21-daagse LUXE rondreis

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "21-daagse LUXE rondreis"

Transcriptie

1 21-daagse LUXE rondreis J a v a & B a l i J a k a r t a, B o g o r, B a n d u n g, L o s a r i, Y o g y a r t a, S o l o, M a l a n g, S u r a b a y a, U b u d, S e m i n y a k Vanaf 4.995,- 5 t / m 2 5 s e p t e m b e r

2 Beste reisliefhebber, Met trots presenteren wij u een betoverende reis naar het Indonesische Java en Bali! Indonesië is een land waar wij Nederlanders iets mee hebben. We delen een stukje geschiedenis (niet de meest fraaie, volgens sommigen) en die is hier en daar nog zichtbaar en merkbaar. Het land wordt gevormd door een groot aantal eilanden, waarvan Sumatra, Java en Bali voor toeristen de bekendste zijn. De Aziatische mystiek, gecombineerd met het gedeelde verleden, maakt dat velen het land graag zouden willen bezoeken. Disma Reizen opent voor u de deuren naar de Gordel van Smaragd met een uitgekiende selectie van wat Java en Bali te bieden hebben, zoveel mogelijk gebruikmakend van een hoog niveau aan comfort. Gaat u met ons mee? Lees deze brochure voor meer informatie over deze indrukwekkende reis. Selamat jalan! Met vriendelijke groet, Werner van Disseldorp Directeur Disma Reizen

3 Dag 1 donderdag 5 september Vertrek Amsterdam naar Jakarta We reizen samen met een bus vanuit Tilburg e.o. naar de luchthaven Schiphol Airport. Vanuit hier vliegen we met Singapore Airlines via Singapore naar Jakarta. Dag 2 vrijdag 6 september Aankomst in Jakarta Bij aankomst op de luchthaven van Jakarta worden we verwelkomd door onze lokale reisleider. Om een indruk van de stad te krijgen maken we, na een koffie-/introductiestop, een stadstour door Jakarta. Deze tour begint met een bezoek aan de Sunda Kelapa haven waar u de mooie houten Buginese boten kunt zien die nog steeds worden geladen en gelost met de hand. Zij aan zij zien we zowel oude architectuur (zoals een traditionele Nederlandse brug en het stadhuis) als nieuwe wolkenkrabbers. De lunch wordt geserveerd in een lokaal restaurant. Vervolgens worden we naar ons hotel gebracht.

4 Dag 3 zaterdag 7 september Jakarta - Bogor In de ochtend reizen we door naar de meer rustige en aangename stad Bogor, het aan de voet van de 2211 meter hoge Gunung Salak gelegen voormalige Buitenzorg, dat in de koloniale tijd diende als Nederlands buitenverblijf. In Bogor bezoeken we de wereldberoemde botanische tuinen Kebun Raya. Deze prachtige tuinen omvatten maar liefst 80 hectare en tellen tenminste verschillende soorten bomen, planten en palmen. De tuinen liggen rond het voormalig presidentieel paleis. Een wandeling door de tuinen brengt ons langs rivieren naar de Lotus vijvers. Centraal ligt een sfeervol koloniaal thee- en koffie huis. Dag 4 zondag 8 september Bogor - Bandung Vandaag reizen we verder naar Bandung, uw eerste kennismaking met het weelderige Javaanse landschap. We komen langs de Gunung Mas theeplantages waar het complete theeproces te zien is. Via de Puncak bergpas rijden we verder. Op deze pas kunnen we genieten van een prachtig en weids uitzicht over de theeplantages en rijstvelden. Aan het einde van de dag komen we aan in Bandung.

5 Dag 5 maandag 9 september Bandung In de ochtend rijden we een klein stukje naar het noorden van Bandung waar we de actieve vulkaan Tangkuban Perahu zullen bezoeken. Bij het naderen van de krater van deze 2076 meter hoge vulkaan ziet u zwavelwolken die uit de knalgele zwavelgaten omhoog komen. Vanuit hier bezoekt u ook de warmwaterbronnen in het nabijgelegen dorpjes Ciater en Mariabaya (neem voor de zekerheid badkleding en een handdoek mee). We lunchen in een lokaal restaurant en in de namiddag bezoeken we de beroemde Angklung school van Pak Ujo. Hier bent u getuige van een traditioneel gamelan optreden. De gamelan is een typisch Indonesisch muziekinstrument, gemaakt van bamboe. Dag 6 dinsdag 10 september Bandung - Kutoarja, Losari Vandaag start een vroege wake-up-call uw dag. U wordt naar het station gebracht waar we de eerste klas trein naar Kutoarjo nemen. Gedurende een ongeveer 6 uur durende treinreis geniet u van prachtige uitzichten op terrassen van rijstvelden en blauwe slapende valleien. Bij aankomst in Kutoarjo wordt u naar uw hotel in Losari gebracht.

6 Dag 7 woensdag 11 september Losari Deze dag in Losari is vrij te besteden. Het hotel organiseert diverse activiteiten waar u gratis aan mee kunt doen zoals: een koffieplantage-tour, diverse Javaanse culturele activiteiten zoals dans en batik, yoga, traditionele krijgskunst en nog meer. De lunch en het diner worden in het hotel geserveerd. Dag 8 donderdag 12 september Losari - Yogyakarta Vanuit Losari brengt u een bezoek aan de Borobodur. Dit is een van de grootste boeddhistische heiligdommen ter wereld. Het bedevaartsoort dateert uit de 9e eeuw. Het is opgebouwd uit verschillende terrassen met maar liefst verschillende reliëfs en 400 opengewerkte stoepa s die de weg naar het Nirwana tonen. U kunt hier ook met paard en wagen (Andong) worden vervoerd (tegen betaling). Hierna reizen we verder naar Yogyakarta.

