Goed op weg met een vernieuwde N382. door Anzegem

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Goed op weg met een vernieuwde N382. door Anzegem"

Transcriptie

1 Goed op weg met een vernieuwde N382 door Anzegem

2 Een overzicht van de werken in de Kerkstraat en de Kruisweg Meer verkeersveiligheid in het centrum Als inwoner van Anzegem bent u vertrouwd met de drukke Kerkstraat en Kruisweg, twee straten die deel uitmaken van de N382, een gewestweg. Deze weg trekt veel verkeer van en naar Waregem aan en drukt op de leefbaarheid van het dorpscentrum. Herinrichting doortocht in zeven stappen De werken vinden plaats over de volledige lengte van de Kerkstraat en de Kruisweg tussen de Buyckstraat en het kruispunt met de Vichtsesteenweg te Anzegem. Met de herinrichting van de N382 in het centrum van Anzegem willen het Vlaams Gewest en het gemeentebestuur de verkeersveiligheid en de leefbaarheid om en rond deze weg verbeteren. De veiligheid van voetgangers en fietsers staat daarbij voorop. De totale lengte van de herinrichting bedraagt ongeveer een kilometer. De werken zullen meer dan twee jaar duren. De directe hinder duurt minder lang door de verdeling van de werken in zeven fasen.

3 Wat verandert er? Wat het meest in het oog springt is natuurlijk de rotonde ( ronde punt ) die komt op het kruispunt van de Vichtsesteenweg, de Heuntjesstraat en de Kruisweg. Die verhoogt de veiligheid en garandeert een vlottere doorstroming. Ze werkt ook als een poort die het verkeer naar het centrum vertraagt. Over de volledige lengte van het werktraject komt nieuwe bestrating, incluis nieuwe voet- en fietspaden. Minderhindermaatregelen Het gemeentebestuur beseft dat wegwerkzaamheden voor overlast zorgen. Streven naar een aangenamere en verkeersveiligere gemeente vraagt nu eenmaal een inspanning. We doen er echter alles aan om de hinder tot een minimum te beperken. Directe hinder blijft beperkt door de werken op te splitsen in fasen. De omleidingsroutes zullen duidelijk aangegeven zijn. Fase 1 Fase 2 Fa rond punt bushalte + fietsstalling + vuilnisbak parkeerhaven bushalte + fietsstalling + vuilnisbak fietspaden kortparkeren parkeerstrook parke parkeerstrook We maken van de gelegenheid gebruik om een milieuvriendelijker gescheiden rioleringsstelsel aan te leggen: het gewone afvalwater en het regenwater worden van elkaar afgekoppeld. Tegelijk worden alle nutsleidingen ondergronds gebracht en komt er nieuwe straatverlichting. We houden alle inwoners, met speciale aandacht voor de handelzaken en de directe omwonenden, continu op de hoogte van de stand van zaken. Geen verrassingen dus, maar wel prettige vooruitzichten. In deze folder vindt u een volledig overzicht van de werken.

4 Resultaten van de werken Een nieuw rond punt Het ronde punt op het kruispunt van de Vichtsesteenweg, de Heuntjesstraat en de Kruisweg valt natuurlijk het meest op. Maar er is meer Fietspaden naast de trottoirs De kwetsbare weggebruiker krijgt overal extra aandacht bij de heraanleg van de N382. Dankzij een nieuw, tweezijdig fietspad op dezelfde hoogte als het voetpad kunnen fietsers aangenamer en veiliger door het dorpscentrum fietsen. se 3 bushalte + fietsstalling + erstrook vuilnisbak Fase 4 trotoirranden parkeerstrook fietspaden parkeerstrook bushalte + fietsstalling + vuilnisbak Fase 5 parkeerstroken fietspaden parkeerstrook parkeer- haven trotoirranden parkeerstroken bushalte + fietsstalling + tro vuilnisbak kortpark parkeerha Nieuwe straatverlichting Over de volledige lengte van de werken krijgen we nieuwe verlichtingspalen en armaturen; zoals in het gedeelte van de Kerkstraat tussen de Buyckstraat en het Dorpsplein. De bekabeling zal ondergronds liggen, wat een mooier straatbeeld oplevert. Aangepaste trottoirranden Ter hoogte van de zebrapaden komen er afgeschuinde trottoirranden: handig voor rolwagengebruikers, fietsers en voetgangers.

5 Nieuwe parkeerhavens Om voldoende parkeerplaatsen te voorzien komen in het centrum nieuwe parkeerhavens langs de Buyckstraat en de Kerkstraat. Dit zijn kleine parkings op plaatsen met de grootste parkeerdruk. U vindt ze: op de Kruisweg van nr. 9 tot 17: 20 plaatsen; aan de Vrije Basisschool in de Kerkstraat: 10 plaatsen; in de Kerkstraat van nr. 55 tot 59: 10 plaatsen; in de Kerkstraat van nr. 31 tot 33: 20 plaatsen. parkeerstroken tussen Sanicomfort en Lidl (11 plaatsen), tussen Kerkstraat 115 en 117 (6 plaatsen) en tussen Kerkstraat 97 en 109 (7 plaatsen). Kortparkeren bij winkels Voor een vlotte bereikbaarheid van de winkels kunt u op diverse plaatsen kortparkeren op de rijweg: Kruisweg 10, Kerkstraat 70, 72 en 74, Kerkstraat 58, 60 en 62, Kerkstraat 32 en 34 en Kerkstraat 41 en 43. Fase 6 Fase 7 toirranden kortparkeren eren ven fietspaden kortparkeren parkeerhaven fietspaden trotoirranden parkeer- haven kortparkeren N Parkeerstroken Ook langs de rijweg zelf kunt u nog uw wagen kwijt op volgende plaatsen: langs de Berkenlaan zijn 23 plaatsen en op het pleintje 14 plaatsen; aan het Gapersplein (bij de Nieuwpoortstraat): naast de Gewestweg en de zijweg komen parkeerstroken voor 38 wagens; Bushaltes met fietsenstallingen Er komen bushaltes aan het begin van de Vichtsesteenweg en ter hoogte van de Kerkstraat 139. De halte aan de kant van het Sint-Vicentiusinstituut verhuist dus richting Waregem. Handige extra: aan elke bushalte wordt een fietsenstalling ingericht.

6 Nieuwe vuilnisbakken In het nieuwe straatbeeld zult u onze nieuwe vuilnisbakken aantreffen. Ze werden niet alleen vernieuwd, het zijn er ook meer. Minder zwerfvuil, meer design! Nieuw rioleringsstelsel Het openleggen van de straten biedt uiteraard een unieke gelegenheid om het rioleringsstelsel te vernieuwen. In overeenstemming met het afkoppelingsbeleid van de Vlaamse overheid, dat voorschrijft dat afvalwater en hemelwater apart moeten afvloeien, komt er een volledig gescheiden stelsel. Legende rond punt fietspaden schuine trottoirranden parkeerhavens parkeerstroken kortparkeren bushaltes + fietsstallingen + vuilnisbakken straatverlichting rioleringsstelsel De verschillende fases tijdens de werken De werken opsplitsen in fases beperkt de duur van de hinder. Met de aannemer is het aantal werkdagen afgesproken waarbinnen hij de eerste asfaltlagen en de fundering van de voetpaden legt. Ten laatste 15 dagen na het verstrijken van deze termijn start de aannemer met de aanleg van de voetpaden. Het gaat om werkdagen: het weer kan vertraging veroorzaken.

