Motivatie. Portfolio preview. Meike van Ginkel. Laan van Poot DH Den Haag te Den Haag

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Motivatie. Portfolio preview. Meike van Ginkel. Laan van Poot 366 2566 DH Den Haag. meike.van.ginkel@gmail.com 06-09-1984 te Den Haag"

Transcriptie

1 Motivatie Ik heb een zeer brede ervaring en kennis binnen en buiten mijn vak. Ik vind snel aansluiting met nieuwe- en andere producten en werkzaamheden. Van nature ben ik een georganiseerd persoon, hou van regelmaat & structuur en toch zeer flexiebel, ben commercieel ingesteld en heb oog voor detail. Ik ben een zeer toegankelijk persoon, dus makkelijk aan te spreken en makkelijk in omgang. Ik schakel snel en weet het overzicht op alle werkzaamheden te behouden. Ik herken situaties nog voor ze gebeuren en weet dit in de juiste banen te geleiden. Mijn inspiratie haal ik uit verschillende bronnen. Bijvoorbeeld van de straat en van het internet. (Facebook, Pintrest en Google) Door het grote plaatje te zien herken ik makkelijk wat er nu speelt en de komende trends. Ik kan goed alleen werken, maar spar ook graag samen met gelijk gestemde en/of klanten, ben een sociaal persoon en communicatief zeer vaardig. Graag lever ik als Creatief DTP-er en Grafisch vormgever mooi en technisch goed uitgevoerd werk. Ik ken de verschillenden mogelijkheden binnen wat drukwerk heet. Hierbij moet gedacht worden aan imago s, huisstijlen, logos, folders, Flyers/posters, advertenties en meer. Verder ben ik een leuke en gezellige meid om in de omgeving te hebben en weet ik serieusheid met gepaste humor af te wisselen. preview

2 More merk uitstraling ontwerp, fotobewerking voor Lucardi Juweliers Nederland B.V. Vanwegen het groeiende succes van bedel armbanden en kettingen wat het eigen bedel merk van Lucardi More toe aan een nieuwe frisse uitstraling. Hier voor heb ik dit ontwerp gemaakt en wordt tot de dag van vandaag gebruikt. Inmiddels is de collectie sieraden vlink uitgebreid en zijn er submerken ontstaan. Ieder met een eigen logo. Naast de merk uitstraling zowel technisch als creatief doorvoeren in alle drukwerk en web toepassingen. Heb ik ook het hele producht fotografie voor het merk geregeld. Hieronder te verstaan vergaren van de artikel samples, instrueeren van fotograaf, kwalitijd controlle retour gekomen fotografie en nabewerking In Photoshop. Koninginedag Campange Jet Set Addiction voor Lucardi Juweliers Nederland B.V. Jet Set Addiction is een sub collectie binnen het eigen merk van Lucardi Jet Set. Dit zijn hippe gekleurde modellen en altijd leuk in te zetten in bijvoorbeeld een koninginnedag actie. Ik heb hier het POS-materiaal voor ontworpen en het DTP werk voor gedaan.

3 Campange folder voor Lucardi Juweliers Nederland B.V. vanaf eind 2007 maak ik de folders bij Lucardi van begin tot het eind. Dit houd in het stramien, ontwerp, infulling, prijsing, fotografie bewerking, drukklaar maken, drukwerk begeleiding en kwalitijdscontrole. Eve Goldplated logo ontwerp, fotobewerking, Visual voor Lucardi Juweliers Nederland B.V. Eve Goldplated is een jong eigen merk van Lucardi. Goud is een erg duur materiaal op dit moment, de vraag naar goedkopere altenatiefe is daarom veel groter geworden. Hier heeft Lucardi op gereageerd met hun Eve golplated collectie. Hier heb ik het logo voor ontworpen. Ook heb ik de product fotografie voor verzorgd.

4 Winkel Uitstraling voor Lucardi Juweliers Nederland B.V. Lucardi heeft verschillenden winkel inrichtingen en om deze zo veel mogelijk binnen het zelfde concept te laten vallen, heb ik een vormgeving gemaakt die in alle winkels de zelfde winkel sfeer creeëd. Hier boven een voorbeeld van het meest gebruikte ontwerp. Promeotie Materiaal voor Lucardi Juweliers Nederland B.V. Bij Lucardi lopen er het hele jaar door acties. Deze acties wordt door extra promeotie ondersteund. Hier heb ik het ontwerp, DTP en kwalitijd controle opgedaan. Kijk voor meer werk van mij op Meikevanginkel.nl

5 Curriculum Vitae Opleidingen vakken MBO grafisch vormgeven, niveau 4 Grafisch Lyceum R dam, diploma behaald technologie I/ II, grafische vorming I, maatschappelijke vorming IV, voorbereiden (DTP-er), elektronisch voorbereider (creatief DTP-er), vormgever, grafisch vormgever vakken MAVO Haagsch Genootschap, diploma behaald Nederlands, Engels, natuurkunde, scheikunde, wiskunde, textiele vorming (kunstgeschiedenis) Werk maart 2013 heden creatief DTP-er/ grafisch vormgever, Grafisch Compleet (Op oproep basis 8 uur) Het vervaardigen en ontwerpen van print-, drukwerk en artwork voor Grafisch Compleet en zijn klanten. Hierbij denkende aan logo s, promotie, advertenties en magazines. juli 2012 juli 2013 bartender, Grand café The Old Jazz Verzorgen van de gasten, zowel aan de bar, op het terras en aan de tafels (restaurant). kassa tellen, bar opstarten en afsluiten, bar voorradig houden (bij bestellen). okt mei 2012 creatief DTP-er/ grafisch vormgever (interne functie), Lucardi juweliers Het vervaardigen en ontwerpen van al het print- en drukwerk voor Lucardi van het concept tot drukbestand. Waaronder advertenties, flyers, merkuitstraling, vooral de folders en in-store communicatie in overleg met de marketing manager, inkoop en directie. Andere verantwoordelijkheden ontwerp, verzorging en beheer van de productfotografie, archief, kwaliteit. Extra functie BHV er/ BHV ploegleider (momenteel verlopen) april aug DTP-er/ vormgever, Intercédé promotie producten B.V. Het vervaardigen en ontwerpen van print-, drukwerk en artwork voor Intercédé en zijn klanten. Hierbij denkende aan verpakkingen, presentaties, folders. Andere verantwoordelijkheden etaleren van de showroom, fotograferen van producten en kerstpakketten, bijhouden en ontwerpen van de website. juni dec studio medewerker, Holthuijzen B.V. Het vervaardigen en ontwerpen van belettering voor Holthuijzen en zijn klanten. Hierbij denkende aan het overtrekken van logo s, zetten van snijdbestanden, besturen snijdplotter en edgeprinter. Stage aug. dec stagiair, creatief DTP-er/ grafisch vormgever, Webulous Het vervaardigen en ontwerpen van print-, drukwerk en artwork voor Webulous en zijn klanten. Hierbij denkende aan verpakkingen, websites, presentaties, huisstijlen. jan. juni 2005 Stagiair, studio medewerker, BRS SignMakers Het vervaardigen en ontwerpen van belettering voor BRS Signmakers en zijn klanten Hierbij denkende aan overtrekken van logo s, zetten van snijdbestanden, besturen snijdplotter. Bijbanen naast studie Software/Hardware verkoper, (B.v Baretta, Bart Smit, Expo) Als verkoop hulp in verschillenden winkels. Verantwoordelijkheden verkoop, kassa, voorraad, bestellingen en verzorging van de winkels zelf programma s In-Design CS4/5, Photoshop CS4/5, Illustrator CS4/5, Microsoft office (basis kennis) besturing Systeem Mac OS X Eigenschappen enthousiast, creatief, communicatief vaardig, klant- en taakgericht, flexibel, probleem oplossend, sociaal/collegiaal,rresultaatgericht, loyaal Interesse motorrijden, tekenen, fotografie, poolen, breien, haken, muziek, mode, treands.

