Nieuwsflits. Kalender: 20 augustus Opening van het nieuwe schooljaar

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsflits. Kalender: 20 augustus 2015. Opening van het nieuwe schooljaar 2015 2016"

Transcriptie

1 Nieuwsflits 20 augustus 2015 Kalender: Agenda: Groepsfoto s Maandag 24 augustus Studiemiddag dinsdag 25 augustus vanaf uur Informatieavond Dinsdag 1 september Kledingactie 15 t/m 21 september Opening van het nieuwe schooljaar In deze nieuwsflits o.a.: Opening van het nieuwe schooljaar Studiemiddag Voorstellen nieuwe leerkrachten Regels extra verlofaanvraag Snappet St Humantex - Kledingactie Schoolkalender Groepsfoto s Verkeersregels school Informatieavond Schoolbibliotheek Gigakids typeles Weerbaarheidstraining gemeente Tubbergen Meester Tom heeft vanmorgen het nieuwe schooljaar geopend samen met Lieke Horstman (jongste leerling van onze school) en Maurits Holsink (oudste leerling van onze school) door het hijsen van de schoolvlag! Tevens hebben alle leerlingen samen het schoollied gezongen.

2 Studiemiddag Dinsdagmiddag a.s. 25 augustus is er een studiemiddag op school. Alle kinderen zijn om uur vrij!! Tevens staat er op woensdag 4 november een studiedag in de agenda. Deze studiedag is verzet naar woensdag 25 november. Voorstellen nieuwe leerkrachten op onze school Irma Hemmer Vorig schooljaar mocht ik tijdens de Creatieve vrijdagen muziekworkshops geven op 'jullie' Alphonsusschool in Harbrinkhoek. Dat is me zo goed bevallen, dat ik blij ben dat ik er een baan aan over heb gehouden: dinsdag 17 augustus 2015 was mijn eerste werkdag en ik hoop samen met de leerlingen en de leerkrachten van groep 4 t/m 7 een mooie tijd tegemoet te gaan, waarin we van elkaar mogen leren en genieten in muzikaal en menselijk opzicht. Tom heeft mij gevraagd iets over mijzelf te schrijven, dus bij deze: Als muziekdocent werk ik meer dan 12,5 jaar bij Kaliber Kunstenschool, voorheen Muziekschool Twente: ik geef les op 20 basisscholen in Almelo, Bornerbroek en Enschede. Daarvoor heb ik 23 jaar voor de Musikschule der Stadt Nordhorn gewerkt. Naast mijn baan als muziekdocent geef ik workshops her en der in Nederland aan (muziekvak)leerkrachten. Zingen is mijn passie. Tijdens mijn muzikale visites als muziekvakleerkracht op verschillende basisscholen werd mij regelmatig de vraag gesteld: "Hoe kom je aan dat lesmateriaal en waarom doe je daar niets mee?! Zo snappen wij het tenminste óók!" Daarom besloot ik mijn muzikaal didactische lesmateriaal te publiceren: in 2013 kwam mijn boek 'Feel The Music' uit. Hierin beschrijf ik mijn eigen ontwikkelde muzikale aanpak. Naar aanleiding hiervan verzorg ik workshops in het land. Mijn muziekonderwijs draait om de kerngedachte: wat ik hoor is wat ik zie is wat ik voel is wat ik begrijp is wat ik onthoud. Want Gevoel voor Muziek begint bij gevoel. En wat ik mijn leerlingen leer, is dat gevoel te voelen! Mocht u meer over mij willen weten, bezoek dan gerust mijn website

3 Sabine Harmelink Hallo, Mijn naam is Sabine Harmelink. Ik woon in Almelo, ben getrouwd en heb 3 kinderen. Dit schooljaar ben ik juf in groep 0/1. Ik heb voorheen op bs Kadoes in Albergen gewerkt. Maar door de krimp daar, ben ik overgeplaatst naar Mariaparochie. Ik zie het als een uitdaging om me te verdiepen in het onderwijs op St.Alphonsus. Ik verheug me op dit nieuwe schooljaar, met vast heel veel leuke, lieve kinderen. En ouders natuurlijk. Carla Vrielink Hallo allemaal, Ook ik wil mij graag voorstellen als nieuwe juf van groep 0 1 van de Alphonsus School. Ik ben Carla Vrielink. Ik woon in Fleringen samen met mijn man en 2 kinderen. Zoon Jop en dochter Pien. Thuis ben ik een bezige bij: ik hou van tuinieren en creatieve bezigheden. Ik heb vele jaren gewerkt bij basisschool Kadoes in Albergen. Met heel veel plezier heb ik hier les gegeven aan de kinderen van de onderbouw. Doordat het leerlingen aantal op deze school terug liep, heb ik de overstap gemaakt naar de Alphonsus. Hier mag ik werken in groep 0 1. Samen met al mijn nieuwe collega s ga ik er een mooie tijd van maken. Groetjes Juf Carla Regels voor het Opnemen van EXTRA VERLOF Naast de dagen dat uw kind vrije dagen of vakantie heeft bestaat de mogelijkheid om verlof op te nemen. Wettelijk is vastgelegd dat kinderen in de eerste vier leerjaren 3520 uren naar school moeten en de kinderen in groep 5 t/m uren. Met dat gegeven stelt de directie jaarlijks het activiteitenrooster en het vakantierooster op. Die roosters zijn zo strak ingepland dat het onmogelijk is nog extra vrij van lessen te geven. U kunt alleen extra verlof aanvragen voor bijzondere omstandigheden of extra verlof voor vakantie. Het aanvragen van verlof voor bijzondere omstandigheden is in principe voor iedereen mogelijk. Er zijn zeven bijzondere omstandigheden waarop het voor de directie zonder meer toegestaan is om extra verlof toe te kennen. En in de wet wordt daarvoor ook het aantal dagen aangegeven:

