PROFESSIONALS ADVISEREN RAMEN, DEUREN EN POORTEN VAN PROFEL

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PROFESSIONALS ADVISEREN RAMEN, DEUREN EN POORTEN VAN PROFEL"

Transcriptie

1 ALUMINIUM KUNSTSTOF HOUT PROFESSIONALS ADVISEREN RAMEN, DEUREN EN POORTEN VAN PROFEL

2 02 INHOUD 03. Tot in de puntjes 04. Meer dan 65 jaar ervaring 06. Alle vormen, alle stijlen 08. Uitgebreid kleurenpalet 10. Ramen: één basis met diverse mogelijkheden 12. Deuren: het visitekaartje van uw woning 13. Poorten 14. Een streling voor het oog, een garantie voor uw veiligheid 16. De 7 basisprincipes van PROFEL 17. Kwaliteit... gegarandeerd 18. Dealers Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar worden gemaakt in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van PROFEL. Correspondentie inzake overnemen of reproductie kunt u richten aan: PROFEL Nv, Europalaan 17, 3900 Overpelt. Ondanks alle aan de samenstelling van dit boekje bestede zorg, kan PROFEL géén aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit enige fout, die in deze uitgave zou kunnen voorkomen. Wijzigingen mogelijk! Copyright 2013 PROFEL.

3 inleiding TOT IN DE PUNTJES 03 Ga ik voor aluminium? Kunststof? Of toch maar hout? Elk materiaal heeft zijn eigenschappen en voordelen. De prijs is een argument, de kwaliteit nog meer. Ramen, deuren en garagepoorten moeten immers jarenlang in weer en wind hun diensten bewijzen. Als geen ander slaagt PROFEL erin maatproducten van uitzonderlijk hoog niveau aan te bieden. Dit is een direct gevolg van de voortdurende kwaliteitscontroles in research en development. En van onze drang naar innovatie! Niet alleen produceren wij onze producten zelf, wij geven ook de toon aan! Wanneer u kiest voor ramen, deuren en garagepoorten van PROFEL, dan kiest u voor het meest vooruitstrevende van wat er op de markt verkrijgbaar is. PROFEL is een Belgisch familiebedrijf en gegroeid uit de fi rma FAL, opgericht in Tegenwoordig stellen wij bijna 1300 gemotiveerde mensen te werk, stuk voor stuk specialisten in hun vakgebied. Onze producten maken we zonder uitzondering zelf, en dit in onze fabrieken te Overpelt, Achel, Eersel (NL) en Ercuis (F). We richten ons hierbij zowel naar de nationale als naar de internationale markt. Wat vandaag als ruwe grondstof binnenkomt, gaat later als kant-en-klaar kwaliteitsproduct richting klant. Naast de klassieke kantelpoorten produceert PROFEL ook haar eigen geïsoleerde sectionale garagepoorten. Tegen een zeer gunstige prijs leveren die een maximum aan comfort, gebruiksgemak en veiligheid. Ze zijn verkrijgbaar in maar liefst 9 uitvoeringen. Wie voor PROFEL kiest, hoeft zich over de kwaliteit alvast geen zorgen te maken. Met elk van de materialen fabriceren wij tot in de puntjes verzorgde en afgewerkte producten.

4 geschiedenis 04 MEER DAN 65 JAAR ERVARING PROFEL is een Belgisch familiebedrijf en een onderdeel van de firma FAL, opgericht in Op dit moment stelt PROFEL bijna 1300 hoogopgeleide specialisten te werk, die stuk voor stuk tot de besten in hun vakgebied behoren. Dat is ook een vereiste vermits PROFEL zijn ramen, deuren, garagepoorten en de bijbehorende designproducten zelf produceert. Via een uitgekiend en zelf ontwikkeld productieproces worden grondstoffen getransformeerd in kant-en-klare kwaliteitsproducten die door een uitgebreid netwerk van gekwalifi ceerde verdelers worden aangeboden. In de loop der jaren heeft PROFEL een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd wanneer het op maatproducten van uitzonderlijke kwaliteit aankomt. Om die bevoorrechte positie te behouden laat PROFEL niets aan het toeval over. Dat bewijzen de voortdurende kwaliteitscontroles tijdens elke stap in het productieproces en de grote investeringen in research en development. Wie voor PROFEL kiest, hoeft zich over de kwaliteit alvast geen zorgen te maken. Met elk materiaal worden tot in de puntjes verzorgde en afgewerkte producten gefabriceerd.

5 Onder de naam F en A Lauwers (FAL) startten de gebroeders Frans en Albert Lauwers in 1948 een bescheiden metaalverwerkend bedrijfje. De groei zat er meteen in, ze begonnen al snel met de productie van ramen en deuren in staal met daarbij een eigen metalliseerinrichting. FAL speelde in de jaren vijftig en zestig een pioniersrol in het produceren van aluminium en kunststoframen In de jaren 1950 en 1960 speelt FAL een pioniersrol in de productie van ramen in aluminium en kunststof. De geschiedenis van PROFEL is een aaneenschakeling van technologische innovaties! Dankzij die knowhow is PROFEL uitgegroeid tot een echte autoriteit! 1982 PROFEL groeit uit FAL-ramen en deuren en legt zich toe op de productie van kunststof profi elen PROFEL Nederland produceert en commercialiseert vanuit Eersel de PROFEL-producten voor de Nederlandse markt PROFEL bouwt haar eerste industriële profi elen laklijn Oprichten van productieafdeling Profelco, voor volautomatische en hypermoderne productie van ramen en deuren Start van aluminium extrusie door het bedrijf zelf Na Nederland trekt PROFEL ook naar de Franse markt. Vanuit Ercuis staat Profelco France in voor de productie van kunststof ramen en deuren voor Frankrijk Om het productieproces volledig in de hand te hebben, start Prodes met de fabricatie van dubbel isolatieglas Met Profelco hout produceert de groep nu - naast aluminium en kunststof - ook houten ramen en deuren FAL viert haar 50-jarig bestaan PROFEL neemt haar nieuwe houtverwerkingsbedrijf Profelco Hout in gebruik. Er worden op hypermoderne wijze houten ramen en deuren geproduceerd De groep PROFEL bouwt een tweede zuiveringsinstallatie Tussentijds extra extrusie persen van kunststof en aluminium Bijkomende moffelinstallatie wordt in gebruik genomen, wat het totaal op drie installaties brengt. Een tweede glasassemblagelijn wordt opgesteld FAL staat voor 60 jaar ervaring en vakmanschap 2009 Een jaar later, in 2009, bouwt PROFEL in een hypermodern hoogbouw-profi elenmagazijn voor meer dan 1000 ton materiaal De kunststofproductie bij Profelco in Overpelt wordt in 2010 volledig gemoderniseerd en gerobotiseerd. Overigens wordt een nieuwe glaslijn in gebruik genomen zodat de productie van dubbele beglazing verdubbelt In 2011 zet PROFEL een uniek intern controlesysteem op dat waakt over de producten en vooral over de kwaliteit ervan. Ieder element verlaat de fi rma in onberispelijke staat Naast klassieke kantelpoorten produceert PROFEL nu ook sectionale garagepoorten.

