Hyundai i40 Brochure per 1 maart 2012

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hyundai i40 Brochure per 1 maart 2012"

Transcriptie

1 Hyundai i40 Brochure per 1 maart 2012

2

3 In een woud aan keuzes... steekt de Hyundai i40 er met kop en schouders bovenuit. In het dichte woud van wagons is de Hyundai i40 een frisse verschij ning. Het totaalplaatje is compleet en overtuigend. De auto combi neert een mooi, uitgebalanceerd design met een ruim interieur, een grote wend baarheid en zuinige maar zeer dynamische nieuwe aandrijflijnen. De Hyundai i40 onderscheidt zich op alle fronten van de rest.

4 Twee invloeden. Eén auto. Voor het eerst is er een auto die de stijl van een coupé combineert met de functionaliteit van een hatchback. De Hyundai Veloster is de belichaming van dat concept. Een crossover met een unieke, innovatieve uitstraling: design en gebruiksgemak ontmoeten elkaar.

5 Een echte uitblinker De Hyundai i40 is een echte uitblinker. De sedan en wagon weerspiegelen tot in detail uw gevoel voor stijl: ongecompliceerd, rationeel en modern. Het is de perfecte uiting van hoe u bij voorkeur uw eigen plan trekt. Kortom, de Hyundai i40 heeft het allemaal. Zowel wat betreft interieur- als bagageruimte behoort deze auto tot de besten in zijn segment. De Hyundai i40 wordt aangedreven door een gloednieuwe lichting motoren en transmissies die in vergelijking met vorige generaties aandrijflijnen niet alleen veel zuiniger maar ook aanzienlijk krachtiger zijn. En het is een geruststellende gedachte dat bij de ontwikkeling van de Hyundai i40 niets aan het toeval is overgelaten om de hoogst haalbare score van vijf sterren in de Euro NCAP-botsproeven te behalen.

6

7 Uw ticket naar ontspanning Stap in uw Hyundai i40 en ontsnap - al is het maar voor heel even - aan de dagelijkse sleur. Deze auto biedt volop afleiding en comfort. Wat uw bestemming ook is, dít is uw ticket naar ontspanning. Geniet van een plezierige rit in een behaaglijke omgeving. Om verzekerd te zijn van een dynamische en boeiende rijervaring, zijn de stuurinrichting en wielophanging zorgvuldig op elkaar afgestemd, evenals andere compo nenten die een rol spelen met betrekking tot de rijdynamiek. En om het u niet onnodig moeilijk te maken in uw zoektocht naar de perfecte auto, hebt u de keuze uit diverse uitvoeringen, kleuren en soorten bekleding.

8 De wereld in panorama Het aardige van het panoramische zonnedak op zowel de sedan als de wagon is dat alles anders lijkt wanneer u deze opent: het interieur kleurt op en de wereld om u heen oogt ineens een stuk vrolijker. Om ervoor te zorgen dat uw zorgvuldig gekapte haar perfect in model blijft, heeft het dak een ingebouwde, intrekbare windgeleider. En om alles weer terug te brengen naar zoals het was, volstaat een simpele druk op de knop. Het schuifdak sluit alsof hij nooit open is geweest.

9

10

11 Elegante verfijning Wanneer u voorbijrijdt in zo n elegante auto, zijn bewon derende blikken onvermijdelijk. En soms ook jaloerse blikken, maar die vallen in het niet bij waar het echt om draait bij de Hyundai i40: de verfijnde 1.6- en 2.0 GDI-benzinemotoren en de krachtige 1.7 CRDi-dieselmotoren, die elk zijn voorzien van de meest geavanceerde technologieën. Hierdoor noteert de Hyundai i40 het beste brandstofverbruik in zijn klasse, zonder in te leveren aan kracht en rijdynamiek en met een lage CO2-uitstoot.

12 Wegen waarvan u hoopt dat ze nooit eindigen Mooie rijervaringen bieden levenslange herinneringen. De Hyundai i40 is de perfecte metgezel om mee op pad te gaan: veilig, comfortabel en een genot om in te rijden. De nieuwe motoren bieden voldoende vermogen wanneer u dat nodig hebt. Het interieur biedt ruim plaats aan vijf volwassenen, terwijl de Hyundai i40 wagon over de grootste bagageruimte beschikt in zijn segment.

13 Een fantastische auto, een fantastische rijervaring

14 Voel u thuis in de stad en daarbuiten Of u nu een lang weekend doorbrengt buiten de stad of een avondje uitgaat naar de opera, de Hyundai i40 brengt u er in stijl naartoe.

15

16

17 Vlucht Hyundai i40, klaar voor vertrek Een blik in de cockpit van de Hyundai i40 zegt genoeg: hier is sprake van zeer intelligent design. Elk instrument, elke schakelaar heeft precies het juiste formaat en bevindt zich precies daar waar hij hoort. De gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en de gedetailleerde afwerking is een lust voor het oog.

18 Navigatie door middel van stemherkenning Met navigatie door middel van stemherkenning tilt de Hyundai i40 veiligheid en comfort naar een nog hoger niveau. Omdat het systeem reageert op gesproken commando s, wordt de afleiding voor de bestuurder tot een minimum beperkt. Ook handsfree telefoneren met behulp van Bluetooth bevordert veilig rijden.

19 De i in i40 staat voor intelligentie Hoe intelligent is de Hyundai i40? De intelligentie van de Hyundai i40 vindt u terug in al zijn facetten. Een krachtig elektronisch brein voert de regie over zeer vooruitstrevende software en over computerchips die zijn ontwikkeld voor de navigatie- en entertainmentsystemen. De intelligentie van de Hyundai i40 reikt zelfs zo ver dat de auto een verandering van rijstrook zonder richting aangeven bemerkt en de bestuurder direct waarschuwt met een geluidssignaal (op i-catcher-uitvoering). Wanneer de lichten ontstoken zijn, wordt ook de statische bochtverlichting ingeschakeld bij het indraaien van een bocht. A. Geïntegreerde geluidsinstallatie Standaard uitgevoerd met zes luidsprekers voor een prachtige volle sound. A B. Aansluiting voor iphone, ipod en USB Aansluitmogelijkheden voor de meeste muziekdragers, inclusief een USB-aansluiting. C. Stuurwielbediening audiosysteem en cruise control Zowel het audiosysteem als de cruise control is met een aantal knoppen op het stuurwiel te bedienen. Dat verhoogt niet alleen het comfort en het gebruiksgemak, maar zorgt er ook voor dat u altijd uw handen aan het stuur kunt houden. En dat is wel zo veilig in onverwachte situaties. B C

20

21 De Hyundai i40 opent een geheel nieuwe dimensie Stap in de Hyundai i40 en u weet het: vergeleken met zijn concurrenten biedt deze auto duidelijk het ruimste interieur. De interieurbekleding is uitgevoerd in twee zorgvuldig gekozen kleurtinten en heeft mooi afgewerkte naden die zorgen voor een zeer luxe uitstraling. Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel De elektrisch verstelbare bestuurdersstoel (vanaf i-motion) is op tien manieren verstelbaar, biedt krachtige ondersteuning in de rug en zorgt zo voor meer comfort, alertheid en veiligheid. Voor nog meer comfort - vooral tijdens lange ritten - is de bestuurdersstoel (vanaf i-motion) uitgerust met een lendensteun. A. Elektronische parkeerrem De elektronische parkeerrem spaart ruimte. Geen hendel, maar een schakelaar activeert de handrem. A B. Luxe middenarmsteun De middenarmsteun bevat diverse compartimenten en biedt zo plaats aan allerlei kleine voorwerpen, zoals cd s. C. Opbergvak Handig vak om losse voorwerpen in op te bergen. Een verschuif bare klep zorgt voor een opgeruimde uitstraling. B C

22 Gewoon de goede kleur Voor de Hyundai i40 is te kiezen uit een breed palet aan nieuwe lakkleuren, met een daarbij passende stemmingsvolle kleurstelling van het interieur. Beige bekleding Voor een chique ambiance is het two-tone dashboard in cacaozwart en beige nog altijd favoriet. Zwarte bekleding Dit neutraal zwarte interieur oogt sportief en is altijd bij de tijd.

