OPMERKINGEN 7. De reissom/dollarkoers: 1. Reis met KLM/luchthavenbelastingen: 8. Kosten ter plaatse: 2. Vlucht/vroeg vertrek/hotel op 29/10?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "OPMERKINGEN 7. De reissom/dollarkoers: 1. Reis met KLM/luchthavenbelastingen: 8. Kosten ter plaatse: 2. Vlucht/vroeg vertrek/hotel op 29/10?"

Transcriptie

1 SAN FRANCISCO 8-daagse reis 30 oktober t/m 6 november 2015

2 [VOORLOPIG] PROGRAMMA en REISSCHEMA [zie Opmerking 2] zie voor details SAN FRANCISCO [574] 30 oktober t/m 6 novemeber ,- Kennismaking met één van de meeste interessante steden aan de Amerikaanse westkust Diverse excursies met aandacht voor beeldende kunst en architectuur; museumbezoek, mogelijkheid voor concert- en theaterbezoek Stadsverkenningen: o.a. Fisherman s Wharf, Golden Gate Park, Haight Street, Chinatown, markten Verblijf in een ideaal gelegen hotel, vlakbij Union Square en theaters Kunsthistorische begeleiding: Marian Povel americaniste en kunsthistorica. Algemene begeleiding: Paula Wijkamp vrijdag 30 oktober Ca uur: kennismaking met overige deelnemers en begeleiders op Schiphol [zie Opmerking 2] uur: vertrek KLM-vlucht KL 0605 van Schiphol rechtstreeks naar San Francisco uur (plaatselijke tijd): aankomst op de luchthaven van San Francisco. Per BART (regionaal rail transport) naar het hotel in het hart van de stad, vlakbij Union Square. Verkenning van de omgeving o.l.v. Marian Povel: o.a. Union Square, The Circle Gallery (1950; arch. Frank Lloyd Wright), historische gebouwen, Market Street, de slagader van de stad. Avond: i.v.m. het grote tijdsverschil (9 uur) bezoeken we tijdig een restaurant in de buurt van het hotel. zaterdag 31 oktober Te voet of per tram richting Ferry Building (1903), de voormalige toegangspoort tot de stad. Momenteel vindt men er café s, restaurants, winkels en - op zaterdag - een grote boerenmarkt. Vlakbij zien we ook het Embarcadero Center (1981; John Portman & Ass.), met binnenplein en kunstwerken, en het voormalige Annex Post Office, opgenomen in het Rincon Center.

3 Na de lunch verkennen we de omgeving van de Yerba Buena Gardens en zien o.a. het SF MoMa, het San Francisco Museum of Modern Art (1996; Mario Botta); helaas wegens een grote renovatie voor langere tijd gesloten, maar blijft, als gebouw, ook van buiten prachtig om te zien. Bezoek aan het Contemporary Jewish Museum, met de toegevoegde nieuwbouw in de vorm van een gekantelde kubus (2008; Daniel Libeskind). Zie ook Avond: mogelijkheid om samen te eten. Suggesties voor concert- en theaterbezoek volgen later. Zie ook zondag 1 november Per lijnbus naar de voormalige hippiewijk Haight-Ashbury. Wandeling door Haight Street. Per fiets of te voet en/of per shuttlebus bewegen we ons daarna door een deel van het nabije Golden Gate Park. Bezoek aan (resp. keuze uit) o.a. The Conservatory of Flowers, M.H. de Young Museum (2005; Herzog & De Meuron), California Academy of Sciences (2008; Renzo Piano), Japanse Thee Tuin. Veel vermaak en vertier in het park op zondag, o.a. danscursussen, rolschaats-disco. Eind van de middag: bezoek aan het Asian Art Museum. Het museum is gevestigd in de voormalige Main Library en bezit een unieke collectie Aziatische kunst. Avond: mogelijkheid om samen te eten. Suggesties voor concert- en theaterbezoek volgen later. Zie ook 31/10 en maandag 2 november Op deze dag zijn de meeste musea gesloten. Suggestie voor een dagexcursie: met de kabeltram (Cable Car) naar de bloemenrijke en bochtige Lombard Street; San Francisco Art Institute (1965; Paffard Keatinge Clay); Diego Rivera Gallery; Telegraph Hill met Colt Tower en muurschilderingen; wandeling door North Beach, een wijk met vele Italiaanse restaurants en café s; via Chinatown terug naar het hotel. Avond: mogelijkheid om samen te eten en of concert/theater te bezoeken. Zie ook 31/10 en 1/11. dinsdag 3 november Bezoek aan Fisherman s Wharf met zijn vele mogelijkheden voor vermaak en vertier, eten en drinken. De voormalige fabrieken The Cannery en Ghirardelli zijn omgebouwd tot grote winkelcentra. Suggestie: een fiets huren en de volgende locaties per fiets bezoeken. Aquatic Park met zicht op gevangeniseiland Alcatraz; Fort Point, nabij de Golden Gate Bridge.

