Bent u op zoek naar de beste antidiefstalvoorziening voor uw computers? Met Safedesk bent u dieven en vandalen te slim af!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bent u op zoek naar de beste antidiefstalvoorziening voor uw computers? Met Safedesk bent u dieven en vandalen te slim af!"

Transcriptie

1 Keep IT safe

2 Bent u op zoek naar de beste antidiefstalvoorziening voor uw computers? Met Safedesk bent u dieven en vandalen te slim af! Niet alleen functioneel, maar ook nog op een fraaie manier. Bedrijfspanden, kantoren en schoolgebouwen zijn super beveiligd, maar ondanks dat zien computerdieven in toenemende mate kans hun slag te slaan. Het gebeurt maar al te vaak dat daardoor niet alleen kostbare computers en waardevolle gegevens verdwijnen, maar dat daarna ook de verzekeringspremies fors stijgen. Misbruik van computers is goed te beveiligen met passwords. Maar voor het stelen van de computer zelf krijgen staalkabels, kettingen, klemmen, computersloten en dergelijke een dikke onvoldoende. Safedesk is de oplossing. Met de beveiligingsdesks van Safedesk gaat u op zeker. Het is niet voor niets de schrik van iedere inbreker.

3 Professioneel totaalconcept. Na enkele jaren van productontwikkeling en testprojecten is Safedesk er met succes in geslaagd een antidiefstalbeveiliging te maken op een zeer hoog niveau. Een professioneel totaalconcept bestaande uit een multifunctionele desk compleet met stalen veiligheidscasing, eventueel met computer, flatscreen monitor en uitgebreide aansluitmogelijkheden voor randapparatuur. Er zijn compacte all-in-one opstellingen compleet met bureaustoel, maar ook losse desks waarbij alles wat u wenst reeds beveiligd is ingebouwd. Omdat de computergebruiker daar immers zelf niet bij hoeft te komen zijn de meubels zo ontwikkeld dat hardware te allen tijde veilig is opgeborgen. Safedesk stelt computergebruikers in staat prettiger te werken. Twéé werkplekken voor de ruimte van één. Zolang er met de computer gewerkt wordt, is uw monitor in beeld. Maar zodra het beeldscherm niet meer nodig is, laat u het met een druk op de knop verzinken in de computerdesk. Veilig opgeborgen in de stalen casing. Blijft dus over een werkblad dat volledig te benutten is zonder sta-in-de-weg. Voor scholen en conferentiezalen een groot voordeel omdat speciale computerlokalen niet meer nodig zijn. De computerdesk biedt immers tevens de gebruiksmogelijkheden van een normaal schrijfbureau. Onze multifunctionele computerdesks zijn er in diverse soorten en maten. Aansprekend design, leverbaar in alle RAL kleuren, maar vooral ook functioneel. Ook als er maatwerk vereist is, biedt Safedesk ruime mogelijkheden. Uiteraard zo safe als het maar zijn kan. De casing is prachtig afgewerkt en enkel te openen door middel van een speciale sleutel.

4 Safedesk kort samengevat: unieke computerdesk die speciaal ontwikkeld is om diefstal van apparatuur tegen te gaan uw computer en beeldscherm zijn veilig opgeborgen in een stalen casing het beeldscherm is geplaatst op een liftsysteem waardoor het verzonken wordt opgeborgen druk op de knop en uw beeldscherm verschijnt of verdwijnt naast het scherm-mechanisme bevinden zich aansluitunits voor koptelefoon, microfoon, VGA-poort en een netwerkaansluiting mogelijkheid tot aansluiting laptop en randapparatuur aansluiting elektriciteitsnet in het bureaublad bevindt zich een sleuf met geïntegreerde CD/DVD-drive schrikt dieven af, demontage is alleen mogelijk als men over de juiste veiligheidssleutels en voldoende tijd beschikt toepasbaar op vrijwel alle computermerken leverbaar als all-in-one en als desk-only, eventueel compleet met alle apparatuur een safedesk is een efficiënte werkplek voor zowel computer- als andere werkzaamheden flexibel en vrij inzetbaar waar u maar wilt alle RAL-kleuren mogelijk ook leverbaar als normale desk zonder computercasing met in hoogte verstelbaarbureaublad

5 Producteigenschappen en mogelijkheden: alle hardware safe opgeborgen in compact meubel met veiligheidscasing degelijk, duurzaam, ruimtebesparend beeldscherm met een druk op de knop naar boven of beneden beeldscherm tevens verstelbaar, van voor naar achter of onder een bepaalde hoek als het beeldscherm verzonken is ontstaat een ruim werkblad extra mogelijkheden voor aansluiting van randapparatuur geïntegreerde CD/DVD-speler, USB-poorten, VGA en aansluiting voor netwerk, hoofdtelefoon, microfoon enz. mogelijk aansluitpunten voor netwerk en 220/230 Volt gelijkstroom, zowel in- als uitgaand geen overbodige loshangende kabels multifunctioneel te gebruiken als computerdesk of als schrijfdesk en vergadertafel ruimtebesparend, twee werkplekken in één vaste en verrijdbare opstellingen mogelijk ruime keuze uit 4 verschillende praktische en fraaie standaardmodellen maatwerk is mogelijk voor luxe bureaus door inbouw en onderbouw van componenten ook toepasbaar bij receptiebalies, directiekamers of gewoon op de werkplek bij u thuis alle RAL-kleuren leverbaar leasing mogelijk, eventueel compleet met computerapparatuur

6 HET BASISMODEL B1 MODEL 1

7 1. HET BASISMODEL B01 Dit bestaat uit een desk-unit met stoel aaneen + stalen casing, liftsysteem voor 17 monitor, aansluitingsunit voor oortelefoon, microfoon, VGA-poort, netwerkaansluiting en 2 x USB, drukknop voor monitorlift en een in het bureaublad geïntegreerde CD/DVD-drive. Het model is verrijdbaar. Ook leverbaar als gewone schrijfdesk zonder computercasing. in alle RAL-kleuren leverbaar.

8 HET BASISMODEL MET STOEL OP SLEDE B2 MODEL 2

9 2. HET BASISMODEL MET STOEL OP SLEDE B02 Praktische gebruiksmogelijkheden door stoel op slede met bureaublad en de complete stalen casingconstructie met ingebouwd liftsysteem voor 17 monitor, aansluitingsunit voor oortelefoon, microfoon, VGA-poort, netwerkaansluiting en 2 x USB, drukknop voor monitorlift en een in het bureaublad geintegreerde CD/DVD-drive. Dit model voldoet ruimschoots aan ergonomische eisen en is verrijdbaar.