7 Fase 0 de voorbereiding Afbraakwerken Half september start de afbraak van de woningen aan het kruispunt Heuntjesstraat-Vichtsesteenweg: hier komt een rotonde. Werken nutsmaatschappijen Half oktober beginnen de nutsmaatschappijen met het verplaatsen van de leidingen ter hoogte van de rotonde. Duur: circa twee maanden. Direct daarna komen alle leidingen over de volledige lengte van de werken aan bod. Hiervoor worden uitsluitend de voetpaden opengelegd. Daarna volgt de heraanleg van de voetpaden zo snel mogelijk om de hinder te beperken. Totale duur: circa zes maanden. Fase 1 de nieuwe rotonde Half januari 2008 starten de weg- en rioleringswerken aan de rotonde. Vanaf dan zal geen doorgaand verkeer meer mogelijk zijn. Het wegdek wordt aangelegd in asfalt, het binnenplein wordt beplant en met kasseien omboord. Aan de buitenkant van de rotonde loopt het voetpad. In deze fase krijgt de Heuntjesstraat nieuwe bestrating en rioleringen over een lengte van 80 meter. In de Vichtsesteenweg komt een nieuwe bushalte aan het kruispunt met de Korte Winterstraat. Duur: circa 40 werkdagen. Fase 2 van de rotonde tot en met het kruispunt Kruisweg-Kalkstraat Van uitrit Kruisweg 34 en 36 tot Kalkstraat 60. Duur: circa 50 werkdagen. zwaar verkeer naar N36 Steenbruggestr. Lange Winterstr. Heuntjesstr. Landergemstr. werken fase 1, 2, 3 en 4 Omleidingsroute fase 1, 2, 3 en 4 Omleiding gewoon verkeer: via de Steenbruggestraat, de Lange Winterstraat en de Landergemstraat. Omleiding zwaar verkeer: via de N36, behalve voor plaatselijke leveringen. Omleiding zwaar verkeer vanuit Wortegem: via de Waregemseweg, de Flanders Fieldweg, E17. Omleiding lokaal zwaar verkeer vanuit Waregem: via de Steenbruggestraat, de Vichtsesteenweg, rechts richting Vichte (N36).

8 Steenbruggestr. zwaar verkeer naar N36 Vichtsestwg. Lange Winterstr. werken fase 5 Fase 3 vanaf het kruispunt met de Kalkstraat tot de toegang van Sanicomfort Om de toegang tot bedrijven en warenhuizen zoveel mogelijk open te houden, begint of eindigt een fase vlak voor of na een toegang. Deze fase omvat ook de weg rond het Gapersplein. Kalkstraat 60 tot Kerkstraat 139. Duur: circa 50 werkdagen. Fase 4 vanaf de toegang van Sanicomfort tot de parking van Lidl Het warenhuis blijft bereikbaar via de ene of de andere kant. Kerkstraat 139 tot 125. Duur: circa 20 werkdagen. Omleidingsroute fase 5 Omleiding gewoon verkeer: via de Steenbruggestraat, de Lange Winterstraat en de Buyckstraat. Omleiding zwaar verkeer: zoals in fase 1-4. Fase 5 vanaf de parking van Lidl tot Kerkstraat 103 Deze fase omvat de kruispunten met de Landergemstraat en de Berkenlaan. In de Berkenlaan worden voetpaden en parkeerstroken aangelegd. De rijweg zelf wordt niet vernieuwd. Kerkstraat 125 tot 107. Duur: 70 werkdagen. Buyckstr.

9 Omleidingsroute fase 6 en 7 Omleiding gewoon verkeer: over afgewerkte fase 1-5, en omrijden via Landergemstraat en Buyckstraat. Omleiding zwaar verkeer: idem als vorige fasen, lokale leveringen via omleiding gewoon verkeer. lokaal zwaar verkeer Steenbruggestr. Landergemstr. Buyckstr. gewoon verkeer werken fase 6, 7 Fase 6 vanaf Kerkstraat 103 tot de parking van Delhaize Net zoals Lidl, zal Delhaize altijd van één kant toegankelijk zijn. Kerkstraat 103 tot 71. Duur: 80 werkdagen. Fase 7 vanaf de parking van Delhaize tot net voor het kruispunt met de Buyckstraat Kerkstraat 71 tot 24. Duur: 50 werkdagen. Andere minderhindermaatregelen: Bereikbaarheidsroute voor winkels en handelszaken De bereikbaarheidsroute is een signalisatiesysteem van wegwijzers die weggebruikers de juiste weg tonen om de handelszaken in de werkzones te bereiken. De uitwerking van deze route gebeurt in samenwerking met alle geïnteresseerde handelszaken. Afspraken rond Wat de vuilnisophaling betreft,verandert er voor de directe omwonenden haast niets. In de fases waar gewerkt wordt, plaatsen de gemeentediensten het gewone huisvuil, PMD, papier en karton,... op een voor de vuilnisdienst bereikbare plaats. De tuinafvalbakken worden op specifieke punten samengezet. Hierover krijgen de omwonenden tijdig een brief van de intercommunale IMOG.

10 Met De Lijn is afgesproken dat er tijdens de werken bushaltes komen op de hoek van de Steenbruggestraat-Grote Leiestraat en in de Landergemstraat aan de kant van de bibliotheek, in combinatie met de reeds bestaande halte aan de overkant.enkel in fase 5 schuiven de haltes in de Landergemstraat op naar de hoek met de Buyckstraat. Wij houden u op de hoogte van het meest actuele nieuws over de werken! In Aktiv en op de website van de gemeente leest u steeds de laatste stand van zaken over de werken. Regelmatig organiseert de gemeente een informatievergadering die de omwonenden alle informatie zal geven over de werken, de planning en de minderhindermaatregelen in die specifieke fase. Er is ruim de tijd voor het beantwoorden van uw vragen en om te luisteren naar uw suggesties. Concrete data vindt u op in Aktiv en via de lokale pers. N382 Overlegvergaderingen voor handelaren Wegwerkzaamheden zijn niet aangenaam en des te lastiger voor handelszaken. Daarom neemt de gemeente een aantal aanvullende maatregelen in overleg met de handelaars om de hinder zoveel mogelijk te beperken. Tijdens overlegmomenten licht de gemeente toe welke compenserende maatregelen de hogere overheid voorziet voor handelszaken die te maken krijgen met wegwerkzaamheden. Een persoonlijk aanspreekpunt in elke fase Na de eerste algemene infovergadering die doorging op 11 september duidt de gemeente per fase een contactpersoon aan. Elke inwoner, handelaar en organisatie kan zich met zijn vragen en suggesties wenden tot deze persoon. De contactpersonen houden een vinger aan de pols: zij brengen de gemeente op de hoogte van wat leeft bij de omwonenden in de fase waar de werken plaatsvinden. De contactpersonen zijn ook aanwezig op de werfvergaderingen. Centraal informatiepunt: Dimitri Goemaere - Dienst openbare werken Technische.dienst@anzegem.be Meer informatie vindt u op Hou ook Aktiv in het oog voor de meest actuele info! Opdrachtgever: Agentschap Infrastructuur van de Vlaamse Overheid (Wegen en Verkeer West-Vlaanderen) Ontwerpbureau: NV Duynslaeger en Co Aannemer: Wegenbouw Ivan Vuylsteke bvba Communicatiebegeleiding / redactie en lay-out van deze folder: CIBE centrum voor overheidscommunicatie vzw

Veilige en leefbare dorpskern. Doortocht N9 Kwatrecht

Veilige en leefbare dorpskern. Doortocht N9 Kwatrecht Doortocht N9 Kwatrecht De herinrichting van de Brusselsesteenweg (N9) tussen het station van Kwatrecht en het kruispunt met de Zuidlaan (N417) en de Oosterzelesteenweg (N42) start op 14 oktober 2013. Het

Nadere informatie

Heraanleg Bisschoppenhoflaan Antwerpen. Informatievergadering 9 februari 2017

Heraanleg Bisschoppenhoflaan Antwerpen. Informatievergadering 9 februari 2017 Heraanleg Bisschoppenhoflaan Antwerpen Informatievergadering 9 februari 2017 1 Inhoud Wie voert de werken uit? Wat, waar, waarom? Timing en fasering van de werken Hinder en bereikbaarheid Samenleven op

