WOZ-TAXATIERAPPORT. Kerkewal 40, 8401 CH Gorredijk. w.p.d

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WOZ-TAXATIERAPPORT. Kerkewal 40, 8401 CH Gorredijk. w.p.d. 01-01-2010"

Transcriptie

1 WOZ-TAXATIERAPPORT Kerkewal 40, 8401 CH Gorredijk w.p.d Leenstra Taxaties O.G., Ganzenweide 31, 8446 KR Heerenveen, mobiel: , tel: , fax: Beëdigd en Register Makelaar-Taxateur (RT & RMT) Vastgoedcert. Kamer BV, Wonen/MKB en WOZ K.v.K. Leeuwarden nr , Rabobank

2 TAXATIERAPPORT conform Wet WOZ - belastingjaar Waardepeildatum Dossier: 2011WOZ8401CH40 Algemeen De gemeente Opsterland heeft Leenstra Taxaties O.G., Ganzenweide 31, 8446 KR Heerenveen in deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer C.R. Leenstra, register makelaar/taxateur van onroerende zaken en gediplomeerd WOZ-taxateur, wonende te Heerenveen, aangezocht als deskundige ter bepaling van de waarde in het economische verkeer van de onroerende zaak Kerkewal 40 te Gorredijk (gemeente Opsterland). De waardebepaling De taxatie is verricht in het kader van de uitvoering van de Wet waardering onroerende zaken (hierna: Wet WOZ). In dit kader is hoofdstuk III van de Wet WOZ van belang. Op grond van dit hoofdstuk worden regels gesteld op grond waarvan onroerende zaken moeten worden afgebakend (artikel 16 Wet WOZ) alsmede regels die aangeven hoe de waarde van de afgebakende onroerende zaken moet worden bepaald (artikel 17 Wet WOZ). Objectafbakening Alvorens tot een waardebepaling te kunnen komen, dient de onroerende zaak te worden afgebakend met inachtneming van het bepaalde in artikel 16 Wet WOZ. Dit artikel luidt als volgt: Voor de toepassing van de wet wordt als één onroerende zaak aangemerkt: a. een gebouwd eigendom; b. een ongebouwd eigendom; c. een gedeelte van een in onderdeel a of onderdeel b bedoeld eigendom dat blijkens zijn indeling is bestemd om als een afzonderlijk geheel te worden gebruikt; d. een samenstel van twee of meer van de in onderdeel a of onderdeel b bedoelde eigendommen of in onderdeel c bedoelde gedeelten daarvan die bij dezelfde belastingplichtige in gebruik zijn en die, naar de omstandigheden beoordeeld, bij elkaar behoren; e. een geheel van twee of meer van de in onderdeel a of onderdeel b bedoelde eigendommen, of in onderdeel c bedoelde gedeelten daarvan, of in onderdeel d bedoelde samenstellen, dat naar de omstandigheden beoordeeld één terrein vormt bestemd voor verblijfsrecreatie en dat als zodanig wordt geëxploiteerd; f. het binnen de gemeente gelegen deel van een in onderdeel a of onderdeel b bedoeld eigendom, van een in onderdeel c bedoeld gedeelte daarvan of van een in onderdeel d bedoeld samenstel of van een in onderdeel e bedoeld geheel. Het WOZ object bestaat uit een samenstel van gebouwd en ongebouwd eigendom waarbij sprake is van één eigenaar en één gebruiker. Object: 2011WOZ8401CH40 pagina Paraaf Taxateur:

3 Beschrijving van de onroerende zaak Het betreft een vrijstaande semibungalow met aangebouwde garage. De woning met tuin rondom en achtertuin op het noordoosten is staande en gelegen Kerkewal 40 te Gorredijk, binnen de bebouwde kom, met aan de uitkijkend over de compagnonsfeart. Aan de achterzijde grenzend aan een schuur, voorheen behorende bij Kerkewal 43 en daarachter bedrijvigheid (o.a. De Jong - Hot water tanks). Bouwjaar hoofdgebouw Materiaal Staat van onderhoud Ligging : Circa 1979 : Het betreft een vrijstaande zweeds houtskeletbouw woning met stenen buitenmuren, betonnen b.g. vloer, houten verdiepingsvloeren en een zadeldak gedekt met pannen. : Algemeen Voldoende (gedateerde inrichting) Dak Voldoende tot goed Gevel Voldoende tot goed Kozijnen Voldoende tot goed Schilderwerk Voldoende Bijgebouwen Voldoende : Gelegen aan klinkerweg, grenzend aan de compagnonsfeart (Turfroute). De achtertuin is gelegen op het Noord-Oosten. De belendingen zijn woningen van diverse grootte en bouwjaren. Aan de achterzijde in de noordwest richting bedrijventerrein (o.a. De Jong - Hot water tanks), in de noordoost richting woningen. Bijgebouwen : Aangebouwde garage met plat dak bj ca 1979 (ca 3,5 x 9,5 = 33 m2) Kadastrale situatie De onroerende zaak is kadastraal bekend gemeente Gorredijk, sectie C, perceel 2249, groot circa 5 are en 25 centiare (525 m2) foto cyclomedia: Object: 2011WOZ8401CH40 pagina Paraaf Taxateur:

4 Luchtfoto situatie ter plaatse: Rood = nr. 40, Geel = nr. 42 ((Geel = 42) Groen = nr. 43 Object: 2011WOZ8401CH40 pagina Paraaf Taxateur:

5 Het waardebegrip Op grond van het bepaalde in artikel 17, lid 1, Wet WOZ wordt aan de onroerende zaak een waarde toegekend. Op grond van het bepaalde in artikel 17, lid 2, wet WOZ wordt de waarde bepaald op de waarde die aan de onroerende zaak dient te worden toegekend, indien de volle en onbezwaarde eigendom daarvan zou kunnen worden overgedragen en de verkrijger de zaak in de staat waarin die zich bevindt, onmiddellijk en in volle omvang in gebruik zou kunnen nemen. Op grond van de heersende jurisprudentie op het gebied van de Wet WOZ is die waarde de prijs die bij een zorgvuldig voorbereide verkoop aan de meest biedende gegadigde kan worden gerealiseerd, waarbij die gegadigde het gekochte onmiddellijk en in volle omvang in gebruik kan nemen. Artikel 17, lid 3, Wet WOZ bepaalt dat in afwijking van het tweede lid de waarde van een onroerende zaak, voor zover die niet tot woning dient, en met uitzondering van onroerende zaken die zijn ingeschreven in een van de ingevolge de Monumentenwet 1988 vastgestelde registers van beschermde monumenten, wordt bepaald op de vervangingswaarde, indien dit leidt tot een hogere waarde dan die ingevolge het tweede lid. Daar de onderhavige onroerende zaak tot woning dient, is het bepaalde van artikel 17, lid 3, Wet WOZ niet van toepassing, zodat in onderhavige situatie de waarde in het economische verkeer is bepaald. Waardepeildatum en toestanddatum Op grond van het bepaalde in artikel 18, lid 1, Wet WOZ wordt de waarde van een onroerende zaak bepaald naar de waarde die de zaak op de waardepeildatum heeft naar de staat waarin de zaak op die datum verkeert. Artikel 18, lid 2, Wet WOZ bepaalt dat de waardepeildatum één jaar voor het begin van het tijdvak, waarvoor de waarde wordt vastgesteld, ligt. Het tijdvak waarvoor de waarde wordt bepaald vangt aan op 1 januari Op grond van artikel 18, lid 3, wordt, in afwijking in zoverre van artikel 18, eerste lid, de waarde bepaald naar de staat van die zaak bij het begin van het tijdvak. Gelet op het voorgaande is de aan de waardebepaling ten grondslag liggende waardepeildatum 1 januari 2010 naar de staat van de onroerende zaak op 1 januari Bijzonderheden Bij de waardebepaling is ervan uitgegaan dat zich in de bodem geen mogelijk voor het milieu schadelijke stoffen bevinden. (onderzoek via Bodemloket provincie Friesland, digitale informatie over mogelijk verontreinigde locaties) Onderzoek Naast opname vanaf de openbare weg op 1 september 2011 en inpandige opname op 16 juni 2008 beoordeelde de taxateur de volgende stukken: 1. Objectinformatie van de vergelijkingsobjecten; 2. Uitspraak op het bezwaarschrift; 3. Taxatieverslagen van de vergelijkingsobjecten; 4. Verkoopcijfers ter plaatse; 5. Situatie ter plaatse n.a.v. de opmerkingen dhr. Koster op de hoorzitting; 6. Bodemloket provincie Friesland (bodemgesteldheid). Object: 2011WOZ8401CH40 pagina Paraaf Taxateur:

6 Getaxeerde WOZ-waarde Met inachtneming van het voorgaande heeft ondergetekende voor de onderhavige onroerende zaak een waarde in het economische verkeer per waardepeildatum 1 januari 2010 en naar de toestand op 1 januari 2010 bepaald van ,-- zegge tweehonderdvijfenzestigduizend euro Taxatieopbouw Kavelwaarde circa 525 m ,-- Waarde hoofdgebouw circa 511 m 3 (bruto maatvoering) ,-- Waarde bijgebouwen Aangebouwde garage (33 m2) ,-- Totaal ,-- Bovenstaande taxatieopbouw is als hulpmiddel gebruikt bij het bepalen van de waarde in het economische verkeer van de onderhavige onroerende zaak. Aan de afzonderlijke waardecomponenten kan derhalve geen zelfstandige betekenis worden toegekend. Referentieverkopen Voornoemde waarde in het economische verkeer is getoetst aan binnen de gemeente voor vergelijkbare onroerende zaken gerealiseerde verkoopprijzen. In dit kader wordt in het bijzonder verwezen naar de volgende verkochte onroerende zaken. (Meer info op de vervolgbladzijden). - Kerkewal 43, Gorredijk VKC , Kerkewal 42, Gorredijk VKC , Kerkewal 62, Gorredijk VKC , Object: 2011WOZ8401CH40 pagina Paraaf Taxateur:

7 Kerkewal 43 Gorredijk Type Vrijstaand Bouwjaar Circa 1987 Inhoud 535 m 3 Kaveloppervlakte. 500 m 2 Bijgebouw(en) Berging aangebouwd 15 m2, houten tuinhuis 10 m2 Verkoopdatum Verkoopprijs: ,-- Bijzonderheden: Betreft een traditioneel gebouwde vrijstaande woning, iets nieuwer, intern gedateerde staat (1987, bij verkoop), geen garage bij aankoop (wordt momenteel houten garage/schuur bijgebouwd). Dezelfde ligging als nr. 40 t.a.v. de achtergelegen bedrijvigheid. Foto referentieobject: Kerkewal 42 Gorredijk Type Vrijstaand Bouwjaar 1920 Inhoud 320 m3 Kaveloppervlakte. 156 m2 Bijgebouw(en) Berging/schuur 25 m2 Verkoopdatum Verkoopprijs: ,-- Bijzonderheden: Ruim kleinere oudere woning op veel kleinere kavel. Intern gemoderniseerd circa Dezelfde ligging als nr. 40 t.a.v. de achtergelegen bedrijvigheid. Geen garage. Foto referentieobject: Object: 2011WOZ8401CH40 pagina Paraaf Taxateur:

8 Kerkewal 62 Gorredijk Type Vrijstaand Bouwjaar 1980 Inhoud 625 m 3 Kaveloppervlakte. 791 m 2 Bijgebouw(en) Garage 32 m2 Verkoopdatum Verkoopprijs: ,-- Bijzonderheden: Vergelijkbaar qua bouwjaar en ligging t.a.v. de compagnonsfeart. Aan de achterzijde hetzelfde bedrijventerrein ( gelegen naast tuincentrum en opslagruimte). Grotere woning op grotere kavel, intern ook gedateerd bij verkoop. Foto referentieobject: Verantwoording Ondergetekende aanvaardt ten aanzien van de inhoud van dit rapport geen verantwoordelijkheid jegens anderen dan de opdrachtgever. Tevens verklaart ondergetekende niet in dienstbetrekking te staan van de gemeente Opsterland, noch op enigerlei andere wijze verbonden te zijn aan de gemeente Opsterland. Aldus gedaan te goeder trouw, naar beste kennis en wetenschap, Heerenveen, 1 september 2011 Leenstra Taxaties OG C.R. (René) Leenstra RT & RMT Register (en beëdigd) Makelaar-Taxateur van onroerende zaken, Ingeschreven in Vastgoedcert. Kamer wonen/mkb registratienummer RMT en Vastgoedcert. kamer Bedrijfs Vastgoed registratienummer BV Gediplomeerd en Register WOZ-taxateur Vastgoedcert. WOZ Lid VBO, Lid sociëteit EBT - Experts in Valuation Bijlage: Rekenkundige Matrix vergelijk VKC Object: 2011WOZ8401CH40 pagina Paraaf Taxateur:

9 Matrix analyse verkoopcijfers referentie VKC vs WOZ-object Kerkewal 40, Gorredijk. Koopsom Kerkewal 43, Gorredijk Grondstaffel Kavel 500 m2 x 225 = Berging 15 m2 x 150 = Tuinhuis 10 m2 x 50 = Waarde toe te kennen woongebouw: Bruto inhoud 500 m Hoofdbouw 500 aanbouw Gemiddelde m3 prijs 322 Koopsom Kerkewal 42, Gorredijk Grondstaffel Kavel 156 m2 x 250 = Berging 25 m2 x 150 = Waarde toe te kennen woongebouw: Bruto inhoud 320 m3 Hoofdbouw 320 aanbouw Gemiddelde m3 prijs 387 Koopsom Kerkewal 62, Gorredijk Grondstaffel Kavel 791 m2 x 179 = Garage 32 m2 x 300 = m2 x = Waarde toe te kennen woongebouw: Bruto inhoud 625 m Hoofdbouw 625 aanbouw Gemiddelde m3 prijs 302 Totaal gemiddelde m3 prijs referentiepanden (correctie grootte) (correctie luxe, bouwwijze, bouwjaar) % % 273 Kerkewal 43, Gorredijk % % 279 Kerkewal 42, Gorredijk % % 282 Kerkewal 62, Gorredijk Kerkewal 40, Gorredijk Berekende WOZ o.b.v. ref V.K.C. Grondstaffel Kavel 525 m2 x 219 = Garage 33 m2 x 300 = Hoofdgebouw 511 m3 x Waarde op basis vergelijk VKC referentiepanden: Object: 2011WOZ8401CH40 pagina Paraaf Taxateur:

Taxatierapport. Zuid-Schalkwijkerweg 12 te 2034 JE Haarlem

Taxatierapport. Zuid-Schalkwijkerweg 12 te 2034 JE Haarlem Taxatierapport Zuid-Schalkwijkerweg 12 te 2034 JE Haarlem Tiede de Boer Heemstede, januari 2013 2 Inhoudsopgave Opdracht... 3 Kadastrale gegevens... 4 Bestemmingsplan... 5 Omschrijving... 6 Milieugegevens

Nadere informatie

ECLI:NL:RBSHE:2007:BC1229

ECLI:NL:RBSHE:2007:BC1229 ECLI:NL:RBSHE:2007:BC1229 Instantie Datum uitspraak 11-12-2007 Datum publicatie 07-01-2008 Rechtbank 's-hertogenbosch Zaaknummer AWB 06/2511, AWB 06/2530 Rechtsgebieden Bijzondere kenmerken Inhoudsindicatie

Nadere informatie

Gemeentelijk WOZ-rapport

Gemeentelijk WOZ-rapport Gemeentelijk WOZ-rapport Adres Adres 8 en woonplaats KLEISTAD Gemeente Wijk Centrum Vogelenbuurt Bouwkundig Objectstatus Object in gebruik Bouwjaar(klasse) 1978 Inhoud (m3) 340 bruto Gebruiksoppervlak

Nadere informatie

: NRVT: RT 521380868. DOEL Het verkrijgen van informatie en waardebepaling ten behoeve van voorgenomen aankoop van de woning.

: NRVT: RT 521380868. DOEL Het verkrijgen van informatie en waardebepaling ten behoeve van voorgenomen aankoop van de woning. TAXATIERAPPORT OPDRACHTGEVER Naam Adres Postcode en plaats Telefoon E-mail TAXATEUR Naam Iman Verhelst Registraties Vastgoedcert RMT V668886248 NRVT RT 521380868 Naam kantoor De Koopmakelaar Adres kantoor

Nadere informatie

Taxatierapport. Taxatierapport Moerdijkregeling. Ter bepaling van de marktwaarde per 1 januari 2013 van:

Taxatierapport. Taxatierapport Moerdijkregeling. Ter bepaling van de marktwaarde per 1 januari 2013 van: Taxatierapport Ter bepaling van de marktwaarde per 1 januari 2013 van: Object: te Moerdijk AKKOORD BURGEMEESTER: DATUM: Pagina 1 van 21 INHOUDSOPGAVE 1 OPDRACHT...

Nadere informatie

ECLI:NL:GHARN:2007:AZ6619

ECLI:NL:GHARN:2007:AZ6619 ECLI:NL:GHARN:2007:AZ6619 Instantie Gerechtshof Arnhem Datum uitspraak 04-01-2007 Datum publicatie 19-01-2007 Zaaknummer 06-00066 Rechtsgebieden Belastingrecht Bijzondere kenmerken Hoger beroep Inhoudsindicatie

Nadere informatie

TAXATIERAPPORT. Landschapsinvesteringsregeling voor de locatie aan de Provincialeweg 5-7 te Westerhoven

TAXATIERAPPORT. Landschapsinvesteringsregeling voor de locatie aan de Provincialeweg 5-7 te Westerhoven TAXATIERAPPORT Landschapsinvesteringsregeling voor de locatie aan de Provincialeweg 5-7 te Westerhoven Opdrachtgever De heer W.H.G. van Beek Provincialeweg 7 5563 AG WESTERHOVEN T 040 202 14 46 ZLTO Vastgoed

Nadere informatie

Taxatierapport voor gebouwde onroerende zaken

Taxatierapport voor gebouwde onroerende zaken Taxatierapport voor gebouwde onroerende zaken Stationsstraat 19, WOZDORP Opdrachtgever : Gemeente Vaardig Inzake : Vaststelling van de waarde in het economische verkeer per 1 januari 2003 overeenkomstig

Nadere informatie

ECLI:NL:RBDOR:2012:BW6731

ECLI:NL:RBDOR:2012:BW6731 ECLI:NL:RBDOR:2012:BW6731 Instantie Rechtbank Dordrecht Datum uitspraak 22-05-2012 Datum publicatie 29-05-2012 Zaaknummer AWB 11/330 Rechtsgebieden Bijzondere kenmerken Inhoudsindicatie Belastingrecht

Nadere informatie

Taxatieverslag Woning

Taxatieverslag Woning Taxatieverslag Woning Locatie woning Boostenstraat Huisnummer 35 6412 ZS WOZ-Objectnummer 91700075954 Toestandspeildatum: 01-01-2016 Indien sprake is van een aan- of verbouwing in 2016 is de toestandspeildatum

Nadere informatie

ECLI:NL:RBAMS:2016:8488

ECLI:NL:RBAMS:2016:8488 ECLI:NL:RBAMS:2016:8488 Instantie Rechtbank Amsterdam Datum uitspraak 28-11-2016 Datum publicatie 04-01-2017 Zaaknummer AWB - 16 _ 264 Rechtsgebieden Bijzondere kenmerken Inhoudsindicatie Bestuursrecht

Nadere informatie

ECLI:NL:RBHAA:2006:AY3847

ECLI:NL:RBHAA:2006:AY3847 ECLI:NL:RBHAA:2006:AY3847 Instantie Rechtbank Haarlem Datum uitspraak 10-07-2006 Datum publicatie 02-08-2006 Zaaknummer 05/5763 Rechtsgebieden Bijzondere kenmerken Inhoudsindicatie Belastingrecht Eerste

Nadere informatie

Model taxatieverslag woningen dat is opgenomen in de bijlage bij deze regeling.

Model taxatieverslag woningen dat is opgenomen in de bijlage bij deze regeling. Artikel Het in bijlage 4 van de Uitvoeringsregeling instructie waardebepaling Wet waardering onroerende zaken opgenomen Model taxatieverslag woningen wordt vervangen door het Model taxatieverslag woningen

Nadere informatie

Taxatieverslag Woning

Taxatieverslag Woning Taxatieverslag Woning Locatie woning Huisnummer 59 3533 JH Locatieomschrijving WOZ-Objectnummer 34400086775 Waardepeildatum: 01-01-2017 Toestandspeildatum: 01-01-2017 Indien sprake is van een aan- of verbouwing

Nadere informatie

Model Taxatieverslag Woningen

Model Taxatieverslag Woningen Model Taxatieverslag Woningen Locatie woning Straatnaam Huisnummer Postcode Woonplaats * 1 Foto getaxeerde woning WOZ-objectnummer Waardepeildatum 1 januari 20.. Toestandspeildatum 1 januari 20.. Vastgestelde

Nadere informatie

gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders;

gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders; Agendanummer: 6 Vergadering: 8 november 2012 De raad van de gemeente Winsum; gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders; gelet op artikel 221 van de Gemeentewet; b e s l u i t

Nadere informatie

VERORDENING op de heffing en de invordering van belastingen op

VERORDENING op de heffing en de invordering van belastingen op VERORDENING op de heffing en de invordering van belastingen op roerende woon- en bedrijfsruimten 2006 Wetstechnische informatie Gegevens van de regeling Overheidsorganisatie Officiële naam regeling Citeertitel

