EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN BRINCKSTAETE ADVIESGROEP HAARLEM B.V. d.d. 28 december 2012

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN BRINCKSTAETE ADVIESGROEP HAARLEM B.V. d.d. 28 december 2012"

Transcriptie

1 EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN BRINCKSTAETE ADVIESGROEP HAARLEM B.V. d.d. 28 december 2012 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Brinckstaete Adviesgroep Haarlem B.V., tevens h.o.d.n. Brinckstaete Financiële Diensten Faillissementsnummer : F.601/2012 Rechtbank Haarlem Datum uitspraak : 20 november 2012 Curator : mr J.A.A. Boers R-C : mr Y. Sneevliet Activiteiten onderneming : assurantietussenpersoon, hypotheek- en kredietbemiddeling, geldwisselkantoor, bank- en spaaragentschap Omzetgegevens : 2009 : , : , : , (tot faillissementsdatum) : ,91 Personeel gemiddeld aantal : 7 Verslagperiode : 20 november 2012 tot en met 28 december 2012 Bestede uren in verslagperiode : 113 uren en 45 minuten (bijlage 1) Bestede uren Totaal : 113 uren en 45 minuten 1. Inventarisatie 1.1 Directie en organisatie Enig aandeelhouder en bestuurder van de failliet is Brinckstaete Holding B.V..

2 Enig aandeelhouder van Brinckstaete Holding B.V. is Brinckstaete Beheer B.V.. Bestuurders van Brinckstaete Holding B.V. zijn de heer J.P.J. Kooijman en mevrouw I.G.M. Kooijman-van der Spek. Bestuurders van Brinckstaete Beheer B.V. zijn de heer J.P.J. Kooijman en mevrouw I.G.M. Kooijman-van der Spek. Brinckstaete Holding B.V. is daarnaast 100% aandeelhouder van Callas & Luijckx B.V.. Bestuurders van Callas & Luijckx B.V. zijn de heer en mevrouw Kooijman voornoemd. Tot 2 juli 2012 was Callas & Luijckx B.V. 100% aandeelhouder en enig bestuurder van Krugers B.V.. Sinds 2 juli 2012 zijn de heer J.P.J. Kooijman, de heer R.P. van Duijkeren en The Lardon Holding B.V. bestuurders van Krugers B.V.. Bestuurder van The Lardon Holding B.V. is mevrouw I.G.M. Kooijman-van der Spek. De failliet is op 5 mei 1998 opgericht. De failliet heeft op of omstreeks 4 juli 2007 de activa overgenomen van de curator in het faillissement van Brinckstaete Adviesgroep B.V., eveneens mr J.A.A. Boers. De administratie werd gevoerd en de jaarstukken werden laatstelijk opgemaakt door Accon AVM accountants B.V. te Waalwijk. De heer A. van Herwijnen was de behandelend registeraccountant. 1.2 Winst en verlies 2009 : ,00; 2010 : ,00; 2011 : ,00; 2012 : ,67.

3 1.3 Balanstotaal 2009 : , : , : , Lopende procedures Geen. 1.5 Verzekeringen Er liep een inventarisverzekering. Tot op heden is deze niet door de curator opgezegd. De curator dient nog na te gaan of en in hoeverre de premies terzake zijn voldaan. 1.6 Huur De failliet huurde van Ir. T.H. Hoogendoorn en mevrouw N.M. Hoogendoorn-Verbeij de kantoorruimte op de eerste etage van de onroerende zaak te 3701 CK Zeist aan de Prins Hendriklaan 5-7. De huurprijs bedroeg 2.600,00 exclusief BTW per maand. Na daartoe van de Rechter-commissaris verkregen toestemming heeft de curator deze huurovereenkomst per aangetekend schrijven d.d. 22 november 2012 opgezegd. 1.7 Oorzaak faillissement Door de directie van de failliet wordt de beroerde situatie op de huizenmarkt als enige oorzaak genoemd. De curator doet nader onderzoek.

4 2. Personeel 2.1 Aantal ten tijde van faillissement Aantal in jaar voor faillissement Datum ontslagaanzegging en machtiging Rechter-commissaris Op 21 november 2012 heeft de Rechter-commissaris toestemming verleend de arbeidsovereenkomsten op te zeggen. Bij brieven d.d. 21 november 2012 zijn de arbeidsovereenkomst door de curator met inachtneming van de wettelijke opzegtermijn opgezegd. Tevens heeft de curator het UWV volledig ingelicht met betrekking tot het personeel van failliet. De gemeenschappelijke intake bij het UWV ten kantore van het UWV te Utrecht heeft inmiddels plaatsgevonden. Het UWV is tevens in het bezit gesteld van het werkgeversformulier. 2.4 Vorderingen op personeel Daarvan is de curator niet gebleken. 3. Activa 3.1 Onroerende zaken 3.2 Verkoopopbrengst 3.3 Hoogte hypotheek

5 3.4 Boedelbijdrage De failliet beschikte niet over onroerende zaken. 3.5 Bedrijfsmiddelen De bedrijfsmiddelen bestaan uitsluitend uit kantoorinventaris, servers en computerapparatuur met de daarbij behorende software. 3.6 Verkoopopbrengst Per faillissementsdatum hadden de materiele vaste activa, uitsluitend bestaande uit de inventaris, een boekwaarde van 2.280,00. De inventaris is nog niet verkocht. 3.7 Boedelbijdrage 3.8 Bodemvoorrecht fiscus De fiscus heeft op 30 maart 2012 bodembeslag gelegd. Voorraden/ onderhanden werk 3.9 Beschrijving Op faillissementsdatum waren nog enkele hypotheken, die via de bemiddeling van de failliet tot stand waren gekomen, niet via de notaris gepasseerd. Daar Krugers B.V. de facturen voor de bemiddelingsactiviteiten van failliet had verzonden, heeft de curator, voor zoveel als mogelijk, de notarissen, ten overstaan van wie de hypotheekakte werd gepasseerd verzocht de honoraria over te maken naar de boedelrekening Verkoopopbrengst 3.11 Boedelbijdrage

