Samenwerkingsverbanden

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Samenwerkingsverbanden"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief B&B Burgers & Buitenlui nr. 2 Inhoud: 1. Het afgelopen jaar 2. Samenwerkingsverbanden 3. Kerst cadeautip 4. Arrangementen 5. Nieuwe plannen 6. Gelukkig nieuwjaar Het afgelopen jaar We zijn de laatste maand van het jaar ingegaan en dat is een mooie gelegenheid om eens terug te kijken op ons 1 ste seizoen. Toen we begonnen in april hadden we geen idee wat ons te wachten stond. We hoopten natuurlijk dat het heel druk zou worden in de zomer. En gelukkig dat werd het! Dankzij de wandel4daagse, de fiets4daagse, de menmarathon, het jubileumjaar van Shakespeare, het mooie weer in juli, het slechte weer in augustus, alles hielp er aan mee dat we genoeg te doen hadden. Onze gasten kwamen van overal vandaan en om veel verschillende redenen. Maar de voornaamste was toch wel de aantrekkingskracht van het bos en de ambiance van het pand. Luuk kreeg veel complimenten voor de website en via de mail kwamen (en komen nog steeds) de meeste boekingen binnen. De achtertuin was tijdens de opening nog 1 grote zwarte vlakte, maar al gauw was het een pracht aan bloemen en struiken. Het gras groeide erg hard en we moesten flink aan de slag om het onkruid voor te blijven. Iedere keer weer was het voor ons een verrassing waar welke bloem opkwam en welke kleur het zou worden.

2 De voorstellingen van Shakespeare waren een hoogtepunt. Omdat de theatergroep 60 jaar bestond speelden ze 2 delen. De meeste gasten vonden het erg leuk om in het huis te slapen van de grondlegger van de Shakespearespelen. We zijn zelf natuurlijk ook naar de voorstelling wezen kijken, maar helaas 30 minuten voor het einde begon het heel hard te regenen en onweren en moest het worden afgelast. Een ander hoogtepunt was de Drentse fiets 4 daagse. Deze begon op 24 juli, maar door het te warme weer werd het evenement afgelast. Veel mensen bleven toch en gingen er zelf op uit. Augustus en september waren de drukste maanden. De tijd vloog voorbij en op 15 september konden we even ademhalen want dat weekend was onze eerste groepsaccommodatie op basis van zelfverzorging. Dus dat betekende geen ontbijt en geen kamers schoonmaken! Het contact met de mensen is wel een stuk minder dan bij het bed & breakfast en dat is wel jammer. Het praatje met de gasten maakt het juist elke dag weer leuk en anders. In de maand november en waarschijnlijk ook in december zal het veel weekend werk zijn. Tijd dus om onderhoud te plegen en weer nieuwe ideeën te bedenken. Samenwerkingsverbanden Het afgelopen jaar hebben we ons aangesloten bij een aantal organisaties. Hieronder een korte uitleg van de verschillende samenwerkingsverbanden. Het PeterNijhoffpad. Hier doen 11 bed & breakfasten aan mee uit de omgeving. De gasten boeken meestal een 3- of 4-daags wandel of fiets arrangement en lopen of fietsen dan een route van bed & breakfast naar bed & breakfast. Bij aankomst krijgen ze een welkomstdrankje en bij het weggaan geven we ze een lunchpakket mee. De bagage brengen we dan weer naar het volgende slaapadres. Het is leuk voor ons, want veel van deze gasten komen nog een keer terug en ook het contact met de andere bed & breakfast eigenaren is erg nuttig en gezellig. Voor meer informatie kun je kijken op Ook hebben we ons aangesloten bij erfgoedlogies. Die promoten het logeren in historische panden. Ze brengen ook een brochure uit die in maart bij het blad Buitenleven zit. Ze doen veel aan arrangementen en promoten een online boekingssysteem. Hierdoor kan een nog groter gemak geboden worden bij het uitzoeken van een geschikte datum en kamer. Wij zitten hiermee nu in de testfase, maar het ziet er veel belovend uit. Het idee is om dit boekingssysteem ook op onze eigen site te zetten.

3 Verder werken we samen met de ondernemers rondom het Drents Friese Woud, hier krijgen we voornamelijk groepsboekingen door. Het is een leuke club die zich vooral bezighoudt met het toerist vriendelijker maken van het Drents Friese Woud. Dan moet je denken aan meer picknick plekken, de bosbus, goede bewegwijzering van de wandelpaden etc. Deze 3 vormen de actiefste samenwerkingsverbanden, maar daarnaast zijn we natuurlijk ook aangesloten bij de VVV, de ANWB, bedandbreakfast Nederland en staan we onder meer op sites zoals bedandbreakfast.startpagina en weekendhotel. Kerst cadeau tip Weet je nog geen cadeautje voor je ouders of je geliefde voor onder de kerstboom? Denk dan eens aan een cadeaubon van Burgers & Buitenlui. Je kunt zelf een persoonlijke tekst aanleveren die wij op de cadeaubon zetten. Deze sturen we dan binnen 2 dagen naar je toe. Je kunt bijvoorbeeld een romantisch arrangement cadeau doen aan je partner (dan heb je er zelf ook wat aan!) of een fietsarrangement voor je ouders, maar ook 1 overnachting in bijvoorbeeld de hovenier is mogelijk. De cadeaubon wordt ook vaak gegeven bij trouwerijen en dan met een overnachting in de meest romantische kamer de Vorst. Hieronder zie je een voorbeeld. De ontvanger kan zelf beslissen wanneer hij/zij er gebruik van maakt.