CURRICULUM VITAE VAN LUC DIRKS WWW.LUCDIRKS.NL

CURRICULUM VITAE VAN LUC DIRKS WWW.LUCDIRKS.NL CURRICULUM VITAE VAN LUC DIRKS 02 WWW.LUCDIRKS.NL PERSOONLIJKE INFORMATIE Naam: Adres: Telefoon: Email: Website: Geboortedatum: Geboorteplaats: Nationaliteit: Geslacht: Rijbewijs: Luc Dirks Hessenweg 158A

Nadere informatie

Signmaker Desktop Publishing (DTP)

Signmaker Desktop Publishing (DTP) Signmaker Desktop Publishing (DTP) Voor grafische opleidingen in Zeeland moet je op het ROC Westerschelde zijn! In Zeeland kun je voor grafische opleidingen alleen terecht op het ROC Westerschelde in Terneuzen.

Nadere informatie

Uitwerking vacatures:

Uitwerking vacatures: Uitwerking vacatures: Vacature 1: A. Het is een jong bedrijf dus het is niet zo groot. B. Het bedrijf zit in de reclamebranche dus het is een mediabedrijf. C. Een sfeervol bedrijf denk ik, er staan dingen

Nadere informatie

INTERACTIEVE VORMGEVING RICK DE VOS 4IV1

INTERACTIEVE VORMGEVING RICK DE VOS 4IV1 INTERACTIEVE VORMGEVING RICK DE VOS 4IV1 Bedrijf: Itarget Media Plaats: Ede Werkzaamheden: Vormgever Periode: Stageperiode #4 Duur: 6 Maanden In dit verslag ga ik uitgebreid in op mijn leerdoelen voor

Nadere informatie

Curriculum vitae. Tim Velraeds

Curriculum vitae. Tim Velraeds Curriculum vitae Tim Velraeds Persoonlijke gegevens Dit gedeelte is niet zichtbaar in de online versie van mijn CV. Mocht je interesse hebben, neem dan contact met mij op via info@timvelraeds.nl of via

Nadere informatie

Curriculum Vitae Dion Jongmans. Opleidingen

Curriculum Vitae Dion Jongmans. Opleidingen Curriculum Vitae Dion Jongmans Grafisch Multimedia Vormgever Interactief Informatie Naam: Adres: Postcode: Plaats: Geboorteplaats: Geboortedatum: Burgelijke staat: Mob: Email: Rijbewijs: Website: Dion

Nadere informatie

Naam. Roepnaam. Geboortedatum. Leeftijd. Geboorteplaats. Burgerlijke staat. Nationaliteit. Adres. Postcode. Woonplaats. Rijbewijs.

Naam. Roepnaam. Geboortedatum. Leeftijd. Geboorteplaats. Burgerlijke staat. Nationaliteit. Adres. Postcode. Woonplaats. Rijbewijs. Peroonlijke informatie Naam Roepnaam Geboortedatum Leeftijd Geboorteplaats Burgerlijke staat Nationaliteit Adres Postcode Woonplaats Rijbewijs Telefoonnummer E-mailadres Linkedin de Gelder Christine 27

Nadere informatie

Over Mij. Wilt u meer weten over mij klik op een van de onderstaande knoppen of scrol door de pagina s heen!

Over Mij. Wilt u meer weten over mij klik op een van de onderstaande knoppen of scrol door de pagina s heen! Over Mij Mijn naam is Dennis Willems. Ik ben 23 jaar en woonachtig in Ooij, een dorp onder de rook van Nijmegen. Mijn hobby s zijn muziek, en de grafische wereld, en ben ik hier thuis ook veel mee bezig.

Nadere informatie

Curriculum Vitae 2015. Personalia: Opleiding: Cursus: Stages: Achternaam: Van der Peet. Geboortedatum: 6 januari 1985

Curriculum Vitae 2015. Personalia: Opleiding: Cursus: Stages: Achternaam: Van der Peet. Geboortedatum: 6 januari 1985 Curriculum Vitae 2015 Personalia: Titulatuur: Ing. / B.A. Achternaam: Van der Peet Voornaam: Kevin Roepnaam: Kevin Geboortedatum: 6 januari 1985 Nationaliteit: Nederlands Woonplaats: Hoofddorp Opleidingen:

Nadere informatie

Hallo! ik ben Jan! dtp er grafisch vormgever videobewerker

Hallo! ik ben Jan! dtp er grafisch vormgever videobewerker Hallo! ik ben Jan! dtp er grafisch vormgever videobewerker Inhoud 1 4 Wie ben ik Wat kan ik 2 Wat deed ik 5 Wat vind ik leuk 3 Wat heb ik geleerd 6 Bel of mail mij 1 Wie ben ik Hallo! Ik ben Jan Timmers,

Nadere informatie

De Digitale Academie. Grafische & Webdesign opleidingen. Opleidingsoverzicht

De Digitale Academie. Grafische & Webdesign opleidingen. Opleidingsoverzicht De Digitale Academie Grafische & Webdesign opleidingen Opleidingsoverzicht Opleiding DTP met InDesign & vormgeven met Creative Suite Opleiding DTP met InDesign & vormgeven met Creative Suite Door personeel