23

24 Grensverleggend in ruimte De Hyundai i40 wagon zet met zijn interieurruimte een nieuwe norm in zijn segment. Heel eenvoudig: de Hyundai i40 biedt meer zit- en bagageruimte dan de meeste vergelijkbare auto's. Door te kiezen voor een langere wielbasis en slimme ruimte-oplossingen is het Hyundai gelukt een wagon te creëren die zich wat betreft hoofd- en beenruimte en interieurafmetingen in de top van zijn klasse nestelt. Er is dus meer ruimte om de benen te strekken en te relaxen. En er is de zekerheid dat er altijd voldoende plek is voor bagage, dankzij de volledig neerklapbare achterbank.

25

26

27 Slechts luttele seconden Het neerklappen van de achterbank in de Hyundai i40 gaat in luttele seconden. De achterbank is bovendien in de verhouding 60:40 gescheiden neerklapbaar voor extra flexibiliteit. Dat kan van pas komen als er behalve grote bagage ook nog passagiers meereizen. Met de rails in de vloer (beschikbaar op de Hyundai i40 wagon i-catcher-uitvoering) zijn spullen veilig vast te zetten. A. In delen neerklapbare achterbank (60:40) De in ongelijke delen neerklapbare achterbank vergroot de veelzijdigheid. Zo passen er toch veel grote voorwerpen in de bagageruimte terwijl er daarnaast nog ruimte is voor inzittenden achterin. A B. Vlakke laadvloer De rugleuning van de achterbank is zo gevormd dat die neer geklapt zorgt voor een vlakke laadvloer. Daardoor zijn grote spullen makkelijk in de auto te schuiven. B C C. Bagageruimte Het vloerrailsysteem is een erg handige feature voor de laad ruimte (op de Hyundai i40 wagon i-catcher-uitvoering). Hiermee is bagage stevig te verankeren.

28

29 De gedachten verzetten Even de gedachten verzetten door een lange bocht perfect te nemen. Het is puur rijgenot dat de Hyundai i40 met volle teugen biedt. Het is ontegenzeggelijk een rijdersauto die, als het moet, prima in staat is een adembenemende wegligging te bieden. Het onderstel van de Hyundai i40 is namelijk nauwkeurig afgestemd om de bestuurder de juiste feedback te geven van de weg. Adaptive Front Lighting System De i-catcher-uitvoering is voorzien van xenon-verlichting met automatische hoogteregeling en koplampsproeiers, waarbij de koplampbundels met het stuur meedraaien en zo beter de bocht in schijnen. Alle uitvoeringen hebben tevens statische bochtverlichting en automatisch inschakelende verlichting bij het invallen van het duister. De achterlichten zijn uitgevoerd met energiebesparende LED-verlichting, zoals die ook wordt gebruikt voor de dagrijverlichting.

30

31 Nergens een benzinestation te bekennen? Geen nood A. Zestraps automatische transmissie Zes versnellingen zijn beter dan vijf. Vooral als de versnellingsbak compacter is en soepeler en stiller schakelt dan de versie met vijf versnellingen. Hyundai heeft die ene versnelling bovenal toegevoegd voor een gunstiger brandstofverbruik. Dankzij de nieuwe generatie motoren en transmissies legt u in de Hyundai i40 op een volle tank grotere afstanden af dan u verwacht. Versnellingsbakken met zes versnel lingen, Hyundai s Blue start-stopsysteem en variabele kleptiming, het is maar een greep uit de talrijke technische innovaties waarmee uit elke druppel brandstof het maximale wordt gehaald. Cruciale onderdelen van de motoren zijn voorzien van een coating. Die reduceert wrijving en draagt daardoor bij aan een lager verbruik. B. Handgeschakelde zes versnellingen transmissie Voor wie de voorkeur geeft aan handmatig schakelen, biedt Hyundai een transmissie met zes versnellingen. Die is economisch, stil en schakelt ultrasoepel. C. Schakelpeddels Lekker snel op- of terugschakelen met de automatische transmissie kan met de aan de stuurkolom gemonteerde peddels, die qua vorm zijn geïnspireerd door de schakelpeddels in formuleauto s. D. Startknop De startknop maakt één handeling overbodig: het in het contactslot steken van een sleutel. Met de sleutel in de zak of tas kan de Hyundai i40 worden gestart en weer afgezet met een simpele druk op de knop (op i-vision, i-catcher en Business Edition). A B Om te beginnen is er voor de Hyundai i40 de zeer efficiënte 1.6 GDIbenzinemotor met directe brandstofinspuiting. De 1.6 GDI is voorzien van Dual CVVT (continu variabele kleptiming voor zowel de inlaat- als de uitlaat kleppen). Mede dankzij dit systeem komt het maximumvermogen op 99 kw (135 pk) en het koppel op 164 Nm bij minimale emissiewaarden. De nieuwe, pittige 2.0-liter GDI met 177 pk maakt voor het eerst zijn opwachting in de Hyundai i40 en is naar wens leverbaar in combinatie met een efficiënte automatische transmissie met zes verzetten. Wat de dieselversie betreft is er een nieuwe 1.7 CRDi in twee varianten: 85 kw (116 pk) en 100 kw (136 pk). De eerste behoort tot de beste in zijn klasse met een CO2-uitstoot van slechts 113 g/km. C D

32 Geen twijfel mogelijk De Hyundai i40 behoort tot de veiligste auto s van dit moment. Dat is ook bewezen. Bij gestandaardiseerde botsproeven in zowel Europa als de Verenigde Staten, uitgevoerd door toonaangevende en onafhankelijke organisaties, scoorde de Hyundai i40 gelijke of zelfs betere resultaten dan de beste auto s in zijn klasse. Hyundai is dan ook niet over één nacht ijs gegaan om de veiligheid naar topniveau te tillen. Dankzij een eigen staaloven is de levering van het hoogste kwaliteit metaal verzekerd, zodat de carrosserieën niet alleen tot de sterkste behoren maar ook licht van gewicht zijn voor een laag brandstofverbruik. Staal persen bij hoge temperatuur De versterkte delen in de carrosserie zijn gemaakt van hoogwaardig ultrasterk staal. Dat is zo hard doordat het voor het persen op een temperatuur van 900 graden Celsius wordt gebracht. Deze innovatieve methode van Hyundai leidt tot staal dat een betere bescherming van de bestuurder en de inzittenden biedt in geval van een aanrijding. Lane-keeping Assist System Dit systeem (op de i-catcher) is primair bedoeld om de bestuurder alert te houden. Als de auto van rijstrook verandert zonder dat er richting wordt aangeven, klinkt er in de auto een waarschuwings signaal. Richtingaanwijzers met one touch-functie De richtingaanwijzers zijn speciaal ontworpen om het wisselen van rijbaan zo aangenaam mogelijk te maken. Door slechts de bedieningshendel van de richtingaanwijzers aan te raken, knipperen ze drie keer achter elkaar. Hierna stoppen ze automatisch. Remhulpsysteem De geavanceerde elektronica in de Hyundai i40 kan razendsnel de benodigde remkracht bepalen aan de hand van de wegdekconditie en de verdeling van het gewicht in de auto voor een zo kort mogelijke remweg bij een noodstop.

33 Hoge weerstand tegen vervorming Gangbare staallegeringen bieden niet dezelfde mate van veiligheid als het UHTSS (Ultra High Tensile Strength Steel) dat Hyundai toepast om cruciale delen van de passagierskooi de benodigde weerstand tegen vervorming te geven. Bij een aanrijding betaalt dat voordeel zich uit. A. Bescherming van 9 airbags Met maximaal negen airbags (7 airbags standaard, vanaf i-vision 9 airbags) - twee gordijnairbags, twee zij-airbags voorin, twee zij-airbags achterin en een nieuwe knie-airbag - biedt de Hyundai i40 al het mogelijke om de kans op ernstig letsel van de inzittenden te verkleinen. Stalen kegelvormige structuur en frame onder de motorkap Een noviteit die zich bevindt onder de motorkap: een structuur die op bijzonder effectieve wijze botskrachten kan absorberen, zodat een voetganger bij een aanrijding minder risico loopt op ernstig (hoofd)letsel. B. Knie-airbag De knie-airbag bevindt zich net onder de stuurkolom en is ontwor pen om de knieën en de benen van de bestuurder maximaal te beschermen in geval van een frontale aanrijding. C. Hill-start Assist Control Deze techniek voorkomt dat de auto bij het wegrijden op een helling eerst achter- of voorwaarts rolt zodra de voet van het rempedaal gaat. Een geruststellend gevoel. D. Vehicle Stability Management (VSM) Behalve met ESP is de Hyundai i40 uitgerust met VSM (Vehicle Stability Management). Net als ESP helpt VSM een slip te voorkomen. Waar ESP dit met remingrepen doet, grijpt VSM in met stuurcorrecties indien er sprake is van meer slip aan een zijde. A B C D

34 Een vertrouwenwekkend gevoel Eenmaal op weg met de Hyundai i40 ervaart u pas echt zijn capaciteiten. En dan zal een vertrouwenwekkend gevoel zich van u meester maken. Vertrouwen dat wordt gesterkt door de gedegen afwerking, de styling en het rijplezier dat deze auto u biedt.

