Klik op het logo of lees hieronder verder voor het aanbod van onze partners.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Klik op het logo of lees hieronder verder voor het aanbod van onze partners."

Transcriptie

1 Talisman Benefits faciliteert in het verkrijgen van collectief voordeel in voorzieningen welke interessant kunnen zijn voor de aan Talisman verbonden specialisten. Dit doen wij samen met een aantal partners die hun sporen hebben verdiend in hun vakgebied en met ons het geloof hebben dat flexibele specialisten, ZZP-ers en freelancers, onmisbaar zijn in onze wereld van werk. Talisman wil deze flexibele schil van specialisten dezelfde mogelijkheden bieden als medewerkers in vaste dienst die bij hun bedrijf voordelen genieten op verzekeringen, lease auto s, opleidingen en vele andere voordelen. Talisman probeert partners te selecteren welke interessante en toegevoegde waarde bieden voor ZZP-ers en freelancers op alle mogelijke manieren. Talisman zal partners blijven zoeken die, in onze opinie, toegevoegde waarde bieden. Deze bedrijven werken nu al met ons samen om de ZZP-ers en freelancers voordeel te bieden. Klik op het logo om het aanbod te zien of scrol naar de gewenste partner.

2 Klik op het logo of lees hieronder verder voor het aanbod van onze partners. en AON en Talisman denken mee met de zelfstandig professional, ook op het gebied van verzekeringen! Speciaal voor deze doelgroep hebben wij een interessant aanbod. Aansprakelijkheid Ondernemers worden steeds vaker aansprakelijk gesteld voor schade die veroorzaakt wordt tijdens de werkzaamheden. Hierbij kunnen bedragen gemoeid zijn die voor zelfstandigen niet te dragen zijn. Waarborg daarom de continuïteit van je (zelfstandige) onderneming door dit risico te verzekeren. Ga naar voor meer informatie. Dankzij Talisman ontvang je 10% korting op je zakelijke verzekeringen. Gebruik daarvoor promotiecode "TALISMAN". Privéverzekeringen Daarnaast biedt Aon ook privéverzekeringen aan met scherpe premies en ruime dekkingen. Dankzij Talisman ontvang je 50 euro CASHBACK op elke nieuwe autoverzekering. Ga naar en gebruik de promotiecode "TALISMAN". Voordelen op een rij: Verzekeringen speciaal ontwikkeld voor de zelfstandige ondernemer Scherpe premies en ruime dekkingen Ruime ervaring en kennis op gebied van zakelijke- en privéverzekeringen Gemak van één aanspreekpunt Adequate en snelle dienstverlening

3 Alsberg Accountants & Adviseurs B.V. is opgericht in december 2009 door Claudia Brant, Stefan Meijvogel en Paul Rijnbeek. Alsberg is gevestigd in Hoofdorp (Hoofdweg 679, 2131 BC) en werken samen met Vink & Partners. Hierdoor zijn wij in staat om u dienstverlening op maat aan te bieden, zowel aan grotere (internationale) ondernemingen als aan ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf. Centraal hierbij staat een actieve persoonlijke betrokkenheid van ons bij uw bedrijf waarbij u één vast en deskundig aanspreekpunt heeft voor al uw zaken. Wij zijn resultaatgericht, betrokken, flexibel, praktisch en integer. Verder zijn de communicatielijnen binnen Alsberg kort en is ons kantoor efficiënt georganiseerd en geautomatiseerd. Onze medewerkers volgen de ontwikkelingen in de markt en de wet- en regelgeving op de voet, waardoor kennis en deskundigheid altijd up-to-date zijn. Als deskundigen en als uw gesprekspartner op bedrijfseconomisch- en financieel gebied is het onze taak om onze cliënten actief en vakkundig van advies te dienen. In overleg met u als cliënt wordt met zorg de dienstverlening op maat gesneden en regelmatig geëvalueerd. Wij geven concrete raad, die is toegespitst op uw specifieke situatie, in plaats van standaard oplossingen. Wij bieden aan om voor u een accountantsverklaring te verstrekken inzake uw opgave over in het tijdvak/kwartaal gevoerde loonadministratie en/of administratie omzetbelasting. Tevens controleren wij of deze administraties voldoen aan de wettelijke bepalingen. De kosten voor onze dienstverlening bedragen: Wanneer u op dit moment werkzaam bent via Talisman: 175,- (ex. BTW) voor omzetbelasting of loonbelasting per verklaring per aangiftetijdvak. Een tarief van 300,- (ex. BTW) bij een combinatie van loon- en omzetbelasting per verklaring per aangiftetijdvak. Wanneer u op dit moment niet werkzaam bent via Talisman: 200,- (ex. BTW) voor omzetbelasting of loonbelasting per verklaring per aangiftetijdvak. Een tarief van 350,- (ex. BTW) bij een combinatie van loon- en omzetbelasting per verklaring per aangiftetijdvak. Daarnaast ontvangt u kosteloos van ons periodiek diverse fiscale tips en adviezen per e- mail, die u in staat zullen stellen om altijd op de hoogte te blijven van de fiscale ontwikkelingen en mogelijkheden. Wij zouden u desgevraagd graag meer toelichting verstrekken over onze dienstverlening. Neem daarom gerust contact met ons op. U kunt zich daartoe of voor het aangaan van de opdracht wenden tot Paul Rijnbeek. Paul is bereikbaar op telefoon + 31(0) of per via paul@alsberg.eu.

4 Profiteer van fikse kortingen! Dankzij Talisman Benefits heeft u bij ons een streepje voor. Via Talisman Benefits ontvangt u namelijk flinke kortingen op een uitgebreid pakket van verzekeringen en financiële diensten van Centraal Beheer Achmea. Wat dacht u bijvoorbeeld van 0,2% korting op de hypotheekrente. Of een korting van tientallen procenten op de Autoverzekering? Al met al kan het collectiviteitsvoordeel u tot vele honderden euro s per jaar besparen. Bovendien kunt u ook gebruik maken van de speciale aanbiedingen: aantrekkelijke aanbiedingen op het gebied van reizen, gezondheid en mobiliteit. Met extra voordeel! Waarom juist Centraal Beheer Achmea? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verzekeren van medewerkers van bedrijven en instellingen. U hebt rechtstreeks contact met Centraal Beheer Achmea, zodat uw zaken snel en vakkundig geregeld worden. Collectiviteitsvoordeel Door deze rechtstreekse werkwijze zijn de premies bij Centraal Beheer Achmea laag en door de gemaakte afspraken komt daar nog eens collectiviteitskorting bovenop. Verder zijn de voorwaarden uitstekend. U betaalt geen poliskosten en bij schade kunt u natuurlijk rekenen op een snelle service. Waarborg privacy Over uw privacy hoeft u zich geen zorgen te maken. Talisman Benefits heeft geen inzage in de zaken die u bij Centraal Beheer Achmea regelt; daar blijft zij verder helemaal buiten. Natuurlijk komt u ook in aanmerking voor collectiviteitskorting als u al klant bent bij Centraal Beheer Achmea. Even Apeldoorn bellen en melden dat u werkzaam bent bij Talisman Benefits met werkgevernummer is voldoende. De collectiviteitskorting gaat dan in op de eerstvolgende prolongatiedatum. Hypotheken vormen hier een uitzondering op. De collectiviteitskorting die hiervoor geldt, gaat in na het verstrijken van de door u gekozen rente-vast-periode. Lees verder.