4 Fort Mason, voormalig militair complex, met museumpjes, boekhandel, restaurants; Palace of Fine Arts (ca. 1915) met kunst van Middeleeuwen tot midden vorige eeuw. Met een beetje extra conditie en durf (en goed weer!) is een fietstocht over de Golden Gate Brug een belevenis. Na de tocht over de ca. 2 km lange brug bereikt men, via enkele afdalingen en klimmetjes, het kustplaatsje Sausalito. Vanaf de plaatselijke ferryterminal gaan regelmatig boten terug naar SF. woensdag 4 oktober Dag naar keuze en in overleg. Suggesties: busexcursie naar Sonoma Valley, het wijngebied ten noord van de baai van SF; per tram naar Castro, de wijk met een grote homo-gemeenschap. Men treft er ook Mission Dolores (1791), het oudste gebouw van SF; bezoek aan City Hall en omgeving; bezoek aan de Saint Mary Cathedral (1971 Belluschi & Nervi). Laatste avond in SF: mogelijkheid om samen te eten. donderdag 5 oktober Na het ontbijt pakken we onze koffers en reizen met BART weer naar de luchthaven van SF uur: vertrek met Delta Airlines vlucht DL-604 naar Detroit uur (plaatselijke tijd): aankomst op Detroit Metropolitan Airport; overstap uur: vertrek met Delta Airlines vlucht DL-138 naar Amsterdam. vrijdag 6 oktober Ca uur: aankomst op Schiphol.

5 OPMERKINGEN [zie voor details 1. Reis met KLM/luchthavenbelastingen: we reizen met KLM, rechtstreeks van Schiphol naar San Francisco (SF). Op de terugreisdag heeft KLM geen rechtstreekse vlucht. We vliegen dan met partnermaatschappij Delta Airlines via Detroit terug naar Amsterdam. Luchthavenbelastingen en brandstoftoeslagen zijn inbegrepen in de reissom (jan ,-), maar blijven aan verandering onderhevig. Wanneer belastingen en toeslagen duidelijk afwijken van genoemd bedrag kan dit in de uiteindelijke reissom worden doorberekend. 2. Vlucht/vroeg vertrek/hotel op 29/10?: het vertrek van de KLMvlucht op 30/10 is tamelijk vroeg (en duur van de vlucht is ruim 11 uur). Reizigers die van buiten de Randstad komen raden we aan op 29/10 in de buurt van Schiphol te overnachten. Eventuele suggesties via De Gouden Engel. 3. Hotel/ontbijt: het hotel ligt op een ideale plek, op loop afstand vanaf BART-metrostation en gelegen tussen Market Street en Union Square. De kamers zijn prima, hoewel niet uitgesproken groot. Het hotel serveert, evenals vele hotels in SF, geen ontbijt. Vlakbij bevinden zich echter vele restaurants, waar men allerlei ontbijtkeuzes kan maken. 4. Conditie/wandelen. Hoewel we, bij grotere verplaatsingen, regelmatig gebruik maken van bus of tram zal er ook veel gewandeld worden, met af en toe een helling in de route. Het is dus belangrijk dat u een goede conditie hebt, goed ter been bent en goed schoeisel draagt. 5. Reisbegeleiding/informatie- en kennis makingsdag: tijdens de excursies in San Francisco wordt u begeleid door Marian Povel (amercaniste en kunsthistorica). Paula Wijkamp zorgt voor de algemene begeleiding. Als voorbereiding op de reis organiseren wij een informatie- en kennismakingsdag (waarschijnlijk) op een zaterdag in juni of juli. Marian Povel zal dan een inleiding verzorgen. Tevens volgt er dan nog enige praktische informatie, en kunnen vragen beantwoord worden. Bel voor plaats en tijd. 6. Groepsgrootte: minimaal 13 personen. Mocht het minimum niet gehaald worden dan kan - om annulering van deze bijzondere reis te vermijden - de reissom met (maximaal) 90,- p.p. verhoogd worden en/of zal Marian Povel ook zorgen voor de algemene begeleiding.

6 7. De reissom/dollarkoers: i.v.m. de lagere vluchtkosten is de reissom 200 Euro lager dan in onze algemene brochure stond vermeld. Verder wordt de reissom voor een groot deel bepaald door de koers van de US-dollar. De hieronder genoemde reissom en de 1-persoonskamer-toeslag is gebaseerd op de koers 1$ = 0,88. Indien de koers - op het moment dat De Gouden Engel hotel en vervoer ter plaatse moet betalen - verschilt van 1$ = 0,88 kan de reissom dienovereenkomstig gewijzigd worden. 8. Kosten ter plaatse: hoewel 65-plussers meestal kunnen rekenen op kortingen bij museumbezoek is een verblijf in San Francisco niet echt goedkoop. Men moet rekenen op een bedrag van 70 tot 90 dollar per dag p.p. voor eten, drinken, vervoer en entrees, exclusief eventuele kosten van concertbezoek en/ of fietshuur (ca. $30,- per dag). 9. Paspoort: Uw paspoort moet geldig zijn gedurende de periode dat u in het land verblijft. Advies: zorg dat uw paspoort minimaal enkele weken langer geldig is. 10. Advies: voorlopige opgave! Wanneer u nog niet kunt beslissen kunt u zich voorlopig opgeven en houden wij - zonder kosten - plaats(en) voor u gereserveerd. U beslist dan in een later stadium of u wél of niet meereist. reisinformatie Reissom 2490,- Inbegrepen vliegretour Amsterdam - San Francisco [zie Opmerking 1] vervoer luchthaven SF - hotel v.v. 6 overnachtingen in een prima hotel in het centrum van San Francisco met verblijf in een (gedeelde) 2-persoonskamer NB. Toeslag gebruik 1-persoonskamer: 490,- citytax kosten entrees+vervoer ter plaatse tot een bedrag van maximaal $70,- kunsthistorische begeleiding tijdens de gehele reis. Niet inbegrepen ontbijt [zie Opmerking 3] en overige maaltijden overige kosten van entrees en openbaar vervoer eventuele fooien en verdere persoonlijke uitgaven volledig dagprogramma Inlichtingen Opgave : of kemna@goudenengel.nl

