Implementatie online producten. Versie 5.2 ATP pagina 1. Handleiding

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Implementatie online producten. Versie 5.2 ATP 05-05-2008 pagina 1. Handleiding"

Transcriptie

1 pagina 1 Handleiding implementatie online producten Europeesche Verzekeringen Amsterdam, mei 2009

2 pagina 2 Inhoudsopgave 1. Inleiding Voorwoord Account Werken in de backoffice van de Europeesche Presentatie van de online producten Betaalmogelijkheden en incasso Standaard incasso en afwijkende incasso 2. De meest eenvoudige manier om online producten aan te bieden 3. Per product linken 4. Websites en afgiftepunten 5. Gebruik van eigen Logo 6. Helpdesk

3 pagina 3 1. Inleiding Voorwoord Met de online productenmodule kunt u reis- en recreatie verzekeringen van de Europeesche aanbieden via uw eigen website. Zo kan de consument online bij u een polis afsluiten. Deze handleiding beschrijft wat er moet gebeuren om de online producten op uw site aan te kunnen bieden en welke mogelijkheden er binnen de module zijn. Account Om gebruik te kunnen maken van de online producten module heeft uw kantoor een account van de Europeesche nodig. Heeft u nog geen account? Dan kunt u dit account aanvragen via uw inspecteur. Werken in de backoffice van de Europeesche De online productenmodule is zo gebouwd dat de klant rechtstreeks in het systeem van de Europeesche een verzekering boekt. Reisverzekeringen die door de klant worden geboekt, kunt u weer raadplegen, muteren of laten vervallen d.m.v. het programma Europeesche On Line. Recreatieproducten zijn vooralsnog niet te raadplegen of te muteren via Europeesche On Line, maar u krijgt de polisbescheiden toegestuurd door de Europeesche. Presentatie van de online productenmodule Standaard voert de online productenmodule het logo van Europeesche Verzekeringen. U kunt ervoor kiezen de online productenmodule aan te bieden met uw eigen logo of zonder logo. In hoofdstuk 5 wordt verder ingegaan op de technische inhoud. Betaalmogelijkheden en incassowijze In de online productenmodule zijn een aantal betaalmogelijkheden beschikbaar. Klanten kunnen een aantal producten betalen via ideal en een aantal producten via acceptgiro. Ook kan een polis met een groot bedrag (vanaf 50,-) in termijnen worden betaald. De standaard betaalmogelijkheid voor alle producten is automatische incasso. Hieronder ziet u in een overzicht de mogelijkheden per product. Automatische incasso ideal Acceptgiro Termijnbetaling Aflopende Reis Aflopende Reis - - Aflopende Annulering Aflopende Annulering - - Lang Op Reis Lang Op Reis - - BTI Individueel - BTI Individueel BTI Individueel Doorlopende Reis - Doorlopende Reis Doorlopende Reis Doorlopende Annulering - Doorlopende Annul. Doorlopende Annul. Uit in Nederland verz. - Uit in Nederland vz. Uit in Nederland vz. Klassieker - - Klassieker Motor - - Motor Caravan - - Caravan Boot - Boot Boot Kampeerauto - - Kampeerauto Wanneer u de premies laat incasseren door Europeesche Verzekeringen zijn alle genoemde betaalmogelijkheden beschikbaar. Wanneer u zelf de incasso met uw klanten verzorgd kunnen consumenten alleen betalen via automatische incasso.

4 pagina 4 Standaard incasso en afwijkende incasso Standaard wordt de premie incasso van de recreatieverzekeringen door de Europeesche Verzekeringen gedaan. De reden hiervan is dat bij maatschappij incasso de betaalopties acceptgiro en termijnbetaling mogelijk zijn voor uw klant. (zie vorige paragraaf) Voor de reisverzekeringen geldt dat de incassowijze hetzelfde blijft zoals u dat al gewend was van de onze online productenmodules, de zgn. business to consumer. Het is mogelijk om voor deze modules de incassowijze te veranderen. Een verzoek tot wijziging van de incassowijze kunt kenbaar maken aan de Commerciële Service Afdeling van de Europeesche, adres: csa@europeesche.nl Verzekeringen die zijn afgesloten via de online productenmodule kunt u raadplegen via Europeesche On Line ( Wanneer u ervoor kiest zelf de incasso te doen kunt u via het export bestand (Clieop) van Europeesche On Line zien welke bedragen bij de klant geïncasseerd dienen te worden. Voor het opvragen van exportbestanden verwijzen we u naar de: Beheerdershandleiding Europeesche On Line.

5 pagina 5 2. De meest eenvoudige manier om de online productenmodule aan te bieden Neem de broncode (HTML) van uw eigen website. Voeg onderstaande code in op de plek waar de link naar de online producten moet verschijnen. Vervang de 0000 in de code voor uw 4 of 5 cijferig rekening-courantnummer. Deze bovenstaande link start pagina op met daarin een overzicht van de aan te bieden verzekeringen. We adviseren onze module altijd in een nieuwe pagina te openen, in een zgn. I-frame zal de module namelijk niet werken.

6 pagina 6 3. Per product linken Er is naast de link naar het overzichtscherm ook de mogelijkheid om rechtstreeks een link te maken naar een product waarbij de introductiepagina van de online productenmodule wordt overgeslagen. Vervang de 0000 in de code voor uw 4 of 5 cijferig rekening-courantnummer. Aflopende Reis ummer=0000 Aflopende Annulering urant_nummer=0000 Lang Op Reis r=0000 Business Travel Insurance Individueel =0000 Doorlopende Reis ant_nummer=0000 Doorlopende Annulering mer=0000 Uit in Nederland verzekering mmer=0000 Klassieker er=0000 Motor =0000 Caravan 00 Boot Kampeerauto r=0000 We adviseren onze producten altijd in een nieuwe pagina te openen, in een I-frame zal de module namelijk niet werken.

