Dinsdag februari: vogelhuisjes (zie foto) of spiegellijsten versieren met diverse materialen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dinsdag 10-17-24 februari: vogelhuisjes (zie foto) of spiegellijsten versieren met diverse materialen."

Transcriptie

1 Nieuwsbrief OOK Zandvoort Voorjaar 2015 Inhoud: OOK samen Breiclub Kom je OOK eten Koffie-in Verwendag voor (ex) kankerpatiënten / Toon Hermansgroep Herstel het Samen Medische gym Het Strandhuis Jonge Moeders Kledingverkoop NL Doet Wellness Alzheimercafé Mantelzorg Wijkagent Het Steunpunt is er voor alle inwoners van Zandvoort die bijvoorbeeld door ziekte, beperking of ouderdom steun kunnen gebruiken. Door mensen waar nodig is te ondersteunen, kan Zandvoort voor iedereen een fijne plek zijn om te wonen en te leven. Ook in 2015 willen we met het aanbod aansluiten bij behoefte van u als inwoner. Mist u iets of heeft u een vraag. Bel of mail ons dan. OOK Samen Gezelligheid en ontmoeting staan centraal. Kom ook mee doen met spelletjes en creatieve activiteiten: elke dinsdag- en donderdagmiddag van 13:30 tot 16:00 uur. Loop gerust binnen. U bent van harte welkom. Onze beroepskracht en vrijwilligers staan klaar om u welkom te heten. Kosten 3,50 per keer inclusief een kopje koffie. Kalender: Dinsdag februari: vogelhuisjes (zie foto) of spiegellijsten versieren met diverse materialen. Donderdag februari: vogelhuisjes en spiegellijsten versieren en spelletjes. Ook de sjoelbak staat klaar! Dinsdag maart: Paasactiviteiten: vilten paashangers maken, paaseieren versieren met diverse materialen, paaskaarten maken, paaskrans maken Donderdag maart: paasactiviteiten: zie hier boven. Spelletjes, sjoelbak, biljarten en klaverjassen. Dinsdag 31 maart en donderdag 2 april: paasspel met prijzen en lekkere hapjes. Daarbij is het altijd mogelijk om een Mandala of andere kleurplaat in te kleuren. Of kaarten maken of iets creatiefs doen op aanvraag. U bent van harte welkom!

2 Breiclub voor het goede doel De breiclub de breikunstenaars komt elke donderdagmiddag van uur bij elkaar. Samen Breien of haken, samen handwerken, van elkaar leren en gezelligheid zijn het moto. Tijdens deze middag wordt een kopje koffie verzorgd. U hoeft zich niet aan te melden, neem gewoon uw breipennen of haakpennen mee en schuif gezellig aan. Wol en katoen worden beschikbaar gesteld. Deelname is gratis. De breiwerken en haakwerken worden verkocht en de netto opbrengst gaat naar een goede doel. U kunt denken aan bijv. het kindervakantiekamp, de verwendag voor (ex) kankerpatiënten of de ouderendag. Samen Breien is voor jong en oud Ervaring is niet nodig. De breikunstenaars werken ook op bestelling! De nieuwste hippe tassen kunnen nu besteld worden. U kunt hiervoor een bestelformulier ophalen bij de balie van Pluspunt. Kom je OOK eten? Zin in een gezellige avond met prima eten? Activiteitenbegeleider/kok Jos, geassisteerd door enkele bewoners van het RIWB en Nieuw Unicum, bereiden een heerlijke maaltijd voor u! Het gaat erom, dat men geen vaste plaats heeft, zodat men af en toe naast een ander zit om de gespreksstof te variëren. Als iedereen voorzien is van een maaltijd, schuift de keukenbrigade ook aan. Een tevreden gast: Ik vind het geweldig en heel leuk, de maaltijden zien er goed verzorgd uit en smaken ook nog eens verrukkelijk. Zelfs al staat er vis op het menu, dat ik absoluut niet eet, dan kom ik toch. Vooral het feit, dat je niet alleen thuis zit vind ik een plus. De kosten van de maaltijd zijn 7,50 per persoon, dit is inclusief een drankje vooraf en een kopje koffie na de maaltijd. U dient te reserveren voor de maaltijd; dit kan tot de vrijdagmiddag ervoor tot uur. U kunt zich aanmelden bij de Balie van Pluspunt, Flemingstraat 55 te Zandvoort telefoon, Afzeggen kan tot maandagochtend uur. (De animo voor deze activiteit is zo groot, dat wij u op de wachtlijst kunnen zetten. U wordt dan gebeld zodra er plek is.) Koffie In Bij OOK Zandvoort kunt u elke maandagochtend tussen 10:30 en 12:00 uur komen koffiedrinken. De koffie/thee kost 1,10 voor 2 kopjes met een vers gebakken traktatie. Alle inwoners van Zandvoort die van koffie en gezelligheid houden zijn welkom. Loop gerust even binnen. Onze vrijwillige gastvrouw maakt graag kennis met u en kan u in contact met andere bezoekers brengen als u dat wilt.

3 Verwendag voor (ex)kankerpatënten / Toon Hermansgroep De voorbereidingen voor deze verwendag zijn al weer in volle gang. De datum is geprikt dus zet hem vast in de agenda: vrijdag 12 juni van 10:00-14:15 uur. Zodra het programma bekend is zullen we dat op de website vermelden, houdt deze dus goed in de gaten: De Toon Hermansgroep is voor mensen die te maken hebben met kanker. Ervaringen uitwisselen over alles rond deze ingrijpende ziekte wordt elders in het land in Toon Hermanshuizen als erg steunend ervaren. De groep komt elke 2e vrijdag van de maand bij elkaar van tot uur in de Theo Hilberszaal van Steunpunt OOK Zandvoort, Flemingstraat 55. Opgave vooraf is prettig maar niet noodzakelijk. Deelname en ook de koffie of thee zijn gratis. De eerstvolgende Toon Hermansgroep is op vrijdag 13 februari om uur. Herstel het Samen (Repaircafé) zoekt nog enkele vrijwilligers.. Ben jij handig, wil je jezelf nuttig maken en een ander helpen en vindt jij het leuk om samen met anderen kapotte spullen te herstellen? Zoals elektra, horloges, kleding, fietsen etc...dan zoeken we jou! (4x per jaar een middag) Ook zoeken we een coördinator voor dit leuke project: een echte aanpakker die vrijwilligers en deelnemers kan stimuleren en met leuke ideeën komt. Ben jij dat? Laat dan zeker iets van je horen! Aanmelden en meer info bij Yolande: y.gooszen@pluspuntzandvoort.nl of meld je bij de balie van Pluspunt. Medische Gym Medische gym is een training speciaal voor degenen, die niet mee kunnen komen in een normale aerobic/fitness training. De les wordt langzaam op uw niveau opgebouwd. Wanneer: vrijdagochtend van 9:30-10:30 uur Prijs: 15 lessen 85,- inclusief koffie en thee. Aanmelden: Inschrijving gaat via het cursusbureau van Pluspunt: tel of via Of kom langs bij de balie van Pluspunt, Flemingstraat 55 Zandvoort.

