Algemene nieuwsbrief nr 1 - mei 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene nieuwsbrief nr 1 - mei 2014"

Transcriptie

1 Algemene nieuwsbrief nr 1 - mei 2014 Geachte ouder/verzorger, Het is weer tijd voor een algemene nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief vindt u informatie over: Oudercommissie GGD continurooster aanwezigheid evenementen HKZ Activiteitenbureau Raad van Toezicht Oudercommissie Meepraten over de kwaliteit van de Buitenschoolse opvang? Word lid van de Oudercommissie! Wij zoeken dringend leden voor de BSO locaties: Planetenbaan, Poortdijk, Schoolwoningen, Boedapestlaan en Sport BSO. Ook voor de peuterspeelzaal zoeken we nog een ouder. Doelstelling Het doel van de oudercommissie is de belangen van de kinderen en de ouders van BSO IJsselstein zo goed mogelijk te behartigen. Taken Een oudercommissie heeft als belangrijkste taak het bewaken en bevorderen van de kwaliteit van de opvang. Dat kan ze doen door gevraagd en ongevraagd adviezen aan het management uit te brengen op basis van haar wettelijke adviesrechten. De oudercommissie behartigt de belangen van de ouders door advies te geven over zaken als voeding, veiligheid, gezondheid, hygiëne, spel- en ontwikkelingsactiviteiten, openingstijden, kwaliteit, en prijswijzigingen. Alleen met gegronde redenen mag het bestuur van BSO IJsselstein afwijken van een advies van de oudercommissie. Werkwijze Iedere locatie behoort een eigen commissie van tenminste twee leden te hebben. De leden van alle locaties vergaderen uit praktisch oogpunt gezamenlijk. De oudercommissies vergaderen 4 maal per jaar op de locatie Planetenbaan en 2 clustermanagers zijn hierbij aanwezig. Minimaal eenmaal per jaar is de directeurbestuurder van BSO IJsselstein ook aanwezig.

2 Jaaragenda Januari Februari De uitvoering van het kwaliteitsbeleid door de houder met betrekking tot: aantallen kinderen per PW-er, groepsgrootte, opleidingseisen beroepskrachten en inzetbaarheid beroepskrachten in opleiding Pedagogische beleidsplan Risico inventarisatie veiligheid en gezondheid Enquête oudste kinderen Jaarverslag oudercommissie mei-juni voedingsaangelegenheden/beleid klachtenprocedure/jaaranalyse oktober klachtenprocedure/klachtenreglement beleid m.b.t. spel- en ontwikkelingsactiviteiten tarieven kinderopvang Contact Heeft u vragen over/voor de oudercommissie of wilt u lid worden? Graag! Mail naar: oudercommissie@bso-ijsselstein.nl of bel met Jurrien Blik: GGD Al onze locaties zijn goedgekeurd door de GGD. In de periode van eind 2013 t/m begin 2014 is de GGD op al onze locaties langs geweest om te beoordelen of ze voldoen aan de eisen die de GGD stelt. De meeste locaties zijn direct goedgekeurd. Op 2 locaties hebben we kleine dingen moeten verbeteren of onze werkwijze moeten verduidelijken. Ook deze locaties zijn kort daarna goedgekeurd. Wij werken hard aan de kwaliteit van onze kinderopvang. Dit gaat natuurlijk verder dan alleen voldoen aan regelegeving, maar het is goed om te zien dat onze inzet ook op dit onderdeel beloond wordt. Gevolgen Continurooster Ook in 2014 zullen een aantal scholen in IJsselstein overstappen op een continurooster. Wij passen onze dienstverlening daarop aan. Wij laten daarom onze NSO tijden aansluiten op de nieuwe roosters en zullen op diverse tijdstippen kinderen van de verschillende scholen ophalen en naar de BSO brengen. Voor onze medewerkers heeft dit vergaande gevolgen, een groot deel van onze medewerkers krijgt andere werktijden. Het kan betekenen dat een pedagogisch medewerker eerder moet starten (ma/di/do), maar ook dat er een oplossing gezocht moet worden voor medewerkers die juist later beginnen (wo/vr). Ook het wegvallen van de tussenschoolse opvang op scholen die overstappen op een continurooster betekent voor ons dat er op bepaalde uren geen werk meer is. Wij zijn druk op zoek naar oplossingen hiervoor. Bij een overstap naar een vijf-gelijke-dagen-model zijn scholen op woensdagen en vrijdagen later uit dan nu. Dit betekent dat u (indien u gebruikt maakt van deze dagen) minder uren af gaat nemen. Op de maandag, dinsdag en donderdag zal dat (in de meeste

3 gevallen) een uurtje meer worden. Wij hebben voor u een aantal voorbeeldberekeningen gemaakt m.b.t. de financiële gevolgen hiervan. Wij zijn blij dat ouders die al navraag hebben gedaan bij ons, aangeven dat de stijging van kosten lager is dan zij hadden gedacht. Dit komt door de wijzigingen in de toeslagen ten gunste van ouders en het feit dat het uurtarief maar met 1,25% is verhoogd. Op onze website kunt u de uitgebreide versie van deze voorbeeldberekeningen vinden (onder het kopje nieuws). De voorbeeldberekeningen zijn gemaakt op basis van 3 verschillende (bruto belastbaar) gezinsinkomens: , en In de voorbeeldberekeningen wordt verder uitgegaan van een contract met volledige vakantieopvang, dat de minst werkende ouder 12 uur per week werkt en dat de NSO op m/d/d 1 uur langer is en op woensdag/vrijdag 2 uur korter. Hieronder is kort samengevat wat de meer- en minder kosten zijn inclusief kinderopvangtoeslag voor 2 kinderen die 1 dag per week naar de BSO komen. 2 kinderen 1 dag NSO Meerkosten per maand (als de 2 kinderen per week op één ma, di of do naar de BSO komen = 1 uur langer) Minder kosten per maand (als de 2 kinderen per week op één wo of vr naar de BSO komen = 2 uur korter) Stapt de school van uw kind over op een ander rooster, dan ontvangt u van ons een aangepast contract. Wij verzoeken u vriendelijk deze getekend retour te sturen. BSO IJsselstein aanwezig Ook in 2014 is BSO IJsselstein weer aanwezig bij een aantal evenementen in IJsselstein. We zijn onder andere 1 van de hoofdsponsoren van de Sportfair, leuk! Wij zijn ook weer bezig met wijkspeedagen en zullen de IJVO opnieuw sponseren en daar ook kinderen ophalen aan het einde van de middagen. Kom ons opzoeken op één van de gelegenheden! HKZ Op 12 mei heeft BSO IJsselstein haar jaarlijkse HKZ keuring gehad. HKZ staat voor Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector. Er hebben gesprekken plaatsgevonden met het management team, de administratie en medewerkers van de locaties Schoolwoningen en Praagsingel. Tijdens de gesprekken wordt ook om bewijsvoering en inzage van allerhande documentatie gevraagd. BSO IJsselstein is al geruime tijd HKZ gecertificeerd. Wij zijn de enige kinderopvangorganisatie in IJsselstein met dit (tevens ISO 9001) keurmerk. Dit keurmerk geeft onder andere aan dat BSO IJsselstein goed georganiseerd is, cliënten centraal stelt, blijft werken aan optimalisatie van het aanbod, betrouwbare resultaten presenteert en voldoet aan eisen die binnen de sector gelden. Natuurlijk zijn er een aantal kleine verbeterpunten uit de keuring naar voren gekomen, maar we hebben vooral ook complimenten ontvangen over de betrokkenheid van medewerkers en de professionele werkwijzes.