6 Andere activa 3.12 Beschrijving a. Klantenbestand Volgens opgave van de directie heeft de failliet een klantenbestand van circa 1800 lopende, actieve klanten. b. Assurantieportefeuille Tussen de failliet en verzekeraars bestonden zogenaamde bemiddelingsovereenkomsten, op grond waarvan de verzekeraar provisie aan de failliet betaalde voor verzekeringen die door diens bemiddeling zijn gesloten. De schadeportefeuille was in het verleden door de failliet reeds verkocht. Verschillende verzekeringsmaatschappijen hebben de curator inmiddels medegedeeld de nog lopende assurantieportefeuille in eigen beheer te nemen. De curator doet nader onderzoek naar de rechtsgeldigheid van dit standpunt van de verzekeringsmaatschappijen. c. Immateriële activa Beschrijving: Deze immateriële activa bestaan uit handelsnaam, beeld en woordmerk, internetdomeinnamen, financiële- en projectadministratie, website en relatiebestand. De curator heeft geconstateerd dat een viertal internetdomeinnamen, die in het verleden op naam van de failliet bij SIDN waren geregistreerd enkele maanden voor respectievelijk enkele weken voor respectievelijk enkele dagen voor faillissementsdatum zijn overgeschreven op naam Callas & Luijckx B.V.. Het betreft de internetdomeinnamen en De curator heeft voorts geconstateerd dat deposant van de merkinschrijving onlinehypotheken Brinckstaete Beheer B.V. is.

7 Naar het oordeel van de curator behoren deze internetdomeinnamen en dit woord- /beeldmerk de failliet toe. De curator is van oordeel dat Callas & Luijckx B.V. en Brinckstaete Beheer B.V. zich schuldig hebben gemaakt aan paulianeus respectievelijk onrechtmatig handelen door deze internetdomeinnamen en dit woord- /beeldmerk op hun naam te zetten. Terzake heeft de curator een kort gedingprocedure tegen deze vennootschappen ingeleid Verkoopopbrengst Op dit moment is nog geen verkoopopbrengst voor de activa sub 3.12 a tot en met c gerealiseerd, mede in afwachting van het resultaat van dit kort geding. Er zijn wel gegadigden om deze immateriële activa uit de boedel te kopen Boedelbijdrage 4. Debiteuren 4.1 Omvang debiteuren Per faillissementsdatum had de failliet geen debiteuren. Vanaf 24 september 2012 heeft de failliet namelijk voor de door haar verleende en aan haar door opdrachtgevers opgedragen diensten geen facturen meer verzonden. Alle facturen werden opgemaakt en verzonden door Krugers B.V.. Zelfs werden in het verleden door de failliet verzonden facturen gecrediteerd en exact dezelfde bedragen aan opdrachtgevers door Krugers B.V. gefactureerd. Vanaf 24 september 2012 zijn aldus door Krugers B.V. gelden aan de failliet onttrokken. Vanaf die datum tot faillissementsdatum is voor een totaal bedrag van ,00 gefactureerd. Volgens een openstaande postenlijst van Krugers B.V. zou Krugers B.V. aldus ,00 hebben ontvangen. Aan debiteuren van Krugers B.V. zou derhalve ,00 nog openstaan. Alle debiteuren van Krugers B.V. zijn inmiddels door de curator aangeschreven. 4.2 Opbrengst Een enkele debiteur heeft inmiddels rechtstreeks aan de curator voldaan.

8 4.3 Boedelbijdrage 5. Bank / Zekerheden 5.1 Vordering van bank(en) De SNS Bank N.V. heeft bij de curator een vordering ingediend van ,45. SNS Bank N.V. heeft Brinckstaete Beheer B.V. op 24 maart 2011 een krediet verstrekt van ,00, waarvoor onder meer de failliet hoofdelijk aansprakelijk is. Dit krediet is voor een bedrag van ,00 aangewend voor de aflossing van een tweetal aan de heer J.P.J. Kooijman en mevrouw I.G.M. Kooijman-van der Spek verstrekte privégeldleningen van derden. 5.2 Leasecontracten Bij Athlon Car Lease liep een aantal leaseovereenkomsten inzake auto s die aan personeelsleden beschikbaar waren gesteld. Deze auto s zijn inmiddels aan Athlon Car Lease afgegeven. Daarnaast huurde de failliet nog een drietal auto s. De huurovereenkomsten zijn door de curator beëindigd. 5.3 Beschrijving zekerheden Ten behoeve van de SNS Bank N.V. in het kader van het aan Brinckstaete Beheer B.V. verstrekte krediet heeft het bestuur van failliet SNS Bank N.V. een pandrecht verstrekt op inventaris en vorderingen op debiteuren van failliet. 5.4 Separatistenpositie De opbrengst van de inventaris valt onder het bodemvoorrecht van de fiscus. Aan de SNS Bank N.V. zijn nimmer pandlijsten van debiteuren van de failliet verstrekt. 5.5 Boedelbijdragen

9 5.6 Eigendomsvoorbehoud In de boedel bevonden zich een frankeermachine en een container, die geen eigendom waren van de failliet. Deze zaken zijn teruggegeven aan de rechthebbenden. De curator is nog in overleg met de leverancier van computerapparatuur, die zich op eigendomsvoorbehoud beroept. 5.7 Reclamerechten 5.8 Retentierechten 6. Doorstart / voortzetten Voortzetten 6.1 Exploitatie / zekerheden Met toestemming van de Rechter-commissaris zijn de bedrijfsactiviteiten op een laag pitje voortgezet zodanig dat klanten te woord worden gestaan, lopende werkzaamheden worden voortgezet teneinde een doorstart mogelijk te maken. 6.2 Financiële verslaglegging Op vrijdag 23 november 2012 lag het volledige automatiseringssysteem van failliet eruit. Toneco te Amersfoort, die in het verleden voor failliet de gehele backoffice van het automatiseringssysteem verzorgde, bleek het systeem extern te hebben uitgeschakeld. Na enig aandringen heeft Toneco het systeem weer ingeschakeld. Zij stelde wel als voorwaarde dat alle aan de backoffice verbonden kosten met ingang van faillissementsdatum door de curator zouden worden voldaan. De totale kosten kwamen neer op ruim 1.000,00 exclusief BTW per maand. Met toestemming van de Rechtercommissaris heeft de curator Toneco opdracht verstrekt het systeem in de lucht te houden en de daaraan verbonden kosten voldaan. Voor het overige is de curator geen verplichtingen namens de failliet aangegaan.