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Ingrid Raijer-Jense Geboortedatum: 11-01-1978 Adres: Magnoliastraat 25. Telefoon: 06 15433435

Curriculum Vitae. Ingrid Raijer-Jense Geboortedatum: 11-01-1978 Adres: Magnoliastraat 25. Telefoon: 06 15433435 Curriculum Vitae Naam: Ingrid Raijer-Jense Geboortedatum: 11-01-1978 Adres: Magnoliastraat 25 Postcode/plaats: 3297 BC Puttershoek Telefoon: 06 15433435 e-mail: ingrid@raijer.nl Internet: www.ingridraijer.nl

Nadere informatie

Naam. Mobiel 06-29253806

Naam. Mobiel 06-29253806 Eline de Lange C U R R I C U L U M V I T A E EIGENSCHAPPEN Oplossingsgericht, flexibel, kritisch, nauwkeurig, ambitieus, leergierig, inzichtelijk, eigenzinnig. VAARDIGHEDEN Microsoft Office Adobe Indesign

Nadere informatie

Personalia. Dominique (Wilhelm Tristan) Koelewijn Adres: Zuiderveldweg 14 3881LJ Putten Telefoon: 06 14 123 556

Personalia. Dominique (Wilhelm Tristan) Koelewijn Adres: Zuiderveldweg 14 3881LJ Putten Telefoon: 06 14 123 556 Personalia Naam: Dominique (Wilhelm Tristan) Koelewijn Adres: Zuiderveldweg 14 3881LJ Putten Telefoon: 06 14 123 556 E mail: info@easy.nu Geboortedatum: 02 01 1987 Geboorteplaats: Putten Nationaliteit:

Nadere informatie

Ik ben een jonge grafisch vormgever met een passie voor zowel offline als online design. Pierre de Bont. facebook.com/pierre.debont.

Ik ben een jonge grafisch vormgever met een passie voor zowel offline als online design. Pierre de Bont. facebook.com/pierre.debont. Hallo, Ik ben een jonge grafisch vormgever met een passie voor zowel offline als online design. Biografie Pierre de Bont Woonplaats: Waspik Geboortedatum: 7 januari 1990 Nationaliteit: Nederlands Een hard

Nadere informatie

Persoonlijke info & Educatie. Werkervaring. Motivatie, vaardigheden & Referenties

Persoonlijke info & Educatie. Werkervaring. Motivatie, vaardigheden & Referenties Sergino V. Martina Persoonlijke info & Educatie Werkervaring Motivatie, vaardigheden & Referenties Persoonlijke info Educatie Personalia Sergino Valentino Martina Oktober 2de, 1994 Rijbewijs B Contact

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens. Straat : Rembrandtplein 81. Geboorte datum : 01/03/1979 Geboorte plaats : Leiden Burgerlijke staat : Ongehuwd

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens. Straat : Rembrandtplein 81. Geboorte datum : 01/03/1979 Geboorte plaats : Leiden Burgerlijke staat : Ongehuwd Curriculum Vitae Persoonlijke gegevens Achternaam : Lemmers Voornaam : Eric Straat : Rembrandtplein 81 Postcode : 2162 ED Woonplaats : Lisse Geboorte datum : 01/03/1979 Geboorte plaats : Leiden Burgerlijke

Nadere informatie

Curriculum Vitae PERSONALIA. Achternaam Voornamen Geslacht Geboortedatum Geboorteplaats Nationaliteit Rijbewijs CONTACTINFORMATIE

Curriculum Vitae PERSONALIA. Achternaam Voornamen Geslacht Geboortedatum Geboorteplaats Nationaliteit Rijbewijs CONTACTINFORMATIE Curriculum Vitae PERSONALIA Achternaam Voornamen Geslacht Geboortedatum Geboorteplaats Nationaliteit Rijbewijs Rheiter Michaël Johan Marinus Man 14 Januari 1987 Arcen, Nederlands Nederlands B CONTACTINFORMATIE

Nadere informatie

Onze passie branding en design

Onze passie branding en design Amber & Marloes November 2015 Introductie Welkom bij de guidelines van Amber & Marloes. Dit document is opgesteld zodat je een beter beeld krijgt van wie Amber & Marloes zijn en wat hun passie is. Tevens

Nadere informatie

Copernicuslaan 230 5223 EN s-hertogenbosch (NL) Telefoon: +31(0)6 24 7777 29 E-mail: info@studio-vd-bogaert.com

Copernicuslaan 230 5223 EN s-hertogenbosch (NL) Telefoon: +31(0)6 24 7777 29 E-mail: info@studio-vd-bogaert.com Copernicuslaan 230 5223 EN s-hertogenbosch (NL) Telefoon: +31(0)6 24 7777 29 E-mail: info@studio-vd-bogaert.com Aan de geïntereseerde, Betreft: C.V. s-hertogenbosch, Zaterdag 04-11-2006 Geachte geïntereseerde,

Nadere informatie

Grafimedia. Iets voor jou? mooie dingen maken 4 6 Drukken. en prepress. 8 Nabewerking 10 Opleiding. en werk

Grafimedia. Iets voor jou? mooie dingen maken 4 6 Drukken. en prepress. 8 Nabewerking 10 Opleiding. en werk VaN MIj! Grafimedia. Iets voor jou? 2 Iedere dag mooie dingen maken 4 Media, 6 Drukken vormgeving en prepress 8 Nabewerking 10 Opleiding en werk iedere dag mooie dingen maken! PrEprEss media vormgeven

Nadere informatie

Social media is geen onbekend terrein voor Megin. Verschillende kanalen zet zij in om een grotere naamsbekendheid en zichtbaarheid te creëren.

Social media is geen onbekend terrein voor Megin. Verschillende kanalen zet zij in om een grotere naamsbekendheid en zichtbaarheid te creëren. Curriculum Vitae Naam: Megin Peeters Adres: Parkstraat 70 Postcode: 6828 JL Woonplaats: Arnhem (NL) Geboortedatum: 27 april 1983 E-mailadres: info@linklabel.nl Website: www.linklabel.nl Profiel Megin Peeters

Nadere informatie

De website heeft een redelijk gestileerde uitstraling en oogt ook experimenteel. Verder lijd hij nauwelijks af van de inhoud, namelijk zijn foto s.