4 Activiteitenbureau Het Activiteitenbureau is dit jaar in een nieuw jasje gestoken, u bent daarover geïnformeerd. Per kwartaal worden er workshops binnen een bepaald thema gegeven. In het eerste kwartaal zijn op de locaties workshops gegeven binnen het thema Wetenschap en Techniek. Er zijn heel wat maffe proefjes uitgevoerd en we hebben van kinderen en ouders leuke reacties hierop mogen ontvangen. In het tweede kwartaal zijn de kinderen sportief bezig geweest met wandklimmen. Na de zomervakantie wordt dit systeem voortgezet en komt een nieuw thema aan bod. Meer informatie over het Activiteitenbureau en het programma vindt u op onze website Raad van Toezicht Gezocht: 2 leden voor de Raad van Toezicht BSO IJsselstein Stichting Buitenschoolse Opvang IJsselstein (BSOIJ) biedt kinderopvang aan in IJsselstein. Met ca. 65 medewerkers zorgt BSOIJ voor de opvang van ± 700 kinderen uit IJsselstein. BSOIJ is een organisatie die de kwaliteit van kinderopvang hoog in het vaandel heeft staan en is HKZ gecertificeerd. De organisatie is innovatief en werkt klantgericht. Naast kwaliteit heeft ook de bedrijfsvoering en de strategie in deze complexe en krimpende markt van de kinderopvang, de volledige aandacht van bestuur en toezicht. Samen met de bestuurder zorgt de raad van toezicht dat de organisatie toekomstbestendig blijft Functie-inhoud De raad van toezicht van BSOIJ bestaat uit 7 leden. De raad beschikt gezamenlijk over de gewenste deskundigheden en kwaliteit om integraal toezicht te kunnen houden op de resultaten en strategie van BSOIJ. De raad van toezicht heeft als taak om toezicht te houden op de begroting, strategische wijzigingen en de jaarrekening goed en denkt mee over het beleid en de strategie. De laatste jaren stond de vraag centraal hoe de gevolgen van de bezuinigingen van de rijksoverheid en de crisis op een verantwoorde manier konden worden opgevangen. Sleutelbegrippen waren en blijven: behoud van kwaliteit, verantwoord financieel beleid en het waarborgen van de continuïteit van de organisatie. Belangrijke onderwerpen zijn bijvoorbeeld kostenbeheersing, het huisvestingsbeleid en de invoering van integraal management op verschillende niveaus in de organisatie. Ook nieuwe ontwikkelingen in de kinderopvang zoals samenwerking met het onderwijs binnen brede scholen zijn en blijven actuele thema's. Functie-eisen Affiniteit met de doelstelling van BSOIJ Minimaal HBO denk- en werkniveau. Een juist evenwicht in betrokkenheid en bestuurlijke afstand met respect voor de principes van goed bestuur en toezicht conform de Kinderopvang Governancecode. Algemene bestuurlijke kwaliteiten en ervaring met een toezichthoudende rol. Een juist evenwicht in betrokkenheid en onafhankelijke opstelling en oordeelsvorming.

5 Het vermogen om het beleid van BSOIJ en het functioneren van de raad van bestuur en de raad van toezicht te toetsen. Het vermogen om advies en toezicht in teamverband uit te kunnen oefenen. Integriteit, verantwoordelijkheidsgevoel en een onafhankelijke opstelling. Inzicht in de eisen die kwaliteit, doelmatigheid en continuïteit stellen. Het vermogen om zich op hoofdlijnen een oordeel te vormen over door de raad van bestuur ingebrachte aangelegenheden. Het vermogen om onderscheid te maken tussen uitvoeringszaken en beleidszaken. Teamspeler. Beloning Er wordt een kleine vergoeding voor het functioneren als toezichthouder gegeven aan leden van de raad van toezicht op basis van de begroting van de BSOIJ. Toezicht houden wordt door de raad van toezicht van BSOIJ gezien als een professionele taak. Er wordt van de leden dan ook verwacht dat zij voldoende tijd ter beschikking kunnen stellen om deze taak naar behoren uit te oefenen. Minimaal betekent dit tijd voor (de voorbereiding van) ongeveer 6 vergaderingen per jaar. Informatie Voor overige informatie kunt u contact opnemen met Mark van Houten, voorzitter raad van toezicht BSOIJ op telefoonnummer of via mail op markvanhouten@hetnet.nl Sollicitatie U kunt op bovenstaand adres uw belangstelling voor deze functie aan ons kenbaar maken door een korte motivatie en uw CV mee te sturen. BSO IJsselstein - Planetenbaan HP IJsselstein - onze website

Vragenlijst oudercommissie kindercentrum

Vragenlijst oudercommissie kindercentrum Vragenlijst oudercommissie kindercentrum Naam kindercentrum: Jaartal: Geachte heer/mevrouw, De inspectie kinderopvang controleert jaarlijks of uw kindercentrum voldoet aan de kwaliteitseisen uit de Wet

Nadere informatie

Vragenlijst oudercommissie peuterspeelzaal

Vragenlijst oudercommissie peuterspeelzaal Vragenlijst oudercommissie peuterspeelzaal Naam peuterspeelzaal: Jaartal: Geachte heer/mevrouw, Per 1 augustus 2010 maken peuterspeelzalen onderdeel uit van de Wet kinderopvang en kwaliteitseisen peuterspeelzalen.

Nadere informatie

Vragenlijst oudercommissie gastouderbureau

Vragenlijst oudercommissie gastouderbureau Gastouder- en Zorgbemiddelig Vragenlijst oudercommissie gastouderbureau artal: Geachte heer/mevrouw, De inspectie kinderopvang controleert jaarlijks of uw gastouderbureau voldoet aan de kwaliteitseisen

Nadere informatie

Kosten kinderopvang Stichting Rijswijkse Kinderopvang

Kosten kinderopvang Stichting Rijswijkse Kinderopvang Kosten kinderopvang 2019 Stichting Rijswijkse Kinderopvang Kinderopvangkosten Wat kinderopvang precies kost, hangt af van o.a. uw inkomen, welke opvangsoort u kiest en hoeveel u nodig heeft. Als u recht

Nadere informatie

Tarievenkrant 2015. Stichting Kinderopvang Barendrecht. Samen op ontdekkingsreis. Inhoud. Betaalbare kwaliteit

Tarievenkrant 2015. Stichting Kinderopvang Barendrecht. Samen op ontdekkingsreis. Inhoud. Betaalbare kwaliteit Tarievenkrant 2015 Stichting Kinderopvang Barendrecht Inhoud Hele dagopvang: overzicht van alle pakketten en tarieven VSO/NSO/BSO: Overzicht van alle pakketten en tarieven Onze sluitingsdagen, facturering

Nadere informatie

Vragenlijst oudercommissie gastouderbureau

Vragenlijst oudercommissie gastouderbureau Vragenlijst oudercommissie gastouderbureau Naam gastouderbureau: Jaartal: Geachte heer/mevrouw, De inspectie kinderopvang controleert jaarlijks of uw gastouderbureau voldoet aan de kwaliteitseisen uit

Nadere informatie

Kosten kinderopvang 2019

Kosten kinderopvang 2019 Kosten kinderopvang 2019 Wat kost kinderopvang bij Up? Hoeveel kinderopvang kost, hangt af van je keuzes en van je persoonlijke situatie. Je betaalt een deel van de kosten zelf - soms de gemeente - of