Nadere informatie

ECLI:NL:RBGRO:2006:AY6444

ECLI:NL:RBGRO:2006:AY6444 ECLI:NL:RBGRO:2006:AY6444 Instantie Rechtbank Groningen Datum uitspraak 06-07-2006 Datum publicatie 17-08-2006 Zaaknummer AWB 05/1571 Rechtsgebieden Bijzondere kenmerken Inhoudsindicatie Belastingrecht

Nadere informatie

gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders met nummer ; b e s l u i t :

gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders met nummer ; b e s l u i t : De raad van de gemeente Gooise Meren; gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders met nummer 305477; gelet op artikel 221 van de Gemeentewet; b e s l u i t : vast te stellen de volgende verordening:

Nadere informatie

Onderwerp: Verordening op de heffing en invordering van roerende woon- en bedrijfsruimten 2018

Onderwerp: Verordening op de heffing en invordering van roerende woon- en bedrijfsruimten 2018 Raadsbesluit Datum raadsvergadering Datum carrousel Raadsbesluitnummer Registratienummer Onderwerp: Verordening op de heffing en invordering van roerende woon- en bedrijfsruimten 2018 De raad van de gemeente

Nadere informatie

Verordening op de heffing en de invordering van belastingen op roerende woon- en bedrijfsruimten

Verordening op de heffing en de invordering van belastingen op roerende woon- en bedrijfsruimten Bijlage d behorend bij het besluit van de raad van de gemeente Nieuwkoop van 1 4 december 2017 en als zodanig gewaarmerkt door de griffier. Verordening op de heffing en de invordering van belastingen op

Nadere informatie

Herenstraat 84 en 84a te Voorhout.

Herenstraat 84 en 84a te Voorhout. Herenstraat 84 en 84a te Voorhout. Vrijblijvende aanbieding Geachte heer/mevrouw, In opdracht van familie Van der Ploeg, bemiddelen wij in de verkoop van de woonhuizen gelegen aan de Herenstraat 84 en

Nadere informatie

ECLI:NL:GHSHE:2015:1938

ECLI:NL:GHSHE:2015:1938 ECLI:NL:GHSHE:2015:1938 Instantie Datum uitspraak 28052015 Datum publicatie 22062015 Zaaknummer 1301076 Rechtsgebieden Bijzondere kenmerken Inhoudsindicatie Gerechtshof 'shertogenbosch Belastingrecht Hoger

Nadere informatie

gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders besluit :

gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders besluit : Nr. 10-. PURMEREND De raad van de gemeente Purmerend ; gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders gelet op artikel 221 van de Gemeentewet; besluit : vast te stellen de volgende

Nadere informatie

ECLI:NL:RBZWB:2014:7077

ECLI:NL:RBZWB:2014:7077 ECLI:NL:RBZWB:2014:7077 Instantie Datum uitspraak 10-10-2014 Datum publicatie 19-11-2014 Zaaknummer Rechtsgebieden Bijzondere kenmerken Inhoudsindicatie Rechtbank Zeeland-West-Brabant AWB-14_244 Belastingrecht

Nadere informatie

Verordening op de heffing en de invordering van belastingen op roerende woon- en bedrijfsruimten 2015

Verordening op de heffing en de invordering van belastingen op roerende woon- en bedrijfsruimten 2015 Verordening op de heffing en de invordering van belastingen op roerende woon- en bedrijfsruimten 2015 De raad van de gemeente Haarlem; gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders

Nadere informatie

Veelgestelde vragen. Veel gestelde vragen over de WOZ.

Veelgestelde vragen. Veel gestelde vragen over de WOZ. Veelgestelde vragen Veel gestelde vragen over de WOZ. 1. Wat is de Wet WOZ? 2. Wat is een WOZ-beschikking? 3. Hoe is de waarde op de beschikking tot stand gekomen? 4. Hoe worden de grenzen van mijn object

Nadere informatie

ECLI:NL:RBGRO:2006:AZ9227

ECLI:NL:RBGRO:2006:AZ9227 ECLI:NL:RBGRO:2006:AZ9227 Instantie Rechtbank Groningen Datum uitspraak 20-11-2006 Datum publicatie 23-02-2007 Zaaknummer AWB 06/372 Rechtsgebieden Bijzondere kenmerken Inhoudsindicatie Belastingrecht

Nadere informatie

gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders d.d.21 november 2017 ; b e s l u i t :

gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders d.d.21 november 2017 ; b e s l u i t : De raad van de gemeente Purmerend ; gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders d.d.21 november 2017 ; gelet op artikel 221 van de Gemeentewet; b e s l u i t : vast te stellen de

Nadere informatie

Verordening op de heffing en de invordering van belastingen op roerende woon- en

Verordening op de heffing en de invordering van belastingen op roerende woon- en Verordening op de heffing en invordering van belastingen op roerende woon- en bedrijfsruimten 2014 Status In werking Algemene informatie Deze verordening regelt de hoogte, de heffing en invordering van

Nadere informatie

TAXATIERAPPORT t Holland 1 te Reusel Bij VIV

TAXATIERAPPORT t Holland 1 te Reusel Bij VIV TAXATIERAPPORT t Holland 1 te Reusel Bij VIV Opdrachtgever: De heer J.A.P. Lavrijsen t Holland 1 5541 PK REUSEL ZLTO Vastgoed ing. J.M.J.M. van den Heuvel Register Makelaar - taxateur o.z. (RMT / RT) Kantoor

Nadere informatie

Uitspraak. is de aanslag onroerendezaakbelasting 2015 (OZB) vastgesteld op 433,78.

Uitspraak. is de aanslag onroerendezaakbelasting 2015 (OZB) vastgesteld op 433,78. Auteur: mr. R.T. Wiegerink Verschenen in: Belastingblad (BB), november 2018, BB 2018/434 Datum: 11 september 2018 Instantie: Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden Titel: Bij nieuwe WOZ-beschikking wegens onjuiste

Nadere informatie

Hoe wordt de WOZ-waarde vastgesteld?

Hoe wordt de WOZ-waarde vastgesteld? In dit document vindt u antwoorden op onderstaande vragen 1. Hoe wordt de WOZ-waarde vastgesteld? 2. Waarvoor wordt de WOZ-waarde gebruikt? 3. Taxatieverslag 4. Hoe wordt de waarde van mijn pand vastgesteld

Nadere informatie

GEMEENTEBLAD. Officiële publicatie van Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude VERORDENING BELASTINGEN OP ROERENDE WOON EN BEDRIJFSRUIMTEN 2015

GEMEENTEBLAD. Officiële publicatie van Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude VERORDENING BELASTINGEN OP ROERENDE WOON EN BEDRIJFSRUIMTEN 2015 VERORDENING BELASTINGEN OP ROERENDE WOON EN BEDRIJFSRUIMTEN 2015 De raad van de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude; Gezien het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 15 oktober

Nadere informatie

Taxatieverslag Woningen

Taxatieverslag Woningen Locatie woning Da Costastraat 94 H 1053 ZS Taxatieverslag Woningen WOZ-objectnummer 036300072828 Dagtekening taxatieverslag 03-09-2015 Waardepeildatum 01-01-2015 Toestandspeildatum 01-01-2015 Vastgestelde