5 Uw voordelen in het kort extra collectiviteitskorting (ook voor parttimers en partners) aantrekkelijke aanbiedingen op het gebied van reizen en dagjes uitalles onder één dak: handig en overzichtelijk waarborg privacy geen administratie-, polis- en prolongatiekosten polis eerst 14 dagen op zicht: 100% tevredenheidsgarantie gratis handige Opzegservice snelle en goede Schadeservice bij verzekerde schade 24 uur per dag bereikbaar in noodgevallen 24 uur per dag snel en eenvoudig informatie over de korting die voor ú geldt en over de aantrekkelijke aanbiedingen Meer weten? Voor meer informatie of voor uw gratis en vrijblijvende offerte kunt u Even Apeldoorn bellen of u gaat naar Onze deskundige medewerkers zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van tot uur en op zaterdag van tot uur. Zij zijn u graag van dienst. (Hyperlink logo: )

6 Hulp bij Belasting: Wij maken het u wel makkelijker! (en misschien ook wel leuker) Alhoewel de overheid een beleid nastreeft om de regelgeving met betrekking tot belastingen te vereenvoudigen is de algemene beleving dat de fiscaliteit in complexheid toeneemt. Het invullen van de verlangde fiscale balans is voor vele ZZP ers een ware helletocht. Het bijhouden van de administratie lukt meestal wel, zeker als een administratie op kasbasis volstaat, maar bij het omzetten naar het verplichte fiscale model komt men in problemen. Beginnende ZZP"ers ondervinden deze problemen in versterkte mate omdat zij bij de opstart hele andere zaken dan de fiscaliteit aan hun hoofd hebben. Echter zeker ook voor hen geldt dat Nederland een fiscaal gunstig regime heeft indien men de weg weet! Helaas is het waar dat vele ZZP ers geld laten liggen omdat zij niet bekend genoeg zijn met de specifieke aftrekposten en fiscale voordeelregels. Hulp bij Belasting kan deze problemen tegen een relatief laag tarief oplossen. Hulp bij Belasting is gespecialiseerd in het verstrekken van belastingadvies aan ZZP ers, ondernemers en particulieren. Het unieke van onze dienstverlening is dat wij voor een vast tarief de gehele zorg over uw belasting wegnemen. Voor slechts 275 per jaar bieden wij een all-in pakket bevattende: * winstaangifte Inkomstenbelasting * voorlopige winstaangifte Inkomstenbelasting * aangiften BTW * aanvragen zorgtoeslag, huurtoeslag, kinderopvangtoeslag en kind gebonden budget * schrijven bezwaarschriften over ingediende aangiften en aanvragen. Tegen slecht een geringe toeslag verzorgen wij ook de fiscale zaken voor uw fiscale partner. Voor verdere informatie en aanmelden verwijzen wij graag naar onze website.

7 Jansen & van Noort Vermogensbeheer(JNVB) is de grootste onafhankelijke vermogensbeheerder in Zoetermeer, die klantgericht te werk gaat en maatwerk oplossingen aanbiedt voor het beheer en de advisering van vermogens van particulieren, rechtspersonen en stichtingen. De aandacht voor de individuele cliënt wordt steeds kleiner. Banken en instellingen worden groter en onpersoonlijker. Steeds vaker worden persoonlijke wensen beantwoord met standaardoplossingen. Bij Jansen & van Noort staat de aandacht voor individuele oplossingen voorop. Als gespecialiseerde en professionele effectendienstverlener richten wij ons op objectieve advisering, gericht op het realiseren van de persoonlijke doelstellingen van de cliënt. Jansen & van Noort Vermogensbeheer B.V. is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten te Amsterdam en beschikt over een vergunning Tevens staat Jansen & van Noort onder toezicht van De Nederlandsche Bank N.V. Als effecteninstelling is JNVB deelnemer van DSI (Dutch Securities Institute) te Amsterdam. Hiermee onderschrijft zij de doelstellingen van DSI. De medewerkers van JNVB zijn DSI-geregistreerd. Op basis van een getekende tripartiete overeenkomst en beheerovereenkomst, waarin de wederzijdse rechten en plichten duidelijk zijn omschreven, wordt JNVB gemachtigd direct aan- en verkopen uit te voeren via de rekening van de cliënt. Voor de cliënt zijn op deze transacties, met Binck Bank, de laagst mogelijke tarieven afgesproken. Wij bieden u altijd: * persoonlijk contact met uw adviseur; * kennis van uw beleggingsdoelen; * ervaren, deskundige en gekwalificeerde adviseurs; * volledige transparantie in de activiteiten * onafhankelijke adviezen; * proactieve aandacht voor uw portefeuille; * versterking door koppeling met financiële planning; * een realistische en doelgerichte benadering; * regelmatige rapportage en evaluaties; * kwaliteitsgarantie door lidmaatschap DSI en vergunning AFM. Voor meer informatie kunt u de site bekijken. Voor vragen kunt u contact opnemen met Norbert Jansen. Hij is bereikbaar op telefoon

8 Collectieve Talisman afspraken voor Autoleasing Talisman Benefits heeft voor al haar leden bijzondere afspraken gemaakt met WagenPlan van Centraal Beheer Achmea over autoleasing. Wat is het Talisman Benefits WagenPlan? Voor de leden van Talisman Benefits biedt Centraal Beheer Achmea het aantrekkelijke Talisman Benefits WagenPlan, waarin de volgende kostencomponenten zijn opgenomen: * rente en afschrijving; * reparatie, onderhoud en banden; * wa/casco verzekering * inzittenden verzekering (POI); * vervangend vervoer; * brandstofpas en brandstof; * houderschapsbelasting; * 24 uurs hulpdienst. Het Talisman Benefits WagenPlan is gebaseerd op Operational Lease. Met deze leasevorm wordt WagenPlan eigenaar van de auto en geniet u het gebruik ervan gedurende een vooraf vastgestelde periode en kilometrage tegen een gereduceerd vast maandtarief. Met WagenPlan Zeker Onderweg De continuïteit van uw onderneming gaat voor alles. Met WagenPlan kunt u uw autokosten eenvoudig budgetteren zonder verrassingen achteraf. Onverwachte kosten zoals reparaties, schades of renteverhogingen zal WagenPlan voor haar rekening nemen. Tevens zorgen we voor een vlekkeloze afhandeling. Eenvoudiger en zekerder kan het niet. Welke voordelen biedt het u? Naast de aantrekkelijke Talisman Benefits collectieve prijsafspraken biedt Centraal Beheer Achmea u nog meer. Met WagenPlan heeft u één betrouwbare partij die alles rondom uw auto verzorgt. De WagenPlan specialisten nemen deze rompslomp graag van u over. Zodat u zich op uw kernactiviteiten kunt richten. Uw voordelen zijn: * aantrekkelijke collectieve leasetarieven * één aanspreekpunt; * kapitaal beschikbaar voor kernactiviteit. * beheersing van de cashflow. * afdekking van het economisch risico. * geen administratieve rompslomp. * mobiliteitsgarantie. * kostenbesparing door specialisatie.

