Online Consultant, Projectmanager en Business Analist - Blommie s Business. Onderzoeker Internationale projecten - Dedicon

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Online Consultant, Projectmanager en Business Analist - Blommie s Business. Onderzoeker Internationale projecten - Dedicon"

Transcriptie

1 Helen Blom Wenslauerstraat 40hs 1053 BA Amsterdam Geboortedatum: 20 juni 1971 Typering en ambitie Pro-actief, energiek, sociaal, analytisch en nieuwsgierig typeren mij op het gebied van werk. Ik sta midden in de organisatie en bekijk het probleem van meerdere kanten, ik zie makkelijk het grotere geheel. Mijn kracht ligt dan ook in het snel eigen maken van bedrijfstakken, organisaties en verhoudingen hierbinnen. Door mijn ervaring heb ik kennis op verschillende gebieden opgedaan: Marketing, Finance, Business Analyse en Techniek. Ik voel me als een vis in het water in politiek gevoelige organisaties, vaak ben ik het rustpunt in het midden van de organisatie en laat ik me niet snel gek maken. Ik ben een echte initiator, motivator en bruggenbouwer en op zoek naar uitdagende projecten en klanten. Ik fungeer als adviseur en ik breng mensen bij elkaar. Mijn kracht ligt in het maken van een heldere analyse van problemen en het bedenken van de daaruit voortvloeiende oplossing. Ook zorg ik ervoor dat er draagvlak gecreëerd wordt bij de medewerkers en dat de neuzen dezelfde kant op komen te staan. Werkervaring Voor een beschrijving van werkzaamheden en projecten verwijs ik naar de laatste pagina s. Juli 2005 heden Okt sept Jan juni 2005 April 1999 juni 2002 Jan maart 1999 Jan sept Online Consultant, Projectmanager en Business Analist - Blommie s Business Strategie Consultant - Info.nl Onderzoeker Internationale projecten - Dedicon Strategie Consultant / Projectmanager - Lost Boys Internet projectmanager - GAK Test coördinator - Maintain B.V. Opleidingen en cursussen Oktober 2008 September 2003 April 2002 November 2001 April Training: Beelddenkwerker Beelddenken is denken in beelden, handelingen en belevenissen, woordloos. Cursus: Methoden en technieken van onderzoek (KIT instituut) Cursus: De Manager als Coach (Schouten en Nelissen) Training: Werken volgens Prince2 (Lost Boys) Cursus: ITIL Essentials Hanzehogeschool, Hogeschool van Groningen, Faculteit economie Commerciele economie, afstudeerrichting communicatie, diploma behaald. Stage: Marketing assistent bij Think Inc. New Ideas New York (Adam Curry)

2 Interesses en overige activiteiten Jan heden Jan heden Juli 2003 sept Juni heden Okt jan Sept aug Lid DIFA (Digital Interactive Female Association) Lid Mobile Monday (www.mobilemonday.nl). Dit is een 2-maandelijks kennis- en netwerk event over verschillende facetten van mobiele telefonie. Huiskamer restaurant Bellamy. 2-wekelijks kookten wij tot september 2005 thuis voor maximaal 10 mensen. Daarnaast verzorgden we diners bij mensen thuis en catering partijtjes voor (kleine) bedrijven en particulieren. Secretaris basketbalvereniging De Koenen, Amsterdam. Reis door Australië, New Zeeland en Indonesië. Fiscus studentenvereniging Albertus Magnus, Groningen. Sport: basketbal, hardlopen en fitness. Overige hobbies: Filmen, reizen, koken en klussen.

