Grandioos. Uniek. Het getoonde voertuig kan opties bevatten.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Grandioos. Uniek. Het getoonde voertuig kan opties bevatten."

Transcriptie

1 V-Klasse.

2

3 Grandioos. Uniek. Krachtige voorzijde en ongeziene vormen. Hij is met een grote passie voor de vreugdes en uitdagingen van het dagelijkse leven ontwikkeld - het resultaat is dat hij niet alleen een variabel interieurconcept biedt, maar ook nog een bijzondere rijervaring in petto heeft. Een echte blikvanger, ongeacht of u met uw hele gezin een uitstapje maakt of u voor uw werk een groot aantal passagiers in alle comfort meeneemt. Met zijn verschillende hulp- en veiligheidssystemen, zijn innovatieve multimediaconcept en zijn krachtige aandrijving voert de V-Klasse niet alleen op het vlak van het uiterlijk een nieuwe norm in zijn segment in. Het getoonde voertuig kan opties bevatten.

4

5 V-ormidabel. Het hoogwaardige interieur van de nieuwe V-Klasse wordt ongetwijfeld een lievelingsplekje in uw leven. U mag zich verheugen op een exclusieve cockpit met uitgelezen en hoogwaardige materialen. Met het optionele COMAND Online biedt de nieuwe V-Klasse u een innovatief multimediasysteem voor navigatie, telefoon en audio, zoals u dat alleen in de nieuwe, grote berlines van Mercedes-Benz mag verwachten. Live Traffic Information 1 houdt u op de hoogte van de actuele verkeerssituatie en leidt u zo snel mogelijk naar uw bestemming. De sfeerverlichting zorgt in de V-Klasse AVANTGARDE voor een bijzonder aangename sfeer. 1 3 jaar na eerste inschrijving gratis. Het getoonde voertuig kan opties bevatten.

6

7 Groot wordt ruim. Waar u ook heen gaat de nieuwe V-Klasse staat klaar. Met heel veel plaats voor alles wat mee moet, en met veel goede ideeën om het rijden minder complex te maken. Zoals de nieuwe afzonderlijk te openen achterruit 1. Dankzij de plaatsbesparende opening van de ruit, de twee laadniveaus en de twee laadmanden wordt laden en lossen kinderspel. Net als het openen en sluiten van de nieuwe optionele, elektrische EASY-PACK achterklep dat gebeurt nu volledig automatisch met een druk op de knop. En met zijn talrijke verschillende zetelconfiguraties en verstelmogelijkheden is de nieuwe V-Klasse minstens even veelzijdig als de verlangens van uw kinderen. 1 Standaard voor de V-Klasse AVANTGARDE, optie voor de V-Klasse. Het getoonde voertuig kan opties bevatten.

8

9 Overtuigend. De highlights van de nieuwe V-Klasse. Mercedes-Benz Intelligent Drive. Mercedes-Benz Intelligent Drive is onze visie op een ongevalvrije en tegelijk almaar comfortabelere manier van rijden. We ontwikkelen intelligente technologieën die de bestuurder actief ondersteunen en hem merkbaar ontlasten. Voor het eerst in dit segment: het optionele Parkeer-pakket met 360 -camera. Zo ziet de bestuurder op het centrale display de omgeving rond de auto vanuit vogelperspectief - een niet te onderschatten hulp in parkeer- en manoeuvreersituaties. Al even vooruitziend is de optionele COLLISION PREVENTION ASSIST die u hoor- en zichtbaar voor een mogelijke botsing waarschuwt en op die manier het risico van een ongeval duidelijk vermindert. Het systeem controleert permanent de afstand en optimaliseert het remvermogen. Een verder hoogtepunt: het als optie verkrijgbare DISTRONIC PLUS 1. Het houdt niet alleen een constante snelheid aan, maar houdt ook de veiligheidsafstand tot de voorligger in stand. Indien nodig kan het systeem zelfstandig afremmen en weer versnellen. Voor een optimaal zicht zorgt het LED Intelligent Light System 2. Het dimlicht past zich automatisch aan de weers-, lichten rijomstandigheden aan. De grootlichtassistent maakt het mogelijk om de rijweg over een grote afstand te verlichten zonder de tegenliggers te verblinden. Krachtige aandrijving. De V 250 BlueTEC van140 kw (190 pk) accelereert van 0 tot 100 km/u in een indrukwekkende tijd van 9,1 seconden en garandeert u, vooral in combinatie met de 7G-TRONIC PLUS, een krachtig rijplezier. De V-Klasse voldoet aan de emissienorm Euro 6 Gr. I. Tegelijk verbruikt hij minder zodat hij vandaag al aan de eisen van morgen tegemoet komt. Intuïtief multimediaconcept. Het intelligente, optionele COMAND Online is de blikvanger van de nieuwe telematicageneratie. Niet alleen bundelt het systeem alle audio-, telefoon- en navigatiefuncties, maar beschikt het ook over een internetbrowser. Ook het spraakbedieningssysteem LINGUATRONIC is opgenomen. Veelzijdigheid voor elke dag. Laat u het zich in uw dagelijkse leven gemakkelijk maken door ons flexibel zetelconcept en door de praktische uitrustingen zoals de afzonderlijk te openen achterruit 2 en de optionele, elektrische EASY-PACK achterklep. 1 Met COLLISION PREVENTION ASSIST. 2 Standaard voor de V-Klasse AVANTGARDE, optie voor de V-Klasse. Het getoonde voertuig kan opties bevatten.

