Handleiding nieuwe werkwijze Mercash 1. De nieuwe werkwijze. Handleiding voor Mercash-gebruikers Versie: februari IZZ Zorg voor de zorg

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Handleiding nieuwe werkwijze Mercash 1. De nieuwe werkwijze. Handleiding voor Mercash-gebruikers Versie: februari 2014. IZZ Zorg voor de zorg"

Transcriptie

1 Handleiding nieuwe werkwijze Mercash 1 De nieuwe werkwijze Handleiding voor Mercash-gebruikers Versie: februari 2014 IZZ Zorg voor de zorg

2 2 Handleiding nieuwe werkwijze Mercash Inhoud De nieuwe werkwijze 3 In 4 stappen klaar voor de nieuwe werkwijze 4 Wat moet ik nu maandelijks nog doorgeven? 5 Uitzonderingen 5 Informatie en vragen 5 Contact 5 Een bestand inlezen in de nieuwe werkwijze 6

3 Handleiding nieuwe werkwijze Mercash 3 Met minder werk de perfecte salarisstrook De nieuwe werkwijze U wilt overstappen op de nieuwe werkwijze van de IZZ-administratie. We hebben daarom deze handleiding voor u gemaakt. Hierin zetten we op een eenvoudige manier de te volgen stappen op een rij. Nadat u de stappen hebt uitgevoerd, profiteert u van de voordelen van deze nieuwe werkwijze en is het mogelijk om de premies op een snellere en eenvoudigere manier in de salarissen in te lezen. U heeft ook een handleiding van Mercash nodig. Deze is door Mercash beschikbaar gesteld. Deze handleiding bestaat uit twee onderdelen. Het eerste gedeelte bestaat uit vier stappen die u éénmalig moet uitvoeren. Het tweede onderdeel bevat de stappen die u maandelijks moet doorlopen tot het moment dat u het document wil gaan inlezen in de salarissen. Voor deze laatste stap heeft u een inleesfunctie nodig. Voor het maken van deze inleesfunctie is door Mercash een handleiding beschikbaar gesteld.

4 4 Handleiding nieuwe werkwijze Mercash In 4 stappen klaar voor de nieuwe werkwijze Let op: hanteert u binnen uw instelling meerdere cao s of is de CAO VVT bij u van toepassing? Kijk dan op pagina 5 onder uitzonderingen. Stap 1 Lever een bestand met uw werknemersnummers aan bij IZZ. Het bestand levert u aan in csv-format. De benodigde velden zijn: het collectiviteitsnummer van de collectiviteit de klantnummers van uw IZZ-verzekerde werknemers werknemersnummer oud werknemersnummer nieuw: het personeelsnummer bestaand uit maximaal 20 posities (alfa)numeriek Het bestand met de hierboven gevraagde gegevens mailt u naar onder vermelding van nieuwe werkwijze - werknemersnummer. Stap 2 Stap 3 Stap 4 Zet de validatie uit. In de nieuwe werkwijze is valideren niet meer nodig. Zet daarom in de Mijn IZZ omgeving alle validatie-opties uit. Hiervoor kiest u in Mijn IZZ: Overzicht collectief contract > Ga naar collectief contract > Contractdetail. Hier zet u alle opties op Nee. Controleer hierna nog één keer het borderel. Wanneer alle gegevens kloppen, kunt u door naar Stap 3. Maak een inleesbestand. Om de premiegegevens die u maandelijks van IZZ ontvangt, automatisch in te lezen in de salarisadministratie, moet u een inleesbestand maken. Dit doet u in uw salarispakket. Dit pakket wordt door Mercash beschikbaar gesteld. Beëindig regeling IZZ in Mercash De bestaande IZZ-regeling in Mercash dient te worden beëindigd om te voorkomen dat de premies dubbel worden ingehouden. Dit doet u door de deelnamecode van deze regeling op globaal of bedrijfsniveau per ingangsdatum op Nee te zetten. Dit wordt beschreven in de handleiding van Mercash. Wanneer u werkt met de CAO VVT, kan er in deze stap een uitzondering gelden. Neem dus voordat u deze stap gaat doen contact op met de Werkgeversdesk. Bel of mail LET OP Als u de IZZ-regeling in Mercash hebt beëindigd, kunt u niet meer via de oude werkwijze premie incasseren bij uw werknemers. Hebt u deze 4 stappen uitgevoerd dan kunt u beginnen met de nieuwe werkwijze. Via Mijn IZZ maakt u door middel van een vertaalservice een inleesbestand van het borderel dat u maandelijks van IZZ ontvangt. Dat bestand importeert u in het voorlopig salarisdagboek in Mercash. Vanaf bladzijde 6 leest u hoe dit in zijn werk gaat.

