Dit betreft een doorlopende vacature waarbij er maandelijks gespreksronden plaatsvinden.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dit betreft een doorlopende vacature waarbij er maandelijks gespreksronden plaatsvinden."

Transcriptie

1 LSG-Rentray is een multisectorale jeugdzorgorganisatie met zo'n medewerkers. Zij biedt zorg en behandeling aan kinderen en jongeren die vastgelopen zijn of dreigen vast te lopen in hun opvoeding en ontwikkeling, door voor hen aaneengesloten zorgtrajecten te organiseren. Deze zorg en behandeling biedt zij binnen de sectoren provinciale jeugdzorg, justitiële jeugdzorg, Jeugdzorg Plus, geestelijke gezondheidszorg, AWBZ jeugdzorg, speciaal onderwijs en arbeidstoeleiding. LSG-Rentray is werkzaam in de provincies Gelderland, Flevoland, Overijssel en Utrecht. JooZt LSG-Rentray JooZT is een werkorganisatie van LSG-Rentray en biedt in de provincies Gelderland en Utrecht begeleiding en/of (orthopedagogische) behandeling aan jeugdigen en hun ouders, waarbij sprake is van ernstige opvoedproblemen. Samen zoeken wij naar manieren om aan de problemen en gewenste veranderingen te werken in de drie leefgebieden: wonen, vrije tijd en school/werk. Wij werken met jongeren en ouders aan oplossingen die zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid als resultaat hebben. Dat doen we door middel van intensieve ambulante hulp bij de jongeren thuis en door residentiële opvang in leefgroepen en gezinshuizen. Wij zijn structureel voor diverse locaties in Utrecht, Amersfoort, Maarsbergen en de Glind op zoek naar Invalkrachten pedagogisch medewerker Dagbehandeling /BSO+ oproepbasis Je taken Als pedagogisch medewerker op de dagbehandeling begeleid je kinderen van ongeveer 6 tot 12 jaar met sociaal-emotionele en/of gedragsproblematiek al dan niet in combinatie met gezinsproblematiek, die thuis wonen, maar waarbij intensief ambulante hulp niet voldoende is. Je stelt mede plannen op en vertaalt deze naar voor de jongere concreet te zetten stappen. Er wordt gewerkt vanuit een systeemgerichte en competentie gerichte benadering. Je profiel Je hebt een afgeronde MBO-opleiding Sociaal Pedagogisch Werk of bent momenteel nog bezig met een pedagogische opleiding op HB0-niveau. Je hebt affiniteit en/of werkervaring met de doelgroep en bent in staat om een voorbeeldfunctie te vervullen. Daarnaast heb je kennis van groepsdynamische processen en ben je in staat om een veilig leefklimaat met een vaste structuur te scheppen. Verder heb je kennis van en inzicht in opvoedingstheorieën, gedragstherapeutische technieken en de gangbare gedragsbeïnvloedinginstrumenten. Daarnaast beschik je over flexibiliteit en goede sociale en communicatieve vaardigheden. Dat je zelfstandig en in teamverband kunt werken spreekt voor zich.

2 Wij bieden Een dienstverband bij LSG-Rentray biedt je de mogelijkheid om te werken in een vooruitstrevende en betrokken organisatie op een interessant werkterrein. Als organisatie besteden we veel aandacht aan het trainen en begeleiden van onze teams en aan de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. De functie van pedagogisch medewerker is ingeschaald in schaal 7 maximaal 2.863,96 en de functie van ambulant hulpverlener in schaal 9 maximaal 3.389,63 beide op basis van een volledig dienstverband van 36 uur per week Geïnteresseerd? Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij René Lodder, teamleider Arcade of Janny Eggens, teamleider BSO+, telefoon Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij de afdeling HRM, telefoon Je schriftelijke sollicitatie met bijbehorende CV kun je richten aan LSG-Rentray, afdeling HRM (JooZt), Postbus 94, 7200 AB Zutphen of mailen aan sollicitatie@lsg-rentray.nl o.v.v. vacaturenummer JO Wanneer je de brief mailt, ontvang je een automatisch bericht van ontvangst. Indien je deze niet ontvangt, verzoeken wij je contact met ons op te nemen via het telefoonnummer Dit betreft een doorlopende vacature waarbij er maandelijks gespreksronden plaatsvinden.

3 LSG-Rentray is een multisectorale jeugdzorgorganisatie met zo'n medewerkers. Zij biedt zorg en behandeling aan kinderen en jongeren die vastgelopen zijn of dreigen vast te lopen in hun opvoeding en ontwikkeling, door voor hen aaneengesloten zorgtrajecten te organiseren. Deze zorg en behandeling biedt zij binnen de sectoren provinciale jeugdzorg, justitiële jeugdzorg, Jeugdzorg Plus, geestelijke gezondheidszorg, AWBZ jeugdzorg, speciaal onderwijs en arbeidstoeleiding. LSG-Rentray is werkzaam in de provincies Gelderland, Flevoland, Overijssel en Utrecht. JooZt LSG-Rentray JooZT is een werkorganisatie van LSG-Rentray en biedt in de provincies Gelderland en Utrecht begeleiding en/of (orthopedagogische) behandeling aan jeugdigen en hun ouders, waarbij sprake is van ernstige opvoedproblemen. Samen zoeken wij naar manieren om aan de problemen en gewenste veranderingen te werken in de drie leefgebieden: wonen, vrije tijd en school/werk. Wij werken met jongeren en ouders aan oplossingen die zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid als resultaat hebben. Dat doen we door middel van intensieve ambulante hulp bij de jongeren thuis en door residentiële opvang in leefgroepen en gezinshuizen. Wij zijn structureel voor diverse locaties in Utrecht, Amersfoort, Maarsbergen en de Glind op zoek naar Invalkrachten pedagogisch medewerker Dagbehandeling /BSO+ oproepbasis Je taken Als pedagogisch medewerker op de dagbehandeling begeleid je kinderen van ongeveer 6 tot 12 jaar met sociaal-emotionele en/of gedragsproblematiek al dan niet in combinatie met gezinsproblematiek, die thuis wonen, maar waarbij intensief ambulante hulp niet voldoende is. Je stelt mede plannen op en vertaalt deze naar voor de jongere concreet te zetten stappen. Er wordt gewerkt vanuit een systeemgerichte en competentie gerichte benadering. Je profiel Je hebt een afgeronde MBO-opleiding Sociaal Pedagogisch Werk of bent momenteel nog bezig met een pedagogische opleiding op HB0-niveau. Je hebt affiniteit en/of werkervaring met de doelgroep en bent in staat om een voorbeeldfunctie te vervullen. Daarnaast heb je kennis van groepsdynamische processen en ben je in staat om een veilig leefklimaat met een vaste structuur te scheppen. Verder heb je kennis van en inzicht in opvoedingstheorieën, gedragstherapeutische technieken en de gangbare gedragsbeïnvloedinginstrumenten. Daarnaast beschik je over flexibiliteit en goede sociale en communicatieve vaardigheden. Dat je zelfstandig en in teamverband kunt werken spreekt voor zich.