10 Doorstart 6.3 Beschrijving Inmiddels heeft zich een aantal kandidaten bij de curator gemeld voor een mogelijke doorstart. De curator onderzoekt de mogelijkheden en is onder meer in afwachting van het resultaat van het kort geding tegen Brinckstaete Beheer B.V. en Callas & Luijckx B.V Verantwoording 6.5 Opbrengst 6.6 Boedelbijdrage 7. Rechtmatigheid 7.1 Boekhoudplicht De boekhouding van de failliet werd verzorgd door Accon AVM accountants B.V.. De curator onderzoekt of aan de boekhoudplicht is voldaan. 7.2 Depot jaarrekeningen 2009 : 4 februari : 10 februari : 23 juli 2012 De jaarrekeningen 2009 en 2010 zijn derhalve niet tijdig gedeponeerd. De jaarrekening 2008 is pas op 1 februari 2011 gedeponeerd. 7.3 Goedkeurende Verklaring Accountant Er is slechts een samenstellingsverklaring afgegeven.

11 7.4 Stortingsverplichting Aandelen Indien en voor zover niet aan de stortingsverplichting is voldaan, is de vordering terzake verjaard. 7.5 Onbehoorlijk bestuur In onderzoek. 7.6 Paulianeus handelen Met betrekking tot de internetdomeinnamen, de merkinschrijving online-hypotheken en de facturering via Krugers B.V. verwijst de curator naar het hiervoor gestelde. Daarnaast heeft de curator geconstateerd dat tot week 42 in 2012 alle polissen, die werden afgesloten bij Brand New Day, via de failliet liepen en alle provisies terzake ook door Brand New Day aan failliet werden uitbetaald. De bestuurders van failliet en Callas & Luijckx B.V. hebben vanaf week 42 het account van de failliet overgezet op Callas & Luijckx B.V.. In totaliteit is aldus ,00, provisie, die de failliet toekwam, aan Callas & Luijckx B.V. betaald. De curator heeft de rechtshandelingen, die hebben geleid tot overdracht van de internetdomeinnamen, het merkrecht, de provisies van Brand New Day en de debiteuren aan de hiervoor aan de failliet gelieerde vennootschappen, vernietigd. Tegen Brinckstaete Beheer B.V., Callas & Luijckx B.V. en Krugers B.V. is een kort gedingprocedure ingeleid. Het verweer van Callas & Luijckx B.V. en Krugers B.V. voor het omleiden van voornoemde gelden luidt samengevat: SNS Bank N.V. verrekende stelselmatig vanaf 20 september 2012 alle binnenkomende gelden bij de failliet met haar openstaande vordering op Brinckstaete Beheer B.V., waarvoor de failliet hoofdelijk aansprakelijk was. Om toch te kunnen beschikken over die saldi, is ervoor gekozen de gelden te laten betalen op rekeningen van Callas & Luijckx B.V. respectievelijk Krugers B.V.. Uit de betalingen, die zijn binnengekomen op de bankrekeningen van Callas & Luijckx B.V. en Krugers B.V. zijn opeisbare betalingsverplichtingen van de failliet voldaan.

12 Aldus is van paulianeus of onrechtmatig handelen geen sprake. Indien de betalingen binnen zouden zijn gekomen op de bankrekening van failliet, zou SNS Bank N.V. deze gelden onmiddellijk hebben verrekend met hetgeen zij van de failliet te vorderen had. De curator onderschrijft het standpunt van Callas & Luijckx B.V. en Krugers B.V. niet. De kort geding rechter zal hierover thans oordelen. Daarnaast is de curator van oordeel dat de rechtshandelingen, die hebben geleid tot de hoofdelijkheid van failliet voor het krediet van SNS Bank N.V. aan Brinckstaete Beheer B.V. en het verstrekte pandrecht onverplichte rechtshandelingen zijn. Bovendien is het krediet uitsluitend aangewend voor aflossing van privéschulden van de heer en mevrouw Kooijman. De curator heeft voornoemde rechtshandelingen vernietigd op grond van artikel 42 juncto 43 Fw. Daarnaast is de nietigheid ingeroepen op grond van artikel 2:7 BW. Met het verrichten van deze rechtshandelingen overschreed de failliet haar doel. Haar doel was en is niet het financieren van de heer en mevrouw Kooijman privé. De (in-)direct bestuurders en aandeelhouders van de failliet, de heer en mevrouw Kooijman, zijn bovendien dezelfde personen als de gene voor wie dit krediet door Brinckstaete Beheer B.V. is aangegaan. Het ontbreekt aan een schriftelijke vastlegging binnen de vennootschap. Bovendien was sprake van een tegenstrijdig belang tussen de heer en mevrouw Kooijman privé en de failliet bij het verrichten van deze rechtshandelingen. Zij waren, naar het oordeel van de curator, onbevoegd om namens de failliet die rechtshandelingen te verrichten. De curator heeft zich derhalve tevens beroepen op de onbevoegdheid van de heer en mevrouw Kooijman, nu de tegenstrijdigheid SNS Bank N.V. bekend was althans behoorde te zijn. De curator heeft de SNS Bank N.V. gesommeerd alle gelden, die zij vanaf 20 september 2012 tot faillissementsdatum van de rekening van de failliet bij de SNS Bank N.V. heeft overgeheveld naar de rekening van Brinckstaete Beheer B.V. aan de boedel terug te betalen.

13 8. Crediteuren 8.1 Boedelvorderingen Zoals hiervoor aangegeven, heeft de curator één factuur van Toneco voldaan. Voor het overige zijn de curator op dit moment geen boedelvorderingen bekend. 8.2 Preferente vorderingen van de fiscus De belastingdienst heeft inmiddels bij de curator een totaal aan vorderingen ingediend van ,00. Uit de specificatie blijkt dat de aanslagen loonheffing vanaf mei 2010 openstaan. 8.3 Preferente vorderingen van het UWV Op dit moment onbekend. 8.4 Andere preferente Crediteuren Op dit moment onbekend. 8.5 Aantal concurrente crediteuren Bedrag concurrente crediteuren Volgens de interne administratie stond een totaal bedrag aan concurrente crediteuren open van , Verwachte wijze van afwikkeling Onbekend. 9. Procedures 9.1 Aard procedure 9.2 Stand procedure Voor zover de curator bekend, liepen er geen procedures tussen de failliet en derden. Wel heeft de curator een kort gedingprocedure ingeleid tegen Callas & Luijckx B.V, Brinckstaete Beheer B.V. en Krugers B.V.. De voorzieningenrechter van de Rechtbank Utrecht zal 16 januari 2013 vonnis wijzen

14 10. Overig 10.1 Termijn afwikkeling faillissement Onbekend 10.2 Plan van aanpak - verkoop activa; - onderzoek onbehoorlijk bestuur; - onderzoek paulianeus handelen; - incasso debiteuren; - afwikkeling kwestie SNS Bank N.V.; - voeren kort geding procedure tegen Callas & Luijckx B.V., Brinckstaete Beheer B.V. en Krugers B.V Indiening volgend verslag 1 april 2012 Veenendaal, 28 december 2012 Mr J.A.A. Boers -curator-

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN A. BONS BEHEER B.V. d.d. 7 maart 2013. : de besloten vennootschap A. Bons Beheer B.V.