De website heeft een redelijk gestileerde uitstraling en oogt ook experimenteel. Verder lijd hij nauwelijks af van de inhoud, namelijk zijn foto s. Analyse van een website (Opdracht 1a.) EricRyanAnderson.com De vormgeefaspecten Het doel van de website is om het werk van Eric Ryan Anderson te laten zien en daarmee klanten te overtuigen om gebruik te

Nadere informatie

Grafimedia. Iets voor jou? mooie dingen maken 4 6 Drukken. en prepress. 8 Nabewerking 10 Opleiding. en werk

Grafimedia. Iets voor jou? mooie dingen maken 4 6 Drukken. en prepress. 8 Nabewerking 10 Opleiding. en werk VaN MIj! Grafimedia. Iets voor jou? 2 Iedere dag mooie dingen maken 4 Media, 6 Drukken vormgeving en prepress 8 Nabewerking 10 Opleiding en werk iedere dag mooie dingen maken! Drukwerk is er altijd en

Nadere informatie

Design is a funny word. Some people think design means how it looks. But of course, if you dig deeper, it s really how it works.

Design is a funny word. Some people think design means how it looks. But of course, if you dig deeper, it s really how it works. C U R R I C U L U M V I TA E Who s this guy, Mijn naam is Marvin Burggraaf. Een jonge ontwerper met passie voor design. Design betekent voor mij meer dan een mooi vormgegeven website. Het betekent; denken

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE WAAROM IK?

CURRICULUM VITAE WAAROM IK? CURRICULUM VITAE Voornaam : Peter (Erik) Achternaam : de Weijer Geboorte datum : 08-12-1976 Geboorte plaats : Amstelveen Nationaliteit : Nederlands WAAROM IK? Ik ben Peter de Weijer. Na de HAVO ben ik

Nadere informatie

Grote Beer 123 3067 TR Rotterdam

Grote Beer 123 3067 TR Rotterdam Persoonlijke gegevens Geboortedatum Burgerlijke staat Nationaliteit Rijbewijs Robert de Pijper 01031982 Ongehuwd Nederlandse Ja Adres Postcode Woonplaats Grote Beer 123 3067 TR Rotterdam Telefoon Email

Nadere informatie

Een deel van mijn werk. Roy Pesik GRAFISCH VORMGEVER Portfolio 2015

Een deel van mijn werk. Roy Pesik GRAFISCH VORMGEVER Portfolio 2015 Een deel van mijn werk Opdracht: Het verbeteren van de complete accessoirelijn, binnen de huidige stijl. Het optimaliseren van de afmetingen op het retailschap. Concept: Constructief ontwerp van de doos

Nadere informatie

Zeevonk grafisch ontwerp fotografie

Zeevonk grafisch ontwerp fotografie Zeevonk grafisch ontwerp fotografie GRAFISCHE VORMGEVING WEBDESIGN ILLUSTRATIEVE VORMGEVING FOTOGRAFIE: REPORTAGEFOTOGRAFIE, PORTRETFOTOGRAFIE, PRODUCTFOTOGRAFIE FOTOBEWERKING EN -OPTIMALISATIE SCHRIJVEN,

Nadere informatie

Inzetbaar als app designer, Interaction designer, usability specialist, website designer, graphic designer

Inzetbaar als app designer, Interaction designer, usability specialist, website designer, graphic designer Personalia Naam: Janneke Möhlmann Adres: Maashavenkade 131 Postcode: 3072ES Woonplaats: Rotterdam Telefoon: 06 24 65 64 83 E-mailadres: janneke@jijenik.com Website: http://www.jijenik.com Geslacht: Vrouw

Nadere informatie

GRAFISCH VORMGEVER - AVONDOPLEIDING

GRAFISCH VORMGEVER - AVONDOPLEIDING #GRAFISCH-AUDIOVISUEEL BESPAAR MET DE KMO-PORTEFEUILLE GRAFISCH VORMGEVER - AVONDOPLEIDING OMSCHRIJVING Introductie Het opleidingstraject "Grafisch Vormgever" is opgebouwd uit twee niveaus: Desktop Publisher

Nadere informatie

Naam medewerker:.. Fokke Kingma. Functie: verkoper, inkoper, ontwerper, marketeer. Afdeling: sales, inkoop, studio, marketing.

Naam medewerker:.. Fokke Kingma. Functie: verkoper, inkoper, ontwerper, marketeer. Afdeling: sales, inkoop, studio, marketing. Naam medewerker:.. Fokke Kingma. Functie: verkoper, inkoper, ontwerper, marketeer. Afdeling: sales, inkoop, studio, marketing. Datum vorige functioneringsgesprek: eerste functionering gesprek. Verslag

Nadere informatie

grafische omgeving! Nezzo Print en Creatie

grafische omgeving! Nezzo Print en Creatie Werken en leren in een grafische omgeving! Nezzo Print en Creatie Werken en leren in een professioneel grafisch bedrijf Wil jij graag aan de slag in een regulier bedrijf? Andere mensen ontmoeten? Of een

Nadere informatie

ONDERZOEKSRAPPORT SEM CHONG M2D

ONDERZOEKSRAPPORT SEM CHONG M2D ONDERZOEKSRAPPORT SEM CHONG M2D 75897 WEEK 1 WELKE BANEN ZIJN ER IN DE CREATIVE SECTOR Drukzo is in minder dan twee jaar uitgegroeid tot een top- 3 speler in de hypercompetitieve Nederlandse online drukwerk

Nadere informatie

HANDEL & VERKOOP. creatief en commercieel HANDEL & VERKOOP. creatief en commercieel. Handel & Verkoop

HANDEL & VERKOOP. creatief en commercieel HANDEL & VERKOOP. creatief en commercieel. Handel & Verkoop HANDEL & VERKOOP creatief en commercieel HANDEL & VERKOOP creatief en commercieel Handel & Verkoop 20e jaargang nummer 2 november 2012 informatiebrochure 2014-2015 2 Jacintha Oreel Ik koos voor Handel

Nadere informatie

Functieomschrijving. Vereiste studies. Talenkennis. Werkervaring. 3de graad technisch secundair onderwijs (TSO3)

Functieomschrijving. Vereiste studies. Talenkennis. Werkervaring. 3de graad technisch secundair onderwijs (TSO3) Terug naar alle zoekresultaten Meer info over PUBLI-FDM Mail Print PUBLI-FDM in SINT-LIEVENS-HOUTEM zoekt GRAFISCH BEDIENDE SIGNBEDRIJF + KLANTENSERVICE Vaste Job - Online sinds 7 okt. 2016 - Gewijzigd

Nadere informatie

Bijlage A. Op afkomst afgewezen. Inhoud. Onderzoek naar discriminatie op de Haagse arbeidsmarkt

Bijlage A. Op afkomst afgewezen. Inhoud. Onderzoek naar discriminatie op de Haagse arbeidsmarkt Bijlage A Op afkomst afgewezen Onderzoek naar discriminatie op de Haagse arbeidsmarkt Iris Andriessen Barbara van der Ent Manu van der Linden Guido Dekker Inhoud Voorbeeld van een gebruikte sollicitatiebrief

Nadere informatie

DTPH. In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden.

