Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks Secretaris: Hilde Goedegebuure

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks Secretaris: Hilde Goedegebuure"

Transcriptie

1 GVNieuws Contact: Website: Jaargang 1 - Nummer 2 - november 2016 Bestuur seizoen Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks penningmeestergvnunspeet@gmail.com Secretaris: Hilde Goedegebuure secretarisgvnunspeet@gmail.com Ledenadministratie: Saske Klerks gvn.leden@gmail.com Technisch lid: Gerda v.d.outenaar Algemeenlid: Iepke Verhaart Algemeenlid: Karin Vis- Lokhorst Algemeenlid: Rolinda De With Saske Hilde Gerda Iepke Karin Rolinda Naam nieuwsbrief We hebben een nieuwe naam gekozen voor onze nieuwsbrief: GVNieuws. Iedereen bedankt voor het meedenken. Ouder en Kind Gym Op 25 oktober zijn we gestart met een extra groep ouder en kindgym. Deze lessen worden gegeven op dinsdag van uur in de gymzaal aan de Piersonstraat. Daarnaast hebben we ook nog onze lessen op zaterdag van uur. Mocht je het leuk vinden kom een les mee doen en proberen! Aanmelden voor deze groep kan via secretarisgvnunspeet@gmail.com. Grote Clubactie De opbrengst voor onze vereniging is maar liefst Wat een geweldig bedrag. Dit gaat gebruikt worden voor nieuwe materialen. Alle leden bedankt voor de grote inzet bij de verkoop!

2 Jubileum Gymnastiekvereniging Nunspeet 111 jaar Onze vereniging heeft op zaterdag 8 oktober een spetterende en kleurrijke jubileum uitvoering opgevoerd. Het thema was Turn the colors! De vereniging vierde dat zij maar liefst 111 jaar bestaat. In sporthal De Brake werd een middag- en avondvoorstelling opgevoerd voor volle tribunes. Er is groots uitgepakt. Het was duidelijk dat alle groepen veel werk hadden gestoken in de acts. Er waren schattige kleuters en peuters die hun eerste koprollen vertoonden, maar ook heel stoere freerunners met salto s en sideflips. Een grote groep meisjes voerden een prachtige dans op met ballonnen.

3 Er waren mooie lenige turnstertjes die prachtige acrobatische kunsten vertoonden afgewisseld met flikflakken en salto s op de airtrack. Stoere jongens op bmx-fietsjes crosten over de vloer en er raceten zelfs politiemotoren achter boeven aan. Geïnspireerd door het Olympische goud van Sanne Wevers lieten onze turnsters zien ook een prachtige balkoefening te kunnen uitvoeren op de evenwichtsbalk. Er waren meisjes in rood-witblauw-oranje outfit die met elkaar een prachtige balans showden.

4 Het klapstuk van de avond was toch wel Janny van Dijk die op haar 70-jarige leeftijd nog een salto op de airtrack liet zien! Kortom, het publiek kwam ogen tekort. Over de hele dag verspreid hebben 700 enthousiaste bezoekers de show bekeken. Mocht je nog niet de foto s of dvd besteld hebben, mail dan naar jubileumgvnunspeet@gmail.com. De kosten zijn 5,- voor de foto s en 5,- voor de dvd en als u ze beide neemt kost dit 7,50 Activiteiten Organisatie turnwedstrijd 3e div. te Beekbergen: 26 november 2016 Sinterklaas: 3 december 2016 kinderen t/m 7 jaar (opgeven noodzakelijk) Gyminstuif/springfestijn voor alle leden: 5 januari 2017 (opgeven noodzakelijk) Organisatie individueel springen te Nunspeet: 20 mei 2017 Avondvierdaagse: 29 mei 2017 t/m 01 juni 2017 Bedanktavond vrijwilligers: Vrijwilligers De gymvereniging organiseert vele activiteiten en andere zaken. Zonder vrijwilligers lukt dat niet. Mocht u interesse hebben om de vereniging te helpen, dan horen wij dit graag. Wij kunnen nog hulp gebruiken bij diverse zaken: - Avondvierdaagse - Organisatie wedstrijden - Activiteiten commissie (ouders en jeugdleden vanaf 14 jaar) * organiseren acties * organiseren sinterklaas * organiseren leuke activiteiten in de vakanties - Sponsorcommissie - Meewerken en denken aan de nieuwbrief Denkt u nog aan het retour sturen van de enquete die u heeft ontvangen. Zonder uw hulp kunnen wij geen activiteiten organiseren.

5 Adverteren Misschien heeft u een bedrijf en zou u willen adverteren. Vanaf nu is het weer mogelijk om te adverteren bij de Gymnastiekvereniging. Dit kan op de site maar ook in de nieuwsbrief. Deze zal minimaal 6 keer per jaar verschijnen. U kunt kiezen uit een advertentie in de nieuwsbrief van een: Hele pagina A4 60 per jaar Halve pagina A5 45 per jaar Kwart pagina 30 per jaar Achtste pagina 15 per jaar U kunt kiezen voor een advertentie op de site voor 50 per jaar En mocht u beide willen kan dit voor: Hele pagina A4 en de site 100 per jaar Halve pagina A5 en de site 90 per jaar Kwart pagina en de site 75 per jaar Achtste pagina en de site 60 per jaar Hiervoor kunt u contact opnemen met secretarisgvnunspeet@gmail.com. Vakantierooster geen lessen Kerstvakantie: 25 december t/m 8 januari Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 5 maart Paasvakantie: 14 april t/m 17 april Meivakantie: 24 april t/m 30 april Hemelvaart: 24 mei t/m 26 mei Pinksteren: 5 juni Zomervakantie: 9 juli t/m 20 augustus Sinterklaas Het bestuur heeft gehoord dat op zaterdag 3 december een aantal pieten naar de gymzaal zal komen om met de kinderen t/m 7 jaar te gymmen. Op deze ochtend hebben we de lessen wat aangepast. De reguliere lessen vervallen en er zal onderstaand lesschema zijn voor de recreatie. Ouder en kind gym en kleuters van 4 en 5 jaar gymmen van jongens en meisjes 6 en 7 jaar gymmen van We horen graag welke kinderen er deze ochtend aanwezig zullen zijn. We gaan tal van leuke opdrachten doen om alle kinderen te mogen voorzien van een pietendiploma. Je mag je pieten kleren aandoen als je die hebt, is niet verplicht. Opgeven kan via: secretarisgvnunspeet@gmail.com onder vermelding van sinterklaas en de naam en leeftijd van uw kind. Gyminstuif/springfestijn Op donderdag 5 januari in de kerstvakantie willen wij weer voor alle leden een gyminstuif organiseren. We starten om 9.30 uur tot uur. De kosten hiervoor zijn 3,- per kind en er zal gezorgd worden voor wat drinken en wat lekkers. Op de dag zelf moet er contant betaald worden. Opgeven is gewenst gezien we een maximaal aantal deelnemers kwijt kunnen. Opgeven via secretarisgvnunspeet@gmail.com onder vermelding van naam en leeftijd.