7 pagina 7 4. Websites en afgiftepunten De functionaliteit met betrekking tot afgiftepunten (per oktober 2007) maakt het mogelijk om middels de Europeesche On Line applicatie inzage te verkrijgen in de omzet per bijkantoor of website, hier geheten afgiftepunt. De functie van een afgiftepunt kan gebruikt worden om de productie van een bepaalde website in kaart te kunnen brengen. Ook indien uw bedrijf meerdere websites heeft draaien kan per website de omzetcijfers worden gefilterd. Alle gedetailleerde informatie omtrend deze nieuwe functionaliteit is te vinden in de Beheerdershandleiding Europeesche On Line. In deze handleiding gaan we alleen in op de technische kant die voor de implementatie van belang is. Identificatie nummer Ieder afgiftepunt heeft een uniek identificatie nummer gekregen. Dit identificatie nummer kunt u gebruiken in de link die u op uw website plaatst. Polissen die via deze link worden afgesloten worden door middel van het identificatie nummer op naam van het betreffende afgiftepunt gezet. Het formaat (de nieuwe toevoeging) die u in de link kan gebruiken is: &AfgifteId= Deze afgifteid moet altijd staan na de vermelding van het rekening courant nummer: AfgifteId= Vervang de 0000 in de code voor uw 4 of 5 cijferig rekening courant nummer en vervang de in de code voor het identificatie nummer van uw afgiftepunt. Ook voor directe links naar producten (zie Hoofdstuk 3) kunt u na het rekening courant nummer de toevoeging &AfgifteId= gebruiken. Voor third parties: de nummers van de afgiftepunten kunt u opvragen bij uw opdrachtgever of eventueel in overleg met de Servicedesk van Europeesche Verzekeringen. Stuur uw mail naar servicedesk@europeesche.nl of bel:

8 pagina 8 5. Gebruik van eigen logo U kunt kiezen of u de online productenmodule wilt aanbieden met het logo van de Europeesche, met uw eigen logo of zonder logo. Standaard wordt het logo van de Europeesche getoond. Indien u het logo wilt aanpassen, zijn er de volgende mogelijkheden: Wilt u uw eigen logo in de applicatie laten tonen, dan kunt u uw (bedrijfs) logo sturen aan de Europeesche Servicedesk via de servicedesk@europeesche.nl, gaarne onder vermelding van uw rekening courant nummer. De Servicedesk plaatst uw logo op de server en regelt in dat uw logo getoond wordt. Wilt u dat er geen logo getoond wordt in de module dan kunt u dit ook laten weten door een te sturen aan servicedesk@europeesche.nl, gaarne onder vermelding van uw rekening courant nummer. belangrijk: Voor een optimale weergave raden wij u aan uw logo of banner niet te groot aan te leveren. De maximaal beschikbare ruimte voor het logo is: 400 pixels breed; 100 pixels hoog. Wanneer uw logo de aangegeven grootte overschrijdt kan dit ongunstige effecten hebben op de layout van de module of wordt het logo niet compleet getoond. belangrijk: Heeft u meerdere kantoren (of afgiftepunten) die van de module gebruik maken, dan moet u in acht nemen dat slechts één logo per rekening courant ingeregeld kan worden. M.a.w: wanneer u als hoofdkantoor een logo laat inregelen, zullen dus ook alle eventuele bijkantoren die deze modules gebruiken hetzelfde logo getoond krijgen.

9 pagina 9 6. Helpdesk Mocht u technische vragen hebben na het lezen van deze handleiding, dan kunt u contact opnemen met de commerciële servicedesk van de Europeesche. Stuur uw mail naar servicedesk@europeesche.nl of bel: Schrijven kan natuurlijk ook: Europeesche Verzekeringen afdeling Commerciële Servicedesk Postbus AX AMSTERDAM Z.O.

Gebruikershandleiding Europeesche On Line. Versie 5.0 Reis/Atp/VM pagina 1

Gebruikershandleiding Europeesche On Line. Versie 5.0 Reis/Atp/VM pagina 1 22-05-2014 pagina 1 Gebruikershandleiding Europeesche verzekeringen Amsterdam, augustus 2015 22-05-2014 pagina 2 Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Nieuwe polis 3. Polisbladen 4. Zoeken polissen 4.1 - Zoekresultaten

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Europeesche On Line

Gebruikershandleiding Europeesche On Line 22-05-2014 pagina 1 Europeesche verzekeringen Utrecht, Oktober 2018 Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Nieuwe polis 3. Polisbladen 4. Zoeken polissen 4.1 - Zoekresultaten 4.2 - Raadplegen/Muteren 22-05-2014

Nadere informatie

Veel gestelde vragen. 2. Contact. 1. Voordelen voor DAK-leden

Veel gestelde vragen. 2. Contact. 1. Voordelen voor DAK-leden Veel gestelde vragen 1. Voordelen voor DAK-leden 2. Contact 3. Hoe werkt de vergelijker 4. De vergelijker in uw huisstijl 5. De verzekeraars 6. Provisie en kortingen 7. Deelnemersoverzichten en rekening

Nadere informatie

eqbs gebruikersvriendelijke websites

eqbs gebruikersvriendelijke websites eqbs gebruikersvriendelijke websites maatwerk websites voor uw onderneming www.elitelabs.nl gebruikersvriendelijke maatwerk website Overal ter wereld altijd uw eigen website beheren. Persoonlijk ontwerp

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR TOEGANGSBEHEER

HANDLEIDING VOOR TOEGANGSBEHEER HANDLEIDING VOOR TOEGANGSBEHEER Inhoudsopgave Introductie Toegangsbeheer Afschermen van een specifieke polis Activeren toegangsbeheer Uw toegang Toegang voor uw medewerkers Medewerkers beheren INTRODUCTIE

Nadere informatie

Ons team staat voor u klaar BACKOFFICE

Ons team staat voor u klaar BACKOFFICE Ons team staat voor u klaar BACKOFFICE maatwerkoplossingen samenwerken/websitemodules schadeafhandeling Heinenoord Assuradeuren Heinenoord Assuradeuren is een volmachtkantoor, opgericht in 1994, met volmachten

Nadere informatie

HANDLEIDING SEPA. Inhoud

HANDLEIDING SEPA. Inhoud HANDLEIDING SEPA Inhoud 1 Inleiding... 1 2 Bankdagboeken gereed maken voor SEPA... 2 2.1 Invullen van IBAN-nummer... 2 2.2 Koppelen SEPA-banktype... 2 3 Crediteuren instellen voor SEPA... 3 4 Debiteuren

Nadere informatie

Geachte relatie, Met vriendelijke groeten, VerzekerJeGoedkoper.nl. GIDI-wijzer VerzekerJeGoedkoper.nl d.d. 15 september 2005 1

Geachte relatie, Met vriendelijke groeten, VerzekerJeGoedkoper.nl. GIDI-wijzer VerzekerJeGoedkoper.nl d.d. 15 september 2005 1 Geachte relatie, Als VerzekerJeGoedkoper.nl hebben wij ons ten doel gesteld dat consumenten diverse verzekeringen kunnen afsluiten tegen lagere tarieven. Wij kunnen deze scherpere tarieven aanbieden doordat

Nadere informatie

Handleiding. Meetingpoint DAK

Handleiding. Meetingpoint DAK Handleiding Meetingpoint DAK 1. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave 2 2. Inloggen 3 3. Aanvragen van polis 4 3.1 Invoeren van een nieuwe relatie 4 3.2 Relatie zoeken 6 3.3 Invoeren van een offerte of polis

Nadere informatie

Handleiding integratie FietsDirectPlan op externe websites. Versie 1.1.