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN A. BONS BEHEER B.V. d.d. 7 maart 2013. : de besloten vennootschap A. Bons Beheer B.V. EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN A. BONS BEHEER B.V. d.d. 7 maart 2013 Gegevens onderneming Faillissementsnummer : de besloten vennootschap A. Bons Beheer B.V. : 07/13/37 F Datum uitspraak

Nadere informatie

TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN BRINCKSTAETE ADVIESGROEP HAARLEM B.V. d.d. 2 mei 2013

TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN BRINCKSTAETE ADVIESGROEP HAARLEM B.V. d.d. 2 mei 2013 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgedaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de hoofdstukken reeds afgesloten en wordt voor informatie verwezen naar

Nadere informatie

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG HORIZON CONSULTANTS BV, HORIZON BUSINESS CONSULTANTS BV EN HORIZON MANAGEMENT CONSULTANTS BV d.d.

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG HORIZON CONSULTANTS BV, HORIZON BUSINESS CONSULTANTS BV EN HORIZON MANAGEMENT CONSULTANTS BV d.d. EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG HORIZON CONSULTANTS BV, HORIZON BUSINESS CONSULTANTS BV EN HORIZON MANAGEMENT CONSULTANTS BV d.d.25 juni 2009 Gegevens ondernemingen : Horizon Consultants BV : Horizon Business

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 maart 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 maart 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 maart 2011 Gegevens onderneming : Ton Donkelaar Containerservice BV, gevestigd te (3903 LG) Veenendaal aan de Kernreactorstraat 48, KvK Utrecht dossnr. 09139709

Nadere informatie

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN TADIS BUSINESS SOLUTIONS B.V. d.d. 28 juli 2009

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN TADIS BUSINESS SOLUTIONS B.V. d.d. 28 juli 2009 EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN TADIS BUSINESS SOLUTIONS B.V. d.d. 28 juli 2009 Gegevens onderneming : Tadis Business Solutions B.V. Faillissementsnummer : 09/418 F Datum uitspraak

Nadere informatie

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN REISBUREAU VAN DUIN BV d.d. 22 september 2011

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN REISBUREAU VAN DUIN BV d.d. 22 september 2011 EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN REISBUREAU VAN DUIN BV d.d. 22 september 2011 Gegevens onderneming : Reisbureau Van Duin BV Faillissementsnummer : 11/346 F Datum uitspraak : 26 juli

Nadere informatie

26 juni 2014. 2013: 1.324.709,-- (conceptcijfers) 2012: 1.105.802,-- 2011: 1.394.472,-- Personeel gemiddeld aantal 8

26 juni 2014. 2013: 1.324.709,-- (conceptcijfers) 2012: 1.105.802,-- 2011: 1.394.472,-- Personeel gemiddeld aantal 8 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer EX ART. 73A FW Eerste verslag 26 juni 2014 Gegevens onderneming Kwekerij T. Brand BV Faillissementsnummer F.02/14/405 Datum uitspraak 27 mei 2014 Curator mr. F.F.J. Froger

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 30 juli : de besloten vennootschap Ir. A. Bons Architekten BV

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 30 juli : de besloten vennootschap Ir. A. Bons Architekten BV Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 22 september 2015 Gegevens onderneming : Diliana

Nadere informatie

: Aanleg glasvezelkabelnetwerken in panden, voornamelijk als onderaannemer.

: Aanleg glasvezelkabelnetwerken in panden, voornamelijk als onderaannemer. FAILLISSEMENTSVERSLAG : Nummer: 2 Datum: 10 april 2011 Gegevens onderneming : A.G. Rijke B.V. Faillissementsnummer : 11/294 F Datum uitspraak : 4 oktober 2011 Curator : Mr J.J. Douwes R-C : Mr P.F.A. Bierbooms

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.13/17/11 NL:TZ:0000010354:F001 10-01-2017 mr. M.N. de Groot mr. AE de Vos Algemeen Gegevens onderneming Meyhold B.V. Activiteiten

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/14/940 NL:TZ:0000002303:F001 21-10-2014 mr. R. Meulenberg mr. C.P. Lunter Algemeen Gegevens onderneming WBS Onderhoud en Dienstverlening

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG NR. 4 IN HET FAILLISSEMENT VAN BRINCKSTAETE ADVIESGROEP HAARLEM B.V. d.d. 4 november 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG NR. 4 IN HET FAILLISSEMENT VAN BRINCKSTAETE ADVIESGROEP HAARLEM B.V. d.d. 4 november 2013 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgedaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de hoofdstukken reeds afgesloten en wordt voor informatie verwezen naar

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013 Gegevens failliet : Maashout Utrecht B.V., kantoorhoudende te Utrecht aan de Strijkviertel 35a; Kvknummer : 30157506 Faillissementsnummer

Nadere informatie

: Klimaattechniek Nederland BV Inschrijvingsnummer handelsregister

: Klimaattechniek Nederland BV Inschrijvingsnummer handelsregister OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 3 december 2014 Gegevens onderneming : Klimaattechniek Nederland BV Inschrijvingsnummer handelsregister Faillissementsnummer : C/09/13/510 Datum uitspraak

Nadere informatie

Gegevens onderneming Hertenroep Monumenten BV (kvk: 12061840) Faillissementsnummer F. 02/13/494 Datum uitspraak 21 mei 2013 Mr. L.B.A.

