Marketing Automation Dienstbeschrijving 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Marketing Automation Dienstbeschrijving 2015"

Transcriptie

1 Marketing Automation Dienstbeschrijving 2015 Heliview Online +31 (0)

2 Introductie Contentmarketing en marketing automation vormen een natuurlijke fit. Contentmarketing omvat het creëren en distribueren van relevante en waardevolle content voor het aantrekken, werven en binden van een duidelijk gedefinieerde doelgroep, met als uiteindelijke doelstelling winstgevende klantrelaties te ontwikkelen. Marketing automation past daar perfect bij omdat hierbij gebruik gemaakt wordt van technologie om die content op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste persoon te communiceren. Een ultieme vorm Van Yin en Yang. Marketing automation maakt daarmee de implementatie van een optimale contentmarketingstrategie mogelijk. Heliview Online biedt als contentmarketingbureau een compleet pakket dienstverlening waarmee het optimale rendement door het inzetten van marketing automation kan worden gerealiseerd. Deze dienstverlening op opgebouwd rond de vier C s van het contentmarketingproces: concept, content, communicatie en conversie. Deze vier C s worden gefaciliteerd door technologie. Concept Een succesvolle implementatie van marketing automation begint met de juiste contentmarketingaanpak. Via een workshop kan Heliview Online u helpen om als startpunt een gemeenschappelijk antwoord te formuleren op het volgende cluster van vragen: Aan wie (doelgroep) moet wat (boodschap) via welk medium (webinars, seminars, portal, et cetera) wanneer (fasering) gecommuniceerd worden met betrekking tot de investeringsvraagstukken in uw dienstverlening?

3 De antwoorden hierop vormen vervolgens de basis voor de inzet van de marketing automation tooling. Een contentmarketingworkshop van Heliview Online kent daarbij de volgende fases: Fase 1 Voorbereiding van de workshop Fase 2 Workshop en meeting met zes tot acht deelnemers Fase 3 Uitwerken van de workshopresultaten en ontwikkelen van adviezen Fase 4 Bespreken van het eindrapport Fase 1: Voorbereiding van de workshop In deze fase zet Heliview Online samen met u een structuur op voor een brainstormsessie. Gedurende deze voorbereiding wordt aandacht besteed aan zaken als: De inhoudelijke propositie van uw product-marktcombinaties Het in kaart brengen van de beoogde DMU-leden van uw doelgroepen De structuur voor de brainstorm wordt gebaseerd op een in de praktijk beproefd denkraam. Enerzijds worden daarbij door middel van microsegmentatie de doelmarkten gefragmenteerd tot doelgroepen om zodoende de een-op-eencommunicatie zo goed mogelijk te benaderen. Anderzijds wordt de communicatie gefaseerd op basis van de fasen in het aankoopgedrag. Fase 2: Brainstorm Voor het ontwikkelen van de contentmarketingcampagne zal de groep per productmarktcombinatie het besluitvormingsproces van de DMU in kaart brengen dat leidt tot investeringen in uw dienstverlening. Hierbij wordt ook aandacht geschonken aan het belang en de rol van de verschillende DMU-leden van de (toekomstige) klanten omdat die informatie bepalend is voor het richten van de juiste boodschappen op de juiste personen. Daarna worden de koopmotieven en koopdrempels geïnventariseerd om vervolgens via een brainstorm te komen tot koopargumenten en boodschappen die belemmeringen omzetten in kansen en mogelijkheden. Via een scoringssysteem worden de belangrijkste argumenten en boodschappen geprioriteerd en aan doelgroepclusters gekoppeld. Uit het scoringssysteem volgen de belangrijkste boodschappen en de meest kritische fasen van het aankoopproces binnen de DMU van de (toekomstige) klanten. Op basis hiervan zullen de media worden bepaald die bij de verschillende DMU-leden en aankoopfasen passen en zal de contentcampagne worden vormgegeven. Het denkraam waaraan per product-marktcombinatie invulling wordt gegeven, ziet er samengevat als volgt uit: FASE: IDEE ORIËNTATIE KEUZE Motieven Argumenten Motieven Argumenten Motieven Argumenten Functie: Rol: Functie: Rol: Functie: Rol:

4 Fase 3: Uitwerken brainstormresultaten en toevoegen adviezen De brainstorm- en besluitvormingsessies leveren een aantal zogenoemde brown papers op aan de hand waarvan Heliview Online de resultaten van deze bijeenkomst uitwerkt. Een en ander zal voorzien van aanvullende adviezen van Heliview Online worden verwerkt in het eindrapport waarin adviezen worden gegeven rondom de tactische invulling van een tactisch contentmarketingplan inclusief contentplanning. Contentmarketing en -automation Concreet komen in het plan de volgende adviezen terug: Doelgroepbepaling: op welke doelgroepen (persona s) en welke aankoopfasen (onderdelen buyer journey) richten we ons? Contentplan: met welke boodschappen communiceren we en in welke vorm? Communicatieplan: welke media zetten wij in om marketing qualified leads te genereren? Conversieplan: welke workflows zetten wij in om de marketing qualified leads te ontwikkelen tot sales qualified leads? Fase 4: Aanbieding en bespreking van het eindrapport Dit eindrapport zal door Heliview Online worden gepresenteerd op een door u aan te geven moment, plaats en gezelschap. Het bovenstaande plan van aanpak voor een contentmarketingworkshop kan onder normale omstandigheden worden uitgevoerd binnen drie weken na het ontvangen van de opdracht. In het slagen van het hele proces neemt de brainstormsessie een belangrijke plaats in. Het is daarom belangrijk deze sessie zo goed mogelijk te plannen. Content Een essentieel onderdeel van ieder contentmarketinginitiatief is de creatie van relevante en kwalitatief hoogwaardige content voor uw doelgroep. Veelal zal dat redactionele content zijn. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat contentcreatie als een van de grootste uitdagingen voor contentmarketing wordt gezien. Daarbij vormt niet alleen het creëren van content an sich een uitdaging, maar door de onstuimige groei van contentmarketinginitiatieven speelt het aanbieden van onderscheidende content wel een steeds belangrijkere rol. Wanneer de content namelijk een herhaling is van vaak eerder gepubliceerde feitenkennis is de toegevoegde waarde ervan erg gering. Door content van kwalitatief hoog niveau met onderscheidende inhoud en voorzien van unieke kenmerken aan te bieden, wordt de aantrekkelijkheid hoger. Heliview Online kan u daarom helpen bij de creatie van bijvoorbeeld: Blogs, artikelen en nieuwsberichten Whitepapers, rapporten en ebooks Stappenplannen en checklists Webteksten Verslagen

