Motivatie. Portfolio preview. Meike van Ginkel. Laan van Poot DH Den Haag te Den Haag

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Motivatie. Portfolio preview. Meike van Ginkel. Laan van Poot 366 2566 DH Den Haag. meike.van.ginkel@gmail.com 06-09-1984 te Den Haag"

Transcriptie

1 Motivatie Ik heb een zeer brede ervaring en kennis binnen en buiten mijn vak. Ik vind snel aansluiting met nieuwe- en andere producten en werkzaamheden. Van nature ben ik een georganiseerd persoon, hou van regelmaat & structuur en toch zeer flexiebel, ben commercieel ingesteld en heb oog voor detail. Ik ben een zeer toegankelijk persoon, dus makkelijk aan te spreken en makkelijk in omgang. Ik schakel snel en weet het overzicht op alle werkzaamheden te behouden. Ik herken situaties nog voor ze gebeuren en weet dit in de juiste banen te geleiden. Mijn inspiratie haal ik uit verschillende bronnen. Bijvoorbeeld van de straat en van het internet. (Facebook, Pintrest en Google) Door het grote plaatje te zien herken ik makkelijk wat er nu speelt en de komende trends. Ik kan goed alleen werken, maar spar ook graag samen met gelijk gestemde en/of klanten, ben een sociaal persoon en communicatief zeer vaardig. Graag lever ik als Creatief DTP-er en Grafisch vormgever mooi en technisch goed uitgevoerd werk. Ik ken de verschillenden mogelijkheden binnen wat drukwerk heet. Hierbij moet gedacht worden aan imago s, huisstijlen, logos, folders, Flyers/posters, advertenties en meer. Verder ben ik een leuke en gezellige meid om in de omgeving te hebben en weet ik serieusheid met gepaste humor af te wisselen. preview

2 More merk uitstraling ontwerp, fotobewerking voor Lucardi Juweliers Nederland B.V. Vanwegen het groeiende succes van bedel armbanden en kettingen wat het eigen bedel merk van Lucardi More toe aan een nieuwe frisse uitstraling. Hier voor heb ik dit ontwerp gemaakt en wordt tot de dag van vandaag gebruikt. Inmiddels is de collectie sieraden vlink uitgebreid en zijn er submerken ontstaan. Ieder met een eigen logo. Naast de merk uitstraling zowel technisch als creatief doorvoeren in alle drukwerk en web toepassingen. Heb ik ook het hele producht fotografie voor het merk geregeld. Hieronder te verstaan vergaren van de artikel samples, instrueeren van fotograaf, kwalitijd controlle retour gekomen fotografie en nabewerking In Photoshop. Koninginedag Campange Jet Set Addiction voor Lucardi Juweliers Nederland B.V. Jet Set Addiction is een sub collectie binnen het eigen merk van Lucardi Jet Set. Dit zijn hippe gekleurde modellen en altijd leuk in te zetten in bijvoorbeeld een koninginnedag actie. Ik heb hier het POS-materiaal voor ontworpen en het DTP werk voor gedaan.

3 Campange folder voor Lucardi Juweliers Nederland B.V. vanaf eind 2007 maak ik de folders bij Lucardi van begin tot het eind. Dit houd in het stramien, ontwerp, infulling, prijsing, fotografie bewerking, drukklaar maken, drukwerk begeleiding en kwalitijdscontrole. Eve Goldplated logo ontwerp, fotobewerking, Visual voor Lucardi Juweliers Nederland B.V. Eve Goldplated is een jong eigen merk van Lucardi. Goud is een erg duur materiaal op dit moment, de vraag naar goedkopere altenatiefe is daarom veel groter geworden. Hier heeft Lucardi op gereageerd met hun Eve golplated collectie. Hier heb ik het logo voor ontworpen. Ook heb ik de product fotografie voor verzorgd.

4 Winkel Uitstraling voor Lucardi Juweliers Nederland B.V. Lucardi heeft verschillenden winkel inrichtingen en om deze zo veel mogelijk binnen het zelfde concept te laten vallen, heb ik een vormgeving gemaakt die in alle winkels de zelfde winkel sfeer creeëd. Hier boven een voorbeeld van het meest gebruikte ontwerp. Promeotie Materiaal voor Lucardi Juweliers Nederland B.V. Bij Lucardi lopen er het hele jaar door acties. Deze acties wordt door extra promeotie ondersteund. Hier heb ik het ontwerp, DTP en kwalitijd controle opgedaan. Kijk voor meer werk van mij op Meikevanginkel.nl

5 Curriculum Vitae Opleidingen vakken MBO grafisch vormgeven, niveau 4 Grafisch Lyceum R dam, diploma behaald technologie I/ II, grafische vorming I, maatschappelijke vorming IV, voorbereiden (DTP-er), elektronisch voorbereider (creatief DTP-er), vormgever, grafisch vormgever vakken MAVO Haagsch Genootschap, diploma behaald Nederlands, Engels, natuurkunde, scheikunde, wiskunde, textiele vorming (kunstgeschiedenis) Werk maart 2013 heden creatief DTP-er/ grafisch vormgever, Grafisch Compleet (Op oproep basis 8 uur) Het vervaardigen en ontwerpen van print-, drukwerk en artwork voor Grafisch Compleet en zijn klanten. Hierbij denkende aan logo s, promotie, advertenties en magazines. juli 2012 juli 2013 bartender, Grand café The Old Jazz Verzorgen van de gasten, zowel aan de bar, op het terras en aan de tafels (restaurant). kassa tellen, bar opstarten en afsluiten, bar voorradig houden (bij bestellen). okt mei 2012 creatief DTP-er/ grafisch vormgever (interne functie), Lucardi juweliers Het vervaardigen en ontwerpen van al het print- en drukwerk voor Lucardi van het concept tot drukbestand. Waaronder advertenties, flyers, merkuitstraling, vooral de folders en in-store communicatie in overleg met de marketing manager, inkoop en directie. Andere verantwoordelijkheden ontwerp, verzorging en beheer van de productfotografie, archief, kwaliteit. Extra functie BHV er/ BHV ploegleider (momenteel verlopen) april aug DTP-er/ vormgever, Intercédé promotie producten B.V. Het vervaardigen en ontwerpen van print-, drukwerk en artwork voor Intercédé en zijn klanten. Hierbij denkende aan verpakkingen, presentaties, folders. Andere verantwoordelijkheden etaleren van de showroom, fotograferen van producten en kerstpakketten, bijhouden en ontwerpen van de website. juni dec studio medewerker, Holthuijzen B.V. Het vervaardigen en ontwerpen van belettering voor Holthuijzen en zijn klanten. Hierbij denkende aan het overtrekken van logo s, zetten van snijdbestanden, besturen snijdplotter en edgeprinter. Stage aug. dec stagiair, creatief DTP-er/ grafisch vormgever, Webulous Het vervaardigen en ontwerpen van print-, drukwerk en artwork voor Webulous en zijn klanten. Hierbij denkende aan verpakkingen, websites, presentaties, huisstijlen. jan. juni 2005 Stagiair, studio medewerker, BRS SignMakers Het vervaardigen en ontwerpen van belettering voor BRS Signmakers en zijn klanten Hierbij denkende aan overtrekken van logo s, zetten van snijdbestanden, besturen snijdplotter. Bijbanen naast studie Software/Hardware verkoper, (B.v Baretta, Bart Smit, Expo) Als verkoop hulp in verschillenden winkels. Verantwoordelijkheden verkoop, kassa, voorraad, bestellingen en verzorging van de winkels zelf programma s In-Design CS4/5, Photoshop CS4/5, Illustrator CS4/5, Microsoft office (basis kennis) besturing Systeem Mac OS X Eigenschappen enthousiast, creatief, communicatief vaardig, klant- en taakgericht, flexibel, probleem oplossend, sociaal/collegiaal,rresultaatgericht, loyaal Interesse motorrijden, tekenen, fotografie, poolen, breien, haken, muziek, mode, treands.