4 Reden van verzoek : Hiervoor een officieel aanvraagformulier invullen ten behoeve van de leerplichtambtenaar. A. Extra verlof wegens vakantie (tenminste 2 maand van te voren aanvragen). B. Extra verlof wegens bijzondere omstandigheden zoals: 1. Voldoen aan wettelijke verplichting 2. Verhuizing 3. Gezinsuitbreiding 4. Huwelijk van naaste familie 5. Ernstige ziekte van naaste familie 6. Overllijden van naaste familie 7. Jubileum van naaste familie Het aanvragen van extra verlof : Het formulier kunt u downloaden via de schoolsite L ever het ingevulde formulier in bij de directie. Vervolgens krijgt u bericht of uw verzoek wel of niet gehonoreerd kan worden. Proef met Tablet onderwijs van Snappet in groepen 5: Vanaf volgende week gaan de groepen 5 drie maanden bij wijze van proef werken met tablets. Als school hebben wij ons vorig schooljaar ingeschreven om mee te werken aan een onderzoek naar tabletonderwijs door de Universiteit Twente in samenwerking met Snappet. Doel van het onderzoek is om te kijken wat de effecten zijn van het verwerken van opdrachten op een tablet op de leerresultaten van leerlingen in vergelijking met een schriftelijke verwerking. Op een tablet wordt adaptief gewerkt. Verwerkingsopdrachten worden aangepast aan het niveau van de leerling. Leerkrachten kunnen direct de vorderingen zien van de leerlingen en hun instructie aanpassen en bijstellen omdat ze gelijk zicht hebben op het werk van elke individuele leerling. Omdat wij vorig schooljaar hebben meegewerkt aan het onderzoek, mogen wij nu 3 maanden op proef gaan werken met tablets in de groepen 5. Voor ons een mooie gelegenheid om te kijken of dit een verrijking kan zijn voor ons onderwijs. We houden u op de hoogte en komt u gerust eens langs om de tablets te bekijken. St. Humantex Kledingactie De kledingcontainer m.b.t. de kledingactie St. Humantex zal van 15 september t/m zondag 21 september a.s. bij school staan.

5 Schoolkalender Onze schoolkalender kunt u downloaden via de website van school met als tip deze te printen. Zo heeft u altijd alle data bij de hand! Er kunnen gedurende het schooljaar wijzigingen plaatsvinden. Blijf de agenda dus wel in de gaten houden via de site. Groepsfoto s Maandag 24 augustus a.s. zullen er groepsfoto s gemaakt worden van alle groepen. Dit schooljaar worden er geen individuele foto s gemaakt! Verkeersregels Aan het begin van het schooljaar willen we alle (nieuwe) ouders, verzorgers en kinderen aandacht vragen voor de regels bij het vervoer van en naar school en het oversteken. Dit geldt voor zowel de kinderen als de ouders/verzorgers of begeleiders. Onderstaand treft u een aantal gedragsregels aan; wij hopen dat u ze wilt respecteren, waardoor er een verkeersveilig klimaat rondom en bij de school ontstaat, voor u en voor onze kinderen. 1> Ga op tijd van huis, kom bij voorkeur lopend of met de fiets, gebruik de parkeerplaats naast de school of die bij restaurant Tibbe, gebruik de in en uitgang van het parkeerterrein van restaurant Tibbe via de Demmersdwarsweg (niet via de Almeloseweg) en parkeer niet aan de Almeloseweg; 2> Rij stapvoets met de auto op het parkeerterrein; 3> Parkeer de auto in de parkeervakken(dus niet voor de geparkeerde auto s; niet dubbel parkeren) 4> Houd je kind vast bij het oversteken; 5> Maak gebruik van de trottoirs en loop niet achter de auto s langs. Dit levert levensgevaarlijke situaties op! 6> Gebruik de (bebrigadierde) oversteek bij de bollen; ook als je vanuit de p vakken van de huisartsenpraktijk Mariaparochie wilt oversteken! 7> Brigadiers zijn wettelijk aangewezen als verkeerregelaars, volg hun aanwijzingen op en geef daarbij het goede voorbeeld. Wij hebben de brigadiers gevraagd de kinderen en ouders aan te spreken als ze niet oversteken volgens de regels. Als IEDEREEN zich aan deze regels houdt kan het oversteken veilig en vlot plaatsvinden. 8> Er kan pas van de oversteek bij school gebruik worden gemaakt vanaf 8.15/12.10 of uur. De brigadiers zullen de kinderen NIET eerder oversteken. Vanaf dat tijdstip is er ook pas controle op het schoolplein. Er dient gewacht te worden tot het moment dat de brigadiers actief zijn bij de oversteek.