5 Communicatie Kwalitatief hoogwaardige content die op een fantastische wijze aansluit op de buyer journey van potentiële klanten is waardeloos wanneer deze onzichtbaar blijft voor de DMU. Om content effectief over te brengen naar de doelgroep moet daarom goed worden nagedacht over de communicatie. Daarbij is het bereiken van de juiste doelgroep vele malen belangrijker dan de bereikte exposure. Juist degenen die zich in de ideevormingsfase en oriëntatiefase bevinden van de producten en diensten moeten worden geraakt door de communicatie. De mediamogelijkheden om content te distribueren, wordt tegenwoordig veelal ingedeeld naar owned, earned en paid media. Owned media Owned media zijn de kanalen waarover zelf de regie wordt gevoerd. Denk daarbij aan de eigen website of een eigen nieuwsbrief, maar ook de eigen social media-accounts vallen onder owned media. Earned media Earned media zijn de kanalen waarop anderen de boodschappen van de organisatie delen. Omdat de boodschap door anderen wordt gebracht kan de geloofwaardigheid toenemen. Wanneer krachtige media de boodschap verspreiden, kan de exposure van earned media groot zijn. Paid media Harry McCann zei het precies honderd jaar geleden al: advertising is the truth well told. Paid media zijn alle externe kanalen die worden ingekocht om de eigen boodschappen positief over te brengen aan specifieke doelgroepen. Paid media kan variëren van bannering tot adverteren in zoekmachines en van advertorials tot product placements. Met paid media koopt de organisatie exposure voor haar boodschappen.

6 Voor het genereren van exposure onder uw doelgroep kan Heliview Online u onder meer van dienst zijn met: Beheer van owned media: het beheer van uw blog, het uitvoeren van zoekmachineoptimalisatie, het beheer van nieuwsbrieven en/of social media-kanalen Beheer van paid media: de inkoop en inrichting op maat van onder meer Adwords, Social Media Advertising en remarketing-campagnes Lead Partnership: via het portal-netwerk kunt u via een Gold -, Silver -, Bronze - of Topic -partnership structurele leads genereren uit het portal-netwerk van Heliview Online. Conversie Uiteindelijk zit het rendement van contentmarketing en marketing automation in de conversie: het proces van een onbekende naar een gewaardeerde klant. Daartussen bevindt zich echter ook een groot aantal tussenvormen, zoals abonnees, volgers, leads en prospects. Om de prestatie van het contentmarketingproces goed te meten, is het definiëren van KPI s van belang. Deze zijn via marketing automation goed te monitoren. Door op KPI s te sturen, kan de performance worden verbeterd, bijvoorbeeld in de vorm van clickratio s en conversieratio s. De keuze van KPI s waarmee de performance van de contentmarketingactiviteiten gemeten kan worden, zijn afhankelijk van de contentmarketingdoelstellingen. Daarnaast verschillen de KPI s per fase in de buyer journey. In onderstaande tabel ziet u een overzicht van de meest voorkomende mogelijkheden. Om van de binnenkomende responses te komen tot een klant is er vaak een lange weg te gaan. Omdat contentmarketing de buyer journey van de klant als uitgangspunt neemt, kan het eerste contact (of conversie) al ontstaan op een vroeg moment in het aankoopproces. Wanneer bijvoorbeeld een suspect een trendrapport downloadt, kan dat een signaal zijn dat het komend jaar een relevante behoefte ontstaat voor bepaalde producten of diensten. In deze vroege fase van het koopproces kan het echter nog lang duren voordat er concrete behoefte is aan een offerte of contact met een accountmanager. Marketing automation biedt legio mogelijkheden om de communicatie over een langere periode te optimaliseren voor dergelijke langere buyer journeys, gebaseerd op het gedrag van de prospect.

7 Heliview Online kan u ondersteunen bij het inrichten van dergelijke campagnes, leadscores en workflows binnen uw marketing-automationsysteem. Technologie Een van de redenen dat juist in dit decennium contentmarketing tot wasdom komt, is de opkomst en brede adoptie van verschillende technologieën. De combinatie van onder meer internet, mobiele technologie, cloud computing en social media hebben de wereld niet alleen transparanter gemaakt waardoor authenticiteit en klantgerichtheid worden afgedwongen door de markt, maar dezelfde technologieën zorgen er ook voor dat bedrijven veel laagdrempeliger met de markt kunnen communiceren, op een vergelijkbare manier zoals uitgevers dat doen. De afgelopen jaren heeft marketing automation zich sterk ontwikkeld, parallel aan de opkomst van contentmarketing zelf. In een marketing-automationsysteem komen alle onderliggende lagen samen in één geïntegreerd platform. Voordeel van een dergelijke integratie is uiteraard het gebruikersgemak en de integratie van functie. Soms kan dat echter ook ten koste gaan van functionaliteit en flexibiliteit en past een best-of-breed-oplossing beter. Een marketing-automationsysteem biedt dus een combinatie van functionaliteiten uit onder meer contentmanagement, social media tooling, marketing en lead management. Een belangrijke focus voor marketing automation ligt daarnaast op het inrichten van campagnemanagement, waarin wordt bepaald welke profiel op welk moment welke content geserveerd krijgt. Dat uiteraard in combinatie met uitgebreide en geïntegreerde analytics over het systeem als geheel. Heliview Online kan u van dienst zijn bij de selectie en optimalisatie van uw marketingautomationsysteem. Binnen onze organisatie is onder meer uitgebreide kennis aanwezig van Act!On, ClickDimensions, HubSpot en Marketo.

8 Services Met de dienstverlening van Heliview Online kunt u het gebruik van marketing automation optimaliseren. Afhankelijk van de fase van uw organisatie en het gekozen platform kan Heliview Online u via de modules conceptontwikkeling, contentcreatie, communicatie en conversie op maat van dienst zijn. Uiteraard is ondersteuning bij uw pakketselectie of implementatie eveneens mogelijk. Neem contact met ons op voor een voorstel op maat. Contact Heliview Online BV Media Park / Koos Postemalaan ZC Hilversum T: E: online@heliview.nl W:

Marketing Automation & Contentmaketing Outscourcingsdiensten 2017

Marketing Automation & Contentmaketing Outscourcingsdiensten 2017 Marketing Automation & Contentmaketing Outscourcingsdiensten 2017 Heliview Online online@heliview.nl +31 (0)35 698 22 55 Introductie Contentmarketing en marketing automation vormen een natuurlijke fit.

