Donkerder kleurgradatie Lichter. Verdunde pasta met water of verdunningsmiddel

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Donkerder kleurgradatie Lichter. Verdunde pasta met water of verdunningsmiddel"

Transcriptie

1 Art Clay Goudpasta Art Clay Goudpasta is een vloeibaar product waarmee een design kan worden aangebracht op een ondergrond van Art Clay Silver (reeds afgebakken stuk), keramiek, porselein of glas. Het product wordt 22-karaats goud na het afbakken. Art Clay Goudpasta wordt geleverd in twee flesjes. Het ene flesje bevat 1,5 mg pasta, het andere 5 ml verdunningsmiddel. Wanneer de pasta wordt verdund is het gemakkelijker aan te brengen op geglazuurde oppervlaktes. Afbakken kan op 1.472,00 F. De hechting van het goud is afhankelijk van het materiaal waarmee gecombineerd wordt. Voorbeelden van toepassing Eigenschappen ~ Kleurgradatie van Art Clay Gold Paste ~ De kleur van Gold Paste op Art Clay Silver zal lichter worden naarmate de verhittingstijd wordt verlengd en de temperatuur wordt verhoogd door een betere legering. Donkerder kleurgradatie Lichter Dikkere laag Kortere verhittingstijd Onverdunde pasta Dunnere laag Langere verhittingstijd Verdunde pasta met water of verdunningsmiddel Kleurverschillen Toepassing op gebakken Art Clay Silver Verhitting: plaats het object in de oven bij 500 C / 932 F Bij temperatuur van 800 C / 1472 F vervolgens 5 minuten bakken Enkele laag Breng de Gold Paste eenmaal aan op een ongepolijst (wit) oppervlak, Drogen Verhitten Polijsten Dubbele laag Breng de Gold Paste eenmaal aan op een ongepolijst (wit) oppervlak Drogen Verhitten Tweede laag aanbrengen Drogen Verhitten Poliijsten Hoe te gebruiken ~ Vóór het aanbrengen ~ Voor een goede hechting van de Gold Paste op reeds gebakken Art Clay Silver, dient het oppervlak mat c.q. ongepolijst te zijn. Wanneer je de Gold Paste wilt aanbrengen op een reeds gepolijst oppervlak, verhit dan het Art Clay Silver object nogmaals in de oven om het matte oppervlak te verkrijgen. Omdat de Gold Pasta kan afbladderen tijdens het verhitten mag het niet op ongebakken Art Clay Silver worden toegepast. Voor een goede hechting dienen oppervlakken van porselein, glas of keramiek allereerst met alcohol of zeep en water gereinigd en ontvet te worden. Indien de goudpasta is neergeslagen op de bodem van het potje, dient dit voor gebruik losgemaakt te worden met een metalen spatel. Afhankelijk van de gewenste kleurintensiteit kan de Gold Paste zowel verdund als onverdund worden gebruikt. Om een lichtere kleur te verkrijgen is het aanbevolen om de paste te verdunnen met het verdunningsmiddel in de verhouding 3

2 delen pasta met 1 deel verdunningsmiddel. Voor gebruik dient het verdunningsmiddel goed geschud te worden. Als de Goudpasta in het flesje is ingedroogd, voeg dan een druppel water of wat verdunningsmiddel toe en laat het ongeveer 30 minuten staan voor gebruik. Daarna goed doorroeren met een metalen spatel totdat het smeerbaar is. Wanneer het nog niet voldoende smeerbaar is, water of verdunningsmiddel in kleine hoeveelheden toevoegen en de handeling herhalen tot het gewenste resultaat is bereikt. Bij het aanbrengen van de goudpasta werk je in lagen van maximaal 0,5 mm dikte. Wanneer de pasta te dik wordt opgezet kan het zijn dat de laag loslaat tijdens het verhitten. Als voor een donkere goudkleur een dikkere pastalaag wordt vereist, het werkstuk daarom tussendoor verhitten en vervolgens een nieuwe goudpasta laag aanbrengen. ~ Toepassingen ~ Toepassing op reeds verhit Art Clay Silver Het oppervlak waar de pasta op aangebracht wordt moet ongepolijst (wit) zijn. Indien het werkstuk gepolijst is, bak het dan nogmaals in de oven om een ruw oppervlak te verkrijgen. Gebruik de goudpasta niet op ongebakken Art Clay Silver omdat het dan kan afbladderen tijdens het bakken. Gebruik de goudpasta in zijn origineel geleverde vorm. (1) Knip de sjabloonsticker uit en bevestig het op het reeds gebakken werkstuk. Wrijf het goed glad aan. (2) Neem een kleine hoeveelheid goudpasta met je spatel uit het potje en wrijf dit gelijkmatig over het sjabloon. LET OP: De dikte van de aanbrenglaag mag de 0,5 mm niet overschrijden! (3) Droog het geheel volledig en verwijder het sjabloon voorzichtig. Geschatte droogtijden: In originele Aan de lucht (kamertemperatuur) 15 minuten + vorm Főhn (3-4cm afstand) 5 minuten + In verdunde Aan de lucht (kamertemperatuur) Niet aanbevolen vorm Főhn (3-4cm afstand) 30 minuten +* * Afhankelijk van de hoeveelheid verdunningsmiddel. (4) Verhit het werkstuk in een professionele oven. 1-Laat de temperatuur oplopen tot 500 C / 932 F, en zet het werkstuk in de oven. 2-Stel de temperatuur in op 800 C / 1472 F, en wanneer deze bereikt is het werkstuk nog 5 minuten in de oven laten. 3- Haal het werkstuk uit de oven. (5) Borstel het hele werkstuk allereerst met een roestvrijstalen borstel en polijst vervolgens het gouddeel met agaatsteen. Toepassing op porselein. De goudpasta kan zowel verdund als onverdund worden aangebracht. Verdund met verdunningsmiddel zal de goudpasta gemakkelijk in lange lijnen aangebracht kunnen worden. Ook hier mag de aanbrenglaag niet dikker dan 0,5 mm zijn. Dikkere lagen kunnen door de krimp afbladderen. (1) Reinig het oppervlak met alcohol om het van stof en vet te ontdoen. (2) Schud het potje verdunningsmiddel goed en vermeng het met de goudpasta. Aanbevolen verhouding is 3 delen goudpasta op 1 deel verdunningsmiddel. (3) Breng de goudpasta op het porselein aan met een penseel. Droog het met de fohn gedurende mininmaal 30 minuten.

