Negatief of positief

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Negatief of positief"

Transcriptie

1 n ummer 5 Inhoud - - Negatief of positief Er zijn ouders bij ons geweest die veel vragen hebben over het nieuwe onderwijssysteem, maar niet alle ouders komen bij ons. Andere ouders hebben ook vragen of denken dat iets op een bepaalde manier gaat, maar het niet zeker weten. Ouders die nog vragen hebben kunnen a.s. vrijdag (16 oktober) om uur langskomen om vragen te stellen. Afhankelijk van het aantal zal het of in de directiekamer zijn of in het lokaal van groep 7. Negatief of positief 1 Column leerling 1 Communicatie 1 Komende activiteiten 1 Verandering 2 Nieuwe conciërge 2 Vrienden Eiland 2 Schoolplein 2 Bieb op school 2 Vervanging juf Daphne 2 Boekentips 3 M5 4 Snappet 4 Onderwijsavond 4 Specialisten 4 Maandviering 5 Column leerling Op vrijdag 16 oktober is de eerste maandviering van het school jaar, de maandviering word gepresenteerd door leerlingen uit Groep 8. Ook beginnen de eerste workshops, leerlingen konden kiezen uit verschillende workshops o.a. voetballen, website maken, koken, bakken en meer. De workshops worden gehouden door ouders, leerkrachten en in de toekomst nog eventueel leerlingen. De workshops worden onder schooltijd gehouden. Wat is leren? 5 Geschreven door Enver uit groep 8 Komende activiteiten Maandviering, 16 okt Workshopmiddag, 16 okt Afsluiting IPC, 16 okt Herfstvakantie, 19 t/m 23 okt Onderwijsavond, 29 okt Volledige agenda staat op MijnSchool Communicatie Mocht u een gesprek willen met de leerkracht, maak dan via de mail even een afspraak. Voor schooltijd heeft de leerkracht niet de tijd voor uitgebreide gesprekken. Wel vinden we het belangrijk dat u als ouder (of leerling) gehoord wordt. Het is van groot belang om de school van de juiste feedback te voorzien, ondanks dat iedereen weet dat we in een opstartfase zitten. Op de Open Avond hebben wij ook feedback gekregen en dit zal inzichtelijk worden gemaakt op de Onderwijsavond. Tevens worden dan de eventuele aanpassingen (die er gaan komen)besproken.

2 Waar zijn we mee bezig? Pagina 2 van 5 Divers Het Eiland Veranderingen Mochten er wijzigingen in de jaarkalender komen, dan zullen we ze hier vermelden: - Atletiekdag groep 7 en 8 van 16 juni naar 30 juni 2016 Nieuwe conciërge Vanaf 2 november begint onze nieuwe conciërge: Anouschka Stravers. Zij zal op de maandag, woensdag en vrijdag bij ons op school werken. Op de andere dagen werkt ze op de Jagersplas. Wij wensen haar een fijne tijd op onze school. Vrienden van Het Eiland Vorig jaar tijdens het Zomerfeest zijn we begonnen met sponsoring voor de school. Daarbij hebben we een club(je) in het leven geroepen: Vrienden van Het Eiland Zij sponsoren ons jaarlijks een bedrag die besteed kan worden aan de leerlingen. Op dit moment hebben we nog niet zoveel sponsors en dit willen we graag uitbreiden. Zodoende zijn we op zoek naar ouders die dit willen oppakken in samenwerking met meester Lars. Het voordeel van deze commissie is dat u zelf de tijd kunt inplannen en hoe u het wilt aanpakken (in overleg met de andere leden). Voor meer informatie kunt u bij meester Lars binnenkomen of een mail sturen naar: info@obsheteiland.nl Schoolplein Bieb op school De schoolpleincommissie is begonnen en binnenkort zal dit besproken worden bij de leerlingenraad. Ons doel is om in de zomervakantie een nieuw plein (beide pleinen) te realiseren. Meer informatie volgt binnenkort. Onze schoolbieb is afgelopen week bekeken door externe leesspecialisten. Het doel hiervan was om duidelijk in beeld te krijgen welke boeken er bij ons op school missen of welke er teveel zijn. Hierdoor zijn alle oudere boeken uit onze bibliotheek gehaald en die worden morgenmiddag op het leerplein gezet. U kunt deze boeken ophalen. Deze boeken zijn gratis, maar u hebt de mogelijkheid om een vrije gift te geven. De opbrengst darvan wordt besteed aan nieuwe boeken. Tot vrijdag staan ze uitgestald. Vervanging juf Daphne Juf Daphne gaat per 2 november met zwangerschapsverlof. Hierdoor zal er intern een verschuiving plaatsvinden. Juf Keresztely zal 5 dagen in de week gaan werken in groep 3. De reden hiervan is dat het een pittige groep is en dat we zodoende liever iemand voor 5 dagen voor de klas willen hebben. Van dinsdag t/m vrijdag zal er dan een nieuwe juf komen in de reken/leesklas. Dit is juf Jeanine Keetbaas. Zij heeft al meerdere keren bij ons ingevallen en dat is ons goed bevallen. Juf Jeanine zal samen met juf Ivanka de mentor worden van groep 5. Binnenkort zal juf Jeanine zich voorstellen in de nieuwsbrief. De wisseling gaat per 2 november in.

