Partnerprogramma. Het Gigaset pro-partnerprogramma biedt uw bedrijf telefoonsystemen op maat voor een betere communicatie.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Partnerprogramma. Het Gigaset pro-partnerprogramma biedt uw bedrijf telefoonsystemen op maat voor een betere communicatie."

Transcriptie

1 Partnerprogramma Het Gigaset pro-partnerprogramma biedt uw bedrijf telefoonsystemen op maat voor een betere communicatie. 13/NL/PP/PRO/1 Meld u aan als partner via Neem contact op met uw plaatselijke Gigaset provertegenwoordiger: Gerard van der Roest

2 Ga voor pro. Wanneer u de beste telefonieproducten en -diensten wilt leveren aan het midden- en kleinbedrijf, ligt het voor de hand om te kiezen voor Gigaset pro. U krijgt dan een Europees marktleider als partner en u kunt profiteren van onze 160 jaar ervaring in de telecomsector. Bovendien is het vertrouwenwekkend om producten te verkopen die zijn gebouwd met Duitse technologie en kunde. Ons unieke partnerprogramma kan worden samengevat in drie eenvoudige zinnen: Eenvoud. Een snelle aanmeldingsprocedure en de steun van een marktleider maken de marketing van Gigaset pro-oplossingen gemakkelijk voor u. De beste oplossingen. Met ons oplossingenportfolio met hoogwaardige, concurrerend geprijsde producten overtreft u de verwachtingen van uw klanten. Hechte relatie. Wij bieden uitgebreide ondersteuning en samenwerking voor de ontwikkeling van een hechte relatie met onze resellers. Als Value-Added Reseller van Gigaset pro kunt u nog concurrerender en winstgevender opereren. Hieronder vindt u meer informatie over het partnerschap dat vruchten voor u zal afwerpen. Nog sneller succes

3 Ga voor de koppositie. Vliegende start dankzij een doorgewinterde partner. Goede zaken doen in een groeimarkt. Zakelijke telefonie is een groeimarkt, met toenemende vraag naar professionele bekabelde IP-telefoons en geïntegreerde communicatie-oplossingen om efficiënter te opereren. Zorg dat u de producten en diensten in huis hebt om in te spelen op de steeds hogere eisen van het midden- en kleinbedrijf. Verzeker u van de steun van een mondiaal merk. Gigaset pro wordt over de hele wereld verkocht en in de markt gezet in EMEA (Europa, Midden-Oosten, Afrika), APAC (Zuid-Oost Azië en Australië) en Noord- en Zuid-Amerika. Gigaset is ook een bekende naam voor communicatie in huishoudens. We maken zo veel mogelijk gebruik van deze reputatie. We bieden u een partnerschap met de Europese marktleider in vaste telefonie. Al bijna twintig jaar staan we bovenaan qua omzet en klanttevredenheid. We hebben tot op heden ruim 15 miljoen DECT-telefoons geproduceerd. Gigaset proproducten genieten erkenning en respect. Oplossingen om de concurrentie vóór te blijven Pak uw concurrentievoordeel. Wij zorgen dat u beschikt over de beste oplossingen, de beste kennis over de concurrentie en de beste partnertools. Zo lukt het u telkens weer om transacties te boeken en meer omzet te genereren. Tevreden klanten komen terug. Wij bieden oplossingen die uw klanten prefereren, jaar in, jaar uit. Zo groeit uw bedrijf dankzij de omzet die u boekt met onze oplossingen. Uw kans op hogere omzet. In 2016 zal mondiaal de telecomomzet naar verwachting met 15% zijn toegenomen. 1 Profiteer van deze unieke verkoopkansen in uw regio. IP marktwaarde (Bedrijfscentrales, bureautelefoons en handsets). 1 Partnerschap op basis van respect en communicatie. U groeit met ons mee terwijl we onze onderneming en marktpenetratie vergroten. Gemakkelijk registreren. Dankzij een eenvoudig aanmeldingsproces en een distributiemodel van twee lagen hebt u gemakkelijk toegang tot het programma en de voordelen. Transparante prijszetting. Onze prijsstructuur voor resellers is helder en eenvoudig. Zo hebt u volledig grip op uw marges. Wetenswaardigheden over de Nederlandse markt Echt partnerschap. Gigaset pro communiceert in alle openheid met u en uw distributeur. Samen met u werken we aan het verbeteren van uw vaardigheden en het vergroten van uw kennis. Zo geven we de toekomst van uw bedrijf vorm bedrijven in Nederland. 2 1 MZA, The Global Telecommunications Market, 2012, 2 SBA Fact Sheet 2012 Meer voordelen, meer steun, meer omzet.