10

11 Exclusief voor de marktintroductie: de V-Klasse Edition 1 1. Met de prachtige lichtmetalen velgen in 5-dubbelspakendesign, 245/45 R 19 banden en LED Intelligent Light System laat het expressieve design van de nieuwe V-Klasse Edition 1 een blijvende indruk. Ook het interieur wekt bewondering op. Het nappaleder, de sierelementen in antracietkleurige ebbenhoutlook en een voetmat met Mercedes-Benz opschrift vervolledigen het exclusieve karakter van het interieur. Andere blikvangers zoals COMAND Online, het parkeerpakket met 360 -camera of het Burmester surroundsoundsystem laten nauwelijks nog wensen open. 1 Het speciale model V-Klasse Edition 1 is volgens planning verkrijgbaar tot einde Het getoonde voertuig kan opties bevatten.

12 Veelzijdig. De standaarduitrusting. Compleet af, de nieuwe V-Klasse. Al in de standaarduitvoering geeft hij met zijn krachtige voorzijde en zijn reflectiekoplampen blijk van een buitengewoon design. Maar ook het interieur van de nieuwe V-Klasse onderscheidt zich door de hoogwaardige cockpit, het standaard multimediasysteem Audio 20 USB en door de comfortzetels in de stof Santiago zwart of kristalgrijs. De hoogwaardige sierelementen in pianolak maken het interieur met variabele zetelconfiguratie achter in de cockpit compleet. Voor een rit in alle veiligheid zorgen het concentratiehulpsysteem ATTENTION ASSIST en de zijwindassistent.

13 Bijzonder. De uitvoering AVANTGARDE. Met de lichtmetalen velgen in 5-spakendesign met 225/55 R 17 banden, LED Intelligent Light System en de praktische afzonderlijk te openen achterruit met indeling van de laadruimte voldoet de nieuwe V-Klasse AVANTGARDE aan de hoogste eisen op het vlak van design, comfort en veelzijdigheid. En ook het rijplezier blijft niet achter, dankzij het AGILITY-CONTROL chassis met selectief dempsysteem. Daarnaast zal hij u ook overtuigen met een combinatie van hoogwaardige uitrustingen zoals de comfortzetels in leder Lugano en sierelementen in essenhoutlook ook achterin. De sfeerverlichting staat borg voor een prettige sfeer in het hele interieur.

14 Buitengewoon. De pakketten voor de nieuwe V-Klasse en V-Klasse AVANTGARDE. Het Sport-pakket Exterieur met de lichtmetalen velgen in 20-spakendesign, de 225/55 R 17 banden, de remzadels met het opschrift Mercedes-Benz en het sportchassis zorgt voor een overtuigende verschijning. Het Design-pakket Interieur voor de V-Klasse zal u overtuigen met comfortzetels in leder Lugano, een stuurwiel in nappaleder en sierelementen in golf-look. Sportpedalen uit geborsteld aluminium maken de cockpit compleet. Het AVANTGARDE Sport-pakket Exterieur omvat lichtmetalen velgen in 5-dubbelspakendesign met 245/45 R 18 banden, remzadels met het opschrift Mercedes-Benz en het sportchassis. In het AVANTGARDE Design-pakket Interieur vindt u comfortzetels in nappaleder, een instrumentenbord in lederlook met siernaad, sierelementen in ebbenhoutlook en sportpedalen uit geborsteld aluminium.

15 Uitgezocht. De opties voor de V-Klasse en V-Klasse AVANTGARDE. Onderweg met net dat beetje meer. Met de accessoires die het comfort en de veiligheid verhogen, kunt u de nieuwe V-Klasse helemaal volgens uw wensen individualiseren. Opties (selectie) 7G-TRONIC PLUS inclusief DIRECT-SELECT schakelhendels aan het stuurwiel en DIRECT-SELECT keuzehendel Burmester surround-soundsystem incl. spraakversterking van voor naar achter (i.c.m. COMAND Online) COMAND Online Zetelairconditioning voor bestuurder en voorpassagier Parkeer-pakket met achteruitrijcamera of 360 -camera EASY-PACK achterklep Pakket Rijassistentie (o.a. met COLLISION PREVENTION ASSIST) Spoor-pakket (o.a. met dodehoekassistent)

16 Bekleding en sierelementen. Standaarduitrusting (V-Klasse) VY4 V-Klasse AVANTGARDE VX7 Design-pakket Interieur (V-Klasse) VX7 AVANTGARDE Design-pakket Interieur VY7 Edition 1 VY8 Bekleding VY4 Stof Santiago zwart VY5 VX8 VX8 VY9 VY5 Stof Santiago kristalgrijs VX7 Leder Lugano zwart VX8 Leder Lugano kristalgrijs VX9 Leder Lugano zijdebeige VY7 Leder Nappa zwart VY8 Leder Nappa kastanje 1 VY9 Leder Nappa zijdebeige Sierelementen VX9 FH0 Pianolak-look zwart glanzend FH7 Golf-look antraciet mat FH0 FH8 FH7 FH9 FH9 FH8 Hout-look essenhout donkerbruin glanzend FH9 Hout-look ebbenhout donkerantraciet glanzend FH7 2 FH7 2 FH0 2 FH7 2 1 Voor het speciale model V-Klasse Edition 1 verkrijgbaar tot einde Als optie verkrijgbaar. Vraag uw Mercedes-Benz verkoper naar een FH8 2 eventuele meerprijs.

