BASIS SERVICEABONNEMENT VOORWAARDEN VOOR DE PARTICULIERE RELATIE VAN ESCALERA VERZEKERINGEN & HYPOTHEKEN B.V.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BASIS SERVICEABONNEMENT VOORWAARDEN VOOR DE PARTICULIERE RELATIE VAN ESCALERA VERZEKERINGEN & HYPOTHEKEN B.V."

Transcriptie

1 BASIS SERVICEABONNEMENT VOORWAARDEN VOOR DE PARTICULIERE RELATIE VAN ESCALERA VERZEKERINGEN & HYPOTHEKEN B.V.

2 Inleiding Ons kantoor is gespecialiseerd in het adviseren en bemiddelen in financiële diensten waaronder bemiddeling in schadeverzekeringen voor particuliere relaties. Wij bieden onze relaties hiervoor een abonnement aan. Dit betekent dat alle schadeverzekeringen welke onder het abonnement vallen vrij zijn van provisie. In de bijlage is een overzicht van de verzekeringen, welke onder de voorwaarden van het abonnement vallen, opgenomen. Binnen dit abonnement behartigen wij uw belangen op het gebied van particuliere schadeverzekeringen tegen een vast tarief per maand voor een periode van minimaal een jaar. Hieronder leest u onder meer welke werkzaamheden wij voor u binnen dit abonnement verrichten. De kenmerken van het door ons aangeboden abonnement 1. Het abonnement is bestemd voor de particuliere relatie. 2. Per huisadres 1 abonnement, gebaseerd op een gezinssituatie met één verzekeringnemer en eventueel de partner als tweede verzekeringnemer. Bij meer dan 2 verzekeringnemers op hetzelfde huisadres zullen wij u een passend voorstel doen voor de hoogte van de abonnementsprijs 3. De onder het abonnement vallende schadeverzekeringen worden provisieloos aangeboden, ervan uitgaande dat de verzekeraar dit ondersteunt. 4. Voor de door ons aangeboden schadeverzekeringen binnen de volmachten van de backoffice Anac worden geen poliskosten in rekening gebracht 5. Het abonnement kan worden afgesloten via ons kantoor 6. De samenstelling van het aangeboden pakket is zorgvuldig gekozen en biedt goede voorwaarden, uitstekende dekking en lage premies. 7. Regelmatig worden de diverse verzekeraars met elkaar vergeleken op onder meer voorwaarden, dekking en premie. 8. Acceptatie van de verzekeringen betekent automatisch dat u akkoord gaat met de abonnementsvoorwaarden 9. De abonnementsprijs is maandelijks bij vooruitbetaling verschuldigd 10. U gaat akkoord met automatische afschrijving van de maandelijkse abonnementsprijs van de door u bij de schadeverzekeringen opgegeven incassorekening Ook gaat u akkoord met automatische incasso van de eenmalige administratiekosten 11. De verzekeringen en het abonnement zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. 12. Niet betalen van de abonnementsprijs kan royement van de schadeverzekeringen wegens wanbetaling tot gevolg hebben. Welke werkzaamheden verrichten wij voor u bij de start van het abonnement

3 Binnen een maand nadat het abonnement is gestart verrichten wij voor u de volgende werkzaamheden: 1. Indien gewenst ondersteunen wij u bij het opzeggen van uw eventueel lopende schadeverzekeringen. 2. Op uw verzoek onderzoeken wij of de reeds eerder en nog lopende door u afgesloten particuliere schadeverzekeringen beter aansluiten bij uw actuele wensen en persoonlijke situatie dan de door ons aangeboden provisieloze schadeverzekeringen. 3. Mocht dit het geval zijn zullen wij zo snel mogelijk de lopende schadeverzekering toevoegen aan het abonnement onder ons agentschap bij de desbetreffende verzekeraar. Zodra de verzekeraar over deze verzekering(en) aan ons provisie gaat uitkeren zullen wij de verzekering provisievrij maken. 4. Wij onderzoeken tevens of er mogelijk risico s zijn op het gebied van particuliere schadeverzekeringen welke u thans niet heeft verzekerd maar welke u, gelet op uw persoonlijke situatie, wellicht wel zou willen verzekeren. Mocht dit het geval zijn dan doen wij voorstellen voor de verzekeringsvorm. Tevens doen wij een voorstel voor de verzekeringsmaatschappij welke naar ons oordeel en ervaring aansluit bij uw wensen. 5. U krijgt van ons een advies voor de samenstelling van uw portefeuille van particuliere schadeverzekeringen. Bij het opstellen van dit advies letten wij onder meer op de volgende zaken: Uw bestaande pakket van verzekeringen Ons advies om deze verzekeringen aan te passen of te beëindigen Ons advies om eventueel ontbrekende verzekeringen af te sluiten Onze ervaringen met de polisvoorwaarden van de verzekeringsmaatschappijen die wij in ons advies betrekken. De premies, eigen risico s en overige condities zoals de verzekeringsmaatschappijen die wij in ons advies betrekken hanteren Onze ervaringen voor de wijze waarop individuele verzekeringsmaatschappijen normaal gesproken schades afwikkelen. Dit zowel ten aanzien van de snelheid als de mate waarin de verzekeraar de polisvoorwaarden interpreteert. Eventuele omzetting naar ons agentschap en/of omzetting naar de verzekeraar van uw pakket regelen wij voor u.

4 Welke werkzaamheden verrichten wij voor u bij het afsluiten of aanpassen van verzekeringen Het kan zijn dat u een nieuwe particuliere schadeverzekering wilt afsluiten. Bijvoorbeeld na aankoop van een (andere) auto. Of dat bestaande particuliere schadeverzekeringen moeten worden aangepast. Hieronder beschrijven wij de werkzaamheden die wij voor u in dat geval verrichten. 1. Wij selecteren de verzekeringsmaatschappij welke naar ons oordeel en ervaring een aanbod kan doen dat goed aansluit bij uw persoonlijke situatie. Hierbij letten wij op zowel de polisvoorwaarden alsmede op de hoogte van de premie. Ook betrekken wij in onze keuze de ervaringen die wij met de betreffende verzekeringsmaatschappij hebben ten aanzien van de wijze waarop zij schades afwikkelen. 2. Wij begeleiden u bij het correct aanvragen van de verzekering. Hierbij is het onze intentie om er voor te zorgen dat u de juiste gegevens aan de verzekeraar verstrekt zodat hierover na een eventuele schade geen discussies met de verzekeraar kunnen ontstaan. 3. Wij verzorgen namens u alle contacten met de verzekeraar in het kader van het aanvragen en/of aanpassen van de verzekeringen. Deze contacten kunnen zowel schriftelijk als mondeling zijn. 4. Alle vragen die u heeft ten aanzien van het afsluiten of het aanpassen van particuliere schadeverzekeringen kunt u aan ons stellen. In de meeste gevallen zullen wij u direct het antwoord kunnen geven. In de overige gevallen nemen wij namens u contact op met de verzekeraar. Nadat wij het antwoord van de verzekeraar hebben vernomen informeren wij u daarover. 5. De verzekeringsdocumenten die de verzekeraar opstelt controleren wij. Hierbij letten wij vooral op de vraag of aanpassingen die u wenst correct door de verzekeringsmaatschappij zijn doorgevoerd. Maar ook of de juiste premie aan u wordt doorgerekend. Wat gebeurt er bij een schade Uiteraard spreken wij de wens uit dat het u niet zal overkomen. Maar een inbraak, ongeval met de auto of met de fiets kan iedereen gebeuren. Indien uw verzekeringspakket correct is samengesteld dan zult u in de meeste situaties verzekerd zijn voor de financiële schade die u door dit soort voorvallen leidt. Na een schade verrichten wij voor u binnen het abonnement louter administratieve handelingen: 1. U kunt ons 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereiken om uw schade te melden. 2. Uw schademelding wordt door ons per mail en/of post direct doorgeleid naar ANAC te Eindhoven. 3. ANAC behartigt uw belangen en bemiddelt in de afwikkeling van uw schade en onderhoudt contacten tussen u en de maatschappij.