6 ramen & deuren 06 ALUMINIUM KUNSTSTOF HOUT Met elk materiaal zijn we in ons element Ga ik voor kunststof? Verkies ik aluminium? Of toch maar hout? Elk materiaal heeft zijn eigenschappen, elk materiaal heeft zijn voordelen. De prijs is een argument, de kwaliteit nog meer. Ramen en deuren moeten de tand des tijds moeiteloos kunnen doorstaan. In weer en in wind. PROFEL produceert ramen en deuren in kunststof, aluminium en hout. Daarnaast gebeurt ook de fabricage van panelen, dubbele beglazing, garagepoorten, verluchtingen, grepen, beslag en sierluiken in eigen huis. licht en slank maar zeer robuust grote variatie in kleurschakeringen mogelijkheid om aan binnen- en buitenzijde verschillende kleuren toe te passen (bicolor) uitgerust met 3 kamers en 3 dichtingen gegarandeerd optimale isolatie van geluid en temperatuur grote bescherming tegen inbraak grote variatie aan beschikbare modellen uitstekende warmte- en geluidsisolatie hoogwaardige houtsoorten: meranti en afrormosia voorzien van zware houtsectie standaard uitgerust met inbraakwerend beslag profi elen met twee dichtingen hoge duurzaamheid dankzij ecologische drenking op waterbasis en statisch aangebrachte toplaag warme uitstraling ook mogelijk: gecombineerd profi el Hout-Aluminium (hout binnenzijde, aluminium buitenzijde) ongeëvenaard comfort het resultaat van de allernieuwste technologische inzichten en ontwikkelingen alle profi elen met staal versterkt profi elen uitgerust met 4, 5 en soms 6 kamers en 3 dichtingen structuurfolie aan binnen- en buitenzijde gemakkelijk onderhoud en optimale veiligheid leverbaar in elk gewenst decor en kleurencombinatie ook mogelijk: gecombineerd profi el Kunststof-Aluminium (kunststof binnenzijde, aluminium buitenzijde)

7 07 Aluminium Hout Kunststof

8 kleur 08 BEKEN KLEUR

9 Kleur is de ideale manier om aan de woning een hoogsteigen toets te geven. PROFEL is zich daarvan bewust. Daarom zijn alle profielen in hout, aluminium en kunststof in diverse kleuren en decors verkrijgbaar. De lakken en coatings van PROFEL zijn bovendien van een zeer hoge kwaliteit. Ze zijn gegarandeerd kleurvast, UV-bestendig, duurzaam en krasvast. De lakken voor de houten ramen hebben zelfs een beschermende functie. 09 KUNSTSTOF PROFEL-profi elen in kunststof zijn in elk denkbaar decor verkrijgbaar: wit, kleur, nerfstructuur, houtimitatie en bicolor. U hebt de keuze uit in totaal 16 verschillende nerfstructuurfolies waaronder 5 houtimitaties en 11 kleuren. Voor elke kleur maakt PROFEL gebruik van een structuurfolie van hoge kwaliteit. Deze wordt altijd zowel aan de binnenals aan de buitenkant van de profi elen aangebracht. Bovendien is de bekleding UV-bestendig, slijtvast en antistatisch, wat het onderhoud alleen maar bevordert. Omdat PROFEL zo overtuigd is van de kwaliteit van zijn structuurfolies waarmee ze trouwens al meer dan 30 jaar ervaring hebben krijgt u 10 jaar garantie op de kleurechtheid en op de hechting van de folies. Ook het beslag wordt in dezelfde kleur als het raam of de deur uitgevoerd. Tenzij u kiest voor een andere uitvoering in bijvoorbeeld messing, brons, nikkel of roestvrij staal. HOUT Het houten schrijnwerk krijgt een 3-voudige voorbehandeling om het hout te beschermen tegen insecten en schimmels, om het een kleurende laag te geven en om de houtporiën te dichten en zo de latere dubbele afwerkingslaag een betere hechting te bieden. De unieke, statische lakken van PROFEL zijn vervaardigd op basis van water. Daardoor zijn zowel de dekkings- als de afwerkingslagen volkomen onschadelijk voor het milieu. De afwerkingslagen vormen bovendien een fi lm die het hout beschermt tegen externe invloeden en indringend vocht. De behandeling in haar geheel biedt het hout een lange tijd een onderhoudsvrije bescherming en een grote duurzaamheid. ALUMINIUM Alle kleurpoeders voor aluminium ramen worden door PROFEL in eigen fabriek aangemaakt. Typisch is de zeer hoge weerstand, zodat de coatings gegarandeerd nooit zullen barsten. PROFEL biedt ook de standaard RALkleuren aan in glanzend, mat of ruw. Het zichtbare beslag wordt net als in het geval van kunststof en houten ramen en deuren in dezelfde kleur uitgevoerd. Tenzij u ook hier kiest voor een andere uitvoering in messing, brons, nikkel of roestvrij staal. Acht van deze coatings (P119, P508, P612, P721, P723, P731, P737 en P890) zijn standaard verkrijgbaar met een karakteristieke, ruwe textuur. Dat maakt ze een stuk krasvaster. De andere kleuren kunnen trouwens ook met ruwe textuur verkregen worden, zij het niet standaard.

10 beglazing 10 GLASHELDER & DUIDELIJK

11 PROFEL assembleert zelf zijn dubbele beglazing. Grote glazen platen van zes meter breed bij meer dan drie meter hoog worden volautomatisch op de snijtafel gelegd en versneden. Tegelijkertijd worden afstandshouders geplooid. Dit zijn de kokers tussen de twee glasbladen. De versneden glasschijven worden vervolgens verlijmd tegen de afstandshouders waarna ook nog een dikke dichtingslaag rondom wordt aangebracht. 11 Alle PROFEL-beglazing is standaard uitgevoerd met KOMO-gekeurd glas en samengesteld uit twee glasbladen met daartussen een gasgevulde spouw van 15 mm en een metaaloxidelaag. PROFEL past dus standaard superisolerende beglazing toe. Ook die samenstelling kan aan de wensen van de klant worden aangepast. PROFEL-ramen accepteren bijna alle soorten beglazing: geluidswerende, thermische, inbraakwerende, zonnewerende en architecturale beglazing. Dankzij de solide structuur van de ramen, de stevige scharnieren en de hoge stabiliteit is gewicht geen probleem. Minder lawaai Een goede akoestische isolatie is onontbeerlijk. Ook daaraan heeft PROFEL gedacht. Onze standaard beglazing levert reeds een geluidsreductie van -28dB op. Het gebruik van gelaagd glas of asymmetrische beglazing doet daar nog heel wat decibels af. Lagere stookkosten Hoe hoger de kwaliteit van de dubbele beglazing, hoe lager de u-waarde en hoe minder energie u moet verbruiken om het binnen warm te houden. Ter vergelijking, enkele beglazing heeft een u-waarde van 6,0. Gewone dubbele beglazing heeft een u-waarde van 2,9. De dubbele beglazing van PROFEL wordt standaard geleverd met een luchtspouw, gevuld met gas. Dat levert een u-waarde op van 1,1 of 1,0 w/m 2 K! Zonder meerprijs! Met gesofi sticeerde dubbele beglazing kunnen we zelfs tot 0,8 w/m 2 K gaan. Bovendien kan driedubbele beglazing een u-waarde opleveren van 0,9 t.e.m. 0,5 w/m 2 K. Een goede verluchting Een goede ventilatie verhoogt niet alleen het comfort, ze is ook essentieel voor de gezondheid. PROFEL heeft een ruim aanbod ventilatiesystemen (waaronder het unieke decentrale Provent D-Luxe) en verluchtingsroosters. Vraag het advies van de verdeler!

12 deuren 12 DEUREN Het visitekaartje van uw woning Ramen en deuren vormen één decoratief geheel. Niettemin is de deur in het bijzonder de voordeur het element bij uitstek om uw creativiteit op los te laten. In het PROFELgamma vindt u honderden panelen en deurmodellen met diverse accessoires. Met andere woorden, u krijgt van ons alle tools om van uw deur iets uniek te maken. Ga niet over één nacht ijs! De deur bepaalt immers de ziel en de stijl van uw woning. Kortom, ze geeft een gezicht aan uw huis! In het uitgebreide PROFEL-gamma vindt u beslist uw smaak! PROFEL biedt een enorme waaier van moderne en klassieke panelen met rechte of gebogen lijnen, glasvullingen, siergrepen en deurbeslag waarmee u de deur volledig op uw smaak afstemt, waarbij de technische kwaliteiten van de deur behouden blijven. Ook maatwerk nemen we met plezier onder handen! Een verzorgde afwerking... Ook bij de deuren zijn alle kleuren mogelijk en worden de toebehoren afgewerkt in dezelfde kleur. Sierlijsten worden onzichtbaar bevestigd.... en een knap staaltje techniek Deuren kunnen uitgerust worden met een geanodiseerde en verstelbare afwerksluitlat. Daardoor hebt u altijd een perfect sluitende deur. Om uw veiligheid te verzekeren zijn alle PROFEL-deuren voorzien van een roestvrijstalen meerpunts-pen-haakslot voor een extra stabiele sluiting. Probeer die maar eens open te breken!

