public view Informatieschermen & beeldschermcommunicatie Makkelijker kan niet!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "public view Informatieschermen & beeldschermcommunicatie Makkelijker kan niet!"

Transcriptie

1 public view Informatieschermen & beeldschermcommunicatie Makkelijker kan niet!

2 Plug en play Informatie schermen op maat PublicView werkt doelgericht waardoor de boodschap zich altijd op het juiste moment op de juiste plaats bevindt. Daarnaast is PublicView overal bedienbaar en zeer gebruiksvriendelijk. Hierdoor kan u informatie eenvoudig toevoegen en aanpassen.

3 Doordat PublicView Plug & Play is, wordt installeren u zéér gemakkelijk gemaakt. Door de flexibele vormgeving heeft u de keuze uit meer dan 50 standaard layouts, maar u kunt deze ook zelf maken. PublicView is betaalbaar en betrouwbaar.

4 Hoe werkt het? Beheer De besturing van uw scherm(en) vindt plaats via internet. Bijna ieder apparaat dat verbinding kan maken met het internet is geschikt om uw scherm(en) volledig te besturen via onze web-servers. U maakt verbinding met uw Management Console en kunt vervolgens alle layouts en de door u toegevoegde media beheren en inroosteren op datum, tijd en schermniveau.

5 Schermweergave Ieder scherm dat beschikt over een VGA, HDMI of Video ingang is geschikt. De meegeleverde HDMI-insteekdongel maakt middels een WIFI of bedrade internet verbinding contact met uw Management Console. +

6 BrancHes Bedrijfsgebouw Evenement Groothandel Horeca Snel, efficiënt en informatief Doeltreffend, klantvriendelijk en up-to-date Effectief, klantgericht en omzetverhogend Klantvriendelijk, concreet en fun Wijs uw bezoekers en medewerkers de weg. U ontlast niet alleen uw receptie maar geeft naast functionele -, ook klantgerichte informatie zoals een update over het openbaar vervoer, files en actualiteiten. Stuur uw bezoekers in de juiste richting en geef ze informatie over het evenement. U vermijdt lange rijen en heeft meer controle over de publieksstroom. U geeft extra informatie over het recente programma-aanbod. PublicView optimaliseert uw horecaomzet door te informeren over aanvang en pauzetijden. Als extra service geeft u actuele informatie over het openbaar vervoer en eventuele files. Wijs uw klanten de weg en informeer hen over het actuele aanbod en de laatste aanbiedingen. Met PublicView kunt u voorlichting geven over de producten die u verkoopt door middel van demonstratiefilms, afbeeldingen en teksten. Omdat met PublicView de klant effectief wordt ingelicht over praktische zaken, hebben uw medewerkers meer tijd om klanten te woord te staan die hulp nodig hebben bij een potentiële aankoop. Biedt uw klanten entertainment en actuele informatie. Met PublicView kunt u uw klanten onderhouden met nieuws, sport en amusement, maar ook bewust maken van het actuele aanbod en een nieuwe menukaart. Tevens kunt u uw klanten attenderen op verschillende aanbiedingen en enthousiasmeren voor nieuwe activiteiten.

7 Hotel Makelaar reisbureau dienstverlening behandelaars Onderwijs Klantvriendelijk, informatief en servicegericht Klantgericht, ondersteunend en attractief Doeltreffend, duidelijk en servicegericht Efficiënt, informatief en entertainend Maak uw klant letterlijk en figuurlijk wegwijs in uw hotel. PublicView gidst uw klanten door het hotel waardoor uw receptie wordt ontlast. Daarnaast kunt u klanten met afbeeldingen, filmpjes en tekst informeren over activiteiten in en rondom uw hotel. U kunt optimale service bieden door het verstrekken van actuele informatie over het openbaar vervoer, files en het weer. Biedt uw klant een visueel aantrekkelijk beeld van de aankoop die zij overwegen te doen. Naast het aanprijzen van het actuele aanbod en aanbiedingen, geeft PublicView u de mogelijkheid uw klant met videobeelden sterke sfeerimpressies te geven. Ondersteun en informeer uw bezoekers of patiënten. Public- View wijst de weg en kan ergernis wegnemen door het tonen van de actuele wachttijden en uitlooptijden van uw dienstverleners en behandelaars. U heeft de mogelijkheid om patiënten tijdens het wachten een voorlichtingsfilm te tonen en te informeren over behandelingen en medicatie. Toon een mix van voorlichting en fun aan scholieren en studenten. Met PublicView worden zij op de hoogte gehouden van roosterwijzigingen en veranderingen in het lesprogramma. Maar ook (naschoolse) activiteiten komen aan bod. PublicView biedt de ruimte om hierover te informeren en te enthousiasmeren. Als extra service geeft u actuele informatie over het openbaar vervoer en eventuele files.

8 Branches Openbaar gebouw showroom sportschool Fitness supermarkt Informatief, up-to-date en klantgericht Klantvriendelijk, effectief en visueel ondersteunend Functioneel, voorlichtend en fun Klantvriendelijk, up-to-date en omzetverhogend Toon uw bezoekers algemene informatie, maak ze wegwijs en houdt ze op de hoogte van actuele ontwikkelingen in het openbaar vervoer, files en recent nieuws. Indien u gebruik maakt van balie/volgnummers dan kunt u deze bedienen middels de meegeleverde draadloze afstandsbediening en/of via uw computer, smartphone of tablet. Geef uw klant een levendige impressie van uw producten. Middels promotie- en demonstratie- video s krijgen zij een beter beeld van hun potentiële aankoop. Tegelijkertijd kunt u met PublicView aanbiedingen en promotionele acties communiceren. Toon uw klanten aanbiedingen, activiteiten en acties. Public- View kan ook entertainend zijn; denk aan trainingsfilms en clips. Prestaties van de klanten zoals de snelste op de loopband kunnen met PublicView bekend worden gemaakt. U biedt optimale service door het verstrekken van actuele informatie over het openbaar vervoer, files en actualiteiten. Toon uw klanten uw aanbod en de meest recente aanbiedingen en acties. U kunt uw klant servicegericht informeren over logistieke zaken zoals openingstijden - en de daar aan gerelateerde resterende winkeltijd - en parkeermogelijkheden. Indien u gebruik maakt van balie/ volgnummers dan kunt u deze bedienen middels de meegeleverde draadloze afstandsbediening en/of via uw computer, smartphone of tablet.