9 Heeft u nog vragen? Voor een persoonlijk advies kunt u altijd Even Apeldoorn bellen Offerte aanvragen? Stuur dan een mail naar info@wagenplan.nl Benodigde gegevens: Bedrijfsnaam Adres Woonplaats Telefoon Telefax Naam contactpersoon m/v adres Aantal schadevrij jaren bij uw huidige verzekeraar

10 Exclusief: Knab via Talisman Benefits Zou u ook wel eens willen weten wat alle aanpassingen in het pensioenstelsel voor u betekenen? Wat de invloed is van een jaartje sabbatical voor uw financiële situatie? De invloed van vermindering van de hypotheekaftrek of de aankoop van uw droomhuis? Dat kan, door u aan te sluiten bij Knab. Knab is een nieuw initiatief in het Nederlandse bankenlandschap waar u zelf online, naast het gewone bankieren, uw eigen financiële plan kunt maken. Bij Knab staat uw financiële positie centraal en niet de bankproducten. Hoe werkt Knab? U start bij Knab met het creëren van uw financieel dashboard. Zo krijgt u inzicht en overzicht in uw vermogen, bezittingen, schulden, inkomsten en uitgaven, nu en later. Daarna kunt u een kijkje vooruit nemen en verschillende toekomstscenario s verkennen. Wat zijn bijvoorbeeld de financiële gevolgen als u besluit om minder te gaan werken? Kunt u eerder stoppen met werken? Of wat gebeurt er als u arbeidsongeschikt raakt? U komt er eenvoudig zelf achter. Signaleert u knelpunten of heeft u daarna vragen, dan kunt u (tegen betaling) samen met uw financieel adviseur kijken welke oplossingen er zijn om toch uw doelen en dromen te realiseren. Met FPN Groep als onafhankelijke externe partner kunt u dan samen invulling geven aan uw financieel plan. Wat doet Knab nog meer? Knab helpt u om op tijd in actie te komen. Op basis van uw persoonlijke situatie wordt u getipt over potentieel financieel voordeel. Zo ontvangt u een alert als u voordelig fiscaal kunt schenken of sparen voor uw pensioen. Als wij denken dat u een veel te dure levens- of arbeidsongeschiktheidsverzekering heeft. Of als u kunt onderhandelen met uw bank om een zo laag mogelijke hypotheekrente te krijgen. Lees verder

11 Door op het juiste moment financieel actief te zijn, kunt u veel financieel voordeel behalen. Hoe weet u wanneer het juiste moment is, en wat u het beste kunt doen? Eenvoudig: u ontvangt een alert van Knab. Onze aanbieding Heeft u interesse in Knab en wilt u veel geld besparen door zelf met uw financiën aan de slag te gaan? Word dan klant bij Knab en maak tot 2014 zonder maandelijkse fee gebruik van de services en producten van Knab. Kijk voor meer informatie op knab.nl en meld u hier aan om gebruik te maken van de Talisman aanbieding. Deze kennismaking met Knab wordt u aangeboden door Talisman Benefits in samenwerking met FPN Groep. Talisman of FPN Groep zullen onder geen beding inzage krijgen in uw financiële situatie. Vragen? Knab staat graag voor u klaar. Bel ons op Dat kan 7 dagen per week, van 8 uur s ochtends tot 22 uur s avonds.

Toyota Financial Services Onbezorgd rijplezier. Zakelijk

Toyota Financial Services Onbezorgd rijplezier. Zakelijk Toyota Financial Services Onbezorgd rijplezier Zakelijk 01. Toyota Financial Services 02. Verstandig geleased 04. Financial Lease 05. Netto Operational Lease 06. Full Operational Lease 08. Optionele componenten

Nadere informatie

ZÉKER LEVEN. Wij voelen ons betrokken bij u als klant TIP!

ZÉKER LEVEN. Wij voelen ons betrokken bij u als klant TIP! ZÉKER LEVEN Wij voelen ons betrokken bij u als klant TIP! Wilt u continu voordelig verzekerd zijn van het beste advies, slimme alerts en onze proactieve begeleiding? Informeer dan vrijblijvend naar onze

Nadere informatie

Bedrijfsprofiel. assurantiën hypotheken pensioenen financiële planning. 9000136_GewHerdr_Bedrijfsbroch_1.indd 2 05-03-10 16:19

Bedrijfsprofiel. assurantiën hypotheken pensioenen financiële planning. 9000136_GewHerdr_Bedrijfsbroch_1.indd 2 05-03-10 16:19 Bedrijfsprofiel assurantiën hypotheken pensioenen financiële planning 9000136_GewHerdr_Bedrijfsbroch_1.indd 2 05-03-10 16:19 De missie van Luyten Adviesgroep Een missie is het doel van de organisatie en

Nadere informatie

een uitstekende deal voor ondernemers

een uitstekende deal voor ondernemers Peugeot FINANCial LEASE een uitstekende deal voor ondernemers Zelf beheren is goedkoper leasen Als zelfstandig ondernemer of freelancer bent u gewend de zaken zelf in de hand te hebben. Ook als het om

Nadere informatie

De weg naar uw droomauto.

De weg naar uw droomauto. De weg naar uw droomauto. Inhoudsopgave Introductie Over ALPHERA Financial Services 2 Autofinanciering voor bedrijven ALPHERA Financial Lease 4 ALPHERA Executive Plan 4 Autofinanciering voor particulieren

Nadere informatie

ZLM als tussenpersoon

ZLM als tussenpersoon ZLM als tussenpersoon voor ondernemers en particulieren Inhoudsopgave Wie zijn wij 3 ZLM als bemiddelaar 3 Werkwijze 3 Verzekeringen voor particulieren 3 Verzekeringen voor ondernemers 4 Onze relatie met

Nadere informatie

www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ LEASING

www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ LEASING www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ LEASING MOBIEL+ LEASING DE MEERWAARDE VAN MITSUBISHI Niet alle meerwaarde van het rijden in een Mitsubishi is direct zichtbaar. Daarom biedt Mitsubishi u Mobiel+.

Nadere informatie

Lease of financiering

Lease of financiering CITROËN Lease of financiering MOEITE MET KIEZEN? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG! BETAAL PRECIES ZOALS U WILT Bij Citroën Financial Services heeft u ruime keuze uit lease- en financieringsmogelijkheden. Voor

Nadere informatie

LEASE OF FINANCIER UW BMW

LEASE OF FINANCIER UW BMW BMW Financial Services Leasing Financiering Verzekering BMW maakt rijden geweldig LEASE OF FINANCIER UW BMW OP EEN MANIER DIE BIJ Ú PAST. BMW FINANCIAL SERVICES Leasing. Financiering. Verzekering. INHOUD.

Nadere informatie

Lease. Service op maat

Lease. Service op maat Lease Service op maat Leasen via Santander Consumer Finance Het leasen van een auto is een uitstekende manier om werkkapitaal vrij te houden of vrij te maken. Maar bijvoorbeeld ook om de operationele zaken

Nadere informatie

PEUGEOT LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF?

