Uw bedrijfsresultaten verbeteren dankzij efficiënt documenten beheer. Case study: Braem Gebroeders N.V.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Uw bedrijfsresultaten verbeteren dankzij efficiënt documenten beheer. Case study: Braem Gebroeders N.V."

Transcriptie

1 Uw bedrijfsresultaten verbeteren dankzij efficiënt documenten beheer Case study: Braem Gebroeders N.V. Kort samengevat Informatie stromen beheersen onze bedrijven en het is cruciaal om deze snel, efficiënt en beveiligd te laten verlopen. In deze white paper identificeren we vijf belangrijke tijdrovers die de rendabiliteit van uw organisatie kunnen bedreigen. Het inzetten van een document management oplossing is hier een oplossing. De case study over Braem Gebroeders N.V. toont aan hoe C&C N.V. met DiAS de tijdrovers systematisch aan de kant schoof in een gefaseerd meerjaren project. De problematiek U maakte het zeker al mee, een belangrijk document dat op een cruciaal moment niet te vinden is. Stond u er al bij stil hoeveel tijd er in uw bedrijf verloren gaat bij het zoeken naar documenten? Die offerte die op uw bureau ligt, bent U zeker dat dat de allerlaatste versie is? Maakte uw collega ondertussen een aangepaste offerte? Onderzoek toont aan dat in een typische KMO met 10 bedienden jaarlijks tot aan tijd verspild wordt bij het zoeken naar niet bestaande informatie, het niet vinden van bestaande informatie en het hermaken van informatie die niet gevonden werd. Een bedrijf draait op informatie en vlotte communicatie. De meerderheid van de informatie die we verwerken komt via documenten binnen. Door de enorme toevloed aan informatie en de diversiteit waarop deze informatie via verschillende kanalen een bedrijf binnenkomt, is het moeilijk om een efficiënt, centraal en geïntegreerd beheer van informatie te hebben. We ontvangen documenten via de post, we versturen dagelijks tientallen berichten, maken brieven in Word... En telkens bewaren we deze op een andere manier (in de archiefkast, in de mailbox, op de fileserver,...). De vijf grootste tijdrovers in documentenbeheer Uit ervaring distilleerden we de vijf grootste tijdrovers. Er zijn vast en zeker nog ICT problemen die om een efficiënte oplossing vragen, maar deze spannen de kroon als het op tijdverlies door fout documentenbeheer gaat: 1. Informatie Bottlenecks Informatie blijft al te vaak vast zitten omdat het belang en de relevantie van het document voor de goede werking van het bedrijf niet voor iedereen duidelijk is. Het is daarom goed te analyseren wie welke informatie nodig heeft. Maar je wil ook weten waarvoor die informatie nodig is en wat de urgentie is van beschikbaarheid. Hiermee kunt u dan aan de slag om een efficiënter documentenbeheer op te starten.

2 2. Sporen op papier Veel bedrijven blijven zweren bij papieren documenten voor bepaalde onderdelen van een proces. Het voelt misschien veilig, maar papier is vooral een bron van fouten, verlies en zelfs diefstal van informatie. Analyseer uw processen en haal papier zo veel mogelijk uit uw bedrijf. Converteer alle papieren documenten systematisch naar een digitale versie die U veilig kan opslaan. 3. Kopieën Er worden te veel kopieën van documenten gemaakt. Versie één, twee, drie, finale versie, helemaal finaal en tenslotte nog een versie. Bedrijven moeten zich organiseren om met unieke documenten te werken. Dit voorkomt zoekwerk en fouten. Als kopieën onvermijdelijk zijn, dan moet een goed versiebeheer ingebouwd worden in de werkmethoden. Documenten centraal digitaal opslaan kan hierin een grote hulp zijn. 4. Veiligheid Bedrijven zijn niet voorbereid op het onverwachte. Wat betekent dit in geval van een ongeval, brand, overstroming, of een kleiner probleem waarbij documenten verloren gaan? Zij kunnen niet heropstarten zonder een langdurige onderbreking van de activiteiten. Of erger nog, gedeeltelijk of volledig verlies van cruciale informatie. Een degelijk back-up en recovery plan is cruciaal om voorbereid te zijn op onvoorziene omstandigheden. 5. Flexibiliteit Snel en flexibel kunnen inspelen op veranderende marktomstandigheden betekent dat de juiste informatie snel bij de juiste persoon moet terechtkomen. Hiervoor moeten documenten centraal en gemakkelijk terug vindbaar opgeslagen worden. Actieplan Laat ons deze vijf elementen samenbrengen in een stappenplan voor betere bedrijfsresultaten door efficiënt beheer van documenten: I. Breng uw informatiestromen in kaart met aandacht voor wie welke informatie nodig heeft, waarvoor die informatie nodig is en wat de urgentie van beschikbaarheid is. II. III. IV. Haal systematisch alle papier uit uw bedrijfsprocessen. Indien papier aan de bron niet kan vermeden worden, zorg dan voor scan infrastructuur om ook die laatste papieren sporen op te ruimen. Stuur uw bedrijfsprocessen bij om zo veel mogelijk met unieke documenten te werken. Breng uw documentenstroom onder in een centraal systeem dat toelaat alle informatie te organiseren, beheren, beveiligen en te verdelen. Zorg voor een goede infrastructuur inclusief back-up. V. Bouw verder op uw document management infrastructuur door informatie beschikbaar te maken voor sleutelmedewerkers waar en wanneer ze dat nodig hebben. In onze steeds mobieler wordende maatschappij betekent dat ook thuis, bij klanten en onderweg.

3 Als al uw processen gedigitaliseerd zijn, wordt het plots wel heel belangrijk om die informatie op een efficiënte manier ter beschikking te stellen van uw medewerkers. Niet iedereen doet zijn of haar job van achter een bureau met computer. Ook in de productiehal, de winkel, onderweg en bij klanten is toegang tot bedrijfsinformatie cruciaal. Ergonomie en gebruiksgemak is een niet te onderschatten component bij het opzetten van efficiënt documenten beheer. De informatie moet niet alleen centraal opgeslagen zijn, ze moet ook snel teruggevonden kunnen worden. En dat hangt niet alleen af van een goede zoekmotor maar ook van de manier waarop medewerkers informatie gaan opzoeken. Overzicht en duidelijkheid zijn essentiële elementen van een goed gebruikersinterface. En die interface moet ook aangepast zijn aan het toestel waarop die geraadpleegd wordt. Dat vraagt dus een aangepaste insteek voor bijvoorbeeld tablet computers en smart phones. Conclusies Ondernemers kunnen de bedrijfsresultaten gevoelig verbeteren door een efficiënt documentenbeheer. Investeren in een Document Management Systeem (DMS) is daarbij een goed idee. Maar er is meer nodig dan enkel een centrale opslag van documenten. De processen in het bedrijf moeten bijgestuurd worden om goed documentenbeheer te stroomlijnen en om volledig digitaal te gaan werken. Anderzijds moet er aandacht zijn voor een gebruiksvriendelijke toegang voor de eindgebruiker, een gebruiker die meer en meer informatie zal consulteren op mobiele platformen. In de praktijk Laat ons eens een kijkje gaan nemen in de praktijk. Braem Gebroeders N.V. is een toonaangevend bedrijf in de vrachtwagensector, met een brede en complete waaier aan producten en diensten met klanten in binnen en buitenland. Wie is Braem Gebroeders N.V.? Hun activiteiten bestaan uit: Aankoop en verkoop van (2 de hands) vrachtwagens en ander rollend materieel in binnen- en buitenland Aankoop en verkoop van onderdelen Dienstverlening (carrosserie / spuitafdeling / constructie / etc.) Braem heeft haar hoofdzetel in Handzame en verder zijn er vestigingen in Sombreffe (Wallonië) en Steenvoorde (Noord-Frankrijk). De problematiek Met een team van 170 medewerkers werkt Braem elke dag aan de tevredenheid van hun klanten. Maar hoe beheer je een permanent park van meer dan 400 vrachtwagens en rollend materieel en hoe beheer je een permanente voorraad onderdelen met verschillende artikelsoorten met dagelijks meer dan 100 inkomende en uitgaande bewegingen?