4 Ontmoetingscentrum Het Strandhuis kookt in OOK Zandvoort Sinds 23 januari jl. koken deelnemers en vrijwilligers van het Ontmoetingscentrum Het Strandhuis op vrijdagochtend in steunpunt OOK Zandvoort. Er wordt een warme lunch bereid in de keuken van het en vervolgens wordt er gezamenlijk gegeten. In Ontmoetingscentrum Het Strandhuis kunnen mensen met geheugenproblemen en dementie elkaar ontmoeten en allerlei activiteiten doen. Merkt u dat uw geheugen minder wordt en heeft u behoefte om wat meer onder de mensen te zijn? Als het u leuk lijkt om een keer mee te helpen met koken of aan te schuiven bij het eten, bent u van harte welkom! Neem dan contact op met Marijke van Haeften, programmacoördinator Ontmoetingscentra Amie Ouderenzorg. Telefoon: m.van.haeften@amie.nl Jonge moeder groep Dit is een groep voor jonge moeders (-25). Moeder worden is iets heel bijzonders. Een gebeurtenis die je leven ingrijpend verandert, zeker als je jong bent. Leren van elkaars ervaringen, herkenning en steun vinden. Wat komt er aan de orde? Hoe is het om jong en moeder te zijn? Wat komt er allemaal kijken bij het opvoeden van je kind? Wat kun je doen ter ontspanning alleen of met je kind? Wat verandert er in het contact met de vader van je kindje, je familie en vriendenkring? Hoe zit het met werk/scholing? Wat voor (geld-)zaken moet je regelen als je moeder wordt? Wanneer: Vrijdag 1 mei tot en met vrijdag 3 juli 2015 van 9:00 tot 11:00 uur (geen bijeenkomst op: 8 en 15 mei, 12 juni) Waar: Steunpunt OOK Zandvoort, Flemingstraat 55, Zandvoort. Kosten om deel te nemen 10,- Opvang van de baby/peuter tijdens de cursus is mogelijk in het Steunpunt je moet dit wel vooraf aangeven. Aanmelden: via Kontext telefoonnummer Kledingverkoop Ook dit voorjaar is er bij OOK Zandvoort weer de kledingverkoop van kledingbedrijf Jorg en Nel. Ze zijn aanwezig op 16 april van 13:00 tot 16:00 uur in het crealokaal. Andere dagen staan zij op de markt met hun uitgebreide collectie kleding. Uiteraard kan er ook gepast worden.

5 NL DOET zaterdag 21 maart Om de buurt te laten kennis maken met OOK Zandvoort en Pluspunt zijn we open voor de buurt op zaterdag 21 maart van 13:00 tot 16:00 uur. Wat kunnen wij de buurt allemaal bieden? Tijdens NL doet wordt het U duidelijk: OOK Samen presenteert zich en u kunt gratis meedoen met creatieve activiteiten en spelletjes, De kinderen van de Chill Out bakken koekjes en lekkernijen in de keuken en delen uit, de buurtkinderen mogen natuurlijk meedoen! Deze dag staat het biljart gratis ter beschikking: wie houdt er van een gezellig potje en doet mee? De vrijwillige gastvrouwen zorgen ervoor dat de bezoekers van NL Doet voorzien zijn van koffie en/of thee. Ook vrijwilliger worden bij Pluspunt? Vraag de aanwezige vrijwilligers eens naar hun ervaringen. De Breikunstenaars breien voor het goede doel en zijn vandaag aanwezig. U kunt gratis meedoen. Eens kennis maken met Koersbal? Ook deze club zal vandaag aanwezig zijn om u uitleg te geven. VIP Zandvoort zal aanwezig zijn om vrijwilligerswerk te promoten. Het cursusbureau is aanwezig om u te informeren over de diverse workshops en cursussen die u bij Pluspunt kunt volgen. Het Jeugdhonk is aanwezig om te laten zien aan de jongeren uit de buurt wat het voor hen kan betekenen. Er is om 15:00 uur een buurtbingo. Koop een bingokaart en doe gezellig mee. Voor deze dag zijn we natuurlijk ook nog op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om mee te helpen bij de diverse activiteiten; u kunt zich hiervoor opgeven bij Annemiek Castien a.castien@pluspuntzandvoort of Yolande Gooszen y.gooszen@pluspuntzandvoort.nl of bel even naar Wellness Vier ondernemende Zandvoortse dames komen 4x per jaar bijeen in het gebouw van OOK Zandvoort om u te laten kennismaken & verwennen met hun wellness behandelingen! Wilt u een massage, schoonheidsbehandeling, pedicure behandeling en/of lekker uw haren laten knippen? Dat kan! Alles gemakkelijk in het gebouw van OOK Zandvoort: leuk, gemakkelijk en gezellig. Alle behandelingen duren ongeveer een half uur en kosten 22,50 per stuk. U kunt natuurlijk ook meerdere behandelingen achter elkaar boeken om uzelf eens lekker te laten verwennen! De eerstvolgende Welness is op 25 maart van 9:00 tot 12:00 uur; de eerste plekjes zijn al gereserveerd! Ook reserveren? Bel even met Yvette Logmans: of via mail pedisencura@hotmail.com