35

36 Schoonheid zit in details Bij nadere beschouwing van de talrijke features van de Hyundai i40 komen pas echt de voordelen aan het licht. Dan krijgt u nog meer waardering voor de auto en voor Hyundai als merk in het bijzonder. HID-koplampen De Hyundai i40 is verkrijgbaar met zogenoemde HID (High Intensity Discharge) xenon-koplampen (i-catcher). Een vooruitstrevende verlichtingstechnologie, die meer details zichtbaar maakt dan conventionele verlichting. De lichtbundels zijn veel helderder en langer, zonder tegemoetkomend verkeer te storen of te verblinden. De kleurtempe ratuur van het licht benadert die van daglicht, zodat ook in het donker kleuren natuurgetrouwer tonen. Panoramisch zonnedak Op de uitvoering i-catcher is een uit twee delen bestaand panoramisch schuifdak standaard. Een voorziening die meer licht in het interieur brengt. Uitrolbare schermen beteugelen enerzijds al te sterk zonlicht, anderzijds fungeren ze als windscherm. LED-dagrijverlichting Een zichtbaar kenmerk van de Hyundai i40 is de energiezuinige standaard dagrij verlichting met LED s. LED-achterlichten De grote, om de hoeken doorgetrokken en fraai ogende achterlichtunits zijn voorzien van LEDverlichting voor maximale zichtbaarheid en meer veiligheid. De remlichten reageren een fractie van een seconde sneller dan conventionele lampen en waarschuwen achteropkomend verkeer dus vlotter.

37 Mistlampen voor De mistlampen aan de voorzijde vallen op door hun heldere lenzen en extra lage positie, zodat ze in de slechtste zicht omstandigheden toch nog de weg voor de auto uitlichten (vanaf i-motion). Buitenspiegels De aerodynamisch gevormde buitenspiegelkappen minimaliseren windgeruis. De rich tingaanwijzers zijn in de buitenspiegels geïntegreerd voor het veiliger wisselen van rijbaan. Ruitenwisserontdooier Dankzij de standaard ruitverwarming onder in de voorruit, zijn bevroren ruitenwissers snel weer ontdooid. Het ruitontwasemings systeem detecteert beslagen ramen en schakelt dan automatisch in (vanaf i-motion). Hoog geplaatst derde remlicht Maximale zichtbaarheid en veiligheid zijn gegarandeerd dankzij het in de dakspoiler gemonteerde derde remlicht met LED's (Hyundai i40 wagon). Stalen 16-inch velgen Standaard op de Hyundai i40: stalen 16-inch velgen met banden met lage rolweerstand. Lichtmetalen 16-inch velgen Vanaf de uitvoering i-motion staat de Hyundai i40 op lichtmetalen 16-inch velgen van een elegant design. Lichtmetalen 17-inch velgen De lichtmetalen 17-inch velgen zijn standaard op de i-vision-uitvoering (m.u.v. de Blue-uitvoeringen). Ze ogen fraai en zijn licht van gewicht. Deze velgen versterken het voorkomen van de Hyundai i40 en verhogen het rijplezier. Lichtmetalen 18-inch velgen Deze velgen zijn standaard op de i-catcher. Ze zijn ontwikkeld voor topprestaties en stralen prestige en elegantie uit. De velgen zijn voorzien van brede 225/45 R18-banden.

38 Een persoonlijke touch Hoe maak je de rijbeleving in de Hyundai i40 nog intenser? Door hightech features toe te voegen die elke autorit tot een feest maken. Waardoor u niet kunt wachten om achter het stuur van uw Hyundai i40 plaats te nemen - of het nu een vakantie rit betreft of woon-werkverkeer. Features waardoor u zich relaxt voelt en die voor talrijke geluksmomentjes zorgen. LCD supervision cluster Een sterk staaltje elektronica. Het speciale LCD supervision cluster garandeert een helderheid die zijn gelijke niet kent. De informatiedisplay is hierdoor optimaal afleesbaar en geeft rust aan uw ogen. Het LCD supervision cluster is samen met het monochroom LCD-scherm standaard op elke Hyundai i40. Resterende actieradius Gemiddeld brandstofgebruik Parkeerassistent (i-catcher) Het TFT-kleurenscherm (standaard op i-catcher en Business Edition) bevindt zich tussen de snelheidsmeter en de toerenteller, direct in het gezichtsveld van de bestuurder. Het geeft uitgebreide informatie weer, zoals een dagteller en de afstand totdat de tank leeg is. Bediening cruise control Geliefd bij langeafstandsrijders - een via de stuurwiel bediening gemakkelijk in en uit te schakelen cruise control. Bluetooth-connectiviteit met stemherkenning Vanaf de i-motion-uitvoering rust Hyundai de Hyundai i40 uit met Bluetooth-connectiviteit inclusief stuurbediening en een microfoon. Voorzien van stemherkenning en de mogelijk heid om draadloos mobiele telefoons met Bluetooth-technologie aan te sluiten, bevordert het systeem bovenal veilig auto rijden.

39 Achteruitrijcamera De achteruitrij camera biedt op de display van het navigatie systeem een goed beeld van alles wat zich achter de auto bevindt. Grafische lijnen helpen bij het inparkeren (op i-vision, i-catcher en Business Edition). Volautomatische airconditioning Zowel de bestuurder als de bijrijder hebben een eigen temperatuurregelingspaneel. Het systeem is in staat om voorgeprogram meerde temperaturen automatisch vast te houden voor beide zones (standaard vanaf i-motion). Handbediende airconditioning De handbediende airconditioning is een voudig te be dienen, maar uiterst effectief en levert uitstekend koelvermogen (standaard op i-drive). Verwarmbare voorstoelen Comfortabele voorstoelen met drie standen voor het verwarmen van zowel de zitting als de rugleuning (standaard op i-catcher-uitvoering). Armsteun achter met bekerhouders Voor het comfort van de passagiers achterin is de Hyundai i40 uitgerust met een inklap bare armsteun met beker houders. ISOFIX-bevestigingspunten Elke Hyundai i40 is uitgerust met duidelijk herkenbare en makkelijk te gebruiken ISOFIXbevestigingspunten voor het zo veilig mogelijk plaatsen van een kinderzitje. De in deze brochure gebruikte foto s zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie, en kunnen wat betreft de specificaties afwijken van de standaardspecificaties per type. Aan de foto s kunnen geen rechten worden ontleend. Voor de juiste specificaties per type verwijzen wij u naar de aparte specificatiebladen. Deze brochure betreft modeljaar Hyundai behoudt zich het recht voor om modellen, kleuren en uitrustingen te wijzigen zonder voorafgaande aankondiging en zonder verplichting de reeds op de markt zijnde auto s te wijzigen. Raadpleeg voor alle zekerheid uw dealer. Het is mogelijk dat sommige van de getoonde of omschreven opties in deze brochure niet tot de standaarduitrusting behoren. Deze zijn veelal beschikbaar tegen meerprijs. Druk- en zetfouten voorbehouden. Garantievoorwaarden per 1 januari 2012.

40 Bekleding Stof beige (i-drive/i-motion/i-vision/business Edition) Stof zwart (i-drive/i-motion/i-vision/business Edition) Leder beige (i-catcher) Leder zwart (i-catcher) Afmetingen mm mm mm mm mm mm mm mm mm mm mm mm

41 HOME to HOME HOME to HOME HOME to HOME Hyundai Home to Home Service Uw tijd is kostbaar. Alleen voor Hyundai i40-eigenaren hebben wij daarom een exclusieve haal- en brengservice. Na één telefoontje halen wij uw Hyundai i40 gratis op bij uw huis of kantooradres. We voeren het benodigde onderhoud uit in onze werkplaats en brengen daarna uw Hyundai i40 weer terug. Deze service is beschikbaar binnen de openings tijden van uw Hyundai-dealer, in een straal van 15 kilometer rondom, dan wel 15 minuten voor een enkele reis gerekend vanaf de Hyundai-vestiging.