3 Projectervaring Blommie s Business Ik richt me op inhoudelijke interim- en adviesklussen. Ik initieer projecten op het gebied van Internet. Een belangrijk onderdeel is het maken van een business case om te bepalen of ze bijdragen aan de gestelde KPI s binnen een organisatie. Tijdens het project maak ik eerst een grondige (business) analyse en vertaal deze voor gebruiker, organisatie en techniek. Daarna blijf ik betrokken bij het project om zorg te dragen voor een goede implementatie van de gestelde requirements en een positieve business case. Mijn voornaamste projecten zijn: Online Business Analist, Vodafone Online Retentie Shop Manager, Vodafone Portal Manager, Vodafone Project Manager, LBi Docent online marketing, HvA en HAN Account manager, ARA Internet Consultant, Gemeente Amsterdam Business Analist CRM platform, Vodafone (augustus 2009 heden) Bij Vodafone breng ik de wensen en eisen in kaart betreffende een nieuwe CRM tool. Dit doe ik door het afnemen van interviews, voorstellen te maken voor oplossingen en het organiseren van workshops. Het resultaat is een document met requirements van diverse business afdelingen, use cases, sequence diagrammen en een high level interactie ontwerp. Daarnaast lever ik een update van de bedrijfsprocessen op. Online Business Analist Online Retentie platform, Vodafone (januari 2009 augustus 2009) Bij Vodafone breng ik de wensen en eisen in kaart betreffende het online retentieplatform (consumenten). De requirements betreffen de gebieden Marketing, Finance, Reporting en Techniek. Om de requirements helder te krijgen organiseer ik workshops met de business, vervolgens maak ik een vertaling voor de techniek en stem dit met hun af. Ook breng ik de nieuwe bedrijfsprocessen in kaart. Het resultaat is een document met requirements van diverse business afdelingen, use cases en een high level interactie ontwerp. Online Retentie Shop Manager, Vodafone (april 2009 juli 2009) Voor het nieuwe online retentie platform (zakelijke klanten) ben ik verantwoordelijk voor de juiste implementatie van de promo s. Hierin ben ik de spil tussen commercial management, marketing, techniek en het Internet bureau. Daarnaast maak ik een update van de bedrijfsprocessen om er zorg voor te dragen dat nieuwe promoties snel en accuraat geïmplementeerd worden. Portal Manager, Vodafone (januari 2008 november 2008) Bij Vodafone was ik Portal Manager bij de Online Service Unit en verantwoordelijk voor MyVodafone, de webomgeving achter de login. In mijn functie was ik de spil tussen Customer Management, Marketing, Online Services, Finance en Techniek. Daarnaast was ik voor zowel de consumer klanten als de enterprise klanten verantwoordelijk voor online billing.

4 Drive-to-web is het belangrijkste speerpunt van Vodafone en heeft als doel service aan klanten te verhogen en de kosten aan Customer Care kant te verlagen. Om dit te bereiken heb ik diverse projecten geïnitieerd in samenwerking met onder andere Customer Management. Ook kwamen er verzoeken vanuit marketing pre- en postpaid, maar Customer Management was de belangrijkste interne klant. Voor deze projecten stelde ik de requirements op en stemde de mogelijk- en onmogelijkheden van de wensen met techniek af. Ook maakte ik een business case voor de projecten. Projectmanager, Lost Boys (juli sept 2009, april 2006 december 2008) Bij Satama/Lost Boys werkte ik als projectmanager voor Vodafone, De Nieuwe Bank, ABN/AMRO en Consument en Veiligheid. Docent online marketing, HvA en HAN (2005 heden) Aan de HvA houd ik me bezig met het ontwikkelen van een nieuw vak voor de opleiding Interactieve Media. Daarnaast doceer ik online marketing en communicatie. ARA Account manager (okt 2005 maart 2006) Bij ARA was ik verantwoordelijk voor alle online activiteiten van Werken bij de Koninklijke Luchtmacht. Gemeente Amsterdam Consultant (juni 2005 oktober 2005) Voor de site heb ik een analyse gedaan van het gebruik van de site en de wensen van de gebruikers (burgers en gemeente) van deze site. Naar aanleiding van de analyse heb ik aanbevelingen gedaan met als doel het gebruik van de site te verhogen. ANMI (mei 2005 september 2005) Het Amsterdam New Media Institute (ANMI) bundelt kennis over nieuwe media ontwikkelingen uit verschillende sectoren en instellingen en zorgt voor informatie overdracht tussen kennisinstellingen, bedrijven en overheden en tussen professionals, onderzoekers en studenten. Voor ANMI was ik projectmanager voor de organisatie van de Summerschool. Info.nl Voor grote klanten ontwikkelde ik online strategieën en concepten. Dit behelsde het doen van een analyse, het bepalen en uitwerken van oplossingen, en vervolgens deze verwerken tot een concept. Ik werkte onder andere voor woningbouwcorporatie Het Oosten, WestFriesGasthuis en SNS Bank. Woningcorporatie Het Oosten Het Oosten ontwikkelt een innovatief concept Solids. Dit zijn gebouwen waar de huurder zelf kan bepalen hoeveel vierkante meter hij huurt, op welke plek hij huurt, met welke bestemming en de prijs van zijn ruimte. Voor heb ik het concept ontwikkeld en was ik verantwoordelijk voor de implementatie. Daarnaast was ik betrokken bij het uitdenken en het ontwikkelen van de online verhuurmethode. SNS Bank Voor SNS Bank was ik tijdens de ontwikkeling van hun nieuwe website verantwoordelijk voor conceptbewaking. Dit hield in de implementatie van het concept, en het creëren van draagvlak voor het nieuwe concept in de organisatie. Tevens gaf ik op verschillende gebieden advies, zoals online communicatie en virtuele werelden.

