R5.0. Release notes. Clixmaster Studio. Handleiding. Clixmaster Studio. Gebruikersdocumentatie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "R5.0. Release notes. Clixmaster Studio. Handleiding. Clixmaster Studio. Gebruikersdocumentatie"

Transcriptie

1 Release notes R5.0 Clixmaster Studio Gebruikersdocumentatie Clixmaster Studio Handleiding

2 1/6 Clixmaster Studio R5.0 Dit document beschrijft alle nieuwe functionaliteiten en wijzigingen in Clixmaster Studio ten opzichte van voorgaande releases. Hoe de nieuwe functionaliteit exact werkt, kunt u nalezen in de handleidingen behorend bij deze release. Wat is nieuw in Clixmaster Studio? De volgende modules zijn in deze release toegevoegd aan Clixmaster Studio: E-campagnes module (aanvullende module) Het is nu mogelijk om professionele multichannel e-campagnes ( s, SMS en print) te versturen met Clixmaster Studio. Volledig gepersonaliseerd en met user served content. Uiteraard werkt het naadloos samen met o.a. de Profielen - module, waardoor behavioural targeting en multichannel marketing nog makkelijker wordt. Bekijk de Clixmaster Studio E-campagne factsheet voor alle mogelijkheden of neem contact op met uw account manager. Mobiele webpagina s module (aanvullende module) Met deze module is het mogelijk een aangepaste structuur met eigen templates in te richten. Uiteraard met hergebruik van bestaande content en componenten! Als een bezoeker op uw website komt, zal Clixmaster Studio automatisch de goede websitestructuur geven. Mobiele browsers krijgen dan de Mobiele webpagina s. Licenties Vanaf R5.0 werkt Clixmaster met licenties. Voor u als gebruiker verandert er in principe niets. Het enige dat u merkt, is dat u onder Help de licentie informatie in kunt zien. Wilt u een aanvullende module van Clixmaster Studio afnemen? Dat kan uiteraard nog steeds. Vraag het uw leverancier. Hij zorgt ervoor dat er een aangepaste licentie wordt aangevraagd. Nooit meer prutsen met bestanden, databestanden en templates! Alles zit nu in Clixmaster Studio en werkt op dezelfde manier als u al van Clixmaster Studio gewend bent. Bovendien kunt u voor specifieke rolverdelingen extra rechten toekennen, zodat u de regie over de E-campagne volledig in handen hebt.

3 2/6 Wat is veranderd in Clixmaster Studio? De volgende veranderingen zijn doorgevoerd in deze release: Algemeen / performance Er zijn aanpassingen doorgevoerd om de performance van Clixmaster Studio als geheel te verbeteren. De FTP service is onder de loep genomen en verbeterd. Artikelen / WYSIWYG editor Het plaatsen van variabelen is sterk vereenvoudigd. Het is nu mogelijk om variabelen te plaatsen in de WYSIWYG editor, via het volgende icoon: Forum Het is nu mogelijk een preview te tonen voordat een bericht wordt geplaatst. Het is mogelijk de naam van de gebruiker te tonen in het forum, in plaats van alleen maar de login-naam ( username ) Nieuw topic en Reageer -opties staan nu standaard boven én onder het forum. Gebruikers, wachtwoorden en rechten Per gebruikersgroep is nu direct inzichtelijk hoeveel (niet) actieve gebruikers erin zitten. Ook kunnen geavanceerde scripten gemaakt worden op basis van de beschikbare variabelen. Beveiliging In deze release is aandacht besteed aan verschillende aspecten met betrekking tot security. Er is een professionele security audit geweest door een externe partij, waarin Clixmaster Studio op alle mogelijke manieren is getest. Zowel vanaf de websitekant ( voorkant ) als de administratieve kant ( achterkant ). Het is mogelijk om gebruikers direct uit een gebruikersgroep te verwijderen. Importeren van gebruikers kunt u nu vanuit de backend van Clixmaster Studio zelf, met behulp van een eenvoudige veldselectieprocedure. Componenten De Toevoegen aan Mijn favorieten en Mijn favorieten -componenten zijn sterk uitgebreid. Het is nu o.a. mogelijk om pagina s toe te laten voegen aan de browser favorieten (naast de huidige Clixmaster Studiofavorieten). Ook is het nu mogelijk om Clixmaster Studio favorieten beter te laten beheren door de bezoekers. U kunt ze nu los van elkaar verwijderen in plaats van allemaal ineens.

4 3/6 Via een dashboard is precies te zien welke imports er zijn aangeboden en het verwerkingsresultaat. Eventuele fouten kunt u in detail inzien. De Wachtwoord wijzigen -component heeft nu ook de mogelijkheid een specifieke pagina op te geven waarnaar de bezoeker geleid wordt nadat hij zijn wachtwoord heeft gewijzigd. Als een gebruiker meer dan x keer binnen de ingestelde periode foutief heeft ingelogd, wordt hij geblokkeerd. In het profiel van de gebruiker in nu een extra veld opgenomen: Account Geblokkeerd. Na elke import wordt een bericht verzonden naar de uploader en de websitebeheerder, met het verwerkingsverslag van de upload. Dit geldt tevens voor imports via FTP. Er is een standaard importkoppeling met Salesforce beschikbaar. Het is nu mogelijk om IP-gebruikers te deactiveren en te activeren. Het is nu mogelijk om zelf te bepalen aan welke criteria een wachtwoord moet voldoen: - aantal karakters totaal - aantal letters - aantal cijfers - aantal speciale tekens U kunt nu ook een geldigheidsduur van een wachtwoord opgeven, waarna de gebruiker een nieuw wachtwoord moet kiezen. De gebruiker krijgt ter informatie een notificatie, voordat het wachtwoord verloopt. De Wachtwoord wijzigen - component heeft een extra optie gekregen Gebruiker inloggen. Het is daarmee mogelijk de gebrui-ker direct in te loggen na het wijzigen van het wachtwoord. Het is nu mogelijk om rechten van een hoger niveau aan te passen op een lager niveau. Hiervoor is de Aanpassen -button. Deze functionaliteit biedt u veel profijt als u op een bepaald moment voor een gebruikersgroep een recht wilt continueren, terwijl voor een overkoepelende groep hetzelfde recht moet worden ontnomen. Als voorbeeld kunt u denken aan rechten die moeten blijven gelden voor de groep Administrators, maar moeten worden geweigerd voor de groep Iedereen.