6 Alzheimercafé Elke 1e woensdag van de maand is er in Steunpunt OOK Zandvoort gelegenheid om informatie te krijgen en ervaringen te delen. Vanaf 19:15 uur staat de koffie klaar, de bijeenkomst wordt afgesloten om 21:00 uur. U bent van harte welkom, deelname is gratis. Voor mensen die graag het Café willen bezoeken maar hun partner met dementie niet kunnen meenemen en ook niet alleen willen thuislaten, zijn vrijwilligers beschikbaar die uw partner thuis gezelschap houden tijdens uw afwezigheid. Voor informatie over het vervoer met de Belbus en vrijwilligers kunt u bellen met de hulpdienst van Pluspunt: Eerstvolgende bijeenkomsten: 4 maart 2015 Wat moet je zoal regelen als je partner vergeetachtig wordt of erger..? Zaken die voorheen zo vanzelfsprekend gedaan werden, zoals het regelen van de financiële administratie, veroorzaken bij iemand die dementie krijgt vaak grote problemen. De gezonde partner moet zaken gaan overnemen maar hoever moet je daarin gaan? Wat moet je gaan regelen? We spreken erover met een ervaren notaris. Mantelzorgers ontmoeten elkaar Tandem is in samenwerking met Steunpunt OOK Zandvoort met een groep voor mantelzorgers gestart. Deelname is gratis. Als mantelzorger kunt u het gevoel hebben er alleen voor te staan. In de lotgenotengroep komt het verlenen van zorg aan bod. U kunt ook uw ervaringen als mantelzorger met elkaar delen. Deze lotgenotengroep is specifiek voor mantelzorgers uit de gemeente Zandvoort. Een lotgenotengroep bestaat uit maximaal 8 deelnemers en wordt begeleid door een speciaal daarvoor opgeleide (vrijwillige) coach. Voorafgaand aan deelname is er een kennismakingsgesprek met de mantelzorgconsulent. U kunt zich bij Tandem opgeven via info@tandemzorg.nl of bellen naar De groep komt weer bij elkaar op dinsdag 24 februari van uur. De wijkagent Oneven weken dinsdag van tot uur spreekuur van wijkagent Jacques Lambermon Even weken dinsdag van tot uur de wijkagent: overlastspreekuur* *Overlastspreekuur Buurtbemiddeling bij Pluspunt: In de even weken is er op dinsdagmiddag van uur inloopspreekuur bij Pluspunt voor bewoners die overlast ervaren van buren. Tijdens dit spreekuur zijn medewerkers van Buurtbemiddeling, Woonstichting De Key en gemeente Zandvoort aanwezig om u te woord te staan en te adviseren. Wat kunt U vragen aan het Steunpunt? OOK Zandvoort is continue bezig om haar aanbod af te stemmen op uw wensen en behoeftes. Heel graag horen wij wat u mist. Doe actief mee en vertel ons wat u van ons verwacht! Bel ons op of mail ons met ideeën. Op staat er een formulier klaar om in te vullen.

ZOMERPROGRAMMA OOK SAMEN:

ZOMERPROGRAMMA OOK SAMEN: Nieuwsbrief OOK Zandvoort Zomer 2015 Inhoud: OOK samen Koffie-in Breiclub Kom je OOK eten Medische gym Herstel het Samen Burendag Alzheimercafé Mantelzorg Toon Hermansgroep Gezelligheid en ontmoeting staan

Nadere informatie

KOFFIE-IN. Elke maandagochtend nodigt de geur van koffie en vers gebakken koekjes dorpsgenoten uit om binnen te lopen bij de Koffie-In.

KOFFIE-IN. Elke maandagochtend nodigt de geur van koffie en vers gebakken koekjes dorpsgenoten uit om binnen te lopen bij de Koffie-In. Voorjaar 2018 NIEUWSBRIEF Het steunpunt OOK Zandvoort is er voor alle inwoners van Zandvoort Noord die door bijvoorbeeld ziekte, beperking of ouderdom steun kunnen gebruiken. Door mensen waar nodig te

Nadere informatie

Nieuwsbrief OOK Zandvoort

Nieuwsbrief OOK Zandvoort Nieuwsbrief OOK Zandvoort (bijna) zomer 2017 INHOUD: Toon Hermansgroep Medische Gym Alzheimer Trefpunt Mantelzorggroep Nabestaandengroep Digitaal Spreekuur OOK Samen Bellicon Breikunstenaars Herstel het

Nadere informatie

Inhoud: HERSTEL HET SAMEN. Herstel het Samen 1 Koffie In 2 Digitaal Spreekuur 2 OOK Samen 3

Inhoud: HERSTEL HET SAMEN. Herstel het Samen 1 Koffie In 2 Digitaal Spreekuur 2 OOK Samen 3 Winter 2018 NIEUWSBRIEF Het steunpunt OOK Zandvoort is er voor alle inwoners van Zandvoort Noord die door bijvoorbeeld ziekte, beperking of ouderdom steun kunnen gebruiken. Door mensen waar nodig te ondersteunen

Nadere informatie

Inhoud: HERFST 2017 NIEUWSBRIEF

Inhoud: HERFST 2017 NIEUWSBRIEF HERFST 2017 NIEUWSBRIEF Het steunpunt OOK Zandvoort is er voor alle inwoners van Zandvoort Noord die door bijv. ziekte, beperking of ouderdom steun kunnen gebruiken. Door mensen waar nodig te ondersteunen

Nadere informatie

OOK Zandvoort. Flemingstraat 55, 2041 VW Zandvoort, , 1

OOK Zandvoort. Flemingstraat 55, 2041 VW Zandvoort, ,   1 1 INLEIDING In dit Jaarverslag proberen wij kort een beeld te schetsen van. De aanwezigheid van van het wijksteunpunt is voor veel mensen belangrijk en voegt toe aan welzijn én wel bevinden. Bij een aantal

Nadere informatie

Nieuwsbrief OOK Zandvoort september Programma Feestweek OOK Zandvoort

Nieuwsbrief OOK Zandvoort september Programma Feestweek OOK Zandvoort Nieuwsbrief OOK Zandvoort september 2012 Vijf jaar geleden werd het gebouw aan de Flemingstraat 55 geopend. Steunpunt OOK Zandvoort wil dit graag vieren. We nodigen de inwoners van Zandvoort uit om bij

Nadere informatie

Activiteitenfolder maart 2016

Activiteitenfolder maart 2016 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder maart 2016 Openingstijden Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur (keuken sluit om 19.30 uur) Zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur Ontmoetingscentrum

Nadere informatie

Nathalie Lindeboom Coördinator OOK Zandvoort

Nathalie Lindeboom Coördinator OOK Zandvoort Alle inwoners van de gemeente Zandvoort zijn welkom in Steunpunt OOK Zandvoort. De focus is gericht op inwoners die door ziekte, beperking of ouderdom steun kunnen gebruiken. Door mensen, daar waar nodig

Nadere informatie

Wijkcentrum De Gasterij

Wijkcentrum De Gasterij Wijkcentrum De Gasterij Wat gezellig dat u gekomen bent Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf een activiteit.