7 Dag 9 vrijdag 13 september Yogyakarta Yogyakarta is een geweldige plek om te verblijven. Het is een kleurrijke stad met een leuke sfeer. Vandaag maakt u per riksja kennis met deze culturele stad. U wordt naar het Kraton gebracht, waar u de elegante traditionele Javaanse architectuur kunt bewonderen, rondgeleid door een lokale gids. Het paleis ligt in het centrum van de stad en werd in 1755 door Prins Mangkubumi gebouwd. Loop ook door de vele nauwe steegjes met batik en poppenspellen, of verwonder u in Malioboro Street over het markt- en winkelaanbod. Hier is het van s morgens vroeg tot heel laat in de nacht druk. Het is een ontmoetingsplaats van studenten, toeristen en straatverkopers. In de avond zult u een optreden van het klassiek Ramayana ballet bijwonen waarna we de avond afsluiten met een diner in de Old Garden Paviljon van het Ambarrukmo Paleis (definitieve locatie is onder voorbehoud). Dit paleis is omgebouwd tot hotel en biedt u een unieke culinaire ervaring. Dag 10 zaterdag 14 september Yogyakarta - Solo Vanuit Yogyakarta brengt u eerst een bezoek aan de beroemde Prambanan tempels. Dit hindoeïstisch tempelcomplex op de heuvels van de Lawu vulkaan, gebouwd in 850 na Christus, is van imposante schoonheid. Het is geheel gewijd aan de goden Brahma, Shiva en Vishnu en bestaat uit een groot aantal tempels. Vanuit hier reizen we door naar Solo. In Solo zullen we het bekende Mangkunegaran Paleis bezoeken.

8 Dag 11 zondag 15 september Solo - Malang In de ochtend bezoekt u de tempel Candi Sukuh; deze staat bekend om zijn erotische beelden. Meest waarschijnlijk is het een vruchtbaarheidstempel, gewijd aan Siwa. Hierna zal een lange reis ons naar Malang brengen. U stopt tijdens deze reis op verschillende plaatsen zoals Madioen en Pare. Dag 12 maandag 16 september Malang We bezoeken de Pelangi waterval en de Jago tempel. In de middag rijden we met een landrover naar een hoger punt zodat we een prachtig uitzicht hebben op de zonsondergang bij de vulkaan Bromo. U steekt de zee van zand over en klimt 246 treden naar de top van Bromo. Op de terugweg dineert u in Probolinggo.

9 Dag 13 dinsdag 17 september Malang - Surabaya In de ochtend is er nog tijd om van Malang te genieten of lekker uit te rusten. Daarna rijden we verder naar de miljoenenstad Surabaya, de hoofdstad van Oost-Java. Tot ongeveer 1900 was dit de belangrijkste zeehaven van de Indonesische archipel. Tegenwoordig is het de tweede haven van het land, na Tanjung Priok in Jakarta. De meest interessante delen van de stad zijn de oude Arabische en Chinese wijken aan de noordkant van de stad. Hier kunt u met de gids een wandeling maken door de smalle straatjes in de buurt van de moskee, waar veel kraampjes staan met handgeweven stoffen uit alle delen van Java. Dag 14 woensdag 18 september Surabaya - Bali, Ubud Vanuit het hotel worden we naar de luchthaven gebracht, we vliegen vandaag met Garuda Airlines naar Bali. Vanaf de luchthaven Denpasar wordt u rechtstreeks naar uw hotel in Ubud gebracht.

10 Dag 15 donderdag 19 september Ubud Vandaag maken we een fietstocht over het platteland van Bali om zo getuige te zijn van het dagelijks leven van de rijstboeren en ambachtslieden. U wordt bij uw hotel opgehaald en naar het startpunt Kintamani gebracht. Hier ontbijten we eerst waarna we aan onze fietstocht beginnen. We fietsen de komende twee en een half uur en kunt stoppen wanneer u wilt om bijvoorbeeld foto s te maken en de lokale bevolking te bezoeken. U bent in de gelegenheid om kennis te maken met het dorpsleven, de rijst- en groenteteelt, ceremonies en het gezinsleven. We maken ook een korte wandeling naar de rijstvelden waar u kunt zien hoe de rijst geoogst en verwerkt wordt. Hierna laten we u kennis maken met een koffieplantage en enkele magische planten die kenmerkend zijn voor Bali. Vervolgens bezoeken we een dorpstempel en leert u meer over Balinese spirituele overtuigingen. Na de fietstocht worden we naar een traditioneel Balinees huis gebracht voor een geweldige lunch bij de familie van de gids Wayan. U wordt getrakteerd op een echte Balinese maaltijd met kip of gerookte eend. Dit persoonlijke welkom in zijn traditionele gezinsleven is een echt hoogtepunt. Met een oprecht warm welkom en enthousiasme laat Wayan u kennis maken met zijn cultuur, het hoe en waarom van dagelijkse offers en de relatie tussen Balinese architectuur en haar spirituele praktijken. In de middag bezoeken we de beroemde Pura Tanah Lot, een tempel op rotsformaties in de oceaan. Hierna gaan we terug naar ons hotel. Dag 16 vrijdag 20 september Ubud - Seminyak In de ochtend worden uw onderhandelingsvaardigheden getest op de kunstmarkt bij Ubud en brengt u een bezoek aan het kunstmuseum waar een uitgebreide collectie van de schilderkunst te bezichtigen is van Balinese, Indonesische en buitenlandse kunstenaars. Voordat we doorrijden naar Seminyak brengen we een bezoek aan de het dorp Mas, beroemd om haar houtsnijwerk.

11 Dag 17, 18 & 19 za. 21, zo. 22, ma. 23 september Seminyak U heeft drie hele dagen om te genieten van de zuidkust, heerlijk aan het strand. Een eventuele verlenging behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Dag 20 dinsdag 24 september Vertrek Seminyak naar Amsterdam In de middag worden we van ons hotel naar het vliegveld gebracht vanwaar we terugvliegen naar Amsterdam. Tijdens deze vlucht hebben we een overstap in Singapore. Dag 21 woensdag 25 september Aankomst in Amsterdam Vandaag landen we op Schiphol Airport en zullen we per bus weer huiswaarts keren.

