NLP Business Master Practitioner Training

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NLP Business Master Practitioner Training"

Transcriptie

1 NLP Business Master Practitioner Training Sturen met Emotionele Intelligentie Bent u toe aan de stap naar meesterschap? Wat levert NLP op? Inspiratie en authenticiteit Persoonlijke doorbraak Meesterschap in communicatie Excellentie in teamwerk Leiderschap Voor managers en professionals Prachtige locatie op de Veluwe Internationaal NLP-certificaat Manager KPMG Advisory Deze training is de meest waardevolle die ik in mijn leven ontvangen heb. Advies Training Coaching

2 Waarom deze NLP Master training? Deze opleiding tot NLP Master bouwt voort op de inzichten van de NLP Practitioner. In de NLP Master training verkrijgt u meesterschap over uw persoonlijke kracht, communicatie en leiderschap. U leert mensen met excellente kwaliteiten zelf te modelleren en dit in uw dagelijkse praktijk te integreren. Waarom deze training? Herkent u zich in een of meer van deze situaties? U heeft al veel gewerkt aan uw eigen ontwikkeling; U wilt authentieker en meer geïnspireerd zijn; U ervaart soms persoonlijke belemmeringen; U wilt uw vermogen anderen te beïnvloeden en inspireren vergroten; U wilt een fundamentele stap zetten in uw leiderschap en coaching. Door deze opleiding verwerft u meesterschap in het sturen van uzelf en uw omgeving. Individu Organisatie Missie - identiteit Missie - identiteit Wat levert de Master u op? Persoonlijke kracht - Inspiratie en authenticiteit Bewustzijn van uw missie en kernwaarden; Doorbreken van uw (onbewuste) belemmeringen; Werken vanuit uw vitale energie en kracht. Meesterschap in communicatie Contact en verbinding met drijfveren van mensen; Weerstand van anderen verminderen; Invloed en effectieve presentatievaardigheden. Leiderschap en teamwerk Creëren van visie en beweging in de praktijk; Coachen van een team naar een hoger niveau; Verbinding, synergie en excellente resultaten. Waarden & overtuiging Waarden & overtuiging Competenties Competenties Gedrag Gedrag Wilma Hartsuiker Programmamanager gemeente Almere Resultaat De logische niveaus Resultaat Voor mij maakt de NLP Master opleiding de cirkel rond. Waarden, overtuigingen, motivatie, technieken en taal: de Master brengt verdieping en samenhang in de toepassing van NLP. Ik kan er nu echt mee spelen in mijn dagelijks werk en daarbuiten!

3 Programma Vorm: trainingsblokken, intervisie en coaching Deze leergang bestaat uit zes blokken van twee dagen (5 dagdelen). Tussen de blokken vinden intervisiebijeenkomsten plaats. Eén persoonlijk coachingsgesprek is onderdeel van deze opleiding; aanvullende coaching is mogelijk. Rode draad: Master ontwikkeldoel & modellering U start met een persoonlijk master-ontwikkeldoel dat de essentie raakt en een groot verschil zal maken in uw leven en werk. De modellering van een (op dit terrein) excellent rolmodel levert een grote bijdrage aan het realiseren van uw ontwikkeldoel. Opleidingsprogramma Blok 1 Inspiratie en authenticiteit U verdiept uw inzicht in waarden, metaprogramma s en patronen van uzelf en anderen. Vanuit contact met uw missie en kernwaarden bepaalt u uw master-ontwikkeldoel. Begrip van drijfveren geeft u meer mogelijkheden tot creëren van motivatie en actie bij uzelf en anderen. Blok 2 Persoonlijke doorbraak - Krachtige interventietechnieken U leert de identititeitspatronen herkennen die u (onbewust) belemmeren in het realiseren van uw doelen en vaak gepaard gaan met ongewenste emoties. Doorbreken van deze belemmerende patronen, bijvoorbeeld met reimprinting, geeft u -vaak onvermoede- nieuwe ruimte, energie en kansen. Huidige situatie Missie Waarden Doelen Belemmerende identiteitspatronen Birgitte van Lier HR-manager IKEA Doorbraak De NLP Master van DBR heeft mij op persoonlijk én professioneel gebied weer in contact gebracht met wat ik echt wil. Daarnaast heb ik de technieken aangeleerd om mijn doelen op beide gebieden te verwezenlijken.