42 DE BESTE KWALITEIT, DE BESTE GARANTIE Kwaliteit is een ruim begrip. Kwaliteit bepaalt de manier waarop u rijdt, maar ook óf u rijdt. Kwaliteit is tastbaar, maar zit m ook in het gevoel dat u krijgt wanneer u een showroom binnenwandelt. Kwaliteit heeft dus vele verschijnings vormen. Eén ding is zeker: wie de beste kwaliteit levert, kan ook de beste garantie bieden. Daarom worden alle nieuwe modellen van Hyundai geleverd met de unieke 5 jaar Driedubbele Garantie: 5 jaar garantie op product- en fabricagefouten van bumper tot bumper, zonder kilometerbeperking; 5 jaar Mobiliteitsgarantie (hulp bij problemen onderweg); 5 jaar voertuiginspectie (preventieve controles door een Hyundai Erkend Reparateur). SERVICE OP MAAT De kwaliteit van Hyundai gaat verder dan de auto die u rijdt. Bij een goed product hoort een goede service. En meer dan dat, want premium autorijden vraagt om een premiumbehandeling. Wie een Hyundai koopt, weet zich dan ook verzekerd van een gedegen en attente serviceorganisatie. Zo geeft Hyundai u bij onderhoud vooraf een duidelijke prijsopgave, heldere informatie en hebt u de mogelijkheid uw Hyundai twee keer per jaar gratis preventief te laten inspecteren op mogelijke ongemakken. In Nederland staan vele Hyundai-partners voor u klaar. Ook in andere Europese landen beschikt Hyundai over een omvangrijk servicenetwerk. U wilt vooral genieten van uw Hyundai. Daar is hij tenslotte ook voor bedoeld. De Hyundai-dealer begrijpt dit als geen ander. Daarom biedt hij een zeer breed dienstenpakket aan, zoals: Hyundai Onderhoud op Maat Voor een vaste, lage prijs verzorgt de Erkend Reparateur al het onderhoud en de reparaties gedurende de afgesproken periode en het aantal kilometers. Hyundai Accessoires Op het gebied van accessoires heeft Hyundai veel in huis. Voor alle modellen is een uitgebreid accessoireoverzicht beschikbaar. Meer informatie kunt u verkrijgen via Hyundai.nl of bij uw dealer. Hyundai Autoverzekering Een uitstekende verzekering tegen een opmerkelijk laag tarief. Met maar liefst drie jaar nieuwwaardegarantie. Uw eigen dealer verzorgt alle bijkomende werkzaamheden, zoals herstel van een eventuele schade. Het Hyundai-dienstenpakket is zeer omvangrijk en omvat behalve bovenstaande diensten ook Hyundai Mobiliteitsgarantie, Hyundai Doorlopende Reisverzekering, Hyundai Verlengde Garantie, Hyundai Originele Onderdelen, Hyundai Bandenservice en Hyundai Ruitenservice.

43 HYUNDAI FINANCIAL SERVICES Hyundai Lease: Verstand van zaken Zakelijk rijden is iets anders dan zakendoen! Maar waarom zou het één het ander uitsluiten? Op tijd en uitgerust op een afspraak komen, dat kan met een betrouwbare, comfortabele auto. Hyundai heeft die. Niet voor niets wordt op de nieuwste modellen vijf jaar volledige fabrieksgarantie geboden. Bij Hyundai Lease is te kiezen uit al even comfortabele leasepakketten, aantrekkelijk geprijsd. Want wij weten immers hoe betrouwbaar Hyundai s zijn. Lage onderhoudskosten, scherpe prijzen en een goede restwaarde dankzij die ruime garantie: dat zijn factoren die keihard doorklinken in een laag maandbedrag. Zorgeloos rijden is beter zakendoen! Kies uit de onderstaande leasepakketten. Hyundai Finance: Logisch en vertrouwd! De bank is er voor de financiering! Maar het is toch veel logischer om die te regelen bij mensen met verstand van auto s, van afschrijving en van restwaarde? Uw Hyundai-dealer dus! Maak uw keuze uit onze financieringsopties: Lage maandlasten? Kies dan voor Hyundai Budget Mobiliteit - met een vast maandbedrag en de mogelijkheid de maandlasten te verlagen door de slottermijn aan te passen. Maximale vrijheid? Bij Hyundai Flexibele Mobiliteit is het mogelijk tussentijds al afgeloste bedragen opnieuw op te nemen of juist extra af te lossen. Deze financieringsvorm beweegt met u mee! Zekerheid voorop? Met Hyundai Persoonlijke Mobiliteit betaalt u een vast bedrag per maand gedurende een vaste looptijd. Dan weet u precies waar u aan toe bent. HET ECONOMY LEASEPAKKET HET EXCELLENT LEASEPAKKET FINANCIAL LEASE Een scherp leasetarief waarin de volgende servicecomponenten zijn opgenomen: rente en afschrijving; houderschapsbelasting; verzekering; reparatie, onderhoud en banden; Hyundai Mobiliteitsgarantie voor de gehele looptijd van het contract. U ontvangt de imotion, het merkblad voor Hyundai-rijders. Uitgebreide afleverset. Uit te breiden met een (inter)nationale tankpas. Alle service van het ECONOMY leasepakket en de volgende extra s: Binnen 5 werkdagen een afspraak voor een onderhoudsbeurt. 1 set winterbanden op stalen velgen. Opslag van de banden wordt door ons geregeld. Haal- & Brengservice bij iedere onderhoudsbeurt. Na elke beurt wordt uw Hyundai gewassen en gestofzuigd bij u afgeleverd. Radio/cd-speler met navigatie. Vervangend vervoer. Uit te breiden met een (inter)nationale tankpas. Met financial lease schaft u een nieuwe of gebruikte Hyundai aan en houdt u toch middelen vrij om te investeren in uw bedrijfsactiviteiten. Hyundai hanteert scherpe tarieven en biedt u met deze leasevorm veel vrijheid. Lagere maandlasten door een aanbetaling, versneld aflossen en zelf keuzes maken over onderhoud en verzekering: u hebt zelf de regie in handen. Voordelen Financial lease: U krijgt een auto op maat tegen een scherp tarief. U bent verzekerd van een aantrekkelijke rente. D.m.v. een aanbetaling verlaagt u het leasetarief. U hebt zelf de regie in handen. Na 3 jaar een nieuwe auto? Kies dan voor Hyundai Continue Mobiliteit. Voor een vast maandbedrag kunt u elke drie jaar overstappen in de nieuwste Hyundai. Dit is mogelijk dankzij Hyundai s unieke restwaardegarantie, de loyaliteitsbonus voor en de uitgekiende financiering van uw auto. Financieren is maatwerk: de Hyundai-dealer kan u informeren over de mogelijkheden en de voorwaarden. Hij heeft ook alle documentatie. Kijk ook op

44 NEW THINKING. NEW POSSIBILITIES. New Thinking. New Possibilities. Zo luidt de merkslogan van Hyundai. Een slogan die helemaal aansluit bij de filosofie van dit automerk, namelijk het bereikbaar maken van zuinige, gemakkelijk te rijden, kwalitatief uitstekende en betrouwbare auto s voor een breed publiek. Wel premium autorijden voor een niet-premiumprijs. Hyundai belooft auto s van onberispelijke kwaliteit met de service, betrouwbaarheid en garantie die u van een groot merk mag verwachten. Al deze modellen maken deel uit van een nieuwe genera tie Hyundai s die volgens hetzelfde succesvolle Hyundai-DNA zijn gebouwd. Dit Hyundai-DNA bestaat uit vier vaste pijlers die centraal staan bij de ontwikkeling van elk nieuw model: Kwaliteit Veiligheid Design Duurzaamheid Uw Hyundai-dealer: MBI MBI401202

Hyundai i20 Brochure per 1 juni 2012

Hyundai i20 Brochure per 1 juni 2012 Hyundai i20 Brochure per 1 juni 2012 Inspiratie voor al uw zintuigen De nieuwe Hyundai i20 is een auto die steeds weer alle zintuigen prikkelt. Het was het doel dat Hyundai stelde voor het ontwerp van

Nadere informatie

Hyundai i40 Brochure per 1 augustus 2011

Hyundai i40 Brochure per 1 augustus 2011 Hyundai i40 Brochure per 1 augustus 2011 In een woud aan keuzes... steekt de Hyundai i40 er met kop en schouders bovenuit. In het dichte woud van stationwagons is de Hyundai i40 een frisse verschijning.