Nadere informatie

Project K-06-042 Herinrichting N14 fase 2 te Zandhoven

Project K-06-042 Herinrichting N14 fase 2 te Zandhoven Project K-06-042 Herinrichting N14 fase 2 te Zandhoven contactpersonen Bouwheer Medeopdrachtgevers Aannemer Werfleider van de aannemer Agentschap Wegen en Verkeer Anna Bijnsgebouw Lange Kievitstraat 111-113

Nadere informatie

WELKOM. Infoavond Bevrijdingsstraat St-Lenaartsesteenweg. 10 juni 2015

WELKOM. Infoavond Bevrijdingsstraat St-Lenaartsesteenweg. 10 juni 2015 WELKOM Infoavond Bevrijdingsstraat St-Lenaartsesteenweg 10 juni 2015 Project van Agentschap Wegen en Verkeer van de Vlaamse overheid (AWV) - Rijweg en fietspad Vanavond Met wie heeft u te maken? Vanavond

Nadere informatie

Heraanleg Antwerpsesteenweg. 10 februari 2015 Infovergadering Sint-Amandsberg

Heraanleg Antwerpsesteenweg. 10 februari 2015 Infovergadering Sint-Amandsberg Heraanleg Antwerpsesteenweg 10 februari 2015 Infovergadering Sint-Amandsberg Agentschap Wegen en Verkeer Wegbeheerder van +- 6900 km gewestwegen, waarvan 1500 km autosnelwegen Aanleg, onderhoud en verbeteren

Nadere informatie

Infoavond. Werken N499 Veldekens Kruipuit Zwepe

Infoavond. Werken N499 Veldekens Kruipuit Zwepe Infoavond Werken N499 Veldekens Kruipuit Zwepe Verloop Welke werken? Fasering & timing Omleidingen Bereikbaarheid: voertuigen Bereikbaarheid: fietsers Bereikbaarheid: voetgangers Handelszaken De Lijn Huisvuilophaling

Nadere informatie

Veilig naar links via keerbewegingen

Veilig naar links via keerbewegingen Veilig naar links via keerbewegingen Na de heraanleg van de sesteenweg (N8) is het niet meer mogelijk om linksaf te slaan. Daarom zijn er drie keerpunten voorzien waar het verkeer veilig kan keren. Dankzij

Nadere informatie

Riolerings- en wegeniswerken Kruisstraat. 21 november 2017

Riolerings- en wegeniswerken Kruisstraat. 21 november 2017 Riolerings- en wegeniswerken Kruisstraat 21 november 2017 Inhoud presentatie Verwelkoming Toelichting bij het ontwerp Toelichting bij de afkoppelingen Toelichting bij de uitvoering Vragen 21/11/2017 Riolerings-

Nadere informatie

Herinrichting Mechelsesteenweg (N26) tussen Omleiding Herent en grens Buken. 17 oktober 2016, Winksele

Herinrichting Mechelsesteenweg (N26) tussen Omleiding Herent en grens Buken. 17 oktober 2016, Winksele Herinrichting Mechelsesteenweg (N26) tussen Omleiding Herent en grens Buken 17 oktober 2016, Winksele 1 Verloop infoavond 1. Voorstelling sprekers 2. Presentatie Toelichting herinrichting 3.Algemene vragenronde

Nadere informatie

WEGENIS- EN RIOLERINGSWERKEN

WEGENIS- EN RIOLERINGSWERKEN Belangrijk bericht WEGENIS- EN RIOLERINGSWERKEN Beste bewoner Het Drongen van morgen begint vandaag Infobrief: aanvang van de werken De wegen- en rioleringswerken voor het project Drongenplein starten

Nadere informatie

STREEFBEELDSTUDIE EEN NIEUWE N8 VAN KORTRIJK TOT WEVELGEM

STREEFBEELDSTUDIE EEN NIEUWE N8 VAN KORTRIJK TOT WEVELGEM STREEFBEELDSTUDIE EEN NIEUWE N8 VAN KORTRIJK TOT WEVELGEM VAN KORTRIJK TOT WEVELGEM WAT KAN BETER? De huidige N8 zorgt voor heel wat knelpunten voor het plaatselijk en doorgaand verkeer in Kortrijk en

Nadere informatie

Herinrichting Mechelsesteenweg (N26) tussen Omleiding Herent en grens Buken. Infoavonden 17 oktober 2016 en 01 juni 2017, Herent

Herinrichting Mechelsesteenweg (N26) tussen Omleiding Herent en grens Buken. Infoavonden 17 oktober 2016 en 01 juni 2017, Herent Herinrichting Mechelsesteenweg (N26) tussen Omleiding Herent en grens Buken Infoavonden 17 oktober 2016 en 01 juni 2017, Herent 1 Verloop infoavond 1. Voorstelling sprekers 2. Presentatie Toelichting herinrichting

Nadere informatie

Herinrichting Brusselsesteenweg (N202) Wolvertemsesteenweg (N211) Grimbergen

Herinrichting Brusselsesteenweg (N202) Wolvertemsesteenweg (N211) Grimbergen Herinrichting Brusselsesteenweg (N202) Wolvertemsesteenweg (N211) Grimbergen 2016 2018 1 Verloop infoavond 1. Presentatie Toelichting herinrichting 2. Individuele vragen U kan na de presentatie de projectingenieurs

Nadere informatie

N19 Herseltsesteenweg. Aarschot. 22 oktober 2014 Herseltsesteenweg. Aarschot

N19 Herseltsesteenweg. Aarschot. 22 oktober 2014 Herseltsesteenweg. Aarschot N19 Herseltsesteenweg Aarschot 22 oktober 2014 Herseltsesteenweg Aarschot N19 Herseltsesteenweg Aarschot Algemeen Herinrichting Herseltsesteenweg (N19) Indiening bouwaanvraag Het Agentschap Wegen en Verkeer

Nadere informatie

In deze brochure geven wij u een overzicht van de aard, de omvang en de timing van de werken.

In deze brochure geven wij u een overzicht van de aard, de omvang en de timing van de werken. BESELARE EEN DORP IN beweging kom alles te weten over de toekomst van beselare. deze folder vertelt u het hoe en waarom van de vernieuwing van de wervikstraat en de beselarestraat in beselare. Half april

Nadere informatie

Mesen/Heuvelland Herinrichting dorpskern

Mesen/Heuvelland Herinrichting dorpskern Mesen/Heuvelland Herinrichting dorpskern Wegenis- en rioleringswerken in de Ieperstraat, Gentstraat, Armentiersstraat, Armentierssteenweg Bewonersvergadering: 24 mei 2011 1 2 INITIATIEF IS SAMENWERKING

Nadere informatie

Herinrichting stationsomgeving Ieper. bewonersvergadering 14 01 2013

Herinrichting stationsomgeving Ieper. bewonersvergadering 14 01 2013 Herinrichting stationsomgeving Ieper bewonersvergadering 14 01 2013 PARTIJEN Agentschap Wegen en Verkeer West-Vlaanderen Regenwaterleiding gewestwegen en bovenbouw gewestwegen Aquafin NV riolering, persleidingen

Nadere informatie

Agentschap Wegen en Verkeer. Eind augustus start laatste fase herinrichting N14 in Zandhoven. Antwerpen. Geachte heer of mevrouw,

Agentschap Wegen en Verkeer. Eind augustus start laatste fase herinrichting N14 in Zandhoven. Antwerpen. Geachte heer of mevrouw, Agentschap Wegen en Verkeer Antwerpen Eind augustus start laatste fase herinrichting N14 in Zandhoven Geachte heer of mevrouw, Met deze digitale nieuwsbrief houdt het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV)