17 Koetswerkkleuren. Uni-lak Metaalkleuren Uni-lak 9147 Poolwit Navyblauw 6580 Granietgroen 3589 Jupiterrood 7701 Kiezelgrijs Metaalkleuren Bergkristalwit 9197 Obsidiaanzwart 7368 Flintgrijs Dolomietbruin 9744 Briljantzilver 5890 Cavansietblauw 9963 Indiumgrijs 1 Optie. 8526

18 Technische gegevens. DIESELMOTOREN met BlueEFFICIENCY-pakket V 200 CDI V 220 CDI V 250 BlueTEC Aantal cilinders/opstelling 4/R 4/R 4/R Cilinderinhoud (cm 3 ) Max. vermogen 1 in kw (PK) bij t/min 100 (136)/ (163)/ (190) [+10 (+14) 8 ]/3800 Max. koppel 1 (Nm bij t/min) 330/ / [+40 8 ]/ Acceleratie van km / u ( s ) [automaat] 13,8 [12,8] 11,8 [10,8] [9,1] Topsnelheid ca. ( km / u ) [automaat] 183 [181] 194 [195] [206] Standaardbanden 2 195/65 R /65 R /55 R 17 Standaardtransmissie Manuele 6-versnellingsbak Manuele 6-versnellingsbak 7G-TRONIC PLUS Brandstofverbruik 3, 4 (l/100 km) In de stad [automaat] Buiten de stad [automaat] Gecombineerd [automaat] 7,7 [6,6] 5,2 [5,3] 6,1 [5,8] 6,8 [6,3] 5,0 [5,3] 5,7 [5,7] [6,6] [5,6] [6,0] CO 2 - emissie 3 ( g / km ) gecombineerd [automaat] 159 [152] 149 [149] [157] Emissieklasse Euro 5b+ Gr. III Euro 5b+ Gr. III Euro 6 Gr. I Draaicirkel (m) 11,8 11,8 11,8 Leeggewicht 5, 6 (kg) Nuttig laadvermogen (kg) 6, Max. toegelaten massa MTM (kg) 2800, , , 3050 Aanhangwagengewicht (kg) geremd/ongeremd 2000, 2500/ , 2500/ , 2500/750 Max. toegelaten treingewicht (kg) 5300, , , Gegevens volgens richtlijn 80/1269/EG in de huidige geldige versie. 2 Andere bandenmaten verkrijgbaar als optie. 3 De opgegeven waarden kwamen tot stand volgens het voorgeschreven meetproces (richtlijn [EG] 715/2007 in de telkens huidige geldige versie). Deze gegevens gaan niet over een enkel voertuig en maken geen deel uit van het aanbod, maar dienen alleen om de verschillende voertuigtypes met elkaar te kunnen vergelijken. 4 Tankinhoud voor alle motoren standaard ca. 57 l, optioneel ca. 72 l. 5 Gegevens volgens richtlijn 92/21/EG in de versie die geldig is bij het in druk gaan. (Met bestuurder 68 kg, bagage 7 kg, alle bedrijfsvloeistoffen en voor 90% gevulde tank.) 6 Uitrustingen of versies kunnen door een verhoging/verlaging van het leeggewicht het nuttig laadvermogen beïnvloeden. Voor meer informatie kunt u terecht bij uw Mercedes-Benz concessiehouder. 7 Het koffervolume bedraagt voor de wielbasis A l. 8 De tijdelijke stijging van vermogen en koppel met de Overtorque-technologie activeert u in de AGILITY SELECT-modi C, S en M. Verdere technische gegevens vindt u op

19 Afmetingen (2057 bij ingeklapte spiegels) H 1646 H tot ca Alle gegevens in mm. De vermelde afmetingen zijn gemiddelden. Ze gelden voor voertuigen in basisuitrusting in onbelaste toestand. 1 Voertuighoogte i.c.m. optie dakrails 48 mm extra. 2 Hoogte binnen. 3 Ongeladen. 4 Maximale breedte passagiersruimte (gemeten op voertuigbodem). 5 Binnenwerkse afmetingen tussen wielkasten. 6 Afmetingen gemeten op voertuigbodem.

20 Terugname van oude voertuigen. Na een lang leven vol prestaties nemen wij uw V-Klasse terug om hem milieuvriendelijk te verwerken in het kader van de EU-richtlijn voor de terugname van oude voertuigen maar zover is het natuurlijk nog lang niet. Voor de terugname van oude voertuigen staat een net van terugnamevestigingen en sloopbedrijven ter beschikking, die uw voertuig gratis en op milieuvriendelijke wijze verwerken. Daardoor zal de V-Klasse ook in de toekomst aan de wettelijke quota voor recycling en besparing van de hulpbronnen voldoen. Meer informatie over de recyclage van oude voertuigen, de verwerking en de voorwaarden voor de terugname vindt u op In verband met de informatie in deze prospectus: de redactie van deze brochure werd op afgesloten. Nadien kunnen er aan het product nog wijzigingen aangebracht zijn. De constructeur behoudt zich het recht voor om tijdens de leveringsperiode veranderingen aan het ontwerp of de vorm, de kleur en de specifi caties aan te brengen, in zover die veranderingen of afwijkingen in de mate dat ze met de belangen van de verkoper of constructeur rekening houden, billijk zijn voor de koper. Er kunnen geen rechten afgeleid worden uit de tekens of cijfers die de verkoper of constructeur gebruikt om de bestelling of de bestelde producten aan te duiden. De foto s en beschrijvingen kunnen accessoires of opties bevatten die niet tot de standaarduitrusting behoren. Kleurafwijkingen zijn mogelijk als gevolg van de druktechniek. Deze brochure is een internationale uitgave. Verklaringen over wettelijke, gerechtelijke en fi scale voorschriften en gevolgen gelden enkel voor België bij de afsluiting van de redactie van deze brochure. Vraag daarom bij uw erkende Mercedes-Benz concessiehouder naar de in uw land geldende voorschriften en de recentste verplichtingen. Daimler AG, Mercedesstr. 137, Stuttgart VAN/VMK A /0314 Printed in Hungary

Groots. Uniek. Het afgebeelde voertuig kan optionele uitrustingen bevatten.