NEW YORK 7-daagse vliegreis 29 september t/m 5 oktober 2016

NEW YORK 7-daagse vliegreis 29 september t/m 5 oktober 2016 NEW YORK 7-daagse vliegreis 29 september t/m 5 oktober 2016 [VOORLOPIG] PROGRAMMA zie voor details NEW YORK [reiscode 656] 29 sept. t/m 5 oktober 2016 2590,- Een bezoek aan deze dynamische stad maakt elke

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 3 8 maart 2015 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het viersterren

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 4 9 november 2014 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het

Nadere informatie

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Tokyo Marathon 2016 REISPROGRAMMA Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Op woensdag 24 februari vertrekt u met een rechtstreekse vlucht van KLM vanuit Nederland naar Tokyo. U vertrekt om 14.25 uur in de middag

Nadere informatie

11- daagse studierondreis door Amerika

11- daagse studierondreis door Amerika 11- daagse studierondreis door Amerika Van San Francisco via Death Valley, Grand Canyon naar Las Vegas 8-18 februari 2014 Met onderweg bezoek aan o.a.: World Ag Expo, grote landbouwbeurs in Tulare Boerderijen

Nadere informatie

Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19

Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19 Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19 Beleef de veelzijdigheid van Valencia op mensenmaat! Bewonder de moderne architectuur in de Stad van Kunst en Wetenschappen. Ontdek het

Nadere informatie

Met SNT naar de bruisende stad VALENCIA 01/06/19-04/06/19

Met SNT naar de bruisende stad VALENCIA 01/06/19-04/06/19 Met SNT naar de bruisende stad VALENCIA 01/06/19-04/06/19 Beleef de veelzijdigheid van Valencia op mensenmaat! Bewonder de moderne architectuur in de Stad van Kunst en Wetenschappen. Ontdek het historische

Nadere informatie

HET MUSIATER & VTC TRAVEL SOLUTIONS

HET MUSIATER & VTC TRAVEL SOLUTIONS HET MUSIATER & VTC TRAVEL SOLUTIONS PRESENTEREN 5 dagen New York Anders vrijdag 28 okt dinsdag 1 november 2016 Geen standaard reisje New York, maar dat kan je wel overlaten aan de creatievelingen van Het

Nadere informatie

BALTISCHE LANDEN. 19-daagse rondreis per boot en bus

BALTISCHE LANDEN. 19-daagse rondreis per boot en bus BALTISCHE LANDEN 19-daagse rondreis per boot en bus VOORLOPIG REISSCHEMA + PROGRAMMA zie voor details www.goudenengel.nl Baltische Landen rondreis Uitgebreide kennismaking met Estland, Letland en Litouwen,

Nadere informatie

1 t/m 5 augustus 2019

1 t/m 5 augustus 2019 + IN DE MODE Verrassend Londen 5-daagse vliegreis naar Londen met excursies per touringcar en verkenningen te voet 1 t/m 5 augustus 2019 Ga mee met en + IN DE MODE Sta stil en word stil van de werken van

Nadere informatie

Met Fotografie op reis naar Londen

Met Fotografie op reis naar Londen Met Fotografie op reis naar Londen PROGRAMMA LONDEN Londen is een kleurrijke en gevarieerde stad met een rijke geschiedenis, die meer dan 2000 jaar teruggaat. Anderzijds behoort de stad ook tot de moderne

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 INLEIDING Op 26 april 2015 is het dan eindelijk zover! De Rock n Roll Marathon in Madrid gaat van start. Elk jaar nemen er meer dan 600.000 mensen deel aan

Nadere informatie

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Voor meer informatie bel met 0297 331682 Myanmar, nu nog bekend onder de oude benaming Birma, ontwikkelt zich de afgelopen paar jaar razendsnel van een niet-toegankelijk

Nadere informatie

Cultuur: Dinsdag London Musea (gratis!) en Show of Concert bovendien is het Reformatie thema natuurlijk ook cultuur!

Cultuur: Dinsdag London Musea (gratis!) en Show of Concert bovendien is het Reformatie thema natuurlijk ook cultuur! Kerkreis 2015 De voorbereidingscommissie heeft een programma samen gesteld voor de kerkreis 2 tot 9 mei 2015. Na kerkreizen over Luther en Calvijn is nu de beurt aan de Engelse reformatie, maar ook aan

Nadere informatie

Ontdek het Israël van toen en nu.

Ontdek het Israël van toen en nu. 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 8-daagse mannenreis: Stappen in Jeruzalem 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 T E L I S R A E LT R AV E L. N L Met elkaar maken we de thema reis: Stappen in Jeruzalem. In de Graftuin

Nadere informatie

Al vanaf 1991 organiseert Holland Runner reizen naar New York en andere prachtige marathons.

