Pagina 1 van 5. Curriculum Vitae. Personalia:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Pagina 1 van 5. Curriculum Vitae. Personalia:"

Transcriptie

1 Pagina 1 van 5 Personalia: Curriculum Vitae Naam Gorree Voornaam Eric Adres Dokkummerstraat 21 Postcode 2652 EW Woonplaats Berkel en Rodenrijs Geboortedatum 15 mei 1970 Telefoon egorree@wxs.nl Persoonlijk profiel Een enthousiaste en gedreven professional met 10 jaar ervaring in verschillende functies binnen de bankensector. Een aantal jaren als functioneel applicatiebeheerder werkzaam geweest en vervolgens als (allround) projectleider ( bekend met test- en verandermanagement). In staat om bedrijfsprocessen goed te begrijpen en om te zetten in begrijpelijke en bruikbare oplossingen. Sta bekend bij de opdrachtgever als een doelgericht, sociaal vaardig, enthousiast en representatief persoon die contacten kan onderhouden met directie, management, werkvloer en externe partijen. Opdrachtomschrijvingen: 2009/3 2009/8 Projectleider VRS (Vonnissen, Regelingen en Schikkingen) Omschrijving: Leiding geven aan projectteam met als doel een applicatie te ontwikkelen waar (USG) juristen grote aantallen vonnissen en schikkingen kunnen registreren en verwerken. Verantwoordelijkheden: Verantwoordelijk voor het opstellen van de businesscase in overleg met de opdrachtgever en USG Juristen, opstellen van het projectplan, inrichten projectteam, laten opstellen functioneel en technisch ontwerp, test en acceptatieplannen en het gecontroleerd in productie nemen van de nieuwe IT applicatie. Resultaat: succesvol in productie genomen IT applicatie 2009/6 2009/ 7 Projectleider Outsourcen archief- en scanafdeling Omschrijving: Het uitbesteden van archief en scanwerkzaamheden naar externe partij en opheffen bestaande afdeling. Verantwoordelijkheden: Verantwoordelijk voor het opstellen van een plan van aanpak, maken prijs- en werkafspraken met externe partij, opstellen opleidingsplan en acceptatiecriteria. Resultaat: succesvol uitgevoerd outsource traject en bestaande afdeling opgeheven. 2009/4 2009/8 Projectleider Uitbetalen Ahold schikking Omschrijving: Leiding geven aan projectteam met als doel de uitbetaling van de Ahold schikking (5% claim) aan meer dan honderdduizend klanten. Verantwoordelijkheden: Inrichten projectteam, laten ontwikkelen tools om geclaimde gelden te verrekenen en/of uit betalen aan klant volgens afspraken met VEB, NVB en DNB. Duidelijke communicatie richting klant en stichtingen. Resultaat: Succesvolle uitbetaling en/of verrekening van geclaimde gelden aan meer dan honderdduizend klanten.

2 Pagina 2 van / /01 Projectleider indienen Shell/SEC claim Omschrijving: Het indienen van een claim bij de SEC (Securities & Exchange Commission) namens meer dan honderdduizend klanten van Dexia (en eigen positie Dexia Bank Nederland) Verantwoordelijkheden: Verantwoordelijk voor het opstellen van een plan van aanpak, inrichten projectteam, maken van afspraken met opdrachtgever, advocaten en claimadministrator in de USA, het laten achterhalen en valideren van de juiste gegevens. Resultaat: Succesvol uitgevoerd plan van aanpak en overeenstemming met de claimadministrator over de ingediende Shell/SEC claim voor meer dan honderdduizend klanten (> 40 miljoen EUR). 2008/ /11 Projectleider Beëindigen productgroep Safeleasen Omschrijving: Leiding geven aan een projectteam met als doel het dwingend verkopen van een productgroep (safelease). Verantwoordelijkheden: Verantwoordelijk voor het inrichten projectteam, het dwingend verkopen van een productlijn (safelease), het laten opstellen van een overzichtelijke beëindigingsnota aan ca klanten, het uitbetalen van garantiewaarden aan de relevante klanten, heldere communicatie met opdrachtgever en DNB. Resultaat: Succesvolle beëindiging van de safelease productlijn en de uitbetaling van de garantiewaarden (> EUR) 2008/8 2009/2 Projectleider DOW (Dexia Optie Waardering) Omschrijving: Het uitbreiden van de bestaande DOW applicatie met als doel de functionaliteiten van Risque (optiewaardering modellen) en Reuters (aandelen en optiekoersen informatie) in te bouwen. Verantwoordelijkheden: Opstellen businesscase, opstellen plan van aanpak, inrichten projectteam, inrichten van een uitgebreid test en acceptatie traject, inrichten van operationele processen, opzeggen Reuters en Risque contracten, het gecontroleerd in productie nemen van de nieuwe applicatie op een vooraf vastgestelde einddatum in verband met opgezegde contracten van Reuters en Risque. Resultaat: Grote gerealiseerde kostenbesparing ( EUR per jaar) bereikt met het succesvol in productie nemen van de nieuwe DOW applicatie en het opzeggen van de Reuters en Risque contracten. 2008/5 2008/10 Projectleider Citrix en Windows upgrade Omschrijving: Upgrade nieuwe versie Citrix en Windows. Verantwoordelijkheden: Opstellen plan van aanpak in samenwerking met IT specialisten (TAB, FAB, DBA, NT beheer, Citrix specialisten), plannen en inrichten van een uitgebreid test en acceptatie traject, verantwoordelijk voor de communicatie tussen verschillende afdelingen mbt gefaseerde uitrol van de nieuwe Citrix en Windows versie. Resultaat: Succesvolle uitrol van de nieuwe Citrix en Windows versie.