10 HET HOGESCHOOLMODEL HO1 MODEL 3

11 3. HET HOGESCHOOLMODEL HO1 Dit bestaat uit een ruime desk-unit met ruim bureaublad van 70 x 140 cm. met aan de voetzijde een stalen casing met liftsysteem voor 17 monitor en opbergruimte voor computerapparatuur, aansluitingsunit voor oortelefoon, microfoon, VGA-poort, netwerkaansluiting en 2 x USB, drukknop voor monitorlift en een in het bureaublad geintegreerde CD/DVD-drive, groot tafelblad met extra aansluitingen voor 220 V enz. Ook te gebruiken met laptop en randapparatuur. Als computergebruik niet nodig is fungeert dit bureau als schrijfbureau of vergadertafel zonder dat apparatuur hinderlijk in de weg staat.

12 HET HOGESCHOOLMODEL MET HAAKSE CASING HO2 MODEL 4

13 4. HET HOGESCHOOLMODEL HO2 MET HAAKSE CASING Dit bestaat uit een ruime desk-unit met bureaublad van 70 x 140 cm. met aan de voetzijde een stalen casing met liftsysteem voor 17 monitor en aan de zijkant een veiligheidscasing voor computerapparatuur. Vrijwel elke computer past in deze casing. In het bureaublad zijn aansluitingsunits voor koptelefoon, microfoon, VGA-poort, netwerkaansluiting en 2 x USB, drukknop voor monitorlift en een in het bureaublad geintegreerde CD/DVD-drive, groot werkblad met extra aansluitingen voor 220 V enz. Als de computer niet nodig is fungeert deze desk als schrijfbureau of vergadertafel zonder dat apparatuur hinderlijk in de weg staat. De safedesk HO2 is in hoogte verstelbaar.

14 OP MAAT GEMAAKTE MODELLEN OF INBOUW MAATWERK

15 OP MAAT GEMAAKTE MODELLEN OF INBOUW / ONDERBOUW VAN CASINGS OP BESTAANDE BUREAUS Hiervoor zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos af te stemmen op uw persoonlijke wensen en gebruikseisen. Design is mogelijk en kan compleet vervaardigd worden in de kleur van uw keuze. Ook toepassingsmogelijkheden voor receptiebalies, conferentiezalen, directiekantoren, privévertrekken, waar u maar wilt. De losse veiligheidscasing is flexibel toe te passen in het meubel van uw keuze. Onze adviseurs kunnen u voorzien van een uitstekend advies en ontwerp, passend bij uw werkplek en gebruiksdoel.

16 Leasing is mogelijk Per gebruik verschilt de prijs van leasing, maar wat uw toepassing ook is. Het is altijd zo geregeld dat u probleemloos kunt werken met uw computerapparatuur. Bij Safedesk heeft u de mogelijkheid om tegen vaste lage kosten uw complete netwerk te leasen met alle voordelen vandien. Dit is een voorbeeld bij leasing van onze standaard desk + casing + computer + software Met de leaseoplossingen van Safedesk kunt u direct over de gewenste meubelen en technologie beschikken en de kosten spreiden over de gebruikstijd van uw apparatuur. Uw werkkapitaal wordt vrijgehouden voor uw kernactiviteiten. Direct voordeel dus. Safedesk heeft de ideale manier om ICT veilig te gebruiken en veilig op te bergen. Prijzen op aanvraag voor alle all-in-one oplossingen. Dus software, hardware en service in één hand. Informatie: = Keep IT safe

17 Budget-vriendelijk door de kosten te spreiden hebt u direct cashflow cash ow voordeel. uw bestaande kredietfaciliteiten blijven onaangetast. u kunt steeds over de nieuwste technologie beschikken en toch uw nanci le financiële middelen gebruiken voor uw kernactiviteit. Safedesk kan al uw hardware, software, training, onderhoud etc. opnemen in 1 enkele maandelijkse huurprijs. upgrades en migraties zijn mogelijk zonder dat de huurprijs verandert. Safedesk is leverancier-onafhankelijk. U bepaalt zelf van welke merken de apparatuur en software betrokken worden. lage verzekeringspremie door gebruik Safedesk producten haha!

18 Keep IT safe. Een sterk staaltje op het gebied van pc-diefstalbeveiliging en functionaliteit Meer informatie: Safedesk b.v. Blekersdijk LD Dordrecht Tel. 0031(0) Fax 0031(0) Alle in deze folder getoonde ontwerpen zijn eigendom van Safedesk b.v. grafische vormgeving en concept: goedhartreklame.nl

19

WWW.MARKANTOFFICE.COM

WWW.MARKANTOFFICE.COM WWW.MARKANTOFFICE.COM METROPOLIS MODERN OFFICE MARKANT METROPOLIS Markant introduceert een nieuw, eigentijds en strak vormgegeven meubelprogramma, genaamd Metropolis. Dit voorbeeld van Dutch Design kenmerkt

Nadere informatie

M E T R O P O L I S M O D E R N O f f I c E w w w. M a R k a N T O f f I c E. c O M

M E T R O P O L I S M O D E R N O f f I c E w w w. M a R k a N T O f f I c E. c O M METROPOLIS MODERN office www.markantoffice.com markant metropolis Markant introduceert een nieuw, eigentijds en strak vormgegeven meubelprogramma, genaamd Metropolis. Dit voorbeeld van Dutch Design kenmerkt

Nadere informatie

_AhrenD FOUR_TWO 2-POOTS

_AhrenD FOUR_TWO 2-POOTS _AhrenD FOUR_TWO 2-POOTS I Four_Two 2 Project: Gemeentehuis Bronckhorst Architect: Atelier PRO Functioneel in elke functie Ahrend Four_Two tafels en bureaus: één programma* voor alle toepassingen. Flexibel

Nadere informatie

Het MA2 bureau wordt uitsluitend gemaakt van kwalitatieve materialen, zoals Mdf en Multiplex,

Het MA2 bureau wordt uitsluitend gemaakt van kwalitatieve materialen, zoals Mdf en Multiplex, Het MA2 bureau wordt op maat gemaakt en is leverbaar in vrijwel iedere kleur combinatie MA2 De beste materialen voor een product van hoogwaardige kwaliteit Het MA2 bureau wordt uitsluitend gemaakt van