4 In het verleden beheerde men alle gegevens over inkomende en uitgaande vrachtwagens en onderdelen in een berg van papier, s en andere documenten. Met als gevolg: eindeloos zoeken, massa s klasseerwerk, en vertraging in de informatie doorstroming. Met een internationaal cliënteel speelt de Braem website ook een cruciale rol in het verkoopproces. Maar het bijhouden van beschikbaar materieel bleek een tijdrovende job. Hoewel er al een automatische link lag tussen het ERP pakket en de website volstond dit niet om snel en efficiënt commerciële informatie te verspreiden naar potentiële klanten. De oplossing Braem Gebroeders N.V. koos voor Computers & Communications N.V. (C&C) en DiAS om hun documentenbeheer te optimaliseren en te automatiseren. C&C werkte samen met de klant de verschillende tijdrovers die de efficiëntie van het bedrijf hypothekeerden stap voor stap weg. Enkele voorbeelden maken duidelijk hoe documentenbeheer in de praktijk de ROI van een bedrijf kan opdrijven. Bottlenecks: Leveringsbons van onderdelen worden in het magazijn direct ingescand waardoor de logistieke afdeling en de verkoopafdeling onmiddellijk ingelicht worden als een onderdeel fysisch geleverd werd en waardoor de administratie snel en efficiënt kan controleren. Indien leveranciers zich niet aan de afspraken houden of foutief leveren, kan veel korter op de bal worden gespeeld. Bottlenecks: Aankopers verspreid over Europa kopen dagelijks vrachtwagens en rollend materieel op. Door het automatiseren van de aankoopfiche belandt die informatie nu snel, efficiënt en zonder onduidelijkheden binnen de 24u op het hoofdkantoor. Inspelen op opportuniteiten gaat veel sneller, de beslissing over een aankoopprijs wordt veel sneller genomen. Bovendien kan een vrachtwagen nu al verkocht worden nog voor hij fysiek bij Braem Gebroeders N.V. aanwezig is. Sporen op papier: Door de informatiestromen te digitaliseren is de nood verdwenen om s af te drukken en aan fysieke bestelbonnen te hangen. Vandaag wordt alles netjes bijgehouden in DiAS. Kopieën: Dankzij het geïntegreerde versiebeheer in DiAS wordt steeds de meest up-to-date informatie ter beschikking gesteld. Om goedgekeurde bestelbonnen duidelijk te identificeren worden de fysieke documenten voorzien van een vooraf gedrukte barcode. Bij het inscannen na ondertekening worden deze automatisch aan het correct dossier toegevoegd. Veiligheid: In het verleden verdween een Excel document met alle lopende klachten naar leveranciers bij een eenvoudige computer crash. Hierdoor ging een volledige serie claims verloren ging. Vandaag wordt dit document veilig centraal opgeslagen en gebackuped.

5 Flexibiliteit: Toen beslist werd om de inhoud van de website te laten voeden door DiAS, werden de voordelen van een DMS naar informatie verspreiding toe extra in de verf gezet. Vrachtwagens en ander rollend materieel staan sneller online, de vertaling gebeurt automatisch én de informatie wordt doorgestuurd naar verschillende externe e-commerce sites. Uit ons gesprek met het Braem team onthouden we nog het volgende: Naast de verhoging in efficiëntie, is ook de besparing in fysieke opslagruimte mooi meegenomen. Anderzijds mag men als onderneming een stuk change management niet uit het oog verliezen. Medewerkers die dagelijks op de computer administratief werk verrichten genieten binnen de kortste keren van de voordelen van een DMS, maar op de werkvloer vraagt zo n omschakeling de nodige aandacht en opleiding. Een gefaseerde implementatie De implementatie van DiAS bij Braem Gebroeders N.V. pakten we gefaseerd aan. De eerste prioriteit bij implementatie lag bij de aankoop, verkoop en boekhouding. In tweede instantie werd de aankoop en verkoop van vrachtwagens betrokken in het project. Fase 1: In een eerste fase digitaliseerden we een pak historisch papier. Omdat op zeer regelmatige basis nog opzoekingen gebeuren in aankoopfacturen en leveringsbonnen van vorige boekjaren én de fysische stockageruimte niet meer toereikend was, voerden we een backlog scanning uit. Deze backlogscanning gebeurde door een interim kracht die o.a. de aankoopfacturen en inkomende leveringsbonnen tot 1 jaar terug heeft gedigitaliseerd. De mensen van de administratie startten meteen met het consulteren van deze documenten zodat dit een quick win opleverde en een onmiddellijke return on investment. Fase 2: In de tweede fase werden de dagelijks ontvangen papieren documenten (als inkomende leveringsbonnen, aankoopfacturen, transportdocumenten, etc.) gedigitaliseerd en werden documenten gegenereerd door de ERP-toepassing automatisch gearchiveerd (als verkoopfacturen, uitgaande leveringsbonnen, aanmaningen, etc.). Een integratie met de bestaande ERP toepassing en het boekhoudpakket is hierbij heel belangrijk. Alle gegenereerde documenten uit de ERP toepassing, worden automatisch in DiAS gearchiveerd. Op documenten die nog getekend terug moeten binnenkomen (bijvoorbeeld uitgaande leveringsbonnen), wordt in de ERP toepassing een barcode voorzien, zodat de getekende versie automatisch gearchiveerd wordt als nieuwe 2de versie. Een mooi voorbeeld van goed versiebeheer. Vanuit het boekhoudpakket, kan men de gedigitaliseerde aankoopfactuur in DiAS, rechtstreeks consulteren d.m.v. een bijkomende knop.