Handleiding integratie FietsDirectPlan op externe websites. Versie 1.1. Handleiding integratie FietsDirectPlan op externe websites Versie 1.1. Inleiding FietsDirectPlan biedt u de mogelijkheid het FietsDirectPlan te vermelden op uw website. Afhankelijk van uw situatie bieden

Nadere informatie

Handleiding Beeldbank

Handleiding Beeldbank Handleiding Beeldbank Versie 1.0 FloraHolland. Where beauty meets business. 1 Inhoudsopgave 1 INHOUDSOPGAVE... 2 2 INLEIDING... 3 2.1 WAT IS NIEUW?... 3 3 STARTSCHERM... 4 4 TOEVOEGEN NIEUWE FOTO... 5

Nadere informatie

Administratiekosten globaal

Administratiekosten globaal Pagina 1 van 6 Hoofdidentiteit Van: "Maarten Heuvel - Online" Aan: Verzonden: zondag 10 februari 2013 12:33 Onderwerp: Online Pro 2013.0.0.26: E-Nota Tussenpersoon

Nadere informatie

Driekleur Privé Compleet Plan

Driekleur Privé Compleet Plan Driekleur Privé Compleet Plan Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing Driekleur Privé Compleet Plan 2 U wilt uw risico s op een betaalbare én gemakkelijke manier afdekken? Dan is het

Nadere informatie

HANDLEIDING WEBMODULES ASSURANTIETUSSENPERSOON

HANDLEIDING WEBMODULES ASSURANTIETUSSENPERSOON HANDLEIDING WEBMODULES ASSURANTIETUSSENPERSOON Inhoudsopgave 1. Functionaliteiten: pagina 2 2. Systeem opstarten: pagina 3 3. Inloggen: pagina 4 4. Offerte/polis aanvragen: pagina 5 5. Zoeken naar offerte:

Nadere informatie

op mijn Hofstaete Internet Platform

op mijn Hofstaete Internet Platform Handleiding Doelgroep op mijn Hofstaete Internet Platform Gefeliciteerd! U gaat aan de slag met doelgroepen binnen het Hofstaete Internet Platform. In deze handleiding: Doelgroep wat is dat? In het kort

Nadere informatie

SEPA en uw PxPlus/ProvideX software

SEPA en uw PxPlus/ProvideX software SEPA en uw PxPlus/ProvideX software CLIEOP vervalt, SEPA komt hiervoor in de plaats Nederland gaat op 1 februari 2014 over op het Europese betalingssysteem, SEPA (Single Euro Payments Area). We gaan niet

Nadere informatie

Last minute verzekeringen

Last minute verzekeringen Last minute verzekeringen Inleiding. De verzekeringsmaatschappijen in Jack/Vera worden boekhoudkundig als elke andere touroperator behandeld. De last minute verzekeringen dienen op een andere manier ingebracht

Nadere informatie

Functionaliteiten Triple Deal Payment Services

Functionaliteiten Triple Deal Payment Services Functionaliteiten Triple Deal Payment Services Per 01.01.2004 Eenvoudige aanmaak en verwerking van betalingen (multi-channel approach) op drie mogelijke manieren. Combinatie is ook mogelijk: o Webmenu-interface

Nadere informatie

XML/JSON vacaturefeeds

XML/JSON vacaturefeeds Tangram Internet Services: XML/JSON vacaturefeeds Uitleg en voorwaarden gebruik Tangram XML/JSON vacaturefeeds Datum: 18.10.2012 Versie: 1.0 Tangram biedt geavanceerde Internet Services die naadloos aansluiten

Nadere informatie

AFTERSALES GROUP WFT DIENSTENWIJZER

AFTERSALES GROUP WFT DIENSTENWIJZER AFTERSALES GROUP WFT DIENSTENWIJZER De Aftersales Group biedt onder meer diensten die vallen onder De Wet op het financieel toezicht (Wft). Aftersales Group treedt onder meer op als assurantiebemiddelingsbedrijf

Nadere informatie

Overzichtelijk verzekerd, gemakkelijk geregeld. Compleet bij Elkaar Pakket

Overzichtelijk verzekerd, gemakkelijk geregeld. Compleet bij Elkaar Pakket Overzichtelijk verzekerd, gemakkelijk geregeld Compleet bij Elkaar Pakket 2 Compleet bij Elkaar Pakket Gemak, overzicht en een rustgevend gevoel In het Compleet bij Elkaar Pakket kiest u alle schadeverzekeringen

Nadere informatie

Inleiding. Als u zelf uw website niet bijhoudt dan kan uw webmaster deze tips gebruiken.

Inleiding. Als u zelf uw website niet bijhoudt dan kan uw webmaster deze tips gebruiken. Tips & Tricks Inleiding In dit overzicht vindt u een aantal tips die u kunt volgen. Het zijn slechts tips en adviezen dus als u of uw webmaster andere manieren hebben voor een perfect resultaat dan is

Nadere informatie

Smart2Cover is een bemiddelaar van niche schadeverzekeringen die zowel on- als offline worden aangeboden.