5 4. ANAC heeft ook diverse maatschappijen in volmacht. Indien uw verzekering in de volmacht is afgesloten zal ANAC in veel gevallen direct en zelfstandig tot afwikkeling kunnen overgaan. 5. ANAC spant zich namens u in om te bereiken dat de verzekeringsmaatschappij de schade snel en correct afhandelt. 6. Indien er tussen u en de verzekeringsmaatschappij discussies ontstaan over de oorzaak van de schade of hoogte van schadevergoeding dan behartigt ANAC uw belangen. Hierbij is haar inzet dat u die schadevergoeding ontvangt waarop u naar de letter en geest van de polisvoorwaarden recht heeft 7. U kunt inschakelen voor bemiddeling bij de afhandeling van uw schade. De eenmalige kosten hiervoor bedragen 25,00 inclusief BTW. Welke werkzaamheden verrichten wij verder gedurende het abonnement Naast de werkzaamheden die wij hierboven hebben beschreven doen wij voor u nog meer. 1. Periodiek ontvangt u van ons een nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief informeren wij u over actuele onderwerpen op het gebied van de financiële dienstverlening die mogelijk voor u relevant zijn. 2. Wij kunnen u in contact brengen met bedrijven waarmee wij goede ervaringen hebben op het gebied van beveiliging en schadepreventie. 3. Wij hebben een uitgebreid netwerk van advocaten, fiscalisten, notarissen, accountants en andere deskundigen. Afhankelijk van uw vraag kunnen wij snel de juiste deskundige voor u selecteren en voor een introductie zorgen. De kosten van het abonnement De kosten van het hier omschreven abonnement voor de relatie van Escalera Verzekeringen & Hypotheken b.v. 1. De abonnementsprijs bedraagt per maand 15,-- voor maximaal 3 schadeverzekeringen of 20,00 ongeacht het aantal schadeverzekeringen exclusief assurantiebelasting. 2. Indexatie van de abonnementsprijs bedraagt maximaal 2% per kalenderjaar. Duur abonnement, verlenging, opzegging en beëindiging 1. Het abonnement kent een abonnementsperiode van 1 jaar, ingaande de 1 e van de maand volgend op de maand van ondertekening, zijnde de contractsvervaldatum. 2. Het abonnement wordt na de eerste, door u gekozen, abonnementsperiode stilzwijgend verlengd met telkens een periode van 1 maand.

6 3. Bij verlenging per contracts vervaldatum behouden wij ons het recht voor uw abonnementsprijs met maximaal 3% te indexeren. 4. Opzegging van het abonnement dient aangetekend per post te geschieden uiterlijk één maand voor de eerstvolgende contractsvervaldatum. Dit betekent ook dat de lopende schadeverzekeringen worden omgezet naar verzekeringen zonder collectieve korting en inclusief normale standaard provisieregeling. 5. behoudt zich het recht voor deze overeenkomst te ontbinden zodra de particuliere relatie 2 maanden achterstand heeft in de betaling van de overeengekomen abonnementsprijs per maand. Tevens gaat particuliere relatie dan automatisch akkoord met het omzetten van de verzekeringen van netto naar verzekeringen zonder een eventuele collectieve korting en met provisie. Het gemiddelde doorlopende provisiepercentage bedraagt 20% tot 27,5% opslag op de premie, exclusief de hierover nog te betalen assurantiebelasting, thans 9,7%. De uit deze maatregel voortvloeiende premieverhoging kan op geen enkele wijze aanleiding zijn tot opzegging en beëindiging van de desbetreffende verzekeringen door de abonnementhouder. Opzegging kan eerst per de eerstvolgende contractsvervaldatum. Incassokosten biedt u met dit abonnement zeer lage kosten in combinatie met lage verzekeringspremies. Een goed betalingsgedrag is dan ook van groot belang. Bij niet tijdige betaling of storneren van de incasso zijn wij genoodzaakt om extra kosten bij u in rekening te brengen. 1. Na de 1 e storno gaan wij een nieuwe incasso doen, verhoogd met 5,00 administratiekosten. 2. Indien de 2 e incasso niet lukt of ook gestorneerd wordt ontvangt u een acceptgiro met een opslag van 7,50 voor administratiekosten en een betalingstermijn van 14 dagen. 3. Betaalt u niet binnen de aangegeven betalingstermijn ontvangt u een 2 e en laatste herinnering. Deze acceptgiro kent wederom een betalingstermijn van 14 dagen en een opslag voor administratiekosten ten bedrage van 15, Indien u binnen deze termijn nog steeds niet betaald heeft geven wij de totale vordering uit handen aan een incassobureau. Onze vordering inclusief de kosten van het incassobureau komen volledig voor uw rekening. Bijlage: overzicht particuliere schadeverzekeringen Woonhuisverzekering Inboedelverzekering Aansprakelijkheidsverzekering Rechtsbijstandsverzekering Doorlopende Reisverzekering Doorlopende Annuleringsverzekering

7 Autoverzekering (maximaal 2) Oldtimerverzekering Camper/Caravanverzekering Bootverzekering Motorverzekering Fietsverzekering Algemene Voorwaarden Op al onze diensten, waaronder ook dit abonnement, zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Bij het afsluiten van het abonnement heeft u hiervan een exemplaar ontvangen. Deze voorwaarden kunt u ook op onze website downloaden. Uiteraard zenden wij u deze ook graag op verzoek zonder kosten toe. Bij eventuele onduidelijkheden of tegenstrijdigheden prevaleren onze algemene voorwaarden. Hierbij verklaar ik/verklaren wij akkoord te gaan met het voorgestelde abonnement. Naam abonnementhouder : Partner : Adres : Postcode : Woonplaats : BSN : Telefoon : Ingangsdatum abonnement :

8 Abonnementen (s.v.p. uw keuze aankruisen): Basis, looptijd 1 jaar, prijs per maand 15,00 exclusief assurantiebelasting Basis, looptijd 1 jaar, prijs per maand 20,00 exclusief assurantiebelasting De totale prijs wordt maandelijks in één boeking van uw rekening afgeschreven. Tevens verleen ik/verlenen wij toestemming voor automatische incasso van de maandelijks verschuldigde abonnementsprijs (exl. Assurantiebelasting) ten bedrage van 15,00 20,00 ten laste van bankrekeningnummer : postbankrekeningnummer* : ten name van: De abonnementhouder verklaart akkoord te gaan met machtiging automatische incasso: Ik ga/wij gaan akkoord met het abonnement, de abonnementsvoorwaarden en de algemene voorwaarden. In tweevoud opgemaakt en getekend. Tevens hebben wij alle pagina s voor akkoord en gezien geparafeerd. Plaats : Datum : (handtekening abonnementhouder) (handtekening partner)