DTPH. In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden. PANTONE 877C PANTONE 642C PANTONE 656C Beyond creativity In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden. DTPH. Sinds 2010 is #grafischespoed nooit

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens: Opleidingen en Kwalificaties:

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens: Opleidingen en Kwalificaties: Curriculum Vitae Persoonlijke gegevens: Voornaam: Mohammed Jawad Achternaam: Alhaydary Adres: Plataanlaan 66 Postcode en plaats: 5616 LR Telefoonnummer: 06 47027919 E-mailadres: jawad_10_alhaydary@hotmail.com

Nadere informatie

PORTFOLIO KARIN WEYLAND GRAFISCH VORMGEVER

PORTFOLIO KARIN WEYLAND GRAFISCH VORMGEVER PORTFOLIO KARIN WEYLAND GRAFISCH VORMGEVER WIE BEN IK KARIN WEYLAND PROFIEL Creatief, Out of the box Gedreven Zelfstandig Sterk met deadlines Flexibel Samenwerken in team Klantgericht en kostenbewust VAARDIGHEDEN

Nadere informatie

curriculumvitae rob van veldhoven grafisch allrounder

curriculumvitae rob van veldhoven grafisch allrounder curriculumvitae rob van veldhoven grafisch allrounder persoonlijke informatie 02 Naam: Straat: Postcode/woonplaats: Telefoon: E-mail: Website: Geboorteplaats: Geboortedatum: Nationaliteit: Burgerlijke

Nadere informatie

1997 - heden: Diverse relevante cursussen, waaronder:

1997 - heden: Diverse relevante cursussen, waaronder: Curriculum Vitae Naam: Houtzager Voornaam: Casper Adres: Dravik 9 Postcode en woonplaats: 7908 RJ Hoogeveen Mobiel: 06-45347124 E-mail: casper.houtzager@gmail.com Geboren: 10.10. 63 te Schoonebeek Burgerlijke

Nadere informatie

Het Duitse lifestylemerk TAMARIS behoort sinds enige jaren tot één van werelds meest succesvolle merken.

Het Duitse lifestylemerk TAMARIS behoort sinds enige jaren tot één van werelds meest succesvolle merken. SINDS 2003 SINDS 2008 NIEUW Het merk TAMARIS Het Duitse lifestylemerk TAMARIS behoort sinds enige jaren tot één van werelds meest succesvolle merken. Slechts weinig trendy merken kunnen zich beroepen op

Nadere informatie

Yannick frisart http://www.nationalevacaturebank.nl/vacature/13062765/front-end-developerwebdesigner-worden-bij-emogy?utm_referrer= Hoe heet de functie: Front-end developer. Is er een verschil in de naam

Nadere informatie

diewertje van wering curriculum vitae portfolio

diewertje van wering curriculum vitae portfolio curriculum vitae portfolio curriculum vitae persoonlijke gegevens opleiding skills Diewertje van Wering Amsterdam e-mail info@diewertje.com website www.diewertje.com geboortedatum 24 januari 1978 nationaliteit

Nadere informatie

Vacature: Spoelkeukenmedewerker

Vacature: Spoelkeukenmedewerker Vacature: Spoelkeukenmedewerker Functienaam Spoelkeukenmedewerker Soort Permanent Afwasser gezocht voor het bedrijfsrestaurant van ASML in Veldhoven. Fysiek inspannend werk (kratten met borden) waardoor

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Diploma s. Stage s. Werkervaring. Adres: Hullerweg 126-2. Geboortedatum: 14-04-1989

Curriculum Vitae. Personalia. Diploma s. Stage s. Werkervaring. Adres: Hullerweg 126-2. Geboortedatum: 14-04-1989 G r a f i s c h O n t w e r p Hullerweg 126-2 8071RP Nunspeet 0647047881 nicolle_franken@hotmail.com Curriculum Vitae Personalia Naam: Franken Voornaam: Nicolle Adres: Hullerweg 126-2 Postcode: 8071 RP

Nadere informatie

PERSOONLIJKE GEGEVENS

PERSOONLIJKE GEGEVENS Curriculum VITAE PERSOONLIJKE GEGEVENS Lieke ten Hoedt Geboren: 22-03-1991 Ondiep 19 Tel.: 0318-413013 3552 EA Utrecht Mobiele telefoon: 06-50569323 Nederland E-mail: lieketenhoedt@hotmail.com In het bezit

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. opleidingen. studies. werkervaring SOFTWARE

CURRICULUM VITAE. opleidingen. studies. werkervaring SOFTWARE CURRICULUM VITAE werkervaring studies opleidingen SOFTWARE Personalia Naam De Haes Stefan Adres Guido Gezellelaan 35-2640 Mortsel GSM 0485 60 86 14 E-mail stefan_de_haes@hotmail.com Web www.stefandehaes.be

Nadere informatie

Jenny Lindhout * illustratie & grafisch ontwerp verzorgt beeld en ontwerp van

Jenny Lindhout * illustratie & grafisch ontwerp verzorgt beeld en ontwerp van Jenny Lindhout * illustratie & grafisch ontwerp verzorgt beeld en ontwerp van Werkwijze bij het ontwikkelen van een huisstijl Een huisstijl laten maken doe je niet elke dag. In deze beschrijving staat

Nadere informatie

ik presenteer u mij cv en portfolio van Urvin Arnaud

ik presenteer u mij cv en portfolio van Urvin Arnaud ik presenteer u mij cv en portfolio van Urvin Arnaud Doeleinde van deze cv-portfolio is voor het solliciteren bij Drukkerijen (als leerling drukker of dtp-er) Fotografen Ontwerp bureaus Nabewerkers Inleiding