3 (4) Teken met een potlood een patroon in de goudpasta en verwijder de goudpasta van het patroon met bijvoorbeeld een houten cocktailprikker. (5) Verhit het sieraad in de oven. 1-Plaats het in een koude oven en laat de temperatuur oplopen tot 800 C / 1472 F. 2-Zet de oven uit als de temperatuur is bereikt. 3-Laat de temperatuur zakken tot beneden 100 C / 212 F. 4-Haal het porselein uit de oven. (6) Polijst het gouden oppervlak eerst met het allerfijnste schuurpapier (korrel 1500/2000) en agaatsteen en poets het met een polijstdoek met polijstpasta. KINTSUKUROI Het verbinden van gebroken porselein KINTSUKUROI of KINTSUGI is een interessante techniek die gebruikt wordt voor het repareren van gebroken porselein. Niet alleen voor reparatie, maar een Japanse traditionele techniek voor het maken van een perfect artikel. Deze techniek is makkelijk uitvoerbaar met goudpasta. Het woord KIN betekent GOUD. (1) Controleer de te verbinden gebroken delen. (2) Reinig het hechtingsoppervlak met alcohol om stof of vettigheid te verwijderen. (3) Breng ruim voldoende goudpasta (onverdund) aan en hecht de delen aan elkaar. Volledig drogen. Aan de lucht (kamertemperatuur) 15 minuten + Föhn (3-4cm afstand) 5 minuten + (4) Reinig en egaliseer het oppervlak met een hobbymesje en een schuursponsje. (5) Verhitten 1- Plaats het object in een koude oven en laat de temperatuur oplopen tot 800 C / 1472 F. 2- Zet de oven uit zodra de temperatuur bereikt is. 3- Laat de oven afkoelen tot beneden 100 C / 212 F. 4- Haal het object uit de oven. (6) Polijst het deel met goudpasta met diamant schuurpapier en agaatsteen. Polijst het tenslotte met een doek met Wenol of soortgelijke metaalpolish. Toepassing op glas Zowel verdunde als onverdunde goudpasta kunnen op glas worden toegepast. Verdund met verdunningsmiddel zal de goudpasta gemakkelijk in lange lijnen aangebracht kunnen worden. Ook hier mag de aanbrenglaag niet dikker dan 0,5 mm zijn. Dikkere lagen kunnen door de krimp afbladderen. (1) Reinig het hechtingsoppervlak met alcohol om stof of vettigheid te verwijderen. (2) Schud het potje verdunningsmiddel goed en vermeng het met de goudpasta. Aanbevolen verhouding is 3 delen goudpasta op 1 deel verdunningsmiddel.

4 (3) Gebruik een penseel (filament) met zeer fijne punt om de goudpasta op het glas aan te brengen. Droog het gedurende 30 minuten met een föhn. (4) Fire the piece in a kiln. 1-Plaats het object in een koude oven en laat de temperatuur oplopen tot 800 C / 1472 F. 2-Wanneer deze bereikt is het werkstuk nog 5 minuten in de oven laten. 3-Laat de temperatuur snel zakken tot 600 C / 1112 F en sluit daarna de deur van de oven. 3-Laat de temperatuur van de oven zakken tot kamertemperatuur. 4-Haal het werkstuk uit de oven. (5) Polijst het deel met goudpasta met diamant schuurpapier en agaatsteen. Polijst het tenslotte met een doek met Wenol of soortgelijke metaalpolish. AANTEKENING: Hier is uitgegaan van glas getest COE 90. Bij gebruik van glas met een andere COE dient het glas eerst middels verhitting getest te worden. Indien de goudpasta is aangebracht op dichroic glasoppervlak, kan het loslaten.

5 ~ Firing ~ On Pre-Fired Art Clay Silver (1) Place the piece into the kiln at 500 C / 932 F and raise temperature. (2) Hold for 5 minutes at 800 C / 1472 F. (3) Remove the piece from the kiln. Gas stove top firing (1) Fire the gold applied piece for 5~10 minutes on the stainless steel net with a high flame. * Firing condition is same as for firing Art Clay Silver. * Maximum size for the piece can be fired on stove top is up to 5cm x 3cm x 2cm. On porcelain (1) Place the piece in a cold kiln and raise temperature. (2) Switch off the kiln when temperature reaches at 800 C / 1472 F. (3) Cool down the piece in the kiln until temperature below 100 C / 212 F. (4) Remove the piece from the kiln. On glass (1) Place the piece in a cold kiln and raise temperature. (2) Hold for 5 minutes at 800 C / 1472 F. (3) Open the door of kiln until temperature below 600 C / 1112 F. (Crash-cool for avoiding loosing clearness of glass) (4) Close the door of kiln when it becomes 600 C / 1112 F and cool down to the room temperature naturally. (5) Remove the piece from the kiln. * The glass used in manufacturer testing was COE 90, for use on glass with different COE, test fire first. For obtaining better result, please read instruction of Art Clay Gold Paste well before using

Art Clay Silver. Afbakken op het gasfornuis

Art Clay Silver. Afbakken op het gasfornuis Art Clay Silver Afbakken op het gasfornuis Art Clay Silver Afbakken op het gasfornuis Benodigdheden Afbakken op het gasfornuis Gasfornuis of een koffer-gasstel Rooster Pincet Eventueel een "springkooi"

Nadere informatie

INSTALLATIESTAPPEN NB: ClayStone is niet geschikt voor een douche en andere vochtige zone. (Voor deze toepassing, zie Creatina).

INSTALLATIESTAPPEN NB: ClayStone is niet geschikt voor een douche en andere vochtige zone. (Voor deze toepassing, zie Creatina). Perfectino ClayStone instructies INSTALLATIESTAPPEN Voorbereiding van de ondergrond... 1 Voorbereiding voor de installatie op tegels... 2 Producttoepassing... 2 Aanbrengen dichtingsmengsel voor tegels

Nadere informatie

TECHNISCHE FICHE. Leempleisters van Wanlin. Samenstelling van de pleistermaterialen. Verpakking en opslag. Fysieke eigenschappen.

TECHNISCHE FICHE. Leempleisters van Wanlin. Samenstelling van de pleistermaterialen. Verpakking en opslag. Fysieke eigenschappen. Leempleisters van Wanlin Samenstelling van de pleistermaterialen Zand, zuivere leem van Wanlin, gehakseld stro. Verpakking en opslag Het pleistermateriaal Argibase is verkrijgbaar in twee varianten: Argibase-D

Nadere informatie

Handleiding PVC-trapleuningprofielen. Installatie instructies Afwerking

Handleiding PVC-trapleuningprofielen. Installatie instructies Afwerking Handleiding PVC-trapleuningprofielen Installatie instructies Afwerking Installatie instructies De hoogwaardige PVC-trapleuningprofielen van Rubbermagazijn zijn gemaakt van thermoplastisch materiaal. Hierdoor