PEUGEOT LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? PEUGEOT LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? 2 PEUGEOT LEASE HELPT U MET HET MAKEN VAN DE JUISTE KEUZE UW BEDRIJF IS UW LEVEN, HET GROEIT MET U MEE. EN MET DIE GROEI STAAN ER STEEDS MEER AUTO S VOOR

Nadere informatie

PEUGEOT FINANCIAL LEASE ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN

PEUGEOT FINANCIAL LEASE ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN PEUGEOT FINANCIAL LEASE ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN PEUGEOT LEASE MAAKT VOOR U DE BESTE DEAL ALS ZELFSTANDIG ONDERNEMER OF FREELANCER BENT U GEWEND DE ZAKEN ZELF IN DE HAND TE HEBBEN. OOK ALS HET

Nadere informatie

levensverzekeringen schadeverzekeringen spaarrekeningen hypotheken kredieten beleggen in fondsen Onze adresgegevens zijn:

levensverzekeringen schadeverzekeringen spaarrekeningen hypotheken kredieten beleggen in fondsen Onze adresgegevens zijn: van Hagedoorn Assurantiën. Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over wie wij zijn en onze werkwijze. In dit document geven wij u een beschrijving van onze diensten en de tarieven. Wie

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER. In onze dienstenwijzer leggen wij graag uit wie wij zijn en wat u van ons kan en ook mág verwachten.

DIENSTENWIJZER. In onze dienstenwijzer leggen wij graag uit wie wij zijn en wat u van ons kan en ook mág verwachten. DIENSTENWIJZER In onze dienstenwijzer leggen wij graag uit wie wij zijn en wat u van ons kan en ook mág verwachten. Wie zijn wij? AV risico- en assurantieadviseurs is een onafhankelijke intermediair voor

Nadere informatie

CITROËN FINANCIAL LEASE

CITROËN FINANCIAL LEASE CITROËN FINANCIAL LEASE ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN CITROËN BUSINESS FINANCE MAAKT VOOR U DE BESTE DEAL Als zelfstandig ondernemer of freelancer bent u gewend de zaken zelf in de hand te hebben. Ook

Nadere informatie

LEASE OF FINANCIERING MOEITE MET KIEZEN? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG!

LEASE OF FINANCIERING MOEITE MET KIEZEN? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG! LEASE OF FINANCIERING MOEITE MET KIEZEN? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG! BETAAL PRECIES ZOALS U WILT BIJ PEUGEOT FINANCE HEEFT U RUIME KEUZE UIT LEASE- EN FINANCIE- RINGSMOGELIJKHEDEN. VOOR ELKE PORTEMONNEE

Nadere informatie

PEUGEOT FINANCIAL LEASE ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN

PEUGEOT FINANCIAL LEASE ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN PEUGEOT FINANCIAL LEASE ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN 2 PEUGEOT LEASE MAAKT VOOR U DE BESTE DEAL ALS ZELFSTANDIG ONDERNEMER OF FREELANCER BENT U GEWEND DE ZAKEN ZELF IN DE HAND TE HEBBEN. OOK ALS HET

Nadere informatie

CITROËN Financial Lease

CITROËN Financial Lease CITROËN Financial Lease EEN UITSTEKENDE DEAL VOOR ONDERNEMERS ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN Als zelfstandig ondernemer of freelancer bent u gewend de zaken zelf in de hand te hebben. Ook als het om

Nadere informatie

Een advies kan niet los gezien worden van uw gehele financiële situatie. UW FINANCIEEL PLAN

Een advies kan niet los gezien worden van uw gehele financiële situatie. UW FINANCIEEL PLAN Een advies kan niet los gezien worden van uw gehele financiële situatie. (Pre) Pensioen Sparen en beleggen Zorg, inkomen en ontslag Echtscheiding UW FINANCIEEL PLAN Hypotheek en leningen Huwelijkse voorwaarden

Nadere informatie

ZZP-pakket boekhouden online.

ZZP-pakket boekhouden online. ZZP-pakket boekhouden online. Wij bieden de volgende pakketten voor de ZZP-er en/of freelancer - ZZP-er online (Basis) - ZZP-er compleet pakket (Meekijkabonnement +) - ZZP-er totaal pakket (Online +) De

Nadere informatie

ONZE DIENSTVERLENING. Salland Hypotheek- & Financieel Advies

ONZE DIENSTVERLENING. Salland Hypotheek- & Financieel Advies ONZE DIENSTVERLENING Inleiding Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over wie wij zijn en hoe onze werkwijze is. In dit document geven wij u een beschrijving van onze diensten, de wijze

Nadere informatie

PEUGEOT FINANCIAL LEASE EEN UITSTEKENDE DEAL VOOR ONDERNEMERS

PEUGEOT FINANCIAL LEASE EEN UITSTEKENDE DEAL VOOR ONDERNEMERS PEUGEOT FINANCIAL LEASE EEN UITSTEKENDE DEAL VOOR ONDERNEMERS ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN ALS ZELFSTANDIG ONDERNEMER OF FREELANCER BENT U GEWEND DE ZAKEN ZELF IN DE HAND TE HEBBEN. OOK ALS HET OM

Nadere informatie

CITROËN FINANCIAL LEASE FINANCIAL LEASE ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN

CITROËN FINANCIAL LEASE FINANCIAL LEASE ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN FINANCIAL LEASE ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN 2 ALTIJD DE BESTE DEAL Als zelfstandig ondernemer of freelancer bent u gewend de zaken zelf in de hand te houden. Ook als het om uw bedrijfsauto( s) gaat.

Nadere informatie

Even over korting voor uw medewerkers. Regel het nu eenvoudig

Even over korting voor uw medewerkers. Regel het nu eenvoudig Even over korting voor uw medewerkers. Regel het nu eenvoudig Inhoud. Personeelsvoorzieningen. 3 Veel gestelde vragen. 5 Goed om even te weten. 6 2 Personeelsvoorzieningen. Een eenvoudige manier om uw

Nadere informatie

Verzekeringen voor leden van het Register Belastingadviseurs

Verzekeringen voor leden van het Register Belastingadviseurs Verzekeringen voor leden van het Register Belastingadviseurs Als RB-lid profiteert u van vele voordelen bij Kröller U wilt graag het beste resultaat voor uw klanten, nu en in de toekomst. Maar terwijl

Nadere informatie

Dienstenwijzer

Dienstenwijzer Dienstenwijzer Financieel adviseur: Mark Timmer Van Bruggen Adviesgroep Apeldoorn Kerklaan 6 711 AG Apeldoorn 055 580 55 55 stedendriehoek@vanbruggen.nl /apeldoorn Statutaire naam: Van Dijk Van der Til

Nadere informatie

Averus Financial Services. Ons huismerk in leasen.

