drupa 2012 een terugblik, een vooruitblik

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "drupa 2012 een terugblik, een vooruitblik"

Transcriptie

1 drupa 2012 een terugblik, een vooruitblik

2 Een terugblik op drupa 14 dagen, boordevol activiteiten bezoekers uit 130 landen exposanten die wedijveren voor aandacht journalisten op zoek naar nieuws 1.

3 drupa was big business. Very big business. Maar was het ook goed? Voor de meeste commerciële en digitale drukkerijen, alsook voor de print room managers was het antwoord volmondig Ja! De hele printwereld ontmoette elkaar in Düsseldorf en iedereen vond er een antwoord op zijn vragen, noden of voorkeuren. Allemaal op hetzelfde moment en op één plaats. Volgens drupa nam het aandeel print directors en senior managers bij de bezoekers toe tot 50,8% (tegen 44,4% in 2008). Bijna de helft van alle bezoekers plaatste ten minste één bestelling. Kortom, drupa blijft de plaats waar beslissingen worden genomen. Als u erbij was, dan zult u zich ongetwijfeld de speciale sfeer herinneren. Was u er niet bij, dan vindt u hier wat u gemist hebt (veel meer vindt u op ricoh-europe.com ). Meer interesse, betere zaken Tijdens het evenement ontmoetten we drukkers die niet alleen de meest recente printtechnologie zochten, maar ook advies en assistentie. Meer en meer service providers waren op zoek naar meer dan alleen maar technologie: ze wilden een partnerschap. Sommigen wilden overschakelen naar digitaal printen. Anderen wilden meer waarde halen uit hun huidige investeringen. Veel bezoekers waren geïnteresseerd in het ontdekken van nieuwe kanalen, markten en toepassingen. Er was ook veel interesse in groene oplossingen. Meest bemoedigend, er was een wens om te investeren in nieuwe ideeën en activiteiten en de toekomst van print. Meer integratie Veel verschillende soorten drukkerijen waren geïnteresseerd om de producten, technologie, bronnen en consultancy te ontdekken die nodig zijn om deze betere aanpak te creëren, aangepast aan de multichannel, multimediawereld. Een wereld waar digitale en offsetdruk hand in hand gaan en waar drukwerk slechts een onderdeel is van een pakket geïntegreerde leveringsmechanismen. Print and beyond. In een sector waar veel drukkerijen problemen hebben om verder te gaan dan gewone drukkerijtaken, introduceerde Ricoh het concept Print and Beyond. Met dit concept kunnen drukkerijen met nieuwe diensten voor drukwerk beginnen, zoals cross-media, zodat ze kunnen overschakelen naar oplossingen met toegevoegde waarde, die bouwen op hun oorspronkelijke drukmogelijkheden. Graham Moore, Business Development Director, Production Printing Business Group, Ricoh Europe Meer mogelijkheden Tijdens drupa was er een algemeen gevoel dat de printmarkt niet alleen springlevend is, maar ook heel wat spannende mogelijkheden biedt voor zij die zichzelf heruitvinden. Ricoh trok de aandacht omdat het een totaalpakket kan aanbieden om de overgang van een conventionele drukkerij naar een provider van marketingservices (of volledige marketingondersteuning) te vergemakkelijken. 2.

4 Trendwatch Wat maakte drupa zo opmerkelijk in 2012? Hier zijn enkele antwoorden, trends en hoogtepunten procent van drupa was digitaal t.o.v. 10 procent van de huidige printproductie [bron: Mike Hilton, Graphic Repro On-line] De gestage opmars van digital printing Voldoende bewijs dat digitaal drukwerk de kwaliteit van offset kan evenaren 40% van de bezoekers gaf aan geïnteresseerd te zijn in digitale drukpersoplossingen/-systemen 3. Verbeteringen in verpakking/ labelnauwkeurigheid, kwaliteit en flexibiliteit

5 10 zones met meer dan 100 verschillende toepassingen De groei van dialoogmarketing en elektronisch drukken De nieuwe Ricoh-identiteit - imagine.change. Milieu-efficiëntie en CO2-neutraal printen 3D printing,ondersteund door Ricoh inkjetprintkoppen Clickable Paper Ricoh s nieuwe crossmediatechnologie Wereldwijde uitstraling, met vertegenwoordigers uit 185 landen die de Ricoh-stand bezochten Grote lokale interesse, 39 procent van de bezoekers (aan de Ricoh-stand) kwam uit Duitsland drupa zag een grotere focus op oplossingen en printapplicaties. Daarom ontwikkelde Ricoh de grootste Production Print-stand uit zijn geschiedenis (2000 vierkante meter). In onze 10 zones werden 100 verschillende toepassingen getoond. Een spectaculaire LED-muur van 100 vierkante meter en een reeks live demopresentaties en seminaries hielp drukkerijen beter te begrijpen hoe ze hun activiteiten kunnen laten groeien en transformeren. 4.

6 Ricoh op drupa Hier volgen enkele hoogtepunten van de 14 dagen van Ricoh op drupa... 5.

7 The Packaging Oplossingen voor verpakkingen waren een van de interessantste aspecten van drupa, en één van de drukst bezochte zones op onze stand. Bezoekers konden zien hoe digitale technologie kleine oplagen, on-demand personalisatie en aanpassingen mogelijk maakt, met unieke toepassingen op de markt voor verpakkingen en labels. Wist u dat? Men verwacht dat de globale markt voor Packaging printing zal groeien met 9% CAGR [bron: Ricoh Business Driver Rapport: Offset vs digital; or offset and digital] Voorbeeld: In Duitsland levert het Berlijns bedrijf Mendot heel gepersonaliseerde digitale printservices, waaronder geïndividualiseerde reisbrochures en transpromotionele, gepersonaliseerde verpakkingslabels. The TotalFlow Voorbeeld: Digital StoreFront geïntegreerd met de Pace MISoplossing van EFI en de PrintFlow Job Scheduler werden gebruikt om printtaken live te versturen en beheren in de Production-zone, die zich ook op de Ricoh-stand bevond. Op drupa toonden we verschillende softwareoplossingen van Ricoh TotalFlow en workflows die gebruikt werden voor de applicaties die beschikbaar waren op onze stand. Deze gingen van cross-media oplossingen tot web-to-print en transactionele workflows. Klanten kregen te zien hoe met procesautomatisering, grotere efficiëntie en kostenbesparingen kunnen bereikt worden, terwijl ze de volledige integriteit en controle bewaren. Eén hoogtepunt was een web-to-print-oplossing die volledig geïntegreerd was met een MIS-systeem om het printproces te beheren, vanaf het versturen tot het plannen en uiteindelijk voltooien van printtaken. 6.