3 Pagina 3 van 5 Overig Het Eiland Boekentips We gaan dit jaar werken met de Bieb op School. Daarvoor zal ons dit jaar iemand begeleiden en zij stelt zich voor in de bijlage. Hieronder een aantal boekentips: Het grote treinenboek - Mattias de Leeuw Groot kijkboek met prachtige kleurenillustraties vol details dat de geschiedenis van treinen en spoorwegen laat zien. Van de eerste inmiddels bijna 200 jaar oude- spoorlijn in Engeland, tot de hogesnelheidstreinen van nu die met 300 km per uur voorbij razen. Er wordt een verhaal verteld voor jong en oud: kijken en lezen, ontdekken en weten, maar ook 'zoeken & speuren' gaan hand in hand. Kom, pak je 'valies met dromen' en reis mee in deze niet te missen wereld van geschiedenis en samenleving. Simsalaslim! - Claire Laurens Wist je dat je zelf een magische telefoon kan knutselen? En dat het helemaal niet moeilijk is om een vulkaan te maken én te laten uitbarsten? Dit boek laat je zien hoe je talloze experimenten zelf uitvoert met spullen die je altijd wel ergens in huis kan vinden. Verbaas je vrienden en familie met dit goochelboek en geef er nog een wetenschappelijke verklaring voor ook! Elk goochelexperiment wordt stap voor stap uitgelegd met behulp van leuke en grappige illustraties. Waait het in de ruimte? - Govert Schilling 50 vragen van kinderen over de ruimte Houdt de zon nooit op met schijnen? Kun je op Mars een huis bouwen? Hoe groot is het heelal? Allemaal vragen waar kinderen nu eindelijk wel eens antwoord op willen krijgen. En als we dan toch bezig zijn: hoe zit het met de ruimtevaart? Drinken astronauten echt plas? Hoe hoog kan een raket? Hoeveel ruimteschepen zijn er? Dit boek past prima in het thema van de kinderboekenweek, en wordt vooral gewaardeerd door jongens, óók door jongens die niet van lezen houden. Het laatste tussen aanhalingstekens, omdat wij ervan overtuigd zijn dat je alle kinderen met plezier kunt laten lezen, mits je goed onderzoekt wát kinderen willen lezen.

4 Pagina 4 van 5 Overig Het Eiland M5 Samen maken we de school veilig! Foto s van activiteiten staan op het informatiescherm en op MijnSchool Snappet Wist u dat uw kind grote vooruitgang kan boeken, door thuis te oefenen met de laagste doelen van Snappet. De kleuren gaan van rood(laag) naar blauw(hoog). Merkt u dat er dingen gebeuren op school waar uw kind last van heeft? Ga dan een melding maken op M5. Deze meldingen lezen de leerkrachten en wanneer er meerdere meldingen over een kind komen, dan wordt hij/zij daarop aangesproken. Tevens worden de ouders ingelicht. Melding kunt u maken via onze website: Onderwijsavond Op deze avond zult u informatie krijgen of meepraten over bepaalde stellingen. Dit zijn alvast een paar onderdelen op de agenda: - Info OC en MR - Info fysiotherapie, logopedie, speltherapie en ergotherapie - Info voor ouders groep 8 over het Voortgezet Onderwijs - Onderwijscafé met stellingen Mocht u nog stellingen hebben, dan kunt u die mailen naar: info@obsheteiland.nl Graag willen we weten hoeveel ouders er komen (ivm de catering). U moet zich dan ook voor deze avond opgeven via MijnSchool. Dit kunt u doen in de agenda van MijnSchool. Overzicht specialisten In de nieuwe visie heeft uw kind te maken met verschillende leerkrachten. Hieronder staan de specialisten genoemd: - Rekenen (juf Ruth en juf Ivanka) - Lezen (juf Marieke) - Taal/spelling (juf Kirsten) - Basis= groep 1 t/m 3 (juf Wil) Met deze specialisten kunt u ook een gesprek in plannen voor 3 en 5 november. Intekenlijsten hangen op de deuren van de specifieke klassen.