12 Uw verblijf tijdens deze reis: Plaats Hotel Kamertype Datum verblijf Jakarta Dharmawangsa Hotel Executive kamer 6 september Bogor Novotel Deluxe kamer 7 september Bandung Padma Hotel Premier kamer 8-9 september Losari Mesa Stile Run of House (diverse luxe kamers) september Yogyakarta The Phoenix Hotel Deluxe kamer september Solo Sunan Solo Hotel Deluxe kamer 14 september Malang Tugu Malang Superior Deluxe kamer september Surabaya Majapahit Hotel Executive Suite 17 september Ubud Maya Ubud Deluxe Pool Villa september Seminyak Anantara Hotel Ocean Suite september Hotels en kamertypes kunnen nog wijzigen.

13 Uw prijs 21-daagse reis naar Java & Bali Prijs per persoon 4.995,- Toeslag voor 1-persoonskamer 2.228,- Inbegrepen in uw prijs - Luxe transfer van Tilburg e.o. naar Schiphol Airport v.v. - Retourvlucht per gerenommeerde luchtvaartmaatschappij Singapore Airlines - 18 overnachtingen in zeer comfortabele tot deluxe hotels - 17 ontbijten, 14 lunches en 14 diners - Niet alcoholische dranken tijdens de lunches - Treinreis 1e klasse van Bandung naar Kutoarjo inclusief lunch - Binnenlandse vlucht van Surabaya naar Depensar - Nederlands sprekende gidsen op Java en Bali - Lokale gidsen (zo mogelijk Nederlands sprekend) bij de bezienswaardigheden - Bussen van zeer goede kwaliteit, met airconditioning - Alle entreekosten voor de genoemde bezienswaardigheden en monumenten - Alle fooien voor gidsen en chauffeurs - Bagageservice gedurende de hele reis - Eigen deskundige reisbegeleiding van Disma Reizen Niet inbegrepen in uw prijs - Visumkosten Indonesië +- 25,- (te voldoen bij aankomst op de luchthaven) - Vertrekbeslasting uit Indonesië +- 15,- (te voldoen bij vertrek op de luchthaven) - Eventuele toekomstige verhogingen van brandstoftoeslagen - Facultatieve excursies tijdens uw reis - Uitgave van persoonlijke aard zoals drankjes, souvenirs en overige fooien etc. - Annulerings- en / of reisverzekering - Verplichte bijdrage calamiteitenfonds 2.50 per boeking - Disma Reizen administratiekosten per boeking

14 Voor meer informatie: Telefonisch Servicecenter: Tilburg Hart van Brabantlaan JM Tilburg Tel Fax Hilvarenbeek Diessenseweg AE Hilvarenbeek Tel Fax Goirle Tilburgseweg AJ Goirle Tel Fax Beins Travel - Oosterhout Arendshof LK Oosterhout Tel Fax info@beins.nl

20 DGN JAVA / BALI. Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016. Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers

20 DGN JAVA / BALI. Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016. Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers 20 DGN JAVA / BALI Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016 Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers 1 Dag 1 Amsterdam / Jakarta Vandaag vertrek richting Jakarta Dag 2 Jakarta / Bogor Bij aankomst

Nadere informatie

17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ

17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ 17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ Vertrek van 01 November t/m 10 December 2016 en tussen 8 Januari en 14 Juni 2017 van Maandag t/m Vrijdag in de O klasse van Cathay Pacific Privé rondreis minimaal 2 deelnemers

Nadere informatie

Dag 8 Yogyakarta Vrije dag lekker slenteren langs de Marlioboro inkopen doen en even lekker shoppen.

Dag 8 Yogyakarta Vrije dag lekker slenteren langs de Marlioboro inkopen doen en even lekker shoppen. PRIJS VANAF 979,00 P.P. 2-PERSOONS KAMER 20 Dagen Java en Bali vertrek 03 en 04 Juni 2015 Dag 1 Amsterdam/Jakarta Vertrek vanaf Schiphol naar Jakarta op Java in Indonesië Dag 2 Jakarta/Bogor Aankomst Jakarta

Nadere informatie

Hoogtepunten van Indonesië.

Hoogtepunten van Indonesië. Hoogtepunten van Indonesië. Jippie wij gaan een rondreis maken door Java en Bali. Om iedereen te laten zien wat wij mee gaan maken hebben we alles uitgewerkt zodat iedereen een beetje kan meegenieten in

Nadere informatie

Inleiding. Programma. Dag 1: Vlucht naar Jakarta met de maatschappij van uw keuze: KLM; Garuda, Qatar Airways,.

Inleiding. Programma. Dag 1: Vlucht naar Jakarta met de maatschappij van uw keuze: KLM; Garuda, Qatar Airways,. Inleiding Java en Bali zijn twee Indonesische eilanden, naast elkaar gelegen maar toch zo verscheiden. Waar Java ons in vervoering brengt met zijn authenticiteit, uitbundige natuur en mystieke tempels,

Nadere informatie

groups & incentives Programma 22-daagse rondreis Indonesië Vertrekdatum 22 Oktober 2013

groups & incentives Programma 22-daagse rondreis Indonesië Vertrekdatum 22 Oktober 2013 Programma 22-daagse rondreis Indonesië Vertrekdatum 22 Oktober 2013 Dag 1 Amsterdam Jakarta Vertrek vanaf Schiphol met de vlucht van KLM naar Jakarta. Dag 2 Jakarta Aankomst op Sukarno Hatta de luchthaven

Nadere informatie

20 DGN JAVA / BALI V/A 1.099,00

20 DGN JAVA / BALI V/A 1.099,00 20 DGN JAVA / BALI V/A 1.099,00 Vertrek 02 November, en 23 November 2016 Minimaal 6 deelnemers 1 Dag 1 Amsterdam / Jakarta Vandaag vertrek richting Jakarta Dag 2 Jakarta / Bogor Bij aankomst wordt u op