4 Arrangementen We blijven nieuwe arrangementen ontwikkelen, zo zijn we op dit moment aan het kijken naar de mogelijkheid voor een beauty/sauna arrangement. Een paar van deze nieuwe arrangementen willen we graag onder de aandacht brengen. Romantisch arrangement: 2 overnachtingen in de romantische kamer de Vorst, met hemelbed en bad. Ook te boeken voor de Astroloog of de Jager. Champagne staat voor u klaar bij aankomst en s ochtends kunt u genieten van een luxe zalmontbijt. Gezellig 's avonds voor de openhaard bij de bibliotheek napraten. Wij halen en brengen jullie desgewenst naar een restaurant in een oude boerderij zodat beiden van een heerlijk wijntje kunnen genieten. 99 pp Fietsarrangement De omgeving van Diever leent zich natuurlijk uitstekend om via de fiets verkend te worden. Het Drents Friese Wold en het Dwingelderveld zijn bossen die zich kenmerken door variatie. Hei, vennetjes, loofbomen en mosbossen wisselen elkaar (op de fiets) in hoog tempo af. Onderweg kunt u picknicken of rustig bijkomen in een theehuisje verborgen in het bos. Ontdek het zelf en boek een van de 3- of 4-daagse fietsarrangementen. Het 3- of 4-daags fiets arrangement bestaat uit: 2 of 3 overnachtingen op doordeweekse dagen in een luxe kamer Elke dag een heerlijk ontbijtbuffet comfortabele fietsen gedurende uw verblijf De fietsroutes 2 x een lunch pakket 105 per persoon (3-daags) 139 per persoon (4-daags) Toeslag in het weekend 10 Ook te boeken als wandelarrangement

5 Shakespeare arrangement Dit arrangement is ons afgelopen jaar zo goed bevallen dat we het in 2007 weer aanbieden! Zomer 2007 wordt het stuk AS YOU LIKE IT opgevoerd De Shakespeare spelen zijn echt de moeite waard om te komen bezoeken. Daarom hebben wij een arrangement samengesteld zodat u geheel in stijl kunt overnachten in het huis waar de grondlegger van deze spelen van 1946 tot en met 1968 gewoond heeft! Het arrangement omvat: * 2 overnachtingen in een luxe kamer inclusief een heerlijk ontbijtbuffet * 1 maal een dinerbuffet op de avond van de voorstelling in restaurant de Walhof (gelegen tegenover het theater) * een kaartje voor de Shakespeare spelen. 129 per persoon De data van de voorstellingen in 2007 zijn inmiddels ook bekend: Er zijn 3 try-out voorstellingen: 30 juni, 6 juli en 8 augustus Daarna zijn de voorstellingen op 10, 11, 15, 17, 18, 22, 24, 25, 29 en 31 augustus En in september zijn ze op 1, 5, 7 en 8

6 Nieuwe plannen Online boekingssysteem Zoals je al hebt kunnen lezen zijn we bezig om onze website verder te professionaliseren. Dat betekent dat we onze gasten nog meer gemak willen bieden en daarom een online boekingsysteem op de website gaan plaatsen. Op deze manier is het mogelijk om 24 uur per dag de beschikbaarheid te zien van de verschillende kamers en deze ook meteen te boeken. We zitten nu in een testfase en zodra we tevreden zijn zullen we hem op de site zetten. We streven ernaar om dit nog voor de kerst mogelijk te maken. Ook zal er een Engelstalige versie komen van de website. Met zijn tweeën Luuk werkt op dit moment nog als IT consultant. Maar per april 2007 zal hij met zijn baan stoppen en zich volledig op Burgers & Buitenlui gaan richten. Op deze manier kunnen we de laatste puntjes op de i zetten en onze gasten nog beter van dienst zijn. We hebben er allebei enorm veel zin in om deze uitdaging samen aan te gaan! Bedrijvenworkshops/themaweken Een andere nieuwe ontwikkeling is dat Burgers & Buitenlui ook de zakelijke markt aan het veroveren is. Zo komt er in februari een bedrijf dat zich richt op counseling, coaching en loopbaanbegeleiding. Ze blijven 5 dagen, ze overnachten hier en doen overdag allerlei workshops zowel binnen als buiten. Wij verzorgen dan het ontbijt en de lunch. Voor het avond eten kunnen ze in het gezellige centrum van Diever terecht. Cursussen Er staat een kookcursus op het programma, want we denken er over na om op speciale avonden zelf te gaan koken voor de gasten. Geen haute cuisine, maar gewoon een makkelijke maaltijd. Dus bijvoorbeeld een keer een stampot avond of een pasta avond. Misschien een keer een thema weekend zoals een wijnproeverij met bijbehorende hapjes. We hebben ideeën genoeg! Mochten jullie nog leuke suggesties hebben dan horen we dit natuurlijk graag. Tuin Nu de achtertuin mooi is aangelegd is de voortuin aan de beurt. De tekening van hoe het gaat worden hebben we al en als Luuk straks wat meer tijd heeft gaat hij zich daar verder in verdiepen en kan hij een groot gedeelte zelf aanleggen. Ook een beregeningssysteem zal aangelegd worden in de achter en voortuin. Kunst expositie In het nieuwe jaar zullen we schilderijen van de kunstenaar Jan Budding gaan exposeren. Ze komen te hangen in de gezamenlijke ruimtes en indien daar interesse voor is kunnen ze ook gekocht worden. Deze kunstenaar woont ook in het dorp en heeft in verschillende galeries in Nederland zijn werk geexposeerd.

7 En tenslotte: Bedankt voor alle aandacht afgelopen jaar en we hopen jullie allemaal weer te mogen begroeten in 2007! Met vriendelijke groet, Barbara & Luuk

Gastenverblijf Eenink

Gastenverblijf Eenink Gastenverblijf Eenink Bed & Breakfast Verhuur ruimte voor vergaderingen, bijeenkomsten en workshops Welkom Genieten in het groene hart van de Achterhoek, ook wel de parel van Gelderland genoemd, een veelzijdig

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2016. Hotel Eureka ligt in het Montferland, een bosrijke omgeving met volop fiets- en wandelmogelijkheden,

Nadere informatie

Mijn naam is Fons. Ze noemen me een groene jongen. Weet je hoe dat komt?