5 Pagina 5 van 5 Overig Het Eiland Maandviering A.s. vrijdag houden de leerlingen een maandviering. Hieronder een overzicht voor het hele jaar: Datum en presentatie vrijdag 16 oktober 2015 Presentatie groep 7 en 8 donderdag 17 december 2015 Presentatie groep 5 en 6 Thema: Kerst vrijdag 26 februari 2016 Presentatie groep 3 en 4 vrijdag 29 april 2016 Presentatie groep ½ a en ½ b donderdag 14 juli 2016 Presentatie groep 6 en 7 Thema: Ei-factor 1 e maandviering 8:30 uur uur deze groepen treden op ½ a, 3, 5, 7 ½ b, 4, 6, 8 ½ b, 3, 6, 7 ½ a, 4, 5, 8 ½ a, 4, 5, 8 ½ b, 3, 6, 7 ½ b, 4, 6, 8 ½ a, 3, 5, 7 ½ a, 3, 5, 7 ½ b, 4, 6, 8 2 e maandviering 9:15 uur 10:00 uur deze groepen treden op We hopen dat de ouders komen kijken bij hun kind(eren). Wat is leren? Vaak denken ouders dat leren nog op de manier van 20 jaar geleden gaat, maar de tijden veranderen. Tegenwoordig krijgen de leerlingen veel meer informatie tot zich dan vroeger. Van ouders horen we vaak de kreet: Ze moeten Engelse woordjes leren, want dan leren ze Engels. Wij zijn van mening dat een leerling meer Engels leert als hij/zij een week op vakantie is in Engeland dan een jaar woordjes gaat leren. Deze nieuwe manier heet: betekenisvol leren. Wij begrijpen dat u als ouder daaraan moet wennen en dat u bang bent dat uw kind te weinig leert. Deze nieuwe manier van denken over het leren kunt u altijd bespreken met de mentor of met de directie, mocht u daarover vragen hebben. Leren Leren is leren hoe je het Leren zo goed mogelijk organiseert en aanpakt en welke houding nodig is. Wetenschappelijk is aangetoond dat een positieve houding tegenover leren een factor is, die de prestaties en ontwikkeling gunstig beïnvloedt (PISA-2000). Filmpje: Leren voor de toekomst Obs Het Eiland P.A. van Meverstraat XE Zaandam We zitten ook op het web! Telefoon: info@obsheteiland.nl

Fietsen plaatsen. Onderwijsavond

Fietsen plaatsen. Onderwijsavond 30-09- 15 n ummer 4 - - Fietsen plaatsen Wij verzoeken iedereen om geen fietsen te plaatsen voor de uitgang van ons hekwerk, dit vanwege de veiligheid. Wanneer er brand op school ontstaat, moet de brandweer

Nadere informatie

Start school 2015-2016

Start school 2015-2016 24-06- 15 n ummer 20 Inhoud - - Start school 2015-2016 Begin van het nieuwe schooljaar starten we met de nadruk op de groepsdynamiek. Daarom zullen we o.a. in de eerste week nog niet starten met IPC, maar

Nadere informatie

Tragisch incident. Namens de school wensen wij Max en de familie heel veel sterkte! Nieuwe CAO. Komende activiteiten - - MijnSchool

Tragisch incident. Namens de school wensen wij Max en de familie heel veel sterkte! Nieuwe CAO. Komende activiteiten - - MijnSchool 10 06 15 n ummer 19 Inhoud Tragisch incident 1 Nieuwe CAO 1 MijnSchool 1 Komende activiteiten 1 Tragisch incident Gisteren is er een tragisch incident in de wijk geweest waarbij een vader van onze school

