Promotievoorwaarden promotie Fair Trade Original en Happinez

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Promotievoorwaarden promotie Fair Trade Original en Happinez"

Transcriptie

1 Promotievoorwaarden promotie Fair Trade Original en Happinez Deze voorwaarden zijn van toepassing op de promotie 'Gratis digitale uitgave van Happinez bij koffie van Fair Trade Original' hierna te noemen: 'de promotie, die wordt georganiseerd door Fair Trade Original, Multatulilaan 12, 4103 NM Culemborg, KvK nr. te Tiel , hierna te noemen Fair Trade Original. Fair Trade Original organiseert deze promotie in samenwerking met Happinez, Cattenhagestraat 8a, 1411 CT Naarden Vesting, hierna te noemen Happinez en MagZine.nu, t Woud 12, 3862 PM Nijkerk, KvK , hierna te noemen MagZine (hierna gezamenlijk aangeduid als 'de partijen' of 'we'). Artikel 1 Algemeen 1. Voor de promotie worden geen kosten in rekening gebracht. Eventuele financiële uitgaven worden niet door Fair Trade Original, Happinez of MagZine terugbetaald. 2. Deelname aan de promotie impliceert de aanvaarding van alle bepalingen van onderhavige promotie, evenals elke beslissing die de organisatoren zouden moeten treffen. Het niet naleven van de promotievoorwaarden en elke poging tot fraude hebben onmiddellijke uitsluiting tot gevolg. 3. De promotie wordt aangekondigd op de verpakkingen van koffie van het merk Fair Trade Original, de website en de Fair Trade Original Facebookpagina. Artikel 2 Persoonlijke gegevens 1. Om mee te doen aan de promotie wordt gevraagd om een account aan te maken op Magzine.nu en daarnaast de gratis MagZine-app te downloaden (via de App Store en/of Google Play). Bij het aanmaken van het account vraagt MagZine naar het adres van de deelnemer aangevuld met een wachtwoord. 2. Het adres van de deelnemer, dat bij het deelnemen aan de promotie wordt verstrekt, kan worden gebruikt om de deelnemer in de toekomst op de hoogte te houden van speciale aanbiedingen van Fair Trade Original en Happinez. 3. Het adres van de deelnemer kan gebruikt worden voor het verzenden van nieuwsberichten van MagZine indien de deelnemer daarmee akkoord gaat, een en ander conform de toepasselijke regel- en wetgeving en onze privacyverklaring te vinden op de website van MagZine. Artikel 3 Hoe en wanneer kan je meedoen? 1. Deze promotie loopt vanaf 28 april 2014 tot en met 31 juni In deze periode zijn de verpakkingen koffie van Fair Trade Original die voorzien zijn van een actiesticker beschikbaar in de supermarkten en Wereldwinkels. We kunnen echter niet garanderen dat alle koffieverpakkingen met actiesticker gedurende de volledige actieperiode in alle winkels verkrijgbaar zijn. 2. Je kunt deelnemen aan de promotie door aankoop van een verpakking koffie van Fair Trade Original die voorzien is van een promotiesticker. Op de promotiesticker staat een unieke code vermeld. Met elke unieke code kun je via de promotiewebsite naar

2 gaan en een gratis digitale Happinez te downloaden. Deze is te lezen via de MagZine-app op een tablet/smartphone (ios en Android). 3. Voor het verkrijgbaar zijn van verpakkingen met actiesticker geldt dat de voorraad beperkt is. 4. De actiecodes op de actiestickers zijn geldig tot en met 31 augustus 2014 en kunnen tot en met deze datum ingewisseld worden voor de meest recente digitale editie van Happinez. Artikel 4 Rechten Fair Trade Original Fair Trade Original behoudt zich het recht voor om de promotie, inclusief de promotievoorwaarden, naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving, te beëindigen, te onderbreken of te wijzigen indien de omstandigheden dit vereisen, zonder dat overigens haar aansprakelijkheid hierdoor in het gedrang komt. Artikel 5 Aansprakelijkheid 1. De partijen wijzen, behalve in geval van bedrog of zware fout in haar hoofde, elke aansprakelijkheid af voor gebreken of problemen die het goede verloop van de promotie zouden verhinderen. Verder kan de aansprakelijkheid van de partijen niet worden ingeroepen bij problemen met het downloaden van de app of Happinez Magazine. Meer in het algemeen kunnen de partijen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade of kosten, van welke aard ook, die het rechtstreekse of onrechtstreekse gevolg zijn van de deelname aan de promotie. 2. Deelname aan de promotie impliceert kennis en aanvaarding van de kenmerken en beperkingen van het internet, met name wat de technische prestaties betreft, het risico op onderbrekingen en, meer in het algemeen, de risico's die inherent zijn aan elke verbinding en overdracht via het internet, de afwezigheid van beveiliging van bepaalde gegevens tegen eventuele omleidingen en de risico's op besmetting door eventuele virussen op het netwerk. De partijen kunnen bijgevolg in geen geval aansprakelijk gesteld worden voor onder meer: transmissies via het internet, slecht functioneren van het internet en/of gebruikte software, de gevolgen van virussen, bugs en andere anomalieën en om het even welke technische, hardwareen softwaregebreken. 3. De partijen kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade ten gevolge van een onderbreking, om het even welke disfuncties die betrekking hebben op het verloop van de promotie, het uitsluiten van deelnemers of het beëindigen van de promotie om welke reden ook. Dit geldt tevens voor elke rechtstreekse of onrechtstreekse schade die zou voortvloeien uit een verbinding met de site Elke deelnemer moet alle nodige maatregelen nemen om zijn eigen gegevens en/of de software programma's op zijn informatica-uitrusting en/of zijn site te beveiligen tegen om het even welke aantasting. De verbinding met en en deelname aan de promotie vallen onder de volledige verantwoordelijkheid van de deelnemers. 4. Druk-, spel- en zetfouten kunnen niet ingeroepen worden als grond voor schadevergoeding of welke verplichting dan ook in hoofde van de partijen.

3 Artikel 6 Contact Voor vragen over Fair Trade Original of deze promotie kunt u contact opnemen met info@fairtrade.nl of via +31 (0) Als er vragen of opmerkingen zijn over Happinez, neem dan contact op via info@happinez.nl of bel +31 (0) Voor vragen over de MagZine-app kunt u contact opnemen via support@magzine.nu. Artikel 7 Diversen 1. Deze promotievoorwaarden worden enkel ter beschikking gesteld op tot en met 31 augustus Op deze promotie zijn onze gebruiksvoorwaarden en privacyverklaring van toepassing welke terug te vinden zijn op 3. De promotie, de promotievoorwaarden en de interpretatie ervan zijn onderworpen aan het Nederlands recht en eventuele geschillen vallen onder de bevoegdheid van de rechtbank van Amersfoort.

