Welkom bij. Klaasje Zevenster. Aanleunwoningen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Welkom bij. Klaasje Zevenster. Aanleunwoningen. www.brentano.nl"

Transcriptie

1 Welkom bij Klaasje Zevenster Aanleunwoningen

2 Een ander kan nooit voor jou bepalen hoe je je eigen leven leidt. Daar ga je echt alleen zelf over. Wie de regie over zijn leven in eigen handen houdt, blijft zich nuttig voelen. Het geeft ook zelfvertrouwen. Het gevoel dat je ertoe doet. Dat houdt mensen vitaal en beweeglijk.

3 Klaasje Zevenster Aanleunwoningen Inhoudsopgave Wie zijn wij Onze zorgbemiddeling Uw appartement Uw veiligheid Ons keurmerk Uw comfort Uw belang Uw kosten Onze namen en adressen

4 2 Klaasje Zevenster Aanleunwoningen Wie zijn wij U heeft belangstelling voor een aanleunwoning bij Klaasje Zevenster, een locatie van Stichting Brentano Beheer. Daarom stellen wij ons graag aan u voor. Brentano Beheer en Stichting Brentano Amstelveen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Samen zijn we gespecialiseerd in wonen, zorg en dienstverlening aan senioren in Amstelveen. In deze gemeente doen wij dit al veertig jaar, onze ervaring gaat terug tot In dat jaar opende het eerste Oudemannenhuis van Stichting Brentano Steun des Ouderdoms de deuren aan de Amsterdamse Herengracht. Nu leveren we met zo n 600 vakmensen in verschillende disciplines goede kwaliteit van zorg (geheel volgens de normen voor verantwoorde zorg) en speciaal voor ouderen ontwikkelde diensten en services.

5 Klaasje Zevenster Aanleunwoningen 3 Wij zijn er voor huurders van onze aanleunwoningen en serviceflat, voor cliënten die zelfstandig wonen met Thuiszorg Brentano Amstelveen en voor cliënten die beschut wonen in onze woonzorgcentra. Wij willen een gastvrije organisatie zijn waar mensen zich prettig en veilig voelen. We hechten aan de menselijke maat. Dit uit zich in de overzichtelijke grootte van onze organisatie, en vooral in praktische, flexibele mogelijkheden. Daarom horen wij graag wat uw wensen zijn. Veel is mogelijk. Dat is geen loze kreet, want wij werken vanuit de filosofie dat elke cliënt de regie over zijn leven in eigen hand houdt. Dat houdt mensen betrokken, vitaal en geeft zelfvertrouwen. Leef je eigen Leven is dan ook ons motto. In deze brochure leest u meer over wat u kunt verwachten als u een aanleunwoning bij Klaasje Zevenster gaat huren en van welke diensten en services u gebruik kunt maken. Wij hopen van harte u te verwelkomen. Irene Hermans en Frans van Rijn Raad van Bestuur Stichting Brentano Beheer

6 4 Klaasje Zevenster Aanleunwoningen Onze zorgbemiddeling Wij beschikken over een eigen afdeling Zorgbemiddeling. Daar kunt u terecht met al uw vragen over onder meer wonen en zorg, aanvragen van thuiszorg, alarmering, dagverzorging en kortdurend verblijf. Onze medewerkers adviseren u ook over aanvragen voor zorg en houden rondleidingen. De afdeling is op werkdagen van tot uur te bereiken op telefoonnummer Mailen kan ook: zorgbemiddeling@brentano.nl

7 Klaasje Zevenster Aanleunwoningen 5 Uw appartement Klaasje Zevenster ligt in een rustige buurt tegenover winkelcentrum Bankrashof (met C1000 en Lidl). De locatie beschikt over twee complexen met aanleunwoningen (in totaal 105) en over een woonzorgcentrum. Er zijn vier typen appartementen die in grootte en indeling variëren. Uw appartement beschikt over een woonkamer, keuken, slaapkamer, balkon of terras, badkamer met toilet en een berging. De appartementen zijn voorzien van dubbelglas, cv, elektrische zonwering en zijn goed toegankelijk voor rolstoelen. U heeft aansluitingen voor televisie en radio, telefoon en een alarminstallatie (met geluid). Eén keer per week wordt uw huisvuil opgehaald. Voor klein onderhoud aan uw cv-ketel of boiler kunt u gebruik maken van de diensten van onze technische medewerkers. In woonzorgcentrum Klaasje Zevenster vindt u onder meer een restaurant, een winkel, een kapsalon, een pedicure/ manicure, een bibliotheek, een internetcafé en worden diverse activiteiten georganiseerd. Ook is er een mooie tuin en zijn er meerdere terrassen. In samenwerking met Vita welzijn en advies worden de appartementen toegewezen. Nieuwbouw Het woonzorgcentrum en de aanleunwoningen van Klaasje Zevenster dateren uit 1974 en voldoen niet meer aan de huidige eisen die de overheid stelt. Wij ontwikkelen daarom nu plannen voor nieuwbouw van het hele complex. Er komen zorgappartementen en comfortwoningen. Zorg en dienstverlening zijn nabij of naar wens beschikbaar. Verder komen er groepswoningen voor mensen die intensieve zorg nodig hebben.

8 6 Klaasje Zevenster Aanleunwoningen De verwachting is dat in 2015 met de nieuwbouw wordt begonnen. Alle cliënten krijgen passende vervangende woonruimte en de mogelijkheid op een eveneens passende woonruimte in het nieuwe complex.

9 Klaasje Zevenster Aanleunwoningen 7 Uw veiligheid Wonen In de woonkamer van uw appartement is een intercomsysteem dat rechtstreeks in contact staat met het woonzorgcentrum. In uw slaapkamer bevindt zich een alarmknop en in de badkamer een trekschakelaar. Wanneer u de alarmering gebruikt, komt het signaal binnen bij de receptie of bij de medewerkers van de avond- en nachtdienst. Zij maken direct contact met u. Aan de badkamerdeur hangt een zogenoemde 24 uurs Welzijnsmelder. Deze reageert bij de receptie wanneer u de deur opendoet en sluit. Dit is een teken dat alles met u in orde is. Als de melder langere tijd geen signaal geeft, wordt er contact met u opgenomen. In noodgevallen wordt u geholpen door onze verzorgenden. Wanneer u langer dan een dag en een nacht weggaat, is het prettig als u dat meldt bij de receptie. Zorg Als u zorg, verpleging, verzorging of ondersteuning nodig heeft, kunt u onze thuiszorg (Thuiszorg Brentano Amstelveen) inschakelen. Er zijn geen wachtlijsten. Loopt u even binnen bij het kantoor van onze thuiszorg, de eerste kamer rechts in de gang tegenover het winkeltje. Ook kunt u contact opnemen met onze Zorgbemiddeling, dagelijks te bereiken van tot uur op Meer informatie vindt u in onze brochure Thuiszorg Brentano Amstelveen.

10 8 Klaasje Zevenster Aanleunwoningen Ons keurmerk Wij werken volgens de landelijke normen voor verantwoorde zorg. De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) ziet er onder meer op toe dat wij deze goed uitvoeren. Stichting Brentano Amstelveen beschikt over een kwaliteitskeurmerk. Daarmee voldoen wij aan alle voorwaarden om goede en verantwoorde zorg te leveren. Geregeld meten wij onze prestaties. De resultaten zijn openbaar. U kunt ze vinden op de landelijke website Om het keurmerk te behouden worden wij jaarlijks gecontroleerd door een externe, onafhankelijke organisatie.