Nadere informatie

PRIJS 995,00 P.P. OP BASIS v/e 2-PERS. KAMER 16 Dagen java Bali vertrek 02 Juni 2015 Gegarandeerd vertrek

PRIJS 995,00 P.P. OP BASIS v/e 2-PERS. KAMER 16 Dagen java Bali vertrek 02 Juni 2015 Gegarandeerd vertrek PRIJS 995,00 P.P. OP BASIS v/e 2-PERS. KAMER 16 Dagen java Bali vertrek 02 Juni 2015 Gegarandeerd vertrek Dag 1 Amsterdam/Jakarta Vertrek vanaf Schiphol naar Jakarta op Java in Indonesië Dag 2 Jakarta/Bandung

Nadere informatie

22 dagen Java Rondreis

22 dagen Java Rondreis Aanbieding Rondje Java WEST, NOORD, MIDDEN, OOST, NOORD, MIDDEN NAAR WEST 22 dagen Java Rondreis Vanaf 2 deelnemers Prijs per persoon op basis van een tweepersoonskamer: 1.349,00 p.p. minimaal 6 personen

Nadere informatie

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN Tourcode: PMDJ-7D-Beperking Bali In samenwerking met onze lokale medewerkers te Bali hebben we voor mensen met een beperking een speciaal programma opgesteld. Vanuit

Nadere informatie

LUXE RONDREIS INDONESIË

LUXE RONDREIS INDONESIË LUXE RONDREIS INDONESIË 17 Daagse Java en Bali tour vanaf 1.629,00 per persoon 2 pers. kamer ( 4 pers) 17 Daagse Java en Bali tour vanaf 1.799,00 per persoon 2 pers. kamer ( 2 pers) Het Reisprogramma Dag

Nadere informatie

FASCINEREND BALI - 10 DAGEN

FASCINEREND BALI - 10 DAGEN FASCINEREND BALI - 10 DAGEN Tourcode: DJ-10D-FB-DJ10 Tijdens deze reis door Bali kun je een kijkje nemen achter de prachtige groene rijstvelden en de witte stranden. Je bezoekt plaatsen waar maar weinig

Nadere informatie

HOTELS Hester Basoeki Guest House, Bogor

HOTELS Hester Basoeki Guest House, Bogor HOTELS Hester Basoeki Guest House, Bogor Guest House Hester Basoeki ligt gelegen in Kampung Wisata Cinangneng. Guest House bestaat uit 10 kamers: Tebu Hotel Bandung, Bandung Tebu Hotel Bandung biedt een

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

LUXE AANBIEDING BALI 14 DAGEN. 999,00 p.p. 2 PK INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL + ONTBIJT EN ALLE TRANSFERS. 4 nachten Ubud 7 nachten Seminyak

LUXE AANBIEDING BALI 14 DAGEN. 999,00 p.p. 2 PK INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL + ONTBIJT EN ALLE TRANSFERS. 4 nachten Ubud 7 nachten Seminyak LUXE AANBIEDING BALI 14 DAGEN 999,00 p.p. 2 PK INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL + ONTBIJT EN ALLE TRANSFERS 4 nachten Ubud 7 nachten Seminyak VILLA CHEMPAKA UBUD PRIVÉ VILLAATJES **** Ligging: Aan de rand maar

Nadere informatie

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Dag 1 Vertrek per bus vanuit België naar Schiphol. We vertrekken vanuit Amsterdam met de KLM op de rechtstreekse vlucht naar Singapore. Het vertrek is voorzien omstreeks

Nadere informatie

Indonesië Sumatra, Java en Bali. 23-daagse vliegreis. Verzorging halfpension Verblijf in 13 hotels Rondreis 2960 km

Indonesië Sumatra, Java en Bali. 23-daagse vliegreis. Verzorging halfpension Verblijf in 13 hotels Rondreis 2960 km Indonesië Sumatra, Java en Bali 23-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 13 hotels Rondreis 2960 km Hoogtepunten van deze reis Leefgebied orang-oetans, Borobudur Vluchten tussen 3 eilanden

Nadere informatie

v. Oldenbarneveltstraat 65 lien@travel-specialist.nl 3862 SG Nijkerk www.travel-specialist.nl F. 033 245 97 04 Postbank 44.62.667

v. Oldenbarneveltstraat 65 lien@travel-specialist.nl 3862 SG Nijkerk www.travel-specialist.nl F. 033 245 97 04 Postbank 44.62.667 23-daagse combinatiereis Java / Lombok/ Gili per auto met privé chauffeur; een uitgebreide verkenningstocht van Java inclusief een afsluiter op Lombok en Gili Deze rondreis brengt u naar alle uithoeken

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302.V2 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Dag 1-31-10-2015 Vertrek per bus vanuit België naar Schiphol. Afspraak aan de luchthaven in Antwerpen om 15h45, vertrek is voorzien om 16h00. We vertrekken vanuit

Nadere informatie

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Voor meer informatie bel met 0297 331682 Myanmar, nu nog bekend onder de oude benaming Birma, ontwikkelt zich de afgelopen paar jaar razendsnel van een niet-toegankelijk

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10 / 17 DAGEN VANAF 695,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA**

AANBIEDING BALI 10 / 17 DAGEN VANAF 695,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA** AANBIEDING BALI 10 / 17 DAGEN VANAF 695,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA** Ligging: In het centrum van Kuta op enkele minuten lopen van het strand en

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 739,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 739,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 739,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele minuten

Nadere informatie

Onze reizen. In het kort de highlights van de omgeving:

Onze reizen. In het kort de highlights van de omgeving: Onze reizen JSB Advies en Bemiddeling is gespecialiseerd in individuele reizen. Hiermee bedoelen wij reizen die u ons laat samenstellen volgens uw wens. Of indien u weet welke route u wilt reizen, zorgen

Nadere informatie

Prijs per persoon bij 6 personen. Prijs per persoon bij 8 personen en meer 1.125,00 p.p. 1 Persoonskamer toeslag 315,00 p.p.