Mijn naam is Fons. Ze noemen me een groene jongen. Weet je hoe dat komt? Beste kinderen, Mijn naam is Fons. Ze noemen me een groene jongen. Weet je hoe dat komt? In mijn vrije tijd ben ik natuurgids. Met mijn verrekijker en vergrootglas trek ik naar allerlei plekjes om de natuur

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12. Een spannend weekend met de toekomstige WoonMeerders bij het korps Commando s in Waspik

Nieuwsbrief 12. Een spannend weekend met de toekomstige WoonMeerders bij het korps Commando s in Waspik Stichting WoonMere Nieuwsbrief 12 Het weekendje met de Korps Commando s Wat ik in de vorige nieuwsbrief al vertelde, zijn alle toekomstige bewoners van WoonMere in het weekend van 15, 16 en 17 mei met

Nadere informatie

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl ALLES ONDER 1 DAK! ReeHorst is een multifunctionele locatie midden op de Veluwe. Of u nu voor een zakelijke bijeenkomst, een feest, een theatervoorstelling

Nadere informatie

Dharma DE WARME CHARME VAN

Dharma DE WARME CHARME VAN REPORTAGE Dharma DE WARME CHARME VAN Het enthousiast kloppend hart van Kortrijk heeft er sinds kort een uniek adresje bij. Met Bed&Breakfast Dharma maakt gastvrouw Linda haar droom waar en garandeert ze

Nadere informatie

11-07-2014 ADVERTORIAL

11-07-2014 ADVERTORIAL 11-07-2014 ADVERTORIAL Je bent nog niet in Malang geweest als je nog niet in Hotel Tugu Malang hebt overnacht. In dit zeer unieke en gerieflijke hotel vind je alles terug wat Malang te bieden heeft. Erfgoed,

Nadere informatie

Vier de kerstdagen in Hotel De Bilderberg

Vier de kerstdagen in Hotel De Bilderberg Vier de kerstdagen in Hotel De Bilderberg In een sprookjesachtige omgeving met de Veluwe als achtertuin ligt het bijzondere Hotel De Bilderberg. Hier geniet u van de heerlijkste gerechten en de mooiste

Nadere informatie

Nieuwsbrief Community 3/4 nr 8 juni 2001

Nieuwsbrief Community 3/4 nr 8 juni 2001 Nieuwsbrief Community 3/4 nr 8 juni 2001 in deze nieuwsbrief nieuws afsluiting beoordelen van internetsites reacties vakwijzertips tenslotte Nieuws Na een jaar community 3/4 kunnen we tevreden zijn over

Nadere informatie

Activiteiten zomer. Vier de Zomer in Banjaert. Nieuwsbrief 4 juni 2016

Activiteiten zomer. Vier de Zomer in Banjaert. Nieuwsbrief 4 juni 2016 Deze zomer in Banjaert: fietsmidweek, opa & oma kleindkindweek, speksteen bewerken en meer. Kunt u deze nieuwsbrief niet goedlezen? Bekijk dan de online versie Vier de Zomer in Banjaert Nieuwsbrief 4 juni

Nadere informatie

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Masseria del Piano - Gargidicenere - (Italië Sicilië Collesano) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

HOTELARRANGEMENTEN. HOTEL RESTAURANT GOERRES Kanadeeskestrjitte 45, 8491BC Akkrum (FRL)

HOTELARRANGEMENTEN. HOTEL RESTAURANT GOERRES Kanadeeskestrjitte 45, 8491BC Akkrum (FRL) HOTELARRANGEMENTEN HOTEL RESTAURANT GOERRES Kanadeeskestrjitte 45, 8491BC Akkrum (FRL) 0566-651312 Info@goerres.nl Geachte gast, Van harte welkom bij Hotel Restaurant Goerres Oan e Boarn Graag informeren

Nadere informatie

Tel: AQUA LOVE DIVE CENTER

Tel: AQUA LOVE DIVE CENTER INFOBLAD 2018 Duiken en overnachten in Emsland(DE) Het is leuk en gevarieerd duiken in Kreisland Emsland. Dit ligt net over de grens bij de provincies Groningen en Drenthe. Er zijn hier rond de 10 duiklocaties,

Nadere informatie

Kerst arrangement 1 nacht vanaf 18 december tm 24 december

Kerst arrangement 1 nacht vanaf 18 december tm 24 december Kerst arrangement 1 nacht vanaf 18 december tm 24 december Kerst arrangement 60 p.p. + kamerprijs 1 overnachting met uitgebreid kerstontbijt Huis aperitief met verfijnde hapjes 3 gangen Bourgondische dis

Nadere informatie

ZwangerRetreat. Voel je vitaal bij ROOTZ! 30 en 31 maart Vitale groet, Mirjam Dreijer & Monique Goemans

ZwangerRetreat. Voel je vitaal bij ROOTZ! 30 en 31 maart Vitale groet, Mirjam Dreijer & Monique Goemans ZwangerRetreat 30 en 31 maart 2019 Tijd voor jezelf! De kleine in je buik, je voorbereiden op jouw bevalling. Ontspannen en de zinnen verwennen. Gezond & biologisch eten. Vragen kunnen stellen, vol inspiratie

Nadere informatie

De kracht zit in onze mensen

De kracht zit in onze mensen De kracht zit in onze mensen BliXem Eetcafé In BliXem Eetcafé geniet u van een bijzonder ontbijt, lunch of diner, of van een heerlijk kopje koffie met de krant. Bij BliXem draait het om de gasten. De medewerkers

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

1. Joris. Voor haar huis remt Roos. Ik ben er. De gordijnen beneden zijn weer dicht.

1. Joris. Voor haar huis remt Roos. Ik ben er. De gordijnen beneden zijn weer dicht. 1. Joris Hé Roos, fiets eens niet zo hard. Roos schrikt op en kijkt naast zich. Recht in het vrolijke gezicht van Joris. Joris zit in haar klas. Ben je voor mij op de vlucht?, vraagt hij. Wat een onzin.