Al vanaf 1991 organiseert Holland Runner reizen naar New York en andere prachtige marathons. Voor iedere marathonloper is het een droom om ooit eens de fameuze New York City Marathon te lopen. Elke marathon is bijzonder en finishen is een prestatie op zich, maar de marathon van New York is onvergetelijk

Nadere informatie

De exclusieve New York City inspiratietour

De exclusieve New York City inspiratietour De exclusieve New York City inspiratietour Na de succesvolle inspiratietours in Madrid, Dublin, Boedapest en Athene is het tijd om de oversteek te maken naar de Big Apple. In samenwerking met het Heineken

Nadere informatie

(DUIK)VAKANTIEVOORSTEL NAAR DE FILIPIJNEN. VAN MAANDAG 23 februari 2015 TOT DONDERDAG 12 MAART 2015. 18 dagen 17 nachten

(DUIK)VAKANTIEVOORSTEL NAAR DE FILIPIJNEN. VAN MAANDAG 23 februari 2015 TOT DONDERDAG 12 MAART 2015. 18 dagen 17 nachten (DUIK)VAKANTIEVOORSTEL NAAR DE FILIPIJNEN VAN MAANDAG 23 februari 2015 TOT DONDERDAG 12 MAART 2015 18 dagen 17 nachten Op maandag 23 februari brengt taxi Patrick ons van Veldwezelt naar de luchthaven van

Nadere informatie

Vlaamse Vereniging voor Ruimte en Planning vzw TORINO!

Vlaamse Vereniging voor Ruimte en Planning vzw TORINO! TORINO! Programma VRP-studiereis 16-20 september 2015 PRAKTISCH Vluchtinfo Woensdag 16 september Zaventem - Turijn 15:20u - 17:15u Zondag 20 september Turijn Zaventem 14:15u - 16:15u Hotel info Hotel Roma

Nadere informatie

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Gastronomie & Architectuur Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Aan de Noordkust van Spanje liggen de goudgele stranden en groene heuvels

Nadere informatie

Introductie. Ayold Fanoy Mennonite Heritage Tours (2010)

Introductie. Ayold Fanoy Mennonite Heritage Tours (2010) Introductie Ayold Fanoy Mennonite Heritage Tours (2010) Uitgangspunten reis: Ontmoeting met Mennonites en Mennonite organisaties als MCC, Christian Peacemaker teams, Meda. Mennonite sightseeing (Amish,

Nadere informatie

Californië. 11 februari - 22 februari

Californië. 11 februari - 22 februari Californië 11 februari - 22 februari 12-daagse rondreis Californië Californië is een van de belangrijkste landbouwgebieden van Amerika. Door het gunstige klimaat worden hier veel verschillende gewassen

Nadere informatie

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 INLEIDING Op 10 april 2016 is het dan eindelijk zover! De Vienna City Marathon 2016 gaat van start. Dit jaar verwacht de organisatie meer dan 40.000 deelnemers uit

Nadere informatie

Marathon Madness Broadway Aktie

Marathon Madness Broadway Aktie Boekingsformulier ING New York City Marathon 2013 Let op! Alle velden van het formulier dienen ingevuld te worden. Tevens is het vereist een kopie van het paspoort van alle reizigers toe te voegen bij

Nadere informatie

Rome. Vrijdag 19 februari t/m woensdag 24 februari 2016

Rome. Vrijdag 19 februari t/m woensdag 24 februari 2016 Rome Vrijdag 19 februari t/m woensdag 24 februari 2016 Dagprogramma vrijdag Per touringcar van Hoornaar naar Schiphol en aansluitend vliegreis naar Rome. Vliegen om 7.00 uur. Transfer naar uw hotelaccommodatie,

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Zomercursus Engels in San Francisco. Bestemming. Programma overzicht:

EASY LANGUAGES. Zomercursus Engels in San Francisco. Bestemming. Programma overzicht: EASY LANGUAGES Zomercursus Engels in San Francisco Programma overzicht: Vanaf 13 tot 18 jaar Minimaal 2 weken Grote verscheidenheid aan nationaliteiten Een echte Amerikaanse campus Programma: lessen en

Nadere informatie

Met de Firma Van Drie naar de 55ste Biënnale van Venetië zondag 3 november - zaterdag 9 november 2013

Met de Firma Van Drie naar de 55ste Biënnale van Venetië zondag 3 november - zaterdag 9 november 2013 Met de Firma Van Drie naar de 55ste Biënnale van Venetië zondag 3 november - zaterdag 9 november 2013 Reisleider: André Groeneveld Na de succesvolle en gezellige Lustrum Kunstreis naar de Documenta13 in

Nadere informatie

IJsland - Reykjavik, 4 dagen Stedentrip Reykjavik met Gullfoss, Geysir en Thingvellir, korte stopover op IJsland met Golden Circle excursie

IJsland - Reykjavik, 4 dagen Stedentrip Reykjavik met Gullfoss, Geysir en Thingvellir, korte stopover op IJsland met Golden Circle excursie Wandelreizen / Europa / IJsland Code 315030 LA individuele reis Niveau Accommodatie IJsland - Reykjavik, 4 dagen Stedentrip Reykjavik met Gullfoss, Geysir en Thingvellir, korte stopover op IJsland met

Nadere informatie

Jongeren reis Senegal juli 2018

Jongeren reis Senegal juli 2018 Jongeren reis Senegal juli 2018 Praktische informatie Datum: Zaterdag 14 juli zondag 29 juli (datum kan, in overleg met de deelnemers, nog een beetje verschoven worden, afhankelijk van de vluchtprijzen.)