3 Pagina 3 van /2 2008/7 Projectleider BEO (Beëindigen Eega Contracten) Omschrijving: Naar aanleiding van een uitspraak van de Hoge Raad binnen zeer korte termijn een persoonlijk gericht schikkingsvoorstel opstellen voor een grote groep klanten die in een juridische procedure verwikkeld zijn met Dexia Bank Nederland. Verantwoordelijkheden: Verantwoordelijk voor het opstellen van Projectplan, inrichten projectorganisatie, ontwikkelen en implementeren van IT systemen, aantrekken van uitzendkrachten, ontwikkelen van brieven in samenwerking met juristen en communicatiespecialisten en inrichten van operationele processen. Vanwege de uitspraak van de Hoge Raad en de landelijke aandacht grote druk en afbreuk- en financieel risico (meer dan 30 miljoen EUR aan schikkingvoorstellen) Resultaat: Binnen de door de Hoge Raad opgelegde eisen qua tijd, selectie en kwaliteit aan elke in aanmerking komende klant een persoonlijk gericht schikkingsvoorstel aangeboden. Na acceptatie van klant snelle financiële afwikkeling gerealiseerd. 2007/8 2007/12 Projectleider Archiveren HP Omschrijving: Het veiligstellen van financiële gegevens die opgeslagen waren in een database op een verouderde server van HP. Verantwoordelijkheden: Opstellen plan van aanpak in samenwerking met HP specialist, het laten opstellen van data-interpretatie document, verantwoordelijk voor het dataconversietraject van de HP naar een Oracle database incl. test- en acceptatietraject. Resultaat: Succesvolle conversie van de financiële gegevens naar een Oracle database. 2007/6 2007/10 Projectleider JDB (Juridische database) nieuwe versie Omschrijving: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteit in een bestaande webapplicatie op verzoek van eindgebruikers (1 jaar na initiële versie van de JDB) Verantwoordelijkheden: Verantwoordelijk voor het laten opstellen van een functioneel en technisch ontwerp nav eisen- en wensenpakket eindgebruikers, het laten ontwikkelen van nieuwe functionaliteit op basis van ontwerp, inrichten van projectteam, een uitgebreid test- en acceptatietraject en het in productie nemen van de nieuwe versie van de JDB met een harde deadline ivm het verwerken van de toenemende stroom van juridische procedures. Resultaat: Een binnen de gestelde deadline en kwaliteitseisen in productie genomen nieuwe versie van de JDB. 2007/1 2007/5 Projectleider OCC ( Opstellen Concept Conclusie) Omschrijving: Het ontwikkelen van een nieuwe (flow)webapplicatie die voornamelijk juridische documenten geautomatiseerd moet opstellen. Verantwoordelijkheden: Verantwoordelijk voor het opstellen van een projectplan, inrichten projectteam, het laten opstellen van een functioneel en technisch ontwerp (externe partij), uitgebreide test en acceptatieplannen, in productie nemen van de nieuwe webapplicatie op een door opdrachtgever vastgestelde datum. Resultaat: Succesvol in productie genomen OCC applicatie binnen de gestelde eisen van tijd, kwaliteit en budget.

4 Pagina 4 van /4 2007/03 Projectleider WCAM (Wet Collectieve Afhandeling Massaschade) Omschrijving: Het implementeren van de operationele gevolgen van het verbindend verklaren (Gerechtshof te Amsterdam) van de Duisenberg regeling. Regeling tot stand gekomen tussen verschillende stichtingen, VEB, AFM en Dexia Bank onder leiding van Dhr. Duisenberg`. Verantwoordelijkheden: Opstellen plan van aanpak, opstellen inventarisatie operationele veranderingen, aanpassen verschillende IT-systemen, implementeren van de nieuwe operationele processen, communicatie landelijke dagbladen, belangenverenigingen (VEB, stichtingen, AFM), ontwikkelen van brieven in samenwerking met communicatiespecialisten, versturen van ca brieven aan klanten, inrichten Opt-out procedure in samenwerking met notaris (aangesteld door gerechtshof). Resultaat: Volledig geïmplementeerd operationeel proces, succesvolle opt-out procedure en verstuurde brieven binnen opgelegde eisen van het gerechtshof Amsterdam. 2006/1 2006/7 Projectleider Juridische database Omschrijving: Inrichten nieuwe webapplicatie met als doel de juridische afdeling administratief te ondersteunen in de vele juridische procedures. Verantwoordelijkheden: Opstellen plan van aanpak, inrichten projectteam, in kaart brengen eisen en wensen gebruikersorganisatie, uitgebreid test- en acceptatietraject, opstellen werkinstructies en inrichten rechtenstructuur. Resultaat: Succesvol in productie genomen nieuwe Juridische database applicatie. 2005/9 2005/12 Projectleider JOP (Jaaropgaven 2005 t/m 2008 terugkerend project) Omschrijving: Implementeren van de door de wetgever opgelegde fiscale veranderingen en het versturen van ca jaaropgaven. Verantwoordelijkheden: Opstellen plan van aanpak, aanpassen IT systeem (exact software), opstellen functioneel en technisch ontwerp, communicatie met belastingdienst, inrichten speciale afdeling callcenter. Resultaat: ca verstuurde jaaropgaven binnen de wettelijke kaders en gestelde deadline. Speciaal ingericht callcenter voor afhandeling inhoudelijke vragen jaaropgaven. 2005/5 2009/5 Projectleider KC releases (Exact software maatwerk releases ca 4 per jaar) Omschrijving: Aanpassen Exact maatwerk software (klant centraal), mede door de omvang en frequentie van gebruikerseisen (rfc s) en wettelijke eisen worden de rfc s projectmatig en in releases geïmplementeerd. (ca 4 releases per jaar) Verantwoordelijkheden: Plannen van de verschillende releases, bepalen inhoud en urgentie van ingediende rfc s, communicatie met Exact Software over aan te passen software, maken van prijsafspraken met Exact, inrichten test en acceptatietraject, 4 x per jaar een inproductiename van de opgeleverde releases. Resultaat: Het succesvol in productie nemen van Exact software releases. 2000/2 2005/5 Medewerker Effectenverkeer (1 jaar) Key-user Productadministratie (1 jaar) Functioneel applicatiebeheerder (3 jaar) Alle bovenstaande opdrachten en werkzaamheden uitgevoerd bij Dexia Bank Nederland.

5 Pagina 5 van Vector Aandrijftechniek b.v. Medewerker facturering (2 jaar) Orderadministratie (3 jaar) Medewerker Marketingstaf (3 jaar) Project automatiseren administratieve taken (Baan ERP software) Overige informatie Opleidingen/cursussen: - Prince 2 Foundation - Prince 2 Practitioner - IPMA-D - Middle management - Algemene opleiding Bankbedrijf - Assurantie-B - Creatief denken - Excel, Word, Access, Crystal reports (rapportage tool), Firefox. - HAVO - MEAO - Bezig met ITIL en BISL Bijzondere verrichtingen: - 6 jaar secretaris van de ondernemingsraad Dexia Bank Nederland (lid van het dagelijks bestuur) - 7 jaar in evenementencommissie Dexia Bank Nederland. - 3 jaar in redactie Dexia informail (Huisblad Dexia + website) Hobby s: - Tennissen - Golfen - Vissen Referenties aanwezig op RvB / CEO / MT niveau. Aanbevelingen op linkedin.com: Rob Deutekom, Co-ordinator Application Management, Dexia Bank Nederland (colleague) Ik ben de afgelopen jaren veel betrokken geweest bij projecten die geleid werden door Eric. Ik heb Eric leren kennen als een betrokken Projectleider die er alles aan doet om het project binnen de tijd en het budget af te krijgen, zonder dat de vooraf vastgestelde eisen in gevaar komen. Hij is prima in staat problemen te tackelen, weet mensen te overtuigen en weet de project deelnemers te motiveren om tot een goed resultaat te komen. Daarbij is het een hele gezellige en prettige collega waarmee je ook buiten werktijd veel lol kan hebben. August 18, 2009 Arnold van der Veen Meerstadt Project- en programma manager, Dexia Bank Nederland (colleague) Eric is een prima regelaar en doener. Gebruik makend van zijn kwaliteiten, weet goed om te gaan met mensen en heeft verstand van de business, in staat mens en project de juiste kant op te sturen. Dat gecombineerd met een grap en grol maakt Eric een prettige en nuttige collega. May 20, 2009 Paul Walenkamp, Specialist Legal Support & Projects, Dexia Bank Nederland N.V. (colleague) I have known Eric for 5 years here at Dexia Bank Nederland. Eric is an agenda driven project manager who constantly manages his deadlines. As a person to work with he is friendly, professional and clear in his communication. His excellent IT knowledge has been the cornerstone of many of my projects at Dexia Bank. March 26, 2009