4 Disclaimer De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op de website Inhoud De inhoud van deze website is samengesteld door Fair Trade Original, Happinez Magazine en MagZine (hierna aangeduid als 'de partijen' of 'we'). Alle rechten op de inhoud van de actiewebsite (hierna genoemd 'actiewebsite') liggen bij de partijen. De partijen behouden zich het auteursrecht op de inhoud van de website voor. Gebruik Gebruiker mag de inhoud slechts voor eigen gebruik raadplegen en gebruiken. Het is niet toegestaan informatie verkregen van de actiewebsite op niet incidentele basis openbaar te maken, te verspreiden of te verkopen. We zijn niet verantwoordelijk voor problemen die ontstaan tijdens het gebruik van de actiewebsite die buiten de verantwoordelijkheden en mogelijkheden van de partijen liggen. Gegevens De verwerking van informatie en gegevens op de actiewebsite is door de partijen en haar toeleveranciers met de groots mogelijke zorg uitgevoerd. We kunnen echter niet instaan voor onjuistheden of onvolledigheid van de verstrekte gegevens. De partijen en haar toeleveranciers zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van onjuistheden of onverhoopt onzorgvuldige behandeling van de aan de partijen verstrekte gegevens door de gebruiker. Voorwaarden en privacy De partijen hanteren de volgende actievoorwaarden (link naar de actievoorwaarden). Op vind je onze privacy policy (link naar de privacy policy).

5 Privacy policy Dit is het privacy beleid van Fair Trade Original, Happinez Magazine en MagZine. 1. Wanneer is dit privacybeleid van toepassing? Dit privacybeleid is van toepassing op alle gegevens die door Magzine.nu worden verzameld bij het downloaden van de app en de gratis digitale Happinez met de actiecode die Fair Trade Original ter beschikking stelt. 2. Welke gegevens verwerken wij en wie heeft toegang tot je gegevens? 1. Om de MagZine-app te downloaden, vraagt MagZine om het adres. 2. Deze gegevens worden alleen verwerkt door MagZine, Happinez Magazine en Fair Trade Original. 3. Alle partijen zullen uiterst zorgvuldig omgaan met de verstrekte persoonsgegevens. Gegevens worden niet verstrekt aan derden. 3. Waarvoor worden mijn persoonsgegevens gebruikt? 1. De verstrekte gegevens worden gebruikt om uitvoering te kunnen geven aan de promotie en om een administratie bij te houden van deelnemers aan de promotie. 2. De persoonsgegevens van de deelnemer die worden verstrekt, kunnen gebruikt worden om de deelnemer in de toekomst op de hoogte te houden van een van nieuws en acties van Happinez en Fair Trade Original. Dit gaat conform de toepasselijke regel- en wetgeving en deze privacyverklaring. 3. Indien de deelnemer hiermee akkoord gaat, wordt hij / zij op de hoogte gehouden van nieuws en acties van MagZine. Dit gaat conform de toepasselijke regel- en wetgeving en deze privacyverklaring. 4. De deelnemer kan te allen tijde aangeven niet of niet meer op de hoogte gehouden te willen worden van nieuws en acties van Fair Trade Original, Happinez of MagZine.nu. De deelnemer wordt dan uit het adressenbestand geschreven. 4. Vragen over gegevens en wijzigingen Om gegevens te wijzigen, veranderen of verwijderen neem dan contact op met de betreffende partij. Neem voor Fair Trade Original contact op info@fairtrade.nl of bel met +31(0) Neem voor Happinez contact op via info@happinez.nl of bel +31 (0) Neem voor MagZine contact op via support@magzine.nu

Actievoorwaarden voor Maak elke dag kans op een Philips Wake-up Light

Actievoorwaarden voor Maak elke dag kans op een Philips Wake-up Light Actievoorwaarden voor Maak elke dag kans op een Philips Wake-up Light Dit wedstrijdreglement is van toepassing op de Maak elke dag kans op een Philips Wake-up Light wedstrijd (hierna genoemd: de Wedstrijd

Nadere informatie

Actievoorwaarden voor Maak iedere dag kans op een Inventum broodbakmachine (type BM55) met receptenboek

Actievoorwaarden voor Maak iedere dag kans op een Inventum broodbakmachine (type BM55) met receptenboek Actievoorwaarden voor Maak iedere dag kans op een Inventum broodbakmachine (type BM55) met receptenboek Dit wedstrijdreglement is van toepassing op de Maak iedere dag kans op een Inventum broodbakmachine

Nadere informatie

Alpro Pur Enjoy Wedstrijdreglement

Alpro Pur Enjoy Wedstrijdreglement Alpro Pur Enjoy Wedstrijdreglement Dit wedstrijdreglement is van toepassing op de online wedstrijd Alpro Pur Enjoy (hierna genoemd: de Wedstrijd ) die zonder aankoopverplichting wordt georganiseerd door

Nadere informatie

Wedstrijdreglement voor Koffie workshop

Wedstrijdreglement voor Koffie workshop Wedstrijdreglement voor Koffie workshop Dit wedstrijdreglement is van toepassing op de online wedstrijd Koffie workshop (hierna genoemd: de Wedstrijd ) die zonder aankoopverplichting wordt georganiseerd

Nadere informatie

Actievoorwaarden voor Spaar voor gratis fruit- of kruidenplant

Actievoorwaarden voor Spaar voor gratis fruit- of kruidenplant Actievoorwaarden voor Spaar voor gratis fruit- of kruidenplant Dit Actiereglement is van toepassing op de Spaar voor gratis fruit- of kruidenplant actie (hierna genoemd: de actie ) die wordt georganiseerd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor de spaaractie Spaar voor gratis tickets voor de ZOO Antwerpen, Planckendael en Serpentarium.