6 Verder nog enkele aandachtspunten voor het verkeer nabij de school (vanaf de oversteek bij de kerk tot de oversteek bij school): Auto s vanaf Almelo gelieve niet opstellen op het rode fietspad om de parkeerplaats van de kerk bij school op te rijden; Er is een eenrichtingsroute op de parkeerplaats van de kerk bij school. Oprijden aan de kant van de kerk, eraf rijden aan de kant van school. LET OP DE FIETSERS! Fietsers vanuit Almelo rijden voorbij de 5 bollen bij de oversteek bij school, stappen af en lopen via het voetpad naar de fietsenrekken om hun fiets te stallen; bij het uitgaan van de school geldt hetzelfde in omgekeerde vorm; Fietsers vanuit Mariaparochie/Harbrinkhoek stoppen na de 2 bollen bij de oversteek van de school steken na het sein van de brigadiers lopend over; Fietsers rijden na de oversteek op het fietspad of richting Almelo (p.s. fietsers richting Harbrinkhoek/ Mariaparochie hoeven niet over te steken); Bij uitgaande school, niet wachten bij het begin van de oversteek; dit belemmert de doorstroming van de kinderen; Er dient ook niet gewacht te worden voorbij de oversteek (tegenover Restaurant Tibbe). Het blijkt dat er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan, omdat kinderen daar op elkaar wachten. Graag zouden we zien dat ouders het bovenstaande met hun kinderen bespreken. Dit geldt ook voor opa s/oma s of eventueel de oppas die de kinderen ophalen of wegbrengen naar school. Informatieavond dinsdag 1 september Alle ouders/verzorgers met hun kinderen uit de groepen 1 t/m 7 zijn van harte uitgenodigd voor deze informatieavond. U kunt dan kennismaken met de leerkracht en de kinderen kunnen u van alles laten zien wat ze komend schooljaar gaan doen. Verdere informatie krijgt u nog via de leerkracht.

7 Informatie schoolbibliotheek Beste ouders/verzorgers, De Alphonsusschool beschikt over een schoolbibliotheek, die bestaat uit prentenboeken, eerste leesboekjes, leesboeken, stripboeken en informatieve boeken Het beheer van de bibliotheek is in handen van de St. Bibliotheken Tubbergen. Voorlopig wordt de bibliotheek gerund door Yvonne Keizers en vrijwilligster Ria Visscher uit Tubbergen. Lezen is goed voor kinderen. Er is overweldigend wetenschappelijk bewijs dat voorgelezen worden vanaf de babytijd en zelf lezen vanaf 5 6 jaar oud een positieve invloed heeft op de ontwikkeling en schoolcarrière van een kind. Het stimuleren van lezen is daarom een belangrijke taak van ouders. Want hoe meer een kind leest, hoe slimmer het wordt. De schoolbieb levert daarin een belangrijke bijdrage. De bibliotheek ondersteunt ouders en scholen om kinderen het plezier van het lezen bij te brengen. Wist u dat.?. als een kind 15 minuten per dag leest, gemiddeld 1000 nieuwe woorden per jaar leert! De schoolbibliotheek is gevestigd op de zolder in de patio en is geopend op dinsdagmiddag vanaf uur tot en alle leerlingen van groep 1 tot en met 8 kunnen dan boeken lenen. In de schoolvakanties is de bibliotheek gesloten. Het lidmaatschap is gratis. Alle leerlingen mogen maximaal 6 boeken lenen en de uitleentermijn bedraagt 4 weken. Alle bibliotheekboeken zijn te herkennen aan de blauwe sticker bovenaan de rug van het boek. En. Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers die ons een handje willen helpen. Mocht u interesse hebben of eens een middag proef willen draaien, dan kunt u contact opnemen met Yvonne Keizers. Zij is per mail bereikbaar: y.keizers@bibov.nl of telefonisch: of Wij hopen u en de leerlingen heel vaak te begroeten in de schoolbieb. Graag tot ziens! Met vriendelijke groeten, Yvonne Keizers en Lia Visscher

8 Start weerbaarheid jeugd in Tubbergen Stichting Welzijn Tubbergen start vanaf vrijdag 4 september 2015 met weerbaarheidstrainingen voor kinderen in Tubbergen. De training is geschikt voor jongens én meisjes in de leeftijd van 5 t/m 12 jaar. Ze leren onder andere hoe ze moeten handelen in gevaarlijke situaties en hoe ze hun zelfvertrouwen kunnen vergroten. Eerder dit jaar startte de stichting al met de trainingen in Denekamp. Deze gaan op maandag 7 september weer van start. Voor kinderen van 5 t/m 12 jaar Ruzie op het schoolplein, gepest worden en moeite hebben met het aangeven van grenzen. Kinderen krijgen er al op jonge leeftijd mee te maken. Om kinderen om te leren gaan met dit soort situaties, kunnen ze vanaf 4 september een weerbaarheidstraining volgen. De lessen worden iedere vrijdag gegeven bij Studio Sport, aan de Haarweg 15 in Tubbergen. Kinderen van 5 t/m 8 jaar kunnen hier terecht van 14:30 tot 15:30 uur. De oudere groep, met kinderen van 9 t/m 12 jaar, krijgen les van 16:00 tot 17:00 uur. Uiteindelijk heeft de weerbaarheidstraining als doel om de deelnemers vaardigheden aan te leren die simpel zijn toe te passen in hun dagelijkse leven. Handelen in ongewenste situaties De weerbaarheidstraining wordt het hele jaar door gegeven en kinderen kunnen op elk moment van de training instappen. Daarnaast is de eerste les ook nog eens gratis. Tijdens de weerbaarheidstraining leren de kinderen om zich weerbaarder op te stellen, waardoor zij zich bewuster worden van hun eigen doen en laten. Dat doen ze onder andere door eenvoudige en direct toepasbare handelingen te leren. De kinderen leren: voor zichzelf op te komen; hun sociale vaardigheden te vergroten; werken aan hun houding en hun (zelf)vertrouwen; duidelijk te communiceren in woord en gebaar; hun motoriek te verbeteren. Kosten van de weerbaarheidstraining per maand 25,00 euro is waarvan één proefles gratis. Een kind kan doorlopend inen uitstappen. Het zorgaanbod is laagdrempelig. Voor opgave voor weerbaarheidstraining in Tubbergen of Denekamp of aanvullende informatie kunt u mailen naar: weerbaarheid@welzijn tubbergen.nl. Bellen kan ook:

9 Volgende Nieuwsflits verschijnt 3 september 2015

Nieuwsflits. Kalender: 1 september Schoolkalender. Informatieavond dinsdag 13 september

Nieuwsflits. Kalender: 1 september Schoolkalender. Informatieavond dinsdag 13 september Nieuwsflits 1 september 2016 Kalender: Agenda: Vrijdag 2 september Opening nieuwe schooljaar Maandag 5 september Aanvang schoolzwemmen Dinsdag 6 september Donderdag 8 september Informatieavonden groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Mariaschool

Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Donderdag 20 augustus 20 15 Jaargang 12, nummer 1 Inhoud Nieuw schooljaar 1 Nieuws vanuit het team 1 Informatieavond 2 Oriënteringsgesprekken

Nadere informatie

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 16 september 2015 nr. 03

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 16 september 2015 nr. 03 Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com Tel 0161-451541 home-page: www.debolstergilze.nl JAARGANG 20 Wekelijkse nieuwsbrief 16 september 2015 nr. 03 NIEUWS VAN DE DIRECTIE Drukke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 3 september 2014

Nieuwsbrief 2 3 september 2014 Engelgaarde 33, 7943 LD Meppel - 0522 260651 - www.detolter.nl - directie@detolter.nl Nieuwsbrief 2 3 september 2014 Agenda Donderdag 04 september informatieavond groep 3 en 7 Maandag 08 september informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsflits. Kalender: 3 september 2015

Nieuwsflits. Kalender: 3 september 2015 Nieuwsflits 3 september 2015 Kalender: Agenda: Zaterdag 5 september: Kennismaken met voetbal 15 september t/m 21 september: St. Humantex - Kledingactie Vrijdag 2 oktober: Unicef Sponsorloop In deze nieuwsflits

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Kalender. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een fijne vakantie en iedereen weer zin heeft om naar school te gaan! Tot maandag!!

Kalender. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een fijne vakantie en iedereen weer zin heeft om naar school te gaan! Tot maandag!! Augustus 2018 Lingewijk 13, 3831 LE Leusden, 033-4943936 info@deholm.nl / www.deholm.nl Inhoud van dit Scheepsjournaal: Nieuws vanuit het team 5 gelijke dagen rooster Belangrijke data Uitnodiging informatieavond

Nadere informatie

September 2015. Nieuws uit het team:

September 2015. Nieuws uit het team: September 2015 Aan alle kinderen en ouders/verzorgers van de Jasker: In deze nieuwsbrief kunt u informatie lezen over: Nieuws uit het team Start lesplein Extra vrije woensdagen Informatieavonden Algemene

Nadere informatie

Nieuwsflits. 24 november Kalender website. Creatieve middagen Schoolzwemmen Informatieavond kleuters. Instroomgroep.

Nieuwsflits. 24 november Kalender website. Creatieve middagen Schoolzwemmen Informatieavond kleuters. Instroomgroep. Nieuwsflits 24 november 2016 Brigadieren Kwink Sinterklaas Instroomgroep Afscheid Juf Els Eerste Communie Creatieve middagen Schoolzwemmen Informatieavond kleuters Kalender website Vrijdag 2 december:

Nadere informatie

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar.

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar. INFO 2015 - Elfde jaargang Kornak Nieuws schooljaar 2015-. Nummer: 0 Datum: 21-08-2015 Beste ouders/verzorgers, Welkom weer in het nieuwe schooljaar. We zijn blij dat iedereen weer veilig en gezond terug

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx.

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 1 januari 016 Jordaansingel 0. 781GP Haaksbergen. Tel. 03-71396. directie@piusx.eu Basisschool Pius X Luizencontrole Na de vakantie zijn de kinderen gecontroleerd op

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

D R U P P E L S G E W I J S

D R U P P E L S G E W I J S B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g s e p t e m b e r 1 5 D R U P P E L S G E W I J S 1 5 m e i 2 0 1 1 KALENDER 07-09 hoofdluiscontrole 07-09 informatieavond groep 7 08-09 informatieavond groep

Nadere informatie

In dit nummer: Jaargang 25 Nummer 502 18-09-2015. Zorg op school! Beste ouders en geïnteresseerden, 18 september, lichtjesroute 2015

In dit nummer: Jaargang 25 Nummer 502 18-09-2015. Zorg op school! Beste ouders en geïnteresseerden, 18 september, lichtjesroute 2015 Jaargang 25 Nummer 502 18-09-2015 Zorg op school! Beste ouders en geïnteresseerden, Op onze school wordt de zorg gewaarborgd door intern begeleiders. Wij; Daphne Goosen (groep 1-2). Marie-Christine Burgmans

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig.