Nadere informatie

Verandering na de voorjaarsvakantie

Verandering na de voorjaarsvakantie 11-02- 15 n ummer 12 Verandering na de voorjaarsvakantie Inhoud Verandering na de voorjaarsvakantie 1 Toetsen en gesprekken 1 Komende activiteiten 1 Afgelopen maandag hebben we een studiedag gehad en er

Nadere informatie

Nieuws vanuit de taalhoek

Nieuws vanuit de taalhoek Inleiding Wij hopen dat jullie allemaal een fijne vakantie hebben gehad. Wat was het fijn om alle kinderen weer op school terug te zien. Voor het ene kind is de start in een nieuwe groep een uitdaging

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Als iemand zegt STOP, dan houd je op! Agenda: Schooljaar 2015-2016 Nr. 7

Als iemand zegt STOP, dan houd je op! Agenda: Schooljaar 2015-2016 Nr. 7 Schooljaar 2015-2016 Nr. 7 Wie wil de ouders van de luizencontrole komen ondersteunen? Na elke vakantie is een groep ouders actief bij de luizencontrole. Dankzij deze controle komt er bijna geen hoofdluis

Nadere informatie

Het Lebuïnusblad. Foto s op www.lebuinus.nl Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek.

Het Lebuïnusblad. Foto s op www.lebuinus.nl Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek. Positief Bezig zijn op School Het Lebuïnusblad Goed gedrag kun je leren. In de week na de herfstvakantie gaan we de volgende regel oefenen op school: Op tijd komen is goed, want samen starten moet Tip

Nadere informatie

Informatiebrief 1 groep 7 16 augustus 2012

Informatiebrief 1 groep 7 16 augustus 2012 Informatiebrief 1 groep 7 16 augustus 2012 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2012/2013. In de nieuwsbrieven van dit jaar wil ik u op de hoogte houden van allerlei zaken in groep

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3, 4 oktober Agenda

Nieuwsbrief 3, 4 oktober Agenda Nieuwsbrief 3, 4 oktober 2017 Agenda 4 oktober Opening Kinderboekenweek 5 oktober Staking in het primair onderwijs 13 oktober Opa en Oma dag, voorlezen van 13.15 14.20 20 oktober Podiumoptreden groep 1-2

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 4 17 september 2015 Inhoud: Ontwerp nieuw schoolplein definitief Kunstthema Vincent van Gogh Nieuws van de MR Informatieavond Kurzweil

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2, 14 september 2016

Nieuwsbrief 2, 14 september 2016 Nieuwsbrief 2, 14 september 2016 Algemene ouderavond Op 20 september is de algemene ouderavond van 19.00 tot 21.00 uur. Er is inloop met koffie/thee van 19.00 tot 19.15 uur. Daarna gaat u naar de klas

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Nieuw schooljaar. Gymtijden. In dit nummer: Belangrijke data september. 17 informatieavond

Nieuw schooljaar. Gymtijden. In dit nummer: Belangrijke data september. 17 informatieavond Eexterbasisschool Anemoonstraat 1 9679 EL Scheemda Postbus 60 9679 ZH Scheemda 0597 592917 eexterbasisschool@sooog.nl In dit nummer: Nieuw schooljaar 1 Gymtijden 1 Afsluiting schooljaar 2 Stichting leergeld

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nummer 3 30 september 2015

NIEUWSBRIEF. Nummer 3 30 september 2015 NIEUWSBRIEF Nummer 3 30 september 2015 Inspectiebezoek In de 3 e week na de zomervakantie kregen wij bezoek van de inspecteur van het onderwijs. De inspecteur bezoekt onze school eens in de 4 jaar. Zij

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen Agenda: -Vrijdag 23 oktober: Streetwise op school -Maandag 26 t/m vrijdag 30 oktober: Herfstvakantie - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij In deze nieuwsbrief: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na

Nadere informatie

OUDERINFO. Start schooljaar. Informatieavond. Schooljaar 2017/2018 Nummer 1 11 september Agenda

OUDERINFO. Start schooljaar. Informatieavond. Schooljaar 2017/2018 Nummer 1 11 september Agenda OUDERINFO Start schooljaar Inmiddels zit de eerste schoolweek er alweer op. We hebben een fijne start gehad. Er wordt weer volop gespeeld en hard gewerkt! Zoals voor de zomervakantie is medegedeeld, kunnen