Nadere informatie

Mantelzorg & mantelzorgondersteuning

Mantelzorg & mantelzorgondersteuning Welzijn Ouderen Thuisadministratie Mantelzorg & mantelzorgondersteuning Voor iedereen in Amsterdam-Noord. Dus ook voor u! Doras Maatschappelijke dienstverlening Amsterdam-Noord Zorgt u voor een naaste

Nadere informatie

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen!

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen! Tot woensdag 9 maart aanmelden Berghuizen Breed De eerste testuitgave in Zuid-Berghuizen, gemaakt en bezorgd door vrijwilligers. Lees en laat ons weten wat u ervan vindt! Mail uw ervaring, tips en vragen

Nadere informatie

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019 Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting Juli, Augustus en September 2019 Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf

Nadere informatie

Ontmoetingscentrum Houtstroom Voor mensen met geheugenproblemen en/of dementie en hun mantelzorgers

Ontmoetingscentrum Houtstroom Voor mensen met geheugenproblemen en/of dementie en hun mantelzorgers Ontmoetingscentrum Houtstroom Voor mensen met geheugenproblemen en/of dementie en hun mantelzorgers Soms merk ik dat ik dingen die ik graag deed, zoals fietsen en koken, niet meer kan doen. Daardoor heb

Nadere informatie

Activiteitenfolder november 2015

Activiteitenfolder november 2015 Activiteitenfolder november 2015 Wat kunt u deze maand allemaal van ons verwachten? We openen onze deuren waarbij u een kijkje kan nemen achter de schermen van Prinsenhof. Daarnaast hebben we onze maandelijkse

Nadere informatie

Activiteitenfolder oktober 2015

Activiteitenfolder oktober 2015 Activiteitenfolder oktober 2015 Prinsenhof bruist van de activiteiten in oktober! We organiseren deze maand een nieuwe ontmoetingsmiddag met een heerlijke maaltijd, mooie activiteiten bij het verliescafé,

Nadere informatie

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in Maand programma Activiteiten in de Beijerkorf groen activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw 2 10.00-12.00 uur Bingo - deelname E 5,-. * 2 10.00-12.00 uur lezing over de renaissance

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari Schoolstraat 1, 9461 AA Gieten. Telefoon: (0592) Website:

Nieuwsbrief januari Schoolstraat 1, 9461 AA Gieten. Telefoon: (0592) Website: Januari t/m april 2017 Verspreiding: 840 huis aan huis Schoolstraat 1, 9461 AA Gieten. Telefoon: (0592)245 924 Email:info@impuls-welzijn.nl Website: www.impuls-welzijn.nl Het jaar 2016 zit er al weer op

Nadere informatie

Steunpunt Mantelzorg Bellingwedde-Oldambt. NIEUWSFLITS September NIEUWSFLITS september 2016

Steunpunt Mantelzorg Bellingwedde-Oldambt. NIEUWSFLITS September NIEUWSFLITS september 2016 Steunpunt Mantelzorg Bellingwedde-Oldambt September 2016 september 2016 In deze editie: Hoi Ingeborg, dit is een test! Trefpunt Mantelzorg Wandelen Werkt! Wandelen met een wandelcoach door mooi Bellingwedde

Nadere informatie

Activiteitenfolder januari 2016

Activiteitenfolder januari 2016 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder januari 2016 Namens iedereen van Ontmoetingscentrum Prinsenhof, wensen wij u een mooi en gelukkig nieuwjaar! Om het nieuwe jaar goed te beginnen,

Nadere informatie

Activiteitenfolder december 2015

Activiteitenfolder december 2015 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder december 2015 Aangepaste openingstijden Prinsenhof: 11 december: Gesloten tot 11.30 uur 24 december: Gesloten vanaf 14.00 uur Gesloten: 25,

Nadere informatie

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst oktober 2015

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst oktober 2015 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof -9 05 KP Amsterdam Tel: 020 233405 Hudsonhof Activiteitenlijst oktober 205 Belangrijk nieuws!! Lichamelijke beweging Een bewegingsagoog is aanwezig

Nadere informatie

I N H O U D. Uitnodiging thema avond. Uitnodiging bijeenkomst. vrijwilligersverzekeringen. Maatjesproject. Mantelzorgdagen

I N H O U D. Uitnodiging thema avond. Uitnodiging bijeenkomst. vrijwilligersverzekeringen. Maatjesproject. Mantelzorgdagen I N H O U D Uitnodiging thema avond Uitnodiging bijeenkomst vrijwilligersverzekeringen Maatjesproject Mantelzorgdagen Activiteiten steunpunt Mantelzorg Alzheimer café Hulp bij PGB nodig? Uitnodiging thema

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Juni

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Juni Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender Juni 2015 MAANDAG 1 JUNI 10.00-11.00 uur Leesclub Grootletterboeken te leen voor de leesliefhebbers 0,25 per boek oplossen van allerlei puzzels 14.45-16.00

Nadere informatie

Jan Thijs Seinenhof Diever. Verenigingsleven en recreatieve activiteiten

Jan Thijs Seinenhof Diever. Verenigingsleven en recreatieve activiteiten Jan Thijs Seinenhof Diever Verenigingsleven en recreatieve activiteiten 1 2 Geachte meneer, mevrouw, In deze uitgave van Jan Thijs Seinenhof staat beschreven welke mogelijkheden wij bieden voor vrijetijdsbesteding

Nadere informatie

Ontmoetingscentrum De Verbinding ACTIVITEITENAANBOD JUNI 2016. Ontmoetingscentrum De Verbinding. Stationsstraat 1 6671 AW Zetten 0488 453187