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig. Nieuwsflits 10 december 2015 Kalender: Agenda: Donderdag 10 december 17.00 uur: sluiting stemmen Rabo Projectenfonds Maandag 14 december: Schoolzwemmen groepen 3a en 3b/4a Dinsdag 15 december: Schoolzwemmen

Nadere informatie

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels Nieuwsbrief Zuiderlaan 197B 7944 EE M e ppel Tel.: 0522-799111 www.obssprinkels.nl Nieuwsbrief Nr. 2015-2016-02 21 augustus 2015 Agenda: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Swim2Play gr. 3, 4C en 6 Vrijdag

Nadere informatie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Paletin oktober 2015 Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Data: Maandag 5 oktober: Dag van de leraar 20.00 MR-vergadering Woensdag 7 oktober Start Kinderboekenweek Raar maar waar Woensdag 14

Nadere informatie

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Irenesirene maandag 6 juni 2016 nr. 15 Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 -groep 1-2 a Saskia van Wijnen -groep 1-2 b Carla Markensteijn -groep 1-2 c Marieke de Jong (ma,di) en Marjolein Minderhoud (wo,do,vrij)

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

Groeten, Meester Koen

Groeten, Meester Koen KALENDER: 24 augustus : Eerste schooldag 25 augustus : Hoofdluiscontrole (of elders deze week) 10 september : Schoolfotograaf 14 en 15 september : Kermis Kilder, alle groepen vrij 17 september : Bijeenkomst

Nadere informatie

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe.

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe. Jaargang 5 nr 11 11 november 2014 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 info@stelaertshoeve.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

september 2015 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl

september 2015 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl september 2015 Nieuwsbrief 36 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl Agenda 1 september Informatieavonden groep 3/4/5 (19.00) en groep 6/7/8 (19.30) 2 september Informatieavond

Nadere informatie

Volgende week zullen we in de groepen aandacht besteden aan de regel:

Volgende week zullen we in de groepen aandacht besteden aan de regel: In deze nieuwsbrief Regel van de week Agenda Hand geven in de groepen 1 tot en met 8 Pesten Nieuws van de intern begeleiders: dyslexie Op handen en voeten Schoolfruit Digiduif: contact opnemen met school

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

Datum: 21 augustus 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 1

Datum: 21 augustus 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 1 Datum: 21 augustus 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 1 Beste ouders/verzorgers, Weer vroeg opstaan en naar school gaan, dat is in het begin vaak weer even wennen, zowel voor de kinderen, de ouders als

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Riebas/Nieuwsbrief. Jaargang 05 Nummer 1 Datum: 10 september 2015

Riebas/Nieuwsbrief. Jaargang 05 Nummer 1 Datum: 10 september 2015 R.K. Basisschool St.Willibrordus Schoolstraat 15 5561 AH Riethoven Telefoon 040 207 52 99 e-mail: infostwillibrordus@skozok.nl internet: www.bsstwillibrordus.nl TSO t Blusserke e-mail info@blusserke.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Antoniuscollege Augustus 2015

NIEUWSBRIEF Antoniuscollege Augustus 2015 NIEUWSBRIEF Antoniuscollege Augustus 2015 Beste ouders en leerlingen, Maandag beginnen we weer aan een nieuw schooljaar. De uitnodiging hiervoor hebben de leerling en u per mail ontvangen. We hopen dat

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 1 Woensdag 26 augustus 2015 Agenda Vrijdag 28 augustus Woensdag 2 september Vrijdag 4 september Woensdag 16 september Vrijdag 18 september

Nadere informatie

Van de directie. Komende schoolweek als fruit : Namens het team wens ik u een goed weekend! Hartelijke groet, Erwin Vos directeur t Heem

Van de directie. Komende schoolweek als fruit : Namens het team wens ik u een goed weekend! Hartelijke groet, Erwin Vos directeur t Heem ODBS t Heem Schuberstraat 18 7442 HL Nijverdal 0548612053 Volg ons ook op twitter en facebook @theemnijverdal nummer 19: vrijdag 15 januari 2016 Van de directie Afgelopen weekend is meester Roy vader geworden

Nadere informatie

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis nummer 1 vrijdag 4 september 2015 Geachte ouders, verzorgers, Hierbij gaan de eerste mededelingen. De nieuwsbrief komt uit op de laatste schooldag van de maand. En

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 5 september 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws De scholen zijn weer begonnen Het was nog wel even wennen: de wekker moet

Nadere informatie

Veilig en vertrouwd Hoge cito-scores Elke dag met plezier naar school

Veilig en vertrouwd Hoge cito-scores Elke dag met plezier naar school Werelds leren in landelijk Amsterdam Veilig en vertrouwd Hoge cito-scores Elke dag met plezier naar school Welkom op De Weidevogel! De Weidevogel is niet zomaar een openbare basisschool. Onze school ligt

Nadere informatie

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw.

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw. LAETARE-ACTUEEL juni 2017 Een nieuwe middenbouw/continurooster Een nieuwe middenbouw. Dinsdagavond 30 mei jongstleden hebben wij de ouders van groep 2 bijgepraat over de nieuw te vormen groep drie. Het

Nadere informatie

31 augustus Informa eavond groep 7 4 september Juf Pauline jarig 1 september Informa eavond groep 4 10 september schoolfotograaf

31 augustus Informa eavond groep 7 4 september Juf Pauline jarig 1 september Informa eavond groep 4 10 september schoolfotograaf 31 augustus Informa eavond groep 7 4 september Juf Pauline jarig 1 september Informa eavond groep 4 10 september schoolfotograaf Beste abonnees, De opening van het schooljaar is afgelopen woensdag gehouden.

Nadere informatie

Agenda 15 september 2014 Schoolfotograaf 16 september 2014 Ouderavond VSO 23 september 2014 Ouderavond SO 24 september 2014 Koffieochtend OR

Agenda 15 september 2014 Schoolfotograaf 16 september 2014 Ouderavond VSO 23 september 2014 Ouderavond SO 24 september 2014 Koffieochtend OR Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Algemeen: Personeel Algemeen: Nieuwe collega s Algemeen: Nieuwe stagiaires Algemeen: Toestemmingsformulier Algemeen: Schoolfotograaf Algemeen: Gym Algemeen: Vooraankondiging

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Vakantierooster 2015-2016 Deze week is het rooster voor het schoolseizoen 2015-2016 goedgekeurd en door de MR positief bekrachtigd. Voor ouders en belangstellenden

Nadere informatie

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel CC-tje WEEK 37-2013 Vorige week donderdag is onder grote belangstelling van familie, vrienden, collega s, ouders en kinderen onze meester Ed gecremeerd. De nabestaanden hebben laten weten enorm veel steun

Nadere informatie

Nieuwskraker. Wat komen gaat. Verderop in deze Nieuwskraker: de special van groep 5a.