9 Namens Adviseur : Andres Escalera Handtekening :

Brochure service dienstverlening

Brochure service dienstverlening Brochure service dienstverlening Haaker & Daas Haaker & Daas Verzekeringen en Hypotheken Hypotheek service Inleiding Ons kantoor is gespecialiseerd in het adviseren en bemiddelen in financiële diensten

Nadere informatie

SERVICE ABONNEMENT FINANCIEEL ADVIES EN BEMIDDELING PARTICULIERE SCHADE EN UITVAARTVERZEKERINGEN

SERVICE ABONNEMENT FINANCIEEL ADVIES EN BEMIDDELING PARTICULIERE SCHADE EN UITVAARTVERZEKERINGEN SERVICE ABONNEMENT FINANCIEEL ADVIES EN BEMIDDELING PARTICULIERE SCHADE EN UITVAARTVERZEKERINGEN Introductie U heeft via ons kantoor één of meerdere (particuliere) schade- of uitvaartverzekeringen afgesloten

Nadere informatie

(t.b.v. eenmalige incasso van onderstaande kosten)

(t.b.v. eenmalige incasso van onderstaande kosten) Overeenkomst dienstverlening ZZP en Particuliere schadeverzekeringen Nieuwe DAG B.V., handelend onder de naam Nieuwe DAG, gevestigd te Amsterdam aan de Krijn Taconiskade 414, geregistreerd bij de AFM onder

Nadere informatie

Model Abonnementsvoorwaarden

Model Abonnementsvoorwaarden Model Abonnementsvoorwaarden Inleiding Oude DAG Pensioenteam B.V. (Oude DAG B.V.) biedt ondernemers aan om hun belangen op het gebied van schadeverzekeringen te behartigen door middel van het afsluiten

Nadere informatie

U Nieuwe DAG opdracht geeft tot het verrichtten van de afgesproken werkzaamheden, zijnde:

U Nieuwe DAG opdracht geeft tot het verrichtten van de afgesproken werkzaamheden, zijnde: Overeenkomst dienstverlening Nieuwe DAG B.V., handelend onder de naam Nieuwe DAG, gevestigd te Amsterdam aan de Krijn Taconiskade 414, geregistreerd bij de AFM (nummer 12040603) en bij DSI (nummer 31248).

Nadere informatie

Hieronder volgt onze uitleg over het Serviceabonnement voor particulieren.

Hieronder volgt onze uitleg over het Serviceabonnement voor particulieren. Hieronder volgt onze uitleg over het Serviceabonnement voor particulieren. Introductie U overweegt een of meerdere (particuliere) schadeverzekeringen af te sluiten. Een goed advies is daarbij belangrijk.

Nadere informatie

Summa Dienstverlening voor Particulieren

Summa Dienstverlening voor Particulieren 07-2018 Inhoud... 2 Basisdienstverlening Schadeverzekeringen op basis van provisie... 2 Dienstverlening overige verzekeringen en adviesgebieden... 3 Summa Aanvullende diensten... 3 Service voor de Particulieren...

Nadere informatie

Admicon Hypotheken en Verzekeringen ABONNEMENT FINANCIEEL ADVIES EN BEMIDDELING PARTICULIERE SCHADEVERZEKERING. Serviceabonnementen

Admicon Hypotheken en Verzekeringen ABONNEMENT FINANCIEEL ADVIES EN BEMIDDELING PARTICULIERE SCHADEVERZEKERING. Serviceabonnementen Admicon Hypotheken en Verzekeringen ABONNEMENT FINANCIEEL ADVIES EN BEMIDDELING PARTICULIERE SCHADEVERZEKERING Op alle diensten die door Admicon Hypotheken en Verzekeren worden geleverd zijn Algemene Leveringsvoorwaarden

Nadere informatie

Abonnementsvoorwaarden Bakker Business

Abonnementsvoorwaarden Bakker Business Abonnementsvoorwaarden Bakker Business Inleiding Bakker Advies biedt consumenten aan om hun belangen op het gebied van particuliere schadeverzekeringen te behartigen door middel van het afsluiten van een

Nadere informatie

ABONNEMENT FINANCIEEL ADVIES EN BEMIDDELING PARTICULIERE SCHADEVERZEKERING GOUD

ABONNEMENT FINANCIEEL ADVIES EN BEMIDDELING PARTICULIERE SCHADEVERZEKERING GOUD ABONNEMENT FINANCIEEL ADVIES EN BEMIDDELING PARTICULIERE SCHADEVERZEKERING GOUD Op alle diensten die door A.C. Holst Financiele dienstverlening worden geleverd zijn Algemene Leveringsvoorwaarden van toepassing.

Nadere informatie

Abonnementsvoorwaarden Folkertsma Financiële Diensten

Abonnementsvoorwaarden Folkertsma Financiële Diensten Abonnementsvoorwaarden Folkertsma Financiële Diensten Inleiding Folkertsma Financiële Diensten biedt consumenten aan om hun belangen op het gebied van particuliere schadeverzekeringen te behartigen door

Nadere informatie

Toelichting abonnementsvormen Van t Riet

Toelichting abonnementsvormen Van t Riet Toelichting abonnementsvormen Van t Riet Bij Van t Riet kiest u voor dienstverlening op maat. U bepaalt wat u van ons verwacht als uw financiële dienstverlener en kiest daarmee voor het service-abonnement

Nadere informatie

Servicecontract. Partijen: 1. Aeilkema & Partners BV. Komen het volgende overeen. Wat doen wij voor u?

Servicecontract. Partijen: 1. Aeilkema & Partners BV. Komen het volgende overeen. Wat doen wij voor u? Servicecontract Partijen: 1. Aeilkema & Partners BV en 2. Komen het volgende overeen. Wat doen wij voor u? U heeft gekozen voor het sluiten van een servicecontract. Dat is een goede keuze, want daarmee

Nadere informatie

Partijen: Wij verrichten onze werkzaamheden op basis van een tussen u en Arnold Jansen assurantiën afgesloten abonnement.

Partijen: Wij verrichten onze werkzaamheden op basis van een tussen u en Arnold Jansen assurantiën afgesloten abonnement. Geachte heer/mevrouw, Introductie: U overweegt of heeft een of meerdere (particuliere) schadeverzekeringen of levensverzekeringen af te sluiten,of in beheer. Een goed advies is daarbij belangrijk. U heeft

Nadere informatie

HYPOTHEEK ADVIESCENTRUM LE GARAGE

HYPOTHEEK ADVIESCENTRUM LE GARAGE HYPOTHEEK ADVIESCENTRUM LE GARAGE ABONNEMENT NAZORG HYPOTHECAIR KREDIET EN VERMOGENSOPBOUW ALSMEDE ADVIES EN BEMIDDELING AAN WONING GERELATEERDE SCHADEVERZEKERINGEN Op alle diensten die door Hypotheek

Nadere informatie

Toelichting abonnementsvormen Van t Riet

Toelichting abonnementsvormen Van t Riet Toelichting abonnementsvormen Van t Riet Bij Van t Riet kiest u voor dienstverlening op maat. U bepaalt wat u van ons verwacht als uw financiële dienstverlener en kiest daarmee voor het service-abonnement

Nadere informatie

Introductie U heeft op basis van een door ons gegeven advies via ons kantoor een hypothecair krediet en/of uw schadeverzekering(en) afgesloten.