Averus Financial Services. Ons huismerk in leasen. Averus Financial Services. Ons huismerk in leasen. Leasen, onmisbaar in de zakenwereld. Meer en meer bedrijven geven het beheer van hun wagenpark, groot of klein, uit handen. Leasen is eerder regel dan

Nadere informatie

SEAT PRIVATE LEASE. Jij regelt de brandstof, wij de rest. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY

SEAT PRIVATE LEASE. Jij regelt de brandstof, wij de rest. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT PRIVATE LEASE Jij regelt de brandstof, wij de rest. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT PRIVATE LEASE Rijd voor één vast maandbedrag een

Nadere informatie

!!!!! Onze werkwijze

!!!!! Onze werkwijze Onze werkwijze Onze werkwijze Lastenbesparen.com helpt u te besparen op al uw vaste lasten. U kunt op twee verschillende manieren gebruik maken van onze service. Een besparingsconsult bij u thuis of een

Nadere informatie

Dienstenwijzer

Dienstenwijzer Dienstenwijzer Van Bruggen Adviesgroep Amersfoort Bergstraat 28 811 NJ Amersfoort 0 462 51 96 amersfoort@vanbruggen.nl /amersfoort KvK nummer: 1050085 Openingstijden: Maandag: 09:00-18:00 Dinsdag: 09:00-18:00

Nadere informatie

Begin nu met besparen

Begin nu met besparen Begin nu met besparen WELKOM! Vaste Lasten Service is een organisatie bestaande uit doeners met kennis van zaken. Wij zijn enthousiast, professioneel en behulpzaam en bovenal zijn uw vaste lasten bij

Nadere informatie

PEUGEOT FINANCIAL LEASE ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN

PEUGEOT FINANCIAL LEASE ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN PEUGEOT FINANCIAL LEASE ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN 2 PEUGEOT FINANCIAL LEASE ALTIJD DE BESTE DEAL ALS ZELFSTANDIG ONDERNEMER OF FREELANCER BENT U GEWEND DE ZAKEN ZELF IN DE HAND TE HEBBEN. OOK ALS

Nadere informatie

privé lease & finance

privé lease & finance privé lease & finance BENT U EEN PARTICULIERE KLANT OF EEN ZAKELIJKE KLANT? PARTICULIERE KLANT ZAKELIJKE KLANT Wilt u de totale autokosten financieren of alleen de aanschaf? Alle informatie kunt u terugvinden

Nadere informatie

Wij zijn VDZ. Onze boodschap is helder: niemand regelt je geldzaken. beter dan wij. Dat is niet arrogant bedoeld, maar het uitgangspunt

Wij zijn VDZ. Onze boodschap is helder: niemand regelt je geldzaken. beter dan wij. Dat is niet arrogant bedoeld, maar het uitgangspunt Wij zijn VDZ. Onze boodschap is helder: niemand regelt je geldzaken beter dan wij. Dat is niet arrogant bedoeld, maar het uitgangspunt van onze dienstverlening. Deze tijd vraagt om transparantie. Wij regelen

Nadere informatie

Audi Car Plus Assurance.

Audi Car Plus Assurance. Zekerheid. Financieren. Leasen. Verzekeren. Audi Bank Leasing Audi Car Plus Assurance. Audi Car Plus Assurance. Audi biedt u graag het comfort van zorgeloos autorijden. Innovatieve techniek, elegant design

Nadere informatie

CITROËN Business Finance

CITROËN Business Finance CITROËN BUSINESS FINANCE CITROËN Business Finance ALTIJD DE PERFECTE LEASEVORM EEN LEASEVORM VOOR ELKE FASE VAN UW BEDRIJF CITROËN BUSINESS FINANCE UW BEDRIJF IS UW LEVEN, HET GROEIT MET U MEE. En met

Nadere informatie

Verzekeringen voor leden van het Register Belastingadviseurs. Als RB-lid profiteert u van vele voordelen bij Aon

Verzekeringen voor leden van het Register Belastingadviseurs. Als RB-lid profiteert u van vele voordelen bij Aon Verzekeringen voor leden van het Register Belastingadviseurs Als RB-lid profiteert u van vele voordelen bij Aon Waarborg de continuïteit van uw onderneming U wilt graag het beste resultaat voor uw klanten,

Nadere informatie

Financial Planning Van Noort B.V. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop (Zoetermeer Centrum)

Financial Planning Van Noort B.V. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop (Zoetermeer Centrum) Financial Planning Van Noort B.V. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop (Zoetermeer Centrum) J.L. van Rijweg 40 2713 JA ZOETERMEER Telefoon: 079 316 16 26 Fax: 079 316 16 20 E-mail: info@fpn-groep.nl

Nadere informatie

Wat kunnen we van elkaar verwachten?

Wat kunnen we van elkaar verwachten? Wat kunnen we van elkaar verwachten? U heeft ons de zorg voor uw verzekeringen en/of andere financiële producten toevertrouwd of overweegt dit te gaan doen. In deze dienstenwijzer informeren wij u over

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Alles over onze financiële dienstverlening

Dienstenwijzer. Alles over onze financiële dienstverlening Dienstenwijzer Alles over onze financiële dienstverlening Wie zijn wij A1 Hypotheken is een onafhankelijk landelijk werkende financiële dienstverlener, gespecialiseerd in hypotheken, verzekeringen, kredieten,

Nadere informatie

LEASE OF FINANCIER UW BMW

LEASE OF FINANCIER UW BMW BMW Financial Services Leasing Financiering Verzekering BMW maakt rijden geweldig LEASE OF FINANCIER UW BMW OP EEN MANIER DIE BIJ Ú PAST. BMW FINANCIAL SERVICES Leasing. Financiering. Verzekering. INHOUD.

Nadere informatie

Buiten kantooruren en op zaterdag zijn we

Buiten kantooruren en op zaterdag zijn we - Drenth & Partners Assurantiën en Pensioenen B.V. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop Schoutplein 31 3131 JZ Vlaardingen Openingstijden: Maandag van 09:00 tot 17:30 Dinsdag van 09:00 tot 17:30 Woensdag

Nadere informatie

Postbus 2453, 3500 GL Utrecht, tel (030) 605 98 20, fax (030) 605 92 92, nl_marketing@daimler.com, www.lease-een-smart.

Postbus 2453, 3500 GL Utrecht, tel (030) 605 98 20, fax (030) 605 92 92, nl_marketing@daimler.com, www.lease-een-smart. >> Rij op zeker. Bij financiële lease kun je buiten het leasecontract om een smart autoverzekering afsluiten. Een complete WA-casco (all risk) autoverzekering tegen een laag tarief. Vraag direct je verzekeringsofferte

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Hypotheek Advies Kantoor is een handelsnaam van Financiën Winkel B.V.

Dienstenwijzer. Hypotheek Advies Kantoor is een handelsnaam van Financiën Winkel B.V. Dienstenwijzer Wie zijn wij? Financiën Winkel B.V. handelt onder de naam Hypotheek Advies Kantoor en is gevestigd te Helmond. Het postadres van de onderneming is Postbus 137, 5730 AC Mierlo. U kunt ons

Nadere informatie

DAMEN SERVICE-ABONNEMENTEN

DAMEN SERVICE-ABONNEMENTEN DAMEN SERVICE-ABONNEMENTEN Een goede keuze! Informatiebrochure Introductie in onze financiële dienstverlening. INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding 2. Wie zijn wij? 3 Wat bieden wij? 4. Waarom een service-abonnement?