Nadere informatie

Reglement oudercommissie van de Kinderopvang De Peutersoos versie

Reglement oudercommissie van de Kinderopvang De Peutersoos versie Reglement oudercommissie van de Kinderopvang De Peutersoos versie 01-10-2016 1. Begripsomschrijving a. Houder - : Stichting BSO et Nabuut, afdeling Kinderopvang De Peutersoos. b. Kinderopvang - een voorziening

Nadere informatie

Inspectierapport Stichting KC Pr. Amalia, Locatie Finlandia (BSO) Brigantijnstraat 50 3028HH ROTTERDAM Registratienummer 142964979

Inspectierapport Stichting KC Pr. Amalia, Locatie Finlandia (BSO) Brigantijnstraat 50 3028HH ROTTERDAM Registratienummer 142964979 Inspectierapport Stichting KC Pr. Amalia, Locatie Finlandia (BSO) Brigantijnstraat 50 3028HH ROTTERDAM Registratienummer 142964979 Toezichthouder: GGD Rotterdam-Rijnmond In opdracht van gemeente: ROTTERDAM

Nadere informatie

PRIJSLIJST Buitenschoolse opvang Kinderopvang Unikids 2.0. Definitief v1.0

PRIJSLIJST Buitenschoolse opvang Kinderopvang Unikids 2.0. Definitief v1.0 PRIJSLIJST 217 Unikids 2. Definitief v1. VERSIEBEHEER Versie Datum Wijziging.1 9/6/17 Status Concept t.b.v. de LRKP aanvraag 1. 3/7/17 Definitief Buitenschoolse Opvang Unikids 2. Prijslijst 217 Definitief

Nadere informatie

Inspectierapport Kindercentrum De Klim-Inn (BSO) De Meent BR LELYSTAD

Inspectierapport Kindercentrum De Klim-Inn (BSO) De Meent BR LELYSTAD Inspectierapport Kindercentrum De Klim-Inn (BSO) De Meent 18 8224BR LELYSTAD Toezichthouder: GGD Flevoland Datum inspectiebezoek: 17-05-2013 In opdracht van gemeente: LELYSTAD Inhoudsopgave Inleiding...

Nadere informatie

Jaarverslag oudercommissie BSO Helmgras

Jaarverslag oudercommissie BSO Helmgras Jaarverslag 2017-2018 oudercommissie BSO Helmgras In het schooljaar 2017-2018 is de oudercommissie van de BSO regelmatig bij elkaar geweest om het reilen en zeilen van de BSO te bespreken. Met ingang van

Nadere informatie

Inspectierapport Sport en Zo (BSO) Zuider Carnisseweg AZ BARENDRECHT Registratienummer:

Inspectierapport Sport en Zo (BSO) Zuider Carnisseweg AZ BARENDRECHT Registratienummer: Inspectierapport Sport en Zo (BSO) Zuider Carnisseweg 101 2993AZ BARENDRECHT Registratienummer: 125241872 Toezichthouder: GGD Rotterdam-Rijnmond In opdracht van gemeente: BARENDRECHT Datum inspectiebezoek:

Nadere informatie

Reglement Oudercommissie

Reglement Oudercommissie Paginanummer : 1 van 4 Begripsbepalingen Kinderopvangorganisatie : Buitenschoolse opvang eigenwijze Houder : Charlotte van Rooij Kindercentrum : Een voorziening gehuisvest in één gebouw, waar kinderopvang

Nadere informatie

Medezeggenschapsreglement Oudercommissie kindercentrum (naam invullen) IJsterk Kinderopvang BV

Medezeggenschapsreglement Oudercommissie kindercentrum (naam invullen) IJsterk Kinderopvang BV Medezeggenschapsreglement Oudercommissie kindercentrum (naam invullen) IJsterk Kinderopvang BV Preambule Zowel ouders als ondernemers in de kinderopvang vinden het belangrijk dat ouders kunnen adviseren

Nadere informatie

Inspectierapport Op Stoom (BSO) Cypressenstraat 11 4849AN DORST

Inspectierapport Op Stoom (BSO) Cypressenstraat 11 4849AN DORST Inspectierapport Op Stoom (BSO) Cypressenstraat 11 4849AN DORST Toezichthouder: GGD West-Brabant Datum inspectiebezoek: 15-04-2013 In opdracht van gemeente: OOSTERHOUT IvT ID 075093 Inhoudsopgave Inleiding...3

Nadere informatie

Informatieavond: Andere schooltijden

Informatieavond: Andere schooltijden Informatieavond: Andere schooltijden AGENDA Aanleiding Visie Huidige situatie Vijf gelijke dagen model Overzicht modellen Financiën Tijdspad Werkgroep Afsluiting AANLEIDING - We zien dat er steeds meer

Nadere informatie

OC NIEUWSBRIEF. Nieuwe opzet nieuwsbrief. Inhoud. Nummer 1 - februari 2014. Voor alle leden van de oudercommissies

OC NIEUWSBRIEF. Nieuwe opzet nieuwsbrief. Inhoud. Nummer 1 - februari 2014. Voor alle leden van de oudercommissies OC NIEUWSBRIEF Nieuwe opzet nieuwsbrief Voor alle leden van de oudercommissies Voor Kindercentrum WereldKids is 014 een bijzonder jaar; we bestaan 10 jaar. Wij zijn trots dat wij dit met elkaar hebben

Nadere informatie

Inspectierapport Het Woldkasteel (BSO) Tukseweg 158 8334RW TUK Registratienummer 113337176

Inspectierapport Het Woldkasteel (BSO) Tukseweg 158 8334RW TUK Registratienummer 113337176 Inspectierapport Het Woldkasteel (BSO) Tukseweg 158 8334RW TUK Registratienummer 113337176 Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: Steenwijkerland Datum inspectie: 29-09-2015 Type onderzoek:

Nadere informatie

Inspectierapport Buitenschoolse opvang Belle Fleur Teteringen (BSO) Arnold Janssenlaan 150 4847DK TETERINGEN

Inspectierapport Buitenschoolse opvang Belle Fleur Teteringen (BSO) Arnold Janssenlaan 150 4847DK TETERINGEN Inspectierapport Buitenschoolse opvang Belle Fleur Teteringen (BSO) Arnold Janssenlaan 150 4847DK TETERINGEN Toezichthouder: GGD West-Brabant In opdracht van gemeente: BREDA Datum inspectiebezoek: 10-07-2013

Nadere informatie

Tarieven 2014. Pakket D(agopvang) Tarieven voor 0 tot 4 jaar. geopend van 07:30 uur tot 18:30 uur

Tarieven 2014. Pakket D(agopvang) Tarieven voor 0 tot 4 jaar. geopend van 07:30 uur tot 18:30 uur Tarieven 2014 Pakket D(agopvang) Tarieven voor 0 tot 4 jaar geopend van 07:30 uur tot 18:30 uur Voor het jaar 2014 hanteren wij de volgende tarieven: (Geldig per 1 januari 2014. Prijswijzigingen voorbehouden.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Colofon

Inhoudsopgave. Colofon welkom bij Colofon Inhoudsopgave Tekst Vlietkinderen Vormgeving Dare to Design Kantoor Vlietkinderen, maatwerk in kinderopvang Bucaillestraat 6 2273 CA Voorburg Tel (070) 317 59 59 Fax (070) 327 53 69

Nadere informatie

REGLEMENT OUDERCOMMISSIES KDV EN BSO STICHTING KINDEROPVANG HAARLEMMERMEER

REGLEMENT OUDERCOMMISSIES KDV EN BSO STICHTING KINDEROPVANG HAARLEMMERMEER REGLEMENT OUDERCOMMISSIES KDV EN BSO STICHTING KINDEROPVANG HAARLEMMERMEER Reglement van de oudercommissie van een kindercentrum behorende bij Preambule Zowel ouders als ondernemers in de kinderopvang