Nadere informatie

Inbound Marketing met HubSpot Dienstbeschrijving 2018

Inbound Marketing met HubSpot Dienstbeschrijving 2018 Inbound Marketing met HubSpot Dienstbeschrijving 2018 Heliview Online online@heliview.nl +31 (0)35 698 22 55 Introductie De door HubSpot populair gemaakte marketingfilosofie Inbound Marketing kan gezien

Nadere informatie

Contentmarketing Workshop & Advies Dienstbeschrijving 2016

Contentmarketing Workshop & Advies Dienstbeschrijving 2016 Contentmarketing Workshop & Advies Dienstbeschrijving 2016 Heliview Online online@heliview.nl +31 (0)35 698 22 55 Contentmarketing Workshop & Advies Een contentmarketing workshop kan u helpen om het effectief

Nadere informatie

Inbound Marketing met HubSpot DIENSTBESCHRIJVING 2018

Inbound Marketing met HubSpot DIENSTBESCHRIJVING 2018 Inbound Marketing met HubSpot DIENSTBESCHRIJVING 2018 Introductie De door HubSpot populair gemaakte marketingfilosofie Inbound Marketing kan gezien worden als een variant op contentmarketing. RIFF biedt

Nadere informatie

Contentmarketing Workshop & Advies DIENSTBESCHRIJVING 2019

Contentmarketing Workshop & Advies DIENSTBESCHRIJVING 2019 Contentmarketing Workshop & Advies DIENSTBESCHRIJVING 2019 Contentmarketing Workshop & Advies Een contentmarketing workshop kan u helpen om het effectief kennis, kunde en ervaring in te zetten om commerciële

Nadere informatie

IN 5 STAPPEN NAAR EEN SUCCESVOLLE CONTENTMARKETING-CAMPAGNE. En waarom u moet starten met contentmarketing

IN 5 STAPPEN NAAR EEN SUCCESVOLLE CONTENTMARKETING-CAMPAGNE. En waarom u moet starten met contentmarketing IN 5 STAPPEN NAAR EEN SUCCESVOLLE CONTENTMARKETING-CAMPAGNE En waarom u moet starten met contentmarketing WHITEPAPER 2015 Hoe zet u van A tot Z een contentmarketing-campagne op? In deze whitepaper behandelen

Nadere informatie

Wat is Inbound Marketing?

Wat is Inbound Marketing? 1-7 Inbound Marketing Wat is Inbound Marketing? Inbound Marketing is een marketing strategie die ervoor zorgt dat uw potentiële klanten u vinden op het internet, op het moment dat zij u nodig hebben. Om

Nadere informatie

Inhoud. Inleiding 11. Fundament 1: Strategie 21. Fundament 2: Conceptontwikkeling 33. Fundament 3: Contentcreatie 51

Inhoud. Inleiding 11. Fundament 1: Strategie 21. Fundament 2: Conceptontwikkeling 33. Fundament 3: Contentcreatie 51 b2b 9 Inhoud Inleiding 11 Fundament 1: Strategie 21 1.1 De behoefte aan transparantie 21 1.2 Authenticiteit en vertrouwen 23 1.3 Start met waarom 24 1.4 Contentmarketingstrategie 29 1.5 Het contentmarketingproces

Nadere informatie

Contentmarketing Partnerships Dienstbeschrijving 2015

Contentmarketing Partnerships Dienstbeschrijving 2015 Contentmarketing Partnerships Dienstbeschrijving 2015 Heliview Online online@heliview.nl +31 (0)35 698 22 55 Introductie Door uw kennis, expertise en ervaring te delen kunt u nieuwe commerciële relaties

Nadere informatie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie WHITEPAPER Content strategie & lead nurturing Online marketing succesvol inzetten: content strategie De opzet van de online marketing aanpak is voor veel marketing managers een lastig te visualiseren geheel.

Nadere informatie

Webinar over Webinars

Webinar over Webinars Webinar over Webinars 5 gouden tips uit de praktijk In 30 minuten Introductie Nicole Oude Reimerink Bob Oord Wat is een Webinar? Webinar is een live presentatie die door deelnemers online te volgen is.

Nadere informatie

Whitepaper Marketing

Whitepaper Marketing Providing your knowledge, skills and business contacts Whitepaper Marketing 5 gouden tips uit de praktijk In 30 minuten Providing your knowledge, skills and business contacts Introductie Nicole Oude Reimerink

Nadere informatie

Artikel. Evenementen in de Content Marketing Mix Online communicatie voor, tijdens en na evenementen Bob Oord

Artikel. Evenementen in de Content Marketing Mix Online communicatie voor, tijdens en na evenementen Bob Oord Artikel Evenementen in de Content Marketing Mix Online communicatie voor, tijdens en na evenementen Bob Oord 1 Introductie De term contentmarketing komen we steeds vaker tegen in marketingland. Maar wat

Nadere informatie

NIMA Online Marketeer Leergang

NIMA Online Marketeer Leergang NIMA Online Marketeer Leergang NIMA Online Marketeer leergang NIMA Online Marketeer is ontwikkeld voor marketeers die officiële erkenning willen voor online marketingkennis opgedaan in de praktijk of gedurende

Nadere informatie

WHITEPAPER INGREDIËNTEN VOOR SUCCESVOLLE B2B MARKTBEWERKING

WHITEPAPER INGREDIËNTEN VOOR SUCCESVOLLE B2B MARKTBEWERKING WHITEPAPER INGREDIËNTEN VOOR SUCCESVOLLE B2B MARKTBEWERKING UW PARTNER IN B2B MARKETING INTELLIGENCE Inleiding Het vak van de B2B marketeer is uitdagend. Sinds de crisis zijn de budgetten structureel verlaagd.

Nadere informatie

Leadgeneratie via Portal Partnerships Dienstbeschrijving 2016

Leadgeneratie via Portal Partnerships Dienstbeschrijving 2016 Leadgeneratie via Portal Partnerships Dienstbeschrijving 2016 Heliview Online online@heliview.nl +31 (0)35 698 22 55 Introductie Door uw kennis, expertise en ervaring te delen kunt u nieuwe commerciële

Nadere informatie

INBOUND MARKETING. Wrap It Up

INBOUND MARKETING. Wrap It Up Wrap It Up Wat Ú wilt Prospects winnen en klanten binden. Een nooit eindigend proces. Optimaal gebruik email-adressen Toekomstig gebruik Social Media. Daarnaast wordt het monitoren van Forums steeds belangrijker.