Ontmoetingscentrum De Verbinding ACTIVITEITENAANBOD JUNI 2016. Ontmoetingscentrum De Verbinding. Stationsstraat 1 6671 AW Zetten 0488 453187 Ontmoetingscentrum De Verbinding O T M ACTIVITITAABOD JUI 2016 O T O O T W I K K L L T S P A Ontmoetingscentrum De Verbinding Stationsstraat 1 6671 AW Zetten 0488 453187 deverbinding@stgsamenzorgen.nl

Nadere informatie

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst april 2015

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst april 2015 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof -9 057 KP Amsterdam Tel: 020 233405 Hudsonhof Activiteitenlijst april 205 Lichamelijke beweging Een beweegoloog is aanwezig op woensdag en vrijdagmiddag

Nadere informatie

Maandagmorgen gymnastiek van 10.00 10.45 uur door de SWON

Maandagmorgen gymnastiek van 10.00 10.45 uur door de SWON Voorwoord Samen met de Stichting Welzijn Ouderen Nunspeet (SWON) en Het Venster worden er al jarenlang activiteiten georganiseerd in de recreatiezaal van de Brem, van Hallstraat 1. Het aantal mensen dat

Nadere informatie

Hudsonhof Activiteitenlijst april 2016. Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105

Hudsonhof Activiteitenlijst april 2016. Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105 Hudsonhof Activiteitenlijst april 2016 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105 1 Nieuw in april!! De maanden april en mei hebben de thema Armoede.

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. December

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. December Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender December 2015 DINSDAG 1 DECEMBER 09.15-11.45 uur Internetcafé Persoonlijke begeleiding bij het, momenteel een wachtlijst 9.30-11.30 uur Hobbycafé Gezellig samen

Nadere informatie

Woensdag 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten

Woensdag 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten Activiteitenkrant augustus 2015 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten Bij Pannenkoekenboerderij De Ponthoeve in Vianen Kijk voor meer informatie in deze krant. ZOMERMARKT 2015 GROOT SUCCES. Mooi

Nadere informatie

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF VOOR EEN LEVEN MET KLEUR Welkom bij De Lingehof het huis in het hart van het Over-Betuwse Bemmel In De Lingehof kunt u aangenaam wonen met gespecialiseerde verzorging

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Maandag 10.00 tot 21.30 uur / Inloop de Spil Loop eens binnen bij De Spil voor een kop koffie en een praatje. De krant ligt klaar om gelezen te

Nadere informatie

Ondersteuning en activiteiten voor mantelzorgers

Ondersteuning en activiteiten voor mantelzorgers 0 Ondersteuning en activiteiten voor mantelzorgers Workshops, lotgenotencontact, bijeenkomsten, individuele begeleiding Mantelzorg, wat is dat? Je bent mantelzorger wanneer je de zorg voor een familielid

Nadere informatie

Mantelzorg en mantelzorgondersteuning

Mantelzorg en mantelzorgondersteuning Welzijn Ouderen Thuisadministratie Mantelzorg en mantelzorgondersteuning Voor iedereen in Amsterdam-Noord. Dus ook voor u! Doras Maatschappelijke dienstverlening Amsterdam-Noord Mantelzorg en mantelzorgondersteuning

Nadere informatie

HULP BIJ ZORG VOOR EEN ANDER

HULP BIJ ZORG VOOR EEN ANDER Steunpunt Mantelzorg Nieuwegein HULP BIJ ZORG VOOR EEN ANDER Steunpunt Mantelzorg Nieuwegein Zorgen voor een ander, dan doe je gewoon.. Maar soms is een beetje hulp en steun meer dan welkom! In Nieuwegein

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Augustus 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Op zoek naar leuke activiteiten en verenigingen in De Stichtse Hof?

Op zoek naar leuke activiteiten en verenigingen in De Stichtse Hof? Meer informatie? Welzijnsprogramma 2015 Vivium De Stichtse Hof Neem voor meer informatie gerust even contact op met het Uitbureau van De Stichtse Hof. Wij helpen u graag! Op zoek naar leuke activiteiten

Nadere informatie

Iets voor u? L e e s m e e r i n d i t n u m m e r. o v e r d e a a n g e b o d e n d i e n s t e n.

Iets voor u? L e e s m e e r i n d i t n u m m e r. o v e r d e a a n g e b o d e n d i e n s t e n. Steunpunt Mantelzorg, Iets voor u? L e e s m e e r i n d i t n u m m e r o v e r d e a a n g e b o d e n d i e n s t e n. Informatie, advies & bemiddeling Geachte lezer, Steunpunt Mantelzorg: iets voor

Nadere informatie

Gewoon heel bijzonder

Gewoon heel bijzonder De digitale versie vindt u op www.wzh.nl/hogeveld Onder nr 1 - januari 2014 ons magazine voor cliënten van WZH hoge veld 1 Inhoud: 2 Berichten 3 Van de Cliëntenraad 3 Spelletjes! Doet u mee? 4 Mantelzorgondersteuning

Nadere informatie

Dagbehandeling De Horst

Dagbehandeling De Horst Dagbehandeling De Horst U wilt graag zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen, maar zonder extra ondersteuning lukt dat niet meer. U wordt ouder en krijgt geheugenproblemen. Het is niet meer zo gemakkelijk

Nadere informatie

Hudsonhof Activiteitenlijst september Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof KP Amsterdam Tel:

Hudsonhof Activiteitenlijst september Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof KP Amsterdam Tel: Hudsonhof Activiteitenlijst september 2016 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105 1 Nieuw in september!! : vanaf vrijdag 7 oktober zal een medische

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Mei 2016

Activiteitenprogramma Mei 2016 Activiteitenprogramma Mei 2016 Wiemersheerd, T Hoge Heem, Assieshof, van Leeuwenhof, De Hoven Beste bewoners, aanleun bewoners en belangstellenden, Voor u het maandprogramma van Mei. Ook deze maand hebben

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018 Studio58 & omgeving December 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via: goes@vrijetijd.gors.nl

Nadere informatie

Het Theeblaadje Juni 2015

Het Theeblaadje Juni 2015 Het Theeblaadje Juni 2015 Het Theehuis is een wijklocatie van zorgorganisatie Het Spectrum. Het is een gezellig ontmoetingscentrum voor 55-plussers waar diverse activiteiten plaatsvinden. Het Theehuis