Augustus 2012 gestart om de certificaten, Bisl, Prince 2, ITIL en IT- servicemanagement te behalen.

Augustus 2012 gestart om de certificaten, Bisl, Prince 2, ITIL en IT- servicemanagement te behalen. Riemke Oosterhof Nicolaas Beetsstraat 127 9721 RM Groningen Geboortedatum: 21-01-1978 Geboorteplaats: Delfzijl Email: riemke.oosterhof@gmail.com Telefoonnummer: 050-7508119 Mobielnummer: 06-10543868 Rijbewijs:

Nadere informatie

Rapportage Pizzasessie Functioneel-beheer.com Specialisten Managers Adviseurs Algemeen functioneel beheer applicatiebeheer informatiemanagement

Rapportage Pizzasessie Functioneel-beheer.com Specialisten Managers Adviseurs Algemeen functioneel beheer applicatiebeheer informatiemanagement Rapportage Pizzasessie Functioneel-beheer.com Alle deelnemers hebben hun functienaam opgegeven. De volgende functienamen zijn gemeld: Specialisten o Functioneel beheerder (9x) o Functioneel applicatiebeheerder

Nadere informatie

Food Solution & Heemskerk OBUG 2014

Food Solution & Heemskerk OBUG 2014 Food Solution & Heemskerk OBUG 2014 Agenda - Introductie - W. Heemskerk BV - Wat is de Ordina Food Solution? - Waarom de Ordina Food Solution? - Aanpak - Resultaten 2 3 Historie W. Heemskerk BV 1960: Opgericht

Nadere informatie

Profiel Senna Peterse

Profiel Senna Peterse Profiel Senna Peterse ICT Helpdesk & Support medewerker Call-Dispatch 1 e en 2 e Lijns Helpdesk Remote Support Uitrol- medewerkster Enthousiaste en sociale klantgerichte collega en teamplayer Kwaliteitsgericht,

Nadere informatie

Curriculum Vitae Rob Vonk

Curriculum Vitae Rob Vonk Personalia Naam Titel Ing Geboortejaar 1970 Woonplaats 's-gravenhage Nationaliteit Nederlandse Profiel Rob is na zijn studie aan de Haagse Hogeschool betrokken geweest bij veel verschillende soorten automatiseringsopdrachten.

Nadere informatie

Haaglanden Medisch Centrum

Haaglanden Medisch Centrum Cloud oplossing in Haaglanden Medisch Centrum 26 september 2016 Agenda I. Introductie Haaglanden MC II. Situatieschets (voor implementatie) III. Probleemstelling huidige situatie IV. Doelstelling V. Pakket

Nadere informatie

Curriculum Vitae Ishak Atak. www.ishakatak.nl. Naam : Ishak Atak Roepnaam : Ishak. Woonplaats : Utrecht Geboorte datum : 13-05-1983

Curriculum Vitae Ishak Atak. www.ishakatak.nl. Naam : Ishak Atak Roepnaam : Ishak. Woonplaats : Utrecht Geboorte datum : 13-05-1983 Naam : Ishak Atak Roepnaam : Ishak Woonplaats : Utrecht Geboorte datum : 13-05-1983 Tel. : +316-46 17 76 00 Beschikbaar : Full time December 2015 Email: : contact@ishakatak.nl Datum CV : November 2015

Nadere informatie

Curriculum Vitae Arno van Klaveren. Persoonlijke gegevens. Profiel. Karakter

Curriculum Vitae Arno van Klaveren. Persoonlijke gegevens. Profiel. Karakter Curriculum Vitae Arno van Klaveren Persoonlijke gegevens naam: Arno van Klaveren adres: De Vriesstraat 3 woonplaats: 2613CA Delft geboortedatum: 27-09-1963 nationaliteit: Nederlands email: info@arnovanklaveren.nl

Nadere informatie

Gedetailleerde versie info@mirada.nl

Gedetailleerde versie info@mirada.nl Gedetailleerde versie info@mirada.nl Mirada BV Agenda Wat is Time IT? Wanneer heb je Time IT nodig? Hoe gebruik je Time IT? Implementatie en test trajecten Van chaos naar Structuur.. Wat is Time IT Het

Nadere informatie

Upgrade of Her-implementatie PeopleSoft FMS bij DNB

Upgrade of Her-implementatie PeopleSoft FMS bij DNB Upgrade of Her-implementatie PeopleSoft FMS bij DNB Release cq support status 2002 Europese aanbesteding 2003 Implementatie 4 modules (GL,AP,PO,IN) Huidige versie 8.8 (upgrade 2005) uitbreiding modules.

Nadere informatie

Curriculum Vitae James Cotton

Curriculum Vitae James Cotton Persoonsgegevens Naam James Martijn Cotton Geboortedatum 2 mei 1978 Geboorteplaats Kingston upon Thames, Engeland Geslacht Man Burgerlijke staat Geregistreerd partnerschap Nationaliteit Engels Adres Burgemeester

Nadere informatie

Functieprofiel: Technisch Applicatie Beheerder (TAB)

Functieprofiel: Technisch Applicatie Beheerder (TAB) BIJLAGE E.3 FUNCTIEPROFIELEN PERCEEL 3 Functieprofiel: Technisch Applicatie Beheerder (TAB) Zorgt dat de SLA met Functioneel Beheer wordt opgesteld, waar gemaakt en onderhouden Zorgt voor up-to-date technische

Nadere informatie

ERP Implementatie in de praktijk

ERP Implementatie in de praktijk ERP Implementatie in de praktijk Door: Erik Meevis www.kcla.nl 11 juni 2008 Even voorstellen. Erik Meevis, partner bij KCLA Groep onafhankelijke organisatieadviseurs Afkomstig uit en gericht op productiebedrijven

Nadere informatie

Succesvol ERP selecteren en implementeren. Mitopics BV dé specialist op ERP-gebied vanuit risicobeheersing

Succesvol ERP selecteren en implementeren. Mitopics BV dé specialist op ERP-gebied vanuit risicobeheersing Succesvol ERP selecteren en implementeren Mitopics BV dé specialist op ERP-gebied vanuit risicobeheersing Onze concurrenten hebben veel betere informatie! Onze klanten verwachten meer van ons! Onderhoud

Nadere informatie

ERP Testing. HP Nijhof. Testmanager. Testnet November 2005

ERP Testing. HP Nijhof. Testmanager. Testnet November 2005 ERP Testing HP Nijhof Testmanager Testnet November 2005 Solution Sales Meeting7 November 2005 1 Agenda Waarom pakketten testen? Schaarse middelen? Ideale ERP test situatie Vragen 2 De centrale vraag ERP

Nadere informatie

1997-1998 Logistiek Manager Hollands Winkel Bezit met formules Witteveen Mode, Adam Herenmode, McGregor en La Ligna (totaal 140 filialen).