4 Portfolio gericht op uw winst. Bijblijven met de nieuwste ontwikkelingen. Met een nieuwe generatie hoogwaardige systemen voldoet u aan de veranderende behoeften van uw zakelijke klanten. Hierdoor verbetert u uw onderneming voortdurend. Met het Gigaset pro-portfolio blijven uw klanten in de voorhoede van de nieuwste technologieën. U kunt een geïntegreerde, toekomstbestendige bedrijfsomgeving bieden met technologie die zich voortdurend ontwikkelt, en daarnaast regelmatige product- en software-updates en uitbreidingen om de productiviteit te bevorderen. Kies PBX of gehost PBX is voor systemen met maximaal 100 gebruikers. Bij gehoste oplossingen is dit aantal onbeperkt. Kies de bureautelefoon IP-bureautelefoons met een veelvoud aan geavanceerde functies en bureautoepassingen. Kies DECT-handsets en basisstations Flexibele, krachtige snoerloze telefoons waarmee bedrijven beweeglijk blijven. Kies functionaliteit voor meerdere locaties Klanten kunnen thuis gesprekken voeren, of op elke andere gewenste plek. Kies accessoires Versterk de functionaliteit van het netwerk met waardevolle accessoires. T500 PRO DE 900 IP PRO SL610H PRO N510 IP PRO ZY900 PRO Onze telefoons zijn gemaakt voor zakelijk gebruik Uiterst hoogwaardige producten met de beste geluidskwaliteit Getest onder zware belasting, gemaakt van de sterkste materialen Met Duitse technologie en expertise Functioneel ontwerp Ergonomisch, functioneel en intuïtief ontworpen telefoons Klassiek ontwerp voor Europese bureaus Winnaar van meerdere internationale ontwerponderscheidingen Innovatie vanzelfsprekend 160 jaar ervaring in de telecomsector Marktleider in vaste telefonie Wij innoveren, onze klanten doen het na Oplossingen om concurrerend te blijven.

5 Uw succes, met onze steun. Uw onderneming opbouwen in een duurzame relatie. Wij geven u de tools die u nodig hebt, en persoonlijke communicatie en ondersteuning. De Gigaset pro-partnerportal is uw one-stopshop voor alles wat u nodig hebt om Gigaset prooplossingen te gaan verkopen. Hoogwaardiger verkooptools Met vernieuwd verkoopmateriaal, kant-en-klare promoties en campagnes kunt u een vliegende start maken. Bovendien krijgt u uitgebreide pre-salesondersteuning van een van onze technische verkopers. trainingsprogramma's Ga naar de Gigaset-campus onze gebruiksvriendelijke portal voor online training om uw kennis en kwalificaties te vergroten. Bovendien krijgt u één-op-één trainingsseminars en materiaal om de verkoop te bevorderen rechtstreeks van uw Gigaset provertegenwoordiger. informatie Dankzij regelmatige berichten en persoonlijk contact met vertegenwoordigers en distributeurs van Gigaset pro blijft u op de hoogte. We delen onze kennis van de markt en helpen u leads te genereren en deze om te zetten in klanten. Samenwerking en communicatie zijn cruciaal voor Gigaset pro. Dankzij ons ondersteuningsnetwerk kunt u beter presteren en als reseller een betere ervaring bieden. Superieure ondersteuning Het Gigaset pro-partnerprogramma houdt nauwe samenwerking met distributeurs in, zodat u het accountbeheer en de technische ondersteuning krijgt die u nodig hebt om uw omzet te verhogen. integriteit Wij willen een sterke, langdurige relatie opbouwen op basis van wederzijds vertrouwen en zakelijke integriteit. U krijgt bovendien een Channel Manager bij Gigaset pro toegewezen als aanspreekpunt. Wij houden ons aan onze beloften. flexibiliteit Gigaset pro wordt flexibeler, toegankelijker en meer gericht op samenwerking. We willen graag dat u meedoet. Laten we samen groeien. Partnerschap waarop u kunt bouwen.