4 Wij bieden Een dienstverband bij LSG-Rentray biedt je de mogelijkheid om te werken in een vooruitstrevende en betrokken organisatie op een interessant werkterrein. Als organisatie besteden we veel aandacht aan het trainen en begeleiden van onze teams en aan de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. De functie van pedagogisch medewerker is ingeschaald in schaal 7 maximaal 2.863,96 en de functie van ambulant hulpverlener in schaal 9 maximaal 3.389,63 beide op basis van een volledig dienstverband van 36 uur per week Geïnteresseerd? Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij René Lodder, teamleider Arcade of Janny Eggens, teamleider BSO+, telefoon Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij de afdeling HRM, telefoon Je schriftelijke sollicitatie met bijbehorende CV kun je richten aan LSG-Rentray, afdeling HRM (JooZt), Postbus 94, 7200 AB Zutphen of mailen aan sollicitatie@lsg-rentray.nl o.v.v. vacaturenummer JO Wanneer je de brief mailt, ontvang je een automatisch bericht van ontvangst. Indien je deze niet ontvangt, verzoeken wij je contact met ons op te nemen via het telefoonnummer Dit betreft een doorlopende vacature waarbij er maandelijks gespreksronden plaatsvinden.

5 LSG-Rentray is een multisectorale jeugdzorgorganisatie met zo'n medewerkers. Zij biedt zorg en behandeling aan kinderen en jongeren die vastgelopen zijn of dreigen vast te lopen in hun opvoeding en ontwikkeling, door voor hen aaneengesloten zorgtrajecten te organiseren. Deze zorg en behandeling biedt zij binnen de sectoren provinciale jeugdzorg, justitiële jeugdzorg, Jeugdzorg Plus, geestelijke gezondheidszorg, AWBZ jeugdzorg, speciaal onderwijs en arbeidstoeleiding. LSG-Rentray is werkzaam in de provincies Gelderland, Flevoland, Overijssel en Utrecht. JooZt LSG-Rentray JooZT is een werkorganisatie van LSG-Rentray en biedt in de provincies Gelderland en Utrecht begeleiding en/of (orthopedagogische) behandeling aan jeugdigen en hun ouders, waarbij sprake is van ernstige opvoedproblemen. Samen zoeken wij naar manieren om aan de problemen en gewenste veranderingen te werken in de drie leefgebieden: wonen, vrije tijd en school/werk. Wij werken met jongeren en ouders aan oplossingen die zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid als resultaat hebben. Dat doen we door middel van intensieve ambulante hulp bij de jongeren thuis en door residentiële opvang in leefgroepen en gezinshuizen. Wij zijn structureel voor diverse locaties in Utrecht, Amersfoort, Maarsbergen en de Glind op zoek naar Invalkrachten pedagogisch medewerker Dagbehandeling /BSO+ oproepbasis Je taken Als pedagogisch medewerker op de dagbehandeling begeleid je kinderen van ongeveer 6 tot 12 jaar met sociaal-emotionele en/of gedragsproblematiek al dan niet in combinatie met gezinsproblematiek, die thuis wonen, maar waarbij intensief ambulante hulp niet voldoende is. Je stelt mede plannen op en vertaalt deze naar voor de jongere concreet te zetten stappen. Er wordt gewerkt vanuit een systeemgerichte en competentie gerichte benadering. Je profiel Je hebt een afgeronde MBO-opleiding Sociaal Pedagogisch Werk of bent momenteel nog bezig met een pedagogische opleiding op HB0-niveau. Je hebt affiniteit en/of werkervaring met de doelgroep en bent in staat om een voorbeeldfunctie te vervullen. Daarnaast heb je kennis van groepsdynamische processen en ben je in staat om een veilig leefklimaat met een vaste structuur te scheppen. Verder heb je kennis van en inzicht in opvoedingstheorieën, gedragstherapeutische technieken en de gangbare gedragsbeïnvloedinginstrumenten. Daarnaast beschik je over flexibiliteit en goede sociale en communicatieve vaardigheden. Dat je zelfstandig en in teamverband kunt werken spreekt voor zich.

6 Wij bieden Een dienstverband bij LSG-Rentray biedt je de mogelijkheid om te werken in een vooruitstrevende en betrokken organisatie op een interessant werkterrein. Als organisatie besteden we veel aandacht aan het trainen en begeleiden van onze teams en aan de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. De functie van pedagogisch medewerker is ingeschaald in schaal 7 maximaal 2.863,96 en de functie van ambulant hulpverlener in schaal 9 maximaal 3.389,63 beide op basis van een volledig dienstverband van 36 uur per week Geïnteresseerd? Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij René Lodder, teamleider Arcade of Janny Eggens, teamleider BSO+, telefoon Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij de afdeling HRM, telefoon Je schriftelijke sollicitatie met bijbehorende CV kun je richten aan LSG-Rentray, afdeling HRM (JooZt), Postbus 94, 7200 AB Zutphen of mailen aan sollicitatie@lsg-rentray.nl o.v.v. vacaturenummer JO Wanneer je de brief mailt, ontvang je een automatisch bericht van ontvangst. Indien je deze niet ontvangt, verzoeken wij je contact met ons op te nemen via het telefoonnummer Dit betreft een doorlopende vacature waarbij er maandelijks gespreksronden plaatsvinden.

(FLEX) PEDAGOGISCH MEDEWERKER voor 7 tot 32 uur gemiddeld per week voor bepaalde tijd

(FLEX) PEDAGOGISCH MEDEWERKER voor 7 tot 32 uur gemiddeld per week voor bepaalde tijd Interne en externe oproep In 2010 zijn we gestart met Behandelcentrum Woodbrookers en sindsdien zijn we bezig met het optimaliseren van het behandelklimaat voor onze jongeren. Het behandelklimaat wordt

Nadere informatie

Intensieve begeleiding naar een betere toekomst. Nieuwe Perspectieven

Intensieve begeleiding naar een betere toekomst. Nieuwe Perspectieven Intensieve begeleiding naar een betere toekomst. Nieuwe Perspectieven Als jongeren zijn vastgelopen. Nieuwe Perspectieven Jongeren kunnen op meerdere gebieden vastlopen in het leven. Soms dreigen ze daardoor

Nadere informatie

Residentiële opname voorkomen of verkorten. Intensieve Dagbehandeling

Residentiële opname voorkomen of verkorten. Intensieve Dagbehandeling Residentiële opname voorkomen of verkorten. Intensieve Dagbehandeling Als eerdere hulpverlening niet hielp. Intensieve dagbehandeling Soms zijn kinderen en jongeren niet geholpen met alleen ambulante hulpverlening

Nadere informatie

Aansprekende zorg, ambulante dienstverlening en logeren. Kinderdiensten van Intermetzo

Aansprekende zorg, ambulante dienstverlening en logeren. Kinderdiensten van Intermetzo Aansprekende zorg, ambulante dienstverlening en logeren. Kinderdiensten van Intermetzo Kinderen leren van en met elkaar. Kinderdagcentrum Heimdal Sommige kinderen en jongeren hebben naast een ontwikkelingsachterstand

Nadere informatie

Intermetzo, speciaal voor meervoudige complexe vraagstukken. Onvoorwaardelijk, ook in uw regio.