8 The Innovation De volgende generatie Ricoh-technologie was een echte publiekstrekker: de innovatiezone van onze stand kreeg dan ook massale aandacht. We toonden enkele baanbrekende technologieën in print en daarbuiten, waaronder Clickable Paper. Voorbeeld: The Publishing We demonstreerden hoe digitale publicaties kunnen worden gebruikt om zich te onderscheiden en waarde toe te voegen aan de stijgende markt van on-demand. Dit omvat het produceren van gepersonaliseerde, zelf gepubliceerde, niet meer verkrijgbare of nieuwe boeken, kranten en handleidingen. Onze 3D-print demostand omvatte zonnebrillen, fietskettingen en zelfs tanden, allemaal gemaakt door Ricoh inkjetprintkoppen. We toonden hoe chirurgen de schedels van siamese tweelingen vorm gaven, waardoor ze de procedure eerst konden oefenen. Dit zorgde er op zijn beurt voor dat de echte operatie efficiënter en sneller kon worden uitgevoerd. Wist u dat? Er wordt geschat dat het volume aan inkjetboeken zal toenemen met 18% (bron: Pira International) CAGR Voorbeeld: Met een InfoPrint 5000GP drukt Re.Be.L digitale boeken op aanvraag en verdeelt ze over heel Noord-Italië, en dit in amper vijf uur van start tot levering. 7.

9 8.

10 The Marketing Bij Ricoh zijn we ervan overtuigd dat het integreren van drukactiviteiten binnen een breder spectrum van cross-media communicatiecampagnes vaak de beste manier is om uit te breiden naar nieuwe, rendabele diensten en om sterkere relaties met klanten te creëren. Op drupa demonstreerden we hoe Ricoh elke drukkerij kan helpen om deze overgang te maken. The Enterprise Voorbeeld Imprima Visual Communications uit Zweden was een traditioneel offsetbedrijf tot wanneer ze hun naam, manier van werken en diensten veranderden. Vandaag verzorgt Imprima gepersonaliseerde direct mailings en creatieve cross-media campagnes. In Milaan transformeerde Elletra Officine Grafiche van een traditionele copyshop naar een internetgebaseerde serviceprovider voor promotiedrukwerk en marketing, compleet met online bestelmogelijkheden via web-to-print. We gebruikten drupa om te tonen hoe in-house print rooms en CRD s, innovatieve printtoepassingen kunnen gebruiken om de effectiviteit van zakelijke documenten en communicatie met klanten te verbeteren, zodat ze geen kostencentrum meer zijn, maar een winstmogelijkheid. We toonden enkele manieren om financiële rapporten om te vormen. Daarnaast presenteerden we ook grootformaat CAD, catalogi en klantenmagazines en gepersonaliseerd marketingdrukwerk om de mogelijkheden van geïndividualiseerde communicatie aan te tonen. Voorbeeld We hebben een toepassing laten zien voor kandidaatuniversiteitsstudenten, waarbij de informatie die ze ontvangen voor colleges en sociale interesses, gepersonaliseerd was, na het invullen van een online registratieformulier. Wist u dat? 63% van de print rooms biedt geen variabel dataprinting aan [bron: InfoTrends study on in-house production printing in Europe 2010] 9.

11 The Business Transformation Technologie is niets zonder de relevantie voor een bedrijf. We presenteerden het Ricoh Business Driver Programme op drupa en toonden hoe advies op maat van onafhankelijke consultants en Ricohexperten, drukkerijen kan helpen bij de overgang om een provider van marketingservices te worden. Voorbeeld Op de stand van Ricoh gebruikten onze experten nieuwe en exclusieve rapporten van PIRA om de strategische opties te tonen voor printserviceproviders, inclusief Offset vs digital; of offset and digital en Things that are making printers change. 10.

12 The Green We toonden onze bezoekers hoe verbeterde milieuprestaties gebruikt kunnen worden om zich te onderscheiden en meer klanten kunnen aantrekken, op een duurzame manier. Voorbeeld We onderstreepten de praktische toepassing en relevantie van Ricoh s Carbon Balanced Printing Programme als een manier om CO2-neutraal te worden en nieuwe markten te kunnen betreden. Dit nieuwe programma maakt gebruik van een Ricoh-methodologie in drie stappen (analyse, optimalisatie en neutralisatie) waarmee printservice providers het Ricoh Carbon Balanced Printer certificaat kunnen behalen. Wist u dat? Alle drukwerkactiviteiten van Ricoh op drupa waren CO2-neutraal. We compenseerden ook de CO2 die werd gegenereerd door het energieverbruik op onze stand, inclusief verlichting en catering. 11.

13 The Photo In de fotografiezone van Ricoh konden bezoekers een stapje verder zetten dan drukwerk alleen door de nieuwste fotografische innovaties en optische kwaliteit te ontdekken van onze Ricoh-camera s en de recent overgenomen Pentax-camera s. The Transactional We toonden manieren om transactionele documenten (met onder andere precision marketing, afschriften en financiële plannen, gepersonaliseerde investeringsrapporten en credit card-mailers) om te zetten in krachtige marketingmogelijkheden. Dit omvatte een aangepaste, op maat gemaakte, gepersonaliseerde aanpak. Voorbeeld: In Duitsland gebruikt KRZ Lemgo printers en een geautomatiseerde workflowoplossing van Ricoh om de databewerking, formattering, consolidatie, verzendingsoptimalisatie en verzending te controleren. In Nederland maakt Multi-Post voor haar transactionele print- en mailingservices gebruik van Ricoh production printers en Datacard-oplossingen om plastic kaarten en bijbehorende mailings te personaliseren. Wist u dat? 95% van de transactionele documenten worden geopend en gelezen [bron: Irongate Digital Solutions, TransPromo Overview] 12.

14 Steeds nieuwe mogelijkheden Nieuwe mogelijkheden ontstaan uit gesprekken. Voor meer informatie over Ricoh, bezoek onze website services-solutions/productionprinting/index.aspx Blijf in contact Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en innovaties van Ricoh Production Printing kunt u ons volgen op Twitter of op onze Facebookpagina: ricoheuproductionprint Klanten kunnen zich nu registreren om deel te nemen aan ons Business Driver Programme op 13.

Canon Essential Business Builder Program. Combineert alles wat u nodig hebt voor zakelijk succes

Canon Essential Business Builder Program. Combineert alles wat u nodig hebt voor zakelijk succes Canon Essential Business Builder Program Combineert alles wat u nodig hebt voor zakelijk succes Essential Business Builder Program Introductie Het runnen van een drukkerij is een uitdaging. De activiteiten

Nadere informatie

Web-to-print trends en voorbeelden

Web-to-print trends en voorbeelden ideeën.doen.groeien Web-to-print trends en voorbeelden 27 januari 2015 EYE-OPENER http://www.graphicbrain.com/vigc-eye-opener/jaargang-2014-nr-9/w2ppro-case-study-vistaprint/! 1! COPYCAT OR CREATIVITY?