Signmaker Desktop Publishing (DTP)

Signmaker Desktop Publishing (DTP) Signmaker Desktop Publishing (DTP) Voor grafische opleidingen in Zeeland moet je op het ROC Westerschelde zijn! In Zeeland kun je voor grafische opleidingen alleen terecht op het ROC Westerschelde in Terneuzen.

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE VAN LUC DIRKS WWW.LUCDIRKS.NL

CURRICULUM VITAE VAN LUC DIRKS WWW.LUCDIRKS.NL CURRICULUM VITAE VAN LUC DIRKS 02 WWW.LUCDIRKS.NL PERSOONLIJKE INFORMATIE Naam: Adres: Telefoon: Email: Website: Geboortedatum: Geboorteplaats: Nationaliteit: Geslacht: Rijbewijs: Luc Dirks Hessenweg 158A

Nadere informatie

Naam. Roepnaam. Geboortedatum. Leeftijd. Geboorteplaats. Burgerlijke staat. Nationaliteit. Adres. Postcode. Woonplaats. Rijbewijs.

Naam. Roepnaam. Geboortedatum. Leeftijd. Geboorteplaats. Burgerlijke staat. Nationaliteit. Adres. Postcode. Woonplaats. Rijbewijs. Peroonlijke informatie Naam Roepnaam Geboortedatum Leeftijd Geboorteplaats Burgerlijke staat Nationaliteit Adres Postcode Woonplaats Rijbewijs Telefoonnummer E-mailadres Linkedin de Gelder Christine 27

Nadere informatie

Uitwerking vacatures:

Uitwerking vacatures: Uitwerking vacatures: Vacature 1: A. Het is een jong bedrijf dus het is niet zo groot. B. Het bedrijf zit in de reclamebranche dus het is een mediabedrijf. C. Een sfeervol bedrijf denk ik, er staan dingen

Nadere informatie

Curriculum Vitae 2015. Personalia: Opleiding: Cursus: Stages: Achternaam: Van der Peet. Geboortedatum: 6 januari 1985

Curriculum Vitae 2015. Personalia: Opleiding: Cursus: Stages: Achternaam: Van der Peet. Geboortedatum: 6 januari 1985 Curriculum Vitae 2015 Personalia: Titulatuur: Ing. / B.A. Achternaam: Van der Peet Voornaam: Kevin Roepnaam: Kevin Geboortedatum: 6 januari 1985 Nationaliteit: Nederlands Woonplaats: Hoofddorp Opleidingen:

Nadere informatie

Curriculum vitae. Tim Velraeds

Curriculum vitae. Tim Velraeds Curriculum vitae Tim Velraeds Persoonlijke gegevens Dit gedeelte is niet zichtbaar in de online versie van mijn CV. Mocht je interesse hebben, neem dan contact met mij op via info@timvelraeds.nl of via

Nadere informatie

De Digitale Academie. Grafische & Webdesign opleidingen. Opleidingsoverzicht

De Digitale Academie. Grafische & Webdesign opleidingen. Opleidingsoverzicht De Digitale Academie Grafische & Webdesign opleidingen Opleidingsoverzicht Opleiding DTP met InDesign & vormgeven met Creative Suite Opleiding DTP met InDesign & vormgeven met Creative Suite Door personeel

Nadere informatie

Personalia. Dominique (Wilhelm Tristan) Koelewijn Adres: Zuiderveldweg 14 3881LJ Putten Telefoon: 06 14 123 556

Personalia. Dominique (Wilhelm Tristan) Koelewijn Adres: Zuiderveldweg 14 3881LJ Putten Telefoon: 06 14 123 556 Personalia Naam: Dominique (Wilhelm Tristan) Koelewijn Adres: Zuiderveldweg 14 3881LJ Putten Telefoon: 06 14 123 556 E mail: info@easy.nu Geboortedatum: 02 01 1987 Geboorteplaats: Putten Nationaliteit:

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE WAAROM IK?

CURRICULUM VITAE WAAROM IK? CURRICULUM VITAE Voornaam : Peter (Erik) Achternaam : de Weijer Geboorte datum : 08-12-1976 Geboorte plaats : Amstelveen Nationaliteit : Nederlands WAAROM IK? Ik ben Peter de Weijer. Na de HAVO ben ik

Nadere informatie

Hallo! ik ben Jan! dtp er grafisch vormgever videobewerker

Hallo! ik ben Jan! dtp er grafisch vormgever videobewerker Hallo! ik ben Jan! dtp er grafisch vormgever videobewerker Inhoud 1 4 Wie ben ik Wat kan ik 2 Wat deed ik 5 Wat vind ik leuk 3 Wat heb ik geleerd 6 Bel of mail mij 1 Wie ben ik Hallo! Ik ben Jan Timmers,

Nadere informatie

Social media is geen onbekend terrein voor Megin. Verschillende kanalen zet zij in om een grotere naamsbekendheid en zichtbaarheid te creëren.