Nadere informatie

CAMPER EXPRESS EARLY BIRD TARIEVEN

CAMPER EXPRESS EARLY BIRD TARIEVEN CAMPER EXPRESS EARLY BIRD TARIEVEN Geldig t/m 15 december 2010 Freewheeling & Citybreak Retouren Vliegretouren ZOMER 2011 Camper Express EARLY BIRD Freewheeling & Citybreak vliegretouren zomer 2011 Extra

Nadere informatie

Programmaboekje. Talenreis Engeland t/m 14 oktober. Dit boekje is van:

Programmaboekje. Talenreis Engeland t/m 14 oktober. Dit boekje is van: Programmaboekje Talenreis Engeland 2016 11 t/m 14 oktober Dit boekje is van: Beste leerlingen, Voor jullie ligt het programmaboekje van de Talenreis. Dit boekje met het gehele programma van activiteiten

Nadere informatie

Wilt u bij betaling in termijnen de data zelf goed in de gaten houden en op tijd betalen, dit voorkomt een hoop administratieve handelingen.

Wilt u bij betaling in termijnen de data zelf goed in de gaten houden en op tijd betalen, dit voorkomt een hoop administratieve handelingen. Aan de ouder(s) of verzorger(s) van leerlingen uit het derde leerjaar Krommenie, 21 januari 2016 Betreft: meerdaagse schoolreis Londen, 19 t/m 23 september 2016 Kenmerk: FdK/jb/16-024 Geachte mevrouw,

Nadere informatie

MENTS. New York. Door de ogen van Lady Liberty

MENTS. New York. Door de ogen van Lady Liberty M & MORE MENTS New York Door de ogen van Lady Liberty Groepsreis van 19 tot 24 augustus Nederlandstalige begeleiding vanuit Brussel Aanvullende Nederlandstalige gidsen ter plaatse M & MENTS MORE PROGRAMMA

Nadere informatie

Vakantie 2018, zondag 02 september donderdag 20 september 2016

Vakantie 2018, zondag 02 september donderdag 20 september 2016 1 Vakantie 2018, zondag 02 september donderdag 20 september 2016 Route: Dag Datum Van Naar Afstand Reistijd zondag 2-9-2018 AMS SFO dinsdag 4-9-2018 San Francisco, CA Merced, CA 209 k 02:15 woensdag 5-9-2018

Nadere informatie

Introductie. Mennonite Heritage Tours. Website te vinden onder: www.mennoniteheritagetours.eu

Introductie. Mennonite Heritage Tours. Website te vinden onder: www.mennoniteheritagetours.eu Introductie Mennonite Heritage Tours. Website te vinden onder: www.mennoniteheritagetours.eu Uitgangspunten MWC 2015 reis: Ontmoeting met Mennonite gemeenten en Mennonite organisaties als MCC. Mennonite

Nadere informatie

Na aankomst van de vlucht kan de huurauto worden opgehaald en rijdt men naar het hotel in Toronto.

Na aankomst van de vlucht kan de huurauto worden opgehaald en rijdt men naar het hotel in Toronto. Reisvoorstel Brides run Niagara Falls augustus 2011 Vluchtschema: 09 augustus TS 351 Amsterdam Toronto 09.30-11.45 15 augustus TS 350 Toronto Amsterdam 18.30-07.45* OF 09 augustus KL 691 Amsterdam Toronto

Nadere informatie

Programmaboekje. Talenreis Engeland t/m 20 oktober. Dit boekje is van:

Programmaboekje. Talenreis Engeland t/m 20 oktober. Dit boekje is van: Programmaboekje Talenreis Engeland 2017 17 t/m 20 oktober Dit boekje is van: Beste leerlingen, Belangrijke telefoonnummers Voor jullie ligt het programmaboekje van de Talenreis. Dit boekje met het gehele

Nadere informatie

begeide citytrip New York

begeide citytrip New York Tailor Made Travel presenteert: begeide citytrip New York Van 26 tot 31 augustus 2017 Dag 1 zat 26 aug2017 Brussel JFK Afspraak op de luchthaven van Zaventem om 8u Vlucht met SN Brussels Airlines vanuit

Nadere informatie

DAG 1 vrijdag

DAG 1 vrijdag The IJmuiden Newcastle ferry DAG 1 vrijdag 09-09-2011 420km Vertrek uit IJmuiden om 17:00 uur. Op de ferry hebben we een luxe cabines met zeezicht gereserveerd, maar je kunt natuurlijk ook eerst lekker

Nadere informatie

CAMPER EXPRESS EARLY BIRD TARIEVEN

CAMPER EXPRESS EARLY BIRD TARIEVEN CAMPER EXPRESS EARLY BIRD TARIEVEN Geldig t/m 15 december 2010 Freewheeling & Citybreak Retouren Vliegretouren ZOMER 2011 Camper Express EARLY BIRD Freewheeling & Citybreak vliegretouren zomer 2011 Extra

Nadere informatie

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019 2019 Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma Vertrek op zaterdag : 13 april 2019 18 mei 2019 28 september 2019 12 oktober 2019 verblijf in Hotel Apolo **** (viersterren) in half pension fietsbegeleider

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jubarkas wordt in augustus een tweedaags

Nadere informatie

t camperkrantje versie 7

t camperkrantje versie 7 t camperkrantje versie 7 Woensdag 11 mei 2011 Alle camperspecials en kortingen voor u op een rijtje! Wij presenteren u: Maatschappij Onderwerp Geldig t/m Pagina Go West 15% LAST MINUTE Special NIEUW! 31-05-11