Nadere informatie

Hoe maak ik een succesvolle (over)stap van drukkerij naar printservice bedrijf. Albert Noppen

Hoe maak ik een succesvolle (over)stap van drukkerij naar printservice bedrijf. Albert Noppen Hoe maak ik een succesvolle (over)stap van drukkerij naar printservice bedrijf Albert Noppen Agenda Trends (analoog / digitaal) Klantbehoeften en klantfricties Strategie Praktische voorstellen voor aanpak

Nadere informatie

NIEUW! Transactional Color Printing. Een businessoplossing van Speos, filiaal van De Post

NIEUW! Transactional Color Printing. Een businessoplossing van Speos, filiaal van De Post NIEUW! Transactional Color Printing Een businessoplossing van Speos, filiaal van De Post De laatste jaren is de relatie tussen bedrijven en hun klanten geëvolueerd. Consumenten hebben nu sneller toegang

Nadere informatie

CO 2 -neutraal drukwerk produceren met Ricoh

CO 2 -neutraal drukwerk produceren met Ricoh CO 2 -neutraal drukwerk produceren met Ricoh De meerwaarde van verantwoord grafisch ondernemen Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) staat bij grafimediabedrijven hoog op de agenda. Ook opdrachtgevers

Nadere informatie

Van beeldscherm tot output

Van beeldscherm tot output Van beeldscherm tot output Uw grafische specialist en partner Grafinex ondersteunt de grafimedia industrie met een breed spectrum aan diensten en producten. Met deskundig advies en oplossingen op maat.

Nadere informatie

Variabele Data Printing Solutions

Variabele Data Printing Solutions Variabele Data Printing Solutions KLANTGERICHT COMPLETE OPLOSSINGEN TOEGEWIJDE ORGANISATIE Ik zoek naar manieren om onze huidige technologie maximaal in te zetten en nieuwe markten te openen voor mijn

Nadere informatie

Presentatie onderzoek Richard van Hoorn. Nieuwegein 26 mei 2011

Presentatie onderzoek Richard van Hoorn. Nieuwegein 26 mei 2011 Presentatie onderzoek Richard van Hoorn Nieuwegein 26 mei 2011 Agenda Nieuwe Drukvormen, 2009 Actuele trends en ontwikkelingen Nieuwe structuur bedrijfstak 2009: Nieuwe Drukvormen Wat maakt drukkerijen

Nadere informatie

Transitie van speciaaldrukkerij Lijnco naar een digitale speler

Transitie van speciaaldrukkerij Lijnco naar een digitale speler Transitie van speciaaldrukkerij Lijnco naar een digitale speler Over Lijnco Lijnco is een speciaaldrukkerij die van plan was om hun diensten via het web aan te bieden. Een nieuw e-commerce kanaal zou de

Nadere informatie

De digitale drukkerij en variabele data Een effectief antwoord op Web2Print

De digitale drukkerij en variabele data Een effectief antwoord op Web2Print De digitale drukkerij en variabele data Een effectief antwoord op Web2Print De grafimediabranche De grafimediabranche is de laatste jaren sterk veranderd door opkomende spelers. Nieuwe bedrijven zoals

Nadere informatie

Klaar staan voor de bewegende klant

Klaar staan voor de bewegende klant Klaar staan voor de bewegende klant 23 Maart 2016 Jaarbeurs - Utrecht Ger Nijkamp Sr. Online Marketeer Ricoh Nederland Marketing is niet veranderd Wat is mijn doel..? Waar zit mijn doelgroep..? Hoe ga

Nadere informatie

Concurreren op klantwaarde

Concurreren op klantwaarde Concurreren op klantwaarde Trendseminar 14 februari Albert Noppen Ontwikkeling grafische sector 6 4 2 0-2 2007 2008 2009 2010* 2011* Ontwikkeling productievolume in % -4-6 Ontwikkeling omzet in % -8-10

Nadere informatie

Drupa 2012. De aanval op offset? Albert Noppen

Drupa 2012. De aanval op offset? Albert Noppen Drupa 2012 De aanval op offset? Albert Noppen Agenda Nieuwe printtechnieken Voor welke markt welke techniek? Premedia en Afwerking Operations management en IT Wat vertel ik mijn klanten wat er gaande is?

Nadere informatie

BUSINESS MODEL CANVAS WAT IS HET?

BUSINESS MODEL CANVAS WAT IS HET? Introductie in Business Model Canvas Veerle Serpieters 29 januari 2018 BUSINESS MODEL CANVAS WAT IS HET? 2 De BESTE INNOVATIES ontstaan waar CREATIEVE IDEEËN, samenkomen met een perfecte UITVOERING en

Nadere informatie

thinking about the next step in THE business of outcome

thinking about the next step in THE business of outcome thinking about the next step in THE business of outcome www.ovimex.nl Ik zoek een partner in printing die snel en efficiënt zorgt voor de oplossing die precies aansluit bij mijn manier van werken thinking

Nadere informatie

Kiezen voor All In Content betekent dat u over kennis van een compleet team beschikt in plaats van afhankelijk te worden van één enkele consultant:

Kiezen voor All In Content betekent dat u over kennis van een compleet team beschikt in plaats van afhankelijk te worden van één enkele consultant: Over ons All In Content begeleidt IT & New Media projecten in het domein van Enterprise 2.0 portals en contentmanagement. Onze focus ligt in het bijzonder op het gebied van duurzaam werken met toepassingen

Nadere informatie

SAMENWERKEN MET CENTRALE PRINTSERVICES

SAMENWERKEN MET CENTRALE PRINTSERVICES SAMENWERKEN MET CENTRALE PRINTSERVICES Richard van Hoorn Trendseminar 4 februari0 Centrale printservices? Definitie: Centrale printservices (CPS) zetten productieprinters in voor andere afdelingen binnen

Nadere informatie

Winstgevende partnerships en de rol van business development

Winstgevende partnerships en de rol van business development Winstgevende partnerships en de rol van business development - door Mark Lawn, European Solutions Marketing Manager, Professional Solutions, Canon Europe Net zoals printleveranciers toegevoegde waarde

Nadere informatie

UITNODIGING. Komori International (Europe) BV Reactorweg AD Utrecht Nederland. 4 en 5 oktober 2017

UITNODIGING. Komori International (Europe) BV Reactorweg AD Utrecht Nederland. 4 en 5 oktober 2017 UITNODIGING Komori International (Europe) BV Reactorweg 151 3542 AD Utrecht Nederland 4 en 5 oktober 2017 www.komori.eu Wij nodigen u graag uit voor het open huis van Komori op woensdag 4 en donderdag

Nadere informatie

De belangrijkste trends voor het genereren van bedrijfskansen in 2019

De belangrijkste trends voor het genereren van bedrijfskansen in 2019 De belangrijkste trends voor het genereren van bedrijfskansen in 20 MONDIALE TRENDS IN DE GROOTFORMAAT GRAFISCHE INDUSTRIE IN 20 Waarom volgen als u kunt leiden? Succesvolle ondernemers bepalen het tempo.