6 Een aantal processen worden in deze 2 de fase ook in kaart gebracht, zoals bijvoorbeeld het goedkeuringstraject van aankoopfacturen. Deze worden digitaal ondervangen in de softwaretoepassing DiAS. Tijdens deze 2 de fase kwamen de Braem medewerkers zelf ook met suggesties aankloppen om bijkomende types van documenten, workflows, dossiers te ondervangen in het DMS systeem. Een teken dat DiAS snel ingeburgerd was in de organisatie! Fase 3: In de 3 de fase werd gefocust op het digitaal herorganiseren van het aankoopproces. Een centraal aankoopformulier wordt opgemaakt voor de aankoop van potentiële vrachtwagens. De aankoper vult dit formulier in bij het bezichtigen van vrachtwagens. Naarmate hij meer informatie, foto s en documenten heeft wordt de informatie aangevuld in DiAS. Vóór de implementatie van DiAS werd al deze informatie verzameld per , zonder centraal beheer. Wanneer een vrachtwagen later opnieuw wordt aangeboden, kan men nu de reeds vroeger geregistreerde informatie gemakkelijk terug oppikken. Na de aankoop van de vrachtwagen wordt deze fiche afgewerkt en via de DiAS workflow komt deze voor verdere verwerking bij de juiste personen terecht. Hierdoor heeft men onmiddellijk zicht op wie wat nog dient af te handelen voor de aankoop, transport, betaling, enz. De verkopers krijgen dagelijks een overzicht van de aangekochte vrachtwagens van de dag, per . Op basis van dit ingevulde aankoopformulier, controleert men ook de staat van de vrachtwagen die bij levering binnenkomt. Is de staat van de banden correct? Zijn de aanwezige opties nog aanwezig? Alweer een proces waarbij efficiënt informatiebeheer zijn vruchten afwerpt. Fase 4: In fase vier werd de website van Braem Gebroeders N.V. gekoppeld aan DiAS. De centraal geregistreerde gegevens over beschikbare vrachtwagens in DiAS worden nu gepubliceerd op de website. Omdat iedere aangekochte vrachtwagen, op een gestructureerde manier wordt omschreven, is de publicatie op de website eenvoudig, snel en correct. De informatie wordt op die manier ook onmiddellijk beschikbaar gesteld in verschillende talen. (voorbeeld: De verkopers krijgen dagelijks een met een overzicht van de verkochte vrachtwagens van de dag. Vervolgens gaat Braem nog een stap verder in het online verkopen van vrachtwagens. De gegevens van de te verkopen vrachtwagens worden nu uitgewisseld met een externe marketingtool, die online de mogelijkheid biedt om vrachtwagens en rollend materieel te adverteren op diverse websites.

7 En de toekomst? Voor de toekomst wordt nagedacht over het gebruik van mobiele toestellen. Alleen al in Handzame werkt Braem Gebroeders N.V. in 9 verschillende gebouwen verspreid over een oppervlakte van m²! Nu al draagt DiAS bij tot een efficiëntere communicatie binnen het bedrijf, maar er is zeker nog opportuniteit om nog meer mensen op de werkvloer toegang te geven tot de informatie in DiAS. Een gebruiksvriendelijke tablet PC of smart phone kan daar een ideaal platform voor zijn. De succesvolle samenwerking tussen Braem en C&C kan dus zeker nog een flinke tijd doorgaan!

87% Application Services. Verhoog de efficiëntie en de prestaties van uw bedrijfsactiviteiten. Optimaliseer uw informatiestromen

87% Application Services. Verhoog de efficiëntie en de prestaties van uw bedrijfsactiviteiten. Optimaliseer uw informatiestromen Application Services Optimaliseer uw informatiestromen Verhoog de efficiëntie en de prestaties van uw bedrijfsactiviteiten Uw organisatie krijgt steeds meer informatie te verwerken die via verschillende

Nadere informatie

CUSTOMER CASE GEMEENTE EVERGEM

CUSTOMER CASE GEMEENTE EVERGEM CUSTOMER CASE GEMEENTE EVERGEM Voor de gemeente Evergem was het duidelijk. Als men de dienstverlening aan de burger wou verbeteren, dan zou men resoluut de digitale kaart moeten trekken, maar hoe begin

Nadere informatie

Hoeveel budget moet ik uittrekken voor een Field Service Automation project?

Hoeveel budget moet ik uittrekken voor een Field Service Automation project? Hoeveel budget moet ik uittrekken voor een Field Service Automation project? Slechts 10 per maand per gebruiker, geen verborgen kosten, onmiddellijk ROI eenmaal u online een aantal field force automation

Nadere informatie

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Hyarchis.Net MKB Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Heeft uw bedrijf door alle uitpuilende archiefkasten soms meer weg van een papieropslag? Kunt u

Nadere informatie

Beleid en Management. Postbeheer en Dossieropvolging

Beleid en Management. Postbeheer en Dossieropvolging Beleid en Management Postbeheer en Dossieropvolging EFFICIENTER, SNELLER EN BETER WERKEN Veel organisaties hebben dagelijks te maken met een grote stroom van papieren én elektronische post. Het kost veel

Nadere informatie

ELEKTRONISCH DOCUMENT MANAGEMENT

ELEKTRONISCH DOCUMENT MANAGEMENT ELEKTRONISCH DOCUMENT MANAGEMENT EEN PAPIEREN ARCHIEF VERWERKING VAN DE POST de post openen sorteren registreren VERWERKING VAN DE POST afstempelen distribueren kopiëren VERWERKING VAN DE POST ARCHIVEREN

Nadere informatie

DIS. Digital Information System

DIS. Digital Information System DIS Digital Information System Inhoud Digital Information System........................................ 4 ORGANI - Your Profit.................................................. 8 Digital Information

Nadere informatie

Succes story Conservatrix. ECMsolutions. Nederlands verzekeringsmaatschappij stroomlijnt beleidsoverzicht.

Succes story Conservatrix. ECMsolutions. Nederlands verzekeringsmaatschappij stroomlijnt beleidsoverzicht. ECMsolutions Ericssonstraat 2, 5121 ML Rijen, NL Telefoon: + 31 (0) 88 0049 900 E-mail: info@ecmsolutions.nl ecmsolutions.nl SECURE E-MAIL DIGITAAL ARCHIEF FAX INTEGRATIES BI DASHBOARDS Succes story Nederlands

Nadere informatie

UltimaX EDM for Microsoft Dynamics AX TM

UltimaX EDM for Microsoft Dynamics AX TM UltimaX EDM for Microsoft Dynamics AX TM Het beheer van niet-gestructureerde informatie in uw organisatie wordt elke dag een grotere uitdaging voor elk van uw medewerkers en collega s. Het dagelijks beheren

Nadere informatie

Lunadoc. Lunadoc. Geavanceerd Documentbeheer op maat van de KMO

Lunadoc. Lunadoc. Geavanceerd Documentbeheer op maat van de KMO Lunadoc Lunadoc Geavanceerd Documentbeheer op maat van de KMO Een archief moet lang ter beschikking blijven, ook al veranderen bepaalde servers en computers. De interface is altijd op maat. Iedere KMO