Social media is geen onbekend terrein voor Megin. Verschillende kanalen zet zij in om een grotere naamsbekendheid en zichtbaarheid te creëren. Curriculum Vitae Naam: Megin Peeters Adres: Parkstraat 70 Postcode: 6828 JL Woonplaats: Arnhem (NL) Geboortedatum: 27 april 1983 E-mailadres: info@linklabel.nl Website: www.linklabel.nl Profiel Megin Peeters

Nadere informatie

Naam. Mobiel 06-29253806

Naam. Mobiel 06-29253806 Eline de Lange C U R R I C U L U M V I T A E EIGENSCHAPPEN Oplossingsgericht, flexibel, kritisch, nauwkeurig, ambitieus, leergierig, inzichtelijk, eigenzinnig. VAARDIGHEDEN Microsoft Office Adobe Indesign

Nadere informatie

Grafimedia. Iets voor jou? mooie dingen maken 4 6 Drukken. en prepress. 8 Nabewerking 10 Opleiding. en werk

Grafimedia. Iets voor jou? mooie dingen maken 4 6 Drukken. en prepress. 8 Nabewerking 10 Opleiding. en werk VaN MIj! Grafimedia. Iets voor jou? 2 Iedere dag mooie dingen maken 4 Media, 6 Drukken vormgeving en prepress 8 Nabewerking 10 Opleiding en werk iedere dag mooie dingen maken! PrEprEss media vormgeven

Nadere informatie

INTERACTIEVE VORMGEVING RICK DE VOS 4IV1

INTERACTIEVE VORMGEVING RICK DE VOS 4IV1 INTERACTIEVE VORMGEVING RICK DE VOS 4IV1 Bedrijf: Itarget Media Plaats: Ede Werkzaamheden: Vormgever Periode: Stageperiode #4 Duur: 6 Maanden In dit verslag ga ik uitgebreid in op mijn leerdoelen voor

Nadere informatie

Grafimedia. Iets voor jou? mooie dingen maken 4 6 Drukken. en prepress. 8 Nabewerking 10 Opleiding. en werk

Grafimedia. Iets voor jou? mooie dingen maken 4 6 Drukken. en prepress. 8 Nabewerking 10 Opleiding. en werk VaN MIj! Grafimedia. Iets voor jou? 2 Iedere dag mooie dingen maken 4 Media, 6 Drukken vormgeving en prepress 8 Nabewerking 10 Opleiding en werk iedere dag mooie dingen maken! Drukwerk is er altijd en

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens. Straat : Rembrandtplein 81. Geboorte datum : 01/03/1979 Geboorte plaats : Leiden Burgerlijke staat : Ongehuwd

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens. Straat : Rembrandtplein 81. Geboorte datum : 01/03/1979 Geboorte plaats : Leiden Burgerlijke staat : Ongehuwd Curriculum Vitae Persoonlijke gegevens Achternaam : Lemmers Voornaam : Eric Straat : Rembrandtplein 81 Postcode : 2162 ED Woonplaats : Lisse Geboorte datum : 01/03/1979 Geboorte plaats : Leiden Burgerlijke

Nadere informatie

Copernicuslaan 230 5223 EN s-hertogenbosch (NL) Telefoon: +31(0)6 24 7777 29 E-mail: info@studio-vd-bogaert.com

Copernicuslaan 230 5223 EN s-hertogenbosch (NL) Telefoon: +31(0)6 24 7777 29 E-mail: info@studio-vd-bogaert.com Copernicuslaan 230 5223 EN s-hertogenbosch (NL) Telefoon: +31(0)6 24 7777 29 E-mail: info@studio-vd-bogaert.com Aan de geïntereseerde, Betreft: C.V. s-hertogenbosch, Zaterdag 04-11-2006 Geachte geïntereseerde,

Nadere informatie

Design is a funny word. Some people think design means how it looks. But of course, if you dig deeper, it s really how it works.

Design is a funny word. Some people think design means how it looks. But of course, if you dig deeper, it s really how it works. C U R R I C U L U M V I TA E Who s this guy, Mijn naam is Marvin Burggraaf. Een jonge ontwerper met passie voor design. Design betekent voor mij meer dan een mooi vormgegeven website. Het betekent; denken

Nadere informatie

Het Duitse lifestylemerk TAMARIS behoort sinds enige jaren tot één van werelds meest succesvolle merken.

Het Duitse lifestylemerk TAMARIS behoort sinds enige jaren tot één van werelds meest succesvolle merken. SINDS 2003 SINDS 2008 NIEUW Het merk TAMARIS Het Duitse lifestylemerk TAMARIS behoort sinds enige jaren tot één van werelds meest succesvolle merken. Slechts weinig trendy merken kunnen zich beroepen op

Nadere informatie

Persoonlijke info & Educatie. Werkervaring. Motivatie, vaardigheden & Referenties

Persoonlijke info & Educatie. Werkervaring. Motivatie, vaardigheden & Referenties Sergino V. Martina Persoonlijke info & Educatie Werkervaring Motivatie, vaardigheden & Referenties Persoonlijke info Educatie Personalia Sergino Valentino Martina Oktober 2de, 1994 Rijbewijs B Contact

Nadere informatie

Melissa Plugge-Dekker Grafisch ontwerper en Web Designer PDF Portfolio

Melissa Plugge-Dekker Grafisch ontwerper en Web Designer PDF Portfolio Melissa Plugge-Dekker Grafisch ontwerper en Web Designer PDF Portfolio VAARDIGHEDEN 100% DESIGN 90% PRINT 90% BRANDING 85% WEB 85% HTML/CSS 75% SIGN Melissa Plugge-Dekker Grafisch ontwerper en Webdesigner

Nadere informatie

Vacature: Spoelkeukenmedewerker

Vacature: Spoelkeukenmedewerker Vacature: Spoelkeukenmedewerker Functienaam Spoelkeukenmedewerker Soort Permanent Afwasser gezocht voor het bedrijfsrestaurant van ASML in Veldhoven. Fysiek inspannend werk (kratten met borden) waardoor

Nadere informatie

DTPH. In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden.

DTPH. In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden. PANTONE 877C PANTONE 642C PANTONE 656C Beyond creativity In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden. DTPH. Sinds 2010 is #grafischespoed nooit

Nadere informatie

CURRICULUM CURRICULUM GRAPHIC PHOTO/FILM CONTACT HOME

CURRICULUM CURRICULUM GRAPHIC PHOTO/FILM CONTACT HOME CURRICULUM CURRICULUM VITEA Socialmedia me: TWITTER LINKEDIN VIMEO FLICKR Naam N.G. Groenendijk (Niels) Adres Opwettensemolen 38 Postcode + Woonplaats 5612 DG Eindhoven Mobiel 06 485 298 25 E-mail niels_gr@hotmail.com

Nadere informatie

curriculumvitae rob van veldhoven grafisch allrounder

curriculumvitae rob van veldhoven grafisch allrounder curriculumvitae rob van veldhoven grafisch allrounder persoonlijke informatie 02 Naam: Straat: Postcode/woonplaats: Telefoon: E-mail: Website: Geboorteplaats: Geboortedatum: Nationaliteit: Burgerlijke