6 EK Teamgym Louise Visser heeft meegedaan aan de Europese Kampioenschappen Teamgym in Maribor, Slovenië (9-16 oktober jl). Het team van Oranje is 7e geworden. Helaas kwamen zij net te kort voor de 6 finaleplekken. Wel haalde het junior mixteam de hoogste score ooit voor een Nederlands team voor het onderdeel dans (vloeroefening synchroon). De bijzondere sfeer tijdens de wedstrijd waarbij ieder land afzonderlijk in de picture stond, maakte dit tot een unieke belevenis! Veel supporters in Nederland hebben de wedstrijd via de livestream gevolgd. Teamgym is een discipline die in Nederland in de kinderschoenen staat. Het is een combinatie van 3 onderdelen : dans synchroon, minitramp / minitramp-pegasus en tumbling. Een junior mixteam bestaat uit 5 jongens en 5 meisjes in de leeftijd van jaar. Alle 10 leden in het team dragen hun steentje bij om de teamprestatie optimaal te krijgen. Per sprong worden de beste 3 jongens en de beste 3 meisjes ingezet. Per sprong kan dit dus verschillen. In de Scandinavische landen beoefenen meer sporters teamgym dan het Olympische toestelturnen. Een finaleplek halen zou lastig worden voor Nederland, maar niet ondenkbaar. Italië en Groot Brittannië scoorden beter dan verwacht. Nederland heeft goed gespresteerd. De andere landen waren nog beter. Afgelopen jaar heeft Louise (bijna) wekelijks getraind in Rijssen, Ede of Stede Broec. Fysiek maar ook mentaal was dit pittig. Het team bestond namelijk niet uit 10 maar uit 12 leden (6 jongens en 6 meisjes), waarvan er max 5 jongens en 5 meisjes mee zouden doen. De 2 reserves moesten ook echt op de tribune plaatsnemen. Dit zorgt voor een hoge druk, want niemand wilde reserve worden De teamspirit en het samen trainen voor het zelfde doel vond Louise geweldig. De dans beheerste ze vrij snel. Elementen als dubbel pirouette, hoge hoeksteun, streksalto zijn ook onderdeel van het toestelturnen. Voor haar was de grootste uitdaging het aanleren van nieuwe sprongen. De tshukahara gestrekt over pegasus, de dubbele salto achterover op tumbling en dubbel strek-half op minitramp. Diepe landingen zorgden voor knie- en voetblessures. In het voorjaar heeft ze daarom ook echt rustiger aan moeten doen. Gelukkig ging het in de zomervakantie weer beter. Een geweldig bericht kreeg ze begin september dat ze naast dans mee zou springen op mini-pegasus en tumbling-baan. Ze was dus geen reserve. Al het harde werken werd beloond! Helaas zorgde een verkeerde landing op de trainingsdag in Maribor ervoor dat zij 2 series op tumblingbaan niet zou gaan doen. Dit was te belastend. Louise was heel blij dat zij de dans en de tshukahara gestrekt op minitramp-pagasus (met mooie landing!) zeer goed heeft uitgevoerd. Ze kijkt zeer tevreden terug op deze unieke ervaring. Ze wil iedereen bedanken voor alle sponsoring en support! Uitslag Junior mix EK 2016 Slovenie Denemarken 1e Noorwegen 2e Ijsland 3e Zweden 4e Italie 5e Groot Brittannie 6e Nederland 7e Duitsland 8e Slovenie 9e

7 Nominatie Louise Visser de Clubhelden van de Amateursport Louise is niet alleen bezig met haar eigen turncarrière. Wekelijks assisteert zij ook bij de trainingen van de pré-instap en B selectie. Mede daarom is zij genomineerd voor Clubheld van de Amateursport. De verkiezing vindt plaats in iedere gemeente van Nederland. Naast de gemeentelijke titels zijn er ook 15 regiotitels te winnen. Als Louise wint, kan ze winnen voor onze vereniging!!! Helpen jullie Louise en onze gymvereniging winnen? Stemmen kan nog t/m 16 november via Iedereen die stemt, maakt kans op een Ford Fiesta Titanium. Opleidingen In oktober zijn Britt Wijnne en Judith Vis begonnen met hun opleiding voor gymnastiekleider niveau 3. Na het behalen van dit diploma mogen zij naast assisteren ook zelf recreanten lessen geven. Deze opleiding zal maximaal 2 jaar duren. Ook is Manouk Deen gestart met haar opleiding voor trainer/coache niveau 3. hiermee mag ze selectie groepen les gaan geven t/m de 4e div. Deze opleiding duurt een half jaar. Meiden heel veel succes met deze opleidingen! Gympakjes Recreatiegroepen Recreatiepakjes voor meisjes kunnen worden besteld via de ledenadministratie (gvn.leden@gmail.com). De meeste maten zijn op voorraad en kunnen gepast worden. Een recreatiepakje kost 45. Bijpassende broekjes zijn te bestellen via de website (zie info bij wedstrijdgroepen). Wedstrijdgroepen Wedstrijdpakjes en broekjes voor meisjes zijn te bestellen via de website Kies het kopje TURNEN en vervolgens Gymnastiekverenigingen. Naar beneden scrollen en het logo van onze vereniging opzoeken (blauw-geel logo). Om een bestelling te kunnen plaatsen, moet men zich eerst registreren, via de mail worden inloggegevens toegestuurd en kan een bestelling worden geplaatst. De pakjes en broekjes vallen klein, dus het is raadzaam om even bij iemand (bijvoorbeeld in de les) te passen voor de maat. Jongensgroepen De jongenspakken kunnen worden besteld via de ledenadministratie (gvn.leden@gmail.com). De pakken zijn niet op voorraad, levertijd is 4-6 weken. Voor de maat is het raadzaam om even bij iemand (bijvoorbeeld in de les) te passen. De kosten van een jongenspak zijn afhankelijk van het aantal bestellingen, bij meerdere bestellingen 65.