Groots. Uniek. Het afgebeelde voertuig kan optionele uitrustingen bevatten. V-Klasse. Groots. Uniek. Een krachtig front en een ongekende vormgeving. Met zijn variabele interieurconcept is de nieuwe V-Klasse perfect afgestemd op de praktijk van alledag en biedt hij tegelijkertijd

Nadere informatie

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016.

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016. Leverbaar als Limousine, Estate én Coupé. De C-Klasse vanaf 38.995,-. Standaard al zeer rijk uitgerust, met een voordeel van ruim 5.000,-! Bijtelling vanaf 252,-* per maand. v.a. 15% bijtelling Prijslijst

Nadere informatie

De nieuwe C-Klasse. Merkbaar meer klasse.

De nieuwe C-Klasse. Merkbaar meer klasse. C-Klasse. De nieuwe C-Klasse. Merkbaar meer klasse. De C-Klasse geeft een heel nieuwe betekenis aan vooruitgang. De aerodynamische vormgeving buigt de luchtstroom op elegante wijze af, waardoor de weerstand

Nadere informatie

De nieuwe C-Klasse Estate. The Best Knows no Alternative.

De nieuwe C-Klasse Estate. The Best Knows no Alternative. C-Klasse. Estate. De nieuwe C-Klasse Estate. The Best Knows no Alternative. Royaal is een begrip dat alleen dan tot in perfectie is uitgevoerd als u het echt overal aantreft. Bijvoorbeeld in design waar

Nadere informatie

Viano AVANTGARDE. EDITION 125.

Viano AVANTGARDE. EDITION 125. Viano AVANTGARDE. EDITION 125. De grote Klasse. Ja ren van gecultiveerde sportiviteit Kies alles. De Viano AVANTGARDE. Nu in de EDITION 125 met alle voordelen van een bestelwagen, een berline en een sportwagen.

Nadere informatie

Opel Vivaro Gesloten Bestel

Opel Vivaro Gesloten Bestel Afmetingen (m) Exterieur maten L1 L2 Wielbasis 3,098 3,498 Totale lengte 4,782 5,182 Totale breedte 1,904 1,904 Totale breedte incl. spiegels 2,232 2,232 Totale hoogte bij H1 1,959 1,959 Totale hoogte

Nadere informatie

De Mercedes-Benz Lease Editions.

De Mercedes-Benz Lease Editions. Prijslijst. Geldig vanaf 2 februari 2015. De Mercedes-Benz Lease Editions. Je verdient meer dan je denkt! Uitrusting C 350 e Lease Edition. Extern opladen van accu Laadklep geopend 7G-TRONIC PLUS KEYLESS

Nadere informatie

S 500 PLUG-IN HYBRID.

S 500 PLUG-IN HYBRID. S 500 PLUG-IN HYBRID. Z n sterkste kracht: efficiëntie. Met de S 500 PLUG-IN HYBRID legt Mercedes-Benz wederom nieuwe maatstaven aan op technologiegebied. Daarbij zijn onovertroffen comfort, voortreffe

Nadere informatie

De CLA Coupe Sport Edition Limited

De CLA Coupe Sport Edition Limited De CLA Coupe Sport Edition Limited Sport Edition Limited prijslijst. Geldig vanaf 11 januari 2019 CLA Coupe Sport Edition Limited Vanaf 36.995 NETTOBIJTELLING VANAF 251,- PER MAAND*) Type Versnellingsbak

Nadere informatie

De nieuwe Citan. Gesloten bestelwagen.

De nieuwe Citan. Gesloten bestelwagen. De n ieuwe Cita n. G esloten bestelwa gen. De stad heeft een nieuwe held. D e Cit an. Met de nieuwe Citan breidt Mercedes-Benz zijn bestelwagenfamilie uit met een nieuw model en met de Citan gesloten bestelwagen

Nadere informatie

Nieuwe OPEL Combo. Technische specificaties. Nieuwe Opel Combo Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1. Motoren voor de nieuwe Opel Combo Gesloten Bestel

Nieuwe OPEL Combo. Technische specificaties. Nieuwe Opel Combo Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1. Motoren voor de nieuwe Opel Combo Gesloten Bestel Nieuwe OPEL Combo Technische specificaties Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1 Motoren voor de nieuwe Opel Combo Motoren kw pk Roetfilter (DPF) Start/Stop 1.4i ecoflex 70 95 n.v.t. 1.3 CDTI ecoflex 66 90

Nadere informatie

Opel Vivaro Dubbele Cabine Essentia, Comfort, Elegance & Cosmo

Opel Vivaro Dubbele Cabine Essentia, Comfort, Elegance & Cosmo Opel Vivaro Essentia, Comfort, Elegance & Cosmo Lijntekeningen (m) L1 H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte

Nadere informatie

Opel Combo Cargo Gesloten Bestelwagen

Opel Combo Cargo Gesloten Bestelwagen Opel Combo Cargo Lijntekeningen (m) L1H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte achter Vooroverhang Achteroverhang

Nadere informatie

A-Klasse 180 d 7G-DCT Business Solution Limited. Prijslijst. Geldig vanaf 10 september 2018.