Nadere informatie

Welkom. in de wereld van kinderdam. Een fijne plek voor kinderen, zekerheid voor ouders. Buitenschoolse opvang 4 tot 13 jaar

Welkom. in de wereld van kinderdam. Een fijne plek voor kinderen, zekerheid voor ouders. Buitenschoolse opvang 4 tot 13 jaar Welkom Buitenschoolse opvang 4 tot 13 jaar Als je de hele dag op school hebt gezeten, wil je daarna niets liever dan je heerlijk ontspannen of samen met leeftijdgenootjes spelen. Dat kan allemaal in de

Nadere informatie

Inspectierapport Dikkertje Dap (BSO) Paulus Potterstraat 6 7204CV ZUTPHEN

Inspectierapport Dikkertje Dap (BSO) Paulus Potterstraat 6 7204CV ZUTPHEN Inspectierapport Dikkertje Dap (BSO) Paulus Potterstraat 6 7204CV ZUTPHEN Toezichthouder: GGD Noord en Oost Gelderland Datum inspectiebezoek: 03-05-2013 In opdracht van gemeente: ZUTPHEN Inhoudsopgave

Nadere informatie

Reglement van de oudercommissie. Kids Wonderworld

Reglement van de oudercommissie. Kids Wonderworld Reglement van de oudercommissie Kids Wonderworld Rotterdam, 01-01-2016 Preambule Zowel ouders als ondernemers in de kinderopvang vinden het belangrijk dat ouders kunnen adviseren bij belangrijke onderwerpen

Nadere informatie

Tarieven Stichting Rijswijkse Kinderopvang

Tarieven Stichting Rijswijkse Kinderopvang Tarieven 2019 Stichting Rijswijkse Kinderopvang Over de kinderopvang in 2019 Het jaar 2019 brengt voor de kinderopvang veranderingen met zich mee voor de kwaliteit, de kinderopvangtoeslag en de kostprijs.

Nadere informatie

1. Begripsomschrijving. Kinderopvangorganisatie, : directie, houder

1. Begripsomschrijving. Kinderopvangorganisatie, : directie, houder Preambule Zowel ouders als ondernemers in de kinderopvang vinden het belangrijk dat ouders kunnen adviseren bij belangrijke onderwerpen betreffende de opvang van hun kind(eren). De Wet kinderopvang stelt

Nadere informatie

De ouderraad van MedKid, specialistisch verpleegkundige kindzorg

De ouderraad van MedKid, specialistisch verpleegkundige kindzorg De ouderraad van MedKid, specialistisch verpleegkundige kindzorg De ouderraad van MedKid behartigt de belangen met betrekking tot de dagopvang met verpleegkundige zorg van het kind en vertegenwoordigt

Nadere informatie

Reglement van de oudercommissie van de Blauwe Vlieger

Reglement van de oudercommissie van de Blauwe Vlieger Reglement van de oudercommissie van de Blauwe Vlieger Preambule Juli 2005 (bijgesteld maart 2010) Zowel ouders als Kinderopvang Heyendael vinden het belangrijk dat ouders kunnen adviseren bij belangrijke

Nadere informatie

Inspectierapport Sport - BSO (BSO) Heemradenlaan NK IJSSELSTEIN UT Registratienummer

Inspectierapport Sport - BSO (BSO) Heemradenlaan NK IJSSELSTEIN UT Registratienummer Inspectierapport Sport - BSO (BSO) Heemradenlaan 13 3403NK IJSSELSTEIN UT Registratienummer 107595801 Toezichthouder: GGD regio Utrecht In opdracht van gemeente: IJsselstein Datum inspectie: 13-12-2016

Nadere informatie

Inspectierapport Ratjetoe (BSO) Kapelweg GA TER APEL Registratienummer:

Inspectierapport Ratjetoe (BSO) Kapelweg GA TER APEL Registratienummer: Inspectierapport Ratjetoe (BSO) Kapelweg 13 9561GA TER APEL Registratienummer: 217864296 Toezichthouder: GGD Groningen In opdracht van gemeente: VLAGTWEDDE Datum inspectiebezoek: 24-10-2013 Type onderzoek:

Nadere informatie

Bruto tarieven per uur. 07.30 18.00 uur 6,98 per uur. 07.00 18.00 uur 07.00 18.30 uur 07.30 18.30 uur. Flexibele tijden; minimaal 4 uur per dag

Bruto tarieven per uur. 07.30 18.00 uur 6,98 per uur. 07.00 18.00 uur 07.00 18.30 uur 07.30 18.30 uur. Flexibele tijden; minimaal 4 uur per dag KLANTWIJZER 2016 De kosten voor kinderopvang worden berekend in bruto tarieven. Wat je netto betaalt is afhankelijk van je belastbaar (gezins)inkomen. Wanneer je werkt of een studie volgt kan je bij de

Nadere informatie

Openbaar klachtenverslag 2014

Openbaar klachtenverslag 2014 Openbaar klachtenverslag 2014 1. Voorwoord Kwaliteit staat bij Brood & Spelen hoog in het vaandel. Dit kwaliteitsgevoel wordt in belangrijke mate bepaald door de tevredenheid van onze klanten; de kinderen

Nadere informatie

Reglement van de oudercommissie van BSO Visser t Hooft.

Reglement van de oudercommissie van BSO Visser t Hooft. Reglement oudercommissie BSO Visser t Hooft v1.0 BSO Visser t Hooft, Stichting Tabijn, Kemphaan 17, 1902 KA Castricum. Telefoon: 0251 655906 http://visserthooft.tabijn.nl LRK-nummer: 1337.168.79 Contact:

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Lid Raad van Toezicht. bij. Malderburch

FUNCTIEPROFIEL. Lid Raad van Toezicht. bij. Malderburch FUNCTIEPROFIEL Lid Raad van Toezicht bij Malderburch PublicSpirit Mevrouw drs. Jetske Goudsmit Partner 5 oktober 2017 Organisatie en context Malderburch is er voor alle ouderen in de gemeente Heumen. Deskundig,

Nadere informatie

Inspectierapport Ratjetoe (BSO) Zijderupsvlinderlaan 2 4105TC CULEMBORG Registratienummer 123699873

Inspectierapport Ratjetoe (BSO) Zijderupsvlinderlaan 2 4105TC CULEMBORG Registratienummer 123699873 Inspectierapport Ratjetoe (BSO) Zijderupsvlinderlaan 2 4105TC CULEMBORG Registratienummer 123699873 Toezichthouder: GGD Gelderland-Zuid, vestiging Tiel In opdracht van gemeente: CULEMBORG Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport Tante Kaat (KDV) Hovenierstraat 91 7419CC DEVENTER Registratienummer: 147150449

Inspectierapport Tante Kaat (KDV) Hovenierstraat 91 7419CC DEVENTER Registratienummer: 147150449 Inspectierapport Tante Kaat (KDV) Hovenierstraat 91 7419CC DEVENTER Registratienummer: 147150449 Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: DEVENTER Datum inspectiebezoek: 16-07-2013 Type

Nadere informatie

Nieuwsbrief tariefwijziging 2015

Nieuwsbrief tariefwijziging 2015 Beste ouders en/of verzorgers, De afgelopen jaren heeft De Drie Ballonnen, ondanks de economische malaise, blijvend geïnvesteerd in de kwaliteit, visie van de organisatie en in onze medewerkers. We bezuinigen