Nadere informatie

Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia

Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Xarc Agroturisme - (Spanje Ibiza Santa Eularia) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden zwembad:

Nadere informatie

Heuvelklas in Westouter

Heuvelklas in Westouter K L A S N I E U W S U I T K L A S 4! Jaargang 9, nummer 31 23 mei 2016 Heuvelklas in Westouter De maandag na de heuvelklas stonden we nog even stil bij de heuvelklas. We speelden een heuvelklasquiz en

Nadere informatie

Outback Australië. Je kunt een auto huren of kopen. Dat kan op veel plaatsen.

Outback Australië. Je kunt een auto huren of kopen. Dat kan op veel plaatsen. Outback Australië Voor mij is Australië een heel bijzondere plek. Waarom? Dat zal ik uitleggen. Het begon al toen ik voor het eerst in Australië kwam. Ik stapte uit het vliegtuig. Meteen merkte ik dat

Nadere informatie

Schrijfpalet. Denk goed na! 12. Olifant met gsm?

Schrijfpalet. Denk goed na! 12. Olifant met gsm? 12. Olifant met gsm? Ontspannende tekst: kort verhaal Gisteren was het markt in de stad. Ik pakte m n fiets en reed naar de markt. Het was er erg druk. Opeens zag ik mijn neefje staan. Ik riep hem en zwaaide.

Nadere informatie

Kunt u in het kort beschrijven waar uw bedrijf voor staat? Wat verkoopt u? Waarom verkoopt u deze producten/ dienstverleningen? escape DTP is Irma Weima, een éénmansbedrijf en regelt/verzorgt/maakt alles

Nadere informatie

Duiken en overnachten bij Aqua Love

Duiken en overnachten bij Aqua Love Duiken en overnachten bij Aqua Love INFOBLAD 2016 Wij zijn Peter en Ineke Houniet en wonen in Emsland (Duitsland), net over de Nederlandse grens bij Groningen. Naast onze Nederlandse duikschool in Neudersum

Nadere informatie

Deze reis kan geboekt worden van 15 december t/m maart. Data zijn flexibel.

Deze reis kan geboekt worden van 15 december t/m maart. Data zijn flexibel. Winter-avontuur 5-daags winter-avontuur in Dalarna, Midden-Zweden Tijdens dit avontuur in de sneeuw kamperen we 5 dagen in de winterse bossen van Midden- Zweden. We slapen in een grote tipi-tent die verwarmd

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

Romantiek. in een sprookjeslandschap. Op een boogscheut van het. drukke Gent treffen we het. Park van Beervelde aan. Wanneer we het domein

Romantiek. in een sprookjeslandschap. Op een boogscheut van het. drukke Gent treffen we het. Park van Beervelde aan. Wanneer we het domein Romantiek in een sprookjeslandschap Tekst: Fanny Storms Fotografie: Park van Beervelde Op een boogscheut van het drukke Gent treffen we het Park van Beervelde aan. Wanneer we het domein betreden worden

Nadere informatie

Consumentenonderzoek Fiets en Wandelbeurs 2013

Consumentenonderzoek Fiets en Wandelbeurs 2013 Consumentenonderzoek Fiets en Wandelbeurs 2013 Uitgevoerd door: Ayla de Bone Marjoes van der Knokke Deltion WaterReijk Academie Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 1.1. Doelstelling... 3 1.2. Onderzoeksopzet...

Nadere informatie

Bungalowpark Hoge Hexel

Bungalowpark Hoge Hexel Bungalowpark Hoge Hexel Uw tweede thuis in Twente Rustig gelegen Overdekt zwembad Luxe bungalows Speeltuinen Visvijver Thuiskomen bij bungalowpark Hoge Hexel Graag verwelkomen wij u op ons prachtig gelegen

Nadere informatie

Graag heten wij u van harte welkom bij Hotel Wesseling en Grand Café de Brink!

Graag heten wij u van harte welkom bij Hotel Wesseling en Grand Café de Brink! Geachte gast, Graag heten wij u van harte welkom bij en! Zowel als zijn beide gelegen aan de Brink van Dwingeloo, het groenste dorp van Europa, temidden van het Nationale Park van Drenthe en bieden een

Nadere informatie

voor 29% was gezelligheid de aanleiding makkelijk als iemand weg weet zegt 4% 2% wil als sponsor betrokken zijn 2% werd lid vanwege onze clubkleding

voor 29% was gezelligheid de aanleiding makkelijk als iemand weg weet zegt 4% 2% wil als sponsor betrokken zijn 2% werd lid vanwege onze clubkleding Enquêtevragen Aantal verwerkte lijsten Antwoorden 55 ontvangen antwoorden, is 50% van onze leden 1. aantal jaren lid van club leden die geantwoord hebben zijn gemiddeld 10,7 jaren lid 2. waarom lid geworden

Nadere informatie

exclusief wonen Volmaakt en stoer

exclusief wonen Volmaakt en stoer Volmaakt en stoer De statige, witte woning trekt direct de aandacht. De houten voordeur en zwarte kozijnen staan in schril contrast met de smetteloos witte muren. De woning heeft een stoer karakter door

Nadere informatie

m m ra g ro p n e t h c a n 4 / n e g a d

m m ra g ro p n e t h c a n 4 / n e g a d Welkom in Fam. Willemsen 5 dagen / 4 nachten programma 2014 Comfortabel genieten van uw welverdiende vakantie! Ons nieuwe all-in vakantiehotel Bilstein ligt in het centrum van het schilderachtige bergstadje

Nadere informatie

WERKBLAD mijn landschap

WERKBLAD mijn landschap WERKBLAD mijn landschap Hoe zie jij het landschap? Wat vind je mooi of belangrijk? Ga alleen of in groepjes aan de slag en maak - een presentatie op papier of digitaal - een gedicht, een verhaal of een

Nadere informatie

Juli 2015 Nieuwsbrief Veilig leren lezen, kern 12

Juli 2015 Nieuwsbrief Veilig leren lezen, kern 12 Juli 2015 Nieuwsbrief Veilig leren lezen, kern 12 Beste ouders, verzorgers Kern 12: de basis is gelegd In deze laatste kern: is de basis voor vlot leren lezen gelegd. Kinderen zijn begonnen met het leren