Intermetzo, speciaal voor meervoudige complexe vraagstukken. Onvoorwaardelijk, ook in uw regio. Kinderen en jongeren met meervoudige complexe problemen kunnen niet altijd alleen vanuit de eersteen tweedelijnszorg worden geholpen. Wij geven ouders, familie, school, het sociale netwerk en collega-organisaties

Nadere informatie

Hulp voor gezinnen met meerdere, complexe problemen. Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling

Hulp voor gezinnen met meerdere, complexe problemen. Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling Hulp voor gezinnen met meerdere, complexe problemen. Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling Voorkomen dat het uit de hand loopt. Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling Gezinnen kunnen vastlopen in de opvoeding.

Nadere informatie

Werken aan perspectief op de boerderij. De Dijckhof

Werken aan perspectief op de boerderij. De Dijckhof Werken aan perspectief op de boerderij. De Dijckhof Ingewikkelde, vaak complexe problematiek. Welkom op De Dijckhof Op een mooie, landelijke locatie aan de rand van Driebergen ligt De Dijckhof. De boerderij

Nadere informatie

Gezinshûsouders (M/V)

Gezinshûsouders (M/V) Externe oproep Gezinshuizen in Friesland Kinderen en jeugdigen hebben het recht om op een humane en evenwichtige manier op te groeien. De hulpvraag van de cliënt is het uitgangspunt van ons handelen, waarbij

Nadere informatie

Professionele hulp voor kinderen en jongeren

Professionele hulp voor kinderen en jongeren Professionele hulp voor kinderen en jongeren Ik heb het leuker en gezelliger met mama. Lijn5 is er voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen die hulp nodig hebben in moeilijke fases van hun leven. Door

Nadere informatie

Veilig opgroeien in een vervangende opvoedsituatie. Specialistisch Groepswonen

Veilig opgroeien in een vervangende opvoedsituatie. Specialistisch Groepswonen Veilig opgroeien in een vervangende opvoedsituatie. Specialistisch Groepswonen Specialistisch Groepswonen Sommige kinderen en jongeren kunnen vanwege de ernst van hun gedragsproblematiek niet thuis wonen.

Nadere informatie

Als hulp en begeleiding thuis niet helpen. Residentieel Behandelen

Als hulp en begeleiding thuis niet helpen. Residentieel Behandelen Als hulp en begeleiding thuis niet helpen. Residentieel Behandelen Een residentiële opname duurt zo kort mogelijk. Residentieel Behandelen Sommige kinderen en jongeren kunnen niet langer thuis blijven

Nadere informatie

Intensieve begeleiding na meerdere delicten of detentie. Nieuwe Perspectieven bij Terugkeer

Intensieve begeleiding na meerdere delicten of detentie. Nieuwe Perspectieven bij Terugkeer Intensieve begeleiding na meerdere delicten of detentie. Nieuwe Perspectieven bij Terugkeer Nieuwe Perspectieven bij Terugkeer Speciaal voor jongeren tussen 16 en 24 jaar die terugkeren uit detentie of

Nadere informatie

AMBULANT HULPVERLENERS IAG/GEZINSCOACHES (voor 25 tot 32 uur per week voor bepaalde tijd)

AMBULANT HULPVERLENERS IAG/GEZINSCOACHES (voor 25 tot 32 uur per week voor bepaalde tijd) Interne en externe oproep Afdeling Ambulant Noord Kinderen en jeugdigen hebben het recht om op een humane en evenwichtige manier op te groeien. De hulpvraag van de cliënt is het uitgangspunt van ons handelen,

Nadere informatie

Gezinshuisouders (M/V)

Gezinshuisouders (M/V) Externe oproep Gezinshuizen in Friesland Wij vinden dat kinderen en jongeren het recht hebben om in een veilige en gezonde omgeving op te groeien. Daarom zijn w ij er voor elke zoon en elke dochter. Voor

Nadere informatie

Kortdurende, intensieve hulp voor gezinnen. Ambulante Spoedhulp

Kortdurende, intensieve hulp voor gezinnen. Ambulante Spoedhulp Kortdurende, intensieve hulp voor gezinnen. Ambulante Spoedhulp Om ernstige escalaties te voorkomen. Ambulante Spoedhulp Soms is een crisis in een gezin zo groot, dat direct ambulante hulp nodig is om

Nadere informatie

Onvoorwaardelijke zorg voor jeugd

Onvoorwaardelijke zorg voor jeugd Onvoorwaardelijke zorg voor jeugd Algemene informatie over Intermetzo voor professionals Kinderen en jongeren met meervoudige complexe problemen kunnen niet altijd alleen vanuit de eersteen tweedelijnszorg

Nadere informatie

Specialistische GGZ-zorg voor kinderen en jongeren.

Specialistische GGZ-zorg voor kinderen en jongeren. Specialistische GGZ-zorg voor kinderen en jongeren. Polikliniek Almelo Oog voor het kind als geheel. Diagnostiek en behandeling Polikliniek Almelo is een polikliniek voor specialistische GGZ-zorg. Wij

Nadere informatie

Veilig opgroeien in een gezinssituatie. Gezinswonen

Veilig opgroeien in een gezinssituatie. Gezinswonen Veilig opgroeien in een gezinssituatie. Gezinswonen De kracht van het gewone leven. Gezinswonen Sommige kinderen en jongeren hebben langdurig behoefte aan een kleinschalige woonomgeving, in gezinsverband.