A-Klasse 180 d 7G-DCT Business Solution Limited. Prijslijst. Geldig vanaf 10 september 2018. A-Klasse 180 d 7G-DCT Business Solution Limited. Prijslijst. Geldig vanaf 10 september 2018. Highlights standaarduitrusting High-perfomance LED-koplampen Widescreen Cockpit KEYLESS start Mercedes-Benz

Nadere informatie

Opel Vivaro Combi. Lijntekeningen (in mm) L1 H1. Afmetingen (in mm) L1 H1

Opel Vivaro Combi. Lijntekeningen (in mm) L1 H1. Afmetingen (in mm) L1 H1 Opel Vivaro Technische fiche Augustus 2017 Opel Vivaro Lijntekeningen (m) L1 H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte

Nadere informatie

Opel Vivaro Gesloten Bestelwagen

Opel Vivaro Gesloten Bestelwagen Lijntekeningen (m) L1 H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte achter Vooroverhang Achteroverhang Binnen afmetingen

Nadere informatie

GLC Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015.

GLC Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. GLC Edition 1 Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. Best of the best. Met het speciale model Edition 1 vieren we de première van de nieuwe GLC op een bijzondere manier: met meer sportiviteit, meer exclusiviteit

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST Technische specificaties OPEL ASTRA. Per 51 januari maart 2014 2018 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

De C-Klasse Business Solution Limousine.

De C-Klasse Business Solution Limousine. De C-Klasse Business Solution Limousine. C-Klasse Limousine prijslijst. Geldig vanaf 11 januari 2019 C-KLASSE BUSINESS SOLUTION - NETTOBIJTELLING VANAF 278,- PER MAAND*) Consumentenadviesprijs Consumenten-

Nadere informatie

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011.

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. Een sterk karakter in een bijzonder jasje. De M-Klasse Edition 1. heeft een preview van deze prijslijst De gefotografeerde M-Klasse modellen

Nadere informatie

De nieuwe Mercedes-AMG GT.

De nieuwe Mercedes-AMG GT. Mercedes-AMG GT. T De nieuwe Mercedes-AMG GT. Handcrafted by Racers. S Hij is ONTWORPEN om u eindeloos te fascineren. Hij is er. Het ultieme statement uit Affalterbach. Een lange motorkap, een ver naar

Nadere informatie

Opel Vivaro Gesloten Bestelwagen

Opel Vivaro Gesloten Bestelwagen Technische fiche bestelwagen Augustust 2017 Lijntekeningen (m) L1 H1 Afmetingen (m) L1 H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte

Nadere informatie

Verbruikscijfers en CO 2 waarden Mercedes-Benz grijskentekenvarianten. Mercedes-Benz Nederland Oktober 2014

Verbruikscijfers en CO 2 waarden Mercedes-Benz grijskentekenvarianten. Mercedes-Benz Nederland Oktober 2014 Verbruikscijfers en CO 2 waarden Mercedes-Benz grijskentekenvarianten Mercedes-Benz Nederland Oktober 2014 Inhoud. Citan Gesloten bestel 3 Vito Gesloten bestel en Dubbelcabine 4 V-Klasse Dubbelcabine en

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. Per 85 maart juli 2016 2014 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. Per 16 juli 2015 4-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4.658 4.698 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2,013 / 1,814 2,013 / 1,814 Hoogte

Nadere informatie

A-Klasse Motorsport Edition. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016.

A-Klasse Motorsport Edition. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. A-Klasse Motorsport Edition Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. Gebouwd voor pole position. De perfecte start van het seizoen: de nieuwe A-Klasse als gelimiteerde Motorsport Edition. Uiterst stijlvol

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL INSIGNIA.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL INSIGNIA. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL INSIGNIA. Per 1 januari 2016 4-deurs Sedan 5-deurs Hatchback Sports Tourer Country Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4.842 4.842 4.920 4.913 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Antara. Mei 2014 Technische specificaties Opel Antara. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.596 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.085 / 1.850 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

Mercedes-Benz S-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving

Mercedes-Benz S-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving Mercedes-Benz S-Klasse 350 d Bluetec 4-Matic Lang AMG, Origineel Nederlands, Keyless-Go, Panorama, Burmester, Head-Up Specificaties Voertuignummer: 1103293 Datum: 05-01-2015 Tellerstand: 99.958 km Brandstof:

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Mokka. November 2014 Technische specificaties Opel Mokka. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA. Per 1 juni december 2017 2014 BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4.657 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1,884 / 2,118 Hoogte (leeggewicht) 1.687 Wielbasis

Nadere informatie

De Caddy Van en Maxi Van

De Caddy Van en Maxi Van De Caddy Van en Maxi Van De Caddy Van en Maxi Van De Caddy EcoFuel en Caddy BiFuel. Kostenbewuste ondernemers zoeken doorgaans een bedrijfsvoertuig dat niet alleen op korte termijn maar ook op lange termijn

Nadere informatie

De Caddy en Caddy Maxi

De Caddy en Caddy Maxi De Caddy en Caddy Maxi Naast de zuivere diesel- of benzinemodellen zijn de Caddy en de Caddy Maxi als optie ook verkrijgbaar als modelvarianten Caddy EcoFuel en Caddy BiFuel. Met deze alternatieve aandrijvingsvarianten

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Astra. Januari 2015 Buitenafmetingen in mm 5-deurs Sports Sedan Sports Tourer Lengte 4.419 4.658 4.698 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.013 / 1.831 2.013

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Insignia OPC. December 2012 BUITENAFMETINGEN IN MM 4-deurs 5-deurs Sports Tourer Lengte 4.830 4.830 4.908 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.084 / 1.856

Nadere informatie

Opel Combo Combi. Lijntekeningen (in mm) L1H1. Afmetingen (in mm) L1 H1

Opel Combo Combi. Lijntekeningen (in mm) L1H1. Afmetingen (in mm) L1 H1 Opel Combo Combi Lijntekeningen (m) L1H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte achter Vooroverhang Achteroverhang

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL CASCADA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL CASCADA. CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL CASCADA. Per 1 januari 2017 BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4.696 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.020/1.839 Hoogte (leeggewicht) 1.443 Maximale hoogte bij

Nadere informatie

G-Klasse 35th Anniversary Edition. Het exclusieve speciale model voor de G 350 BlueTEC en de G 500. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015.