Nadere informatie

dorpskernvernieuwing Moorslede 12/05/2015 - slibvorm

dorpskernvernieuwing Moorslede 12/05/2015 - slibvorm 12/05/2015 - slibvorm 1 2 06/05/2015 - planning De planning (afhankelijk van het weer) kunnen we als volgt meedelen: Week van 4 mei: - Eandis voorziet de afbraak van de oude verlichtingspalen, het slopen

Nadere informatie

Informatievergadering Gasmeterlaan - Nieuwevaart. Start van de werken

Informatievergadering Gasmeterlaan - Nieuwevaart. Start van de werken Informatievergadering Gasmeterlaan - Nieuwevaart Start van de werken Toelichting plannen Studiebureau Grontmij Dhr. Thierry De Wilde Gasmeterlaan Nieuwevaart Inhoud Aanleiding Projectafbakening Doelstellingen

Nadere informatie

Infobrief. Werken in Vleteren: H. Deberghstraat, Schazenstraat, Reningestraat, Kasteelweg, Boterweg Projectnummer VLE3003

Infobrief. Werken in Vleteren: H. Deberghstraat, Schazenstraat, Reningestraat, Kasteelweg, Boterweg Projectnummer VLE3003 Infobrief uw kenmerk ons kenmerk datum aantal pagina s Infobrief VLE3003 Juni 2018 6 contactpersoon tel. e-mail Contactcenter 03 450 45 45 contact@aquafin.be Werken in Vleteren: H. Deberghstraat, Schazenstraat,

Nadere informatie

Infovergadering Datum: 20/12/17. Ontwerp fietspaden langs de gewestweg N71 Hamonterweg / Bosstraat en N748 Thomas Watsonlaan + Heraanleg riolering

Infovergadering Datum: 20/12/17. Ontwerp fietspaden langs de gewestweg N71 Hamonterweg / Bosstraat en N748 Thomas Watsonlaan + Heraanleg riolering Infovergadering Datum: 20/12/17 Ontwerp fietspaden langs de gewestweg N71 Hamonterweg / Bosstraat en N748 Thomas Watsonlaan + Heraanleg riolering 1. Het project in een notendop 2. Timing en fasering 3.

Nadere informatie

Infovergadering Wijnendalestraat. 29 juni 2015

Infovergadering Wijnendalestraat. 29 juni 2015 Infovergadering Wijnendalestraat 29 juni 2015 Agenda - Verwelkoming schepen Coppé - Herinrichting Wijnendalestraat uitleg bij ontwerp - Nutswerken - Riolerings- en wegeniswerken - Maatregelen handelaars

Nadere informatie

Stand van zaken en planning der werken

Stand van zaken en planning der werken Lebbeke Stand van zaken en planning der werken Projectnummer: 20000 Projectnaam: Aansluiting Tinenhoek - Terhagen Laatste update: 08 april 2014 Duur van de werken Startdatum: 22 oktober 2012 Vermoedelijke

Nadere informatie

Infobrief. Werken in Vleteren: H. Deberghstraat, Schazenstraat, Reningestraat, Kasteelweg, Boterweg Projectnummer VLE3003

Infobrief. Werken in Vleteren: H. Deberghstraat, Schazenstraat, Reningestraat, Kasteelweg, Boterweg Projectnummer VLE3003 Infobrief uw kenmerk ons kenmerk datum aantal pagina s Infobrief VLE3003 maart 2018 6 contactpersoon tel. e-mail Contactcenter 03 450 45 45 contact@aquafin.be Werken in Vleteren: H. Deberghstraat, Schazenstraat,

Nadere informatie

Heraanleg N132 Beerse en Merksplas. Informatievergadering 28 augustus 2017

Heraanleg N132 Beerse en Merksplas. Informatievergadering 28 augustus 2017 Heraanleg N132 Beerse en Merksplas Informatievergadering 28 augustus 2017 1 Inhoud Wie voert de werken uit? Wat, waar en waarom? Timing en fasering van de werken Hinder en bereikbaarheid Samenleven op

Nadere informatie

DOORTOCHT GEWESTWEG N436 & KASTEELSTRAAT TE ASSENEDE INFOVERGADERING - START DER WERKEN - DOORTOCHT N436

DOORTOCHT GEWESTWEG N436 & KASTEELSTRAAT TE ASSENEDE INFOVERGADERING - START DER WERKEN - DOORTOCHT N436 DOORTOCHT GEWESTWEG N436 & KASTEELSTRAAT TE ASSENEDE INFOVERGADERING - START DER WERKEN - DOORTOCHT GEWESTWEG N436 & KASTEELSTRAAT TE ASSENEDE OPDRACHTGEVER AANNEMER VEILIGHEIDSCOÖRDINATOR STUDIEBUREAU

Nadere informatie

WEGENWERKEN. Nieuwsbrief 33 - FEBRUARI Ontsluitingsweg Kanaalzone West. Collectorwerken Kruishoek

WEGENWERKEN. Nieuwsbrief 33 - FEBRUARI Ontsluitingsweg Kanaalzone West. Collectorwerken Kruishoek Nieuwsbrief 33 - FEBRUARI 2017 WEGENWERKEN Ontsluitingsweg Kanaalzone West Men is gestart met de aanleg van een nieuwe ontsluitingsweg in deelgemeente Ooigem om op die manier alle zwaar vervoer te weren

Nadere informatie

Werken Schoolstraat Nieuwstraat - Schuttershofstraat 25/10/2018

Werken Schoolstraat Nieuwstraat - Schuttershofstraat 25/10/2018 Werken Schoolstraat Nieuwstraat - Schuttershofstraat 25/10/2018 Werken aan zuiver water Wie zijn wij? Werken Doel rioleringswerken De afkoppelingen Bovenbouw Fasering / Omleidingen Werkwijze Wie betaalt

Nadere informatie

Infoavond FABRIEKSTRAAT 06/05/2019

Infoavond FABRIEKSTRAAT 06/05/2019 Infoavond FABRIEKSTRAAT 06/05/2019 1. Inleiding 1. Inleiding 2. Gescheiden riolering 3. Afkoppelingen 4. Impact en info 5. De werken 6. Verkeer 7. Werken N450 8. Vragenronde 1. Inleiding Bouwheer Studiebureau

Nadere informatie

Leeftijd. Woonplaats

Leeftijd. Woonplaats Er namen 453 inwoners deel aan de enquête. Leeftijd 6 36 15 18 25 16-24 jaar 25-34 jaar 35-44 jaar 45-65 jaar 65-plus Woonplaats 34 26 4 6 10 5 15 Anzegem Gijzelbrechtegem Heirweg Ingooigem Kaster Tiegem

Nadere informatie

Heraanleg kruispunt Driekoningen. Infovergadering 16 november 2016

Heraanleg kruispunt Driekoningen. Infovergadering 16 november 2016 Heraanleg kruispunt Driekoningen Infovergadering 16 november 2016 www.wegenenverkeer.be/sint-niklaas Sylvie Syryn Communicatieverantwoordelijke Wegen en Verkeer Oost-Vlaanderen 2 Agentschap Wegen en Verkeer

Nadere informatie

WELKOM. Infoavond Vernieuwing Turnhoutsebaan en Werbeekstraat. 18 augustus 2015

WELKOM. Infoavond Vernieuwing Turnhoutsebaan en Werbeekstraat. 18 augustus 2015 WELKOM Infoavond Vernieuwing Turnhoutsebaan en Werbeekstraat 18 augustus 2015 Vanavond Met wie heeft u te maken? Vanavond Met wie heeft u te maken? Wat gaan we doen? Vanavond Met wie heeft u te maken?