Nieuwskraker. Wat komen gaat. Verderop in deze Nieuwskraker: de special van groep 5a. Nieuwskraker nr. 16, 10 april 2015 Verderop in deze Nieuwskraker: de special van groep 5a. Wat komen gaat Agenda 13 t/m 24 april: Entreetoets groep 7 Ook deze week: gesprekken met ouders van leerlingen

Nadere informatie

OPEN DAGEN zaterdag 31 JANUARI van 10.00 tot 13.00 uur dinsdag 3 FEBRUARI van 9.00 tot 21.00 uur

OPEN DAGEN zaterdag 31 JANUARI van 10.00 tot 13.00 uur dinsdag 3 FEBRUARI van 9.00 tot 21.00 uur +9*/ OPEN DAGEN zaterdag 31 JANUARI van 10.00 tot 13.00 uur dinsdag 3 FEBRUARI van 9.00 tot 21.00 uur Geachte ouder(s) / verzorger(s), Schoolkalender In de eerste week van het nieuwe schoolseizoen hadden

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers,

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers, 20 november 2014 LET OP: Dinsdag 2 december Vergadering Medezeggenschapsraad Donderdag 4 december Sinterklaasfeest op school Dinsdag 9 december Vergadering Ouderraad Donderdag 18 december Kerstviering

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief nummer 2 Beste ouders / verzorgers, Afgelopen week en deze week is het kinderboekenweek. Zoals u wellicht weet is het thema van de kinderboekenweek: Superhelden. Bent u al in de bibliotheek

Nadere informatie

Geachte ouders/ verzorgers, Nieuwsbrief oktober 2015

Geachte ouders/ verzorgers, Nieuwsbrief oktober 2015 CBS De Bron/ Christinaplaats Christinaplaats 1 3223XE Hellevoetsluis Telefoonnummer 0181 313638 E- mail: info@cbsdebron.vcodekring.nl Website: www.cbs-debrug.nl Nieuwsbrief oktober 2015 Geachte ouders/

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

Kompasnieuwsbrief 2, 11 september 2015. Beste ouders, De kalender ziet er momenteel als volgt uit:

Kompasnieuwsbrief 2, 11 september 2015. Beste ouders, De kalender ziet er momenteel als volgt uit: Kompasnieuwsbrief 2, 11 september 2015 Beste ouders, De kalender ziet er momenteel als volgt uit: Dinsdag 15 september Oudervertelgesprekken voor de ouders van groep 2, 4, 6, 8 Donderdag 17 september Oudervertelgesprekken

Nadere informatie

Altijd in ontwikkeling, zij aan zij, Vreedzaam, duurzaam, De Sokkerwei

Altijd in ontwikkeling, zij aan zij, Vreedzaam, duurzaam, De Sokkerwei Altijd in ontwikkeling, zij aan zij, Vreedzaam, duurzaam, De Sokkerwei Sokkerwei 4 1901 KZ Castricum 0251 651554 info@sokkerwei.net www.sokkerwei.nl Uit de wei vrijdag 2 oktober 2015 Uitnodiging juf Jikke

Nadere informatie

Toermalijnnieuws. Nummer 1 23 september 2015

Toermalijnnieuws. Nummer 1 23 september 2015 Toermalijnnieuws Nummer 1 23 september 2015 Algemene informatie We zitten inmiddels in de vierde week van het nieuwe schooljaar. Als moeder van twee kinderen weet ik dat een nieuw schooljaar opnieuw weer

Nadere informatie

Oudernieuws De Klaver augustus/ september 2018

Oudernieuws De Klaver augustus/ september 2018 Oudernieuws De Klaver augustus/ september 2018 P.C. basisschool De Klaver Klaverstraat 44, 3083 VH Rotterdam Postbus 55058, 3008 BE Rotterdam, tel. 010-4818340 Katendrechtse Lagedijk 186, tel. 010-4864666

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF april 2015

NIEUWSBRIEF april 2015 NIEUWSBRIEF april 2015 Bericht van directie: Te laat komen kinderen We zien dat steeds meer kinderen te laat op school komen en steeds meer ouders langer in de groepen blijven kletsen of afscheid nemen

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF AUGUSTUS 2015

INFORMATIEBRIEF AUGUSTUS 2015 INFORMATIEBRIEF AUGUSTUS 2015 WEBSITE: http://julianaschool-sneek.nl EMAIL: js@palludara.nl Geachte ouders/verzorgers, Ook dit schooljaar hoop ik u middels Informatiebrieven op de hoogte te houden van

Nadere informatie

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was.

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was. Datum: 9 januari 2015 Jaargang: 25 Nummer: 6 @pcbdebranding Let op: deze versie is voor de site. Dit betekent dat we alleen voornamen gebruiken en ervoor kiezen om sommige nieuwszaken niet te vermelden.