13 POORTEN 13 Kantelpoorten & sectionale poorten Kantelpoorten behoren al langer tot het aanbod van PROFEL. Ondertussen hebben we ons gamma uitgebreid met sectionale garagepoorten. Ook die produceren we helemaal zelf, 100 % gefocust op kwaliteit en 100 % op maat! Kantelpoorten binnenblijvend of buitenstekend zijn uitgevoerd in aluminium en worden gemoffeld of geanodiseerd. Ook het hang- en sluitwerk is voorzien in de kleur van de poort. Het is mogelijk de poort te laten bekleden met planchetten in kunststof of aluminium of met hout. Uiteraard krijgt uw poort exact dezelfde afwerking als uw ramen en deuren van PROFEL. Zo vormt uw woning steeds een harmonieus en mooi geheel. Datzelfde geldt voor ons nieuwe aanbod sectionale garagepoorten. Deze kunnen immers worden voorzien in alle PROFEL-, RAL- of NCS-kleuren en structuurfolie. Onze sectionaalpoorten worden aangeboden in 9 verschillende uitvoeringen en met verschillende paneelvarianten. Zo kunt u een unieke toets geven aan uw woning, terwijl u toch geniet van een maximum aan comfort, gebruiksgemak en veiligheid. Onze garagepoorten zijn namelijk voorzien van vingerklembeveiliging, veerbreukbeveiliging en doorloopbeveiliging. Bovendien voldoet iedere poort aan de strengste veiligheidsen isolatie-eisen en allemaal hebben ze een CE-certifi caat.

14 veiligheid 14 VEILIGHEID Het sterke punt van onze producten Ieder raam is standaard voorzien van inbraakwerende sluitnokken. Op uw vraag worden ramen en deuren voorzien van extra inbraakwerende toebehoren (afsluitbare raamkrukken, veiligheidscilinders, alarmcontacten,...). Voor het leven De ramen, deuren en garagepoorten van PROFEL zijn niet alleen ontworpen om lawaai, hitte, koude en vochtigheid buiten te houden; ook ongewenste bezoekers wordt de toegang zo moeilijk mogelijk gemaakt. Elk raam of het nu uit hout, aluminium of kunststof is vervaardigd is standaard voorzien van inbraakwerende sluitnokken, zware en stabiele scharnieren, inbraakwerende metalen sluitstukken, een uithefbeveiliging in geval van een schuifdeur en een anti-foutbediening op raambeslag. Bovendien kan de klant zelf beslissen of hij extra inbraakwerende elementen wil laten inbouwen zoals afsluitbare raamkrukken, veiligheidscilinders, alarmcontacten enz. Ook het beslag is voorzien van diverse beveiligingen: RVS sluitstukken in het kader, deuren met een 3-puntssluiting volgens het penhaakprincipe, een (veiligheids-)cilinder en de mogelijkheid voor massieve deurschilden. Al deze elementen zorgen voor een optimale bescherming. De ramen zullen zeker niet het zwakke punt van de woning zijn! Veiligheid, een kwestie van waakzaamheid De ramen, deuren en garagepoorten van PROFEL doen hun uiterste best om het inbrekers zo moeilijk mogelijk te maken. Niettemin is uw eigen waakzaamheid nog het beste middel om dieven te ontmoedigen. Controleer voor het slapengaan of alle buitendeuren gesloten zijn, laat buiten geen voorwerpen rondslingeren die inbrekers van pas komen, berg gereedschap en ladders op in een af te sluiten ruimte, check en dubbelcheck of alle deuren en ramen gesloten zijn wanneer u vertrekt, het klinkt allemaal zeer voor de hand liggend dat is het ook maar het belang ervan is niet te onderschatten. Zeker wanneer u onthoudt dat driekwart (3/4) van alle inbraken gepleegd wordt door gelegenheidsdieven die profi teren van een openstaande deur of een slecht beveiligd raam.

15 15 IJZERSTERK BESLAG Dankzij PROFEL zullen uw ramen en deuren nooit de zwakke schakel van uw woning zijn. Al in de beginfase bouwen wij inbraakwerende elementen in, maar ook het beslag is van hoog inbraakwerend niveau: RVS sluitplaten in kader deuren met meer-puntssluiting volgens het pen-haakprincipe veiligheidscilinder (met certifi caat) nuron cilinderplaatje bij Plano deuren

16 kwaliteit 16 DE 7 BASIS- PRINCIPES 1 / 100% BELGISCH ÉN EIGEN FABRIKAAT PROFEL zoekt de hele wereld af naar de beste grondstoffen. In onze fabriek in Overpelt maken we daarmee producten van topkwaliteit, van begin tot einde. Ook alle onderdelen en zelfs de kleurenpoeders zijn eigen fabrikaat. 2 / MEER DAN 65 JAAR ERVARING PROFEL is opgericht in Dat vertaalt zich in een ervaring van meer dan 65 jaar. In die tijd heeft PROFEL een knowhow opgebouwd waardoor PROFEL tot de grootsten van België behoort en u van topkwaliteit kan blijven voorzien. 3 / EEN INVESTERING DIE OPBRENGT Kiezen voor ramen, deuren en garagepoorten van PROFEL is een investering die zich terugverdient. De ongeëvenaarde isolatiekwaliteiten zorgen ervoor dat uw jaarlijkse energierekening sterk zal dalen, en dat terwijl energie jaar na jaar duurder wordt. 4 / DE KWALITEIT GAAT VOOR Ramen, deuren en garagepoorten moeten een leven lang meegaan. Dát is ons uitgangspunt. Daarom staat topkwaliteit voor ons centraal. Dat streven vertaalt zich in doorlopende controles tijdens de productie en een perfecte afwerking. 5 / DÉ GROTE INNOVATOR Beter kan altijd! Daarom zoekt PROFEL steeds naar vernieuwingen en nog meer vooruitstrevende oplossingen. Elk product van PROFEL is bijgevolg het beste wat op dat moment op de markt verkrijgbaar is. 6 / ALTIJD IN DE BUURT PROFEL beschikt over een uitgebreid en dicht netwerk van gespecialiseerde verdelers. Wilt u iemand die u met raad en daad bijstaat, een perfecte plaatsing, een vlekkeloze service? Bij de PROFEL-verdeler in uw buurt bent u aan het juiste adres. 7 / EEN GARANTIE VOOR SERVICE Omdat wij overtuigd zijn van onze kwaliteit, worden alle PROFEL-producten aangeboden met 10 jaar fabrieksgarantie en een verregaande service. Ook de manier waarop u wordt bijgestaan vóór en ná de verkoop is doorslaggevend. Op uw PROFEL-verdeler kunt u altijd rekenen!

17 17 KEURMERKEN PROFEL voldoet aan alle noodzakelijke keurelementen in België, Nederland en Frankrijk, waaronder ook de strenge felbegeerde CE-markering. Hiernaast voldoet PROFEL aan tal van andere belangrijke keurmerken. Een overzicht vindt u hieronder:

18 dealers 18 DEALERS Onze PROFEL-verdelers staan garant voor: Maximale garantie Vakbekwaamheid Juist advies en kennis van zaken Topkwaliteit Goede plaatsing en service Uitgebreid assortiment Gekwalifi ceerd PROFEL verkooppunt Snelle afhandeling van offertes Perfect tonen van de PROFEL producten in de toonzaal Ramen, deuren en garagepoorten koop je bij een PROFEL-verdeler Voor meer info over PROFEL-verdelers in uw buurt, surf naar

19 Er is altijd een PROFEL-verdeler in de buurt, info via of de infolijn 011/

20 Uw PROFEL-verdeler: F

PROFESSIONALS ADVISEREN RAMEN EN DEUREN VAN PROFEL.