5 Handleiding nieuwe werkwijze Mercash 5 Wat moet ik nu maandelijks nog doorgeven? Het enige dat u maandelijks nu nog hoeft door te geven zijn: De werknemersnummers van nieuwe IZZ-verzekerde werknemers. Omdat het inlezen via het werknemersnummer gaat, is het belangrijk dat deze nummers correct zijn gevuld. Anders leidt dit tot uitval. U kunt dit juiste nummer altijd snel en makkelijk via Mijn IZZ doorgeven. Ook kunt u het juiste nummer doormailen naar Uitdiensttreding van IZZ-verzekerden. Omdat verzekerde werknemers soms niet weten dat een wisseling van werkgever of pensionering gevolgen heeft voor hun IZZ-verzekering vragen wij u deze wijzigingen aan ons door te geven. Doorgeven van een uitdiensttreding van een IZZ-verzekerde werknemer kunt u eenvoudig doen via Mijn IZZ. Uitzonderingen In een aantal gevallen geldt een uitzondering. Lees hieronder wat u dan kunt doen. Hanteert u binnen uw organisatie meer dan 1 cao? Ook dan kunt u gebruik maken van de nieuwe werkwijze. Bij de vertaalservice in Mijn IZZ wordt zowel premie (basisverzekering en aanvullende verzekeringen) als werkgeversbijdrage ingelezen. Binnen deze vertaalservice bepaalt de keuze van de cao de hoogte van de werkgeversbijdrage. Als u meerdere cao s hanteert kan het zijn dat die werkgeversbijdrage verschilt. Neem contact op met de medewerkers van de werkgeversdesk. Zij helpen u graag verder. Bel of mail Is de CAO VVT voor u van toepassing? In de huidige CAO VVT geldt de werkgeversbijdrage voor verzekerden die voor 1 januari 2009 de IZZ Basisverzekering en in ieder geval de aanvullende verzekering IZZ Zorg voor de Zorg hebben afgesloten. Verzekerden die na 1 januari 2009 de IZZ Basisverzekering en/of IZZ Zorg voor de Zorg hebben afgesloten, hebben geen recht op de werkgeversbijdrage. Het zal dus voorkomen dat u in uw IZZ-bestand verzekerden heeft die wel recht hebben en verzekerden die geen recht hebben op de werkgeversbijdrage. Hanteert u de cao VVT en hebt u momenteel verzekerde werknemers die recht hebben op de overgangsregeling? Neem dan contact op met de medewerkers van de werkgeversdesk. Zij helpen u graag verder. Bel of mail Informatie en vragen Hebt u nog vragen? Op vindt u alle belangrijke informatie en de antwoorden op de veelgestelde vragen op een rij. Contact Liever contact met IZZ? Bel of mail dan met de werknemers van onze helpdesk. Zij helpen u verder met uw vragen. Bel of mail Hebt u een vraag aan Mercash? Neem dan contact op met de Servicedesk van Mercash via de SelfServiceDesk of bel Lees vanaf de volgende pagina hoe de nieuwe werkwijze werkt.

6 6 Handleiding nieuwe werkwijze Mercash Een bestand inlezen in de nieuwe werkwijze Ga naar Mijn IZZ en klik in de menubalk bovenin de pagina op Borderellen. Download het borderel dat vertaald dient te worden. Dit doet u op de voor u bekende wijze. In de kolom Acties klikt u op de link Download dit document bij de betreffende periode.

7 Handleiding nieuwe werkwijze Mercash 7 Sla het gedownloade borderel op uw pc op onder een voor u herkenbare naam. Hiervoor kiest u de optie Opslaan. Wanneer het bestand is opgeslagen, krijgt u een bevestiging.