4 Doorbreek de door jezelf gecreëerde illusies en belemmeringen. Wolinsky Blok 3 Persoonlijk leiderschap & Modelleren Gast: iemand met een excellente kwaliteit Modelleren van excellentie is de basis en het hart van NLP. In dit blok leert u om gewenste kwaliteiten te modelleren en deze in uzelf te integreren. De kernvraag is: Wat maakt dat een ander zeer succesvol is?. U leert bewust en onbewust te observeren met speciale sensitiviteit. De vaardigheden opgedaan in de NLP Practitioner worden hierbij toegepast en verdiept. Blok 5 Leiderschap, presenteren en gesprekssturing Met de Disney-strategie vergroot u uw vermogen een creatieve visie te ontwerpen en om te zetten in actie. U maakt een sprong in uw vermogen aansprekend en overtuigend te presenteren met Satir-presenteerstijlen, het 4Mat-systeem en metaforen. Een nieuwe dimensie in het omvormen van belemmeringen van anderen verkrijgt u met gevorderd herkaderen. Het Graves waardenmodel stelt u in staat een effectief groeipad uit te zetten voor uw team en organisatie. Blok 4 Communicatieve kracht & hypnotische taal Effectieve leiders, professionals en coaches beschikken over communicatieve kracht en vermogen om te inspireren. U versterkt uw vaardigheid om mensen mee te voeren in een bepaalde richting, non-verbaal en verbaal. We modelleren de communicatie van goede communicatoren en benutten hypnotische Milton-taalpatronen. De inzet van trance (gefocuste aandacht) geeft u een versnelling in het behalen van uw ontwikkeldoelen en omgaan met weerstand. Logisch niveau Missie, identiteit Waarden, overtuigingen Vaardigheden Blok 6 Integratie modellering en platform skills Gasttrainer: Arend Dubbelboer (1 dagdeel) Dit blok is gericht op certificering en integratie van vermogens uit eerdere blokken. U toont de integratie van uw modellering en brengt de essentie over op anderen: echt meesterschap is overdraagbaar. Een meester in de Russische krijgskunst leert u uw lichaam en geest met bijzonder effect in te zetten. Extra blok 7 NLP Business Teamcoaching In een goed team worden ieders talenten optimaal benut en bijzondere resultaten geboekt door een goede teamdynamiek. U leert NLP toepassen bij het effectief coachen van een team naar samenwerking, synergie en resultaat. Bijvoorbeeld: Hoe kunt u energie vrijmaken bij een team? Welke NLP-methode past u wanneer toe in de praktijk? Hoe stelt u zich op om het team naar een volgende fase te begeleiden en resultaten te verbeteren? NB Voor dit blok ontvangt u het DBR NLP Business Teamcoaching Certificaat. 2 e 1 e positie 3 e Verleden Heden Toekomst Gedrag Omgeving Guy Mertens Business Unit Manager BAI, Mechelen tijd Het Verenigd Veld Mijn werk is het leveren van industry best-practices aan Europese financiële instellingen als een hefboom voor verbetering. Ik beschouw ook de NLP Business Master als een industry best practice. Deze intensieve training bracht mij als leider op een hoger niveau. And it s fun!