Algemene voorwaarden voor de spaaractie Spaar voor gratis tickets voor de ZOO Antwerpen, Planckendael en Serpentarium. Algemene voorwaarden voor de spaaractie Spaar voor gratis tickets voor de ZOO Antwerpen, Planckendael en Serpentarium. 1. Algemeen Alpro Comm. VA met maatschappelijke zetel te Vlamingstraat 28, 8560 Wevelgem

Nadere informatie

Wedstrijdreglement voor Maak kans op een waardebon van 100 bij Fun

Wedstrijdreglement voor Maak kans op een waardebon van 100 bij Fun Wedstrijdreglement voor Maak kans op een waardebon van 100 bij Fun Dit wedstrijdreglement is van toepassing op de wedstrijd Maak kans op een waardebon van 100 bij de Fun (hierna genoemd: de Wedstrijd )

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Kwaremont

Wedstrijdreglement Kwaremont Wedstrijdreglement Kwaremont 1. De firma Brouwerij De Brabandere, Rijksweg 33, 8531 Bavikhove (België) organiseert de Kwaremontbier wedstrijd (hierna de wedstrijd genoemd). Deze wedstrijd loopt van 22

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ACTIEVOORWAARDEN CHIO SPAARPROGRAMMA

Algemene voorwaarden ACTIEVOORWAARDEN CHIO SPAARPROGRAMMA Algemene voorwaarden ACTIEVOORWAARDEN CHIO SPAARPROGRAMMA Deze actievoorwaarden (hierna te noemen de "Actievoorwaarden") zijn van toepassing op de het Chio spaarprogramma (de "Actie") die wordt georganiseerd

Nadere informatie

- WEDSTRIJD ZONDER AANKOOPVERPLICHTING - WEDSTRIJDREGLEMENT FUNNY SANDWICH WIN EEN JAAR LANG GRATIS SANDWICHES

- WEDSTRIJD ZONDER AANKOOPVERPLICHTING - WEDSTRIJDREGLEMENT FUNNY SANDWICH WIN EEN JAAR LANG GRATIS SANDWICHES - WEDSTRIJD ZONDER AANKOOPVERPLICHTING - WEDSTRIJDREGLEMENT FUNNY SANDWICH WIN EEN JAAR LANG GRATIS SANDWICHES ARTIKEL 1: ALGEMEEN Dit wedstrijdreglement is van toepassing op de wedstrijd Funny sandwich

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Win bed- en badlinnen van De Witte Lietaer

Wedstrijdreglement Win bed- en badlinnen van De Witte Lietaer Wedstrijdreglement Win bed- en badlinnen van De Witte Lietaer Art. 1 Organisatie Dit reglement bepaalt de algemene voorwaarden voor deelname aan de wedstrijd van Blan Win bed- en badlinnen van De Witte

Nadere informatie

Bebat vzw-asbl 2018 Wedstrijdreglement Batterijker dan je denkt

Bebat vzw-asbl 2018 Wedstrijdreglement Batterijker dan je denkt Wedstrijdreglement Batterijker dan je denkt Art. 1 - Organisatie Dit reglement bepaalt de algemene voorwaarden voor deelname aan de wedstrijd van Bebat Batterijker dan je denkt. De wedstrijd wordt georganiseerd

Nadere informatie

Actievoorwaarden Texaco Nederland / België

Actievoorwaarden Texaco Nederland / België Actievoorwaarden Texaco Nederland / België Ga naar de Nederlandse voorwaarden Ga naar de Belgische voorwaarden Actievoorwaarden ebooks en audiobooks cadeau Nederland Artikel 1. Algemeen De actievoorwaarden

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT EN BEPALINGEN VOOR BELGIË LIEFMANS VAKANTIE PORTUGAL 2016

WEDSTRIJDREGLEMENT EN BEPALINGEN VOOR BELGIË LIEFMANS VAKANTIE PORTUGAL 2016 REGLEMENT VOOR NEDERLAND VANAF PAGINA 4 VAN DIT DOCUMENT WEDSTRIJDREGLEMENT EN BEPALINGEN VOOR BELGIË LIEFMANS VAKANTIE PORTUGAL 2016 Deze regels zijn van toepassing op de Liefmans Vakantie Portugal wedstrijd

Nadere informatie

REGLEMENT: «Vrienden van ColliShop»

REGLEMENT: «Vrienden van ColliShop» REGLEMENT: «Vrienden van ColliShop» ARTIKEL 1 Colruyt NV (hierna ColliShop) waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1500 Halle, Edingensesteenweg 196, organiseert een vriendenactie die start

Nadere informatie

Actievoorwaarden Canon Academy

Actievoorwaarden Canon Academy Actievoorwaarden Canon Academy Algemeen Deze actievoorwaarden ("Actievoorwaarden") zijn van toepassing op de promotionele actie Canon Academy (hierna: "de Actie"). De plaats waar Deelnemer een Actiemodel

Nadere informatie

Knab Verzekeren gebruiksvoorwaarden

Knab Verzekeren gebruiksvoorwaarden Knab Verzekeren gebruiksvoorwaarden Knab Verzekeren gebruiksvoorwaarden Wie zijn wij? De app wordt je aangeboden door Knab Verzekeren, een handelsnaam van Knab Advies en Bemiddeling N.V. Knab Verzekeren

Nadere informatie

De 25 (jaar) telt als het begin valt tussen 1/1/1990 en 31/3/1991.

De 25 (jaar) telt als het begin valt tussen 1/1/1990 en 31/3/1991. Kantoor Verbrugge werd op 28/8/1990 opgericht en is dus 25 jaar! Dit willen we delen met al de personen die ook iets met 25 hebben De 25 (jaar) telt als het begin valt tussen 1/1/1990 en 31/3/1991. Woon

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Gevaarsymbolen - Red de emoji

Wedstrijdreglement Gevaarsymbolen - Red de emoji Wedstrijdreglement Gevaarsymbolen - Red de emoji Laatste wijziging: 28 mei 2018 Art. 1 Organisatie 1.1. Dit reglement legt de algemene deelnemingsvoorwaarden vast die van toepassing zijn op de wedstrijd

Nadere informatie

SPEL '100.000 ste O Logis-lid' - Reglement-

SPEL '100.000 ste O Logis-lid' - Reglement- FEDERATION INTERNATIONALE DES LOGIS 83 avenue d'italie - 75013 Parijs Tel +33 (0)1 45 84 70 00 Fax +33 (0)1 45 83 59 66 Service-marketing@logishotels.com SPEL '100.000 ste O Logis-lid' - Reglement- Vanaf

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Lutti Bongo

Wedstrijdreglement Lutti Bongo Wedstrijdreglement Lutti Bongo Art. 1 Organisatie 1.1. Dit reglement legt de algemene deelnemingsvoorwaarden vast die van toepassing zijn op de wedstrijd met aankoopverplichting georganiseerd door Continental

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN EN UITLEG WIN DE HELFT VAN UW AANKOOPBEDRAG TERUG ACTIE & MAAK KANS OP ÉÉN VAN DE 10 PRACHTIGE PRIJZEN ACTIE

