SHOWROOM & BURELEN VLOEREN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SHOWROOM & BURELEN VLOEREN"

Transcriptie

1

2 SHOWROOM & BURELEN VLOEREN DETSOL Afbijtmiddel voor was, poriënvullers, metaalwas, spraymethodes. Dringt zeer snel door in de oude was- en vetlagen, zeeprestanten, voedselvlekken en verwijdert deze van alle soorten vloeren (niet toepasbaar op aluminium). Enkele minuten laten inwerken, borstelen indien nodig, goed naspoelen met schoon water. ZEP SHIELD ZEP FOCUS VLOEREN ZEP IMAGE Polymerische was voor een duurzaam glanzende afwerking op de meeste vloeroppervlakken. Speciaal voor polijstmachines met lage snelheid. Voor dagelijks onderhoud VITASHOK gebruiken. Antislip. Aan te brengen in meerdere lagen met een droogtijd van 20 minuten per laag. BUFF UP Extreem duurzame, veelzijdige vloerwas op basis van acryl-copolymeer met een mooie en duurzame glansafwerking. Te gebruiken met polijstmachines met een hoog toerental. Antislip. Dagelijks onderhoud met een mop en een neutraal reinigingsmiddel zoals VITASHOK. Door wekelijks te polijsten op hoge snelheid blijft de mooie glans behouden. VITASHOK VLOEREN Speciaal ontwikkeld voor onderhoud met polijstmachines met een hoog toerental. Geeft een kristalheldere Wet Look met een zeer diepe glans. ZEP IMAGE is geschikt voor de meeste vloertypen. Aan te brengen in meerdere lagen, met een droogtijd van 15 tot 20 minuten per laag. Hoge weerstand aan krassen en schoenstrepen. Antislip. Direct gebruiksklare vloerspraywas op waterbasis met polymeren. Reinigt en herstelt de meeste soorten vloeren die zijn behandeld met een zelfglansemulsie. Vloer behoudt glans en wordt uitermate resistent tegen slijtage en vuile vegen. Bespaart tijd; geen verdunning nodig, korte droogtijd. Te gebruiken met een polijstmachine met een hoog of laag toerental. ZEP ASSIST TAPIJTEN Speciale vloerreiniger. Doeltreffend vanaf 1%. Zonder schuimvorming. Laat geen strepen na en is volledig neutraal op alle waterbestendige vloeroppervlakken. Aangenaam geparfumeerd. Reinigt zonder schuren en behoeft geen spoeling. OXYSPRAY MEUBILAIR WOOD DOCTOR Schuimende shampoo in spuitbusvorm voor het reinigen van vloerkleden, tapijten, meubelstoffen, autobekleding, enz. Wordt geleverd met een speciaal mondstuk voor grotere oppervlakken. Voor tapijten van wol, nylon, acryl of andere synthetische vezels. Oxyspray is een buitengewoon efficiënte vlekkenverwijderaar, speciaal ontwikkeld om hardnekkige vlekken en geuren uit tapijten en stoffen te verwijderen. Oxyspray is volledig biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk. Borstelen is niet nodig, het volstaat te sproeien op de vlek en het product te laten inwerken. Een reinigend en conserverend product in spuitbusvorm. Samengesteld om de originele structuur en het uiterlijk van hout te herstellen. Verwijdert krassen, vlekken en watersporen. Werkt zeer goed op teakhout, esdoorn, palissander, notelaar, mahonie, ceder, kerselaar, den en eik.

3 CARROSSERIE HANDHYGIËNE D-4000/D-1000 DISPENSER VOOR HANDREINIGERS CHERRY BOMB PAINTERS PARTNER HANDHYGIËNE GLOVE D-4000 is speciaal ontwikkeld voor regelmatig gebruik. Vervaardigd uit roestvrij staal en andere sterke materialen. Bestemd voor het doseren van de handreinigers uit het D-4000 pakket. De D-1000 is kleiner van formaat, maar heeft dezelfde eigenschappen. PAINTHOR Een fruitige, naar kersen ruikende, industriële handreiniger Verrijkt met puimsteen. Verwijdert zonder problemen allerlei vuil zoals vet, teer, bitumen, inkt, verven en lijmen. Verwijdert snel en efficiënt allerlei soorten verf Revolutionaire handreiniger die op snelle en efficiënte wijze vernis, lak, urethaanverven, lelak, lijmen e.a. vuil verwijdert. Verrijkt met lanoline en andere verzachtende bestanddelen. Gebruiksklare niet vette en niet kleverige huidbeschermingscrème op waterbasis met een unieke combinatie van verzachtende en beschermende bestanddelen. Beschermt de huid tegen de inwerking van vet, vuil, inkt, olie, verven enz. Voorkomt kloofjes. Speciale handreiniger voor het verwijderen van verf en andere coating. Werk snel, eenvoudig en doeltreffend. Handen worden schoon en blijven zacht en soepel. Veilig voor de huid. Voorkomt uitdroging. Verpakt in handige meeneem tubes, onmisbaar bij de dagelijkse uitrusting van de schilder. ZEP 40 ZEP VUE R.T.U. CLEANERS ZEP FORMULA 50 R.T.U. Multifunctionele ruitenreiniger. Reiniger in spuitbusvorm voor ramen, spiegels en andere waterbestendige oppervlakken. Verwijdert snel en efficiënt sporen van vingerafdrukken, vergeling van tabak, en alle andere vette vervuilingen. Geeft geen iriserende film bij lage temperaturen. Super glasreiniger in handige professionele sprayfles (spraykop reeds gemonteerd). Voorkomt verspilling en morsen. Ideaal om elk waterbestendig oppervlak te reinigen, zoals roestvrij staal, formica, chroom, gelakte meubels, tegels, enz. Allesreiniger in handige professionele sprayfles (spraykop reeds gemonteerd). Reinigt alle afwasbare oppervlakken. Ontvet talrijke oppervlakken zoals metaal, plastic, tegels, auto-interieurs, enz. Direct klaar voor gebruik. LUSBRIL POLISH ECLAT VERNIEUWERS Glans- en smeermiddel zonder siliconen. Voor het laten glanzen van dashboards,wagengarnituren, bureaus, skai en gestratifieerde oppervlakken. Volledig kleurloos, vlekt de ondergrond niet en vergeelt niet. Polijst- & glansmiddel voor voertuigen. Om carrosserieën van auto s, vrachtwagens en andere gelakte oppervlakken te renoveren. Geeft een glans zonder het oppervlak aan te tasten. Bevat zachte schuurmiddelen. Siliconenvrij. Geschikt voor gebruik op verweerde verven, metalen (koper, roestvrij staal, chroom, enz.).