Nadere informatie

ECM - Enterprise Content Management. Daniel Kucharski

ECM - Enterprise Content Management. Daniel Kucharski ECM - Enterprise Content Management Daniel Kucharski IT vraagstukken in de KMO Nood aan gebruiksvriendelijke software afgestemd op specifieke behoeften Geen grote investering in software en hardware Typische

Nadere informatie

Efficiëntie? Dat is werken

Efficiëntie? Dat is werken Efficiëntie? Dat is werken met actuele informatie. Punt. Isabel Corporate Synchroniser Isabel Corporate Synchroniser Hoe efficiënt werkt u vandaag? Vandaag is het uitwisselen van bestanden tussen Isabel

Nadere informatie

18 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR CENTRIC PROJECTPORTAAL BOUW

18 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR CENTRIC PROJECTPORTAAL BOUW 18 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR CENTRIC PROJECTPORTAAL BOUW Versie: 1 Datum 21 april 2016 Auteur Peter Stolk Centric Projectportaal Bouw 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 Actuele informatie cruciaal 3 SharePoint

Nadere informatie

Het is tijd voor Kleos

Het is tijd voor Kleos When you have to be right Het is tijd voor Kleos Praktijkmanagementsoftware in de cloud Kleos maakt het beheer van grote en kleine advocatenkantoren een stuk makkelijker Kleos Kleos is ontwikkeld door

Nadere informatie

Microsoft Dynamics 365 / Office 365

Microsoft Dynamics 365 / Office 365 Microsoft Dynamics 365 / Office 365 Jeroen Paters Sales & Business Development Dynamics 365 Mobile : +31 (0) 6 2953 1467 E-mail: jeroen.paters@prodware.nl Agenda Microsoft Dynamics 365 for Sales (CRM)

Nadere informatie

Make your service work

Make your service work Make your service work Mobiele interactie met je externe medewerkers Werkbonnen opstellen voor interventies en onderhoud Paperless mobiele administratie Aangepast aan uw sector PlenionMobile De mobiele

Nadere informatie

Stork maakt leren toegankelijker met Springest Go

Stork maakt leren toegankelijker met Springest Go Stork maakt leren toegankelijker met Springest Go Stork lanceerde in 2014 een online leerportal voor zijn medewerkers. Sindsdien kunnen medewerkers zelfstandig opleidingen zoeken en boeken binnen het aanbod

Nadere informatie

Life Enhancing Administrators.

Life Enhancing Administrators. Life Enhancing Administrators. Wie is LEA? LEA. Leave the worries to us LEA is het resultaat van de gebundelde know-how van bedrijvencentrum De Punt en IT integrator Behind The Buttons, twee organisaties

Nadere informatie

Werken in de Cloud. Prijzen.xls. Geschikt voor. Werken in de cloud

Werken in de Cloud. Prijzen.xls. Geschikt voor. Werken in de cloud Pag. 1 Downloads.xls Facturatie.xls Voorraad.xls Prijzen.xls Prijzen.xls Werknemers.xls Klantgegevens.xls Prijzen.xls Voorraad.xls xls Werknemers.xls Voorraad.xls Werknemers.xls Downloads.xls Werknemers.xls

Nadere informatie

De Web Specialist. Forum The future is now!

De Web Specialist. Forum The future is now! De Web Specialist Forum 2.0 2.0 The future is now! Kevin Moons INHOUD Website Voordelen Valkuilen Mogelijkheden Onderhouden Digitalisering Data eren Platform WEBSITE - VOORDELEN Waarom heb ik een website

Nadere informatie

Besparingsvoorbeelden voor MKB met glasvezel. Rekenvoorbeeld 1

Besparingsvoorbeelden voor MKB met glasvezel. Rekenvoorbeeld 1 Besparingsvoorbeelden voor MKB met glasvezel Rekenvoorbeeld 1 Ieder bedrijf beschikt tegenwoordig over een e-mail server. E-mail op smart Phones en tablets wordt steeds populairder en belangrijker maar

Nadere informatie

whitepaper Inkoopfactuur afhandeling (IFA)

whitepaper Inkoopfactuur afhandeling (IFA) metacom online whitepaper whitepaper Inkoopfactuur afhandeling (IFA) van factuur naar betaling vanmeijel.nl bouwen kan simpeler Inhoudsopgave Waarom het afhandelen van inkomende facturen eenvoudiger kan

Nadere informatie

WERKBOX WERKT MET JE MEE

WERKBOX WERKT MET JE MEE WERKBOX WERKT MET JE MEE Altijd je kantoor bij DE HAND Het Nieuwe Werken. We horen er veel over. Het staat voor slim en effectief werken. Voor het werken van nu dus. Wat betekent het in de praktijk? Flexibiliteit.

Nadere informatie

Arrix Optimus, de SharePoint specialist Deel meer, doe meer!

Arrix Optimus, de SharePoint specialist Deel meer, doe meer! Arrix Optimus, de SharePoint specialist Deel meer, doe meer! brochure.indd 1 07-02-12 11:02 brochure.indd 2 07-02-12 11:02 Arrix Optimus, de SharePoint specialist Deel meer, doe meer! Arrix optimus is

Nadere informatie

Geachte Mr., Informeert u zich tijdig wat het nieuwe dicteren kan betekenen voor u en uw organisatie. Maak vandaag nog gebruik van de aanbieding.

Geachte Mr., Informeert u zich tijdig wat het nieuwe dicteren kan betekenen voor u en uw organisatie. Maak vandaag nog gebruik van de aanbieding. Dicteerbrochure Ateq 08_190x277mm 01.indd 1 06-08-14 14:30 ONDERWERP: Oplossingen voor de moderne advocatuur OKTOBER 2014 Geachte Mr., Veel juridische professionals hebben vragen over het nieuwe werken,

Nadere informatie

Effectief opslaan en terugvinden van informatie OFFICE FILING

Effectief opslaan en terugvinden van informatie OFFICE FILING Effectief opslaan en terugvinden van informatie OFFICE FILING Snelle toegang tot uw dossiers optimaliseert uw productiviteit Informatie vormt de levenslijn binnen uw onderneming de basis van effectieve

Nadere informatie

FAQ Over SeeZam. 1. Wat is een virtuele kluis? 2. Wat is SeeZam? 3. Wie zit er achter SeeZam? 4. Hoe kan ik als particulier SeeZam gebruiken?

FAQ Over SeeZam. 1. Wat is een virtuele kluis? 2. Wat is SeeZam? 3. Wie zit er achter SeeZam? 4. Hoe kan ik als particulier SeeZam gebruiken? FAQ Over SeeZam FAQ Over SeeZam 1. Wat is een virtuele kluis? 2. Wat is SeeZam? 3. Wie zit er achter SeeZam? 4. Hoe kan ik als particulier SeeZam gebruiken? 5. Hoe kan SeeZam gebruikt worden in een professionele

Nadere informatie

Exact Online BUSINESS CASE MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING. De 5 tips van Marc Vosse. www.exactonline.