Prijs per persoon bij 6 personen. Prijs per persoon bij 8 personen en meer 1.125,00 p.p. 1 Persoonskamer toeslag 315,00 p.p. AANBIEDING 18 DAAGSE PRIVÉ RONDREIS BALI INCLUSIEF VLIEGBILJET, NEDERLANDSSPREKENDE BEGELEIDING TIJDENS EXCURSIES, HOTELS OP BASIS VAN LOGIES EN ONTBIJT EN ALLE TRANSFERS. Prijs per persoon bij 2 personen

Nadere informatie

23 dagen Java en Bali groepsrondreis

23 dagen Java en Bali groepsrondreis 23 dagen Java en Bali groepsrondreis Dag 1 Amsterdam / Jakarta Vertrek vanaf Schiphol richting Jakarta in Indonesië Dag 2 Aankomst Jakarta U bent vandaag aangekomen op Jakarta bij aankomst staat het reisteam

Nadere informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Klassiek Zuid-Afrika 22-daagse rondreis Klassiek Zuid-Afrika Vanaf 4.295,- 2 0 s e p t e m b e r t / m 1 1 o k t o b e r 2 0 1 5 Beste reisliefhebber, Wij hebben als zo velen Zuid-Afrika in ons hart gesloten. Al vaker hebben

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Palm Beach te Tuban Hotel Palm Beach: Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op

Nadere informatie

7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN TUBAN VANAF

7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN TUBAN VANAF AANBIEDING BALI 23 DAGEN HOTEL WISSELPLAN: ISSELPLAN: 7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN TUBAN VANAF 899,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS ONTBIJT EN 2 TRANSFERS Hotel Bakungsari te

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

3e dag, Jakarta ( Java)

3e dag, Jakarta ( Java) 16 Daagse PRIVÉ RONDREIS Java en Bali 1.099,00 p.p. 2 pers. Kamer( 4 personen) toesl. gids 65,00 p.p. 1.199,00 p.p. 2 pers. Kamer( 2 personen) toesl. gids 130,00 p.p. Het Reisprogramma Dag 1: Amsterdam

Nadere informatie

AANBIEDING ANBIEDING BALI

AANBIEDING ANBIEDING BALI AANBIEDING ANBIEDING BALI 23 DAGEN HOTEL WISSELPLAN ISSELPLAN: 7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN TUBAN VANAF 929,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari

Nadere informatie

REISVOORSTEL FAMILIE LUIJENDIJK BALI

REISVOORSTEL FAMILIE LUIJENDIJK BALI REISVOORSTEL FAMILIE LUIJENDIJK BALI Vluchtschema Vluchtschema Zondag 30 aug. Amsterdam Vertrek: 11.30uur Aankomst Singapore 06.00uur* Maandag 31 aug. Singapore Vertrek: 09.35uur Aankomst Denpasar 12.05uur

Nadere informatie

AANBIEDING ANBIEDING BALI

AANBIEDING ANBIEDING BALI AANBIEDING ANBIEDING BALI 23 DAGEN HOTEL WISSELPLAN ISSELPLAN: 7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN TUBAN VANAF 929,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS ONTBIJT EN 2 TRANSFERS Hotel Bakungsari

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

SINGAPORE & BALI. 21 Februari- 3 Maart 2016 12 dagen

SINGAPORE & BALI. 21 Februari- 3 Maart 2016 12 dagen SINGAPORE & BALI 21 Februari- 3 Maart 2016 12 dagen SINGAPORE & BALI 21 Februari- 3 Maart 2016 Deze reis gaat van start in één van de Meest dynamische metropolen van Zuidoost Azië: Singapore. Hierna volgen

Nadere informatie

Programma SINGAPORE EN BALI

Programma SINGAPORE EN BALI Programma SINGAPORE EN BALI Dag 1-05-03-2017 Afspraak in Zaventem om 11h30. Uw begeleider is Dhr David Delbrouck. We vertrekken vanuit Brussel met Emirates op de vlucht naar Singapore, met overstap in

Nadere informatie

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BOUTIQUE MAISON AT C & SPA**** Gratis upgrading naar Deluxe

Nadere informatie

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 De Yogareis is van vrijdag t/m zaterdag. Het programma ziet er als volgt uit: Dag 1 - Vrijdag Aankomst Kathmandu. Transfer naar Boudha little Tibet Shambaling

Nadere informatie

INDONESIA,... een oosterse cocktail

INDONESIA,... een oosterse cocktail INDONESIA,... een oosterse cocktail In het eerste gedeelte van deze reis laten we U kennismaken met de hoogtepunten van Centraal Java. Een bezoek aan de kleine dorpjes rond de bekende cultuurstad Yogyakarta,

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 799,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 799,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 799,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Palm Beach te Tuban Hotel Palm Beach: Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene - Delphi Per taxibusje vanuit Genk

Nadere informatie

Unieke 17-daagse groepsrondreis Bali en Sulawesi

Unieke 17-daagse groepsrondreis Bali en Sulawesi Unieke 17-daagse groepsrondreis Bali en Sulawesi De reis van dag tot dag Dag 1, 17 oktober 2008 Vertrek vanuit België voor de intercontinentale vlucht naar Denpasar. Dag 2,18 oktober 2008 Aankomst in Denpasar,

Nadere informatie

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK Deze luxe heeft u verdient voor u special luxe aanbieding in deze prachtige villa s Profiteer hiervan!!!!!! SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK PAKKET 13 DAGEN 2 PERSONEN 1.099,00

Nadere informatie

11- daagse studierondreis door Amerika

11- daagse studierondreis door Amerika 11- daagse studierondreis door Amerika Van San Francisco via Death Valley, Grand Canyon naar Las Vegas 8-18 februari 2014 Met onderweg bezoek aan o.a.: World Ag Expo, grote landbouwbeurs in Tulare Boerderijen

Nadere informatie

18-Daagse rondreis Indonesië

18-Daagse rondreis Indonesië Weststraat 5a, 4421 AC Kapelle. Tel.nr. 0113 344619 alice.sandra@personaltouchtravel.nl 18-Daagse rondreis Indonesië Dag 1, 20 oktober 2014: Amsterdam Denpasar - Medan Vertrek vanaf Amsterdam voor de vliegreis

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Palm Beach te Tuban Hotel Palm Beach: Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op

Nadere informatie

AANBIEDING ANBIEDING BALI

AANBIEDING ANBIEDING BALI AANBIEDING ANBIEDING BALI 24 DAGEN HOTEL WISSELPLAN ISSELPLAN: 7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN tuban VANAF 919,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari

Nadere informatie

PAKKETTEN behalve op Vrijdag, Zaterdag en Dinsdag met Garuda Indonesia Airlines.