Nadere informatie

Basisvoorzieningen en Instellingen voor Jeugd en Gezin

Basisvoorzieningen en Instellingen voor Jeugd en Gezin Basisvoorzieningen en Instellingen voor Jeugd en Gezin Basisvoorzieningen: Voorzieningen voor iedereen toegankelijk - Kinderopvang Kinderopvang is een verzamelterm voor verschillende mogelijkheden om kinderen

Nadere informatie

Sociaal pedagogisch medewerker B

Sociaal pedagogisch medewerker B Binnen Cluster 4 (residentiële vrouwenhulpverlening; jonge moeders met kind(deren) en Cluster 3 (residentiële jeugdzorg 10-16 jarigen), zijn er vacatures ontstaan voor de functie van: Sociaal pedagogisch

Nadere informatie

Flexibel thuistraject voor het hele gezin. GezinsFACT

Flexibel thuistraject voor het hele gezin. GezinsFACT Flexibel thuistraject voor het hele gezin. GezinsFACT Behandeling in de eigen leefomgeving. GezinsFACT Sommige gezinnen komen door een opeenstapeling van negatieve factoren, waaronder het complexe probleemgedrag

Nadere informatie

Sociaal pedagogisch medewerker B uur per week ( ) Invalkrachten; 1-36 uur per week ( )

Sociaal pedagogisch medewerker B uur per week ( ) Invalkrachten; 1-36 uur per week ( ) Binnen Cluster 4 (residentiële vrouwenhulpverlening; jonge moeders met kind(deren) zijn er vacatures ontstaan voor de functie van: Sociaal pedagogisch medewerker B 24-36 uur per week (2017-34) Invalkrachten;

Nadere informatie

Begeleiding en behandeling voor jongvolwassenen met ASS. De Spil

Begeleiding en behandeling voor jongvolwassenen met ASS. De Spil Begeleiding en behandeling voor jongvolwassenen met ASS. De Spil Intensieve begeleiding, behandeling en zinvolle daginvulling. Zorg op maat in een kleinschalige voorziening De Spil is er voor jongvolwassenen

Nadere informatie

(INVAL) PEDAGOGISCH MEDEWERKER voor minimaal 7 en maximaal 32 uur per week voor bepaalde tijd

(INVAL) PEDAGOGISCH MEDEWERKER voor minimaal 7 en maximaal 32 uur per week voor bepaalde tijd Interne en externe oproep BEC 12-18+ Kinderen en jeugdigen hebben het recht om op een humane en evenwichtige manier op te groeien. De hulpvraag van de cliënt is het uitgangspunt van ons handelen, waarbij

Nadere informatie

Zorg met aandacht, puur en intens.

Zorg met aandacht, puur en intens. Zorg met aandacht, puur en intens. Kinderdienstencentrum Heimdal Ieder kind is bijzonder. Kinderdienstencentrum Heimdal Het kleinschalige Kinderdienstencentrum Heimdal is er voor kinderen en jongeren met

Nadere informatie

Jeugdzorg naar gemeenten

Jeugdzorg naar gemeenten Jeugdzorg naar gemeenten Wat is jeugdzorg en wat komt naar u toe? Tom van Yperen Nederlands Jeugdinstituut Universiteit Utrecht VNG Regioconferenties, mei 2011 t.vanyperen@nji.nl 2 e lijn 1 e lijn 0 e

Nadere informatie

maar niet alleen! Persoonlijk Toekomstgericht Deskundig

maar niet alleen! Persoonlijk Toekomstgericht Deskundig Zelf maar niet alleen! Persoonlijk Toekomstgericht Deskundig Gastenhof biedt Onze jeugdigen horen erbij Hoe doe je mee in een maatschappij waar het tempo vaak hoog ligt? 2 perspectief Inhoud 4 Voor wie

Nadere informatie

De baas over antisociaal en agressief gedrag. SNAP (Stop Nu Ander Plan)

De baas over antisociaal en agressief gedrag. SNAP (Stop Nu Ander Plan) De baas over antisociaal en agressief gedrag. SNAP (Stop Nu Ander Plan) Kinderen op het goede pad houden. SNAP - Stop Nu Ander Plan SNAP (Stop Nu Ander Plan) is een gezinsgericht behandelprogramma voor

Nadere informatie

Flexibel thuistraject voor het hele gezin. GezinsFACT

Flexibel thuistraject voor het hele gezin. GezinsFACT Flexibel thuistraject voor het hele gezin. GezinsFACT Behandeling in de eigen leefomgeving. GezinsFACT Sommige gezinnen komen door een opeenstapeling van problemen, waaronder het gedrag van een van de

Nadere informatie

Word maatje in Jeugddorp De Glind.

Word maatje in Jeugddorp De Glind. Word maatje in Jeugddorp De Glind. AmiGO, iets voor jou? Maatje worden in Jeugddorp De Glind. Bijkletsen als je vrolijk bent of juist verdrietig. Er af en toe eens samen op uitgaan en leuke dingen doen.

Nadere informatie

Bijlage 1-3 Bouwstenen Blok C1

Bijlage 1-3 Bouwstenen Blok C1 Nr Hoofdgroep Product beschrijving 1 Time-outvoorziening/ tussenvoorziening Time-outvoorziening/ tussenvoorziening 44A06 38520 0-18 Preventieve voorzieningen bedoeld voor jongeren die even tot rust moeten

Nadere informatie

Middelengebruik behandelen en terugdringen. Brains4Use

Middelengebruik behandelen en terugdringen. Brains4Use Middelengebruik behandelen en terugdringen. Brains4Use Risico s op delicten verminderen. Brains4Use Jongeren in Justitiële Jeugdinrichtingen en Jeugdzorg (Plus) - instellingen vervallen soms in oude fouten

Nadere informatie

(INVAL) PEDAGOGISCH MEDEWERKERS voor minimaal 7 en maximaal 32 uur per week voor bepaalde tijd

(INVAL) PEDAGOGISCH MEDEWERKERS voor minimaal 7 en maximaal 32 uur per week voor bepaalde tijd Externe oproep 24-uurs Jongere en Oudere Jeugd Kinderen en jeugdigen hebben het recht om op een humane en evenwichtige manier op te groeien. De hulpvraag van de cliënt is het uitgangspunt van ons handelen,

Nadere informatie

even Als kinderen en ouders geen raad meer weten

even Als kinderen en ouders geen raad meer weten even Als kinderen en ouders geen raad meer weten Het ene kind is het andere niet. En de ene ouder is de andere niet. In Nederland groeien de meeste kinderen gelukkig op en hebben zij een veilig thuis.

Nadere informatie

Uitnodiging. Congres: Het gezin centraal. Gezinsgericht werken vanuit de (gesloten) instelling

Uitnodiging. Congres: Het gezin centraal. Gezinsgericht werken vanuit de (gesloten) instelling Uitnodiging Congres: Het gezin centraal Gezinsgericht werken vanuit de (gesloten) instelling Datum: Donderdag 1 oktober 2015 Tijd: Plaats: 09.30-16.00 uur The colour kitchen, Utrecht Project: Gezinsgericht

Nadere informatie

Informatie 4-daagse opleiding tot TOPs!-trainer Hulpverleningsvariant

Informatie 4-daagse opleiding tot TOPs!-trainer Hulpverleningsvariant Informatie 4-daagse opleiding tot TOPs!-trainer Hulpverleningsvariant Den Dolder, maart 18 Versie: 3 Auteur(s): Anna Hulsebosch Het programma en de bijbehorende opleiding TOPs! is een cognitief gedragstherapeutisch