Nadere informatie

RENOVATIE & AFWERKING

RENOVATIE & AFWERKING LRS SET VOOR LEDERHERSTEL DANKZIJ HET NIEUWE UNIEKE FINIXA SYSTEEM OP WATERBASIS KAN IEDEREEN NU LEDER HERSTELLEN ZOALS EEN ECHTE PROFESSIONAL! Volg de stappen in deze handleiding voor het herstellen,

Nadere informatie

Het ontwerpen van uw eigen zilveren sieraden begint bij Art Clay Silver

Het ontwerpen van uw eigen zilveren sieraden begint bij Art Clay Silver Het ontwerpen van uw eigen zilveren sieraden begint bij Art Clay Silver Art Clay Silver is een klei die grotendeels bestaat uit zilverpoeder, bij elkaar gehouden door bindmiddel en water. Wanneer de klei

Nadere informatie

Claystone instructies 2017

Claystone instructies 2017 Claystone instructies 017 INSTALLATIESTAPPEN Voorbereiding van de ondergrond... 1 Voorbereiding voor de installatie op tegels... Producttoepassing... Aanbrengen dichtingsmengsel voor tegels Het gelijkmaken

Nadere informatie

Applicatie Orange Nano Guardon SelfClean AirQuality Interior. 1 - Voorbereiding

Applicatie Orange Nano Guardon SelfClean AirQuality Interior. 1 - Voorbereiding Applicatie Orange Nano Guardon SelfClean AirQuality Interior 1 - Voorbereiding Om een goede chemische binding tussen Guardon SelfClean en het te behandelen oppervlak te waarborgen dient het oppervlak grondig

Nadere informatie

Standaard verfsystemen Hout

Standaard verfsystemen Hout Standaard verfsystemen Hout De complete standaard verfschema s van International Paint kunt u vinden op de website yachtpaint.com. Onder het kopje Info Center Technische bulletins, hier vindt u de meest

Nadere informatie

Schilderen van deuren en kozijnen

Schilderen van deuren en kozijnen Schilderen van deuren en kozijnen Schilderen van deuren en kozijnen Materialen Gereedschap Plamuur Afplaktape Lak Ontvetter Emmer Verfbakken Plamuurmes Spons Borstel Schuurpapier schuurspons Roerstok http://bit.ly/29reybn

Nadere informatie

Epoxy Rapid. Product. Volumes. Eigenschappen. Toepassingsgebied. Beperkingen

Epoxy Rapid. Product. Volumes. Eigenschappen. Toepassingsgebied. Beperkingen Supersnelle, transparante, 2-component epoxylijm voor extra sterke hechting, afdichting en reparaties voor keramiek, aardewerk, edelsteen, glas, hout, kunststof, ivoor. Volumes 24 ml Eigenschappen Voor

Nadere informatie

NEDERLANDS. Plaatselijke telefoonnummers voor de klantendienst kunt u vinden op: G-01 rev.

NEDERLANDS. Plaatselijke telefoonnummers voor de klantendienst kunt u vinden op: G-01 rev. For the latest User Installation Guide please visit: www.ergotron.com User's Guide - English Guía del usuario - Español Manuel de l utilisateur - Français Gebruikersgids - Deutsch Benutzerhandbuch - Nederlands

Nadere informatie

Handleiding 496.142. - het innovatieve Fiskars embossing-systeem is zonder lichtbak te gebruiken.

Handleiding 496.142. - het innovatieve Fiskars embossing-systeem is zonder lichtbak te gebruiken. is uniek Handleiding 496.142 - embossing is een klassieke knutseltechniek met papier. - de ShapeBoss is uitgerust met een groot werkvlak. - het innovatieve Fiskars embossing-systeem is zonder lichtbak

Nadere informatie

De stap 1 en 3 en stap 2 zijn samen het antislip system, De stap 4 is de reiniger voor het antislip system. Hoe het werkt

De stap 1 en 3 en stap 2 zijn samen het antislip system, De stap 4 is de reiniger voor het antislip system. Hoe het werkt Gebruiksaanwijzing Gefeliciteerd met de aankoop van uw antislip system! antislip system is geen coating of etsproduct. Het is een onzichtbaar antislip product dat in 3 stappen wordt aangebracht. Het verkleint

Nadere informatie

OMSCHRIJVING Dit systeem beschrijft hoe het dek van een houten jacht behandeld kan worden met een twee componenten polyester dd verfsysteem.

OMSCHRIJVING Dit systeem beschrijft hoe het dek van een houten jacht behandeld kan worden met een twee componenten polyester dd verfsysteem. pagina 1 van 5 OMSCHRIJVING Dit systeem beschrijft hoe het dek van een houten jacht behandeld kan worden met een twee componenten polyester dd verfsysteem. TOEPASSING EN GEBRUIKSDOEL Dit systeem kan direct

Nadere informatie

INSTALLATIESTAPPEN. Installatie van Claystone (op elke voorbereide ondergrond)... 4 Beschermingen Claystone... 5 Wanden... 5 Vloeren...

INSTALLATIESTAPPEN. Installatie van Claystone (op elke voorbereide ondergrond)... 4 Beschermingen Claystone... 5 Wanden... 5 Vloeren... 018 1 INSTALLATIESTAPPEN Voorbereiding van de ondergrond... 1 Voorbereiding voor de installatie op tegels... Aanbrengen dichtingsmengsel voor tegels Aanbrengen van PrimerPro special... Installatie voorbereiden

Nadere informatie

Werkwijzer EKODUR Alles voor het Meesterwerk

Werkwijzer EKODUR Alles voor het Meesterwerk : Algemene beschrijving omtrent het gebruik van RIGO Verffabriek EKODUR producten. Een goede voorbereiding is een absolute must voor een perfect resultaat. Vandaar deze handleiding voor het gebruik van

Nadere informatie

Handleiding werken met een mal Handleiding Het werken met een polyester mal.

Handleiding werken met een mal Handleiding Het werken met een polyester mal. Handleiding Het werken met een polyester mal. Hoekseize 3 8711 HR WORKUM tel.: 0515-543556 info@polymat.nl www.polymat.nl. Het werken met een polyester mal. 1. Info vooraf 2. Mallen bouw en plug. 3. het

Nadere informatie

Toepassingen agar-agar Agar-agar kan gebruikt worden om zo goed als elke oplossing om te zetten in een gel, zij het in de vorm van parels, spaghetti

Toepassingen agar-agar Agar-agar kan gebruikt worden om zo goed als elke oplossing om te zetten in een gel, zij het in de vorm van parels, spaghetti Toepassingen agar-agar Agar-agar kan gebruikt worden om zo goed als elke oplossing om te zetten in een gel, zij het in de vorm van parels, spaghetti of bladen. Agar-agar 's geleereigenschappen worden geactiveerd

Nadere informatie

Epoxy Steel. Product. Volumes. Eigenschappen. Beperkingen

Epoxy Steel. Product. Volumes. Eigenschappen. Beperkingen Supersnelle, 2-component epoxylijm in metaalgrijze kleur voor extra sterke hechtingen, afdichtingen en reparaties van metalen: staal, ijzer, aluminium, koper, brons, enz., maar ook beton, hout en kunststof.