Nadere informatie

Je ontvangt deze informatie van ons omdat je mogelijk gebruik wilt maken van de dienstverlening van Verzekeringen24.

Je ontvangt deze informatie van ons omdat je mogelijk gebruik wilt maken van de dienstverlening van Verzekeringen24. Dienstenwijzer Je ontvangt deze informatie van ons omdat je mogelijk gebruik wilt maken van de dienstverlening van Verzekeringen24. Wij adviseren je deze informatie goed door te lezen en bij vragen contact

Nadere informatie

PMA autoverzekering Allianz Nederland

PMA autoverzekering Allianz Nederland PMA autoverzekering Allianz Nederland PMA autoverzekering Of u in het nieuwste model rijdt of een mooie occasion aanschaft, u wilt uw auto goed verzekeren tegen een aantrekkelijk tarief. En als er iets

Nadere informatie

BESPAAR OOK SERIEUS OP UW ACCOUNTANTS- KOSTEN

BESPAAR OOK SERIEUS OP UW ACCOUNTANTS- KOSTEN BESPAAR OOK SERIEUS OP UW ACCOUNTANTS- KOSTEN DE DIENSTEN VAN HET KUBUS PAKKET Belasting betalen en de administratie goed bijhouden hoort er voor elke ondernemer gewoon bij. Gelukkig wordt ondernemen een

Nadere informatie

personeelsbeheer, een vak apart!

personeelsbeheer, een vak apart! personeelsbeheer, een vak apart! posd 3 payroll 4 outplacement 6 salarisadministratie 8 detachering 9 Contact 10 posd Wij zijn een klantgerichte organisatie die volledig personeelsbeheer aanbiedt. POSD

Nadere informatie

Tijmen Kroes. Voor een financiele toekomst die werkt.

Tijmen Kroes. Voor een financiele toekomst die werkt. Tijmen Kroes Voor een financiele toekomst die werkt. Hoe prettig is zekerheid? Tijmen Kroes regelt het voor u Hoe prettig is het om de zekerheid te hebben dat uw financiële toekomst goed geregeld is? De

Nadere informatie

Afspraken worden in overleg gepland op werkdagen tussen 10.00 uur en 21.00 uur

Afspraken worden in overleg gepland op werkdagen tussen 10.00 uur en 21.00 uur Dienstenwijzer Mijn kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag wil ik u laten zien hoe mijn werkwijze is. Bij mij staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie en uw wensen zijn mijn

Nadere informatie

Sparen. Omdat het nu groeit en u straks de vruchten plukt

Sparen. Omdat het nu groeit en u straks de vruchten plukt Sparen Omdat het nu groeit en u straks de vruchten plukt Bankier op uw manier Gemak en deskundigheid vormen samen de kern van onze dienstverlening. U beslist hoe en wanneer u uw bankzaken regelt: via het

Nadere informatie

Aan de Laak B.V. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop

Aan de Laak B.V. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop Aan de Laak B.V. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop Wouda 1 3825 MA Amersfoort Telefoon: 033 20 22 110 E-mail: amersfoort784@hypotheekshop.nl Internet: www.hypotheekshop.nl/amersfoort/vathorst Twitter:

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Over Van As Financieel Advies Begin 2009 werd Van As Financieel Advies opgericht. Een adviesbureau voor financiële planning, vermogensadvies, echtscheidingsbemiddeling en hypotheekadvies.

Nadere informatie

CITROËN Business Finance

CITROËN Business Finance CITROËN Business Finance ALTIJD DE PERFECTE LEASEVORM EEN LEASEVORM VOOR ELKE FASE VAN UW BEDRIJF UW BEDRIJF IS UW LEVEN, HET GROEIT MET U MEE. En met die groei staan er steeds meer auto s voor de deur.

Nadere informatie

Tariefkaart Commandeur & Dammes financieel adviseurs De Factorij 35A 1689 AK Zwaag T (0229) 57 10 10 www.comdam.nl E info@comdam.

Tariefkaart Commandeur & Dammes financieel adviseurs De Factorij 35A 1689 AK Zwaag T (0229) 57 10 10 www.comdam.nl E info@comdam. Tariefkaart Commandeur & Dammes financieel adviseurs De Factorij 35A 1689 AK Zwaag T (0229) 57 10 10 www.comdam.nl E info@comdam.nl In deze tariefkaart vindt u informatie over de dienstverlening en de

Nadere informatie

Suzuki Financial Services. Financiële flexibiliteit, full service Operational Lease of goed en betrouwbaar verzekerd

Suzuki Financial Services. Financiële flexibiliteit, full service Operational Lease of goed en betrouwbaar verzekerd Suzuki Financial Services Financiële flexibiliteit, full service Operational of goed en betrouwbaar verzekerd Welke financiering past bij u? Betreft de aankoop van uw Suzuki motor een zakelijke aankoop?

Nadere informatie

lenen Extra geld als u het nodig heeft

lenen Extra geld als u het nodig heeft lenen Extra geld als u het nodig heeft extra geld als u het nodig heeft De juiste lening kiezen Een verstandige lening past bij het doel en bij uw persoonlijke situatie. 04 Meer ruimte op of naast uw betaalrekening

Nadere informatie

Dienstenwijzer Arci Steenderen BV

Dienstenwijzer Arci Steenderen BV Dienstenwijzer Arci Steenderen BV Dit document wordt u aangeboden door Arci Steenderen BV De Berken 13 Waarom dit document? Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over onze werkwijze. Deze

Nadere informatie

INFORMATIEDOCUMENT. INZAKE DIENSTVERLENING MIDDEN NEDERLAND HYPOTHEKEN B.V. Versie 8.2 10-2-2016

INFORMATIEDOCUMENT. INZAKE DIENSTVERLENING MIDDEN NEDERLAND HYPOTHEKEN B.V. Versie 8.2 10-2-2016 INFORMATIEDOCUMENT INZAKE DIENSTVERLENING MIDDEN NEDERLAND HYPOTHEKEN B.V. Versie 8.2 10-2-2016 Informatie over onze dienstverlening Midden Nederland Hypotheken B.V. vindt het belangrijk u vooraf een goed

Nadere informatie

CITROËN FINANCIAL LEASE CITROËN OPERATIONAL LEASE ZAKELIJKE LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF?

CITROËN FINANCIAL LEASE CITROËN OPERATIONAL LEASE ZAKELIJKE LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? ZAKELIJKE LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? 2 ALTIJD EEN LEASEVORM DIE BIJ U EN UW BEDRIJF PAST Uw bedrijf is uw leven, het groeit met u mee. En met die groei staan er steeds meer auto s voor

Nadere informatie

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve. Autoverzekering

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve. Autoverzekering Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen Collectieve Autoverzekering Uw auto verdient de juiste verzekering Of u in het nieuwste model van uw favoriete merk rijdt of een mooie occasion aanschaft,

Nadere informatie

1 Zakelijk Audi rijden. Zakelijk Audi rijden.

1 Zakelijk Audi rijden. Zakelijk Audi rijden. 1 Zakelijk Audi rijden Zakelijk Audi rijden. 2 Zakelijk Audi rijden Kiezen voor Audi is kiezen voor kwaliteit. Als zakelijke rijder mag u hoge eisen stellen aan betrouwbaarheid. Voor uw mobiliteit moet

Nadere informatie

Factsheet. Nederlands Financieel Centrum voor Ondernemers B.V.