Nadere informatie

NIMA Online Marketeer leergang

NIMA Online Marketeer leergang NIMA Online Marketeer leergang Inhoud. NIMA Online Marketeer leergang... 3 Programma.... 4 Les 1 : Introductie... 4 Les 2: Zoekmachinemarketing... 4 Les 3 + 4: Analytics... 4 Les 5: Social media... 4 Les

Nadere informatie

Leadgeneratie via Portal Partnerships DIENSTBESCHRIJVING 2019

Leadgeneratie via Portal Partnerships DIENSTBESCHRIJVING 2019 Leadgeneratie via Portal Partnerships DIENSTBESCHRIJVING 2019 Introductie Door uw kennis, expertise en ervaring te delen kunt u nieuwe commerciële relaties ontwikkelen en uw Thought Leadership etaleren.

Nadere informatie

6 Marketing-trends voor Sharing knowledge Connecting people

6 Marketing-trends voor Sharing knowledge Connecting people 6 Marketing-trends voor 2019 Sharing knowledge Connecting people We zijn alweer over de helft van 2018, tijd om de balans op te maken en te kijken welke trends we kunnen verwachten voor komend jaar. In

Nadere informatie

SOCIAL MEDIA AGENDA 2014

SOCIAL MEDIA AGENDA 2014 SOCIAL MEDIA AGENDA 2014 Key Opinion Formers onderzoek Martin Kloos & Bram Draaijer SOCIAL MEDIA AGENDA 2014 Wat kunnen we dit jaar verwachten van de social media inzet door merken? Minder focus op likes,

Nadere informatie

WHITEPAPER DATA DRIVEN ONLINE MARKETING VOOR B2B: 4 TIPS VOOR MEER RENDEMENT MET PERSONALISATIE

WHITEPAPER DATA DRIVEN ONLINE MARKETING VOOR B2B: 4 TIPS VOOR MEER RENDEMENT MET PERSONALISATIE WHITEPAPER DATA DRIVEN ONLINE MARKETING VOOR B2B: 4 TIPS VOOR MEER RENDEMENT MET PERSONALISATIE Data Driven Online Marketing voor B2B: 4 tips voor meer rendement met personalisatie B2B organisaties zijn

Nadere informatie

INTRODUCTIE WIJ GELOVEN IN EEN LANGDURIGE RELATIE

INTRODUCTIE WIJ GELOVEN IN EEN LANGDURIGE RELATIE INTRODUCTIE WIJ GELOVEN IN EEN LANGDURIGE RELATIE Wij zijn gespecialiseerd in het opzetten en optimaliseren van online marketing en het ontwikkelen van websites. Voor het bereiken van uw doelgroep kunnen

Nadere informatie

DIGITALE LEADGENERATIE & LEAD NURTURING. Alexander van Loon Februari 2019

DIGITALE LEADGENERATIE & LEAD NURTURING. Alexander van Loon Februari 2019 DIGITALE LEADGENERATIE & LEAD NURTURING Alexander van Loon Februari 2019 TAKE OUTS Organisatie Change proces van traditionele marketing naar full funnel digitale marketing Traffic creëren Conversie realiseren

Nadere informatie

LinkedIn 2.0 gebruiken in uw marketing campagnes

LinkedIn 2.0 gebruiken in uw marketing campagnes LinkedIn 2.0 gebruiken in uw marketing campagnes Let digital work fueld.nl LinkedIn inzetten als platform om het resultaat van digital marketing te vergroten, wordt regelmatig toegepast. Zeker, omdat het

Nadere informatie

Round Table. Hoe vergroot je het succes van je marketing leads?

Round Table. Hoe vergroot je het succes van je marketing leads? Round Table Hoe vergroot je het succes van je marketing leads? 4 oktober 2018 Inhoudsopgave Inleiding 2 Samenvatting Round Table sessie 4 Verslag Round Table sessie 6 Worden leads voldoende opgevolgd?

Nadere informatie

WHITEPAPER MEER CONVERSIE EN OMZET DOOR DATADRIVEN SALES

WHITEPAPER MEER CONVERSIE EN OMZET DOOR DATADRIVEN SALES WHITEPAPER MEER CONVERSIE EN OMZET DOOR DATADRIVEN SALES Inleiding Digitalisering biedt kansen en uitdagingen voor sales. Waar verkopers vroeger nog koud acquireerden, maakt men nu steeds meer gebruik

Nadere informatie

Brochure Scan & Plan. DATUM September AUTEUR Henno van de Hee

Brochure Scan & Plan. DATUM September AUTEUR Henno van de Hee DATUM September 2018 AUTEUR Henno van de Hee Inhoudsopgave 1 INTRODUCTIE 2 SCAN & PLAN Scan Plan 3 DIENSTVERLENING Advies Uitvoering Introductie 1STEP INTO MY GEAR Online marketing is een relatief nieuw

Nadere informatie

Artikel. Artikelen Schrijven voor Leadgeneratie Hoe u boodschappen afstemt op uw doelgroep Bob Oord

Artikel. Artikelen Schrijven voor Leadgeneratie Hoe u boodschappen afstemt op uw doelgroep Bob Oord Artikel Artikelen Schrijven voor Leadgeneratie Hoe u boodschappen afstemt op uw doelgroep Bob Oord 1 Introductie Bij het samenstellen van content voor een leadgeneratie campagne is de doelstelling altijd

Nadere informatie

Merkpresentatie Contenture

Merkpresentatie Contenture Merkpresentatie Contenture 2017 Voorwoord Content is niet meer weg te denken als onderdeel van de marketingstrategie. Grote bedrijven besteden gemiddeld al 30 procent van hun B2B marketingbudget aan contentmarketing.