8 8 Handleiding nieuwe werkwijze Mercash Vervolgens opent u het zojuist opgeslagen borderel. Het bestand is opgeslagen als een.dat-bestand. Om dit te openen dubbelklikt u hierop. Let op: In sommige gevallen opent het bestand niet direct, maar krijgt u nevenstaand scherm. Kies in dat geval voor Kladblok. Het bestand dat vervolgens wordt geopend ziet eruit als hiernaast weergegeven. Dit bestand slaat u weer op via Opslaan als. Dit gebeurt automatisch als een.dat-bestand. Het is handig om dit bestand een voor u herkenbare naam te geven en als een herkenbaar document op te slaan.

9 Handleiding nieuwe werkwijze Mercash 9 Vervolgens gaat u weer terug naar uw Mijn IZZ omgeving, daar waar u eerder het borderel heeft gedownload. U kiest nu in kolom Genereren bestand salarisverwerking de optie Omzetten borderel. Een nieuwe pagina wordt geopend. In dit scherm kiest u bij CAO de cao die voor uw instelling van toepassing is. Voor de meeste collectiviteiten geldt dat alle medewerkers onder dezelfde cao vallen. Kiest u een van de genoemde cao s dan wordt de in deze cao toegepaste werkgeversbijdrage automatisch gekoppeld. Wanneer geen van de cao s voor u van toepassing is, kiest u in het veld cao de optie Anders. Er opent zich dan een nieuw veld Werkgeversbijdrage waar u het bedrag invult dat voor uw verzekerde werknemers van toepassing is. U kiest Geen werkgeversbijdrage wanneer op grond van uw rechtspositieregeling uw IZZ verzekerde werknemers geen bijdrage op IZZ Zorg voor de Zorg ontvangen.

10 10 Handleiding nieuwe werkwijze Mercash Vervolgens kiest u bij Salarisverwerker: Mercash. Na de keuze van uw pakketleverancier klikt u achter Borderel op Bladeren. Hiermee komt u in uw pcomgeving waar u het eerder opgeslagen.dat-bestand opent.

11 Handleiding nieuwe werkwijze Mercash 11 Kies vervolgens Omzetten en klik op Openen. U ziet nu een overzicht van de vertaalde premiegegevens. Dit bestand slaat u op. Standaard heet dit document DPIA100. Wilt u het bestand hernoemen dan mag u deze gegevens niet overschrijven. U kunt de bestandnaam wel aanvullen. Dus bijvoorbeeld DPIA100januari2013. Dit bestand gaat u vervolgens inlezen in uw salarissysteem. Hoe u dat doet leest u in de handleiding van Mercash.

12 12 Handleiding nieuwe werkwijze Mercash Beschrijving van de kolominhoud Kolom : IZZ Basisverzekering (= hoofdverzekering) : IZZ Aanvullende verzekering : Werkgeversbijdrage De coderingen worden via de externe code-component conversie gekoppeld aan de salariscomponenten in Mercash. De daarna volgende cijfercombinatie vormt het salarisnummer van het personeelslid Kolom 2 Variabel Kolom 3 Datum aanmaak bestand Kolom 4 Bedragen verzekeringen en werkgeversbijdrage Kolom 5 Periode incassoborderel Ook dit bestand slaat u op uw pc op en geeft u een voor u herkenbare naam. Doet u de administratie voor meer collectiviteitsnummers en heeft u een bepaalde maand voor al die nummers opgeslagen dan kunt u deze nu ook voor de vertaalservice klaarzetten. Kies dan niet Omzetten maar steeds de optie Wilt u nog een borderel omzetten? Het bestand dat nu klaarstaat kunt u inlezen in uw salarispakket. Hoe u dat doet leest u in de handleiding die door Mercash beschikbaar is gesteld. Hebt u nog vragen over deze IZZ-handleiding dan kunt u contact opnemen met de Werkgeversdesk. De medewerkers zijn te bereiken via telefoonnummer of per mail via

13 Handleiding nieuwe werkwijze Mercash 13

14 14 Handleiding nieuwe werkwijze Mercash IZZ De zorgverzekeraar voor de zorgsector Postbus AK Eindhoven Telefoonnummer helpdesk