5 Lost Boys strategy Ministerie van VROM Voor het ministerie van VROM heb ik het huursubsidieloket ontwikkeld. Dit is gedaan vanuit de visie dat alle diensten van het ministerie ontwikkeld moeten worden vanuit het vraagpatroon van de burger. Bij de ontwikkeling heb ik veel samengewerkt met gemeenten en het ministerie van VWS. Met behulp van het huursubsidieloket konden burgers online huursubsidie aanvragen. Inmiddels is het loket geïntegreerd in toeslagen.nl van de Belastingdienst.

Curriculum Vitae. Personalia. Samenvatting. Wouter Tangelder Adres Leoninusstraat 41. Telefoonnummer 06-33 97 19 66 Geboortedatum 30 juli 1979

Curriculum Vitae. Personalia. Samenvatting. Wouter Tangelder Adres Leoninusstraat 41. Telefoonnummer 06-33 97 19 66 Geboortedatum 30 juli 1979 Personalia Curriculum Vitae Naam Wouter Tangelder Adres Leoninusstraat 41 Postcode & woonplaats 6821 EN ARNHEM Telefoonnummer 06-33 97 19 66 Geboortedatum 30 juli 1979 Geboorteplaats Rheden Burgerlijke

Nadere informatie

Opleiding en cursussen

Opleiding en cursussen CURRICULUM VITAE Drs. C.J.W.M.Doesburg RA Naam : Lian Doesburg Voornamen : Cornelia Johanna Wilhelmina Maria Geboortedatum en plaats : 30 augustus 1971 te Waalwijk Adres : Voorweiden 49 Postcode en plaats

Nadere informatie

CV D.H. Verzijl. Personalia. Adres: Havenstraat 16. Woonplaats: Berkel en Rodenrijs. Telefoon: 010-7144936 Mobiel: 06-28806028

CV D.H. Verzijl. Personalia. Adres: Havenstraat 16. Woonplaats: Berkel en Rodenrijs. Telefoon: 010-7144936 Mobiel: 06-28806028 CV D.H. Verzijl Personalia Achternaam: Voornaam: Roepnaam: Verzijl Diederik Hendrik Dave Adres: Havenstraat 16 Postcode: 2652BT Woonplaats: Berkel en Rodenrijs Telefoon: 010-7144936 Mobiel: 06-28806028

Nadere informatie

Oriëntatie op beroepenveld

Oriëntatie op beroepenveld Oriëntatie op beroepenveld Naam: Liza Ossewaarde Klas: 1N Studierichting: Communicatie Docent: Dewi de Hoon Datum: 19-11-2013 Inhoudsopgave: Hoofdstuk 1: Inleiding Hoofdstuk 2: Vacatures + jouw analyse

Nadere informatie

Succesvolle projecten door resultaatgerichtheid, dienend leiderschap en duidelijke communicatie.

Succesvolle projecten door resultaatgerichtheid, dienend leiderschap en duidelijke communicatie. Persoonsgegevens Curriculum Vitae Marc de Boer Marc de Boer 06-14460350 Marc.de.boer@sology.nl Woonplaats Amsterdam Geboortedatum 21 oktober 1969 Nationaliteit Nederlandse BSN 1959 35 962 Profielschets

Nadere informatie

Arend Jan Tuit Geboortedatum: 13-08-1965 Geboorteplaats: Assen WO werk- en denkniveau

Arend Jan Tuit Geboortedatum: 13-08-1965 Geboorteplaats: Assen WO werk- en denkniveau Tuit management support Snip 170 9728 XR Groningen 06-20-136353 / arendjan@tuitmanagementsupport.nl www.tuitmanagementsupport.nl KvK nr: 02 097 955 / IBAN nr: NL16 INGB 0003 1785 19 Ervaring bij: Call

Nadere informatie

Rustig, enthousiast, professioneel, analytisch, meedenkend, motiverend, teamplayer en flexibel. 2001 : Hogere Informatica Windesheim Zwolle