Introductie U heeft op basis van een door ons gegeven advies via ons kantoor een hypothecair krediet en/of uw schadeverzekering(en) afgesloten. Geachte heer/mevrouw., Introductie U heeft op basis van een door ons gegeven advies via ons kantoor een hypothecair krediet en/of uw schadeverzekering(en) afgesloten. Schadeverzekeringen: Wanneer u een

Nadere informatie

Voorwaarden Serviceabonnement Veerman Diensten BV

Voorwaarden Serviceabonnement Veerman Diensten BV Voorwaarden Serviceabonnement Veerman Diensten BV Lees deze Serviceabonnementsvoorwaarden en ontdek hoe eenvoudig het is om gebruik te maken van het Serviceabonnement van Veerman Diensten BV. Hieronder

Nadere informatie

BESTION ADVIESGROEP. Service Abonnement

BESTION ADVIESGROEP. Service Abonnement BESTION ADIESGROEP Service Abonnement BESTION ADIESGROEP Service-Abonnementen particulier Abonnement: BASIS GEMAK ROYAAL Per maand: Basisservice Tijdens kantoortijden telefonisch bereikbaar Onbeperkt bereikbaar

Nadere informatie

Abonnementsvoorwaarden Folkertsma Financiële Diensten

Abonnementsvoorwaarden Folkertsma Financiële Diensten Abonnementsvoorwaarden Folkertsma Financiële Diensten Inleiding Folkertsma Financiële Diensten biedt consumenten aan om hun belangen op het gebied van particuliere schade- en levensverzekeringen, hypotheken

Nadere informatie

versie 201505 Toelichting service-overeenkomsten Van t Riet

versie 201505 Toelichting service-overeenkomsten Van t Riet Toelichting service-overeenkomsten Van t Riet Bij Van t Riet kiest u voor dienstverlening op maat. U bepaalt wat u van ons verwacht als uw financiële dienstverlener en kiest daarmee voor de service-overeenkomst

Nadere informatie

Bijlage 2 VOORWAARDEN SERVICE ABONNEMENT René van Gameren

Bijlage 2 VOORWAARDEN SERVICE ABONNEMENT René van Gameren Bijlage 2 VOORWAARDEN SERVICE ABONNEMENT René van Gameren Introductie Hartelijk welkom bij René van Gameren. Wij bieden u verschillende mogelijkheden voor het beheren en onderhouden van uw hypotheek, verzekeringen,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Schadeverzekeringen en abonnement Hypotheken Midden Nederland BV

Algemene voorwaarden Schadeverzekeringen en abonnement Hypotheken Midden Nederland BV Algemene voorwaarden Schadeverzekeringen en abonnement Hypotheken Midden Nederland BV In dit document wordt de dienstverlening omschreven zoals van toepassing is bij het afsluiten en beheer van uw schadeverzekeringen

Nadere informatie

Huis en Zekerheid Onroerend goed Hypotheken Verzekeringen Pensioenen

Huis en Zekerheid Onroerend goed Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Huis en Zekerheid geeft kleur aan uw persoonlijk advies Onroerend goed Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Bankzaken Huis en Zekerheid Abonnement Financieel Advies en bemiddeling particuliere schadeverzekering

Nadere informatie

Serviceabonnement All Finance BV (tarieven per 1 oktober 2012 / versie 1.1)

Serviceabonnement All Finance BV (tarieven per 1 oktober 2012 / versie 1.1) Serviceabonnement All Finance BV (tarieven per 1 oktober 2012 / versie 1.1) Algemeen Artikel 1 Op deze overeenkomst zijn de Algemene Voorwaarden van All Finance BV van toepassing. Artikel 2 De prijzen

Nadere informatie

Inhoud Serviceabonnementen schadeverzekeringen particulier: Uitgebreid. Basis. Dienstverlening. Standaard. Bedrag per maand 2,50 26,50 18,50

Inhoud Serviceabonnementen schadeverzekeringen particulier: Uitgebreid. Basis. Dienstverlening. Standaard. Bedrag per maand 2,50 26,50 18,50 Inhoud Serviceabonnementen schadeverzekeringen particulier: Dienstverlening Basis Standaard Uitgebreid Bedrag per maand 2,50 18,50 26,50 Inventarisatie van de risico s Inventariseren van de verzekerbare

Nadere informatie

ONDERHOUDSABONNEMENT : Particulier

ONDERHOUDSABONNEMENT : Particulier ONDERHOUDSABONNEMENT : Particulier Schade Levens Hypotheek Belastingaangifte Mijnkluis PERSONAL FINANCE 4 ALL Geachte heer/ mevrouw, U heeft via ons kantoor producten en/of diensten, naar aanleiding van

Nadere informatie

Aanvraagformulier Service-abonnement

Aanvraagformulier Service-abonnement Aanvraagformulier Service-abonnement Hierbij verklaart ondergetekende, de heer en/of mevrouw: Naam: Geboortedatum: Adres: Postcode: Woonplaats: E-mailadres: hierna te noemen: "Abonnee en/of Opdrachtgever",

Nadere informatie

VOORWAARDEN SERVICEABONNEMENT Commandeur & Dammes financieel adviseurs

VOORWAARDEN SERVICEABONNEMENT Commandeur & Dammes financieel adviseurs VOORWAARDEN SERVICEABONNEMENT Commandeur & Dammes financieel adviseurs Introductie Welkom bij Commandeur & Dammes. Wij bieden onze klanten verschillende mogelijkheden voor het beheren en onderhouden van

Nadere informatie

Up-to-date Schade service abonnement

Up-to-date Schade service abonnement Up-to-date Schade service abonnement Up-to-date Schade service abonnement iets voor u? Veranderingen gaan snel Wanneer wij als uw persoonlijk financieel adviseur uw verzekeringsportefeuille hebben doorgenomen

Nadere informatie

Voogd en Bemiddelaar hierna in gezamenlijkheid Partijen genoemd en ieder afzonderlijk Partij

Voogd en Bemiddelaar hierna in gezamenlijkheid Partijen genoemd en ieder afzonderlijk Partij Addendum inzake Zorgverzekeringen behorende bij de Samenwerkingsovereenkomst (met voetnoot 2011-01-06 vs 1 incasso Maatschappij incl. addenda dd 2011-09-21, 2012-05-21 en 2013-03-21 ) Tussen Voogd & Voogd

Nadere informatie

Premium Abonnementen. Algemeen. Zorgplicht. Jaarlijkse Portefeuille Check

Premium Abonnementen. Algemeen. Zorgplicht. Jaarlijkse Portefeuille Check Algemeen Als uw tussenpersoon behartigen wij uw belangen bij het aanvragen, afsluiten en beheren van uw verzekeringen, hypotheek en overige financiële producten en/ of diensten. Naast onder andere onze