Nadere informatie

Inspectierapport De Parel (BSO) Zuiderkruis 4 3813VA AMERSFOORT

Inspectierapport De Parel (BSO) Zuiderkruis 4 3813VA AMERSFOORT Inspectierapport De Parel (BSO) Zuiderkruis 4 3813VA AMERSFOORT Toezichthouder: GGD Midden-Nederland In opdracht van gemeente: AMERSFOORT Datum inspectiebezoek: 18-07-2013 Type onderzoek : Onderzoek voor

Nadere informatie

Inspectierapport Korein Kinderplein Wersakker 55 (BSO) Wersakker KE MIERLO Registratienummer:

Inspectierapport Korein Kinderplein Wersakker 55 (BSO) Wersakker KE MIERLO Registratienummer: Inspectierapport Korein Kinderplein Wersakker 55 (BSO) Wersakker 55 5731KE MIERLO Registratienummer: 154988972 Toezichthouder: GGD Brabant-Zuidoost In opdracht van gemeente: GELDROP-MIERLO Datum inspectiebezoek:

Nadere informatie

Inspectierapport Zwaluwen (BSO) Grebbeberglaan VX UTRECHT Registratienummer:

Inspectierapport Zwaluwen (BSO) Grebbeberglaan VX UTRECHT Registratienummer: Inspectierapport Zwaluwen (BSO) Grebbeberglaan 4 3527VX UTRECHT Registratienummer: 508949269 Toezichthouder: GG&GD Utrecht In opdracht van gemeente: UTRECHT Datum inspectiebezoek: 10-03-2014 Type onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport Dagopvang & BSO De Dag Door (KDV & BSO) de Raetsingel KC BOXMEER Registratienummer:

Inspectierapport Dagopvang & BSO De Dag Door (KDV & BSO) de Raetsingel KC BOXMEER Registratienummer: Inspectierapport Dagopvang & BSO De Dag Door (KDV & BSO) de Raetsingel 5 5831KC BOXMEER Registratienummer: 208708352 Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: BOXMEER Datum inspectiebezoek:

Nadere informatie

Inspectierapport De Petteflet (BSO) Bloemstraat 17a 8603 XV SNEEK

Inspectierapport De Petteflet (BSO) Bloemstraat 17a 8603 XV SNEEK Inspectierapport De Petteflet (BSO) Bloemstraat 17a 8603 XV SNEEK Toezichthouder: GGD Fryslân Datum inspectiebezoek: 13-03-2013 In opdracht van gemeente: SUDWEST-FRYSLAN Inhoudsopgave Inleiding...3 Algemene

Nadere informatie

Inspectierapport Hestia Buitenveldert B.V. Nader onderzoek Definitief rapport

Inspectierapport Hestia Buitenveldert B.V. Nader onderzoek Definitief rapport Inspectierapport Hestia Buitenveldert B.V. Nader onderzoek Definitief rapport Toezichthouder : Opdrachtgever : Datum : Mw. L. Lommers Stadsdeel Zuid 27-09-2013 Hestia Buitenveldert B.V. - Nader onderzoek

Nadere informatie

BSO De Santekraam. Oudercommissiereglement

BSO De Santekraam. Oudercommissiereglement BSO De Santekraam Oudercommissiereglement December 2007 0. Inhoudsopgave 0. Inhoudsopgave...2 1. Begripsomschrijving...3 2. Doelstelling...3 3. Samenstelling...3 4. Totstandkoming en beëindiging van het

Nadere informatie

Reglement Oudercommissie Kinderopvang Kwebbel & BSO

Reglement Oudercommissie Kinderopvang Kwebbel & BSO Reglement Oudercommissie Kinderopvang Kwebbel & BSO Begripsbepalingen Kinderopvangorganisatie: Houder: Kinderopvang Kwebbel & BSO Mw. Tineke Boelens voor Villa, Parc en Stationsstraat. D.Husers en S.Husers

Nadere informatie

Inspectierapport Gastouderbureau Toppie (GOB) Frisselsteinstraat 5a 5461AD VEGHEL

Inspectierapport Gastouderbureau Toppie (GOB) Frisselsteinstraat 5a 5461AD VEGHEL Inspectierapport Gastouderbureau Toppie (GOB) Frisselsteinstraat 5a 5461AD VEGHEL Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: VEGHEL Datum inspectiebezoek: 06-12-2013 Type onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport BSO De Bron, locatie Beijensweide (BSO) Beijensweide EK BEEK LB

Inspectierapport BSO De Bron, locatie Beijensweide (BSO) Beijensweide EK BEEK LB Inspectierapport BSO De Bron, locatie Beijensweide (BSO) Beijensweide 19 6191EK BEEK LB Toezichthouder: GGD Zuid Limburg Datum inspectiebezoek: 15-04-2013 In opdracht van gemeente: BEEK Inhoudsopgave Inleiding...

Nadere informatie

Inspectierapport KDV Siemburg (KDV) Graaf Engelbrechtstraat 14 4756AR KRUISLAND

Inspectierapport KDV Siemburg (KDV) Graaf Engelbrechtstraat 14 4756AR KRUISLAND Inspectierapport KDV Siemburg (KDV) Graaf Engelbrechtstraat 14 4756AR KRUISLAND Toezichthouder: GGD West-Brabant In opdracht van gemeente: STEENBERGEN Datum inspectiebezoek: 03-12-2013 Type onderzoek:

Nadere informatie

Inspectierapport Klein Kamerik (BSO) Handelsweg DZ KAMERIK

Inspectierapport Klein Kamerik (BSO) Handelsweg DZ KAMERIK Inspectierapport Klein Kamerik (BSO) Handelsweg 18 3471DZ KAMERIK Toezichthouder: GGD Midden-Nederland Datum inspectiebezoek: 21-02-2013 In opdracht van gemeente: WOERDEN Rapportnr: ID069461 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Inspectierapport Trikkert (BSO) Koers 39 1276GP HUIZEN. Dit is een publicatie van:

Inspectierapport Trikkert (BSO) Koers 39 1276GP HUIZEN. Dit is een publicatie van: Inspectierapport Trikkert (BSO) Koers 39 1276GP HUIZEN Dit is een publicatie van: 13.0008636 Inspectierapport Trikkert (BSO) Koers 39 1276GP HUIZEN Toezichthouder: GGD Gooi & Vechtstreek In opdracht van

Nadere informatie

Inspectierapport The Cinemakids (BSO) Cinemadreef EH ALMERE Registratienummer:

Inspectierapport The Cinemakids (BSO) Cinemadreef EH ALMERE Registratienummer: Inspectierapport The Cinemakids (BSO) Cinemadreef 211 1325EH ALMERE Registratienummer: 225572825 Toezichthouder: GGD Flevoland In opdracht van gemeente: ALMERE Datum inspectiebezoek: 26-11-2013 Type onderzoek:

Nadere informatie

Inspectierapport BSO Overstegen (BSO) Houtsmastraat 11D 7002 KA DOETINCHEM Registratienummer 131055926

Inspectierapport BSO Overstegen (BSO) Houtsmastraat 11D 7002 KA DOETINCHEM Registratienummer 131055926 Inspectierapport BSO Overstegen (BSO) Houtsmastraat 11D 7002 KA DOETINCHEM Registratienummer 131055926 Toezichthouder: GGD Noord en Oost Gelderland In opdracht van gemeente: DOETINCHEM Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport Grote Vriendelijke Reus Gouwzee (BSO) Wilhelminalaan CW MONNICKENDAM Registratienummer:

Inspectierapport Grote Vriendelijke Reus Gouwzee (BSO) Wilhelminalaan CW MONNICKENDAM Registratienummer: Inspectierapport Grote Vriendelijke Reus Gouwzee (BSO) Wilhelminalaan 58 1141CW MONNICKENDAM Registratienummer: 208169490 Toezichthouder: GGD Zaanstreek-Waterland In opdracht van gemeente: WATERLAND Datum