Nadere informatie

Infobrief. Werken in Vleteren: H. Deberghstraat, Schazenstraat, Reningestraat, Kasteelweg, Boterweg Projectnummer VLE3003

Infobrief. Werken in Vleteren: H. Deberghstraat, Schazenstraat, Reningestraat, Kasteelweg, Boterweg Projectnummer VLE3003 Infobrief uw kenmerk ons kenmerk datum aantal pagina s Infobrief VLE3003 september 2016 6 contactpersoon tel. e-mail Contactcenter 03 450 45 45 contact@aquafin.be Werken in Vleteren: H. Deberghstraat,

Nadere informatie

Heraanleg R35 Waregem Westerlaan-Noorderlaan. Informatievergadering 24 april 2017

Heraanleg R35 Waregem Westerlaan-Noorderlaan. Informatievergadering 24 april 2017 Heraanleg R35 Waregem Westerlaan-Noorderlaan Informatievergadering 24 april 2017 1 Agenda Inleiding door stadsbestuur Overzicht project en fasering Jeroen Vanhollemeersch, studiebureau Sweco Overzicht

Nadere informatie

NATIONALESTRAAT We werken eraan

NATIONALESTRAAT We werken eraan NATIONALESTRAAT We werken eraan mei 2012 De Nationalestraat en omgeving zijn het kloppende hart van de Antwerpse mode. De Nationalestraat en enkele omliggende pleinen en straten krijgen een heuse opknapbeurt.

Nadere informatie

Veelgestelde vragen Groot onderhoud N473 in Delft

Veelgestelde vragen Groot onderhoud N473 in Delft Veelgestelde vragen Groot onderhoud N473 in Delft 1. Werkzaamheden Wat gaat er gebeuren? De provincie Zuid-Holland voert vanaf het voorjaar van 2015 groot onderhoud uit aan de N473. De N473 loopt van de

Nadere informatie

Info-avond collector Zwevezele

Info-avond collector Zwevezele Info-avond collector Zwevezele 10-01-08 Collector Zwevezele 20.390 Johan Van Reybrouck, projectleider Maarten Everaert, bekkenverantwoordelijke 10/01/2008 Inhoud Aquafin NV Beschrijving van het project

Nadere informatie

INFOVERGADERING Heraanleg voet- en fietspaden Grote Baan te Hulshout. 3 mei 2017

INFOVERGADERING Heraanleg voet- en fietspaden Grote Baan te Hulshout. 3 mei 2017 INFOVERGADERING Heraanleg voet- en fietspaden Grote Baan te Hulshout 3 mei 2017 Toelichting project Betrokken partijen Projectzone Doelstellingen Ontwerp Riolering Wegenis Parkeerbalans Fasering & omleidingen

Nadere informatie

Infovergadering N9 Maldegem

Infovergadering N9 Maldegem Infovergadering N9 Maldegem 12 juni 2019 www.wegenenverkeer.be/maldegem 1 Agenda Welkom Wat houden de onderhoudswerken in? Wat doen we later? Uitvoering in 2 delen Nutswerken werken op de rijweg N9 werken

Nadere informatie

WEGEN- EN RIOLERINGSWERKEN BROEKE, GEWESTWEG N48B INFOVERGADERING 25 APRIL 2019

WEGEN- EN RIOLERINGSWERKEN BROEKE, GEWESTWEG N48B INFOVERGADERING 25 APRIL 2019 WEGEN- EN RIOLERINGSWERKEN BROEKE, GEWESTWEG N48B INFOVERGADERING 25 APRIL 2019 PROGRAMMA VERWELKOMING WAT AAN DE WERKEN VOORAFGING TOELICHTING DOEL VAN DE WERKEN VOORSTELLING VAN HET PROJECT FASERING

Nadere informatie

Infovergadering Westlaan/Noordlaan. 6 juli 2015

Infovergadering Westlaan/Noordlaan. 6 juli 2015 Infovergadering Westlaan/Noordlaan 6 juli 2015 Agenda - Verwelkoming schepen Coppé - Stand van zaken en planning werken tot eind 2015 - Westlaan - Weststraat - Brugsesteenweg - Hoogleedsesteenweg - Noordlaan

Nadere informatie

Aan de bewoner(s) / gebruikers(s) van dit pand Postbus 250 2130 AG Hoofddorp

Aan de bewoner(s) / gebruikers(s) van dit pand Postbus 250 2130 AG Hoofddorp Aan de bewoner(s) / gebruikers(s) van dit pand Postbus 250 2130 AG Hoofddorp Bezoekadres: Raadhuisplein 1 Hoofddorp Telefoon 0900 1852 Telefax 023 563 95 50 Ingenieursbureau D. de Weger Cluster Contactpersoon

Nadere informatie

Uitnodiging infoavond. Werken in Steenokkerzeel : werken in Tervuursesteenweg - Houtemsesteenweg Projectnummer 21381

Uitnodiging infoavond. Werken in Steenokkerzeel : werken in Tervuursesteenweg - Houtemsesteenweg Projectnummer 21381 Uitnodiging infoavond uw kenmerk ons kenmerk datum aantal bijlagen 21381 infoavond augustus 2016 3 + folder contactpersoon tel. e-mail 03 450 45 45 contact@aquafin.be Werken in Steenokkerzeel : werken

Nadere informatie

District Antwerpen: Begijnenvest. Infovergadering 19 juni 2017

District Antwerpen: Begijnenvest. Infovergadering 19 juni 2017 District Antwerpen: Begijnenvest Infovergadering 19 juni 2017 Wie is wie District Antwerpen (mede financier) Paul Cordy, Districtschepen Eric Ankersmid, team Participatie Rio-Link (bouwheer) Lieven Lauwereys,

Nadere informatie

Wijtschate AQUAFIN GEMEENTE HEUVELLAND VLAAMSE OVERHEID AWV

Wijtschate AQUAFIN GEMEENTE HEUVELLAND VLAAMSE OVERHEID AWV Wijtschate AQUAFIN GEMEENTE HEUVELLAND VLAAMSE OVERHEID AWV Waarom zijn we hier samen? Wat gaat er veranderen? Hoe zullen de werken verlopen? Wanneer zullen de werken starten Vragenronde 15-12-2010 Aquafin

Nadere informatie

Antwerpen Wilrijk Michel Willemslaan

Antwerpen Wilrijk Michel Willemslaan Antwerpen Wilrijk Michel Willemslaan Infovergadering 26 april 2017 Project RI3W052 Ontwerp Sweco Belgium nv Inleiding Programma Inleiding Projectgebied Wegenis- en rioleringswerken Fasering Werken nutsmaatschappijen

Nadere informatie

Heraanleg Schotensteenweg Brecht. Informatievergadering 24 januari 2017

Heraanleg Schotensteenweg Brecht. Informatievergadering 24 januari 2017 Heraanleg Schotensteenweg Brecht Informatievergadering 24 januari 2017 1 Inhoud Wie voert de werken uit? Waarom werken? Timing en fasering van de werken Hinder en bereikbaarheid Samenleven op de werf Communicatie

Nadere informatie

INFOVERGADERING Heraanleg voet- en fietspaden Grote Baan te Hulshout. 12 februari 2018

INFOVERGADERING Heraanleg voet- en fietspaden Grote Baan te Hulshout. 12 februari 2018 INFOVERGADERING Heraanleg voet- en fietspaden Grote Baan te Hulshout 12 februari 2018 Toelichting project Betrokken partijen Projectzone Ontwerp Riolering Wegenis Fasering & omleidingen Minder Hinder -

Nadere informatie

Uitnodiging infoavond

Uitnodiging infoavond Uitnodiging infoavond uw kenmerk ons kenmerk datum aantal bijlagen 20632A infoavond juni 2015 3 + folder contactpersoon tel. e-mail Rik Spanhove 03 450 45 45 contact@aquafin.be Werken in Sint-Kruis-Winkel:

Nadere informatie

Informatievergadering Wittewalle en omgeving: start van de werken. Welkom 28 maart 2018

Informatievergadering Wittewalle en omgeving: start van de werken. Welkom 28 maart 2018 Informatievergadering Wittewalle en omgeving: start van de werken Welkom 28 maart 2018 1 Sprekers voor vanavond Dhr. Filip Watteeuw Schepen van Mobiliteit en Openbare Werken Stad Gent Mevr. An Devaere