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 7 Maandag 09 oktober - 06 oktober Dinsdag 10 oktober Directie

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders,

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders, Rups-nieuwtje Best, september 2014 Beste ouders, Dit is het eerste rups-nieuwtje van dit schooljaar. Voor sommige kinderen was onze klas al bekend terrein. Voor anderen is het nieuw om naar school te gaan

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 4, 14 oktober 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord De afgelopen

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Infobulletin. September 2013. 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs

Infobulletin. September 2013. 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs Infobulletin September 2013 Kalender Zondag 1 september juf Irma Jansen jarig Dinsdag 3 september 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs Woensdag 4 september juf Irma Groothuis jarig Donderdag

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012 Aan de ouders van de groepen 1 en 2 Binnenkort gaan de kleuters op schoolreis naar dierentuin Artis in Amsterdam, en wel op: dinsdag 16 oktober We vertrekken die dag met de bus vanaf school om 8.30 uur.

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017 Nieuwsbrief 10 02 februari 2017 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval 2017 We vieren op vrijdag 24 februari carnaval. Iedereen mag verkleed komen, confetti en wapens zijn deze dag alleen niet toegestaan. Om te voorkomen

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1 e nieuwsbrief, vrijdag 23 augustus 2013 Beste ouders, Gelukkig wisten de kinderen allemaal dat het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Start van het schooljaar Gelukkig zijn alle leerkrachten toch op tijd teruggekomen van hun offlinegeen wifi vakantie! De juffen hadden het advies van het weekblad Libelle

Nadere informatie

HEECHHÔF NIEUWS. 7 oktober leerlingen vrij OPO DAG. 7 t/m 17 oktober Kinderboekenweek. 8 oktober Opening Kinderboekenweek

HEECHHÔF NIEUWS. 7 oktober leerlingen vrij OPO DAG. 7 t/m 17 oktober Kinderboekenweek. 8 oktober Opening Kinderboekenweek SBO It Heechhôf t Swin 8 9201 XZ Drachten 0512541533 www.itheechhof.nl 2 oktober 2015 Nieuwsbrief nr. 4 HEECHHÔF NIEUWS NIEUWS UIT DE PERSONEELSKAMER Juf RiaRomkje geniet nog volop van haar zwangerschapsverlof.

Nadere informatie

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets Regel van de Week Van elkaar afblijven! Agenda Woensdag 29 april Donderdag 30 april Vrijdag 1 mei Zaterdag 2 mei Maandag 4 t/m vrijdag 8 mei Maandag 4 mei Streetwise, let op gewijzigde schooltijden Afscheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 2 09-09-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: We zijn weer begonnen! Info-avond Afscheid juf Wilma Sparen voor je school

Nadere informatie

Informatieavond groep 5-6

Informatieavond groep 5-6 Informatieavond groep 5-6 Welkom allemaal. Informatieavond groep 5-6 Schooljaar 2015-2016 8-9-2015 Informatieavond groep 5-6 Agenda Voorstellen Schoolmissie Gang van zaken in de groep Vakken en methoden

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Agenda. Paasviering. Zending: Adoptiekinderen. blz 1

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Agenda. Paasviering. Zending: Adoptiekinderen. blz 1 Nieuwsbrief De Zijlwijkschool Schaduwpad 1, 2371VX Leiden www.zijlwijk.pcsleiden.nl Nieuwsbrief nummer 13, 2014-2015 13 Denkt u er aan om geld mee te geven voor onze adoptiekinderen van Happy and Joy?

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas Ouders: informatieavond en vrijwilligersavond, luistergesprekken De eerste officiële oudercontacten zijn geweest in alle groepen door middel van een informatieavond. Voor de groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 4 oktober 2016 Nr. 5

Nieuwsbrief Dinsdag 4 oktober 2016 Nr. 5 Nieuwsbrief Dinsdag 4 oktober 2016 Nr. 5 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Woensdag 5 oktober Start Kinderboekenweek Dag van de leerkracht Maandag 10 oktober 08.15 09.00

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

De op de jaarkalender vermelde onderhoudsmiddag groene pleinen van vrijdag 9 oktober komt te vervallen.