Nadere informatie

Inspectierapport Casca BSO Bronstee (BSO) Overboslaan AM HEEMSTEDE Registratienummer

Inspectierapport Casca BSO Bronstee (BSO) Overboslaan AM HEEMSTEDE Registratienummer Inspectierapport Casca BSO Bronstee (BSO) Overboslaan 30 2101AM HEEMSTEDE Registratienummer 215648158 Toezichthouder: GGD Kennemerland In opdracht van gemeente: Heemstede Datum inspectie: 11-01-2016 Type

Nadere informatie

Inspectierapport Bso Kinderopvang Op Maat - locatie Basisschool De Kreek (BSO) Hinkelenoord NC BERGEN OP ZOOM Registratienummer:

Inspectierapport Bso Kinderopvang Op Maat - locatie Basisschool De Kreek (BSO) Hinkelenoord NC BERGEN OP ZOOM Registratienummer: Inspectierapport Bso Kinderopvang Op Maat - locatie Basisschool De Kreek (BSO) Hinkelenoord 14 4617NC BERGEN OP ZOOM Registratienummer: 230790082 Toezichthouder: GGD West-Brabant In opdracht van gemeente:

Nadere informatie

Inspectierapport Kindercentrum Camelot (BSO) Akkerstraat 11 a 4265HZ GENDEREN Registratienummer:

Inspectierapport Kindercentrum Camelot (BSO) Akkerstraat 11 a 4265HZ GENDEREN Registratienummer: Inspectierapport Kindercentrum Camelot (BSO) Akkerstraat 11 a 4265HZ GENDEREN Registratienummer: 103580785 Toezichthouder: GGD West-Brabant In opdracht van gemeente: AALBURG Datum inspectiebezoek: 10-10-2013

Nadere informatie

reglement voor de centrale oudercommissie van Kinderopvang Heyendael

reglement voor de centrale oudercommissie van Kinderopvang Heyendael Reglement van de centrale oudercommissie Preambule Februari 2007 (bijgesteld 24 maart 2010) Zowel ouders als Kinderopvang Heyendael vinden het belangrijk dat ouders kunnen adviseren bij belangrijke onderwerpen

Nadere informatie

Reglement Oudercommissie KDV/BSO

Reglement Oudercommissie KDV/BSO Reglement Oudercommissie KDV/BSO 1. Begripsomschrijving Kinderopvangorganisatie: Houder: Kindercentrum: Locatiemanager*: Pedagogisch medewerker: Ouder: Oudercommissie: Leden: Stamgroep: rechtsvorm of organisatievorm

Nadere informatie

Inspectierapport BSO Kakelbos (BSO) Slingerbos BV Diepenveen Registratienummer

Inspectierapport BSO Kakelbos (BSO) Slingerbos BV Diepenveen Registratienummer Inspectierapport BSO Kakelbos (BSO) Slingerbos 2 7431BV Diepenveen Registratienummer 934553919 Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: Deventer Datum inspectie: 21-06-2018 Type onderzoek:

Nadere informatie

Inspectierapport SNO Woudenberg (BSO) John F. Kennedylaan XM WOUDENBERG Registratienummer:

Inspectierapport SNO Woudenberg (BSO) John F. Kennedylaan XM WOUDENBERG Registratienummer: Inspectierapport SNO Woudenberg (BSO) John F. Kennedylaan 116 3931XM WOUDENBERG Registratienummer: 118814771 Toezichthouder: GGD Midden-Nederland In opdracht van gemeente: WOUDENBERG Datum inspectiebezoek:

Nadere informatie

Inspectierapport Peuterspeelzaal 't Visnet (PSZ) De Spijlen EK ELST UT

Inspectierapport Peuterspeelzaal 't Visnet (PSZ) De Spijlen EK ELST UT Inspectierapport Peuterspeelzaal 't Visnet (PSZ) De Spijlen 5 3921EK ELST UT Toezichthouder: GGD Midden-Nederland In opdracht van gemeente: RHENEN Datum inspectiebezoek: 31-05-2013 Type onderzoek: Nader

Nadere informatie

Inspectierapport BSO Basisschool De Vlieger (BSO) Buckhorstlaan 50 8043RL ZWOLLE Registratienummer 130154131

Inspectierapport BSO Basisschool De Vlieger (BSO) Buckhorstlaan 50 8043RL ZWOLLE Registratienummer 130154131 Inspectierapport BSO Basisschool De Vlieger (BSO) Buckhorstlaan 50 8043RL ZWOLLE Registratienummer 130154131 Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: Zwolle Datum inspectie: 28-01-2015

Nadere informatie

Inspectierapport Buitenschoolse opvang De Boshoeve HAARLEMMERMEER

Inspectierapport Buitenschoolse opvang De Boshoeve HAARLEMMERMEER Inspectierapport Buitenschoolse opvang De Boshoeve HAARLEMMERMEER Toezichthouder: GGD Kennemerland Datum inspectiebezoek: 03-10-2011 Inhoudsopgave Algemene gegevens Kindercentrum...4 Overzicht bevindingen

Nadere informatie

VRAGENLIJST CONTINUROOSTER

VRAGENLIJST CONTINUROOSTER VRAGENLIJST CONTINUROOSTER Beste ouders, Via deze brief willen we u informeren over het continurooster. We willen uw mening vragen of het continurooster eventueel moet worden ingevoerd op onze school.

Nadere informatie

Inspectierapport KDV Pluk de Dag (KDV) Dillehof 9 4907BG OOSTERHOUT NB

Inspectierapport KDV Pluk de Dag (KDV) Dillehof 9 4907BG OOSTERHOUT NB Inspectierapport KDV Pluk de Dag (KDV) Dillehof 9 4907BG OOSTERHOUT NB Toezichthouder: GGD West-Brabant Datum inspectiebezoek: 14-08-2012 In opdracht van gemeente: OOSTERHOUT Inhoudsopgave Inleiding...3

Nadere informatie

Inspectierapport nader onderzoek Autismehuis (BSO) Voorsterweg 38 a 8042AD ZWOLLE Registratienummer:

Inspectierapport nader onderzoek Autismehuis (BSO) Voorsterweg 38 a 8042AD ZWOLLE Registratienummer: Inspectierapport nader onderzoek Autismehuis (BSO) Voorsterweg 38 a 8042AD ZWOLLE Registratienummer: 183603278 Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: ZWOLLE Datum inspectiebezoek: 30-12-2013

Nadere informatie

Inspectierapport Prins Heerlijk (BSO) Prinsen Bolwerk 11 2011MA HAARLEM Registratienummer: 222759938

Inspectierapport Prins Heerlijk (BSO) Prinsen Bolwerk 11 2011MA HAARLEM Registratienummer: 222759938 Inspectierapport Prins Heerlijk (BSO) Prinsen Bolwerk 11 2011MA HAARLEM Registratienummer: 222759938 Toezichthouder: GGD Kennemerland In opdracht van gemeente: HAARLEM Datum inspectiebezoek: 12-12-2013

Nadere informatie

Reglement oudercommissie. Actief4Kids BSO Toppie

Reglement oudercommissie. Actief4Kids BSO Toppie Reglement oudercommissie Actief4Kids BSO Toppie Versie 4: september 2011 INHOUD INLEIDING...3 HOOFDSTUK 1 BEGRIPSOMSCHRIJVING EN DOELSTELLING...4 1.1 Begripsomschrijving...4 1.2 Doelstelling...4 HOOFDSTUK