PAKKETTEN behalve op Vrijdag, Zaterdag en Dinsdag met Garuda Indonesia Airlines. PAKKETTEN KETTEN van 31 dagen BALI vertrek elke dag behalve op Vrijdag, Zaterdag en Dinsdag met Garuda Indonesia Airlines. 2018 2019 Inbegrepen: Niet Inbegrepen: Alle Intercontinentale ntinentale vluchten

Nadere informatie

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 PSV REIZEN Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 Dag 1: woensdag 5 november 2014 08:00 uur Inchecken voor uw vlucht naar Athene op Eindhoven Airport Voor

Nadere informatie

PROGRAMMA DE BLAUWE VOGEL RONDREIS INDONESIE ONTDEK ALLE HOOGTEPUNTEN VAN DE MAGISCHE EILANDEN JAVA & BALI!

PROGRAMMA DE BLAUWE VOGEL RONDREIS INDONESIE ONTDEK ALLE HOOGTEPUNTEN VAN DE MAGISCHE EILANDEN JAVA & BALI! PROGRAMMA DE BLAUWE VOGEL RONDREIS INDONESIE ONTDEK ALLE HOOGTEPUNTEN VAN DE MAGISCHE EILANDEN JAVA & BALI! Vertrek met De Blauwe Vogel op ontdekking richting de Indonesische eilanden Java & Bali. Tijdens

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 4 9 november 2014 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het

Nadere informatie

Reisprogramma: Cultureel-culinaire reis op Java en Bali; exclusief voor Jan-lezers

Reisprogramma: Cultureel-culinaire reis op Java en Bali; exclusief voor Jan-lezers Reisprogramma: Cultureel-culinaire reis op Java en Bali; exclusief voor Jan-lezers Dag 1, aankomst Yogyakarta Maaltijden: - Je vliegt op Yogyakarta, waar je wordt opgewacht door onze chauffeur. In ongeveer

Nadere informatie

PAK Singapore Airlines, Cathay Pacific, Garuda of vergelijkbaar prijs is afhankelijk van Luchtvaartmaatschappij.

PAK Singapore Airlines, Cathay Pacific, Garuda of vergelijkbaar prijs is afhankelijk van Luchtvaartmaatschappij. 2019 2020 PAK PAKKETTEN van 31 dagen BALI vertrek elke dag met Singapore Airlines, Cathay Pacific, Garuda of vergelijkbaar prijs is afhankelijk van Luchtvaartmaatschappij. Inbegrepen: Niet Inbegrepen:

Nadere informatie

Programma SINGAPORE EN BALI

Programma SINGAPORE EN BALI Dag 1 - Brussel Antwerpen Singapore 04-03-2018 Programma SINGAPORE EN BALI Afspraak in Zaventem en Antwerpen. Uw begeleider is Dhr David Delbrouck. We vertrekken per luxe bus naar Schiphol en vliegen met

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 9-daagse reis DAG 1 ADDIS ABEBA-JIMMA Je wordt opgehaald bij het hotel of de luchthaven door de Engelstalige chauffeur en vertrekt richting het zuidwesten. De rit

Nadere informatie

Angola Discovery Tour 26 mei 2018

Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Bent u op zoek naar een nieuwe vakantiebestemming in Afrika, een land met een rijke en indrukwekkende cultuur, ongerept maar volop in ontwikkeling? Reis dan mee met ANGO

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

18 Daagse Java en Bali tour 2017 / 2018 vanaf 999,00 per persoon 2 pers. kamer

18 Daagse Java en Bali tour 2017 / 2018 vanaf 999,00 per persoon 2 pers. kamer 18 Daagse Java en Bali tour 2017 / 2018 vanaf 999,00 per persoon 2 pers. kamer Het Reisprogramma Dag 1: Amsterdam - Jakarta Dag 2: Jakarta Dag 3: Jakarta Dag 4 Jakarta - Bogor - Bandung Dag 5: Bandung

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

betoverend BAli Indonesie

betoverend BAli Indonesie betoverend BAli Indonesie GEMAAKT DOOR DENISE BALI Bali is een bestemming die u altijd bij zal blijven. Het land beschikt over een rijke cultuur, een schitterende natuur en langgerekte stranden. Dit in

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 3 8 maart 2015 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het viersterren

Nadere informatie

OVERWINTERING. vertrekken elke dag behalve op Vrijdag, Zaterdag en Dinsdag met Garuda Indonesia Airlines.