1997-1998 Logistiek Manager Hollands Winkel Bezit met formules Witteveen Mode, Adam Herenmode, McGregor en La Ligna (totaal 140 filialen). Curriculum Vitae Personalia Bart Witteveen Rijksweg 94 4849 BR DORST Telefoon : 0031 (0) 161 413149 Mobiel 0031 (0) 6 1090 6268 Fax : 0031 (0) 161 412958 Geboren: 9 november 1965 Opleidingen diploma 1987

Nadere informatie

Persoonlijke gegevens. Werkgevers / Projecten. Certificering. Werkervaring. E.H.B. (Ewout) Vocking

Persoonlijke gegevens. Werkgevers / Projecten. Certificering. Werkervaring. E.H.B. (Ewout) Vocking Persoonlijke gegevens Naam E.H.B. (Ewout) Vocking Bedrijfsnaam Vandaag IT Consultancy Adres Albert Cuypstraat 51 Woonplaats en Postcode 8021 DV, Zwolle K.v.K. nummer 53699394 Geboortedatum 8 juli 1982

Nadere informatie

(In overleg uitbreidbaar naar 36 of 40 uur)

(In overleg uitbreidbaar naar 36 of 40 uur) Curriculum Vitae Personalia Naam Geboorte Woonplaats Rijbewijs Huwelijkse staat Beschikbaarheid Michael Floris Zandstra 27 augustus 1981 te Voorburg Delft B Getrouwd 32 uur per week (In overleg uitbreidbaar

Nadere informatie

14-9-2015. Je kunt de presentatie na afloop van elke les downloaden. Ga naar : www.gelsing.info Kies voor de map Systeemontwikkeling

14-9-2015. Je kunt de presentatie na afloop van elke les downloaden. Ga naar : www.gelsing.info Kies voor de map Systeemontwikkeling Les 1 Docent: Marcel Gelsing Je kunt de presentatie na afloop van elke les downloaden. Ga naar : www.gelsing.info Kies voor de map Systeemontwikkeling Je kunt hier (optioneel) ook een gratis tool downloaden

Nadere informatie

Het avontuur van een nieuw intranet. Frank Alta Product Owner intranet Sociale Verzekeringsbank (SVB)

Het avontuur van een nieuw intranet. Frank Alta Product Owner intranet Sociale Verzekeringsbank (SVB) Het avontuur van een nieuw intranet Frank Alta Product Owner intranet Sociale Verzekeringsbank (SVB) Ervaringen delen Uitvoering AOW, kinderbijslag en meer 43 miljard per jaar 5,5 miljoen klanten 11 locaties

Nadere informatie

ITIL V3. een kennismaking. C.A. van der Eem

ITIL V3. een kennismaking. C.A. van der Eem een kennismaking C.A. van der Eem VOORWOORD een kennismaking Dit is de derde uitgave van ITIL een kennismaking. Dit boek behandelt de onderdelen van foundations. Uitgangspunt is vooral het basisbegrip

Nadere informatie

IT beheer: zelf doen is geen optie meer. Ed Holtzer Jurian Burgers

IT beheer: zelf doen is geen optie meer. Ed Holtzer Jurian Burgers IT beheer: zelf doen is geen optie meer Ed Holtzer Jurian Burgers Het leven is te kort om zelf iets te doen wat men tegen betaling ook door anderen kan laten verrichten. William Somerset Maugham Engels

Nadere informatie

Training Amstelveen 1999 Opleiding in AHD (Advanced Helpdesk) en Gecertificeerd

Training Amstelveen 1999 Opleiding in AHD (Advanced Helpdesk) en Gecertificeerd Personalia Naam : Sandries Voornaam : Dario Geboortedatum : 23-07-1972 Woonplaats : Leiden Geslacht : Man Nationaliteit : Nederlandse Introductie Kennis en ervaring opdoen en deze vervolgens weer toepassen

Nadere informatie

Profielschets. Inzetbaar als. Business analist. Informatie analist Requirements specialist Procesarchitect Projectleider

Profielschets. Inzetbaar als. Business analist. Informatie analist Requirements specialist Procesarchitect Projectleider Jeroen Luijkman Business analist Curriculum Vitae Profielschets Mijn naam is Jeroen, in de afgelopen jaren heb ik mij zelf ontwikkeld tot een allround, ervaren business analist. Daarbij heb ik mij gespecialiseerd

Nadere informatie

PERSONALIA. Geboortedatum : 20 maart 1979 Nationaliteit : Nederlandse Burgerlijke staat : Ongehuwd

PERSONALIA. Geboortedatum : 20 maart 1979 Nationaliteit : Nederlandse Burgerlijke staat : Ongehuwd Curriculum Vitae PERSONALIA Naam : Bas Geboortedatum : 20 maart 1979 Nationaliteit : Nederlandse Burgerlijke staat : Ongehuwd Profiel : Ik ben een ervaren allround Windows server specialist die altijd

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Financial Controller Master Finance & Control

Curriculum Vitae. Interim Financial Controller Master Finance & Control Curriculum Vitae Interim Financial Controller Master Finance & Control Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (0)6 523 76 775 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaat Ervaring

Nadere informatie

BUSINESS CASE. Datamigratiespecialist T2S begeleidt Veenman bij ERP-implementatie

BUSINESS CASE. Datamigratiespecialist T2S begeleidt Veenman bij ERP-implementatie BUSINESS CASE Datamigratiespecialist T2S begeleidt Veenman bij ERP-implementatie Veenman, leverancier van afdrukapparatuur en document management oplossingen, heeft in 2012 succesvol het nieuwe ERP-systeem

Nadere informatie

1-6. Het begeleiden van een compleet project tot een optimale oplossing is mijn passie!