Nadere informatie

Functieomschrijving. Vereiste studies. Talenkennis. Werkervaring. 3de graad technisch secundair onderwijs (TSO3)

Functieomschrijving. Vereiste studies. Talenkennis. Werkervaring. 3de graad technisch secundair onderwijs (TSO3) Terug naar alle zoekresultaten Meer info over PUBLI-FDM Mail Print PUBLI-FDM in SINT-LIEVENS-HOUTEM zoekt GRAFISCH BEDIENDE SIGNBEDRIJF + KLANTENSERVICE Vaste Job - Online sinds 7 okt. 2016 - Gewijzigd

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Diploma s. Stage s. Werkervaring. Adres: Hullerweg 126-2. Geboortedatum: 14-04-1989

Curriculum Vitae. Personalia. Diploma s. Stage s. Werkervaring. Adres: Hullerweg 126-2. Geboortedatum: 14-04-1989 G r a f i s c h O n t w e r p Hullerweg 126-2 8071RP Nunspeet 0647047881 nicolle_franken@hotmail.com Curriculum Vitae Personalia Naam: Franken Voornaam: Nicolle Adres: Hullerweg 126-2 Postcode: 8071 RP

Nadere informatie

diewertje van wering curriculum vitae portfolio

diewertje van wering curriculum vitae portfolio curriculum vitae portfolio curriculum vitae persoonlijke gegevens opleiding skills Diewertje van Wering Amsterdam e-mail info@diewertje.com website www.diewertje.com geboortedatum 24 januari 1978 nationaliteit

Nadere informatie

Een deel van mijn werk. Roy Pesik GRAFISCH VORMGEVER Portfolio 2015

Een deel van mijn werk. Roy Pesik GRAFISCH VORMGEVER Portfolio 2015 Een deel van mijn werk Opdracht: Het verbeteren van de complete accessoirelijn, binnen de huidige stijl. Het optimaliseren van de afmetingen op het retailschap. Concept: Constructief ontwerp van de doos

Nadere informatie

Grote Beer 123 3067 TR Rotterdam

Grote Beer 123 3067 TR Rotterdam Persoonlijke gegevens Geboortedatum Burgerlijke staat Nationaliteit Rijbewijs Robert de Pijper 01031982 Ongehuwd Nederlandse Ja Adres Postcode Woonplaats Grote Beer 123 3067 TR Rotterdam Telefoon Email

Nadere informatie

Facilitaire dienstverlening en Horeca

Facilitaire dienstverlening en Horeca #9 en Horeca,, Hardenberg ca! Jij? In de hore nt groeien! * Laat je tale www.alfa-college.nl Bel voor informatie: 0800-35 85 368 Jouw mbo-opleiding volg je bij het Alfa-college Het Alfa-college is het

Nadere informatie

Yannick frisart http://www.nationalevacaturebank.nl/vacature/13062765/front-end-developerwebdesigner-worden-bij-emogy?utm_referrer= Hoe heet de functie: Front-end developer. Is er een verschil in de naam

Nadere informatie

SRH (mbo) Stewardess, Receptionist, Hostess, HMA (mbo) Hotel Management

SRH (mbo) Stewardess, Receptionist, Hostess, HMA (mbo) Hotel Management CBM HMA SRH courses EMS HEM IBM ITM Stand B015 Website bedrijf: Naam contactpersoon: E-mail contactpersoon: www.duin-kruidbrg.nl Lianne Velthuis lianne.velthuis@duin-kruidberg.nl De student kan als volgt

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Werkervaring. SHS Systems BV - Feb. 2009 - Heden. Webdesign/development WordPress onderhoud Grafische vormgeving DTP

Curriculum Vitae. Werkervaring. SHS Systems BV - Feb. 2009 - Heden. Webdesign/development WordPress onderhoud Grafische vormgeving DTP Curriculum Vitae Werkervaring SHS Systems BV - Feb. 2009 - Heden SHS Systems is dé ICT dienstverlener voor het MKB+. Door de vraag naar websites van haar klanten ben ik in 2009 aangetrokken om hier vorm

Nadere informatie

Naam. Mobiel 06-29253806. Opleidingen

Naam. Mobiel 06-29253806. Opleidingen Eline de Lange CURRICULUM VITAE EIGENSCHAPPEN Oplossingsgericht, flexibel, kritisch, nauwkeurig, ambitieus, leergierig, inzichtelijk, eigenzinnig. VAARDIGHEDEN Microsoft Office Adobe Indesign Adobe Photoshop

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Ingrid Raijer-Jense Geboortedatum: 11-01-1978 Adres: Magnoliastraat 25. Telefoon: 06 15433435

Curriculum Vitae. Ingrid Raijer-Jense Geboortedatum: 11-01-1978 Adres: Magnoliastraat 25. Telefoon: 06 15433435 Curriculum Vitae Naam: Ingrid Raijer-Jense Geboortedatum: 11-01-1978 Adres: Magnoliastraat 25 Postcode/plaats: 3297 BC Puttershoek Telefoon: 06 15433435 e-mail: ingrid@raijer.nl Internet: www.ingridraijer.nl

Nadere informatie

1997 - heden: Diverse relevante cursussen, waaronder:

1997 - heden: Diverse relevante cursussen, waaronder: Curriculum Vitae Naam: Houtzager Voornaam: Casper Adres: Dravik 9 Postcode en woonplaats: 7908 RJ Hoogeveen Mobiel: 06-45347124 E-mail: casper.houtzager@gmail.com Geboren: 10.10. 63 te Schoonebeek Burgerlijke

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. opleidingen. studies. werkervaring SOFTWARE

CURRICULUM VITAE. opleidingen. studies. werkervaring SOFTWARE CURRICULUM VITAE werkervaring studies opleidingen SOFTWARE Personalia Naam De Haes Stefan Adres Guido Gezellelaan 35-2640 Mortsel GSM 0485 60 86 14 E-mail stefan_de_haes@hotmail.com Web www.stefandehaes.be

Nadere informatie

Debbie Kreike. Vormgever. Portfolio 2008

Debbie Kreike. Vormgever. Portfolio 2008 Debbie Kreike Vormgever Portfolio 2008 Onderwijs en opleiding 2000-2004 Studierichting: Visual Marketing Naam onderwijsinstelling: Hogeschool van Amsterdam, Amfi (HBO) 1997-2000 Studierichting: Reclame

Nadere informatie

grafische omgeving! Nezzo Print en Creatie

grafische omgeving! Nezzo Print en Creatie Werken en leren in een grafische omgeving! Nezzo Print en Creatie Werken en leren in een professioneel grafisch bedrijf Wil jij graag aan de slag in een regulier bedrijf? Andere mensen ontmoeten? Of een