9 theater bioscoop museum Klantvriendelijk, doeltreffend en fun Informeer uw klanten op logistiek gebied en nodig uit tot het bezoeken van voorstellingen en exposities. Met PublicView kunt u uw klanten wegwijs maken naar de verschillende zalen en op de hoogte houden van het toekomstige aanbod. Optimaliseer uw service en de horecaomzet door te informeren over aanvang- en pauzetijden van voorstellingen en exposities. Als extra service geeft u actuele informatie over het openbaar vervoer en eventuele files. winkelcentrum Klantvriendelijk, informatief en servicegericht Wijs uw bezoekers de weg middels de interactieve bewegwijzering en toon de aanbiedingen en acties van de winkeliers. U kunt optimale service bieden door het verstrekken van actuele informatie over het openbaar vervoer, files en actualiteiten. winkel Klantvriendelijk, up-to-date en omzetverhogend Toon uw aanbod en de meest recente aanbiedingen en acties aan uw klant. U kunt uw klant servicegericht informeren over logistieke zaken zoals openingstijden - en de daar aan gerelateerde resterende winkeltijd - en parkeermogelijkheden. Indien u gebruik maakt van balie/ volgnummers dan kunt u deze bedienen middels de meegeleverde draadloze afstandsbediening en/of via uw computer, smartphone of tablet. Wij merken sinds het gebruik van PublicView een sterke omzetverhoging en wij krijgen veel minder vragen waar producten zich bevinden. Echt een aanrader!

10 Modules Sinds de aanschaf van PublicView verloopt onze interne communicatie vlekkeloos en kunnen bezoekers veel makkelijker de weg vinden in ons gebouw Aanvangs- en pauzetijden Activiteiten/Bewegwijzering Afbeeldingen Artwork Balienummers Beurskoersen Buienradar Eigen logo's Facebook Filekaart IPTV Layout planner Mededelingen Openingstijden Opmerkingen OV-informatie Pixlr RSS-feeds Screencomposer Twitter Uitlooptijden Volgnummer Webgrabber Weersverwachting YouTube Pixlr (gratis module) Met PIXLR kunt u zelf afbeeldingen opmaken. ScreenComposer (gratis module) U kunt zelf uw Layouts-schermopmaak defineren met de ScreenCompser. Alle layouts zijn op datum,tijd en schermnummer in te roosteren. Buirenradar (gratis module) Aktuele weerkaart Nederland. RSS-Feeds (gratis module) Door uzelf in te stellen met een standaard keuze uit Nieuws, Verkeersinformatie en Sport. Beurskoersen (gratis module) Aktueel overzicht van de AEX en Dow-Jones koersen. Filekaart (gratis module) Door uzelf in te stellen gebied met een actueel overzicht in kaartform. publicview Uw eigen Logo s (gratis module) Toevoegen van 3 afzonderlijke logo s t.b.v. de ScreenComposer. Activiteiten/Bewegwijzering Weergave in zowel horizontale en verticale mode van activiteiten c.q. interactieve bewegwijzering incl. afbeeldingen met uw eigen opmaak. In te roosteren op datum,tijd en scherm. Artwork (gratis module 100Mb) On-line opslag op onze server van uw media (behalve youtube clips).

11 Weersverwachting (gratis module) 3-daagse weersverwachting. Balienummers Weergave van de actuele volgnummers van wachtrijen t.b.v. balies in bijv. gemeentehuizen e.d. met uw eigen opmaak. In te roosteren op datum,tijd en scherm. Mededelingen Weergave van door u ingevoerde teksten met uw eigen opmaak. In te roosteren op datum,tijd en scherm. Afbeeldingen (gratis module) Weergave van diverse soorten afbeeldingen, zoals.jpg en.png In te roosteren op datum,tijd en scherm (evt. zelf te maken en/of te wijzigen met behulp van de PIXLR module). IPTV Live Weergave van o.a. alle vergaderingen van de 2e kamer en RTLZ. Openbaarvervoer informatie Actuele weergave van de door uzelf in te stellen Bus,Metro,Tram,Trein en Veerboot haltes/stations incl.de actuele vertragingen. In te roosteren op datum,tijd en scherm. Aanvangstijden/Pauzetijden Weergave van de actuele resterende tijd tot een evenement begint en de resterende pauzetijd met uw eigen opmaak. In te roosteren op datum,tijd en scherm. Facebook/ Twitter Weergave van de door u ingevoerde Facebook/ Twitter account met uw eigen opmaak. In te roosteren op datum,tijd en scherm. Webgrabber Weergave van door u ingevoerde internet pagina of een gedeelte hiervan In te roosteren op datum,- tijd en scherm. Layoutplanner Wisselen van uw schermlayout, in te roosteren op datum,tijd en scherm. Opmerkingen Weergave van door u ingevoerde teksten met uw eigen opmaak In te roosteren op datum,tijd en scherm. Volgnummer Weergave van het actuele volgnummer van een wachtrij bij bijv. bakkers en slagers. Openingstijden Weergave van uw openingstijden incl. de resterende tijd tot sluitingstijd met uw eigen opmaak. Youtube Weergave van uw videofragmenten en ieder ander youtube videofragment. In te roosteren op datum,tijd en scherm. Uitlooptijden Weergave van de actuele uitlooptijden van uw behandelaars/dienstverleners met uw eigen opmaak. In te roosteren op datum,tijd en scherm.

12 OFFERTE Inbegrepen in het basisabonnement: Bruikleen HDML-insteek dongel management Account screencomposer Beurskoersen Buienradar Filekaart rss-feeds Uw eigen Logo's weersinformatie telefonische ondersteuning

13 Vraag vrijblijvend een offerte aan via

14 public view Informatieschermen & beeldschermcommunicatie Gijsbrecht van Aemstelstraat TC AMSTERDAM Tel:

Bereik uw doelgoep met digital signage :17 PublicView Distribution B.V.

Bereik uw doelgoep met digital signage :17 PublicView Distribution B.V. Bereik uw doelgoep met digital signage 2-2-2017 12:17 PublicView Distribution B.V. 1 Gebruiksvriendelijke en betaalbare narrowcasting software 2 Hoe het werkt Eén systeem voor al uw schermen, altijd en

Nadere informatie

Interactief: Communicatie via SocialMedia en schermen

Interactief: Communicatie via SocialMedia en schermen 1 Voor de shoppingcenter propositie zijn (in ieder geval) vier benaderingswijzen mogelijk: 1. Vastgoedbeheerder 2. Winkeliersvereniging 3. Ondernemers/Winkeliers 4. Adverteerder De vierde benaderingswijze

Nadere informatie

Probeer nu GRATIS. Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap

Probeer nu GRATIS. Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap Probeer nu GRATIS Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap Opensignage eenvoudig uw doelgroep informeren Zoekt u een eenvoudige manier om uw doelgroep te informeren via een beeldschermennetwerk?