5 4/6 Voorheen was dit lastig in te richten. Indien de groep Administrators al rechten heeft, zou door een weigering voor de groep Iedereen, tevens de rechten van de groep Administrators worden beïnvloed. Immers, onder de groep Iedereen valt ook de groep Administrators. Met de introductie van deze nieuwe functionaliteit kunt u dit eenvoudig en correct inregelen. Intranet / extranet De Aanmeld -component heeft nu de mogelijkheid om de omschrijving van een veld wel of niet te tonen. Deze omschrijving bevat bijvoor-beeld een invoerinstructie c.q. helptekst. De Aanmeld -component bevat een optie om een bijlage mee te sturen in de activeringsmail. Profielen / Extra velden Ondersteunt 2 bestandtypen: Publiek bestand (toegankelijk voor iedereen) en Persoonlijk bestand, (alleen toegankelijk voor gebruiker). Het is nu mogelijk om HTML-code op te nemen in de beschrijving van Profiel velden. Deze omschrijvingstekst kan getoond worden in bijvoorbeeld een Aanmeld - component. Het is nu mogelijk profielgroepen te kopiëren, knippen en plakken. Het is mogelijk te configureren na hoeveel dagen onbekende gebruikers uit het systeem verwijderd moeten worden. Door middel van een selectievakje is het is nu mogelijk om onbekende gebruikers wel of niet te tonen in een profielgroep. Er is een nieuwe optie bij velden van het datatype Datum. Hierbij kan worden aangegeven of er gerekend moet kunnen worden met het datumveld. Bijvoorbeeld: Iedereen die morgen jarig is, of Iedereen die zich een week geleden heeft aangemeld. Onder een bestaande profielgroep kan een nieuwe (geneste) profielgroep worden toegevoegd, waarbij de nieuwe profielgroep initieel het criterium van de bovenliggende profielgroep overerft. Redirects & foutpagina s Het is nu mogelijk om zeer lange url s op te geven. Maximaal kunt u nu karakters ingeven. SEO & Google De Link - en Linklijst -component bieden een nofollow -optie, zodat zoekmachines deze links negeren. Aangeklikte items uit Artikellijsten, Bestandenlijsten en Zoekresultatenlijsten die geopend worden in een doelpagina, krijgen nu altijd de <H1>-tag. Er is nu een standaardkoppeling met Google Webmastertools beschikbaar (op websiteniveau).

6 5/6 Webpagina s (voorheen Website structuur) worden getoond: Het is nu mogelijk om SSL pagina s aan te maken en te beheren. Als deze optie aan staat, dan is de gehele backend van Clixmaster Studio een secure pagina en kunnen specifieke pagina s van de website ook secure gemaakt worden ( ). In de website structuur is elke secure pagina herkenbaar aan het icoon met het slotje: Bij de tab Zoeken kan nu alle content ook worden gezocht op Clixmaster Id. Zoeken De tab Inhoud biedt nu meer invalshoeken om content terug te vinden. Het is altijd mogelijk om te zoeken op te zoeken op Clixmaster ID. Bij de Web pagina s kan er een volledige URL van de website of een Clixmaster pagina ID worden ingevoerd. De juiste pagina zal direct

7 6/6 Artikelen controleren In dit onderdeel van de release notes willen wij u attenderen op het feit dat een of meerdere variabelen veranderd kunnen zijn. Om een juiste verwerking te garanderen, willen wij u vragen de gebruikte artikelen bij een module te controleren op de juiste variabelen en de benodigde aanpassingen door te voeren. Aanbevelingen Voordat u aan de slag gaat met de nieuwe release van Clixmaster Studio adviseren wij u de tijdelijke internetbestanden te verwijderen van uw computer. Module Vacature Hier is een variabele komen te vervallen. Oud: Job.FunctionName Nieuw: Job.FunctionNameText Deze variabele wordt doorgaans gebruikt in artikelen die door de Sollicitatiecomponent worden verstuurd.

8 Clixmaster Empowering interaction Databankweg 12s AL Amersfoort - The Netherlands T +31(0) F +31(0) I

Clixmaster Studio R3.7. Wat is nieuw in Clixmaster Studio? Release notes R3.7 Support 1/3

Clixmaster Studio R3.7. Wat is nieuw in Clixmaster Studio? Release notes R3.7 Support 1/3 1/3 Clixmaster Studio R3.7 Dit document beschrijft alle verbeteringen, wijzigingen en bekende verbeterpunten in Clixmaster Studio ten opzichte van voorgaande releases. Gedetailleerde informatie kunt u

Nadere informatie

Clixmaster Studio R4.0. Wat is nieuw in Clixmaster Studio? Release notes R4.0 1/5

Clixmaster Studio R4.0. Wat is nieuw in Clixmaster Studio? Release notes R4.0 1/5 1/5 Clixmaster Studio R4.0 Dit document beschrijft alle nieuwe functionaliteiten en wijzigingen Clixmaster Studio ten opzichte van voorgaande releases. Hoe de nieuwe functionaliteit exact werkt, kunt u

Nadere informatie

Clixmaster Studio R3.8. Wat is nieuw in Clixmaster Studio? Release notes R3.8 1/4

Clixmaster Studio R3.8. Wat is nieuw in Clixmaster Studio? Release notes R3.8 1/4 1/4 Clixmaster Studio R3.8 Dit document beschrijft alle nieuwe functionaliteiten, wijzigingen en opgeloste issues in Clixmaster Studio ten opzichte van voorgaande releases. Hoe de nieuwe functionaliteit

Nadere informatie

R5.0. Bijlage IV. Video converter. Handleiding. Clixmaster Studio. Gebruikershandleidingen