Nadere informatie

Veel méér dan een compacte auto

Veel méér dan een compacte auto Hyundai i10 Veel méér dan een compacte auto Een auto uit het A-segment die zich qua formaat en uitrusting haast kan meten met een auto uit het B-segment. Dát is de nieuwe Hyundai i10. Neem bijvoorbeeld

Nadere informatie

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Exterieur Aantrekkelijk Om het unieke uiterlijk van uw Hyundai Veloster verder te personaliseren, ontwikkelde Hyundai diverse aantrekkelijke accessoires.

Nadere informatie

even voorstellen: de Hyundai i10

even voorstellen: de Hyundai i10 Hyundai i10 Brochure per 1 juli 2012 even voorstellen: de Hyundai i10 Compact en toch ongelooflijk ruim: de Hyundai i10 heeft alles wat je van een volwassen auto mag verwachten. Ideaal voor in de stad...

Nadere informatie

Hyundai 5 jaar Driedubbele Garantie

Hyundai 5 jaar Driedubbele Garantie Hyundai 5 jaar Driedubbele Garantie Brochure per 1 juni 2011 De beste kwaliteit, de beste garantie Hyundai behoort tot de vier grootste autofabrikanten ter wereld. Jaarlijks bouwt de fabrikant meer dan

Nadere informatie

Vol trots stellen we de Hyundai i30 Wagon aan u voor. Ontworpen en gebouwd met een kwaliteitsniveau dat zijn segment overstijgt.

Vol trots stellen we de Hyundai i30 Wagon aan u voor. Ontworpen en gebouwd met een kwaliteitsniveau dat zijn segment overstijgt. Hyundai i30 Wagon Brochure per 1 augustus 2012 Allesbehalve alledaags Vol trots stellen we de Hyundai i30 Wagon aan u voor. Ontworpen en gebouwd met een kwaliteitsniveau dat zijn segment overstijgt. Klaar

Nadere informatie

Hyundai i10 Brochure per 1 augustus 2011

Hyundai i10 Brochure per 1 augustus 2011 Hyundai i10 Brochure per 1 augustus 2011 Compact en toch ongelooflijk ruim: de Hyundai i10 heeft alles wat je van een volwassen auto mag verwachten. Ideaal voor in de stad en zeker ook daarbuiten, want

Nadere informatie

Hyundai Veloster Brochure per 1augustus 2011

Hyundai Veloster Brochure per 1augustus 2011 Hyundai Veloster Brochure per 1augustus 2011 Asymmetrische driedeurs coupé biedt gebruiksgemak, stijl en individualiteit Twee invloeden. Eén auto. Voor het eerst is er een auto die de stijl van een coupé

Nadere informatie

Wie bepaalt dat je van negen tot vijf moet werken? Of dat je moet stoppen op je 65ste? Begint succes op de universiteit, of in de garage?

Wie bepaalt dat je van negen tot vijf moet werken? Of dat je moet stoppen op je 65ste? Begint succes op de universiteit, of in de garage? Hyundai ix20 Wie bepaalt dat je van negen tot vijf moet werken? Of dat je moet stoppen op je 65ste? Begint succes op de universiteit, of in de garage? Wie zegt dat een familie auto niet stijlvol kan zijn?

Nadere informatie

Hyundai Ruitenservice. Vakkundige service bij ruitschade

Hyundai Ruitenservice. Vakkundige service bij ruitschade Hyundai Ruitenservice Vakkundige service bij ruitschade 2 3 Ook al rijdt u nog zo voorzichtig, een sterretje in de voorruit is zo gebeurd. En wanneer een sterretje uitscheurt tot een barst, kan dit uw

Nadere informatie

Hyundai ix35 Brochure per 1 november 2011

Hyundai ix35 Brochure per 1 november 2011 Hyundai ix35 Brochure per 1 november 2011 Verleidelijke vormen Als alles volgens plan verloopt, krijgt het leven een natuurlijk ritme. U komt instinctief precies daar waar u wilt zijn. Nieuwe mogelijkheden

Nadere informatie

Uw configuratie - Hyundai Tucson

Uw configuratie - Hyundai Tucson Uw configuratie - Hyundai Tucson Deze PDF is samengesteld op 07-01-2016 om 17:41 uur Hyundai Tucson i-motion Polar White 29.947,72 Uw keuze Model: Motor en uitvoering: Hyundai Tucson 1.6 GDI Totaal Netto

Nadere informatie

Hyundai i20 Brochure per 1 mei 2011

Hyundai i20 Brochure per 1 mei 2011 Hyundai i20 Brochure per 1 mei 2011 Aandacht gegarandeerd: de Hyundai i20 Onderweg naar morgen in een opvallende stijl Een uitblinker op alle fronten, dát is de Hyundai i20. Zoals u verwacht van een

Nadere informatie

Bijzondere momenten met de Santa Fe

Bijzondere momenten met de Santa Fe Hyundai Santa Fe Brochure per 1 september 2012 Laat u inspireren Geniet van het virtuoze concert van de natuur. Het spel van de wolken. Het fluiten van de wind en het geruis van de golven. Kijk naar een

Nadere informatie

VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI i40

VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI i40 Hyundai i40 Specificaties per 1 maart 2012 VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI i40 UITVOERINGEN i-drive i-motion i-vision i-catcher Exterieur Buitenspiegels meegespoten in carrosseriekleur Elektrisch

Nadere informatie

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Citroën Business Finance citroën Private Lease Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Met z n nieuwe neus en kortere motorkap heeft de Citroën C1 nog meer karakter. Maar

Nadere informatie

Hyundai Navigatie Onderhoud. Ook uw navigatiesysteem heeft onderhoud nodig

Hyundai Navigatie Onderhoud. Ook uw navigatiesysteem heeft onderhoud nodig Hyundai Navigatie Onderhoud Ook uw navigatiesysteem heeft onderhoud nodig 2 3 Waarom heeft het navigatiesysteem onderhoud nodig? Snelwegen worden verbreed en verlegd, een klaverblad wordt een fly-over

Nadere informatie

VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI i20

VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI i20 Hyundai i20 Specificaties per 1 november 2012 VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI i20 UITVOERINGEN i-drive i-motion i-vision i-catcher Exterieur Getint glas n n n n Ruitenwisser en -sproeier achter

Nadere informatie

Hyundai i30 Brochure per 1 maart 2012

Hyundai i30 Brochure per 1 maart 2012 Hyundai i30 Brochure per 1 maart 2012 STAALHARDE PERFECTIE Elk detail van de Hyundai i30 is ontwikkeld en gemaakt voor een lange levensduur. Dat begint met hoogwaardig staal, gesmeed in onze eigen milieu

Nadere informatie

WIE BEPAALT DAT JE VAN NEGEN TOT VIJF MOET WERKEN? OF DAT JE MOET STOPPEN OP JE 65 STE? BEGINT SUCCES OP DE UNIVERSITEIT, OF IN DE GARAGE?