Smart2Cover is een bemiddelaar van niche schadeverzekeringen die zowel on- als offline worden aangeboden. Smart2Cover WFT DIENSTENWIJZER Smart2Cover biedt diensten aan die vallen onder De Wet op het financieel toezicht (Wft). Smart2Cover treedt onder meer op als assurantiebemiddelingsbedrijf voor niche schade

Nadere informatie

Incasso- en betaalbatches via Mijn ING Zakelijk. Zo werkt het

Incasso- en betaalbatches via Mijn ING Zakelijk. Zo werkt het Incasso- en betaalbatches via Mijn ING Zakelijk Zo werkt het Incasseren en betalen via Mijn ING Zakelijk Een incasso- of betaalopdracht levert u gemakkelijk aan via Mijn ING Zakelijk. Daarin kunt u al

Nadere informatie

Nedasco Voordeelpakket Bedrijven

Nedasco Voordeelpakket Bedrijven Nedasco Voordeelpakket Bedrijven Nedasco Voordeelpakket Bedrijven De beste producten én pakketkorting Wilt u uw zakelijke klanten deskundig adviseren over bedrijfsrisico s? Biedt u ze graag gemak, overzicht

Nadere informatie

23-05-2013. E-Data : Digitale Post uitbreiding. E-Nota : Nieuwe functionaliteit Exporteren excasso. Hoofdidentiteit. Beste Online Pro Gebruikers,

23-05-2013. E-Data : Digitale Post uitbreiding. E-Nota : Nieuwe functionaliteit Exporteren excasso. Hoofdidentiteit. Beste Online Pro Gebruikers, Pagina 1 van 7 Hoofdidentiteit Van: "Maarten Heuvel - Online" Aan: Verzonden: dinsdag 21 mei 2013 18:25 Onderwerp: Online Pro 2013.0.0.71: 20 aanpassingen/uitbreidingen

Nadere informatie

Uw TEKSTEDITOR - alle iconen op een rij

Uw TEKSTEDITOR - alle iconen op een rij Uw TEKSTEDITOR - alle iconen op een rij Hieronder ziet u alle functionaliteiten van uw teksteditor onder elkaar ( op alfabetische volgorde). Afbeelding (zie foto) Bestanden (zie link) Broncode Citaat Documenten

Nadere informatie

MultiSafepay. Handleiding Versie 2.0. 088 990 7700 support@ccvshop.nl. www.ccvshop.nl

MultiSafepay. Handleiding Versie 2.0. 088 990 7700 support@ccvshop.nl. www.ccvshop.nl MultiSafepay Handleiding Versie 2.0 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Changelog 3 1. Inleiding 4 2. Aanmelden MultiSafepay 5 2.1 Procedure MultiSafepay 5 2.2

Nadere informatie

ROSA software voor de kinderopvang

ROSA software voor de kinderopvang Over op de IBAN ROSA software voor de kinderopvang Kenmerk: ROSA_IBAN.doc 2004-2013 MULDATA http://www.muldata.nl info@muldata.nl Systeem : ROSA over op de IBAN pagina: 2 Hoofdstuk : Inleiding Inhoudsopgave

Nadere informatie

AutoTrack.nl. Handleiding Implementatie Voorraadlijst

AutoTrack.nl. Handleiding Implementatie Voorraadlijst AutoTrack.nl Handleiding Implementatie Voorraadlijst Basis Implementatie De nieuwe AutoTrack.nl Voorraadlijst kunt u (of uw webbouwer) implementeren door op uw website de URL die u van AutoTrack.nl heeft

Nadere informatie

Datum: 17-7-2014 Versie: 1.5. Omschrijving: Dit document kan worden gebruikt om de koppeling tussen Optifile en de webagenda module aan te maken.

Datum: 17-7-2014 Versie: 1.5. Omschrijving: Dit document kan worden gebruikt om de koppeling tussen Optifile en de webagenda module aan te maken. Webagenda Datum: 17-7-2014 Versie: 1.5 Omschrijving: Dit document kan worden gebruikt om de koppeling tussen Optifile en de webagenda module aan te maken. Benodigdheden: - Optifile client 1.5 (met Optifile.server.net4

Nadere informatie

1.1 Wat is extranet? Beginnen met extranet 2

1.1 Wat is extranet? Beginnen met extranet 2 Handlleiding Acura Assuradeuren Ex tranet Versie 1.1 03-2013 1. Inleiding Pagina 1.1 Wat is extranet? 2 1.2 Beginnen met extranet 2 2. Informeren 2.1 Uw administratie raadplegen 5 2.2 Klantgegevens raadplegen

Nadere informatie

BEDRIJVEN MONITOREN MET HET RISICO REGISTER

BEDRIJVEN MONITOREN MET HET RISICO REGISTER BEDRIJVEN MONITOREN MET HET RISICO REGISTER Bedrijven toevoegen aan het Risico Register Er bestaan verschillende manieren om bedrijven aan het Risico Register toe te voegen. Handmatig Wanneer u een rapport

Nadere informatie

WordPress in het Kort

WordPress in het Kort WordPress in het Kort Een website maken met Wordpress. In minder dan één uur online! Inclusief installatie van een thema en plugins Alle rechten 2013, Rudy Brinkman, BrinkhostDotCom, http://www.brinkhost.nl

Nadere informatie

ASR MultiZeker polis

ASR MultiZeker polis ASR MultiZeker polis 2 Compleet verzekerd bij ASR Verzekeringen U kiest voor de rust van gewoon goed verzekerd zijn, zonder dat u er verder omkijken naar hebt. Met deze wens in ons achterhoofd hebben wij

Nadere informatie

Handleiding partner login

Handleiding partner login Handleiding partner login Algemene informatie Selecteer inloggen Partners- Touroperators Vul uw logingegevens in U kunt inloggen op uw partnerpagina via: http:/nl.leisure-group.eu Prestatie-overzicht Actuele

Nadere informatie

Opstarthandleiding Click & Claim (VV)

Opstarthandleiding Click & Claim (VV) Opstarthandleiding Click & Claim (VV) Versie 7.1 september 2004 Inhoudsopgave 1 Inleiding: Click & Claim opstarten... 3 2 In- en uitloggen Click & Claim... 3 3 Click & Claim gebruiksklaar maken... 4 3.1

Nadere informatie

Handboek huisstijl ideal QR

Handboek huisstijl ideal QR Handboek huisstijl ideal QR Datum : december 2016 Versie : 2.0 Auteur : Currence ideal B.V. Inleiding In dit document vindt u voorschriften en voorbeelden van het gebruik van ideal QR in de volgende use

Nadere informatie

Stappenplan online verkopen via QSAP

Stappenplan online verkopen via QSAP Stappenplan online verkopen via QSAP Inhoudsopgave 1 Online verkopen?... 2 1.1 "SELL VIRTUALLY ANYTHING"... 2 1.2 QSAP [kjoe sèp]... 2 1.3 Stappenplan... 2 2 Aanmaken webshop... 3 2.1 Kies gebruikersnaam...