Nadere informatie

Nagel vorm en onderhoud.

Nagel vorm en onderhoud. Nagel vorm en onderhoud. De nagel speelt samen met de vingertop de doorslaggevende factor voor een mooie toon op de gitaar en bevordert het prettige spelen. In tegenstelling tot wat veel mensen denken:

Nadere informatie

Applicatiemethoden voor Avery zelfklevende films uitgebracht: 20/09/2001

Applicatiemethoden voor Avery zelfklevende films uitgebracht: 20/09/2001 Applicatiemethoden voor Avery zelfklevende films uitgebracht: 20/09/2001 Avery zelfklevende films zijn verkrijgbaar in een groot aantal verschillende kwaliteiten voor even zovele verschillende toepassingen.

Nadere informatie

Een deur of kozijn lakken

Een deur of kozijn lakken Een deur of kozijn lakken Een deur of kozijn lakken Materialen Gereedschap Plamuur Afplaktape Verfbak Emmer Roerstok Schuurmachine Plamuurmes Verfroller Kwast Schuurpapier Ontvetter Spons Kozijnenspons

Nadere informatie

Wand&Klaar Behanglijm Glasweefsel

Wand&Klaar Behanglijm Glasweefsel Inhoudsopgave 6302986 - Bison Wand&Klaar Behanglijm Glasweefsel Emmer 2,5 kg NL/FR 2 6302987 - Bison Wand&Klaar Behanglijm Glasweefsel Emmer 5 kg NL/FR 4 6302988 - Bison Wand&Klaar Behanglijm Glasweefsel

Nadere informatie

Standaard verfsystemen Aflak

Standaard verfsystemen Aflak Standaard verfsystemen Aflak De complete standaard verfschema s van International Paint kunt u vinden op de website yachtpaint.com. Onder het kopje Info Center Technische bulletins, hier vindt u de meest

Nadere informatie

Geavanceerde reinigingsoplossingen. voor onderhoud, herstel en industrie

Geavanceerde reinigingsoplossingen. voor onderhoud, herstel en industrie Geavanceerde reinigingsoplossingen voor onderhoud, herstel en industrie Voor professionele reiniging Vertrouw op de kwaliteit van Loctite De Loctite MRO-reinigers zijn ontwikkeld voor de reiniging van

Nadere informatie

MONTEREN VAN DE STEEN VOOR PIZZA

MONTEREN VAN DE STEEN VOOR PIZZA PIZZA STONE NL STEEN VOOR PIZZA S + M Geen enkele natuurlijke steen kan de enorme invloeden van de temperatuur van een gasbrander aan zonder te breken of te scheuren. Wij kozen voor dit type baksteen omdat

Nadere informatie

Aquarelverf wordt gemaakt van in water opgeloste Arabische gom, waarin de pigmenten zeer fijn gewreven zijn. Hoe fijner het pigment, hoe

Aquarelverf wordt gemaakt van in water opgeloste Arabische gom, waarin de pigmenten zeer fijn gewreven zijn. Hoe fijner het pigment, hoe Aquarelverf 36 36 Aquarelverf wordt gemaakt van in water opgeloste Arabische gom, waarin de pigmenten zeer fijn gewreven zijn. Hoe fijner het pigment, hoe transparanter de kleur. In principe kan met aquarelverf

Nadere informatie

Benodigd materiaal: Artikelnummer Aantal

Benodigd materiaal: Artikelnummer Aantal Decoratieve Eieren Decoratieve eieren met servettentechniek Benodigd materiaal: Artikelnummer Aantal Paper-Art eieren, naturel, ca. 40 x 30 mm, 6 stuks 432168 1 Paper-Art eieren, naturel, ca. 65 x 40 mm,

Nadere informatie

WPT Lijmtechniek-Uitdeuksystemen. Reparatie Handleiding Slagtrekker Intro Kit WP6160

WPT Lijmtechniek-Uitdeuksystemen. Reparatie Handleiding Slagtrekker Intro Kit WP6160 WPT Lijmtechniek-Uitdeuksystemen Reparatie Handleiding Slagtrekker Intro Kit WP6160 WPT Slagtrekker Intro Kit WP6160 Reparatie Handleiding 6195 / Stand 09.2009 Deel 1 Inleiding...1 Deel 2 Inhoud...2 Deel

Nadere informatie

Kunststofreparatie. Inhoud: Het Teroson systeem De reparatiestappen. Technologies HENKEL KGaA / AIL AAM

Kunststofreparatie. Inhoud: Het Teroson systeem De reparatiestappen. Technologies HENKEL KGaA / AIL AAM Kunststofreparatie Inhoud: Het Teroson systeem De reparatiestappen 2 Teroson Kunststofreparatiesysteem Voor het verlijmen van kunststof auto onderdelen niet noodzakelijk om de kunststof soort vooraf te

Nadere informatie

WPT Lijmtechniek-Uitdeuksystemen. Reparatie Handleiding Dent Puller Combi Kit WP6180

WPT Lijmtechniek-Uitdeuksystemen. Reparatie Handleiding Dent Puller Combi Kit WP6180 WPT Lijmtechniek-Uitdeuksystemen Reparatie Handleiding Dent Puller Combi Kit WP6180 WPT Dent Puller Combi Kit WP6180 Reparatie Handleiding 6193 / Stand 09.2009 Deel 1 Inleiding...1 Deel 2 Inhoud...2 Deel

Nadere informatie

Latende. Eigenschappen: > 25 mm Jaloezie in aluminium frame. > Montage zonder boren of schroeven

Latende. Eigenschappen: > 25 mm Jaloezie in aluminium frame. > Montage zonder boren of schroeven Latende Eigenschappen: > 25 mm Jaloezie in aluminium frame > Montage zonder boren of schroeven > Bevestiging d.m.v. dubbelzijdig magneet- en staalband op de glaslatten > Kant en klaar op maat geleverd

Nadere informatie

Patineren http://www.hubcoonen.nl/bronswiki/van%20was%20naar%20brons/2-1-formules.html "Formules voor Messing, Brons en Koper" 01. Licht tot donker Bruin 02. Bruin naar zwart 03. Zwart bruin 04. Florentijns

Nadere informatie

Toscaans Carnaval Masker

Toscaans Carnaval Masker Toscaans Carnaval Masker TOSCAANS CARNAVALS MASKER In dit werkblad worden een aantal technieken gebruikt zoals: Cloisonné techniek Schuin emailleren Zilverklei Nat emailleren Emaille strooien Spuit techniek

Nadere informatie

Kleurkeuze van de Stuc?