11 Klaasje Zevenster Aanleunwoningen 9 Uw comfort U woont zelfstandig, maar kunt gebruik maken van diverse diensten die wij (tegen een vergoeding) leveren. Maaltijden Uw warme maaltijd kunt u door ons laten verzorgen. Deze worden s middags en s avonds geserveerd in het restaurant. U kunt de maaltijd ook bij u thuis laten bezorgen. Wij streven ernaar dat onze maaltijden lekker zijn en er verzorgd uitzien. Brood en beleg, maar ook andere producten zijn te verkrijgen in het winkeltje in de hal van het woonzorgcentrum. Activiteiten In ons woonzorgcentrum worden tal van activiteiten georganiseerd waaraan ook u kunt deelnemen. Onze medewerkers proberen deze zo goed mogelijk af te stemmen op uw belangstelling, hobby s, wensen en mogelijkheden. Een overzicht van het aanbod leest u in ons cliëntenmagazine VanOns, op de kabelkrant en op het mededelingenbord in de hal. Geestelijk welbevinden Bijna iedereen heeft weleens een sombere bui of piekert ergens over. Wanneer u daarover wilt praten, kan dit met een van onze medewerkers, vrijwilligers of een geestelijk verzorger. Deze laatste is er voor levensbeschouwelijke ondersteuning, persoonlijke gesprekken en is ook vertrouwens persoon. Het gespreksonderwerp wordt door u bepaald. Een eerste gesprek is gratis, voor vervolggesprekken vragen wij een vergoeding.

12 10 Klaasje Zevenster Aanleunwoningen Winkeltje Van maandag tot en met vrijdag kunt u s ochtends vanaf uur in ons winkeltje terecht voor uw voornaamste dagelijkse boodschappen. De winkel bevindt zich in de centrale hal op de begane grond in het woonzorgcentrum. De BoodschappenPlusBus Onze BoodschappenPlusBus brengt u naar winkelcentra en op vrijdag naar de markt. De bus haalt u op en brengt u weer thuis. Er is altijd begeleiding. In de bus is ruimte voor rollators en één rolstoel. Met de bus worden ook uitjes georganiseerd. Meer weten? Bel (op werkdagen van tot uur), mail boodschappenplusbusamstelveen@brentano.nl

13 Klaasje Zevenster Aanleunwoningen 11 PlusMobiel Heeft u hulp en ondersteuning nodig bij vervoer? Dan kunt u gebruik maken van onze PlusMobiel, individueel vervoer met begeleiding. Handig voor bezoek aan huisarts, ziekenhuis of als u wilt gaan winkelen. Ook kunt u de PlusMobiel inschakelen wanneer u tijdelijk uw dagelijkse boodschappen niet kunt doen. De PlusMobiel rijdt dagelijks tussen 8.30 uur en uur, bel (maandag t/m vrijdag van uur) of mail boodschappenplusbusamstelveen@brentano.nl. Zie ook de folder Onze PlusMobiel. Particuliere zorg U heeft zorg, hulp of ondersteuning nodig en wilt dat deze helemaal aansluit bij uw persoonlijke wensen. Hiervoor bieden wij het BrentanoPluspakket, particuliere zorg die u met ons op maat samenstelt. Wilt u meer weten of een afspraak maken,neem dan contact op met onze Zorgbemiddeling, of mail brentanoplus@brentano.nl. Wassen en stomen U kunt uw was tegen een vergoeding door ons laten verzorgen. Uw wasgoed moet dan wel zijn voorzien van een merkje. Dit kunnen wij voor u regelen. Stoomgoed wordt per textielstuk berekend. De tarieven zijn vastgesteld door de stomerij en worden jaarlijks geïndexeerd. Schoonheidsspecialiste Voor schoonheidsbehandelingen, massages, harsen en make up kunt u terecht bij onze schoonheidsspecialiste. Elke behandeling wordt op uw huidtype en persoonlijke wensen afgestemd.

14 12 Klaasje Zevenster Aanleunwoningen Kapsalon In onze kapsalon werken ervaren kapsters die uw haar wassen, knippen, föhnen, wassen, watergolven en verven. Ook geven zij deskundig advies. Pedicure/manicure Onze pedicure/manicure is gespecialiseerd in het behandelen van oudere voeten en handen en beschikt over een aanvullende aantekening voor het behandelen van ouderen met suikerziekte. Technische dienst Onze medewerkers van de technische dienst verrichten reparaties aan het gebouw en de voorzieningen. Als er bij u iets stuk is, kunt u dit melden bij de receptie. Voor reparaties aan persoonlijke eigendommen dient u zelf zorg te dragen. Onze technische dienst kan deze tegen een vergoeding voor u uitvoeren. Het is ook mogelijk tegen een goedkoper tarief een PlusKlus serviceabonnement af te sluiten. Logees Als een gast bij u wil overnachten, dan hebben wij een (tweepersoons) logeerkamer beschikbaar. Graag tijdig reserveren bij de receptie. Audicien Een audicien van Beter Horen is geregeld in het woonzorgcentrum aanwezig. Meer informatie krijgt u bij de receptie. Opticien Een opticien is regelmatig in het zorgcentrum aanwezig voor het stellen van brillen, oogmeting en verkoop van monturen/

15 Klaasje Zevenster Aanleunwoningen 13 glazen. U kunt een afspraak maken via onze receptie of rechtstreeks bellen met de opticien, Voor meer informatie kunt u terecht op Kabelkrant Wij hebben een eigen kabelkrant en huisvideokanaal waarop wekelijks nieuwe mededelingen staan die voor u van belang kunnen zijn. Een medewerker van de technische dienst helpt u graag het videokanaal in te stellen op uw televisie. Kerkdiensten Er zijn katholieke Eucharistievieringen, protestantse en oecumenische diensten. Bij ziekte kunt u thuis de communie ontvangen. Er wordt één keer per jaar een ziekenzalving gehouden. Uitvaart Het is mogelijk om een uitvaartdienst of mis door ons te laten verzorgen. In Klaasje Zevenster is een kapel waar een dienst kan worden gehouden. Ook is daar een mortuarium (24 uurs ruimte). Onze geestelijk verzorger kan de dienst begeleiden, ongeacht geloof of levensovertuiging. De receptie Als u meer informatie wilt, kunt u terecht bij de medewerkers van de receptie. Deze is op werkdagen (telefonisch) bereikbaar van tot uur en tijdens het weekend van tot uur. Daar kunt u ook reserveren voor excursies, de kapper, pedicure/manicure en het melden van technische gebreken in uw appartement.