Nadere informatie

Ouderinfo donderdag 3 december 2015

Ouderinfo donderdag 3 december 2015 Ouderinfo donderdag 3 december 2015 Geplande evenementen 4-12-2015 Sinterklaasviering www.antoniusbest.nl 0499-371250 Beste ouders, verzorgers, 1. Pepernoten bakken Afgelopen maandag begon de Sinterklaasweek

Nadere informatie

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN We willen u als gast graag een WOW-ervaring of beleving bezorgen. We doen dit door kennis te delen, kennis toe te voegen en aan te bieden. Maar ook door aan onze gasten

Nadere informatie

Elzas Tours en Wijnproeverijen

Elzas Tours en Wijnproeverijen Driedaagse tour (lang weekend) Elzas Een kort verblijf in de Elzas is zeer de moeite waard. Wilt u het wijngebied beter leren kennen, een paar keer heerlijk eten en overnachten in het wijngebied? Wij hebben

Nadere informatie

Klein Kontakt. Jarigen. in april zijn:

Klein Kontakt. Jarigen. in april zijn: A Klein Kontakt Het is alweer eind maart wanneer dit Kontakt uitkomt, het voorjaar lijkt begonnen, veel kinderen hebben kweekbakjes met groentes in de vensterbank staan, die straks de tuin in gaan. Over

Nadere informatie

5x Kidsproof restaurant tips in Maastricht

5x Kidsproof restaurant tips in Maastricht 5x Kidsproof restaurant tips in Maastricht Vorige week ging ik samen met Eric en Florian twee daagjes naar Maastricht. Heerlijk, echt één van mijn favoriete steden in Nederland, om de één of andere reden

Nadere informatie

Villa Reynaert DE HAND VAN PIETER PORTERS IN TEKST: ANNEMIE WILLEMSE - FOTOGRAFIE: CLAUDE SMEKENS 56 TIJDLOOS

Villa Reynaert DE HAND VAN PIETER PORTERS IN TEKST: ANNEMIE WILLEMSE - FOTOGRAFIE: CLAUDE SMEKENS 56 TIJDLOOS Villa Reynaert DE HAND VAN PIETER PORTERS IN TEKST: ANNEMIE WILLEMSE - FOTOGRAFIE: CLAUDE SMEKENS 56 TIJDLOOS Of je nu tot rust wilt komen tussen zakelijke beslommeringen door of je wilt met je geliefde

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2015. We organiseren dit jaar 8 weekarrangementen met 3 bustochten, 1 boottocht en 1 huifkartocht.

Nadere informatie

Papa en mama hebben ruzie. Ton en Toya vinden dat niet leuk. Papa wil graag dat Ton en Toya bij hem op bezoek komen, maar van mama mag dat niet.

Papa en mama hebben ruzie. Ton en Toya vinden dat niet leuk. Papa wil graag dat Ton en Toya bij hem op bezoek komen, maar van mama mag dat niet. Bezoek op kantoor Papa en mama hebben ruzie. Ton en Toya vinden dat niet leuk. Papa wil graag dat Ton en Toya bij hem op bezoek komen, maar van mama mag dat niet. Ton en Toya hebben wat problemen thuis.

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

Diakonessenhuis-arrangement Hotel Theater Figi 030-692 74 00

Diakonessenhuis-arrangement Hotel Theater Figi 030-692 74 00 Diakonessenhuis-arrangement 030-692 74 00 voor patiënten van het Diakonessenhuis en hun begeleider(s) Voor patiënten van het Diakonessenhuis die het prettig vinden om op de dag voor de operatie in Zeist

Nadere informatie

MAKELAARSGILDE. Laan der Verenigde Naties 94 te Leiden. 425.000,- k.k. www.remax.nl

MAKELAARSGILDE. Laan der Verenigde Naties 94 te Leiden. 425.000,- k.k. www.remax.nl MAKELAARSGILDE Laan der Verenigde Naties 94 te Leiden 425.000,- k.k. www.remax.nl Op het parkachtige en geliefde Waardeiland gelegen 5-kamer hoekherenhuis met inpandige garage, eigen parkeerplaats en zonnige

Nadere informatie

Lente en zomer programma 2015 Onder de Kersenboom

Lente en zomer programma 2015 Onder de Kersenboom Lente en zomer programma 2015 Onder de Kersenboom We hebben weer een mooi aanbod gemaakt met veel variatie. Het uitgangspunt van elke workshop is dat u uw werkstuk helemaal maakt in uw eigen stijl en sfeer.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015. Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015. Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015 NIEUWSBRIEF Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015 In deze nieuwsbrief: Van de directeur Van de teamleider onderbouw

Nadere informatie

Stijlvolle gebouwen, prachtig aangelegde tuinen met mooie waterpartijen en een weids landgoed bieden elke fotograaf ongelimiteerde

Stijlvolle gebouwen, prachtig aangelegde tuinen met mooie waterpartijen en een weids landgoed bieden elke fotograaf ongelimiteerde HUWELIJKEN Ruimte, rust, stijl, klasse en ingetogen exclusiviteit, Kasteel De Vanenburg maakt van jullie huwelijksdag een onvergetelijke ervaring! Wie Kasteel De Vanenburg betreedt, waant zich al snel

Nadere informatie

Villas del Alba Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre

Villas del Alba Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre Villas del Alba Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villas del Alba - (Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Landgoed. ijckholt. Résidence met zorg. Landgoed Rijckholt in Zeeland tussen het Veerse Meer en de Oosterschelde

Landgoed. ijckholt. Résidence met zorg. Landgoed Rijckholt in Zeeland tussen het Veerse Meer en de Oosterschelde Landgoed Rijckholt in Zeeland tussen het Veerse Meer en de Oosterschelde Landgoed R ijckholt Wij zijn geworteld in het Noord-Bevelandse en genieten Tussen het Veerse Meer en de Oosterschelde Op 5 minuten

Nadere informatie

Door Magryt Alberts & Veerle Beeuwsaert Y3TK

Door Magryt Alberts & Veerle Beeuwsaert Y3TK Door Magryt Alberts & Veerle Beeuwsaert Y3TK 1. Hoofdstuk 1 tour operator & reisbureau 2. Hoofdstuk 2 citytrip Groningen 3. Doelgroep 4. Omschrijving stad 5. Bezienswaardigheden 6. Bed & Breakfast 7. Programma

Nadere informatie

MAKELAARSGILDE. Antoniusstraat 10 te Zoeterwoude. 595.000,- k.k. www.remax.nl

MAKELAARSGILDE. Antoniusstraat 10 te Zoeterwoude. 595.000,- k.k. www.remax.nl MAKELAARSGILDE Antoniusstraat 10 te Zoeterwoude 595.000,- k.k. www.remax.nl Op een schitterende locatie gelegen, vrijstaande villa met garage en tuin rondom. De woning is gelegen op 1075m² eigen grond.