Nadere informatie

Ondersteuning en activiteiten voor mantelzorgers

Ondersteuning en activiteiten voor mantelzorgers 0 Ondersteuning en activiteiten voor mantelzorgers Workshops en bijeenkomsten Individuele begeleiding Mantelzorg, wat is dat? Je bent mantelzorger wanneer je de zorg voor een familielid of een bekende

Nadere informatie

Gastles muziek groep 5/6

Gastles muziek groep 5/6 Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Schooljaar 2014 2015 02 maart 2015 Inhoud: Pagina 1: Daltondag Aanmelden

Nadere informatie

Steunpunt Mantelzorg Veenendaal

Steunpunt Mantelzorg Veenendaal Steunpunt Mantelzorg Veenendaal Omdat u belangrijk bent! Omdat jij belangrijk bent! 1 Zorgt u langdurig en onbetaald voor een naaste die extra hulp nodig heeft? Zorgt u bijvoorbeeld voor een ouder, partner,

Nadere informatie

I N H O U D. Voorwoord. Terugblik Dag van de Mantelzorg. Wakker blijven na een slechte nacht. Mantelzorg en zorgverzekeringen

I N H O U D. Voorwoord. Terugblik Dag van de Mantelzorg. Wakker blijven na een slechte nacht. Mantelzorg en zorgverzekeringen I N H O U D Voorwoord Terugblik Dag van de Mantelzorg Wakker blijven na een slechte nacht Mantelzorg en zorgverzekeringen Activiteiten voor mantelzorgers Boekentip! Alzheimer café Nijkerk Voorwoord Beste

Nadere informatie

Recreatief, creatief, sportief en workshops

Recreatief, creatief, sportief en workshops Recreatief, creatief, sportief en workshops t Binnenhuys De Meent 4 3833 EA Leusden U bent van harte welkom! t Binnenhuys: Dé plek voor recreatie, creativiteit, sport en workshops Voorwoord Midden in Leusden

Nadere informatie

Nieuwsflits: Augustus 2014

Nieuwsflits: Augustus 2014 Nieuwsflits: Augustus 2014 MEER! met elkaar is een plek waar vrouwen van alle nationaliteiten en leeftijden elkaar kunnen ontmoeten. Waar veel vrijwilligers actief zijn. Waar je elkaar kunt steunen, jezelf

Nadere informatie

activiteitenoverzicht April 19

activiteitenoverzicht April 19 activiteitenoverzicht Cjoe@curtisslaan April 19 Inhoud 1. Nieuws 3 2. Interview 3 3. Activiteitenoverzicht 4 Groepsbegeleiding 4 Inloop Curtisslaan 4 Inloop Ypendael 4 Kerkdienst 4 Met het nieuws de week

Nadere informatie

WelzijnsPaletActueel. maart 2017

WelzijnsPaletActueel. maart 2017 WelzijnsPaletActueel maart 2017 Voor u! Het programma voor de maand maart, de maand waarin volgens de kalender de lente begint. Langzaam ontwaakt de natuur uit haar winterslaap. Aan het eind van de vorige

Nadere informatie

Steunpunt Mantelzorg Veenendaal

Steunpunt Mantelzorg Veenendaal Steunpunt Mantelzorg Veenendaal Omdat u belangrijk bent! Omdat jij belangrijk bent! 1 Zorgt u langdurig en onbetaald voor een naaste die extra hulp nodig heeft? Zorgt u bijvoorbeeld voor een ouder, partner,

Nadere informatie

November & December 2015

November & December 2015 November & December 2015 Talentontwikkeling op de Veste Eigen & Wijzer Beste ouders, Hierbij ontvangt u het nieuwe activiteitenboekje voor de komende periode. Nu het buiten koud is gaan we allemaal leuke

Nadere informatie

Maand programma. januari 2016. Activiteiten in de Beijerkorf groen. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw

Maand programma. januari 2016. Activiteiten in de Beijerkorf groen. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw Maand programma Activiteiten in de Beijerkorf groen activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw ma 4 09.30-12.00 uur Nieuwjaarsreceptie voor bewoners, familie, vrijwilligers en personeel

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Februari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

TRAININGEN & WORKSHOPS

TRAININGEN & WORKSHOPS Een creatieve start van het nieuwe seizoen Deze herfst staat in het teken van creativiteit bij het ZRCN. Zo kun je toneelspelen bij Trias en zijn wij benieuwd naar jouw ervaringsverhalen. Wil je liever

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Augustus 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Augustus 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten Augustus 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 KINDERATELIER oude knikkers Eens kijken wat je allemaal met oude knikkers kan maken! Zaterdag 9 april van 13.30-15.30 uur (groep 5 VO) Zaterdag 16 april van 13.30-15.00 uur

Nadere informatie

U bent van harte welkom!

U bent van harte welkom! Seizoen 2017-2018 U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in de Hanzeborg voor het seizoen September 2017 September 2018. Het kan zijn dat er wijzigingen

Nadere informatie

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Aanvang: 16:00 uur Einde: 20:30 uur Zaal open vanaf 15:30 uur. Uw bijdrage: 15,00. Deze uitnodiging is alléén voor onze vaste

Nadere informatie

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst september 2015

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst september 2015 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105 Hudsonhof Activiteitenlijst september 2015 1 Belangrijk nieuws!! Tip 1 Op maandag 14 september is er een gratis

Nadere informatie

I N H O U D. Voorwoord. Mantelzorgmeerdaagse. Mantelzorgtest. Zorgt u voor een ander? Zorg dan ook goed voor uzelf! Activiteiten Steunpunt Mantelzorg

I N H O U D. Voorwoord. Mantelzorgmeerdaagse. Mantelzorgtest. Zorgt u voor een ander? Zorg dan ook goed voor uzelf! Activiteiten Steunpunt Mantelzorg I N H O U D Voorwoord Mantelzorgmeerdaagse Mantelzorgtest Zorgt u voor een ander? Zorg dan ook goed voor uzelf! Activiteiten Steunpunt Mantelzorg Loopt u mee? Workshop Mindfulness Voorwoord Beste lezer,

Nadere informatie

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst december 2015

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst december 2015 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105 Hudsonhof Activiteitenlijst december 2015 1 Belangrijk nieuws!! Gratis lunch op woensdag 2 december in verband

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl.