OVERWINTERING. vertrekken elke dag behalve op Vrijdag, Zaterdag en Dinsdag met Garuda Indonesia Airlines. 2017 2018 OVERWINTERING PAKETTEN van van 31 dagen BALI vertrekken vertrekken elke dag behalve op Vrijdag, Zaterdag en Dinsdag met Garuda Indonesia Airlines. Inbegrepen: Niet Inbegrepen: Alle Intercontinentale

Nadere informatie

Meerdaagse Tour Smaragden Myanmar Tour

Meerdaagse Tour Smaragden Myanmar Tour naam: aantal personen: vertrek: terugkomst: versie: datum: Rondreis in 8 dagen Dag 1 Aankomst in Yangon (voorheen Rangoon genaamd), de grootste stad van Myanmar. De stad wordt ook wel de 'Garden City of

Nadere informatie

Reisprogramma: Huwelijksreis Myanmar & Thailand

Reisprogramma: Huwelijksreis Myanmar & Thailand Reisprogramma: Huwelijksreis Myanmar & Thailand Dag 1, vertrek Amsterdam Vlucht van Amsterdam naar Yangon. Dag 2, aankomst Yangon Maaltijden: D Transport: auto Op het vliegveld wordt u opgehaald voor de

Nadere informatie

Baltische Landen: parels aan de Oostzee

Baltische Landen: parels aan de Oostzee Baltische Landen: parels aan de Oostzee Alle drie Baltische Landen hebben zich na hun onafhankelijkheid vanaf 1991 in sneltreinvaart ontwikkeld. In het statige Vilnius, ooit de hoofdstad van het Pools-

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

Ontdek Java & Bali - 21-daagse huwelijksreis -

Ontdek Java & Bali - 21-daagse huwelijksreis - Ontdek Java & Bali - 21-daagse huwelijksreis - Route: Yogyakarta Borobudur Sarangan Bromo Kalibaru Randu Agung Ijen Lovina Munduk Ubud Sanur Denpasar Vervoer per auto met privéchauffeur Combinatie van

Nadere informatie

8-daagse zonvakantie Rhodos All Inclusive

8-daagse zonvakantie Rhodos All Inclusive 8-daagse zonvakantie Rhodos All Inclusive Vanaf 875,- 1 0 t / m 1 7 m e i 2 0 1 5 Beste reisliefhebber, Graag presenteren wij u een zonnige All Inlusive Disma Groepsreis naar het Griekse eiland Rhodos.

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Cultuur & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Cultuur & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Cultuur & meer Sri Lanka is al duizenden jaren een trekpleister voor handelaren, ontdekkingsreizigers en Boeddhistische monniken. Door het klimaat, de edelstenen en de unieke

Nadere informatie

Met Karel Peeters & Etienne Hauttekeete naar BHUTAN & SIKKIM-DARJEELING EEUWENOUDE CULTUUR EN TRADITIES IN DE IMPOSANTE HIMALAYA

Met Karel Peeters & Etienne Hauttekeete naar BHUTAN & SIKKIM-DARJEELING EEUWENOUDE CULTUUR EN TRADITIES IN DE IMPOSANTE HIMALAYA Met Karel Peeters & Etienne Hauttekeete naar BHUTAN & SIKKIM-DARJEELING EEUWENOUDE CULTUUR EN TRADITIES IN DE IMPOSANTE HIMALAYA - Sikkim, het boeddistisch koninkrijk in de wolken - Topkunst van het Tibetaanse

Nadere informatie

Libanon tot

Libanon tot 29.09. tot 07.10. is een dichtbevolkt en klein land. De hoofdstad Beiroet wordt ook wel het Monaco van het Midden- Oosten genoemd. Hier kan men winkelen, uitgaan en heerlijk eten. staat als land erg bekend

Nadere informatie

Ontdek het Israël van toen en nu.

Ontdek het Israël van toen en nu. 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 8-daagse mannenreis: Stappen in Jeruzalem 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 T E L I S R A E LT R AV E L. N L Met elkaar maken we de thema reis: Stappen in Jeruzalem. In de Graftuin

Nadere informatie

Beleef het beste van Bali met een verblijf midden in het oerwoud en een

Beleef het beste van Bali met een verblijf midden in het oerwoud en een Beleef het beste van Bali met een verblijf midden in het oerwoud en een resort in de luxe badplaats Seminyak Deze luxe heeft u verdiend, verdiend, voor u een speciale speciale aanbieding in deze prachtige

Nadere informatie

Indonesië. Travel. Experience. Prijslijst. presents. Boek voor 31/3/12. Bali Java Lombok Sulawesi Sumatra Komodo Flores Borneo

Indonesië. Travel. Experience. Prijslijst. presents. Boek voor 31/3/12. Bali Java Lombok Sulawesi Sumatra Komodo Flores Borneo Travel Experience presents Indonesië Prijslijst Geldig voor vertrekken van 1/11/2011 tot 31/10/2012-9% Boek voor 31/3/12 Bali Java Lombok Sulawesi Sumatra Komodo Flores Borneo Prijzen: Lokale Transfert

Nadere informatie

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 Treed in de voetsporen van Leonardo da Vinci en Georgio Armani. Ga genieten van een hedendaagse

Nadere informatie

De 21 e Grande Conférence 2015 Van nazorg naar voorzorg. Istanbul

De 21 e Grande Conférence 2015 Van nazorg naar voorzorg. Istanbul 2 1 e G ra n d e C o n fé re n c e De 21 e Grande Conférence 2015 Van nazorg naar voorzorg Istanbul RHV Helmond EO 21 e Grande Conférence Titel: Van nazorg naar voorzorg Datum: 23 september t/m 27 september

Nadere informatie

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Tokyo Marathon 2016 REISPROGRAMMA Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Op woensdag 24 februari vertrekt u met een rechtstreekse vlucht van KLM vanuit Nederland naar Tokyo. U vertrekt om 14.25 uur in de middag

Nadere informatie

JAVA/BALI NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDE GROEPSREIS. 21NOV TOT 4 DEC - 2.699 p.p. Dag 1: Brussel-Jakarta Vlucht vanuit Brussel naar Jakarta via Doha.