Nadere informatie

Marketing Automation Checklist

Marketing Automation Checklist Marketing Automation Checklist Voor bedrijven die aan de slag willen met marketing automation Door: Van Klik Tot Klant Marketing Automation Partners Introductie Waar moet je als bedrijf allemaal aan denken

Nadere informatie

#leadday19. Sales Alignment Disruptive Selling Lead Nurturing Content Marketing Data Driven Lead Management

#leadday19. Sales Alignment Disruptive Selling Lead Nurturing Content Marketing Data Driven Lead Management #leadday19 Sales Alignment Disruptive Selling Lead Nurturing Content Marketing Data Driven Lead Management De data-driven B2B online marketing customer journey bij leadgeneratie B 2 B o n l i n e m a r

Nadere informatie

INBOUND MARKETING. Hét Online Marketing Event. 14 maart 2011 Utrecht

INBOUND MARKETING. Hét Online Marketing Event. 14 maart 2011 Utrecht Hét Online Marketing Event 14 maart 2011 Utrecht Agenda Welkom Marketing en Sales 2011+ Bram van Ast Bezoekers zijn Zilver Leander Kolen Conversies zijn Goud Joyce Landhaar Juist gereedschap is het halve

Nadere informatie

LinkedIn als marketingtool gebruiken, zo doet u dat!

LinkedIn als marketingtool gebruiken, zo doet u dat! LinkedIn als marketingtool gebruiken, zo doet u dat! Social media en content marketing gaan tegenwoordig hand in hand. Waar Facebook veel gebruikt wordt voor B2C-marketing, is LinkedIn juist meer geschikt

Nadere informatie

Webinars, Webcasts & Video Dienstbeschrijving

Webinars, Webcasts & Video Dienstbeschrijving Webinars, Webcasts & Video Dienstbeschrijving Heliview Online online@heliview.nl +31 (0)35 698 22 55 Index Inleiding... 3 Webinar Studio & Services... 4 Basic Webinar Service... 4 Standaard Webinar Service...

Nadere informatie

Welkom bij de Partner Marketing sessie Contentmarketing

Welkom bij de Partner Marketing sessie Contentmarketing Welkom bij de Partner Marketing sessie Contentmarketing 16.00-16.15 :Welkom (Martijn) 16.15-16.45 :Voorstelrondje (sheets) 16.45-17.30 :Contentmarketing 1 (Sander) 17.30-18.00 :Fast Meal + Interactie

Nadere informatie

Content marketing trends 2017

Content marketing trends 2017 Content marketing trends 2017 Wat zijn de belangrijkste voorspelde trends? Het aantal organisaties dat zich de resultaten van content marketing inziet is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Hierdoor neemt

Nadere informatie

Begrippenlijst Inzicht in de wereld van big data, marketing en analyse

Begrippenlijst Inzicht in de wereld van big data, marketing en analyse Begrippenlijst Inzicht in de wereld van big data, marketing en analyse 4orange, 2017 Hogehilweg 24 1101 CD Amsterdam Zuidoost www.4orange.nl 2 Inhoud Achtergrond & Aanleiding... 3 A... 3 B... 3 C... 3

Nadere informatie

OVER ONS. FIRST FRAME. First Frame is een jong team met creatieve geesten die hun werkzaamheden baseren op keiharde cijfers.

OVER ONS. FIRST FRAME. First Frame is een jong team met creatieve geesten die hun werkzaamheden baseren op keiharde cijfers. WWW.FIRST-FRAME.NL OVER ONS. FIRST FRAME First Frame is een online media- en marketingbureau. Wij bedenken, creëren, meten en optimaliseren online campagnes. Voor deze campagnes creëren wij zelf de content.

Nadere informatie

Wie zijn wij? Overal leesbaar

Wie zijn wij? Overal leesbaar Wie zijn wij? Metaal360 is hét kennisplatform op het gebied van metaalbewerking, innovaties en verspaning in Nederland en België. Wij houden u altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Nadere informatie

Checklist voor. de ontwikkeling van uw BUYER PERSONA S. Aangeboden door:

Checklist voor. de ontwikkeling van uw BUYER PERSONA S. Aangeboden door: Checklist voor de ontwikkeling van uw BUYER PERSONA S Aangeboden door: Kernvragen voor de ontwikkeling van uw buyer persona s! Het ontwikkelen van een buyer persona is een belangrijk onderdeel voor een

Nadere informatie

Redactionele Diensten Dienstbeschrijving 2016

Redactionele Diensten Dienstbeschrijving 2016 Redactionele Diensten Dienstbeschrijving 2016 Heliview Online online@heliview.nl +31 (0)35 698 22 55 Contentproductie: de hoeksteen van contentmarketing Een essentieel onderdeel van ieder contentmarketinginitiatief

Nadere informatie

E-LEARNING DIGITAL MARKETING ACADEMY. Ga naar de website»

E-LEARNING DIGITAL MARKETING ACADEMY. Ga naar de website» E-LEARNING DIGITAL MARKETING ACADEMY BRENG JE KENNIS NAAR EEN HOGER NIVEAU MET DE DIGITAL MARKETING ACADEMY Nieuwe technologieën en media leiden tot veranderingen van business modellen, concurrentieveld

Nadere informatie

HOEVEELKRIJGJIJ.NL MEDIAKIT. Mediakit

HOEVEELKRIJGJIJ.NL MEDIAKIT. Mediakit HOEVEELKRIJGJIJ.NL MEDIAKIT 1 4 jaar geleden begon Frits Kok met een gratis platform voor jongeren over belastingteruggave. Hij had toen nooit durven dromen dat Hoeveelkrijgjij.nl binnen een paar jaar

Nadere informatie

7 februari 2017 Inbound Marketing & Marketing Automation in de praktijk.

7 februari 2017 Inbound Marketing & Marketing Automation in de praktijk. Paul Tops 7 februari 2017 Inbound Marketing & Marketing Automation in de praktijk. Agenda. 1. Introductie 2. Inbound marketing in de praktijk a. B2B Maxlead case b. B2C Ruiter Dakkapellen case 3. Andere

Nadere informatie

Utrecht Business School

Utrecht Business School Post HBO Contentstrategie & Inbound Marketing De Post HBO opleiding Contentstrategie & Inbound Marketing duurt onge veer 5 maanden en omvat 10 colleges van 3 uur. U volgt de opleiding met 10-15 studenten

Nadere informatie

11 jaar geleden begon Frank Janssen met bloggen over online & digital. Hij had toen nooit durven dromen dat Frankwatching binnen dit vakgebied zou

11 jaar geleden begon Frank Janssen met bloggen over online & digital. Hij had toen nooit durven dromen dat Frankwatching binnen dit vakgebied zou 11 jaar geleden begon Frank Janssen met bloggen over online & digital. Hij had toen nooit durven dromen dat Frankwatching binnen dit vakgebied zou uitgroeien tot de grootste community van Nederland: meer

Nadere informatie

SALESLEADS GENEREREN MET UW WEBSITE

SALESLEADS GENEREREN MET UW WEBSITE Webinar SALESLEADS GENEREREN MET UW WEBSITE Bram van Ast TeamForce Online Marketing Solutions Bazoon Marketing Services Welkom en Introductie Onderwerpen Kennismaking met TeamForce en Bazoon Hoe Internet

Nadere informatie

Marketing en Sales in de Verhuur & Lease branche.