PROFESSIONALS ADVISEREN RAMEN EN DEUREN VAN PROFEL. ALUMINIUM KUNSTSTOF HOUT PROFESSIONALS ADVISEREN RAMEN EN DEUREN VAN PROFEL. www.profel.com DE 5 BASIS- PRINCIPES 1 / WIJ MAKEN ONZE PRODUCTEN ZONDER UITZONDERING ZELF Van ruwe grondstof tot afgewerkt

Nadere informatie

PROFESSIONALS ADVISEREN RAMEN, DEUREN EN POORTEN VAN PROFEL

PROFESSIONALS ADVISEREN RAMEN, DEUREN EN POORTEN VAN PROFEL PVC l ALU l HOUT PROFESSIONALS ADVISEREN RAMEN, DEUREN EN POORTEN VAN PROFEL Ongeëvenaarde kwaliteit Tot in de puntjes Of u nu kiest voor aluminium, pvc of hout, elk materiaal heeft zo zijn specifieke

Nadere informatie

ADVISEREN PROFEL! Ramen, deuren en garagepoorten. kunststof. www.profel.com

ADVISEREN PROFEL! Ramen, deuren en garagepoorten. kunststof. www.profel.com PROFEssIONALS ADVISEREN PROFEL! Ramen, deuren en garagepoorten. kunststof www.profel.com 02 03 een bedrijf met een missie ongeëvenaarde kwaliteit inhoud tot in de puntjes 04 Een bedrijf met een missie

Nadere informatie

ADVISEREN PROFEL! Ramen, deuren en garagepoorten. kunststof. www.profel.com

ADVISEREN PROFEL! Ramen, deuren en garagepoorten. kunststof. www.profel.com PROFESSIONALS ADVISEREN PROFEL! Ramen, deuren en garagepoorten. kunststof www.profel.com 02 een bedrijf met een missie inhoud 04 Een bedrijf met een missie / De 7 basisprincipes 06 Kunststof / Alle vormen,

Nadere informatie

PVC l ALU l HOUT. ramen en deuren

PVC l ALU l HOUT. ramen en deuren PVC l ALU l HOUT ramen en deuren met een warme uitstraling Inhoud De 7 basisprincipes... 04 Pvc / Alle vormen, stijlen en kleuren... 06 Kleur / knappe kleur... 08 PA-6000 / Het beste van twee werelden...

Nadere informatie

PRoFESSIoNALS ADVISEREN PROFEL! Ramen, deuren en garagepoorten. hout. www.profel.com

PRoFESSIoNALS ADVISEREN PROFEL! Ramen, deuren en garagepoorten. hout. www.profel.com PRoFESSIoNALS ADVISEREN PROFEL! Ramen, deuren en garagepoorten. hout www.profel.com 02 een bedrijf met een missie INhouD 04 EEN bedrijf met EEN missie / DE 7 basisprincipes 06 HOut / EEn natuurlijke keuze

Nadere informatie

Professionals adviseren ramen en deuren van Profel!

Professionals adviseren ramen en deuren van Profel! Kunststof Professionals adviseren ramen en deuren van Profel! Tot in de puntjes verzorgd en afgewerkt Ga ik voor aluminium? Verkies ik kunststof? Of toch maar hout? Elk materiaal heeft zijn eigenschappen,

Nadere informatie

PROFESSIONALS ADVISEREN PROFEL! Ramen, deuren en garagepoorten.

PROFESSIONALS ADVISEREN PROFEL! Ramen, deuren en garagepoorten. PROFESSIONALS ADVISEREN PROFEL! Ramen, deuren en garagepoorten. aluminium www.profel.com 02 een bedrijf met een missie inhoud 04 Een bedrijf met een missie / De 7 basisprincipes 06 Aluminium / Ideaal voor

Nadere informatie

PROFESSIONALS ADVISEREN PROFEL! Ramen, deuren en garagepoorten. ALUMINIUM. www.profel.com

PROFESSIONALS ADVISEREN PROFEL! Ramen, deuren en garagepoorten. ALUMINIUM. www.profel.com PROFESSIONALS ADVISEREN PROFEL! Ramen, deuren en garagepoorten. ALUMINIUM www.profel.com 02 EEN BEDRIJF MET EEN MISSIE INHOUD 04 EEN BEDRIJF MET EEN MISSIE / DE 7 BASISPRINCIPES 06 ALUMINIUM / IDEAAL VOOR

Nadere informatie

Professionals adviseren ramen en deuren van Profel!

Professionals adviseren ramen en deuren van Profel! Kunststof Professionals adviseren ramen en deuren van Profel! Tot in depuntjes verzorgd en afgewerkt Ga ik voor aluminium? Verkies ik kunststof? Of toch maar hout? Elk materiaal heeft zijn eigenschappen,

Nadere informatie

PVC l ALU l HOUT. ramen en deuren in alle stijlen en kleuren

PVC l ALU l HOUT. ramen en deuren in alle stijlen en kleuren PVC l ALU l HOUT ramen en deuren in alle stijlen en kleuren Inhoud De 7 basisprincipes... 04 Aluminium / Ideaal voor grote raampartijen... 06 Kleur / Beken kleur... 08 Ramen / De aluminiumramen van uw

Nadere informatie

Professionals adviseren ramen en deuren van Profel!

Professionals adviseren ramen en deuren van Profel! Aluminium Professionals adviseren ramen en deuren van Profel! Tot in depuntjes verzorgd en afgewerkt Ga ik voor aluminium? Verkies ik kunststof? Of toch maar hout? Elk materiaal heeft zijn eigenschappen,

Nadere informatie

Laat je inspireren door KwadrO!

Laat je inspireren door KwadrO! Laat je inspireren door KwadrO! KwadrO is sinds 2003 actief op de Belgische markt als specialist in ramen en deuren. Met 20 showrooms, meer dan 40 professionele plaatsingsteams en 200 vaste medewerkers

Nadere informatie

Aluminium. Professionals adviseren ramen en deuren van Profel!

Aluminium. Professionals adviseren ramen en deuren van Profel! Aluminium Professionals adviseren ramen en deuren van Profel! Tot in de puntjes verzorgd en afgewerkt Ga ik voor aluminium? Verkies ik kunststof? Of toch maar hout? Elk materiaal heeft zijn eigenschappen,

Nadere informatie

Hout. Professionals adviseren ramen en deuren van Profel!

Hout. Professionals adviseren ramen en deuren van Profel! Hout Professionals adviseren ramen en deuren van Profel! Tot in de puntjes verzorgd en afgewerkt Ga ik voor aluminium? Verkies ik kunststof? Of toch maar hout? Elk materiaal heeft zijn eigenschappen, elk

Nadere informatie

Meer tijd voor jezelf

Meer tijd voor jezelf Meer tijd voor jezelf + perfecte harmonie + doordachte eenvoud + puur levensgenot + zorgeloos genieten... Zoveel + dat is zendow zendow, het nieuwe raam: mooi van binnen, mooi van buiten en zeer efficiënt

Nadere informatie

Diversen. Ventilatieroosters. Professionals adviseren ramen en deuren van Profel!