Nadere informatie

Vertrek: Terug: vrijdag 30 september rond 2100 uur in Naaldwijk. Begeleiders:

Vertrek: Terug: vrijdag 30 september rond 2100 uur in Naaldwijk. Begeleiders: Londen Vertrek: Heen: maandag 26 september: 6.15 uur op het ISW: Professor Holwerdalaan 54/56, Naaldwijk verzamelen. Vertrek 6.45 uur. Wees op tijd en zorg dat je ID/ paspoort in je handbagage zit; dus

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

Downtown / Hudson River / Little Italy / China Town / Soho / Greenwich Village

Downtown / Hudson River / Little Italy / China Town / Soho / Greenwich Village Citytrip New York van DO 31/03 tot MA 04/04/2016 GEEN SINGLETOESLAG! OOK VOOR NIET-LEDEN! We bezoeken New York tijdens de paasvakantie gedurende 5 dagen met vertrek op donderdag 31 maart. Deze citytrip

Nadere informatie

Harriniva: Powder Pro

Harriniva: Powder Pro FINS LAPLAND: Harriniva: Powder Pro Individuele afreis (5 dagen/4 nachten) Ontdek Europa s laatste wildernis per sneeuwscooter. U kan niet authentieker en dichter bij de natuur staan dan tijdens deze unieke

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jurbarkas wordt in augustus een

Nadere informatie

PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.pv-gemeente-heerlen.nl

PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.pv-gemeente-heerlen.nl PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.pv-gemeente-heerlen.nl 4 Daagse reis Edinburgh donderdag 13 t/m zondag 16 september 2012 We hebben 48 tickets met vroeg boekkorting. Op = Op weg = pech Vroeg boekkorting

Nadere informatie

Accommodatie in gastgezin of residentie in New York

Accommodatie in gastgezin of residentie in New York EASY LANGUAGES Accommodatie in gastgezin of residentie in New York Waarom dit programma? Vanaf 18 jaar Vanaf 2 weken Ontdek de "Big Apple" zonder beperkingen Gastgezin of residentie Bestemming New-York

Nadere informatie

Londen oktober Begeleiders. Dhr. J. Nauta Dhr. W. Angel Dhr. A. Domhof Mevr. M. Otten Mevr. M. v.d. Bremer Mevr. V.

Londen oktober Begeleiders. Dhr. J. Nauta Dhr. W. Angel Dhr. A. Domhof Mevr. M. Otten Mevr. M. v.d. Bremer Mevr. V. Londen 16-20 oktober 2017 Begeleiders Dhr. J. Nauta Dhr. W. Angel Dhr. A. Domhof Mevr. M. Otten Mevr. M. v.d. Bremer Mevr. V. Hageman 1 Algemene regels Het is een leuke en interessante werkweek Geen voorloper

Nadere informatie

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension )

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) 14 daagse rondreis U.S.A. 2018 Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) Vertrek dinsdag : 06 november 2018 Rondreis wordt aangeboden in : kamer + ontbijt WASHINGTON

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

PROGRAMMA. Handelsmissie naar Curaçao en Bonaire 7 16 september 2005

PROGRAMMA. Handelsmissie naar Curaçao en Bonaire 7 16 september 2005 PROGRAMMA Vervoer van en naar Schiphol Op eigen gelegenheid. Handelsmissie naar Curaçao en Bonaire 7 16 september 2005 Vluchten Woensdag 7 september Amsterdam Curaçao (Hato) KL 735 13.05 16.40 uur Donderdag

Nadere informatie

WINTERSTAGE 2016 06/01/2016 11/01/2016 Marbella (Spanje)

WINTERSTAGE 2016 06/01/2016 11/01/2016 Marbella (Spanje) WINTERSTAGE 2016 06/01/2016 11/01/2016 Marbella (Spanje) WINTERSTAGE 2016 WINTERSTAGE 2016 Na de uitstekende ervaringen die Essevee afgelopen vier seizoenen gehad heeft in Marbella, werd door de sportieve

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene - Delphi Per taxibusje vanuit Genk

Nadere informatie

20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand

20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand 20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand Thailand is een zeer veelzijdig land en tijdens deze reis maakt u kennis met een aantal bijzondere hoogtepunten, zoals de bruisende hoofstad Bangkok,

Nadere informatie

Food, Vers & Retail Studiereis Hongkong

Food, Vers & Retail Studiereis Hongkong Food, Vers & Retail Studiereis Hongkong Inclusief bezoek aan Hofex 4 10 mei 2019 InnoBrands Media partners: Studiereis: innovatie & inspiratie Vernieuwing is essentieel voor elke bedrijfsvoering. Maar

Nadere informatie

Overzicht van de diverse reizen - Cultuurreizen naar diverse steden (Berlijn, Londen en Parijs) - Een snowboardreis naar Oostenrijk.

Overzicht van de diverse reizen - Cultuurreizen naar diverse steden (Berlijn, Londen en Parijs) - Een snowboardreis naar Oostenrijk. Overzicht van de diverse reizen Sg Twickel locatie Woolderesweg juli 2014 Het TWICKEL College heeft de afgelopen schooljaren een totaalprogramma kunnen aanbieden voor de leerlingen in Havo-4 en Atheneum-5

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN TOSCANE WALKING EVENT MONTECATINI TERME ITALIË In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen worden er nu op steeds meer plaatsen in het buitenland Vierdaagses georganiseerd.