Marketing en Sales in de Verhuur & Lease branche. Graydon Brancheonderzoek 2014 Brancheonderzoek 2014. Marketing en Sales in de Verhuur & Lease branche. VERHUUR Voorwoord Bij deze bied ik u graag ons jaarlijks brancheonderzoek naar de Nederlandse en Belgische

Nadere informatie

online MedIadoCuMentatIe 2017

online MedIadoCuMentatIe 2017 online MedIadoCuMentatIe 2017 Inhoud 4 Lokaal vindbaar PG 4 5 Lokaal zichtbaar via bannering PG 5 6 Google Adwords PG 6 7 Social advertising PG 7 8 Video advertising PG 8 9 Recruitment PG 9 10 Branded

Nadere informatie

E-resultaat aanpak. Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen

E-resultaat aanpak. Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen E-resultaat aanpak Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen 2010 ContentForces Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie,

Nadere informatie

Content marketing Welke stappen zijn belangrijk voordat je begint met contentmarketing?

Content marketing Welke stappen zijn belangrijk voordat je begint met contentmarketing? Content marketing Welke stappen zijn belangrijk voordat je begint met contentmarketing? Deze whitepaper helpt je: Belangrijke keuzes te maken voordat je start Het proces efficiënter in te richter Het resultaat

Nadere informatie

Whitepaper community management

Whitepaper community management Whitepaper community management De kracht van een sterk merk In deze whitepaper leer je Wat community management is Waarom je community management moet meenemen in je strategie Hoe je je eerste community

Nadere informatie

Pandoraz Social Media Monitor: grip op uw social media

Pandoraz Social Media Monitor: grip op uw social media Pandoraz Social Media Monitor: grip op uw social media Tweezijdige marketing Van oudsher gebruiken organisaties verschillende marketingtechnieken om hun producten of diensten onder de aandacht van potentiële

Nadere informatie

Social Media Plan in 10 Stappen. In 10 simpele stappen jouw. Social Media voor elkaar. made with

Social Media Plan in 10 Stappen. In 10 simpele stappen jouw. Social Media voor elkaar. made with Social Media Plan in 10 Stappen In 10 simpele stappen jouw Social Media voor elkaar made with Inhoud 1. Bedankt! 2. Iets over mijzelf 3. 10 stappenplan 4. Social Media in 10 stappen 5. Veel succes Bedankt!

Nadere informatie

SNEAK PREVIEW. 1 GO2socialmedia vinden, binden en houden van klanten

SNEAK PREVIEW. 1 GO2socialmedia vinden, binden en houden van klanten SNEAK PREVIEW 1 GO2socialmedia vinden, binden en houden van klanten SNEAK PREVIEW Leadgeneratie Benchmark 2016: Wat doen succesvolle bedrijven beter? Recentelijk is voor de zesde keer de Nationale B2B

Nadere informatie

De kracht van Engagement

De kracht van Engagement Marcommit is een PR- en marketingbureau, gespecialiseerd in ICT, technologie en HR. We zijn gevestigd in Nederland, maar zijn actief in de hele Benelux. We helpen onze klanten bij het ontwikkelen en uitvoeren

Nadere informatie

Online Marketing Vraagstuk: Conversie Marketing Datum: juni 2016

Online Marketing Vraagstuk: Conversie Marketing Datum: juni 2016 Online Marketing Vraagstuk: Conversie Marketing Datum: juni 2016 Conversie marketing De consument stelt steeds meer eisen. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Als gevolg daarvan

Nadere informatie

ONLINE MARKETING PAKKET

ONLINE MARKETING PAKKET ONLINE MARKETING PAKKET Strategie Concept Creatie Inhoudsopgave Inleiding 3 Switch als je eigen online marketingteam 4 De juiste richting bepalen 4 Techniek 4 Analytics 4 SEO 5 SEA 5 Social 5-6 Content

Nadere informatie

HAKAPERO. Marketing Software VS Marketing Automatisering

HAKAPERO.  Marketing Software VS Marketing Automatisering Email Marketing Software VS Marketing Automatisering Wij merken in ons dagelijks werk dat er veel verwarring bestaat hoe email marketing zich verhoudt met marketing automatisering. Het blijkt dat veel

Nadere informatie

Creat4u. www.icreat4u.nl COMPLETE WEBSITE. voor ondernemers. 47,50,- per maand zonder opstartkosten. ONZE VOORDELEN! EEN ALL-IN WEBSITE

Creat4u. www.icreat4u.nl COMPLETE WEBSITE. voor ondernemers. 47,50,- per maand zonder opstartkosten. ONZE VOORDELEN! EEN ALL-IN WEBSITE COMPLETE WEBSITE voor ondernemers 47,50,- per maand zonder opstartkosten. Een complete website voor uw onderneming en die ook nog goed vindbaar is, dat is wat we willen! Maar hoe? EEN ALL-IN WEBSITE ONZE

Nadere informatie

Engage your partner. Een praktisch programma voor business development door het partnerkanaal heen.

Engage your partner. Een praktisch programma voor business development door het partnerkanaal heen. Engage your partner Een praktisch programma voor business development door het partnerkanaal heen. Inspiratie, kennis & praktische tools Het doel van het Engage your Partner programma is om uw business

Nadere informatie

Inbound marketing. Door Dennis Hoekstra twitter.com/mediaans

Inbound marketing. Door Dennis Hoekstra twitter.com/mediaans Door Dennis Hoekstra twitter.com/mediaans Inhoud 1. Inbound vs. outbound marketing 3 2. Wat is inbound marketing? 4 3. Marketing tijdens een recessie 6 4. Inbound marketing in 2012 7 Over de auteur: Dennis

Nadere informatie

Online marketing. De weg naar online succes. Presentatie door: Eelke Kuipers

Online marketing. De weg naar online succes. Presentatie door: Eelke Kuipers Online marketing De weg naar online succes Presentatie door: Eelke Kuipers Inhoud Wat is online marketing? Internet strategie Marketing middelen - Zoekmachine marketing - Social media - E-mailmarketing

Nadere informatie

Hét model voor krachtige online advertising. See. Think. Do. Van Branding tot Performance. PauwR Digital Marketing