ACTIEVOORWAARDEN EN UITLEG WIN DE HELFT VAN UW AANKOOPBEDRAG TERUG ACTIE & MAAK KANS OP ÉÉN VAN DE 10 PRACHTIGE PRIJZEN ACTIE ACTIEVOORWAARDEN EN UITLEG WIN DE HELFT VAN UW AANKOOPBEDRAG TERUG ACTIE & MAAK KANS OP ÉÉN VAN DE 10 PRACHTIGE PRIJZEN ACTIE Deelnemers van de Acties zijn gebonden aan de bepalingen van deze Actievoorwaarden

Nadere informatie

A. ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN VAN DE WEBSITE

A. ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN VAN DE WEBSITE A. ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN VAN DE WEBSITE Het gebruik van deze website (hierna de Jeram website ) impliceert uw onvoorwaardelijke aanvaarding van alle onderstaande algemene voorwaarden (hierna de

Nadere informatie

van compensatie voor het verval van de waarde van de Tegoedbon en de aanspraak op het Actieproduct.

van compensatie voor het verval van de waarde van de Tegoedbon en de aanspraak op het Actieproduct. 1 Toepasbaarheid 1.1 Deze algemene voorwaarden ("Actievoorwaarden") zijn van toepassing op de Sparen met Activia spaaractie ("Actie") welke wordt georganiseerd door Danone Nederland B.V., kantoorhoudende

Nadere informatie

Reglement wedstrijd - Auto5

Reglement wedstrijd - Auto5 Reglement wedstrijd - Auto5 Elke Wedstrijd die door Auto5 wordt georganiseerd en op de Facebook-pagina Auto5 (https://www.facebook.com/auto5be) en op www.enjoywithauto5.be wordt gepost, is onderworpen

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN LEES DEZE GEBRUIKSVOORWAARDEN AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE WEBSITE GEBRUIKT.

GEBRUIKSVOORWAARDEN LEES DEZE GEBRUIKSVOORWAARDEN AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE WEBSITE GEBRUIKT. GEBRUIKSVOORWAARDEN LEES DEZE GEBRUIKSVOORWAARDEN AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE WEBSITE GEBRUIKT. HIERIN WORDEN DE VOORWAARDEN BESCHREVEN VOOR HET GEBRUIK VAN DEZE WEBSITE. Algemeen Deze website (exclusief

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT WIN EEN TRAJECT LIFE PLANNING MET CYNTHIA GHYSELS

WEDSTRIJDREGLEMENT WIN EEN TRAJECT LIFE PLANNING MET CYNTHIA GHYSELS WEDSTRIJDREGLEMENT WIN EEN TRAJECT LIFE PLANNING MET CYNTHIA GHYSELS 1. De wedstrijd wordt georganiseerd door de NV NN INSURANCE BELGIUM, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer

Nadere informatie

Algemene gebruiksvoorwaarden

Algemene gebruiksvoorwaarden Algemene gebruiksvoorwaarden De Juvederm website is eigendom van Allergan Limited ('Allergan'), en is uitsluitend bestemd voor inwoners van Nederland en België. De op deze site verstrekte informatie is

Nadere informatie

voorraad strekt) of 75 retour.

voorraad strekt) of 75 retour. TAB Promotie Actievoorwaarden: Deze actie geldt alleen voor aankopen gedaan vanaf 9 april 2012 tot en met 6 mei 2012 (factuur datum). De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels. Zie www.samsung.com/promotion

Nadere informatie

Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting. Win 200 euro shoptegoed. Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015

Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting. Win 200 euro shoptegoed. Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015 Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting Win 200 euro shoptegoed Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015 Artikel 1: Organisatie van het spel De onderneming Sarenza (hierna de organisator genoemd),

Nadere informatie

Actievoorwaarden Maak 4x kans op een city trip voor 2 personen maart 2015

Actievoorwaarden Maak 4x kans op een city trip voor 2 personen maart 2015 Actievoorwaarden Maak 4x kans op een city trip voor 2 personen maart 2015 Artikel 1 Algemeen 1. Deze Actievoorwaarden (hierna: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de actie van srprs.me Win een

Nadere informatie

Spelreglement Facebook Alterfin Fair Trade Quiz

Spelreglement Facebook Alterfin Fair Trade Quiz Spelreglement Facebook Alterfin Fair Trade Quiz De onderneming Alterfin cvba, waarvan de hoofdzetel zich bevindt aan de Haachtsesteenweg 159 te 1030 Brussel (hierna de organisator ), organiseert van 29

Nadere informatie

1.2 De modaliteiten van de Wedstrijd worden door dit wedstrijdreglement vastgelegd.

1.2 De modaliteiten van de Wedstrijd worden door dit wedstrijdreglement vastgelegd. ARTIKEL 1 ORGANISATIE VAN DE WEDSTRIJD 1.1 De Wedstrijd genoemd De Grote Nationale Bouw Enquête (hierna genoemd de Wedstrijd ) wordt georganiseerd door New-Media Group, met maatschappelijke zetel te 3202

Nadere informatie

W E D S T R I J D R E G L E M E N T K o m N a a r B e t e k o m ' W i n e e n P e u g e o t '

W E D S T R I J D R E G L E M E N T K o m N a a r B e t e k o m ' W i n e e n P e u g e o t ' W E D S T R I J D R E G L E M E N T K o m N a a r B e t e k o m ' W i n e e n P e u g e o t 2 0 8 ' Artikel 1 - Voorwerp 1.1. De wedstrijd Kom naar Betekom (hierna de Wedstrijd ) wordt georganiseerd door

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Gratis drukwerk. Actievoorwaarden gratis drukwerk bij een partij direct mail of folderverspreiding

Algemene voorwaarden. Gratis drukwerk. Actievoorwaarden gratis drukwerk bij een partij direct mail of folderverspreiding Algemene voorwaarden Gratis drukwerk Actievoorwaarden gratis drukwerk bij een partij direct mail of folderverspreiding Inhoud Inhoud 2 1. Algemeen 3 2. Deelname 4 3. Inhoud Actie 5 4. Medewerking en gegevens/privacy

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN. Ga tussen 6 april 2015 tot en met 3 mei 2015 naar www.phonehouse.nl/expedia en:

ACTIEVOORWAARDEN. Ga tussen 6 april 2015 tot en met 3 mei 2015 naar www.phonehouse.nl/expedia en: Inleiding ACTIEVOORWAARDEN In deze voorwaarden wordt omschreven i) hoe een Expedia-voucher kan worden verkregen en gebruikt en ii) hoe u kunt deelnemen aan de prijsvraag van The Phonehouse i. Het Expedia-voucher