5 Waarom deze training bij DBR Als we ons eigen licht laten schijnen, geven we onbewust anderen toestemming hetzelfde te doen. Wanneer we bevrijd zijn van onze angst zal onze aanwezigheid als vanzelf anderen bevrijden. Nelson Mandela Persoonlijke begeleiding kleine groepen en coaching De groepsomvang is beperkt tot maximaal 18 deelnemers. Verder wordt persoonlijke coaching aangeboden om uw ontwikkeldoelen optimaal te realiseren. Doelgroep Business leren van elkaar Vereiste voor deelname: NLP Practitioner certificaat. Deelnemers zijn: managers, professionals, adviseurs en coaches in profit en non-profit, die hun persoonlijke effectiviteit en communicatie willen ontwikkelen om beter te presteren op hun werk. Door het hoge niveau van de deelnemers leert u veel van elkaar. Hoge waardering van deelnemers Onze deelnemers getuigen van de kwaliteit en het effect van de opleiding. Enkele referenties vindt u in deze brochure; meer reacties vindt u op onze website en op LinkedIn bij de profielen van de kerntrainers. Internationale certificering Na het met goed gevolg doorlopen van dit opleidingsprogramma verkrijgt u het internationaal erkende certificaat voor NLP Master Practitioner van de INLPTA (International NLP Trainers Association). Als u ook blok 7 (Teamcoaching) volgt krijgt u aanvullend het NV NLP certificaat. CEDEO zeer hoge klanttevredenheid DBR is CEDEO-gecertificeerd. Al jarenlang scoren wij zeer hoog in hun onderzoek naar klanttevredenheid. In het meest recente onderzoek bleek de tevredenheidsscore van onze deelnemers één van de hoogste ooit gemeten door het CEDEO. Bewezen ervaring en succes DBR verzorgt sinds 1981 opleidingstrajecten en traint 20 jaar NLP. Onze trainers hebben brede ervaring als trainer, coach en (interim)manager. Gericht op toepassing in de praktijk In de NLP Business Master wordt uw persoonlijke ontwikkeling primair geplaatst in de werkcontext. Dit betekent dat u op de eigen praktijk afgestemde toepassingsmogelijkheden krijgt. Diepgang, humor en plezier In onze opleidingen blijkt dat diepgang en tot de essentie komen heel goed samen kunnen gaan met een ontspannen en plezierige sfeer met contact, humor en dynamiek. De grote afwisseling in werkvormen ondersteunt hierbij. Wim Kouwenhoven Manager Business Performance Services, KPMG Advisory De DBR-trainers brengen de bijzondere NLP-kennis op inspirerende wijze over. Deze training is de meest waardevolle die ik tot op heden ontvangen heb. Ik zal dit de rest van mijn leven herinneren en gebruiken. Als je de kans krijgt, raad ik je zeker aan de Master te volgen!

6 Praktische informatie Trainers Kerntrainers: Marco Werre Geert Kamps Nienke Plompen Gasttrainers: SPECIAL GUEST Special guest bij modelleren Locatie Arend Dubbelboer De training vindt plaats in het Golden Tulip hotel te Epe, een prachtige locatie op de Veluwe. Aanmelding en adres Aanmelding voor de training verloopt via ons kantoor in Rotterdam: DBR Business NLP Postbus KA Rotterdam Tel: Andere opleidingen van DBR Academie Kennismakingsworkshop NLP; NLP Business Practitioner; NLP Business Coaching; NLP Business Teamcoaching. Informatie Heeft u vragen of wilt u extra informatie dan kunt bellen met Linda Raaijmakers op Meer achtergrondinformatie over deze NLP training kunt u vinden op en Kosten 3.750,- voor NLP Business Master (zonder extra Blok 7) ,- inclusief blok 7 NLP Business Teamcoaching. Bedragen exclusief BTW, arrangement- en verblijfkosten en inclusief cursusmateriaal.