G-Klasse 35th Anniversary Edition. Het exclusieve speciale model voor de G 350 BlueTEC en de G 500. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015. G-Klasse 35th Anniversary Edition. Het exclusieve speciale model voor de G 350 BlueTEC en de G 500. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015. De eigen lijn - de enige lijn waar de G-Klasse nooit van afwijkt.

Nadere informatie

Technische Gegevens Multivan 6

Technische Gegevens Multivan 6 Technische Gegevens Multivan 6 MJ2018 Stand: 17 mei 2017 Multivan Euro 6 ₂ Brandstofverbruik/ CO - uitstoot. Brandstofverbruik (l/100 km) en e CO2-emissie (g/km) met handgeschakelde versnellingsbak, tankinhoud

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL INSIGNIA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL INSIGNIA. CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL INSIGNIA. Per 1 januari 2017 4-deurs Sedan 5-deurs Hatchback Sports Tourer Country Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,842 4,842 4,920 4,913 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle The new lightness of being. Mettertijd, met alle geboekte successen en verworven ervaring, worden de doelen niet minder. Maar de weg ernaartoe wel fraaier. Soevereiner. Veiliger.

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL ADAM. 20 Juni 2015 Buitenafmetingen in mm ADAM Lengte 3.698 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.966 / 1.807 Hoogte (leeggewicht) 1.484 Wielbasis 2.311 Spoorbreedte,

Nadere informatie

Technische Gegevens Multivan 6

Technische Gegevens Multivan 6 Technische Gegevens Multivan 6 MJ2018 Stand: 17 mei 2017 Multivan Euro 6 ₂ Brandstofverbruik/ CO - uitstoot. Brandstofverbruik (l/100 km) en e CO2-emissie (g/km) met handgeschakelde versnellingsbak, tankinhoud

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST Technische specificaties OPEL ASTRA. Per 51 januari maart 2014 2017 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Cascada. December 2013 Technische specificaties Opel Cascada. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.696 Max. lengte tijdens de dakopening 4.760 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Mokka. 12 november 2015 Mokka Buitenafmetingen in mm Lengte 4.278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht) 1.647 Wielbasis 2.555

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Zafira. November 2013 Buitenafmetingen in mm Lengte 4.467 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.025 / 1.801 Hoogte (leeggewicht) (zonder / met dakrails) 1.635

Nadere informatie

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Makes the Best of Every Ground. De nieuwe GLC voor een heel nieuwe beleving van autorijden. Progressiever en atletischer dan ooit. Nagenoeg geluidloos en uiterst

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. Per 14 maart 2017 TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,212 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1,976 / 1,825

Nadere informatie

B-Klasse. Electric Drive.

B-Klasse. Electric Drive. B-Klasse. Electric Drive. Geluidloos rijplezier. De eerste volledig elektrische Mercedes-Benz. De B-Klasse Electric Drive een mijlpaal op autogebied die u vrijwel geluidloos tegemoet rijdt. Ontdek het

Nadere informatie

S 500 PLUG-IN HYBRID. 14% bijtelling

S 500 PLUG-IN HYBRID. 14% bijtelling S 500 PLUG-IN HYBRID. 4% bijtelling Z n sterkste kracht: efficiëntie. Met de S 500 PLUG-IN HYBRID legt Mercedes-Benz wederom nieuwe maatstaven aan op technologiegebied. Daarbij zijn onovertroffen comfort,

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Astra. 22 november 2018 5-deurs Sports Tourer Buitenafmetingen in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2042/1871 2042/1871 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. Bijgewerkt op 12 augustus 2015. De Mercedes-Benz Lease Editions. Je verdient meer dan je denkt!

Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. Bijgewerkt op 12 augustus 2015. De Mercedes-Benz Lease Editions. Je verdient meer dan je denkt! Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. Bijgewerkt op 12 augustus 2015. De Mercedes-Benz Lease Editions. Je verdient meer dan je denkt! Welkom. In de wereld van Mercedes-Benz. Elke auto met de ster wordt

Nadere informatie

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE THE NEW DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE HYBRIDE De nieuwe Camry combineert de verfijnde elegantie van een topsedan met de voortreffelijke prestaties van een hybride aandrijflijn van de nieuwste generatie. Met

Nadere informatie

OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012

OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012 OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012 Technische specificaties Opel Corsa Van. 3-deurs Buitenafmetingen in mm Lengte 3.999 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.944 / 1.713

Nadere informatie

OPEL Astra Classic. Technische specificaties Juli 2012

OPEL Astra Classic. Technische specificaties Juli 2012 OPEL Astra Classic. Technische specificaties Juli 2012 Buitenafmetingen in mm 5-deurs Lengte 4.249 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.033 / 1.804 Hoogte (leeggewicht) 1.460 Wielbasis

Nadere informatie

Wat is vrijheid waard?