JAVA/BALI NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDE GROEPSREIS. 21NOV TOT 4 DEC - 2.699 p.p. Dag 1: Brussel-Jakarta Vlucht vanuit Brussel naar Jakarta via Doha. NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDE GROEPSREIS JAVA/BALI 21NOV TOT 4 DEC - 2.699 p.p. Dag 1: Brussel-Jakarta Vlucht vanuit Brussel naar Jakarta via Doha. Dag 2: Jakarta (D) Aankomst op de luchthaven van Jakarta

Nadere informatie

Samen naar die bijzondere hoofdstad van ons land, AMSTERDAM, een échte wereldstad, Met het Gilde Maastricht, 2017

Samen naar die bijzondere hoofdstad van ons land, AMSTERDAM, een échte wereldstad, Met het Gilde Maastricht, 2017 Samen naar die bijzondere hoofdstad van ons land, AMSTERDAM, een échte wereldstad, Met het Gilde Maastricht, 2017 Het Gilde Maastricht organiseert voor het komend najaar een excursie naar Amsterdam, behorende

Nadere informatie

Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19

Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19 Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19 Beleef de veelzijdigheid van Valencia op mensenmaat! Bewonder de moderne architectuur in de Stad van Kunst en Wetenschappen. Ontdek het

Nadere informatie

INDONESIË. OZ Groepsreizen 2016. Java en Bali op zijn kleurrijkst 8 t.e.m. 22 mei 2016. een slimme zet

INDONESIË. OZ Groepsreizen 2016. Java en Bali op zijn kleurrijkst 8 t.e.m. 22 mei 2016. een slimme zet OZ Groepsreizen 2016 VERRE REIZEN INDONESIË Java en Bali op zijn kleurrijkst 8 t.e.m. 22 mei 2016 Exclusieve rondreis op de eilanden Java en Bali. Beide eilanden spreken tot ieders verbeelding, en dat

Nadere informatie

diabetes, psychiatrie en palliatieve zorg/oncologie. Voor de deelnemers zullen accreditatiepunten aangevraagd worden.

diabetes, psychiatrie en palliatieve zorg/oncologie. Voor de deelnemers zullen accreditatiepunten aangevraagd worden. Shouf Shouf Marokko organiseert jaarlijks in samenwerking met verschillende achterstandsfondsen waaronder AOF Amsterdam en FAW Rotterdam nascholingsreizen voor huisartsen en POHs onder andere naar Marokko.

Nadere informatie

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI, DE EVERGLADES & DE CARAÏBEN vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI ART DECO DISTRICT MIAMI BRICKALL DE EVERGLADES MIAMI by

Nadere informatie

28 dagen Sumatra, Java en Bali groepsrondreis

28 dagen Sumatra, Java en Bali groepsrondreis 28 dagen Sumatra, Java en Bali groepsrondreis Dag 1 Amsterdam / Medan Vertrek vanaf Schiphol richting Medan in Indonesië Dag 2 Medan Aankomst Medan. Na een stadsrondrit transfer naar uw hotel. Tijdens

Nadere informatie

Arrangement. Exclusieve rondreis Peru. 15 dagen/13 nachten

Arrangement. Exclusieve rondreis Peru. 15 dagen/13 nachten Exclusieve rondreis Peru Groepsreizen, Incentives & Vakanties Arrangement Exclusieve rondreis Peru 15 dagen/13 nachten Peru, één van Zuid-Amerika s meest authentieke landen, herbergt een zeldzame mengeling

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

Meerdaagse Tour Gouden Myanmar Tour

Meerdaagse Tour Gouden Myanmar Tour naam: aantal personen: vertrek: terugkomst: versie: datum: Rondreis in 6 dagen Dag 1 Aankomst in Yangon (voorheen Rangoon genaamd), de grootste stad van Myanmar. De stad wordt ook wel de 'Garden City of

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

Jongeren reis Senegal juli 2018

Jongeren reis Senegal juli 2018 Jongeren reis Senegal juli 2018 Praktische informatie Datum: Zaterdag 14 juli zondag 29 juli (datum kan, in overleg met de deelnemers, nog een beetje verschoven worden, afhankelijk van de vluchtprijzen.)

Nadere informatie

Dag 4 Di 9 Singapore. National University Singapore. Food Court Skybar Vliegen naar Jakarta

Dag 4 Di 9 Singapore. National University Singapore. Food Court Skybar Vliegen naar Jakarta 5 tot 20 April 2013 Vertrek op vrijdag 5 april om 15:30 vanaf Schiphol Aankomst op zaterdag 6 april om 14:05 in Vertrek op vrijdag 19 april om 00:40 vanaf Jakarta Aankomst op zaterdag 20 april om 13:30

Nadere informatie

Het keizerlijke China

Het keizerlijke China CHINA Het keizerlijke China Kant-en-Klaar - 12 dagen / 10 nachten REF: 373 REISBESCHRIJVING - - - - Tunxi - - - Tongli - INTRODUCTIE consumptiemaatschappijen met bloeiende economieën. Gedurende eeuwen

Nadere informatie

SkiSafari Dolomiti 2017

SkiSafari Dolomiti 2017 10-daagse skireis naar de Italiaanse Dolomieten Onbezorgd tochten maken op de fantastische pistes van de Dolomieten. Elke dag ski je op nieuwe pistes en geniet je van de magnifieke uitzichten. Skiën doe

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 750,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 750,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 750,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014

Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014 Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014 Excursie vanuit Delhi. Vanuit Srinagar kunt u terugvliegen naar Delhi of uw reis per auto voortzetten naar Leh waar u aan kunt

Nadere informatie

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid KAAPVERDIË São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid Privé rondreis Kant-en-Klaar - 9 dagen / 7 nachten REF: 178 REISBESCHRIJVING (São Vicente ) - Porto Novo (Santo Antão) - Cratère de Cova - Vallée de

Nadere informatie

Te huur in Bali. Vila Jasri

Te huur in Bali. Vila Jasri Te huur in Bali Vila Jasri Aan de rand van het dorp Jasri, in het nog rustige gedeelte van Bali, staat deze in Balinese stijl gebouwde bungalow Vila Jasri, een mooie locatie voor een heerlijke ontspannen

Nadere informatie

27/11/2011. Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011. Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN.

27/11/2011. Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011. Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN. 1 marathon FIRENZE 27/11/2011 Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011 Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN. 2 FIRENZE Firenze, de hoofdstad van

Nadere informatie

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum Heerlijk, helemaal ontspannen! En eindelijk kennismaken met yoga en mindfulness Ik wil graag ECHT mijn batterij opladen, zonder man of kinderen! Zalig om even te unpluggen en met helemaal niemand rekening

Nadere informatie