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER ARRANGEMENTEN persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER WELKOM BIJ T ANKER In Hotel t Anker zult u zich vanaf het eerste ogenblik thuis voelen. De gastvrije ontvangst, het gezellige restaurant en de

Nadere informatie

#1 3e jaargang. Atelier Lia de Craen. Nieuwe borden. Open middag. Uit de kunstdag

#1 3e jaargang. Atelier Lia de Craen. Nieuwe borden. Open middag. Uit de kunstdag #1 3e jaargang Atelier Lia de Craen Met de natuur als inspiratiebron. Met foto s en schetsen als vertrekpunt. Met de levenscycli van beweging, verandering en vergankelijkheid als thema. Met vormen, kleuren

Nadere informatie

Interviews: Wat is je naam? Marjolijn Zoodsma. Hoe oud ben je? 14 jaar. Wat wil je later worden? Hotel manager. Wat is je lievelingseten?

Interviews: Wat is je naam? Marjolijn Zoodsma. Hoe oud ben je? 14 jaar. Wat wil je later worden? Hotel manager. Wat is je lievelingseten? Kamp in Bakkeveen! Afgelopen weekend zijn we met 37 kinderen en 10 leiders naar een kampeerboerderij in Bakkeveen geweest. We vertrokken vrijdagmiddag om half 5 vanaf de parkeerplaats bij het korfbalveld.

Nadere informatie

Proeven in stijl groepen

Proeven in stijl groepen Proeven in stijl Ontdek de wijnschatten van Arnhem Bij wijnhandel Robbers & van den Hoogen aan de Arnhemse Velperweg wordt de wijn nog gekoesterd. Het wijnkopershuis ademt de sfeer van een wijnbedrijf

Nadere informatie

Roombeek Bed and Breakfast

Roombeek Bed and Breakfast Wij verwelkomen u graag bij Roombeek Bed and Breakfast In het hart van kunstzinnig en cultureel Enschede, in het nog in aanbouw zijnde Roombeek vindt u Roombeek bed and breakfast op een van de meest geliefde

Nadere informatie

GASTVROUWEN EN HEREN OP DE MELKVEEHOUDERIJ Tips voor het ontvangen en rondleiden van bezoekers

GASTVROUWEN EN HEREN OP DE MELKVEEHOUDERIJ Tips voor het ontvangen en rondleiden van bezoekers GASTVROUWEN EN HEREN OP DE MELKVEEHOUDERIJ Tips voor het ontvangen en rondleiden van bezoekers Gastheer/vrouw zijn is ook een vak Goed boeren is een vak, een goede gastvrouw of heer zijn is ook een vak.

Nadere informatie

Duikschool Buddyfish Nieuwsbrief

Duikschool Buddyfish Nieuwsbrief Duikschool Buddyfish Nieuwsbrief Hallo Buddyfishen, Nieuwsbrief 2012-02 Hier is weer een update van de activiteiten. Wat hebben we gedaan; Cursussen; IDC; Op dit moment zijn we heel druk met de groep die

Nadere informatie

Pumadrivers nieuwsbrief 3/2011

Pumadrivers nieuwsbrief 3/2011 Pumadrivers nieuwsbrief 3/2011 Van de voorzitter Ik heb in de eerste nieuwsbrief van dit jaar gezegd dat er nieuws moet zijn voor een nieuwe nieuwsbrief En nieuws hebben we zeker weer. Nieuwe bestuursleden

Nadere informatie

Ik ben David de Graaf

Ik ben David de Graaf Ik ben David de Graaf geboren in 1984. met Downsyndroom Surprise! Ook voor mijzelf Ik heb het niet alleen, maar... ik ben ook in vaste dienst van de Stichting Downsyndroom Kort: de SDS www.downsyndroom.nl

Nadere informatie

Het restaurant in Otterlo.

Het restaurant in Otterlo. Het verslag van mijn spontane actie/uitdaging handbikend van Enschede naar Scherpenzeel en terug. Een totale afstand van 259,92 km en heb hier zowel de zaterdag als de zondag 12 uur over gedaan (inclusief

Nadere informatie

Een moeilijk woord voor Natuurbrug is Ecoduct. Wat dat nu precies is, legt de schrijver Frank van Pamelen hieronder nog eens uit.

Een moeilijk woord voor Natuurbrug is Ecoduct. Wat dat nu precies is, legt de schrijver Frank van Pamelen hieronder nog eens uit. Ecoduct Een moeilijk woord voor Natuurbrug is Ecoduct. Wat dat nu precies is, legt de schrijver Frank van Pamelen hieronder nog eens uit. Ecoduct Wat is dat dan precies, een ecoduct? Zo vroeg een jonge

Nadere informatie

uitdagend, inspirerend en waarderend voor ieder(s) talent!

uitdagend, inspirerend en waarderend voor ieder(s) talent! NIEUWSBRIEF MEI Deze nieuwsbrief bevat de volgende onderwerpen: studiedagen tot einde schooljaar SAP (school atletiektoernooi parkstad) Schoolverlaters gaan naar Teuven! Nieuws vanuit de plusklas Deel