Nadere informatie

VOORZITTER RAAD VAN TOEZICHT COSIS NOVO & PROMENS CARE

VOORZITTER RAAD VAN TOEZICHT COSIS NOVO & PROMENS CARE PROFIEL @ VOORZITTER RAAD VAN TOEZICHT COSIS NOVO & PROMENS CARE voor meer informatie over de functie: dhr. mr. E.G. Martinus, Bestuurssecretaris, telefoon (088) 878 98 03 of 06 207 441 66 ORGANISATIE

Nadere informatie

PEDAGOGISCH MEDEWERKER Voor 28 uur per week voor bepaalde tijd

PEDAGOGISCH MEDEWERKER Voor 28 uur per week voor bepaalde tijd Externe oproep Behandel Expertise Centra 12-18 + 24-uurs Oudere Jeugd Kinderen en jeugdigen hebben het recht om op een humane en evenwichtige manier op te groeien. De hulpvraag van de cliënt is het uitgangspunt

Nadere informatie

Profiel Talentvolle Onderwijsadviseur/Trainer

Profiel Talentvolle Onderwijsadviseur/Trainer Profiel Talentvolle Onderwijsadviseur/Trainer Voor meer informatie over deze functie: Marcel Bogaarts, directeur bazalt 06 21 82 17 91 Sluitingsdatum: 08 mei 2019 1. Organisatie Stichting bazalt is een

Nadere informatie

MEDEWERKER FINANCIËN voor 36 per week voor bepaalde tijd

MEDEWERKER FINANCIËN voor 36 per week voor bepaalde tijd Interne- en externe oproep Ondersteunende Diensten Afdeling Financiën Kinderen en jeugdigen hebben het recht om op een humane en evenwichtige manier op te groeien. De hulpvraag van de cliënt is het uitgangspunt

Nadere informatie

GESPECIALISEERDE JEUGDZORG

GESPECIALISEERDE JEUGDZORG GESPECIALISEERDE JEUGDZORG We zoeken nadrukkelijk de samenwerking met gemeenten voor gespecialiseerde jeugdhulp aan jongeren, voor wie de reguliere ambulante en residentiële jeugdzorg niet toereikend is.

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be FUNCTIE: HALFTIJDS CONTRACTUEEL MEDEWERKER EVENEMENTEN VERVANGINGSOVEREENKOMST NIVEAU C1 C3 (19/38)

Nadere informatie

Specialistische GGZ-zorg voor kinderen en jongeren.

Specialistische GGZ-zorg voor kinderen en jongeren. Specialistische GGZ-zorg voor kinderen en jongeren. Polikliniek Zeist Oog voor het kind als geheel. Diagnostiek en behandeling Polikliniek Zeist is een polikliniek voor specialistische GGZ-zorg. Wij bieden

Nadere informatie

Hulp voor jonge kinderen

Hulp voor jonge kinderen Campus katwijk 3 campus katwijk Hulp voor jonge kinderen Een kind opvoeden valt niet altijd mee. Soms leidt dit tot problemen. Omdat het kind een achterstand heeft in zijn ontwikkeling. Omdat het gedragsproblemen

Nadere informatie

Profiel. Teamleider Zorg en Wonen. 23 april 2015. Opdrachtgever InteraktContour

Profiel. Teamleider Zorg en Wonen. 23 april 2015. Opdrachtgever InteraktContour Profiel Teamleider Zorg en Wonen 23 april 2015 Opdrachtgever InteraktContour Voor meer informatie over de functie Marcel ten Berge, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27 00 06-2900 47 45 Voor sollicitatie

Nadere informatie

Robuuste opbrengsten innovatie-ateliers jeugdhulp

Robuuste opbrengsten innovatie-ateliers jeugdhulp Robuuste opbrengsten innovatie-ateliers jeugdhulp Terugkoppeling Verbreed overleg atelier de trap af 16 juli 2015 Transformatie Jeugdhulp, Programma Sociaal Domein 0 Bespreking Transformatie en effecten

Nadere informatie

(INVAL) PEDAGOGISCH MEDEWERKERS voor minimaal 7 en maximaal 32 uur per week voor bepaalde tijd

(INVAL) PEDAGOGISCH MEDEWERKERS voor minimaal 7 en maximaal 32 uur per week voor bepaalde tijd Externe oproep BEC 12-18+ 24-uurs Jongere en Oudere Jeugd Kinderen en jeugdigen hebben het recht om op een humane en evenwichtige manier op te groeien. De hulpvraag van de cliënt is het uitgangspunt van

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Procescoach Automatisering. 1,0 fte. Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden. bij. PublicSpirit. Walter Huurdeman

FUNCTIEPROFIEL. Procescoach Automatisering. 1,0 fte. Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden. bij. PublicSpirit. Walter Huurdeman FUNCTIEPROFIEL Procescoach Automatisering 1,0 fte bij Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden PublicSpirit Walter Huurdeman Amersfoort, juli 2015 Organisatie & context Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

Nadere informatie

Rapportage wachtlijsten jeugdzorg 2004

Rapportage wachtlijsten jeugdzorg 2004 Rapportage wachtlijsten jeugdzorg 2004 Deze rapportage geeft informatie over het verloop van de wachtlijsten in het jaar 2004. De laatste peildatum van de rapportage is 1 januari 2005. Nu de rapportage

Nadere informatie

Hulp voor jonge ouders. Informatie voor professionals

Hulp voor jonge ouders. Informatie voor professionals Hulp voor jonge ouders Informatie voor professionals Zorg voor kwetsbare meiden Meiden tussen de 16 en 27 jaar die zwanger zijn, of een kind hebben gekregen, kunnen terecht bij Vitree. Het gaat om kwetsbare

Nadere informatie

CV EN SOLLICITATIEBRIEF

CV EN SOLLICITATIEBRIEF CV EN SOLLICITATIEBRIEF Analyse van een personeelsadvertentie Het bedrijf In welk werkgebied (sector, beroepsgroep) is het bedrijf actief? Wat voor product of dienst biedt het bedrijf aan? Hoeveel medewerkers

Nadere informatie

Groepsleraar praktijkonderwijs (docent LB)

Groepsleraar praktijkonderwijs (docent LB) Groepsleraar praktijkonderwijs (docent LB) Functie-informatie Functienaam: Groepsleraar praktijkonderwijs Organisatie: School voor praktijkonderwijs/sector voor praktijkonderwijs binnen een scholengemeenschap

Nadere informatie

Hulp voor jonge kinderen

Hulp voor jonge kinderen Campus Lisse 3 campus lisse Hulp voor jonge kinderen Een kind opvoeden valt niet altijd mee. Soms leidt dit tot problemen. Omdat het kind een achterstand heeft in zijn ontwikkeling. Omdat het gedragsproblemen

Nadere informatie

Specialistische GGZ-zorg voor kinderen en jongeren.