16 14 Klaasje Zevenster Aanleunwoningen Uw belang Huurderscommissie Uw belang als huurder van een aanleunwoning wordt behartigd door een huurderscommissie. Deze overlegt geregeld met de voorzitter van de Raad van Bestuur van Stichting Brentano Amstelveen / Brentano Beheer. Klachten Als u iets niet bevalt of u heeft een klacht, dan kunt u dit het beste bespreken met een medewerker, een teammanager of de huurderscommissie. Wordt uw klacht niet naar tevredenheid opgelost, dan kunt u contact opnemen met onze Ombudsvrouw. Uw klacht wordt vertrouwelijk behandeld. Stichting Brentano Amstelveen is aangesloten bij een externe klachtencommissie. In de folder Uw klacht vindt u meer informatie. Reanimatie Wij hebben een Ja, tenzij-beleid voor alle cliënten in onze aanleunwoningen. Dat wil zeggen dat wij u altijd zullen reanimeren, tenzij u nadrukkelijk heeft aangegeven dat u dit niet wilt. Het is raadzaam uw wensen op dit gebied met uw (huis)arts te bespreken en vast te laten leggen. In uw appartement hangt in de meterkast een insteekhoesje waarin u uw wensen over reanimeren kunt opbergen. Zo zien onze medewerkers snel wat zij moeten doen.

17 Klaasje Zevenster Aanleunwoningen Uw kosten Naast huur en servicekosten zijn de volgende variabele woonkosten voor uw eigen rekening: verbruik elektriciteit; verbruik vastrecht en water; verbruik warmte; gemeentebelasting kabelabonnement; telefoonabonnement; kostbaarhedenverzekering (eventueel); ziektekostenverzekering; begrafenis(crematie)verzekering. Wij hebben een inboedel- en WA-verzekering voor u afgesloten. De premies worden via de servicekosten verrekend. 15

18 16 Klaasje Zevenster Aanleunwoningen Onze namen en adressen Stichting Brentano Beheer Raad van Bestuur Irene Hermans Frans van Rijn Regiomanagers Marijke Terpstra Belmonte Thuiszorg Dagbehandeling Miriam Lammers Klaasje Zevenster Nieuw Vredeveld Wonen met service- en dienstverlening Aanleunwoningen Klaasje Zevenster Klaasje Zevensterstraat NK Amstelveen Serviceflat De Seine Seine NR Amstelveen Mart Passon t Huis aan de Poel De Olmenhof Adressen Stichting Brentano Beheer Klaasje Zevensterstraat NK Amstelveen telefoon fax info@brentano.nl

19 Cliëntenadministratie Populierenlaan SE Amstelveen Financiële administratie Populierenlaan SE Amstelveen Zorgbemiddeling Amstelveen (ook voor onze thuiszorg) Populierenlaan SE Amstelveen ( uur op werkdagen) Andere adressen Zorgkantoor Amstelland en Meerlanden Postbus AK Leiden Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) Amsterdam/Amstelland en Meerlanden Postbus AH Amsterdam Centraal Administratie Kantoor (CAK) Antwoordnummer VB Den Haag (gratis, uur op werkdagen) Vita welzijn en advies Dr. W. Dreesweg VB Amstelveen Gemeente Amstelveen (bijzondere bijstand)

20 Welkom bij De Seine Klaasje Zevenster Euthanasie Serviceflat Andere uitgaves Onze dagverzorging Onze dagverzorging Uw klacht Uw klacht Ons kortdurend verblijf Ons kortdurend verblijf Uw cliëntenraad Uw cliëntenraad Uw cliëntenraad De Olmenhof Belmonte t Huis aan de Poel Uw cliëntenraad Per woonzorgcentrum Onze Stichting Vrienden Onze PlusMobiel BrentanoPlus Onze particuliere zorg Uw belang Onze particuliere zorg Onze PlusMobiel Onze Stichting Vrienden Uw belang Uw wens Wilsbeschikking Wel of niet behandelen Lijden verzachten Reanimatie Uw wens Wilsbeschikking, wel of niet behandelen, lijden verzachten, reanimatie, euthanasie De Seine Serviceflat VanOns Cliëntenmagazine Dit is een uitgave van Stichting Brentano Amstelveen December 2012 Ontwerp en art direction Autobahn, Utrecht Fotografie Jordi Huisman, istock en Corbis Samenstelling en tekst Jantien Anderiesen Correcties Frans Verhofstad en Gemma Straver

Welkom bij. Klaasje Zevenster. Aanleunwoningen. www.brentano.nl

Welkom bij. Klaasje Zevenster. Aanleunwoningen. www.brentano.nl Welkom bij Klaasje Zevenster Aanleunwoningen Een ander kan nooit voor jou bepalen hoe je je eigen leven leidt. Daar ga je echt alleen zelf over. Wie de regie over zijn leven in eigen handen houdt, blijft

Nadere informatie

Welkom bij. Thuiszorg. www.brentano.nl

Welkom bij. Thuiszorg. www.brentano.nl Thuiszorg Een ander kan nooit voor jou bepalen hoe je je eigen leven leidt. Daar ga je echt alleen zelf over. Wie de regie over zijn leven in eigen handen houdt, blijft zich nuttig voelen. Het geeft ook

Nadere informatie

BrentanoPlus. Onze particuliere zorg. www.brentano.nl

BrentanoPlus. Onze particuliere zorg. www.brentano.nl BrentanoPlus Onze particuliere zorg 2 BrentanoPlus BrentanoPlus 3 Voor wat u èxtra wenst U heeft zorg, hulp of onder steuning nodig en wilt dat deze helemaal aansluit bij uw persoonlijke wensen. Hiervoor

Nadere informatie

Welkom bij. De Seine. Serviceflat. www.brentano.nl

Welkom bij. De Seine. Serviceflat. www.brentano.nl De Seine Serviceflat Een ander kan nooit voor jou bepalen hoe je je eigen leven leidt. Daar ga je echt alleen zelf over. Wie de regie over zijn leven in eigen handen houdt, blijft zich nuttig voelen. Het

Nadere informatie

Uw belang.

Uw belang. Uw belang www.brentano.nl 2 Uw belang Uw belang In deze folder leest u wat wij als organisatie doen in uw belang. Denkt u maar aan brandpreventie en veilige zorg. Uw belang 3 Maar het is ook in uw (en

Nadere informatie

Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1

Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1 Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1 Wonen met zorg goede zorg die vertrouwd voelt Welkom bij Zorgfederatie Oldenzaal. Wij zijn een kleinschalige, plaatselijke organisatie voor mensen uit Oldenzaal en omgeving.

Nadere informatie

Zelfstandig Zorgwonen

Zelfstandig Zorgwonen Zelfstandig zorgwonen, dat was precies wat ik zocht Zelfstandig Zorgwonen Dat is zelfstandig wonen met de gerustheid van zorg en services dichtbij. Ewoud. Uw nieuwe vertrouwde thuis. www.vechtenijssel.nl

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Humanitas Hengelo

Woonzorgcentrum Humanitas Hengelo Woonzorgcentrum Humanitas Hengelo 2 Welkom! Prettig wonen is je thuis voelen. Met de spullen waar u aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles aanwezig is om zo zelfstandig

Nadere informatie

Verzorgingshuis Zonnewiede

Verzorgingshuis Zonnewiede Verzorgingshuis Zonnewiede Inhoud 1. Wonen in Zonnewiede 3 1.1 Eigen sfeer 3 1.2 Vragen 3 2. Hoe komt u in aanmerking? 4 2.1 Eigen bijdrage 4 2.2 Wachtlijst 4 3. Zorg en begeleiding 5 3.1 Eerstelijns (zorg)diensten