Nadere informatie

HET NIEUWE WERKEN VOOR FACILITAIR MANAGERS

HET NIEUWE WERKEN VOOR FACILITAIR MANAGERS HET NIEUWE WERKEN VOOR FACILITAIR MANAGERS HET NIEUWE WERKEN HUUR- OF LEASEPLAN Het Nieuwe Werken vraagt om aanpassingen binnen het bedrijf, zowel van de werknemers als de werkgever. De werkwijze, mindset,

Nadere informatie

Callcenter meubilair Januari 2016

Callcenter meubilair Januari 2016 Callcenter meubilair Januari 2016 Akoestiek Buren Systems Call center Overzichtelijke opstelling Vrij blikveld Hoogte verstelbaar Vrije ruimte Concentratie Ontworpen volgens huidige Arbo regeling en NEN

Nadere informatie

Outletstore. www.emmein.nl. Kantoormeubelen. Uit voorraad geleverd. Voordelig geprijsd. Dealer

Outletstore. www.emmein.nl. Kantoormeubelen. Uit voorraad geleverd. Voordelig geprijsd. Dealer Outletstore Dealer www.emmein.nl Bureau s De 4-serie is een bureaulijn met een solide vierpoots onderstel. Deze serie is in veel opstellingen verkrijgbaar. Leverbaar in een vaste hoogte met vierkante poot

Nadere informatie

P4Product Informatie Elegant aansluiten bureau inbouwsystemen

P4Product Informatie Elegant aansluiten bureau inbouwsystemen Onze aansluit- en kabelmanagement systemen voor kantoor en vergaderruimtes zijn op basis van de hoogst haalbare kwaliteit en betrouwbaarheid. Flexibele inbouw systemen waar een luxe uiterlijk en comfort

Nadere informatie

Hoe zit je gezond achter je pc?

Hoe zit je gezond achter je pc? Hoe zit je gezond achter je pc? Werk je vaak met de computer? Let dan goed op je gezondheid, want voor je het weet heb je rug- of nekklachten. Deze tips helpen je alvast op weg. Er wordt thuis en op kantoor

Nadere informatie

Inrichting beeldschermwerkplek

Inrichting beeldschermwerkplek Inrichting beeldschermwerkplek Het is lastig om tijdens beeldschermwerk een gezonde werkhouding te waarborgen, vooral wanneer het werk snel af moet zijn of wanneer er veel concentratie nodig is. Daarom

Nadere informatie

POSTKAMERDESIGN UW POSTKAMER INRICHTING OP MAAT. Modulair, ergonomisch en functioneel

POSTKAMERDESIGN UW POSTKAMER INRICHTING OP MAAT. Modulair, ergonomisch en functioneel POSTKAMERDESIGN UW POSTKAMER INRICHTING OP MAAT Modulair, ergonomisch en functioneel STYROMEGA AL UW POSTSTROMEN ONDER CONTROLE De hedendaagse postkamer krijgt dagelijks veel soorten poststromen te verwerken.

Nadere informatie

VAN DE BOVENSTE PLANK...

VAN DE BOVENSTE PLANK... HOUTEN STELLINGEN VAN DE BOVENSTE PLANK... METALEN STELLINGEN BREEDVAK STELLINGEN Kantoor- en bedrijfsinrichting...tot DE ONDERSTE PLANK Gemaakt uit natuurlijk FSC gecertificeerd Scandinavisch vurenhout

Nadere informatie

Overzicht showroomopruiming juli 2013

Overzicht showroomopruiming juli 2013 Overzicht showroomopruiming juli 2013 prijzen exclusief 21 % BTW en af Lunteren AANBIEDING! foto omschrijving aantal bruto prijs p/st netto prijs p/st Nieuwe bureaustoelen 2 742,00 299,00 Beta Haarlem

Nadere informatie

werken opbergen screens Zitten accessoires centrale & persoonlijke berging ladeblokken melamine kasten roldeurkasten schuifdeurkasten draaideurkasten

werken opbergen screens Zitten accessoires centrale & persoonlijke berging ladeblokken melamine kasten roldeurkasten schuifdeurkasten draaideurkasten werken centrale & persoonlijke berging opbergen screens Zitten ladeblokken accessoires melamine kasten roldeurkasten schuifdeurkasten draaideurkasten backbone 58 59 Om het maximale uit het ladeblok te

Nadere informatie

CONTROL ROOM SOLUTIONS

CONTROL ROOM SOLUTIONS INRICHTING VERLICHTING ERGONOMIE Het gaat hierbij om het ontwerpproces van de controlekamer in relatie tot de ergonomische aspecten van de interface (invoer, uitvoer, relatie met andere afdelingen), waarbij

Nadere informatie

Slizing geeft u alle ruimte!

Slizing geeft u alle ruimte! Slizing geeft u alle ruimte! Van klein tot groot Eindeloze mogelijkheden om te combineren naar eigen inzicht, dat is Slizing! Zoals dit getoonde dressoir: drie maal hetzelfde dressoir met een totaal andere

Nadere informatie

Robuuste werktafels Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys

Robuuste werktafels Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys Robuuste werktafels Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys Werkbanken Er is altijd een oplossing! De standaard kleuren: frame staanders

Nadere informatie

busbeveiligers +31 (0) combinatie met de roestvrijstalen haak, garandeert grote stabiliteit en veiligheid.

busbeveiligers +31 (0) combinatie met de roestvrijstalen haak, garandeert grote stabiliteit en veiligheid. De Met Safeclamp de Carbolt Ladderklem 103 is uw biedt volledige een sterk, laadruimte snel en optimaal professioneel beveiligd. systeem De voor het vastklemmen beveiliging is van uit je het ladders. zicht,

Nadere informatie

markant office furniture

markant office furniture INTERIORS markant office furniture rechte tafels Sinds de intrede van het TFT-scherm (de flatscreen) in het kantoorlandschap is het meest voorkomende werkblad weer terug in zijn meest oorspronkelijke vorm:

Nadere informatie

1. Elektrificatie 2-Sides

1. Elektrificatie 2-Sides U kunt uw werkplekken ook laten voorzien van elektrificatie, voor u op gewenste plaats gemonteerd. Wanneer u dit direct regelt, hoeft u later geen gaten in de meubels te (laten) maken. 1. Elektrificatie

Nadere informatie

Laptop-, ipad & tabletkasten

Laptop-, ipad & tabletkasten Laptop-, ipad & tabletkasten Laptop box Dit product werd ontwikkeld om een functionele, bruikbare en daarenboven veilige opbergruimte voor uw laptop te voorzien en te garanderen. Functioneel Door de compacte

Nadere informatie

Productoverzicht 2009

Productoverzicht 2009 Productoverzicht 2009 Een introductie BakkerElkhuizen is specialist in het ontwerpen van ergonomische oplossingen voor computergebruikers. Oplossingen van BakkerElkhuizen blinken uit in functionaliteit,

Nadere informatie

+31 (0) combinatie met de roestvrijstalen haak, garandeert grote stabiliteit en veiligheid.