Hét model voor krachtige online advertising. See. Think. Do. Van Branding tot Performance. PauwR Digital Marketing Hét model voor krachtige online advertising See. Think. Do. Van Branding tot Performance. PauwR Digital Marketing Je bent adverteerder. Of je helpt adverteerders. Je besteedt veel geld aan offline en online

Nadere informatie

INBOUND MARKETING LIVE WEBSITE SEO - ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE DE GOOGLE MAGIC SHOW

INBOUND MARKETING LIVE WEBSITE SEO - ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE DE GOOGLE MAGIC SHOW Webinar LIVE WEBSITE SEO - ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE DE GOOGLE MAGIC SHOW Bram van Ast TeamForce Online Marketing Solutions Bazoon Marketing Services Onderwerpen Welkom en Introductie Kennismaking met

Nadere informatie

Online reputatie: van onvoorspelbare kracht naar groeifactor

Online reputatie: van onvoorspelbare kracht naar groeifactor Whitepaper Online reputatie: van onvoorspelbare kracht naar groeifactor In vijf stappen naar effectief online reputatiemanagement De online reputatie van merken en organisaties bepaalt in toenemende mate

Nadere informatie

WHITEPAPER SITECORE. In vijf stappen met Sitecore naar succesvolle context marketing

WHITEPAPER SITECORE. In vijf stappen met Sitecore naar succesvolle context marketing WHITEPAPER SITECORE CUSTOMER ENGAGEMENT In vijf stappen met Sitecore naar succesvolle context marketing Inhoudsopgave Executive summary 3 Wat is context marketing 4 Stap 1: Zorg voor een heldere visie

Nadere informatie

Bazoon PREMIUM. Inbound Marketing. Bazoon SERVICES

Bazoon PREMIUM. Inbound Marketing. Bazoon SERVICES Bazoon PREMIUM Inbound Marketing Bazoon SERVICES Inbound Marketing meer traffic, meer leads, meer klanten Bedrijven zoeken naar meer efficiency en effectiviteit in marketing. Er is een verschuiving waar

Nadere informatie

Online Marketing in 1 Day

Online Marketing in 1 Day Online Marketing in 1 Day Mobile Facebook Display Conversion Welkom! PROGRAMMA 9.20-10.00 iprospect research paper Discovery; the World of Mobile Search and Advertising (Mark van Dijk, Managing Director,

Nadere informatie

Deelnemers... 8. Marketing & organisatie... 11. Online marketing in de praktijk... 15. Kennis & belang van online marketing... 26

Deelnemers... 8. Marketing & organisatie... 11. Online marketing in de praktijk... 15. Kennis & belang van online marketing... 26 Deelnemers... 8 Sectoren... 8 Functies... 9 Grootte van de zorginstellingen... 0 Marketing & organisatie... Medewerkers... Budgetten voor online marketing... 2 Online marketing in de praktijk... 5 Toepassing

Nadere informatie

Wat is marketing dan wel? De beste omschrijving komt uit het Engels.

Wat is marketing dan wel? De beste omschrijving komt uit het Engels. KENNETH NIEUWEBOER M arketing is meer dan het ontwikkelen van een logo en het bewaken van je huisstijl. Als er een goede strategie achter zit, levert marketing een wezenlijke bijdrage aan het rendement

Nadere informatie

Digital Performance Agency

Digital Performance Agency Digital Performance Agency Digital Performance Agency B.made ondersteunt grote en middelgrote organisaties bij het behalen van optimaal rendement uit hun digitale marketing- en mediabestedingen. Meer over

Nadere informatie

Leadportal Partnerships

Leadportal Partnerships Leadportal ships Heliview Online Mediapark Hilversum Sumatralaan 45 Gateway D 1217 GP Hilversum Tel: +31(0)35-698 22 55 Web: www.heliview.nl Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Leadportals van Heliview Online...

Nadere informatie

Tags: online; websites; automatisering; infrastructuur; cloud; infrastructure; Mirabeau; 626; automation; guidelines

Tags: online; websites; automatisering; infrastructuur; cloud; infrastructure; Mirabeau; 626; automation; guidelines Asset 1 van 4 Effectief in de cloud Gepubliceerd op 7 october 2013 Cloud technologie speelt een steeds grotere rol binnen de exploitatie van web omgevingen. De voordelen van cloud zijn inmiddels breeduit

Nadere informatie

Wie zijn wij? Overal leesbaar

Wie zijn wij? Overal leesbaar Wie zijn wij? Facade360 is de digitale bestemming voor de gevelbouw, architectuur en design in Nederland en België. Ons online kennisplatform belicht alle facetten op het gebied van gevelbouw. De redactie

Nadere informatie

Klantcase Netaffairs. Meer en betere leads met lead nurturing voor owncloud. software.

Klantcase Netaffairs. Meer en betere leads met lead nurturing voor owncloud. software. Klantcase Netaffairs. Meer en betere leads met lead nurturing voor owncloud software. OwnCloud: kwalitatief hoogwaardige leads met lead nurturing campagne owncloud is een private cloudoplossing, aangeboden

Nadere informatie

WHITEPAPER INBOUND MARKETING

WHITEPAPER INBOUND MARKETING WHITEPAPER INBOUND MARKETING TeamForce Web Solutions BV Energieweg 47 4906 CG Oosterhout Nederland Postbus 6015 4900 HA Oosterhout Nederland Tel. +31 (0)162 468190 Fax +31 (0)162 468199 E mail:info@teamforce.com

Nadere informatie

Call Tracking. Slimme marketingbeslissingen maakt u op basis van complete data. AdCalls

Call Tracking. Slimme marketingbeslissingen maakt u op basis van complete data. AdCalls Call Tracking Slimme marketingbeslissingen maakt u op basis van complete data. AdCalls September 2015 1 INLEIDING Online conversies en de kanalen waarvan ze afkomstig zijn, worden precies gemeten door

Nadere informatie

Lanceer je marketingsucces in één dag 3 programma s voor marketingsucces om vandaag mee te beginnen.

Lanceer je marketingsucces in één dag 3 programma s voor marketingsucces om vandaag mee te beginnen. Lanceer je marketingsucces in één dag 3 programma s voor marketingsucces om vandaag mee te beginnen. Navigeer met de pijltjestoetsen. Sluit met de esc-toest. esc humm&c 2015» www.hummandc.nl Lanceer je

Nadere informatie

Hoe gebruikt u Google, Bloggen en Social Media om online goed gevonden te worden?