Wat is vrijheid waard? S-Klasse Cabriolet Wat is vrijheid waard? Heel veel. De nieuwe S-Klasse Cabriolet bewijst het. Een Mercedes-Benz die autorijden op onvoorstelbare wijze cultiveert. Met een stijl en een luxe die zowel de

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Aut. AMG Ambition W213, Panoramadak, Head-Up, Memory, Keyless-Go

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Aut. AMG Ambition W213, Panoramadak, Head-Up, Memory, Keyless-Go Mercedes-Benz E-Klasse 200 Aut. AMG Ambition W213, Panoramadak, Head-Up, Memory, Keyless-Go Specificaties Voertuignummer: 1103077 Datum: 02-01-2017 Tellerstand: 10 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

2.0 l 75 kw 2.0 l 90 kw 2.0 l 103 kw 2.0 l 130 kw

2.0 l 75 kw 2.0 l 90 kw 2.0 l 103 kw 2.0 l 130 kw Technische gegevens. Aandrijflijn 2.0 l 75 kw 2.0 l 90 kw 2.0 l 103 kw 2.0 l 130 kw Cilinderinhoud [cm³] 1.968 1.968 1.968 1.968 Aantal cilinders 4 4 4 4 Max. vermogen [kw (pk)] 75 (102) 90 (122) 103 (140)

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Corsa. 19 november 2015 3-deurs 5-deurs Buitenafmetingen in mm Lengte 4.021 4.021 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.944 / 1.775 1.944 / 1.775 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

Technische Gegevens Transporter 6 Gesloten Bestelwagen

Technische Gegevens Transporter 6 Gesloten Bestelwagen Technische Gegevens Transporter 6 Gesloten Bestelwagen MJ2019 Stand: 1 Maart 2019 Transporter Bestelwagen Brandstofverbruik/ CO₂- uitstoot. Brandstofverbruik (l/100 km) en gemiddelde CO2-emissie (g/km)

Nadere informatie

Optiepakketten. Geldig van 1/9/2015 t.e.m. 31/12/2015.

Optiepakketten. Geldig van 1/9/2015 t.e.m. 31/12/2015. Optiepakketten. Geldig van 1/9/2015 t.e.m. 31/12/2015. Inhoud A-Klasse... 4 B-Klasse... 6 CLA Sportsedan & Shooting Brake... 8 GLA... 10 C-Klasse Berline... 12 C-Klasse Break.... 14 E-Klasse Berline...

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Insignia. November 2014 Buitenafmetingen in mm 4-deurs 5-deurs Sports Tourer Lengte 4.842 4.842 4.913 (* 4.920) Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.084 /

Nadere informatie

DETAILS VAN UW CONFIGURATIE:

DETAILS VAN UW CONFIGURATIE: Mijn DS 7 CROSSBACK Geconfigureerd op 12/08/2019 TOTAAL DETAILS VAN UW CONFIGURATIE: UITVOERING CARROSSERIEVARIANT DS 7 CROSSBACK inbegrepen UITVOERING CHIC inbegrepen MOTORUITVOERING PURETECH 130 S&S

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S4 Avant Quattro 354pk Pro Line Plus 77.200 U BESPAART: 11.012 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S4 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Leder Vermogen

Nadere informatie

Technische gegevens. De ComfortClass 500.

Technische gegevens. De ComfortClass 500. Technische gegevens. De ComfortClass 500. S 511 HD S 511 HD 3.195 S 516 HD 5.005 Draaicirkel 17.468 Draaicirkel 21.010 2.265 2.785 1.350 10.465 S 515 HD 6.090 13.115 S 517 HD 6.090 Draaicirkel 21.256 Draaicirkel

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Astra GTC. Januari 2015 Buitenafmetingen in mm Lengte 4.466 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.020 / 1.840 Hoogte (leeggewicht) 1.482 Wielbasis 2.695 Spoorbreedte,

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

Technische specificaties per maart De nieuwe Crafter Chassis en Pick-up

Technische specificaties per maart De nieuwe Crafter Chassis en Pick-up Technische specificaties per maart 2017 De nieuwe Crafter Chassis en Pick-up Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Pick-up Motor/ Model 75kW FWD 103kW FWD 103kW FWD 8-AUT 130kW FWD 130kW FWD 8-AUT Pick-up enkele

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA TOURER.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA TOURER. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA TOURER. Per 10 december juli 2015 2014 BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,657 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1,884 / 2,118 Hoogte (leeggewicht) 1,687

Nadere informatie

Technische Gegevens Transporter 6 Pick-Up

Technische Gegevens Transporter 6 Pick-Up Technische Gegevens Transporter 6 Pick-Up MJ2019 Stand: 1-3-2019 Transporter Pick-up Euro 6 Brandstofverbruik/ CO₂- uitstoot. Brandstofverbruik (l/100 km) en Motor/ Model 2.0 TDI BMT 2.0 TDI 75kW 62kW

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL GRANDLAND X.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL GRANDLAND X. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL GRANDLAND X. 25 maart 2019 5-deurs BUITENAFMETINGEN IN MM Lengte 4477 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2098-1906 Hoogte (leeggewicht) 1609 Wielbasis 2675

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Insignia. Juni 2013 Technische specificaties Opel Insignia. 4-deurs 5-deurs Sports Tourer Buitenafmetingen in mm Lengte 4.842 4.842 4.913 2.084 / 1.858 2.084 / 1.858 2.084

Nadere informatie

Mercedes-AMG GT Roadster

Mercedes-AMG GT Roadster Mercedes-AMG GT Roadster Zijn we eigenlijk nog wel wild? Hoeveel vrijheid hebben we werkelijk? Hebben we nog wel kracht? Laat uw gevoelens de vrije loop. 100 % wild. De Mercedes-AMG GT C Roadster ligt

Nadere informatie

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN Hybrid DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN STYLE DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR DIEGENEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN SLIM RIJCOMFORT. DE