Nadere informatie

HERAANLEG BIESTSTRAAT SCHIPLAKEN Infovergadering. 20 april 2017

HERAANLEG BIESTSTRAAT SCHIPLAKEN Infovergadering. 20 april 2017 HERAANLEG BIESTSTRAAT SCHIPLAKEN Infovergadering 20 april 2017 HERAANLEG BIESTSTRAAT SCHIPLAKEN Infovergadering Agenda Verwelkoming Toelichting ontwerp heraanleg Bieststraat Planning uitvoering en fasering

Nadere informatie

INFOVERGADERING. Herinrichting schoolomgeving Maaseikersteenweg N766 en Maastrichterweg N77

INFOVERGADERING. Herinrichting schoolomgeving Maaseikersteenweg N766 en Maastrichterweg N77 INFOVERGADERING Herinrichting schoolomgeving Maaseikersteenweg N766 en Maastrichterweg N77 Datum: Opdrachtgever: Medeopdrachtgever: 25 oktober Gemeente Lanaken Infrax en Vlaamse Overheid SITUERING / ALGEMENE

Nadere informatie

Vanaf februari werken in uw buurt. Tur, autem quaerciatium remperaecus re sanihillam. De nieuwe Turnhoutsepoort: Groen en veilig

Vanaf februari werken in uw buurt. Tur, autem quaerciatium remperaecus re sanihillam. De nieuwe Turnhoutsepoort: Groen en veilig Vanaf februari werken in uw buurt Tur, autem quaerciatium remperaecus re sanihillam De nieuwe Turnhoutsepoort: Groen en veilig Een groene en fietsvriendelijke Turnhoutsepoort In februari 2017 starten het

Nadere informatie

PROJECT PARKSTRAAT-BOLLESTRAAT RIOLERINGS_ EN WEGENWERKEN START DER WERKEN

PROJECT PARKSTRAAT-BOLLESTRAAT RIOLERINGS_ EN WEGENWERKEN START DER WERKEN BEWONERSBRIEF 21.12.2016 PROJECT PARKSTRAAT-BOLLESTRAAT RIOLERINGS_ EN WEGENWERKEN START DER WERKEN Aan de bewoners van de Bermstraat, deel Rijselstraat, Bollestraat, Schavelarestraat, Parkstraat, Koolskampstraat,

Nadere informatie

Overzicht van de avond

Overzicht van de avond SPORTLAAN 1 Overzicht van de avond Welkomstwoord ( Stad Beringen) Afkoppelingen + premie (Fluvius) Toelichting project (Groep Infrabo) Wegenis Gescheiden riolering Praktische zaken (Hermans & Co) Planning

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 4 Wegenis- en rioleringswerken Omgangstraat, Dompel, Verbindingsstraat, Kwaadstraat, Dorpsstraat

NIEUWSBRIEF 4 Wegenis- en rioleringswerken Omgangstraat, Dompel, Verbindingsstraat, Kwaadstraat, Dorpsstraat NIEUWSBRIEF 4 Wegenis- en rioleringswerken Omgangstraat, Dompel, Verbindingsstraat, Kwaadstraat, Dorpsstraat Geachte, Ondertussen zijn we al enkele weken bezig met het uitvoeren van de rioleringswerken

Nadere informatie

HERINRICHTING DEEL NEKKERSPOELSTRAAT DEEL GROTE NIEUWEDIJKSTRAAT

HERINRICHTING DEEL NEKKERSPOELSTRAAT DEEL GROTE NIEUWEDIJKSTRAAT HERINRICHTING DEEL NEKKERSPOELSTRAAT DEEL GROTE NIEUWEDIJKSTRAAT Projectgebied Volledige heraanleg(gevel tot gevel) Aanleg van een gescheiden rioleringsstelsel Verharding: Rijweg asfalt Voetpad in betonstraatstenen

Nadere informatie

Infobrief. uw kenmerk ons kenmerk datum aantal bijlagen infobrief augustus folder

Infobrief. uw kenmerk ons kenmerk datum aantal bijlagen infobrief augustus folder Infobrief uw kenmerk ons kenmerk datum aantal bijlagen 22.732 infobrief augustus 2016 3 + folder contactpersoon tel. e-mail 03 450 45 45 contact@aquafin.be Werken in Diest: Optimalisatie Verbindingsriolering

Nadere informatie

BALEN: N18 STEENWEG OP LEOPOLDSBURG Aanleg fietspaden en riolering. 24 augustus 2016

BALEN: N18 STEENWEG OP LEOPOLDSBURG Aanleg fietspaden en riolering. 24 augustus 2016 BALEN: N18 STEENWEG OP LEOPOLDSBURG Aanleg fietspaden en riolering 24 augustus 2016 BALEN: N18 STEENWEG OP LEOPOLDSBURG Aanleg fietspaden en riolering Waar zijn de werken gepland? De werken zijn voorzien:

Nadere informatie

Senioren op Straat Verwerkingsformulier voor seniorenverenigingen

Senioren op Straat Verwerkingsformulier voor seniorenverenigingen Senioren op Straat Verwerkingsformulier voor seniorenverenigingen Postnummer + (deel)gemeente Naam seniorenvereniging Contactpersoon 1 Algemene informatie 1. Onder hoeveel mensen is de enquête verspreid?

Nadere informatie

Welkom. op de infomarkt! Veilig plein bovenop de ring N71 RINGLAAN X N746 STATIONSSTRAAT N71 - N746

Welkom. op de infomarkt! Veilig plein bovenop de ring N71 RINGLAAN X N746 STATIONSSTRAAT   N71 - N746 Welkom op de infomarkt! N71 - N746 Veilig plein bovenop de ring N71 RINGLAAN X N746 STATIONSSTRAAT Veilig plein bovenop de ring Vlotter oost-west én noord-zuid Door de overkapping van de Ringlaan worden

Nadere informatie

BALEN: N18 STEENWEG OP LEOPOLDSBURG Aanleg fietspaden en riolering. 24 augustus 2016

BALEN: N18 STEENWEG OP LEOPOLDSBURG Aanleg fietspaden en riolering. 24 augustus 2016 BALEN: N18 STEENWEG OP LEOPOLDSBURG Aanleg fietspaden en riolering 24 augustus 2016 BALEN: N18 STEENWEG OP LEOPOLDSBURG Aanleg fietspaden en riolering Waar zijn de werken gepland? De werken zijn voorzien:

Nadere informatie

Brugsesteenweg (vak Noordlaan - Kon. Leopold III-laan) Aanleg van een gescheiden rioolstelsel en herinrichting met doorstromingsmaatregelen

Brugsesteenweg (vak Noordlaan - Kon. Leopold III-laan) Aanleg van een gescheiden rioolstelsel en herinrichting met doorstromingsmaatregelen Brugsesteenweg (vak Noordlaan - Kon. Leopold III-laan) Aanleg van een gescheiden rioolstelsel en herinrichting met doorstromingsmaatregelen Agenda - Verwelkoming - Toelichting project - Praktische afspraken

Nadere informatie

Hasselt Riolerings- en wegeniswerken Albertkanaalstraat en Overdemerstraat. Infovergadering inwoners 10 & 17 februari 2016

Hasselt Riolerings- en wegeniswerken Albertkanaalstraat en Overdemerstraat. Infovergadering inwoners 10 & 17 februari 2016 Hasselt Riolerings- en wegeniswerken Albertkanaalstraat en Overdemerstraat Infovergadering inwoners 10 & 17 februari 2016 Inhoud 2 Algemeen Historiek project Ontwerp Riolering Bufferbekken Wegenis Minder