WIE BEPAALT DAT JE VAN NEGEN TOT VIJF MOET WERKEN? OF DAT JE MOET STOPPEN OP JE 65 STE? BEGINT SUCCES OP DE UNIVERSITEIT, OF IN DE GARAGE? WIE BEPAALT DAT JE VAN NEGEN TOT VIJF MOET WERKEN? OF DAT JE MOET STOPPEN OP JE 65 STE? BEGINT SUCCES OP DE UNIVERSITEIT, OF IN DE GARAGE? WIE ZEGT DAT EEN FAMILIEAUTO NIET STIJLVOL KAN ZIJN? GRENZEN VERVAGEN,

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Fabia

De nieuwe ŠKODA Fabia De nieuwe ŠKODA Fabia Herkenbaar ŠKODA Wanneer we kijken naar de vormgeving van de nieuwe Fabia springen direct de scherpe lijnen die het design van de nieuwe Fabia kenmerken in het oog. Bovendien valt

Nadere informatie

i inspiratie even voorstellen: de Hyundai i10

i inspiratie even voorstellen: de Hyundai i10 Compact en toch ongelooflijk ruim: de Hyundai i10 heeft alles wat je van een volwassen auto mag verwachten. Ideaal voor in de stad en zeker ook daarbuiten, want de zuinige maar krachtige 4-cilindermotor

Nadere informatie

Hyundai i30 Brochure per 1 september 2011

Hyundai i30 Brochure per 1 september 2011 Hyundai i30 Brochure per 1 september 2011 Inspiratie komt in actie De Hyundai i30 is zo ontworpen dat hij past bij uw wensen van vandaag en ook volledig is voorbereid op die van morgen. Onmiskenbaar ruim,

Nadere informatie

Hyundai Bandenservice. Een betrouwbare bandgenoot

Hyundai Bandenservice. Een betrouwbare bandgenoot Hyundai Bandenservice Een betrouwbare bandgenoot Banden zijn een belangrijk onderdeel van uw Hyundai. Ze vormen het enige contact met de weg en leveren een grote bijdrage aan grip en comfort. Het is dus

Nadere informatie

DE NIEUWE PRIUS. De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf

DE NIEUWE PRIUS. De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf DE NIEUWE PRIUS De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf DE NIEUWE PRIUS DYNAMISCH, EIGENTIJDS, EFFICIENT De oorspronkelijke Prius was bij zijn introductie in 1997 een regelrechte sensatie. Met de

Nadere informatie

New Thinking. New Possibilities

New Thinking. New Possibilities Hyundai i10 New Thinking. New Possibilities Bij Hyundai willen wij uw verwachtingen altijd overtreffen. Beter zijn, beter worden. Dat zit nu eenmaal in ons DNA. We zijn constant op zoek naar antwoorden

Nadere informatie

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d De nieuwe Kia De ster van de show Puur rijplezier bent u er klaar voor? De nieuwe Kia pro_cee d laat uw hart sneller kloppen met zijn superscherpe design en zijn vernieuwende technologie. Ermee rijden

Nadere informatie

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE THE NEW DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE HYBRIDE De nieuwe Camry combineert de verfijnde elegantie van een topsedan met de voortreffelijke prestaties van een hybride aandrijflijn van de nieuwste generatie. Met

Nadere informatie

WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET

WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET Bent u een zakelijke rijder? Dan is het leasen van een Renault zéér interessant. Zowel zakelijk als privé! Elke Renault is zeer

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011!

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! www.kia.be DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje

Nadere informatie

De Full Hybrid Auris

De Full Hybrid Auris De Full Hybrid Auris Het beste van twee werelden De Full Hybrid Auris met Synergy Drive is de allereerste Full Hybrid in zijn klasse. Hybride rijden is kiezen voor een even unieke als hoogstaande rijervaring:

Nadere informatie

Hyundai i40 Sedan Prijslijst per 1 april 2015

Hyundai i40 Sedan Prijslijst per 1 april 2015 Hyundai i40 Sedan Prijslijst per 1 april 2015 Hyundai i40 Sedan - Prijslijst per 1 april 2015 Versnellingen Aandrijving Kentekengewicht (kg) Gecombineerd brandstof verbruik (l/100 km) Energielabel Netto

Nadere informatie

www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ LEASING

www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ LEASING www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ LEASING MOBIEL+ LEASING DE MEERWAARDE VAN MITSUBISHI Niet alle meerwaarde van het rijden in een Mitsubishi is direct zichtbaar. Daarom biedt Mitsubishi u Mobiel+.

Nadere informatie

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN DE NIEUWE KIA RIO Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje mee te kunnen maken. Deze hatchback lijkt er met

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

Geen volger, maar trendsetter

Geen volger, maar trendsetter Hyundai ix35 Geen volger, maar trendsetter Vloeiend. Dynamisch. Eenvoud in beweging. Autorijden zoals u het zich altijd voorstelde. Precies daar komen waar u wilt zijn. Dit is de Hyundai ix35. Een nieuwe

Nadere informatie

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN Hybrid DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN STYLE DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR DIEGENEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN SLIM RIJCOMFORT. DE

Nadere informatie

Proeflease voor de Mercedes-Benz Vito. Laat de Vito met een halfjaarcontract starten.

Proeflease voor de Mercedes-Benz Vito. Laat de Vito met een halfjaarcontract starten. Proeflease voor de Mercedes-Benz Vito. Laat de Vito met een halfjaarcontract starten. Wat is Proeflease? Proeflease is een unieke manier om kennis te maken met de nieuwe Vito én de Mercedes-Benz bestelwagenorganisatie.

Nadere informatie

Bijzondere momenten met de Santa Fe

Bijzondere momenten met de Santa Fe Hyundai Santa Fe Laat u inspireren Geniet van het virtuoze concert van de natuur. Het spel van de wolken. Het fluiten van de wind en het geruis van de golven. Kijk naar een perspectief dat een camera nooit

Nadere informatie

EEN NIEUW TIJDPERK VOOR DE COROLLA

EEN NIEUW TIJDPERK VOOR DE COROLLA NEW COROLLA 3 EEN NIEUW TIJDPERK VOOR DE COROLLA De legendarische Corolla is terug! De Corolla-modellen zijn wereldwijd geliefd. Sinds de introductie van deze iconische Toyota werden er wereldwijd al

Nadere informatie

CITROËN FINANCIAL SERVICES. Choices CITROËN ELKE TWEE, DRIE OF VIER JAAR EEN NIEUWE CITROËN

CITROËN FINANCIAL SERVICES. Choices CITROËN ELKE TWEE, DRIE OF VIER JAAR EEN NIEUWE CITROËN CITROËN Choices ELKE TWEE, DRIE OF VIER JAAR EEN NIEUWE CITROËN ALTIJD RIJDEN IN EEN NIEUWE CITROËN Wie van het nieuwste van het nieuwste houdt wil natuurlijk de nieuwste Citroën voor de deur. Met Citroën

Nadere informatie

Hyundai Prijslijst Personenauto s en accessoires per 1 januari 2013

Hyundai Prijslijst Personenauto s en accessoires per 1 januari 2013 Hyundai Prijslijst Personenauto s en accessoires per 1 januari 2013 De kracht van kwaliteit U staat op het punt te kiezen voor het merk Hyundai, één van de grootste en succesvolste autofabrikanten ter

Nadere informatie

Hyundai Autoverzekering. Compleet verzekerd en onbezorgd op weg

Hyundai Autoverzekering. Compleet verzekerd en onbezorgd op weg Hyundai Autoverzekering Compleet verzekerd en onbezorgd op weg Wat er ook gebeurt, u en uw gezin zijn altijd goed verzekerd 2 3 De zekerheden van Hyundai Autoverzekering Vijf jaar nieuwwaardedekking bij

Nadere informatie

De Kia. onze nieuwste ride

De Kia. onze nieuwste ride De Kia onze nieuwste ride Het beste van twee werelden. Kia heeft een primeur: de eerste hybride crossover. De Kia Niro is een ride die - door de rijbeleving en het uiterlijk - meer doet denken aan een

Nadere informatie

14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart

14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart Persinformatie 14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart De volledig nieuwe Toyota Auris is sterker dan ooit een

Nadere informatie

Hyundai ix35 Brochure per 1 augustus 2012

Hyundai ix35 Brochure per 1 augustus 2012 Hyundai ix35 Brochure per 1 augustus 2012 Verleidelijke vormen Als alles volgens plan verloopt, krijgt het leven een natuurlijk ritme. U komt instinctief precies daar waar u wilt zijn. Nieuwe mogelijkheden

Nadere informatie

Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit.

Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit. Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit. Een Volvo 940 Malmö staat borg voor kwaliteit die samen met zijn gedistingeerde uitstraling, een eigen identiteit weerspiegelt in een wereld waarin auto's steeds

Nadere informatie

I AM MORE THAN ONE THING.