Gegevens onderneming Hertenroep Monumenten BV (kvk: 12061840) Faillissementsnummer F. 02/13/494 Datum uitspraak 21 mei 2013 Mr. L.B.A. FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Vierde openbare verslag Datum 1 juli 2014 Gegevens onderneming Hertenroep Monumenten BV (kvk: 12061840) Faillissementsnummer F. 02/13/494 Datum uitspraak 21

Nadere informatie

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 18-03-2014 Gegevens onderneming: Datum uitspraak: Curator: R-C: 20-02-2014 (rechtbank Rotterdam, overgedragen aan

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 maart 2010

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 maart 2010 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 maart 2010 Gegevens onderneming : Suncare Veenendaal BV, statutair gevestigd te Veenendaal, feitelijk gevestigd te (3905 JA) Veenendaal aan de Prins Bernhardlaan

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW)

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) In het faillissement van : Bergamin B.V. Faillissementsnummer : Verslagnummer : 1 Datum uitspraak : 11 maart 2014 Curator : mr. G.F.H. Velthuizen Rechter

Nadere informatie

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INSTINCT B.V.

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INSTINCT B.V. DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INSTINCT B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Instinct B.V. (KvKnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 april 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 april 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 april 2011 Gegevens onderneming : Kr. van Lienden Transport en Expeditie BV, statutair gevestigd te Rhenen en voorheen feitelijk gevestigd te (3921 AC) Elst (Utr)

Nadere informatie

Datum uitspraak: 4 december 2014 Mr. E. van der Kolk

Datum uitspraak: 4 december 2014 Mr. E. van der Kolk FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 21 maart 2016 Gegevens: Kin Machinebouw Rijen B.V. Faillissementsnummer: C/02/14/872 F Datum uitspraak: 4 december 2014 Curator: Mr. E. van der Kolk Rechter-commissaris:

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Faillissement: Wigmanagement B.V. Datum: 6 oktober 2015 Nummer: verslag 5 Gegevens onderneming : Wigmanagement B.V. Dossiernummer : F03140009

Nadere informatie

Verlening van zorg aan ouderen (dagopvang, thuiszorg en permanente inwoning).

Verlening van zorg aan ouderen (dagopvang, thuiszorg en permanente inwoning). FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Eerste verslag Datum 29 november 2013 Gegevens onderneming Ouderenzorg Anders B.V. Faillissementsnummer F.02/13/953 Datum uitspraak 5 november 2013 Curator Mr.

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG NR. 6 IN HET FAILLISSEMENT VAN BRINCKSTAETE ADVIESGROEP HAARLEM B.V. d.d. 22 mei 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG NR. 6 IN HET FAILLISSEMENT VAN BRINCKSTAETE ADVIESGROEP HAARLEM B.V. d.d. 22 mei 2014 Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG NDY NEDERLAND B.V. Nummer: 1 Datum: 14 april 2015

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG NDY NEDERLAND B.V. Nummer: 1 Datum: 14 april 2015 Gegevens onderneming : NDY Nederland B.V. Faillissementsnummer : C/16/15/216 F Datum uitspraak : 17 maart 2015 Curator : mr. M. Telderman R-C : mr. E.T.M. Schoevaars Activiteiten onderneming : ICT-dienstverlening

Nadere informatie

Nummer: 2 Datum: 28 december 2010

Nummer: 2 Datum: 28 december 2010 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 28 december 2010 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap ZappSpace B.V. Faillissementsnummer : F 10/741 Datum uitspraak : 28 september 2010 Rechter-commissaris

Nadere informatie

VIERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INSTINCT B.V.

VIERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INSTINCT B.V. VIERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INSTINCT B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Instinct B.V. (KvK-nummer

Nadere informatie

IWS Internationale Werving & Selectie (HBO/WO) B.V. 12/397 F. TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ARTKEL 73a FAILLISSEMENTSWET. 20 juli oktober 2012

IWS Internationale Werving & Selectie (HBO/WO) B.V. 12/397 F. TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ARTKEL 73a FAILLISSEMENTSWET. 20 juli oktober 2012 Rechtbank Amsterdam Kenmerk 12/397 F Datum faillissement: 19 juni 2012 Rechter-commissaris: mr. M.J.E. Geradts IWS Internationale Werving & Selectie (HBO/WO) B.V. 12/397 F TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ARTKEL

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 14 februari 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 14 februari 2013 Dit verslag ziet op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de onderwerpen reeds afgesloten en wordt voor informatie verwezen naar de eerdere

Nadere informatie

Verlening van zorg aan ouderen (dagopvang, thuiszorg en permanente inwoning). 175, 42 uur

Verlening van zorg aan ouderen (dagopvang, thuiszorg en permanente inwoning). 175, 42 uur FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Derde verslag Datum 23 mei 2014 Gegevens onderneming Ouderenzorg Anders B.V. Faillissementsnummer F.02/13/953 Datum uitspraak 5 november 2013 Curator Mr. L.B.A.

Nadere informatie

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN NIC FINANCIËLE EN ADMINISTRATIEVE DIENSTEN BV

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN NIC FINANCIËLE EN ADMINISTRATIEVE DIENSTEN BV EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN NIC FINANCIËLE EN ADMINISTRATIEVE DIENSTEN BV d.d. 25 september 2007 Gegevens onderneming : NIC Financiële en Administratieve Diensten BV Faillissementsnummer

Nadere informatie

Nummer: 3 Datum: 9 augustus 2010

Nummer: 3 Datum: 9 augustus 2010 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 9 augustus 2010 Gegevens onderneming : J.P. Zandbergen Beheer B.V. Faillissementsnummer : 10/129F Datum uitspraak : 16 februari 2010 Rechter-commissaris

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 26 maart 2012. Faillissementsnummer: Datum uitspraak: 14 februari 2012. mr. H.C.M. Hendriks

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 26 maart 2012. Faillissementsnummer: Datum uitspraak: 14 februari 2012. mr. H.C.M. Hendriks FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 26 maart 2012 Gegevens failliet: IndiEco Holding B.V. Faillissementsnummer: 12/110 F Datum uitspraak: 14 februari 2012 Rechter-commissaris: Curator: Activiteiten

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73A Fw.) Faillissement: Sintra International B.V. Datum: 14 oktober 2016 Nummer: verslag 4 Gegevens onderneming : Sintra International B.V. Dossiernummer : F03150019

Nadere informatie

2 e openbare verslag. Verslagperiode 28 maart tot en met 12 juli 2013 Bestede uren in verslagperiode 54,12 uur (27 maart tot en met 12 juli 2013)

2 e openbare verslag. Verslagperiode 28 maart tot en met 12 juli 2013 Bestede uren in verslagperiode 54,12 uur (27 maart tot en met 12 juli 2013) FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer 2 e openbare verslag Datum 12 juli 2013 Gegevens onderneming Transportbedrijf van den Ouweland Chaam B.V. (KvK 18025391) Faillissementsnummer 12/38 S (27 december

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) Gegevens onderneming : ATC Vervoer B.V., gevestigd te 1047 AL Amsterdam, Tijnmuiden 36.