+31 (0) combinatie met de roestvrijstalen haak, garandeert grote stabiliteit en veiligheid. De Met Safeclamp de Carbolt Ladderklem 103 is uw volledige biedt een laadruimte sterk, snel optimaal en professioneel beveiligd. systeem De beveiliging voor het is vastklemmen uit het zicht, dus van geen

Nadere informatie

+31 (0) combinatie met de roestvrijstalen haak, garandeert grote stabiliteit en veiligheid.

+31 (0) combinatie met de roestvrijstalen haak, garandeert grote stabiliteit en veiligheid. De Met Safeclamp de Carbolt Ladderklem 103 is uw volledige biedt een laadruimte sterk, snel optimaal en professioneel beveiligd. systeem De beveiliging voor het is vastklemmen uit het zicht, dus van geen

Nadere informatie

ZITTINGZAAL VAN DE MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR DIGITALE ZITTINGZALEN TOEKOMST + +

ZITTINGZAAL VAN DE MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR DIGITALE ZITTINGZALEN TOEKOMST + + ZITTINGZAAL VAN DE MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR DIGITALE ZITTINGZALEN + + TOEKOMST OVER BRAND Brand interieurs is een innoverende, technische en dynamische inrichter voor o.a. realisaties van compleet op maat

Nadere informatie

Duitse topkwaliteit voor Zweedse prijzen

Duitse topkwaliteit voor Zweedse prijzen Duitse topkwaliteit voor Zweedse prijzen Trendy keuken Een eigentijds, trendy ontwerp van 300 cm lengte. De keuken heeft een halfhoge kast met een koelkast van 88 cm hoog met daarboven een combimagnetron.

Nadere informatie

Gezond werken met computers

Gezond werken met computers Gezond werken met computers Gezond werken met je computer Iedereen heeft wel eens een stijve nek of schouders, pijnlijke polsen of vermoeide ogen na een dag werken achter te computer. Vaak gaan die klachten

Nadere informatie

Voor Werkplaats en Industrie

Voor Werkplaats en Industrie Sovella best buys Voor Werkplaats en Industrie Sovella Nederland BV Workshop werktafel- Het Middelpunt van uw werkplaats Modulair Degelijk Functioneel Workshop werktafel + één Lade Met een ladeblok van

Nadere informatie

Galvanitas bv. PAGHOLZ zittingen. Epoxykleuren

Galvanitas bv. PAGHOLZ zittingen. Epoxykleuren ICT-MEUBILAIR Galvanitas bv GALVANITAS BV werd opgericht in 1934 en produceert reeds meer dan 50 jaar o.a. kwaliteitsmeubilair voor het onderwijs. In deze folder willen wij u een indruk geven van ons ICT-meubilair

Nadere informatie

Geachte klant, In deze catalogus presenteren wij u ons assortiment aan digitale informatiepunten en touchscreen oplossingen.

Geachte klant, In deze catalogus presenteren wij u ons assortiment aan digitale informatiepunten en touchscreen oplossingen. Geachte klant, In deze catalogus presenteren wij u ons assortiment aan digitale informatiepunten en touchscreen oplossingen. Een groot deel van de in deze catalogus gepresenteerde producten is gedeponeerd

Nadere informatie

Wij kunnen u een MijnASP terminal aanbieden met de navolgende voordelen:

Wij kunnen u een MijnASP terminal aanbieden met de navolgende voordelen: MijnASP Terminals Wanneer u werkt met het MijnASP netwerk kunt u blijven werken met uw bestaande pc s. Wanneer deze echter aan vervanging toe zijn dan kunt u in de meeste gevallen ook besluiten om ze te

Nadere informatie

Oktober 2013 INFORMATIE. Oslo 10-16 Barendrecht (Vaanpark II) www.demijl.nl. De Mijl Business Centers: Alblasserdam>Barendrecht>Zwijndrecht

Oktober 2013 INFORMATIE. Oslo 10-16 Barendrecht (Vaanpark II) www.demijl.nl. De Mijl Business Centers: Alblasserdam>Barendrecht>Zwijndrecht INFORMATIE Oslo 10-16 Barendrecht (Vaanpark II) www.demijl.nl De Mijl Business Centers: Alblasserdam>Barendrecht>Zwijndrecht Werken op een plek die voelt als een tweede thuis. Waar je andere ondernemers

Nadere informatie

Heeft u elektronisch locker management overwogen? Een locker is niet compleet zonder een degelijk slot.

Heeft u elektronisch locker management overwogen? Een locker is niet compleet zonder een degelijk slot. Heeft u elektronisch locker management overwogen? Een locker is niet compleet zonder een degelijk slot. Een gebruiksvriendelijk slot dat gebruikers het gevoel geeft dat hun spullen veilig zijn. En een

Nadere informatie

Concentratieschermen

Concentratieschermen 08 Concentratieschermen 1 tafelschermen Anti spiekschermen Concentratieschermen Tijdelijk en permanent Maatwerk BASIC Effectief, praktisch & voordelig De Basic is het instapmodel anti spiekscherm van Didakta.

Nadere informatie

Markant MaX. Met MAX speelt Markant precies in op de behoefte van het moderne kantoor: een

Markant MaX. Met MAX speelt Markant precies in op de behoefte van het moderne kantoor: een MAX Markant MaX Met MAX speelt Markant precies in op de behoefte van het moderne kantoor: een gezonde en actieve werkomgeving. Om medewerkers zo productief, efficiënt en plezierig mogelijk te laten functioneren

Nadere informatie

Tee Duo Bekijk hier de complet e Voortman meubel collectie. De hedendaagse oplossing voor het werken teamverband duowerkplek. vorm van dit meubel

Tee Duo Bekijk hier de complet e Voortman meubel collectie. De hedendaagse oplossing voor het werken teamverband duowerkplek. vorm van dit meubel Hi Tee Duo H-poot Bekijk hier de complete Voortman meubel collectie. De hedendaagse oplossing voor het werken in teamverband is de duowerkplek. De vorm van dit meubel stimuleert de onderlinge samenwerking.