I AM MORE THAN ONE THING. De nieuwe T-Cross. I AM MORE THAN ONE THING. Bestelbaar vanaf 22.620 ALLE REDEN VOOR EEN VOLKSWAGEN T-CROSS. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 De T-Cross heeft het kenmerkende design en de hoge zit van een echte Volkswagen

Nadere informatie

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE 2 INLEIDING & DESIGN Als allereerste compacte SUV is de Toyota RAV4 al meer dan 20 jaar een ware avonturier. In de nieuwe, elegant vormgegeven RAV4 beschikt u over Toyota's

Nadere informatie

Hyundai Business Editions

Hyundai Business Editions Hyundai Business Editions Prijslijst per 1 maart 2012 Hyundai FINANCIAL SERVICES Hyundai Lease: uw partner in business Kwaliteit en betrouwbaarheid. Een breed modellengamma. Gunstige prijzen en uitstekende

Nadere informatie

2.000 EXTRA INRUILWAARDE OP ALLES WAT ROLT EN RIJDT. BEREKEN UW AUTOTELEX INRUILWAARDE OP OPEL.NL

2.000 EXTRA INRUILWAARDE OP ALLES WAT ROLT EN RIJDT. BEREKEN UW AUTOTELEX INRUILWAARDE OP OPEL.NL 2.000 EXTRA INRUILWAARDE OP ALLES WAT ROLT EN RIJDT. BEREKEN UW AUTOTELEX INRUILWAARDE OP OPEL.NL DÉ INRUILSENSATIE VAN EUROPA! Hij is er weer! The Big Event van Opel, met weer heel veel voordeel. Zoals

Nadere informatie

Hyundai i30 Wagon Prijslijst per 1 augustus 2015

Hyundai i30 Wagon Prijslijst per 1 augustus 2015 Hyundai i30 Wagon Prijslijst per 1 augustus 2015 Hyundai i30 Wagon - Prijslijst per 1 augustus 2015 Versnellingen Aandrijving Kentekengewicht (kg) Gecombineerd brandstof verbruik (l/100 km) Energielabel

Nadere informatie

Hyundai Prijslijst Personenauto s en accessoires per 1 augustus 2011

Hyundai Prijslijst Personenauto s en accessoires per 1 augustus 2011 Hyundai Prijslijst Personenauto s en accessoires per 1 augustus 2011 De kracht van kwaliteit U staat op het punt te kiezen voor het merk Hyundai, één van de grootste en succesvolste autofabrikanten ter

Nadere informatie

privé lease & finance

privé lease & finance privé lease & finance BENT U EEN PARTICULIERE KLANT OF EEN ZAKELIJKE KLANT? PARTICULIERE KLANT ZAKELIJKE KLANT Wilt u de totale autokosten financieren of alleen de aanschaf? Alle informatie kunt u terugvinden

Nadere informatie

INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI

INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI PROACE TAXI 2 INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI Betrouwbaar, wendbaar en écht zuinig. Met de 9-persoons PROACE SHUTTLE biedt Toyota twee complete taxibussen. Een wendbare PROACE SHUTTLE Medium en een ruime

Nadere informatie

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop!

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! pagina 04-05 pagina 06-09 pagina 10-15 - 1.8 Hybride aandrijving met CVT-automaat - 1.8 Hybride aandrijving - Gecombineerd met CVT-automaat - vermogen Gecombineerd

Nadere informatie

EEN NIEUW TIJDPERK VOOR DE COROLLA

EEN NIEUW TIJDPERK VOOR DE COROLLA NEW COROLLA 3 EEN NIEUW TIJDPERK VOOR DE COROLLA De legendarische Corolla is terug! De Corolla-modellen zijn wereldwijd geliefd. Sinds de introductie van deze iconische Toyota werden er wereldwijd al

Nadere informatie

Toyota Financial Services Onbezorgd rijplezier. Zakelijk

Toyota Financial Services Onbezorgd rijplezier. Zakelijk Toyota Financial Services Onbezorgd rijplezier Zakelijk 01. Toyota Financial Services 02. Verstandig geleased 04. Financial Lease 05. Netto Operational Lease 06. Full Operational Lease 08. Optionele componenten

Nadere informatie

LEAF de nieuwe auto. Uitrusting NISSAN LEAF. recycling. de nieuwe veiligheid

LEAF de nieuwe auto. Uitrusting NISSAN LEAF. recycling. de nieuwe veiligheid recycling Nissan LEAF houdt van onze planeet. Daarom worden in de LEAF veel gerecyclede materialen gebruikt. Meer dan in alle andere auto s uit deze klasse. De LEAF is voor meer dan 95% recyclebaar. het

Nadere informatie

Prijslijst. per 1 januari 2012. M{zd{3 - M{zd{5 - M{zd{6 - M{zd{ cx-7. M{zd{ business

Prijslijst. per 1 januari 2012. M{zd{3 - M{zd{5 - M{zd{6 - M{zd{ cx-7. M{zd{ business M{zd{ business M{zd{3 - M{zd{5 - M{zd{6 - M{zd{ cx-7 Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{3 business Mazda3 Hatchback adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel 1.6 77 kw/105 pk Business 20.990

Nadere informatie

Suzuki Financial Services. Financiële flexibiliteit, full service Operational Lease of goed en betrouwbaar verzekerd

Suzuki Financial Services. Financiële flexibiliteit, full service Operational Lease of goed en betrouwbaar verzekerd Suzuki Financial Services Financiële flexibiliteit, full service Operational of goed en betrouwbaar verzekerd Welke financiering past bij u? Betreft de aankoop van uw Suzuki motor een zakelijke aankoop?

Nadere informatie

Inspectierapport 3-ZDZ-33

Inspectierapport 3-ZDZ-33 Geïnspecteerd Door: Nick Galama Merk: Model: Volvo V40 Tellerstand (km): 218682 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.0 D4 Summum Business 3ZDZ33 Meldcode: 0104 Chassisnummer: Autotype: YV1MVA851F2220104

Nadere informatie

Alle prijzen in deze brochure zijn excl. eventuele verzendkosten Alle prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen zonder aankondiging vooraf gewijzigd

Alle prijzen in deze brochure zijn excl. eventuele verzendkosten Alle prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen zonder aankondiging vooraf gewijzigd Alle prijzen in deze brochure zijn excl. eventuele verzendkosten Alle prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen zonder aankondiging vooraf gewijzigd worden De algemene voorwaarden van Segway Nederland zijn

Nadere informatie

Hyundai ix20. VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI ix20

Hyundai ix20. VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI ix20 Specificaties per 1 januari 2011 VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI ix20 UITVOERINGEN i-drive i-motion i-vision i-catcher Exterieur Stalen 15-inch velgen met 195/65 R15-banden n n - - Lichtmetalen

Nadere informatie

Mercedes-Benz C-Klasse 180 K BLUEEFFICIENCY BUSINESS EDITION ELEGANCE - Klimaat airco - Nav - pts - Klimaat airco - Nav - pts

Mercedes-Benz C-Klasse 180 K BLUEEFFICIENCY BUSINESS EDITION ELEGANCE - Klimaat airco - Nav - pts - Klimaat airco - Nav - pts Mercedes-Benz C-Klasse 180 K BLUEEFFICIENCY BUSINESS EDITION ELEGANCE - Klimaat airco - Nav - pts - Klimaat airco - Nav - pts Prijs: Verkocht Cataloguswaarde: 37246 Kilometerstand: 80.500 NAP label: Ja

Nadere informatie

Peugeot Private Lease. Zorgeloos privé rijden in uw Peugeot 107, 208 of 2008

Peugeot Private Lease. Zorgeloos privé rijden in uw Peugeot 107, 208 of 2008 Peugeot Private Lease Zorgeloos privé rijden in uw Peugeot 107, 208 of 2008 volop keuze met Peugeot Private Lease De 107 biedt een pasklaar antwoord op de steeds grotere vraag naar zelfstandigheid, onafhankelijkheid

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport 66.550 U BESPAART: 9.738 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Hyundai i40 Wagon Prijslijst per 1 april 2015

Hyundai i40 Wagon Prijslijst per 1 april 2015 Hyundai i40 Wagon Prijslijst per 1 april 2015 Hyundai i40 Wagon - Prijslijst per 1 april 2015 Versnellingen Aandrijving Kentekengewicht (kg) Gecombineerd brandstof verbruik (l/100 km) Energielabel Netto

Nadere informatie

Kia Carens. Speciale aanbieding. Luxe

Kia Carens. Speciale aanbieding. Luxe Kia Carens Speciale aanbieding Autotest Een opvallende uitspraak van de ontwikkelaar van de nieuwe Kia Carens: "Wie op het uiterlijk van de meeste MPV's af gaat, denkt dat getrouwde mensen tegelijk met

Nadere informatie

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro 2011 2012 incl. BTW excl. BTW 1.8 85 kw/115 pk Business 26.490 26.003

Nadere informatie

www.deburgh.com www.deburgh.com Post NL Aanbieding Fiat Ducato -1-

www.deburgh.com www.deburgh.com Post NL Aanbieding Fiat Ducato -1- Post NL Aanbieding Fiat Ducato Contactpersoon: Marc Meeuwissen Telefoon: 040-8447441 Mobiel: 06-53597852 Email: m.meeuwissen@deburgh.com Website: -1- Eindhoven, 16 april 2012 Geachte Post NL-subcontractor,

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

TONE UITVOERING. DYNAMIEK OP EEN ZELDZAAM NIVEAU.