Nadere informatie

Beleggingspolissen? Praktische analyse en concrete verbeteringen voor uw relaties!

Beleggingspolissen? Praktische analyse en concrete verbeteringen voor uw relaties! Beleggingspolissen? Praktische analyse en concrete verbeteringen voor uw relaties! Vul uw zorgplicht snel, eenvoudig en goed in met de software van BeleggingsPolisCheck! Praktische software voor polisanalyse

Nadere informatie

STARTFASE SYSTEEM IN GEBRUIK BIJ/DOOR P&O Melden namens. Gemeentelijk Incidenten Registratiesysteem GIR

STARTFASE SYSTEEM IN GEBRUIK BIJ/DOOR P&O Melden namens. Gemeentelijk Incidenten Registratiesysteem GIR STARTFASE SYSTEEM IN GEBRUIK BIJ/DOOR P&O Melden namens Gemeentelijk Incidenten Registratiesysteem GIR Handleiding voor de startfase Versie 1.0 Hengelo, 18 december 2008 Inhoud 1. Inleiding 3 1.1 Wat is

Nadere informatie

Versie 2014.7. 2014. Samen geschiedenis schrijven

Versie 2014.7. 2014. Samen geschiedenis schrijven 2014. Samen geschiedenis schrijven 2014. Samen geschiedenis schrijven Aegon 3 Ardanta 3 a.s.r. 3 Avéro Achmea 5 Budgio 5 De Amersfoortse 5 Delta Lloyd 6 Europeesche 9 Generali 9 Interpolis 10 Meetingpoint

Nadere informatie

Webportal instellingen

Webportal instellingen Inge Heuvel - van Schaijck --- Online Van: Maarten Heuvel - Online Verzonden: vrijdag 20 juni 2014 22:16 Aan: info@onlinegroep.nl Onderwerp: Online Pro Update 2014.0.0.90: Webportal

Nadere informatie

Aanschaf, installatie en ondersteuning

Aanschaf, installatie en ondersteuning Aanschaf, installatie en ondersteuning Inhoudsopgave 1. INLEIDING 5 2. AANSCHAFPRIJS 5 3. INSTALLATIE EN EERSTE GEBRUIKERSTRAINING 6 4. LICENTIENUMMER 6 5. ONDERHOUDSCONTRACT 6 6. HELPDESK 7 7. ONDERSTEUNING

Nadere informatie

Handleiding helpdesk. Datum: 08-10-2014 Versie: 1.0 Auteur: Inge van Sark

Handleiding helpdesk. Datum: 08-10-2014 Versie: 1.0 Auteur: Inge van Sark Datum: 08-10-2014 Versie: 1.0 Auteur: Inge van Sark Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Beheer helpdesk... 3 1.1. Settings... 3 1.2. Applicaties... 4 1.3. Prioriteiten... 5 1.4. Gebruik mailtemplates...

Nadere informatie

Handleiding Extranet 2.0

Handleiding Extranet 2.0 Handleiding Extranet 2.0 Handleiding Acura Assuradeuren Extranet 2.0 Versie 2.2 sep-17 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 1.1 Wat is extranet... 3 1.2 Beginnen met extranet... 3 2. Informeren... 5 2.1 Uw

Nadere informatie

Allianz. Rabobank: 10.25.84.346. Poeldijkstraat 4 1059 VM Amsterdam Postbus 9444 1006 AK Amsterdam. voldoet aan de van het Keurmerk

Allianz. Rabobank: 10.25.84.346. Poeldijkstraat 4 1059 VM Amsterdam Postbus 9444 1006 AK Amsterdam. voldoet aan de van het Keurmerk Beknopte gebruikers- Allianz Assist handleiding Allianz Global Assistance Versiee 2.0 december 2012 AGA International SA Poeldijkstraat 4 1059 VM Amsterdam Postbus 9444 1006 AK Amsterdam Tel: +31 (0)20

Nadere informatie

Elektronisch factureren

Elektronisch factureren Elektronisch factureren Inleiding Elektronisch Factureren in RADAR is mogelijk vanaf versie 4.0. Deze module wordt niet standaard meegeleverd met de RADAR Update maar is te bestellen via de afdeling verkoop

Nadere informatie

Bookalike faciliteert de verkoop uit voorraad of on demand rechtstreeks aan de consument of via de boekhandel

Bookalike faciliteert de verkoop uit voorraad of on demand rechtstreeks aan de consument of via de boekhandel Maken van een webshop bij Bookalike Bookalike faciliteert de verkoop uit voorraad of on demand rechtstreeks aan de consument of via de boekhandel Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijkheden van

Nadere informatie

Handleiding NHTV MORE

Handleiding NHTV MORE Handleiding NHTV MORE Inleiding NHTV MORE is de online registratie portal voor alle additionele activiteiten waar je als student aan kunt deelnemen. In deze handleiding is beschreven hoe je je kunt registreren

Nadere informatie

Handleiding installatie ORV-Online

Handleiding installatie ORV-Online Handleiding installatie ORV-Online In deze handleiding leest u hoe u ORV-Online installeert op uw website. Inhoud Stap 1 Inloggen op Scildon Online Verzekeren Stap 2 Persoonlijke instellingen Stap 3 Instelling

Nadere informatie

SnelFact Handleiding. SnelFact. Handleiding. Jerrisoft Pagina 1 van 13

SnelFact Handleiding. SnelFact. Handleiding. Jerrisoft Pagina 1 van 13 SnelFact Handleiding Jerrisoft Pagina 1 van 13 Inleiding Welkom bij de handleiding van SnelFact. Het facturatie programma voor de ondernemer die snel en eenvoudig offertes, orders en facturen wil maken..