8 Lesrooster seizoen VELUVINE ZAAL 1 (BIJ TRIBUNE) Maandag Groep Trainster Wedstrijdgroep pre-instap Manouk Deen Dinsdag Springselectie jeugd Mariska Verhaart Springselectie jongens Mariska Verhaart Springselectie junior Mariska Verhaart Woensdag A-selectie turnen Rianne van 't Hul B-selectie (pupil 2 en ouder) Manouk Deen Recreanten turnen 16+ Manouk Deen Donderdag A-Selectie turnen Rianne van 't Hul Meisjes 12+ Tessa Breukelman Meisjes 14+ Tessa Breukelman Vrijdag B-Selectie (instap+pupil 1) Gerda van den Outenaar B-selectie (pupil 2 en ouder) Gerda van den Outenaar Zaterdag A-Selectie turnen Manouk Deen B-Selectie (instap+pupil 1) Manouk Deen VELUVINE ZAAL 2 Maandag Groep Trainster Jongens 5 t/m 7 jaar Heidy Vis Jongens 8 t/m 10 jaar Heidy Vis Jongens 11 jaar e.o. Heidy Vis Dames Manouk Deen Dinsdag Meisjes 8 en 9 jaar Tessa Breukelman Meisjes 10 en 11 jaar Tessa Breukelman Zaterdag Ouder- en kindgym Evaline Koerselman Kleuters 4 en 5 jaar Judith Vis Meisjes 6 jaar Judith Vis Meisjes 7 jaar Judith Vis PIERSONSTRAAT Dinsdag Groep Trainster Ouder- en kindgym Evaline Koerselman Rianne Gerda Mariska Manouk Heidy Evaline Tessa Judith

Gymnastiekvereniging Nunspeet

Gymnastiekvereniging Nunspeet Gymnastiekvereniging Nunspeet Contact: secretarisgvnunspeet@gmail.com Website: www.gymverenigingnunspeet.nl Jaargang 1 - Nummer 1 - september 2016 Bestuur seizoen 2016-2017 Voorzitter: Vacant Penningmeester:

Nadere informatie

Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks Secretaris: Hilde Goedegebuure

Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks Secretaris: Hilde Goedegebuure GVNieuws Contact: secretarisgvnunspeet@gmail.com Website: www.gymverenigingnunspeet.nl Jaargang 2 - Nummer 2 - november 2017 Bestuur seizoen 2017-2018 Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks penningmeestergvn@gmail.com

Nadere informatie

Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks Secretaris: Hilde Goedegebuure

Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks Secretaris: Hilde Goedegebuure GVNieuws Contact: secretarisgvnunspeet@gmail.com Website: www.gymverenigingnunspeet.nl Jaargang 1 - Nummer 3 - januari 2017 Bestuur seizoen 2016-2017 Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks penningmeestergvn@gmail.com

Nadere informatie

Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks Secretaris: Hilde Goedegebuure

Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks Secretaris: Hilde Goedegebuure GVNieuws Contact: secretarisgvnunspeet@gmail.com Website: www.gymverenigingnunspeet.nl Jaargang 2 - Nummer 4 - maart 2018 Bestuur seizoen 2017-2018 Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks penningmeestergvn@gmail.com

Nadere informatie

Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks Secretaris: Hilde Goedegebuure

Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks Secretaris: Hilde Goedegebuure GVNieuws Contact: secretarisgvnunspeet@gmail.com Website: www.gymverenigingnunspeet.nl Jaargang 3 - Nummer 1 - september 2018 Bestuur seizoen 2017-2018 Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks penningmeestergvn@gmail.com

Nadere informatie

Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks Secretaris: Hilde Goedegebuure

Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks Secretaris: Hilde Goedegebuure GVNieuws Contact: secretarisgvnunspeet@gmail.com Website: www.gymverenigingnunspeet.nl Jaargang 2 - Nummer 5 - mei 2018 Bestuur seizoen 2017-2018 Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks penningmeestergvn@gmail.com

Nadere informatie

Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks Secretaris: Hilde Goedegebuure

Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks Secretaris: Hilde Goedegebuure GVNieuws Contact: secretarisgvnunspeet@gmail.com Website: www.gymverenigingnunspeet.nl Jaargang 2 - Nummer 6 - juli 2018 Bestuur seizoen 2017-2018 Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks penningmeestergvn@gmail.com

Nadere informatie

Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks Secretaris: Hilde Goedegebuure

Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks Secretaris: Hilde Goedegebuure GVNieuws Contact: secretarisgvnunspeet@gmail.com Website: www.gymverenigingnunspeet.nl Jaargang 2 - Nummer 1 - september 2017 Bestuur seizoen 2017-2018 Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks penningmeestergvn@gmail.com

Nadere informatie

Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks Secretaris: Hilde Goedegebuure

Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks Secretaris: Hilde Goedegebuure GVNieuws Contact: secretarisgvnunspeet@gmail.com Website: www.gymverenigingnunspeet.nl Jaargang 1 - Nummer 5 - mei 2017 Bestuur seizoen 2016-2017 Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks penningmeestergvn@gmail.com

Nadere informatie

Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks Secretaris: Hilde Goedegebuure

Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks Secretaris: Hilde Goedegebuure GVNieuws Contact: secretarisgvnunspeet@gmail.com Website: www.gymverenigingnunspeet.nl Jaargang 1 - Nummer 6 - juni 2017 Bestuur seizoen 2016-2017 Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks penningmeestergvn@gmail.com

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 4 december 2013

NIEUWSBRIEF 4 december 2013 1 De meeste zaken kun je al in deze Nieuwsbrief vinden, maar de website (www.odigym.nl) proberen we helemaal up to date te houden met de actuele status van lessen en ander nieuws. Dus kijk maar snel daar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2 juni 2016

NIEUWSBRIEF 2 juni 2016 1 De meeste zaken kun je al in deze Nieuwsbrief vinden, maar de website (www.odigym.nl) proberen we helemaal up to date te houden met de actuele status van lessen en ander nieuws. Dus kijk maar snel daar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 SV DUO, seizoen NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 1 SEIZOEN

Nieuwsbrief 1 SV DUO, seizoen NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 1 SEIZOEN NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 1 SEIZOEN 2017-2018 Dag allemaal, De eerste nieuwsbrief van het seizoen 2017-2018. Het is inmiddels december en de feestdagen staan alweer voor de deur. Daarom vanuit bestuur