Nadere informatie

Talismanbulletin 14 juli 2015

Talismanbulletin 14 juli 2015 Talismanbulletin 14 juli 2015 Beste ouders en verzorgers, Belangrijke data: Donderdag 16 juli Kennismaken nieuwe leerkracht Donderdag 16 juli Uitglijden kleuters en afscheid groep 8 Vrijdag 17 juli Studiedag;

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Bericht van directie Meester Martijn (gym) is voor langere tijd afwezig. Zijn jongste zoontje Pelle is ernstig ziek opgenomen in het ziekenhuis in Maastricht met een hersenvliesontsteking.

Nadere informatie

1 e rapport mee. Vanaf 14.30 uur start de voorjaarsvakantie Start 1 e schooldag na de vakantie

1 e rapport mee. Vanaf 14.30 uur start de voorjaarsvakantie Start 1 e schooldag na de vakantie NIEUWSBRIEF nummer 4, Januari-februari 2015 Kalender December Ma 2 & di 3 feb Activiteiten De kinderen uit groep 1 t/m 8 zijn vrij. De leerkrachten hebben twee studiedagen. De kinderen uit de Cobogroepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. onzeleerling.nl app TSO. Oktober 2017 Nummer 2

Nieuwsbrief. onzeleerling.nl app TSO. Oktober 2017 Nummer 2 Nieuwsbrief Adres: Old Hickoryplein 100, 6224 AZ Maastricht Tel.: 043-3623796 Website: www.deletterdoes-bs.nl Facebook: https://nl-nl.facebook.com/pages/bs-de-letterdoes/478379175587984 Oktober 2017 Nummer

Nadere informatie

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar school de Ontmoeting Nieuwsbrief Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar 2015-2016 In deze nieuwsbrief treft U de volgende onderwerpen aan: 1. Einde van het schooljaar 2. Afscheid van juf Paulien

Nadere informatie

Helen Parkhurst Ouder Info

Helen Parkhurst Ouder Info Helen Parkhurst Ouder Info Schooljaar 2012-2013 Nummer 01 Datum: 15 augustus 2012 Agenda augustus 2012 13 t/m 17 augustus: verkeersactie de scholen zijn weer begonnen 20 augustus: 19.30-20.30 uur OAK algemene

Nadere informatie

Open Dag Vraag en Antwoord O4NT Vraag Antwoord

Open Dag Vraag en Antwoord O4NT Vraag Antwoord Dinsdagkrant Hoofdlocatie: Locatie: Jaargang 22 nr. 25 Everlo 12 Welgelegen 6 dinsdag 7 maart 2017 7608 BW Almelo 7608 JZ Almelo tel. 0546 491969 internet: www.telgenborch.nl email: directie@telgenborch.nl

Nadere informatie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie 17 december 2015 Beste ouder(s), verzorgers(s) en kinderen, Dit is het vierde Fellenoortje van dit schooljaar en jullie vinden hier informatie over zaken die met Spil Fellenoord te maken hebben. Belangrijke

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. De Regenboog kleurt je leven. Belangrijke data. De Regenboog 5 september 2014

NIEUWSBRIEF. De Regenboog kleurt je leven. Belangrijke data. De Regenboog 5 september 2014 NIEUWSBRIEF De Regenboog kleurt je leven Belangrijke data 8 september Spreekuur directeur Noordendijk/Zamenhof 8.30-9.30 11 september spreekuur directeur Volkerakweg 8.30-9.30 16 september schoolfotograaf

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer:

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer: KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 03-02-2016 In dit nummer: Rapport en voortgangsgesprekken Bericht

Nadere informatie

ouders van de groepen 1 t/m 4 volgend schooljaar

ouders van de groepen 1 t/m 4 volgend schooljaar SterrebosSnippers Vrijdag 14 juni 2019 Datum Activiteit Dinsdag 18 juni 2019 14.15-14.45 uur Inloopmoment voor de Nadja/ Inge ouders van de groepen 1 t/m 4 volgend schooljaar Ouderavond Volgens rooster

Nadere informatie

INFO. 25 augustus 2015

INFO. 25 augustus 2015 INFO 25 augustus 2015 Obs de Regenboog Algemeen De school is weer begonnen; de zomervakantie ligt alweer achter ons. Ik hoop dat iedereen fijne vakantieweken achter de rug heeft. Wij hebben er weer zin

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Beste ouders De afgelopen maanden hebben er heel wat leuke en leerzame activiteiten plaatsgevonden op de Voorschool. In het kader van Koningsdag hebben de kinderen

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bibliotheek op school

KlimtorenNieuws. Bibliotheek op school KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 02-02-2015 Bibliotheek op school Bibliotheek op school Voortgangsgesprekken

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda:

Beste ouders, Agenda: Beste ouders, Op 3 december krijgen we bezoek van een inspecteur. We hebben vorig jaar voor de derde keer onder de eindnorm gescoord bij de Cito-toets en dan krijg je als school een inspectiebezoek. Oorzaken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 8 september 2015 Nr. 2

Nieuwsbrief Dinsdag 8 september 2015 Nr. 2 Nieuwsbrief Dinsdag 8 september 2015 Nr. 2 Belangrijke data Elke eerste schooldag na de vakantie is het luizencontrole. Donderdag 10 september 13.30 14.15 uur Opening Speelpark Vrijdag 11 september Groepen

Nadere informatie

WEEKBRIEF. Cursusjaar 2015-2016. d.d. 9 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker

WEEKBRIEF. Cursusjaar 2015-2016. d.d. 9 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 9 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 13 oktober Vrij i.v.m. studiedag 16 oktober continurooster i.v.m. herfstvakantie 16 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 21 September 2015