Nadere informatie

Melissa Plugge-Dekker Grafisch ontwerper en Web Designer PDF Portfolio

Melissa Plugge-Dekker Grafisch ontwerper en Web Designer PDF Portfolio Melissa Plugge-Dekker Grafisch ontwerper en Web Designer PDF Portfolio VAARDIGHEDEN 100% DESIGN 90% PRINT 90% BRANDING 85% WEB 85% HTML/CSS 75% SIGN Melissa Plugge-Dekker Grafisch ontwerper en Webdesigner

Nadere informatie

Angelique van Kreij. [wie, wat, waar]

Angelique van Kreij. [wie, wat, waar] Angelique van Kreij [wie, wat, waar] Aangenaam [fotograaf] Angeliquè van Kreij [model] Zara [opdracht] Een teen make-over shoot Wat een plezier hebben we gehad. Lekker samen tutten, make up aangebracht

Nadere informatie

programmaboekje doe dagen.indd 1 25-6-2009 23:01:31

programmaboekje doe dagen.indd 1 25-6-2009 23:01:31 programmaboekje doe dagen.indd 1 25-6-2009 23:01:31 Inleiding Welkom op De Eindhovense School. Vandaag ga je ontdekken wat jij allemaal te bieden hebben. Je krijgt negen minilesjes uit de verschillende

Nadere informatie

CURRICULUM CURRICULUM GRAPHIC PHOTO/FILM CONTACT HOME

CURRICULUM CURRICULUM GRAPHIC PHOTO/FILM CONTACT HOME CURRICULUM CURRICULUM VITEA Socialmedia me: TWITTER LINKEDIN VIMEO FLICKR Naam N.G. Groenendijk (Niels) Adres Opwettensemolen 38 Postcode + Woonplaats 5612 DG Eindhoven Mobiel 06 485 298 25 E-mail niels_gr@hotmail.com

Nadere informatie

Irene Koster Curriculum vitae

Irene Koster Curriculum vitae Irene Koster Curriculum vitae Personalia Irene Bernice Alexandra 24-04-1987 Naëll Tynnegieterstraat 54 6821 EZ Arnhem 06-50602964 irene@irenekoster.nl In bezit van rijbewijs B Creatief, leergierig en enthousiast,

Nadere informatie

grafisch ontwerp vormgeving dtp een greep uit mijn werk

grafisch ontwerp vormgeving dtp een greep uit mijn werk grafisch ontwerp vormgeving dtp een greep uit mijn werk u 06 204 65 101 u andre@heinkoppen.nl u www.heinkoppen.nl HEIN is mijn bijnaam, soms mijn schuilnaam, soms mijn artiestennaam, maar zeker mijn bedrijfsnaam.

Nadere informatie

zakelijke fotografie marleen sahetapy fotografie

zakelijke fotografie marleen sahetapy fotografie zakelijke fotografie marleen sahetapy fotografie Natuurlijk zakelijk Allereerst, bedankt voor de interesse in mijn werk en het downloaden/opvragen van deze informatieve pdf. Mijn stijl omschrijft zich

Nadere informatie

Debbie Kreike. Vormgever. Portfolio 2008

Debbie Kreike. Vormgever. Portfolio 2008 Debbie Kreike Vormgever Portfolio 2008 Onderwijs en opleiding 2000-2004 Studierichting: Visual Marketing Naam onderwijsinstelling: Hogeschool van Amsterdam, Amfi (HBO) 1997-2000 Studierichting: Reclame

Nadere informatie

Opdrachten: http://tweakers.net/vormgevingsstagiair

Opdrachten: http://tweakers.net/vormgevingsstagiair Opdrachten: 1. Verzamel vijf vacatures van banen die jij zou willen uitoefenen in je stage. Hierbij is het niet van belang of het bedrijf bij jouw in de buurt gevestigd is. 2. Beantwoord de volgende vragen

Nadere informatie

Taartrovers Film Festival Stagiair(e) Productie

Taartrovers Film Festival Stagiair(e) Productie Taartrovers Film Festival Stagiair(e) Productie Stage, Werkervaringsplek Stage-vacature Organisatie: Taartrovers Film Festival Functie: Stagiair(e) Productie Plaats: Amsterdam Omvang: Fulltime Het Taartrovers

Nadere informatie

mobiel: +31(0)6 1918 4355 e-mail: luca@lucasavazzi.com

mobiel: +31(0)6 1918 4355 e-mail: luca@lucasavazzi.com Luca Savazzi Bijlmerdreef 882 1103 DV AMSTERDAM mobiel: +31(0)6 1918 4355 e-mail: luca@lucasavazzi.com fotografie en montage SOM Logica in het algemeen Logica brengt geregeld offertes uit aan haar klanten.

Nadere informatie

HANDEL & VERKOOP. creatief en commercieel HANDEL & VERKOOP. creatief en commercieel. Handel en Verkoop

HANDEL & VERKOOP. creatief en commercieel HANDEL & VERKOOP. creatief en commercieel. Handel en Verkoop HANDEL & VERKOOP creatief en commercieel HANDEL & VERKOOP creatief en commercieel Handel en Verkoop 20e jaargang nummer 2 november 2012 informatiebrochure 2014-2015 Handel en Verkoop Een goed verkoopgesprek

Nadere informatie

Hoi, ik ben Bart Snoek, grafisch- en webdesigner. Dit is mijn portfolio.

Hoi, ik ben Bart Snoek, grafisch- en webdesigner. Dit is mijn portfolio. Hoi, ik ben Bart Snoek, grafisch- en webdesigner. Dit is mijn portfolio. portfolio / Blader eens door mijn werk. Een verzameling van web en print. Gemaakt tijdens mijn studie, werk of uit mezelf. p. simon

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia Naam en voornamen Jordi Martin Lago

Curriculum Vitae. Personalia Naam en voornamen Jordi Martin Lago Curriculum Vitae Personalia Naam en voornamen Jordi Martin Lago Roepnaam Jordi Adres Van Limburg Stirumstraat 8 Postcode en woonplaats 5051 KB, Goirle Geboortedatum 28-07-1994 Geboorteplaats Nationaliteit

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Werkervaring. SHS Systems BV - Feb. 2009 - Heden. Webdesign/development WordPress onderhoud Grafische vormgeving DTP

Curriculum Vitae. Werkervaring. SHS Systems BV - Feb. 2009 - Heden. Webdesign/development WordPress onderhoud Grafische vormgeving DTP Curriculum Vitae Werkervaring SHS Systems BV - Feb. 2009 - Heden SHS Systems is dé ICT dienstverlener voor het MKB+. Door de vraag naar websites van haar klanten ben ik in 2009 aangetrokken om hier vorm

Nadere informatie

MORGEN INTERNET Welkom

MORGEN INTERNET Welkom MORGEN INTERNET Welkom Welkom bij Morgen Internet. Elk jaar hebben we diverse stages voor mensen die van zelfstandigheid houden en echte opdrachten voor klanten willen uitvoeren WIJ ZIJN Morgen Internet

Nadere informatie

Pas op voor de besmettelijke PORTFOLIOSIS!