Nadere informatie

4 DAAGSE MINICRUISE / KOORREIS NAAR ENGELAND

4 DAAGSE MINICRUISE / KOORREIS NAAR ENGELAND 4 DAAGSE MINICRUISE / KOORREIS NAAR ENGELAND VAN 27 T/M 30 NOVEMBER 2013 Programma: Van 27 november t/m 30 november wordt er een Kerstreis georganiseerd naar Engeland voor koorleden en partners van de

Nadere informatie

Thema Sportief. Backpackcursus in Thailand, 30 dagen

Thema Sportief. Backpackcursus in Thailand, 30 dagen Thema Sportief Backpackcursus in Thailand, 30 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok Dag 4 Bangkok - Ratchaburi Dag 5 Ratchaburi - Bangkok Dag 6 Bangkok Dag 7 eigen

Nadere informatie

Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse.

Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse. Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse. Begeleiding door Patsy en Dirk Nollet en lokale gidsen. Dag 1 : vrijdag 21 september 2012 : Vertrek

Nadere informatie

t camperkrantje versie 6

t camperkrantje versie 6 t camperkrantje versie 6 Woensdag 6 april 2011 Alle camperspecials en kortingen voor u op een rijtje! Wij presenteren u: Maatschappij Onderwerp Geldig t/m Pagina Owasco Owasco / Air Transat Spring Special

Nadere informatie

Met LANDELIJKE GILDE MALDEREN. naar

Met LANDELIJKE GILDE MALDEREN. naar Met LANDELIJKE GILDE MALDEREN naar 3 1 2 Bezoek aan de staten: California, Arizona en Nevada Onze HOTELS Sheraton Fisherman's Wharf Hotel 2500 Mason Street, San Francisco, CA 94133 2 nachten 2 nachten

Nadere informatie

Londen oktober 2016

Londen oktober 2016 Londen 10-14 oktober 2016 Begeleiders Dhr. J. Nauta Dhr. W. Angel Mevr. M. Otten Mevr. M. v.d. Bremer Mevr. V. Hageman Algemene regels Het is een leuke en interessante werkweek Geen voorloper op de vakantie

Nadere informatie

New York. Summer Class New York 2013. Info New York Transport Hotels Excursies. Nele Degryse Product Manager Noord-Amerika

New York. Summer Class New York 2013. Info New York Transport Hotels Excursies. Nele Degryse Product Manager Noord-Amerika New York Summer Class New York 2013 Info New York Transport Hotels Excursies Nele Degryse Product Manager Noord-Amerika New York Beste reisperiode 1. Prijzen - Goedkoopste periode: jan februari / maart

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Rotterdam.

Met de Fotografie op reis naar Rotterdam. Met de Fotografie op reis naar Rotterdam. PROGRAMMA ROTTERDAM ZATERDAG 19 MAART: 07:00 uur Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen

Nadere informatie

EXCURSIE PARIJS HAVO 4 10 t/m 14 oktober 2016

EXCURSIE PARIJS HAVO 4 10 t/m 14 oktober 2016 EXCURSIE PARIJS HAVO 4 10 t/m 14 oktober 2016 Programma - Inleiding - Programma in Parijs - Praktische zaken in Parijs - Gedragsprotocol - Gegevensformulier - Inleveren gedragsprotocol - Eventuele vragen

Nadere informatie

Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: E: W:

Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: E: W: Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: 06 28 22 54 40 E: marit@thetravelclub.nl W: http://www.thetravelclub.nl/marit Beste Toppers, Bijgaand wat meer informatie over de ondernemerstrip van 2019.

Nadere informatie

Wicklow Dublin 7 dagen

Wicklow Dublin 7 dagen Wicklow Dublin 7 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 855 Over de Wicklow Way, door de tuin van Ierland De Ieren zelf noemen hun eigen (ei-)land "Eire" en de hoofdstad Dublin "Baile Atha Cliath". Oud

Nadere informatie

TEXTIELREIS MAROKKO, 8 DAGEN

TEXTIELREIS MAROKKO, 8 DAGEN TEXTIELREIS MAROKKO, 8 DAGEN 22 29 September 2019 899 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Cultuur, natuur, Marrakesh, winkelen, vrouwenorganisaties, weef- en borduurworkshops met lokale vrouwen, kookworkshop,

Nadere informatie

ONTDEK MILAAN MET BRUNO

ONTDEK MILAAN MET BRUNO ONTDEK MILAAN MET BRUNO VAN 29 APRIL 2018 01 MEI 2018 Het hoofd van het koele noorden met het temperament van het hete zuiden. Milaan, de economische metropool, het modeparadijs, de mediahoofdstad. In

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Londen.