Nadere informatie

Comfortabel wonen met service naar wens

Comfortabel wonen met service naar wens Comfortabel wonen met service naar wens VITALIS 5035 HORST/KRONEHOEF binnen.indd 1 30-01-2006 11:10:26 juiste balans tussen wonen, zorg en welzijn De VITALIS 5035 HORST/KRONEHOEF binnen.indd 2 30-01-2006

Nadere informatie

Inleunwoningen. Woonzorgcentrum De Honinghoeve

Inleunwoningen. Woonzorgcentrum De Honinghoeve Inleunwoningen Woonzorgcentrum De Honinghoeve Inleiding Wilt u zelfstandig wonen, maar gebruik maken van voorzieningen die voor u het leven veiliger, comfortabeler en gezelliger maken? Woonzorgcentrum

Nadere informatie

Compleet wonen in woonzorgcentrum Schavenweide

Compleet wonen in woonzorgcentrum Schavenweide Compleet wonen in woonzorgcentrum Appartementen gebouw B, C & D Woonzorgcentrum In november 2013 is het nieuwe geopend: een eigentijds woonzorgcentrum dat van alle gemakken is voorzien. Voor senioren een

Nadere informatie

Wonen met zorg. Een warm thuisgevoel in een luxe, comfortabele en veilige woonomgeving

Wonen met zorg. Een warm thuisgevoel in een luxe, comfortabele en veilige woonomgeving Wonen met zorg Een warm thuisgevoel in een luxe, comfortabele en veilige woonomgeving Het creëren van een luxe en comfortabele woonomgeving voor de bewoners waarbij het thuisgevoel en de persoonlijke (zorg)wensen

Nadere informatie

Woonvormen voor ouderen in Amstelveen

Woonvormen voor ouderen in Amstelveen Woonvormen voor ouderen in Amstelveen www.vitawelzijnenadvies.nl 2 Woonvormen voor ouderen in Amstelveen Algemene informatie In deze folder vindt u informatie over mogelijkheden op het gebied van wonen.

Nadere informatie

zorg- en dienstencentrum Harskamp Verzorgd leven achter uw eigen voordeur Opella Harskamp kan u van dienst zijn!

zorg- en dienstencentrum Harskamp Verzorgd leven achter uw eigen voordeur Opella Harskamp kan u van dienst zijn! zorg- en dienstencentrum Verzorgd leven achter uw eigen voordeur Opella kan u van dienst zijn! Verzorgd wonen achter uw eigen voordeur Wonen doe je het liefst in je eigen huis. Ook, of misschien juist

Nadere informatie

Compleet wonen in Schavenweide

Compleet wonen in Schavenweide Compleet wonen in Wonen in In november 2013 is het nieuwe geopend: een eigentijds woonzorgcentrum dat van alle gemakken is voorzien. Voor senioren een prachtige en veilige plek om te wonen. bestaat uit

Nadere informatie

Deel 2 Specifieke informatie over St. Franciscus

Deel 2 Specifieke informatie over St. Franciscus Deel 2 Specifieke informatie over St. Franciscus Woon- en Zorgcentrum St. Franciscus in Coevorden bestaat al sinds 1958 en is het oudste katholieke woon- en zorgcentrum in Drenthe. In 2006 is het oude

Nadere informatie

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF VOOR EEN LEVEN MET KLEUR Welkom bij De Lingehof het huis in het hart van het Over-Betuwse Bemmel In De Lingehof kunt u aangenaam wonen met gespecialiseerde verzorging

Nadere informatie

Carinova. Woonzorg. Vertrouwd dichtbij. www.carinova.nl

Carinova. Woonzorg. Vertrouwd dichtbij. www.carinova.nl Carinova Woonzorg Vertrouwd dichtbij www.carinova.nl Wonen met zorg Carinova Woonzorg biedt wonen en zorg in zes woon- zorgcentra en twee verpleeghuizen. De woon- zorgcentra zijn Park Braband, De Diessenplas,

Nadere informatie

Almenum Verzorgd wonen

Almenum Verzorgd wonen Woonzorgcentrum Almenum Verzorgd wonen Verzorgd wonen in Almenum Fraai gelegen aan het Van Harinxmakanaal in historisch Harlingen ligt Woonzorgcentrum Almenum. Almenum heeft 162 comfortabele seniorenwoningen.

Nadere informatie

zorg- en dienstencentrum Lunteren Verzorgd leven achter uw eigen voordeur Opella Lunteren kan u van dienst zijn!

zorg- en dienstencentrum Lunteren Verzorgd leven achter uw eigen voordeur Opella Lunteren kan u van dienst zijn! zorg- en dienstencentrum Verzorgd leven achter uw eigen voordeur Opella kan u van dienst zijn! Verzorgd wonen achter uw eigen voordeur Wonen doe je het liefst in je eigen huis. Ook, of misschien juist

Nadere informatie

Uw eigen plek in Florastate FLORASTATE

Uw eigen plek in Florastate FLORASTATE Uw eigen plek in Florastate FLORASTATE VANUIT MIJN WOONKAMER MAAK IK ELKE WEEK EEN RADIO PROGRAMMA VAN EEN UUR, SAMEN MET MIJN ZOON. In Florastate staan zelfstandigheid, privacy en eigen regie voorop.

Nadere informatie

De aanleunwoning. Zelfstandig met zorg wonen

De aanleunwoning. Zelfstandig met zorg wonen De aanleunwoning Zelfstandig met zorg wonen 1 2 De Potskamp 3 Goede zorg die vertrouwd voelt Welkom bij Zorgfederatie Oldenzaal. Als wonen in uw eigen huis moeilijker gaat en u heeft zorg nodig, kunt u

Nadere informatie

Ik, bepaal zelf wel hoe ik leef

Ik, bepaal zelf wel hoe ik leef Ik, bepaal zelf wel hoe ik leef Welkom bij De Goede Zorg Zelf zorg kiezen Bij De Goede Zorg kiest u zelf de zorg of hulp die u nodig heeft. Onze dienstverlening is erop gericht dat u zo lang mogelijk zelfstandig

Nadere informatie

TE HUUR. Interesse in deze woning? Herman Gorterlaan SE Eindhoven. 432 p.m. ex.

TE HUUR. Interesse in deze woning? Herman Gorterlaan SE Eindhoven. 432 p.m. ex. TE HUUR Herman Gorterlaan 69. 5644 SE Eindhoven 432 p.m. ex. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 432 p.m. ex. Postcode 5644 SE Ligging

Nadere informatie

Zelfstandige Zorgwoningen Vecht en IJssel - locatie Zuylenstede

Zelfstandige Zorgwoningen Vecht en IJssel - locatie Zuylenstede Zelfstandige Zorgwoningen Vecht en IJssel - locatie Zuylenstede Mevrouw Van Vliet woont in een zorgwoning van Vecht en IJssel, in woonzorg centrum Zuylenstede. Met haar vriendinnen drinkt ze als vanouds

Nadere informatie

uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna

uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna Simeon en Anna, uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna Simeon en Anna Laurens Simeon en Anna is het bekende woonzorgcentrum in de deelgemeente Feijenoord, waar alles erop is gericht om tot op hoge

Nadere informatie

Samen beter in Transwijk Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Kanaleneiland

Samen beter in Transwijk Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Kanaleneiland Samen beter in Transwijk Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Kanaleneiland Elke week leest mevrouw Vervoort de weekbladen in de lounge van Transwijk. Met een kopje koffie erbij, is dat een echt ontspannen

Nadere informatie

Kennismaking met. Woonzorgcentrum. Het Haltna Huis

Kennismaking met. Woonzorgcentrum. Het Haltna Huis Kennismaking met Woonzorgcentrum Het Haltna Huis Het Haltna Huis, dicht bij u in de buurt In Houten kunt u zorg krijgen die bij u past. Dit kan bij u thuis zijn of in het woonzorgcentrum, in uw eigen appartement.