Nadere informatie

Profiel Lid Raad van Toezicht met aandachtsgebied zorg, kwaliteit en veiligheid

Profiel Lid Raad van Toezicht met aandachtsgebied zorg, kwaliteit en veiligheid Profiel Lid Raad van Toezicht met aandachtsgebied zorg, kwaliteit en veiligheid Profielschets lid Raad van Toezicht met aandachtsgebied zorg, kwaliteit en veiligheid Liemerije Liemerije is sinds 1976 het

Nadere informatie

Inspectierapport B.s.o. Bloesem (BSO) Losplaatsweg CV NOORDWIJK ZH Registratienummer:

Inspectierapport B.s.o. Bloesem (BSO) Losplaatsweg CV NOORDWIJK ZH Registratienummer: Inspectierapport B.s.o. Bloesem (BSO) Losplaatsweg 38 2201CV NOORDWIJK ZH Registratienummer: 188401118 Toezichthouder: GGD Hollands Midden In opdracht van gemeente: NOORDWIJK Datum inspectiebezoek: 29-07-2013

Nadere informatie

PRIJSLIJST. Kinderopvang Unikids 2.0. Definitief v1.1

PRIJSLIJST. Kinderopvang Unikids 2.0. Definitief v1.1 PRIJSLIJST Definitief v1.1 VERSIEBEHEER Versie Datum Wijziging 1.0 31/08/13 Status definitief 1.1 20/10/13 Layout aangepast naar Unikids 2.0 stijl 1van5 INHOUDSOPGAVE VERSIEBEHEER... 1 INHOUDSOPGAVE...

Nadere informatie

Jaarverslag oudercommissie BSO Helmgras

Jaarverslag oudercommissie BSO Helmgras Jaarverslag 2016-2017 oudercommissie BSO Helmgras In het schooljaar 2016-2017 is de oudercommissie van de BSO regelmatig bij elkaar geweest om het reilen en zeilen van de BSO te bespreken. Met ingang van

Nadere informatie

BSO Het Zuiderlicht 2017/2018. Reglement van de oudercommissie

BSO Het Zuiderlicht 2017/2018. Reglement van de oudercommissie BSO Het Zuiderlicht 2017/2018 Reglement van de oudercommissie Reglement van de oudercommissie van BSO Het Zuiderlicht te Amsterdam 1. Begripsomschrijving Begrip Omschrijving In dit geval Kinderopvangorganisatie:

Nadere informatie

Inspectierapport BSO Carolus (BSO) Kerkweg BN COTHEN

Inspectierapport BSO Carolus (BSO) Kerkweg BN COTHEN Inspectierapport BSO Carolus (BSO) Kerkweg 20 3945BN COTHEN Toezichthouder: GGD Midden-Nederland In opdracht van gemeente: WIJK BIJ DUURSTEDE Datum inspectiebezoek: 22-07-2013 Type onderzoek: Onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport Kindercentrum De Klim-Inn (BSO) De Meent BR LELYSTAD Registratienummer:

Inspectierapport Kindercentrum De Klim-Inn (BSO) De Meent BR LELYSTAD Registratienummer: Inspectierapport Kindercentrum De Klim-Inn (BSO) De Meent 18 8224BR LELYSTAD Registratienummer: 230229475 Toezichthouder: GGD Flevoland In opdracht van gemeente: LELYSTAD Datum inspectiebezoek: 16-08-2013

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderopvang Blije Gezichtjes (BSO) Kebajastraat NA ALMERE Registratienummer:

Inspectierapport Kinderopvang Blije Gezichtjes (BSO) Kebajastraat NA ALMERE Registratienummer: Inspectierapport Kinderopvang Blije Gezichtjes (BSO) Kebajastraat 11 1336NA ALMERE Registratienummer: 196966504 Toezichthouder: GGD Flevoland In opdracht van gemeente: ALMERE Datum inspectiebezoek: 02-09-2013

Nadere informatie

Inspectierapport SNO Leusden (BSO) Bavoortseweg BM LEUSDEN

Inspectierapport SNO Leusden (BSO) Bavoortseweg BM LEUSDEN Inspectierapport SNO Leusden (BSO) Bavoortseweg 2 3833BM LEUSDEN Toezichthouder: GGD Midden-Nederland Datum inspectiebezoek: 24-01-2012 In opdracht van gemeente: LEUSDEN Rapportnummer : ID033985 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Profielschets. Twee nieuwe leden raad van toezicht (m/v) Elver

Profielschets. Twee nieuwe leden raad van toezicht (m/v) Elver Profielschets Twee nieuwe leden raad van toezicht (m/v) Elver Organisatie Elver is een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking in de regio Achterhoek en Arnhem. Elver is expert in de begeleiding

Nadere informatie

Inspectierapport. KinderRijk Brink (BSO) Brink 69 1188 NA AMSTELVEEN Registratienummer: 322961014

Inspectierapport. KinderRijk Brink (BSO) Brink 69 1188 NA AMSTELVEEN Registratienummer: 322961014 Inspectierapport KinderRijk Brink (BSO) Brink 69 1188 NA AMSTELVEEN Registratienummer: 322961014 Toezichthouder: GGD Amsterdam In opdracht van: Gemeente Amstelveen Datum inspectie: 10-04-2015 Type onderzoek:

Nadere informatie

Klachtenverslag. Brood & Spelen Kinderopvang B.V. / Rode Kruislaan 1260 / 1111 XB Diemen /

Klachtenverslag. Brood & Spelen Kinderopvang B.V. / Rode Kruislaan 1260 / 1111 XB Diemen / Klachtenverslag 2017 1 Inhoudsopgave 1. Voorwoord... 3 2. Ontwikkelingen 2017... 3 3. Beknopte beschrijving van de procedure... 4 3.2 Interne klachtenprocedure... 4 3.3 Externe klachtenprocedure... 5 3.4

Nadere informatie

Inspectierapport incidenteel onderzoek Kinderopvang Plons Buitenschoolse Opvang De Brug (BSO) Ruiterlaan BR ZWOLLE Registratienummer:

Inspectierapport incidenteel onderzoek Kinderopvang Plons Buitenschoolse Opvang De Brug (BSO) Ruiterlaan BR ZWOLLE Registratienummer: Inspectierapport incidenteel onderzoek Kinderopvang Plons Buitenschoolse Opvang De Brug (BSO) Ruiterlaan 14 8019BR ZWOLLE Registratienummer: 822209779 Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente:

Nadere informatie

Inspectierapport nader onderzoek BSO School B (BSO) Meester Z Ter Steghestraat KG STEENWIJK Registratienummer:

Inspectierapport nader onderzoek BSO School B (BSO) Meester Z Ter Steghestraat KG STEENWIJK Registratienummer: Inspectierapport nader onderzoek BSO School B (BSO) Meester Z Ter Steghestraat 1 8331KG STEENWIJK Registratienummer: 621094031 Toezichthouder: GGD IJsselland In opdracht van gemeente: STEENWIJKERLAND Datum

Nadere informatie

Tarieven de Kinderkei 2015 Kinderopvang. (Alle genoemde prijzen zijn brutobedragen, hier gaat de kinderopvangtoeslag nog van af)

Tarieven de Kinderkei 2015 Kinderopvang. (Alle genoemde prijzen zijn brutobedragen, hier gaat de kinderopvangtoeslag nog van af) Tarieven de Kinderkei 2015 Kinderopvang. (Alle genoemde prijzen zijn brutobedragen, hier gaat de kinderopvangtoeslag nog van af) Dagopvang van 0 tot 4 jaar Prijs per uur 6,67 vergoeding belastingdienst