Rustig, enthousiast, professioneel, analytisch, meedenkend, motiverend, teamplayer en flexibel. 2001 : Hogere Informatica Windesheim Zwolle Persoonlijke gegevens Naam : Radstake Voornaam : Peter Adriaan Geslacht : Man Woonplaats : Zwolle Telefoonnummer : 06-46280714 E-mail : info@radstake-it-consultant.nl Geb. dat. : 24 april 1974 Nationaliteit

Nadere informatie

Opdrachtgever Opdracht Periode

Opdrachtgever Opdracht Periode IK BEN TIM KOOPMAN Ik help organisaties met hun online marketing en internetstrategie. Als adviseur, als projectmanager, maar het liefst als interim manager. Waarom? Dan kan ik adviseren én uitvoeren.

Nadere informatie

ONLINE MARKETING STRATEGIE

ONLINE MARKETING STRATEGIE ROTTERDAM SCHOOL OF MANAGEMENT ERASMUS UNIVERSITY EXPERT CLASS ONLINE MARKETING STRATEGIE HOE ZET JE INTERNET IN BINNEN HET MARKETINGBELEID? In deze expert class gaan we in op trends en ontwikkelingen

Nadere informatie

HEAO Bedrijfsinformatica (Hanzehoge School Groningen, diploma 1987)

HEAO Bedrijfsinformatica (Hanzehoge School Groningen, diploma 1987) Personalia Naam Jaap W. Kooij Geboortedatum 28 februari 1963 Adres Meindert Hobbemastraat 17, 2102 BH Heemstede Telefoon +31 (0)6 51 522 588 E-mail jaap@kooij.org Website www.kooij.org Nationaliteit Nederlandse

Nadere informatie

Curriculum Vitae van Drs. ing. G.J. de Graaf

Curriculum Vitae van Drs. ing. G.J. de Graaf Curriculum Vitae van Drs. ing. G.J. de Graaf Naam Gregor Josephus de Graaf (Gregor, 1964) Adres Telefoon Mobiel e-mail Bocht van Guinea 44 2515 MA Den Haag +31 70 3 650 700 +31 6 54 66 11 21 gregor@e-factive.nl

Nadere informatie

the best CRM Bachelor Customer Relationship Management HBO Bedrijfskunde met speciale aandacht voor CRM

the best CRM Bachelor Customer Relationship Management HBO Bedrijfskunde met speciale aandacht voor CRM The Best CRM biedt in samenwerking met Hogeschool SDO een functiegerichte leergang met een specifieke aandacht voor Customer Relationship Management. Door ontwikkeling van competenties bij eigen medewerkers

Nadere informatie

Curriculum Vitae ITIL Proces beheerder

Curriculum Vitae ITIL Proces beheerder Curriculum Vitae ITIL Proces beheerder Naam Arno Henzen Woonplaats Hoofddorp Geboortejaar 1968 Nationaliteit Nederlands Rijbewijs B SAMENVATTING Arno is een ervaren ICT beheerder, zowel technisch als organisatorisch!

Nadere informatie

Beschrijving van het leertraject. Duurzaam inrichten van Service Management

Beschrijving van het leertraject. Duurzaam inrichten van Service Management Beschrijving van het leertraject Duurzaam inrichten van Service Management INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE... 2 DIT LEERTRAJECT VOOR SERVICE MANAGERS GAAT VERDER DAN DE BES TAANDE TRAININGEN!... 3 LEREN HOE

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia

Curriculum Vitae. Personalia Curriculum Vitae Personalia Naam: van Halem Voornaam: Olaf Adres: Schipperstraat 44, 1825 DJ, Alkmaar Geboortedatum: 6 september 1973 Geboorteplaats: Alkmaar Burgerlijke staat: Alleenstaand Telefoonnr.:

Nadere informatie

Big Data. Fundamentals. Ontwikkel slimme data-producten voor new business development

Big Data. Fundamentals. Ontwikkel slimme data-producten voor new business development 5e editie U ontvangt een ipad Air met het digitale lesmateriaal Big Data Fundamentals Diepgaande introductie opleiding voor een succesvolle implementatie van uw Big Data project Ontwikkel slimme data-producten

Nadere informatie

Implementatie van Telbase in C#

Implementatie van Telbase in C# Bachelor in de toegepaste informatica Implementatie van Telbase in C# CAMPUS Geel Jolien van den Brand Academiejaar 2012-2013 1 VOORWOORD Voor de afronding van mijn opleiding tot Bachelor in de Toegepaste