Exact Online BUSINESS CASE MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING. De 5 tips van Marc Vosse. www.exactonline. BUSINESS CASE Exact Online MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING De 5 tips van Marc Vosse www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY DE 5 TIPS VAN MARC VOSSE Voor

Nadere informatie

Telecommunicatie op maat van uw onderneming.

Telecommunicatie op maat van uw onderneming. Telecommunicatie op maat van uw onderneming. Licom info@licom.be www.licom.be Industriezone Herdersbrug Pathoekeweg 9B 009 B-8000 Brugge T +32(0)50 45 78 00 Licom Z.1 Researchpark 310 B-1731 Zellik T +32(0)2

Nadere informatie

CORE COMPETENCES. Boekhoudadministratie Financiële administratie Commerciële admin / ERP E-commerce

CORE COMPETENCES. Boekhoudadministratie Financiële administratie Commerciële admin / ERP E-commerce PARTNER IN AUTOMATISERING Sinds 1987 specialiseert ons systeemhuis zich in de ontwikkeling van efficiënte en gebruiksvriendelijke bedrijfsoplossingen, die het administratief en commercieel beheer van ondernemingen

Nadere informatie

BOEKHOUDKANTOOR REFIBO GAAT DIGITAAL

BOEKHOUDKANTOOR REFIBO GAAT DIGITAAL CUSTOMER CASE REFIBO Meer dan de helft van de resources in een boekhoudkantoor gaat naar de manuele input van documenten. Ontdek hoe Canon, Refibo hielp dit proces te automatiseren. BOEKHOUDKANTOOR REFIBO

Nadere informatie

DIAS DIGITAL INFORMATION AND ARCHIVING SYSTEM

DIAS DIGITAL INFORMATION AND ARCHIVING SYSTEM DIAS DIGITAL INFORMATION AND ARCHIVING SYSTEM WAAROM ZOU U DIGITAAL ARCHIVEREN? Ruimtebesparing Fysieke opslag van documenten kost jaarlijks veel ruimte en dus ook veel geld. Kostenbesparing Uw medewerkers

Nadere informatie

NORA Document Management Software

NORA Document Management Software NORA Document Management Software Beheer en beheers uw document flow INHOUD NORA Eenvoudig documentenbeheer NORA: eenvoudig documentenbeheer 3 MODULES Dossier- en contactenbeheer 4 Documenten 5 Berichten

Nadere informatie

Klaar voor de toekomst met het nieuwe dicteren. Oplossingen voor de moderne advocatuur

Klaar voor de toekomst met het nieuwe dicteren. Oplossingen voor de moderne advocatuur Klaar voor de toekomst met het nieuwe dicteren Oplossingen voor de moderne advocatuur Dicteren zoals u wilt werken De jurist van nu werkt sneller, flexibeler, mobieler en efficiënter dan ooit. Bij zo n

Nadere informatie

The next revolution in Point of Sales

The next revolution in Point of Sales The next revolution in Point of Sales Maak kennis met OmniQstore Dé toekomst van POS-systemen De wereld verandert sneller dan ooit: u wordt dagelijks geconfronteerd met nieuwe wetten, technologieën, bedrijfsmodellen

Nadere informatie

Hét complete Uitzendbureau in de Cloud. matcher

Hét complete Uitzendbureau in de Cloud. matcher Hét complete Uitzendbureau in de Cloud matcher Een processysteem in plaats van een administratiesysteem Meer dan twee keer zoveel tijd besteden aan sales en zo uw omzet verhogen. e-matcher maakt het mogelijk.

Nadere informatie

Een business case voor credit management software

Een business case voor credit management software Een business case voor credit management software Waarom? Wat kost het? Wat levert het op? Voor ons als CE-iT, is het duidelijk waarom je als organisatie credit management software moet gebruiken. Niet

Nadere informatie

SIMPLIFYSCAN. A sharp choice in intelligent scanning

SIMPLIFYSCAN. A sharp choice in intelligent scanning SIMPLIFYSCAN A sharp choice in intelligent scanning SIMPLIFYSCAN: A SHARP CHOICE IN INTELLIGENT SCANNING SimplifyScan maakt het voor gebruikers mogelijk om documenten op een eenvoudige wijze te scannen

Nadere informatie

Invoice Processing CANON BUSINESS SERVICES

Invoice Processing CANON BUSINESS SERVICES Invoice Processing CANON BUSINESS SERVICES Invoice Processing Marktinzicht Proces Steeds meer processen worden gedigitaliseerd. Wereldwijd worden er al meer dan 15 miljard facturen elektronisch verzonden

Nadere informatie

NIEUWS JUNI 2015 BEHEERSOFTWARE. In deze uitgave:

NIEUWS JUNI 2015 BEHEERSOFTWARE. In deze uitgave: NIEUWS JUNI 2015 In deze uitgave: pagina 2-3 Nieuwe regeling voorschotfacturen vanaf 2015? pagina 4-5 Waarom elektronische facturatie voorlopig nog niet doorbreekt pagina 6-7 Klanten vertellen: Wim Deprins

Nadere informatie

HOE EEN BEDRIJF 180 GRADEN DRAAIT

HOE EEN BEDRIJF 180 GRADEN DRAAIT Exact Online CASE STUDY HOE EEN BEDRIJF 180 GRADEN DRAAIT www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY HOE TENSING BINNEN 1 JAAR 180 GRADEN DRAAIDE Tensing, een mobility en Geo- ICT software

Nadere informatie

Marlin Family. Marlin

Marlin Family. Marlin PCA Mobile PCA Mobile Organisatie PCA Mobile BV maakt deel uit van de Mobile Solution Group en biedt met ruim 40 enthousiaste collega s een veelomvattend pakket van innovatieve en gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Wat is Inbound Marketing?

Wat is Inbound Marketing? 1-7 Inbound Marketing Wat is Inbound Marketing? Inbound Marketing is een marketing strategie die ervoor zorgt dat uw potentiële klanten u vinden op het internet, op het moment dat zij u nodig hebben. Om

Nadere informatie

Firmware informatiseert en automatiseert productiebedrijf Verbau

Firmware informatiseert en automatiseert productiebedrijf Verbau Firmware informatiseert en automatiseert productiebedrijf Verbau VerBau is een jonge, dynamische producent van desserts. Ons uitgebreid gamma aan producten wordt steeds vervaardigd met de meest hoogwaardige

Nadere informatie

De alles-in-1 Zorgapp

De alles-in-1 Zorgapp De alles-in-1 Zorgapp Tevreden cliënten en medewerkers Impact van zorgapps op de zorgverlening Meerwaarde van zorgapps in het zorgproces De rol van de zorgverlener verandert in rap tempo door nieuwe technologie

Nadere informatie

Onze CRM oplossing. SalesManager Online. Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SALESMANAGER ONLINE INTRODUCTIE

Onze CRM oplossing. SalesManager Online. Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SALESMANAGER ONLINE INTRODUCTIE 1 SalesManager Online Onze CRM oplossing Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SalesManager Online maakt het eenvoudig om uw klanten en relaties structureel en overzichtelijk te beheren en te bedienen.