Kleurkeuze van de Stuc? Wat is het verbruik van Stuc? Het verbruik wordt bepaald door de ondergrond en de gebruikte techniek. Voor gladde ondergrond 1 laag en dan nat in nat afwerken: < 1 mm laagdikte : +- 1 kg/m² verbruik Voor

Nadere informatie

1052 Universal. Product. Volumes. Eigenschappen. Toepassingsgebied

1052 Universal. Product. Volumes. Eigenschappen. Toepassingsgebied Product Gebruiksklare, tolueenvrije spuitbare contactlijm, roze of transparant, op basis van polychloropreen (Neopreen ). Volumes 20 l Eigenschappen Gebruiksklaar, op spuit viscositeit Onmiddellijk vast

Nadere informatie

* * * Window Color Basisinstructies. Knutselidee. com N

* * * Window Color Basisinstructies. Knutselidee. com N Met Window Color kunnen heel eenvoudig ramen en gladde oppervlakken worden gedecoreerd. De gemaakte motieven kunnen ofwel op ramen en andere gladde oppervlakken worden aangebracht of als mobiel worden

Nadere informatie

Minimum bepaalbaarheidsgrens

Minimum bepaalbaarheidsgrens Stofnaam Type methode Te onderzoeken in Minimum bepaalbaarheidsgrens Vocht Gravimetrisch Mengvoeders uitgezonderd mineralenmengsels; diervoedergrondstoffen en enkelvoudige diervoeders uitgezonderd minerale

Nadere informatie

Technisch gegevensblad Ingangsdatum: 03/4/16 Vervangt: 1/11/05

Technisch gegevensblad Ingangsdatum: 03/4/16 Vervangt: 1/11/05 3M 55045 Supersnelle kunststoflijm 1) Artikelnummers 55045 Supersnelle kunststoflijm patronen van 50 ml 2) Beschrijving en gebruik 3M Automix 55045 Supersnelle kunststoflijm is een zeer snel uithardende

Nadere informatie

Handleiding Pure & Original Marrakech Walls

Handleiding Pure & Original Marrakech Walls Handleiding Pure & Original Marrakech Walls Inhoud Algemene informatie over Pure & Original Marrakech Walls...1 Gebruikersinformatie voor Pure & Original Marrakech Walls...1 Benodigde materialen...1 Pure

Nadere informatie

OMSCHRIJVING Dit systeem beschrijft hoe de opbouw van een houten jacht behandeld kan worden met een twee componenten polyester dd verfsysteem.

OMSCHRIJVING Dit systeem beschrijft hoe de opbouw van een houten jacht behandeld kan worden met een twee componenten polyester dd verfsysteem. pagina 1 van 5 OMSCHRIJVING Dit systeem beschrijft hoe de opbouw van een houten jacht behandeld kan worden met een twee componenten polyester dd verfsysteem. TOEPASSING EN GEBRUIKSDOEL Dit systeem kan

Nadere informatie

Instructies voor de overgang naar tubeless

Instructies voor de overgang naar tubeless Instructies voor de overgang naar tubeless Wat u nodig heeft, voordat u begint: Een fietswiel (van een mountainbike, cyclocross) met band Een conversieset - "Stan's NoTubes Conversion Kit Een veiligheidsbril

Nadere informatie

Handleiding Pure & Original Kalei Calx

Handleiding Pure & Original Kalei Calx Handleiding Kalei Calx Inhoud Algemene informatie over Kalei Calx...1 Gebruikersinformatie voor Kalei Calx...1 Benodigde materialen...1 aanbrengen...3 Reinigen producten...3 Droogtijd en overschilderbaar...3

Nadere informatie

BAM - Bemonsterings- en analysemethodes voor veevoeder in het kader van het mestdecreet Veevoeder Droge stof gehalte

BAM - Bemonsterings- en analysemethodes voor veevoeder in het kader van het mestdecreet Veevoeder Droge stof gehalte - Bemonsterings- en analysemethodes voor veevoeder in het kader van het mestdecreet Veevoeder Droge stof gehalte VERSIE 3.1 juni 2010 Pagina 1 van 6 BAM/deel 2/03 1 DOEL EN TOEPASSINGSGEBIED Het voorschrift

Nadere informatie

Handleiding Pure & Original Classico Façade

Handleiding Pure & Original Classico Façade Handleiding Pure & Original Classico Façade Inhoud Algemene informatie over Pure & Original Classico Façade...1 Gebruikersinformatie voor Pure & Original Classico Façade...1 Benodigde materialen...1 Pure

Nadere informatie

KRASVERWIJDEREN VAN GLAS IN STAPPEN KRASVERWIJDERING. SAW360 system. Monteurshandleiding

KRASVERWIJDEREN VAN GLAS IN STAPPEN KRASVERWIJDERING. SAW360 system. Monteurshandleiding KRASVERWIJDEREN VAN GLAS IN 5 STAPPEN KRASVERWIJDERING SAW360 system Monteurshandleiding 1 STAP 1: VOORBEREIDEN EN DIAGNOSE > Voorbereiding Reiniging Voordat je met de Scratch A Way-krasverwijdering kan

Nadere informatie

Krachtig krijt. Wat maakt onze producten zo bijzonder:

Krachtig krijt. Wat maakt onze producten zo bijzonder: Krachtig krijt Les couleurs de Mimi heeft een sfeer ontwikkeld die rustiek en stijlvol is en vooral rekening houdt met mens en milieu. De professionele verven zijn zeer milieuvriendelijk en gemaakt van

Nadere informatie

Icopal Universal Spraybond Dé ideale combinatie met Icopal Universal, ook bij lagere temperaturen NIEUW

Icopal Universal Spraybond Dé ideale combinatie met Icopal Universal, ook bij lagere temperaturen NIEUW Dé ideale combinatie met Icopal Universal, ook bij lagere temperaturen NIEUW De voordelen en kenmerken Eenvoudig en snel te verwerken Hittebestendig Zeer krachtige aanvangshechting Zeer krachtige eindsterkte

Nadere informatie

3.0 Stof 2 www.natuurkundecompact.nl

3.0 Stof 2 www.natuurkundecompact.nl 3.0 Stof 2 www.natuurkundecompact.nl 3.1 a Water doen koken b Paraffine doen stollen 3.3 Kristal maken 3.4 a Uitzetten en krimpen (demonstratie) b Thermometer ijken 1 3.1 a Water doen koken www.natuurkundecompact.nl

Nadere informatie

Onderhoudsaanwijzing voor geoliede en met was behandelde vloeren

Onderhoudsaanwijzing voor geoliede en met was behandelde vloeren Onderhoudsaanwijzing voor geoliede en met was behandelde vloeren Kies het passende onderhoudssysteem voor uw vloer. Tabel betreffende de frequentie van het onderhoud en de reiniging A Onderhoudsaanwijzing