Nadere informatie

Verzekerd van persoonlijke aandacht

Verzekerd van persoonlijke aandacht Verzekerd van persoonlijke aandacht Per maand: BAsis-serviCe abonnement 15.00 netto tarieven op schadeverzekeringen 18.15 incl. assurantiebelasting Digitale polismap U krijgt toegang tot uw eigen online

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Registratie AFM Ons kantoor is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder vergunningnummer:

Dienstenwijzer. Registratie AFM Ons kantoor is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder vergunningnummer: Dienstenwijzer Informatie over onze dienstverlening Wij maken graag heldere afspraken met u over onze dienstverlening en de bijbehorende kosten. In deze brochure leest u daar meer over. Wij gaan hierbij

Nadere informatie

SERVICE ABONNEMENT SCHADEVERZEKERINGEN (SAS)

SERVICE ABONNEMENT SCHADEVERZEKERINGEN (SAS) De voordelen van het SERVICE ABONNEMENT SCHADEVERZEKERINGEN (SAS) úw risico, is onze zorg Uw adviseur van Breedijk & Biesenbeek Financiële dienstverlening gaat verder dan alleen het afsluiten van uw schadeverzekeringen.

Nadere informatie

SERVICE ABONNEMENT NAZORG

SERVICE ABONNEMENT NAZORG SERVICE ABONNEMENT NAZORG Pagina 1 van 5 De volgende zaken regelt Trifin Adviesgroep B.V. altijd voor u: Afspraak op ons kantoor: wij maken graag tijd voor u vrij op een voor u geschikt tijdstip, zowel

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER. Wie zijn wij? Westfriesch AssurantieHuis. Molenweg 73 Postbus ED WIJDENES 1606 ZH VENHUIZEN

DIENSTENWIJZER. Wie zijn wij? Westfriesch AssurantieHuis. Molenweg 73 Postbus ED WIJDENES 1606 ZH VENHUIZEN DIENSTENWIJZER Westfriesch AssurantieHuis bemiddelt in particuliere en zakelijke verzekeringen. In deze dienstenwijzer informeren wij u over onze algemene gegevens, onze openingstijden, onze dienstverlening

Nadere informatie

Al je financiële zaken op orde!

Al je financiële zaken op orde! Al je financiële zaken op orde! Voor een bedr vast ag p er maa nd! Het Huis & Hypotheek Servicepakket. Gemak, voordeel en overzicht! huis-hypotheek.nl 6 x hypotheekcheck Gemak, voordeel en overzicht! Geen

Nadere informatie

2. Ons kantoor heeft deze Code onderschreven. In onze voorlichting trachten wij dan ook zo goed mogelijk te voldoen aan de inhoud van deze Code.

2. Ons kantoor heeft deze Code onderschreven. In onze voorlichting trachten wij dan ook zo goed mogelijk te voldoen aan de inhoud van deze Code. Dienstenwijzer Adviespolis BV Bremberg 5 2382 Poppel (B) A. Inleiding Geachte cliënt, 1. De verzekeringsbedrijfstak hecht aan goede voorlichting op het gebied van verzekeringen. Daarom is binnen de verzekeringsbedrijfstak

Nadere informatie

Voorwaarden Reaal Goed Geregeld Pakket Reaal ZZP Pakket

Voorwaarden Reaal Goed Geregeld Pakket Reaal ZZP Pakket Voorwaarden Reaal Goed Geregeld Pakket Reaal ZZP Pakket Schadeverzekeringen Algemeen 03 100 18-02 VM Deze algemene voorwaarden gelden voor alle schadeverzekeringen van het Reaal Goed Geregeld Pakket en

Nadere informatie

Driekleur Privé Compleet Plan

Driekleur Privé Compleet Plan Driekleur Privé Compleet Plan Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing Driekleur Privé Compleet Plan 2 U wilt uw risico s op een betaalbare én gemakkelijke manier afdekken? Dan is het

Nadere informatie

Indien u ons inschakelt om uw belangen op het gebied van verzekeringen te behartigen, kunt u van ons de volgende dienstverlening verwachten:

Indien u ons inschakelt om uw belangen op het gebied van verzekeringen te behartigen, kunt u van ons de volgende dienstverlening verwachten: ADVIESWIJZER (1-4-2017) --INLEIDING Graag willen wij u inzage geven in de werkwijze van ons kantoor en wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van verzekeringen, hypotheken en andere financiële diensten.

Nadere informatie

Inventarisatie van de risico s.

Inventarisatie van de risico s. 2013.09 TOELICHTING SPECIFIEKE DIENSTEN ZOALS GENOEMD IN HET MKB SCHADE- ABONNEMENT FINANCIEEL ADVIES EN BEMIDDELING ZAKELIJKE SCHADEVERZEKERINGEN. (ZZP/MKB) Inventarisatie van de risico s. Inventariseren

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDCUMENT HET AGI HUYS BV - VERSIE KTBER 2013 - Inleiding ns kantoor hecht aan een goede voorlichting op het gebied van financiële dienstverlening. nze dienstverlening kan bestaan uit enkel

Nadere informatie

Op onze dienstverlening zijn voorwaarden van toepassing. Een exemplaar van deze voorwaarden treft u aan in bijlage 3 bij deze brief.

Op onze dienstverlening zijn voorwaarden van toepassing. Een exemplaar van deze voorwaarden treft u aan in bijlage 3 bij deze brief. Tripolair Service Abonnement Introductie U overweegt één of meerdere producten af te sluiten. Een goed advies is daarbij belangrijk. U heeft ons gevraagd u hierover te adviseren, de gekozen verzekeringen

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Inhoud. OOSTING-WATERLAND FINANCIELE DIENSTEN BV Haringburgwal AT MONNICKENDAM

Dienstenwijzer. Inhoud. OOSTING-WATERLAND FINANCIELE DIENSTEN BV Haringburgwal AT MONNICKENDAM Dienstenwijzer OOSTING-WATERLAND FINANCIELE DIENSTEN BV Haringburgwal 17 1141 AT MONNICKENDAM. Telefoon : 0299-65 19 87 Website : www.oostingwaterland.nl E-mail: verzekeringen@oostingwaterland.nl AFM nummer:

Nadere informatie

ADMICON HYPOTHEKEN EN VERZEKERINGEN.