Nadere informatie

programmaboekje doe dagen.indd 1 25-6-2009 23:01:31

programmaboekje doe dagen.indd 1 25-6-2009 23:01:31 programmaboekje doe dagen.indd 1 25-6-2009 23:01:31 Inleiding Welkom op De Eindhovense School. Vandaag ga je ontdekken wat jij allemaal te bieden hebben. Je krijgt negen minilesjes uit de verschillende

Nadere informatie

CURRICULUMVITAE. MICHAEL SCHOUMAN Interactieve Media Professional T : 0 6-5 1 1 4 7 6 5 9. W: http://portfolio.schouman.info

CURRICULUMVITAE. MICHAEL SCHOUMAN Interactieve Media Professional T : 0 6-5 1 1 4 7 6 5 9. W: http://portfolio.schouman.info CURRICULUMVITAE MICHAEL SCHOUMAN Interactieve Media Professional T : 0 6-5 1 1 4 7 6 5 9 @: michael@schouman.info W: http://portfolio.schouman.info Persoonlijke Gegevens Naam: Geboortedatum: Rijbewijs:

Nadere informatie

ik presenteer u mij cv en portfolio van Urvin Arnaud

ik presenteer u mij cv en portfolio van Urvin Arnaud ik presenteer u mij cv en portfolio van Urvin Arnaud Doeleinde van deze cv-portfolio is voor het solliciteren bij Drukkerijen (als leerling drukker of dtp-er) Fotografen Ontwerp bureaus Nabewerkers Inleiding

Nadere informatie

MORGEN INTERNET Welkom

MORGEN INTERNET Welkom MORGEN INTERNET Welkom Welkom bij Morgen Internet. Elk jaar hebben we diverse stages voor mensen die van zelfstandigheid houden en echte opdrachten voor klanten willen uitvoeren WIJ ZIJN Morgen Internet

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens: Opleidingen en Kwalificaties:

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens: Opleidingen en Kwalificaties: Curriculum Vitae Persoonlijke gegevens: Voornaam: Mohammed Jawad Achternaam: Alhaydary Adres: Plataanlaan 66 Postcode en plaats: 5616 LR Telefoonnummer: 06 47027919 E-mailadres: jawad_10_alhaydary@hotmail.com

Nadere informatie

Bijlage A. Op afkomst afgewezen. Inhoud. Onderzoek naar discriminatie op de Haagse arbeidsmarkt

Bijlage A. Op afkomst afgewezen. Inhoud. Onderzoek naar discriminatie op de Haagse arbeidsmarkt Bijlage A Op afkomst afgewezen Onderzoek naar discriminatie op de Haagse arbeidsmarkt Iris Andriessen Barbara van der Ent Manu van der Linden Guido Dekker Inhoud Voorbeeld van een gebruikte sollicitatiebrief

Nadere informatie

HANDEL & VERKOOP. creatief en commercieel HANDEL & VERKOOP. creatief en commercieel. Handel & Verkoop

HANDEL & VERKOOP. creatief en commercieel HANDEL & VERKOOP. creatief en commercieel. Handel & Verkoop HANDEL & VERKOOP creatief en commercieel HANDEL & VERKOOP creatief en commercieel Handel & Verkoop 20e jaargang nummer 2 november 2012 informatiebrochure 2014-2015 2 Jacintha Oreel Ik koos voor Handel

Nadere informatie

Onze passie branding en design

Onze passie branding en design Amber & Marloes November 2015 Introductie Welkom bij de guidelines van Amber & Marloes. Dit document is opgesteld zodat je een beter beeld krijgt van wie Amber & Marloes zijn en wat hun passie is. Tevens

Nadere informatie

PERSOONLIJKE GEGEVENS

PERSOONLIJKE GEGEVENS Curriculum VITAE PERSOONLIJKE GEGEVENS Lieke ten Hoedt Geboren: 22-03-1991 Ondiep 19 Tel.: 0318-413013 3552 EA Utrecht Mobiele telefoon: 06-50569323 Nederland E-mail: lieketenhoedt@hotmail.com In het bezit

Nadere informatie

Naam medewerker:.. Fokke Kingma. Functie: verkoper, inkoper, ontwerper, marketeer. Afdeling: sales, inkoop, studio, marketing.

Naam medewerker:.. Fokke Kingma. Functie: verkoper, inkoper, ontwerper, marketeer. Afdeling: sales, inkoop, studio, marketing. Naam medewerker:.. Fokke Kingma. Functie: verkoper, inkoper, ontwerper, marketeer. Afdeling: sales, inkoop, studio, marketing. Datum vorige functioneringsgesprek: eerste functionering gesprek. Verslag

Nadere informatie

Stages/projecten voor het academiejaar Voka Kamer van Koophandel Limburg Cherly Freson

Stages/projecten voor het academiejaar Voka Kamer van Koophandel Limburg Cherly Freson Stages/projecten voor het academiejaar 2016-2017 Voka Kamer van Koophandel Limburg Cherly Freson 21-10-2016 Inhoud 1. Q-Stageproject: zoek je een stageplaats of project?... 3 2. Q-Stage voor studenten...

Nadere informatie

curriculum vitae Cora van der Elst

curriculum vitae Cora van der Elst curriculum vitae Cora van der Elst LinkedIn profiel: nl.linkedin.com/in/cora-van-der-elst Persoonlijke gegevens Naam Cora van der Elst Mobiele nummer 06 83564223 Straat Wagenstraat 5 Geboortedatum 04-02-1991

Nadere informatie

Inzetbaar als app designer, Interaction designer, usability specialist, website designer, graphic designer

Inzetbaar als app designer, Interaction designer, usability specialist, website designer, graphic designer Personalia Naam: Janneke Möhlmann Adres: Maashavenkade 131 Postcode: 3072ES Woonplaats: Rotterdam Telefoon: 06 24 65 64 83 E-mailadres: janneke@jijenik.com Website: http://www.jijenik.com Geslacht: Vrouw

Nadere informatie

Angelique van Kreij. [wie, wat, waar]

Angelique van Kreij. [wie, wat, waar] Angelique van Kreij [wie, wat, waar] Aangenaam [fotograaf] Angeliquè van Kreij [model] Zara [opdracht] Een teen make-over shoot Wat een plezier hebben we gehad. Lekker samen tutten, make up aangebracht

Nadere informatie

Huisstijl handboek Wij zijn Nijmegen: Do it yourself. Versie: 2.0 maart 2017

Huisstijl handboek Wij zijn Nijmegen: Do it yourself. Versie: 2.0 maart 2017 Huisstijl handboek Wij zijn Nijmegen: Do it yourself Versie: 2.0 maart 2017 Inleiding In dit handboek wordt beschreven hoe de huisstijl van Wij zijn Nijmegen kan worden ingezet in zowel online als of offline