4 GARAGE WERKPLAATS VLOEREN POLYNET Polyvalente, niet schuimende reiniger en ontvetter. Voor het reinigen en ontvetten van allerlei oppervlakken, vloeren, deuren, vensters, dekzeilen, dampkappen, aluminium velgen. Nicotine verwijderen op tapijt, inox,enz. Mag in de voedingsmiddelenindustrie gebruikt worden. NETOSOL ABSORPTIEPRODUCTEN RAPID SORB PADS GATOR TAILS Reinigend absorptiemiddel voor oliën, koolwaterstoffen, oplosmiddelen. Antislip. Wordt zowel binnen als buiten gebruikt. Absorbeert meerdere malen het eigen gewicht. Totaal onontvlambaar, volledig reukloos en zonder etiket van giftigheid. Korrelgrootte: 0.3 tot 0.7 mm. Absorberende dubbel gelaagde kussens versterkt met polypropyleen, 40 x 45 cm voor het absorberen van producten op olie- en waterbasis. Superabsorberende sok voor producten op olieen waterbasis. Veiligheidsproduct: voorkomt slipongevallen bij lekken of ontsnapte vloeistoffen. De geabsorbeerde vloeistoffen blijven in de sok. Door zijn flexibele vorm is de sok te gebruiken op iedere denkbare werkplek. Direct klaar voor gebruik, en makkelijk te vervangen. Tijdbesparing: hoeft niet weggeveegd te worden, zoals absorberende korrels. Milieu vriendelijke spoelbakken ZEP DYNA CLEAN PLUS ZEP MBS 210 ZEP MBS 60 SYSTEEMONTVETTERS SELEKT SOLV Reiniger, ontvetter met een uitstekend oplosvermogen voor vetten en oliën. Bevat geen gechloreerde koolwaterstoffen. Zeer aangenaam geparfumeerd en zonder etiket van giftigheid. Vlampunt > 38 C. Te gebruiken in de milieuvriendelijke spoelbakken. SELEKT SOLV BLUE Geurloze veiligheidsontvetter met trage verdamping op basis van geselecteerde koolwaterstoffen. Bevat geen chloorwaterstoffen. Tast geen dichtingen aan. Vlampunt > 60 C. Te gebruiken in de milieuvriendelijke spoelbakken. SELEKT SOLV 80 Zeer sterke ontvetter, reiniger met een vlampunt van 78 C,waardoor het niet als brandbaar is geklasseerd. Praktisch reukloos en zonder etiket van giftigheid. Te gebruiken in de milieuvriendelijke spoelbakken. SW 55 MOTORONTVETTERS ZEP 50 Ontvetter, antiroest en hydrofoob product, aan te lengen met water. Lost zeer snel vetten, oliën en smeerolie op. Bevat een antiroest toevoegsel en heeft een waterafstotend effect. Uitstekende hechting op verticale oppervlakken (1/5 tot 1/10). Oplossing aanbrengen, 10 tot 15 minuten laten inwerken en afspoelen met water onder druk. Reinigend ontvettingsschuim voor motoren en mechanische stukken. Bevat een antiroest toevoegsel. De handige spuitbus wordt geleverd met twee spuitkoppen.

5 GARAGE MS PARE BRISE AUTORUITEN ZEP 40 ZEP 45 PLS Snelwerkende 1-component kit op basis van een zeer efficiënte MS polymeer. Bestemd voor het lijmen van voorruiten, achterruiten, zijruiten van allerlei voertuigen zoals personenwagens, bussen, vrachtwagens, enz... Perfecte hechting op glas. Ook goede hechting op rubber, metaal (aluminium, RVS, zink, voorgelakt metaal, enz...), hout en derivaten en keramiek, evenals vele duroplast en thermoplastische materialen. SMEER-& BESCHERMINGSPRODUCTEN SUPER PENETRANT Multifunctionele ruitenreiniger. Reiniger in spuitbusvorm voor ramen, spiegels en andere waterbestendige oppervlakken. Verwijdert snel en efficiënt sporen van vingerafdrukken, vergeling van tabak, en alle andere vette vervuilingen. Geeft geen iriserende film bij lage temperaturen. WATELEC Ontklemmer, smeermiddel met Teflon en Vydax. Duurzaam en doeltreffend bij temperaturen van -45 C tot+245 C. Uitzonderlijke indringing. Beschermt tegen roest en verlengt de levensduur van mechanismen.wordt preventief en herstellend gebruikt. Smeert in extreme condities alle mobiele stukken op een duurzame wijze. COPPERFILTE Zeer snel werkend multifunctioneel product: smeert,beschermt, ontklemt, verdrijft water, vermijdt corrosie en reinigt. Excellent smeermiddel voor tandwielen, kettingen en schuiven. Dringt zeer snel door en verdrijft vocht en condensatie. USDA-H2 goedgekeurd. MIL-C-81309D type II norm. Een sterk en snel werkend lossingsmiddel dat ontklemt, water verdrijft, corrosie vermijdt en beschermt. Dringt zeer snel door in roest, corrosie en aangehecht vuil. Zijn 360 spuitkop, die in alle houdingen spuit, is zeer efficiënt voor gebruik op elke moeilijk te bereiken plaats. USDA C-1 goedgekeurd. SMEER-& BESCHERMINGSPRODUCTEN VANAL Verwijdert water en vocht uit alle elektrische toestellen. Last zich spontaan tussen het water en de ondergrond, stoot vochtigheid af en voorkomt vochtvorming. Bevordert de doorgang van stroom. Smeert micromechaniek. Voorkomt storingen als gevolg van vocht op elektrische en mechanische apparatuur. Montagevet en smeermiddel op basis van koper. Bevat gemicroniseerde koperdeeltjes. Bestand tegen temperaturen van -30 C tot C (piekbelasting). Wordt preventief en curatief toegepast. Anti-grip smeermiddel en montagevet. Bestand tegen hoge druk en hoge temperaturen. Te gebruiken waar bewegende delen niet mogen vastlopen.werkzaam bij temperaturen van -30 C tot C (ontbindt of verdampt niet bij +650 C constant). ID RED BRAKE WASH ONTVETTERS CHOKE & CARBURATOR CLEANER Zuivere, snelwerkende precisiereiniger voor verwijdering van oliën, vetten, vervuilingen en teer van elektrische apparatuur. Tast geen metalen, kunststoffen, rubber, lak, verf of isolatiemateriaal aan. Veilige vervanger van trichlorethaan. Droogt snel en laat geen residu na. Snelverdampende hoogwaardige reiniger en ontvetter in spuitbus voor het reinigen van remmen. Verwijdert olie, vet, remvloeistof en andere vervuilingen. Te gebruiken op remtrommels, remschijven, remleidingen, remblokken, remcilinders en koppelingsdelen. Verbetert de remprestatie. Reiniger voor carburatoren. Bestemd voor het snel reinigen van carburatoren, gaskleppen, automatische chokes, veren en zuigers. Dringt snel in en lost alle soorten vervuiling efficiënt op. Laat geen resten na. Bevat geen lood, siliconen of fosforhoudende producten. Verwijdert vet, gom, koolstof, stof, lak en andere vervuilingen van carburatoren en automatische chokes. P4

6 KLEAR OUTSIDE WINTERPRODUCTEN ICE MELT LICOGLASS SNONEIGE Reiniger en ontdooier voor autoruiten. Verhindert het bevriezen van het water in de ruitensproeiers en voorkomt barsten en stukgaan door bevriezing. De reiniging blijft efficiënt, zelfs bij temperaturen onder -20 C. Verenigbaar met elk type van ruitensproeistof. Zeer economisch; wordt steeds met water verdund. KILERB Ontdooier voor autoruiten. Efficiënt: verwijdert onmiddellijk ijzel en ijs van ruiten van auto s en andere voertuigen, autospiegels, koplichten. Veilig: geen aantasting van metaal, rubber, kunststof, glas, geverfde oppervlakken, stof of kledij. ZEPTREET 100 PARKING Anti-vocht-, antistof-, antisneeuw- en anti ijzelbehandeling. Weerstaat aan vorst tot -51 C. Bevat corrosiewerende bestanddelen. EMULROUT 94 Veilig strooimiddel voor het ontdooien van ijs. Ter bestrijding van gladheid bij sneeuwval of ijsvorming. Anti-corrosiemiddelen voorkomen aantasting van metalen. Veilig voor leer. MARKOPEINT Totaal-onkruidverdelger in vloeibare vorm, voor nietbebouwde zones en lanen, vermengt zich met water. Bevat geen organochloorhoudende pesticides. Toelating van het Belgische Ministerie van Landbouw Nr 7718/B. Ter verwijdering van groene aanslag op ramen, stoepen, daken, tegelpaden, plavuizen, tuinmeubelen, grafzerken, bielzen en materialen in lege kassen. CLEANERS ZEP 65 Gebruiksklare vulling op basis van koud bitumen voor toepassing op beton en asfalt. Voor het snel herstellen van scheuren en gaten in bijv. parkings, voetpaden, speelplaatsen, man- en kijkgaten enz... Verkrijgbaar in zwart. Voor het trekken van lijnen en pijlen op parkeerplaatsen, rijstroken, sportterreinen, magazijnen, fabriekshallen, enz. Leverbaar in de kleuren wit en geel. Zeer eenvoudig te gebruiken in combinatie met de Markotracer BIO CONCRETE CLEANER AC CAR Uitstekende multifunctionele reiniger voor allerlei soorten oppervlakken zoals bijv. keramische tegels, porselein, formica, roestvrij staal, vinyl, aluminium, enz... Milieuvriendelijk product; bevat het makkelijk afbreekbare D-limoneen als solvent component. AIRCO Hoogwaardige oppervlakreiniger voor het verwijderen van vervuilingen op petroleumbasis op harde, al dan niet poreuze oppervlakken zoals beton, keramische tegels, pleister enz. Een optimaal mengsel van biologisch afbreekbare detergenten, bacteriënsporen en synergetische bioactieve elementen. Bevat essentiële synergetische voedingsstoffen die de biologische werking van de micro-organismen activeren. Na reiniging, behoudt de unieke bacteriële werking van het product nog lang haar kracht en eet het de petroleumvervuilingen en -resten weg. FOAMING COIL CLEANER Krachtige reiniger voor warmtewisselaars in airconditioningsystemen. De groei van bacteriën en schimmels in airconditioningsystemen leidt vaak tot een ernstige geurhinder. AC Car voorkomt dit. Naspoelen niet nodig. Eenvoudig toe te passen dankzij de speciale lange vernevelslang. Super reiniger voor airconditioning in spuitbusvorm. Dringt zeer snel door in het vuil en verwijdert op efficiënte en snelle wijze opgehoopte resten van pluis, roet, teer en olie.