Nadere informatie

Microsoft Dynamics NAV voorbereiden op SEPA en IBAN

Microsoft Dynamics NAV voorbereiden op SEPA en IBAN Microsoft Dynamics NAV voorbereiden op SEPA en IBAN 2012 GAC Business Solutions De Scheper 307 5688 HP Oirschot +31 (0)499 58 28 28 info@gac.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1 Introductie... 3 2 Wat

Nadere informatie

HANDLEIDING. Augustus 2012. Pagina 1 van 5

HANDLEIDING. Augustus 2012. Pagina 1 van 5 HANDLEIDING Augustus 2012 Pagina 1 van 5 1. Inleiding Deze handleiding beschrijft hoe u op eenvoudige wijze online een advertentie kunt samenstellen voor in de campinggids. U ontvangt een email met een

Nadere informatie

Guijt & Thuis Voordeelpakket voor particulieren

Guijt & Thuis Voordeelpakket voor particulieren Guijt & Thuis Voordeelpakket voor particulieren VERZEKERINGEN Motorrijtuigen Woonhuis en Inboedel Kostbare Zaken Aansprakelijkheid (Gezins)Ongevallen Rechtsbijstand Doorlopende Reis en Annulering Overige

Nadere informatie

Online Pro : D & O Onderzoek

Online Pro : D & O Onderzoek Pagina 1 van 7 Hoofdidentiteit Van: "Maarten Heuvel - Online" Aan: "'Administratie Online'" Verzonden: dinsdag 04 mei 2010 15:51 Onderwerp: Online Pro Update

Nadere informatie

DOORLOPENDE REISVERZEKERING EN ANNULERINGSVERZEKERING OVERIGE RECREATIEVERZEKERINGEN UITVAARTVERZEKERING

DOORLOPENDE REISVERZEKERING EN ANNULERINGSVERZEKERING OVERIGE RECREATIEVERZEKERINGEN UITVAARTVERZEKERING DOORLOPENDE REISVERZEKERING EN ANNULERINGSVERZEKERING Gaat u meer dan eens per jaar op vakantie en/of trekt u er wel eens een weekend of midweek tussenuit? Dan is het sluiten van een doorlopende Reis-

Nadere informatie

Tariefkaart Commandeur & Dammes financieel adviseurs De Factorij 35A 1689 AK Zwaag T (0229) 57 10 10 www.comdam.nl E info@comdam.

Tariefkaart Commandeur & Dammes financieel adviseurs De Factorij 35A 1689 AK Zwaag T (0229) 57 10 10 www.comdam.nl E info@comdam. Tariefkaart Commandeur & Dammes financieel adviseurs De Factorij 35A 1689 AK Zwaag T (0229) 57 10 10 www.comdam.nl E info@comdam.nl In deze tariefkaart vindt u informatie over de dienstverlening en de

Nadere informatie

Handleiding: AfterPay België. Versie 1.0. Handleiding: AfterPay België pag. 1

Handleiding: AfterPay België. Versie 1.0. Handleiding: AfterPay België pag. 1 Handleiding: AfterPay België Versie 1.0 Handleiding: AfterPay België pag. 1 Handleiding: AfterPay België pag. 2 Inhoudsopgave Inleiding 4 Over AfterPay 4 De voordelen voor de consument 4 De voordelen voor

Nadere informatie

Instructie RFM modules

Instructie RFM modules Instructie RFM module Introductie RFM staat voor Registratie Flow Module. De RFM module vormt de basis voor een aantal nieuwe modules binnen equse Indicate: - Calamiteiten - Klachten - Kindermishandeling

Nadere informatie

HANDLEIDING WEBSHOP PLUGIN WOOCOMMERCE VOORSTRAAT 2 3201 BB SPIJKENISSE THE NETHERLANDS SUPPORT

HANDLEIDING WEBSHOP PLUGIN WOOCOMMERCE VOORSTRAAT 2 3201 BB SPIJKENISSE THE NETHERLANDS SUPPORT HANDLEIDING WEBSHOP PLUGIN WOOCOMMERCE VOORSTRAAT 2 3201 BB SPIJKENISSE THE NETHERLANDS SUPPORT TEL +31 [0]88 886 66 66 MAIL SUPPORT@PAY.NL DATE 22 APRIL 2014 1 Een korte uitleg Uw webshop is pas compleet

Nadere informatie

FashionBase Start voor Fashion voor 31(0)23-5373350 1,- per dag voor Mac en Windows

FashionBase Start voor Fashion voor 31(0)23-5373350 1,- per dag voor Mac en Windows FashionBase Start voor Fashion voor 1,- per dag voor Mac en Windows A- Locale PC (Mac en Win.) voor 31,- per maand. B- In de Cloud vanaf 66,- per maand. Neem uw eigen programma's mee in de Cloud. Werken

Nadere informatie

Zakelijke Reis verzekering. - Hulpverlening door ANWB Alarmcentrale - Eén zakelijke reisverzekering voor uw bedrijf - Ook geldig tijdens vakanties

Zakelijke Reis verzekering. - Hulpverlening door ANWB Alarmcentrale - Eén zakelijke reisverzekering voor uw bedrijf - Ook geldig tijdens vakanties Zakelijke Reis verzekering - Hulpverlening door ANWB Alarmcentrale - Eén zakelijke reisverzekering voor uw bedrijf - Ook geldig tijdens vakanties Zakelijke Reis verzekering Relaties onderhouden is erg

Nadere informatie

Online invullen en beveiliging

Online invullen en beveiliging Online invullen en beveiliging Sinds de dpi 2010 geschiedt de gegevensopvraag online. Na het invullen van uw gebruikersnaam en wachtwoord wordt via uw mobiele telefoon een code toegestuurd. Nadat deze

Nadere informatie

Opgave Loon en Premie via Netwerken

Opgave Loon en Premie via Netwerken Stichting Bedrijfstakpensioenfonds voor het Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf Stichting Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche Opgave Loon en Premie via Netwerken De uitvoering

Nadere informatie

Handleiding SEPA. Handleiding SEPA vanaf Assistent versie 3.1.38.1

Handleiding SEPA. Handleiding SEPA vanaf Assistent versie 3.1.38.1 Handleiding SEPA 1 Inhoud Inleiding... 3 Algemene instellingen... 4 IBAN omnummering... 5 IBAN & BIC... 6 Automatische Incasso s & Betalingen... 8 Acceptgiro s... 11 Systeemtest IBAN-acceptgiro s... 13

Nadere informatie

Gemak, snelheid en efficientie met online werken

Gemak, snelheid en efficientie met online werken Van Asch van Wijckstraat 55 Postbus 1717 avero.n1 3811 LP Amersfoort 3800 BS Amersfoort 033 434 44 44 Acura Assuradeuren B.V. Postbus 156 5490 AD SINT-OEDENRODE Datum 31 maart 2014 Ons kenmerk 14698 Onderwerp

Nadere informatie

Reisverzekering. Met stip de beste

Reisverzekering. Met stip de beste Reisverzekering Met stip de beste Waar u ook vakantie viert, één ding is zeker: u wilt er onbezorgd van genieten. Een reis verzekering is daarbij onmisbaar. Of u nu kiest voor een reisverzekering voor

Nadere informatie

Quickstart handleiding voor affiliates

Quickstart handleiding voor affiliates Voorwoord Welkom bij M4N! Met deze quickstart handleiding kunt u direct aan de slag met het plaatsen van advertenties en behalen van inkomsten. Mocht er iets niet duidelijk zijn, aarzel dan niet om contact

Nadere informatie

Accept Financieel en SEPA. Het is nu mogelijk om in Accept Financieel SEPA bestanden aan te maken.