Nadere informatie

RUITEN VERVANGING SYSTEEM versie: RVS 0920091

RUITEN VERVANGING SYSTEEM versie: RVS 0920091 Eigenschappen Professionele set om ruiten te vervangen Omschrijving Met het Ruiten Vervanging Systeem bent u als onderhouds- en reparatiebedrijf in staat om een zeer vaak voorkomende reparatie in eigen

Nadere informatie

VELOURS REPARATIE SYSTEEM versie: VRS

VELOURS REPARATIE SYSTEEM versie: VRS Eigenschappen Professioneel systeem om beschadigingen in stoffen bekleding te repareren Bekleding delen hoeven niet meer vervangen te worden Zeer kleine tijds- en materiaalinvestering Systeem is autonoom

Nadere informatie

VERFSYSTEMEN Houten boten

VERFSYSTEMEN Houten boten VERFSYSTEMEN Houten boten Hout onder de waterlijn Hout boven de waterlijn Hout dek Hout opbouw Hout interieur Hout transparant, kleurloos Hout transparant, karaat Hout transparant, kleurloos 1k www.de-ijssel-coatings.nl

Nadere informatie

Veevoeder Vochtgehalte

Veevoeder Vochtgehalte Bemonsterings- en analysemethodes voor mest, bodem en veevoeder in het kader van het mestdecreet Veevoeder Versie juni 2014 BAM/deel 2/03 Inhoud INHOUD 1 Doel en toepassingsgebied 3 2 Principe 3 3 Materiaal

Nadere informatie

TRIBOS PRODUCTHANDLEIDING

TRIBOS PRODUCTHANDLEIDING TRIBOS PRODUCTHANDLEIDING AUTOMOTIVE 1 Uw Tribos behandeling uitbesteden? Vraag een vrijblijvende offerte aan via info@tribosbeneluxbv.com of bel ons op nummer 0318 529347 Materiaal wat nodig is om TRIBOS

Nadere informatie

Epoxy Vloeibaar Staal 2K. Product. Volumes. Eigenschappen. Toepassingsgebied

Epoxy Vloeibaar Staal 2K. Product. Volumes. Eigenschappen. Toepassingsgebied Ultra-snelle 2-komponent epoxylijm voor buitengewone sterke hechting van metalen: staal, ijzer, inox, alu, koper, enz., maar ook beton, hout en kunststof. Kan ook gebruikt worden voor het vullen en herstellen

Nadere informatie

CURVE DREAMS. Prijs: 20,- Prijs: 20,- ROUGH POWER. Prijs: 20,-

CURVE DREAMS. Prijs: 20,- Prijs: 20,- ROUGH POWER. Prijs: 20,- CURVE DREAMS Een sterke en vet vrije fiber wax voor controle en structuur. Maakt het haar dikker en geeft volume, Geeft een matte finish. Breng aan in droog haar en style zoals gewenst. WEAVY FAIRYTALES

Nadere informatie

IQon StayClean+Protect Glass & Ceramics 2K

IQon StayClean+Protect Glass & Ceramics 2K IQon StayClean+Protect Glass & Ceramics 2K Omschrijving IQon StayClean+Protect Glass & Ceramics 2K verlaagt de oppervlakte energie van glas en (sanitair) keramiek. Dit leidt er toe dat het oppervlak een

Nadere informatie

NIEUW. Rigips TopStuc. Stap-voor-stap handleiding. Zelf stukadoren is nu gemakkelijker dan ooit door de unieke receptuur van Rigips TopStuc.

NIEUW. Rigips TopStuc. Stap-voor-stap handleiding. Zelf stukadoren is nu gemakkelijker dan ooit door de unieke receptuur van Rigips TopStuc. NIEUW Rigips TopStuc Stap-voor-stap handleiding Zelf stukadoren is nu gemakkelijker dan ooit door de unieke receptuur van Rigips TopStuc. www.rigips.nl DOE - HET - ZELF MET RIGIPS. DAN ZIT HET ZO! Stukadoren

Nadere informatie

BORSTELS, ROLLEN EN MASKING TAPE WELKE GEBRUIKEN. De Waegenaere NV

BORSTELS, ROLLEN EN MASKING TAPE WELKE GEBRUIKEN. De Waegenaere NV BORSTELS, ROLLEN EN MASKING TAPE WELKE GEBRUIKEN De Waegenaere NV Bieke Borstels, Rollen en Masking tape Borstels Een nieuwe verfborstel kan je even over grof schuurpapier strijken om losse haren kwijt

Nadere informatie

Zelfgemaakte tas - hangers

Zelfgemaakte tas - hangers Handleiding Zelfgemaakte tas - hangers R0 Zelfgemaakte tas - hangers Benodigd materiaal: Artikelnummer Aantal Houten buttons ca. ø 30 mm, 0 stuks 0998 Houten buttons ca. ø 40 mm, 0 stuks 0930 Houten buttons

Nadere informatie

constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of borstel.

constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of borstel. HS PROTECT SANI is een luchtdrogende coating ter bescherming van uw sanitair tijdens constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of

Nadere informatie

performance detail assist3 3 perfection sticker gebruikshandleiding ontvangst plaatsing reiniging

performance detail assist3 3 perfection sticker gebruikshandleiding ontvangst plaatsing reiniging 1 2 performance detail assist3 3 4 perfection sticker gebruikshandleiding ontvangst plaatsing reiniging Gefeliciteerd met uw Van Ruysdael aankoop. Wij vertrouwen erop, dat deze levering in goede orde

Nadere informatie

Wasinstructie Eco Green Auto Clean Freedom

Wasinstructie Eco Green Auto Clean Freedom Wasinstructie Eco Green Auto Clean Freedom Wasinstructie wassen zonder water In deze wasinstructie is beschreven op welke wijze de producten van Eco Green Auto Clean Freedom gebruikt kunnen worden. Op

Nadere informatie

Technische informatie

Technische informatie OMSCHRIJVING TOEPASSING VOORNAAMSTE KENMERKEN KLEUR GLANSGRAAD VERPAKKING Transparante sealer voor vloeren binnen is een transparante sealer voor vloeren binnen op basis van alkydhars die diep in de ondergrond

Nadere informatie

HAMMERITE STRUCTUUR MAT

HAMMERITE STRUCTUUR MAT Akzo Nobel Paints Belgium sa/nv G. Levisstraat 2 1800 Vilvoorde België www.akzonobel.com Tel.: (0032) (0)2/2542211 Info: (0032) (0)800/32000 HAMMERITE STRUCTUUR MAT 1. BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT Productinformatie