1-6. Het begeleiden van een compleet project tot een optimale oplossing is mijn passie! 1-6 Erik Leonard Erik Leonard Oosterhout (NB) 06 4601 5431 erik.leonard@gmail.com www.linkedin.com/in/erikleonard Wie is Erik? Ik houd me graag bezig met projecten en vraagstukken die opgelost kunnen worden

Nadere informatie

Bouwbedrijven en automatisering

Bouwbedrijven en automatisering Bouwbedrijven en automatisering Presentatie 2010-11-10 Automatisering is geweldig toch? Bloemen en automatisering? Bouwautomatisering? Project success Standish Report Project success rates zijn gestegen

Nadere informatie

Application deployment bij Fortis Verzekeringen Nederland

Application deployment bij Fortis Verzekeringen Nederland Services Piet van Horssen Application deployment bij Fortis Verzekeringen Nederland Het gebruik van Allfusion Harvest Configuration Manager Services Piet van Horssen 1 Services Piet van Horssen Fortis

Nadere informatie

Geboortedatum: 01-08-1986

Geboortedatum: 01-08-1986 Personalia Naam: Rashif Geboortedatum: 01-08-1986 Woonplaats: Amsterdam Nationaliteit: Nederlandse Rijbewijs: B Profiel Rashif is een jongen die erg vriendelijk en servicegericht is. Hij heeft na zijn

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Profiel. Opleiding Training. Kennis Vaardigheden. Nevenactiviteiten

Curriculum Vitae. Profiel. Opleiding Training. Kennis Vaardigheden. Nevenactiviteiten Curriculum Vitae Jaap Bregman MSc 17 september 1985, woonachtig te Rotterdam 06 14 05 58 43 j.bregman@facilityestate.nl Enthousiast Sociaal Onderzoekend Nuchter Eigenwijs Profiel Door zijn studie en werkervaring

Nadere informatie

Whitepaper. Hoe de kans op een succesvolle ERP-implementatie te vergroten. ..het effect van vreemde ogen.. VERTROUWELIJK. www.implementatie-erp.

Whitepaper. Hoe de kans op een succesvolle ERP-implementatie te vergroten. ..het effect van vreemde ogen.. VERTROUWELIJK. www.implementatie-erp. Whitepaper Hoe de kans op een succesvolle ERP-implementatie te vergroten..het effect van vreemde ogen.. VERTROUWELIJK W E www.implementatie-erp.nl info@opdic.nl Hoe de kans op een succesvolle ERP-implementatie

Nadere informatie

HA in de praktijk. Database en Server Consolidatie

HA in de praktijk. Database en Server Consolidatie HA in de praktijk Database en Server Consolidatie SPREKER : E-MAIL : DATUM : Johan Westerduin, Peter Vermaat jwesterduin@transfer-solutions.com, pvermaat@transfer-solutions.com 14 oktober 2010 WWW.TRANSFER-SOLUTIONS.COM

Nadere informatie

Verandermanagement: Business as Usual

Verandermanagement: Business as Usual Verandermanagement: Samenvatting Voor organisaties is het inmiddels een vast gegeven dat hun processen en producten continue zullen moeten veranderen om zich te kunnen handhaven in een omgeving waar we

Nadere informatie

PERSOONLIJKE GEGEVENS

PERSOONLIJKE GEGEVENS PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam Anaïs Huysmans Geboortejaar 1983 Woonregio Den Haag Telefoonnummer 06 19 528 708 Email a.huysmans@soulfood.nl Nationaliteit Nederlands Rijbewijs Ja SharePoint Consultant Werkervaring

Nadere informatie

Verleden, heden en toekomst van functioneel beheer & informatiemanagement. Martijn Buurman November 2016

Verleden, heden en toekomst van functioneel beheer & informatiemanagement. Martijn Buurman November 2016 Verleden, heden en toekomst van functioneel beheer & informatiemanagement Martijn Buurman November 2016 Functioneel-Beheerder.com Gestart in mei 2010 15 man en vrouw sterk Werving, selectie en detachering

Nadere informatie

Copyright - Port of Rotterdam - 2012. nr.

Copyright - Port of Rotterdam - 2012. nr. Project Document Management Naar full digital en de veranderaanpak 10 februari 2015 Henk de Lauré. Organisatie IDM IDM Totaal 10,4 Fte 1 Coördinator 1 FAB 8,4 Medewerkers Wat vooraf ging.. 2003: 2004:

Nadere informatie

Geboortedatum: 01-08-1986

Geboortedatum: 01-08-1986 Personalia Naam: Rashif Geboortedatum: 01-08-1986 Woonplaats: Amsterdam Nationaliteit: Nederlandse Rijbewijs: B Profiel Rashif is een jongen die erg vriendelijk en servicegericht is. Hij heeft na zijn

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Ik hoop dat mijn CV jullie aanspreekt en mochten jullie nog vragen hebben, dan wil ik deze graag beantwoorden in een gesprek.

CURRICULUM VITAE. Ik hoop dat mijn CV jullie aanspreekt en mochten jullie nog vragen hebben, dan wil ik deze graag beantwoorden in een gesprek. CURRICULUM VITAE PERSONALIA Naam Woonplaats Dennis Toet Den Helder Geboortedatum 8 augustus 1989 Rijbewijs PROFIEL Ik ben Dennis Toet, 25 jaar en ik woon sinds 2011 samen met mijn vriendin Cynthia in Breezand

Nadere informatie

In een keten gaat het om de verbindingen, niet om de schakels.

In een keten gaat het om de verbindingen, niet om de schakels. Verbindingsmodel IV Serviceketen Theo Thiadens en Adri Cornelissen In een keten gaat het om de verbindingen, niet om de schakels. Verbindingsmodel IV Serviceketen Theo Thiadens Alleen een organisatie die

Nadere informatie

Doel van het invoeringsplan is te beschrijven welke handelingen dienen te worden verricht om een applicatie te implementeren.