HANDLEIDING PREMIE BEREKENING SOFTWARE. versie 4.0.2.0 januari 2009

HANDLEIDING PREMIE BEREKENING SOFTWARE. versie 4.0.2.0 januari 2009 HANDLEIDING PREMIE BEREKENING SOFTWARE versie 4.0.2.0 januari 2009 Inhoudsopgave Downloaden Premie Berekening Software 3 Installatie Premie Berekening Software 7 Gebruik Premie Berekening Software 13 Algemene

Nadere informatie

Handleiding. Uitwisseling met BRON

Handleiding. Uitwisseling met BRON Handleiding Uitwisseling met BRON 1. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave... 2 2. Vooraf... 4 3. Installatie... 5 Installeren certificaat... 5 Testen certificaat... 6 Voor reguliere uitwisseling eerst registratieoverzicht

Nadere informatie

Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen op je e-reader - versie voor Windows

Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen op je e-reader - versie voor Windows Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen op je e-reader - versie voor Windows Stichting Bibliotheek.nl, versie 3.1 september 2014 Inhoudsopgave Inleiding 3 1. Het aanmaken van een webaccount 4 2.

Nadere informatie

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina.

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina. Welkom bij SalarOnline Van uw accountant heeft u een link per e-mail ontvangen. Zodra u op de link klikt krijgt u een wizard. In deze wizard moet u uw gebruikersnaam, wachtwoord en subdomein opgeven. Op

Nadere informatie

Handleiding IBANC Software - Versie 2.0.42

Handleiding IBANC Software - Versie 2.0.42 Handleiding IBANC Software - Versie 2.0.42 XEU.com B.V. IBANC software is een softwareproduct waarmee u eenvoudig en exibel betaal- en incassoverzamelopdrachten kunt maken die voldoen aan de nieuwe SEPA

Nadere informatie

Welkom bij SalarOnline

Welkom bij SalarOnline 1 Welkom bij SalarOnline Dit is het stappenplan van SalarOnline. In dit stappenplan vindt u de werkwijze van de meest gebruikte functies van SalarOnline. Indien u vragen of problemen heeft met de werking

Nadere informatie

Declareren via VECOZO

Declareren via VECOZO Declareren via VECOZO Voor podotherapie Intramed versie 8.2 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Inleiding...1 Hoofdstuk 2 Algemene instellingen...2 2.1 Praktijk AGB-code controleren / invullen...2 2.2 AGB-code instellen

Nadere informatie

Opgave Loon en Premie

Opgave Loon en Premie Stichting Bedrijfstakpensioenfonds voor het Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf Stichting Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche Opgave Loon en Premie Hoe draag ik premies af?

Nadere informatie

Gebruikersinstructie Mijn Bol voor gebruikers van Mijn Bol. Denk ondernemend. Denk Bol. Helpdesk voor Mijn Bol t. (024) 36 66 951

Gebruikersinstructie Mijn Bol voor gebruikers van Mijn Bol. Denk ondernemend. Denk Bol. Helpdesk voor Mijn Bol t. (024) 36 66 951 Gebruikersinstructie Mijn Bol voor gebruikers van Mijn Bol Datum: d.d. 26-11-2014 Helpdesk voor Mijn Bol t. (024) 36 66 951 Denk ondernemend. Denk Bol. Inhoudsopgave 1. Welke voordelen biedt Mijn Bol?...

Nadere informatie

Handleiding SpinOffice CRM April 2013

Handleiding SpinOffice CRM April 2013 Handleiding SpinOffice CRM April 2013 Als nieuwe gebruiker van SpinOffice CRM is het van belang een goed beeld te hebben van de mogelijkheden van onze slimme applicatie. SpinOffice voegt een centraal adressenbestand

Nadere informatie

Inleiding U heeft de online boekhoudsoftware van imuis aangeschaft en/of wilt een koppeling tussen The Nanny en imuis tot stand brengen.