Nadere informatie

Ervaar het Beste van Online. In-Store.

Ervaar het Beste van Online. In-Store. Ervaar het Beste van Online. In-Store. AOPEN maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT met als doel de digitale communicatie binnen een winkelomgeving te versterken. Door samen te

Nadere informatie

Bedrijventelefoonboek.nl

Bedrijventelefoonboek.nl Bedrijventelefoonboek.nl Informatie voor bedrijven In deze brochure wordt kort uitgelegd welke functionaliteiten het Bedrijventelefoonboek uw onderneming te bieden heeft. In Nederland zoeken elke dag gemiddeld

Nadere informatie

Indicatieprijs: Q-Pro Standaard / Plus, vanaf Euro 5.000,00/ Euro 6.000,00 excl. BTW en installatie

Indicatieprijs: Q-Pro Standaard / Plus, vanaf Euro 5.000,00/ Euro 6.000,00 excl. BTW en installatie Omschrijving aanbieding Volgnummersysteem Q-Pro Indicatieprijs: Q-Pro Standaard / Plus, vanaf Euro 5.000,00/ Euro 6.000,00 excl. BTW en installatie Het klantverwijssysteem Q-Pro is leverbaar als Standaard

Nadere informatie

+ Inspelen op mobiel internet. + Klanten effectief bereiken. + Content beheer. + Scherpe tarieven en korte implementatietijd

+ Inspelen op mobiel internet. + Klanten effectief bereiken. + Content beheer. + Scherpe tarieven en korte implementatietijd Winkelcentrum App + Inspelen op mobiel internet Nederland telt nu ruim 8 miljoen smartphones en dat aantal groeit hard. Ook bij uw klanten. + Klanten effectief bereiken Uw klanten nemen aankoopbeslissingen

Nadere informatie

CleverDisplay is geschikt voor nagenoeg alle bestandsformaten. Onbeperkt aantal schermlocaties.

CleverDisplay is geschikt voor nagenoeg alle bestandsformaten. Onbeperkt aantal schermlocaties. Wat is CleverDisplay? CleverDisplay is gespecialiseerd in narrowcasting, ook wel digital signage genoemd. Narrowcasting is het presenteren van informatie via digitale schermen met als doel een specifiek

Nadere informatie

Digitale gastvrijheid heet Sentido. Bewegwijzering en informatievoorziening

Digitale gastvrijheid heet Sentido. Bewegwijzering en informatievoorziening Digitale gastvrijheid heet Sentido Bewegwijzering en informatievoorziening Welkom Nog voordat uw receptiemedewerker uw gasten begroet, voelen zij zich al bij u thuis door de duidelijke ruimteverwijzing

Nadere informatie

bezoekers eenvoudig informeren Narrowcasting software

bezoekers eenvoudig informeren Narrowcasting software bezoekers eenvoudig informeren Narrowcasting software is een geregistreerd product van Webova Nederland. VERSIE 1.8 AUGUSTUS 2015 INHOUDSOPGAVE Wat is Narrowcasting Wat is Controlscreen? Voor wie is Controlscreen?

Nadere informatie

PREMIUM & BASIS ABONNEMENT. - verschillen, meerwaarden en mogelijkheden -

PREMIUM & BASIS ABONNEMENT. - verschillen, meerwaarden en mogelijkheden - PREMIUM & BASIS ABONNEMENT - verschillen, meerwaarden en mogelijkheden - Premium & Basis Belangrijkste verschillen. Met groepskracht presenteren levert extra bezoekers. RTV Maastricht faciliteert deze

Nadere informatie

Social Schools Website module

Social Schools Website module Social Schools Website module Wij geloven dat de schoolwebsite een belangrijk middel is in de communicatie naar (potentiele) ouders en andere betrokkenen bij de school zoals bijvoorbeeld buurtgenoten.

Nadere informatie

RESPORTER TV ALTIJD, OVERAL, #AMATEURVOETBAL NIEUW IN NEDERLAND RESPORTER TV

RESPORTER TV ALTIJD, OVERAL, #AMATEURVOETBAL NIEUW IN NEDERLAND RESPORTER TV RESPORTER TV ALTIJD, OVERAL, #AMATEURVOETBAL NIEUW IN NEDERLAND RESPORTER TV interactief concept mobiel tv online social NIEUW resporter Resporter Opgericht augustus 2012 RESPORTER: ALTIJD, OVERAL, #AMATEURVOETBAL

Nadere informatie

Ervaar het Beste van Online. In-Store.

Ervaar het Beste van Online. In-Store. Ervaar het Beste van Online. In-Store. AOPEN maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT met als doel de digitale communicatie binnen een winkelomgeving te versterken. Door samen te

Nadere informatie

eqbs gebruikersvriendelijke websites

eqbs gebruikersvriendelijke websites eqbs gebruikersvriendelijke websites maatwerk websites voor uw onderneming www.elitelabs.nl gebruikersvriendelijke maatwerk website Overal ter wereld altijd uw eigen website beheren. Persoonlijk ontwerp

Nadere informatie

Uw eigen winkel app 890 * *Tarief voor het eerste jaar. Daarna 490 per jaar.

Uw eigen winkel app 890 * *Tarief voor het eerste jaar. Daarna 490 per jaar. Uw eigen winkel app 890 * *Tarief voor het eerste jaar. Daarna 490 per jaar. + Inspelen op mobiel internet Nederland telt nu ruim 8 miljoen smartphones en dat aantal groeit hard. Ook bij uw klanten. +

Nadere informatie

Narrowcasting. NORISK Signage. Webapplicatie. Ook wel: digital signage of digital out of home (DOOH)

Narrowcasting. NORISK Signage. Webapplicatie. Ook wel: digital signage of digital out of home (DOOH) Narrowcasting Ook wel: digital signage of digital out of home (DOOH) Narrowcasting is een vorm van communicatie waarbij publiek op een bepaalde locatie wordt bereikt door middel van een beperkt netwerk

Nadere informatie

Uw digitale. communicatie

Uw digitale. communicatie Uw digitale communicatie Optieksignage: uw oplossing in Digital Signage Uw digitale communicatie Optieksignage is een unieke totaaloplossing op het gebied van digitale communicatie. Met de door ons ontwikkelde