Nadere informatie

ECLI:NL:GHARL:2016:1535

ECLI:NL:GHARL:2016:1535 ECLI:NL:GHARL:2016:1535 Instantie Datum uitspraak 01-03-2016 Datum publicatie 04-03-2016 Zaaknummer 15/00020 Formele relaties Rechtsgebieden Bijzondere kenmerken Inhoudsindicatie Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden

Nadere informatie

Sector : II Nr. : 66b. De raad van de gemeente Ferwerderadiel; gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders d.d. 29 november 2010, nummer

Sector : II Nr. : 66b. De raad van de gemeente Ferwerderadiel; gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders d.d. 29 november 2010, nummer Sector : II Nr. : 66b 8/66.10; De raad van de gemeente Ferwerderadiel; gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders d.d. 29 november 2010, nummer gelet op artikel 221 van de Gemeentewet; besluit:

Nadere informatie

HOOFDSTUK 2 WOZ-beschikking

HOOFDSTUK 2 WOZ-beschikking HOOFDSTUK 2 2.1 Waardevaststelling In de komt de eigenlijke waardevaststelling tot uitdrukking zoals die in hoofdstuk 4 van de Wet WOZ is geregeld. De Wet WOZ maakt een duidelijk onderscheid tussen waardebepaling

Nadere informatie

Te Koop Houttuinen 14 Dordrecht

Te Koop Houttuinen 14 Dordrecht Ooms Drechtsteden Bedrijfshuisvesting B.V. Spuiboulevard 4 3311 GR Dordrecht telefoon 078 614 43 33 fax 078 614 75 52 Te Koop Houttuinen 14 Dordrecht Te Koop Houttuinen 14 Dordrecht Algemeen In het hart

Nadere informatie

Vorige vastgestelde WOZ-waarde (waardepeildatum )

Vorige vastgestelde WOZ-waarde (waardepeildatum ) Locatie woning Huisnummer 339 1019 LG Taxatieverslag Woningen WOZ-objectnummer 036300495439 Dagtekening taxatieverslag 21-09-2016 Waardepeildatum 01-01-2016 Toestandspeildatum 01-01-2016 Vastgestelde WOZ-waarde

Nadere informatie

De Belastingsamenwerking Gouwe-Rijnland (BSGR) is een samenwerkingsverband op het gebied van belastingen tussen:

De Belastingsamenwerking Gouwe-Rijnland (BSGR) is een samenwerkingsverband op het gebied van belastingen tussen: WOZ-informatieavond Wat is de BSGR? Wet WOZ (Waardebepaling Onroerende Zaken) Waardebepaling Waarderingskamer Bestandsoptimalisatie Bezwaar/Beroep Contact De Belastingsamenwerking Gouwe-Rijnland (BSGR)

Nadere informatie

De Raad van Toezicht Rotterdam geeft de volgende uitspraak in de zaak van:

De Raad van Toezicht Rotterdam geeft de volgende uitspraak in de zaak van: Taxatie. Boedeltaxatie. Onjuiste taxatiewaarde. Klager en zijn ex-vrouw hebben beklaagde gevraagd om i.v.m. boedelscheiding hun woning te taxeren. Klager meent dat beklaagde als redelijk handelend taxateur

Nadere informatie

gezien het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 30 oktober 2013;

gezien het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 30 oktober 2013; De raad van de gemeente Opmeer; gezien het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 30 oktober 2013; gelet op het advies van de commissie Bestuurlijke Zaken en Verantwoording van 28

Nadere informatie

VERORDENING op de heffing en de invordering

VERORDENING op de heffing en de invordering VERORDENING op de heffing en de invordering van belastingen op roerende woon- en bedrijfsruimten 2012 Wetstechnische informatie Gegevens van de regeling Overheidsorganisatie Officiële naam regeling Citeertitel

Nadere informatie

Taxatieverslag Woningen

Taxatieverslag Woningen Locatie woning Waldenlaan Huisnummer 31 1093 NH Taxatieverslag Woningen WOZ objectnummer 036302647535 Dagtekening taxatieverslag 30 12 2016 Waardepeildatum 01 01 2016 Toestandspeildatum 01 01 2016 Vastgestelde

Nadere informatie

Uitspraak. FutD V-N Vandaag 2016/368 V-N 2016/ GERECHTSHOF ARNHEM - LEEUWARDEN. Afdeling belastingrecht Locatie Arnhem

Uitspraak. FutD V-N Vandaag 2016/368 V-N 2016/ GERECHTSHOF ARNHEM - LEEUWARDEN. Afdeling belastingrecht Locatie Arnhem ECLI:NL:GHARL:2016:701 Instantie Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden Datum uitspraak 26-01-2016 Datum publicatie 05-02-2016 Zaaknummer 15/00039 Formele relaties Eerste aanleg: ECLI:NL:RBGEL:2014:7592, Bekrachtiging/bevestiging

Nadere informatie

Onzorgvuldig en onvolledig taxatierapport. Ontvankelijkheid klager.

Onzorgvuldig en onvolledig taxatierapport. Ontvankelijkheid klager. Onzorgvuldig en onvolledig taxatierapport. Ontvankelijkheid klager. Klager wil een naast zijn woning gelegen strook grond aankopen. Hij bereikt met de eigenaar overeenstemming voor een koopsom van 17.000.

Nadere informatie

Verkoopbrochure. Adres gegevens: Haaksbergen Oude Boekeloseweg 114

Verkoopbrochure. Adres gegevens: Haaksbergen Oude Boekeloseweg 114 * Beld makelaars * Beldsweg 27-27 A * 7495 PH Ambt-Delden * Tel. 0547-292263 * Fax. 0547-292659 * Auto tel. 06-51158404 * Info@beldmakelaars.com * www.beldmakelaars.com Verkoopbrochure Adres gegevens:

Nadere informatie

Gemeenten in de fout: woningen op eigen grond niet vergelijkbaar met woningen op erfpachtgrond

Gemeenten in de fout: woningen op eigen grond niet vergelijkbaar met woningen op erfpachtgrond pagina 1 van 6 Gemeenten in de fout: woningen op eigen grond niet vergelijkbaar met woningen op erfpachtgrond Het hof s-gravenhage heeft beoordeeld dat een woning die gelegen is op eigen grond niet zonder

Nadere informatie

Koop bedrijfsruimte op Placotiweg 4-4A te Vianen

Koop bedrijfsruimte op Placotiweg 4-4A te Vianen Koop bedrijfsruimte op Placotiweg 4-4A te Vianen 660000 Aanbiedende partij: Connect Real Estate Email: info@connect-realestate.nl Telefoon: 030-265 09 09 Website: www.connect-realestate.nl Omschrijving

Nadere informatie

Verordening belastingen op roerende woon- en bedrijfsruimten 2018

Verordening belastingen op roerende woon- en bedrijfsruimten 2018 Verordening belastingen op roerende woon- en bedrijfsruimten 2018 De raad van de gemeente Rotterdam, gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 26 september 2017, raadsstuk

Nadere informatie

ECLI:NL:RBAMS:2016:8771

ECLI:NL:RBAMS:2016:8771 ECLI:NL:RBAMS:2016:8771 Instantie Rechtbank Amsterdam Datum uitspraak 23-12-2016 Datum publicatie 08-02-2017 Zaaknummer AMS 16 /805 Rechtsgebieden Bijzondere kenmerken Inhoudsindicatie Bestuursrecht Eerste

Nadere informatie

Wittenoordseweg 8, 3927 CE Renswoude. Vraagprijs 469.000,- k.k.