Specialistische GGZ-zorg voor kinderen en jongeren. Specialistische GGZ-zorg voor kinderen en jongeren. Polikliniek Gelderland Diagnostiek en behandeling Polikliniek Gelderland is een polikliniek voor specialistische GGZ-zorg. Wij bieden diagnostiek en

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Procescoach Informatievoorziening. 1,0 fte. Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden. bij. PublicSpirit.

FUNCTIEPROFIEL. Procescoach Informatievoorziening. 1,0 fte. Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden. bij. PublicSpirit. FUNCTIEPROFIEL Procescoach Informatievoorziening 1,0 fte bij Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden PublicSpirit Walter Huurdeman Amersfoort, juli 2015 Organisatie & context Hoogheemraadschap De Stichtse

Nadere informatie

Behandeling en onderwijs in één. Dagbehandeling Aquamarijn

Behandeling en onderwijs in één. Dagbehandeling Aquamarijn Behandeling en onderwijs in één. Dagbehandeling Aquamarijn Sommige kinderen zijn vastgelopen in het onderwijs. Kinder- en jeugdpsychiatrische dagbehandeling Sommige kinderen hebben zoveel problemen, dat

Nadere informatie

Inzicht in de jeugdzorg en de samenhang met gerelateerde domeinen

Inzicht in de jeugdzorg en de samenhang met gerelateerde domeinen Inzicht in de jeugdzorg en de samenhang met gerelateerde domeinen Informatiebijeenkomst Transitie jeugdzorg, SRA 19 juni 2011 Startfoto en kennisdeling. Het Planetarium Amsterdam Caroline Mobach Presentatie

Nadere informatie

De Ondergetekenden: Gezamenlijk aan te duiden als: Gemeente. - De AANBIEDERS genoemd in bijlage 1.

De Ondergetekenden: Gezamenlijk aan te duiden als: Gemeente. - De AANBIEDERS genoemd in bijlage 1. Addendum bij Deelovereenkomst voor het leveren van een Individuele voorziening Behandeling & Hulp (versie: 20141023 UH BEH) en Deelovereenkomst voor het leveren van een Individuele voorziening Pleegzorg

Nadere informatie

even Als kinderen en ouders geen raad meer weten

even Als kinderen en ouders geen raad meer weten even Als kinderen en ouders geen raad meer weten Het ene kind is het andere niet. En de ene ouder is de andere niet. In Nederland groeien de meeste kinderen gelukkig op en hebben een veilig thuis. Voor

Nadere informatie

Plan van Aanpak. Project : Toeleiding naar scholing en werk van jongeren met een Roma achtergrond in Lelystad. Aanleiding

Plan van Aanpak. Project : Toeleiding naar scholing en werk van jongeren met een Roma achtergrond in Lelystad. Aanleiding Plan van Aanpak Project : Toeleiding naar scholing en werk van jongeren met een Roma achtergrond in Lelystad. Aanleiding De gemeente Lelystad heeft in juni 2013 een plan gemaakt inzake de aanpak van multiproblematiek

Nadere informatie

Accare. Lid Raad van Toezicht (op voordracht van de adviesraad)

Accare. Lid Raad van Toezicht (op voordracht van de adviesraad) Accare Lid Raad van Toezicht (op voordracht van de adviesraad) Informatie voor belangstellenden Terra Management Search, Informatienotitie, Accare Lid Raad van Toezicht - November 2017 1/9 Voorwoord Deze

Nadere informatie

zoekt: Talentvolle Onderwijsadviseurs / Trainers

zoekt: Talentvolle Onderwijsadviseurs / Trainers zoekt: Talentvolle Onderwijsadviseurs / Trainers Voor meer informatie over de functie: Marcel Bogaarts, directeur Bazalt T 06 21 82 17 91 sluitingsdatum: 7 januari 2019 Organisatie Stichting Bazalt is

Nadere informatie

Kwaliteitskader Verantwoorde zorg Caribisch Nederland

Kwaliteitskader Verantwoorde zorg Caribisch Nederland Kwaliteitskader Verantwoorde zorg Caribisch Nederland 1 Inspectie Jeugdzorg Utrecht, oktober 2015 Motto Naar zichtbare kwaliteit in de jeugdhulp! Missie De Inspectie Jeugdzorg, de Inspectie voor de Gezondheidszorg

Nadere informatie

Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland. Leidinggevende aan Vrijwilligers (LaV) m/v

Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland. Leidinggevende aan Vrijwilligers (LaV) m/v Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland Informatie algemeen Het werkgebied van de Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland omvat de gemeenten binnen de provincies Gelderland en Overijssel

Nadere informatie

Selecterende vacatureteksten schrijven

Selecterende vacatureteksten schrijven Selecterende vacatureteksten schrijven Gericht op BBL- en duale kandidaten Mieke Hees Aviso Communicatie 7 kenmerken van een goede vacaturetekst (voor opleidingen) 1. Verkoopt de baan/opleiding (jobmarketing)

Nadere informatie

even VoorSTELLEN Met Cardea kun je verder!

even VoorSTELLEN Met Cardea kun je verder! even VoorSTELLEN Met Cardea kun je verder! Als we over cliënten praten, bedoelen we kinderen, jongeren en hun ouders. Als we over ouders praten, bedoelen we ook eenoudergezinnen, verzorgers, voogden en/of

Nadere informatie

S TA G E S L I J N 5

S TA G E S L I J N 5 STAGES LIJN5 Wil jij stage lopen bij Lijn5? In de provincie Utrecht biedt Lijn5 behandeling en begeleiding aan kinderen en jongeren met én zonder licht verstandelijke beperking en hun gezin. Lijn5 beschikt

Nadere informatie

Schakenbosch in het kort

Schakenbosch in het kort Schakenbosch in het kort 2 Schakenbosch in het kort Schakenbosch is een behandelcentrum JeugdzorgPlus voor jongeren van 12 tot 18 jaar met ernstige gedragsproblemen. Daarnaast hebben de jongeren psychiatrische

Nadere informatie

DE BEELE. Jongeren met een licht verstandelijke handicap en gedragsproblemen

DE BEELE. Jongeren met een licht verstandelijke handicap en gedragsproblemen DE BEELE Jongeren met een licht verstandelijke handicap en gedragsproblemen DE BEELE Zoeken naar de juiste aanpak Bij De Beele wonen jongeren in de leeftijd van 12 tot 23 jaar met een licht verstandelijke

Nadere informatie

Bijlage A. Op afkomst afgewezen. Inhoud. Onderzoek naar discriminatie op de Haagse arbeidsmarkt

Bijlage A. Op afkomst afgewezen. Inhoud. Onderzoek naar discriminatie op de Haagse arbeidsmarkt Bijlage A Op afkomst afgewezen Onderzoek naar discriminatie op de Haagse arbeidsmarkt Iris Andriessen Barbara van der Ent Manu van der Linden Guido Dekker Inhoud Voorbeeld van een gebruikte sollicitatiebrief

Nadere informatie

Wat werkt in de residentiële jeugdzorg?