6 Succes in drie stappen. Wat u kunt verwachten als Gigaset pro-partner Wanneer u zich aanmeldt op onze partnerportal krijgt u onmiddellijk de status registered partner. Daarmee hebt u rechtstreeks toegang tot de partnerportal. U kunt gemakkelijk een hogere status krijgen, bijvoorbeeld Authorized, door onze trainingen te volgen en het demoprogramma te implementeren. Leg de lat hoger. Ga voor de status Silver of Gold door onder andere uw omzet te verhogen en de betreffende trainingsmodules te volgen. U profiteert dan van grotere besparingen en méér ondersteuning. Voordelen voor partners in één oogopslag. Uw bedrijf Eenvoudige inkoop bij officiële distributeur Programma voor demonstratie-apparatuur Aanmelden bij het Gigaset pro-bonusprogramma Leads genereren en delen Accountmanagement Inspirerende gesprekken inspirerend partnerschap. Ga voor pro. Partnerschap is een gesprek. Tijd om u te laten inspireren. Uw voordelen Uw marketing Technisch verkoopmanagement Business- en accountplanning Product Roadmaps Communicatie en informatie voordat het product is ontworpen Toegang tot partnerportal (extranet) Gigaset-logo en partnerlogo's Verkoop- en marketingtools Partner Locator* Co-marketingmaterialen en -activiteiten Vroegtijdige productinformatie Ga in zee met een toonaangevende telecomspecialist in Europa. Sterkere concurrentiepositie met een portfolio oplossingen dat hogere winst en tevreden klanten oplevert. Samenwerking met superieure ondersteuning en een sterke, langdurige relatie met uw Gigaset pro-vertegenwoordiger. Uw ondersteuning Onlinetools en -training via Gigaset-campus Toegang tot Gigaset pro-wiki Ondersteuning via Tickettool Persoonlijke producttraining en technische training Technische hotline** * Vermelding in de lijst afhankelijk van partnerniveau en instemming van verkoopmanager ** Via distributeur Als pro kunt u meer klanten tevreden stellen, meer transacties beklinken en nieuwe kansen ontwikkelen.

PARTNER PROGRAMMA HET EUROPESE PARTNER PROGRAMMA

PARTNER PROGRAMMA HET EUROPESE PARTNER PROGRAMMA HET EUROPESE WELKOM Welkom bij het. In deze brochure willen we u wat meer vertellen over Kaspersky Lab, waarom we vinden dat u Kaspersky Lab-partner moet worden en welke ondersteuning u krijgt als u deelneemt

Nadere informatie

Because it s your business. De professionele lijn van Gigaset: Gigaset pro.

Because it s your business. De professionele lijn van Gigaset: Gigaset pro. Because it s your business. De professionele lijn van Gigaset: Gigaset pro. Because you have the highest standards in the office! Het werkt in uw voordeel. Gigaset pro verrijkt uw bedrijf. Communicatie

Nadere informatie

Microsoft Dynamics CRM Partner Relationship Management voor banken en verzekeraars

Microsoft Dynamics CRM Partner Relationship Management voor banken en verzekeraars UW MICROSOFT GEKWALIFICEERDE IMPLEMENTATIEPARTNER: Versterkerstraat 6 1322 AP Almere Telefoon: +31 (0)36 5475 100 E-mail: info-nl@avanade.com www.avanade.nl Microsoft Dynamics CRM Partner Relationship

Nadere informatie

De droom 5. Visie en missie 7. Mega innovatief 9. Super professioneel 11. Ultra flexibel 13. Puur persoonlijk 15. Vaste telefonie 17

De droom 5. Visie en missie 7. Mega innovatief 9. Super professioneel 11. Ultra flexibel 13. Puur persoonlijk 15. Vaste telefonie 17 W i t h i n r e a c h v o i c e w o r k s. c o m Inhoud De droom 5 Visie en missie 7 Mega innovatief 9 Super professioneel 11 Ultra flexibel 13 Puur persoonlijk 15 Vaste telefonie 17 Mobiele telefonie

Nadere informatie

Bekijk onze eerstvolgende Business Eventdagen op BTCTELECONSULT.NL/BUSINESSEVENT. Met vriendelijke groet,

Bekijk onze eerstvolgende Business Eventdagen op BTCTELECONSULT.NL/BUSINESSEVENT. Met vriendelijke groet, TELECOM TABLOID RENDEMENT IN DE LIFT herfst 2013 / winter 2014 >> Thema: Rendement in de lift >> Hosted IP Telefonie op maat... pag. 2 >> Special: bewaar-stappenplan... pag. 3 t/m 6 Slimmer werken, communiceren

Nadere informatie

share more do more Efficiënt, veilig en winstgevender werken met tijd, kennis en mensen

share more do more Efficiënt, veilig en winstgevender werken met tijd, kennis en mensen share more do more Efficiënt, veilig en winstgevender werken met tijd, kennis en mensen Over Datacon Datacon is dé portalspecialist van Nederland. De ITdienstverlener is sinds 1996 leverancier van HRM,