TONE UITVOERING. DYNAMIEK OP EEN ZELDZAAM NIVEAU. Het opvallende silhouet van de Volvo 480 onthult zonder omwegen zijn sportieve karakter. De Volvo designers en ingenieurs hadden echter méér voor ogen: een auto voor mensen, voor wie opwindend rijplezier

Nadere informatie

Suzuki Financial Services. Financiële flexibiliteit, full service Operational Lease of goed en betrouwbaar verzekerd

Suzuki Financial Services. Financiële flexibiliteit, full service Operational Lease of goed en betrouwbaar verzekerd Suzuki Financial Services Financiële flexibiliteit, full service Operational Lease of goed en betrouwbaar verzekerd Heeft u voor uw nieuwe Suzuki motor financiële flexibiliteit nodig? Kies dan voor Suzuki

Nadere informatie

De nieuwe Toledo 2 KLIK, SCAN EN KIJK HOE AFBEELDINGEN TOT LEVEN KOEMEN 3 DUBBEL KLIK VOOR VOLLEDIG SCHERM 1 ZOEK EN DOWNLOAD DE SEAT EXPERIENCE APP

De nieuwe Toledo 2 KLIK, SCAN EN KIJK HOE AFBEELDINGEN TOT LEVEN KOEMEN 3 DUBBEL KLIK VOOR VOLLEDIG SCHERM 1 ZOEK EN DOWNLOAD DE SEAT EXPERIENCE APP TOLEDO Bij het ontwerpen van de nieuwe SEAT Toledo hielden we een aantal strikte stelregels in gedachten. Verandering betekent verbetering en is nooit een doel op zich. Innoveer, maar vergeet nooit het

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport 52.695 U BESPAART: 7.410 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

De Leasewissel Autobrochure

De Leasewissel Autobrochure De Leasewissel Autobrochure Wilt u een proefrit of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via telefoonnummer 010 351 0025 of stuur een e-mail naar: info@lefiko.nl. LEFIKO automotive

Nadere informatie

Ford Focus Wagon 1.6 TDCi Titanium

Ford Focus Wagon 1.6 TDCi Titanium Bjorn Blokzijl 9 augustus 2011 Focus op de ruimte Voor zowel de zakelijke als de particuliere markt is een stationwagon met een diesel in een lage bijtellingscategorie een absolute must voor een model

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Volkswagen Golf Variant 1.4 TSI Sportline Busines

Volkswagen Golf Variant 1.4 TSI Sportline Busines Jarno van Maanen 15 juli 2008 Eindelijk Terwijl de vijfde generatie van de Golf al vier jaar op de markt was, kwam Volkswagen vorig jaar met de Golf Variant. Beter laat dan niet, zullen we maar zeggen.

Nadere informatie

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst M{zd{5 per 1 maart 2014 Prijslijst accessoires Een optie voor iedere M{zd{ rijder: accessoires Niets is zo persoonlijk als een auto. Het design, de wegligging, het verbruik, de uitstraling en het imago

Nadere informatie

STIJL EN ER IS ER IS DESIGN

STIJL EN ER IS ER IS DESIGN NEW ER IS DESIGN STIJL EN ER IS DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR MENSEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT EEN ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN UITMUNTEND RIJCOMFORT. DE RAV4

Nadere informatie

Lease of financiering

Lease of financiering CITROËN Lease of financiering MOEITE MET KIEZEN? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG! BETAAL PRECIES ZOALS U WILT Bij Citroën Financial Services heeft u ruime keuze uit lease- en financieringsmogelijkheden. Voor

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW w-1.jpg Uitrusting Abs (anti blokkeer systeem) Achterbank neerklapbaar in delen Achteruitrijcamera Airbag bestuurder Airbag passagier Airbags

Nadere informatie

IN EEN OOGOPSLAG. Panoramadak. Parkeerhulp achter

IN EEN OOGOPSLAG. Panoramadak. Parkeerhulp achter Panoramadak Dankzij het brede glazen dak zijn het zicht en de lichtinval in het interieur ongekend. 78 Te openen achterruit (SW) Dankzij deze voorziening hebt u eenvoudig toegang tot de bagageruimte zonder

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

ALL-IN-ONDERHOUD SERVICE

ALL-IN-ONDERHOUD SERVICE ALL-IN-ONDERHOUD SERVICE MAZDA TOTAL CARE ANDERS DOOR JEZELF TE ZIJN WWW.MAZDA.NL MAZDA VERZORGT NIET ALLEEN HET COMPLETE ONDERHOUD VAN MIJN AUTO, MAAR VERVANGT ZO NODIG OOK DE SLIJTAGEGEVOELIGE ONDERDELEN.

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. Per 14 maart 2017 TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,212 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1,976 / 1,825

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

open your mind. Financiële ruimte voor ondernemen. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk.

open your mind. Financiële ruimte voor ondernemen. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk. open your mind. Financiële ruimte voor ondernemen. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk. >> mijnsmart.nl Customize jouw smart en bestel m online. Of je nu voor een auto of een ebike kiest jouw nieuwe

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Yaris Yaris Yaris Bi-Tone Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Benzine 1.0 VVT-i Handgeschakeld 14.745,00 15.995,00 15.545,00 16.795,00

Nadere informatie

CITROËN FINANCIAL SERVICES. C ontrol CITROËN SLIMME FINANCIERING VAN UW GEBRUIKTE AUTO GEEN RISICO OP RESTWAARDEVERLIES

CITROËN FINANCIAL SERVICES. C ontrol CITROËN SLIMME FINANCIERING VAN UW GEBRUIKTE AUTO GEEN RISICO OP RESTWAARDEVERLIES CITROËN C ontrol SLIMME FINANCIERING VAN UW GEBRUIKTE AUTO GEEN RISICO OP RESTWAARDEVERLIES ALTIJD DE TOUWTJES IN HANDEN MET CITROËN C ontrol Iets in eigen hand hebben geeft zekerheid. U bepaalt zelf wat

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST Technische specificaties OPEL ASTRA. Per 51 januari maart 2014 2017 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise MAzda cx-5 Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise LUXUEUZE SUV MET EEN HOOGSTAAND INTERIEURDESIGN Onze designers en ingenieurs hebben hun krachten gebundeld om een interieur te ontwikkelen dat perfect

Nadere informatie

DE NIEUWE TOYOTA AVENSIS

DE NIEUWE TOYOTA AVENSIS DE NIEUWE TOYOTA AVENSIS v.a. 20% B 2 DE NIEUWE AVENSIS Standaard de beste Van baanbrekende veiligheidsvoorzieningen en een breed gamma van zuinige motoren tot een doordacht interieur met de rijkste uitrusting

Nadere informatie

PEUGEOT PRIVATE LEASE ZORGELOOS PRIVÉ RIJDEN IN UW PEUGEOT 108, 208, 2008 OF DE NIEUWE 308

PEUGEOT PRIVATE LEASE ZORGELOOS PRIVÉ RIJDEN IN UW PEUGEOT 108, 208, 2008 OF DE NIEUWE 308 PEUGEOT PRIVATE LEASE ZORGELOOS PRIVÉ RIJDEN IN UW PEUGEOT 108, 208, 2008 OF DE NIEUWE 308 VOLOP KEUZE MET PEUGEOT PRIVATE LEASE De 108 biedt een pasklaar antwoord op de steeds grotere vraag naar zelfstandigheid,

Nadere informatie

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT.

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. DE NIEUWE VOLVO V60 DE NIEUWE VOLVO V60. VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. Al meer dan 60 jaar lang streeft Volvo Cars er naar om breaks te ontwikkelen die het leven verrijken. Diezelfde visie was ook de drijfveer

Nadere informatie

PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN!

PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN! PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN! PEUGEOT LEASE HELPT U MET HET MAKEN VAN DE JUISTE KEUZE UIT HET GAMMA VAN PEUGEOT PRIVATE LEASE KUNT U EEN AUTO KIEZEN DIE BIJ U PAST. WE BIEDEN PRIVATE

Nadere informatie