Wittenoordseweg 8, 3927 CE Renswoude. Vraagprijs 469.000,- k.k. Vraagprijs 469.000,- k.k. Kenmerken Vraagprijs : 469.000,00 Soort : Woonhuis Type woning : Vrijstaande woning Aantal kamers : 6 kamers waarvan 4 slaapkamer(s) Inhoud woning : 600 m 3 Perceel oppervlakte

Nadere informatie

ECLI:NL:RBARN:2012:BY4188

ECLI:NL:RBARN:2012:BY4188 ECLI:NL:RBARN:2012:BY4188 Instantie Rechtbank Arnhem Datum uitspraak 27-11-2012 Datum publicatie 27-11-2012 Zaaknummer AWB 12/1860 Rechtsgebieden Bijzondere kenmerken Inhoudsindicatie Belastingrecht Eerste

Nadere informatie

ECLI:NL:GHARN:2011:BT6229

ECLI:NL:GHARN:2011:BT6229 ECLI:NL:GHARN:2011:BT6229 Instantie Gerechtshof Arnhem Datum uitspraak 20-09-2011 Datum publicatie 30-09-2011 Zaaknummer 11-00247 Rechtsgebieden Bijzondere kenmerken Inhoudsindicatie Belastingrecht Hoger

Nadere informatie

Wernhoutseweg 75a. Wernhout

Wernhoutseweg 75a. Wernhout Wernhoutseweg 75a Wernhout Wernhoutseweg 75a, Wernhout Vraagprijs. 395.000,= k.k. FRAAIE HALFVRIJSTAANDE WONING MET LOODS OP RUIM PERCEEL Type woning : Halfvrijstaande woning. Bijgebouwen : Aanbouw, loods

Nadere informatie

Te Koop Bruchem Krangstraat 5 Vraagprijs : 995.000,- k.k Perceel : 25620 m² Woonopp : 200 m² Inhoud : ca. 700 m³ Bouwjaar : ca.

Te Koop Bruchem Krangstraat 5 Vraagprijs : 995.000,- k.k Perceel : 25620 m² Woonopp : 200 m² Inhoud : ca. 700 m³ Bouwjaar : ca. Te Koop Bruchem Krangstraat 5 Op een superlocatie met een prachtig uitzicht, bevindt zich deze boerderij Veldzicht met schuren, oprit, tuin, gras en bouwland op een groot perceel, aan de rand van het dorp

Nadere informatie

TAXATIERAPPORT LAAG WERVELD 6 TE BEUGEN GEMEENTE BOXMEER

TAXATIERAPPORT LAAG WERVELD 6 TE BEUGEN GEMEENTE BOXMEER TAXATIERAPPORT LAAG WERVELD 6 TE BEUGEN GEMEENTE BOXMEER Taxatierapport Varkenshouderij Laag Werveld 6 Beugen Op basis van de gecorrigeerde vervangingswaarde methode Opdrachtgever: Naam : De heer W.J.P.M.

Nadere informatie

Omslagenverordening Schieland en de Krimpenerwaard 2005

Omslagenverordening Schieland en de Krimpenerwaard 2005 ONTWERP De verenigde vergadering van Schieland en de Krimpenerwaard; op voordracht van de voorbereidingscommissie van 22 november 2004; gelet op de artikelen 110 en 113, eerste lid, van de Waterschapswet;

Nadere informatie

Wat is uw huis waard? DE WAARDE VAN UW ONROERENDE ZAAK

Wat is uw huis waard? DE WAARDE VAN UW ONROERENDE ZAAK Wat is uw huis waard? BELASTING 2005 DE WAARDE VAN UW ONROERENDE ZAAK inleiding Als eigenaar of gebruiker van een woning of een bedrijfspand betaalt u onroerende zaakbelasting, kortweg OZB. De hoogte van

Nadere informatie

Informatieavond Oegstgeest

Informatieavond Oegstgeest Informatieavond Oegstgeest Wat is de BSGR? Wet WOZ (Waardebepaling Onroerende Zaken) Aanslag en beschikking Waardebepaling en aanverwante zaken Waarderingskamer Oegstgeest cijfers Waarderingskamer 2015

Nadere informatie

TE KOOP. Bombaij 8 a K.K TD Doezum. Makelaardij van der Wier O.G.

TE KOOP. Bombaij 8 a K.K TD Doezum. Makelaardij van der Wier O.G. TE KOOP 595.000 K.K. Makelaardij van der Wier O.G. Provincialeweg 124 9865 AL Opende 0594-657401 info@makelaardijvanderwier.nl Bombaij 8 a 9863 TD Doezum Bombaij 8 a 9863 TD Doezum Inleiding Deze bijzondere

Nadere informatie

ECLI:NL:GHAMS:2011:BU1574 Gerechtshof Amsterdam Datum uitspraak Datum publicatie Zaaknummer 10/00336

ECLI:NL:GHAMS:2011:BU1574 Gerechtshof Amsterdam Datum uitspraak Datum publicatie Zaaknummer 10/00336 ECLI:NL:GHAMS:2011:BU1574 Instantie Gerechtshof Amsterdam Datum uitspraak 02-09-2011 Datum publicatie 26-10-2011 Zaaknummer 10/00336 Rechtsgebieden Bijzondere kenmerken Inhoudsindicatie Belastingrecht

Nadere informatie

T A X A T I E R A P P O R T

T A X A T I E R A P P O R T T A X A T I E R A P P O R T Taxatie van een object aan de Maliskampsestraat 61 te Rosmalen Eigenaar Opdrachtgever Maliskamp Holding BV Maliskampsestraat 61 5248 NR ROSMALEN Gemeente s-hertogenbosch Rapportnummer

Nadere informatie

Langeweg 11 Postbus AD Oud-Beijerland Tel: Fax: TE KOOP. Kwakscheweg LG Oud-Beijerland

Langeweg 11 Postbus AD Oud-Beijerland Tel: Fax: TE KOOP. Kwakscheweg LG Oud-Beijerland Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 TE KOOP Kwakscheweg 5 3261 LG Oud-Beijerland Algemeen Deze vrijstaande woning met ruime loods is door haar vrije ligging

Nadere informatie

- Kapershof 2 te Abbekerk -

- Kapershof 2 te Abbekerk - VRAAGPRIJS 249.500,- K.K. AANVAARDING IN OVERLEG Margit Nijboer Breed 34, 1621 KC Hoorn Telefoon: 0229 29 13 13 Mobiel: 06 51 52 95 46 Website: www.remax.nl/hoorn Email: margitnijboer@remax.nl K.v.K. 360.51.530

Nadere informatie

Leeuwarden Kwartelstraat 54

Leeuwarden Kwartelstraat 54 Leeuwarden Kwartelstraat 54 Op goede woonstand gelegen en nabij uitvalswegen, staat deze statige middenstandswoning. Deze verrassend ruime woning heeft de kenmerkende bouwstijlen van de jaren 30 en vele

Nadere informatie

DESKUNDIGENADVIES. Ondergetekende:

DESKUNDIGENADVIES. Ondergetekende: 1380.64-D3/gbr/i DESKUNDIGENADVIES Ondergetekende: ing. J.P.A.M. Broekmans RT RMT, registermakelaar-taxateur, verbonden aan Gloudemans, gevestigd Hintham 117c, 5246 AE Rosmalen, Postbus 455, 5240 AL Rosmalen

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland

Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland Koninginneweg 93, 3261 CB Oud-Beijerland Deze vrijstaande woning met inpandige garage is zeer fraai gelegen aan de hoofdader

Nadere informatie

Adviesrapport. Datum : 2 juli Opdrachtgever: Burgemeester en wethouders van de gemeente Barneveld Postbus AB Barneveld

Adviesrapport. Datum : 2 juli Opdrachtgever: Burgemeester en wethouders van de gemeente Barneveld Postbus AB Barneveld Adviesrapport Kenmerk : T6211 Datum : 2 juli 2012 Opdrachtgever: Burgemeester en wethouders van de gemeente Barneveld Postbus 63 3770 AB Barneveld Adviesrapport schade Kenmerk : T6736 Datum: 2 juli 2012

Nadere informatie

TE KOOP. : door middel van gevelkachels, warm water door middel van een boiler Voorzieningen

TE KOOP. : door middel van gevelkachels, warm water door middel van een boiler Voorzieningen TE KOOP Plaats: Bergeijk Adres: Borkelsedijk 19 Vraagprijs: 265.000,= k.k. Bouwkavel! Vrijstaande houten bungalow met houten bijgebouw gelegen op een riant perceel van 1.390 m². Het geheel verkeert in

Nadere informatie

ECLI:NL:GHAMS:2016:2782 Gerechtshof Amsterdam Datum uitspraak Datum publicatie Zaaknummer 15/00013

ECLI:NL:GHAMS:2016:2782 Gerechtshof Amsterdam Datum uitspraak Datum publicatie Zaaknummer 15/00013 ECLI:NL:GHAMS:2016:2782 Instantie Gerechtshof Amsterdam Datum uitspraak 23-06-2016 Datum publicatie 08-02-2017 Zaaknummer 15/00013 Formele relaties Rechtsgebieden Bijzondere kenmerken Inhoudsindicatie

Nadere informatie

Vraagprijs ,00 kosten koper

Vraagprijs ,00 kosten koper Nieuwenbroeksedijk 1, 2811 NJ Reeuwijk Vraagprijs 799.000,00 kosten koper Dupree Makelaars o.g. Reeuwijk Zoutmansweg 12 2811 ES, REEUWIJK Tel: 0182-394200 Fax: 0182-551211 E-mail: reeuwijk@dupree.nl Omschrijving

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Sellingen, Westerkampen 40

INFORMATIEBROCHURE. Sellingen, Westerkampen 40 INFORMATIEBROCHURE Sellingen, Westerkampen 40 Beste geïnteresseerde, Wij danken u, mede namens de eigenaar, voor uw getoonde interesse in deze woning. In deze brochure treft u een overzicht van de verkoopinformatie

Nadere informatie

TE KOOP. Valeriusstraat K.K TH Heerlen

TE KOOP. Valeriusstraat K.K TH Heerlen TE KOOP 119.000 K.K. Valeriusstraat 2 6411 TH Heerlen Corio Makelaars Professionele ondersteuning: Bij Corio Makelaars B.V. kunt u rekenen op professionele ondersteuning op het gebied van: - Aankoop en

Nadere informatie

ZUIDERDIEPWEG 4 DIRKSLAND

ZUIDERDIEPWEG 4 DIRKSLAND ZUIDERDIEPWEG 4 DIRKSLAND PERCEELGROOTTE : ca. 3170M2 (ERFPACHT) INSCHRIJFBEDRAG : vanaf minimaal 250.000 EURO K.K. KIJKDAGEN : 15-05-2018 (14.30-17.00 UUR) : 29-05-2018 (14.30-17.00 UUR) SLUITINGSDATUM

Nadere informatie

Te koop: Beatrixlaan 60, Haps

Te koop: Beatrixlaan 60, Haps Te koop: Beatrixlaan 60, Haps In goede staat verkerende 2-onder-1-kap-woning, met garage en ruime tuin. Totale inhoud circa 375 m³, perceeloppervlakte 364 m². Beatrixlaan 60 5443 AX Haps Vraagprijs: 249.000,-

Nadere informatie

Lunteren Hazendonkseweg 29C

Lunteren Hazendonkseweg 29C Lunteren Hazendonkseweg 29C 379.000 k.k. Woonoppervlakte Inhoud woning Bouwjaar Aantal kamers Aantal slaapkamers Perceel ± 138 m2 ± 485 m3 Nieuw 7 3 / 5 optioneel ca 3.350 m2 Aanvaarding in overleg Geheel

Nadere informatie

Taxatie. Onjuiste taxatiewaarde. Keuze vergelijkingsobjecten.

Taxatie. Onjuiste taxatiewaarde. Keuze vergelijkingsobjecten. Taxatie. Onjuiste taxatiewaarde. Keuze vergelijkingsobjecten. Klager en zijn ex-vrouw hebben bij de rechter een echtscheidingsprocedure gevoerd. In dat kader is beklaagde door de rechtbank benoemd als

Nadere informatie

Baarleseweg 38. Chaam

Baarleseweg 38. Chaam Baarleseweg 38 Chaam Baarleseweg haam Vraagprijs. 275.000,= k.k. KARAKTERISTIEK VRIJSTAAND WOONHUIS MET AANBOUW EN NIEUWE GARAGE/CARPORT. Type woning : Vrijstaande woning. Bijgebouwen : Garage met carport

Nadere informatie

Te Koop. Delwijnen Delwijnsekade 11

Te Koop. Delwijnen Delwijnsekade 11 Te Koop Delwijnen Delwijnsekade 11 Op een heerlijk rustig plekje aan de rand van de landerijen, staat deze keurig onderhouden vrijstaande woning met schuur, hobbykas, oprit en sfeervolle tuin op een royaal

Nadere informatie

TE KOOP. Een unieke locatie voor uw villa nabij dorpsvoorzieningen, op een werkelijk onbeschrijflijk mooie ligging!

TE KOOP. Een unieke locatie voor uw villa nabij dorpsvoorzieningen, op een werkelijk onbeschrijflijk mooie ligging! TE KOOP Plaats: Heeswijk-Dinther Adres: Hoofdstraat 101 Vraagprijs: 399.000,= k.k. Aan de rand van de bebouwde kom van Heeswijk-Dinther, aan de achterzijde grenzend aan het beschermde Aa-dal en nabij Kasteel

Nadere informatie

TE KOOP. Woonboerderij met erf en opstallen. Gelegen aan de Westerterpweg 20 Slootdorp

TE KOOP. Woonboerderij met erf en opstallen. Gelegen aan de Westerterpweg 20 Slootdorp Westerterpweg 18 1774 NK Slootdorp Mobiel: 06-53275718 Fax: 0227-604363 horstbv@planet.nl TE KOOP Woonboerderij met erf en opstallen Gelegen aan de Westerterpweg 20 Slootdorp Brochure akkerbouwbedrijf

Nadere informatie

HET KANAAL 193 D ASSEN

HET KANAAL 193 D ASSEN HET KANAAL 193 D ASSEN Julianaplein 10-14, 9301 LA Roden * Postbus 108, 9300 AC Roden Telefoon (050) 5019030 * Fax (050) 5018935 * info@vanhoogen-roden.nl Postbank 87 75 86 * Rabobank 35 58 08 579 * ING-bank