R5.0. Bijlage IV. Video converter. Handleiding. Clixmaster Studio. Gebruikershandleidingen Bijlage IV R5.0 Video converter Gebruikershandleidingen Clixmaster Studio Handleiding 1/7 Bijlage IV - Video Converter 2010 Clixmaster BV Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd,

Nadere informatie

Deel I Introductie Clixmaster Studio

Deel I Introductie Clixmaster Studio Deel I Introductie Clixmaster Studio R5.0 Gebruikershandleidingen Clixmaster Studio Handleiding 1/12 Deel I - Introductie Clixmaster Studio 2010 Clixmaster BV Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze

Nadere informatie

Clixmaster Studio & Social Media / Communities

Clixmaster Studio & Social Media / Communities 1/23 Clixmaster Studio & Social Media / Communities Version management Based on Clixmaster Studio R.5.2 Date Version Changed 16/02/2010 1.0 Final R5.1 16/04/2010 1.1 Revision R5.1 19/04/2010 1.2 Optimized

Nadere informatie

R5.0 Deel IV E Werken met Profielen

R5.0 Deel IV E Werken met Profielen R5.0 Deel IV E Werken met Profielen Gebruikershandleidingen Clixmaster Studio Handleiding 1/21 Deel IV E - Werken met Profielen 2010 Clixmaster BV Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag

Nadere informatie

R5.0. Bijlage II FTP. Handleiding. Clixmaster Studio. Gebruikershandleidingen

R5.0. Bijlage II FTP. Handleiding. Clixmaster Studio. Gebruikershandleidingen Bijlage II R5.0 FTP Gebruikershandleidingen Clixmaster Studio Handleiding 1/14 Bijlage II - FTP 2010 Clixmaster BV Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen

Nadere informatie

Cliënten handleiding PwC Client Portal

Cliënten handleiding PwC Client Portal Cliënten handleiding PwC Client Portal Mei 2011 (1) 1. Portal van de cliënt Deze beschrijving gaat ervan uit dat u beschikt over inloggegevens voor de portal en over de url van de portal website. Als u

Nadere informatie

R 3. Handleiding. Clixmaster Studio. Gebruikersdocumentatie

R 3. Handleiding. Clixmaster Studio. Gebruikersdocumentatie R 3 Gebruikersdocumentatie Clixmaster Studio Handleiding 2/11 Inhoudsopgave 1.1 Introductie... 3 1.2 Cookie wetgeving... 4 1.2.1 Cookie notificatie links:... 5 1.2.2 Cookie notificatie artikel... 5 1.2.3

Nadere informatie

Deel II Werken met Clixmaster Studio

Deel II Werken met Clixmaster Studio Deel II Werken met Clixmaster Studio R5.0 Gebruikershandleidingen Clixmaster Studio Handleiding 1/22 Deel II - Werken met Clixmaster Studio 2010 Clixmaster BV Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze

Nadere informatie

R5.0 Deel IV F Werken met Uitgebreide enquete

R5.0 Deel IV F Werken met Uitgebreide enquete R5.0 Deel IV F Werken met Uitgebreide enquete Gebruikershandleidingen Clixmaster Studio Handleiding 1/19 Deel IV F - Werken met Uitgebreide Enquête 2010 Clixmaster BV Alle rechten voorbehouden. Niets uit

Nadere informatie

Handleiding gebruik Citymail

Handleiding gebruik Citymail Handleiding gebruik Citymail Versie : 4.0.1 Jaar : 2014 Auteur : Citymail BV / Charly Traarbach Citymail BV Copyright 1 Citymail BV, Nederland 2014 Niets uit dit document mag worden vermenigvuldigd en/of

Nadere informatie

R5.1. Quick guide. Clixmaster Studio & Social Media / Communities. Quick guide. Clixmaster Studio. Gebruikersdocumentatie

R5.1. Quick guide. Clixmaster Studio & Social Media / Communities. Quick guide. Clixmaster Studio. Gebruikersdocumentatie Quick guide R5.1 Clixmaster Studio & Social Media / Communities Gebruikersdocumentatie Clixmaster Studio Quick guide 1/16 Clixmaster Studio & Social Media / Communities Version management Based on Clixmaster

Nadere informatie

Deel V Beheer in Clixmaster Studio

Deel V Beheer in Clixmaster Studio Deel V Beheer in Clixmaster Studio R5.0 Gebruikershandleidingen Clixmaster Studio Handleiding 1/52 Deel V - Beheer in Clixmaster Studio 2010 Clixmaster BV Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave

Nadere informatie

Release Notes November 2015 'Verbeterde herinneringen en concept contracten'

Release Notes November 2015 'Verbeterde herinneringen en concept contracten' Release Notes November 2015 'Verbeterde herinneringen en concept contracten' De software van Negometrix wordt continu verbeterd. Regelmatig vinden er updates plaats met nieuwe of verbeterde functionaliteiten.

Nadere informatie

Handleiding Reseller Controle Paneel

Handleiding Reseller Controle Paneel Handleiding Reseller Controle Paneel Inloggen Om in te loggen in het Controle Paneel kunt u de gebruikersnaam en wachtwoord gebruiken welke u van ons heeft ontvangen. Nieuw is dat u ook met uw social media

Nadere informatie

Aan de slag met Acadin

Aan de slag met Acadin Aan de slag met Acadin Handleiding voor de moderator (03-2012) 1 Inhoud Basistaken in schema... 3 Inloggen en uitloggen... 4 Aanmelden bij de Acadin leeromgeving... 4 Afmelden... 5 Gebruikers administreren...