Diversen. Ventilatieroosters. Professionals adviseren ramen en deuren van Profel! Diversen Ventilatieroosters Professionals adviseren ramen en deuren van Profel! Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevens-bestand

Nadere informatie

BOUWTRADE B.V. Kozijnen

BOUWTRADE B.V. Kozijnen BOUWTRADE B.V. Kozijnen KOZIJNEN De kozijnen van Bouwtrade zijn voorzien van hoogwaardig isolatieglas. Stookwarmte blijft binnen en het glas filtert 97% van de schadelijke Uv-straling. Onze kozijnen zijn

Nadere informatie

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning. Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning. Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur Luxe-Line Single: Geïsoleerde enkelvoudige zijdeur Design, isolatie en gebruiksgemak Het

Nadere informatie

windows WE CREATE YOUR VIEW

windows WE CREATE YOUR VIEW windows WE CREATE YOUR VIEW WE CREATE Y AL Windows is een onderdeel van Group Ceyssens en produceert en bouwt reeds 50 jaar ramen, deuren, gevels, glas en andere constructies. Onze activiteiten zijn in

Nadere informatie

uw vakmanschap is het onze waard

uw vakmanschap is het onze waard uw vakmanschap is het onze waard Herbekestraat 71 2620 Hemiksem Belgium www.quadralis.be info@quadralis.be Concept & Ontwikkeling: Gaga Imagogesticht Foto s: Deceuninck, Sapa, Gaga, Quadralis 2 Als schrijnwerker

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Ploeg kunststof kozijnen b.v. Tel. (0800) 999 999 0 www.ploegkozijnen.nl info@ploegkozijnen.nl Alles onder één naam

Nadere informatie

VAN KLASSIEK TOT MODERN

VAN KLASSIEK TOT MODERN CREATIEF IN KUNSTSTOFRAMEN VAN KLASSIEK TOT MODERN CREATIEF IN KUNSTSTOFRAMEN Toonaangevend profielfabrikant Profel heeft met haar vooruitstrevend profielsysteem aan de wieg gestaan van de gehele technologische

Nadere informatie

SECTIONAALPOORTEN MEESTERLIJK MAATWERK

SECTIONAALPOORTEN MEESTERLIJK MAATWERK SECTIONAALPOORTEN MEESTERLIJK MAATWERK MASSIEF HARDHOUT HOUTSOORT KLASSE 1 Sinds jaar en dag kiest Pouleyn als pionier voor Afrormosia, de meest edele en kwalitatieve houtsoort afkomstig uit West- en Midden

Nadere informatie

aluminium Een keuze voor het leven...

aluminium Een keuze voor het leven... aluminium Een keuze voor het leven... Basis vorm vlak Méér reliëf groef Zachte rondingen rond Subtiel detail blind staal detail slank hout detail blok Het profiel dat past bij uw eigen profiel 6 basisprofielen

Nadere informatie

Ventilatie. Roosters. Diversen. Vanaf 01/03/2009 nieuwe uitvoering, verhoogde ventilatiecapaciteit!

Ventilatie. Roosters. Diversen. Vanaf 01/03/2009 nieuwe uitvoering, verhoogde ventilatiecapaciteit! Diversen Ventilatie Roosters Vanaf 01/03/2009 nieuwe uitvoering, verhoogde ventilatiecapaciteit! Professionals adviseren ramen en deuren van Profel! Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag

Nadere informatie

We zijn uniek. SYNEGO NL. Uitzonderlijke ramen

We zijn uniek. SYNEGO NL. Uitzonderlijke ramen We zijn uniek. SYNEGO NL Uitzonderlijke ramen We hebben onze eigen stijl. EEN RAAM ZOALS GEEN ANDER Het perfecte samenspel tussen functionaliteit en design Grote raamoppervlakken, goed verlichte ruimtes,

Nadere informatie

Sterk staaltje Belgische. innovatie

Sterk staaltje Belgische. innovatie Belisol HOLUX Sterk staaltje Belgische De nieuwste technologieën en innovaties verenigd in één raam, dat is Holux. Het resultaat? Een strak, elegant aluminiumprofiel dat uitzonderlijk presteert op vlak

Nadere informatie

Sectionele poorten. Wees gerust veeleisend.

Sectionele poorten. Wees gerust veeleisend. Sectionele poorten. Wees gerust veeleisend. 02 03 L-Door. Enkel sectionele poorten. 04 Sectionele garagepoorten. Niets dan voordelen. 06 L-Door. Sectionele poorten op maat. 08 L-Door. Niets wordt aan het

Nadere informatie

POORTEN. Maatwerk. Oog voor veiligheid. 10 standaardkleuren. 5 jaar garantie

POORTEN. Maatwerk. Oog voor veiligheid. 10 standaardkleuren. 5 jaar garantie POORTEN Maatwerk Oog voor veiligheid 10 standaardkleuren 5 jaar garantie De poort en haar vele troeven De Harol sectionale poorten Deze poorten zijn niet alleen een streling voor het oog, ze zijn bovendien

Nadere informatie

Ramen en deuren. Schuifpuien. Stijl en techniek in z n beste vorm

Ramen en deuren. Schuifpuien. Stijl en techniek in z n beste vorm Ramen en deuren Schuifpuien NU MET 20% KORTING! Stijl en techniek in z n beste vorm Stijl en techniek in z n beste vorm Pega Nederland BV is uw totaalleverancier voor schuifpuien, ramen, deuren en andere

Nadere informatie

OVERZICHT P400 ALUMINIUM

OVERZICHT P400 ALUMINIUM OVERZICHT P400 ALUMINIUM VOORWOORD Wat is de bedoeling van dit boekje? We willen het volledige gamma van aluminium ramen en deuren aan U voorstellen. U kan op eenvoudige wijze zien welke kaders combineerbaar

Nadere informatie

uw partner met het juiste profiel

uw partner met het juiste profiel uw partner met het juiste profiel kleur & vorm kleur hoogkwalitatieve afwerkingstechnieken Voor uw aluminium ramen en deuren heeft u de keuze uit 2 hoogtechnologische procedés of kleurtechnieken: lakken

Nadere informatie

Bouwplast kunststof ramen. de juiste maat!

Bouwplast kunststof ramen. de juiste maat! Bouwplast kunststof ramen de juiste maat! Kunststof ramen op maat Bouwplast kunststof ramen, een compleet programma. Speciaal ontwikkeld voor de moderne bouw. Met nagenoeg onbeperkte mogelijkheden qua

Nadere informatie

Onze bedrijfsshowroom. te Anzegem. Ons aanbod

Onze bedrijfsshowroom. te Anzegem. Ons aanbod 2 Ons aanbod Geco specialiseert zich in het vervaardigen van buitenschrijnwerk in kunststof, gelakte kunsthars, aluminium en staal. Door onze jarenlange expertise staan wij steeds garant voor een perfect

Nadere informatie

Open de deur naar een grenzeloos aanbod!

Open de deur naar een grenzeloos aanbod! Open de deur naar een grenzeloos aanbod! KwadrO is sinds 2003 actief op de Belgische markt als specialist in ramen en deuren. Met 20 showrooms, meer dan 40 professionele plaatsingsteams en 200 vaste medewerkers

Nadere informatie

Open voor perfectie. Hout

Open voor perfectie. Hout Open voor perfectie Hout Belisol Open voor perfectie Welke materialen er in de toekomst ook ontwikkeld worden voor deuren en ramen, hout zal altijd een speciale plaats innemen. Hout is immers een nobel

Nadere informatie

Geniet vandaag van de luiken van morgen

Geniet vandaag van de luiken van morgen Geniet vandaag van de luiken van morgen HOGE ISOLATIEWAARDE EPB * KOSTENBESPAREND * zendow kiuzo Ramen & deuren www.deceuninck.be www.deceuninck.nl Vergroot uw woonplezier Wat is belangrijk in uw huis?