Nadere informatie

e-commerce stimuleert vraag naar drukwerk Unieke e-commerce opleiding voor succesvolle web-to-print door VIGC in samenwerking met SafeShops.

e-commerce stimuleert vraag naar drukwerk Unieke e-commerce opleiding voor succesvolle web-to-print door VIGC in samenwerking met SafeShops. e-commerce stimuleert vraag naar drukwerk Unieke e-commerce opleiding voor succesvolle web-to-print door VIGC in samenwerking met SafeShops.be Turnhout, 7 maart 2016. Net als vele andere sectoren moeten

Nadere informatie

Megatrend. Technologie (mondiaal/globalisering) sector die een marktaandeel veroveren in de creatieve industrie

Megatrend. Technologie (mondiaal/globalisering) sector die een marktaandeel veroveren in de creatieve industrie Megatrend Megatrend Ontwikkeling Effect Praktijk Technology (digitalisering) Interne processen anders organiseren Andere manier van produceren, verkopen en distributie Technologie (mondiaal/globalisering)

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. 1. Printing & Document Management 2010. 2. De markt in cijfers. 3. Printing contracten. 4. Digitalisering. 5. Homogeen vs.

INHOUDSOPGAVE. 1. Printing & Document Management 2010. 2. De markt in cijfers. 3. Printing contracten. 4. Digitalisering. 5. Homogeen vs. Whitepaper INHOUDSOPGAVE 1. Printing & Document Management 2010 2. De markt in cijfers 3. Printing contracten 4. Digitalisering 5. Homogeen vs. heterogeen 6. Printing authorisaties 1. Printing & Document

Nadere informatie

MARKETINGPORTFOLIO 2019

MARKETINGPORTFOLIO 2019 MARKETINGPORTFOLIO 2019 VAAR UW EIGEN KOERS www.exclusive-networks.nl MARKETINGPORTFOLIO 2019 MARKETINGPORTFOLIO MARKETING ACTIVITEITEN Een overzicht van de diverse marketing opties voor u als reseller

Nadere informatie

Banken en verzekeraars zijn niet onderscheidend genoeg

Banken en verzekeraars zijn niet onderscheidend genoeg Banken en verzekeraars zijn niet onderscheidend genoeg Werk aan de winkel wat betreft openheid, onderscheidingsvermogen en communicatiekanalen from Accenture and Microsoft 1 Werk aan de winkel wat betreft

Nadere informatie

Expert groep PME / KMO Hoe een goede strategie ontwikkelen? Op een eenvoudige, andere en efficiënte manier

Expert groep PME / KMO Hoe een goede strategie ontwikkelen? Op een eenvoudige, andere en efficiënte manier Expert groep PME / KMO Hoe een goede strategie ontwikkelen? Op een eenvoudige, andere en efficiënte manier Georges Dockx Lid Expert groep PME/KMO Onafhankelijk consultant voor KMO Georges.dockx@resulto.be,

Nadere informatie

De white paper over whitepaper. Vier voordelen van white paper printing

De white paper over whitepaper. Vier voordelen van white paper printing De white paper over whitepaper Vier voordelen van white paper printing 1 U leest het goed: een whitepaper over white paper printing Personalisering is nu dé trend in multichannel klantcommunicatie. Uw

Nadere informatie

KENNISSESSIE. How Shared Service Centers (SSC) can use Big Data

KENNISSESSIE. How Shared Service Centers (SSC) can use Big Data KENNISSESSIE How Shared Service Centers (SSC) can use Big Data 27 September 2018 How Shared Service Centers (SSC) can use Big Data Traditioneel wordt een SSC gezien als een afdeling die zich hoofdzakelijk

Nadere informatie

In dialoog met mensen die DE MARKT ÉCHT SNAPPEN. Vision Forward

In dialoog met mensen die DE MARKT ÉCHT SNAPPEN. Vision Forward In dialoog met mensen die DE MARKT ÉCHT SNAPPEN. 153 ROBERT DE KLIJNE Robert de Klijne vestigde zich eind 1993 als zelfstandig fotograaf. Hij sloot zich in 2006 aan bij Multicopy om zijn grafische dienstverlening

Nadere informatie

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem Océ TCS500 Tijd is kostbaar Grootformaat kleurenprint-, kopieer- en scansysteem Klaar voor elke klus: hoge Prestaties waarop u kunt productiviteit rekenen Hoge capaciteit in kleur en Volledig te configureren

Nadere informatie

IBM Cognos Performance 2010

IBM Cognos Performance 2010 IBM Cognos Performance 2010 Smart Decisions. Better Results. De Meervaart, Amsterdam Woensdag 10 november 2010 09.30-18.15 uur Kom naar IBM Cognos Performance 2010 op 10 november in Amsterdam 33% meer

Nadere informatie

Nationaal E-mailmarketing Onderzoek 2010

Nationaal E-mailmarketing Onderzoek 2010 Uitgevoerd in opdracht van Tripolis Solutions e-mailmarketing software & delivery services Inleiding De inzet van e-mailmarketing door bedrijven is in Nederland bezig aan een enorme opmars. Het bewezen

Nadere informatie

Showtime! Theater. Mobiel Reserveringssysteem voor de Entertainment en Theaterwereld

Showtime! Theater. Mobiel Reserveringssysteem voor de Entertainment en Theaterwereld Showtime! Theater Mobiel Reserveringssysteem voor de Entertainment en Theaterwereld De App: Target en Strategie Opbouwen en begeleiden van een gevoelige community Communiceren van voordelen en voorstellingen

Nadere informatie

Xurux Academy Opleidingen in Blockchain Technologie ACADEMY

Xurux Academy Opleidingen in Blockchain Technologie ACADEMY Xurux Academy Opleidingen in Blockchain Technologie ACADEMY ACADEMY Xurux Academy Workshops, trainingen en opleidingen in blockchain technologie Over Xurux Diepgaande kennis van blockchain technologie

Nadere informatie

16 TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE E-MAIL MARKETINGCAMPAGNE

16 TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE E-MAIL MARKETINGCAMPAGNE 16 TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE E-MAIL MARKETINGCAMPAGNE 1. Bepaal uw e-mail marketing strategie Wat wilt u bereiken met uw e-mail marketingcampagne? Wilt u naamsbekendheid creëren, de verkoop van een product