Nadere informatie

Ergonomische oplossingen

Ergonomische oplossingen Ergonomische oplossingen voor School en ICT Het gebruik van interactieve borden en touch screens neemt met grote sprongen toe in de opleidingsbranche. Gebruiksvriendelijkheid en ergonomie tijdens het gebruik

Nadere informatie

Video Conferencing anno 2012

Video Conferencing anno 2012 White paper Video Conferencing anno 2012 +31 (0) 88 121 20 00 upc.nl/business Pagina 1 van 8 Video Conferencing De behoefte aan video-vergaderen groeit. Mensen gaan steeds flexibeler om met de begrippen

Nadere informatie

ElEktrisch in hoogte verstelbare zit/ sta tafels. Bureau-onderstellen

ElEktrisch in hoogte verstelbare zit/ sta tafels. Bureau-onderstellen ElEktrisch in hoogte verstelbare zit/ sta tafels Innovatief, flexibel en betaalbaar zit - sta meubilair Bureau-onderstellen Het programma Een wereld aan keuzes De mogelijkheden zijn onbeperkt bij de keuze

Nadere informatie

Ahrend Flagship Store Laarderhoogtweg 12 1101 EA Amsterdam +31 (0)88 006 0000 info@ahrend.com _PORTAL. www.ahrend.com

Ahrend Flagship Store Laarderhoogtweg 12 1101 EA Amsterdam +31 (0)88 006 0000 info@ahrend.com _PORTAL. www.ahrend.com Ahrend Flagship Store Laarderhoogtweg 12 1101 EA Amsterdam +31 (0)88 006 0000 info@ahrend.com _ www.ahrend.com 3 4 inhoud Introductie 03 Bureautafel 04 Duowerkplek + Bench 08 Teamtafel + accessoires 011

Nadere informatie

Ergonomische oplossingen

Ergonomische oplossingen Ergonomische oplossingen Ergonomische oplossingen 3 Voorwoord 4 Clam 5 Univer 6 Loop 7 Jaw 8 Liftsystem 0 Docustand / Readingdesk /Notebookstand Jellyfish Lapjack 3 Ergofold / Flexnote 4 Zeta / Delta 5

Nadere informatie

AAN DE SLAG MET DIGITALE VAARDIGHEDEN TRAINING: BASISVAARDIGHEDEN DE COMPUTER

AAN DE SLAG MET DIGITALE VAARDIGHEDEN TRAINING: BASISVAARDIGHEDEN DE COMPUTER DE COMPUTER DE COMPUTER Computers zijn er in verschillende soorten en maten. Je hebt desktopcomputers, thin clients die op je bureau staan, mobiele apparaten zoals tablets, notebooks (ook wel laptops genoemd),

Nadere informatie

24/7 FURNITURE. Focus Desk

24/7 FURNITURE. Focus Desk 24/7 FURNITURE Focus Desk De Focus Desk is speciaal ontwikkeld voor uw operators Brand Control Rooms is een toonaangevende ontwikkelaar van innovatieve maatwerkoplossingen in 24/7 meld- en controlekamers.

Nadere informatie

Viewlite collectie. Ontworpen voor de veranderingen van morgen Past naadloos in elke kantooromgeving.

Viewlite collectie. Ontworpen voor de veranderingen van morgen Past naadloos in elke kantooromgeving. Ontworpen voor de veranderingen van morgen Past naadloos in elke kantooromgeving. 2 3 Ontworpen voor de veranderingen van morgen Deze brochure is gemaakt van FSC-gecertificeerd papier. www.fsc.org De Viewlite-collectie

Nadere informatie

Kantoormeubelen perfect georganiseerd: Systema Top 2000. Een overzicht van de belangrijkste feiten

Kantoormeubelen perfect georganiseerd: Systema Top 2000. Een overzicht van de belangrijkste feiten Kantoormeubelen perfect georganiseerd: Systema Top 2000 Een overzicht van de belangrijkste feiten Alles uit één hand: Systema Top 2000 Systema Top 2000 brengt orde in elk kantoor. Zijn platformconcept

Nadere informatie

imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek

imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek Een complete werkplek inclusief hard- en software zonder zorgen? Laat WerkPlek voor u werken Thuis, op kantoor

Nadere informatie

buren systems International bv CAD tafels

buren systems International bv CAD tafels buren systems International bv 1 2011 Werkbladformaat 2600x2600mm. Elektrisch in hoogte verstelbaar voor zittend en staand werken. Waarom zoveel ruimte?... CAD tekenaars/constructeurs en DTP werkers hebben

Nadere informatie

Beveiliging voor elke branche op maat gemaakt!

Beveiliging voor elke branche op maat gemaakt! Beveiliging voor elke branche op maat gemaakt! Beveiliging Ingenieursburo De Leeuw is uw leverancier van Front Security beveiligingsrolluiken, rolhekken en schaarhekken. Front Security producten zijn

Nadere informatie

Catalogus Scheidingswanden DB System 75 11-3

Catalogus Scheidingswanden DB System 75 11-3 Catalogus Scheidingswanden DB System 75 11-3 Creatieve ruimteplanning, Verplaatsbare wanden voor kantoren en bedrijfsruimten Serie DB System 75 Extra solide en super akoestische scheidingswanden, uitermate

Nadere informatie

IN ÉÉN KLIK UW MOBIELE GEGEVENS BEVEILIGD

IN ÉÉN KLIK UW MOBIELE GEGEVENS BEVEILIGD IN ÉÉN KLIK UW MOBIELE GEGEVENS BEVEILIGD SLIM DE EERSTE VERDEDIGINGSLINIE VOOR MOBIELE APPARATEN De gedachte dat uw laptop of ipad 2 kan worden gestolen, is op zich al een schrikbeeld. Wanneer u zich

Nadere informatie

INFORMATIE Kelvinring 54 Alblasserdam (zichtlocatie A15

INFORMATIE Kelvinring 54 Alblasserdam (zichtlocatie A15 2016 De Mijl Business Center Alblasserdam: Werken op een plek die voelt als een tweede thuis. Waar je andere ondernemers ontmoet en waar je je voor 100% op jouw business kunt concentreren. Waar je terecht

Nadere informatie

Cubicle monitor arm - beugel

Cubicle monitor arm - beugel Cubicle monitor arm - beugel Product ID: ARMCBCL Met deze monitor beugel voor cubicles kunt u bureauruimte vrijmaken door beeldschermen aan de wanden tussen kantoor cubicles te hangen. Elke beugel is geschikt