Nadere informatie

HelloMediCare. De professionele uitstraling voor uw bedrijf

HelloMediCare. De professionele uitstraling voor uw bedrijf HelloMediCare De professionele uitstraling voor uw bedrijf HelloMediCare INTRODUCTIE HelloMediCare is een unieke totaaloplossing op het gebied van digitale communicatie. Met de door ons ontwikkelde software

Nadere informatie

INSTALLATIE GLASVEZEL

INSTALLATIE GLASVEZEL INSTALLATIE GLASVEZEL Snel van start 2017-0524 WELKOM BIJ T-MOBILE THUIS Met deze handleiding installeer je in no-time Internet, Interactieve TV en vast Bellen. Volg gewoon de stappen, dan komt alles in

Nadere informatie

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR ANDROID-SMARTPHONES EN -TABLETS GEBRUIKERSHANDLEIDING

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR ANDROID-SMARTPHONES EN -TABLETS GEBRUIKERSHANDLEIDING cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR ANDROID-SMARTPHONES EN -TABLETS GEBRUIKERSHANDLEIDING Inleiding cbox is een applicatie die u eenvoudig op uw computer kunt installeren. Na de installatie wordt in de

Nadere informatie

De juiste boodschap, op het juiste moment, op de juiste plaats.

De juiste boodschap, op het juiste moment, op de juiste plaats. De juiste boodschap, op het juiste moment, op de juiste plaats. Prodiz Narrowcasting Eenvoudig en snel content creëren en beheren Prodiz Narrowcasting wordt geleverd als modulair systeem waarmee informatie

Nadere informatie

installatie glasvezel Snel van start

installatie glasvezel Snel van start installatie glasvezel Snel van start Welkom bij T-Mobile Thuis Met deze handleiding installeer je in no-time Internet, Interactieve TV en vast Bellen. Volg gewoon de stappen, dan komt alles in orde. Klaar

Nadere informatie

DropMedia.nl, de makkelijkste narrowcasting oplossing met een Dropbox koppeling

DropMedia.nl, de makkelijkste narrowcasting oplossing met een Dropbox koppeling DropMedia.nl, de makkelijkste narrowcasting oplossing met een Dropbox koppeling Introductie Introductie van DropMedia.nl Voorbeelden van klanten Bedankt voor uw interesse in de diensten van DropMedia.nl.

Nadere informatie

INSTALLATIE GLASVEZEL

INSTALLATIE GLASVEZEL INSTALLATIE GLASVEZEL Snel van start 2017-0524 Welkom bij T-Mobile Thuis Met deze handleiding installeer je in no-time Internet, Interactieve TV en vast Bellen. Volg gewoon de stappen, dan komt alles in

Nadere informatie

Produktinformatie Volgnummersysteem Q-basic plus. Indicatieprijs: vanaf Euro 3.500,00 excl. BTW en installatie

Produktinformatie Volgnummersysteem Q-basic plus. Indicatieprijs: vanaf Euro 3.500,00 excl. BTW en installatie Produktinformatie Volgnummersysteem Q-basic plus Indicatieprijs: vanaf Euro 3.500,00 excl. BTW en installatie Alle software en hardware die u bij ons aanschaft is een éénmalige uitgave. Zie Displays werkt

Nadere informatie

Inspelen op mobiel internet Klanten effectief bereiken Content beheer: centraal en per vestiging + Scherpe tarieven en korte implementatietijd

Inspelen op mobiel internet Klanten effectief bereiken Content beheer: centraal en per vestiging + Scherpe tarieven en korte implementatietijd Winkelformule App + Inspelen op mobiel internet Nederland telt nu ruim 8 miljoen smartphones en dat aantal groeit hard. Ook bij uw klanten. + Klanten effectief bereiken Uw klanten nemen aankoopbeslissingen

Nadere informatie

A. Business model canvas. B. Marketing en acquisitieplan. C. Actiepunten. BOUWSTENEN VOOR een operationeel AQUISITIE plan

A. Business model canvas. B. Marketing en acquisitieplan. C. Actiepunten. BOUWSTENEN VOOR een operationeel AQUISITIE plan BOUWSTENEN VOOR een operationeel AQUISITIE plan A. Business model canvas Je vult het business model canvas in en komt tot een duidelijke beschrijving van de waarde propositie en het beoogde klant segment

Nadere informatie

Veelgestelde vragen inleiding.

Veelgestelde vragen inleiding. Veelgestelde vragen inleiding. In dit document zullen wij trachten om veelgestelde vragen te beantwoorden. Dit document wordt periodiek bijgewerkt en heeft u een vraag die niet op deze lijst voorkomt of

Nadere informatie

WEBSITE PAKKETTEN SAMENGESTELD VOOR DE ZZP, STARTENDE ONDERNEMER EN PARTICULIER DE PERFECTE START IN DE DIGITALE WERELD

WEBSITE PAKKETTEN SAMENGESTELD VOOR DE ZZP, STARTENDE ONDERNEMER EN PARTICULIER DE PERFECTE START IN DE DIGITALE WERELD WEBSITE PAKKETTEN SAMENGESTELD VOOR DE ZZP, STARTENDE ONDERNEMER EN PARTICULIER DE PERFECTE START IN DE DIGITALE WERELD BETAALBARE WEBSITE MET MOGELIJKHEDEN VOOR DE TOEKOMST STABIEL, KWALITEIT, PROFESSIONEEL

Nadere informatie

Multi-Screen Consument

Multi-Screen Consument Multi-Screen Consument Multiscreen: wat weten we al? What s on their Screens, what s on their minds? Multiscreen consumer research Microsoft Advertising USA EIAA Multi-Screeners Report Pan europees onderzoek

Nadere informatie

TiC Narrow Casting. Algemene presentatie

TiC Narrow Casting. Algemene presentatie TiC Narrow Casting Algemene presentatie Van klein Tot groot! Heineken Music Hall Amsterdam Award Winner Digital Signage project 2013 27 schermen voorzien van prijslijstinformatie, bewegwijzering, eventinformatie

Nadere informatie

BUZY.BE BVBA. Informatieschermen Multi Touch Informatiezuilen IPAD TABLETS

BUZY.BE BVBA. Informatieschermen Multi Touch Informatiezuilen IPAD TABLETS BUZY.BE BVBA Informatieschermen Multi Touch Informatiezuilen IPAD TABLETS Welkom bij BUZY.BE RENTAL BUZY.BE staat garant voor het totaalpakket aan interactieve informatiesystemen, software en diensten.