Nadere informatie

Do more with your DATA

Do more with your DATA Do more with your DATA Het OKAPI-platform van INNI Bij INNI GROUP hebben we begrepen dat print nog sterker werkt als het gecombineerd wordt met een digitalisatietraject. INNI GROUP blijft innoveren en

Nadere informatie

mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by

mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by De klanten zijn binnengehaald, de medewerkers zijn aangenomen, de uitdagingen zijn het hoofd geboden. Kortom, uw bedrijf is opgebouwd. En nu kunt u ook nog

Nadere informatie

Breng productiviteit naar een hoger niveau

Breng productiviteit naar een hoger niveau Breng productiviteit naar een hoger niveau imagerunner ADVANCE C9280 PRO imagerunner ADVANCE 8200 PRO serie you can Een stap vooruit in productie Ervaar de beste prestaties en echte veelzijdigheid in afwerking

Nadere informatie

Tonerbased productieprintsystemen

Tonerbased productieprintsystemen DIGITAL PRINTING Tonerbased productieprintsystemen De huidige trend van kleine oplages, korte leveringstermijnen en bestellingen via internet vormt een hele uitdaging voor de klassieke offsetdrukkerij.

Nadere informatie

CONCEPT Beurs met 5 productzones Het event voor digitaal ondernemen

CONCEPT Beurs met 5 productzones Het event voor digitaal ondernemen CONCEPT Beurs met 5 productzones Het event voor digitaal ondernemen Sterke focus op het product & op contacten, dankzij het uniforme, all-in standconcept ONTMOET IN 2 DAGEN JE KLANTEN VAN MORGEN Een aangename

Nadere informatie

22 & 23 / 05 Flanders Expo Gent

22 & 23 / 05 Flanders Expo Gent Make your customers products future proof 22 & 23 / 05 Flanders Expo Gent MATERIALS DESIGN ELECTRONICS post show report www.ae-expo.be Overzicht Op 16 & 17 mei 2018 bezochten 1.240 professionals dit tweedaagse

Nadere informatie

Casestudy. Calagaz ontwerpt een menu voor bedrijfsgroei. Bedrijfsontwikkelingsdiensten. November 2010. Opmerkingen of vragen?

Casestudy. Calagaz ontwerpt een menu voor bedrijfsgroei. Bedrijfsontwikkelingsdiensten. November 2010. Opmerkingen of vragen? Casestudy Bedrijfsontwikkelingsdiensten November 2010 Calagaz ontwerpt een menu voor bedrijfsgroei Opmerkingen of vragen? Inhoudsopgave Introductie... 2 Krachtige combinatie: technologie en marketing...

Nadere informatie

Werken vanuit een nieuw netwerk bedrijfsmodel. Scheiding tussen frontoffice en backoffice

Werken vanuit een nieuw netwerk bedrijfsmodel. Scheiding tussen frontoffice en backoffice Werken vanuit een nieuw netwerk bedrijfsmodel Scheiding tussen frontoffice en backoffice Agenda Uitgangspunten Contouren van het nieuwe bedrijfsmodel Hoe ondersteunen we dat met de business hub? Trends

Nadere informatie

UW CORE BUSINESS VERDIENT HET

UW CORE BUSINESS VERDIENT HET Paragon Netherlands UW CORE BUSINESS VERDIENT HET Efficiency verbetering door uitbesteding van uw documentprocessen Efficiency EFFICIENCY Een ervaren marktspeler Ondernemingen hebben vandaag de dag te

Nadere informatie

Positieve respons op introductie van de Océ Colorado 1640 onderstreept de kracht van Canon s UVgelprinttechnologie

Positieve respons op introductie van de Océ Colorado 1640 onderstreept de kracht van Canon s UVgelprinttechnologie Persbericht Positieve respons op introductie van de Océ Colorado 1640 onderstreept de kracht van Canon s UVgelprinttechnologie s-hertogenbosch, 8 mei 2017 Canon Europe, marktleider in imaging solutions,

Nadere informatie

Productinformatie LOKO Mailservice E-marketing met digitale nieuwsbrieven

Productinformatie LOKO Mailservice E-marketing met digitale nieuwsbrieven Productinformatie LOKO Mailservice E-marketing met digitale nieuwsbrieven LOKO Mailservice is een full service dienst van www.nieuwsbriefspecialist.nl (Leaflet productinformatie LMS juni 2015) Een professionele

Nadere informatie

87% Application Services. Verhoog de efficiëntie en de prestaties van uw bedrijfsactiviteiten. Optimaliseer uw informatiestromen

87% Application Services. Verhoog de efficiëntie en de prestaties van uw bedrijfsactiviteiten. Optimaliseer uw informatiestromen Application Services Optimaliseer uw informatiestromen Verhoog de efficiëntie en de prestaties van uw bedrijfsactiviteiten Uw organisatie krijgt steeds meer informatie te verwerken die via verschillende

Nadere informatie

DÉ MEEST SUCCESVOLLE WATERBEURS VAN NEDERLAND 21, 22 & 23 MAART 2017 EVENEMENTENHAL GORINCHEM

DÉ MEEST SUCCESVOLLE WATERBEURS VAN NEDERLAND 21, 22 & 23 MAART 2017 EVENEMENTENHAL GORINCHEM BEURSTHEMA: VAN VUIL NAAR SCHOON DÉ MEEST SUCCESVOLLE WATERBEURS VAN NEDERLAND 21, 22 & 23 MAART 2017 EVENEMENTENHAL GORINCHEM Op 21, 22 en 23 maart 2017 vindt de elfde editie van Aqua Nederland Vakbeurs

Nadere informatie

Light + Building 2014 wereldwijd de toonaangevende vakbeurs voor architectuur en techniek

Light + Building 2014 wereldwijd de toonaangevende vakbeurs voor architectuur en techniek Light + Building 2014 wereldwijd de toonaangevende vakbeurs voor architectuur en techniek Presentatie door Maria Hasselman Director Brand Management Brussel, 12 November 2013 De economische en technologische

Nadere informatie

Een nieuw event! Best of Wallonia is de nieuwe hotspot voor Transport & Logistics in Europa. Mis de boot niet!