7 GARAGE NEW PLUS AUTOSHAMPOO SUNDCAR Auto-shampoo die was bevat. Deze was geeft een diepe glans en stoot vuil en stof af zonder dat een extra waslaag dient aangebracht te worden. CONCENTRATED RINSE WAX Shampoo voor reiniging van auto s met waterafstotend effect. Bevat geen siliconen, solventen of was. Meer dan 90% biologisch afbreekbaar. Handmatig of in automatische wassystemen (wasstraten) te gebruiken. BLUE MAGIC SUNDCLEAN HPC 87 Geconcentreerde vloeibare spoelwas voor automatische autowasinstallaties. Geeft echter ook een uitstekend resultaat bij handmatige toepassing. Brengt een harde, glanzende waslaag aan op het oppervlak van de auto, die zorgt dat water in druppels van de lak afrolt. HOGEDRUKREINIGING Geconcentreerd, schuimend vloeibaar reinigingsmiddel voor autowasinstallaties die gebruik maken van een borstel. Uitstekend geschikt voor zowel eenmalig als meermalig gebruik. Ook uitstekend geschikt voor handmatige toepassing. ECLATOR Detergent voor zowel koud als warm gebruik. Polyvalente reiniger voor carrosserieën, maar ook voor binnenzijde van koelwagens, gezien het product geschikt is voor de voedingsmiddelenindustrie. Wordt gebruikt voor het reinigen van motoren en verkeersborden. Neemt de statische film weg (bij +10 C). Antikalk, fosfaatvrij. Speciaal ontwikkeld product voor koude ontvetting met hogedrukapparatuur. Tast in verdunde vorm geen materialen aan. Geeft geen irriterende dampen af. Anti-kalk. Zonder fosfaten. Krachtige speciale reiniger voor koetswerk. Geen aantasting van verf, glas, aluminium, chroom, plastic, zeilen van vrachtwagens. Fosfaat- en oplosmiddelvrij. Verwijdert zeer efficiënt vetten, smeer, rookuitlaat en aangekleefde insecten. FLOOR CARE WARNING SYMBOL DUOWAGEN EQUIPMENT FLOOR FINISH APPLICATOR BRUSHES Een geel uitklapbaar waarschuwingsbord te plaatsen wanneer de vloer nat is en gevaar voor uitglijden bestaat. PAPER INDUSTRIAL Industriële hand- & afdroogdoek. Gewicht: ± 3,6 kg. Bevat 1000 vellen papier. Dubbellaags, 2 x 22 gram m2. Lengte rol: 370 meter. Lengte vel: ± 29 cm. Hoogte rol: ± 28 cm. Kleur: blauw. Verpakt per 2 rollen. Per pallet: 42 pakken van 2 rollen. Hulpmiddel voor het schoonmaken van plaatsen waar dagelijks gereinigd wordt. Heeft twee emmers van 15 liter. Wordt geleverd met pers voor vloerdweilen. PAPIER Voor het aanbrengen van zelf-glansemulsies zoals Zep Image, Focus en Shield PAPER MIDI BLUE Blauw enkellaags papier. Bestaat uit 1 laags gerecycelde tissue, 22 gram / m2. Geperforeerd en embossed. Lengte rol: ± 300 meter. Hoogte rol: 21 cm. Diameter rol: ± 20 cm. 6 rollen per verpakking. Per pallet: 36 pakken van 6 rollen.

8 FLOORPLAN GARAGE RESTROOM TOILET DETAIL/PREP PAINT & BODY OFFICES SHOWROOM SERVICE DEPARTMENT GARAGE SERVICE BAYS PARTS FACILITIES MAINTENANCE

OPLOSSINGEN VOOR UW AUTO Professionele producten voor de autosector

OPLOSSINGEN VOOR UW AUTO Professionele producten voor de autosector OPLOSSINGEN VOOR UW AUTO Professionele producten voor de autosector Onderhouds- en reinigingsmiddelen Oplossingen voor uw auto Een goed onderhouden voertuig, dat glanst aan de buitenzijde en perfect schoon

Nadere informatie

Handreiniging & -bescherming

Handreiniging & -bescherming & -bescherming Handreiniger Dreumex Plus Extra reinigingskracht dankzij huidvriendelijke microkorrels Extra krachtig, dankzij actieve citrus ingrediënten Geschikt voor vele toepassingen Vervuiling: bitumen,

Nadere informatie

Onderdeelnummer: CT4400. Onderdeelnummer: CT4401. Onderdeelnummer: CT4402. Onderdeelnummer: CT4403

Onderdeelnummer: CT4400. Onderdeelnummer: CT4401. Onderdeelnummer: CT4402. Onderdeelnummer: CT4403 Super Lakreiniger Een siliconenvrije lakreiniger speciaal bedoelt om sterk verontreinigde, verweerde en geoxideerde lakken hun originele glans terug te geven. Super Lakreiniger polijst zonder krassen,

Nadere informatie

ELECTRO / BRAKE CLEANER Productcode 350

ELECTRO / BRAKE CLEANER Productcode 350 Industriële Reiniging ANTOL 24 Productcode 803 Krachtige emulgeerbare ontvetter Traditionele ontvetter op basis van koolwaterstoffen en emulgatoren. Een witte melkachtige vloeistof ontstaat wanneer Antol

Nadere informatie

MECHEMPRO Surface Solutions

MECHEMPRO Surface Solutions MECHEMPRO Surface Solutions INDUSTRIËLE REINIGING MIRUS ONTVETTER 24 Krachtige emulgeerbare ontvetter Traditionele ontvetter op basis van koolwaterstoffen en emulgatoren. Een witte melkachtige vloeistof

Nadere informatie

Polijstpasta. Blik 1 liter 25.ALCP2102D. Kleur polijstmiddel

Polijstpasta. Blik 1 liter 25.ALCP2102D. Kleur polijstmiddel Polijstpasta Deze polijstpasta wordt zeer veel in de auto, boot, vrachtwagen, metaalindustrie en in de scheepvaart gebruikt Ideaal voor verweerd chroom, RVS, aluminium en messing Met unipol polijst pasta

Nadere informatie

Geavanceerde reinigingsoplossingen. voor onderhoud, herstel en industrie

Geavanceerde reinigingsoplossingen. voor onderhoud, herstel en industrie Geavanceerde reinigingsoplossingen voor onderhoud, herstel en industrie Voor professionele reiniging Vertrouw op de kwaliteit van Loctite De Loctite MRO-reinigers zijn ontwikkeld voor de reiniging van