Nadere informatie

Caddy Touran T5 Crafter. met bott bedrijfswageninrichtingen. voor service en transport

Caddy Touran T5 Crafter. met bott bedrijfswageninrichtingen. voor service en transport Caddy Touran T5 Crafter VW met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott. Overtuigend in ieder detail Een gedraaide kast

Nadere informatie

Bureausteun met gasveer voor 1 monitor tot en met 27 inch met VESA Ergonomische bureausteun met gasveer voor één monitor tot en met 27 inch en 2-6,5kg

Bureausteun met gasveer voor 1 monitor tot en met 27 inch met VESA Ergonomische bureausteun met gasveer voor één monitor tot en met 27 inch en 2-6,5kg Bureausteun met gasveer voor 1 monitor tot en met 27 inch met VESA Ergonomische bureausteun met gasveer voor één monitor tot en met 27 inch en 2-6,5kg EW1515 EAN: 8054392615030 OVERVIEW Bureausteun met

Nadere informatie

- 4 - - 5 - - 2 - - 3 -

- 4 - - 5 - - 2 - - 3 - AVITUS AV - 4 - - 5 - - 2 - - 3 - AVITUS Medewerkers moeten overal kunnen werken, dat is de visie van de organisatie van morgen. Niet meer gebonden zijn aan één werkplek is een belangrijk gevolg daarvan.

Nadere informatie

voor service en transport

voor service en transport Partner Expert Boxer PEUGEOT met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott Overtuigend in ieder detail Een gedraaide kast

Nadere informatie

EW1516 EAN: OVERVIEW

EW1516 EAN: OVERVIEW Bureausteun met gasveer voor 2 monitoren tot en met 27 inch met VESA Ergonomische bureausteun met gasveer voor twee monitoren tot en met 27 inch en 2-6,5kg EW1516 EAN: 8054392615047 OVERVIEW Dubbele bureausteun

Nadere informatie

Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek

Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek U wilt maximale vrijheid in het inrichten van uw werkplek, zonder kopzorgen, maar wel betrouwbaar en veilig. Met

Nadere informatie

Oogstrelende warmte... Elegante handdoekradiatoren - Stijlvolle decorradiatoren - Onopvallende vloerconvectoren - Decoratieve radiatorombouwsystemen

Oogstrelende warmte... Elegante handdoekradiatoren - Stijlvolle decorradiatoren - Onopvallende vloerconvectoren - Decoratieve radiatorombouwsystemen Oogstrelende warmte... Elegante handdoekradiatoren - Stijlvolle decorradiatoren - Onopvallende vloerconvectoren - Decoratieve radiatorombouwsystemen 2 Oogstrelende warmte... Inhoud Oogstrelende warmte

Nadere informatie

Inventum introduceert de nieuwe AquaSpot kookkraan

Inventum introduceert de nieuwe AquaSpot kookkraan Inventum introduceert de nieuwe AquaSpot kookkraan Topcomfort én een blikvanger in elke eigentijdse keuken. Dat is AquaSpot ; de nieuwe kookkraan van Inventum, die compleet wordt geleverd mét boiler. Uitgevoerd

Nadere informatie

voor service en transport

voor service en transport Berlingo Jumpy Jumper CITROËN met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott Overtuigend in ieder detail Een gedraaide

Nadere informatie

GEZOND EN FIT WERKEN

GEZOND EN FIT WERKEN MAX MaRKaNT MaX Met MAX speelt Markant precies in op de behoefte van het moderne kantoor: een gezonde en actieve werkomgeving. Om medewerkers zo productief, efficiënt en plezierig mogelijk te laten functioneren

Nadere informatie

CJMS. interieur. 12 Pagina s aan interieur inspiratie

CJMS. interieur. 12 Pagina s aan interieur inspiratie CJMS interieur 12 Pagina s aan interieur inspiratie Vergaderen op top niveau Vergadertafel Geef uw bedrijf een stijlvolle uitstraling met bijvoorbeeld een massief eiken (vergader)tafel, wengé gebeitst.

Nadere informatie

November 2014. INFORMATIE H.A. Lorentzstraat 4 Zwijndrecht (Develpoort) www.demijl.nl

November 2014. INFORMATIE H.A. Lorentzstraat 4 Zwijndrecht (Develpoort) www.demijl.nl INFORMATIE H.A. Lorentzstraat 4 Zwijndrecht (Develpoort) www.demijl.nl Werken op een plek die voelt als een tweede thuis. Waar je andere ondernemers ontmoet en waar je je voor 100% op jouw business kunt

Nadere informatie

Hoogteverstelling (standaard) Trigon kan door middel van een imbussleutel traploos in hoogte worden versteld. (van 71 tot 85cm)

Hoogteverstelling (standaard) Trigon kan door middel van een imbussleutel traploos in hoogte worden versteld. (van 71 tot 85cm) 13&9 K L Hoogteverstelling (standaard) Trigon kan door middel van een imbussleutel traploos in hoogte worden versteld. (van 71 tot 85cm) Trigon A B kern A B K L M N 18mm 71-80cm 66-75cm 81cm 182cm 72cm

Nadere informatie

Brochure Desktop Januari 2014

Brochure Desktop Januari 2014 Brochure Desktop Januari 2014 System 37 De opzetwanden SYSTEM 37 worden opgebouwd met fi jne en lichte aluminium profi elen die geanodiseerd ofwel gelakt worden. Vol of doorschijnend: zij nemen weinig

Nadere informatie

Open your mind, free your office.

Open your mind, free your office. Spacefulness Open your mind, free your office. Uw nieuwe allesinéén kosten&ruimtebesparendekantoor-unit 2 Uw nieuwe allesinéén kosten&ruimtebesparendekantoor-unit 3 Spacefulness Wat zou u doen als u uw

Nadere informatie

ICT-uitbestedingsdiensten en Software as a Service:

ICT-uitbestedingsdiensten en Software as a Service: ICT-uitbestedingsdiensten en Software as a Service: Betrouwbaardere ICT, minder zorgen! Maak kennis met Multrix Wilt u op maat gesneden ICT-diensten die volledig aan de wensen en behoeften van uw organisatie

Nadere informatie

E-mail: info@steigerhoutmeubels.nl. www.steigerhoutmeubels.nl

E-mail: info@steigerhoutmeubels.nl. www.steigerhoutmeubels.nl Interieurbouw t Steigertje Meubels op maat voor huis, tuin en projecten Handelsweg 7 1693 AZ Wervershoof (bezoek alleen op afspraak) Tel: 0228-543414 Fax: 0228-543418 E-mail: info@steigerhoutmeubels.nl

Nadere informatie

MW OFFICE CHAIRS STOELENACTIE. MW Office Solutions is verhuisd en dat willen wij met u vieren. Nog nooit was de aanschaf van uw stoelen zo goedkoop.