Nadere informatie

Betreft: * Tarieven 2013 * Toelichting op de berekening van het uurtarief van de SKPC * Wijzigingen wet- en regelgeving kinderopvangtoeslag 2013

Betreft: * Tarieven 2013 * Toelichting op de berekening van het uurtarief van de SKPC * Wijzigingen wet- en regelgeving kinderopvangtoeslag 2013 Culemborg, 30 oktober 2012 Betreft: * Tarieven 2013 * Toelichting op de berekening van het uurtarief van de SKPC * Wijzigingen wet- en regelgeving kinderopvangtoeslag 2013 Geachte ouders/verzorg(st)ers,

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderdagverblijf 't Poppeke Hulsterweg 1F 4587 EA KLOOSTERZANDE

Inspectierapport Kinderdagverblijf 't Poppeke Hulsterweg 1F 4587 EA KLOOSTERZANDE Inspectierapport Kinderdagverblijf 't Poppeke Hulsterweg 1F 4587 EA KLOOSTERZANDE Toezichthouder: GGD Zeeland In opdracht van gemeente: HULST Datum inspectiebezoek: 25-11-2013 Type onderzoek : Onderzoek

Nadere informatie

Openbaar jaarverslag klachten 2016. Kinderdagverblijf Buitenpret B.V. Prinses Margrietstraat 5 4023AD Rijswijk

Openbaar jaarverslag klachten 2016. Kinderdagverblijf Buitenpret B.V. Prinses Margrietstraat 5 4023AD Rijswijk Openbaar jaarverslag klachten 2016 Kinderdagverblijf Buitenpret B.V. Prinses Margrietstraat 5 4023AD Rijswijk Peuterspeel-leergroep Pim&Pom BSO De Lispeltuut Kochpad 12 4111LD Zoelmond Peuterspeel-leergroep

Nadere informatie

Inspectierapport De Koppoter (KDV) Hildo Kropstraat 8 1328BC ALMERE Registratienummer 150248192

Inspectierapport De Koppoter (KDV) Hildo Kropstraat 8 1328BC ALMERE Registratienummer 150248192 Inspectierapport De Koppoter (KDV) Hildo Kropstraat 8 1328BC ALMERE Registratienummer 150248192 Toezichthouder: GGD Flevoland In opdracht van gemeente: Almere Datum inspectie: 13-07-2015 Type onderzoek

Nadere informatie

Inspectierapport Klein Kamerik (KDV) Handelsweg DZ KAMERIK

Inspectierapport Klein Kamerik (KDV) Handelsweg DZ KAMERIK Inspectierapport Klein Kamerik (KDV) Handelsweg 18 3471DZ KAMERIK Toezichthouder: GGD Midden-Nederland Datum inspectiebezoek: 21-02-2013 In opdracht van gemeente: WOERDEN Rapportnr: ID069471 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Inspectierapport Kindercentrum Belle Fleur (KDV) Markt CG ETTEN-LEUR Registratienummer:

Inspectierapport Kindercentrum Belle Fleur (KDV) Markt CG ETTEN-LEUR Registratienummer: Inspectierapport Kindercentrum Belle Fleur (KDV) Markt 98 4875CG ETTEN-LEUR Registratienummer: 202210157 Toezichthouder: GGD West-Brabant In opdracht van gemeente: ETTEN-LEUR Datum inspectiebezoek: 04-02-2014

Nadere informatie

Statuten: Overkoepelende Ouder Klankbord Groep TT-team. 1. Begripsomschrijving Kinderopvangorganisatie:

Statuten: Overkoepelende Ouder Klankbord Groep TT-team. 1. Begripsomschrijving Kinderopvangorganisatie: Statuten: Overkoepelende Ouder Klankbord Groep TT-team 1. Begripsomschrijving Kinderopvangorganisatie: Houder: Kindercentrum: Beroepskracht: Ouder: Overkoepelende Ouderklankbordgroep: Leden: Stamgroep:

Nadere informatie

Inspectierapport Yes! Kinderopvang Druivengaarde (BSO) Druivengaarde 9 3344PK HENDRIK-IDO-AMBACHT Registratienummer 141299630

Inspectierapport Yes! Kinderopvang Druivengaarde (BSO) Druivengaarde 9 3344PK HENDRIK-IDO-AMBACHT Registratienummer 141299630 Inspectierapport Yes! Kinderopvang Druivengaarde (BSO) Druivengaarde 9 3344PK HENDRIK-IDO-AMBACHT Registratienummer 141299630 Toezichthouder: Dienst Gezondheid en Jeugd In opdracht van gemeente: HENDRIK-IDO-AMBACHT

Nadere informatie

Inspectierapport Sport-bso Jump In (BSO) Huizen. Dit is een publicatie van:

Inspectierapport Sport-bso Jump In (BSO) Huizen. Dit is een publicatie van: Inspectierapport Sport-bso Jump In (BSO) Huizen Dit is een publicatie van: 13.0012237 Inspectierapport Sport-bso Jump In (BSO) IJsselmeerstraat 3 1271AA HUIZEN Registratienummer: 452499720 Toezichthouder:

Nadere informatie

Inspectierapport Dante's Vriendjes (KDV) Televisiebaan 106a 3402VH IJSSELSTEIN UT Registratienummer: 226713477

Inspectierapport Dante's Vriendjes (KDV) Televisiebaan 106a 3402VH IJSSELSTEIN UT Registratienummer: 226713477 Inspectierapport Dante's Vriendjes (KDV) Televisiebaan 106a 3402VH IJSSELSTEIN UT Registratienummer: 226713477 Toezichthouder: GGD Regio Utrecht In opdracht van gemeente: IJSSELSTEIN Datum inspectiebezoek:

Nadere informatie

Reglement Oudercommissie Kinderkroon

Reglement Oudercommissie Kinderkroon Reglement Oudercommissie Kinderkroon 1. Begripsomschrijving Kinderopvangorganisatie: Houder: Kindercentrum: Vestigingsmanager: Beroepskracht: Ouder: Oudercommissie: Leden: Stamgroep: rechtsvorm of organisatievorm

Nadere informatie

Inspectierapport Ieniemienie (KDV) Smederij AX VLAGTWEDDE Registratienummer:

Inspectierapport Ieniemienie (KDV) Smederij AX VLAGTWEDDE Registratienummer: Inspectierapport Ieniemienie (KDV) Smederij 20 9541AX VLAGTWEDDE Registratienummer: 222166241 Toezichthouder: GGD Groningen In opdracht van gemeente: VLAGTWEDDE Datum inspectiebezoek: 21-10-2013 Type onderzoek:

Nadere informatie

Inspectierapport BSO MaiKids Hoofddorp (BSO) Kruisweg CA HOOFDDORP LRKP:

Inspectierapport BSO MaiKids Hoofddorp (BSO) Kruisweg CA HOOFDDORP LRKP: Inspectierapport BSO MaiKids Hoofddorp (BSO) Kruisweg 883 2132CA HOOFDDORP LRKP: 200888948 Toezichthouder: GGD Kennemerland In opdracht van gemeente: Haarlemmermeer Datum inspectiebezoek: 28-10-2013 Type

Nadere informatie

Inspectierapport De Apenrots (BSO) Korte Wal GZ VELP GLD Registratienummer:

Inspectierapport De Apenrots (BSO) Korte Wal GZ VELP GLD Registratienummer: Inspectierapport De Apenrots (BSO) Korte Wal 6 6882GZ VELP GLD Registratienummer: 108637335 Toezichthouder: Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland Midden In opdracht van gemeente: RHEDEN Datum inspectiebezoek:

Nadere informatie