Nieuwsbrief 2 21 September 2015 Heerlen, maandag 21 september 2015 Nieuwsbrief 2 21 September 2015 Beste ouders/verzorgers, In deze 2 e nieuwsbrief van schooljaar 2015-2016 leest u achtereenvolgens : - Algemene Ledenvergadering Oudervereniging

Nadere informatie

Jaargang 21 Nummer 8 Nieuwsbrief 9 oktober 2013

Jaargang 21 Nummer 8 Nieuwsbrief 9 oktober 2013 Klimop 2 9301 PK Roden 050-5017172 info@obsdetandemroden.nl www.obsdetandemroden.nl Jaargang 21 Nummer 8 Nieuwsbrief 9 oktober 2013 Belangrijke data 8 oktober Mr vergadering 9 oktober Handbal meisjes 10

Nadere informatie

Naschools activiteitenaanbod

Naschools activiteitenaanbod Naschools activiteitenaanbod Graafstroom, augustus 2011 Beste kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van beide scholen, Met trots presenteer ik u het eerste naschoolse activiteitenaanbod van OBS De Overstap

Nadere informatie

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25 S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25 17-03-2016 Vanuit de directie Beste ouders/verzorgers, Graag wil ik mij via deze weg aan u voorstellen. Mijn naam is John van Assouw.

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

De Spieker. Schooljaar 2014-2015. Uitgave 9 Datum: 08-01-2015. Beste ouders,

De Spieker. Schooljaar 2014-2015. Uitgave 9 Datum: 08-01-2015. Beste ouders, De Spieker Schooljaar 2014-2015 Uitgave 9 Datum: 08-01-2015 Beste ouders, Van het prachtige bedrag dat ik van jullie heb gekregen bij mijn afscheid van De Zuidwester heb ik deze COWBOYSBAG portemonnee

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

Openbare Daltonschool Nellestein

Openbare Daltonschool Nellestein Openbare Daltonschool Nellestein Leksmondplein 31 1108 EL Amsterdam Zuidoost 020-6964563 directie@nellestein.nl www. nellestein.nl Van de directie Beste ouders en verzorgers, Na ruim 42 jaar werkzaam te

Nadere informatie

Verkeersgids. Alle kinderen veilig van en naar de Sint Barbaraschool

Verkeersgids. Alle kinderen veilig van en naar de Sint Barbaraschool Verkeersgids Alle kinderen veilig van en naar de Sint Barbaraschool Voorwoord Beste ouders, Wij zijn een grote school, met veel verkeer er naar toe en weer terug, ook nog allemaal vrijwel gelijktijdig,

Nadere informatie

HOI nr. 13 woensdag 20 maart 2019 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 3 april 2019.

HOI nr. 13 woensdag 20 maart 2019 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 3 april 2019. HOI nr. 13 woensdag 20 maart 2019 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 3 april 2019. Agenda Datum Activiteit 21 maart 2019 Lentefeest Xpect 60 jaar 28

Nadere informatie

mijn agenda tweede graad naam: klas: nr.:

mijn agenda tweede graad naam: klas: nr.: naam: mijn agenda klas: nr.: tweede graad Dit ben ik Ik ben Mijn adres is Ik ben geboren op / / Tel./gsm: E-mail: Mijn mama/papa is Tel./gsm: E-mail: Mijn mama/papa is Tel./gsm: E-mail: Mijn tweede adres

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2014

Nieuwsbrief 13 november 2014 Nieuwsbrief 13 november 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u de digitale nieuwsbrief. Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Tomas Brief van Yvonne De week van respect Algemene ouderavond

Nadere informatie

Theresia School Nieuws

Theresia School Nieuws Theresiaschool Braakven 19 5258 AG Berlicum 073-5037117 Theresia School Nieuws 16 e jaargang nummer 1, 25 augustus 2011 * Welkom in het nieuwe schooljaar 2011-2012 Het begin is gemaakt. Hopelijk heeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21 december 2018

Nieuwsbrief 21 december 2018 Nieuwsbrief 21 december 2018 Beste ouders/verzorgers, Vanmiddag begint de kerstvakantie. Verderop een overzichtsfoto van onze, zeer geslaagde, van een heel mooi en leerzaam Jeeloproject. Namens het team

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Voor de ouders. Eerste schooldag. Startfeest. No.1 1 september 2018

Voor de ouders. Eerste schooldag. Startfeest. No.1 1 september 2018 No.1 1 september 2018 CBS Mijndert v.d. Thijnen 0524-51 32 83 Jan van Scorelstraat 11 info@mvdthijnenschool.nl 7741 XM Coevorden www.mvdthijnenschool.nl Voor de ouders De vakantie is bijna voorbij. In

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313 BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl SEPTEMBER 2015 Nummer 313 MAANDOVERZICHT 31 Ma 1 Di 2 Wo 3 Do 4 Vrij 5 Za 6 Zo 7 Ma Controle

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief september 2018 Nieuwsbrief september 2018 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 3 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

SCHOOLNIEUWS JOSEFSCHOOL WEEK 41

SCHOOLNIEUWS JOSEFSCHOOL WEEK 41 Inhoud SCHOOL INFORMATIE... 2 Onderwerp: Verkeersveiligheid rondom de Josefschool... 3 Onderwerp: Ouderhulplijst... 5 OVERIGE INFORMATIE... 6 Onderwerp: Bibliotheek... 7 1 SCHOOL INFORMATIE 2 Onderwerp:

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Maandopening. Kinderboekenweek 2014

KlimtorenNieuws. Maandopening. Kinderboekenweek 2014 KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 03 30-09-2014 Informatieavond en inloop In dit nummer: Informatieavond

Nadere informatie