Nadere informatie

Ramagroup Hout. Kiezen voor hout: een gezonde beslissing. Een perfect product Een prima service RAMEN EN DEUREN IN HOUT, PVC EN ALUMINIUM

Ramagroup Hout. Kiezen voor hout: een gezonde beslissing. Een perfect product Een prima service RAMEN EN DEUREN IN HOUT, PVC EN ALUMINIUM Een perfect product Een prima service Ramagroup Hout RAMEN EN DEUREN IN HOUT, PVC EN ALUMINIUM Kiezen voor hout: een gezonde beslissing. www.ramagroup.be MEMBER OF THE BELOR HOLDING GROUP DUURZAAMAATWERK

Nadere informatie

Plaisance 50. Ramen en Deuren. Sapa Building System

Plaisance 50. Ramen en Deuren. Sapa Building System Plaisance 50 Ramen en Deuren Sapa Building System Plaisance 50 is een nietthermisch onderbroken systeem voor aluminium toepassingen, met een bouwdiepte van. Het kan toegepast worden bij naar binnen en

Nadere informatie

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning LUXE-LINE TWIN: Geïsoleerde openslaande garagedeur LUXE-LINE SINGLE: Geïsoleerde enkelvoudige zijdeur Design, isolatie en gebruiksgemak Het

Nadere informatie

Raam- en deursystemen : Serie 2000

Raam- en deursystemen : Serie 2000 Voor onze afdeling Ramen en Deuren in PVC werd er geopteerd een partnerschip op te richten met de firma Wymar. De mogelijkheden in profielen, de kleurvastheid, de sterkte van het profiel en het driekamersysteem

Nadere informatie

Innovatief Systeem - KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie!

Innovatief Systeem - KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie! Innovatief Systeem - bewezen kwaliteit: KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie! A Warmte-isolatie en stabiliteit Of het nu gaat om zekerheid, functionaliteit en isolatie: SOFTLINE 82 voldoet aan

Nadere informatie

PVC ALU HOUT ALTIJD HET BESTE SCHUIFRAAM VOOR UW WOONDROOM. Hendrik Biegs

PVC ALU HOUT ALTIJD HET BESTE SCHUIFRAAM VOOR UW WOONDROOM. Hendrik Biegs PVC ALU HOUT ALTIJD HET BESTE SCHUIFRAAM VOOR UW WOONDROOM Hendrik Biegs Profel: voor al uw ramen en deuren de beste keuze. Daar staan onze 7 basisprincipes garant voor. Van A tot Z gecontrolleerde productie

Nadere informatie

PVC ALU HOUT ALTIJD HET BESTE SCHUIFRAAM VOOR UW WOONDROOM. Hendrik Biegs

PVC ALU HOUT ALTIJD HET BESTE SCHUIFRAAM VOOR UW WOONDROOM. Hendrik Biegs PVC ALU HOUT ALTIJD HET BESTE SCHUIFRAAM VOOR UW WOONDROOM Hendrik Biegs Uw schuiframen doen de grens tussen binnen en buiten vervagen Profel: voor al uw ramen en deuren de beste keuze. Daar staan onze

Nadere informatie

Onze troeven Kwaliteit

Onze troeven Kwaliteit Ramen in PVC PVC Onze troeven Kwaliteit Wij werken met oerdegelijke Duitse profielen. Zowel de productie als de plaatsing gebeurt door vakmensen (zowel onze medewerkers als onze schrijnwerkers-klanten).

Nadere informatie

Meer dan 25 jaar bouwervaring. Toegepaste kunststof materialen. Van klassiek tot modern. Kunststof onderhoudsvrije serre

Meer dan 25 jaar bouwervaring. Toegepaste kunststof materialen. Van klassiek tot modern. Kunststof onderhoudsvrije serre FRIESCHE KUNSTSTOF BOUW Meer dan 25 jaar bouwervaring Wij zijn een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de bouw waarbij we de traditionele bouw methodiek toepassen met moderne productie technieken.

Nadere informatie

Voorkom inbraak! Enkele maatregelen kunnen een verschil maken!

Voorkom inbraak! Enkele maatregelen kunnen een verschil maken! Voorkom inbraak! Enkele maatregelen kunnen een verschil maken! Achterzijde 69% Naaststaande foto toont aan dat inbrekers zich vaak een toegang tot de woning verschaffen via de achterzijde. Veel hangt natuurlijk

Nadere informatie

Voorkom inbraak! Enkele maatregelen kunnen een verschil maken!

Voorkom inbraak! Enkele maatregelen kunnen een verschil maken! Voorkom inbraak! Enkele maatregelen kunnen een verschil maken! Achterzijde 69% Naaststaande foto toont aan dat inbrekers zich vaak een toegang tot de woning verschaffen via de achterzijde. Veel hangt natuurlijk

Nadere informatie

VDM Sectionaalpoorten:

VDM Sectionaalpoorten: VDM Sectionaalpoorten: De Firma VDM is een dynamisch bedrijf uit Lierde dat gespecialiseerd is in het vervaardigen en plaatsen van stalen en houten sectionaalpoorten. Met een sectionale poort van VDM kiest

Nadere informatie

BUMAi SEKTIONAAL POORTEN KANTELPOORTEN VLEUGELPOORTEN POORT-AUTOMATISATÊE

BUMAi SEKTIONAAL POORTEN KANTELPOORTEN VLEUGELPOORTEN POORT-AUTOMATISATÊE BUMAi SEKTIONAAL POORTEN KANTELPOORTEN VLEUGELPOORTEN POORT-AUTOMATISATÊE VOORDEUREN EN ACHTERDEUREN SEKTIONAAL POORTEN BUMA produceert reeds 20 jaar sektionaal poorten van hoge kwaliteit. De montage en

Nadere informatie

Deurenboek. De expertise van Belisol gaat een leven lang mee.

Deurenboek. De expertise van Belisol gaat een leven lang mee. Deurenboek De expertise van Belisol gaat een leven lang mee. De expertise van Belisol gaat een leven lang mee. Door welk kozijn kijkt u naar buiten? Welke deur stapt u binnen? Dat bepaalt u. Uw woning

Nadere informatie

ALTIJD DE BESTE SCHUIFPUI VOOR UW WOONDROOM

ALTIJD DE BESTE SCHUIFPUI VOOR UW WOONDROOM ALTIJD DE BESTE SCHUIFPUI VOOR UW WOONDROOM Hendrik Biegs Uw schuifdeuren doen de grens tussen binnen en buiten vervagen Profel: voor al uw ramen en deuren de beste keuze. Daar staan onze 7 basisprincipes

Nadere informatie

6 moderne motieven. Comfort voordeuren Voordelige aluminiumdeuren met 3-voudig veiligheidsslot

6 moderne motieven. Comfort voordeuren Voordelige aluminiumdeuren met 3-voudig veiligheidsslot 6 moderne motieven Comfort voordeuren Voordelige aluminiumdeuren met 3-voudig veiligheidsslot Opdat u zich thuis goed kunt voelen Een behaaglijk gevoel begint bij de voordeur Een voordeur vervult meerdere

Nadere informatie

Veiligheidsdeuren voor appartementen Veilig, mooi en duurzaam

Veiligheidsdeuren voor appartementen Veilig, mooi en duurzaam Veiligheidsdeuren voor appartementen Veilig, mooi en duurzaam Veilige deuren 22 Een veiligheidsdeur beschermt uw huis. Inbraak in appartementen is een veelvoorkomend probleem. De meeste van deze inbraken

Nadere informatie

tuinkamers en serres

tuinkamers en serres Tuinkamers en serres 2 haal de zon in huis kwaliteit verzekerd Het hele jaar door genieten van licht en ruimte in uw huis, dat is wat een tuinkamer of serre voor u doet. En met aluminium is bijna alles

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl Shutters Multifunctioneel en stijlvol

www.ambiance-zonwering.nl Shutters Multifunctioneel en stijlvol www.ambiance-zonwering.nl Shutters Multifunctioneel en stijlvol Shutters, Sfeermakers in elk interieur Shutters zijn een mooie en functionele vorm van raambekleding. Speel met het licht en creëer zo jouw

Nadere informatie

MADE IN HOLLAND K-VISION MADE IN HOLLAND

MADE IN HOLLAND K-VISION MADE IN HOLLAND MADE IN HOLLAND K-VISION MADE IN HOLLAND K-vision K-vision is de allernieuwste profielsysteemserie van profine, speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt. Vorm, kleur en flexibiliteit staan centraal.

Nadere informatie

DOORSNEDE VAN HET PROFIEL...