Wat werkt in de residentiële jeugdzorg? Wat werkt in de residentiële jeugdzorg? Werkbladen www.nji.nl/watwerkt Onlangs heeft het Nederlands Jeugdinstituut de publicatie Residentiële jeugdzorg: wat werkt? uitgebracht. De publicatie beschrijft

Nadere informatie

MEDEWERKER AO-IC (M/V) (voor 32 uur per week voor bepaalde tijd)

MEDEWERKER AO-IC (M/V) (voor 32 uur per week voor bepaalde tijd) Interne / externe oproep Ondersteunende Diensten Afdeling Planning & Control Kinderen en jeugdigen hebben het recht om op een humane en evenwichtige manier op te groeien. De hulpvraag van de cliënt is

Nadere informatie

GEZINSHÛSOUDERS. Externe oproep. Gezinshûsouders. Voor het verder vormgeven van deze behandelvorm zoeken wij: Standplaats: Friesland (eigen woning)

GEZINSHÛSOUDERS. Externe oproep. Gezinshûsouders. Voor het verder vormgeven van deze behandelvorm zoeken wij: Standplaats: Friesland (eigen woning) Externe oproep Gezinshûsouders Kinderen en jeugdigen hebben het recht om op een humane en evenwichtige manier op te groeien. De hulpvraag van de cliënt is het uitgangspunt van ons handelen, waarbij de

Nadere informatie

Kennis en opleiding: - onderwijsbevoegdheid - ervaring met NT2 onderwijs is een pre, maar geen verplichting.

Kennis en opleiding: - onderwijsbevoegdheid - ervaring met NT2 onderwijs is een pre, maar geen verplichting. Profielbeschrijving. Het onderwijs aan nieuwkomers vraagt een specifiek profiel. Daarom vragen wij van je: - een afgeronde Pabo-opleiding met minimaal 3 jaar werkervaring - affiniteit met het werken met

Nadere informatie

24 uurshulp. Met Cardea kun je verder!

24 uurshulp. Met Cardea kun je verder! 24 uurshulp Met Cardea kun je verder! Met Cardea kun je verder! 24 UURSHULP De meeste kinderen en jongeren wonen thuis bij hun ouders totdat ze op zichzelf gaan wonen. Toch kunnen er omstandigheden zijn,

Nadere informatie

Door middel van deze sollicitatiecode verplicht het bevoegd gezag zich de rechten van de sollicitant te waarborgen met betrekking tot:

Door middel van deze sollicitatiecode verplicht het bevoegd gezag zich de rechten van de sollicitant te waarborgen met betrekking tot: Sollicitatiecode GSF Doel van sollicitatie code Door middel van deze sollicitatiecode verplicht het bevoegd gezag zich de rechten van de sollicitant te waarborgen met betrekking tot: Een zorgvuldige selectieprocedure;

Nadere informatie

Vacature Pedagogisch begeleider (1,0 fte) BC Broekhin Swalmen-Reuver

Vacature Pedagogisch begeleider (1,0 fte) BC Broekhin Swalmen-Reuver Vacature Pedagogisch begeleider (1,0 fte) BC Broekhin Swalmen-Reuver (S08 CAO-VO) Aanleiding: Per 1 september 2018 zijn we op zoek naar een pedagogisch begeleider voor de locatie Swalmen en Reuver. Informatie:

Nadere informatie

Jaarplan 2011 LSG-Rentray

Jaarplan 2011 LSG-Rentray Jaarplan 2011 LSG-Rentray LSG-Rentray alle zorg voor jeugdzorg Perspectief voor jongeren en samenleving Inhoudsopgave 1. Inleiding 4 2. Visie, missie, strategie en ambities 6 3. Stand van zaken 10 3.1

Nadere informatie

Directeur wtf 0,6 op obs De Finne te Warten. samen leren, samen leven, samen leren leven

Directeur wtf 0,6 op obs De Finne te Warten. samen leren, samen leven, samen leren leven Stichting Proloog is op zoek naar een: Directeur wtf 0,6 op obs De Finne te Warten samen leren, samen leven, samen leren leven Obs De Finne is een dorpsschool in een mooi gebouw. Het professionele team

Nadere informatie

Psychiatrische Intensieve Thuiszorg

Psychiatrische Intensieve Thuiszorg Psychiatrische Intensieve Thuiszorg Informatie voor cliënten en familie Ouderen Mondriaan voor geestelijke gezondheid Ouderen Psychiatrische Intensieve Thuiszorg De Divisie Ouderen is een onderdeel van

Nadere informatie

Eenheid Bedrag in Aandachtspunten/toelichting

Eenheid Bedrag in Aandachtspunten/toelichting Bijlage 1 Producten en tarieven jeugdhulp 2017 Lekstroom Productnaam Productcategoricode Product- Eenheid Bedrag in Aandachtspunten/toelichting Consultatie & screening regulier 45 45A04 Uur 80,- (post)hbo;

Nadere informatie

Stichting Expertisecenter Onderwijs Zorg Bonaire is op zoek naar een ervaren. Ambulant onderwijskundig begeleider (1 fte)

Stichting Expertisecenter Onderwijs Zorg Bonaire is op zoek naar een ervaren. Ambulant onderwijskundig begeleider (1 fte) VACATURE Stichting Expertisecenter Onderwijs Zorg Bonaire is op zoek naar een ervaren Ambulant onderwijskundig begeleider (1 fte) Stichting Expertisecenter Onderwijs Zorg Bonaire (EOZ) biedt zorg en begeleiding

Nadere informatie

Profiel Raad van Toezicht De Rading Jeugd & Opvoedhulp

Profiel Raad van Toezicht De Rading Jeugd & Opvoedhulp Profiel Raad van Toezicht De Rading Jeugd & Opvoedhulp Complementair aan de huidige Raad van Toezicht zoeken wij twee leden met specifieke aandachtsgebieden: Financiën & Bedrijfsvoering (affiniteit HRM

Nadere informatie

STICHTING ENTREA/LINDENHOUT-GROEP LID RAAD VAN TOEZICHT PROFIEL

STICHTING ENTREA/LINDENHOUT-GROEP LID RAAD VAN TOEZICHT PROFIEL STICHTING ENTREA/LINDENHOUT-GROEP LID RAAD VAN TOEZICHT PROFIEL DE ORGANISATIE De stichting Entrea/Lindenhout-Groep, hierna te noemen entrea lindenhout, biedt via de labels Entrea (Jeugdzorg en Onderwijs)

Nadere informatie

OPLEIDINGSPLAATS AMBULANT HULPVERLENER PMTO Voor 1, mogelijk 2 kandidaten voor uren voor bepaalde tijd

OPLEIDINGSPLAATS AMBULANT HULPVERLENER PMTO Voor 1, mogelijk 2 kandidaten voor uren voor bepaalde tijd Interne en externe oproep Behandel Expertise Centra 0-12 onderdeel PMTO PMTO (Parent Management Training Oregon) is een intensieve behandeling voor ouders met kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar.