Met de Fotografie op reis naar Londen. Met de Fotografie op reis naar Londen. PROGRAMMA LONDEN 06:30 uur # Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen parkeren. 11:00 uur (Eng)#

Nadere informatie

Informatiebrochure Cursusreis 2014

Informatiebrochure Cursusreis 2014 Cursusreis 2014 DE BANGE, BLIJE, BOZE OF BEDROEFDE PATIËNT EMOTIES DE BAAS 2 Sevilla Sevilla, waar altijd de zon schijnt. Sevilla is een gemeente en de hoofdstad van de Spaanse autonome regio Andalusië,

Nadere informatie

UITNODIGING LEDENREIS 31 oktober 3 november 2012 ISTANBUL

UITNODIGING LEDENREIS 31 oktober 3 november 2012 ISTANBUL UITNODIGING LEDENREIS 31 oktober 3 november 2012 ISTANBUL Waar oost en west elkaar ontmoeten. Waarom Istanbul? Viering van 400 jaar diplomatieke betrekkingen Nederland -Turkije Poort van Azië Veel economische

Nadere informatie

13-18 jaar - New York Summer camp

13-18 jaar - New York Summer camp EASY LANGUAGES 13-18 jaar - New York Summer camp Waarom dit programma? Van 13 tot 18 jaar Wereldtaal Een mozaïek van culturen Amerikaanse campus Tripjes naar de stad New York Mix van nationaliteiten Toezicht

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus Hartelijk dank voor uw belangstelling in Ervaar Reizen. Speciaal voor diegene die een fantastische

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen!

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni 2017 ATC Nederland 161109-04 Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Zweden is het grootste land van het Scandinavisch schiereiland. Het land strekt zich uit van de gematigde

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

Studiereizen augustus 2014 toekomstige leerlingen HAVO5 / VWO5. 12 Maart 2014

Studiereizen augustus 2014 toekomstige leerlingen HAVO5 / VWO5. 12 Maart 2014 Studiereizen augustus 2014 toekomstige leerlingen HAVO5 / VWO5 12 Maart 2014 Welkom Idee achter de studiereizen Keuze van de bestemmingen Overige informatie Idee achter de studiereizen Groepsvorming Educatief

Nadere informatie

15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN...

15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN... COSTA RICA MAART 2020 15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN... Summer-themed tips and tricks for the whole family DAG 1 Vertrek vanuit Brussel of Amsterdam naar San

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

begeide citytrip New York

begeide citytrip New York Tailor Made Travel presenteert: begeide citytrip New York Van 26 tot 31 augustus 2017 Dag 1 zat 26 aug2017 Brussel Newark Afspraak op de luchthaven van Zaventem om 08u00 Vlucht met SN Brussels Airlines

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

Fly & drive Andalusië

Fly & drive Andalusië Page 1 of 5 Fly & drive Andalusië In Spanje stichtten de Arabieren een rijk dat een hoge beschaving en een grote welvaart kende, waarbij de rest van Europa verbleekte. De belangrijkste gebeurtenissen in

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND De kalender van de International Walking Association (IML) breid zich steeds verder uit. Vanaf 2015

Nadere informatie

Wanneer: zondag 27 januari t/m donderdag 31 januari (hier komen we donderdag ook weer aan) luxe touringcar o.b.v. 2 chauffeurs (Kupers)

Wanneer: zondag 27 januari t/m donderdag 31 januari (hier komen we donderdag ook weer aan) luxe touringcar o.b.v. 2 chauffeurs (Kupers) Wanneer: zondag 27 januari t/m donderdag 31 januari 2019 Vertrekplaats: Vertrektijd: Vervoer: busbedrijf Kupers (Kampershoek), Weert (hier komen we donderdag ook weer aan) 15:00 uur luxe touringcar o.b.v.

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10 / 17 DAGEN VANAF 695,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA**

AANBIEDING BALI 10 / 17 DAGEN VANAF 695,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA** AANBIEDING BALI 10 / 17 DAGEN VANAF 695,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA** Ligging: In het centrum van Kuta op enkele minuten lopen van het strand en

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Londen.

Met de Fotografie op reis naar Londen. Met de Fotografie op reis naar Londen. PROGRAMMA LONDEN 06:30 uur # Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen parkeren. 11:00 uur (Eng)#

Nadere informatie

ROUTEBESCHRIJVING CAMPERTOCHT DOOR USA, 20-04 t/m 11-05-2008 DAG BESTEMMING BIJZONDERHEDEN ROUTE + AFSTAND ALTERNA- TIEVEN

ROUTEBESCHRIJVING CAMPERTOCHT DOOR USA, 20-04 t/m 11-05-2008 DAG BESTEMMING BIJZONDERHEDEN ROUTE + AFSTAND ALTERNA- TIEVEN 20/4 21/4 22/4 Vlucht naar LA met KLM in Boeing 747-400 Ophalen camper, rijden naar libu Beach RV Park Universal Studios, KOA Pomona Vertrek 20-04 om 13:30 uur. Vlucht KL601 (stoelen 24A, 24B, 25A en 25B).

Nadere informatie

individuele wandelvakantie vanaf 602 De groene rust van Zuid-West Engeland

individuele wandelvakantie vanaf 602 De groene rust van Zuid-West Engeland Exmoor 6 dagen individuele wandelvakantie vanaf 602 De groene rust van Zuid-West Engeland Voor Dunster en het Exmoor National Park helpen we u eerst even in te zoomen op de kaart! Achter Bristol ligt de

Nadere informatie

Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis. Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017

Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis. Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017 Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017 Programma : Dag 1: zondag 06 augustus 2017 Vertrek rond 18u10 vanuit Brussel via Doha naar Colombo Sri Lanka. Dag

Nadere informatie

Whiskyreis Schotland

Whiskyreis Schotland Slijterij Bij Bert Whiskyreis Schotland 01 03 oktober 2017 The Travel Club Teun van Wel 1 Pagina Bij Bert gaat op whiskyreis, en u mag mee! Dit najaar gaat het gebeuren, op whiskyreis met slijterij Bij

Nadere informatie