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) Gegevens onderneming : ATC Vervoer B.V., gevestigd te 1047 AL Amsterdam, Tijnmuiden 36. OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) Nummer : 1 Datum : 26 november 2012 Gegevens onderneming : ATC Vervoer B.V., gevestigd te 1047 AL Amsterdam, Tijnmuiden 36. Faillissementsnummer : F. 546/2012

Nadere informatie

IT RESOURCE PARTNERS BV

IT RESOURCE PARTNERS BV EERSTE OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN IT RESOURCE PARTNERS BV d.d. 17 oktober 2011 Gegevens onderneming Faillissementsnummer : de besloten vennootschap IT Resource Partners BV

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 1 Datum: 24 maart Faillissementsnummer : F11/155 Datum uitspraak : 22 februari 2011.

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 1 Datum: 24 maart Faillissementsnummer : F11/155 Datum uitspraak : 22 februari 2011. OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 24 maart 2011 Gegevens onderneming : Frank van der Voort Bouw en Vormgeving B.V. Faillissementsnummer : F11/155 Datum uitspraak : 22 februari 2011 Rechter-commissaris

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 30 mei 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 30 mei 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 30 mei 2011 Gegevens onderneming : UVOT BV, gevestigd te (3903 ET) Veenendaal aan het Heelkruid 9, KvK Utrecht dossnr. 30267543. Faillissementsnummer : 11/219 F.

Nadere informatie

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN DOUBLEYOU CULINAIR BV EN DOUBLEYOU GROUP BV d.d. 22 januari 2009

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN DOUBLEYOU CULINAIR BV EN DOUBLEYOU GROUP BV d.d. 22 januari 2009 EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN DOUBLEYOU CULINAIR BV EN DOUBLEYOU GROUP BV d.d. 22 januari 2009 Gegevens onderneming : DoubleYou Culinair BV en DoubleYou Group BV Faillissementsnummer

Nadere informatie

: Verver Standbouw & Events B.V. Den Haag nr. 28060360 Faillissementsnummer : 13/230F Datum uitspraak : 19 maart 2013

: Verver Standbouw & Events B.V. Den Haag nr. 28060360 Faillissementsnummer : 13/230F Datum uitspraak : 19 maart 2013 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 17 april 2013 Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister : Verver Standbouw & Events B.V. Den Haag nr. 28060360 Faillissementsnummer : 13/230F

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 23 december 2013 Datum laatste verslag : n.v.t. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap R. Leemburg Beheer B.V., statutair gevestigd te Bodegraven, vestigingsadres:

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Faillissement: 5 th Floor Fashion Group B.V. Datum: 29 september 2015 Nummer: verslag 3 Gegevens onderneming : 5th Floor Fashion Group B.V.

Nadere informatie

Omzetgegevens Netto omzet 2011: ,00 Personeel gemiddeld aantal ,02 uur

Omzetgegevens Netto omzet 2011: ,00 Personeel gemiddeld aantal ,02 uur FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Derde openbare verslag Datum 20 juni 2013 Gegevens onderneming Oomes Betonstaal BV (kvk: 20029866) Faillissementsnummer F 02/ 12 / 1000 Datum uitspraak 6 november

Nadere informatie

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 3 Datum: 08-09-2014 Datum uitspraak: Curator: R-C: 20-02-2014 (rechtbank Rotterdam, overgedragen aan rechtbank Zeeland-West-Brabant)

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 oktober 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 oktober 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 oktober 2012 Gegevens onderneming : Galvano Techniek Veenendaal BV, KvK dossiernr. 30113342, gevestigd te (3903 KG) Veenendaal aan de Bobinestraat 36. Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/16/266 NL:TZ:0000006294:F001 24-05-2016 mr. E. van der Kolk mr. H.W.P.J. Hopmans Algemeen Gegevens onderneming Keukenstudio John

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG NR. 7 IN HET FAILLISSEMENT VAN BRINCKSTAETE ADVIESGROEP HAARLEM B.V. d.d. 1 september 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG NR. 7 IN HET FAILLISSEMENT VAN BRINCKSTAETE ADVIESGROEP HAARLEM B.V. d.d. 1 september 2014 Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 4 Datum: 15 februari 2012. Faillissementsnummer : F11/155 Datum uitspraak : 22 februari 2011.

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 4 Datum: 15 februari 2012. Faillissementsnummer : F11/155 Datum uitspraak : 22 februari 2011. OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 15 februari 2012 Gegevens onderneming : Frank van der Voort Bouw en Vormgeving B.V. Faillissementsnummer : F11/155 Datum uitspraak : 22 februari 2011 Rechter-commissaris

Nadere informatie

Nummer: 2 Datum: 15 mei 2010

Nummer: 2 Datum: 15 mei 2010 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 15 mei 2010 Gegevens onderneming : J.P. Zandbergen Beheer B.V. Faillissementsnummer : 10/129F Datum uitspraak : 16 februari 2010 Rechter-commissaris : mr.