Nadere informatie

Yoga & Zangexpressieweekend 11-13 juli 2014

Yoga & Zangexpressieweekend 11-13 juli 2014 Yoga & Zangexpressieweekend 11-13 juli 2014 1. Programma van het weekend 2. Docenten 3. Info over de locatie en omgeving 4. Praktische info 5. Inschrijfformulier www.nienjabrouwer.nl Van vrijdag 11 juli

Nadere informatie

Vrijwilligers Sport & Bewegen Informatie & Advies

Vrijwilligers Sport & Bewegen Informatie & Advies ensen brengt m samen Bij Stichting Welzijn Veere staan de inwoners van alle kernen van onze gemeente centraal. Bij ons draait het om u: hoe het met u gaat en of u zich thuis voelt in uw woonomgeving. Samen

Nadere informatie

IJsselmeer 7 dagen. individuele fietsreis vanaf 515 Rondje IJsselmeer met de Afsluitdijk

IJsselmeer 7 dagen. individuele fietsreis vanaf 515 Rondje IJsselmeer met de Afsluitdijk IJsselmeer 7 dagen individuele fietsreis vanaf 515 Rondje IJsselmeer met de Afsluitdijk Nederlands meest bijzondere en populaire fietstocht is de 400 km tellende tour rond het IJsselmeer, een rondje "Hollands

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 3 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Hij volgt erg snel op de tweede nieuwsbrief. Dat doe ik om even digiduif te testen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Augustus 2014

Nieuwsbrief Augustus 2014 Nieuwsbrief Augustus 2014 Lieve Mensen, Wat een zomer hebben we hè? Ik hoor nu af en toe mensen puffen dat het wel wat minder mag.toch is het wel genieten hoor. De wens die ik koesterde om eindelijk weer

Nadere informatie

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 ZELDZAAM FEESTEN Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 INDELINGEN EN OPSTELLINGEN Er zijn diverse mogelijkheden op

Nadere informatie

HOTEL GALAMADAMMEN... 3 ZALEN...

HOTEL GALAMADAMMEN... 3 ZALEN... Inhoudsopgave HOTEL GALAMADAMMEN...... 3 ZALEN... 4 MORRAZAAL... 4 SUDERSEEZAAL... 4 HAVENZAAL 1 EN HAVENZAAL 2... 5 HAVENZAAL... 5 WINTERTUIN... 6 AANTAL PERSONEN PER ZAALOPSTELLING EN AFMETINGEN... 6

Nadere informatie

Bij residentiële arrangementen kunt u vrij gebruik maken van het zwembad, de whirlpool en de sauna s.

Bij residentiële arrangementen kunt u vrij gebruik maken van het zwembad, de whirlpool en de sauna s. La Butte aux Bois is gelegen aan de rand van Natuurpark Hoge Kempen met een centrale ligging ten opzichte van het Bourgondische Maastricht, het culturele Tongeren en andere mooie steden zoals Genk, Hasselt,

Nadere informatie

De Raad van Europa is een internationale organisatie met 47 lidstaten. Haar werk beïnvloedt 150 miljoen kinderen en jongeren.

De Raad van Europa is een internationale organisatie met 47 lidstaten. Haar werk beïnvloedt 150 miljoen kinderen en jongeren. Kindvriendelijke Gezondheidszorg- Kinderen en Jongeren: zeg ons wat je denkt! De Raad van Europa is een internationale organisatie met 47 lidstaten. Haar werk beïnvloedt 150 miljoen kinderen en jongeren.

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY & GOLF Zijn de Healey en golf uw passie? Wij willen deze twee combineren in de eerste Healey golfreis. In vier dagen tijd spelen wij op drie prachtige golfbanen

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2014/15. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2014/15. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2014/15 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

Datum: zaterdag 2 april Tijd: 20.00-24.00 uur Locatie: Mendelcollege, Pim Mulierlaan 4, Haarlem. Kosten: 8 euro voorverkoop, 10 euro aan de zaal

Datum: zaterdag 2 april Tijd: 20.00-24.00 uur Locatie: Mendelcollege, Pim Mulierlaan 4, Haarlem. Kosten: 8 euro voorverkoop, 10 euro aan de zaal Nieuwsbrief Jaargang 5, nummer 2 EXTRA EDITIE 2 April 2 April 2 April 2 April 2 April 2 April 2 April 2 April Groot Internationaal Dansfeest Dit jaar is er geen Festival Internationale dans in Noord-Holland.

Nadere informatie

Westrand fase 2a Wervershoof. 6 Twee-onder-één-kapwoningen

Westrand fase 2a Wervershoof. 6 Twee-onder-één-kapwoningen Westrand fase 2a Wervershoof 6 Twee-onder-één-kapwoningen Stijlvolle woningen aan het water in Wervershoof Welkom in Wervershoof Tussen de historische havenstadjes Medemblik en Enkhuizen ligt het vriendelijke

Nadere informatie

STATIONSWEG 19, DEN BOSCH

STATIONSWEG 19, DEN BOSCH STATIONSWEG 19, DEN BOSCH MONQUI Voel je thuis in Den Bosch, voel je thuis bij MonQui. Wij bieden het fijne thuisgevoel in het centrum van Den Bosch. Een gezellige plek om te eten en drinken, een inspirerende

Nadere informatie

EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN

EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN INHOUDSOPGAVE Bruiloft 3 Een trouwlocatie om JA tegen te zeggen 4 Toost & Taart 5 Culinaire verwennerij 6 Avondfeest 8 Bed and Breakfast 10 De perfecte dag 11 BRUILOFT

Nadere informatie

Programma voor het na-larenstein weekend in. vakantiepark t Timmerholt Gagelmaat 1 in Westerbork.

Programma voor het na-larenstein weekend in. vakantiepark t Timmerholt Gagelmaat 1 in Westerbork. Programma voor het na-larenstein weekend in vakantiepark t Timmerholt Gagelmaat 1 in Westerbork. Wij, Maarten en Roland, hebben dit programma samengesteld op basis van een aantal bezienswaardigheden die

Nadere informatie

Foto Avontuur Zuid Afrika

Foto Avontuur Zuid Afrika Foto Avontuur Zuid Afrika 2 Zuid Afrika You don't take a photograph, you make it. Ansel Adams Inhoud 3. Programma 4. Foto Avonturen 5. Locaties 7. Groepen 10. Workshops 12. Thema s 13. Vaardigheden 14.