MW OFFICE CHAIRS STOELENACTIE. MW Office Solutions is verhuisd en dat willen wij met u vieren. Nog nooit was de aanschaf van uw stoelen zo goedkoop. WAAR KANTOORINRICHTEN BEGINT! Nieuwsbrief 2012 nummer 5 MW OFFICE CHAIRS STOELENACTIE MW Office Solutions is verhuisd en dat willen wij met u vieren. Nog nooit was de aanschaf van uw stoelen zo goedkoop.

Nadere informatie

MENUKAART ELEKTRIFICATIE PAKKETTEN

MENUKAART ELEKTRIFICATIE PAKKETTEN MENUKAART ELEKTRIFICATIE TEN Ahrend. Humanising_Spaces OVERZICHT TEN n.v.t. op Ahrend Balance en Ahrend Team_Up OMSCHRIJVING BASIC BASIC PLUS STANDAARD PREMIUM PRODUCT Draadgoot zwart 100 cm Kantelbare

Nadere informatie

Nachtkastjes Ziekenhuis

Nachtkastjes Ziekenhuis Nachtkastjes Ziekenhuis Nachtkastjes Voor zieke mensen is het belangrijk om een plek te hebben die alleen van hen is om persoonlijke dingen te bewaren en belangrijke dingen meteen onder handbereik te hebben.

Nadere informatie

Desktop Januari 2014

Desktop Januari 2014 Desktop Januari 2014 De opzetwanden SYSTEM 37 worden opgebouwd met fijne en lichte aluminium profielen die geanodiseerd ofwel gelakt worden. Vol of doorschijnend: zij nemen weinig plaats in en optimaliseren

Nadere informatie

carriers Hapro carriers, ezelsbrug voor draagkracht.

carriers Hapro carriers, ezelsbrug voor draagkracht. Hapro Carriers carriers Hapro carriers, ezelsbrug voor draagkracht. Relingdragers voor Relingdragers voor nagenoeg iedere auto. Hapro Cronos Hapro Cronos. De Hapro Cronos dakdrager is de solide basis voor

Nadere informatie

Ergonomisch getest DUO-BACK

Ergonomisch getest DUO-BACK Ergonomisch getest DUO-BACK Computer by: www.proxicom.de 08 / 2002 Opties Rugleunings traploos in hoogte en breedte te verstellen Armleuningen 11 voudig hoogteverstelbaar niet in hoogteverstelbaar Kruisvoeten

Nadere informatie

THE EASY WAY OF WORKING MONITORARMEN 4

THE EASY WAY OF WORKING MONITORARMEN 4 1 THE EASY WAY OF WORKING MONITORARMEN 4 Van de Scheur is een betrouwbare leverancier van ergonomische producten voor de computerwerkplek. Wij stellen de klant centraal bij het vinden van oplossingen voor

Nadere informatie

ENGELS. modulair en eenvoudig te combineren. voor diverse fracties. onderzetwagen en andere accessoires optioneel AFVALSCHEIDEN ECOMODULES

ENGELS. modulair en eenvoudig te combineren. voor diverse fracties. onderzetwagen en andere accessoires optioneel AFVALSCHEIDEN ECOMODULES modulair en eenvoudig te combineren voor diverse fracties onderzetwagen en andere accessoires optioneel ENGELS voor maatwerk afvalscheiding OP MAAT compact en handig: een 30 liter papierunit gecombineerd

Nadere informatie

1 39,- 299,- 60 Jaar. Arim. Start. Solid. Max Comfort. Voor het betere meubel www.cieba.nl - info@cieba.nl - 071-541 341 4 1 95,-

1 39,- 299,- 60 Jaar. Arim. Start. Solid. Max Comfort. Voor het betere meubel www.cieba.nl - info@cieba.nl - 071-541 341 4 1 95,- Cieba Kantoor & Projectmeubelen 60 Jaar 1 95,- 1 39,- Start Bureaustoel met zwarte zitting en netrug. Voorzien van ruime comfortabele rug en zitting met hoog zitcomfort. Verstelbare armleggers en kantelmechanisme

Nadere informatie

Snel, compact, efficiënt. CONSIS B apotheekrobots.

Snel, compact, efficiënt. CONSIS B apotheekrobots. Snel, compact, efficiënt. CONSIS B apotheekrobots. Maak optimaal gebruik van het potentieel van uw apotheek: uw medewerkers, geneesmiddelen en opslagcapaciteit. .B Met Consis B is de opslag en uitgifte

Nadere informatie

Doe de poll via the Live App

Doe de poll via the Live App INGRID LIGTHART Je software in de private cloud Doe de poll via the Live App Iedereen heeft het over cloud Cloud is de toekomst Doe mee aan de private cloud poll! Geef nu uw mening via de Exact live app

Nadere informatie

MARKANT BACKBONE & ANKLEBONE

MARKANT BACKBONE & ANKLEBONE BACKBONE MARKANT BACKBONE & ANKLEBONE Markant introduceert twee innovatieve objecten voor in de kantooromgeving. De Backbone is een strak en langwerpig meubel waaraan vier werkplekken kunnen worden geplaatst.

Nadere informatie

ELK FRANKEERSYSTEEM IS UNIEK

ELK FRANKEERSYSTEEM IS UNIEK ELK FRANKEERSYSTEEM IS UNIEK Kies zelf uw opties en uw kleur. MEER DAN EEN FRANKEER MACHINE 30 45 65 De PostBase is meer dan een frankeermachine. Het modulaire frankeerconcept sluit optimaal aan bij de

Nadere informatie

Windows 10. 2015 Training voor 50-plussers. PC50plus trainingen Eikbosserweg 52 1214AK Hilversum tel: 035 6213701 info@pc50plus.nl www.pc50plus.