De op de jaarkalender vermelde onderhoudsmiddag groene pleinen van vrijdag 9 oktober komt te vervallen. 1 0 5 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. De informatieavond (middag) van vorige week donderdag is met groot enthousiasme ontvangen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2014

Nieuwsbrief Oktober 2014 Nieuwsbrief Oktober 2014 De volgende editie krijgt u op vrijdag 28 november U kunt de nieuwsbrief per mail ontvangen door u zelf aan te melden op onze website, ook kunt u hem bekijken op de website onder

Nadere informatie

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf:

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf: 4 april 2013 Na een koud, maar lang paasweekend zijn we begonnen met het laatste deel van het schooljaar. In de periode tot de meivakantie staat een aantal activiteiten op het programma: theoretisch en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Vanuit de directie Uitwisseling Voor de groepen 7 zit de uitwisseling met de school uit Oostkamp er weer op. De kinderen hebben hele fijne en leerzame dagen gehad.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18. Naast jeugdboeken vind je ook spannende boeken voor volwassenen in de app.

Nieuwsbrief 18. Naast jeugdboeken vind je ook spannende boeken voor volwassenen in de app. Nieuwsbrief 18 vrijdag 3 juli 2015 Zomerlezen met de VakantieBieb-app www.vakantiebieb.nl Of je nu op vakantie gaat of thuis blijft. In de VakantieBieb-app vind je een leuk en gratis leespakket voor het

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief Januari 2016

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief Januari 2016 We wensen iedereen 365 dagen om te dromen te gaan en te komen te ontvangen en te geven en tussenin: gelukkig en gezond te leven! Januari 4: Weer naar school Luizencontrole 11: Start Cito afname 14: Studiedag;

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sociaal emotionele vaardigheden De aankomende

Nadere informatie

25 SEPTEMBER 2015 JAARGANG 4, NUMMER 5. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! Zina Heikamp en Raphaëla van Onna

25 SEPTEMBER 2015 JAARGANG 4, NUMMER 5. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! Zina Heikamp en Raphaëla van Onna @-mail 25 SEPTEMBER 2015 JAARGANG 4, NUMMER 5 OBS Prinses Catharina Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl Wij leren hier met

Nadere informatie

Schoolinfo 9 Maart 2015

Schoolinfo 9 Maart 2015 Schoolinfo 9 Maart 2015 Simone Piron stelt zich voor Mijn naam is Simone Piron. Sinds 1 februari ben ik intern begeleider van Op Dreef. Hierbij zal ik de taken van Monique overnemen. In het verleden ben

Nadere informatie

september 2015 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl

september 2015 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl september 2015 Nieuwsbrief 36 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl Agenda 1 september Informatieavonden groep 3/4/5 (19.00) en groep 6/7/8 (19.30) 2 september Informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 03. Woensdag 23 september 2015

Nieuwsbrief 03. Woensdag 23 september 2015 Nieuwsbrief 03 Woensdag 23 september 2015 Agenda: Week van 28 september: Directie afwezig (Studiereis Finland) Maandag 5 oktober: Dag van de leraar Dinsdag 6 oktober: Opening Kinderboekenweek Woensdag

Nadere informatie

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 2 t/m 17 mei Meivakantie (incl. Hemelvaart) 4 mei Leerlingen doen mee aan de Nationale herdenking 25 mei Pinksteren Donderdag 21 mei Sportdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 oktober 2014

Nieuwsbrief 9 oktober 2014 Nieuwsbrief 9 oktober 2014 Belangrijke data - Oud papier: 11 oktober: Fam. Wilbrink (Jonathan) en Fam. Leegwater (Daan) - Oud papier: 25 oktober: Fam. Wijdenes (Luuk) en Fam. Neeteson Lemkes (Anna) - Vrijdag

Nadere informatie

Rapportgesprekken (PrO) Inhaaldag (Vakcollege) Boeken inleveren en rapport ophalen (Vakcollege) Zomervakantie

Rapportgesprekken (PrO) Inhaaldag (Vakcollege) Boeken inleveren en rapport ophalen (Vakcollege) Zomervakantie 2016 2017 nummer 10 30 juni 2017 Agenda maandag 3 juli dinsdag 4 juli woensdag 5 juli donderdag 6 juli t/m zondag 20 augustus Rapportgesprekken (PrO) Inhaaldag (Vakcollege) Schoolreis naar de Efteling