Nadere informatie

Hand Care Assortiment

Hand Care Assortiment Hand Care Assortiment De variatie in werkomgevingen is enorm en er zijn veel specialismen. Dit vraagt om specifieke vaardigheden en daarvoor heb je je handen nodig. Je belangrijkste gereedschap. Handbescherming

Nadere informatie

Pieterman Airosol Glascleaner. Artikel code Omschrijving Gewicht VKE 430.13M Spuitbus à 400 ml 420 gram 1 stuk 12 stuks. High Performance doekjes

Pieterman Airosol Glascleaner. Artikel code Omschrijving Gewicht VKE 430.13M Spuitbus à 400 ml 420 gram 1 stuk 12 stuks. High Performance doekjes Pieterman Airosol Glascleaner Glascleaner is een zeer efficiënt produkt voor het reinigen van glas en spiegels, maar ook van kunststoffen en harde oppervlakken. Verwijdert snel, veilig en gemakkelijk vuil,

Nadere informatie

Blik 735 gram 25.9012. Koelsysteem reiniger - Bar s Nural Truck - BN11. Blik 150 gram 25.9011. Koelsysteem reiniger - Alentra Cleaner

Blik 735 gram 25.9012. Koelsysteem reiniger - Bar s Nural Truck - BN11. Blik 150 gram 25.9011. Koelsysteem reiniger - Alentra Cleaner Waterpomp bescherming - Bar s Leaks Truck - BL11 Bar s Leaks smeert de waterpomp Het wapent tegen corrosie, kalkafzetting en nieuwe lekkages Houdt de oppervlakten glad en egaal, waardoor de koeling optimaal

Nadere informatie

STEENSLAG REPARATIE stap voor stap

STEENSLAG REPARATIE stap voor stap 1. Easy Clean Productomschrijving: Kernwaarden: Eigenschappen: Artnr.: 04.1153 58 60 Easy Clean is een professionele Geschikt voor nagenoeg alle oppervlakken vloeibare reiniger die kan worden toegepast

Nadere informatie

INDUSTRIËLE REINIGING

INDUSTRIËLE REINIGING INDUSTRIËLE REINIGING ANTOL 24 PRODUCTCODE 803 Krachtige emulgeerbare ontvetter Traditionele ontvetter op basis van koolwaterstoffen en emulgatoren. Een witte melkachtige vloeistof ontstaat wanneer Antol

Nadere informatie

TECHNISCHE SPRAYS WWW.ROLITH.NL

TECHNISCHE SPRAYS WWW.ROLITH.NL TECHNISCHE SPRAYS WWW.ROLITH.NL WIJ STELLEN HET ROLITH TECHNISCHE SPRAYTEAM AAN U VOOR Voor elk toepassingsgebied is er de juiste Rolith technische spray. TECHNIEK De Rolith technische sprays zijn afgestemd

Nadere informatie

Handreiniging & Handverzorging

Handreiniging & Handverzorging Handreiniging & Handverzorging HANDBeschermING HAND PROTECT LOTION Productcode 871 Beschermt de handen tegen schadelijke stoffen Beschermende handencrème. Hand Protect Lotion beschermt de handen tegen

Nadere informatie

MISSIE: SCHONE HANDEN

MISSIE: SCHONE HANDEN MISSIE: SCHONE HANDEN 1 MISSIE: SCHONE HANDEN ASSORTIMENT HANDREINIGERS De oplossing voor vuile handen ALLES-IN-1: compleet systeem voor bescherming, reiniging en verzorging van handen. HYGIËNISCH: gesealde

Nadere informatie

Onderhoud je geluk...

Onderhoud je geluk... ONDERHOUDSGIDS Onderhoud je geluk...... Begin met tuinmeubelen & terras Rectavit TOTALE BESCHERMING tegen veroudering, verkleuring en vervuiling Legende Houten tuinmeubelen vragen een regelmatig onderhoud.

Nadere informatie

Index. Klaar voor de toekomst. - Het bedrijf: wie zijn wij? - Wat is NanoCoating? - Mogelijkheden met NanoCoating. - Voordelen van NanoCoating

Index. Klaar voor de toekomst. - Het bedrijf: wie zijn wij? - Wat is NanoCoating? - Mogelijkheden met NanoCoating. - Voordelen van NanoCoating Index - Het bedrijf: wie zijn wij? - Wat is NanoCoating? - Mogelijkheden met NanoCoating - Voordelen van NanoCoating - Producten Universal Cleaner Special Nano Polish NanoCoat Steen & Hout NanoCoat Solar

Nadere informatie

INP Quality. Wij danken u voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groeten, INP Team

INP Quality. Wij danken u voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groeten, INP Team Het meest up-to-date overzicht van onze artikelen vindt u op onze website. Staat het product wat u zoekt er toch niet tussen neem dan contact op met onze verkoopafdeling, zij helpen u graag verder. Deze

Nadere informatie

Extreem krachtige schuimreiniger. Krachtige industriële reiniger met sterk vetoplossend vermogen

Extreem krachtige schuimreiniger. Krachtige industriële reiniger met sterk vetoplossend vermogen Binnenvaart en Visserij REINIGING Ship Clean Power Xtra Productcode 848 Extreem krachtige schuimreiniger A1 gecertificeerd (1795093), en hierdoor uitermate geschikt binnen HACCP plan. Door de unieke productsamenstelling

Nadere informatie

HUIDVERZORGING - 1 -

HUIDVERZORGING - 1 - HUIDVERZORGING - 1 - INDEX - Huidbescherming pagina 1 - Handenreiniging pagina 2-4 - Huidverzorging pagina 4 - Doseersystemen pagina 5 HUIDBESCHERMING Onze handen staan dagelijks bloot aan vele schadelijke

Nadere informatie

Pieterman Airosol Glascleaner. Artikel code Omschrijving Gewicht VKE 430.13M Spuitbus à 400 ml 420 gram 12 stuks 12 stuks. High Performance doekjes

Pieterman Airosol Glascleaner. Artikel code Omschrijving Gewicht VKE 430.13M Spuitbus à 400 ml 420 gram 12 stuks 12 stuks. High Performance doekjes Pieterman Airosol Glascleaner Glascleaner is een zeer efficiënt product voor het reinigen van glas en spiegels, maar ook van kunststoffen en harde oppervlakken. Verwijdert snel, veilig en gemakkelijk vuil,

Nadere informatie

WATERSPORTPRIJSLIJST 2008

WATERSPORTPRIJSLIJST 2008 WATERSPORTPRIJSLIJST 2008 Diamondbrite Marine Poetssysteem De bescherming voor lakken en Gelcoat Diamondbrite Diamondbrite Marine is een in 2004 geïntroduceerde productlijn om jachtlakken en gelcoating

Nadere informatie

NL

NL NL www.cds.flowey.com velgen & banden p3-6 carrosserie p7-12 polijsten p13-18 finish & verzegeling p19-24 cockpit p25-28 textiel & leder p29-32 glas p33-34 luchtverfrisser p35-36 www.cds.flowey.com velgen

Nadere informatie

GRIFFON CLEANER RANGE

GRIFFON CLEANER RANGE GRIFFON CLEANER RANGE Ontdek ons complete en krachtige assortiment reinigingsmiddelen voor professionals KALKVRETER Zeer krachtige en geconcentreerde schuimspray voor het eenvoudig verwijderen van (hardnekkige)

Nadere informatie

Revisie nummer: Z ABN-Amro Son:

Revisie nummer: Z ABN-Amro Son: Revisie nummer: 06.80.01.1Z ABN-Amro Son: 47.87.77.914 REINIGINGSMIDDELEN ELMA TEC CLEAN Sterke reinigingsmiddelen voor ultrasoonreinigers, gebruikbaar voor bijna elke reiniging. Een uitgebreide verzameling

Nadere informatie

Bovendien zijn wij sinds 2010 ook gestart met onze eigen VN Clean Shop, de enige echte schoonmaakwinkel die voor iedereen toegankelijk is.