Doel van het invoeringsplan is te beschrijven welke handelingen dienen te worden verricht om een applicatie te implementeren. Voorbeeld invoeringsplan door Wim - 01-06-2011 http://www.itpedia.nl/2011/01/06/voorbeeld-invoeringsplan/ Voordat applicaties in een organisatie worden ingevoerd, is het belangrijk na te gaan op welke

Nadere informatie

Profielschets Jeffrey

Profielschets Jeffrey Profielschets Jeffrey Personalia Naam Jeffrey Woonplaats Amsterdam Geboortedatum 23 juni 1996 Nationaliteit Nederlands Persoonlijkheid Jeffrey is een enthousiaste junior support medewerker. Gedreven, sociaal

Nadere informatie

15 redenen om een Vendor Management Systeem te selecteren

15 redenen om een Vendor Management Systeem te selecteren 15 redenen om een Vendor Management Systeem te selecteren Over Nétive BV Nétive BV helpt bedrijven en organisaties in zakelijke dienstverlening en overheid om het gehele inhuur en administratie traject

Nadere informatie

Contactpersoon: Romy Koster - Bulo Telefoon: +31 320 714 513 Email: r.bulo@adjectiv.nl Lelystad. Curriculum Vita Hanny van Keep

Contactpersoon: Romy Koster - Bulo Telefoon: +31 320 714 513 Email: r.bulo@adjectiv.nl Lelystad. Curriculum Vita Hanny van Keep Contactpersoon: Romy Koster - Bulo Telefoon: +31 320 714 513 Email: r.bulo@adjectiv.nl Lelystad Curriculum Vita Hanny van Keep Naam: Hanny van Keep Geboortedatum: 19 Augustus 1959 Plaats: Noordwijk ZH

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Bewust willen en kunnen 4. Performance Support 5. Informele organisatie 5. Waarom is het zo moeilijk? 6

Inhoudsopgave. Bewust willen en kunnen 4. Performance Support 5. Informele organisatie 5. Waarom is het zo moeilijk? 6 Inleiding De afgelopen vijftien jaar hebben we veel ervaring opgedaan met het doorvoeren van operationele efficiencyverbeteringen in combinatie met ITtrajecten. Vaak waren organisaties hiertoe gedwongen

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Samenvatting en persoonskenmerken. Algemene Opleiding. : B.J.C.J. Kielman (Berry) Burgerlijke staat : Ongehuwd Adres : Klaverbeemd 2

Curriculum Vitae. Samenvatting en persoonskenmerken. Algemene Opleiding. : B.J.C.J. Kielman (Berry) Burgerlijke staat : Ongehuwd Adres : Klaverbeemd 2 Curriculum Vitae Naam : B.J.C.J. Kielman (Berry) Geslacht : Man Burgerlijke staat : Ongehuwd Adres : Klaverbeemd 2 Postcode : 4844RJ Woonplaats : Terheijden Telefoon : 06-43873873, 076-8888387 Email :

Nadere informatie

TRAININGEN EN CURSUSSEN

TRAININGEN EN CURSUSSEN Curriculum Vitae PERSONALIA Naam: Petit Roepnaam: Mirelle Voorletter: M. Adres: Renaissancelaan 17 Postcode: 2408 DM Woonplaats: Alphen aan den Rijn Geboortedatum: 10 maart 1972 Nationaliteit: Nederlands

Nadere informatie

HOE DE KANS OP EEN SUCCESVOLLE ERP- IMPLEMENTATIE TE VERGROTEN

HOE DE KANS OP EEN SUCCESVOLLE ERP- IMPLEMENTATIE TE VERGROTEN WHITEPAPER HOE DE KANS OP EEN SUCCESVOLLE ERP- IMPLEMENTATIE TE VERGROTEN..HET EFFECT VAN VREEMDE OGEN.. Copyright 2014 OPDIC W www.implementatie-erp.nl E info@implementatie-erp.nl Hoe de kans op een succesvolle

Nadere informatie

Whitepaper ERP Vreemde ogen

Whitepaper ERP Vreemde ogen Whitepaper ERP Vreemde ogen Citrien Procesconsult Braamweg 77 3768 CE SOEST T 06 14 27 19 97 W www.roaldvanderheide.nl E info@roaldvanderheide.nl Vraagstelling Hoe de kans op een succesvolle ERP-implementatie

Nadere informatie

Profielschets. : Sander Daems. Senior Medewerker Supportdesk. Versie : 1.0. Pagina 1 van 6

Profielschets. : Sander Daems. Senior Medewerker Supportdesk. Versie : 1.0. Pagina 1 van 6 Profielschets Sander Daems Senior Medewerker Supportdesk Auteur : Sander Daems Versie : 1.0 Pagina 1 van 6 Ervaringsoverzicht Naam : Sander Daems Geboortedatum : 08/03/1987 Geslacht Woonplaats Rijbewijs

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Naam: Roland G. Koster Tel: 071 513 7136 Mobiel: 06 1269 6855 Email: rg.koster@redvalley.nl

Curriculum Vitae. Personalia. Naam: Roland G. Koster Tel: 071 513 7136 Mobiel: 06 1269 6855 Email: rg.koster@redvalley.nl Curriculum Vitae Personalia Naam: Roland G. Koster Tel: 071 513 7136 Mobiel: 06 1269 6855 Email: rg.koster@redvalley.nl Werkterrein Allround business en IT manager met als werkterrein: Organisatieadvies

Nadere informatie

RUM. requirements Management. SPIder session Project. driven by requirements 25th april. Risk assessed User

RUM. requirements Management. SPIder session Project. driven by requirements 25th april. Risk assessed User RUM Risk assessed User requirements Management - SPIder session Project driven by requirements 25th april Copyright 2006 ps_testware - Gijs Kuiper Risk assessed User requirement Management Personalia Gijs

Nadere informatie

Wij testen..maar....wat test jij?

Wij testen..maar....wat test jij? Wij testen..maar....wat test jij? Wij testen maar wat test jij? Harm Pul, Busineslinemanager Functioneel Beheer TMAP dag 2015, 29 september 2015 Bussum 2 Herkent u dit? De gebruikers testen dit straks

Nadere informatie

Re R lat a i t edag a 2013 Wi W nr n IS, t he h e n e n x e t l ev e e v l e Erwin ten Hoeve

Re R lat a i t edag a 2013 Wi W nr n IS, t he h e n e n x e t l ev e e v l e Erwin ten Hoeve Relatiedag 2013 WinRIS, the next level Erwin ten Hoeve Inhoud presentatie Wie ben ik De grote vragen Verschil in opbouw Vergelijking Integratie DATA-collectief Extra mogelijkheden Efficy Dingen die eraan

Nadere informatie

Curriculum Vitae ing. Fred C. Wilson IV

Curriculum Vitae ing. Fred C. Wilson IV Personalia Curriculum Vitae Titel, Voorletter(s) + Naam ing. Fred C. Wilson IV Roepnaam Freddy Adres Anslostraat 8 Postcode + Woonplaats 2533 KE Den Haag Telefoonnummer 06 214 03 284 Nationaliteit Nederlandse

Nadere informatie

Factsheet Outsourcing

Factsheet Outsourcing Factsheet Outsourcing www.vxcompany.com U wilt er zeker van zijn dat de IT-infrastructuur van uw organisatie in goede handen is, zodat u uw aandacht volledig kunt richten op de core business. Wij beheren

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE Dominque Zijlstra

CURRICULUM VITAE Dominque Zijlstra CURRICULUM VITAE Dominque Zijlstra Woonplaats : Alblasserdam Geboortedatum : 13-10-1987 Nationaliteit : Nederlandse Active Professionals is dé dienstverlener voor interim-oplossingen en werving & selectie.