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Wegwijzer

Nieuwsbrief De Wegwijzer JAARG ANG 4 NUMMER 3 Nieuwsbrief De Wegwijzer medewerkers 3 november 2015 De kracht van de leraar In dit nummer: 1 De kracht van de leraar 2 Nieuws van de school 2 Schoolregels. Helpt u mee! 3 Nieuws uit

Nadere informatie

Info week 11 12-03-2015

Info week 11 12-03-2015 Info week 11 12-03-2015 Donderdag fruitdag Iedere donderdag is het fruitdag! Dan verwachten wij dat alle kinderen voor de ochtendpauze een stuk fruit mee naar school krijgen. Dit is lekker en gezond!!

Nadere informatie

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Volgende week zijn er twee thema's aan de orde: de week van de opvoeding en de Kinderboekenweek. Dat is veel. Toch hebben

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in september 1 september Maandopening: Samen maken we de groep 2 september Strippenkaartverkoop 5 september Verkiezing leerlingenraad 8 september

Nadere informatie

1 e rapport mee. Vanaf 14.30 uur start de voorjaarsvakantie Start 1 e schooldag na de vakantie

1 e rapport mee. Vanaf 14.30 uur start de voorjaarsvakantie Start 1 e schooldag na de vakantie NIEUWSBRIEF nummer 4, Januari-februari 2015 Kalender December Ma 2 & di 3 feb Activiteiten De kinderen uit groep 1 t/m 8 zijn vrij. De leerkrachten hebben twee studiedagen. De kinderen uit de Cobogroepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Na de vakantie komen er drie nieuwe kinderen op school.

Nieuwsbrief. Na de vakantie komen er drie nieuwe kinderen op school. Jaargang 19 nummer 09 Vrijdag 16oktober 2015 Artikelen in deze nieuwsbrief Nieuwe leerlingen Agenda oktober / november Oktobermaand kindermaand Gymnastiek Indeling van de bouwen Het is raar maar waar Kinderboekenweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kinderboekenweek. Techno+klas. Studiedag! In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kinderboekenweek. Techno+klas. Studiedag! In dit nummer: 6 oktober 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Kinderboekenweek Zoals al in een aparte nieuwsbrief vermeld zullen we woensdag 6 oktober a.s. om half 9 op het schoolplein een korte maar verrassende opening hebben

Nadere informatie

Brengen en halen met de auto

Brengen en halen met de auto obs De Spiegel Brikstraat 6 1503 BK Zaandam 075-6164781 info@obsdespiegel.org www.obsdespiegel.org schooljaar 2014 2015 9 januari 2015 Belangrijke data: AGENDA woe 14 januari 9.00 10.30 uur VVE-thuis Do.

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

2master. express WELKOM BIJ ONS MUSEUM VAN BRILJANTE UITVINDINGEN!! Kalender: Verjaardag:

2master. express WELKOM BIJ ONS MUSEUM VAN BRILJANTE UITVINDINGEN!! Kalender: Verjaardag: Kalender: Tot 18 oktober Kinderboekweek 12 t/m 16 oktober Coachgesprekken 16 oktober afsluiting Kinderboekenweek musical groep 5/6 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 30 oktober Nieuwsbrief 5 30 oktober speelgoedmid.

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 4 Datum: 9-10-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben op de Waterkant een intensieve, soms ook wat emotionele week achter de rug. In deze Info kunnen jullie lezen over

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer11 19-06-2019 Vruchtbare grond: Juf Rozemarijn en juf Hedwig zijn beide zwanger! Dat vinden we natuurlijk fantastisch nieuws. Gefeliciteerd!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 20 november nummer 13

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 20 november nummer 13 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 20 november nummer 13 Agenda 30 november middagspreekuur voor groep 4 1 dec middag spreekuur overige groepen 4 dec Sinterklaasfeest (gr 5 t/m 8

Nadere informatie

Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013

Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013 Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013 Wat gebeurd is Zomerfeest Afgelopen vrijdag hebben we ons traditionele zomerfeest gehad. Gelukkig waren de weergoden ons gunstig gezind en bleef het de hele middag droog.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