DOORSNEDE VAN HET PROFIEL... DOORSNEDE VAN HET PROFIEL MET KUNSTSTOF KRIJGT U MEER PLEZIER IN HET LEVEN! JARENLANG GENIETEN ZONDER ZORGEN. Waarom zou u weekends, snipperdagen of vakanties spenderen aan vervelende onderhouds- en schilderklussen?

Nadere informatie

zendow kiuzo EPB Geniet vandaag van de luiken van morgen

zendow kiuzo EPB Geniet vandaag van de luiken van morgen zendow kiuzo HOGE ISOLATIEWAARDE EPB * KOSTENBESPAREND * Geniet vandaag van de luiken van morgen Uw comfort staat centraal als u voor Kiuzo kiest: het is kiezen voor het licht, de temperatuur en de privacy

Nadere informatie

Nieuw! Aluport. Geïsoleerde puien voor de garage

Nieuw! Aluport. Geïsoleerde puien voor de garage Nieuw! Aluport Geïsoleerde puien voor de garage Waarom een Aluport? De garage bij het huis voegen is een relatief goedkope en snelle manier om meer woon- en/of werkruimte te krijgen. Bij deze toepassingen

Nadere informatie

RAMEN EN DEUREN MET EEN WARME UITSTRALING

RAMEN EN DEUREN MET EEN WARME UITSTRALING PVC l ALU l HOUT RAMEN EN DEUREN MET EEN WARME UITSTRALING Ongeëvenaarde kwaliteit Inhoud De 7 basisprincipes... 04 Pvc / Alle vormen, stijlen en kleuren... 06 Tot in de puntjes Kleur... 08 MATO / Het

Nadere informatie

KOZIJNEN, RAMEN, DEUREN EN SCHUIFPUIEN

KOZIJNEN, RAMEN, DEUREN EN SCHUIFPUIEN KOZIJNEN, RAMEN, DEUREN EN SCHUIFPUIEN BIJNA ALLES IS MOGELIJK Kies voor ramen, deuren, tuinkamers, schuifen vouwdeuren van Reynaers en je kiest voor onbegrensde mogelijkheden. Meer dan 650 kleuren, modern

Nadere informatie

Kunststof kozijnen van Schüco de perfecte keuze

Kunststof kozijnen van Schüco de perfecte keuze Kunststof kozijnen van Schüco de perfecte keuze 2 Corona Accent Corona Accent 3 Kozijnen geven het huis een eigen gezicht Ramen en deuren zijn niet alleen een praktisch hulpmiddel om van buiten naar binnen

Nadere informatie

VERTICAAL IS DE TREND

VERTICAAL IS DE TREND DIVERSO OPEN VOEG ALINEL ELEGANCE CLASSIC VERTICAAL IS DE TREND DIVERSO UNIEK AAN DIT CONCEPT IS DE AFWERKING MET VERTIKALE BLOKLAMELLEN (40 mm dikte) in accoya hout. Deze worden in variabele breedtes

Nadere informatie

MASSIEVE DEUREN F3 M8 M9 M10 M12

MASSIEVE DEUREN F3 M8 M9 M10 M12 Deze deuren worden vervaardigd in een familiebedrijf opgericht in 1970 dat zich heeft gespecialiseerd in binnendeuren. Het volledige productieproces gebeurt in eigen atelier. Met meer dan 45 jaar ervaring

Nadere informatie

542 Sectionale overheaddeuren

542 Sectionale overheaddeuren INDUSTRIËLE DEUREN Crawford 542 Sectionale overheaddeuren ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Crawford 542 Sectionale overheaddeuren 210 www.crawfordsolutions.com www.crawfordsolutions.nl

Nadere informatie

Wij kiezen voor ALUMINIUM!

Wij kiezen voor ALUMINIUM! Wij kiezen voor ALUMINIUM! WAAR KIEST U VOOR? Ontelbare mogelijkheden Lange levensduur Onderhoudsvriendelijk Politiekeurmerk Veilig Wonen Milieuvriendelijk Vormvast Prima prijs-kwaliteit Onbrandbaar Verkrijgbaar

Nadere informatie

verbindt consument met bedrijf

verbindt consument met bedrijf Voorwoord Er zijn heel veel soorten glas. Wanneer je je huis wilt isoleren, is glasisolatie een van de mogelijkheden. Maar welk glas moet je kiezen? In dit ebookje geeft Houhetwarm.nl je informatie over

Nadere informatie

Ramen in aluminium. Alu

Ramen in aluminium. Alu Ramen in aluminium Alu Onze troeven Kwaliteit Wij werken met oerdegelijke Duitse profielen. Zowel de productie als de plaatsing gebeurt door vakmensen (zowel onze medewerkers als onze schrijnwerkers-klanten).

Nadere informatie

aluplast - Specialist voor kozijnen en deuren IDEAL KOZIJNEN DIE AAN ALLE VERWACHTINGEN VOLDOEN www.aluplast.com.pl

aluplast - Specialist voor kozijnen en deuren IDEAL KOZIJNEN DIE AAN ALLE VERWACHTINGEN VOLDOEN www.aluplast.com.pl aluplast - Specialist voor kozijnen en deuren IDEAL KOZIJNEN DIE AAN ALLE VERWACHTINGEN VOLDOEN www.aluplast.com.pl IDEAL 4000 classic-line IDEAL 4000 Het systeem IDEAL 4000 is een nieuwe raamkozijngeneratie,

Nadere informatie

Decotrap kan overigens ook het totaalproject verzorgen: uittekenen, storten en bekleden van de betontrap.

Decotrap kan overigens ook het totaalproject verzorgen: uittekenen, storten en bekleden van de betontrap. Decotrap is een Limburgs familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het bekleden van bestaande trappen, zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. Uniek daarbij is dat Decotrap altijd ter plaatse maatwerk

Nadere informatie

SECTIONALE GARAGEDEUREN

SECTIONALE GARAGEDEUREN SECTIONALE GARAGEDEUREN 1 2 МAXIMALE LEVENSDUUR VAN DE VERING IN HET STANDAARDPAKKET De vering van onze sectionale deuren heeft een levensduur van wel 25.000 bewegingen omhoog en omlaag. Dit komt overeen

Nadere informatie

43 minuten brandwerendheid! (Klassering EW30) BDA Geveladvies Duurzaamheidsrapport. GlasWin, Slank, slanker, slankst!

43 minuten brandwerendheid! (Klassering EW30) BDA Geveladvies Duurzaamheidsrapport. GlasWin, Slank, slanker, slankst! 43 minuten brandwerendheid! (Klassering EW30) Brandwerendheid en kunststof kozijnen gaan niet samen. Dit is met K-vision verleden tijd. De 30 minuten grens is in de TNO test ruim gehaald (43 minuten!).

Nadere informatie

De best geïsoleerde dakkapel van Nederland

De best geïsoleerde dakkapel van Nederland De best geïsoleerde dakkapel van Nederland Beste Kwaliteit materialen Plaatsen zonder kraanwagen Gegarandeerd duurzaam Uniek in Nederland Onze dakkapellen hebben een RC-waarde van maar liefst 4.0 Dakkapel

Nadere informatie

ALUMINIUM POORTEN MEESTERLIJK MAATWERK

ALUMINIUM POORTEN MEESTERLIJK MAATWERK ALUMINIUM POORTEN MEESTERLIJK MAATWERK NIET ZOMAAR EEN ALUMINIUM POORT Onze aluminium tuinpoorten worden gemonteerd met een gepatenteerd procedé waarbij de profielen mechanisch verankerd worden in verstek,

Nadere informatie

Daloc Security Doors voor appartementen

Daloc Security Doors voor appartementen Daloc Security Doors voor appartementen Security Doors 22 Een Daloc Security Door beschermt uw huis. Inbraak in appartementen is een veelvoorkomend probleem. De meeste van deze inbraken vinden via de buitendeur

Nadere informatie

Aluminium, our passion

Aluminium, our passion Aluminium, our passion Alumil: één van Europa s grootste aluminium extrusieconcerns ALUMIL NV is het grootste aluminium extrusieconcern in Griekenland en hoort bij de top 5 leveranciers van aluminiumsystemen

Nadere informatie

STIJLDEUREN. Samen door één deur

STIJLDEUREN. Samen door één deur STIJLDEUREN Samen door één deur De juiste deur voor ieder interieur STIJLDEUREN Krepel biedt een overzichtelijk assortiment aan luxe gelakte stijldeuren van degelijke kwaliteit. Het Krepel keuze+ concept

Nadere informatie

4look. Een ijzersterk merk

4look. Een ijzersterk merk 4look Een ijzersterk merk 4look kunststof dakraam 4look staat voor zeer onderhoudsarme dakramen met een moderne, strak witte uitstraling. Het 4look dakraam is gemaakt van kunststof en de luchtkamers worden

Nadere informatie

METAPLUS ACHTERZETRAMEN ALGEMEEN

METAPLUS ACHTERZETRAMEN ALGEMEEN 1 2 Wonen en werken in een historisch en monumentaal pand is uniek. Het woon- en werkplezier kan echter behoorlijk verstoord worden door tocht en geslechte geluidsisolatie. De MetaPlus achterzetramen van

Nadere informatie

Sfeervol genieten... met Veranda Nederland!