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Mokka X. 29 juni 2017 Buitenafmetingen in mm Mokka X Lengte 4.275 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht) 1.658 Wielbasis 2.555

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Zafira Tourer. November 2015 Buitenafmetingen in mm Zafira Tourer Lengte 4.656 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.099 / 1.928 Hoogte (leeggewicht) 1.685

Nadere informatie

Verbruikscijfers en CO 2 waarden Mercedes-Benz grijskenteken varianten. Mercedes-Benz Nederland Mei 2016

Verbruikscijfers en CO 2 waarden Mercedes-Benz grijskenteken varianten. Mercedes-Benz Nederland Mei 2016 Verbruikscijfers en CO 2 waarden Mercedes-Benz grijskenteken varianten Mercedes-Benz Nederland Mei 2016 Inhoud. Citan CDI motoren 3 Vito CDI motoren 4 V-Klasse d motoren 5 Sprinter CDI motoren - Euro 6

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL KARL.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL KARL. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL KARL. 26 november 2016 5-deurs ROCKS Buitenafmetingen in mm Lengte 3.675 3.674 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.876 / 1.698 1.876 / 1.698 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Meriva. 19 mei 2014 Buitenafmetingen in mm Lengte 4.300 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1994/1915 Hoogte (leeggewicht) 1.615 Wielbasis 2.644 Spoorbreedte,

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL MOKKA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL MOKKA. CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL MOKKA. Per 10 augustus 2015 BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.777 Hoogte (leeggewicht) 1,657 Wielbasis 2,555 Spoorbreedte,

Nadere informatie

De Mercedes-Benz Lease Editions.

De Mercedes-Benz Lease Editions. Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. Bijgewerkt op 12 augustus 2015. De Mercedes-Benz Lease Editions. Je verdient meer dan je denkt! Welkom. In de wereld van Mercedes-Benz. Elke auto met de ster wordt

Nadere informatie

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN De moderne gestalte van de HR-V vangt blikken en verovert harten. Met zijn robuuste verschijning en sportieve profiel is deze auto prachtig om te zien en een genot om in

Nadere informatie

Technische specificaties modeljaar De Transporter Kombi

Technische specificaties modeljaar De Transporter Kombi Technische specificaties modeljaar 2017 De Transporter Kombi Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor/ Model 62 kw/84 Pk 75 kw/102 Pk 84 kw/114 Pk 110 kw/1 Pk 110 kw/1 Pk 4MOTION 1 kw/204 Pk 1 kw/204 Pk

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Astra. 25 november 2016 5-deurs Sports Tourer Buitenafmetingen in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2042/1871 2042/1871 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

Technische specificaties per maart De nieuwe Crafter Bestelwagen

Technische specificaties per maart De nieuwe Crafter Bestelwagen Technische specificaties per maart 2017 De nieuwe Crafter Bestelwagen Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor/ Model 75kW FWD 103kW FWD 103kW FWD 8-AUT 103kW 4MOTION 130kW FWD 130kW FWD 8-AUT 130kW 4MOTION,

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 220 d Aut. AMG, Panorama, Widescreen, Burmester, Memory

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 220 d Aut. AMG, Panorama, Widescreen, Burmester, Memory B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz E-Klasse Coupé 220 d Aut. AMG, Panorama, Widescreen, Burmester, Memory Specificaties Voertuignummer: 1103558 Datum: 23-08-2017 Tellerstand: 300 km Brandstof: Diesel

Nadere informatie

De Mercedes-Benz Lease Editions.

De Mercedes-Benz Lease Editions. Prijslijst. Geldig vanaf 2 februari 2015. De Mercedes-Benz Lease Editions. Je verdient meer dan je denkt! Welkom. In de wereld van Mercedes-Benz. Elke auto met de ster wordt geassocieerd met fascinatie,

Nadere informatie

Technische specificaties modeljaar De Multivan

Technische specificaties modeljaar De Multivan Technische specificaties modeljaar 2017 De Multivan Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor/ Model 75 kw/102 Pk 84 kw/114 Pk 110 kw/1 Pk 110 kw/1 Pk 4MOTION 1 kw/204 Pk 1 kw/204 Pk 4MOTION 2.0 TSI BMT 110

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Mokka X. 20 december 2018 Buitenafmetingen in mm Mokka X Lengte 4.275 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht) 1.658 Wielbasis

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Astra. 15 januari 2016 5-deurs Sports Tourer Buitenafmetingen in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2042/1871 2042/1871 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

Technische specificaties per november De nieuwe Amarok

Technische specificaties per november De nieuwe Amarok Technische specificaties per november 2016 De nieuwe Amarok Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor/ Model 4 MOTION permanent 3.0l V6 TDI BMT 150kW 8-Aut 3.0l V6 TDI BMT 165kW 8-Aut Stadsrit 8,6 8,6 Buitenweg

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport 66.550 U BESPAART: 9.738 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Corsa. 30 juni 2017 3-deurs 5-deurs Buitenafmetingen in mm Lengte 4.021 4.021 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.944 / 1.775 1.944 / 1.775 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V3_Master.indd BC66-BC68 Ecosport_17.5MY_MAIN_V3_BEL_NL.indd BC66-BC68 11/01/ :00:49 15/01/ :37:59

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V3_Master.indd BC66-BC68 Ecosport_17.5MY_MAIN_V3_BEL_NL.indd BC66-BC68 11/01/ :00:49 15/01/ :37:59 ECOSPORT Stel uw ideale EcoSport samen. Wat is uw favoriete combinatie? De EcoSport biedt u de keuze uit verscheidene kleurencombinaties. Gebruik onderstaande tabel om uw keuze te maken uit de contrasterende

Nadere informatie