Factsheet. Nederlands Financieel Centrum voor Ondernemers B.V. Factsheet Nederlands Financieel Centrum voor Ondernemers B.V. Inleiding NFCO voorziet in Nederland in een behoefte door voor de ondernemer een integraal financieel advies uit te brengen waarbij zakelijke

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Van As Financieel Advies Bovenbuurtweg 27 6717 XA EDE Telefoon: 088-0205999 Mobiel: 06-51954659 E-mail: info@vanasadvies.

Dienstenwijzer. Van As Financieel Advies Bovenbuurtweg 27 6717 XA EDE Telefoon: 088-0205999 Mobiel: 06-51954659 E-mail: info@vanasadvies. Dienstenwijzer Dienstenwijzer Op grond van de Wet Financieel Toezicht zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een overeenkomst onderstaande informatie te verstrekken. Wij vinden het

Nadere informatie

Deelname aan het collectief

Deelname aan het collectief [schrijf] Wolput 82b, 5251 CH VLIJMEN [bel] 084-88 48 0 42 [mail] info@bedrijfsverzekeringcollectief.nl [surf] www.bedrijfsverzekeringcollectief.nl Deelname aan het collectief onze dienstverlening en bijbehorende

Nadere informatie

Up-to-date Schade service abonnement

Up-to-date Schade service abonnement Up-to-date Schade service abonnement Up-to-date Schade service abonnement iets voor u? Veranderingen gaan snel Wanneer wij als uw persoonlijk financieel adviseur uw verzekeringsportefeuille hebben doorgenomen

Nadere informatie

Eventueel kunt u met ons een afspraak buiten kantooruren maken.

Eventueel kunt u met ons een afspraak buiten kantooruren maken. Oude Ebbingestraat 91 9712 HG Groningen Postbus 1041 9701BA Groningen Telefoon: 050 318 40 20 Fax: 050 313 04 40 Internet: www.lagrohypotheken.nl Openingstijden : Maandag van 09:00 tot 17:30 Dinsdag van

Nadere informatie

LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? DS LEASE

LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? DS LEASE DS LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? DS LEASE DS LEASE DS LEASE helpt u met het maken van de JUISTE KEUZE Uw bedrijf is uw leven, het groeit met u mee. En met die groei staan er steeds meer auto

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Van Eekhout & Partners Financieel Adviseurs

Dienstverleningsdocument Van Eekhout & Partners Financieel Adviseurs Dienstverleningsdocument Van Eekhout & Partners Financieel Adviseurs Op grond van de Wet financieel toezicht (Wft) zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een (financiële) overeenkomst/opdracht

Nadere informatie

UWPLUS DIENSTENWIJZER

UWPLUS DIENSTENWIJZER UWPLUS DIENSTENWIJZER UWPLUS DIENSTENWIJZER OVER ONZE DIENSTVERLENING Op grond van de Wet Financieel Toezicht zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een overeenkomst onderstaande informatie

Nadere informatie

Suzuki Financial Services. Financiële flexibiliteit, full service Operational Lease of goed en betrouwbaar verzekerd

Suzuki Financial Services. Financiële flexibiliteit, full service Operational Lease of goed en betrouwbaar verzekerd Suzuki Financial Services Financiële flexibiliteit, full service Operational Lease of goed en betrouwbaar verzekerd Heeft u voor uw nieuwe Suzuki motor financiële flexibiliteit nodig? Kies dan voor Suzuki

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Financieel dienstverlener met vergunning Nationaal Regime MiFID Wet op het financieel toezicht Juli 2013 Versie 1.

Dienstenwijzer. Financieel dienstverlener met vergunning Nationaal Regime MiFID Wet op het financieel toezicht Juli 2013 Versie 1. Dienstenwijzer Financieel dienstverlener met vergunning Nationaal Regime MiFID Wet op het financieel toezicht Juli 2013 Versie 1.2 Op alle diensten die door Fundament worden geleverd, zijn de Algemene

Nadere informatie

Limburg Financieel Advies b.v. Verzekeringen en Verzekeringsadviezen

Limburg Financieel Advies b.v. Verzekeringen en Verzekeringsadviezen 1 Limburg Financieel Advies b.v. Verzekeringen en Verzekeringsadviezen Dienstverleningsdocument Op grond van de Wet financieel toezicht (Wft) zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van

Nadere informatie

Even voorstellen! Assurantiekantoor Havekes is een Assurantietussenpersoon die sinds 1968 ondernemers,

Even voorstellen! Assurantiekantoor Havekes is een Assurantietussenpersoon die sinds 1968 ondernemers, DIENSTENWIJZER In dit dienstverleningsdocument (DVD) leest u welke diensten en producten wij aanbieden, wat onze werkwijze is en hoe u ons daarvoor betaalt. Verder treft u algemene informatie over ons

Nadere informatie

Adviesbureau Leibbrand Handelend onder de naam: De Hypotheekshop. Europaboulevard RN ALKMAAR

Adviesbureau Leibbrand Handelend onder de naam: De Hypotheekshop. Europaboulevard RN ALKMAAR Adviesbureau Leibbrand Handelend onder de naam: De Hypotheekshop Europaboulevard 423 1825 RN ALKMAAR Telefoon: 072 56 11 355 E-mail: alkmaar503@hypotheekshop.nl Internet: www.hypotheekshop.nl/alkmaar/demare

Nadere informatie

SFZ Dienstverleningsdocument

SFZ Dienstverleningsdocument SFZ Dienstverleningsdocument Duidelijkheid over de dienstverlening SFZ, vindt het belangrijk dat u goed inzicht heeft in de dienstverlening die wij u bieden. Deze dienstenwijzer richt zich met name op

Nadere informatie

Leasen in drie simpele stappen

Leasen in drie simpele stappen Leasen in drie simpele stappen 1 Nederland kent talrijke leasemaatschappijen. U kiest voor Fiat Financial Solutions. Als financieringsmaatschappij van Fiat Group Automobiles SA zijn we als geen ander op

Nadere informatie

ZAKELIJKE LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? PEUGEOT FINANCIAL LEASE PEUGEOT OPERATIONAL LEASE

ZAKELIJKE LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? PEUGEOT FINANCIAL LEASE PEUGEOT OPERATIONAL LEASE ZAKELIJKE LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? PEUGEOT FINANCIAL LEASE PEUGEOT OPERATIONAL LEASE 2 ALTIJD EEN LEASEVORM DIE BIJ U EN UW BEDRIJF PAST UW BEDRIJF IS UW LEVEN, HET GROEIT MET U MEE.