Accept Financieel en SEPA. Het is nu mogelijk om in Accept Financieel SEPA bestanden aan te maken. Accept Financieel en SEPA Het is nu mogelijk om in Accept Financieel SEPA bestanden aan te maken. Het formaat voor het aanleveren van verzamelbetalingen en incasso s verandert van het huidige ClieOp03

Nadere informatie

Handleiding plaatsen van Banners

Handleiding plaatsen van Banners Handleiding plaatsen van Banners In deze handleiding leggen wij uit hoe een banners en tekstlinks naar www.wijnaccent.nl kunt plaatsen op jouw website. Wij adviseren om deze handleiding goed door te lezen.

Nadere informatie

UNIDIS KLANTENDAG 2013 UW ADMINISTRATIE SEPA PROOF TRAINING

UNIDIS KLANTENDAG 2013 UW ADMINISTRATIE SEPA PROOF TRAINING Pagina 1 van 35 UNIDIS KLANTENDAG 2013 UW ADMINISTRATIE SEPA PROOF TRAINING Pagina 2 van 35 1. SEPA CHECK Ga naar http://www.unidis.nl/ en klik op doe de SEPA check. Zie onderstaande screenshot. U komt

Nadere informatie

Corporate Payment Services

Corporate Payment Services Corporate Payment Services Aansluitgids voor servicebureaus Final Equens S.E. 28 January 2014 Classification: Open Version 2.0 Copyright Equens SE and/or its subsidiaries. All rights reserved. No part

Nadere informatie

Handleiding. Z factuur Archief

Handleiding. Z factuur Archief Handleiding Z factuur Archief INHOUDSOPGAVE 1. DASHBOARD... 3 1.1. Inloggen... 3 Inloggegevens vergeten... 3 1.2. Mogelijkheden Dashboard... 3 Instellingen, Abonnement Info en Adressenboek... 3 Facturen

Nadere informatie

MultiSafepay handleiding

MultiSafepay handleiding MultiSafepay handleiding Compatibiliteit: Pakket Versie Shopmodule Versie Geschikt CS-Cart plugin 1.6.0 CS-Cart 3.0.4 v CS-Cart plugin 1.6.0 CS-Cart 3.0.6 v MultiSafepay Payment plug-in voor CS-Cart http://www.multisafepay.com

Nadere informatie

Handleiding Afterpay België

Handleiding Afterpay België Handleiding Afterpay België Handleiding Versie 1.1 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Changelog 3 1. Inleiding 4 2. Aan de slag 5 2.1 aanvragen van Afterpay 5

Nadere informatie

Versie 2014.3. 2014. Samen geschiedenis schrijven

Versie 2014.3. 2014. Samen geschiedenis schrijven 2014. Samen geschiedenis schrijven 2014. Samen geschiedenis schrijven Aegon 3 Ardanta 3 a.s.r. 3 Avéro Achmea 5 Budgio 5 De Amersfoortse 5 Delta Lloyd 6 Europeesche 9 Generali 9 Meetingpoint 10 Nationale-Nederlanden

Nadere informatie

Een compleet schadepakket met optimale zekerheid

Een compleet schadepakket met optimale zekerheid ASR MultiZeker polis Een compleet schadepakket met optimale zekerheid Wij kunnen u compleet verzekeren Gewoon goed verzekerd zijn zonder rompslomp. Met deze wens in ons achterhoofd ontwikkelden wij samen

Nadere informatie

Even over korting voor uw medewerkers. Regel het nu eenvoudig

Even over korting voor uw medewerkers. Regel het nu eenvoudig Even over korting voor uw medewerkers. Regel het nu eenvoudig Inhoud. Personeelsvoorzieningen. 3 Veel gestelde vragen. 5 Goed om even te weten. 6 2 Personeelsvoorzieningen. Een eenvoudige manier om uw

Nadere informatie

HOE WERKT HET PERSOONLIJK DIGITAAL DOSSIER

HOE WERKT HET PERSOONLIJK DIGITAAL DOSSIER HANDLEIDING GEBRUIK WEBSITE 1 HOE WERKT HET PERSOONLIJK DIGITAAL DOSSIER Op deze pagina s van dit document vindt u de belangrijkste punten over het gebruik van het Persoonlijk Digitaal dossier. Inhoud:

Nadere informatie

Handleiding Website beheersysteem

Handleiding Website beheersysteem Handleiding Website beheersysteem Inhoudsopgave 1. Inleiding...3 2. Inloggen...4 3. De startpagina...5 3.1. Startpagina menu...5 3.2. Bovenbalk...6 4. Menu en Pagina's...7 4.1. Een nieuwe pagina toevoegen...8

Nadere informatie

raken de NPO, publieke omroepen en Beeld en Geluid over de werkwijze rond de televisieprocessen Handleiding uploaden files aan De Digitale Voorziening

raken de NPO, publieke omroepen en Beeld en Geluid over de werkwijze rond de televisieprocessen Handleiding uploaden files aan De Digitale Voorziening Handleiding uploaden files aan De Digitale Voorziening raken n Ketenafspraken de NPO, publieke tussen o de NPO, publieke omroepen en Beeld en Geluid over de werkwijze rond de televisieprocessen Hilversum,

Nadere informatie

Handleiding - Verzekeringnemer

Handleiding - Verzekeringnemer Handleiding - Verzekeringnemer Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Mijn XHI... 2 Login... 3 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 6 Verzekeringnemer... 7 Bewerken polis... 8 Bewerken gezinsleden...