Nadere informatie

Heraanleg R8 Kortrijk-Kuurne. Infoavond Kuurne

Heraanleg R8 Kortrijk-Kuurne. Infoavond Kuurne Heraanleg R8 Kortrijk-Kuurne Infoavond 27-01-2010 Kuurne Inhoudstafel Situering Waarom werken? => huidige knelpunten Doelstellingen project Fasering van de werken uitleg fase per fase Overige projecten

Nadere informatie

Wegenwerken in Leuven en omgeving Efficiënte coördinatie en communicatie beperken de hinder

Wegenwerken in Leuven en omgeving Efficiënte coördinatie en communicatie beperken de hinder PERSMEDEDELING VAN HET AGENTSCHAP WEGEN EN VERKEER 3 mei 2013 Wegenwerken in Leuven en omgeving Efficiënte coördinatie en communicatie beperken de hinder Op 21 mei 2013 start het Agentschap Wegen en Verkeer

Nadere informatie

Van 28 november tot 23 december 2011

Van 28 november tot 23 december 2011 Verloop werken Heraanleg De Keyserlei Van 28 november tot december 2011 Nieuwe riool collector De aannemer start met het vernieuwen van de rioleringen. Eerste werk is het bouwen van een grote nieuwe collector

Nadere informatie

Rioleringswerken N177

Rioleringswerken N177 Rioleringswerken N177 Infomoment mei 2019 Inhoud 1. De werken in een notendop 2. Waarom deze werken? 3. Impact van de werkzaamheden 4. Hoe blijft u op de hoogte? 1. De werken in een notendop Werken Aquafin

Nadere informatie

stad brugge communicatiedienst 8380 BRUGGE

stad brugge communicatiedienst 8380 BRUGGE stad brugge communicatiedienst Aan de bewoners/eigenaars van de panden van het Admiraal Keyesplein, van de Vindictivestraat, de Wielingenstraat en de Blokschepenstraat 8380 BRUGGE uw kenmerk ons kenmerk

Nadere informatie

HERINRICHTING STADSCENTRUM HERENTALS FASE 7: KOPPELANDSTRAAT EN NONNENSTRAAT

HERINRICHTING STADSCENTRUM HERENTALS FASE 7: KOPPELANDSTRAAT EN NONNENSTRAAT HERINRICHTING STADSCENTRUM HERENTALS FASE 7: KOPPELANDSTRAAT EN NONNENSTRAAT Infovergadering buurtbewoners 7 juli 2014 2 Opdrachtgevend bestuur: stad Herentals Studiebureau & Veiligheidscoördinator: Groep

Nadere informatie

Werken Expresweg (N382)

Werken Expresweg (N382) Werken Expresweg (N382) Q&A voor medewerkers stad Waregem Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) vernieuwt vanaf 28 mei 2018 gedurende 10 weken de Expresweg (N382) in Waregem. Deze Q&A is een overzicht

Nadere informatie

Riolerings- en wegeniswerken in het Zand en de Zelestraat. Informatievergadering werken 21 april 2016

Riolerings- en wegeniswerken in het Zand en de Zelestraat. Informatievergadering werken 21 april 2016 Riolerings- en wegeniswerken in het Zand en de Zelestraat Informatievergadering werken 21 april 2016 Welkom! Mevr. Sabine Van Rysselberghe Schepen Openbare Werken en Mobiliteit Stad Lokeren Betrokken partijen

Nadere informatie

Heraanleg doortocht Oordegem

Heraanleg doortocht Oordegem Heraanleg doortocht Oordegem Infovergadering 2 februari 2017 www.wegenenverkeer.be/lede Pieter Bernaert Projectingenieur Wegen en Verkeer OostVlaanderen 2 Agentschap Wegen en Verkeer Wegbeheerder van +-6900

Nadere informatie

Infovergadering Gontrode Heirweg. Welkom 29 maart 2018

Infovergadering Gontrode Heirweg. Welkom 29 maart 2018 Infovergadering Gontrode Heirweg Welkom 29 maart 2018 Informatievergadering/ sprekers van vanavond Dirk De Maeseneer burgemeester gemeente Melle Filip Thienpont burgemeester gemeente Merelbeke Dirk Gistelinck

Nadere informatie

Stand van zaken werkzaamheden

Stand van zaken werkzaamheden Nummer 22 - april 2014 Met de nieuwsbrief Kersenbaan houden wij u op de hoogte over de aanleg van de Kersenbaan. In deze editie leest u meer over de stand van zaken van de werkzaamheden, de bouwvergunningaanvraag

Nadere informatie

Info wegeniswerken Yzerhand / Ciamberlanidreef. Welkom

Info wegeniswerken Yzerhand / Ciamberlanidreef. Welkom Info wegeniswerken Yzerhand / Ciamberlanidreef Welkom Vertegenwoordigers Eandis Voorwoord Werken aan de nutsleidingen Fasering Minder hinder! Hoe? Vragen? 2 Infoavond wegeniswerken Yzerhand / Chamberlaniedreef

Nadere informatie

Herinrichting centrum Betekom

Herinrichting centrum Betekom Herinrichting centrum Betekom De hoofdverkeersas wordt verlegd naar Gelroodsesteenweg / Pastorijstraat Het Kerkplein en C. Vissenaekensplein worden volledig heringericht en verkeersluw gemaakt De werken

Nadere informatie

Uitnodiging infoavond

Uitnodiging infoavond Uitnodiging infoavond uw kenmerk ons kenmerk datum aantal bijlagen 22595 infoavond 2 oktober 2017 3 contactpersoon tel. e-mail Wim Berghmans 03 450 45 45 contact@aquafin.be Werken in Huldenberg - Tommestraat

Nadere informatie

Informatieavond Herinrichting straten kern Loon op Zand

Informatieavond Herinrichting straten kern Loon op Zand Informatieavond Herinrichting straten kern Loon op Zand Projectpartners Opdrachtgever: Projectleider: Directie UAV: Toezichthouder: Opdrachtnemer: Projectleider: Uitvoerder: Omgevingsmanager: Werkvoorbereider:

Nadere informatie

Wegenis- en rioleringswerken GAVERSESTEENWEG MERELBEKE. Augustus 2014

Wegenis- en rioleringswerken GAVERSESTEENWEG MERELBEKE. Augustus 2014 Wegenis- en rioleringswerken GAVERSESTEENWEG MERELBEKE Augustus 2014 GAVERSESTEENWEG MERELBEKE Beste bewoner, Vanaf maandag 25 augustus 2014 starten de werken aan de nieuwe wegenis en de riolering van

Nadere informatie

Zuidoost op Dreef Werkzaamheden aan de dreven in Zuidoost

Zuidoost op Dreef Werkzaamheden aan de dreven in Zuidoost Zuidoost op Dreef aan de dreven in Zuidoost Herziening nieuwsbrief 19 augustus 2013 In deze nieuwsbrief leest u over de werkzaamheden die vanaf september 2013 tot november 2014 plaatsvinden aan verschillende

Nadere informatie

Heraanleg Frans De Schutterlaan Boom. Informatievergadering 3 oktober 2018

Heraanleg Frans De Schutterlaan Boom. Informatievergadering 3 oktober 2018 Heraanleg Frans De Schutterlaan Boom Informatievergadering 3 oktober 2018 1 Inhoud Wie voert de werken uit? Waarom werken? Timing en fasering van de werken Hinder en bereikbaarheid Samenleven op de werf

Nadere informatie

Opstart grote infrastructuurwerken zomer en najaar 2015

Opstart grote infrastructuurwerken zomer en najaar 2015 Opstart grote infrastructuurwerken zomer en najaar 2015 Deze zomer gaan verschillende grote projecten van infrastructuurwerken van start in het centrum van Kortenberg. De werken voor deze projecten zullen

Nadere informatie

HERINRICHTING INDUSTRIEZONE GULLEGEM MOORSELE DEEL A 26 APRIL 2018

HERINRICHTING INDUSTRIEZONE GULLEGEM MOORSELE DEEL A 26 APRIL 2018 HERINRICHTING INDUSTRIEZONE GULLEGEM MOORSELE DEEL A 26 APRIL 2018 PROGRAMMA Toelichting Overzicht Projectzone Deel A + B Projectzone Deel A Doelstellingen project Herinrichting per straat Uitvoering afkoppelingen