Nadere informatie

10 Tips bij een reorganisatie

10 Tips bij een reorganisatie Marianne Eisma advocaat legal 10 Tips bij In het Arbeidsrecht gaat het erom het juiste proces te volgen om het uiteindelijke doel te bereiken. U moet daarvoor de tijd nemen, te snelle en niet goed voorbereide

Nadere informatie

ANTAL INTERNATIONAL BV

ANTAL INTERNATIONAL BV Kandidaat ANTAL REFERENTIE (00022928) Nationaliteit Woonplaats Talen Nederlandse Rotterdam Nederlands (Moedertaal) Engels (Vloeiend) Duits (Vloeiend) Opleiding VWO : Nederlands, Engels, Duits, Wiskunde

Nadere informatie

Joop Cornelissen BMC Klantendag 2011. Professionaliseren dienstverlening CMS

Joop Cornelissen BMC Klantendag 2011. Professionaliseren dienstverlening CMS Joop Cornelissen BMC Klantendag 2011 Professionaliseren dienstverlening CMS Agenda Introductie CIBER Waarom verder professionaliseren Tijdslijnen selectietraject Businesscase Scope implementatie Status

Nadere informatie

DE 7 STAPPEN TOT SUCCES- VOL ITSM.

DE 7 STAPPEN TOT SUCCES- VOL ITSM. WHITEPAPER DE 7 STAPPEN TOT SUCCES- VOL ITSM. MPROOF.NL 2 MPROOF.NL GEGARANDEERDE RESULTATEN VOOR UW SERVICEORGANISATIE. IT Service Management implementeren is een omvangrijke klus. Het geheim is een naadloze

Nadere informatie

Inhoud: Inleiding tot Taak 1.1.14 1 Omschrijving van vacatures 2 Matrix van benodigde 5 Bronvermeldingen 7

Inhoud: Inleiding tot Taak 1.1.14 1 Omschrijving van vacatures 2 Matrix van benodigde 5 Bronvermeldingen 7 Inleiding Taak 10 gaat over het oriënteren op het vakgebied van onze toekomst. Als we straks afgestudeerd zijn zullen we automatisch werk moeten gaan zoeken. Maar welk werk of in welke sector? Dat gaan

Nadere informatie

KPD Services NV WIC Geert Vrolix Verkoop

KPD Services NV WIC Geert Vrolix Verkoop KPD Services NV WIC Geert Vrolix Verkoop ViBo Heusden Zolder KPD Missie De meest gerenommeerde informaticapartner zijn in de Belgische bouwsector KPD Organisatie Opgericht 1982 Exclusief actief in de bouw-,

Nadere informatie

Hermann-Otto F. Israël HBO werk- en denkniveau 31 mei 1967 Oosterhout (NB) In bezit van rijbewijs B

Hermann-Otto F. Israël HBO werk- en denkniveau 31 mei 1967 Oosterhout (NB) In bezit van rijbewijs B Persoonlijke informatie Hermann-Otto F. Israël HBO werk- en denkniveau 31 mei 1967 Oosterhout (NB) In bezit van rijbewijs B Talenkennis Nederlands (moedertaal), vloeiend in woord en geschrift Engels, vloeiend

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Ing. R. van de Roer (Rogier) Geboortedatum: 10 oktober 1975. Informatica / Informatiekunde, Den Haag

Curriculum Vitae. Ing. R. van de Roer (Rogier) Geboortedatum: 10 oktober 1975. Informatica / Informatiekunde, Den Haag Willem van der Kulkstraat 4 3059 TM Rotterdam M: +31 (0)6-44 708 444 I: www.stirsolutions.nl E: info@stirsolutions.nl Curriculum Vitae Naam: Ing. R. van de Roer (Rogier) Geboortedatum: 10 oktober 1975

Nadere informatie

Agenda 26-4-2009. Wat zijn de gevolgen van Cloud en Gridcomputing voor de gebruikersorganisatie en de beheersfunctie.

Agenda 26-4-2009. Wat zijn de gevolgen van Cloud en Gridcomputing voor de gebruikersorganisatie en de beheersfunctie. Wat zijn de gevolgen van Cloud en Gridcomputing voor de gebruikersorganisatie en de beheersfunctie. John Lieberwerth Agenda Even voorstellen Cloud Computing De tien Plagen Gebruikersorganisatie en ICT

Nadere informatie

Microsoft Dynamics 365 / Office 365

Microsoft Dynamics 365 / Office 365 Microsoft Dynamics 365 / Office 365 Jeroen Paters Sales & Business Development Dynamics 365 Mobile : +31 (0) 6 2953 1467 E-mail: jeroen.paters@prodware.nl Agenda Microsoft Dynamics 365 for Sales (CRM)

Nadere informatie

Sneller ritsen met internet applicaties?

Sneller ritsen met internet applicaties? VERRICHTEN INRICHTEN RICHTEN Sneller ritsen met internet applicaties? BESTURING PRODUCTEN PROCESSEN ORGANISATIE APPLICATIES GEGEVENS van de bedrijfsvoering van de bedrijfsvoering Door : Rimko van den Bergh

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE PERSOONLIJKE GEGEVENS

CURRICULUM VITAE PERSOONLIJKE GEGEVENS CURRICULUM VITAE PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam: Marvin B. Dens Adres: Marianellastraat 15 1069 NL AMSTERDAM Telefoonnummer: 06-53137192 E-mailadres: info@mbdsolutions.nl Geboortedatum: 31-12-1971 Geboorteplaats:

Nadere informatie

Aanbesteden van ICT: de business case

Aanbesteden van ICT: de business case Regionale bijeenkomsten Nevi en Pianoo.....< ICT, met de i van inkoop! Aanbesteden van ICT: de business case Mr J.A. (John) Konijn 24 maart 2009. Voorstel agenda Kennismaking Inventarisatie thema s en

Nadere informatie

Practitioner s Certificate in IT Service Management: Release & Control (based on ITIL )

Practitioner s Certificate in IT Service Management: Release & Control (based on ITIL ) Exameneisen Practitioner s Certificate in IT Service Management: Release & Control (based on ITIL ) Publicatiedatum 1-1-2008 Startdatum 1-3-2007 Doelgroep IT Service Management Practitioner: Release &

Nadere informatie

HTS Elektrotechniek (Ing.) Afstudeerrichting Bedrijfskunde 08-1987 tot 08-1991 (voltooid) Hogeschool Windesheim Zwolle; Sector Techniek

HTS Elektrotechniek (Ing.) Afstudeerrichting Bedrijfskunde 08-1987 tot 08-1991 (voltooid) Hogeschool Windesheim Zwolle; Sector Techniek Personalia Naam Geboortedatum Huidig adres Telefoon e-mail website LinkedIn Egbert Theodorus Moen 26-12-1969 Schuttersweg 79 7314 LD APELDOORN 06-20132845 info@em-interim.nl www.em-interim.nl http://nl.linkedin.com/in/egbertmoen