Nadere informatie

Proteion_Cuypershof_def_Opmaak 1 12-07-12 16:33 Pagina 1 Cuypershof Sfeervol wonen in het centrum van Roermond met services en zorg binnen handbereik

Proteion_Cuypershof_def_Opmaak 1 12-07-12 16:33 Pagina 1 Cuypershof Sfeervol wonen in het centrum van Roermond met services en zorg binnen handbereik Proteion_Cuypershof_def_Opmaak 1 12-07-12 16:33 Pagina 1 Cuypershof Sfeervol wonen in het centrum van Roermond met services en zorg binnen handbereik Proteion_Cuypershof_def_Opmaak 1 12-07-12 16:33 Pagina

Nadere informatie

Begeleiding op maat in uw eigen omgeving

Begeleiding op maat in uw eigen omgeving Begeleiding op maat in uw eigen omgeving Verzorgingshuis De Bettekamp in Varsseveld Informatie voor cliënten en familie De zorg waar u zich het beste bij voelt Ouder worden is niet voor iedereen hetzelfde.

Nadere informatie

Betaalbaar, zelfstandig wonen met zorg én service

Betaalbaar, zelfstandig wonen met zorg én service Betaalbaar, zelfstandig wonen met zorg én service Welkom in Ten Anker In Ten Anker bieden Vrijwaard en Woonzorg Nederland een nieuw woonconcept aan. Betaalbaar, zelfstandig wonen met de zekerheid van zorg

Nadere informatie

Woon- en Zorgcentrum De Wanne staat in de dorpskern van Nieuw-Buinen, dichtbij allerlei voorzieningen.

Woon- en Zorgcentrum De Wanne staat in de dorpskern van Nieuw-Buinen, dichtbij allerlei voorzieningen. Deel 2 Specifieke informatie over De Wanne Woon- en Zorgcentrum De Wanne staat in de dorpskern van Nieuw-Buinen, dichtbij allerlei voorzieningen. De zorginstelling heeft 44 zorgappartementen en verhuurt

Nadere informatie

Voor wie is deze folder?

Voor wie is deze folder? Wie betaalt wat? Voor wie is deze folder? > Woon je in een huis van BinG!? Heb je een indicatie verblijf inclusief behandeling? Dan is deze folder voor jou. Weet je niet welke indicatie je hebt? Vraag

Nadere informatie

Woonvormen voor ouderen in Amstelveen

Woonvormen voor ouderen in Amstelveen Woonvormen voor ouderen in Amstelveen www.vitawelzijnenadvies.nl 2 Woonvormen voor ouderen in Amstelveen Algemene informatie In deze folder vindt u informatie over mogelijkheden op het gebied van wonen.

Nadere informatie

Kwaliteit van leven toevoegen aan de tijd die men nog heeft. Hospice Marianahof. Avoord. Zorg en Wonen. Zoals u het wenst

Kwaliteit van leven toevoegen aan de tijd die men nog heeft. Hospice Marianahof. Avoord. Zorg en Wonen. Zoals u het wenst Kwaliteit van leven toevoegen aan de tijd die men nog heeft Hospice Marianahof Avoord Zorg en Wonen Zoals u het wenst 1 Welkom in marianahof Gastvrij thuis 4 Eigen regie 5 Aandacht 6 Multidisciplinair

Nadere informatie

VOOR WIE IS DEZE FOLDER?

VOOR WIE IS DEZE FOLDER? WIE BETAALT WAT? VOOR WIE IS DEZE FOLDER? > Woon je in een huis van BinG!? Heb je een indicatie verblijf inclusief behandeling? Dan is deze folder voor jou. Weet je niet welke indicatie je hebt? Vraag

Nadere informatie

Woon- en Zorgcentrum De Schans staat in de wijk Emmerhout te Emmen, op loopafstand van het winkelcentrum Emmerhout.

Woon- en Zorgcentrum De Schans staat in de wijk Emmerhout te Emmen, op loopafstand van het winkelcentrum Emmerhout. Deel 2 Specifieke informatie over De Schans Woon- en Zorgcentrum De Schans staat in de wijk Emmerhout te Emmen, op loopafstand van het winkelcentrum Emmerhout. Wonen Bij het woon- en zorgcentrum worden

Nadere informatie

Woonruimte huren bij Berghorst

Woonruimte huren bij Berghorst Zelfstandig wonen met alle gemakken Voorzieningen en mogelijkheden Abonnementen voor huurders Welzijnsactiviteiten Vanaf 1 januari 2015 biedt Atlant appartementen voor particuliere verhuur aan op Woonzorgcentrum

Nadere informatie

Ervaar onze gastvrijheid. Welkom! www.arienszorgpalet.nl

Ervaar onze gastvrijheid. Welkom! www.arienszorgpalet.nl Ervaar onze gastvrijheid Welkom! www.arienszorgpalet.nl Van harte welkom bij AriënsZorgpalet Iedereen vindt het heerlijk om gastvrij te worden ontvangen. Weten dat u welkom bent en dat men er alles aan

Nadere informatie

Mooi wonen met alle zorg die u wenst. Fraaie zorgappartementen in het compleet vernieuwde Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in s-heerenberg

Mooi wonen met alle zorg die u wenst. Fraaie zorgappartementen in het compleet vernieuwde Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in s-heerenberg Mooi wonen met alle zorg die u wenst Fraaie zorgappartementen in het compleet vernieuwde Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in s-heerenberg Zo zorgen we voor elkaar in de Achterhoek Comfortabel

Nadere informatie

BESCHERMD WONEN MET ZEER INTENSIEVE ZORG, VANWEGE SPECIFIEKE AANDOENINGEN, MET DE NADRUK OP VERZORGING/VERPLEGING (voorheen ZZP 8)

BESCHERMD WONEN MET ZEER INTENSIEVE ZORG, VANWEGE SPECIFIEKE AANDOENINGEN, MET DE NADRUK OP VERZORGING/VERPLEGING (voorheen ZZP 8) BESCHERMD WONEN MET ZEER INTENSIEVE ZORG, VANWEGE SPECIFIEKE AANDOENINGEN, MET DE NADRUK OP VERZORGING/VERPLEGING (voorheen ZZP 8) GEBRUIKERSINFORMATIE ZORGPROFIELEN V&V PROTEION 1 2 Inleiding In de kleinschalige

Nadere informatie

Voor palliatieve zorg op maat

Voor palliatieve zorg op maat hospice de Populier Voor palliatieve zorg op maat Afscheid van het leven wordt beschouwd als een onderdeel van het leven. Daarmee krijgt ook palliatieve zorg steeds meer een plek in de samenleving. Hospice

Nadere informatie

Elke locatie heeft een eigen karakter en. eigen specifieke diensten. Maar wel. allemaal vanuit de zorgvisie dat. mensen elkaar nodig hebben.