Nadere informatie

98% van de klanten is tevreden tot zeer tevreden over Reizigersvaccinaties en advisering!

98% van de klanten is tevreden tot zeer tevreden over Reizigersvaccinaties en advisering! 98% van de klanten is tevreden tot zeer tevreden over Reizigersvaccinaties en advisering! Colofon Werkgroep Klanttevredenheid Reizigersvaccinaties en advisering GGD Fryslân November 2014 November 2014

Nadere informatie

Wat is het en wat kun je ermee. Gerard Drent Drasco Webdiensten

Wat is het en wat kun je ermee. Gerard Drent Drasco Webdiensten Wat is het en wat kun je ermee Gerard Drent Drasco Webdiensten Wie ben ik? Gerard Drent Eigenaar van Drasco Webdiensten Maak websites voor het MKB en kleine ondernemers Ondersteuning Social Media Organiseer

Nadere informatie

Quick Scan E E E. Hoogst persoonlijk inter net & andere webzaken

Quick Scan E E E. Hoogst persoonlijk inter net & andere webzaken Zeg mij wie uw klanten zijn... ** hoe presteert uw website? ** wie zijn uw concurrenten? ** waar staat u in de sociale media? ** wat kost dat? ** wat zijn de vervolgpen? blz 2 Een website dient verschillende

Nadere informatie

Pagina 1van 38 Pagina 2 van 38 Pagina 3 van 38 1 2 3 4 5 Pagina 4 van 38 Pagina 5 van 38 Pagina 6 van 38 Pagina 7 van 38 Pagina 8 van 38 Pagina 9 van 38 Pagina 10 van 38 Pagina 11 van 38 Pagina 12 van

Nadere informatie

INFOPAKKET BRIGHT EYES DESIGN 2008

INFOPAKKET BRIGHT EYES DESIGN 2008 INFOPAKKET BRIGHT EYES DESIGN 2008 Bright Eyes Design & Internet Services is een Internet bedrijf dat zich voornamelijk richt op het MKB en particulieren. Wij kunnen u adviseren in het opzetten van een

Nadere informatie

Virtual Fitness. by First Impression

Virtual Fitness. by First Impression Virtual Fitness by First Impression De Virtual Fitness Mediaplayer van First Impression is het meest geavanceerde systeem op de markt voor het inplannen en afspelen van virtuele groepslessen. De combinatie

Nadere informatie

narrowcasting zonder gedoe!

narrowcasting zonder gedoe! narrowcasting zonder gedoe! Jouw programmaboekje Beeldbank Entertainment Live Feeds Video s delen Content op maat Adverteren Een rijk programma De videotemplates en widgets van easyscreen zijn handige

Nadere informatie

18 december 2012. Social Media Onderzoek. MKB Nederland

18 december 2012. Social Media Onderzoek. MKB Nederland 18 december 2012 Social Media Onderzoek MKB Nederland 1. Inleiding Er wordt al jaren veel gesproken en geschreven over social media. Niet alleen in kranten en tijdschriften, maar ook op tv en het internet.

Nadere informatie

INSTALLATIE GLASVEZEL

INSTALLATIE GLASVEZEL INSTALLATIE GLASVEZEL 2017-0524 Snel van start (Aria) Welkom bij T-Mobile Thuis Met deze handleiding installeer je in no-time Internet, Interactieve TV en Vast Bellen. Volg gewoon de stappen, dan komt

Nadere informatie

Digital Signage Solutions

Digital Signage Solutions Waarom? Visuele communicatie is de meest effectieve instrument voor onmiddellijke begrip en eenvoudig memoriseren van de verzonden informatie. is een vorm van nabijheid van communicatie, gebruikt in winkels

Nadere informatie

Public Viewing. maakt van iedere publieke locatie DE ontmoetingsplek voor bezoekers en hun vrienden en hun vrienden en hun vrienden en.

Public Viewing. maakt van iedere publieke locatie DE ontmoetingsplek voor bezoekers en hun vrienden en hun vrienden en hun vrienden en. Public Viewing * is kosteneffectief en zorgt voor serieus meer omzet *verlengt de bezoekduur van uw gasten * meer beleving bij uw bezoekers * vergroot de betrokkenheid van consumenten bij uw organisatie

Nadere informatie

Beleef het nieuwe Klantverwijssysteem

Beleef het nieuwe Klantverwijssysteem Beleef het nieuwe Klantverwijssysteem BLOOM is een klantverwijssysteem ontwikkeld op basis van de laatste technologieën en behoeftes uit de markt. Bloom is een krachtig, slim en gebruiksvriendelijk klantverwijssysteem

Nadere informatie

Workware Wireless FAQ - General & Customers November 9, 2016

Workware Wireless FAQ - General & Customers November 9, 2016 Workware Wireless FAQ - General & Customers November 9, 2016 Wat is draadloos workware Base?... 3 Hoe staat dit in vergelijking tot andere Workware producten?... 3 Waarom zou ik draadloos Workware gebruiken

Nadere informatie

Dienstverlening 25,- Prijs per min 0,90

Dienstverlening 25,- Prijs per min 0,90 Dienstverlening Buitendienst Heeft u thuis hulp nodig met uw netwerk, computer of andere apparaten? Neem contact op om een afspraak te maken voor het bezoek van een van onze servicemonteurs. Voorrij kosten

Nadere informatie

narrowcasting zonder gedoe!

narrowcasting zonder gedoe! narrowcasting zonder gedoe! Jouw programmaboekje Beeldbank Entertainment Live Feeds Video s delen Content op maat Adverteren Een rijk programma De videotemplates en widgets van easyscreen zijn handige

Nadere informatie

PREMIUM & BASIS ABONNEMENT. - verschillen, meerwaarden en mogelijkheden -

PREMIUM & BASIS ABONNEMENT. - verschillen, meerwaarden en mogelijkheden - PREMIUM & BASIS ABONNEMENT - verschillen, meerwaarden en mogelijkheden - Video Marketing Service Creëer en publiceer uw eigen video. Snel en eenvoudig met de online video service. Gebruik video berichten

Nadere informatie

Sofortbanking White paper. Versie: 1.1 Jaar: 2013 Auteur: Buckaroo Online Payment Services

Sofortbanking White paper. Versie: 1.1 Jaar: 2013 Auteur: Buckaroo Online Payment Services Sofortbanking White paper Versie: 1.1 Jaar: 2013 Auteur: Buckaroo Online Payment Services Overzicht wijzigingen Versie Datum Wijziging 1.0 1-1-2013 Oplevering versie 1.0 1.1 13-05-2013 Nieuwe layout Buckaroo

Nadere informatie

Power-on Infrarood Receiver

Power-on Infrarood Receiver bhaalu-box Voorkant Power-on Infrarood Receiver HDMI Ethernet USB Power USB Wi-Fi Antenne Achterkant 1 Power Steek de stroomkabel in de AC-adapter (beiden meegeleverd). Koppel de AC-adapter aan je bhaalubox

Nadere informatie

AUGMENTED REALITY Breng drukwerk tot leven met uw eigen Augmented Reality App van MultiMediaMarkers. Bekijk de voorbeelden en laat u inspireren...