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN WOODWINGS

ALGEMENE VOORWAARDEN WOODWINGS ALGEMENE VOORWAARDEN WOODWINGS DEEL 1. ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN VOOR DE WEBSITE VAN WOODWINGS Artikel 1 Definities WOODWINGS : Website : Gebruiker : WOODWINGS BVBA, met zetel te 3540 HERK-DE-STAD,

Nadere informatie

1.4 Iedere inbreuk op dit reglement heeft de uitsluiting van de deelnemer tot gevolg.

1.4 Iedere inbreuk op dit reglement heeft de uitsluiting van de deelnemer tot gevolg. WEDSTRIJDREGLEMENT LEVIS OKTOBERACTIE 2016 ARTIKEL 1 ORGANISATIE VAN DE WEDSTRIJD 1.1 De Wedstrijd genoemd Oktoberactie 2016 (hierna genoemd de Wedstrijd ) wordt georganiseerd door AKZO NOBEL PAINTS BELGIUM

Nadere informatie

Wedstrijdreglement voor Win 100 ontbijtsets Tupperware

Wedstrijdreglement voor Win 100 ontbijtsets Tupperware Wedstrijdreglement voor Win 100 ontbijtsets Tupperware Dit wedstrijdreglement is van toepassing op de wedstrijd Win 100 ontbijtsets Tupperware (hierna genoemd: de Wedstrijd ) die wordt georganiseerd door

Nadere informatie

2. Deelnemers aan de actie verklaren akkoord te gaan met de actievoorwaarden die ook te vinden zijn via www.hollandia.nl.

2. Deelnemers aan de actie verklaren akkoord te gaan met de actievoorwaarden die ook te vinden zijn via www.hollandia.nl. Actievoorwaarden Gratis 50 spaarpunten Artikel 1 Algemeen 1. Deze actievoorwaarden (de actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de gratis 50 spaarpunten ( actie ) die wordt georganiseerd door FrieslandCampina

Nadere informatie

Actievoorwaarden Offley Port

Actievoorwaarden Offley Port Actievoorwaarden Offley Port Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie: Win een weekendje weg met Offley Port en Fletcher Hotels, hierna te noemen actie. Door deelname aan deze actie verklaart de

Nadere informatie

WKB WEDSTRIJDREGLEMENT *WIN EEN PLOOIFIETS*

WKB WEDSTRIJDREGLEMENT *WIN EEN PLOOIFIETS* WKB WEDSTRIJDREGLEMENT *WIN EEN PLOOIFIETS* Artikel 1. De wedstrijd en het wedstrijdreglement Dit wedstrijdreglement is van toepassing op de wedstrijd *Win een plooifiets*, hierna genoemd de Wedstrijd.

Nadere informatie

Wedstrijdreglement "The Love Game" Facebook

Wedstrijdreglement The Love Game Facebook Wedstrijdreglement "The Love Game" Facebook ARTIKEL 1 ORGANISERENDE VENNOOTSCHAP Center Parcs Europe N.V. (Belgium), een bijkantoor gevestigd aan de Lambroekstraat 5A, B-1831 Diegem, België van Center

Nadere informatie

Privacyverklaring Nemop.nl

Privacyverklaring Nemop.nl Privacyverklaring Nemop.nl Algemeen De internetsite Nemop.nl is eigendom van Nemop V.O.F. (hierna te noemen: Nemop). Nemop respecteert en beschermt uw privacy en gaat zorgvuldig om met uw persoonlijke

Nadere informatie

1. Iedereen die in Nederland woont mag meedoen. Minimum leeftijd voor deelname is 16 jaar.

1. Iedereen die in Nederland woont mag meedoen. Minimum leeftijd voor deelname is 16 jaar. Voorwaarden LEES DEZE MEDEDELING AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE SITE GEBRUIKT. HIERIN WORDT HET GEBRUIK GEREGELD DAT U MAAKT VAN DE SITE EN AL HET MATERIAAL OP DE SITE (LAATST GEWIJZIGD OP 14 oktober 2010).

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. De persoonsgegevens worden doorgegeven aan

WEDSTRIJDREGLEMENT. De persoonsgegevens worden doorgegeven aan WEDSTRIJDREGLEMENT Wedstrijd WK Voetbal in het gerechtelijk arrondissement West-Vlaanderen met kantoren Waregem - Brugge - Ieper Dockers Alex Vandemoortele Michel Vertommen Wim Vanthournout Mia gerechtsdeurwaarders

Nadere informatie

1.2. De Actie wordt georganiseerd ter promotie van betalen in het buitenland met MasterCard.

1.2. De Actie wordt georganiseerd ter promotie van betalen in het buitenland met MasterCard. Actievoorwaarden Priceless Vakantiemoment 1. Algemeen 1.1. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Priceless Vakantiemoment ( Actie ). De Actie wordt aangeboden door MasterCard Nederland

Nadere informatie

Mohringer Online algemene voorwaarden

Mohringer Online algemene voorwaarden Mohringer Online algemene voorwaarden Laatst bijgewerkt mei 2018 Bedankt voor uw bezoek aan onze website en uw interesse in onze producten en diensten. Mohringer nv, Gent is een dochteronderneming van

Nadere informatie

Actievoorwaarden De volgende Actievoorwaarden zijn van toepassing op het spaarprogramma Credits4miles van Hermes BV.

Actievoorwaarden De volgende Actievoorwaarden zijn van toepassing op het spaarprogramma Credits4miles van Hermes BV. Actievoorwaarden De volgende Actievoorwaarden zijn van toepassing op het spaarprogramma Credits4miles van Hermes BV. Inhoud Artikel 1 Definities Artikel 2 Algemeen Artikel 3 Credits sparen Artikel 4 Credits

Nadere informatie

1. Iedereen in Nederland met de leeftijd van 18 jaar of ouder is gerechtigd aan de Actie deel te nemen.

1. Iedereen in Nederland met de leeftijd van 18 jaar of ouder is gerechtigd aan de Actie deel te nemen. Actievoorwaarden Honig Testpanel Deze voorwaarden zijn van toepassing op de hieronder in artikel 3 omschreven actie (hierna de Actievoorwaarden en de Actie) die wordt aangeboden door H.J. Heinz B.V., gevestigd

Nadere informatie

toepassing op de Stuur Fanmail naar Sochi en win een up! (hierna: de Actie ).

toepassing op de Stuur Fanmail naar Sochi en win een up! (hierna: de Actie ). Actievoorwaarden Fanmail voor Sochi Samenvatting 1. Actieperiode loopt van 31 januari 2014 tot en met 23 februari 2014; 2. Stuur een Fanmail bericht via elkedagsupporter.nl en accepteer de algemene voorwaarden.