Nadere informatie

ROEGTE 23 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA

ROEGTE 23 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA ROEGTE 23 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA ` DE WONING GENIETEN VAN BOS EN GOLF Deze vrijstaande recreatiewoning leent zich uitstekend voor ultieme relaxmomenten: een bos als achtertuin en een

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

TUIN INSPIRATIE. De tuin van Rian Mol en Mark Klompmaker Buitenleven Tuin van het jaar Beeldentuinen Drenthe

TUIN INSPIRATIE. De tuin van Rian Mol en Mark Klompmaker Buitenleven Tuin van het jaar Beeldentuinen Drenthe TUIN INSPIRATIE De tuin van Rian Mol en Mark Klompmaker Buitenleven Tuin van het jaar Beeldentuinen Drenthe Inhouds opgave, aparte pdf Melle Wierper, GROENPARTNERS Melle Wierper is eigenaar van Groenpartners

Nadere informatie

Yoga Retreat at Sea. Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij!

Yoga Retreat at Sea. Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij! Yoga Retreat at Sea 16-18 november 2018 Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij! Voel je vitaal bij ROOTZ! Vitale groet,

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2015/16. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2015/16. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2015/16 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel. Seizoen 2013/2014. Uitnodiging eindfeest: Klik hier. voor de uitnodiging voor het eindfeest van de

Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel. Seizoen 2013/2014. Uitnodiging eindfeest: Klik hier. voor de uitnodiging voor het eindfeest van de Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel Seizoen 2013/2014 Uitnodiging eindfeest: Klik hier voor de uitnodiging voor het eindfeest van de peuterspeelzaal! * * * * * * * Uiteraard organiseren wij

Nadere informatie

Geachte lezer, Met vriendelijke groet, Roberto Mascini Directeur. Bergse Bossen Traaij GM Driebergen

Geachte lezer, Met vriendelijke groet, Roberto Mascini Directeur. Bergse Bossen Traaij GM Driebergen Geachte lezer, In dit document vindt u een overzicht van onze arrangementen en mogelijkheden. Heeft u nog vragen, of wilt u graag een voorstel op maat? Neem dan gerust contact met ons op via info@bergsebossen.nl

Nadere informatie

Verslag Comenius uitwisseling mavo Turkije 31 mei t/m 6 juni 2014

Verslag Comenius uitwisseling mavo Turkije 31 mei t/m 6 juni 2014 Verslag Comenius uitwisseling mavo Turkije 31 mei t/m 6 juni 2014 Zaterdag, 31 mei Na een aangename vlucht kwamen wij in Istanbul St. Gokcan aan en werden na een lange wachttijd bij de pascontrole van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel!

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel! Nieuwsbrief 18 Beste leden, www.bcscarabee.nl w oord van de v o o r z itter In de laatste nieuwsbrief van dit seizoen een tevreden voorzitter. We kunnen terug kijken op een mooi jubileumjaar, waarin we

Nadere informatie

Maatschappelijke Zorgboerderij. Amatheon. Nikki van Berlo. Jasmijn Borms. Joy Willems T4B

Maatschappelijke Zorgboerderij. Amatheon. Nikki van Berlo. Jasmijn Borms. Joy Willems T4B Maatschappelijke Zorgboerderij Amatheon Nikki van Berlo Jasmijn Borms Joy Willems T4B Inleiding Ons groepje bestaat uit Nil

Nadere informatie

De beklimming van de Kilimanjaro

De beklimming van de Kilimanjaro De beklimming van de Kilimanjaro Jullie hebben mij gemist begin november tijdens de karatetraining om de reden dat ik helemaal in Tanzania was om de Kilimanjaro te beklimmen met 3 vrienden. Deze berg is

Nadere informatie

We zijn verliefd geraakt op de Hunsrück, bekoord door haar romantische dalen met slingerende beken tussen hoge rotsformaties en natuurlijk de

We zijn verliefd geraakt op de Hunsrück, bekoord door haar romantische dalen met slingerende beken tussen hoge rotsformaties en natuurlijk de We zijn verliefd geraakt op de Hunsrück, bekoord door haar romantische dalen met slingerende beken tussen hoge rotsformaties en natuurlijk de inmiddels beroemde hangbrug Geierlay. Na onze succesvolle groepsreis

Nadere informatie

Een goede conditie helpt vallen voorkomen. Praktische tips om gezond en fit te blijven

Een goede conditie helpt vallen voorkomen. Praktische tips om gezond en fit te blijven Een goede conditie helpt vallen voorkomen Praktische tips om gezond en fit te blijven Met een goede conditie voelt u zich zowel lichamelijk als geestelijk fit. Dat is een voorwaarde om lekker te doen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 3 April 2014 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar: Cliëntzeggenschap,

Nadere informatie

Finale weekend club competitie

Finale weekend club competitie Finale weekend club competitie Ploegentijdrit Zaterdag stond als allereerst de ploegentijdrit op programma. Jawel hoor we moesten als eerste van start. We waren maar met 5 in plaats van 6 man. Start ging

Nadere informatie

voor jong en oud Zondag 20 december MAANDAG 21 december

voor jong en oud Zondag 20 december MAANDAG 21 december Programma voor jong en oud Zondag 20 december De door Bredanaars geschilderde verdwenen schilderijen Vang jouw verloren geraakte schilderij Vincent vertelt over herinneringen aan Brabant Verbeelding van

Nadere informatie

Cadeaubonnen Queens Hema bonnen

Cadeaubonnen Queens Hema bonnen Cadeaubonnen Queens Hema bonnen U kunt de geldigheid checken op de site van hema! Hema High Tea Voor twee personen. Beiden een potje thee naar keuze, 5 soorten huisgemaakte zoete lekkernijen, 4 soorten

Nadere informatie