Inleiding U heeft de online boekhoudsoftware van imuis aangeschaft en/of wilt een koppeling tussen The Nanny en imuis tot stand brengen. Koppeling met imuis Inleiding U heeft de online boekhoudsoftware van imuis aangeschaft en/of wilt een koppeling tussen The Nanny en imuis tot stand brengen. Een koppeling tussen The Nanny en imuis kent

Nadere informatie

Internetbankieren met Mijn ING. Zo gaat u eenvoudig van start

Internetbankieren met Mijn ING. Zo gaat u eenvoudig van start Internetbankieren met Mijn ING Zo gaat u eenvoudig van start Mijn ING Met Mijn ING bankiert u waar en wanneer u wilt. U kunt op elk moment precies zien hoeveel geld er op uw rekening staat. Bovendien hoeft

Nadere informatie

2 Helpdesk: 0222 36 30 62

2 Helpdesk: 0222 36 30 62 Basishandleiding 2 Helpdesk: 0222 36 30 62 Inhoudsopgave 1 Welkomstscherm 4 2 Ondersteuning 5 3 SnelStart gebruiksklaar maken 7 o.a.: Installatie van de software 7 Uw licentie activeren (Extra, Licentiebeheer)

Nadere informatie

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven Eerste keer inloggen... 1 Werken in extranet... 2 Mijn gegevens... 3 Uitloggen... 4 Boek rit... 4 Ritten... 8 Home... 10 Zoeken... 10 Wachtwoord

Nadere informatie

Web Cursisten Manager WCM

Web Cursisten Manager WCM Web Cursisten Manager WCM 2011, Behoudens de in de Auteurswet van 1912 gestelde uitzonderingen mag niets uit deze documentatie worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie,

Nadere informatie

Importeren loonaangifte uit ander salarispakket

Importeren loonaangifte uit ander salarispakket Importeren loonaangifte uit ander salarispakket Inhoud In het kort...1 Aangifte loonheffingen is XML-bestand...1 Import-wizard loonaangifte...2 Selecteer aangifte loonheffingen uit ander salarispakket...2

Nadere informatie

e-devop 8 Help 1.1 Inleiding... 4

e-devop 8 Help 1.1 Inleiding... 4 handleiding INHOUD 1. Inleiding... 4 1.1 Inleiding... 4 1.2 Wat is e-devop?... 5 1.3 Hoe werkt e-devop... 6 1.4 Praktijk kiezen bij opstarten... 6 1.5 Updates... 7 2. Tien meest gestelde vragen... 7 2.1

Nadere informatie

Incasso- en betaalbatches via Mijn ING Zakelijk. Zo werkt het

Incasso- en betaalbatches via Mijn ING Zakelijk. Zo werkt het Incasso- en betaalbatches via Mijn ING Zakelijk Zo werkt het Incasseren en betalen via Mijn ING Zakelijk Een incasso- of betaalopdracht levert u gemakkelijk aan via Mijn ING Zakelijk. Daarin kunt u al

Nadere informatie

Back-up Online van KPN Handleiding Windows XP, Vista, 7, 8 v 1.0 PC Client built2013 13.0.0.13167

Back-up Online van KPN Handleiding Windows XP, Vista, 7, 8 v 1.0 PC Client built2013 13.0.0.13167 Back-up Online van KPN Handleiding Windows XP, Vista, 7, 8 v 1.0 PC Client built2013 13.0.0.13167 Gebruikershandleiding Back-up Online Pagina 1 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Installatie... 4 2.1 Installatie

Nadere informatie

UNIFORM-Financieel Handleiding

UNIFORM-Financieel Handleiding UNIFORM-Financieel Handleiding Inhoudsopgave 1 DAGBOEKEN... 3 1.1 DAGBOEKINSTELLINGEN... 3 1.1.1. Algemeen... 3 1.1.2. Dagboeken... 3 1.1.3. BTW... 4 1.1.4. Eenheid... 5 1.1.5. Vennoot... 5 1.2 Kasboek

Nadere informatie

Handleiding Cloud-oplossingen bij Ondernemerspakket Internet & Bellen en Alles-in-één Zakelijk Versie juli 2014 (V1.4)

Handleiding Cloud-oplossingen bij Ondernemerspakket Internet & Bellen en Alles-in-één Zakelijk Versie juli 2014 (V1.4) Handleiding Cloud-oplossingen bij Ondernemerspakket Internet & Bellen en Alles-in-één Zakelijk Versie juli 2014 (V1.4) Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 4 Hoofdstuk 2. Installatie van de Cloud-oplossingen