ADMICON HYPOTHEKEN EN VERZEKERINGEN. ADMICON HYPOTHEKEN EN VERZEKERINGEN. TOELICHTING SPECIFIEKE DIENSTEN ZOALS GENOEMD IN HET ABONNEMENT FINANCIEEL ADVIES EN BEMIDDELING PARTICULIERE SCHADEVERZEKERING Op alle diensten die door Admicon Hypotheken

Nadere informatie

Voorwaarden Reaal Goed Geregeld Pakket

Voorwaarden Reaal Goed Geregeld Pakket Voorwaarden Reaal Goed Geregeld Pakket Schadeverzekeringen Algemeen 03 100 16-01 VM Deze algemene voorwaarden gelden voor alle schadeverzekeringen van het Reaal Goed Geregeld Pakket. Daarnaast gelden er

Nadere informatie

Versie 0.3. Dienstenwijzer Ten behoeve van bemiddeling zonder advies

Versie 0.3. Dienstenwijzer Ten behoeve van bemiddeling zonder advies Versie 0.3 Dienstenwijzer Ten behoeve van bemiddeling zonder advies Wie is Postcodepolis.nl? Postcodepolis is de online- applicatie voor de particulieren markt en onderdeel van Convento Assurantiën. Hiermee

Nadere informatie

Dienstenwijzer. B. Wie zijn wij? A. Inleiding. C. Onze diensten. Geachte cliënt,

Dienstenwijzer. B. Wie zijn wij? A. Inleiding. C. Onze diensten. Geachte cliënt, Dienstenwijzer A. Inleiding Geachte cliënt, In het kader van de Wet op het financieel toezicht (Wft) beschikken wij over een vergunning, onder nummer 12002255, voor het in Nederland verlenen van de financiële

Nadere informatie

SERVICEABONNEMENT SFA B.V. VOOR PARTICULIERE RELATIE (tarieven per 1 januari 2013)

SERVICEABONNEMENT SFA B.V. VOOR PARTICULIERE RELATIE (tarieven per 1 januari 2013) SFA B.V. Postbus 6007 5700 ES HELMOND (t) 0492-780630 (f) 0492-780639 www.sfa-advies.nl info@sfa-advies.nl ING Bank 67.13.37.912 KvK 17113848 AFM 12005925 SERVICEABONNEMENT SFA B.V. VOOR PARTICULIERE RELATIE

Nadere informatie

Voorwaarden hypotheek service abonnement

Voorwaarden hypotheek service abonnement GEUSEBROEK HYPOTHEKEN BY SEVEN FOR LIFE Voorwaarden hypotheek service abonnement Geusebroek Hypotheken by Seven For Life Petra Geusebroek FEBRUARY 1, 2014 Met een service abonnement kunt u van ons een

Nadere informatie

Dienstverlening schade- en zorgverzekeringen

Dienstverlening schade- en zorgverzekeringen Dienstverlening schade- en zorgverzekeringen Algemene informatie De Rabobank is een financiële dienstverlener met een breed aanbod van diensten en producten. Een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening

Nadere informatie

Gedragscode Informatieverstrekking Dienstverlening Intermediair

Gedragscode Informatieverstrekking Dienstverlening Intermediair GIDI Gedragscode Informatieverstrekking Dienstverlening Intermediair Assurantiekantoor Karel Moonen Holterweg 28 8111 BB Heeten Website: www.karelmoonen.nl Telefoon: 0572 382962 Fax: 0572 382849 E mailadres:

Nadere informatie

Elvani Verzekeringen Dienstenwijzer

Elvani Verzekeringen Dienstenwijzer Inleiding Wij vinden het belangrijk dat u een goed inzicht heeft in de dienstverlening die wij u bieden. Om u van de gewenste informatie te voorzien, hebben wij deze Elvani dienstenwijzer opgesteld. Deze

Nadere informatie

Serviceovereenkomst Basis H&V

Serviceovereenkomst Basis H&V Serviceovereenkomst Basis H&V De ondergetekenden, Van der Hulst & Verlaan Financiële Planning en Vermogenscoördinatie B.V. gevestigd aan de Burgemeester Pabstlaan 10 C- 10 te Hoofddorp, 2131 XE te Hoofddorp

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument ( DVD ) V1-PHV-05022013 Het dienstverleningsdocument is een informatief document waarin wij u aangeven wie wij zijn en wat onze werkwijze is. Ook wordt

Nadere informatie

Dienstenwijzer Melching Hypotheken BV De Giek 18 9206 AT Drachten Telefoon: 0512-582010 Fax: 0512-582011 E-mailadres: info@melching.

Dienstenwijzer Melching Hypotheken BV De Giek 18 9206 AT Drachten Telefoon: 0512-582010 Fax: 0512-582011 E-mailadres: info@melching. Dienstenwijzer Melching Hypotheken BV De Giek 18 9206 AT Drachten Telefoon: 0512-582010 Fax: 0512-582011 E-mailadres: info@melching.nl A. Inleiding Geachte cliënt, De verzekeringsbedrijfstak hecht aan

Nadere informatie

Voorwaarden Reaal Goed Geregeld Pakket

Voorwaarden Reaal Goed Geregeld Pakket Voorwaarden Reaal Goed Geregeld Pakket Algemene voorwaarden 03 100 14-09 VM Deze algemene voorwaarden gelden voor alle schadeverzekeringen van het Reaal Goed Geregeld Pakket. Daarnaast gelden er bijzondere

Nadere informatie

Advies en bemiddeling particuliere schade en levens verzekeringen

Advies en bemiddeling particuliere schade en levens verzekeringen Toelichting specifieke diensten zoals genoemd in het abonnement financieel advies en bemiddeling particuliere schade en -levensverzekering Inventarisatie van de risico s Inventariseren van de verzekerbare

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER INHOUD: A: Wie zijn wij. B: Onze diensten. 1. Algemeen. 2. Schadeverzekeringen. 3. Levensverzekeringen. 4. Website.

DIENSTENWIJZER INHOUD: A: Wie zijn wij. B: Onze diensten. 1. Algemeen. 2. Schadeverzekeringen. 3. Levensverzekeringen. 4. Website. DIENSTENWIJZER Assurantiekantoor Jaegers Prins Hendriklaan 186 6441 AC BRUNSSUM Website: www.jaegers.nl Telefoon: 045-5257683 Fax: 045-5259096 E-mailadres: info@jaegers.nl K.v.K. Z-Limburg 14051731 AFM

Nadere informatie

Hypotheken Pensioenen Verzekeringen Sparen

Hypotheken Pensioenen Verzekeringen Sparen Geachte relatie, Op 1 januari 2013 is provisie op complexe producten verboden. Ook voor overige producten en schadeverzekeringen is een provisieverbod aannemelijk. Tevens zijn de provisies verlaagd en

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER. Goudzwaard Assurantiën en Financiële Diensten C.V. Adviseur op Maat

DIENSTENWIJZER. Goudzwaard Assurantiën en Financiële Diensten C.V. Adviseur op Maat DIENSTENWIJZER Goudzwaard Assurantiën en Financiële Diensten C.V. Adviseur op Maat Dienstenwijzer 2010.1. Goudzwaard Assurantiën en Financiële Diensten C.V. Pagina 1 van 5 Dienstenwijzer van: Goudzwaard

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER/DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Buitenerf 118-4824 HK Breda - 06-25086676 www.venadvies.nl info@venadvies.nl

DIENSTENWIJZER/DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Buitenerf 118-4824 HK Breda - 06-25086676 www.venadvies.nl info@venadvies.nl DIENSTENWIJZER/DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Buitenerf 118-4824 HK Breda - 06-25086676 www.venadvies.nl info@venadvies.nl Voordat u besluit om van onze dienstverlening gebruik te maken wilt u weten waar u aan

Nadere informatie

VAN HALBERTSMA VAN DEN BOOM 2011

VAN HALBERTSMA VAN DEN BOOM 2011 TOELICHTING DIENSTVERLENINGVOORWAARDEN VOOR PARTICULIERE KLANTEN VAN HALBERTSMA VAN DEN BOOM 2011 Inleiding Halbertsma van den Boom biedt, als financieel dienstverlener, consumenten aan om hun belangen,

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument:

Dienstverleningsdocument: Dienstverleningsdocument: De Alblasserwaardsche als bemiddelaar voor uw verzekeringen Algemene informatie De Alblasserwaardsche is een financiële dienstverlener met een breed aanbod van diensten en producten.