Nadere informatie

Takenbeheerapplicatie voor evenementen

Takenbeheerapplicatie voor evenementen Takenbeheerapplicatie voor evenementen Takenbeheer is een web-applicatie waarbij vrijwilligers taken kunnen selecteren die voor het kunnen uitvoeren van een evenement nodig zijn. De vrijwilligers hebben

Nadere informatie

Release datum: 11 juni 2012

Release datum: 11 juni 2012 Highlights 1 HSExpert versie 5.2 Begin juni is versie 5.2 van HSExpert gereleased. In versie 5.2 zijn vooral wijzigingen op het RiAxion (Arbo) dossier doorgevoerd. Daarnaast zijn er wat kleinere wijzigingen

Nadere informatie

Quick start handleiding versie 1.0

Quick start handleiding versie 1.0 Quick start handleiding versie.0 Inleiding Beste gebruiker, Via dit document lopen we door de basis onderdelen van je eigen Mijn Kroost control panel. Dit control panel vormt de basis voor het gebruik

Nadere informatie

Basis handleiding CMS

Basis handleiding CMS Basis handleiding CMS Inhoud Basis handleiding CMS... 1 Inloggen... 3 Pagina beheren... 4 Pagina toevoegen/wijzigen... 6 WYSIWYG editor... 8 externe / interne link toevoegen... 9 Plaatjes toevoegen...

Nadere informatie

Handleiding MijnSVPB voor medewerkers van onderwijsinstellingen

Handleiding MijnSVPB voor medewerkers van onderwijsinstellingen Handleiding MijnSVPB voor medewerkers van onderwijsinstellingen Inhoudsopgave 1.1 Registreren 1.2 Inloggen 1.3 Onderhoud account 2 Kandidaten 3 Groepen 4.1 Aanmeldingen 4.2 Examenmomenten op locatie 5

Nadere informatie

Handleiding wordpress

Handleiding wordpress Handleiding wordpress Wordpress versie 3.0.4 Handleiding versie 1.1 Auteur Website Geert Hoekzema www.geerthoekzema.nl www.geerthoekzema.nl geert@geerthoekzema.nl 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Beginnen

Nadere informatie

Handleiding MijnExTh voor medewerkers van onderwijsinstellingen

Handleiding MijnExTh voor medewerkers van onderwijsinstellingen Handleiding MijnExTH [versie 1.1] Inhoudsopgave 1.1 Registreren 1.2 Inloggen 1.3 Onderhoud account 2 Kandidaten 3 Groepen 4.1 Aanmeldingen 4.2 Examenmomenten op locatie 5 Uitnodigingen 6.1 E-mail notificaties

Nadere informatie

De laatste update van 2015 Nieuwe module: Tender Start Formulier, eenvoudig decentrale inkoopverzoeken stroomlijnen & vastleggen

De laatste update van 2015 Nieuwe module: Tender Start Formulier, eenvoudig decentrale inkoopverzoeken stroomlijnen & vastleggen De laatste update van 2015 Nieuwe module: Tender Start Formulier, eenvoudig decentrale inkoopverzoeken stroomlijnen & vastleggen De laatste update van 2015 is een bijzondere. We voegen een nieuwe module

Nadere informatie

Handleiding Beveiligen van Wordpress

Handleiding Beveiligen van Wordpress Handleiding Beveiligen van Wordpress Deze handleiding beschrijft de stappen die u dient te nemen om uw Wordpress website te beveiligen Versie 1.0 Kies een sterk wachtwoord Gebruik als wachtwoord een combinatie

Nadere informatie

Central Station. CS website

Central Station. CS website Central Station CS website Versie 1.0 18-05-2007 Inhoud Inleiding...3 1 De website...4 2 Het content management systeem...5 2.1 Inloggen in het CMS... 5 2.2 Boomstructuur... 5 2.3 Maptypen... 6 2.4 Aanmaken

Nadere informatie

Release nieuwe versie 1.9.3

Release nieuwe versie 1.9.3 Release nieuwe versie 1.9.3 November 2013 www.siteop.mobi www.siteop.mobi - Kingsfordweg 151-1043 GR Amsterdam Tel: 085 40 123 92 - support.siteop.mob Release Versie Item Versie Datum SiteOpMobi Platform

Nadere informatie

Handleiding MijnSVPB voor medewerkers van onderwijsinstellingen

Handleiding MijnSVPB voor medewerkers van onderwijsinstellingen Handleiding MijnSVPB voor medewerkers van onderwijsinstellingen Inhoudsopgave 1.1 Registreren 1.2 Inloggen 1.3 Onderhoud account 2 Kandidaten 3 Groepen 4.1 Aanmeldingen 4.2 Examenmomenten op locatie 5

Nadere informatie

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Beheer Webredactie dashboard Het webredactie dashboard geeft u in één oogopslag een overzicht van de beheersmogelijkheden van uw website. Daarnaast blijft u via het dashboard gemakkelijk op de hoogte van

Nadere informatie

Gebruikers en groepen

Gebruikers en groepen Gebruikers en groepen Deze handleiding beschrijft de functionaliteit gebruikers en groepen. U vindt deze functionaliteit in het SchoolWapps dashboard onder de menuoptie Algemeen. Met de module gebruikers

Nadere informatie

Handleiding Joomla! 1.5

Handleiding Joomla! 1.5 Handleiding Joomla! 1.5 Versie :0.1 2/20 Inhoud 2. Aanmelden... 4 3. Artikelbeheer... 5 3.1 Nieuw artikel toevoegen... 5 3.2 Bestaand artikel wijzigen/verwijderen... 6 3.2.1 Front end editing... 7 4. Sectie

Nadere informatie

Datum: Gemaakt door: Berend de Groot Voor: ComSi, ROC Friese Poort

Datum: Gemaakt door: Berend de Groot Voor: ComSi, ROC Friese Poort Datum: Gemaakt door: Berend de Groot Voor: ComSi, ROC Friese Poort Contents 1. Introductie... 3 1.1. Hoe werkt het?... 3 2. Eerste Contact als gebruiker... 4 3. Ticket Acties... 5 4. Tickets Pagina...