Bovendien zijn wij sinds 2010 ook gestart met onze eigen VN Clean Shop, de enige echte schoonmaakwinkel die voor iedereen toegankelijk is. PRODUCTCATALOGUS VN Clean is een schoonmaakbedrijf uit Zarren dat al sinds 2007 actief is. Wij zijn aanvankelijk gestart met de schoonmaak in bedrijven en voor kleinere zelfstandigen. Later hebben we ons

Nadere informatie

NL

NL NL www.cds.flowey.com velgen & banden p3-6 carrosserie p7-12 polijsten p13-18 finish & verzegeling p19-24 cockpit p25-28 textiel & leder p29-32 glas p33-34 luchtverfrisser p35-36 www.cds.flowey.com velgen

Nadere informatie

Inweekmiddel codes 00701

Inweekmiddel codes 00701 Inweekmiddel codes 00701 Onderhoud Poeder product voor het verwijderen van vervuilingen in diverse keukenmachines. Tevens geschikt als vaatwasreiniger voor het verwijderen van hardnekkige eiwit- en zetmeelresten.

Nadere informatie

Hand Care Assortiment

Hand Care Assortiment Hand Care Assortiment Bescherming Omschrijving Voordelen Eigenschappen Verpakking & artikelnummer Universal Protect Beschermende crème. Ideaal voor zowel natte als droge toepassingen vormt een beschermende

Nadere informatie

Hand Care Assortiment

Hand Care Assortiment Hand Care Assortiment Bescherming Omschrijving Voordelen Eigenschappen Verpakking & artikelnummer Universal Protect Beschermende crème. Ideaal voor zowel natte als droge toepassingen vormt een beschermende

Nadere informatie

ZETTEX AEROSOLS. ZETTEX Reinigers. Graffiti Remover. Stick with us for a stronger world 1000 L

ZETTEX AEROSOLS. ZETTEX Reinigers. Graffiti Remover. Stick with us for a stronger world 1000 L AEROSOLS ZETTEX AEROSOLS Sommige mensen denken dat een aerosol bestaat uit slechts één product. Dit is echter niet het geval. Een aerosols bestaat uit vier componenten: de klep, de kap, de houder en de

Nadere informatie

Artikelnummer EAN-code Omschrijving Verpakking Prijs excl. BTW Prijs incl. BTW

Artikelnummer EAN-code Omschrijving Verpakking Prijs excl. BTW Prijs incl. BTW Sinds 1879 produceert Americol hoogwaardige reinigingsproducten voor industriële toepassingen. Voor elke industriële vervuiling en ondergrond ontwikkelt en produceert Americol het juiste reinigingsproduct.

Nadere informatie

MECHEMPRO Surface Solutions. Handreiniging & Handverzorging

MECHEMPRO Surface Solutions. Handreiniging & Handverzorging MECHEMPRO Surface Solutions Handreiniging & Handverzorging 1. HANDBESCHERMING HAND PROTECT LOTION Productcode 871 Beschermt de handen tegen schadelijke stoffen Beschermende handencrème. Hand Protect Lotion

Nadere informatie

De stap 1 en 3 en stap 2 zijn samen het antislip system, De stap 4 is de reiniger voor het antislip system. Hoe het werkt

De stap 1 en 3 en stap 2 zijn samen het antislip system, De stap 4 is de reiniger voor het antislip system. Hoe het werkt Gebruiksaanwijzing Gefeliciteerd met de aankoop van uw antislip system! antislip system is geen coating of etsproduct. Het is een onzichtbaar antislip product dat in 3 stappen wordt aangebracht. Het verkleint

Nadere informatie

Onderhoud. Verzorging. IBS-ONDERHOUDS- PRODUCTEN Technische sprays voor onderhoud, verzorging en reiniging. IBS Scherer GmbH

Onderhoud. Verzorging. IBS-ONDERHOUDS- PRODUCTEN Technische sprays voor onderhoud, verzorging en reiniging. IBS Scherer GmbH Onderhoud Verzorging IBS-ONDERHOUDS- PRODUCTEN Technische sprays voor onderhoud, verzorging en reiniging Reiniging Smering IBS Scherer GmbH REINIGEN & ONTVETTEN IBS-snelontvetter Blitz Voor het poriëndiep

Nadere informatie

ACRYCLEAN ANTI-MOS EN ANTI-ALGEN POWER. Absoluut zuiver oplosmiddel voor het schoonmaken van diverse oppervlakken. Laat geen resten achter.

ACRYCLEAN ANTI-MOS EN ANTI-ALGEN POWER. Absoluut zuiver oplosmiddel voor het schoonmaken van diverse oppervlakken. Laat geen resten achter. ACRYCLEAN Absoluut zuiver oplosmiddel voor het schoonmaken van diverse oppervlakken. Laat geen resten achter. schoonmaken en ontvetten vóór lijmen en bekleden verwijderen van vet, olie en vervuiling door

Nadere informatie

2015 overzicht&instructie Edge vloerpads. TOMCAT EDGE vloerpads Overzicht en instructie

2015 overzicht&instructie Edge vloerpads. TOMCAT EDGE vloerpads Overzicht en instructie TOMCAT EDGE vloerpads Overzicht en instructie Sales men pad kit starterskit Edge stick 20 Starterskit met variatie van pads om de mogelijkheden van het Edge systeem te ontdekken Inhoud: 1x EDGE-4007, Maroon

Nadere informatie

Een compleet gamma van KRACHTIGE handreinigers. Krachtige producten voor zware taken

Een compleet gamma van KRACHTIGE handreinigers. Krachtige producten voor zware taken Een compleet gamma van KRACHTIGE handreinigers Krachtige producten voor zware taken Swarfega is een gamma van krachtige handreinigers die alle aangetroffen typen vuil en smeer in de professionele omgeving

Nadere informatie

De Wiltfang. 2015 www.dewiltfang.nl. Tuingereedschap voor liefhebbers

De Wiltfang. 2015 www.dewiltfang.nl. Tuingereedschap voor liefhebbers De Wiltfang Tuingereedschap voor liefhebbers AURO PRODUCTOVERZICHT Kwalitatief en duurzaam verantwoorde producten voor schoonmaken, reinigen en onderhoud 2015 www.dewiltfang.nl Auro is één van de weinige,

Nadere informatie

BEHANDELINGEN INTERIEUR

BEHANDELINGEN INTERIEUR Als u in contact wilt komen met het Meguiar s Detailing Center kunt u mailen naar: info@meguiarsdetailcenter.nl of neem direct contact op met Marcel 0615113744 of Randy 0651904248. Ook kunt u altijd bellen

Nadere informatie

Geavanceerde reinigingsoplossingen. voor onderhoud, herstel en industrie

Geavanceerde reinigingsoplossingen. voor onderhoud, herstel en industrie Geavanceerde reinigingsoplossingen voor onderhoud, herstel en industrie Voor professionele reiniging Vertrouw op de kwaliteit van Loctite De Loctite MRO-reinigers zijn ontwikkeld voor de reiniging van

Nadere informatie

RUITEN VERVANGING SYSTEEM versie: RVS 0920091

RUITEN VERVANGING SYSTEEM versie: RVS 0920091 Eigenschappen Professionele set om ruiten te vervangen Omschrijving Met het Ruiten Vervanging Systeem bent u als onderhouds- en reparatiebedrijf in staat om een zeer vaak voorkomende reparatie in eigen

Nadere informatie

Handleiding Pure & Original Classico Façade

Handleiding Pure & Original Classico Façade Handleiding Pure & Original Classico Façade Inhoud Algemene informatie over Pure & Original Classico Façade...1 Gebruikersinformatie voor Pure & Original Classico Façade...1 Benodigde materialen...1 Pure

Nadere informatie

HANDREINIGING & HANDVERZORGING

HANDREINIGING & HANDVERZORGING HANDREINIGING & HANDVERZORGING HANDBESCHERMING HAND PROTECT LOTION PRODUCTCODE 871 Beschermt de handen tegen schadelijke stoffen Beschermende handencrème. Hand Protect Lotion beschermt de handen tegen

Nadere informatie

KRACHTIG IN CHEMIE ROESTOPLOSSERS, SMEERVETTEN EN SMEERMIDDELEN

KRACHTIG IN CHEMIE ROESTOPLOSSERS, SMEERVETTEN EN SMEERMIDDELEN KRACHTIG IN CHEMIE ROESTOPLOSSERS, SMEERVETTEN EN SMEERMIDDELEN ROESTOPLOSSERS Roestoplosser PREMIUM ICE - Art. nr. 200774 - Snelle, krachtige roestoplosser - Losmaken van sterk vastgeroeste en vastzittende

Nadere informatie

constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of borstel.

constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of borstel. HS PROTECT SANI is een luchtdrogende coating ter bescherming van uw sanitair tijdens constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of

Nadere informatie

Verwijder de beschermfolie net voor de oplevering en u biedt uw eindklant steeds opnieuw vloeren met dezelfde glans en kwaliteit als in uw showroom.