Nadere informatie

Tijd om het beter te doen! Efficiënter werken met totaalcommunicatie

Tijd om het beter te doen! Efficiënter werken met totaalcommunicatie Tijd om het beter te doen! Efficiënter werken met totaalcommunicatie Inhoudsopgave Tijd om het beter te doen! 3 1. Optimale bereikbaarheid 5 2. Beter samenwerken 7 3. Veiligheid 9 4. Kosten & beheersbaarheid

Nadere informatie

Variabele Data Printing Solutions

Variabele Data Printing Solutions Variabele Data Printing Solutions KLANTGERICHT COMPLETE OPLOSSINGEN TOEGEWIJDE ORGANISATIE Ik zoek naar manieren om onze huidige technologie maximaal in te zetten en nieuwe markten te openen voor mijn

Nadere informatie

Avanade ERP voor Professional Services: alles onder controle dankzij volledig overzicht over projecttaken en services

Avanade ERP voor Professional Services: alles onder controle dankzij volledig overzicht over projecttaken en services Avanade ERP voor Professional Services: alles onder controle dankzij volledig overzicht over projecttaken en services Om uw winstgevendheid te optimaliseren heeft u volledig overzicht nodig over uw organisatie

Nadere informatie

PRAKTISCHE VOOR WEDERVERKOPERS

PRAKTISCHE VOOR WEDERVERKOPERS PRAKTISCHE VOOR WEDERVERKOPERS GIDS 2013 LENOVO PARTNER NETWORK Eenvoudig zakendoen Gratis marketingmateriaal Snellere uitbetaling van kortingen Prijswinnende producten Nieuwe kansen bieden om zaken te

Nadere informatie

Kompass Nederland. Vinden en gevonden worden op Internationaal Niveau!

Kompass Nederland. Vinden en gevonden worden op Internationaal Niveau! Kompass Nederland Vinden en gevonden worden op Internationaal Niveau! Kompass verbindt U zoekt, wij leveren. Met zowel internationaal als nationaal gedetailleerde bedrijfs-, branche- en marketinginformatie

Nadere informatie

Microsoft Dynamics CRM Brancheoplossing ICT-bedrijven

Microsoft Dynamics CRM Brancheoplossing ICT-bedrijven ...slimme up-sell en cross-sell......integratie met Microsoft software......tijd- en geldbesparingen......weten wat klant doet... Microsoft Dynamics CRM Brancheoplossing ICT-bedrijven BusinessBase en Microsoft

Nadere informatie

Management & Vaardigheidstrainingen

Management & Vaardigheidstrainingen Management & Vaardigheidstrainingen Voor effectievere organisaties en medewerkers Strategie + Mensen + Technologie Effectiviteit van een organisatie 4 Global Knowledge maakt het verschil 12 Effectiviteit

Nadere informatie

The smart way to do business

The smart way to do business SuperOffice CRM SuperOffice CRM Neem contact met ons op voor meer informatie SuperOffice CRM is een hulpmiddel met veel gebruiksmogelijkheden dat de actuele uitdagingen op het gebied van marketing, verkoop

Nadere informatie

Whitepaper. Van telefonie naar Unified Communications. De concrete winst voor mkb-organisaties.

Whitepaper. Van telefonie naar Unified Communications. De concrete winst voor mkb-organisaties. Whitepaper Van telefonie naar Unified Communications. De concrete winst voor mkb-organisaties. Er vindt een snelle verschuiving plaats van telefooncentrales naar Unified Communications oplossingen. Bedrijven

Nadere informatie

Partneren met een Cloud broker

Partneren met een Cloud broker Partneren met een Cloud broker Vijf redenen om als reseller te partneren met een Cloud broker Introductie Cloud broker, een term die je tegenwoordig vaak voorbij hoort komen. Maar wat is dat nu precies?

Nadere informatie

Always more than you expect. Panasonic. met HD-kwaliteit nog veel meer ondersteunende functies en applicaties

Always more than you expect. Panasonic. met HD-kwaliteit nog veel meer ondersteunende functies en applicaties Always more than you expect Panasonic SIP-toestellen met HD-kwaliteit nog veel meer ondersteunende functies en applicaties SIP-toestellen belangrijke eigenschappen KX-UT670 Smart desktop-telefoon Geavanceerde

Nadere informatie

Develop Online Business Results. www.mach3builders.nl

Develop Online Business Results. www.mach3builders.nl Develop Online Business Results www.mach3builders.nl kennis development Mach3Academy technische oplossingen Baanbrekend en snel meebewegen in de steeds veranderende markt partnernetwerk resultaat De digitalisering

Nadere informatie

Slimme bouwstenen voor uw bedrijfscommunicatie. Pasklare oplossingen voor Siemens