Nadere informatie

bevestiging Pimp flexible

bevestiging Pimp flexible bevestiging Pimp flexible Beste klant, Bedankt voor uw bestelling bij PimpYourKitchen, dé manier om uw keuken van een unieke op maat gemaakte achterwand te voorzien. In deze handleiding geven wij instructies

Nadere informatie

De assemblage-instructie van Vinyl en Vinyl Premium fotobehangen

De assemblage-instructie van Vinyl en Vinyl Premium fotobehangen De assemblage-instructie van Vinyl en Vinyl Premium fotobehangen Voor het begin van het installeren, zorg ervoor dat jou wand droog en schoon is. Vull alle schaden aan en maak de wand glad, dan spijl hem

Nadere informatie

Zelf sierpleisteren. Sierpleisteren De voorbereidingen De sierpleister aanbrengen Kwaliteitseisen Aanbevolen materiaal

Zelf sierpleisteren. Sierpleisteren De voorbereidingen De sierpleister aanbrengen Kwaliteitseisen Aanbevolen materiaal Zelf sierpleisteren Sierpleisteren De voorbereidingen De sierpleister aanbrengen Kwaliteitseisen Aanbevolen materiaal Zelf sierpleisteren 2 3 Het interieur van de woning verfraaien? Een ander verfje, een

Nadere informatie

Korte omschrijving van het Polimentvergulden volgens het Kölner KGGG Systeem

Korte omschrijving van het Polimentvergulden volgens het Kölner KGGG Systeem Een poliment vergulding is niet geschikt om buiten toe te passen! Korte omschrijving van het Polimentvergulden volgens het Kölner KGGG Systeem Met het Kölner KGGG systeem maakt u een hoogwaardige polijstbare

Nadere informatie

Handleiding Hogedrukpan Field Koch

Handleiding Hogedrukpan Field Koch Handleiding Hogedrukpan Field Koch 118014 Belangrijke voorzorgsmaatregelen Gebruik alleen GAS als warmtebron Wees extra voorzichtig in het leslokaal Plaats de pan niet in een warme oven Zet de pan voorzichtig

Nadere informatie

ProGold vulmiddelen 1108/5K/001/C13407 De AnDere helft van Uw werk

ProGold vulmiddelen 1108/5K/001/C13407 De AnDere helft van Uw werk ProGold vulmiddelen De andere helft van uw werk Getest en heel erg goed bevonden Vakmanschap en goed materiaal: dat levert topkwaliteit op. Het eerste is uw specialisme, het tweede de onze. ProGold ontwikkelde

Nadere informatie

Onderhoud van Pilat & Pilat houten tafels.

Onderhoud van Pilat & Pilat houten tafels. Spinde Next http://www.spindenext.nl Onderhoud van Pilat & Pilat houten tafels. Afwerking en onderhoud met zeep Zeep als onderhoudsmiddel voor houten meubels werkt op twee manieren. In de eerste plaats

Nadere informatie

Vezelklei. Papierklei, vlasklei, textielvezelklei...

Vezelklei. Papierklei, vlasklei, textielvezelklei... Vezelklei Papierklei, vlasklei, textielvezelklei... PAPIERKLEI = PAPIERMACHé ( voor sommigen toch... ;-) maar het kan ook anders... Wat is papierklei: een mengsel van papierpulp (cellulose-vezels) en klei

Nadere informatie

TwenTec Steenslag-Reparatiesystemen

TwenTec Steenslag-Reparatiesystemen TwenTec Steenslag-Reparatiesystemen Reparatie Handleiding Steenslag Reparatie Starter Kit TW6805 Steenslag Reparatie Economy Kit TW6806 Steenslag Reparatie Master Kit TW6807 WPT-TWENTEC AUTOMOTIVE BV.

Nadere informatie

Verwijder de beschermfolie net voor de oplevering en u biedt uw eindklant steeds opnieuw vloeren met dezelfde glans en kwaliteit als in uw showroom.

Verwijder de beschermfolie net voor de oplevering en u biedt uw eindklant steeds opnieuw vloeren met dezelfde glans en kwaliteit als in uw showroom. HS PROTECT FLOOR is een luchtdrogende coating ter bescherming van vloeren tijdens constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of borstel.

Nadere informatie

Latende. Eigenschappen: > 25 mm Jaloezie in aluminium frame. > Montage zonder boren of schroeven

Latende. Eigenschappen: > 25 mm Jaloezie in aluminium frame. > Montage zonder boren of schroeven Latende Eigenschappen: > 25 mm Jaloezie in aluminium frame > Montage zonder boren of schroeven > Bevestiging d.m.v. dubbelzijdig magneet- en staalband op de glaslatten > Kant en klaar op maat geleverd

Nadere informatie

CENTARI 6000 LAGE EMISSIE BASISLAK

CENTARI 6000 LAGE EMISSIE BASISLAK Omschrijving Medium solids basislak gebruikt in basislak/blanke lak systeem voor effen, metaal en parelmoerkleuren. Geschikt voor personenwagens, vrachtwagens en autobussen. Samenstelling gebaseerd op

Nadere informatie

Handleiding verwerking Beton Flow

Handleiding verwerking Beton Flow Handleiding verwerking Beton Flow BCFW Pagina 1 Inhoud: - Wat is Beton Flow - Voorbereiding Ondergrond - Aanbrengen en afwerken BCFW Pagina 2 Wat is Beton Flow: - Cementgebonden afwerkvloer: o Giet/Spaan

Nadere informatie

ARSTYL WALL PANELS. Montage handleiding. Architecture & Design

ARSTYL WALL PANELS. Montage handleiding. Architecture & Design ARSYL ALL PANELS Montage handleiding Architecture & Design 2-3 arstyl wall panels ARSYL ALL PANELS DOMINO 38 mm 4 stuks ARSYL ALL PANELS ICON 45 mm 3 stuks ARSYL ALL PANELS LIQUID 28,5 mm 6 stuks ARSYL

Nadere informatie

BETONREPARATIEPASTA NIEUW! VOOR BETON EN STEENACHTIGE ONDERGRONDEN PRAKTISCH, SNEL EN COMPLEET

BETONREPARATIEPASTA NIEUW! VOOR BETON EN STEENACHTIGE ONDERGRONDEN PRAKTISCH, SNEL EN COMPLEET BETONREPARATIEPASTA VOOR BETON EN STEENACHTIGE ONDERGRONDEN NIEUW! DRY FLEX CO betonreparatiepasta Voor het repareren van niet-constructieve beschadigingen; Voor het repareren van losgerukte verankeringen

Nadere informatie

MIJN WERELD IS CREATIEF!

MIJN WERELD IS CREATIEF! MIJN WERELD IS CREATIEF! DNL Huwelijk rood 31 453 291 Stompkaars: vorstoptiek 31 430 Was-designer, donker lila, goud, parelmoer Doopsel seringen 31 269 00 Doopkaars zonnegeel, seringen, babyblauw, azuurblauw

Nadere informatie

U heeft gekozen voor een parket- of houten vloer, die met parketlak is behandeld.