Nadere informatie

Handleiding E-bankieren

Handleiding E-bankieren Handleiding E-bankieren Inhoud 1 Starten met E-bankieren 3 1.1 Inloggen en uitloggen 3 1.2 Wachtwoord wijzigen 3 1.3 Inloggegevens vergeten 3 1.4 Goed om te weten voordat u begint 3 2 Sparen 4 2.1 Naar

Nadere informatie

Handleiding Club.Boekhouding

Handleiding Club.Boekhouding Dit document is automatisch gegenereerd. We raden u aan de handleiding online te raadplegen via www.sportlinkclub.nl/support. 1. Club.Boekhouding...........................................................................................

Nadere informatie

Memoriaal In het dagboek memoriaal kunnen alle financiële feiten worden vastgelegd welke niet passen in het verkoopboek, inkoopboek of bankboek.

Memoriaal In het dagboek memoriaal kunnen alle financiële feiten worden vastgelegd welke niet passen in het verkoopboek, inkoopboek of bankboek. Financieel De financiële module van MKB-Logic Online Administratie stelt u in staat een complete administratie te voeren. De administratie is eenvoudig van opzet en kan door iedereen worden uitgevoerd.

Nadere informatie

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in Intramed, zijn een aantal instellingen nodig:

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in Intramed, zijn een aantal instellingen nodig: Hoofdstuk 1 ZorgMail instellen en gebruiken Via Intramed en de applicatie ZorgMail van E-novation Lifeline, kunt u elektronisch en beveiligd gegevens uitwisselen met andere zorgverleners. Dit gaat via

Nadere informatie

Handleiding Vodafone Voicemail

Handleiding Vodafone Voicemail Handleiding Vodafone Voicemail Inhoudsopgave Uw voicemail in gebruik nemen 3 Gebruik van Vodafone Voicemail 4 Ontvangen en beluisteren van berichten 4 Wat kost Vodafone Voicemail? 5 Voicemail in het buitenland

Nadere informatie

Klarna Online. Gebruikershandleiding

Klarna Online. Gebruikershandleiding Klarna Online Gebruikershandleiding Welkom bij Klarna! Wij houden van wat we doen. Het voor consumenten gemakkelijker te maken om in uw winkel te kopen. Om vertrouwen te scheppen tussen verkoper en koper.

Nadere informatie

Pagina 1. Online Back up. Webcreating Easy Back Up GEBRUIKERSHANDLEIDING. Webcreating IT Services 1

Pagina 1. Online Back up. Webcreating Easy Back Up GEBRUIKERSHANDLEIDING. Webcreating IT Services 1 Pagina 1 Online Back up Webcreating Easy Back Up GEBRUIKERSHANDLEIDING 1 INHOUDSOPGAVE Pagina 2 Voorwoord.. Blz. 3 Minimale systeemeisen...blz. 4 Installatie van Webcreating Easy Back-Up..Blz. 5 Inloggen..Blz.

Nadere informatie

Handleiding. Outlook Web App 2010 - CLOUD. Versie: 22 oktober 2012. Toegang tot uw e-mailberichten via internet

Handleiding. Outlook Web App 2010 - CLOUD. Versie: 22 oktober 2012. Toegang tot uw e-mailberichten via internet Handleiding Outlook Web App 2010 - CLOUD Versie: 22 oktober 2012 Toegang tot uw e-mailberichten via internet Handleiding Multrix Outlook Web App 2010 - CLOUD Voorblad Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 Inloggen...4

Nadere informatie

Hosting. Aan de slag. WeFact B.V. Kuiper 7a 5521 DG Eersel Nederland. w: www.wefact.nl e: helpdesk@wefact.nl

Hosting. Aan de slag. WeFact B.V. Kuiper 7a 5521 DG Eersel Nederland. w: www.wefact.nl e: helpdesk@wefact.nl Hosting Aan de slag WeFact B.V. Kuiper 7a 5521 DG Eersel Nederland w: www.wefact.nl e: helpdesk@wefact.nl 1. Installatie WeFact Hosting installeren In ons e-mail bericht heeft u inloggegevens ontvangen

Nadere informatie