Slimme bouwstenen voor uw bedrijfscommunicatie. Pasklare oplossingen voor Siemens Slimme bouwstenen voor uw bedrijfscommunicatie Pasklare oplossingen voor Siemens SDC Connect Pasklare oplossingen in bedrijfscommunicatie Benieuwd welke oplossing SDC Connect voor uw branche ontwikkeld

Nadere informatie

Microsoft Dynamics CRM

Microsoft Dynamics CRM UW MICROSOFT GEKWALIFICEERDE IMPLEMENTATIEPARTNER: De Waal 30A 5684 PH Best telefoon + 31 (0) 499 332757 telefax + 31 (0) 499 332659 email: info@atworkmgt.nl www.atworkmgt.nl Brancheoplossing maakindustrie...volledig

Nadere informatie

Microsoft OEM Partner gids

Microsoft OEM Partner gids Microsoft OEM Partner gids Alle oplossingen, hardware en bronnen voor Microsoft OEM Partners 2014 Microsoft Corporation. All rights reserved. Met trots presenteren wij ons aanbod van apparaten en services

Nadere informatie

Informatieset Uw ICT, altijd en overal

Informatieset Uw ICT, altijd en overal Informatieset Uw ICT, altijd en overal Tendenz ICT is aangesloten bij: Wie zijn wij? TendenZ ICT is uw ervaren ICT-partner die u adviseert, ondersteunt en volledig kan ontzorgen op het gebied van al uw

Nadere informatie

praktische voor wederverkopers

praktische voor wederverkopers praktische voor wederverkopers gids 2012 lenovo partner network Eenvoudig zakendoen Gratis marketingmateriaal Snellere uitbetaling van kortingen Prijswinnende producten Nieuwe kansen bieden om zaken te

Nadere informatie

d e v e l o p m e n t s e r v i c e s p r o f f e s i o n a l s e r v i c e s p h p t r a i n i n g e n

d e v e l o p m e n t s e r v i c e s p r o f f e s i o n a l s e r v i c e s p h p t r a i n i n g e n d e v e l o p m e n t p r o f f e s i o n a l p h p t r a i n i n g e n Een eerste kennismaking... Ibuildings is in1999 opgericht met als doel zich te specialiseren in het ontwikkelen van websites en webapplicaties.

Nadere informatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie

KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie KPN ÉÉN Eén zakelijke oplossing voor totaalcommunicatie Communicatiemogelijkheden nemen toe en groeien ook steeds meer naar elkaar toe. Dat biedt praktische voordelen en zakelijke kansen. Toegang tot de

Nadere informatie

Waarom Informatica? Waarom nu?

Waarom Informatica? Waarom nu? Waarom Informatica? Waarom nu? de gevaren in de markt omzeilen Onder de huidige economische omstandigheden moeten slimme bedrijven technologie optimaal benutten om de concurrentie voor te blijven en de

Nadere informatie

SAP BUSINESS ALL-IN-ONE CREËER MET ERP BASELINE EEN SOLIDE BASIS VOOR UW AMBITIES

SAP BUSINESS ALL-IN-ONE CREËER MET ERP BASELINE EEN SOLIDE BASIS VOOR UW AMBITIES SAP BUSINESS ALL-IN-ONE CREËER MET ERP BASELINE EEN SOLIDE BASIS VOOR UW AMBITIES Overview brochure ERP Baseline ERP BASELINE DE SOLIDE BASIS VOOR ONDERNEMERS MET AMBITIE 2 SAP is toch vooral bedoeld voor

Nadere informatie

Microsoft. Uw klanten volledig in beeld

Microsoft. Uw klanten volledig in beeld Microsoft Dynamics CRM Uw klanten volledig in beeld 2 Microsoft Dynamics CRM Klantbehoud, klanttevredenheid en relatiebeheer zijn nog nooit zo belangrijk geweest. Ondernemend Nederland is sterk aan het

Nadere informatie

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet Exact Online Uw financiële cockpit op internet Eenvoudig online boekhouden Een onderneming staat of valt met haar financiële beleid. Met inzicht in de omzet, winst en cashflow nu en in de toekomst. Een

Nadere informatie

WERK INVENTIEF. Microsoft Dynamics NAV 2009 Eenvoudig. Inventief. Innovatief

WERK INVENTIEF. Microsoft Dynamics NAV 2009 Eenvoudig. Inventief. Innovatief WERK INVENTIEF Microsoft Dynamics NAV 2009 Eenvoudig. Inventief. Innovatief EENVOUD De bedrijfsoplossing met meer dan een miljoen gebruikers wereldwijd Snel te implementeren, eenvoudig te configureren

Nadere informatie