Nadere informatie

Bekijk de video van Floortje met Layar. Commerciële Economie. Bachelor of Marketing / voltijd

Bekijk de video van Floortje met Layar. Commerciële Economie. Bachelor of Marketing / voltijd Bekijk de video van Floortje met Layar 2015 2016 Commerciële Economie Bachelor of Marketing / voltijd Deze brochure is verrijkt met Alumnus Gidion Zandbergen bij Infotheek in Leiden Interactive Print Download

Nadere informatie

Curriculum Vitae van Dick Bins

Curriculum Vitae van Dick Bins Persoonlijke gegevens Algemeen Algemeen Naam : Dick Bins Woonplaats : Noordwijk GN Nationaliteit : Nederlands Telefoon (0594) 65 75 45 / (06) 19 610 380 E-mail : dickbins@gmail.com Websites : www.db-advies.nl

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Erik Diepstraten. CSM Projecten

Curriculum Vitae. Erik Diepstraten. CSM Projecten Curriculum Vitae Erik Diepstraten CSM Projecten CSM Projecten is de bedrijfsnaam, waaronder Erik Diepstraten zijn diensten aanbiedt als zelfstandig project- en programmamanager. Erik is vooral in te zetten

Nadere informatie

ir. Adil Günaslan Internet Ondernemer, Product Manager, Project Manager, Consultant, Software Engineer, Analist

ir. Adil Günaslan Internet Ondernemer, Product Manager, Project Manager, Consultant, Software Engineer, Analist Curriculum Vitae ir. Adil Günaslan Internet Ondernemer, Product Manager, Manager, Consultant, Software Engineer, Analist Hallo, mijn naam is Adil. Internet ondernemer sinds 1997 en gespecialiseerd in online

Nadere informatie

CV: R.M. van der Meer V.2.2 maart 2013. Personalia

CV: R.M. van der Meer V.2.2 maart 2013. Personalia Personalia Naam: van der Meer Voornaam: Ruben Geboortedatum: 23-01- 1986 Woonplaats: Capelle aan den IJssel Nationaliteit: Nederlands Geslacht: Man Email: r.vandermeer@tis- solutions.nl Telefoonnummer:

Nadere informatie

Curriculum Vitae Michiel Oudegeest d.d. december 2014 Pagina 1 van 8

Curriculum Vitae Michiel Oudegeest d.d. december 2014 Pagina 1 van 8 Pagina 1 van 8 Curriculum Vitae Michiel Oudegeest Personalia Naam : Michiel Oudegeest Geboortedatum : 6 juni 1974 Woonplaats : Meteren (Geldermalsen) Nationaliteit : NL Burgerlijke staat : Gehuwd Werk

Nadere informatie

Martijn van der Sluis

Martijn van der Sluis CV Martijn van der Sluis Naam Martijn van der Sluis Plaats Hilversum GSM 06-83245013 Mail martijnvdsluis@gmail.com Algemeen Resultaat behalen, daar wordt Martijn blij van. Helemaal als dat ook nog eens

Nadere informatie

Social citymarketing. Waarom je beter vandaag kunt beginnen dan morgen. Door: Fabian Savert

Social citymarketing. Waarom je beter vandaag kunt beginnen dan morgen. Door: Fabian Savert Social citymarketing Waarom je beter vandaag kunt beginnen dan morgen Door: Fabian Savert Titel: Social Citymarketing Ondertitel: Waarom je beter vandaag kunt beginnen dan morgen Auteur: Fabian Savert

Nadere informatie

Voorwoord van de voorzitter

Voorwoord van de voorzitter Voorwoord van de voorzitter Het afgelopen jaar heb ik gemerkt dat bijna iedereen het vanzelfsprekend vindt dat alleen een goed product niet meer volstaat. Het besef is er dat je daarmee geen duurzaam succes

Nadere informatie

The Independence Company. Programma Trainingen 2015

The Independence Company. Programma Trainingen 2015 The Independence Company Programma Trainingen 2015 Inhoudsopgave Pagina Permanente Educatie TIC: méér dan vaktechniek 2 The Independence Company 3 Wat levert het jou op? 4 Het programma 5 Hoe werkt het?

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE Jan van t Hoff

CURRICULUM VITAE Jan van t Hoff CURRICULUM VITAE Jan van t Hoff Woonplaats : Den Haag Geboortedatum : 20 oktober 1958 Nationaliteit : Nederlands Rijbewijs : B Active Professionals is dé dienstverlener voor interim-oplossingen en werving

Nadere informatie