Nadere informatie

Gedragscode Informatieverstrekking Dienstverlening Intermediair

Gedragscode Informatieverstrekking Dienstverlening Intermediair GIDI Gedragscode Informatieverstrekking Dienstverlening Intermediair Groot Schieland Assurantiën 's Gravenweg 254 2911 CL Nieuwerkerk a/d IJssel Website: www.grootschieland.nl Telefoon: 0180 31 83 88 Fax:

Nadere informatie

Om een afspraak te maken kunt u met ons kantoor bellen of een sturen. Afspraken buiten kantooruren zijn mogelijk op aanvraag.

Om een afspraak te maken kunt u met ons kantoor bellen of een  sturen. Afspraken buiten kantooruren zijn mogelijk op aanvraag. DIENSTENWIJZER Inleiding Ons kantoor levert financiële diensten aan het MKB en de particuliere verzekeringen van de ondernemer. In onze werkwijze staat persoonlijk contact met u als klant centraal. Met

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument:

Dienstverleningsdocument: Dienstverleningsdocument: Algemene informatie Het Bespaarhuis is een financiële dienstverlener met een breed aanbod van diensten en producten. Een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening is de verzekeringsbemiddeling.

Nadere informatie

SPEED SECURE / ASSURANTIEKANTOOR A.P. van TEIJLINGEN B.V.

SPEED SECURE / ASSURANTIEKANTOOR A.P. van TEIJLINGEN B.V. DIENSTENWIJZER. SPEED SECURE / ASSURANTIEKANTOOR A.P. van TEIJLINGEN B.V. Bezoekadres: van Slichtenhorststr. 18 5912 CV VENLO Postadres: Postbus 248 5900 AE VENLO Tel. : 077-3518641 Fax. : 077-3547420

Nadere informatie

Wij kunnen en mogen conform onze vergunning u adviseren op het gebied van:

Wij kunnen en mogen conform onze vergunning u adviseren op het gebied van: 1 Grensland Assurantiën B.V. Dienstverleningsdocument A. Inleiding Grensland Assurantiën B.V. Hyacinthstraat 80,7572BD Oldenzaal Postbus 3, 7570 AC Oldenzaal Telefoon: 0541-515566 Website: www.grenslandpolis.nl

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Wft nummer 12008346 Pagina 1 van 8 Geachte cliënt, U oriënteert zich op de mogelijkheden van een hypothecaire geldlening en/of diverse verzekeringen. Ons kantoor kan u hierbij

Nadere informatie

Dienstenwijzer. A. Inleiding. Geachte relatie,

Dienstenwijzer. A. Inleiding. Geachte relatie, Dienstenwijzer A. Inleiding Geachte relatie, De verzekeringsbedrijfstak hecht aan goede voorlichting op het gebied van verzekeringen. In onze voorlichting trachten wij dan ook zo goed mogelijk advies te

Nadere informatie

Inventarisatie van de arbeidsongeschiktheidsrisico s.

Inventarisatie van de arbeidsongeschiktheidsrisico s. 2013.09 TOELICHTING SPECIFIEKE DIENSTEN ZOALS GENOEMD IN HET SCHADE- AOV ABONNEMENT FINANCIEEL ADVIES EN BEMIDDELING ZAKELEIJKE SCHADEVERZEKERINGEN. Inventarisatie van de arbeidsongeschiktheidsrisico s.

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER BLEUKENS ADVIES

DIENSTENWIJZER BLEUKENS ADVIES DIENSTENWIJZER BLEUKENS ADVIES U heeft voor Bleukens Advies gekozen of overweegt voor Bleukens Advies te kiezen als uw tussenpersoon voor uw verzekeringen en / of andere financiële diensten. Met uw keuze

Nadere informatie

Deelname aan het collectief

Deelname aan het collectief [schrijf] Wolput 82b, 5251 CH VLIJMEN [bel] 084-88 48 0 42 [mail] info@bedrijfsverzekeringcollectief.nl [surf] www.bedrijfsverzekeringcollectief.nl Deelname aan het collectief onze dienstverlening en bijbehorende

Nadere informatie

Dienstenwijzer (V/H Gidi) (Dienstverlening Intermediair)

Dienstenwijzer (V/H Gidi) (Dienstverlening Intermediair) Dienstenwijzer (V/H Gidi) (Dienstverlening Intermediair) Martien Temmink Verzekeringen Bezoekadres : Borchmolendijk 17 Sint-Oedenrode Postadres : Postbus 107 5490 AC Sint-Oedenrode Tel. 0413-475633 Fax

Nadere informatie

DOMINASS ASSURANTIEN BV

DOMINASS ASSURANTIEN BV DOMINASS ASSURANTIEN BV Assurantie adviesbureau voor theologen Hier kunt u ons aan houden Gedragscode Informatieverstrekking Dienstverlening Intermediair Dominass GIDI-Advieswijzer 2 Voorwoord Als relatie

Nadere informatie

Wij zijn bij geen enkele financiële instelling aangesloten, wij zijn een onafhankelijk financieel advieskantoor.

Wij zijn bij geen enkele financiële instelling aangesloten, wij zijn een onafhankelijk financieel advieskantoor. Met deze dienstenwijzer wil ik mij graag aan u voorstellen en vertel ik u graag meer over mijn kantoor Finanz4U. Naast algemene informatie over Finanz4U vindt u hier informatie over onze dienstverlening,

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument arbeidsongeschiktheidsverzekering

Dienstverleningsdocument arbeidsongeschiktheidsverzekering Dienstverleningsdocument arbeidsongeschiktheidsverzekering Dit document geeft een beschrijving van de diensten die FZM Assurantiën voor u kan verrichten. Het geeft bovendien aan welke beloning wij hiervoor

Nadere informatie

Dienstenwijzer/ Dienstverleningsdocument

Dienstenwijzer/ Dienstverleningsdocument Dienstenwijzer/ Dienstverleningsdocument Rijnmond Hypotheekwijzer BV Telefoon: 0102460000 Uw adviseur: Email adres: Ton Onder de Linden tonderdelinden@hypotheekwijzer.com Wat kunt u van de Hypotheekwijzer

Nadere informatie

Vertrouwelijk. Beste relatie

Vertrouwelijk. Beste relatie Vertrouwelijk Beste relatie Datum: 26 februari 2013 Ons kenmerk: All Finance BV / directe beloning Behandeld door: J.C.W. de Laat Telefoonnummer: 040-257 49 40 sjakdelaat@all-finance.nl Onderwerp: Directe

Nadere informatie

Advieswijzer. Moesman Verzekeringen Postbus 1187 tel. 035-5251919 Tuinstraat 25 1270 BD Huizen fax.035 5241195 1271 BP Huizen