Nadere informatie

NR. 2 APRIL NIEUWSBRIEF

NR. 2 APRIL NIEUWSBRIEF NR. 2 APRIL NIEUWSBRIEF Leer een handstand van Mike Krabbenborg DE GESCHIEDENIS VAN RAP EN SNEL Rap en Snel is opgericht in 1928. Er zaten toen nog maar 35 jongens en heren bij de vereniging, geen meisjes

Nadere informatie

De Page Turner. Nieuwsbrief september 2018

De Page Turner. Nieuwsbrief september 2018 Nieuwsbrief september 2018 De Page Turner Het turnseizoen is inmiddels weer van start gegaan en alle trainingen zijn weer begonnen! We gaan er weer een top jaar van maken! TURNKAMP 2018 de Feestdagen!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2 november 2014

NIEUWSBRIEF 2 november 2014 1 De meeste zaken kun je al in deze Nieuwsbrief vinden, maar de website (www.odigym.nl) proberen we helemaal up to date te houden met de actuele status van lessen en ander nieuws. Dus kijk maar snel daar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2016

Nieuwsbrief Juli 2016 Nieuwsbrief Juli 2016 Agenda Zondag 24 Juli t/m zondag 4 september Zomervakantie, er zijn geen lessen. Maandag 5 september Alle lessen starten weer! 17 september t/m 25 september Nationale Sportweek Zondag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF augustus 2016

NIEUWSBRIEF augustus 2016 NIEUWSBRIEF augustus 2016 1.Begin van het nieuwe seizoen We zitten nog midden in de schoolvakanties maar we kijken toch al vooruit naar de start van het nieuwe sportseizoen. Vanaf het nieuwe seizoen gaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018

Nieuwsbrief november 2018 Nieuwsbrief november 2018 Van het bestuur: KDO is 6 clubkampioenen rijker! Beste allemaal, wat was het fantastisch! Op 10 november werden de jaarlijkse onderlinge wedstrijden georganiseerd voor de recreatie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 1 mei 2014

NIEUWSBRIEF 1 mei 2014 1 De meeste zaken kun je al in deze Nieuwsbrief vinden, maar de website (www.odigym.nl) proberen we helemaal up to date te houden met de actuele status van lessen en ander nieuws. Dus kijk maar snel daar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2016

NIEUWSBRIEF januari 2016 NIEUWSBRIEF januari 2016 1. 2016 Allereerst willen wij alle leden en hun familie een sportief jaar toewensen. Let op, in deze nieuwsbrief staat bij punt 5 informatie over de lessen in en rondom de carnavalsweek.

Nadere informatie

Mededelingen Bestuur Verbouwing turnhal. Hoi Veppers,

Mededelingen Bestuur Verbouwing turnhal. Hoi Veppers, Hoi Veppers, Het nieuwe seizoen is alweer een tijdje geleden van start gegaan dus is het weer tijd voor een nieuwsbrief. Wil je iets in de nieuwsbrief? Mail dit dan naar vepgym@hotmail.com. Namens alle

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 2 SEIZOEN

NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 2 SEIZOEN NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 2 SEIZOEN 2017-2018 Dag allemaal, De tweede nieuwsbrief van het seizoen 2017-2018. Met verslagen van activiteiten van de afgelopen periode en nieuws over onze vereniging. Tenslotte

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar

Nadere informatie

Tot in de les!!! infobrochure 2015-2016 Ook afdeling in Verrebroek! Vzw Kieldrecht

Tot in de les!!! infobrochure 2015-2016 Ook afdeling in Verrebroek! Vzw Kieldrecht Tot in de les!!! infobrochure 2015-2016 Ook afdeling in Verrebroek! Vzw Kieldrecht O NS AANBOD OUDER-PEUTERGYM KLEUTERGYM KLEUTERDANS DANCE KIDS RECREAGYM AIRTRACK GROEPSACRO FATBURNING STEP ACRO- recreawedstrijd

Nadere informatie

Olympia s Nieuwsflits

Olympia s Nieuwsflits Olympia s Nieuwsflits juli 2017 nummer 72 www.olympiakapelle.nl olympiakapelle@zeelandnet.nl ZOMERVAKANTIE De laatste lesweek is van maandag 10 tot en met vrijdag 14 juli 2017. Daarna mogen alle leden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Woordje van de voorzitter. Kijklessen 1 en 2 april goed bezocht...

Nieuwsbrief. April Woordje van de voorzitter. Kijklessen 1 en 2 april goed bezocht... Woordje van de voorzitter Het voorjaar is nu echt begonnen. Geniet u er ook zo van? Als bestuur zijn wij druk bezig met de voorbereidingen om volgend seizoen in de MFA te kunnen sporten. We hebben straks

Nadere informatie

infoavond op donderdag 1 juni 2017 om 20u

infoavond op donderdag 1 juni 2017 om 20u 1 2 Beste gymnasten en ouders, Woensdag 31 mei 2017 is de laatste les voor de recreatieve groepen. Voor de wedstrijdgroepen eindigt het turnseizoen op vrijdag 23 juni 2017. ORIËNTATIEGROEP OPGELET!!!:

Nadere informatie

Welkom bij de tofste gymclub.

Welkom bij de tofste gymclub. Welkom bij de tofste gymclub. Wil je van turnen jouw sport maken? Bij Sterk en Lenig Drongen zit je zeker goed! We bieden onze leden een gezonde, zinvolle en sociale vrijetijdsbesteding aan in een gezellige

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014 Beste ouders en verzorgers, Hierbij weer een nieuwsbrief vanuit de mini afdeling van Alterno. In deze nieuwsbrief veel informatie over ons Sinterklaas

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 3 SEIZOEN

NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 3 SEIZOEN NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 3 SEIZOEN 2017-2018 Dag allemaal, De laatste nieuwsbrief van het seizoen 2017-2018. Met verslagen van activiteiten van de afgelopen periode en nieuws over onze vereniging. Aan

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF februari /maart 2016

NIEUWSBRIEF februari /maart 2016 NIEUWSBRIEF februari /maart 2016 1. LEDENVERGADERING Op onze jaarlijkse ledenvergadering hebben wij verantwoording over het afgelopen jaar afgelegd en onze plannen voor volgend jaar besproken. Helaas was

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NOVEMBER/DECEMBER 2015

NIEUWSBRIEF NOVEMBER/DECEMBER 2015 NIEUWSBRIEF NOVEMBER/DECEMBER 2015 Vanuit het bestuur: Kijkje in de keuken van het bestuur. De nieuwsbrief van november, dat betekend dat het jaar alweer bijna om is. De tijd vliegt voorbij. Wat hebben

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF KUNST & KRACHT

NIEUWSBRIEF KUNST & KRACHT NIEUWSBRIEF KUNST & KRACHT VOORWOORD Beste Lezer, J A N U A R I 2 0 1 4 In deze nieuwsbrief staan verschillende leuke weetjes van de maand Januari. De nieuwsbrief wordt elke maand gemaakt door de nieuwsbrief

Nadere informatie

VANAF NU ENKEL ONLINE INSCHRIJVEN!