Verwijder de beschermfolie net voor de oplevering en u biedt uw eindklant steeds opnieuw vloeren met dezelfde glans en kwaliteit als in uw showroom. HS PROTECT FLOOR is een luchtdrogende coating ter bescherming van vloeren tijdens constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of borstel.

Nadere informatie

professionals Producten verkiezen die de Nu kan ook JIJ producten gebruiken van 3M! 3M Car Care Producten

professionals Producten verkiezen die de Nu kan ook JIJ producten gebruiken van 3M! 3M Car Care Producten 3M Car Care Producten Producten die de professionals verkiezen 3M is één van de belangrijkste leveranciers van herstelproducten voor de professionele autoherstelmarkt. Nu kan ook JIJ producten gebruiken

Nadere informatie

Belangrijker nog HS PROTECT EPOX beschermt uw relatie met uw klant!

Belangrijker nog HS PROTECT EPOX beschermt uw relatie met uw klant! H S PRO TECT EPO X is een luchtdrogende coating ter bescherming van gepolierde beton en epoxy. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of borstel. H S PRO TECT EPO X beschermt

Nadere informatie

Uitgewerkt in onze laboratoria door onze chemici, is het gamma Truck Cleaning een kwaliteitsprodukt en een gespecialiseerd gamma voor een

Uitgewerkt in onze laboratoria door onze chemici, is het gamma Truck Cleaning een kwaliteitsprodukt en een gespecialiseerd gamma voor een Uitgewerkt in onze laboratoria door onze chemici, is het gamma Truck Cleaning een kwaliteitsprodukt en een gespecialiseerd gamma voor een uitzonderlijke prijs. Truck Cleaning is reeds door transportspecialisten

Nadere informatie

De Climalife aanbevelingen

De Climalife aanbevelingen REINIGING De Climalife aanbevelingen Uitwendige reiniging Filters Verluchtingskokers Vinnen van verdampers Condensbakken / Lekpannen Condensors / Verdampers / Ventilatiekasten Vetten Condensors Geuren

Nadere informatie

In originele ongeopende verpakking ten minste 24 maanden houdbaar, Opslaan op een droge, koele vorstvrije plaats.

In originele ongeopende verpakking ten minste 24 maanden houdbaar, Opslaan op een droge, koele vorstvrije plaats. In originele ongeopende verpakking ten minste 24 maanden houdbaar, Opslaan op een droge, koele vorstvrije plaats. Dit product is bijtend voor de huid en ogen. Voor meer informatie raadpleeg het veiligheidsblad.

Nadere informatie

Automotive. Reiniging Interieur Exterieur Algemeen Winterproducten. Weverijstraat 6 Tel + 32 (0) B-9600 RONSE Fax + 32 (0)

Automotive. Reiniging Interieur Exterieur Algemeen Winterproducten. Weverijstraat 6 Tel + 32 (0) B-9600 RONSE Fax + 32 (0) Reiniging Interieur Exterieur Algemeen Winterproducten E-mail : info@sofel.be 1 Interieur Reiniging Zetelbekleding Stoffen Bekleding Microtex Instant reiniger voor hardnekkige vlekken Textile Clean Schuimreiniger

Nadere informatie

Reinigingsmiddelen. Onderhoud & service

Reinigingsmiddelen. Onderhoud & service Reinigingsmiddelen 107 Biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen FOAM CLEAN - PROBIOTIC COIL CLEANER Krachtige probiotische schuimreiniger met microscopisch diepe reinigingstechnologie Ontvet en ontgeurt

Nadere informatie

Productregister Schmits Professional v10.1 1

Productregister Schmits Professional v10.1 1 Schmits Nederland B.V. biedt onder de naam 'Schmits Professional' een zeer compleet assortiment reinigingsmiddelen en additionele producten, zoals wassen en vuil- en waterafstotende middelen, aan. Deze

Nadere informatie

Wiltec werkt. Ook voor u!

Wiltec werkt. Ook voor u! Wiltec werkt. Ook voor u! Beschermende coatings Voorkomen is beter dan genezen! Dat geldt zeker voor vervuiling en stof. Want waar gewerkt wordt vindt vervuiling en stofvorming plaats. Met name bij werkzaamheden

Nadere informatie

NONWOVENDOEKEN VOOR ELKE KLUS EEN POETSDOEK

NONWOVENDOEKEN VOOR ELKE KLUS EEN POETSDOEK NONWOVENDOEKEN VOOR ELKE KLUS EEN POETSDOEK INZETBAAR IN ALLE BRANCHES, DE POETSDOEK VOOR ELKE KLUS In alle branches komen lastige schoonmaakwerkzaamheden voor die extra aandacht nodig hebben. Niet iedere

Nadere informatie

Wasinstructie Eco Green Auto Clean Freedom

Wasinstructie Eco Green Auto Clean Freedom Wasinstructie Eco Green Auto Clean Freedom Wasinstructie wassen zonder water In deze wasinstructie is beschreven op welke wijze de producten van Eco Green Auto Clean Freedom gebruikt kunnen worden. Op

Nadere informatie

Owatrol is goud voor al uw hout!

Owatrol is goud voor al uw hout! Owatrol is goud voor al uw hout! Beschermen, onderhouden, renoveren, decoreren... Owatrol oplossingen voor buitenshuis NIEUW HOUT (verticaal/horizontaal) ZACHTHOUT (Lariks, Douglas, grenen,vuren, Red Cedar,

Nadere informatie

EN ONDERHOUDSPRODUCTEN

EN ONDERHOUDSPRODUCTEN PROFESSIONELE REINIGINGS EN ONDERHOUDSPRODUCTEN REINIGINGS PRODUCTEN Allesreiniger Sterk geconcentreerd reinigingsproduct. Ideaal product om de auto vooraf te reini - gen. Hierdoor worden verontreinigingen

Nadere informatie

Reinigings- en onderhoudstips voor gevelbeglazingen

Reinigings- en onderhoudstips voor gevelbeglazingen Reinigings- en onderhoudstips voor gevelbeglazingen September 2007 Regelmatig bijgewerkte informatie over onze producten en hun beschikbaarheid, met richtlijnen voor hun onderhoud, zijn te vinden op onze

Nadere informatie

Categorieën. DiamondDeck vloertegels (18) Showroom. W&B Products

Categorieën. DiamondDeck vloertegels (18) Showroom. W&B Products Bedankt voor uw interesse in onze producten. Meer informatie over onze producten of advies voor de juiste oplossing voor uw vloer? Neem dan contact met ons op. Let op: in deze catalogus staan alleen de

Nadere informatie

Reiniging parketvloer

Reiniging parketvloer Reiniging parketvloer RMC Soap RMC Soap is een onderhoudszeep voor de regelmatige schoonmaakbeurt van geoliede houten oppervlakken. De zeep verwijdert grondig alle vuil en vet en behoudt hierbij de matte,

Nadere informatie

Handleiding PVC-kliktegels. Leginstructies Reiniging en onderhoud

Handleiding PVC-kliktegels. Leginstructies Reiniging en onderhoud Handleiding PVC-kliktegels Leginstructies Reiniging en onderhoud Leginstructies Voorbereiding De PVC-kliktegels van Rubbermagazijn bieden eindeloze mogelijkheden om uw persoonlijke voorkeur te geven aan

Nadere informatie

Welkom bij Chemifor! Mogen wij ons voorstellen. Wanneer reinigen een kunst wordt... Waarom Chemifor?