Nadere informatie

Business Travel Insurance

Business Travel Insurance 40 44 16 N 73 59 30 W Bart Ploeger Accountmanager, Europeesche Business Travel Insurance Vooral business, maar ook pleasure 66106_01-15 Uw zakenreis compleet verzekerd met de Business Travel Insurance

Nadere informatie

Handleiding Thuiswerken / CSG-Site / VPN-Access

Handleiding Thuiswerken / CSG-Site / VPN-Access Handleiding Thuiswerken / CSG-Site / VPN-Access Plaats: Venlo Datum: 01-11-2011 Versie: 3.0 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Instellingen... 3 1.1 Instellingen Internet Explorer (eenmalig)... 4 1.2

Nadere informatie

Werkinstructie premievergelijking Webapplicatie Acura Assuradeuren

Werkinstructie premievergelijking Webapplicatie Acura Assuradeuren Werkinstructie premievergelijking Webapplicatie Acura Assuradeuren Vanaf heden is het mogelijk om in de Webapplicatie bepaalde producten onderling te vergelijken op basis van premie, waardering, en voorwaarden.

Nadere informatie

Handleiding OpenCart - Yuki

Handleiding OpenCart - Yuki Handleiding OpenCart - Yuki www.webwinkelfacturen.nl Samenvatting Dit is de handleiding voor de koppeling van OpenCart naar Yuki. De koppeling zorgt dat voor bestellingen in OpenCart automatisch een factuur

Nadere informatie

AllSolutions Support Dienstverlening

AllSolutions Support Dienstverlening AllSolutions Support Dienstverlening Inhoud 1. Uitbreiding support services... 3 2. De dienst die bij u past... 4 2.1. Support Basis... 4 2.2. Support Plus... 5 2.3. Consultancy diensten... 6 3. Overzicht

Nadere informatie

Croon Procurement Service

Croon Procurement Service Wat is een CMS? Een content-beheersysteem of Content Management Systeem is een softwaretoepassing, meestal een web-applicatie, die het mogelijk maakt dat mensen eenvoudig, zonder veel technische kennis,

Nadere informatie

Zorg bij Voogd & Voogd

Zorg bij Voogd & Voogd Zorg bij Voogd & Voogd Voor u: Eenvoudig vergelijken Scherpe premies Marketingondersteuning Voor uw relatie: Voordelige zorgverzekering Eenvoudig vergelijken Automatisch overstappen Volledig digitaal via

Nadere informatie

verzekering Vergader en Evenementen - Aansprakelijkheidheid van organisator verzekerd - Reisbagage van gasten verzekerd - Geen fi nanciële schade

verzekering Vergader en Evenementen - Aansprakelijkheidheid van organisator verzekerd - Reisbagage van gasten verzekerd - Geen fi nanciële schade verzekering Vergader en Evenementen - Aansprakelijkheidheid van organisator verzekerd - Reisbagage van gasten verzekerd - Geen fi nanciële schade verzekering Vergader en Evenementen Bij het organiseren

Nadere informatie

Hoofdstuk 4. Hoofdstuk 5. Hoofdstuk 6. Hoofdstuk 8

Hoofdstuk 4. Hoofdstuk 5. Hoofdstuk 6. Hoofdstuk 8 Handleiding Inhoud: 1 Inleiding... 2 2 Inloggen... 3 3 Dashboard (beginpagina)... 4 4 Offertes... 6 4.1 Een offerte goedkeuren... 8 5 Facturen... 9 5.1 Factuur betalen met ideal... 11 6 Drukproeven...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. NEO facturatie. Powered bij Twinfield. NEO facturatie

Gebruikershandleiding. NEO facturatie. Powered bij Twinfield. NEO facturatie Gebruikershandleiding NEO facturatie Powered bij Twinfield NEO facturatie Copyright Niets van deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, geluidsband,

Nadere informatie

17-06-2011. Online Pro Tip: Virusscanners. E-mail: Eenvoudiger koppelen van binnengekomen E-mail berichten. Hoofdidentiteit

17-06-2011. Online Pro Tip: Virusscanners. E-mail: Eenvoudiger koppelen van binnengekomen E-mail berichten. Hoofdidentiteit Pagina 1 van 7 Hoofdidentiteit Van: "Maarten Heuvel - Online" Aan: Verzonden: donderdag 16 juni 2011 01:33 Bijlage: Sneltoetsen Online Pro.pdf Onderwerp:

Nadere informatie

Compleet Boekhouden PRO

Compleet Boekhouden PRO Compleet Boekhouden PRO Update Elektronische aangifte Osirius BV Inhoudsopgave 1 VOOR U BEGINT. 3 1.1 AANVRAGEN POSTBUS BIJ DE BELASTINGDIENST 1.2 AANVRAGEN PINCODE 3 3 2 INSTALLATIE UPDATE ELEKTRONISCHE

Nadere informatie

Handleiding Bouw uw eigen webshop. Versie: 1.0

Handleiding Bouw uw eigen webshop. Versie: 1.0 Handleiding Bouw uw eigen webshop Auteur: Petra Siebelink Versie: 1.0 Datum: 8/31/2010 INHOUD (FOUT PAGINANUMMERING DOOR VERKORTE VERSIE VAN DEZE HANDLEIDING) 1. INLEIDING... 5 1.1 Inhoud handleiding...

Nadere informatie

Sofortbanking White paper. Versie: 1.1 Jaar: 2013 Auteur: Buckaroo Online Payment Services

Sofortbanking White paper. Versie: 1.1 Jaar: 2013 Auteur: Buckaroo Online Payment Services Sofortbanking White paper Versie: 1.1 Jaar: 2013 Auteur: Buckaroo Online Payment Services Overzicht wijzigingen Versie Datum Wijziging 1.0 1-1-2013 Oplevering versie 1.0 1.1 13-05-2013 Nieuwe layout Buckaroo

Nadere informatie

Beginnen met de Agenda & planning module

Beginnen met de Agenda & planning module Auteur : Reint Endendijk Versie : 1.0 Datum : 22 juni 2010 2 Minimale stappen om te beginnen Introductie Hieronder wordt het minimum aantal stappen om te beginnen met de module Agenda & Planning kort beschreven.

Nadere informatie

Handleiding aanmaken nieuwe vacature

Handleiding aanmaken nieuwe vacature Handleiding aanmaken nieuwe vacature Dit document beschrijft in vijf stappen hoe nieuwe vacatures kunnen worden aangemaakt: 1. Stap 1 inloggen op uw persoonlijk account 2. Stap 2 doorklikken naar Nieuwe

Nadere informatie