U heeft gekozen voor een parket- of houten vloer, die met parketlak is behandeld. Gefeliciteerd met uw nieuwe parketvloer! U heeft gekozen voor een parket- of houten vloer, die met parketlak is behandeld. Door te kiezen voor een gelakte parket of houten vloer, zorgt u voor de grootst

Nadere informatie

Flybye. Ernst Koning, Montagehandleiding / Instruction manual

Flybye. Ernst Koning, Montagehandleiding / Instruction manual Flybye Ernst Koning, 2018 Montagehandleiding / Instruction manual GELEVERD MATERIAAL / MATERIALS SUPPLIED A. B. C. D. E. F. G. A. B. C. D. E. F. G. H. H. lichtbuis / lighting tube plafondkap / ceiling

Nadere informatie

Sigma Tigron Aqua Matt

Sigma Tigron Aqua Matt februari 2011 TECHNISCHE FICHE Omschrijving Matte slijtvaste watergedragen lakverf voor binnen op basis van acrylaatpolyurethaan met LTA en QDS technologie. Gebruiksdoel Voor- en aflak voor hoogwaardige

Nadere informatie

houtsoorten tijdens constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of borstel.

houtsoorten tijdens constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of borstel. HS PROTECT WOOD is een luchtdrogende coating ter bescherming van verschillende houtsoorten tijdens constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool,

Nadere informatie

Onderhoud gietijzeren Kookgerei

Onderhoud gietijzeren Kookgerei Onderhoud gietijzeren Kookgerei Pannen, Potten, etc ChLeibfried GmbH An der Bundesstrasse 2 49733 Haren/Ems Tel 0049(0)5932-7334784 Germany info@globe-firede wwwglobe-firede Gietijzeren Pannen en Potten

Nadere informatie

Hoe repareer je een beschadigde steenvoeg?

Hoe repareer je een beschadigde steenvoeg? Hoe repareer je een beschadigde steenvoeg? Hoe repareer je een beschadigde steenvoeg? Materialen Gereedschap Weber easyrepair steenvoegen 5kg Hamer Beitel Boormachine Plantenspuit http://bit.ly/29ggrfn

Nadere informatie

VERFSYSTEMEN. Houten boten

VERFSYSTEMEN. Houten boten VERFSYSTEMEN Houten boten Hout onder de waterlijn Hout boven de waterlijn Hout dek Hout opbouw Hout interieur Hout transparant, kleurloos Hout transparant, karaat Hout transparant, kleurloos 1k www.de-ijssel-coatings.nl

Nadere informatie

TECHNISCHE FICHE. Hoogwaardige acryl-urethaanafwerkingslak met mat uitzicht, niet vergelend, zeer kras- en slijtagebestendig.

TECHNISCHE FICHE. Hoogwaardige acryl-urethaanafwerkingslak met mat uitzicht, niet vergelend, zeer kras- en slijtagebestendig. 1 Hoogwaardige acryl-urethaanafwerkingslak met mat uitzicht, niet vergelend, zeer kras- en slijtagebestendig. OP WATERBASIS Ideaal voor alle soorten hout en afgeleide producten binnenshuis, die aan fel

Nadere informatie

Zilverklei inzetjes maken voor de schuifkast armband.

Zilverklei inzetjes maken voor de schuifkast armband. Zilverklei inzetjes maken voor de schuifkast armband. Als je nog nooit met zilverklei hebt gewerkt is handig om te weten dat zilverklei droogt aan de lucht. Door vochtige doekjes over je klei te leggen

Nadere informatie

Hoe kan je het beste behangen?

Hoe kan je het beste behangen? Hoe kan je het beste behangen? Hoe kan je het beste behangen? Materialen Gereedschap Behanglijm Behang Potlood Stanleymes Schaar Rolmaat Spons Emmer Liniaal Behangspatel Behangtafel Lijmkwast Huishoudtrap

Nadere informatie

TECHNISCHE FICHE LAK PU GOLD

TECHNISCHE FICHE LAK PU GOLD TECHNISCHE FICHE 1 Hoogwaardige acryl-urethaanafwerkingslak met glanzend mat uitzicht, bijna vrij van oplosmiddelen, niet vergelend. Zijn hoge urethaangehalte maakt hem zeer kras- en slijtbestendig. OP

Nadere informatie

voor het plaatsen van Lincrusta

voor het plaatsen van Lincrusta Verwerkingsvoorschriften voor het plaatsen van Lincrusta Verwerkingsvoorschriften voor het plaatsen van Lincrusta Om een perfect resultaat te garanderen, bevelen wij u aan volgende plaatsingsaanwijzing

Nadere informatie

2015 overzicht&instructie Edge vloerpads. TOMCAT EDGE vloerpads Overzicht en instructie

2015 overzicht&instructie Edge vloerpads. TOMCAT EDGE vloerpads Overzicht en instructie TOMCAT EDGE vloerpads Overzicht en instructie Sales men pad kit starterskit Edge stick 20 Starterskit met variatie van pads om de mogelijkheden van het Edge systeem te ontdekken Inhoud: 1x EDGE-4007, Maroon

Nadere informatie

behanginstructies Inhoudsopgave:

behanginstructies Inhoudsopgave: Inhoudsopgave: 1. Plakinstructies vliesbehang. Plakinstructies duplex- en vinylbehang 3. Plakinstructies glasvezelbehang. Meetinstructies. Behang symbolen. Vraag & antwoord 1. Vliesbehang Vliesbehang is

Nadere informatie

Standaard verfsystemen Antifouling

Standaard verfsystemen Antifouling Standaard verfsystemen Antifouling De complete standaard verfschema s van International Paint kunt u vinden op de website yachtpaint.com. Onder het kopje Info Center Technische bulletins, hier vindt u

Nadere informatie

Wand-, plafond- en gevelafwerking Sierpleistersystemen

Wand-, plafond- en gevelafwerking Sierpleistersystemen OMSCHRIJVING Brander sierpleisters zijn bedoeld om vlakke ondergronden op een decoratieve wijze te beschermen en te verfraaien. De sierpleistersystemen zijn, afhankelijk van het type sierpleister, buiten

Nadere informatie

Een verhaal uit het tijdschrift Handwerken zonder grenzen. ( 4/81 )

Een verhaal uit het tijdschrift Handwerken zonder grenzen. ( 4/81 ) VILTEN Een verhaal uit het tijdschrift Handwerken zonder grenzen. ( 4/81 ) De GESCHIEDENIS: Het vilten of vervilten van wol is een heel oude techniek en was en is verspreid over de hele wereld. Er werd

Nadere informatie