Welkom bij Chemifor! Mogen wij ons voorstellen. Wanneer reinigen een kunst wordt... Waarom Chemifor? Welkom bij Chemifor! Mogen wij ons voorstellen Chemifor fabriceert en verdeelt kwaliteitsvolle en specifieke doelgerichte reinigingsproducten voor professionals. Ook voor reinigingen en advies kunt u bij

Nadere informatie

INDUSTRIËLE TOEPASSINGEN

INDUSTRIËLE TOEPASSINGEN INDUSTRIËLE TOEPASSINGEN Labo WTC : leider in innovaties WTC is een Belgisch bedrijf, opgericht in 1991, dat gespecialiseerd is in innovatief onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe formules bestemd voor

Nadere informatie

siachrome Het polijstsysteem snel, eenvoudig, briljant

siachrome Het polijstsysteem snel, eenvoudig, briljant siachrome Het polijstsysteem snel, eenvoudig, briljant siachrome snel, eenvoudig, briljant siachrome het polijstsysteem Snel, eenvoudig, briljant Met het siachrome polijstsysteem biedt sia Abrasives een

Nadere informatie

Gamma onderhoudsproducten. Uw ster fonkelt langer dankzij de producten van Mercedes-Benz.

Gamma onderhoudsproducten. Uw ster fonkelt langer dankzij de producten van Mercedes-Benz. Gamma onderhoudsproducten. Uw ster fonkelt langer dankzij de producten van Mercedes-Benz. In het teken van perfectie... Omdat wij geloven dat elk detail telt, hebben onze medewerkers voor u een gamma van

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 6306553 - Bison Poly Max Original Wit Koker 425 g NLFR 12

Inhoudsopgave. 6306553 - Bison Poly Max Original Wit Koker 425 g NLFR 12 Inhoudsopgave 6306530 - Bison Poly Max Original Wit Koker 425 g NL 2 6306534 - Bison Poly Max Original Grijs Koker 425 g NL 4 6306536 - Bison Poly Max Original Bruin Koker 425 g NL 6 6306538 - Bison Poly

Nadere informatie

Carburettor Cleaner. Reinigt effectief zonder residu. Verwijdert gum, lak en koolafzettingen. De chloorvrije formule voldoet aan de VOC-richtlijnen.

Carburettor Cleaner. Reinigt effectief zonder residu. Verwijdert gum, lak en koolafzettingen. De chloorvrije formule voldoet aan de VOC-richtlijnen. 11 Valvoline Onderhouds Producten I onderhoudsmiddelen I reinigers Engine Cleaner Carburettor Cleaner Brake Cleaner Clean Tronic Verwijdert hardnekkige vet- en vuilresten. Krachtige reiniger, die snel

Nadere informatie

Handreiniging & -bescherming

Handreiniging & -bescherming Sansibon huidbescherming Witte licht geparfumeerde vetvrije creme eschermt tegen lakken, grafiet, kleefstoffen, olie, vernis, roet, teer enz. utobedrijven, kunststofindustrie Softfles 1000 ml 25.5565 Saniklin

Nadere informatie

Handleiding PVC-kliktegels

Handleiding PVC-kliktegels Handleiding PVC-kliktegels Leginstructies Reiniging en onderhoud Vragen of advies Wij streven altijd naar de best mogelijke service voor onze klanten en willen daarom ook benadrukken dat u ons altijd kunt

Nadere informatie

Gulf Lubricants Netherlands B.V. Mijlweg BE Dordrecht. Tel: Gulf is trotse partner van o.a.

Gulf Lubricants Netherlands B.V. Mijlweg BE Dordrecht. Tel: Gulf is trotse partner van o.a. Zomer product Niveau van glans 0 Winter product Niveau van glans 1 Langdurig effect Niveau van glans 2 Lak vriendelijk Niveau van glans 3 Xenon licht vriendelijk Reinigt oppervlakte van vuil en roet UV

Nadere informatie

De norm voor houten vloeren

De norm voor houten vloeren Producten VOLDOEN AAN VOS 2010 De norm voor houten vloeren Een complete lijn olieproducten voor de afwerking van parket en houten vloeren Rustieke Loogbeits TRAE LYX RUSTIEKE LOOGBEITS is een reactieve

Nadere informatie

Epoxy Vloeibaar Staal 2K. Product. Volumes. Eigenschappen. Toepassingsgebied

Epoxy Vloeibaar Staal 2K. Product. Volumes. Eigenschappen. Toepassingsgebied Ultra-snelle 2-komponent epoxylijm voor buitengewone sterke hechting van metalen: staal, ijzer, inox, alu, koper, enz., maar ook beton, hout en kunststof. Kan ook gebruikt worden voor het vullen en herstellen

Nadere informatie

info@chemifor.be www.chemifor.be Auto/Cargo Producten

info@chemifor.be www.chemifor.be Auto/Cargo Producten info@chemifor.be www.chemifor.be Auto/Cargo Producten Auto Testpakket Testpakket met verschillende producten Chemifor Auto Testpakket is speciaal samengesteld uit verschillende producten voor de reiniging

Nadere informatie

Prijslijst 2014. 1010 Multireiniger 500 ml Verstuiver. Advies Verkoopprijs (incl.) BTW. Artikelnr. Product Foto Inhoud Verpakking Omschrijving

Prijslijst 2014. 1010 Multireiniger 500 ml Verstuiver. Advies Verkoopprijs (incl.) BTW. Artikelnr. Product Foto Inhoud Verpakking Omschrijving Prijslijst 2014 Artikelnr. Product Foto Inhoud Verpakking Omschrijving Advies Verkoopprijs (incl.) BTW Zeer effectieve interieurreiniger voor het 1010 Multireiniger 500 ml Verstuiver verwijderen van allerlei

Nadere informatie

EcoFoam 5 Krachtige, oxidatieve schuimreiniger Speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van oliën, vetten, zetmeel, eiwitten en verkleuringen

EcoFoam 5 Krachtige, oxidatieve schuimreiniger Speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van oliën, vetten, zetmeel, eiwitten en verkleuringen Schuimreiniging EcoFoam 4 Krachtige, schuimende, industriële reiniger/ontvetter Speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van ingebrande oliën en vetten in bakplaten, ovens,... 307-500000 307-500001 *222

Nadere informatie

professionele middelen

professionele middelen professionele middelen óók voor de consument Tuinproducten en buitenleven materialen zijn onderhevig aan diverse weersomstandigheden, atmosferisch vuil en zonlicht. Goed onderhoud en het gebruik van het

Nadere informatie

Belangrijker nog HS PROTECT BOUW beschermt uw relatie met uw klant!

Belangrijker nog HS PROTECT BOUW beschermt uw relatie met uw klant! HS PROTECT BOUW is een luchtdrogende coating ter bescherming van ramen en profielen tijdens constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol

Nadere informatie

BESCHERMEN EN DECOREREN

BESCHERMEN EN DECOREREN BESCHERMEN EN DECOREREN van parketten en trappen V33 BELGIUM SPRL-BVBA Ambachtenstraat 6 B-3210 LUBBEEK TEL : 016 62 92 92 www.v33.com ZV6103/C Eurêka 06/2004 RCS LONS B 305 690 158 een passie voor hout

Nadere informatie

Handleiding Pure & Original Kalei Calx

Handleiding Pure & Original Kalei Calx Handleiding Kalei Calx Inhoud Algemene informatie over Kalei Calx...1 Gebruikersinformatie voor Kalei Calx...1 Benodigde materialen...1 aanbrengen...3 Reinigen producten...3 Droogtijd en overschilderbaar...3

Nadere informatie

ONDERHOUD VAN LINOLEUM VLOEREN. De Waegenaere NV

ONDERHOUD VAN LINOLEUM VLOEREN. De Waegenaere NV ONDERHOUD VAN LINOLEUM VLOEREN De Waegenaere NV Bieke Een linoleum vloer en onderhoud Met een vloer van Forbo Flooring beschik je over een hoogwaardige en zeer duurzame vloerbekleding. Een product waarvan

Nadere informatie

FUJI-HUNT GAMMA Een uitgebreid programma vochtwateradditieven en hulpmiddelen voor offsetdruk.