Nadere informatie

MWeb 4.0. Handleiding Basis Modules Versie 1.0

MWeb 4.0. Handleiding Basis Modules Versie 1.0 MWeb 4.0 Handleiding Basis Modules Versie 1.0 Index 1. Algemeen 3 1.1. Gebruikersnamen en Wachtwoorden 3 1.2. Inloggen 3 1.3. Uitloggen 3 1.4. Belangrijk 3 2. User Manager 4 2.1. Gebruikers lijst User

Nadere informatie

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding 1 Overzicht Steeds vaker komen we de term web applicatie tegen bij software ontwikkeling. Een web applicatie is een programma dat online op een webserver

Nadere informatie

Message Server Handleiding voor Content Editors

Message Server Handleiding voor Content Editors Message Server Handleiding voor Content Editors 1 Message Server 15: Handleiding voor Content Editors INHOUDSOPGAVE Introductie 3 Vijf eenvoudige stappen... 4 1 Inloggen... 5 2 Berichten beheren... 6 3

Nadere informatie

R5.0. Deel IV G Werken met E-campagne. Handleiding. Clixmaster Studio. Gebruikershandleidingen

R5.0. Deel IV G Werken met E-campagne. Handleiding. Clixmaster Studio. Gebruikershandleidingen Deel IV G Werken met E-campagne R5.0 Gebruikershandleidingen Clixmaster Studio Handleiding 1/43 Deel IV G - Werken met E-campagne 2010 Clixmaster BV Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag

Nadere informatie

EERSTE INSTRUCTIE DIRECTEUREN RADARSCHOLEN.

EERSTE INSTRUCTIE DIRECTEUREN RADARSCHOLEN. 27-8-2013 RADARSCHOLEN EERSTE INSTRUCTIE DIRECTEUREN RADARSCHOLEN. [Geef de ondertitel van het document op] Dirk Inhoud 1. Intro eerste keer inloggen docent... 2 2. Email ouder om in te loggen... 3 3.

Nadere informatie

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3.

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3. Versie 1.0 05.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Openen van de activiteit Hoe wordt de activiteit geopend? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 6. Inloggen op het

Nadere informatie

CMS Made Simple eenvoudig uitgelegd CMS MADE SIMPLE- Eenvoudig uitgelegd

CMS Made Simple eenvoudig uitgelegd CMS MADE SIMPLE- Eenvoudig uitgelegd CMS Made Simple eenvoudig uitgelegd CMS MADE SIMPLE- Eenvoudig uitgelegd Introductie Deze handleiding heeft tot doel een eenvoudige stap voor stap handleiding te zijn voor eindgebruikers van CMS Made Simple

Nadere informatie

Online aanvragen - Gebruikershandleiding. Online aanvragen Gebruikershandleiding

Online aanvragen - Gebruikershandleiding. Online aanvragen Gebruikershandleiding Online aanvragen Gebruikershandleiding 01 / 11 Online aanvragen Gebruikershandleiding Inhoud Inloggen registreren Wachtwoord vergeten Mijn account Mijn account - Functies Het aanvraagformulier Het aanvraagformulier

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Sporter

SportCTM 2.0 Sporter SportCTM 2.0 Sporter APP Inloggen Dotcomsport heeft ter ondersteuning van de dagelijkse praktijk ook een APP ontwikkeld, om data invoer te vereenvoudigen. Deze APP ondersteunt de onderdelen; Agenda (invoer

Nadere informatie

R5.0. Deel IV D Werken met Blog. Handleiding. Clixmaster Studio. Gebruikershandleidingen

R5.0. Deel IV D Werken met Blog. Handleiding. Clixmaster Studio. Gebruikershandleidingen Deel IV D Werken met Blog R5.0 Gebruikershandleidingen Clixmaster Studio Handleiding 1/32 Deel IV D - Werken met Blog 2010 Clixmaster BV Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd,

Nadere informatie

Handleiding AHK Drive

Handleiding AHK Drive Handleiding AHK Drive Met de introductie van AHK Drive krijgt u op verschillende manieren toegang tot bestanden op de door de AHK gefaciliteerde G- en H-schijf, via een webbrowser of vanaf een mobiel apparaat.

Nadere informatie

CargoDocs voor Binnenvaartschippers Handleiding

CargoDocs voor Binnenvaartschippers Handleiding CargoDocs voor Binnenvaartschippers Handleiding Januari 2017 Page 1 Inhoudsopgave Introductie 2 Inloggen 3 Inloggen Nieuwe Gebruiker 3 Veranderen Schip 6 Wachtwoord Vergeten 7 Gebruikersnaam Vergeten 7

Nadere informatie

HANDLEIDING DOIT BEHEER SYSTEEM

HANDLEIDING DOIT BEHEER SYSTEEM HANDLEIDING DOIT BEHEER SYSTEEM ALGEMENE INFORMATIE Het Doit beheer systeem is een modulair opgebouwd systeem waarin modules makkelijk kunnen worden toegevoegd of aangepast, niet iedere gebruiker zal dezelfde

Nadere informatie

Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten)

Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten) Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten) Basisschoolnet Apeldoorn Inhoudsopgave: Aanmelden (voor ouders) pag. 2 Profiel pag. 9 Groepen pag. 14 Contacten pag. 20 Berichten pag. 23 Foto

Nadere informatie

ZorgMail Secure e-mail

ZorgMail Secure e-mail ZorgMail Secure e-mail 2014 ENOVATION B.V. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden openbaar gemaakt of verveelvoudigd, opgeslagen in een data verwerkend systeem of uitgezonden in enige

Nadere informatie

Handleiding Sporter 1.

Handleiding Sporter 1. Handleiding Sporter 1. 2. Inhoudsopgave Aanmelden Talentvolgsysteem Dotcombond... 6 Inloggen... 6 1ste keer inloggen... 6 Wachtwoord vergeten... 6 Wachtwoord wijzigen... 6 Sporter rol... 7 Sporter profiel...

Nadere informatie

How To Do Gebruikersbeheer mbconnect24 V2

How To Do Gebruikersbeheer mbconnect24 V2 How To Do Gebruikersbeheer mbconnect24 V2 Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Klanten... 2 2.1 Klant toevoegen... 3 3. Gebruikersgroep... 7 3.1 Gebruikersgroep toevoegen... 7 4. Gebruiker... 10 4.1 Gebruiker toevoegen...