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.13/16/145 NL:TZ:0000004460:F001 15-03-2016 mr. P. Wijbrands mr. IM Bilderbeek Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 18 april 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 18 april 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 18 april 2014 Gegevens onderneming : Facta Nova B.V. Faillissementsnummer : F 02/13/281 Datum uitspraak : 19 maart 2013 Curator : mr. J.L.G.M. Verwiel Rechter-Commissaris

Nadere informatie

Nummer: 1 Datum: 24 februari 2015

Nummer: 1 Datum: 24 februari 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 24 februari 2015 Gegevens: Kyrië B.V.; Glaifa Investment B.V.; Glaifa Neon Beheer B.V.; Glaifa Neon B.V.; Glaifa Productie B.V. Faillissementsnummer: C/02/15/72 F;

Nadere informatie

mr. T.A. Opbroek-Booij

mr. T.A. Opbroek-Booij FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 maart 2013 Gegevens failliet: Fysiologix B.V. h.o.d.n. stopmijntennisarm.nu Faillissementsnummer: F.16/13/0 Datum uitspraak: 8 januari 2013 Rechter-commissaris:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Faillissementsverslag nummer 1 d.d. 22 april 2014 Gegevens onderneming : Mattmo Communication & Design B.V. ("Mattmo") Faillissementsnummer : 10/14/198 Datum uitspraak : 10 maart

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/18/82 NL:TZ:0000027321:F001 13-02-2018 mr J.A. Breeman mr. WJ Roos-van Toor Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 24 maart 2011 Gegevens onderneming: F1 Racing B.V. Faillissementsnummer: F 11.84 (Rechtbank Arnhem) Datum uitspraak: 1 maart

Nadere informatie

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN KEUKENCENTRUM CORNELISSEN BV d.d. 26 februari 2009

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN KEUKENCENTRUM CORNELISSEN BV d.d. 26 februari 2009 EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN KEUKENCENTRUM CORNELISSEN BV d.d. 26 februari 2009 Gegevens onderneming : Keukencentrum Cornelissen BV Faillissementsnummer : 09/53 F Datum uitspraak

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 23 april 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 23 april 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 23 april 2015 Gegevens onderneming Faillissementsnummer : C/18/15/104 F Datum uitspraak : 24 maart 2015 Curator Rechter-commissaris HAT Internationaal Transport

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/15/684 NL:TZ:0000000751:F001 15-09-2015 Mr. M. Jansen mr. Neijt Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap Badkamer

Nadere informatie

Nummer. Datum 25 augustus 2006

Nummer. Datum 25 augustus 2006 FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer 1 e verslag Datum 25 augustus 2006 Gegevens onderneming Breda Expeditie BV Faillissementsnummer 06/468 F Datum uitspraak 8 augustus 2006 Curator Mr J.A. Velenturf

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 oktober 2010 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 3 Datum: 6 april 2017. Gegevens onderneming: TheFoodCompanie B.V. Faillissementsnummer: C/01/16/115 F Datum uitspraak: 8 maart 2016

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 juli 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 juli 2013 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de betreffende onderwerpen niet (langer) van toepassing en wordt voor

Nadere informatie

: Somers & Van Broekhoven Schilders B.V., te (4612 PT) Bergen op Zoom aan de Ringersweg 10 E

: Somers & Van Broekhoven Schilders B.V., te (4612 PT) Bergen op Zoom aan de Ringersweg 10 E Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag (ex art. 73A Fw.) Nummer: 3 Datum: 29 augustus 2011 Gegevens onderneming : Somers & Van Broekhoven Schilders B.V., te (4612 PT) Bergen op Zoom aan de Ringersweg

Nadere informatie

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN JOHA VEENENDAAL IMPORT-EXPORT BV. d.d. 30 september 2008

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN JOHA VEENENDAAL IMPORT-EXPORT BV. d.d. 30 september 2008 EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN JOHA VEENENDAAL IMPORT-EXPORT BV d.d. 30 september 2008 Gegevens onderneming : JoHa Veenendaal Import-Export BV Faillissementsnummer : 08/313 F Datum

Nadere informatie

: De besloten vennootschap E. van Straaten Holding BV. Faillissementsnummer : F 11/768 Datum uitspraak : 11 oktober 2011

: De besloten vennootschap E. van Straaten Holding BV. Faillissementsnummer : F 11/768 Datum uitspraak : 11 oktober 2011 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 14 mei 2012 Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister : De besloten vennootschap E. van Straaten Holding BV. Faillissementsnummer : F 11/768

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 1 november 2005

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 1 november 2005 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 1 november 2005 Gegevens onderneming : Schildersbedrijf R. DE WILD B.V., statutair gevestigd te Hilversum, zaakdoende te (1216 SL) Hilversum aan de Franciscusweg

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 0-07-208 Insolventienummer F.6/8/259 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000005264:F00 Datum uitspraak 2-06-208 R-C

Nadere informatie

VIERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET

VIERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET VIERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET Naam gefailleerde : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid R. van der Kamp B.V., statutair gevestigd te Amsterdam, laatstelijk zaakdoende

Nadere informatie

Remco Meijers Holding B.V.

Remco Meijers Holding B.V. Remco 16/15/804 3 Dhr. Remco Meijers Holding B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 3 december 2015 Gegevens onderneming : Meijers Holding B.V., statutair gevestigd te Breukelen en blijkens KvK kantoorhoudende

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/15/778 NL:TZ:0000001026:F001 27-10-2015 mr. J.W.H. Rouers mr. D.M. Staal Algemeen Gegevens onderneming Horeca Noordse Park B.V.,

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 2 Datum: 23 december 2014. Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister DYD B.V.

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 2 Datum: 23 december 2014. Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister DYD B.V. OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 23 december 2014 Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister DYD B.V. 28108836 Faillissementsnummer : C/09/14/707 Datum uitspraak : 30 september

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.08/17/162 NL:TZ:0000013262:F001 17-05-2017 mr. J.A. Holsbrink mr. M Koopmans Algemeen Gegevens onderneming de besloten vennootschap

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/16/665 NL:TZ:0000009980:F001 13-12-2016 mr. P. Beerens mr. J van Spengen Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet

Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet Nummer: 1 Datum: 14 oktober 2014 Gegevens onderneming : Schadehuis Nieuwegein B.V. Faillissementsnummer : C/16/14/855 F Datum uitspraak : 16 september

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22 maart 2010

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22 maart 2010 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22 maart 2010 Gegevens onderneming : Gasterij De Vendel BV, gevestigd te (3905 LC) Veenendaal aan de Vendelseweg 69, KvK Utrecht dossnr. 18045892 Faillissementsnummer

Nadere informatie

Omzetgegevens 2010: 1.983.231,00 / 2011 1.557.316,00 / 2012 1.089,857,00 Personeel gemiddeld aantal 8

Omzetgegevens 2010: 1.983.231,00 / 2011 1.557.316,00 / 2012 1.089,857,00 Personeel gemiddeld aantal 8 Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Curator Nummer faillissement