Elke locatie heeft een eigen karakter en. eigen specifieke diensten. Maar wel. allemaal vanuit de zorgvisie dat. mensen elkaar nodig hebben. uw zorg, onze zorg uw zorg, onze zorg mosae thuiszorg Mosae Thuiszorg is onderdeel van Mosae Zorggroep, samen met de zorglocaties Campagne, Daalhof, Scharwyerveld, Sint Gerlachus en Licht & Liefde. Elke

Nadere informatie

Waalstaete.

Waalstaete. Waalstaete www.pleyade.nl Welkom op Waalstaete Samen herinneringen ophalen. koester het contact Welk type zorg u ook nodig heeft, u (of uw naaste) woont het liefst op een plek waar u zich prettig voelt.

Nadere informatie

De kijk op. zelfstandigheid in zorg

De kijk op. zelfstandigheid in zorg De kijk op zelfstandigheid in zorg Inhoudsopgave Welkom bij Carintreggeland 7 Meld en Zorg Centrale 7 Indicatie aanvragen 7 Zorgzwaartepakketten (ZZP) 8 Lid worden 8 Hulpmiddelen 8 Kwaliteit 9 Cliëntenraad

Nadere informatie

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS RUMAH KITA

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS RUMAH KITA WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS RUMAH KITA DE SPECIALIST VOOR KWETSBARE OUDEREN Welkom bij Rumah Kita het huis voor Indische en Molukse ouderen in Wageningen Wonen In Rumah Kita woont u op een vertrouwde plek,

Nadere informatie

Carintreggeland Huis Eltheto Rijssen

Carintreggeland Huis Eltheto Rijssen Verzorgd Als Thuis Carintreggeland Huis Eltheto Rijssen 2 Welkom! Prettig wonen is u thuis voelen. Met de spullen waar u zich aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles

Nadere informatie

Samen beter in Ewoud Wonen, welzijn en zorg in IJsselstein

Samen beter in Ewoud Wonen, welzijn en zorg in IJsselstein Samen beter in Ewoud Wonen, welzijn en zorg in IJsselstein Bij de dierenweide van Ewoud is altijd wat te zien, voor jong en oud. Heerlijk genieten van de dieren en de mensen om je heen. Welkom bij Vecht

Nadere informatie

De Volle Aandacht. Welkom

De Volle Aandacht. Welkom De Volle Aandacht Welkom Van harte welkom in De Volle Aandacht. Wij hopen dat u zich hier snel thuis voelt. Deze brochure met handige informatie helpt u daarbij. Heeft u vragen? U kunt altijd terecht bij

Nadere informatie

Wonen met zorg. Individueel of kleinschalig groepswonen

Wonen met zorg. Individueel of kleinschalig groepswonen 0348-44 17 14 Wonen met zorg Individueel of kleinschalig groepswonen Een thuis voor ouderen. Met zelfstandigheid waar mogelijk. En precies de zorg die nodig is. Welkom bij De Rijnhoven. info@rijnhoven.nl

Nadere informatie

Stichting Waardeburgh

Stichting Waardeburgh CLIËNTINFORMATIE Informatie over de locaties van Stichting Waardeburgh Verpleeghuis zorg Verzorgingshuis zorg Kortdurend verblijf Versie: 1 december 2015 - 2 WELKOM BIJ STICHTING WAARDEBURGH De verhuizing

Nadere informatie

Intramurale Zorg. Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied

Intramurale Zorg. Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied Intramurale Zorg Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied Intramurale zorg Zorgcentrum Mennistenerf Meer dan wat ook is van belang dat elke bewoner zich thuis, welkom en goed verzorgd voelt. Daarom zet

Nadere informatie

Zorgcentrum. Ingenhouszhof. Stadsgebied Amstel. Een veilige plek in een groene omgeving

Zorgcentrum. Ingenhouszhof. Stadsgebied Amstel. Een veilige plek in een groene omgeving Zorgcentrum Ingenhouszhof Stadsgebied Amstel Een veilige plek in een groene omgeving Kwaliteit van leven is onze leidraad De visie van Ingenhouszhof Onze dienstverlening passen wij aan op uw wensen, niet

Nadere informatie

Kenmerken Huurprijs p/mnd: 550,- excl. Aantal kamers: 2 Aantal slaapkamers: 1 Woonoppervlakte: 71 m² Borgsom: 900,-

Kenmerken Huurprijs p/mnd: 550,- excl. Aantal kamers: 2 Aantal slaapkamers: 1 Woonoppervlakte: 71 m² Borgsom: 900,- Kenmerken Herman Gorterlaan 5644SJ Eindhoven Huurprijs p/mnd 550,- excl. Huurprijs p/mnd: 550,- Adres: Postcode: Plaatsnaam: Type woning: Aantal kamers: 2 Aantal slaapkamers: 1 excl. Herman Gorterlaan

Nadere informatie

Bennema State: geniet van rust en natuur

Bennema State: geniet van rust en natuur Bennema State: geniet van rust en natuur BENNEMA STATE IK LUISTER MIJN FAVORIETE MUZIEK VIA MIJN LAPTOP OF TABLET. Een prachtige landelijke omgeving, met weidse natuur en een gezellige dierenweide. Een

Nadere informatie

Alle medewerkers zijn professioneel en erg vriendelijk.

Alle medewerkers zijn professioneel en erg vriendelijk. Wonen Thuis Expert WONEN THUIS EXPERT Alle medewerkers zijn professioneel en erg vriendelijk. De RSZK biedt zorg en diensten aan mensen die vanwege hun leeftijd, ziekte of een beperking in meer of mindere

Nadere informatie

Waalstaete.

Waalstaete. Waalstaete www.pleyade.nl Welkom op Waalstaete Welk type zorg u ook nodig heeft, u (of uw naaste) woont het liefst op een plek waar je je prettig voelt. Waar de omgeving bekend is. En vertrouwd, met wat

Nadere informatie

Cardia Onderwatershof. Comfort, veiligheid en zorg

Cardia Onderwatershof. Comfort, veiligheid en zorg Cardia Onderwatershof Comfort, veiligheid en zorg Woonzorgcentrum Cardia Onderwatershof in Rijswijk is een woon voorziening voor senioren. We bieden hier diverse woonvormen. Van royale zelfstandige huurwoningen

Nadere informatie

BESCHERMD WONEN MET ZEER INTENSIEVE ZORG, VANWEGE SPECIFIEKE AANDOENINGEN, MET DE NADRUK OP BEGELEIDING (voorheen ZZP 7)

BESCHERMD WONEN MET ZEER INTENSIEVE ZORG, VANWEGE SPECIFIEKE AANDOENINGEN, MET DE NADRUK OP BEGELEIDING (voorheen ZZP 7) BESCHERMD WONEN MET ZEER INTENSIEVE ZORG, VANWEGE SPECIFIEKE AANDOENINGEN, MET DE NADRUK OP BEGELEIDING (voorheen ZZP 7) GEBRUIKERSINFORMATIE ZORGPROFIELEN V&V PROTEION 1 2 Inleiding In de kleinschalige

Nadere informatie

Dorpsveld, uw persoonlijke keuze. laurens Dorpsveld

Dorpsveld, uw persoonlijke keuze. laurens Dorpsveld Dorpsveld, uw persoonlijke keuze laurens Dorpsveld Dorpsveld Laurens Dorpsveld is een klein woonzorgcentrum voor ouderen in het zuiden van Rotterdam. De locatie kenmerkt zich door de gemoedelijke en open

Nadere informatie

Mariënhorst en Mariënheuvel

Mariënhorst en Mariënheuvel Mariënhorst en Mariënheuvel Een veilige, fijne plek om te wonen Dichtbij het centrum van Soest, in de prachtige, parkachtige omgeving van Paleis Soestdijk, staat woonzorgcentrum Mariënburg. Dit woonzorgcentrum

Nadere informatie

Algemene informatie. Goede zorg die vertrouwd voelt. Wonen in Mariahof en Scholtenhof. De aanleunwoning: zelfstandig met zorg wonen

Algemene informatie. Goede zorg die vertrouwd voelt. Wonen in Mariahof en Scholtenhof. De aanleunwoning: zelfstandig met zorg wonen Wonen in Mariahof en Scholtenhof De aanleunwoning: zelfstandig met zorg wonen ThuisZorg en plusdiensten Algemene informatie Goede zorg die vertrouwd voelt 1 2 Inhoud Goede zorg die vertrouwd voelt 5 1.