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 15 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Instellingen binnen Employ UrenOnline 6 2.1 Contactpersonen 6 2.2 Projecten

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Inleiding. Het bijhouden, wijzigen en aanpassen van de inhoud van de website met je standaard web browser. De website maakt gebruik van CMS (content managment system) Door in te loggen

Nadere informatie

Handleiding. Z factuur Archief

Handleiding. Z factuur Archief Handleiding Z factuur Archief INHOUDSOPGAVE 1. DASHBOARD... 3 1.1. Inloggen... 3 Inloggegevens vergeten... 3 1.2. Mogelijkheden Dashboard... 3 Instellingen, Abonnement Info en Adressenboek... 3 Facturen

Nadere informatie

DB Alerts vernieuwde app voor Android gebruikers

DB Alerts vernieuwde app voor Android gebruikers DB Alerts vernieuwde app voor Android gebruikers De DB Alerts app voor Android is volledig vernieuwd. Naast de bekende functionaliteiten uit de vorige versie (bekijken van waarnemingen en het invoeren

Nadere informatie

RA Handleiding Reisadviseur INLOGGEN: ONDERHOUD: WEBSITE STRUCTUUR. Menu & Pagina structuur. Pagina s aanmaken. Weblink aanmaken

RA Handleiding Reisadviseur INLOGGEN: ONDERHOUD: WEBSITE STRUCTUUR. Menu & Pagina structuur. Pagina s aanmaken. Weblink aanmaken RA Handleiding Reisadviseur INLOGGEN: http://www.thetravelclub.nl/manager/ user : pass : (NB: in dit voorbeeld gebruiken we het account van Jose Maas in de screenshots) ONDERHOUD:

Nadere informatie

Handleiding bij de DWO (digitale wiskunde oefenomgeving)

Handleiding bij de DWO (digitale wiskunde oefenomgeving) Handleiding bij de DWO (digitale wiskunde oefenomgeving) Versie oktober 2005 Peter Boon Inhoudsopgave Inleiding... 3 Hoofdpagina... 4 Inloggen als gast... 6 Inloggen als gebruiker/leerling... 9 Mijn profiel...

Nadere informatie

HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4

HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4 HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4 1 INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 3 2. BEHEER 5 2.1 Site structuur 6 2.2 Afdelingen 7 2.3 Beheerders 8 2.3.1 Rechten 9 2.3.1.1 Rechten Beheer 9 3. INSTELLINGEN

Nadere informatie

Introductiehandleiding Webmail Dussense Boys

Introductiehandleiding Webmail Dussense Boys Introductiehandleiding Webmail Dussense Boys Versie: 1.0 Naam: E-mail: H.A.P.P. Ribbers e.ribbers@dussenseboys.nl Inhoudsopgave Inleiding... 3 Account... 3 Inloggen met uw gebruikersaccount... 4 Introductie

Nadere informatie

Registreren Inloggen - Profiel beheren

Registreren Inloggen - Profiel beheren Registreren Inloggen - Profiel beheren Inhoud: iedereen die gebruik wil maken van Kwaliteitscholen moet inloggen, behalve als iemand alleen een onderzoek invult. Voor bepaalde functionaliteiten (uitzetten

Nadere informatie

Handleiding Shell Card Online Conversie

Handleiding Shell Card Online Conversie Handleiding Shell Card Online Conversie Datum 28 december 2012 Auteur Ruud van Huizen Versie 2.3 Handleiding_Shell_Online_conversie_v2.3 Pagina 1 Inleiding Deze handleiding beschrijft het opzetten en converteren

Nadere informatie

HANDLEIDING CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM

HANDLEIDING CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM HANDLEIDING CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM Het CMS in het kort Middels het CMS zijn alle pagina s aanpasbaar, met uitzondering van het inschrijfformulier en sitemap. Een beheersysteem zorgt in de eerste plaats

Nadere informatie

Handleiding importeren HDN-browsercertificaat

Handleiding importeren HDN-browsercertificaat Handleiding importeren HDN-browsercertificaat Om toegang te krijgen tot de Skydoo webapplicatie, dien je het HDN-certificaat als browsercertificaat te importeren. Hiervoor voer je de volgende stappen uit:

Nadere informatie

Registreren Inloggen - Profiel beheren

Registreren Inloggen - Profiel beheren Inhoud: iedereen die gebruik wil maken van Kwaliteitscholen moet inloggen, behalve als iemand alleen een onderzoek invult. Voor bepaalde functionaliteiten (uitzetten vragenlijst, bekijken resultaten, gebruik

Nadere informatie

ICS/VCS bestanden importeren

ICS/VCS bestanden importeren Release april 2015 MailPlus via HTTPS Uw data nog beter beveiligd ICS/VCS bestanden importeren Events direct in de agenda van uw ontvangers Communicatiewaarde-model Meer grip op uw e-mail marketing Caching

Nadere informatie

Mach3Framework 5.0 / Website

Mach3Framework 5.0 / Website Mach3Framework 5.0 / Website Handleiding Mach3Builders Inhoudsopgave 1 Inloggen...5 1.1 Ingelogd blijven...6 1.2 Wachtwoord vergeten...7 2 Applicatie keuzescherm...8 2.1 De beheeromgeving openen...9 3

Nadere informatie

Gebruikershandleiding MobiDM

Gebruikershandleiding MobiDM Gebruikershandleiding MobiDM Gebruikershandleiding voor versie 3.6.2 Versie 1.0 INHOUDSOPGAVE 1. DE MOBIDM PORTAL.... 2 1.1. INLOGGEN... 2 1.2. WACHTWOORD VERGETEN?... 2 2. TOESTELBEHEER.... 3 2.1. OS-AFHANKELIJKE

Nadere informatie

Gebruikershandleiding GO search 2.0

Gebruikershandleiding GO search 2.0 Gebruikershandleiding GO search 2.0 1 Gebruikershandleiding Product: GO search 2.0 Documentversie: 1.1 Datum: 2 februari 2015 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van GemeenteOplossingen worden

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Inhoudsopgave Titelpagina Inhoudsopgave Eerste gebruik - Inloggen - Persoonlijke gegevens aanpassen - Werknemers registreren - Roosters toevoegen - Klantenbestand bijwerken Website

Nadere informatie

Handleiding Ingis. Afnemer. Ontvanger van facturen. februari 2010. Initiatief van

Handleiding Ingis. Afnemer. Ontvanger van facturen. februari 2010. Initiatief van Handleiding Ingis Afnemer Ontvanger van facturen februari 2010 INHOUDSOPGAVE 1 INLEIDING EN OPZET VAN DE HANDLEIDING... 3 2 ONTVANGER INGIS FACTUREN... 4 2.1 Ondersteunde Browsers... 4 2.2 Inloggen op

Nadere informatie

Handleiding ZorgMail Secure e-mail - Webmail

Handleiding ZorgMail Secure e-mail - Webmail Handleiding ZorgMail Secure e-mail - Webmail 2014 ENOVATION B.V. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden openbaar gemaakt of verveelvoudigd, opgeslagen in een data verwerkend systeem

Nadere informatie

U krijgt de melding dat uw browser geen cookies aanvaardt? Volg dan onderstaande weg om ze wel te accepteren.