Een nieuw event! Best of Wallonia is de nieuwe hotspot voor Transport & Logistics in Europa. Mis de boot niet! 1 Een nieuw event! Transport, Logistiek en Wallonië, dat is een match made in heaven. Want de cijfers liegen er niet om: de sector groeit en bloeit. En dat heeft zo z n redenen. Hoog tijd om de community

Nadere informatie

SALESLEADS GENEREREN MET UW WEBSITE

SALESLEADS GENEREREN MET UW WEBSITE Webinar SALESLEADS GENEREREN MET UW WEBSITE Bram van Ast TeamForce Online Marketing Solutions Bazoon Marketing Services Welkom en Introductie Onderwerpen Kennismaking met TeamForce en Bazoon Hoe Internet

Nadere informatie

HP SERVICE EDGE. Voor HP Latexprinters MEER ZEKERHEID VOOR MEER SUCCES

HP SERVICE EDGE. Voor HP Latexprinters MEER ZEKERHEID VOOR MEER SUCCES HP SERVICE EDGE MEER ZEKERHEID VOOR MEER SUCCES Voor HP Latexprinters Samenwerken aan het vergroten van uw concurrentievoorsprong ONTDEK DE VOORDELEN VAN INDUSTRY 4.0 Met de komst van de Vierde Industriële

Nadere informatie

BRAIN FORCE THE JOURNEY TO THE CLOUD. Ron Vermeulen Enterprise Consultant

BRAIN FORCE THE JOURNEY TO THE CLOUD. Ron Vermeulen Enterprise Consultant BRAIN FORCE THE JOURNEY TO THE CLOUD Ron Vermeulen Enterprise Consultant BRAIN FORCE Europe Europese Professional Services Provider Consultancy, Projects & Solutions, Staffing Belangrijkste Partnerships

Nadere informatie

PROPOSITIE DEVELOPER. Consulting Exit Business Development Marketing #VACATURE

PROPOSITIE DEVELOPER. Consulting Exit Business Development Marketing #VACATURE Consulting Exit Business Development Marketing #VACATURE PROPOSITIE DEVELOPER De prijzenkast van bol.com puilt uit: Retailer van het Jaar, Beste webshop, publieksprijzen, noem maar op. De e-tailer kent

Nadere informatie

WHO IS THAT AWESOME BRAND WITH THAT CRAZY NAME SPACECAKE

WHO IS THAT AWESOME BRAND WITH THAT CRAZY NAME SPACECAKE ABOUT SPACECAKE DESIGN WHO IS THAT AWESOME BRAND WITH THAT CRAZY NAME SPACECAKE Spacecake is een jong en veelzijdig design merk wat zich richt op het bedenken en creëren van de meest originele en uiteenlopende

Nadere informatie

Big Data: wat is het en waarom is het belangrijk?

Big Data: wat is het en waarom is het belangrijk? Big Data: wat is het en waarom is het belangrijk? 01000111101001110111001100110110011001 Hoeveelheid 10x Toename van de hoeveelheid data elke vijf jaar Big Data Snelheid 4.3 Aantal verbonden apparaten

Nadere informatie

Profiteer van veranderende technologieën

Profiteer van veranderende technologieën Profiteer van veranderende technologieën Lees hoe Managed Services Providers u kunnen helpen profiteren van de nieuwste ontwikkelingen Uitdagingen en kansen in veranderende technologieën Ontwikkelingen

Nadere informatie

Account In jouw beveiligde online account kan je overal en altijd evenementen en ticketproducten aanmaken en beheren.

Account In jouw beveiligde online account kan je overal en altijd evenementen en ticketproducten aanmaken en beheren. Account Account In jouw beveiligde online account kan je overal en altijd evenementen en ticketproducten aanmaken en beheren. Live chat In jouw account kan je direct vragen stellen aan onze specialisten.

Nadere informatie

Solutions Een wereld van applicaties tot uw dienst

Solutions Een wereld van applicaties tot uw dienst Solutions Een wereld van applicaties tot uw dienst Met Ricoh vindt u DE oplossing voor UW bedrijf! Vindt u het bestand dat u net scande niet meer terug? Verliest u kostbare tijd met zoeken in uw archieven?

Nadere informatie

Hartelijk welkom! Klantendag 2015

Hartelijk welkom! Klantendag 2015 Hartelijk welkom! Klantendag 2015 Thema van vandaag: Het versterken van de Nederlandse industrie door maximaal gebruik te maken van de nieuwste informatie en technologische ontwikkelingen zodat deze efficiënter,

Nadere informatie

The digital transformation executive study

The digital transformation executive study The digital transformation executive study De noodzaak van transformatie voor kleine en middelgrote producerende bedrijven Technologie verandert de manier waarop kleine en middelgrote bedrijven zakendoen.

Nadere informatie

De kracht van een sociale organisatie

De kracht van een sociale organisatie De kracht van een sociale organisatie De toegevoegde waarde van zakelijke sociale oplossingen Maarten Verstraeten. www.netvlies.nl Prinsenkade 7 T 076 530 25 25 E mverstraeten@netvlies.nl 4811 VB Breda

Nadere informatie

M-commerce, sociale media en veranderend winkelgedrag beïnvloeden de ontwikkelingen in de globale retailmarkt. Dat blijkt uit de enquête

M-commerce, sociale media en veranderend winkelgedrag beïnvloeden de ontwikkelingen in de globale retailmarkt. Dat blijkt uit de enquête DigitasLBi presenteert nieuwe enquête over wereldwijd winkelgedrag en onthult enkele belangrijke trends voor Belgische markt Brussel, 24 april, 2014 M-commerce, sociale media en veranderend winkelgedrag

Nadere informatie

Verbeter de upselling. Emailmarketing met de Alletha Mailingtool

Verbeter de upselling. Emailmarketing met de Alletha Mailingtool Verbeter de upselling Emailmarketing met de Alletha Mailingtool Brochure: Alletha Mailingtool Versie: 6 uit 2011 introductie Bedankt voor uw interesse in Alletha Mailingtool en de mogelijkheden die het

Nadere informatie

Microsoft Dynamics CRM 2011 360 kijk op uw relaties

Microsoft Dynamics CRM 2011 360 kijk op uw relaties Microsoft Dynamics CRM 2011 360 kijk op uw relaties 26 september 2013 Programma 10u15: GMI Customer Relationship Management Een oplossing binnen een breder kader (GMI 4D Solution Concept ). Willem van

Nadere informatie

eerste in oplossingen van morgen, vandaag XS4 //re-volution 11 jaar, 1,200,000 sloten, en nog steeds innoverend limited edition

eerste in oplossingen van morgen, vandaag XS4 //re-volution 11 jaar, 1,200,000 sloten, en nog steeds innoverend limited edition GESELECTEERD EN VERZORGD DOOR info@optilox.com 078 6170707 eerste in oplossingen van morgen, vandaag XS4 //re-volution 11 jaar, 1,200,000 sloten, en nog steeds innoverend limited edition XS4 RE-VOLUTION

Nadere informatie

Inbound marketing. Door Dennis Hoekstra twitter.com/mediaans

Inbound marketing. Door Dennis Hoekstra twitter.com/mediaans Door Dennis Hoekstra twitter.com/mediaans Inhoud 1. Inbound vs. outbound marketing 3 2. Wat is inbound marketing? 4 3. Marketing tijdens een recessie 6 4. Inbound marketing in 2012 7 Over de auteur: Dennis