Advieswijzer. Moesman Verzekeringen Postbus 1187 tel. 035-5251919 Tuinstraat 25 1270 BD Huizen fax.035 5241195 1271 BP Huizen Advieswijzer Moesman Verzekeringen Postbus 1187 tel. 035-5251919 Tuinstraat 25 1270 BD Huizen fax.035 5241195 1271 BP Huizen mail:info@moesmanverzekeringen.nl A. Inleiding Geachte cliënt, 1. De verzekeringsbedrijfstak

Nadere informatie

Dienstenwijzer en Dienstverleningsdocument Your Financials Heerenveen

Dienstenwijzer en Dienstverleningsdocument Your Financials Heerenveen Dienstenwijzer en Dienstverleningsdocument Your Financials Heerenveen Your Financials Heerenveen Bezoekadres : Businesspark Friesland West 27A, 8447 SL Heerenveen Postadres : Businesspark Friesland West

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier SIZ Standaardverzekering en SIZ Aanvullende Verzekering

Aanmeldingsformulier SIZ Standaardverzekering en SIZ Aanvullende Verzekering Aanmeldingsformulier SIZ Standaardverzekering en SIZ Aanvullende Verzekering Belangrijk: Wij kunnen pas tot inschrijving overgaan als dit formulier volledig is ingevuld en door u is ondertekend. Als u

Nadere informatie

Dienstenwijzer J. Terlouw Assurantiën

Dienstenwijzer J. Terlouw Assurantiën Dienstenwijzer J. Terlouw Assurantiën Wie zijn wij? Wij zijn adviseurs op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten. Wij doen dit op basis van provisie Op basis van de door u aan onze

Nadere informatie

Voorwaarden Schadeverzekering

Voorwaarden Schadeverzekering Polisvoorwaarden PP 8000-01 Voorwaarden Schadeverzekering Algemene voorwaarden Wie behandelt mijn zaken? In principe behandelt Nationale-Nederlanden al uw schades. Maar heeft u bij ons een Rechtsbijstandverzekering

Nadere informatie

Inventarisatie van de risico s

Inventarisatie van de risico s TOELICHTING SPECIFIEKE DIENSTEN ZOALS GENOEMD IN HET ABONNEMENT FINANCIEEL ADVIES EN BEMIDDELING PARTICULIERE SCHADE- EN UITVAARTVERZEKERING Inventarisatie van de risico s Inventariseren van de verzekerbare

Nadere informatie

WFT Dienstenwijzer. Wie zijn wij?

WFT Dienstenwijzer. Wie zijn wij? WFT Dienstenwijzer Met ingang van 1 januari 2007 is binnen de assurantiebranche de Wet op het financieel toezicht (WFT) van kracht. De WFT eist dat consumenten, voorafgaand aan het tot stand komen van

Nadere informatie

Candor servicepakket CANDOR SERVICE PAKKET SERVICE PAKKET VOOR GARAGEVERZEKERINGEN. Bouw uw eigen garagepakket!

Candor servicepakket CANDOR SERVICE PAKKET SERVICE PAKKET VOOR GARAGEVERZEKERINGEN. Bouw uw eigen garagepakket! CANDOR SERVICE PAKKET SERVICE PAKKET VOOR GARAGEVERZEKERINGEN Bouw uw eigen garagepakket! Geachte heer/mevrouw Introductie U heeft een of meerdere schadeverzekeringen bij ons afgesloten voor uw garagebedrijf.

Nadere informatie

Dienstenwijzer. A. Inleiding. Geachte cliënt,

Dienstenwijzer. A. Inleiding. Geachte cliënt, Dienstenwijzer ZB Assurantie Advies Merelweg 12 3403 ZW IJsselstein Telefoon: 030-6878600 E-mailadres: info@zbaa.nl Kvk Utrecht 30177994 Internet: www.zbaa.nl AFM Vergunningnummer 12009046 Bankrekening:

Nadere informatie

Antwoorden op veelgestelde vragen bij de omzetting van particuliere polissen naar ZPP van Nationale Nederlanden.

Antwoorden op veelgestelde vragen bij de omzetting van particuliere polissen naar ZPP van Nationale Nederlanden. Antwoorden op veelgestelde vragen bij de omzetting van particuliere polissen naar ZPP van Nationale Nederlanden. Veelgestelde vragen klanten Algemeen Veelgestelde vragen klanten Antwoorden op veelgestelde

Nadere informatie

Dienstenwijzer Bohan Assurantie

Dienstenwijzer Bohan Assurantie Dienstenwijzer Bohan Assurantie De Giek 18 Postbus 523 9206 AT Drachten 9200 AM Drachten Telefoon: 0512-369087 Fax: 0512-582011 E-mailadres: info@bohanassurantie.nl Website: www.bohanassurantie.nl A. Inleiding

Nadere informatie

Introductie... 3 Onze dienstverlening... 3 Kortingen... 3 Gemiddeld 20% korting op premies... 3 Extra korting op adviesuren... 4 Extra Diensten...

Introductie... 3 Onze dienstverlening... 3 Kortingen... 3 Gemiddeld 20% korting op premies... 3 Extra korting op adviesuren... 4 Extra Diensten... Introductie... 3 Onze dienstverlening... 3 Kortingen... 3 Gemiddeld 20% korting op premies... 3 Extra korting op adviesuren... 4 Extra Diensten... 4 Chatten met een adviseur... 4 Klantenservice... 4 Mobiele

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER. C. Onze diensten

DIENSTENWIJZER. C. Onze diensten DIENSTENWIJZER A.Informatie over onze dienstverlening Op grond van de Wet financiële dienstverlening (WFD)zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst onderstaande

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Van Maurik Hypotheken (onderdeel van Maurik Financiele Diensten bv) Herenstraat 24 2282 BT RIJSWIJK T 010 4129026 W www.vanmaurik.nl E info@vanmaurik.nl Informatie over onze dienstverlening

Nadere informatie

3) Hypotheken Welke hypotheekvorm is voor u de juiste, rekening houdend met uw wensen en persoonlijke omstandigheden.

3) Hypotheken Welke hypotheekvorm is voor u de juiste, rekening houdend met uw wensen en persoonlijke omstandigheden. Dienstenwijzer Lussenburg Advies te Breda. Inleiding De verzekeringsbedrijfstak hecht veel waarde aan een goede voorlichting. Om dit te onderstrepen is de gedragscode Informatievoorziening Dienstverlening

Nadere informatie

Dienstenwijzer. AFM vergunningnummer 12007654 Kifid: 300.004573 KvK: 06050455. A. Inleiding. Geachte cliënt,

Dienstenwijzer. AFM vergunningnummer 12007654 Kifid: 300.004573 KvK: 06050455. A. Inleiding. Geachte cliënt, Dienstenwijzer André Kevelham assurantie Stationsstraat 50 7622 LZ Borne Website: www.kevelham.nl Telefoon: 074-2667505 Fax: 074-2665485 E-mailadres: info@kevelham.nl AFM vergunningnummer 12007654 Kifid:

Nadere informatie

Deelname aan het collectief

Deelname aan het collectief Deelname aan het collectief onze dienstverlening en bijbehorende kosten Op alle diensten van Bedrijfsverzekering Collectief zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. De algemene voorwaarden kun je

Nadere informatie