De Branding : bruisend onderwijs, boeiende ontmoetingen

De Branding : bruisend onderwijs, boeiende ontmoetingen randingnieuws De Branding : bruisend onderwijs, boeiende ontmoetingen NIEUWSBRIEF NUMMER 23: 6 februari 2012 AGENDA: 6 feb. Inloopochtend 7 9 feb. Groep 8 Cito-eindtoets 10 feb. speelgoedochtend 14 en

Nadere informatie

MAANDINFO. Oktober November Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO. Oktober November Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO Oktober November 2017 Aan de ouders/ verzorgers, Bovenbouwgroep Meester Hans Meester Hans werkte namens een ander bestuur bij ons op school, helaas wil dit bestuur Hans weer in gaan zetten op

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2015

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2015 NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2015 NIEUWS UIT HET TEAM Na een goede kerstvakantie zijn we in januari bijna allemaal weer met veel plezier begonnen. Helaas is juf Rina in januari ziek geweest. Op het moment van

Nadere informatie

Informatieavond groep 7-8

Informatieavond groep 7-8 Welkom allemaal. Informatieavond groep 7-8 Schooljaar 2014-2015 02-09-2014 Agenda Voorstellen aanwezigen Schoolmissie Gang van zaken in de groep Voortgezet onderwijs Activiteiten groep 7 en 8 Communicatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief maart 2017 0599416425 directie.deklimop@o2sv.nl 27 februari starten wij op ons nieuwe meubilair. Nieuwsgierig? Wij ook! Loop maandag gerust even mee naar binnen om een kijkje te nemen. 7 maart

Nadere informatie

Weekbrief. 7 11 december 2015

Weekbrief. 7 11 december 2015 Sinterklaas op de Leer Afgelopen vrijdag bracht de Sint met zijn Pieten een bezoek aan onze school. Het werd een heerlijke sfeervolle dag. De kinderen genoten van de geweldige surprises die de knutselpieten

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 25 januari 2019 Agenda Nummer 19 maandag 28 januari Screening groep 7 schoolarts

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Oktober 2015 Voor op de kalender Oud papier Babynieuws Fietscontrole Wijziging datum schoolreis Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp Toezicht op het schoolplein Trakteren

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2017-2018 09 t/m 13 oktober Agenda: Ma - Inloopspreekuur Fysiotherapie op school van 8.30 9.00 uur Sponsorlijst mee Di - juf Rebecca en juf Cindy op MI cursus groep 8 krijgt deze dag andere

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Vanuit de directie Gevonden voorwerpen In de ruimte naast de voordeur staat een bak met gevonden voorwerpen. In deze bak liggen jassen, shirtjes, broodtrommels, bekers etc.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 13 Nummer 5 3 december 2012. 1.Beste ouders,

NIEUWSBRIEF Jaargang 13 Nummer 5 3 december 2012. 1.Beste ouders, NIEUWSBRIEF Jaargang 13 Nummer 5 3 december 2012 1.Beste ouders, December is altijd een drukke maand op school. We zijn op school druk in de weer met allerlei activiteiten rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 19 september 2013 Uw hulp gevraagd Kent u ouders bij ons in de wijk met jonge kinderen?

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F OBS De Akkers en PSZ t Valkje Jagerslaan 15 3075 AA Rotterdam 010 2907827 directie@de-akkers.nl www.de-akkers.nl 20 februari 2015 nummer 62 Personeel Juf Atie heeft besloten per 1-3-2015

Nadere informatie

Schoolkorfbaltoernooi Indeling groep 1/2a en 1/2b

Schoolkorfbaltoernooi Indeling groep 1/2a en 1/2b Maandinfo Maand: september 2014 Inhoud. In deze maandinfo wordt u geïnformeerd over de volgende zaken: Juf Sandra Twaalfhoven Nieuwe leerlingen Zorgleerlingen Gezonde School Teamstudiedag Infoavonden Basketbal-clinic

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 3 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Hij volgt erg snel op de tweede nieuwsbrief. Dat doe ik om even digiduif te testen

Nadere informatie

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels Nieuwsbrief Zuiderlaan 197B 7944 EE M e ppel Tel.: 0522-799111 www.obssprinkels.nl Nieuwsbrief Nr. 2015-2016-02 21 augustus 2015 Agenda: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Swim2Play gr. 3, 4C en 6 Vrijdag

Nadere informatie