Nadere informatie

Inzicht in print- en kopieeractiviteit met Managed

Inzicht in print- en kopieeractiviteit met Managed WHITE PAPER Inzicht in print- en kopieeractiviteit met Managed Print Services 1. Konica Minolta: The essentials of imaging Konica Minolta investeert wereldwijd in innovatieve oplossingen die ertoe bijdragen

Nadere informatie

18 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR CENTRIC PROJECTPORTAAL BOUW

18 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR CENTRIC PROJECTPORTAAL BOUW 18 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR CENTRIC PROJECTPORTAAL BOUW Versie: 1 Datum 21 april 2016 Auteur Peter Stolk Centric Projectportaal Bouw 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 Actuele informatie cruciaal 3 SharePoint

Nadere informatie

Digitalisering van de voedselketen

Digitalisering van de voedselketen Digitalisering van de voedselketen Patrick Roelandt Director Strategy, Technology & Business Innovation @PatrickRoelandt 26/11/2014 http://nl.linkedin.com/in/patrickroelandt Version: [###] Classification:

Nadere informatie

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY Directe verkoop noordoost- Kennis en trends beslissingsbevoegd Divers aanbod 21, 22 en 23 mei 2016 Hardenberg Netwerken in 78% bezoekers Naamsbekendheid vergroten Dé inspirerende inkoopbeurs van noordoost-

Nadere informatie

Welkom op het Adobe Connect Business Exchange Event. 2006 Adobe Systems Incorporated. All Rights Reserved.

Welkom op het Adobe Connect Business Exchange Event. 2006 Adobe Systems Incorporated. All Rights Reserved. Welkom op het Adobe Connect Business Exchange Event 1 Roel-Jan Mouw Senior Marketing Manager Adobe Systems Benelux 2 Agenda Acrobat Momentum Introductie Acrobat 8 Overzicht van Acrobat 8 Acrobat 8 in Business

Nadere informatie

ideeën.doen.groeien W2P 2012 De Techniek Eddy Hagen

ideeën.doen.groeien W2P 2012 De Techniek Eddy Hagen ideeën.doen.groeien W2P 2012 De Techniek Eddy Hagen VIGC 29/03/2012 Introductie Inhoud Introductie De Perfecte Storm Vele antwoorden Na de click Topsport Het S-woord Conclusies Vlaams Innovatiecentrum

Nadere informatie

prepress offset digitaal afwerking

prepress offset digitaal afwerking prepress offset digitaal afwerking » duurzaam » Duurzaam drukwerk door zonne-energie Drukkerij De Bie streeft naar een maximaal milieubewustzijn. Om de impact van onze activiteiten op het leefmilieu te

Nadere informatie

Branding Marketing communication design online

Branding Marketing communication design online We leven in een tijdperk van onomkeerbare wereldwijde sociale en economische veranderingen. sociale Dat leidt voor ons allen tot nieuwe vormen van werken en leven. economische verandering Ons systeem transformeert

Nadere informatie

Valve World Expo 2014: Goede conjunctuur en tevreden exposanten na de derde editie van Valve World Expo in Düsseldorf

Valve World Expo 2014: Goede conjunctuur en tevreden exposanten na de derde editie van Valve World Expo in Düsseldorf Valve World Expo 2014: Goede conjunctuur en tevreden exposanten na de derde editie van Valve World Expo in Düsseldorf Echt uitgelaten was de sfeer onder de 665 exposanten uit 40 Landen, die elkaar ontmoetten

Nadere informatie

Pascal van Zandvoort. directeur Pink Ice Solutions - 44 jaar getrouwd en 2 kinderen (10 en 17 jaar)

Pascal van Zandvoort. directeur Pink Ice Solutions - 44 jaar getrouwd en 2 kinderen (10 en 17 jaar) welkom Pascal van Zandvoort directeur Pink Ice Solutions - 44 jaar getrouwd en 2 kinderen (10 en 17 jaar) Onze ervaringen Meer dan 15 jaar ervaring met softwareontwikkeling, internet en online. Meer dan

Nadere informatie

MANAGING DIRECTOR #VACATURE

MANAGING DIRECTOR #VACATURE #VACATURE MANAGING DIRECTOR Smurfit Kappa levert meer dan verpakkingen. Met innovatieve, efficiënte en duurzame verpakkingsoplossingen voegt de Europese marktleider tastbare waarde toe voor iedere klant

Nadere informatie

De app met één functie

De app met één functie FileMaker Developer Conference 2017 Presenter Series De app met één functie Een handleiding voor wanneer eenvoud telt Ronnie Rios, Senior Consulting Engineer FileMaker Developer Conference DevCon is een

Nadere informatie

Breng uw socialmedia-prestaties naar een hoger niveau met krachtige socialmedia-analyses

Breng uw socialmedia-prestaties naar een hoger niveau met krachtige socialmedia-analyses LexisNexis Social Analytics MOGELIJK GEMAAKT POWERED DOOR BY Breng uw socialmedia-prestaties naar een hoger niveau met krachtige socialmedia-analyses Met deze tool kunnen bedrijven en PR- en marketingbureaus

Nadere informatie

Stageopdracht Benchmarking Arbeidsmarktcommunicatie

Stageopdracht Benchmarking Arbeidsmarktcommunicatie Stageopdracht Benchmarking Arbeidsmarktcommunicatie (Meewerkstage / Afstudeerstage) Bright Cubes B.V. 1 Bright Cubes B.V. High Tech Campus 32 5656 AE Eindhoven Beste student, Zijn jouw ideeën eigenwijs

Nadere informatie

11 APRIL 2019 INNOVATIE & INSPIRATIE PARTNERBROCHURE

11 APRIL 2019 INNOVATIE & INSPIRATIE PARTNERBROCHURE RETAIL OUTLOOK EVENT 11 APRIL 2019 INNOVATIE & INSPIRATIE PARTNERBROCHURE OVER Q&A INLEIDING Het Retail Outlook Event, een initiatief van Q&A, biedt de mogelijkheid om kennis te delen, te leren van good

Nadere informatie

Blended Learning met Canvas. De complete e-learning oplossing voor opleidingsinstituten

Blended Learning met Canvas. De complete e-learning oplossing voor opleidingsinstituten Blended Learning met Canvas De complete e-learning oplossing voor opleidingsinstituten Als opleider weet u als geen ander hoe belangrijk het is om kennis snel en succesvol over te dragen. Daarnaast wilt

Nadere informatie

VO O RWO O R D. Van een goed gesprek over documentoplossingen is geen enkele organisatie slechter geworden. Laat óns succes úw succes zijn.