Nadere informatie

TE KOOP IRENELAAN 9 B7, WAALRE EECKENRHODE

TE KOOP IRENELAAN 9 B7, WAALRE EECKENRHODE TE KOOP IRENELAAN 9 B7, WAALRE EECKENRHODE Werkelijk prachtig gesitueerd, karakteristiek uitgevoerd zorgappartementencomplex. Zelfstandig wonen met naar behoefte een grote diversiteit aan zorgvoorzieningen.

Nadere informatie

Carintreggeland Huis Hoog Schuilenburg Almelo

Carintreggeland Huis Hoog Schuilenburg Almelo Comfort Verzorgd Carintreggeland Huis Hoog Schuilenburg Almelo 2 Welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? In een gezellige en veilige woonomgeving met zorg binnen handbereik?

Nadere informatie

All-inclusive wonen zelfstandig en beschermd wonen in De Vlasgaard

All-inclusive wonen zelfstandig en beschermd wonen in De Vlasgaard All-inclusive wonen zelfstandig en beschermd wonen in De Vlasgaard All-inclusive wonen Inhoud Wonen zonder zorgindicatie Appartementen Huurtarieven Genieten in de beleeftuin Locatie Meer weten? 5 5 9 10

Nadere informatie

Cardia Tabitha. Comfort en veiligheid voor senioren, ook in de wijk

Cardia Tabitha. Comfort en veiligheid voor senioren, ook in de wijk Cardia Tabitha Comfort en veiligheid voor senioren, ook in de wijk Woonzorgcentrum Tabitha is een woonzorgcomplex voor senioren gelegen aan de Mozartlaan en winkelcentrum Alphons Diepenbrockhof in de Haagse

Nadere informatie

Pleyade. Algemene informatie. www.pleyade.nl

Pleyade. Algemene informatie. www.pleyade.nl Pleyade Algemene informatie www.pleyade.nl Zorg voor elkaar Pleyade is gespecialiseerd in zorg voor mensen van 55 jaar en ouder in de regio Arnhem. Als geen ander kunnen wij anticiperen op de veranderingen

Nadere informatie

Geschiedenis van het woonzorgcentrum. Wonen bij Thebe Haga

Geschiedenis van het woonzorgcentrum. Wonen bij Thebe Haga Geschiedenis van het woonzorgcentrum Thebe Haga staat in de wijk Princenhage sinds 1975. Wie in deze Bredase wijk is opgegroeid of heeft gewoond, wil meestal graag in deze buurt blij ven. Bij Thebe Haga

Nadere informatie

Riwis Thuiszorg. gemeente Brummen

Riwis Thuiszorg. gemeente Brummen Riwis Thuiszorg gemeente Brummen Thuiszorg Riwis Zorg & Welzijn Zelfstandig wonen in een vertrouwde omgeving is voor ieder mens belangrijk. Een ziekte, thuiskomst vanuit een ziekenhuis of een lichamelijke

Nadere informatie

Wat kunnen wij u bieden?

Wat kunnen wij u bieden? Wat kunnen wij u bieden? Wonen, Welzijn & Zorg bij 1 Wat ons bezighoudt Van tijd tot tijd bereiken ons vragen van mensen of wij een bepaalde dienst of bepaalde zorg kunnen leveren. Soms is het een vraag

Nadere informatie

VOOR WIE IS DEZE FOLDER?

VOOR WIE IS DEZE FOLDER? WIE BETAALT WAT? VOOR WIE IS DEZE FOLDER? > Woon je in een huis van Amerpoort? En heb je een indicatie verblijf inclusief behandeling? Dan is deze folder voor jou. Als je niet weet welke indicatie je hebt,

Nadere informatie

Carintreggeland Huis Bellinckborg Hengelo

Carintreggeland Huis Bellinckborg Hengelo Verzorgd Als Thuis Carintreggeland Huis Bellinckborg Hengelo 2 Welkom! Prettig wonen is u thuis voelen. Met de spullen waar u aan gehecht bent, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving,

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Eugeria Almelo

Woonzorgcentrum Eugeria Almelo Woonzorgcentrum Eugeria Almelo 2 Welkom! Prettig wonen is je thuis voelen. Met de spullen waar u aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles aanwezig is om zo zelfstandig

Nadere informatie

Samen beter in Zuylenstede Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Overvecht

Samen beter in Zuylenstede Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Overvecht Samen beter in Zuylenstede Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Overvecht De lounge van restaurant Het Goede van Zuylenstede is een gezellig ontmoetings punt. Mevrouw Achterberg komt er graag. Welkom bij

Nadere informatie

Huren bij De Zorgcirkel. veilig & vertrouwd wonen voor ouderen

Huren bij De Zorgcirkel. veilig & vertrouwd wonen voor ouderen Huren bij De Zorgcirkel veilig & vertrouwd wonen voor ouderen Inhoudsopgave Welkom bij De Zorgcirkel Wonen bij De Zorgcirkel Zorgcirkel services 4 De Zorgcirkel vestigingen 6 Meer informatie 7 5 6 Welkom

Nadere informatie

Zorg na uw ziekenhuisopname

Zorg na uw ziekenhuisopname Zorg na uw ziekenhuisopname U bent opgenomen in Maasziekenhuis Pantein. Voordat u weer naar huis gaat, heeft u een gesprek met de liaisonverpleegkundige om te bespreken of u na uw opname in het ziekenhuis

Nadere informatie

Comfortabel en zelfstandig wonen. Met professionele zorg of huishoudelijke hulp binnen handbereik. Comfortappartementen. in de Vondelflat in Groningen

Comfortabel en zelfstandig wonen. Met professionele zorg of huishoudelijke hulp binnen handbereik. Comfortappartementen. in de Vondelflat in Groningen Comfortabel en zelfstandig wonen Met professionele zorg of huishoudelijke hulp binnen handbereik Comfortappartementen in de Vondelflat in Groningen Comfortappartementen, voor nu en later Een Comfortappartement

Nadere informatie

De Pol. Woonzorgcentrum

De Pol. Woonzorgcentrum Woonzorgcentrum De Pol In het nieuwe en eigentijdse woonzorgcentrum De Pol staat comfortabel wonen voorop! Met mogelijkheden om anderen te ontmoeten of om de rust te zoeken. Alleen of met uw naaste, familie

Nadere informatie

Woonzorgcentrum. Humanistische grondslag

Woonzorgcentrum. Humanistische grondslag Woonzorgcentrum Thebe De IJpelaar is een woonzorgcentrum. We ondersteunen u in Thebe De IJpelaar graag op het gebied van verzorging, verpleging en begeleiding. Uiteraard alleen waar nodig. De IJpelaar

Nadere informatie

Dagbehandeling De Horst

Dagbehandeling De Horst Dagbehandeling De Horst U wilt graag zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen, maar zonder extra ondersteuning lukt dat niet meer. U wordt ouder en krijgt geheugenproblemen. Het is niet meer zo gemakkelijk

Nadere informatie

Welkom in Drieën-Huysen!