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl. 4 maart 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 8 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Noordendijk 10 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Volkerakweg 24 maart paasviering 25 maart goede

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2012

Informatie tweede clubperiode 2012 Informatie tweede clubperiode 2012 De eerste clubperiode van 2012 zit er alweer op. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van Bureau Vrije Tijd voor het tweede half jaar van 2012! De clubperiode loopt deze

Nadere informatie

Activiteiten Ontmoetingsplein Barendrecht

Activiteiten Ontmoetingsplein Barendrecht Januari - februari 2013 Activiteiten Ontmoetingsplein Barendrecht Ontmoetingen en activiteiten Heeft u behoefte aan ontspanning, ontmoeting en/of activiteiten? Laurens en KijkopWelzijn bieden met het Ontmoetingsplein

Nadere informatie

De Bijdragen voor en door Zandvoort aan langer zelfstandig wonen

De Bijdragen voor en door Zandvoort aan langer zelfstandig wonen Langer zelfstandig wonen in Inleiding Op de vraag wat u, uw organisatie of vereniging bijdraagt aan het langer zelfstandig wonen en wat er in nog voor aanvullende plannen zijn, is een scala aan activiteiten

Nadere informatie

Ondersteuning en activiteiten voor mantelzorgers

Ondersteuning en activiteiten voor mantelzorgers 0 Ondersteuning en activiteiten voor mantelzorgers Workshops en bijeenkomsten Individuele begeleiding Mantelzorg, wat is dat? Je bent mantelzorger wanneer je de zorg voor een familielid of een bekende

Nadere informatie

U kunt bij WiN terecht voor: Buurtwerk Vrijwilligerswerk Jongerenwerk Mantelzorg (aparte folder) Sport- en cultuurcoaches Dienstverlenende

U kunt bij WiN terecht voor: Buurtwerk Vrijwilligerswerk Jongerenwerk Mantelzorg (aparte folder) Sport- en cultuurcoaches Dienstverlenende U kunt bij WiN terecht voor: Buurtwerk Vrijwilligerswerk Jongerenwerk Mantelzorg (aparte folder) Sport- en cultuurcoaches Dienstverlenende activiteiten Samen leven en samen werken, daar is het Welzijn

Nadere informatie

Poort 20 Activiteiten overzicht

Poort 20 Activiteiten overzicht Poort 20 Activiteiten overzicht Recreatie voorjaar 2014 Kienen Vrij biljarten Dames biljarten Competitie biljarten 2 e dinsdag vd mnd. 14.30 u. tot 1630 u. Kosten : 3,50 per plankje Iedere dag met uitzondering

Nadere informatie

WIJKCENTRUM PANORAMA

WIJKCENTRUM PANORAMA WIJKCENTRUM PANORAMA Activiteiten 2017 In wijkcentrum Panorama kunt u terecht voor leuke, gezellige en leerzame activiteiten. Voor volwassenen, ouderen én kinderen. Voor alle activiteiten geldt: Aanmelden

Nadere informatie

I N H O U D. Hoe regelt u respijtzorg? Verzekeringen voor Mantelzorgers. Hulp nodig bij uw administratie? Arrangementen OpKracht

I N H O U D. Hoe regelt u respijtzorg? Verzekeringen voor Mantelzorgers. Hulp nodig bij uw administratie? Arrangementen OpKracht I N H O U D Een zomer vol respijt Hoe regelt u respijtzorg? Verzekeringen voor Mantelzorgers Hulp nodig bij uw administratie? Arrangementen OpKracht Activiteiten Steunpunt Mantelzorg Mantelzorgers Binnenboord

Nadere informatie

Nieuwsbrief Wijkkamer de Dommer. Extra zomeropening huiskamer

Nieuwsbrief Wijkkamer de Dommer. Extra zomeropening huiskamer Nieuwsbrief Wijkkamer de Dommer En omgeving 24 juni 2016 Wijkkamer.de.Dommer@ribw-nr.nl Dommer van Poldersveldtweg 73 Nijmegen Mail ons als je een bijdrage hebt! Extra zomeropening huiskamer We willen

Nadere informatie

ACTIVITEITENPROGRAMMA

ACTIVITEITENPROGRAMMA ACTIVITEITENPROGRAMMA ACTIVITEITEN & VERENIGINGEN 2015 VERENIGINGEN EN ACTIVITEITEN Creatief bezig zijn, zoals bloemschikken of knutselen. Lekker zingen bij de Zangvereniging of sportief bezig zijn tijdens

Nadere informatie

Maand programma. november 2015. Activiteiten in de Beijerkorf groen. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw

Maand programma. november 2015. Activiteiten in de Beijerkorf groen. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw Maand programma Activiteiten in de Beijerkorf groen activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw 2, 16, 30 14.45-16.00 uur Repetitie zangkoor (gericht op de bewoners van Gravin Sophie).

Nadere informatie

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM voor mensen met een beperking Overzicht activiteiten maandag ochtend bakken, computer dinsdag ochtend tekenen & schilderen, creatief met papier, winkel, computer

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Januari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld September 2017 Activiteitenkalender Het Anker In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn

Nadere informatie

Activiteitengids Hanzeborg

Activiteitengids Hanzeborg Activiteitengids Hanzeborg Seizoen 2015-2016 Bril Bezoek U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in de Hanzeborg voor het seizoen September 2015 September

Nadere informatie

Plezierig leven doe je met elkaar!

Plezierig leven doe je met elkaar! Plezierig leven doe je met elkaar! Welzijn in Noordenveld zet zich in voor alle inwoners, met name voor mensen in een kwetsbare positie. Meedoen en samenredzaamheid zijn belangrijk en geven waarde aan

Nadere informatie

Deze activiteiten lopen van 14 september tot de herfstvakantie.(eerste blok)

Deze activiteiten lopen van 14 september tot de herfstvakantie.(eerste blok) Beste ouders en kinderen, Na de succesvolle start Bron van Activiteiten presenteren we u hierbij het eerste exemplaar van nieuwste arrangementen schooljaar 2015-2016. Bron van Activiteiten van Kindcentrum

Nadere informatie

Ondersteuning en activiteiten voor mantelzorgers

Ondersteuning en activiteiten voor mantelzorgers Ondersteuning en activiteiten voor mantelzorgers Workshops, lotgenotencontact, bijeenkomsten, individuele begeleiding Ben je mantelzorger? Je bent mantelzorger wanneer je de zorg voor een ziek of gehandicapt