VO O RWO O R D. Van een goed gesprek over documentoplossingen is geen enkele organisatie slechter geworden. Laat óns succes úw succes zijn. SUCCES IS SIMPEL VO O RWO O R D We hebben nauwelijks nog tijd om na te denken. De kosten moeten dalen. Opbrengsten moeten omhoog. De communicatie moet optimaal zijn, want de klanttevredenheid moet beter.

Nadere informatie

STORAGE AUTOMATION IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE

STORAGE AUTOMATION IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION STORAGE AUTOMATION DATAGROEI DE BAAS MET EXTREEM BEHEERGEMAK DOOR AUTOMATISERING EN VIRTUALISATIE EEN EFFECTIEVE EN KOSTENEFFICIËNTE OPLOSSING VOOR DATAGROEI De druk op systeembeheerders

Nadere informatie

Point of Sale print, snijen lamineer oplossingen voor retail. you can

Point of Sale print, snijen lamineer oplossingen voor retail. you can Point of Sale print, snijen lamineer oplossingen voor retail you can Ontdek de mogelijkheden van Canon grootformaat printoplossingen voor retail Talrijke manieren om uw boodschap over te brengen Waar de

Nadere informatie

PLANON E-LEARNINGSERVICE. Breid uw kennis van Planon uit met realtime toegang tot innovatieve e-learningcursussen

PLANON E-LEARNINGSERVICE. Breid uw kennis van Planon uit met realtime toegang tot innovatieve e-learningcursussen PLANON E-LEARNINGSERVICE Breid uw kennis van Planon uit met realtime toegang tot innovatieve e-learningcursussen De Planon e-learningservice biedt onder meer de volgende modules: Algemene e-learning Domeinspecifieke

Nadere informatie

Strategic Decisions Monitor. Trends in customer service

Strategic Decisions Monitor. Trends in customer service Strategic Decisions Monitor Trends in customer service april 2018 2 KIRC 2018 Niets uit deze publicatie mag geheel of gedeeltelijk op enigerlei schriftelijke, elektronische of andere wijze openbaar worden

Nadere informatie

CASE STUDY. Voordelige kantoorinrichting door hergebruik van materialen en meubilair. logge.nl

CASE STUDY. Voordelige kantoorinrichting door hergebruik van materialen en meubilair. logge.nl CASE STUDY Voordelige kantoorinrichting door hergebruik van materialen en meubilair INHOUDSOPGAVE Achtergrond 3 Uitdaging 3 Oplossing 4 Resultaat 5 OVER LOGGE Logge maakt meubilair op maat voor bedrijven

Nadere informatie

Hoe blijft de repro relevant? Ed Hoogreef, Country Sales General Manager, Document Outsourcing Breukelen, 16 april 2014

Hoe blijft de repro relevant? Ed Hoogreef, Country Sales General Manager, Document Outsourcing Breukelen, 16 april 2014 Nieuwe generatie centrale document diensten Hoe blijft de repro relevant? Ed Hoogreef, Country Sales General Manager, Document Outsourcing Breukelen, 16 april 2014 Agenda Uitdagingen: waar ligt de toekomst

Nadere informatie

Waarom is Click to Call de ontbrekende link voor online succes

Waarom is Click to Call de ontbrekende link voor online succes Waarom is Click to Call de ontbrekende link voor online succes Oktober 2013 ONDERWERPEN Managementsamenvatting 2 Introductie 3 Online blijft 4 Waarom is Click-to-Call vandaag de dag relevant? De nieuwe

Nadere informatie

Crossmediale campagnes. Jouw succes, onze specialiteit

Crossmediale campagnes. Jouw succes, onze specialiteit Crossmediale campagnes. Jouw succes, onze specialiteit CampagneMakers is powered by Wat doen wij allemaal Wij zorgen voor een boodschap naar jouw klant die wij crossmediaal verpakken in diverse online

Nadere informatie

Smart Factory: Voordelen communicatieve infrastructuur

Smart Factory: Voordelen communicatieve infrastructuur Smart Factory: Voordelen communicatieve infrastructuur Wereldwijde veranderingen vereisen nieuwe manieren van denken en doen op het gebied van wereldwijde megatrends Demografische veranderingen Globale

Nadere informatie

Hidden Profit.! Optimal Hotel Performance!

Hidden Profit.! Optimal Hotel Performance! Creatieve Omzet! Verantwoorde Kostenbesparingen! Een Uitdagende Economische Realiteit.! Loopt u voorop en groeit uw marktaandeel! of staat u achter en verliest u terrein?! Royal Bank of Scotland klaar!

Nadere informatie

De kracht van eenvoud en efficiëntie. Hoe Software Defined Storage uw resources effectief inzet

De kracht van eenvoud en efficiëntie. Hoe Software Defined Storage uw resources effectief inzet De kracht van eenvoud en efficiëntie Hoe Software Defined Storage uw resources effectief inzet Inhoud Zet u uw huidige storage resources wel optimaal in? 03 Beter management van storage en data 04 Data

Nadere informatie

Direct marketing In dit hoofdstuk zul je het volgende leren:

Direct marketing In dit hoofdstuk zul je het volgende leren: OHT 13.1 Direct marketing In dit hoofdstuk zul je het volgende leren: Wat direct marketing is en waarom dit steeds belangrijker wordt voor marketingcommunicatie De doelstellingen en doelgroepen van direct

Nadere informatie

Informatiebrochure Google Streetview Trusted

Informatiebrochure Google Streetview Trusted Bijna 1200 tevreden klanten kozen voor VITRINESPOTTER! Informatiebrochure Google Streetview Trusted VitrineSpotter is uw partner in virtual marketing 1. Wat is een Google Virtual Tour? U kent waarschijnlijk

Nadere informatie

Maak het persoonlijk. En winstgevend. Een overzicht van de oplossingen die Xerox biedt voor de verwerking van variabele informatie.

Maak het persoonlijk. En winstgevend. Een overzicht van de oplossingen die Xerox biedt voor de verwerking van variabele informatie. Maak het persoonlijk. En winstgevend. Een overzicht van de oplossingen die Xerox biedt voor de verwerking van variabele informatie. Waarom personaliseren? Meer respons en hogere winst. Elektronisch of

Nadere informatie

Mail Document Print UW CORE BUSINESS VERDIENT HET OOG VOOR DETAIL. Uw partner in print. Paragon Netherlands

Mail Document Print UW CORE BUSINESS VERDIENT HET OOG VOOR DETAIL. Uw partner in print. Paragon Netherlands UW CORE BUSINESS VERDIENT HET Mail Document Print Uw partner in print HOOGWAARDIG UW CORE BUSINESS PRINTEN VERDIENT MET HET OOG VOOR DETAIL BIJ SERVICE POINT PARAGON NETHERLANDS HEEFT U AL UW PRINTWERK

Nadere informatie