Welkom in Drieën-Huysen! Drieën-Huysen Welkom in Drieën-Huysen! Drieën-Huysen is een middelgroot verpleeg- en verzorgingshuis in Vlaardingen. Ruim 140 appartementen worden langdurig bewoond door alleenstaande ouderen en echtparen.

Nadere informatie

c A R i N T R E G G E L A N D H u i s T GERBRAND H E N G E LO

c A R i N T R E G G E L A N D H u i s T GERBRAND H E N G E LO carintreggeland huis T GERBRAND HENGELO Een warme sfeer in een modern jasje. Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving belangrijk?

Nadere informatie

Kennismaking met Woonzorgcentrum

Kennismaking met Woonzorgcentrum Kennismaking met Woonzorgcentrum Vreeswijk Vreeswijk, dicht bij u in de buurt In Nieuwegein kunt u de zorg krijgen die bij u past. Dit kan bij u thuis of op uw eigen appartement in het woonzorgcentrum

Nadere informatie

Thuis in woonzorgcentrum. Breezicht. Wonen met zorg. Zorgbalans Omdat goede zorg heel persoonlijk is

Thuis in woonzorgcentrum. Breezicht. Wonen met zorg. Zorgbalans Omdat goede zorg heel persoonlijk is Thuis in woonzorgcentrum Breezicht Wonen met zorg Zorgbalans Omdat goede zorg heel persoonlijk is Huiselijkheid en gezelligheid in een sfeervolle omgeving in IJmuiden In woonzorgcentrum Breezicht bieden

Nadere informatie

Samen beter in Zuylenstede Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Overvecht

Samen beter in Zuylenstede Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Overvecht Samen beter in Zuylenstede Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Overvecht Mevrouw Somers en meneer De Bruijn oefenen samen de passen. Morgen is er een dansavond met buurtgenoten. Wonen bij Vecht en IJssel

Nadere informatie

GARANTWONINGEN WZH Hoge Veld

GARANTWONINGEN WZH Hoge Veld GARANTWONINGEN WZH Hoge Veld Zelfstandig wonen met zorg, service en gemak WZH Hoge Veld gelegen aan de Laan van Wateringse Veld in Den Haag, tussen Rijswijk en Wateringen, biedt Garantwoningen voor ouderen

Nadere informatie

De Lindeboom Ammerzoden

De Lindeboom Ammerzoden De Lindeboom Ammerzoden BrabantZorg Zorg en ondersteuning bieden tijdens het ouder worden. Dat is de kern van ons werk. Niet alleen op de momenten dat het nodig is, maar ook omdat we ouder worden zo aangenaam

Nadere informatie

Comfortabel wonen. Basis+ Comfort+ Comfort. voor senioren in Amaris Theodotion. Zorg met aandacht

Comfortabel wonen. Basis+ Comfort+ Comfort. voor senioren in Amaris Theodotion. Zorg met aandacht Comfortabel wonen voor senioren in Amaris Theodotion Zorg met aandacht Comfort+ Comfort Basis+ Comfortabel wonen Welkom bij Amaris Theodotion! Heeft u het wonen in een appartement van ons woonzorgcentrum

Nadere informatie

carintreggeland huis Anholtskamp Markelo

carintreggeland huis Anholtskamp Markelo carintreggeland huis Anholtskamp Markelo Een warme sfeer met een lokale knipoog Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving

Nadere informatie

Ruimte voor een goed leven in Residentie Petruspark

Ruimte voor een goed leven in Residentie Petruspark Ruimte voor een goed leven in Residentie Petruspark Een ideale plek om te wonen Residentie Petruspark is een residentiële woonvorm gelegen direct buiten de rondweg in Eindhoven-Noord, in het stadsdeel

Nadere informatie

Lokale informatie Thebe Janshove Baarle Nassau

Lokale informatie Thebe Janshove Baarle Nassau Lokale informatie Thebe Janshove Baarle Nassau Geschiedenis van het woonzorgcentrum Thebe Janshove (1955) in Baarle-Nassau is een zorginstelling waar u voor kortere of langere tijd verblijft. U kunt bij

Nadere informatie

Zorg aan huis. Een vertrouwd gezicht

Zorg aan huis. Een vertrouwd gezicht Zorg aan huis Een vertrouwd gezicht Zorg aan huis Een vertrouwd gezicht Kunt u nog zelfstandig wonen maar hebt u wél de hulp van een zorgverlener nodig? Dan zult u Zorg aan huis van De Wittenberg zeker

Nadere informatie

Een rijk verenigingsleven, knus en kleinschalig, middenin Rijsbergen. Rijserf. Avoord. Zorg en Wonen. Zoals u het wenst

Een rijk verenigingsleven, knus en kleinschalig, middenin Rijsbergen. Rijserf. Avoord. Zorg en Wonen. Zoals u het wenst Een rijk verenigingsleven, knus en kleinschalig, middenin Rijsbergen Rijserf Avoord Zorg en Wonen Zoals u het wenst 1 Welkom in rijserf Een eenvoudige keuze 4 Meer dan thuis 4 Alles bij de hand 4 Genoeg

Nadere informatie

Laurens Simeon en Anna

Laurens Simeon en Anna Laurens Simeon en Anna Een gezellige locatie in het levendige Rotterdam-Zuid Lekker thuis in een vertrouwde omgeving. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Simeon en Anna Woonzorglocatie voor ouderen

Nadere informatie

Careyn De Ark. Gewoon prettig wonen in

Careyn De Ark. Gewoon prettig wonen in Gewoon prettig wonen in Careyn De Ark Op een steenworp afstand van Den Haag en het Westland en op loopafstand van het gezellige centrum van Wateringen ligt het woonzorgcomplex De Ark. De Ark combineert

Nadere informatie

Thuis in het W.F. Visserhuis. Wonen met zorg. Zorgbalans Omdat goede zorg heel persoonlijk is

Thuis in het W.F. Visserhuis. Wonen met zorg. Zorgbalans Omdat goede zorg heel persoonlijk is Thuis in het W.F. Visserhuis Wonen met zorg Zorgbalans Omdat goede zorg heel persoonlijk is Gastvrijheid en gezelligheid in een sfeervolle omgeving in IJmuiden Natuurlijk blijft u het liefst in uw eigen

Nadere informatie

Intramurale Zorg. Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied

Intramurale Zorg. Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied Intramurale Zorg Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied Intramurale zorg Zorgcentrum Mennistenerf Meer dan wat ook is van belang dat elke bewoner zich thuis, welkom en goed verzorgd voelt. Daarom zet

Nadere informatie