Nadere informatie

Naam: Leek Adres: Meester Bollplein 8 Voornamen: Jacobus Cornelis Postcode: 1754 KK Roepnaam: Jaap Woonplaats: Burgerbrug

Naam: Leek Adres: Meester Bollplein 8 Voornamen: Jacobus Cornelis Postcode: 1754 KK Roepnaam: Jaap Woonplaats: Burgerbrug CURRICULUM VITAE J A A P L E E K Personalia Naam: Leek Adres: Meester Bollplein 8 Voornamen: Jacobus Cornelis Postcode: 1754 KK Roepnaam: Jaap Woonplaats: Burgerbrug Geboortedatum: 12 juli 1986 Titel:

Nadere informatie

Opleidingsportfolio SintLucas 2016-2017 0 1 2 3 4 FOT78 AVS78 AVA78. CMV910BPV CMV1112 CMV1314 CMV1516BPV Mediavormgever CT56 CMV78 CT78 GA78 GD78

Opleidingsportfolio SintLucas 2016-2017 0 1 2 3 4 FOT78 AVS78 AVA78. CMV910BPV CMV1112 CMV1314 CMV1516BPV Mediavormgever CT56 CMV78 CT78 GA78 GD78 Opleidingsportfolio SintLucas 2016-2017 0 1 2 3 4 Diploma: Vormgeveven, Media & Technologie FOT56 FOT78 FOT910BPV FOT1112 FOT1314 FOT1516BPV Fotograaf AVS56 AVS78 AVS910BPV AVS1112 AVS1314 AVS1516BPV AV-specialist

Nadere informatie

ONDERZOEKSRAPPORT SEM CHONG M2D

ONDERZOEKSRAPPORT SEM CHONG M2D ONDERZOEKSRAPPORT SEM CHONG M2D 75897 WEEK 1 WELKE BANEN ZIJN ER IN DE CREATIVE SECTOR Drukzo is in minder dan twee jaar uitgegroeid tot een top- 3 speler in de hypercompetitieve Nederlandse online drukwerk

Nadere informatie

Sint-Jan Berchmanscollege

Sint-Jan Berchmanscollege Sint-Jan Berchmanscollege Infobrochure ADMINISTRATIE & RETAIL (3de graad BSO) Leerlingprofiel Je bent 16-17 jaar. Je kiest voor een studierichting in de derde graad. Je wil meer te weten komen over het

Nadere informatie

Opdrachten: http://tweakers.net/vormgevingsstagiair

Opdrachten: http://tweakers.net/vormgevingsstagiair Opdrachten: 1. Verzamel vijf vacatures van banen die jij zou willen uitoefenen in je stage. Hierbij is het niet van belang of het bedrijf bij jouw in de buurt gevestigd is. 2. Beantwoord de volgende vragen

Nadere informatie

Personalia. Werkervaring

Personalia. Werkervaring Portfolio Laurens Personalia Voornaam: Nationaliteit: Rijbewijs Uurtarief Laurens Nederlands B 7 45,- p/u Werkervaring 2013 Sweex Europe BV Freelance DTP-er/Vormgever Delft Lay-out en vormgeving van catalogi,

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia Naam en voornamen Jordi Martin Lago

Curriculum Vitae. Personalia Naam en voornamen Jordi Martin Lago Curriculum Vitae Personalia Naam en voornamen Jordi Martin Lago Roepnaam Jordi Adres Van Limburg Stirumstraat 8 Postcode en woonplaats 5051 KB, Goirle Geboortedatum 28-07-1994 Geboorteplaats Nationaliteit

Nadere informatie

mobiel: +31(0)6 1918 4355 e-mail: luca@lucasavazzi.com

mobiel: +31(0)6 1918 4355 e-mail: luca@lucasavazzi.com Luca Savazzi Bijlmerdreef 882 1103 DV AMSTERDAM mobiel: +31(0)6 1918 4355 e-mail: luca@lucasavazzi.com fotografie en montage SOM Logica in het algemeen Logica brengt geregeld offertes uit aan haar klanten.

Nadere informatie

Keuze voorlichting. mavo-3. decaanles 1

Keuze voorlichting. mavo-3. decaanles 1 Keuze voorlichting mavo-3 2017 decaanles 1 Welke vragen proberen we vandaag te beantwoorden? Hoe lees ik mijn interessentest? Wat ga je na de mavo doen? Hoe zit het MBO in elkaar, wat zijn de toelatingseisen,

Nadere informatie

Curriculum Vitae Peter de Leeuw 18 augustus 2015

Curriculum Vitae Peter de Leeuw 18 augustus 2015 Curriculum Vitae Peter de Leeuw 18 augustus 2015 Personalia Naam Adresgegevens Peter de Leeuw Geboortedatum 7 maart 1990 Geboorteplaats Nationaliteit Burgerlijke staat Nederlandse Ongehuwd Telefoon E-mail

Nadere informatie

grafisch ontwerp vormgeving dtp een greep uit mijn werk

grafisch ontwerp vormgeving dtp een greep uit mijn werk grafisch ontwerp vormgeving dtp een greep uit mijn werk u 06 204 65 101 u andre@heinkoppen.nl u www.heinkoppen.nl HEIN is mijn bijnaam, soms mijn schuilnaam, soms mijn artiestennaam, maar zeker mijn bedrijfsnaam.

Nadere informatie

LESSENTABELLEN 2015-2016. INDUSTRIEWEG 230, 9030 MARIAKERKE (GENT) Tel. 09 216 36 36 - Fax 09 216 36 37 www.viso.be - info@viso.be

LESSENTABELLEN 2015-2016. INDUSTRIEWEG 230, 9030 MARIAKERKE (GENT) Tel. 09 216 36 36 - Fax 09 216 36 37 www.viso.be - info@viso.be LESSENTABELLEN 2015-2016 INDUSTRIEWEG 230, 9030 MARIAKERKE (GENT) Tel. 09 216 36 36 - Fax 09 216 36 37 www.viso.be - info@viso.be J.B. GUINARDSTRAAT 23, 9000 GENT Tel. 09 223 04 68 - Fax 09 269 00 88 www.viso.be

Nadere informatie

PROGRAMMA VAN TOETSING EN AFSLUITING TSG VMBO CURSUSJAAR 2015-2016 NIVEAU KADER

PROGRAMMA VAN TOETSING EN AFSLUITING TSG VMBO CURSUSJAAR 2015-2016 NIVEAU KADER PROGRAMMA VAN TOETSING EN AFSLUITING TSG VMBO CURSUSJAAR 5-6 NIVEAU KADER VAK: GRAFIMEDIA METHODE: Grafische Vormgeving KLAS: 3 CONTACTUREN PER WEEK: x 50 minuten per week P periode C code van de toets

Nadere informatie

Sollicitatiebrief. De 10 Stappen. Op zoek naar werk? Wij maken jou sterk!