Nadere informatie

Dit reglement legt de voorwaarden en modaliteiten vast voor deelname aan de Actie.

Dit reglement legt de voorwaarden en modaliteiten vast voor deelname aan de Actie. ACTIEVOORWAARDEN CREATING-A-WOW Dit reglement is van toepassing op de actie creating-a-wow (de Actie ) die wordt georganiseerd en gecoördineerd door La Lorraine Ninove NV, met vennootschapszetel te Elisabethlaan

Nadere informatie

Wedstrijdreglement voor Win een Polaroid Socialmatic Camera

Wedstrijdreglement voor Win een Polaroid Socialmatic Camera Wedstrijdreglement voor Win een Polaroid Socialmatic Camera Dit wedstrijdreglement is van toepassing op de wedstrijd Win een Polaroid Socialmatic Camera (hierna genoemd: de Wedstrijd ) die wordt georganiseerd

Nadere informatie

App Voorwaarden. Gebruiksvoorwaarden. Artikel 000-00.1504 Datum 1 juli 2015

App Voorwaarden. Gebruiksvoorwaarden. Artikel 000-00.1504 Datum 1 juli 2015 App Voorwaarden Gebruiksvoorwaarden Artikel 000-00.1504 Datum 1 juli 2015 Inhoud pagina 1 Algemeen 3 2 Definities 3 3 Gebruik van de App 3 4 Kosten 4 5 Zorgvuldig gebruik van de App 4 6 Veiligheidsmaatregelen

Nadere informatie

REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA

REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA Artikel 1: Algemeen REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA 1. Huidige voorwaarden van de spaaractie CAMPINA (hierna de Actie ) zijn van toepassing op de actie georganiseerd door de vennootschap FrieslandCampina

Nadere informatie

Reglement Facebook Wedstrijd Martin s Hotels

Reglement Facebook Wedstrijd Martin s Hotels Reglement Facebook Wedstrijd Martin s Hotels Elke Wedstrijd die door Martin s Hotels S.A. wordt georganiseerd en op de Facebook-account van Martin s Hotels wordt gepost, is onderworpen aan deze algemene

Nadere informatie

De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels. Zie www.samsung.com/promotion voor de lijst met deelnemende winkels.

De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels. Zie www.samsung.com/promotion voor de lijst met deelnemende winkels. Hollywood TV Promotie Actievoorwaarden: Deze actie geldt alleen voor aankopen gedaan van 14 november 2011 tot en met 8 januari 2012 (factuur datum). De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN PANOS KLANTENPROGRAMMA

ALGEMENE VOORWAARDEN PANOS KLANTENPROGRAMMA ALGEMENE VOORWAARDEN PANOS KLANTENPROGRAMMA 1. Algemeen Deze algemene voorwaarden (hierna Algemene Voorwaarden ) zijn van toepassing op alle personen die lid zijn van het PANOS-klantenprogramma (hierna

Nadere informatie

4. De Organisator en de deelnemers zijn gebonden aan de inhoud en bepalingen van deze voorwaarden.

4. De Organisator en de deelnemers zijn gebonden aan de inhoud en bepalingen van deze voorwaarden. Omschrijving actie Koop tussen 1 juni en 2 augustus 2018 voor tenminste 75,- aan Kärcher Home & Garden producten, accessoires en/of reinigingsmiddelen en ontvang 1 bioscoopkaartje om de 3D versie van de

Nadere informatie

A. Reglement kleurwedstrijd

A. Reglement kleurwedstrijd Heleen Destuyver Hallo, ik ben Marcus. Mijn papa werkt als pottenbakker in Asse en ik help hem daarbij. Kleur mijn afbeelding mooi in en plaats mij eventueel in een Romeins landschap. Stuur de ingekleurde

Nadere informatie

Privacyverklaring ViopTo

Privacyverklaring ViopTo Privacyverklaring ViopTo Voor ons is een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Hierbij houden wij ons aan de eisen

Nadere informatie

1.2 Dit Wedstrijdreglement legt de modaliteiten van de Wedstrijd vast.

1.2 Dit Wedstrijdreglement legt de modaliteiten van de Wedstrijd vast. WEDSTRIJDREGLEMENT Xyladecor Win een feest ARTIKEL 1 ORGANISATIE VAN DE WEDSTRIJD 1.1 De Wedstrijd genoemd Xyladecor Win een feest (hierna genoemd de Wedstrijd ) wordt georganiseerd door AKZO NOBEL PAINTS

Nadere informatie

Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium

Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium ARTIKEL 1 ONDERWERP 1.1. Makro Cash & Carry Belgium NV (Nijverheidsstraat 70, 2160 Wommelgem, België met ondernemingsnummer BE 0406.952.018 ) organiseert

Nadere informatie

Cookies! Meer uitleg vindt u hieronder in onze privacy verklaring.

Cookies! Meer uitleg vindt u hieronder in onze privacy verklaring. Cookies! Zoals bijna elke website maakt ook deze website gebruik van cookies, waarvan sommige al geplaatst kunnen zijn. Cookies kunnen nodig zijn voor het: Functioneren van de site Verzamelen van analytische

Nadere informatie

GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie 2.0 1 december 2011

GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie 2.0 1 december 2011 GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie 2.0 1 december 2011 Door het downloaden, installeren en/of gebruik van de Reisplanner Xtra Software of een deel daarvan, gaat Gebruiker akkoord met alle onderstaande voorwaarden

Nadere informatie

uw (bedrijfs)naam, e-mail adres, adres, (statutaire) vestigingsadres, telefoonnummer en geslacht.

uw (bedrijfs)naam, e-mail adres, adres, (statutaire) vestigingsadres, telefoonnummer en geslacht. Privacybeleid Zoek en Vind Algemeen Zoek en Vind maakt voor de exploitatie van haar website en diensten gebruik van persoonsgegevens. Ter bescherming van de persoonsgegevens van de gebruiker heeft Zoek

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN FORMITABLE

GEBRUIKSVOORWAARDEN FORMITABLE GEBRUIKSVOORWAARDEN FORMITABLE Deze Gebruiksvoorwaarden bestaan uit: A: Gebruiksvoorwaarden B: Privacy Statement BELANGRIJKE MEDEDELINGEN: 1. Lees deze Gebruiksvoorwaarden en het Privacy Statement eerst