Windows 10. 2015 Training voor 50-plussers. PC50plus trainingen Eikbosserweg 52 1214AK Hilversum tel: 035 6213701 info@pc50plus.nl www.pc50plus. 2015 Training voor 50-plussers PC50plus trainingen Eikbosserweg 52 1214AK Hilversum tel: 035 6213701 info@pc50plus.nl www.pc50plus.nl Windows 10 TRAINING VOOR 50- PLUSSERS Inhoud opgave. Pagina 01-0 7

Nadere informatie

Ellen. De nieuwe Loungewerkplek van Gispen

Ellen. De nieuwe Loungewerkplek van Gispen LOUNGE Ellen De nieuwe Loungewerkplek van Gispen De nieuwe manier van werken gaat ervan uit dat de medewerkers als zelfstandige ondernemers functioneren, die zelf kiezen wat ze op welk moment waar het

Nadere informatie

Uw IT, onze business

Uw IT, onze business Techniek gaat prima samen. Uw IT, onze business Hoogendoorn IT Services biedt vele mogelijkheden om de kantoorautomatisering van bedrijven te beheren, optimaal te laten functioneren of het bedrijf zelfs

Nadere informatie

: Functionele omschrijving van nieuwe supervisordesk, printereiland, opstelling en uitvoering.

: Functionele omschrijving van nieuwe supervisordesk, printereiland, opstelling en uitvoering. LUCHTVERKEERSLEIDING NEDERLAND (LVNL) AIR TRAFFIC CONTROL THE NETHERLANDS : LOCATIE : Schiphol-Oost OPGEMAAKT DOOR : PT 2081 DATUM : 24 November 2015 ONDERWERP : Functionele omschrijving van nieuwe supervisordesk,

Nadere informatie

WORK_box modulair, plug & play workstation. Productinformatie juni 2015

WORK_box modulair, plug & play workstation. Productinformatie juni 2015 WORK_box modulair, plug & play workstation De zakelijke vastgoedmarkt verandert sterk, naast de vele vierkante vrijstaande meters, is ook de dynamische en roulerende invulling van kantoorgebouwen een belangrijke

Nadere informatie

Ellen. De nieuwe Loungewerkplek van Gispen

Ellen. De nieuwe Loungewerkplek van Gispen LOUNGE Ellen De nieuwe Loungewerkplek van Gispen De nieuwe manier van werken gaat ervan uit dat de medewerkers als zelfstandige ondernemers functioneren, die zelf kiezen wat ze op welk moment waar het

Nadere informatie

KISS de basis voor alle mogelijkheden

KISS de basis voor alle mogelijkheden KISS de basis voor alle mogelijkheden MET KISS KIEST U VOOR VRIJHEID VAN WONEN Zekerheid 10 Jaar Garantie van Hager; fabrikant van 30% van de installaties in Europa na oplevering van de woning 3 Jaar Prijsgarantie

Nadere informatie

DE MULTIFUNCTIONELE TAFEL

DE MULTIFUNCTIONELE TAFEL NEXUS 2 Nexus Nexus 3 NEXUS De tafels van de Nexus serie vormen een natuurlijk onderdeel van een groter geheel, een soepele link tussen de noden van het individu en die van de groep. Losstaand of samen,

Nadere informatie

Quattro en Square desk info

Quattro en Square desk info 110 Quattro en Square desk info 600 2500 1200 900 Quattro desk & Square desk Quattro desk, de vormgeving van deze tijd. Het ontwerp van Quattro desk is strak en eenvoudig past daardoor in elke omgeving.

Nadere informatie

EEN STIJLVOLLE EN INTELLIGENTE KEUZE

EEN STIJLVOLLE EN INTELLIGENTE KEUZE GAMMA[P] 2 Gamma[P] GAMMA[P] Scandinavisch ontwerp is tijdloos en vindt zijn oorsprong in onze liefde voor licht en de natuur. Ook de bureaus van Gamma[P] zijn in deze traditie ontworpen, met strakke lijnen,

Nadere informatie

Altijd en overal in de cloud. Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers

Altijd en overal in de cloud. Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers Altijd en overal in de cloud Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers Zorgeloos in de cloud De wereld verandert voortdurend en ook ons werkmodel bevindt zich in een fase

Nadere informatie

De veelzijdige beveiliging

De veelzijdige beveiliging De veelzijdige beveiliging Xesar Het sluitsysteem voor complexe toepassingen De veelzijdige beveiliging voor professioneel gebruik Xesar is een eigen innovatie van EVVA. Het elektronische sluitsysteem

Nadere informatie

VERSTELBAAR MEUBILAIR

VERSTELBAAR MEUBILAIR VERSTELBAAR MEUBILAIR Galvanitas bv GALVANITAS BV werd opgericht in 1934 en produceert reeds meer dan 50 jaar o.a. kwaliteitsmeubilair voor het onderwijs. In deze folder willen wij u een indruk geven van

Nadere informatie

markant office furniture

markant office furniture BACKBONE markant office furniture Markant Backbone Markant introduceert de Backbone: een innovatief kantoormeubel. Dit ruimtebesparende totaalconcept koppelt functionaliteit aan kwaliteit en design. Praktisch

Nadere informatie

primabad badkamermeubelen

primabad badkamermeubelen 2 primabad badkamermeubelen Welkom bij Primabad In de badkamer is een passend meubel geen overbodige luxe. Het moet voldoende opbergruimte bieden, een praktische indeling hebben, mooi zijn en kwaliteit

Nadere informatie

Product informatie. Pagina 1 van 5

Product informatie. Pagina 1 van 5 Pagina 1 van 5 Product informatie Pagina 2 van 5 SMARTBoards: Voor een leerkracht is het schoolbord een van zijn belangrijkste gereedschappen. Hoe vaak gebruik je niet even het bord om een aantekening

Nadere informatie

ONKENHOUT IN DE MEUBELINDUSTRIE. In deze presentatie vindt u een overzicht van onze oplossingen voor de meubelindustrie.

ONKENHOUT IN DE MEUBELINDUSTRIE. In deze presentatie vindt u een overzicht van onze oplossingen voor de meubelindustrie. ONKENHOUT IN DE MEUBELINDUSTRIE In deze presentatie vindt u een overzicht van onze oplossingen voor de meubelindustrie. Gasveren Gasveren zijn speciaal geschikt voor het traploos verstellen van de hoogte

Nadere informatie

Videoconference starters gids. Het selecteren van uw videoconference systeem

Videoconference starters gids. Het selecteren van uw videoconference systeem Videoconference starters gids Het selecteren van uw videoconference systeem 2009 Inleiding Het huidige geopolitieke klimaat, een focus op toenemende productiviteit en kosten reductie en een algemene onwil

Nadere informatie