Pas op voor de besmettelijke PORTFOLIOSIS! Pas op voor de besmettelijke PORTFOLIOSIS! Nadenken Voorbereiding Maken Presenteren NADENKEN Nadenken Voorbereiding Maken Presenteren Soul-searching Persoonlijkheid Ervaring Doelen Waarden Sterktes en

Nadere informatie

Naam. Mobiel 06-29253806. Opleidingen

Naam. Mobiel 06-29253806. Opleidingen Eline de Lange CURRICULUM VITAE EIGENSCHAPPEN Oplossingsgericht, flexibel, kritisch, nauwkeurig, ambitieus, leergierig, inzichtelijk, eigenzinnig. VAARDIGHEDEN Microsoft Office Adobe Indesign Adobe Photoshop

Nadere informatie

Innovatief vermogen. Indicatoren: Visie / Creativiteit / MVO

Innovatief vermogen. Indicatoren: Visie / Creativiteit / MVO Innovatief vermogen Indicatoren: Visie / Creativiteit / MVO Situatie: Tijdens mijn werk, boodschappen doen, aankoopgedrag, studie en nog veel meer dagelijkse stappen komen consumenten, inclusief ik, steeds

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens Curriculum Vitae Persoonlijke gegevens naam roepnaam adres postcode mobiele nummer mail nationaliteit geboortedatum geboorteplaats geslacht burgerlijke staat rijbewijs website Jeroen Giessenburg Jeroen

Nadere informatie

Creat4u. www.icreat4u.nl COMPLETE WEBSITE. voor ondernemers. 47,50,- per maand zonder opstartkosten. ONZE VOORDELEN! EEN ALL-IN WEBSITE

Creat4u. www.icreat4u.nl COMPLETE WEBSITE. voor ondernemers. 47,50,- per maand zonder opstartkosten. ONZE VOORDELEN! EEN ALL-IN WEBSITE COMPLETE WEBSITE voor ondernemers 47,50,- per maand zonder opstartkosten. Een complete website voor uw onderneming en die ook nog goed vindbaar is, dat is wat we willen! Maar hoe? EEN ALL-IN WEBSITE ONZE

Nadere informatie

PERSONALIA OPLEIDINGEN. C tharina Je nne. Naam :Verboort MADELON. Sept Mei 2011 * Grafisch ontwerp & DTP * LOI

PERSONALIA OPLEIDINGEN. C tharina   Je nne. Naam :Verboort MADELON. Sept Mei 2011 * Grafisch ontwerp & DTP * LOI C URRICULUM V ITAE PERSONALIA OPLEIDINGEN Naam :Verboort MADELON nna C tharina [10-01 - 1986 ] Je nne Sept. 2009 - Mei 2011 * Grafisch ontwerp & DTP * LOI * Diploma behaald Sept. 2005 - Aug. 2009 * Kunstacademie

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Van Frits Schiphorst. Motto: enthousiasme, creatief en discipline Het is Chaaf om met elkaar samen te werken.

CURRICULUM VITAE. Van Frits Schiphorst. Motto: enthousiasme, creatief en discipline Het is Chaaf om met elkaar samen te werken. CURRICULUM VITAE Van Frits Schiphorst Motto: enthousiasme, creatief en discipline Het is Chaaf om met elkaar samen te werken. PERSOONLIJKE GEGEVENS: Naam: Frits.J.M. Schiphorst Adres: Rijk Takkenlaan 10.

Nadere informatie

Welkom bij &samhoud women

Welkom bij &samhoud women Welkom bij &samhoud women 8 Februari 2010 Together we build a brighter future We achieve breakthroughs by inspiring and connecting people Netwerkbijeenkomst &samhoud women Over Authentiek Leiderschap 08/02/2011

Nadere informatie

Onderzoek successen Succes Vriendin laten stoppen met roken wat deed ik waarom ik er trots op ben Vaardigheden/competenties

Onderzoek successen Succes Vriendin laten stoppen met roken wat deed ik waarom ik er trots op ben Vaardigheden/competenties Onderzoek successen Succes Vriendin laten stoppen met roken wat deed ik Moedigde haar aan om te stoppen en liet der merken dat ik het niet leuk vond. waarom ik er trots op ben Omdat ik er blij mee ben.

Nadere informatie

Portfolio Elja Coelman All rights reserved

Portfolio Elja Coelman All rights reserved Portfolio Elja Coelman All rights reserved Welkom bij mijn portfolio. Als student Industrieel Product Ontwerpen vertel ik u graag meer over mijn studie, over mijn projecten en over mij. Dit portfolio is

Nadere informatie

SRH (mbo) Stewardess, Receptionist, Hostess, HMA (mbo) Hotel Management

SRH (mbo) Stewardess, Receptionist, Hostess, HMA (mbo) Hotel Management CBM HMA SRH courses EMS HEM IBM ITM Stand B015 Website bedrijf: Naam contactpersoon: E-mail contactpersoon: www.duin-kruidbrg.nl Lianne Velthuis lianne.velthuis@duin-kruidberg.nl De student kan als volgt

Nadere informatie

Sollicitatiebrief. De 10 Stappen. Op zoek naar werk? Wij maken jou sterk!

Sollicitatiebrief. De 10 Stappen. Op zoek naar werk? Wij maken jou sterk! Sollicitatiebrief De 10 Stappen Op zoek naar werk? Wij maken jou sterk! Sollicitatiebrief: De 10 Stappen! Dit stappenplan is bestemd voor iedereen die opzoek is naar een betaalde baan/stageplek en wil

Nadere informatie

New Penguins Talent. De brug tussen de dynamische arbeidsmarkt en talent!