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: F.01/15/621 Toezichtzaaknummer: NL:TZ:0000006949:F001 Datum uitspraak: 06-10-2015 Curator: mr. L.P.J.M. van Woensel R-C: mr. C. Schollen Algemeen Gegevens onderneming Elin B. V. Kapelweg

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 19 november betaling was verleend)

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 19 november betaling was verleend) FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 19 november 2014 Gegevens onderneming : Abiro B.V. Faillissementsnummer : 16/14/697 F Datum uitspraak : 31 juli 2014 (nadat reeds op 23 juli 2014 surseance van betaling

Nadere informatie

Datum: 16 oktober 2013 Nummer: 2

Datum: 16 oktober 2013 Nummer: 2 Dit verslag is identiek aan het digitaal ingediende verslag Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.) Datum: 16 oktober 2013 Nummer: 2 Gegevens gefailleerden : De besloten vennootschappen

Nadere informatie

openbaar FAILLISSEMENTSVERSLAG Verslagnummer: 2 Datum: 19 augustus 2014 ex art. 73a Fw

openbaar FAILLISSEMENTSVERSLAG Verslagnummer: 2 Datum: 19 augustus 2014 ex art. 73a Fw openbaar FAILLISSEMENTSVERSLAG Verslagnummer: 2 Datum: 19 augustus 2014 ex art. 73a Fw Gegevens gefailleerde : Ten Dam Parket B.V. Dossiernummer : 214020084 Faillissementsnummer : F.94/2014 Rechtbank :

Nadere informatie

VIERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET. Datum uitspraak : 26 september 2008 : mr. E. Doornhein

VIERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET. Datum uitspraak : 26 september 2008 : mr. E. Doornhein VIERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET Naam gefailleerde : Mattata Amsterdam B.V. Faillissementsnummer : 08/470 F Datum uitspraak : 26 september 2008 Curator : mr. E. Doornhein Rechter-Commissaris

Nadere informatie

Nummer: 5 Datum: 7 november : mr. R.J. Ottens, wnd. Mr. J. Kok Paleisbox : 215

Nummer: 5 Datum: 7 november : mr. R.J. Ottens, wnd. Mr. J. Kok Paleisbox : 215 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 7 november 2011 Gegevens onderneming : Van Duuren Woninginrichting Katwijk B.V. Faillissementsnummer : 10/330F Datum uitspraak : 4 mei 2010 Rechter-commissaris

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 26 april 2010

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 26 april 2010 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 26 april 2010 Gegevens onderneming : Van de Wetering BV Van de Wetering Bouwbedrijf BV Van de Wetering Kraanverhuur BV Faillissementsnummer : 10/157 F, 10/158 F,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 11 november 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 11 november 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 11 november 2013 Gegevens failliet : Bolwerk Talen B.V., kantoorhoudende te Utrecht aan de Lucasbolwerk 5; Kvknummer : 30142594 Faillissementsnummer

Nadere informatie

: De besloten vennootschap De Vlinder Holding BV Faillissementsnummer : F 12/598 Datum uitspraak : 31 juli 2012

: De besloten vennootschap De Vlinder Holding BV Faillissementsnummer : F 12/598 Datum uitspraak : 31 juli 2012 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5-6 Datum: 14 januari 2015 Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister : De besloten vennootschap De Vlinder Holding BV Faillissementsnummer : F 12/598

Nadere informatie

Nummer: 3. betaling was verleend) Activiteiten onderneming : Installatie-, renovatie- en onderhoudsbedrijf

Nummer: 3. betaling was verleend) Activiteiten onderneming : Installatie-, renovatie- en onderhoudsbedrijf FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 25 februari 2015 Gegevens onderneming : Abiro B.V. Faillissementsnummer : 16/14/697 F Datum uitspraak : 31 juli 2014 (nadat reeds op 23 juli 2014 surseance van betaling

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum: 23 maart 2010

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum: 23 maart 2010 FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum: 23 maart 2010 Faillissement : HBT Staalconstructies BV Faillissementsnummer : 10/88F Datum uitspraak : 10 februari 2010 (na surs. m.i.v. 9 februari 2010) Curator : Mr I.J.G.H.

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 3 Datum: 10 augustus Faillissementsnummer : F11/155 Datum uitspraak : 22 februari 2011.

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 3 Datum: 10 augustus Faillissementsnummer : F11/155 Datum uitspraak : 22 februari 2011. OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 10 augustus 2011 Gegevens onderneming : Frank van der Voort Bouw en Vormgeving B.V. Faillissementsnummer : F11/155 Datum uitspraak : 22 februari 2011 Rechter-commissaris

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73A Fw.) Faillissement: Sintra Transport B.V. Datum: 14 oktober 2016 Nummer: verslag 4 Gegevens onderneming : Sintra Transport B.V. Dossiernummer : F03150018 Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 juli 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 juli 2014 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de betreffende onderwerpen niet (langer) van toepassing en wordt voor

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.13/15/432 NL:TZ:0000001433:F001 13-10-2015 mr. P. Wijbrands mr. WF Korthals Altes Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG ADVOCATEN I MEDIATORS Nummer 2 Datum 5 december 2014 Gegevens onderneming Handelsregister Adres Faillissementsnummer Datum uitspraak Curator Adres curator Telefoon Fax E-mail Rechter-commissaris

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/17/421 NL:TZ:0000016997:F001 14-11-2017 dr. mr. L.L.M. Prinsen mr. MDE Leppens Algemeen Gegevens onderneming Helder Installatiewerken

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 juli 2010

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 juli 2010 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 juli 2010 Gegevens onderneming: Naam: Adres: Telefoonnummer: Bestuurder: Faillissementsnummer : Datum uitspraak: Curator: R-C: Activiteiten onderneming: Omzetgegevens

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 4 (eindverslag). Datum: 20 januari 2015. Gegevens onderneming: Putters Nest Beheer B.V. Faillissementsnummer: C/01/13/736 F Datum

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.18/16/85 NL:TZ:0000005612:F001 19-04-2016 mr. H.T. Meijer mr. L.T. de Jonge Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 23 maart 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 23 maart 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 23 maart 2015 Faillissement : HPM BV Faillissementsnummer : F.05/15/217 Datum uitspraak : 3 maart 2015 Curator : Mr I.J.G.H. Hage Rechter-commissaris : Mr A.M.P.T. Blokhuis

Nadere informatie