Nadere informatie

TE KOOP. MakelaarZelf K.K. Windhond AL Tegelen. MakelaarZelf. Hertog Reinoudsingel XE

TE KOOP. MakelaarZelf K.K. Windhond AL Tegelen. MakelaarZelf. Hertog Reinoudsingel XE MakelaarZelf TE KOOP Windhond 11 5932 AL Tegelen MakelaarZelf Hertog Reinoudsingel 100 5913 XE 085-0605900 info@makelaarzelf.nl makelaarzelf.nl 289.000 K.K. VRIJSTAANDE JAREN 50 WONING MET GROTE GARAGE

Nadere informatie

TE KOOP. Woonboerderij. Gelegen aan de Wierweg 5, 1774NH Slootdorp

TE KOOP. Woonboerderij. Gelegen aan de Wierweg 5, 1774NH Slootdorp Westerterpweg 18 1774 NK Slootdorp Mobiel: 06-53275718 Fax: 0227-604363 horstbv@planet.nl TE KOOP Woonboerderij Gelegen aan de Wierweg 5, 1774NH Slootdorp VanderHorst Rentmeesters Westerterpweg 18, 1774

Nadere informatie

Markweg 4, Strijbeek Vraagprijs. 309.000,= k.k.

Markweg 4, Strijbeek Vraagprijs. 309.000,= k.k. Markweg 4 Strijbeek Markweg trijbeek Vraagprijs. 309.000,= k.k. VRIJSTAANDE WONING MET AANBOUW EN ROYALE VERZORGD AANGELEGDE TUIN. Type woning : Vrijstaande woning. Bijgebouwen : Berging en carport. Bouwjaar

Nadere informatie

ECLI:NL:RBARN:2012:BX0442

ECLI:NL:RBARN:2012:BX0442 ECLI:NL:RBARN:2012:BX0442 Instantie Rechtbank Arnhem Datum uitspraak 03-07-2012 Datum publicatie 05-07-2012 Zaaknummer AWB 11/5490 Formele relaties Rechtsgebieden Bijzondere kenmerken Inhoudsindicatie

Nadere informatie

TE KOOP. Prins Hendrikstraat 4 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Prins Hendrikstraat 4 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Vraagprijs 289.500,- k.k. Karakteristieke en half vrijstaand woonhuis met ruime living en smaakvolle keuken. Midden in het centrum van het mooie Oud-Beijerland gelegen op 193 m2 eigen grond. Indeling

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande woning met aangebouwde stenen berging

Te koop Vrijstaande woning met aangebouwde stenen berging Te koop Vrijstaande woning met aangebouwde stenen berging Karel Doormanstraat 12, 3262 PD Oud-Beijerland Deze woning is gebouwd in de jaren 30. De woning bevat nog enkele authentieke details, zoals de

Nadere informatie

TE KOOP WOERDEN. 119.000,- kosten koper. Leidsestraatweg 2. winkelruimte

TE KOOP WOERDEN. 119.000,- kosten koper. Leidsestraatweg 2. winkelruimte TE KOOP WOERDEN Leidsestraatweg 2 winkelruimte 119.000,- kosten koper U bent van harte welkom bij Rien Treur Makelaardij BV Rien Treur is deskundige en ervaren RMT en RT makelaar/taxateur die goed op de

Nadere informatie

VERKLARING COMPLEX ONROERENDE ZAKEN MET WOZ-BESCHIKKING

VERKLARING COMPLEX ONROERENDE ZAKEN MET WOZ-BESCHIKKING VERKLARING COMPLEX ONROERENDE ZAKEN MET WOZ-BESCHIKKING De energiebelasting (EB) en opslag duurzame energie (ODE) over elektriciteit en gas moeten worden berekend per aansluiting van de energieverbruiker

Nadere informatie

Woonoppervlakte 110 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Mambostraat 34 Venray

Woonoppervlakte 110 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Mambostraat 34 Venray Woonoppervlakte 110 m 2 Vraagprijs 164.000,- kosten koper TE KOOP Mambostraat 34 Venray RUIME WONING MET GARAGE, MOOIE TUIN EN NIEUWE BADKAMER OP GROENE KINDVRIENDELIJKE LOCATIE! ALGEMEEN INDELING BIJZONDERHEDEN

Nadere informatie

KAVEL TE PETROLEUMWEG MEETBRIEF NUMMER 19 VAN 1966 ESPERANZA BIJ SALSBACH CURAÇAO

KAVEL TE PETROLEUMWEG MEETBRIEF NUMMER 19 VAN 1966 ESPERANZA BIJ SALSBACH CURAÇAO Mei 2016 2016179 W A A R D E B E P A L I N G KAVEL TE PETROLEUMWEG MEETBRIEF NUMMER 19 VAN 1966 ESPERANZA BIJ SALSBACH CURAÇAO TAXATEUR: Lysander A.A Borgschot 1 OPDRACHT/OPNAME Waardepeildatum : Prijspeil

Nadere informatie

Oppervlakte garage doet ertoe voor WOZ-waarde

Oppervlakte garage doet ertoe voor WOZ-waarde Rapport Gemeentelijke Ombudsman Oppervlakte garage doet ertoe voor WOZ-waarde Dienst Belastingen Gemeente Amsterdam 25 januari 2013 RAI30I08 Samenvatting Bij de flats aan de Van Nijenrodeweg in Amsterdam

Nadere informatie

TE KOOP. Sint Franciscusstraat K.K GN Urmond

TE KOOP. Sint Franciscusstraat K.K GN Urmond TE KOOP 150.000 K.K. Sint Franciscusstraat 22 6129 GN Urmond Corio Makelaars Professionele ondersteuning: Bij Corio Makelaars B.V. kunt u rekenen op professionele ondersteuning op het gebied van: - Aankoop

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande woning met garage en schitterende tuin

Te koop Vrijstaande woning met garage en schitterende tuin Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 Te koop Vrijstaande woning met garage en schitterende tuin Middelsluissedijk Westzijde 32 3281 LJ Numansdorp Algemeen De

Nadere informatie

DE WETTERWILLE 112 DRACHTEN 449.000 k.k. www.dewetterwille112.nl De Wetterwille 112, Drachten In de wijk de Folgeren ligt dit riant vrijstaand woonhuis met een slaapkamer beneden, en een aangebouwde, geïsoleerde,

Nadere informatie

TE KOOP. Schras 19 Ederveen. Goedvastgoed. Tel:

TE KOOP. Schras 19 Ederveen. Goedvastgoed. Tel: Schras 19 Ederveen Goedvastgoed Tel: 0318 46 13 24 Op een mooie locatie in Ederveen gelegen gedateerde helft van een dubbel met een zeer diepe tuin. Het geheel ligt op een perceel grond van circa 425 m².

Nadere informatie

TE KOOP. Molenveldweg K.K RX Meerssen

TE KOOP. Molenveldweg K.K RX Meerssen TE KOOP 199.500 K.K. Molenveldweg 5 6231 RX Meerssen Corio Makelaars Professionele ondersteuning: Bij Corio Makelaars B.V. kunt u rekenen op professionele ondersteuning op het gebied van: - Aankoop en

Nadere informatie