Training Succesvol adviseren

Training Succesvol adviseren Training Succesvol adviseren Het geven van het juiste advies is goed, het geven van het juiste voorbeeld is beter. Hoe belangrijk je eigen gedrag is voor een succesvol verloop van het adviesproces, leer

Nadere informatie

Master in. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING:

Master in. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Leadership: Weet jij wat jouw hart sneller doet kloppen? Communiceren en continue verbeteren met

Nadere informatie

SPIL voor LEIDINGGEVENDEN. MOVE voor MEDEWERKERS

SPIL voor LEIDINGGEVENDEN. MOVE voor MEDEWERKERS SPIL voor LEIDINGGEVENDEN MOVE voor MEDEWERKERS S P I L IN BEWEGING BRENGEN Een leertraject voor leidinggevenden die medewerkers en organisatie in beweging brengen en sturing geven aan veranderingen M

Nadere informatie

Master in. Leadership MAAK HET VERSCHIL IN 2015 VERBIND HART EN HARD START: FEB 2015 KLANTWAARDERING:

Master in. Leadership MAAK HET VERSCHIL IN 2015 VERBIND HART EN HARD START: FEB 2015 KLANTWAARDERING: Master in Leadership MAAK HET VERSCHIL IN 2015 VERBIND HART EN HARD START: FEB 2015 KLANTWAARDERING: Master in Leadership Weet jij wat jouw hart sneller doet kloppen? Collega s die precies doen wat jij

Nadere informatie

14-daagse NLP Coach & Marketing Bachelor voor Personal Trainers te s-hertogenbosch

14-daagse NLP Coach & Marketing Bachelor voor Personal Trainers te s-hertogenbosch 14-daagse NLP Coach & Marketing Bachelor voor Personal Trainers te s-hertogenbosch De basisopleiding start dit najaar op 1 oktober 2011, en in het voorjaar op 3 maart 2012. Gedoceerd in 7 maal 2 dagen

Nadere informatie

Trainingsaanbod overheid

Trainingsaanbod overheid Trainingsaanbod overheid Trainen bij de overheid... 2 Persoonlijke effectiviteit en communicatie... 3 Communicatieve vaardigheden: leuk een mondige burger aan de balie. 4 Omgaan met agressie... 6 Overwin

Nadere informatie

De kunst van veranderen met NLP Vergroot uw inzicht en ontdek uw vaardigheden voor effectief management, coaching en advisering.

De kunst van veranderen met NLP Vergroot uw inzicht en ontdek uw vaardigheden voor effectief management, coaching en advisering. De kunst van veranderen met NLP Vergroot uw inzicht en ontdek uw vaardigheden voor effectief management, coaching en advisering. effectieve communicatie succesvolle samenwerking inspirerend leiderschap

Nadere informatie

Training: Sitemanagement

Training: Sitemanagement Training: Sitemanagement Persoonlijke Performance in Managementvaardigheden voor sitemanagers in de procesindustrie Training: Sitemanagement Persoonlijke Performance in Managementvaardigheden voor sitemanagers

Nadere informatie

Leergang mensgericht leidinggeven

Leergang mensgericht leidinggeven Leergang mensgericht leidinggeven Open inschrijving voor managers en leidinggevende professionals in de zorg Opzet: Metaprofiel Analyse : meten van uw denkstijlen Zes trainingsdagen in vier maanden Afsluitende

Nadere informatie

Training, advies en begeleidingstrajecten voor organisaties in de zorg en welzijn

Training, advies en begeleidingstrajecten voor organisaties in de zorg en welzijn Training, advies en begeleidingstrajecten voor organisaties in de zorg en welzijn Onze UITDAGING: Managementproblemen oplossen: doortastend en doeltreffend Onze stijl: De Rotterdamse School: gericht de

Nadere informatie

100% persoonlijke groei betekent... People-Management. Generatieve Communicatie Trainingen

100% persoonlijke groei betekent... People-Management. Generatieve Communicatie Trainingen 100% persoonlijke groei betekent... People-Management Generatieve Communicatie Trainingen ...200% Return On Investment People-Management Professioneel communiceren vereist persoonlijke groei Hoe vaak heeft

Nadere informatie

Welkom. bij Djoj training & opleiding

Welkom. bij Djoj training & opleiding Cursusprogramma najaar 2011 Welkom bij Bedrijven hebben te maken met snelle en complexe veranderingen. Dit is niet voor iedereen gemakkelijk. Sterker nog, het beroep dat op flexibiliteit en improvisatievermogen

Nadere informatie

CNV Cursusprogramma. > Leren werkt!