VANAF NU ENKEL ONLINE INSCHRIJVEN! Tervuren, 27 mei 2016 Beste turners en ouders, Zondag 29 mei 2016 is de laatste les voor de recreatieve groepen. Voor de wedstrijdgroepen AGD en tumbling eindigt het turnseizoen op donderdag 23 2016. Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief Augustus 2016

Nieuwsbrief Augustus 2016 Nieuwsbrief Augustus 2016 Agenda Zondag 24 Juli t/m zondag 4 september Zomervakantie, er zijn geen lessen. Maandag 5 september Alle lessen starten weer! 17 september t/m 25 september Nationale Sportweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief ODIN april 2015

Nieuwsbrief ODIN april 2015 Nieuwsbrief ODIN april 2015 Beste allen, De 1 ste 3 maanden van 2015 zitten er al weer op. En wat is er allemaal gebeurd in deze periode op ODIN. Januari: Het nieuwe jaar zijn we gestart met een gezellige

Nadere informatie

SSS Lopik. Sportnieuws. Algemeen

SSS Lopik. Sportnieuws. Algemeen Algemeen Het is alweer even geleden, maar voor jullie ligt alweer de laatste nieuwsbrief voor dit seizoen. Vol met belangrijke informatie, maar ook leuke verslagen van activiteiten die zijn georganiseerd

Nadere informatie

Inmiddels alweer de laatste nieuwsbrief van het seizoen

Inmiddels alweer de laatste nieuwsbrief van het seizoen NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 3 SEIZOEN 2016-2017 Dag allemaal, Inmiddels alweer de laatste nieuwsbrief van het seizoen 2016-2017. ACTIVITEITEN VAN DE AFGELOPEN PERIODE Paaseieren zoeken 15 april 15 april

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEPTEMBER / OKTOBER 2015

NIEUWSBRIEF SEPTEMBER / OKTOBER 2015 NIEUWSBRIEF SEPTEMBER / OKTOBER 2015 Vanuit het bestuur: Als dit stukje wordt gelezen is de vakantie weer voorbij en gaat de school weer beginnen en zo ook de sportieve uurtjes bij Turnlust. Wij als bestuur

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Tijden voor de recreatiegroepen vanaf 2 maart as.: Maandag recreatie tot 10 jaar 16.30 tot 17.30 uur recreatie vanaf 10 jaar 18.00 tot 19.00 uur Donderdag 18.00 tot 19.00 uur

Nadere informatie

In deze eerste nieuwsbrief vele onderwerpen, leuk en informatief!

In deze eerste nieuwsbrief vele onderwerpen, leuk en informatief! Ouderkerk aan de Amstel, 18 september 2015 Nieuwsbrief 1, seizoen 2015-2016 Beste ouders/verzorgers en overige leden, We zijn weer begonnen! In deze eerste nieuwsbrief vele onderwerpen, leuk en informatief!

Nadere informatie

Boomtopperdag was een succes! 5e jaargang, nummer oktober 2013

Boomtopperdag was een succes! 5e jaargang, nummer oktober 2013 Belangrijke telefoonnummers. Trainingstijden en locatie. Boomtoppers mobiel: 06-37221619 Wij trainen in de gymzaal van de Focus. Annie Hart (voorzitter) 072-5744377 Umbriëllaan 1, 1702 AJ, Heerhugowaard.

Nadere informatie

Het Turnerke. Mei 2019

Het Turnerke. Mei 2019 1 Het Turnerke 2 Beste gymnasten en ouders, Zondag 2 juni 2019 is de laatste les voor de recreatieve groepen. Voor de wedstrijdgroepen eindigt het turnseizoen op zaterdag 22 juni 2019. ORIËNTATIEGROEP

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

TurnAround DIGITAAL. Vitale vereniging. Tumbling workshop. Oktober 2013

TurnAround DIGITAAL. Vitale vereniging. Tumbling workshop. Oktober 2013 TurnAround DIGITAAL Oktober 2013 Vitale vereniging Dit voorjaar is de nieuwe sportnota van de gemeente Arnhem gepresenteerd. In deze nota formuleerd de gemeente haar sportbeleid voor de komende jaren.

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

de Oehoe de Tamboerijn Het om-de-week-bericht van openbare basisschool Jaargang 2014-2015, nummer 16 juni 2015

de Oehoe de Tamboerijn Het om-de-week-bericht van openbare basisschool Jaargang 2014-2015, nummer 16 juni 2015 de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 16 juni

Nadere informatie

De trainers en trainsters. Het bestuur. Adressen van de sporthallen

De trainers en trainsters. Het bestuur. Adressen van de sporthallen Onze werking Met een 35 tal trainers en 7 bestuursleden zetten wij ons jaarlijks in om op een evenwichtige en pedagogisch verantwoorde manier te zorgen voor de persoonlijke ontplooiing en de fysieke training,

Nadere informatie

Welkom bij de tofste gymclub.