U krijgt de melding dat uw browser geen cookies aanvaardt? Volg dan onderstaande weg om ze wel te accepteren. HELP BIJ HET RAADPLEGEN VAN HET PORTAAL HDP Hoe internet-cookies aanvaarden? U krijgt de melding dat uw browser geen cookies aanvaardt? Volg dan onderstaande weg om ze wel te accepteren. Internet Explorer

Nadere informatie

Esri Nederland, Januari Instellingen ArcGIS Online Portaal

Esri Nederland, Januari Instellingen ArcGIS Online Portaal Esri Nederland, Januari 2016 Instellingen ArcGIS Online Portaal Inhoud 1. Achtergronden en aanleiding... 3 2. Portaal instellingen... 4 2.1. Eenheden... 4 2.2. (Eigen) Basiskaarten... 5 2.3. BAG Geocoder...

Nadere informatie

Deel III Modules van Clixmaster Studio

Deel III Modules van Clixmaster Studio Deel III Modules van Clixmaster Studio R5.0 Gebruikershandleidingen Clixmaster Studio Handleiding 1/110 Deel III - Modules van Clixmaster Studio 2010 Clixmaster BV Alle rechten voorbehouden. Niets uit

Nadere informatie

Handleiding CMS. Auteur: J. Bijl Coldfusion Consultant

Handleiding CMS. Auteur: J. Bijl Coldfusion Consultant Handleiding CMS Auteur: J. Bijl Coldfusion Consultant Inhoudsopgave 1.0 Inleiding 3 2.0 Introductie CMS en websites 4 3.0 Inloggen in beheer 5 4.0 Dashboard 6 4.1 Bezoekers totalen 6 4.2 Bezoekers 7 4.3

Nadere informatie

Bitrix Site Manager gebruikershandleiding BureauZuid

Bitrix Site Manager gebruikershandleiding BureauZuid Bitrix Site Manager gebruikershandleiding BureauZuid Introductie Deze gebruikershandleiding geeft gedetailleerde basisinformatie over hoe te werken met Bitrix Site Manager. Deze handleiding is bedoeld

Nadere informatie

R5.0. Bijlage I. Wysiwyg editor. Handleiding. Clixmaster Studio. Gebruikershandleidingen

R5.0. Bijlage I. Wysiwyg editor. Handleiding. Clixmaster Studio. Gebruikershandleidingen Bijlage I R5.0 Wysiwyg editor Gebruikershandleidingen Clixmaster Studio Handleiding 1/8 Bijlage I Wysiwyg editor 2010 Clixmaster BV Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd,

Nadere informatie

Handleiding telewerken GGD Amsterdam

Handleiding telewerken GGD Amsterdam Handleiding telewerken GGD Amsterdam Versie 1.4 Mei 2014 Door Dennis Smith Inhoud 1. Benodigdheden... 3 2. Met een browser... 4 3. Windows Apparaten... 6 4. De Citrix receiver installeren... 6 5. De Citrix

Nadere informatie

Webredactie dashboard

Webredactie dashboard Beheer Webredactie dashboard Het webredactie dashboard geeft u in één oogopslag een overzicht van de beheermogelijkheden van uw website. Daarnaast blijft u via het dashboard gemakkelijk op de hoogte van

Nadere informatie

EBUILDER HANDLEIDING. De Ebuilder is een product van EXED internet www.exed.nl. info@exed.nl EXED CMS UITLEG

EBUILDER HANDLEIDING. De Ebuilder is een product van EXED internet www.exed.nl. info@exed.nl EXED CMS UITLEG EBUILDER HANDLEIDING De Ebuilder is een product van EXED internet www.exed.nl info@exed.nl 1 INHOUDSOPGAVE Inleiding Een korte introductie over het Ebuilder» Navigatie» Snelnavigatie Pagina s Hier vind

Nadere informatie

R5.0 Deel IV C Werken met Forum

R5.0 Deel IV C Werken met Forum R5.0 Deel IV C Werken met Forum Gebruikershandleidingen Clixmaster Studio Handleiding 1/21 Deel IV C - Werken met Forum 2010 Clixmaster BV Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd,

Nadere informatie

Gebruikshandleiding Rabo OmniKassa Downloadsite Versie 2.0 januari 2012

Gebruikshandleiding Rabo OmniKassa Downloadsite Versie 2.0 januari 2012 Gebruikshandleiding Rabo OmniKassa Downloadsite GEBRUIKSHANDLEIDING RABO OMNIKASSA DOWNLOADSITE Pagina 1/13 Inhoudsopgave 1. INLEIDING... 3 2. VERBINDING... 4 2.1 INLOG PAGINA... 4 2.2 PROCEDURE BIJ EERSTE

Nadere informatie

Handleiding RealHosting Controle Paneel

Handleiding RealHosting Controle Paneel Handleiding RealHosting Controle Paneel Inloggen. Om in te loggen in het Controle Paneel kunt u de gebruikersnaam en wachtwoord gebruiken welke u van ons heeft ontvangen. Nieuw is dat u ook met uw social