Sollicitatiebrief. De 10 Stappen. Op zoek naar werk? Wij maken jou sterk! Sollicitatiebrief De 10 Stappen Op zoek naar werk? Wij maken jou sterk! Sollicitatiebrief: De 10 Stappen! Dit stappenplan is bestemd voor iedereen die opzoek is naar een betaalde baan/stageplek en wil

Nadere informatie

LESSENTABELLEN 2013-2014. INDUSTRIEWEG 230, 9030 MARIAKERKE (GENT) Tel. 09 216 36 36 - Fax 09 216 36 37 www.viso.be - info@viso.be

LESSENTABELLEN 2013-2014. INDUSTRIEWEG 230, 9030 MARIAKERKE (GENT) Tel. 09 216 36 36 - Fax 09 216 36 37 www.viso.be - info@viso.be LESSENTABELLEN 2013-2014 INDUSTRIEWEG 230, 9030 MARIAKERKE (GENT) Tel. 09 216 36 36 - Fax 09 216 36 37 www.viso.be - info@viso.be J.B. GUINARDSTRAAT 23, 9000 GENT Tel. 09 223 04 68 - Fax 09 269 00 88 www.viso.be

Nadere informatie

De website heeft een redelijk gestileerde uitstraling en oogt ook experimenteel. Verder lijd hij nauwelijks af van de inhoud, namelijk zijn foto s.

De website heeft een redelijk gestileerde uitstraling en oogt ook experimenteel. Verder lijd hij nauwelijks af van de inhoud, namelijk zijn foto s. Analyse van een website (Opdracht 1a.) EricRyanAnderson.com De vormgeefaspecten Het doel van de website is om het werk van Eric Ryan Anderson te laten zien en daarmee klanten te overtuigen om gebruik te

Nadere informatie

KLAS 4GB DOMINIQUE SCHEEPERS

KLAS 4GB DOMINIQUE SCHEEPERS KLAS 4GB DOMINIQUE SCHEEPERS INLEIDING 3 4+5 Waarom ben ik bij Mijnen Media stage gaan lopen? 6+7 Wat zijn de werkzaamheden die ik verricht? Kern 4 8 NAW-gegevens Mijnen Media. 8 Wat zijn de activiteiten

Nadere informatie

HOE WERKT HET RAAMWERK MEDIACOMPETENTIES VOOR WERKNEMER NICK? Een casus ter illustratie.

HOE WERKT HET RAAMWERK MEDIACOMPETENTIES VOOR WERKNEMER NICK? Een casus ter illustratie. HOE WERKT HET RAAMWERK MEDIACOMPETENTIES VOOR WERKNEMER NICK? Een casus ter illustratie. mei 2008 Raamwerk Mediacompetenties. Met unieke ontwikkelprofielen op weg naar de toekomst. leren in het bedrijf

Nadere informatie

Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen. www.studiofont.nl

Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen. www.studiofont.nl Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen www.studiofont.nl Studio Font is een klein bureau voor grafische vormgeving, dat groots meedenkt. Of het nu gaat om een logo, huisstijl, website, flyer of een

Nadere informatie

Irene Koster Curriculum vitae

Irene Koster Curriculum vitae Irene Koster Curriculum vitae Personalia Irene Bernice Alexandra 24-04-1987 Naëll Tynnegieterstraat 54 6821 EZ Arnhem 06-50602964 irene@irenekoster.nl In bezit van rijbewijs B Creatief, leergierig en enthousiast,

Nadere informatie

Verslag onderzoek beroepsprofiel

Verslag onderzoek beroepsprofiel Verslag onderzoek beroepsprofiel In het onderzoek gingen natuurlijk een aantal dingen minder goed en een aantal dingen die ik weer een stuk beter vond gaan. Over het algemeen vond ik vervelend aan het

Nadere informatie

OPEN KALENDER OPLEIDINGEN 2015 Locatie Wilrijk. DAGOPLEIDINGEN Van 9.00-12.00 en van 13.00-16.00

OPEN KALENDER OPLEIDINGEN 2015 Locatie Wilrijk. DAGOPLEIDINGEN Van 9.00-12.00 en van 13.00-16.00 OPEN KALENDER OPLEIDINGEN 2015 Locatie Wilrijk MODULES MICROSOFT MS Windows MS Word basis MS Word gevorderd MS Word voor professionals MS Excel basis 9 feb 10 apr 1 jun 27 jul 1 240,00 21 sep 16 nov 22

Nadere informatie

Get Connected. De Krant. Projectwijzer Periode 2. Allround DTP-er / Signmaker n3. Cohort 2014. naam. nummer

Get Connected. De Krant. Projectwijzer Periode 2. Allround DTP-er / Signmaker n3. Cohort 2014. naam. nummer Get Connected De Krant Projectwijzer Periode 2 Allround DTP-er / Signmaker n3 Cohort 2014 naam nummer 1 Get Connected, De Krant INLEIDING Het vak van de DTP-er en Signmaker is een veelzijdig beroep: niet

Nadere informatie

zakelijke fotografie marleen sahetapy fotografie

zakelijke fotografie marleen sahetapy fotografie zakelijke fotografie marleen sahetapy fotografie Natuurlijk zakelijk Allereerst, bedankt voor de interesse in mijn werk en het downloaden/opvragen van deze informatieve pdf. Mijn stijl omschrijft zich

Nadere informatie

Sint-Jan Berchmanscollege

Sint-Jan Berchmanscollege Sint-Jan Berchmanscollege Infobrochure ADMINISTRATIE & RETAIL (2de graad BSO, Kantoor & Verkoop) Leerlingprofiel Je bent 14-15 jaar. Je kiest voor een studierichting in de tweede graad. Je wilt meer te

Nadere informatie

Keuze voorlichting. mavo januari 2016

Keuze voorlichting. mavo januari 2016 Keuze voorlichting mavo-3 12 januari 2016 Welke vragen proberen we vanavond te beantwoorden? Wat ga je na de mavo doen? Hoe zit het MBO in elkaar, wat zijn de toelatingseisen, enzovoort? Wat voor pakketten