Welkom bij de tofste gymclub. Welkom bij de tofste gymclub. Wil je van turnen jouw sport maken? Bij Sterk en Lenig Drongen zit je zeker goed! We bieden onze leden een gezonde, zinvolle en sociale vrijetijdsbesteding in een gezellige

Nadere informatie

17 oktober 2016 nr. 29

17 oktober 2016 nr. 29 17 oktober 2016 nr. 29 We zijn na de zomervakantie goed gestart met alle lessen en in deze korte periode waren er al diverse activiteiten. U leest hierover in deze Nieuwsbrief, met hierin een terugblik

Nadere informatie

Informatieboekje Seizoen 2013 2014

Informatieboekje Seizoen 2013 2014 Informatieboekje Seizoen 2013 2014 Welkom bij VIRTO Het nieuwe seizoen staat alweer voor de deur. We gaan er vol energie weer tegenaan. Een korte terugblik op vorig seizoen laat zien dat: - het ons eindelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2016 Agenda

Nieuwsbrief December 2016 Agenda Nieuwsbrief December 2016 Agenda Turnen, 1e plaatsingswedstrijd 5e divisie te Winterswijk op 14 januari 2017 Turnen wedstrijdgroep Training Duiven op 22 januari 2017 09:00 Turnen, 1e plaatsingswedstrijd

Nadere informatie

Informatieboekje Afdeling gymnastiek DIO-Ugchelen

Informatieboekje Afdeling gymnastiek DIO-Ugchelen Informatieboekje Afdeling gymnastiek DIO-Ugchelen 1 Voorwoord Wij heten u van harte welkom bij de afdeling gymnastiek van DIO- Ugchelen. U bent geïnteresseerd in gymnastiek en heeft misschien al een proefles

Nadere informatie

Daarom is ook iedereen in onze club welkom, ongeacht afkomst, geaardheid, mentale of geestelijke beperking of beperkte fysieke beperking.

Daarom is ook iedereen in onze club welkom, ongeacht afkomst, geaardheid, mentale of geestelijke beperking of beperkte fysieke beperking. Onze werking Onze club zet zich jaarlijks in om binnen de gymnastiek en dans verschillende disciplines aan te bieden. Dit gebeurt op recrea-, selectie- en wedstijdniveau. Een gymnast/danser die de vaardigheden

Nadere informatie

Gymnia Waalwijk. Nieuwsbrief. Maak kennis met het 1e deel!

Gymnia Waalwijk. Nieuwsbrief. Maak kennis met het 1e deel! Juni 2012 Nummer 1 Gymnia Waalwijk Nieuwsbrief Gymnia stelt zich voor! Maak kennis met het 1e deel! De leiding (Besoyen) In deze nieuwsbrief stelt eerst de leiding van Gymnia Besoyen zich voor. In de volgende

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Nieuwsbrief oktober 2018 Van het bestuur: Beste KDO-ers, het bestuur ziet zich genoodzaakt wederom een bijzondere Algemene Ledenvergadering uit te schrijven op 15 november 2018. Onderwerp is ook dit keer

Nadere informatie

Woensdag 29 mei Studiedag team alle leerlingen zijn vrij. Donderdag 30 mei t/m vrijdag 31 mei Hemelvaartsweekend

Woensdag 29 mei Studiedag team alle leerlingen zijn vrij. Donderdag 30 mei t/m vrijdag 31 mei Hemelvaartsweekend Jaargang 7 nummer 5 24 mei 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

DICK VERHOEKS Nieuwsbrief Vondelschool Bussum 2 juni

DICK VERHOEKS Nieuwsbrief Vondelschool Bussum 2 juni IN HERINNERING DICK VERHOEKS 1952-2016 Nieuwsbrief Vondelschool Bussum 2 juni 2016 1 Nieuwsbrief Vondelschool Bussum 2 juni 2016 2 Nieuwsbrief Vondelschool Bussum 2 juni 2016 3 Het leven gaat door Onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. September 2017

Nieuwsbrief 4. September 2017 Nieuwsbrief 4 September 2017 Van de redactie. Het seizoen is weer begonnen! Hopelijk is iedereen weer lekker opgeladen door de vakantie. De eerste week was nog wat onwennig. Niet iedereen had goed begrepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 SV DUO, seizoen NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 3 SEIZOEN

Nieuwsbrief 2 SV DUO, seizoen NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 3 SEIZOEN NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 3 SEIZOEN 2015-2016 Mededeling van het bestuur Een berichtje van het (nieuwe) bestuur. We willen toch graag beginnen met het feit dat we eigenlijk nog één persoon erbij zoeken

Nadere informatie

Jaargang 2 - nummer 30-8 april Kind op Maandag.

Jaargang 2 - nummer 30-8 april Kind op Maandag. Kind op Maandag. Bij jou thuis. Ruth 1:1-22 en 2:1-17 Ruth is geboren in Moab, maar gaat op weg naar Betlehem. Ze gaat met haar schoonmoeder Noömi mee. Hoe zal het zijn in de stad van Noömi? Bijbelrooster:

Nadere informatie

Infoboekje. Wedstrijdgroep A- en B-selectie

Infoboekje. Wedstrijdgroep A- en B-selectie Infoboekje Wedstrijdgroep A- en B-selectie Inhoudsopgave: Hoofdstuk I Informatie voor A- en B-selectie: 1. Informatie A- en B-selectie.... 4 pag. Dit 1 document heeft als doel een aantal zaken voor u als

Nadere informatie

Informatieboekje Gymnastiekvereniging

Informatieboekje Gymnastiekvereniging Informatieboekje 2018 Gymnastiekvereniging OKK Ridderkerk 2018 Algemene informatie voor nieuwe leden. De vereniging heeft als naam "Gymnastiekvereniging Oefening Kweekt Kracht" en is gevestigd te Ridderkerk,

Nadere informatie

20 december 2017 nr. 34

20 december 2017 nr. 34 20 december 2017 nr. 34 Vlak voor de feestdagen de laatste Nieuwsbrief van 2017. Gaat u er maar eens goed voor zitten, want we hebben dit keer weer veel te vertellen. Wedstrijdverslagen, terugblik Sinterklaasfeesten

Nadere informatie

Voor iedereen veel geluk en gezondheid in het nieuwe jaar! Bizarre start 2016. In dit nummer: Torum 15 9679 CL Scheemda Postbus 60 9679 ZH Scheemda

Voor iedereen veel geluk en gezondheid in het nieuwe jaar! Bizarre start 2016. In dit nummer: Torum 15 9679 CL Scheemda Postbus 60 9679 ZH Scheemda Obs Jaarfke Januari 2016 Torum 15 9679 CL Scheemda Postbus 60 9679 ZH Scheemda 0597 592524 obsjaarfke@sooog.nl In dit nummer: Bizarre start 2016 1 Informatieavond autisme groep 1/2b en 2a Nationale Voorleesdagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief W.I.K. Rheden November Tijd om nog even alles op een rijtje te zetten in een WIK nieuwsbrief.