AUGMENTED REALITY Breng drukwerk tot leven met uw eigen Augmented Reality App van MultiMediaMarkers. Bekijk de voorbeelden en laat u inspireren... AUGMENTED REALITY Breng drukwerk tot leven met uw eigen Augmented Reality App van MultiMediaMarkers. Bekijk de voorbeelden en laat u inspireren... 5 6 Toon uw product in 3D, Op verpakking, offerte of in

Nadere informatie

WHITEPAPER. Wat is een. Responsive website? Voordelen van een. Responsive website? Hoe start je met een. Responsive website? RESPONSIVE WEBSITES

WHITEPAPER. Wat is een. Responsive website? Voordelen van een. Responsive website? Hoe start je met een. Responsive website? RESPONSIVE WEBSITES WHITEPAPER RESPONSIVE WEBSITES Wat is een Responsive website? Voordelen van een Responsive website? Hoe start je met een Responsive website? INTRODUCTIE Met het downloaden van deze whitepaper kunnen we

Nadere informatie

TOP AANBOD. Online Marketing

TOP AANBOD. Online Marketing TOP AANBOD Online Marketing Éen aanspreekpunt voor al uw marketing activiteiten! TAOM is gespecialiseerd in online marketing & zorgt ervoor dat uw bedrijf op een heldere, krachtige en duidelijke manier

Nadere informatie

YouTube handleiding voor de Groenteman

YouTube handleiding voor de Groenteman YouTube handleiding voor de Groenteman In deze speciale YouTube handleiding voor de groenteman leest u informatie over wat dit sociale medium precies inhoudt en hoe u als groente en/of fruitspecialist

Nadere informatie

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v01 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v01 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v01 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM PixioDisplay: Mobiele display met LCD scherm! Ideaal voor beurzen, presentaties, winkels en meer EENVOUDIG TE PLAATSEN EN MAKKELIJK

Nadere informatie

PRESTATIESITE WEBPAKKET

PRESTATIESITE WEBPAKKET PRESTATIESITE WEBPAKKET PRESTATIESITE Wij hebben al onze ervaring gebruikt om een gestandaardiseerd webpakket te ontwikkelen met een lay-out welke de focus heeft op leads en new business. Op deze wijze

Nadere informatie

Virtual Fitness by First Impression

Virtual Fitness by First Impression Virtual Fitness by First Impression De Virtual Fitness Mediaplayer van First Impression is het meest geavanceerde systeem op de markt voor het inplannen en afspelen van virtuele groepslessen. De combinatie

Nadere informatie

Deelnemers... 8. Marketing & organisatie... 11. Online marketing in de praktijk... 15. Kennis & belang van online marketing... 26

Deelnemers... 8. Marketing & organisatie... 11. Online marketing in de praktijk... 15. Kennis & belang van online marketing... 26 Deelnemers... 8 Sectoren... 8 Functies... 9 Grootte van de zorginstellingen... 0 Marketing & organisatie... Medewerkers... Budgetten voor online marketing... 2 Online marketing in de praktijk... 5 Toepassing

Nadere informatie

DVB MEDIA kan uw bedrijf helpen om betere resultaten te bereiken met behulp van internet.

DVB MEDIA kan uw bedrijf helpen om betere resultaten te bereiken met behulp van internet. DVB MEDIA kan uw bedrijf helpen om betere resultaten te bereiken met behulp van internet. WEBSHOPS WEBDESIGN SOCIALE MEDIA ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE INTERNET MARKETING MICROSOFT OFFICE 365 WWW.DVBMEDIA.NL

Nadere informatie

Vodafone Thuis TV App

Vodafone Thuis TV App Vodafone Thuis TV App Gebruikershandleiding Vodafone Thuis TV App Inhoudsopgave 1. Ondersteuning 3 2. Installeren van de TV App 4 3. Verbind de Thuis TV App met je Interactieve Box 4 4. Het gebruik van

Nadere informatie

Module 4.3 Live uitzenden en scherm delen 2 beeldschermen

Module 4.3 Live uitzenden en scherm delen 2 beeldschermen Module 4.3 Live uitzenden en scherm delen 2 beeldschermen In deze les ga ik je uitleggen hoe je live kunt uitzenden op Facebook vanaf je computer en hoe je je scherm kunt delen. Dat is heel spannend om

Nadere informatie

Mobiel e-mail en internet. Overal razendsnel toegang tot e-mail, agenda en informatie

Mobiel e-mail en internet. Overal razendsnel toegang tot e-mail, agenda en informatie Mobiel e-mail en internet Overal razendsnel toegang tot e-mail, agenda en informatie De tijd dat we alleen maar achter het bureau zaten ligt achter ons. We gaan flexibeler om met kantooruren en werken

Nadere informatie

Maak van elk bezoek een unieke ervaring

Maak van elk bezoek een unieke ervaring Maak van elk bezoek een unieke ervaring DE FOTOGRAFISCHE GECONNECTEERDE SPIEGEL Een vernieuwende technologie, ten dienste van jouw merken, winkelpunten, klanten en evenementen ? Hoe creëer je extra animo

Nadere informatie

Doelgericht adverteren

Doelgericht adverteren Advertentie- en Promotietarieven 2017/2018 Doelgericht adverteren Ckaart heeft een van de grootste, specifieke bestanden aan kaarthouders van Nederland. De ultieme manier om uw producten of activiteiten

Nadere informatie

Noort Organisatie Ontwikkeling

Noort Organisatie Ontwikkeling E-Commerce E-Commerce: Snelst groeiende omzet: De omzet via internet groeit spectaculair. Zowel consumenten als bedrijven weten steeds beter hun weg te vinden op internet. Internet biedt veel voordelen:

Nadere informatie

HetSchoolvoorbeeld.nl

HetSchoolvoorbeeld.nl HetSchoolvoorbeeld.nl maakt websites voor het onderwijs die u zelf met het bekroonde en gebruiksvriendelijke programma Word- Press inhoudelijk kunt beheren. De vakkundigheid van het team van HetSchoolvoorbeeld.nl

Nadere informatie

Capitec Bank verbetert de klantbeleving met het digitaal content management systeem van Scala

Capitec Bank verbetert de klantbeleving met het digitaal content management systeem van Scala Capitec Bank verbetert de klantbeleving met het digitaal content management systeem van Scala Elektronisch wachtrijbeheer gecombineerd met digital signage verhoogt de klanttevredenheid en verbetert de

Nadere informatie

Bazoon PREMIUM. Inbound Marketing. Bazoon SERVICES

Bazoon PREMIUM. Inbound Marketing. Bazoon SERVICES Bazoon PREMIUM Inbound Marketing Bazoon SERVICES Inbound Marketing meer traffic, meer leads, meer klanten Bedrijven zoeken naar meer efficiency en effectiviteit in marketing. Er is een verschuiving waar

Nadere informatie

Whitepaper De kansen van Narrowcasting

Whitepaper De kansen van Narrowcasting Whitepaper De kansen van Narrowcasting voor gemeenten Het doel van deze whitepaper is het beschrijven van de ontwikkelingen, kansen en mogelijkheden van Narrowcasting ofwel beeldschermcommunicatie voor

Nadere informatie

Hieronder vind u alle aangeboden pakketten. Alle pakketten zijn exclusief domein registratie. Alle prijzen die u hieronder vind zijn incl. BTW.

Hieronder vind u alle aangeboden pakketten. Alle pakketten zijn exclusief domein registratie. Alle prijzen die u hieronder vind zijn incl. BTW. 1 Hieronder vind u alle aangeboden pakketten. Alle pakketten zijn exclusief domein registratie. Alle prijzen die u hieronder vind zijn incl. BTW. Domeinnaam registratie: Prijs 29,- excl. Administratie

Nadere informatie

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v04 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v04 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v04 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM PixioDisplay: Mobiele display met LCD scherm! Ideaal voor beurzen, presentaties, winkels en meer EENVOUDIG TE PLAATSEN EN MAKKELIJK

Nadere informatie

Communicatie op de Smart Admirror

Communicatie op de Smart Admirror Wie is Admirror? Admirror creëert innovatieve communicatie en interactie door middel van slimme spiegels. Gevestigd in Valkenburg aan de Geul sinds 2010 De spiegel, genaamd Smart Admirror wordt ontwikkeld

Nadere informatie

V 3.0. Handleiding Glashart Media Android applicatie

V 3.0. Handleiding Glashart Media Android applicatie V 3.0 Handleiding Glashart Media Android applicatie Alle mogelijkheden van de Glashart Media app:* - Een persoonlijk overzicht: het 'dashboard' - Meerdere Set-Top boxen kunnen gekoppeld worden (woonkamer,

Nadere informatie

INTUÏTIEVE EN OP MAAT GEMAAKTE IPTV SOFTWARE. Blijf altijd en op elk device in verbinding met uw klanten

INTUÏTIEVE EN OP MAAT GEMAAKTE IPTV SOFTWARE. Blijf altijd en op elk device in verbinding met uw klanten INTUÏTIEVE EN OP MAAT GEMAAKTE IPTV SOFTWARE Blijf altijd en op elk device in verbinding met uw klanten FLOWR - IPTV Flowr gaat verder dan alle andere entertainment oplossingen: het transformeert elk scherm

Nadere informatie

Introductie in gebruik van Tablets & Smartphones. Inisiatip 16 november 2014

Introductie in gebruik van Tablets & Smartphones. Inisiatip 16 november 2014 Introductie in gebruik van Tablets & Smartphones Inisiatip 16 november 2014 Agenda Tablets & smartphones: wat is het precies? Veiligheid & Privacy Alles over apps Vraag maar raak http://youtu.be/itumo7vll0m

Nadere informatie

Easyfix textielframe. met beeldscherm

Easyfix textielframe. met beeldscherm Easyfix textielframe met beeldscherm Flexibel en informatief Een revolutionaire manier van presenteren, simpel verwisselbare visuals in combinatie met een geïntegreerd beeldscherm voor informatieve productpresentaties.

Nadere informatie

Historie. Introductie van de innovatieve Internet Control Station

Historie. Introductie van de innovatieve Internet Control Station Historie Opgericht in Nederland, introductie van het KlikAanKlikUit systeem Ook te koop in andere Europese landen (o.a. Spanje, Italië, België) Uitgeroepen tot Beste koop door de Consumentenbond Introductie

Nadere informatie

Snel & eenvoudig online. Brochure

Snel & eenvoudig online. Brochure Snel & eenvoudig online Brochure Wat is het? Laat ons u geheel vrijblijvend een voorstel doen voor uw nieuwe professionele website Het bouwen van een website is belangrijk, maar een goede website heeft

Nadere informatie

Hoe werkt Drostenburg met Social Schools een nieuwe manier om met ouders te communiceren

Hoe werkt Drostenburg met Social Schools een nieuwe manier om met ouders te communiceren Hoe werkt Drostenburg met Social Schools een nieuwe manier om met ouders te communiceren Wat gaan we doen : Introductie film social schools (you tube) hoe we ouders hebben geïnformeerd op een algemene

Nadere informatie

Tarieven Adverteren. RTV Focus Zwolle

Tarieven Adverteren. RTV Focus Zwolle Tarieven Adverteren RTV Focus Zwolle P3. Wat is RTV Focus Zwolle? P4. Banners op nieuwssite P5. Nieuwspagina P6. Homepagina P7. Video commercial P9. Wekelijkse nieuwsupdate Zwolle P10. Radiocommercial

Nadere informatie

Mi Light. Gebruiksaanwijzing. WiFi Module. Model nr.: ibox2

Mi Light. Gebruiksaanwijzing. WiFi Module. Model nr.: ibox2 Mi Light Gebruiksaanwijzing WiFi Module Model nr.: ibox2 Configuratie van de MiLight Wifi ibox Module Allereerst, hartelijk dank voor uw aankoop! Deze handleiding beschikt over alle informatie omtrent

Nadere informatie

Voor meer informatie over homedna verwijzen wij u naar onze website www.homedna.nl pag. 1

Voor meer informatie over homedna verwijzen wij u naar onze website www.homedna.nl pag. 1 HomeDNA maakt de marketing, verkoop en/of verhuur van uw nieuwbouwprojecten effectiever en efficiënter. Alle partijen en processen bij elkaar in een enkel platform. Vanaf voor start verkoop en/of verhuur

Nadere informatie

Het Nieuwe Winkelen. mobiel sociaal lokaal

Het Nieuwe Winkelen. mobiel sociaal lokaal Het Nieuwe Winkelen mobiel sociaal lokaal Het nieuwe winkelen van de consument Filmpje Het Nieuwe Winkelen Winkelen is van alle tijden. Maar de manier waarop een klant zijn aankopen doet verandert. De

Nadere informatie

Raceroom Benelux Wij brengen het circuit naar u!