Nadere informatie

imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek

imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek Een complete werkplek inclusief hard- en software zonder zorgen? Laat WerkPlek voor u werken Thuis, op kantoor

Nadere informatie

Bestelgemak & geïntegreerd voorraadbeheer: barcodescanning

Bestelgemak & geïntegreerd voorraadbeheer: barcodescanning Bestelgemak & geïntegreerd voorraadbeheer: barcodescanning Tradcom is méér dan een online webshop. Met de hulp van Tradcom is het mogelijk om op een eenvoudige manier een volwaardige bestel- en voorraadbeheersysteem

Nadere informatie

CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT

CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT Exact Online CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY GROEI DOOR PROACTIEF ADVIES Het gaat goed bij Joanknecht & Van Zelst: dit Eindhovens

Nadere informatie

Naast kwaliteit, kijken we ook altijd naar kosten. Arjan Dogterom Head of IT. Vast Mobiel VastMobiel

Naast kwaliteit, kijken we ook altijd naar kosten. Arjan Dogterom Head of IT. Vast Mobiel VastMobiel Naast kwaliteit, kijken we ook altijd naar kosten Arjan Dogterom Head of IT Partner Logistics is altijd bereikbaar en bespaart op telefoonkosten met Intercity Zakelijk Partner Logistics is een bedrijf

Nadere informatie

ICT: HOOFDROLSPELER OF BACKSTAGE ASSISTANT? Steven Van Uffelen INCA Networks NV

ICT: HOOFDROLSPELER OF BACKSTAGE ASSISTANT? Steven Van Uffelen INCA Networks NV ICT: HOOFDROLSPELER OF BACKSTAGE ASSISTANT? Steven Van Uffelen INCA Networks NV Nieuwe Wereld Nieuwe Business Nieuwe IT Uw nieuwe werknemers The times they are changing Uw medewerkers toen How can I help

Nadere informatie

Productbeschrijving. Arco Mail Manager. Productbeschrijving. Inhoud

Productbeschrijving. Arco Mail Manager. Productbeschrijving. Inhoud Inhoud 1 Arco Mail Manager Algemene beschrijving... 2 1.1 Doelstelling... 2 1.2 Concept... 2 1.3 Infrastructuur... 3 1.4 Voordelen... 3 2 Arco Mail Manager Workflow... 4 2.1 De Gebruikersinterface... 4

Nadere informatie

Privacy statement Stichting Nederlands Comité UNICEF

Privacy statement Stichting Nederlands Comité UNICEF Privacy statement Stichting Nederlands Comité UNICEF UNICEF Nederland (Stichting Nederlands comité UNICEF), is als onafhankelijke stichting met een samenwerkingsovereenkomst verbonden met het wereldwijd

Nadere informatie

DIGITALE HANDTEKENINGEN De hele organisatie profiteert

DIGITALE HANDTEKENINGEN De hele organisatie profiteert DIGITALE HANDTEKENINGEN De hele organisatie profiteert INLEIDING Online transacties en digitale interactie In een snel veranderende markt met veel concurrentie willen uw klanten het papierwerk steeds meer

Nadere informatie

Bespaar drastisch door je workflow te evalueren

Bespaar drastisch door je workflow te evalueren Bespaar drastisch door je workflow te evalueren Stel uw workflow in vraag Workflow = Hoe en in welke volgorde doen iets? Waarom uw workflow in vraag stellen? Manier van werken in vraag stellen: Kan het

Nadere informatie

SAP Customer Success Story Bouw HVAC Multiclima+Ferlin. SAP Business One bezorgt Multiclima+Ferlin helikopterview

SAP Customer Success Story Bouw HVAC Multiclima+Ferlin. SAP Business One bezorgt Multiclima+Ferlin helikopterview SAP Business One bezorgt Multiclima+Ferlin helikopterview Multiclima+Ferlin Sector Bouw Producten en diensten HVAC Website www.multiclima-ferlin.be SAP oplossingen SAP Business One 9.0 Partner Sym3 (www.sym3.be)

Nadere informatie

certificering HET ADMINISTRATIEPAKKET

certificering HET ADMINISTRATIEPAKKET co 2 -administratie ketenverantwoordelijkheid aanbesteding certificering MVO HET ADMINISTRATIEPAKKET Wat levert digitalisering me op? En wat kost het me? Een boekhoudpakket hoeft niet duur te zijn. Toch

Nadere informatie

Solutions Een wereld van applicaties tot uw dienst

Solutions Een wereld van applicaties tot uw dienst Solutions Een wereld van applicaties tot uw dienst Met Ricoh vindt u DE oplossing voor UW bedrijf! Vindt u het bestand dat u net scande niet meer terug? Verliest u kostbare tijd met zoeken in uw archieven?

Nadere informatie

BACK-UP & DISASTER RECOVERY Een geoptimaliseerd end-to-end verhaal in onze Enterprise cloud

BACK-UP & DISASTER RECOVERY Een geoptimaliseerd end-to-end verhaal in onze Enterprise cloud BACK-UP & DISASTER RECOVERY Een geoptimaliseerd end-to-end verhaal in onze Enterprise cloud stel uw data veilig De data van uw bedrijf zijn heilig. Daar is elke ondernemer het over eens. Een bedrijf zonder

Nadere informatie

De Documentserver maak snel en foutloos documenten in huisstijl

De Documentserver maak snel en foutloos documenten in huisstijl De Documentserver maak snel en foutloos documenten in huisstijl De Documentserver efficiënte documentcreatie in huisstijl Woningcorporatie Heuvelrug Wonen werkt efficiënter sinds de implementatie van de

Nadere informatie

App4Broker : uw nieuwe app!

App4Broker : uw nieuwe app! App4Broker : uw nieuwe app! Pagina 1 van 20 Inhoudsopgave 1. U GEBRUIKT MYBROKER AL... 3 1.1. APP4BROKER DOWNLOADEN OP UW TABLET... 3 1.2. INSTALLATIE VAN HET CERTIFICAAT... 4 2. U HEEFT NOG NOOIT MET

Nadere informatie

ISABEL 6. VLOTTE SAMENWERKING

ISABEL 6. VLOTTE SAMENWERKING ISABEL 6. VLOTTE SAMENWERKING TEAMWORK IMPROVED VLOT SAMENWERKEN IN ALLE VEILIGHEID: IDEAAL, OOK VOOR UW BEDRIJF. BETER TEAMWERK DANKZIJ ISABEL 6. Isabel 6 is speciaal ontworpen voor bedrijven zoals het

Nadere informatie

Bouwkroniek Premium is het nieuwe online platform voor een efficiënt beheer van al uw aanbestedingen.