Nadere informatie

BIJLAGE 1 : Regionale inkoopplan 2016 e.v. Zuid Oost Utrecht

BIJLAGE 1 : Regionale inkoopplan 2016 e.v. Zuid Oost Utrecht Concept voorstel categorie en productindeling (Begeleiding/J&O/crisis en pleegzorg) + toevoeging categorie GGZ Hoofdcategorie Producten Eenheid Bedrag in Aandachtspunten/toelichting A. Consultatie A Kennis

Nadere informatie

Statenvoorstel nr. PS/2005/1211

Statenvoorstel nr. PS/2005/1211 Statenvoorstel nr. PS/2005/1211 Noodplan Autistisch Spectrum Stoornis (ASS) Jaargang Datum Ons kenmerk Inlichtingen bij 2005-41 8 november 2005 ZC/2005/4000 de heer H. Rijkhoek, telefoon 038 425 12 21

Nadere informatie

HULPVRAAG Doelgroepen Doelstellingen

HULPVRAAG Doelgroepen Doelstellingen Zorgmodule Fasehuis Zorgaanspraak: Zorgaanbieder: Verblijf met behandeling Entréa HULPVRAAG Doelgroepen De doelgroep bestaat uit normaal begaafde jeugdigen van 16-18 jaar, woonachtig in de regio Gelderland-Midden

Nadere informatie

Jong en Ouder ontschotting in de opvang van jonge ouders

Jong en Ouder ontschotting in de opvang van jonge ouders YOUKÉ Jong en Ouder ontschotting in de opvang van jonge ouders Sprekers: Arieke van Andel: gemeente Amersfoort Mariette Rutjes: leidinggevende cluster vrouwenopvang en gezinnen Inleiding Ontschotting in

Nadere informatie

Word flexwerker bij Het Poortje Jeugdinrichtingen

Word flexwerker bij Het Poortje Jeugdinrichtingen Word flexwerker bij Het Poortje Jeugdinrichtingen Betaald werkervaring opdoen voor je bent afgestudeerd Naast je studie werken in een inspirerende organisatie met leuke collega s Het Poortje Jeugdinrichtingen

Nadere informatie

Risicoindicatoren. residentiële jeugdzorg, jeugdzorg plus en justitiële jeugdinrichtingen

Risicoindicatoren. residentiële jeugdzorg, jeugdzorg plus en justitiële jeugdinrichtingen Risicoindicatoren residentiële jeugdzorg, jeugdzorg plus en justitiële jeugdinrichtingen Inhoudsopgave Uitgangspunten 3 Risico-model 4 Risico-indicatoren 5 Toelichting op de indicatoren 6 2 Inspectie Jeugdzorg

Nadere informatie

Profiel. Vanboeijen. Twee leden raad van toezicht

Profiel. Vanboeijen. Twee leden raad van toezicht Profiel Vanboeijen Twee leden raad van toezicht 1 Vanboeijen Twee leden raad van toezicht Organisatie Vanboeijen biedt overwegend in Drenthe zorg en ondersteuning aan ruim 700 kinderen, jongeren, volwassenen

Nadere informatie

Behandeling van jongeren gericht op zelfstandigheid. Het Fasehuis

Behandeling van jongeren gericht op zelfstandigheid. Het Fasehuis Behandeling van jongeren gericht op zelfstandigheid. Het Fasehuis Structuur, geduld en positieve aandacht. Zelfstandig wonen maar hoe? Net als hun leeftijdsgenoten willen veel jongeren met complexe problemen

Nadere informatie

>Profiel. GITP Search & Selection Ptolemaeuslaan BP Utrecht Telefoon Onderwerp > Medior Belastingadviseur (32-40 uur per week)

>Profiel. GITP Search & Selection Ptolemaeuslaan BP Utrecht Telefoon Onderwerp > Medior Belastingadviseur (32-40 uur per week) Search & Selection Ptolemaeuslaan 40 3528 BP Utrecht Telefoon 030-63 55 213 >Profiel >November 2018 Onderwerp > Medior Belastingadviseur (32-40 uur per week) >JS Opdrachtgever AccountXperts Jolanda Salari

Nadere informatie

JEUGDIGEN. Hulp na seksueel misbruik. vooruitkomen +

JEUGDIGEN. Hulp na seksueel misbruik. vooruitkomen + > vooruitkomen + Hulp na seksueel misbruik JEUGDIGEN Heb jij seksueel misbruik meegemaakt of iemand in jouw gezin, dan kan daarover praten helpen. Het kan voor jou erg verwarrend zijn hierover te praten,

Nadere informatie

LID RAAD VAN TOEZICHT PROFIEL BESTUURLIJK / ZORGINHOUDELIJK

LID RAAD VAN TOEZICHT PROFIEL BESTUURLIJK / ZORGINHOUDELIJK LID RAAD VAN TOEZICHT PROFIEL BESTUURLIJK / ZORGINHOUDELIJK Oktober 2018 De organisatie RIBW Kennemerland / Amstelland en de Meerlanden De Regionale Instelling voor Beschermd Wonen Kennemerland / Amstelland

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Afdelingshoofd Stedelijke Ontwikkeling en Plannen en Projecten. bij. Gemeente Roermond

FUNCTIEPROFIEL. Afdelingshoofd Stedelijke Ontwikkeling en Plannen en Projecten. bij. Gemeente Roermond FUNCTIEPROFIEL Afdelingshoofd Stedelijke Ontwikkeling en Plannen en Projecten bij Gemeente Roermond PublicSpirit Walter Huurdeman Amersfoort, februari 2017 Organisatie en context Ben jij de strategische

Nadere informatie

Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland. coördinator financiële afdeling (m/v)

Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland. coördinator financiële afdeling (m/v) Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland Informatie algemeen Het werkgebied van de Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland (VWON) omvat de provincies Gelderland en Overijssel, enkele

Nadere informatie

PROFIELSCHETS VOORZITTER RAAD VAN TOEZICHT

PROFIELSCHETS VOORZITTER RAAD VAN TOEZICHT PROFIELSCHETS VOORZITTER RAAD VAN TOEZICHT 1. Beschrijving van de aard en de omvang van de stichting Bij de bepaling van de omvang en samenstelling van de Raad van Toezicht wordt rekening gehouden met

Nadere informatie

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Tweede Kamer der Staten-Generaal Tweede Kamer der Staten-Generaal 2 Vergaderjaar 2010 2011 31 839 Jeugdzorg Nr. 75 BRIEF VAN DE STAATSSECRETARIS VAN VOLKSGEZONDHEID, WELZIJN EN SPORT Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal

Nadere informatie