Nadere informatie

Aanvraag. Heidi Saerens 2 5 / 0 4 / 2 0 1 0-1 7 / 0 6 / 2 0 1 0

Aanvraag. Heidi Saerens 2 5 / 0 4 / 2 0 1 0-1 7 / 0 6 / 2 0 1 0 Aanvraag Heidi Saerens 2 5 / 0 4 / 2 0 1 0-1 7 / 0 6 / 2 0 1 0 Algemeen» personalia, studies, talenkennis Naam: Adres: Tel: GSM: e-mail: Nationaliteit: Burgelijke staat: Geboren op: Geboren te: Geslacht:

Nadere informatie

INFOBLAD - Bloem & Design

INFOBLAD - Bloem & Design INFOBLAD - Bloem & Design MBO-bloem & design Opleidingsinformatie Heb je oog voor kleuren, vormen en materialen? Heb jij een passie voor bloemen en ben je creatief? Kies dan voor de opleiding MBO-bloem

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia Sjors Hartwijk Adres: Sporenring Geboortedatum: 29 oktober 1992 Geboorteplaats: Goirle

Curriculum Vitae. Personalia Sjors Hartwijk Adres: Sporenring Geboortedatum: 29 oktober 1992 Geboorteplaats: Goirle Personalia Naam: Sjors Hartwijk Adres: Sporenring 138-10 PC + Plaats: 5053 EX Goirle Geboortedatum: 29 oktober 1992 Geboorteplaats: Goirle Nationaliteit: e Geslacht: Man Burgerlijke staat: Ongehuwd Telefoon:

Nadere informatie

New Penguins Talent. De brug tussen de dynamische arbeidsmarkt en talent!

New Penguins Talent. De brug tussen de dynamische arbeidsmarkt en talent! New Penguins Talent De brug tussen de dynamische arbeidsmarkt en talent! Over New Penguins New Penguins realiseert en detacheert op het gebied van marketing, design en development. Dit betekent zowel het

Nadere informatie

ervaring in computer training bvba open kalender opleidingen 2013 1

ervaring in computer training bvba open kalender opleidingen 2013 1 OPEN KALENDER OPLEIDINGEN 2013 Locatie Berchem MODULES MICROSOFT MS Windows 28 jan 25 17 jun 9 sep 1 240,00 4 nov 30 dec MS Word basis 30 jan & 1 27 & 29 MS Word gevorderd 2 & 4 jan 18 & 19 24 & 26 apr

Nadere informatie

Onderwijsinstelling : Design Academy Eindhoven Vestigingsplaats : Eindhoven Periode : heden Studierichting : Bachelor, Man & Leisure

Onderwijsinstelling : Design Academy Eindhoven Vestigingsplaats : Eindhoven Periode : heden Studierichting : Bachelor, Man & Leisure Curriculum Vitae Naam en voornamen : Harwig, Carri Hendrika Carolien Roepnaam : Carri Adres : Doctor Hermansweg Postcode en woonplaats : 5624 HS Eindhoven Mobiele telefoonnummer : +316 47890282 E-mail

Nadere informatie

Horeca en Facilitaire dienstverlening

Horeca en Facilitaire dienstverlening 06 Groningen, Hoogeveen, Hardenberg 2012-2013 en Facilitaire dienstverlening www.alfa-college.nl Jouw opleiding volg je bij het Alfa-college Het Alfa-college is het christelijk regionaal opleidingencentrum

Nadere informatie

Je hebt iets te vertellen...

Je hebt iets te vertellen... Je hebt iets te vertellen.....aan je klanten, je medewerkers of een andere specifieke groep mensen. Over je product, je dienst, je campagne of je proces. Je hebt, kortom, een boodschap. Vertel hem eerst

Nadere informatie

OPEN KALENDER OPLEIDINGEN 2013 Locatie Berchem

OPEN KALENDER OPLEIDINGEN 2013 Locatie Berchem OPEN KALENDER OPLEIDINGEN 2013 Locatie Berchem MODULES MICROSOFT MS Windows MS Word basis MS Word gevorderd MS Word voor professionals MS Excel basis 28 jan 25 mrt 17 jun 9 sep 4 nov 30 dec 30 jan & 1

Nadere informatie

OPEN KALENDER OPLEIDINGEN 2012 Locatie Berchem

OPEN KALENDER OPLEIDINGEN 2012 Locatie Berchem MICROSOFT MS Windows MS Word basis MS Word gevorderd MS Word voor professionals MS Excel basis OPEN KALENDER OPLEIDINGEN 2012 Locatie Berchem 2 jan 27 23 apr 18 jun 20 15 okt 10 dec 29 & 2 22 & 24 28 &

Nadere informatie

PORTFOLIO Coen Aukema Visual Designer coenaukema.com

PORTFOLIO Coen Aukema Visual Designer coenaukema.com coen ukema PORTFOLIO Coen Aukema Visual Designer coenaukema.com OPLEIDING 2009-2013 Communication & Multimedia Design Hogeschool Utrecht 2011-2012 Minor Editorial Media Design Hogeschool Utrecht 2001-2008

Nadere informatie

Groene vormgeving en verkoop

Groene vormgeving en verkoop Groene vormgeving en verkoop De CO 2 -voetafdruk van dit drukwerk is berekend met ClimateCalc en gecompenseerd bij: treesforall.nl www.climatecalc.eu Cert. no. CC-000057/NL cmyk 70 0 70 0 rgb 73 177 112

Nadere informatie

Startdata en kosten van de opleidingen

Startdata en kosten van de opleidingen Startdata en kosten van de opleidingen Hieronder vind je de startdata, lesdagen en kosten van alle ingeplande opleidingen. Er worden regelmatig nieuwe opleidingen en data toegevoegd. Raadpleeg daarom geregeld

Nadere informatie

IK GA VOOR DE HOTELSCHOOL AMERSFOORT MBOAMERSFOORT.NL

IK GA VOOR DE HOTELSCHOOL AMERSFOORT MBOAMERSFOORT.NL IK GA VOOR DE HOTELSCHOOL AMERSFOORT MBOAMERSFOORT.NL JIJ LAAT MENSEN GENIETEN Jij let op alle details. Ligt het bestek perfect op tafel? Zijn de glazen goed gepoetst? Ziet elk gerecht er fantastisch uit?

Nadere informatie

CV van Mirjam Warnas (22-08-1969)

CV van Mirjam Warnas (22-08-1969) CV van Mirjam Warnas (22-08-1969) U zoekt iemand om uw bedrijf nog succesvoller te maken? U komt net een extra paar handig handen te kort? Laten wij dan vooral eens praten. Als ik uw collega word: - wordt

Nadere informatie

Welkom bij &samhoud women

Welkom bij &samhoud women Welkom bij &samhoud women 8 Februari 2010 Together we build a brighter future We achieve breakthroughs by inspiring and connecting people Netwerkbijeenkomst &samhoud women Over Authentiek Leiderschap 08/02/2011

Nadere informatie