New Penguins Talent. De brug tussen de dynamische arbeidsmarkt en talent! New Penguins Talent De brug tussen de dynamische arbeidsmarkt en talent! Over New Penguins New Penguins realiseert en detacheert op het gebied van marketing, design en development. Dit betekent zowel het

Nadere informatie

Fraser Kwak (beschikbaar)

Fraser Kwak (beschikbaar) Fraser Kwak (beschikbaar) fraserkwak@gmail.com Samenvatting Fraser Kwak 49 jaar ervaring getrouwd en vader loyaal en sociaal integer maar betrokken communicatief sterk maar ook een luisterend oor maatschappelijk

Nadere informatie

Made by Valentijn Kap, 3IV1

Made by Valentijn Kap, 3IV1 Made by Valentijn Kap, 3IV1 Inhoudsopgave 1 Inleiding Blz. 2 2 Verantwoording Blz. 3 3 Dutch Portfolio Blz. 5 4 Leerdoelen Blz. 7 4.1 Wordpress Beheersen Blz. 8 4.2 Template bouwen Blz. 9 4.3 Webhosting

Nadere informatie

Sint-Jan Berchmanscollege

Sint-Jan Berchmanscollege Sint-Jan Berchmanscollege Infobrochure ADMINISTRATIE & RETAIL (3de graad BSO) Leerlingprofiel Je bent 16-17 jaar. Je kiest voor een studierichting in de derde graad. Je wil meer te weten komen over het

Nadere informatie

Aanvraag. Heidi Saerens 2 5 / 0 4 / 2 0 1 0-1 7 / 0 6 / 2 0 1 0

Aanvraag. Heidi Saerens 2 5 / 0 4 / 2 0 1 0-1 7 / 0 6 / 2 0 1 0 Aanvraag Heidi Saerens 2 5 / 0 4 / 2 0 1 0-1 7 / 0 6 / 2 0 1 0 Algemeen» personalia, studies, talenkennis Naam: Adres: Tel: GSM: e-mail: Nationaliteit: Burgelijke staat: Geboren op: Geboren te: Geslacht:

Nadere informatie

HOE WERKT HET RAAMWERK MEDIACOMPETENTIES VOOR WERKNEMER NICK? Een casus ter illustratie.

HOE WERKT HET RAAMWERK MEDIACOMPETENTIES VOOR WERKNEMER NICK? Een casus ter illustratie. HOE WERKT HET RAAMWERK MEDIACOMPETENTIES VOOR WERKNEMER NICK? Een casus ter illustratie. mei 2008 Raamwerk Mediacompetenties. Met unieke ontwikkelprofielen op weg naar de toekomst. leren in het bedrijf

Nadere informatie

Curriculum vitae. Personalia: Adres: Leeuwerikstraat 8 Postcode/Woonplaats: 7491 CR Delden (o) Geboortedatum: 27-03-1963

Curriculum vitae. Personalia: Adres: Leeuwerikstraat 8 Postcode/Woonplaats: 7491 CR Delden (o) Geboortedatum: 27-03-1963 Curriculum vitae Personalia: Naam: Breukers Voornaam: Erwin Adres: Leeuwerikstraat 8 Postcode/Woonplaats: 7491 CR Delden (o) Geboortedatum: 27-03-1963 Nationaliteit: Nederlands Telefoon vast: 074-8526431

Nadere informatie

Foreal Creative Media is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 54609577. Opgemaakt te Brunssum op 23 april 2014.

Foreal Creative Media is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 54609577. Opgemaakt te Brunssum op 23 april 2014. Algemene voorwaarden Foreal Creative Media is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 54609577. Opgemaakt te Brunssum op 23 april 2014. 1) Definities 1.1 Opdrachtgever Onder opdrachtgever

Nadere informatie

Facilitaire dienstverlening en Horeca

Facilitaire dienstverlening en Horeca #9 en Horeca,, Hardenberg ca! Jij? In de hore nt groeien! * Laat je tale www.alfa-college.nl Bel voor informatie: 0800-35 85 368 Jouw mbo-opleiding volg je bij het Alfa-college Het Alfa-college is het

Nadere informatie

Get Connected. De Krant. Projectwijzer Periode 2. Allround DTP-er / Signmaker n3. Cohort 2014. naam. nummer

Get Connected. De Krant. Projectwijzer Periode 2. Allround DTP-er / Signmaker n3. Cohort 2014. naam. nummer Get Connected De Krant Projectwijzer Periode 2 Allround DTP-er / Signmaker n3 Cohort 2014 naam nummer 1 Get Connected, De Krant INLEIDING Het vak van de DTP-er en Signmaker is een veelzijdig beroep: niet

Nadere informatie

PROGRAMMA VAN TOETSING EN AFSLUITING TSG VMBO CURSUSJAAR 2015-2016 NIVEAU KADER

PROGRAMMA VAN TOETSING EN AFSLUITING TSG VMBO CURSUSJAAR 2015-2016 NIVEAU KADER PROGRAMMA VAN TOETSING EN AFSLUITING TSG VMBO CURSUSJAAR 5-6 NIVEAU KADER VAK: GRAFIMEDIA METHODE: Grafische Vormgeving KLAS: 3 CONTACTUREN PER WEEK: x 50 minuten per week P periode C code van de toets

Nadere informatie

KLAS 4GB DOMINIQUE SCHEEPERS

KLAS 4GB DOMINIQUE SCHEEPERS KLAS 4GB DOMINIQUE SCHEEPERS INLEIDING 3 4+5 Waarom ben ik bij Mijnen Media stage gaan lopen? 6+7 Wat zijn de werkzaamheden die ik verricht? Kern 4 8 NAW-gegevens Mijnen Media. 8 Wat zijn de activiteiten

Nadere informatie

Bram Vanhaeren. graphic designer _ +32 (0) 474 361 795 / www.bramvanhaeren.com

Bram Vanhaeren. graphic designer _ +32 (0) 474 361 795 / www.bramvanhaeren.com Bram Vanhaeren graphic designer _ +32 (0) 474 361 795 / www.bramvanhaeren.com Ervaring 2006-2009 2009-2010 2011-2013 2004-2013 2006-2013 2006-2013 2012-2013 2013 2013-2014 2014 Diploma Sociaal Technische

Nadere informatie

SAMENVATTING ERVARING. Programmeur, All-In-Media Delden, Overijssel 2012-heden. Winkelmedewerker, Dirk van den Broek Delden, Overijssel 2009-2012

SAMENVATTING ERVARING. Programmeur, All-In-Media Delden, Overijssel 2012-heden. Winkelmedewerker, Dirk van den Broek Delden, Overijssel 2009-2012 Roy Spoolder Vossenbrinkweg 54 7491 DE, Delden 074 376 4143 063 630 2979 roy-spoolder@live.nl royspoolder.nl kieknwatwordt.nl SAMENVATTING Als kleine jongen al geobsedeerd door computers en andere techniek.

Nadere informatie