Nadere informatie

Voorwaarden StucGoed webpagina

Voorwaarden StucGoed webpagina Voorwaarden StucGoed webpagina Samenvattend Aan het gebruik van een StucGoed webpagina kan geen enkel recht worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de inhoud van jouw webpagina. Op StucGoed.nl

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Expertisenetwerk Jonge Kind

Gebruiksvoorwaarden Expertisenetwerk Jonge Kind Versie: 1.0 Datum: 02-12-2014 Gebruiksvoorwaarden Expertisenetwerk Jonge Kind Inleiding Wij zijn de stichting t Kabouterhuis. U kunt ons vinden in Amsterdam aan de Amsteldijk 196. Wij zijn ingeschreven

Nadere informatie

Overeenkomst tussen gebruiker en izi4u

Overeenkomst tussen gebruiker en izi4u Overeenkomst tussen gebruiker en izi4u izi4u.com bestaat uit verscheidene websites en webpagina's die worden onderhouden door Electronic Gallery n.v. of door haar gelieerde bedrijven (zoals Ekivita) -

Nadere informatie

Deze actievoorwaarden zijn opgesteld door Oleading B.V. (OPPO) en zijn van toepassing op de actie: OPPO RX17 Neo Cashback & OPPO AX7 Cashback.

Deze actievoorwaarden zijn opgesteld door Oleading B.V. (OPPO) en zijn van toepassing op de actie: OPPO RX17 Neo Cashback & OPPO AX7 Cashback. Actievoorwaarden Algemeen Deze actievoorwaarden zijn opgesteld door Oleading B.V. (OPPO) en zijn van toepassing op de actie: OPPO RX17 Neo Cashback & OPPO AX7 Cashback. Promotiemodel Ontvang cashback bij

Nadere informatie

CONSTRUMAT ROOF SYSTEMS Wettelijke Informatie

CONSTRUMAT ROOF SYSTEMS Wettelijke Informatie CONSTRUMAT ROOF SYSTEMS Wettelijke Informatie Gebruiksvoorwaarden en wettelijke beperkingen Deze gebruiksvoorwaarden en wettelijke beperkingen zijn bepalend voor uw gebruik van deze Website. Lees onderstaande

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN THE SIRIUS PROGRAM. Versie d.d. 12 april 2015.

GEBRUIKSVOORWAARDEN THE SIRIUS PROGRAM. Versie d.d. 12 april 2015. GEBRUIKSVOORWAARDEN THE SIRIUS PROGRAM Versie d.d. 12 april 2015. In deze eindgebruikersvoorwaarden staan de voorwaarden waaronder The Space Project BV als aanbieder van The Sirius Program (hierna: 'TSP')

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN NUTRICIA EXTRAATJES AANGEPASTE VERSIE 24 JULI 2015

ACTIEVOORWAARDEN NUTRICIA EXTRAATJES AANGEPASTE VERSIE 24 JULI 2015 ACTIEVOORWAARDEN NUTRICIA EXTRAATJES AANGEPASTE VERSIE 24 JULI 2015 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden ("Actievoorwaarden") zijn van toepassing op de Nutricia Extraatjes spaaractie ("Actie") en de

Nadere informatie

Privacy verklaring CraftEmotions BV

Privacy verklaring CraftEmotions BV Privacy verklaring CraftEmotions BV Laatst gewijzigd op 24 mei 2018 Inhoud Pagina Privacy verklaring 3 Wanneer is deze privacy verklaring van toepassing? 3 Wat zijn persoonsgegevens? 4 Van wie verzameld

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN EN DISCLAIMER

GEBRUIKSVOORWAARDEN EN DISCLAIMER GEBRUIKSVOORWAARDEN EN DISCLAIMER 1. Identiteit en contactgegevens van Basiel 1.1. De website beschikbaar op het adres www.feestzaalbasiel.be (hierna: de Website ) wordt uitgebaat door en is eigendom van

Nadere informatie

1. AANVAARDING VAN DE ALGEMENE VOORWAARDEN

1. AANVAARDING VAN DE ALGEMENE VOORWAARDEN Welkom bij de applicatie e-coupons van Beneficio by Edenred Belgium 1. AANVAARDING VAN DE ALGEMENE VOORWAARDEN GELIEVE DE GEBRUIKSVOORWAARDEN VAN DEZE APPLICATIE AANDACHTIG TE LEZEN We vragen u deze Algemene

Nadere informatie

Actievoorwaarden Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Gegevens

Actievoorwaarden Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Gegevens Actievoorwaarden Deze voorwaarden zijn van toepassing op de hieronder in artikel 3 omschreven actie (hierna de Actievoorwaarden en de Actie) die wordt aangeboden door H.J. Heinz B.V., gevestigd te Zeist

Nadere informatie

Voor klachten, opmerkingen of suggesties over de inhoud van deze site kunt u mailen naar:

Voor klachten, opmerkingen of suggesties over de inhoud van deze site kunt u mailen naar: Disclaimer De door Rustman s Automobielbedrijf Bv verstrekte informatie wordt zorgvuldig onderhouden en wordt op het moment van verstrekken betrouwbaar geacht. Daarentegen kan Rustman;s Automobielbedrijf

Nadere informatie

Wedstrijdreglement wedstrijd zonder aankoopverplichting. Win een aankoopbon voor de Brussels Fashion Days

Wedstrijdreglement wedstrijd zonder aankoopverplichting. Win een aankoopbon voor de Brussels Fashion Days Wedstrijdreglement wedstrijd zonder aankoopverplichting Win een aankoopbon voor de Brussels Fashion Days Van 15 oktober 2015 tot en met 18 oktober 2015 Artikel 1: Organisatie van het spel De onderneming

Nadere informatie

Laat dit lezen aan je ouders als je 16 jaar of jonger bent!

Laat dit lezen aan je ouders als je 16 jaar of jonger bent! Laat dit lezen aan je ouders als je 16 jaar of jonger bent! Artikel 1 Algemeen 1. Deze actievoorwaarden ( Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de actie Zet scouting in de zon en maak kans op een Waka

Nadere informatie

Privacy Policy Per 1 mei 2018

Privacy Policy Per 1 mei 2018 Privacy Policy Per 1 mei 2018 Infodatek Privacy Policy Infodatek Groep This Privacy Policy is currently only available in Dutch. If you need more information, please contact us. Infodatek Software B.V.

Nadere informatie

Daar waar in deze verklaring sprake is van A.C. Koijen & Partners worden feitelijk beide bedrijven bedoeld.