Nadere informatie

Inhoud CONTROL PANEL HANDLEIDING STANDAARD CMS SEPT. 2012 VERSIE 2

Inhoud CONTROL PANEL HANDLEIDING STANDAARD CMS SEPT. 2012 VERSIE 2 CONTROL PANEL HANDLEIDING STANDAARD CMS SEPT. 2012 VERSIE 2 Inhoud INLOGGEN CMS... 2 WELKOM SCHERM... 3 MODULES - CONTROL PANEL... 4 BEHEER - CONTROL PANEL... 5 GEBRUIKERSBEHEER - TOEVOEGEN... 6 GEBRUIKERSBEHEER

Nadere informatie

HANDLEIDING - MODERATOR

HANDLEIDING - MODERATOR HANDLEIDING - MODERATOR INHOUD Basistaken in schema... 3 Inloggen en uitloggen... 6 Aanmelden bij de Acadin leeromgeving... 6 Afmelden... 7 Gebruikers administreren... 8 Gegevens van leerlingen en begeleiders

Nadere informatie

Handleiding Content Management Systeem

Handleiding Content Management Systeem Handleiding Content Management Systeem Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inloggen... 3 2. Paginavolgorde... 3 3. Pagina en menutitel... 3 4. Pagina s bewerken... 4 5. De tekstverwerker... 4 6. Interne

Nadere informatie

TaHoma Update 28 september 2012

TaHoma Update 28 september 2012 TaHoma Update 28 september 2012 1 inhoud TaHoma Activeren voor Consument...3 Nieuwe Functies...19 TaHoma Activeren voor uw Showroom...29 2 TaHoma Activeren voor Consument ilet op: Indien gewenst kunt u

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Startscherm trainer

SportCTM 2.0 Startscherm trainer SportCTM 2.0 Startscherm trainer Inloggen Webapplicatie Via inlog.dotcomsport.com kun je in inloggen op de webapplicatie van het SportCTM. Wij adviseren onderstaande browsers Windows: Internet Explorer,

Nadere informatie

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen...

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen... Handleiding Mijn Atletiek Inhoudsopgave Inloggen...2 Wachtwoord vergeten?...4 Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5 Rechten geven aan de Gebruiker...6 Een Gebruiker verwijderen...6 Rapportages inzien...7

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop... 1 Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 5 Nog geen klant?...

Nadere informatie

How To Do Gebruikersbeheer remote service portaal mbconnect24

How To Do Gebruikersbeheer remote service portaal mbconnect24 How To Do Gebruikersbeheer remote service portaal mbconnect24 Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Workflow gebruikersbeheer... 3 3. Clients... 4 3.1 Client toevoegen... 5 4. Gebruikersgroep... 8 4.1 Gebruikersgroep

Nadere informatie

5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 1. Over LEVIY. 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over vinden van documenten.

5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 1. Over LEVIY. 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over vinden van documenten. Versie 1.0 23.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over

Nadere informatie

GDPR. e2e N.V. Bruiloftstraat Gent België Tel.: +32 (0) Fax: +32(0) Website:

GDPR. e2e N.V. Bruiloftstraat Gent België Tel.: +32 (0) Fax: +32(0) Website: GDPR e2e N.V. Bruiloftstraat 127-9050 Gent België Tel.: +32 (0)9 267 64 70 Fax: +32(0)9 267 64 80 E-mail: info@e2e.be Website: http://www.e2e.be 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave... 2 2 Introductie...

Nadere informatie

White Paper: Gebruikers aanmaken (C4) Publicatiedatum: 09-07-09 (versie 1.0) Pagina 1 van 10 pagina s. White Paper Gebruikers aanmaken

White Paper: Gebruikers aanmaken (C4) Publicatiedatum: 09-07-09 (versie 1.0) Pagina 1 van 10 pagina s. White Paper Gebruikers aanmaken Pagina 1 van 10 pagina s. White Paper Gebruikers aanmaken 1 Pagina 2 van 10 pagina s. Inleiding Dit document is geschreven voor Centix4 beheerders en/of gebruikers die een inlogaccount willen aanmaken.

Nadere informatie

Handleiding Blink Studio

Handleiding Blink Studio Handleiding Blink Studio Versie 1.2 Algemene functies Blink Studio Introductie Blink Studio biedt verschillende mogelijkheden aan leerkrachten. Blink Studio is de startpagina voor alle Blink lesmethodes.

Nadere informatie

Handleiding voor. Gebruikersbeheerder. Beknopte handleiding bij het gebruik van het landelijk platform

Handleiding voor. Gebruikersbeheerder. Beknopte handleiding bij het gebruik van het landelijk platform Handleiding voor Gebruikersbeheerder Beknopte handleiding bij het gebruik van het landelijk platform Introductie TARA is een webgebaseerd programma en biedt een complete online omgeving voor mensen met

Nadere informatie

Handleiding inschrijven op onderhandse aanbestedingen

Handleiding inschrijven op onderhandse aanbestedingen Handleiding inschrijven op onderhandse aanbestedingen Versie mei 2014 1. Accepteren van een uitnodiging 1.1 De uitnodiging beantwoorden U kunt als ondernemer uitgenodigd worden voor een onderhandse aanbesteding.

Nadere informatie

Het Klantenportaal in detail

Het Klantenportaal in detail Het Klantenportaal in detail Deze gebruikershandleiding biedt een beschrijving van het klantenportaal welke toegankelijk is via de URL: https://portal.nutricontrol.nl/ Op het klantenportaal zijn uw certificaten,

Nadere informatie

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 1.4 Datum : juli Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 12

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 1.4 Datum : juli Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 12 Handleiding Portero voor organisatiebeheerders Versie : 1.4 Datum : juli 2017 Portero Beheerdershandleiding v 1.4 15-07-2017 Pagina 1 van 12 Colofon Documenteigenaar : Centrum indicatiestelling zorg (CIZ)

Nadere informatie

Handleiding. Content Management Systeem (C.M.S.)

Handleiding. Content Management Systeem (C.M.S.) Handleiding Content Management Systeem (C.M.S.) www.wecaremedia.nl info@wecaremedia.nl 0162-223 161 Inhoudsopgave Inloggen... 3 Dashboard... 4 Bestanden... 4 Map aanmaken... 4 Bestanden toevoegen... 5

Nadere informatie