FUJI-HUNT GAMMA Een uitgebreid programma vochtwateradditieven en hulpmiddelen voor offsetdruk. FUJI-HUNT GAMMA Een uitgebreid programma vochtwateradditieven en hulpmiddelen voor offsetdruk. Revival Wash - Revival Wash DG 2104. Rubberregenerator voor verglaasde rubberdoeken en inktrollen. Herstelt

Nadere informatie

GIDS LAZUREN BUITENHOUT

GIDS LAZUREN BUITENHOUT GIDS LAZUREN BUITENHOUT LUISTERT De consumentendienst staat tot uw dienst van maandag tot donderdag van 9u tot 12u en van 14u tot 17u en vrijdag van 9 tot 12u en van 14 tot 16u op het nummer 016/62 92

Nadere informatie

RENOVATIE & AFWERKING

RENOVATIE & AFWERKING LRS SET VOOR LEDERHERSTEL DANKZIJ HET NIEUWE UNIEKE FINIXA SYSTEEM OP WATERBASIS KAN IEDEREEN NU LEDER HERSTELLEN ZOALS EEN ECHTE PROFESSIONAL! Volg de stappen in deze handleiding voor het herstellen,

Nadere informatie

Icopal Universal Spraybond Dé ideale combinatie met Icopal Universal, ook bij lagere temperaturen NIEUW

Icopal Universal Spraybond Dé ideale combinatie met Icopal Universal, ook bij lagere temperaturen NIEUW Dé ideale combinatie met Icopal Universal, ook bij lagere temperaturen NIEUW De voordelen en kenmerken Eenvoudig en snel te verwerken Hittebestendig Zeer krachtige aanvangshechting Zeer krachtige eindsterkte

Nadere informatie

T H E C L E A R A N D C L E A N S O L U T I O N

T H E C L E A R A N D C L E A N S O L U T I O N EURO HUIDVERZORGING EURO SOAP Deze zepen zijn bijzonder huidvriendelijk en zeer zuinig in het gebruik. De milde maar rijke samenstelling zorgt voor een aangenaam gebruik tijdens het handen wassen. Door

Nadere informatie

FUJI-HUNT GAMMA Een uitgebreid programma vochtwateradditieven en hulpmiddelen voor offsetdruk.

FUJI-HUNT GAMMA Een uitgebreid programma vochtwateradditieven en hulpmiddelen voor offsetdruk. FUJI-HUNT GAMMA Een uitgebreid programma vochtwateradditieven en hulpmiddelen voor offsetdruk. Revival Wash - Revival Wash DG 2104. Rubberregenerator voor verglaasde rubberdoeken en inktrollen. Herstelt

Nadere informatie

5 fasen van het protocol

5 fasen van het protocol Een onderhoudsprotocol opstellen: welke bekleding? Elke vloerbekleding van Tarkett heeft een eigen samenstelling en oppervlaktebehandeling en behoeft daarom een aangepast onderhoudsprotocol. We overlopen

Nadere informatie

Producten voor buitenhout

Producten voor buitenhout Producten voor buitenhout De natuurlijke keuze Hout is niet bedoeld om afgewerkt te worden met een toplaag, maar moet versterkt en beschermd worden van binnen uit. Dit is en zal altijd onze filosofie en

Nadere informatie

HAMMERITE Direct AluZinc

HAMMERITE Direct AluZinc Akzo Nobel Paints Belgium sa/nv G. Levisstraat 2 1800 Vilvoorde België www.akzonobel.com Tel.: (0032) (0)2/2542211 Info: (0032) (0)800/32000 HAMMERITE Direct AluZinc 1. BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT Productinformatie

Nadere informatie

Onderhoudsvoorschrift voor Marlith gietvloeren Basisreiniger voor dagelijks onderhoud

Onderhoudsvoorschrift voor Marlith gietvloeren Basisreiniger voor dagelijks onderhoud Onderhoudsvoorschrift voor Marlith gietvloeren Basisreiniger voor dagelijks onderhoud 1. Productomschrijving Zachte alkalische basisreiniger met sterk oplossend vermogen voor het verwijderen van bouw-vuil

Nadere informatie

Cleaning & Maintenance

Cleaning & Maintenance Cleaning & Maintenance i n h o u d ONZE VERPAKKINGEN IN DEZE BROCHURE VINDT U SYMBOLEN DIE NAAR DE VERPAKKINGEN VAN ONZE PRODUCTEN VERWIJZEN. HIERONDER VINDT U DE LEGENDA. Handverzorging ZEP-doseersystemen

Nadere informatie

Frosch, een gamma ecologische & efficiënte onderhoudsproducten op basis van natuurlijke ingrediënten

Frosch, een gamma ecologische & efficiënte onderhoudsproducten op basis van natuurlijke ingrediënten Frosch, een gamma ecologische & efficiënte onderhoudsproducten op basis van natuurlijke ingrediënten & Multi-cleaners gamma Green Lemon Vinegar Geconcentreerde formule (20 ML voor 5L water) Formule met

Nadere informatie

Een compleet gamma van KRACHTIGE handreinigers. Krachtige producten voor zware taken

Een compleet gamma van KRACHTIGE handreinigers. Krachtige producten voor zware taken Een compleet gamma van KRACHTIGE handreinigers Krachtige producten voor zware taken Swarfega is een gamma van krachtige handreinigers die alle aangetroffen typen vuil en smeer in de professionele omgeving

Nadere informatie

krachtige REINIGERS voor ELkE klus

krachtige REINIGERS voor ELkE klus krachtige REINIGERS voor ELkE klus Algen weg Vuil weg Vet weg Graffiti weg Verf weg Stof weg PROFESSIONELE REINIGING Al méér dan 25 jaar! Prochemko is sinds 1985 het toonaangevende merk op het gebied van

Nadere informatie

Bij aanraking met de ogen afspoelen met veel water en een arts raadplegen.

Bij aanraking met de ogen afspoelen met veel water en een arts raadplegen. GEVAARLIJKE STOFFEN 1 Product: Chloor tabletten Uitsluitend te gebruiken bij het desinfecteren tijdens een Norovirus (zie protocol Norovirus). Bevat een natriumdichloorisocyanuraat en 1,1 g actief chloor.

Nadere informatie

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn. VOL Weweler Parts OP030240TS OP031540TS. Artikel Nr: Artikel Nr: OP030840TS ~IIII!!I!. Artikel Nr: Ape Idoorn

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn. VOL Weweler Parts OP030240TS OP031540TS. Artikel Nr: Artikel Nr: OP030840TS ~IIII!!I!. Artikel Nr: Ape Idoorn Kunststof Reiniger 400ml Citroen geur, siliconen vrij Reinigt en verfrist de kleuren van synthetische materialen zoals goten, afloopbuizen, PVC ramen, tuinmeubilair, autobumpers, spoilers. Reinigt en laat

Nadere informatie

Veneto, Etrusco, Silencio, Style Elle, Style Emme, SD, Sicuro R10

Veneto, Etrusco, Silencio, Style Elle, Style Emme, SD, Sicuro R10 Veneto, Etrusco, Silencio, Style Elle, Style Emme, SD, Sicuro R10 Moderne reinigingstechnieken beogen het verminderen van vochtige reinigingstechnieken, en deze te vervangen door drogere reinigingstechnieken.

Nadere informatie