Nadere informatie

Activiteit Datum start & tijdstip Duur Prijs Tabblad. 19.30 21.30 uur Maandelijks gratis 1. Vrijdagmiddag van 14.00 16.00 uur

Activiteit Datum start & tijdstip Duur Prijs Tabblad. 19.30 21.30 uur Maandelijks gratis 1. Vrijdagmiddag van 14.00 16.00 uur Activiteit Datum start & tijdstip Duur Prijs Tabblad Alzheimercafé 19.30 21.30 uur Maandelijks gratis 1 Contact: Mevrouw M. de Leeuw Aquarelleren club Donderdagmiddag van 14.00-16.00 uur Vrijdagmorgen

Nadere informatie

Kleinschalig wonen Het Zonnehof Bovenkerk

Kleinschalig wonen Het Zonnehof Bovenkerk zonnehuisgroep amstelland Kleinschalig wonen Mijn man voelt zich echt thuis. Hij heeft zijn eigen kamer, maar brengt veel tijd door in de gezellige huiskamer met de andere bewoners. Elke dag helpt hij

Nadere informatie

ACTIVITEITEN EN CURSUS AANBOD 2016 2017. Aquajoggen Periode : september t/m juni

ACTIVITEITEN EN CURSUS AANBOD 2016 2017. Aquajoggen Periode : september t/m juni ACTIVITEITEN EN CURSUS AANBOD 2016 2017 Aquajoggen Periode : september t/m juni Tijdstip : dinsdagmorgen van 9.00-9.30 uur Plaats : zwembad De Duker Kosten : ± 95,00 pp, afhankelijk van het aantal deelnemers.

Nadere informatie

Wijkontmoetingscentrum

Wijkontmoetingscentrum Wijkontmoetingscentrum GEZOCHT! (M/V) Inwoners van t Harde met groene vingers ten behoeve van onze vijf nieuwe moestuinbakken. U kunt mogelijk één keer per maand ondersteunen bij het onderhoud. Mocht u

Nadere informatie

Participatie en Educatie Centra

Participatie en Educatie Centra Activiteitenoverzicht Participatie en Educatie Centra CJOE Zoetermeer Meedoen in de wijk Periode Januari - Maart 2019 1 Inleiding Dit is het activiteitenprogramma van Participatie en Educatie Centrum CJOE

Nadere informatie

Informatie voor mantelzorgers in Veenendaal

Informatie voor mantelzorgers in Veenendaal Informatie voor mantelzorgers in Veenendaal 1 Zorgt u meer dan 4 uur per week voor iemand die extra zorg nodig heeft? Duurt deze zorg al langer dan 3 maanden? Doet u dit vanuit een persoonlijke band met

Nadere informatie

De Duivenwal. Activiteiten

De Duivenwal. Activiteiten De Duivenwal Activiteiten Mei 2019 In Activiteitencentrum De Duivenwal kunt u terecht voor leuke, gezellige en leerzame activiteiten. Een plek waar u gezellig naar toe kunt gaan om andere mensen te spreken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 maart 2016

Nieuwsbrief 10 maart 2016 Nieuwsbrief 10 maart 2016 Studiedagen donderdag en vrijdag voor de vakantie Terwijl de kinderen al aan het genieten waren van de vakantie, hebben de leerkrachten nog 2 drukke studiedagen gehad. Donderdag

Nadere informatie

Gewoon meedoen! www.estinea.nl

Gewoon meedoen! www.estinea.nl Gewoon meedoen! Hoe wil jij meedoen? Dat vragen we aan iedereen die bij Estinea komt voor ondersteuning bij wonen, werken of leren. Meedoen in de samenleving - op je eigen niveau en je eigen manier - levert

Nadere informatie

activiteitenoverzicht Mei 19

activiteitenoverzicht Mei 19 activiteitenoverzicht Cjoe@curtisslaan Mei 19 Inhoud 1. Nieuws 3 2. Interview 3 3. Activiteitenoverzicht 4 Groepsbegeleiding 4 Inloop Curtisslaan 4 Inloop Ypendael Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Kerkdienst

Nadere informatie

Cursus en activiteiten programma voor mensen met een beperking 2015-2016

Cursus en activiteiten programma voor mensen met een beperking 2015-2016 Cursus en activiteiten programma voor mensen met een beperking 2015-2016 yoga Yoga Je leert de basis van Yoga. Het is meer dan alleen maar een uurtje ontspannen. Met yoga leer je de balans vinden tussen

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Oktober 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

AKTIVITEITENOVERZICHT

AKTIVITEITENOVERZICHT AKTIVITEITENOVERZICHT nummer 2 FEBRUARI 2019 Mannensoos iedere dinsdagmorgen in de Vurkaomer voor alle mannen 55+ Kom gezellig buurten, kaarten of met gezelschapsspelen meedoen. De tuinploeg gaat eerst

Nadere informatie

SCHOOLJOURNAAL obs De Berkenhorst Staphorster Kerkweg 40 Staphorst :0522 461359 : :obs@deberkenhorst.nl website: http://www.deberkenhorst.

SCHOOLJOURNAAL obs De Berkenhorst Staphorster Kerkweg 40 Staphorst :0522 461359 : :obs@deberkenhorst.nl website: http://www.deberkenhorst. SCHOOLJOURNAAL obs De Berkenhorst Staphorster Kerkweg 40 Staphorst :0522 461359 : :obs@deberkenhorst.nl website: http://www.deberkenhorst.nl 07-03-2014 DE VIER BASISREGELS: 1. Let op je woorden 2. Houd

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Paasviering

In deze Nieuwsflits: Paasviering schooljaar 2014-2015 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Paasviering Goede Vrijdag en Tweede Paasdag Studiemiddag dinsdag 21 april 2015 Koningsspelen Moestuinproject kleuters MR/Kwaliteitsgroep zoekt versterking

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk Vrijwillige hulp

Vrijwilligerswerk Vrijwillige hulp Vrijwilligerswerk Mantelzorg Vrijwillige hulp Burenhulp Maak samen het verschil. Vrijwilligerswerk Vrijwilligers maken het verschil. Hun inzet op het gebied van onder andere cultuur, zorg, sport, natuur

Nadere informatie