CNV Cursusprogramma. > Leren werkt! CNV Cursusprogramma > Leren werkt! 2012 1 Workshops Leren werkt! Feedback geven en ontvangen Timemanagement Loopbaancheck Flow in je werk Profileren kun je leren Netwerken Cursussen Emotionele intelligentie

Nadere informatie

Resultaat voorop dus mens centraal 1. Resultaat voorop dus mens centraal

Resultaat voorop dus mens centraal 1. Resultaat voorop dus mens centraal Resultaat voorop dus mens centraal 1 Resultaat voorop dus mens centraal Inhoud CiEP Basis 4 CiEP en Het Nieuwe Werken 8 CiEP Waardenprofielen 10 CiEP Energiek 14 CiEP voor Teams 18 e-ciep Basis 20 CiEP

Nadere informatie

Trainingen en workshops voor praktijkopleiders en leidinggevenden. Jouw talent, onze ambitie!

Trainingen en workshops voor praktijkopleiders en leidinggevenden. Jouw talent, onze ambitie! Trainingen en workshops voor praktijkopleiders en leidinggevenden Jouw talent, onze ambitie! Je vindt het belangrijk om te blijven investeren in je eigen ontwikkeling. Zeker als je nieuwe vaardigheden

Nadere informatie

Ambitieus zijn de ander laten groeien

Ambitieus zijn de ander laten groeien LEIDERSCHAP EN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING Ambitieus zijn de ander laten groeien 01 ONS VERHAAL Werken leven Van Harte & Lingsma helpt mensen en organisaties bij hun ontwikkeling. Wij laten zien dat mensen

Nadere informatie

3 Team coaching & ontwikkeling

3 Team coaching & ontwikkeling 3 Team coaching & ontwikkeling Team-Talenten-Trainingen van SVision Management Consultants verbeteren de teamprestatie. De deelnemers begrijpen en benutten na afloop elkaars talenten beter. Het resultaat?

Nadere informatie

het persoonlijk ontwikkelingsplan zestor

het persoonlijk ontwikkelingsplan zestor arbeidsmarkt- en opleidingsfonds hbo Handreiking HET PERSOONLIJK ONTWIKKELINGSPLAN ondersteuning bij de invoering van het Persoonlijk Ontwikkelingsplan 1 2 Handreiking HET PERSOONLIJK ONTWIKKELINGSPLAN

Nadere informatie

leergang voor operationeel management > Programma voor effectief management

leergang voor operationeel management > Programma voor effectief management leergang voor operationeel management > Programma voor effectief management Hoe krijg ik mijn mensen zover? Operationeel management is een vak apart en niet iets wat iemand zomaar kan of doet. In de praktijk

Nadere informatie

Management development. Het ontwikkelen van toekomstig leiders

Management development. Het ontwikkelen van toekomstig leiders Management development Het ontwikkelen van toekomstig leiders Management development Weet u wie de aanstormende leiderschapstalenten in uw organisatie zijn? En koestert u deze talenten wel genoeg? Uw jonge

Nadere informatie

Mensen kunnen vaak meer dan ze zelf denken. Ze bewust maken van die mogelijkheden is wat de inzet van Shared Ambition succesvol maakt.