Bouwkroniek Premium is het nieuwe online platform voor een efficiënt beheer van al uw aanbestedingen. Bouwkroniek Premium is het nieuwe online platform voor een efficiënt beheer van al uw aanbestedingen. Inclusief de dagelijkse elektronische alert service Inclusief de 100 % garantie dat u geen enkele aanbesteding

Nadere informatie

IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK

IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK Eenvoudig informatie beheren en vinden Er is veel informatie over een onderwerp of klant. Het blijft echter lastig om de informatie te bundelen en gemakkelijk terug te vinden.

Nadere informatie

Unit 4 Multivers Lite. Unit 4 Multivers. Het compacte pakket voor uw complete administratie

Unit 4 Multivers Lite. Unit 4 Multivers. Het compacte pakket voor uw complete administratie Unit 4 Multivers Lite Unit 4 Multivers Het compacte pakket voor uw complete administratie U NIT 4 MULTIVERS L ITE EVEN VOORSTELLEN... Unit 4 Agresso is een softwareonderneming met een landelijk netwerk

Nadere informatie

Service Datasheet. Audit Scanstraat / Digital Mailroom Audit

Service Datasheet. Audit Scanstraat / Digital Mailroom Audit / Digital Mailroom Audit Service Datasheet 1 Open Docs richt zich op verbetering van samenwerking binnen organisaties door invoering van digitaal werken. Wij ervaren dagelijks dat digitaal werken grote

Nadere informatie

SPHINXprojects C A S E K A RE L MA ES. Dé beheersoftware voor plaatsings- en constructiebedrijven

SPHINXprojects C A S E K A RE L MA ES. Dé beheersoftware voor plaatsings- en constructiebedrijven C A S E SPHINXprojects Dé beheersoftware voor plaatsings- en constructiebedrijven SPHINX-IT Rijksweg 95A 9870 Machelen t. 09 386 33 00 f. 09 386 95 46 Av. Léon Champagne 2 1480 Saintes t. 02 391 45 48

Nadere informatie

Registratie Data Verslaglegging

Registratie Data Verslaglegging Registratie Data Verslaglegging Registratie Controleren en corrigeren Carerix helpt organisaties in het proces van recruitment en detachering. De applicatie voorziet op een eenvoudige wijze in de registratie

Nadere informatie

Registratie Data Verslaglegging

Registratie Data Verslaglegging Sjablonen Websupport Registratie Data Verslaglegging Websites Inrichtingen Video solutions Rapportages Consultancy Imports Helpdesk Exports Full Service Dashboards Registratie Koppelen en controleren De

Nadere informatie

E-resultaat aanpak. Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen

E-resultaat aanpak. Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen E-resultaat aanpak Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen 2010 ContentForces Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie,

Nadere informatie

Microsoft Dynamics NAV + SPHINXcarparts

Microsoft Dynamics NAV + SPHINXcarparts CASE GALLE NV CARPARTS Microsoft Dynamics NAV + SPHINXcarparts Software op maat van de verdeler van auto-onderdelen SPHINX-IT Rijksweg 95A 9870 Machelen t. 09 386 33 00 f. 09 386 95 46 Av. Léon Champagne

Nadere informatie

Elektronisch factureren in de logistiek. Wat levert het op?

Elektronisch factureren in de logistiek. Wat levert het op? Elektronisch factureren in de logistiek. Wat levert het op? Al jaren wordt er gesproken over. Afhankelijk van de invalshoek die je kiest, variëren de ervaringen van een doorslaand succes tot een complete

Nadere informatie

Transport, doe het slim

Transport, doe het slim Transport, doe het slim an deur tot deur Wat is het? Het gaat hier om de uitgaande goederenstroom, van deur tot deur. Daarbij horen documenten en labels, mogelijkheden tot tracking en tracing, het volume

Nadere informatie

Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek

Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek U wilt maximale vrijheid in het inrichten van uw werkplek, zonder kopzorgen, maar wel betrouwbaar en veilig. Met

Nadere informatie

Focus op winstgevendheid. Exclusieve zomeraanbieding voor klanten. Extra gebruikerslicenties

Focus op winstgevendheid. Exclusieve zomeraanbieding voor klanten. Extra gebruikerslicenties Mamut One Lees meer op pag. 6 Uw nieuwe oplossing! Focus op winstgevendheid Exclusieve zomeraanbieding voor klanten Kennis een veilige investering tot 50% Bestel nu en bespaar tot 50% op cursussen voor

Nadere informatie

Scan Docs Mailroom Suite Product Datasheet (NL) Datum: 02-4-2009 Versie: Fout! Onbekende naam voor documenteigenschap. Auteur(s): www.scandocs.

Scan Docs Mailroom Suite Product Datasheet (NL) Datum: 02-4-2009 Versie: Fout! Onbekende naam voor documenteigenschap. Auteur(s): www.scandocs. Product Datasheet (NL) Datum: 02-4-2009 Versie: Fout! Onbekende naam voor documenteigenschap. Auteur(s): www.scandocs.nl Belangrijkste voordelen Tijdsbesparing door de snelle, digitale distributie van

Nadere informatie

Scan Docs Invoice Suite Product Datasheet (NL) Datum: 02-4-2009 Versie: Fout! Onbekende naam voor documenteigenschap. Auteur(s): www.scandocs.

Scan Docs Invoice Suite Product Datasheet (NL) Datum: 02-4-2009 Versie: Fout! Onbekende naam voor documenteigenschap. Auteur(s): www.scandocs. Product Datasheet (NL) Datum: 02-4-2009 Versie: Fout! Onbekende naam voor documenteigenschap. Auteur(s): www.scandocs.nl Belangrijkste voordelen Grote besparingen mogelijk op personeelskosten door geautomatiseerde

Nadere informatie

EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN. www.exactonline.nl

EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN. www.exactonline.nl EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE SCAN & HERKEN Online boekhouden met Exact Online wordt nog makkelijker met Scan & Herken Scan voortaan uw facturen 100% nauwkeurig

Nadere informatie

UNIT4 Multivers. Medium. Thuis in uw bedrijf

UNIT4 Multivers. Medium. Thuis in uw bedrijf UNIT4 Multivers Medium Thuis in uw bedrijf UNIT4 Multivers Medium UNIT4 Multivers Thuis in uw bedrijf Administratie. Iedere ondernemer heeft er mee te maken. Leuk is het niet altijd, wel noodzakelijk want

Nadere informatie

Webapplicaties Op maat van je proces

Webapplicaties Op maat van je proces Webapplicaties Op maat van je proces Content Wat is een webapplicatie Voordelen van webapplicaties Toepassingen/Use cases Wat is een webapplicatie Wat is een webapplicatie Webapplicaties laten toe om processen

Nadere informatie

Snelle en doelgerichte e-mailcommunicatie

Snelle en doelgerichte e-mailcommunicatie Snelle en doelgerichte e-mailcommunicatie Beheer en segmenteer uw contacten Beheer online uw eigen mediabibliotheek Creëer gepersonaliseerde berichten met dynamische inhoud Ontwerp uw bericht met onze