Nadere informatie

WEGEN- EN RIOLERINGSWERKEN IN DE KLOOSTERSTRAAT TE MERELBEKE INFORMATIEVERGADERING 18 DECEMBER 2017

WEGEN- EN RIOLERINGSWERKEN IN DE KLOOSTERSTRAAT TE MERELBEKE INFORMATIEVERGADERING 18 DECEMBER 2017 WEGEN- EN RIOLERINGSWERKEN IN DE KLOOSTERSTRAAT TE MERELBEKE INFORMATIEVERGADERING 18 DECEMBER 2017 VERWELKOMING Filip Thienpont, burgemeester Pascal Rousseaux, schepen van openbare werken HET ONTWERP

Nadere informatie

Infoavond. Riolerings- en wegeniswerken Meersstraat Walderdonk Rechtstro. Lisa Vanhaute

Infoavond. Riolerings- en wegeniswerken Meersstraat Walderdonk Rechtstro. Lisa Vanhaute Infoavond Riolerings- en wegeniswerken Meersstraat Walderdonk Rechtstro Lisa Vanhaute 30/01/2018 Wie zijn wij? Rioleringswerken Riopact Voorbereidende werken nutsmaatschappijen Afkoppelingswerken op privé

Nadere informatie

Riolerings- en wegeniswerken OPW3003: Ringlaan en Hollestraat Opwijk. Leidend Ingenieur studiebureau Astroplan

Riolerings- en wegeniswerken OPW3003: Ringlaan en Hollestraat Opwijk. Leidend Ingenieur studiebureau Astroplan Riolerings- en wegeniswerken OPW3003: Ringlaan en Hollestraat Opwijk Rik Rosseneu: Thierry Adriaensens: Leidend Ingenieur studiebureau Astroplan Projectmanager Aquafin 1 Inhoud 1. Waterzuivering in Vlaanderen

Nadere informatie

De werf van de eeuw in Achterbroek

De werf van de eeuw in Achterbroek De werf van de eeuw in Achterbroek Infobrochure over de werken Hallo, Het is zover: vanaf februari 2019 pakken we het kruispunt van Achterbroek en de Roosendaalsebaan aan. Eindelijk, zegt u terecht op

Nadere informatie

SITUERING VAN HET PROJECT

SITUERING VAN HET PROJECT SITUERING VAN HET PROJECT Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) en de gemeenten Gooik, Galmaarden en Herne leggen fietspaden aan en vernieuwen de rijweg in de Langestraat, Repingestraat en Vollezelestraat

Nadere informatie

verkeer veilige veiligheid verbindingen BIJLAGE 6: TAG CLOUDS MOBILITEIT staat stad stiptheid stress tijd tram trein treinen uur veilig

verkeer veilige veiligheid verbindingen BIJLAGE 6: TAG CLOUDS MOBILITEIT staat stad stiptheid stress tijd tram trein treinen uur veilig flexibiliteit genoeg geraken gezondheid goed goede goedkoop grote BIJLAGE 6: TAG CLOUDS MOBILITEIT Grafische voorstelling open antwoorden andere belangrijke zaken bij verplaatsingen aankomen aansluiting

Nadere informatie

Informatieavond Herinrichting straten kern Loon op Zand

Informatieavond Herinrichting straten kern Loon op Zand Informatieavond Herinrichting straten kern Loon op Zand Projectpartners Opdrachtgever: Projectleider: Projectleider: Directie UAV: Toezichthouder: Opdrachtnemer: Projectleider: Uitvoerder: Omgevingsmanager:

Nadere informatie

WELKOM. Gemeente KORTENBERG: Project KTB3017: NEGENHOEK INFOAVOND 27 januari 2016

WELKOM. Gemeente KORTENBERG: Project KTB3017: NEGENHOEK INFOAVOND 27 januari 2016 WELKOM Gemeente KORTENBERG: Project KTB3017: NEGENHOEK INFOAVOND 27 januari 2016 VERLOOP VAN DE AVOND 1. Verwelkoming door afgevaardigde van het bestuur 2. Toelichting door studiebureau Technum Ontwerp

Nadere informatie

N47 in Lokeren en Zele: heraanleg aan op- en afritten E17. Infovergadering 8 november 2016

N47 in Lokeren en Zele: heraanleg aan op- en afritten E17. Infovergadering 8 november 2016 N47 in Lokeren en Zele: heraanleg aan op- en afritten E17 Infovergadering 8 november 2016 Sylvie Syryn Communicatieverantwoordelijke Wegen en Verkeer Oost-Vlaanderen 2 Agentschap Wegen en Verkeer Wegbeheerder

Nadere informatie

Aanleg kruispunt N14/Ziekenhuis N14/R6. Informatievergadering 9 augustus 2017

Aanleg kruispunt N14/Ziekenhuis N14/R6. Informatievergadering 9 augustus 2017 Aanleg kruispunt N14/Ziekenhuis N14/R6 Informatievergadering 9 augustus 2017 1 Inhoud Wie Welke werken? Aanleg kruispunt N14/ toegang ziekenhuis Aanleg kruispunt N14/R6 Hinder en bereikbaarheid Samenleven

Nadere informatie

Uitnodiging infoavond

Uitnodiging infoavond Uitnodiging infoavond uw kenmerk ons kenmerk datum aantal pagina s 20.123 infoavond september 2015 2 contactpersoon tel. e-mail Gertjan Winten (Aquafin) +32 (0)3 450 45 45 contact@aquafin.be Werken in

Nadere informatie

Stadsvernieuwing. Werfeditie oktober 2011. Vooruitblik. De De Keyserlei is klaar om zich te ontpoppen als een echte stadsboulevard en ontvangstlocatie

Stadsvernieuwing. Werfeditie oktober 2011. Vooruitblik. De De Keyserlei is klaar om zich te ontpoppen als een echte stadsboulevard en ontvangstlocatie Stadsvernieuwing Werfeditie oktober 2011 In de stationsomgeving De De Keyserlei is klaar om zich te ontpoppen als een echte stadsboulevard en ontvangstlocatie voor de bezoekers van de stad. Waar en wanneer

Nadere informatie

N43 in Deinze Infovergadering. 27 maart 2017

N43 in Deinze Infovergadering. 27 maart 2017 N43 in Deinze Infovergadering 27 maart 2017 1 Twee projectpartners 2 KristofWieme Werfleider Agentschap Wegen en Verkeer 3 Wat houden de werken van AWV in? Structureel onderhoud Van H. Malfaitplein tot

Nadere informatie

8200 BRUGGE. uw kenmerk ons kenmerk bijlagen verz.nr. datum comm/sm/bb13/16(806) 21 januari 2013

8200 BRUGGE. uw kenmerk ons kenmerk bijlagen verz.nr. datum comm/sm/bb13/16(806) 21 januari 2013 Aan de bewoners/eigenaars van de woningen in de Keurvorst Karel Theodoorstraat, Fort Zevenbergen en omgeving 8200 BRUGGE uw kenmerk ons kenmerk bijlagen verz.nr. datum comm/sm/bb13/16(806) 21 januari 2013

Nadere informatie

Werken in Bekkevoort Halensebaan. Overlegvergadering INWONERS. 13 oktober collector Pijnbeek fase 2

Werken in Bekkevoort Halensebaan. Overlegvergadering INWONERS. 13 oktober collector Pijnbeek fase 2 Werken in Bekkevoort Halensebaan Overlegvergadering INWONERS 13 oktober 2016 20.490 collector Pijnbeek fase 2 15-12-2010 Aquafin partner for all wastewater projects 1 Agenda Inleiding Rioleringswerken

Nadere informatie