Nieuwsbrief W.I.K. Rheden November Tijd om nog even alles op een rijtje te zetten in een WIK nieuwsbrief. Nieuwsbrief W.I.K. Rheden November 2014. Beste Wikkers, Nog een paar weken te gaan en dan hebben we al weer 2015! Tijd om nog even alles op een rijtje te zetten in een WIK nieuwsbrief. In de vorige nieuwsbrief

Nadere informatie

Informatieboekje. Gymnastiekvereniging. OKK Ridderkerk 2017

Informatieboekje. Gymnastiekvereniging. OKK Ridderkerk 2017 Informatieboekje 2017 Gymnastiekvereniging OKK Ridderkerk 2017 Algemene informatie voor nieuwe leden. De vereniging heeft als naam "Gymnastiekvereniging Oefening Kweekt Kracht" en is gevestigd te Ridderkerk,

Nadere informatie

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden Donderdag 13 juni 2019 Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli Het is weer bijna tijd voor de jaarlijkse BBQ. De ouderraad organiseert op vrijdag 5 juli heel veel leuke

Nadere informatie

Inhoud nieuwsbrief Hirundo

Inhoud nieuwsbrief Hirundo Inhoud nieuwsbrief Hirundo Van de zaal coördinator 2 Contributie 3 Adverteren 4 Tafeltennis 5 Badminton 6 Volleybal / Judo 7 Gymnastiek 8 Sportrooster 2017-2018 13 Leiding 14 Bestuur 15 Piet en Pauline

Nadere informatie

Nieuwsbrief ALDO. Agenda/mededelingen. Bestuursleden. Jaargang 15 mei 2017 Nummer 41 ALDO

Nieuwsbrief ALDO. Agenda/mededelingen. Bestuursleden. Jaargang 15 mei 2017 Nummer 41 ALDO ALDO Secretariaat Grobbenhof 29 6932 CK Westervoort Nieuwsbrief ALDO TELEFOON: (026) 3121260 Jaargang 15 mei 2017 Nummer 41 Agenda/ mededelingen Uitnodiging algemene ledenvergadering Clubkampioenschappen

Nadere informatie

Agenda. Dinsdag 11 juni Studiedag Alle kinderen vrij. Vrijdag 21 juni Zomerfeest (na schooltijd) Maandag 24 t/m donderdag 27 juni Kampweek groep 8

Agenda. Dinsdag 11 juni Studiedag Alle kinderen vrij. Vrijdag 21 juni Zomerfeest (na schooltijd) Maandag 24 t/m donderdag 27 juni Kampweek groep 8 Agenda Dinsdag 11 juni Studiedag Alle kinderen vrij Vrijdag 21 juni Zomerfeest (na schooltijd) Maandag 24 t/m donderdag 27 juni Kampweek groep 8 Maandag 24 t/m donderdag 28 juni De groepen 1 t/m 4 zijn

Nadere informatie

Leidraad voor freerunning

Leidraad voor freerunning Leidraad voor freerunning versie februari 2015 Voorwoord Welkom bij Gymnastiekvereniging D.G.V!! Bij D.G.V. kun je naast freerunning recreatie turnen, selectie turnen, sportfit en kleutergymnastiek beoefenen.

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 5 van 23 november Vernieuwing mailsysteem.

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 5 van 23 november Vernieuwing mailsysteem. Basisschool Pius X Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 5 van 23 november 2015 Jordaansingel 20, 781 GP, Haaksbergen. Tel. 053-5721396. Directie@piusx.eu Vernieuwing mailsysteem. Binnenkort gaan we ons mailsysteem

Nadere informatie

Turn(st)ers G.V. Hercules

Turn(st)ers G.V. Hercules Informatieboekje Turn(st)ers G.V. Hercules Aldeboarn-Akkrum-Nes 2017-2018 oktober 2017 Voorwoord Dit is het informatieboekje van G.V. Hercules, afdeling turnen. G.V Hercules, opgericht in 1913, is aangesloten

Nadere informatie

Kleuters groep 1-2 maandag 15.00-16.00 Stegeman Linda

Kleuters groep 1-2 maandag 15.00-16.00 Stegeman Linda Winterswijk Dag Tijd Accommodatie Leiding Ouder/kind + peutergym 3jr. donderdag 09.15 10.15 De Esch Inge Peutergym 3 jr. vrijdag 09.00-9.45 De Esch Inge Ouder/kind tot 3 jr. vrijdag 9.45-10.30 De Esch

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

NIEUWBRIEF 2017 NR. 4 DECEMBER 2017

NIEUWBRIEF 2017 NR. 4 DECEMBER 2017 NIEUWBRIEF 2017 NR. 4 DECEMBER 2017 Beste K.D.O. ers, Afgelopen week was er sneeuw en gladheid. Het weerbericht gaf code rood. De les skigymnastiek en de extra training van de jongens konden daarom op

Nadere informatie

Daarom is ook iedereen in onze club welkom, ongeacht afkomst, geaardheid, mentale of geestelijke beperking of beperkte fysieke beperking.

Daarom is ook iedereen in onze club welkom, ongeacht afkomst, geaardheid, mentale of geestelijke beperking of beperkte fysieke beperking. Onze werking Onze club zet zich jaarlijks in om binnen de gymnastiek verschillende disciplines aan te bieden. Dit gebeurt op recrea-, selectie- en wedstijdniveau. Een gymnast die de vaardigheden en het

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2015

Nieuwsbrief 3 november 2015 Nieuwsbrief 3 november 2015 Voor u ligt nieuwsbrief nummer tweeëndertig van TurnCentrum Twente. Met de nieuwsbrief willen wij alle ruim 450 leden van de vereniging en hun ouders beter van informatie voorzien.

Nadere informatie

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 30ste jaargang nr. 29 21 april 2017 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 24-04 Hayat, groep 3 24-04 Mats, groep 6 25-04 Iris, groep 2A

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 SV DUO, seizoen NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 2 SEIZOEN

Nieuwsbrief 2 SV DUO, seizoen NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 2 SEIZOEN NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 2 SEIZOEN 2015-2016 Mededeling van het bestuur Zoals het er nu naar uit ziet gaan we na de zomer verder met een nieuw bestuur. Helaas zijn nog niet alle vacatures/functies opgevuld.