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Geboortedatum: 5 juni Profiel

Curriculum Vitae. Personalia. Geboortedatum: 5 juni Profiel Curriculum Vitae Personalia Naam: Kevin Geboortedatum: 5 juni 1989 Woonplaats: Roermond Nationaliteit: Nederlandse Burgerlijke Staat: Samenwonend Rijbewijs: A, B Profiel Kevin is een enthousiaste en gemotiveerde

Nadere informatie

Acctrolling Consultant Your partner in Accounting and Controlling solutions

Acctrolling Consultant Your partner in Accounting and Controlling solutions Curriculum Vitae Anthony Sewnath Puck van Heelstraat 62 3077MG ROTTERDAM Tel: 06-55820103 E-mail: info@acctrolling.nl Website: www.acctrolling.nl Geboorte datum: 27-08-1980 OPLEIDING Jaar OPLEIDING Diploma

Nadere informatie

Risico s bij ERP. SYSQA B.V. Almere. Datum : 6 mei 2013 Status : Definitief Versie : 2.0 Opgesteld door :

Risico s bij ERP. SYSQA B.V. Almere. Datum : 6 mei 2013 Status : Definitief Versie : 2.0 Opgesteld door : Risico s bij ERP SYSQA B.V. Almere Datum : 6 mei 2013 Status : Definitief Versie : 2.0 Opgesteld door : Organisatie SYSQA B.V. Pagina 2 van 13 Titel Risico s bij ERP Versie 2.0 Datum 06-05-2013 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Curriculum Vitae drs. Sander Mol

Curriculum Vitae drs. Sander Mol Curriculum Vitae drs. Sander Mol Naam S. Mol Voornaam Sander Geboortedatum 30 augustus 1972 Woonplaats Stompetoren Email info@openeyes-ifc.nl Website www.openeyes-ifc.nl Opleiding 2004 Doctoraal Controlling

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Burgerlijke staat : gehuwd Rijbewijs : Hardlopen, Audio/Video

Curriculum Vitae. Burgerlijke staat : gehuwd Rijbewijs : Hardlopen, Audio/Video Curriculum Vitae Personalia Achternaam : Timmerman Voornamen : Frederik Hendrik Roepnaam : Henk Adres : Sluiswachtershoeve 205 Postcode : 7326 ZC Woonplaats : Apeldoorn Telefoon : 055-5340876 Mobiel :

Nadere informatie

PAPHOS GROUP SERVICENOW EXPERTS

PAPHOS GROUP SERVICENOW EXPERTS PAPHOS GROUP SERVICENOW EXPERTS Als ervaren ServiceNow partner, helpen wij u bij het implementeren en beheren van het ServiceNow platform. Niet alleen op korte termijn, maar juíst met het oog op de toekomst.

Nadere informatie

Periode Certificaat 2004-2007 Master of Science in Technology Management, Faculteit Bedrijfskunde, Rijksuniversiteit Groningen. Bul behaald.

Periode Certificaat 2004-2007 Master of Science in Technology Management, Faculteit Bedrijfskunde, Rijksuniversiteit Groningen. Bul behaald. Curriculum Vitae Personalia Naam: Rien Bosma Adres: Verlengde Meeuwerderweg 95 9723 ZM Groningen Telefoonnummer: 06-41 22 60 52 E-mailadres: rien@bosmaconsulting.nl Geboortedatum: 23-01-1979 Geboorteplaats:

Nadere informatie

Curriculum vitae. Opleiding Richting Ervaring Veel ervaring in CAD Woonplaats. 10+ jaar Project Lead Autodesk Inventor CorelDRAW X3

Curriculum vitae. Opleiding Richting Ervaring Veel ervaring in CAD Woonplaats. 10+ jaar Project Lead Autodesk Inventor CorelDRAW X3 Curriculum vitae PERSOONLIJKE DETAILS Naam Gijs Woonplaats Den Bosch Geboortedatum 17 december 1975 SAMENVATTING Opleiding Richting Ervaring Veel ervaring in CAD Woonplaats Master MSc Integrated Product

Nadere informatie

Profiel P.A.J. Hekkert

Profiel P.A.J. Hekkert Naam Roepnaam P.A.J Hekkert Patrick SAP Functioneel Consultant Geboortedatum 10 maart 1965 Woonplaats Talen Opleiding Zundert Nederlands, Engels, Duits ITIL Essentials SAP Partner Academy (Modules MM/WM

Nadere informatie

Project Diva. De implementatie van Documentum bij Provincie Utrecht, 7 september 2011

Project Diva. De implementatie van Documentum bij Provincie Utrecht, 7 september 2011 Project Diva De implementatie van Documentum bij Provincie Utrecht, 7 september 2011 Ad Overgaag, projectleider provincie Utrecht Marko van Schaijk, euroscript delt 1 Oude situatie Veranderende taken Krimpende

Nadere informatie

Profielschets. : Sander Daems. Infrastructure Consultant. Versie : 1.0. Datum bezoek : 28-02-2011. Pagina 1 van 7

Profielschets. : Sander Daems. Infrastructure Consultant. Versie : 1.0. Datum bezoek : 28-02-2011. Pagina 1 van 7 Profielschets Sander Daems Infrastructure Consultant Auteur : Sander Daems Versie : 1.0 Datum bezoek : 28-02-2011 Pagina 1 van 7 Ervaringsoverzicht Naam : Sander Daems Geboortedatum : 08/03/1987 Geslacht

Nadere informatie

Olde Bijvank Advies Organisatieontwikkeling & Managementcontrol

Olde Bijvank Advies Organisatieontwikkeling & Managementcontrol SAMENVATTING ITIL ITIL is nog steeds dé standaard voor het inrichten van beheerspocessen binnen een IT-organisatie. En dekt zowel applicatie- als infrastructuur beheer af. Indien gewenst kan ITIL worden

Nadere informatie

Microsoft Partner. 2-Control B.V.

Microsoft Partner. 2-Control B.V. Microsoft Partner 2007 B.V. Veel kennis en ervaring Jong, dynamisch en flexibel Onafhankelijke partij - 2-1 Missie: B.V. ondersteunt bedrijven bij het verbeteren van de kwaliteit van de geautomatiseerde

Nadere informatie

Veelgemaakte fouten bij de inzet van SharePoint

Veelgemaakte fouten bij de inzet van SharePoint Veelgemaakte fouten bij de inzet van SharePoint Vincent Somers Paul Keijzers Oprichter, directeur Orangehill Online- & IT-professional Oprichter, directeur KbWorks Online Business Consultant Intranet Publieksomgevingen

Nadere informatie