Daar waar in deze verklaring sprake is van A.C. Koijen & Partners worden feitelijk beide bedrijven bedoeld. Cookie & privacyverklaring Website A.C. Koijen & Partners Dit is de privacyverklaring van A.C. Koijen & Partners. Dit document legt uit hoe A.C. Koijen & Partners omgaat met persoonsgegevens zoals die

Nadere informatie

Wedstrijdreglement advertentiebudget Digital Payment Day

Wedstrijdreglement advertentiebudget Digital Payment Day Wedstrijdreglement advertentiebudget Digital Payment Day Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna Reglement ) regelt de Wedstrijd advertentiebudget Digital Payment Day georganiseerd door Febelfin,

Nadere informatie

Er kan deelgenomen worden aan de actie via de website www.facebook.com/vatananv. Stemmen worden opgeteld om de winnaar te bepalen.

Er kan deelgenomen worden aan de actie via de website www.facebook.com/vatananv. Stemmen worden opgeteld om de winnaar te bepalen. Wedstrijdreglement: Wie wordt Vatana s Prins & Prinses Carnaval? Artikel 1 VATANA NV, met maatschappelijke zetel gevestigd te 3583 Paal-Beringen, Industrieweg 15, verder in dit document vermeld als Vatana

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Wijzelf

Gebruiksvoorwaarden Wijzelf Gebruiksvoorwaarden Wijzelf Welkom bij Wijzelf. Door gebruik te maken van de dienstverlening van Wijzelf en die van de Wijzelf zorgcoöperaties, onder andere door middel van de website van Wijzelf, gaat

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Mijn Volkswagen Bedrijfswagens App.

Gebruiksvoorwaarden Mijn Volkswagen Bedrijfswagens App. Gebruiksvoorwaarden Mijn Volkswagen Bedrijfswagens App. Volkswagen legt uit. Deze gebruiksvoorwaarden ("Gebruiksvoorwaarden") beschrijven de voorwaarden waaronder gebruik mag worden gemaakt van de mobiele

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN Actie

ACTIEVOORWAARDEN Actie ACTIEVOORWAARDEN Deze voorwaarden (hierna te noemen Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de door Shell Nederland Verkoopmaatschappij B.V., gevestigd te Weena 70 in Rotterdam (hierna te noemen Shell

Nadere informatie

Tot 500,- cashback op Samsung tv s

Tot 500,- cashback op Samsung tv s Tot 500,- cashback op Samsung tv s Je hebt een product gekocht waar een cashback op zit. Deze cashback is een actie vanuit Coolblue waarbij je een gedeelte van het aankoopbedrag terugkrijgt. Hieronder

Nadere informatie

2015 RUBY BONUS OFFICIËLE REGELS

2015 RUBY BONUS OFFICIËLE REGELS 2015 RUBY BONUS OFFICIËLE REGELS 1. Subsidiabiliteit. Deze 2015 Ruby Bonus promotie (hierna "promotie") is een promotie ontworpen om de distributeurs van It Works Marketing, Inc. en haar dochterondernemingen

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN Mountain Dew Titanfall 2

ACTIEVOORWAARDEN Mountain Dew Titanfall 2 ACTIEVOORWAARDEN Mountain Dew Titanfall 2 LEES DEZE ACTIEVOORWAARDEN ZORGVULDIG. DEZE BEVATTEN BELANGRIJKE INFORMATIE. DOOR DEELNAME AAN DEZE ACTIE VERKLAART DEELNEMER ZICH AKKOORD MET DE TOEPASSELIJKHEID

Nadere informatie

Onderdelen Actievoorwaarden

Onderdelen Actievoorwaarden Onderdelen Actievoorwaarden Algemeen Deze actievoorwaarden zijn opgesteld door Oleading B.V. (OPPO) en zijn van toepassing op de actie: OPPO Reno 10x Zoom OPPO Screencare OPPO Reno 10x Zoom OPPO Screencare

Nadere informatie

Actievoorwaarden Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Gegevens

Actievoorwaarden Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Gegevens Actievoorwaarden Deze voorwaarden zijn van toepassing op de hieronder in artikel 3 omschreven actie (hierna de Actievoorwaarden en de Actie) die wordt aangeboden door H.J. Heinz B.V., gevestigd te Zeist

Nadere informatie

Deze privacyverklaring is van toepassing op elke verwerking van persoonsgegevens

Deze privacyverklaring is van toepassing op elke verwerking van persoonsgegevens Privacyverklaring Privacyverklaring Deze privacyverklaring is van toepassing op elke verwerking van persoonsgegevens van onze (potentiële) klanten en gebruikers van onze websites, waaronder het contact

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden New Dimension S.A. Page 1 Algemene Voorwaarden 1. Algemene informatie... 2 2. Juridische informatie... 2 3. Toepassingsgebied van deze overeenkomst... 2 4. Beperking van de aansprakelijkheid... 3 Beperkte

Nadere informatie

Wedstrijdreglement voor Win 1 jaar GRATIS Alpro bak-en smeerproducten

Wedstrijdreglement voor Win 1 jaar GRATIS Alpro bak-en smeerproducten Wedstrijdreglement voor Win 1 jaar GRATIS Alpro bak-en smeerproducten Dit wedstrijdreglement is van toepassing op de wedstrijd Win 1 jaar GRATIS Alpro bak-en smeerproducten (hierna genoemd: de Wedstrijd

Nadere informatie

Cashback Samsung Galaxy A5 (2017) Zwart - Smartphone

Cashback Samsung Galaxy A5 (2017) Zwart - Smartphone Cashback Samsung Galaxy A5 (2017) Zwart - Smartphone Je hebt een product gekocht waar een cashback op zit. Deze cashback is een actie vanuit Coolblue waarbij je een gedeelte van het aankoopbedrag terugkrijgt.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Mijn Verzekeringen

ALGEMENE VOORWAARDEN Mijn Verzekeringen ALGEMENE VOORWAARDEN Mijn Verzekeringen Laatste wijziging: 24 september 2018 ALGEMENE VOORWAARDEN Mijn Verzekeringen Inhoudsopgave 1 Algemene voorwaarden... 3 1.1 Regels voor het gebruik van Mijn Verzekering...

Nadere informatie

Reglement wedstrijden stad Antwerpen

Reglement wedstrijden stad Antwerpen Reglement wedstrijden stad Antwerpen Hoofdstuk 1: Algemene voorwaarden Artikel 1 De wedstrijd wordt georganiseerd door stad Antwerpen, Grote Markt 1, 2000 Antwerpen (de organisator). Artikel 2 Over het

Nadere informatie