Mensen kunnen vaak meer dan ze zelf denken. Ze bewust maken van die mogelijkheden is wat de inzet van Shared Ambition succesvol maakt. Mensen kunnen vaak meer dan ze zelf denken. Ze bewust maken van die mogelijkheden is wat de inzet van Shared Ambition succesvol maakt. 2014 Het aanbod van Shared Ambition Inhoudsopgave Shared Ambition

Nadere informatie

Drijfveren in de. zakelijke dienstverlening

Drijfveren in de. zakelijke dienstverlening Drijfveren in de zakelijke dienstverlening INHOUDSOPGAVE De methode 2 In gesprek met: Pierre Mellegers - Manager Management & Human Resource Development bij Eneco 6 Edwin Kist - Senior Vice President Human

Nadere informatie

Leergang Spiritueel Leiderschap

Leergang Spiritueel Leiderschap Anselm Grün Leergang Spiritueel Leiderschap www.anselmgrun.net Eigentijdse vragen van leidinggevenden: - hoe kan ik mijn bronnen verzorgen en mijn waarden realiseren? - hoe kan ik uitputting voorkomen

Nadere informatie

KNOWLEDGE INTO ACTION CREËER EEN LUISTERAAR EN BRENG HEM IN BEWEGING

KNOWLEDGE INTO ACTION CREËER EEN LUISTERAAR EN BRENG HEM IN BEWEGING KNOWLEDGE INTO ACTION CREËER EEN LUISTERAAR EN BRENG HEM IN BEWEGING info@exellior.com September 2014 Copyrights KNOWLEDGE INTO ACTION 2 GEFELICITEERD! U heeft besloten meer te willen weten over de ontwikkeling

Nadere informatie

Adieu Secretaresse, Hello Assistant

Adieu Secretaresse, Hello Assistant Quadrant Advies Adieu Secretaresse, Hello Assistant Leergang onder begeleiding van Annemarie de Martines Speciaal voor waterschappen De stappen Module 1 kijken naar uw eigen organisatie Module 2 kijken

Nadere informatie

een ander perspectief!

een ander perspectief! Omdat het onderwijs gebaat is bij een ander perspectief! Onderwijs wordt georganiseerd door mensen uit het onderwijs. Dat is de praktijk die we kennen. Een praktijk die er voor heeft gezorgd dat de kwaliteit

Nadere informatie

Finance & Control. Opleidingenoverzicht. Postbachelor- en masteropleidingen

Finance & Control. Opleidingenoverzicht. Postbachelor- en masteropleidingen Finance & Control Opleidingenoverzicht Postbachelor- en masteropleidingen Een plaats op het erepodium! Wat zijn uw ambities? Beste lezer, Applaus en erkenning Uiteindelijk willen we allemaal applaus, erkenning

Nadere informatie

Cursussen, trainingen en workshops Schooljaar 2015-2016

Cursussen, trainingen en workshops Schooljaar 2015-2016 Alliantie Voortgezet Onderwijs & Havo Notre Dame des Anges Cursussen, trainingen en workshops Schooljaar 2015-2016 Scherpenkampweg 21 Postbus 6618 6545 AK Nijmegen 6503 GC Nijmegen Tel: 024-3790158 1 INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

Zontrainingen Specialist in trainingen voor de kinderopvang. Zontrainingen Het beste bieden aan kinderen, ouders en collega s in de kinderopvang

Zontrainingen Specialist in trainingen voor de kinderopvang. Zontrainingen Het beste bieden aan kinderen, ouders en collega s in de kinderopvang Zontrainingen Specialist in trainingen voor de kinderopvang Zontrainingen Het beste bieden aan kinderen, ouders en collega s in de kinderopvang Inhoud Pagina 1. Inleiding 3 2. Over zontrainingen 3 3. Over

Nadere informatie

Informatie brochure. Leren om te groeien!

Informatie brochure. Leren om te groeien! 2015 Informatie brochure Train uw talenten met één van de ruim 400 toptrainingen van Learnit Training! De trainers van Learnit Training zijn vakkundig, hebben een luisterend oor, springen uitstekend in

Nadere informatie