Nadere informatie

Inhoud nieuwsbrief Hirundo

Inhoud nieuwsbrief Hirundo Inhoud nieuwsbrief Hirundo Van de zaal coördinator 2 Contributie 5 Adverteren 6 Volleybal 7 Tafeltennis 8 Badminton 9 Judo 10 Gymnastiek 11 Sportrooster 2017-2018 14 Leiding 15 Bestuur 16 Van de zaal coördinator

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Week van IJsselstein op De Brug. Agenda. Jaargang Vrijdag 31 mei 2019 nummer 11

Nieuwsbrief. Week van IJsselstein op De Brug. Agenda. Jaargang Vrijdag 31 mei 2019 nummer 11 Jaargang 2018-2019 Vrijdag 31 mei 2019 nummer 11 Nieuwsbrief Week van IJsselstein op De Brug De afgelopen weken stond ons mooie stadje IJsselstein centraal in onze school. Dit alles in het kader van ons

Nadere informatie

Infoboekje recreanten

Infoboekje recreanten Infoboekje recreanten De Molenwiek Inhoudsopgave: 1. Voorwoord 4 2. Doelstelling 5 3. Historie 5 4. Bestuur 7 5. Leiding 7 6. Aanvang lidmaatschap 8 7. Betaling contributie 8 8. Sportmogelijkheden 10 9.

Nadere informatie

Gymnia Waalwijk. Nieuwsbrief. Inhoud. Vanuit de redactie: Like onze facebookpagina! www.gymnia.nl

Gymnia Waalwijk. Nieuwsbrief. Inhoud. Vanuit de redactie: Like onze facebookpagina! www.gymnia.nl Gymnia Waalwijk Nieuwsbrief www.gymnia.nl Inhoud Vanuit de redactie en kalender 1 Vanuit het bestuur 2 Actueel 3 Fotopagina 6 Kletspraatjes 7 Lesrooster 8 Vanuit de redactie: Het jaar zit er al bijna weer

Nadere informatie

Welkom! We wensen jullie een hele fijne en leerzame tijd bij ons op school!!

Welkom! We wensen jullie een hele fijne en leerzame tijd bij ons op school!! Nieuwsbrief mei 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in mei en juni 17 mei Weer naar school 18 mei Luizencontrole 18 mei 13.00 uur workshop majorette 19 mei GGD Jeugdverpleegkundige 20 mei Strippenkaartverkoop

Nadere informatie

Redacteur gezocht. Mooiste vakantiefoto!! Nieuwe bestuursleden gezocht. Brandbrief. Fantastische TIP

Redacteur gezocht. Mooiste vakantiefoto!! Nieuwe bestuursleden gezocht. Brandbrief. Fantastische TIP Mooiste vakantiefoto!! Super, we zijn weer begonnen! En dat doen we door de vakantie op een leuke manier af te sluiten aan de hand van leuke vakantiefoto s Als je het leuk vindt om je eigen foto terug

Nadere informatie

In deze vierde nieuwsbrief van dit seizoen willen wij u vanuit het bestuur weer informeren over een aantal zaken.

In deze vierde nieuwsbrief van dit seizoen willen wij u vanuit het bestuur weer informeren over een aantal zaken. Nieuwsbrief maart 2019 Beste leden en ouders van leden, In deze vierde nieuwsbrief van dit seizoen willen wij u vanuit het bestuur weer informeren over een aantal zaken. Bestuurlijk nieuws Zoals gemeld

Nadere informatie

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top.

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top. NIEUWSBRIEF MEI 2016 Beste ouder(s) Na twee weken meivakantie (de eerste zullen we qua weer snel vergeten) zijn we afgelopen maandag weer fris en fruitig aan de start verschenen. We maken ons op voor het

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

NR NOVEMBER De pen gaat naar. Monique Arink. Leer iets nieuws. van Karlijn en Milou

NR NOVEMBER De pen gaat naar. Monique Arink. Leer iets nieuws. van Karlijn en Milou NR. 10 - NOVEMBER 01 De pen gaat naar Monique Arink Leer iets nieuws van Karlijn en Milou Nieuw jeugdbestuurslid Nieuwtjes Wie vormen het jeugdbestuur? Vera Jans Eline Nijenhuis Tessa Jans Emma te Brake

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF 1 NOVEMBER Aan alle leden:

INFORMATIEBRIEF 1 NOVEMBER Aan alle leden: INFORMATIEBRIEF 1 NOVEMBER 2017 Aan alle leden: Als bestuur vragen we ons al geruime tijd af wat nu een goede en efficiënte manier zou zijn om naar al onze leden te communiceren. Er zijn vele opties besproken.

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 35 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 5-6-2017 Tweede Pinksterdag Beste ouders/verzorgers, In deze info: 6-6-2017 Studiedag, leerlingen

Nadere informatie

Datum: Nummer:1

Datum: Nummer:1 Datum: 6-9-2013 Nummer:1 Beste ouders en of verzorgers Welkom in het schooljaar 2013-2014 We hebben een goede start gemaakt! Iedereen is veilig teruggekeerd van de vakantie en met frisse zin begonnen aan

Nadere informatie

vakantierooster schooljaar 2015-2016

vakantierooster schooljaar 2015-2016 schooljaar 2014-2015 28 mei www.maxend.nl jaargang 17, nummer 18 e-mail:ria@maxend.nl agenda. 1,2 en 3 juni 18.00 uur wandeldriedaagse, georganiseerd door Stichting Jeugdbelangen. dinsdag 2 juni schoolfeest:

Nadere informatie

Diependal 19.00u: Klaarzetten van de zaal + repetitie voor tumbling, 12+, AGD. Voormiddag: Verhuis toestellen van Diependal naar GITO

Diependal 19.00u: Klaarzetten van de zaal + repetitie voor tumbling, 12+, AGD. Voormiddag: Verhuis toestellen van Diependal naar GITO Beste ouders, Beste turnster of turner, Het TURNFEEST komt eraan, het evenement waar de leden elk jaar naar uitkijken en wekenlang naartoe werken. Op zaterdag 20 februari om 18u brengen onze gymnasten

Nadere informatie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie ON DE NIEUWSBRIEF VAN DE GEZELLIGSTE VERENIGING VAN AMERSFOORT NOORD EN OMSTREKEN Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Trainers bedankt b. Hoe gaan we met elkaar om

Nadere informatie

De versiermiddag in de groepen

De versiermiddag in de groepen Sinterklaas Afgelopen maandagmiddag hebben alle kinderen gezamenlijk mooie versieringen gemaakt; pieten en sinten in allerlei vormen en kleuren. Het was een hele gezellige middag! s Avonds hebben veel

Nadere informatie