Nadere informatie

PARTNER IN AUTOMATISERING

PARTNER IN AUTOMATISERING PARTNER IN AUTOMATISERING Katrien Demeulemeester Karel Decorte 1987 2007 GESCHIEDENIS Verhuis Bruwaan, Oudenaarde Start ontwikkeling 1988 1990 1992 1997 1999 2001 2002 2004 2006 C&C kiest Progress 4GL

Nadere informatie

NIEUW! SEPA Service Center

NIEUW! SEPA Service Center NIEUW! SEPA Service Center SEPA: een nieuwe uitdaging voor uw onderneming! Een progressieve uniformisering van de betalingsinstrumenten binnen de Europese Unie Met het SEPA-project SEPA staat voor Single

Nadere informatie

Onze Project oplossing

Onze Project oplossing 1 SalesManager Online Onze Project oplossing Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SalesManager Online maakt het eenvoudig om uw klanten en relaties structureel en overzichtelijk te beheren en te bedienen.

Nadere informatie

Mobiel werken, online en offline. Patrick Dalle

Mobiel werken, online en offline. Patrick Dalle Mobiel werken, online en offline Patrick Dalle Inhoudsopgave Quote... Error! Bookmark not defined. Business case... 3 Introductie... 3 De werkruimte geherdefinieerd... 4 De conversatiegerichte onderneming...

Nadere informatie

Inspirerende trends. Webcare met Voxtron en Engagor

Inspirerende trends. Webcare met Voxtron en Engagor Inspirerende s Webcare met Voxtron en Engagor Webcare met Voxtron en Engagor Facebook, Twitter, blogs en fora: voor de consument zijn het nieuwe kanalen om over een bedrijf te praten en om producten en

Nadere informatie

Content Management Made Easy

Content Management Made Easy Content Management Made Easy Content management is voor bedrijven van doorslaggevend belang. Het op de juiste manier inzetten van het beschikbare kapitaal en personeel is de sleutel tot een rendabele onderneming.

Nadere informatie

Inhoud. 1 Veilig werken 2 Kostenbesparend werken 3. Efficiënt werken. Mobiel werken. Duurzaam werken

Inhoud. 1 Veilig werken 2 Kostenbesparend werken 3. Efficiënt werken. Mobiel werken. Duurzaam werken Tips & Tricks Inleiding Ricoh helpt u graag beter en makkelijker te werken en leven. Daarom vindt u in deze waaier praktische tips, die u inspireren om uw informatie effectiever te organiseren en te creëren.

Nadere informatie

Waarom deelnemen aan een ICT project voor KMO s? Business aliniëren met ICT. Chris Block 5/3/12

Waarom deelnemen aan een ICT project voor KMO s? Business aliniëren met ICT. Chris Block 5/3/12 Waarom deelnemen aan een ICT project voor KMO s? Business aliniëren met ICT Chris Block 5/3/12 De KMO heeft veel vraagtekens over ICT Onze informatica is onvoldoende aangepast aan onze bedrijfsvoering

Nadere informatie

Microsoft Dynamics NAV + SPHINXdistri

Microsoft Dynamics NAV + SPHINXdistri C A S E B E LG O S U C Microsoft Dynamics NAV + SPHINXdistri Dé referentie op de markt als het gaat over ERP voor KMO SPHINX-IT Rijksweg 95A 9870 Machelen t. 09 386 33 00 f. 09 386 95 46 Av. Léon Champagne

Nadere informatie

End-note. Sven Noomen Wouter Heutmekers

End-note. Sven Noomen Wouter Heutmekers End-note Sven Noomen Wouter Heutmekers 2 Ok, en morgenvroeg? Voorstellen 25111978 14 8 4 6 23 25031981 12 3 1 1339 3 Think BIG Act SMALL 2011 Scale FAST 4 5 6 Visie & strategie Strategie Ondersteuning

Nadere informatie

SHAREPOINT ONLINE (SAMEN-)WERKEN IN DE WOLKEN. http://www.ie-net.be - Workshop SharePoint 1

SHAREPOINT ONLINE (SAMEN-)WERKEN IN DE WOLKEN. http://www.ie-net.be - Workshop SharePoint 1 SHAREPOINT ONLINE (SAMEN-)WERKEN IN DE WOLKEN 1 WIE ZIJN WIJ? 2 WIE BENT U? Professional Op zoek naar productiviteit Samenwerken met Collega s Externe partijen Onderaannemers 3 WAT IS ONS PLAN? 1. Wat

Nadere informatie

Software voor AGF ondernemers.

Software voor AGF ondernemers. NEOX Software voor AGF ondernemers. Uw rendement in beeld met Neddox. NEOX S O F T W A R E V O O R A G F O N E R N E M E R S Next Business Solutions Mission Statement e oorsprong van Neddox B.V. ligt in

Nadere informatie

Mamut One één oplossing voor al uw behoeften

Mamut One één oplossing voor al uw behoeften uw Bel voor i j s inruilpr Mamut One één oplossing voor al uw behoeften 30 Administratie en Salaris/Personeel ko % rtin g Order/Factuur en Logistiek Online Relatiebeheer Rapporten en financiële kwaliteitsanalyse

Nadere informatie

Team. Tijd. Tools. Functionaliteiten In de onderstaande afbeelding wordt aangegeven welke behoeften TeamPlayer voor u kan invullen.

Team. Tijd. Tools. Functionaliteiten In de onderstaande afbeelding wordt aangegeven welke behoeften TeamPlayer voor u kan invullen. TeamPlayer? TeamPlayer is een compleet en flexibel systeem voor tijdsregistratie en planning dat de grootste knelpunten in vele administraties aanpakt, daar waar de standaardsystemen nog te beperkt zijn.

Nadere informatie

GEKKO WORKS & WILMINK POEDERCOATING B.V. Over het informatiseren van een vooruitstrevend productiebedrijf

GEKKO WORKS & WILMINK POEDERCOATING B.V. Over het informatiseren van een vooruitstrevend productiebedrijf GEKKO WORKS & WILMINK POEDERCOATING B.V. Over het informatiseren van een vooruitstrevend productiebedrijf INTRODUCTIE Bas Kierkels en Dirk Wilmink Elke project is bijzonder maar de implementatie van Gekko

Nadere informatie

Sectoraal Comité van de Sociale Zekerheid en van de Gezondheid Afdeling «Sociale Zekerheid»

Sectoraal Comité van de Sociale Zekerheid en van de Gezondheid Afdeling «Sociale Zekerheid» Sectoraal Comité van de Sociale Zekerheid en van de Gezondheid Afdeling «Sociale Zekerheid» SCSZG/17/123 ADVIES NR 17/26 VAN 7 JUNI 2016 BETREFFENDE DE AANVRAAG VAN DE RIJKSDIENST VOOR JAARLIJKSE VAKANTIE

Nadere informatie