 800K (warmwit) Beschermingsklasse: IP0 Lumen: 80 lu Te vervangen lamp: Bedrijfstemperatuur: -0 tot

Nadere informatie

Product naam: MM05124

Product naam: MM05124 Product naam: MM05124 Specificaties MM05124: Groep Armatuur Soort TECOH RDx Levensduur L90 25.000u Straalhoek 25 graden Wattage * 27W Beschermingsgraad IP20 Spanning * 230V Adapter 3 Fase Euro track Lichtkleur

Nadere informatie

Product naam: MM04449

Product naam: MM04449 Product naam: MM04449 Specificaties MM04449: Groep LED Lumen 90 grdn cone 550 lm Levensduur L90 35.000u Lumen/Watt 57.00 lm/watt Wattage 11W Soort Reflector AR111 Spanning 12V RA 80 Lichtkleur 2800K (warmwit)

Nadere informatie

Vermogenelektronica, propere technologie! Of toch niet zo evident?

Vermogenelektronica, propere technologie! Of toch niet zo evident? Vermogenelektronica, propere technologie! Of toch niet zo evident? Inhoudsopgave - De Frequentie Omvormer (FO) - Opbouw Frequentie Omvormer - Voordelen - Nadelen + oplossingen Inhoudsopgave - De Frequentie

Nadere informatie

CoreLine 2 inbouw een logische keuze voor LED s

CoreLine 2 inbouw een logische keuze voor LED s Lighting CoreLine 2 inbouw een logische keuze voor LED s CoreLine2 RC120B Of het nu gaat om nieuwbouw of om renovatie van een bestaande ruimte, u wilt verlichtingsoplossingen die lichtkwaliteit leveren

Nadere informatie

NOVATE VELA SERIE

NOVATE VELA SERIE - Energiezuinig led schijnwerper - 1 op 1 oplossing voor bestaande conventionele verlichting - Uitzonderlijk hoge levensduur - Efficiënte lichtsturing doormiddel van led optieken - Water- en stofdicht

Nadere informatie

Sportveldverlichting. Besparen met LED-verlichting?

Sportveldverlichting. Besparen met LED-verlichting? Sportveldverlichting Besparen met LED-verlichting? 1 Introductie Boudewijn Lie Technisch directeur Aerolux Nederland BV Lid kernteam outdoor lighting van NSvV Lid NEN-normcommissie verlichting 351005 Lid

Nadere informatie

Product naam: MM04447

Product naam: MM04447 Product naam: MM04447 Specificaties MM04447: Groep LED Lumen/Watt 55.00 lm/watt Levensduur L90 35.000u Soort Reflector AR111 Wattage 11W RA 80 Spanning 12V Straalhoek 24 graden Lichtkleur 2800K (warmwit)

Nadere informatie

Product naam: MM03075

Product naam: MM03075 Product naam: MM03075 Specificaties MM03075: Levensduur: 25000u Lengte: Wattage: 6.00W Diameter: Kleur: 2400K (Mellow Light de LED Gewicht: flame kleur) Cd: 600 cd Spanning: RA: 82 Stroom uit: Bundelbreedte:

Nadere informatie