Nadere informatie

HYPOTHEEKADVIES WAARMEE U ZELF UW TOEKOMST BEPAALT

HYPOTHEEKADVIES WAARMEE U ZELF UW TOEKOMST BEPAALT HYPOTHEEKADVIES WAARMEE U ZELF UW TOEKOMST BEPAALT Attent Limburg- Financieel Zeker Cartylshofstraat 15 6191GG Neerbeek 06-53458225 Info@attent-limburg.nl UW EIGEN HUIS, UW EIGEN HYPOTHEEK UW EIGEN FINANCIËLE

Nadere informatie

Alles draait om drive

Alles draait om drive Alles draait om drive MENSEN MET DRIVE Mensen met drive maken het verschil twee Persoonlijk en servicegericht J&T Autolease is een servicegerichte leasemaatschappij met een directe en persoonlijke manier

Nadere informatie

CITROËN BUSINESS FINANCE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF?

CITROËN BUSINESS FINANCE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? CITROËN BUSINESS FINANCE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? CITROËN BUSINESS FINANCE HELPT U MET HET MAKEN VAN DE JUISTE KEUZE Uw bedrijf is uw leven, het groeit met u mee. En met die groei staan er

Nadere informatie

Ondernemen? Wij zijn uw bank.

Ondernemen? Wij zijn uw bank. Ondernemen? Wij zijn uw bank. Zakelijk betalen en sparen? RegioBank heeft rekeningen zonder poespas en gedoe. Als zelfstandig ondernemer wilt u uw financiële zaken goed op orde hebben. Of u nu zzp er bent

Nadere informatie

Past een variabele rente bij u? Wel of niet doen...

Past een variabele rente bij u? Wel of niet doen... Past een variabele rente bij u? Wel of niet doen... 1 Inhoud De juiste keuze maken. 3 Vast en variabel. 4 Goed om even te weten. 6 2 De juiste keuze maken. U betaalt graag de laagste rente voor uw hypotheek.

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Ons kantoor hecht veel waarde aan een goede voorlichting op het gebied van financiële dienstverlening. Conform de Wet op het Financieel Toezicht bieden wij u, voorafgaand aan het

Nadere informatie

ZAKELIJK SEAT RIJDEN. Zorgeloos ondernemen. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY

ZAKELIJK SEAT RIJDEN. Zorgeloos ondernemen. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY ZAKELIJK SEAT RIJDEN Zorgeloos ondernemen SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY 2 STAP MAAR IN. SEAT REGELT DE REST. SEAT-rijders hebben sowieso al weinig

Nadere informatie

Eventueel kunt u met ons een afspraak Telefoon: Telefoon:

Eventueel kunt u met ons een afspraak Telefoon: Telefoon: Hoofdstraat Hypotheken B.V. handelend onder de naam: De Hypotheekshop Vestiging Helmond Vestiging Eindhoven Steenweg 18A Vestdijk 188 5707 CG Helmond 5611 CZ Eindhoven Openingstijden: Maandag van 09:00

Nadere informatie

PEUGEOT LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF?

PEUGEOT LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? PEUGEOT LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? PEUGEOT LEASE HELPT U MET HET MAKEN VAN DE JUISTE KEUZE UW BEDRIJF IS UW LEVEN, HET GROEIT MET U MEE. EN MET DIE GROEI STAAN ER STEEDS MEER AUTO S VOOR

Nadere informatie

CITROËN BUSINESS FINANCE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF?

CITROËN BUSINESS FINANCE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? CITROËN BUSINESS FINANCE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? CITROËN BUSINESS FINANCE HELPT U MET HET MAKEN VAN DE JUISTE KEUZE Uw bedrijf is uw leven, het groeit met u mee. En met die groei staan er

Nadere informatie

REMAIL B.V. Dienstverleningdocument. Bij ons bent u VERZEKERD van het juiste advies

REMAIL B.V. Dienstverleningdocument. Bij ons bent u VERZEKERD van het juiste advies REMAIL B.V. Dienstverleningdocument Bij ons bent u VERZEKERD van het juiste advies Pagina 1 van 6 Dienstverleningdocument Remail B.V. 2013 WIE ZIJN WIJ? Remail B.V. Statutair gevestigd: Dr. Jan van Breemenlaan

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Financieel dienstverlener met vergunning Nationaal Regime MiFID Wet op het financieel toezicht Maart 2011 Versie 1.

Dienstenwijzer. Financieel dienstverlener met vergunning Nationaal Regime MiFID Wet op het financieel toezicht Maart 2011 Versie 1. Dienstenwijzer Financieel dienstverlener met vergunning Nationaal Regime MiFID Wet op het financieel toezicht Maart 2011 Versie 1.1 Op alle diensten die door Fundament worden geleverd, zijn de Algemene

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Op grond van de Wet financieel toezicht (Wft) zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een (financiële) overeenkomst / opdracht tot dienstverlening onderstaande

Nadere informatie

U gaat uit dienst. Wat betekent dit voor uw pensioen, partnerpensioen en arbeidsongeschiktheidsverzekering?

U gaat uit dienst. Wat betekent dit voor uw pensioen, partnerpensioen en arbeidsongeschiktheidsverzekering? U gaat uit dienst. Wat betekent dit voor uw pensioen, partnerpensioen en arbeidsongeschiktheidsverzekering? Inhoud U gaat uit dienst. 3 Situatie 1: U heeft een nieuwe werkgever. 4 Situatie 2: U start uw

Nadere informatie

De vrijheid om te kiezen

De vrijheid om te kiezen De vrijheid om te kiezen LEASE met onze lease- en financieringsvormen voor u en uw bedrijf Producten in deze brochure: Financial Lease Nett Operational Lease Full Operational Lease LEASE WAT VIND IK WAAR?

Nadere informatie

Valkman & Berendsen Assurantiën Dienstenwijzer algemeen

Valkman & Berendsen Assurantiën Dienstenwijzer algemeen Valkman & Berendsen Assurantiën Dienstenwijzer algemeen Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie en uw persoonlijke

Nadere informatie

Trium Finance houdt zich onder meer bezig met de advisering over- en bemiddeling in:

Trium Finance houdt zich onder meer bezig met de advisering over- en bemiddeling in: ONAFHANKELIJK EN ZELFSTANDIG Trium Finance is een volledig zelfstandig en onafhankelijk financieel adviesbureau en heeft geen contractuele verplichtingen om producten of diensten van een bepaalde bank

Nadere informatie

ZLM als tussenpersoon

ZLM als tussenpersoon ZLM als tussenpersoon voor ondernemers en particulieren Inhoudsopgave Wie zijn wij 3 ZLM als bemiddelaar 3 Werkwijze 3 Verzekeringen voor particulieren 3 Verzekeringen voor ondernemers 4 Onze relatie met

Nadere informatie

Het Anw-Zekerheidsplan. Goed werkgeverschap voor de nabestaanden van uw werknemer

Het Anw-Zekerheidsplan. Goed werkgeverschap voor de nabestaanden van uw werknemer Het Anw-Zekerheidsplan. Goed werkgeverschap voor de nabestaanden van uw werknemer Inhoud Een goede werkgever denkt mee. 3 Even uw voordelen op een rij! 4 Zo werkt de Algemene nabestaandenwet (Anw). 5 Bijverzekeren

Nadere informatie