Sfeervol genieten... met Veranda Nederland! Sfeervol genieten... met Veranda Nederland! Puur ontspannen! Staat u op het punt om een serre of veranda te installeren? Dan feliciteren we u van harte met uw beslissing. Want een serre of veranda is meer

Nadere informatie

RAAM- EN DEURSYSTEEM 200. EEN GECERTIFICEERD SYSTEEM MET TAL VAN OPLOSSINGEN VOOR MEER WOONCOMFORT.

RAAM- EN DEURSYSTEEM 200. EEN GECERTIFICEERD SYSTEEM MET TAL VAN OPLOSSINGEN VOOR MEER WOONCOMFORT. RAAM- EN DEURSYSTEEM 200. EEN GECERTIFICEERD SYSTEEM MET TAL VAN OPLOSSINGEN VOOR MEER WOONCOMFORT. 02 MEER KWALITEIT VOOR UW (T)HUIS MEER WOONCOMFORT LAGERE ENERGIEKOSTEN MINIMALE ONDERHOUDSKOSTEN FINSTRAL

Nadere informatie

1. ProSafe Voorzetramen In- en uitbraakbeveiliging

1. ProSafe Voorzetramen In- en uitbraakbeveiliging 1. ProSafe Voorzetramen In- en uitbraakbeveiliging Bezoekadres: Jan Tademaweg 19 2031 CT Haarlem Telefoon: 023 531 90 36 Fax: 023 534 10 22 E-mail: info@isoglas.nl 1. ProSafe Voorzetramen Doelmatige in

Nadere informatie

Sabino Bouw. Sabino Bouw, u geniet comfort en zekerheid RAMEN DEUREN SERRES SCHUIFPUIEN DAKKAPELLEN. Dakkapellen / Kunststofkozijnen Specialist

Sabino Bouw. Sabino Bouw, u geniet comfort en zekerheid RAMEN DEUREN SERRES SCHUIFPUIEN DAKKAPELLEN. Dakkapellen / Kunststofkozijnen Specialist , u geniet comfort en zekerheid RAMEN DEUREN SERRES SCHUIFPUIEN DAKKAPELLEN maakt wonen buitengewoon Sabino bouw houdt al bijna 25 jaar vakkundig het slechte weer buiten de deur. De kracht van Sabino bouw

Nadere informatie

VRAGEN? BEL (lokaal tarief) Verano - Sectionaal garagedeuren

VRAGEN? BEL (lokaal tarief) Verano - Sectionaal garagedeuren VRAGEN? BEL 0900-0512 (lokaal tarief) Verano - Sectionaal garagedeuren Sectionaal garagedeuren VEILIGHEID KWALITEIT COMFORT 52-091111(6) Wilt u een mooie garagedeur die niet alleen veilig is maar ook alle

Nadere informatie

Avantis 55. Ramen en Deuren. Sapa Building System

Avantis 55. Ramen en Deuren. Sapa Building System Avantis 55 Ramen en Deuren Sapa Building System Avantis 55 is een thermisch onderbroken driekamer systeem voor aluminium ramen en deuren met een bouwdiepte van 55 mm. Het kan toegepast worden bij naar

Nadere informatie

Avantis 70 HV. Ramen en Deuren. Sapa Building System

Avantis 70 HV. Ramen en Deuren. Sapa Building System Avantis 70 HV Ramen en Deuren Sapa Building System Avantis 70 HV is een hoogwaardig thermisch onderbroken 3-kamersysteem voor aluminium ramen en deuren met een bouwdiepte van 70 mm. Avantis 70 HV overtreft

Nadere informatie

Inhoudsopgave en inleiding Een Winsol balustrade, de juiste keuze...4-7

Inhoudsopgave en inleiding Een Winsol balustrade, de juiste keuze...4-7 BALUSTRADES INHOUD Inhoudsopgave en inleiding...2-3 Een Winsol balustrade, de juiste keuze...4-7 Winsol design: 1. Horizontale profielen...8-9 Elegance met glas... 10-11 Elegance 8 buizen - Elegance 9

Nadere informatie

www.vekakozijn.nl VEKA kozijnprofielen: altijd de juiste keuze

www.vekakozijn.nl VEKA kozijnprofielen: altijd de juiste keuze www.vekakozijn.nl VEKA kozijnprofielen: altijd de juiste keuze VEKA kozijnprofielen: duurzame bouwstenen voor een fraaie woning Dé oplossing voor nieuwbouw en renovatie Gaat u een nieuwe woning bouwen

Nadere informatie

www.mobietec.com Productbrochure

www.mobietec.com Productbrochure www.mobietec.com Productbrochure _Mission statement mobietec ontwerpt en produceert aangepaste imperialen, glasrastelen intern en extern, raamroosters en accessoires voor ieder type bestelwagen en vrachtwagen.

Nadere informatie

Uniek in Nederland! Duoport

Uniek in Nederland! Duoport Uniek in Nederland! Duoport Geïsoleerde openslaande deuren voor de garage Welkom thuis I welkom bij Novoferm Novoferm biedt voor iedere garage een passende oplossing. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie.

Nadere informatie

CROWN Vouwdeuren. www.sapabuildingsystem.com

CROWN Vouwdeuren. www.sapabuildingsystem.com CROWN Vouwdeuren 1 TOT 3 METER HOOG 2 BREID UW LEEFRUIMTE UIT Gooi de deuren open met aluminium vouwdeuren. Het is een geweldige manier om uw leefruimte en tuin bij elkaar aan te laten sluiten en geeft

Nadere informatie

KUNSTSTOF. Duurzaam, slijtvast en krasbestendig

KUNSTSTOF. Duurzaam, slijtvast en krasbestendig KUNSTSTOF Duurzaam, slijtvast en krasbestendig Laten wij ons even kort voorstellen Bij nieuwbouw, bestaande bouw of renovatie neemt Pascal ramen en deuren BV al uw zorg uit handen. Als totaalleverancier

Nadere informatie

Kozijnen Dakkapellen Serres Schuifpuien. Zorgeloos genieten!

Kozijnen Dakkapellen Serres Schuifpuien. Zorgeloos genieten! Kozijnen Dakkapellen Serres Schuifpuien Zorgeloos genieten! Kozijncentrum maakt wonen buitengewoon Veka Kozijnprofielen, de juiste keuze! Kozijncentrum houdt al bijna 25 jaar vakkundig het slechte weer

Nadere informatie

Welkom in ons huis. Kwaliteit, vertrouwen en zekerheid

Welkom in ons huis. Kwaliteit, vertrouwen en zekerheid Welkom in ons huis Kwaliteit, vertrouwen en zekerheid Kom binnen! De toegangsdeur is het visitekaartje van uw huis. De toegangsdeur toont alle facetten van modern wooncomfort: veiligheid, duurzaamheid,

Nadere informatie