Raceroom Benelux Wij brengen het circuit naar u! Raceroom Benelux Wij brengen het circuit naar u! Memorabele Evenementen! De interesse in de motorsport verbindt mensen wereldwijd. Met de RaceRoom haalt u wereld beroemde race circuits, werkelijke motorgeluiden

Nadere informatie

Digitale gastvrijheid heet Sentido. Bewegwijzering en informatievoorziening

Digitale gastvrijheid heet Sentido. Bewegwijzering en informatievoorziening Digitale gastvrijheid heet Sentido Bewegwijzering en informatievoorziening EFFICIENTE ROOM BOOKING Sentido maakt het mogelijk om efficiënt gebruik te maken van vergaderruimtes, kantoren en flexplekken.

Nadere informatie

Visie en missie 2014. Korte Historie

Visie en missie 2014. Korte Historie Visie en missie 2014 Korte Historie Na maanden voorbereiding heeft in juni 2013 de lancering van de website www.mooisteenwijkerland.nl plaatsgevonden. Gelijktijdig is het Facebook account opgestart. Vanaf

Nadere informatie

Nieuw relatiemanagement- SCRM. Bestaande communities. Doelstellingen en strategie

Nieuw relatiemanagement- SCRM. Bestaande communities. Doelstellingen en strategie Nieuw relatiemanagement- SCRM 1 Social media audit Bestaande communities Doelgroep Doelstellingen en strategie Bestaande online communities Op welke social Media is het bedrijf Proximus reeds aanwezig?

Nadere informatie

Dienstenpakketten Overzicht. www.renthousevastgoed.nl

Dienstenpakketten Overzicht. www.renthousevastgoed.nl Dienstenpakketten Overzicht www.renthousevastgoed.nl Inhoud Introductie Dienstenpakketten Verhuur Supportpakket Bemiddelingspakket Compleet Verhuurpakket Compleet Beheer- en Verhuurpakket Tarieven Overzicht

Nadere informatie

MakelaarsTV.com, dynamische etalagepresentatie met een unieke Realworks koppeling

MakelaarsTV.com, dynamische etalagepresentatie met een unieke Realworks koppeling MakelaarsTV.com, dynamische etalagepresentatie met een unieke Realworks koppeling Introductie Introductie van MakelaarsTV.com Voorbeelden van lay-outs Bedankt voor uw interesse in de diensten van MakelaarsTV.com.

Nadere informatie

ESSAY. Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay. Lexington Baly 1592180

ESSAY. Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay. Lexington Baly 1592180 ESSAY Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay Lexington Baly 1592180 Seminar: Dream Discover Do Essay Docent: Rob van den Idsert Effectief gebruik

Nadere informatie

Tarieven en aanleverspecificaties

Tarieven en aanleverspecificaties Tarieven en aanleverspecificaties 09-10-2014 Bereik uw doelgroep optimaal met 1Limburg 1Limburg is de unieke krachtenbundeling van L1 en Media Groep Limburg. De app en website van 1Limburg brengen alle

Nadere informatie

HET LICHT OP WEBHOSTING EN WEBSITE- SUPPORT

HET LICHT OP WEBHOSTING EN WEBSITE- SUPPORT HET LICHT OP WEBHOSTING EN WEBSITE- SUPPORT Webhosting Kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid staan voor ons op de eerste plaats. Daarom bieden we voor onze klanten de meest kwalitatieve en betrouwbare

Nadere informatie

Animation. Info-animation Explanimation MARKETING & COMMUNICATIE - DIGITALE VORMGEVING JANUARI 2013

Animation. Info-animation Explanimation MARKETING & COMMUNICATIE - DIGITALE VORMGEVING JANUARI 2013 Animation Info-animation Explanimation 1 Promo Opdracht Animatie Promo In de vorige periode heb je voor Promo.nl 2 x een banner gemaakt. Verwerk de twee banners in een animatie in Photoshop. De animatie

Nadere informatie

UNIT4 Multivers Extended Websolutions

UNIT4 Multivers Extended Websolutions UNIT4 Multivers Extended UNIT4 Multivers Extended Websolutions Flexfronted en themawebshops Webshops zijn als het ware een visitekaart van uw bedrijf. De wensen omtrent de grafische vormgeving zijn zo

Nadere informatie

Privacy Statement van Wammes Financiële Planning en Assurantiën BV. We gaan altijd vertrouwelijk met uw gegevens om

Privacy Statement van Wammes Financiële Planning en Assurantiën BV. We gaan altijd vertrouwelijk met uw gegevens om Privacy Statement van Wammes Financiële Planning en Assurantiën BV We gaan altijd vertrouwelijk met uw gegevens om Wammes Financiële Planning en Assurantiën BV (beter bekend als WammesBV) heeft als kernactiviteit

Nadere informatie

saleskit digitale mogelijkheden LINDA.

saleskit digitale mogelijkheden LINDA. saleskit digitale mogelijkheden LINDA. ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD MET EEN KNIPOOG PROFIEL LINDA. biedt vrouwen met LINDAmagazine.nl,

Nadere informatie

privacy- & cookieverklaring

privacy- & cookieverklaring privacy- & cookieverklaring BEDRIJFSGEGEVENS Art of Design BV Boterbloem 57 1191 TN Ouderkerk aan de Amstel +31 (0)6 250 80 307 info@artofdesign.nl www.artofdesign.nl KvK 33304494 BTW NL8072.76.297.B01

Nadere informatie

Digitalisering van een familiebedrijf.

Digitalisering van een familiebedrijf. Digitalisering van een familiebedrijf. Geschreven in september 2014, onder webshop. De opdracht Gassan Diamonds is al bijna zeventig jaar een begrip op het gebied van diamanten en juwelen. Met winkels

Nadere informatie