Hoe gebruikt u Google, Bloggen en Social Media om online goed gevonden te worden? Webinar Social Media Marketing Hoe gebruikt u Google, Bloggen en Social Media om online goed gevonden te worden? Bram van Ast TeamForce Online Marketing Solutions Bazoon Marketing Services Welkom en Introductie

Nadere informatie

1. Content - Tekst & Foto

1. Content - Tekst & Foto 1. Content - Tekst & Foto Met goede en gerichte content wordt een merk online stevig gepositioneerd. Een veel voorkomend probleem is dat medewerkers weinig tijd hebben en het aan inspiratie kan ontbreken,

Nadere informatie

Virtueel Succes in de Praktijk

Virtueel Succes in de Praktijk Virtueel Succes in de Praktijk Lanceringsplan maken 19 oktober 2015 Waar staan we? Doel bepaald Plan van Aanpak gemaakt Start samenwerking met VA Start uitvoering: Gratis e-book/training/download aanbieden

Nadere informatie

STARTERSGIDS BUYER PERSONAS

STARTERSGIDS BUYER PERSONAS INBOUND MARKETING STARTERSGIDS BUYER PERSONAS DALLAS ANTWERP ? HOE ZIET EEN BUYER PERSONA ER UIT? INHOUD 1 Een korte introductie over buyer personas. 2 Hoe maak je een buyer persona? 3 Hoe ziet een buyer

Nadere informatie

DIGITAL SERVICES. Digital Strategy Winnende online strategieën. Digital Marketing Renderende online marketingcampagnes

DIGITAL SERVICES. Digital Strategy Winnende online strategieën. Digital Marketing Renderende online marketingcampagnes OVER ADWISE YOUR DIGITAL BRAIN Adwise is de digitale extra hersenhelft van je organisatie. Wij zetten jouw bedrijf continu op voorsprong bij het realiseren en overtreffen van je business ambities. Adwise

Nadere informatie

YOUR ONLINE MEDIAPARTNER IN HOSPITALITY

YOUR ONLINE MEDIAPARTNER IN HOSPITALITY NIEUW! COMPLEET ONLINE MARKETINGPAKKET NO CURE NO PAY WIE IS NETSTAR? Netstar is uw Online Media Partner gespecialiseerd in Hotels - Campings - Vakantieparken - Resorts B&B - Vakantiehuizen - Attracties

Nadere informatie

Whitepaper Account-based marketing

Whitepaper Account-based marketing Whitepaper Account-based marketing De kracht van een sterk merk Voor ondernemingen in het MKB Hoe gerichte en persoonlijke communicatie zorgt voor meer omzet. Account-based marketing, ook wel ABM genoemd,

Nadere informatie

De juiste klanten via search engine marketing. Ronald van Klooster, DM Vakdag 7 oktober 2010

De juiste klanten via search engine marketing. Ronald van Klooster, DM Vakdag 7 oktober 2010 De juiste klanten via search engine marketing Ronald van Klooster, DM Vakdag 7 oktober 2010 Agenda 1 2 3 4 5 Introductie Wat is Zoekmachine Marketing Voor en nadelen van SEA en SEO Webshop/Leadgeneratie

Nadere informatie

WHITEPAPER ONTDEK DE SLEUTELS TOT ONLINE SUCCES MET JEEN

WHITEPAPER ONTDEK DE SLEUTELS TOT ONLINE SUCCES MET JEEN WHITEPAPER ONTDEK DE SLEUTELS TOT ONLINE SUCCES MET JEEN Ontdek de sleutels tot online succes met JEEN De belangrijkste sleutels tot online succes zijn een goede strategie en ijzersterke content. Er is

Nadere informatie

Virtueel Succes in de Praktijk

Virtueel Succes in de Praktijk Virtueel Succes in de Praktijk Lanceringsplan maken 11 maart 2015 Waar staan we? Doel bepaald Plan van Aanpak gemaakt Start samenwerking met VA Start uitvoering: Website maken / teksten aanpassen Gratis

Nadere informatie

Brochure Marketing Partnerships 2016

Brochure Marketing Partnerships 2016 Brochure Marketing Partnerships 2016 FD Mediagroep 2016 Voorwoord Vroeger spraken mediabedrijven van adverteerders als ze hun zakelijke klanten bedoelden. Maar die term dekt al lang de lading niet meer.

Nadere informatie

Adverteren op Holland.com

Adverteren op Holland.com Adverteren op Holland.com Holland.com inspireert en overtuigt We weten goed wie onze bezoekers zijn en wat ze zoeken. Door kwantitatief onderzoek en inzichten uit onze webstatistieken weten we goed wat

Nadere informatie

Haal het maximale uit je marketing budget. Sander Jacobs, Search Science Internetmarketing

Haal het maximale uit je marketing budget. Sander Jacobs, Search Science Internetmarketing Haal het maximale uit je marketing budget Sander Jacobs, Search Science Internetmarketing 1 Over Search Science en Sander, Search Science Team van ervaren online marketeers Ervaring in marketing en sales

Nadere informatie

Populair. CONTENT B 3 artikelen per maand Incl. 1 foto per artikel Persoonlijke redacteur Contentplan 395,- per maand

Populair. CONTENT B 3 artikelen per maand Incl. 1 foto per artikel Persoonlijke redacteur Contentplan 395,- per maand 1. Content - Tekst Met goede en gerichte content wordt een merk online stevig gepositioneerd. Een veel voorkomend probleem is dat medewerkers weinig tijd hebben en het aan inspiratie kan ontbreken, zodat

Nadere informatie

HOE ZET IK LINKEDIN SPONSORED UPDATES IN VOOR MEER LEADS? In 7 stappen naar een converterende LinkedIn-campagne

HOE ZET IK LINKEDIN SPONSORED UPDATES IN VOOR MEER LEADS? In 7 stappen naar een converterende LinkedIn-campagne HOE ZET IK LINKEDIN SPONSORED UPDATES IN VOOR MEER LEADS? In 7 stappen naar een converterende LinkedIn-campagne E-BOOK 2017 1 Er zijn meerdere betaalde manieren om relevante bezoekers naar uw website te

Nadere informatie

Online B2B Leadgeneratie

Online B2B Leadgeneratie Brochure 2016 Online B2B Leadgeneratie Bereik 500.000 beslissers en beïnvloeders Reed Business Lead Solutions is de grootste aanbieder van B2B-leads in Nederland, met meer dan 10 jaar internationale ervaring

Nadere informatie