Stichtingsplan Vastgesteld in de bestuursbijeenkomst 3 op

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Stichtingsplan Vastgesteld in de bestuursbijeenkomst 3 op..-..-2013"

Transcriptie

1 Stichting VosPop (opgericht ) Stichtingsplan Vastgesteld in de bestuursbijeenkomst 3 op Initiatief tot oprichting: Inhoud Voorwoord 1. Aanleiding 2. Missie en doel 3. Concrete doelgebieden 4. Middelen 5. Organisatie Slotopmerkingen Voorwoord De stichting VosPop is ontstaan doordat 4 vrienden in hun eigen buurtcafé aan het denken waren wat voor culturele activiteiten er in hun omgeving plaats vinden, vooral gericht op de jongeren. Zij kwamen tot de conclusie dat er helemaal niets wordt georganiseerd met uitzondering van de standaard feestdagen ( koningsdag, jaarmarkt, carnaval, enz.). De activiteiten die daar plaats vinden zijn voor de meeste jongeren oubollig. De 4 vrienden kwamen tot het idee om een stichting op te richten met cultureel doeleinde gericht op je jongeren in West Brabant maar die voor iedereen uit de hele wereld toegankelijk is. De stichting is inmiddels opgericht. Er is een 5 persoon bij aangesloten die zich voornamelijk zal richten op de administratieve zaken. Dit plan beschrijft de aanleiding hiervoor en tevens het beleidskader. Dit plan is tot stand gekomen in nauwe samenspraak en afstemming van de bestuurders en oprichters van de stichting.

2 1. Aanleiding: Dat vooral nu in deze tijd zo weinig culturele activiteiten worden uitgevoerd is niet meer van deze tijd. De jeugd van tegenwoordig is sneller, intelligenter, slimmer en is opzoek naar uitdagingen en ontspanning. In grote delen van Nederland zoals Noord-Holland en Zuid-Holland worden veel culturele festivals gehouden voor alle leeftijden uit de bevolking, voorbeelden hiervan zijn Parkpop, Pinkpop, de parade, grachtenfestival, enz. Als men naar de cultuur agenda van de gemeente Steenbergen, Bergen op Zoom en Roosendaal kijkt, is er weinig op het gebied van (pop)festivals, veel is gericht op kunst en historie. Begrijpend is dat gemeentes momenteel weinig budget hebben voor festivals gezien de bezuinigingsnota en gedelegeerde activiteiten vanuit de overheid die de laatste tijd plaats vinden. De extra 6 miljard dat komend jaar bezuinigd moet worden zal niet helpen om de culturele agenda s van de gemeentes groter te maken, het zal eerder kleiner zijn. Om de (oudere)jeugd niet teleur te stellen hebben wij besloten om de Stichting VosPop op te richten. In punt 2. missie en doel is te lezen wat het doel is van de stichting. De stichting is momenteel bezig zich te oriënteren om invulling te geven aan het te organiseren popfestival dat op 31 oktober 2010 zijn eerste entree moet gaan maken. 2. Missie en doel Missie van de Stichting VosPop is het organiseren van een cultureel popfestival in al haar facetten en te ondersteunen in haar inspirerende uitdaging voor 2014 en in de toekomst. Kortom stichting VosPop wil het culturele popfestival net die extra s bieden om deze slag te maken. Doel van de Stichting is een concrete bijdrage te leveren aan het cultureel popfestival en het verrijken van inspiratie voor iedereen in het bijzonder de (oudere) jongeren in de provincie West-Brabant doormiddel van: het wekken en stimuleren van belangstelling voor het cultureel popfestival sponsoren werving in de markt en deze sponsoren vervolgens toe te kennen en ter beschikking te stellen aan het cultureel popfestival het mogelijk maken voor het cultureel popfestival om professioneel en spraakmakend naar buiten te treden andere vormen van actieve ondersteuning t.b.v. het cultureel popfestival en al wat bevorderlijk kan zijn, alles in de meest brede zin van het woord.

3 Focus t.a.v. sponsoren werving: De stichting ziet gezien de huidige economische situatie meer mogelijkheden tot het vinden van financiële middelen ten behoeve van het cultureel popfestival wanneer dit binnen de juiste marktsegmenten gebeurt. Niet geoormerkte bijdragen zullen aanzienlijk kleiner zijn en lastiger te verkrijgen dan enkele jaren geleden. Dit betekent niet dat het onmogelijk is, en niet meer nagestreefd moet worden. De focus zal echter, in ieder geval de komende tijd, meer komen te liggen op sponsoren werving bij specifieke geselecteerde marktsegmenten die invloed hebben op de regio van het cultureel popfestival (denk aan regio gerichte ondernemers) en op marktsegmenten die in de regio meer bekendheid heeft dan gemiddeld in Nederland (denk hierbij aan biermerken, banken, enz.). Dit alles aangevuld met samenwerkende partijen en vrijwilligers. Door bovenstaande sponsoren werving verbindt de stichting en haar leden hun naam en reputatie aan het cultureel popfestival. De stichting wil daarom enige invloed op de keuze van de name die verbonden worden aan het cultureel popfestival, er is maar 1 plaats voor een hoofdfonds. De stichting richt zich primair op de regio, het uitvoeren en beheren van alle fondswerving t.b.v. het cultureel popfestival met uitzondering van de oprichter en penningmeester van het bestuur, hij zal zich op de grote multinationals richten door heel Nederland. Duidelijk moet zijn dat de verworven sponsoren besteed worden aan het cultureel popfestival. Scope: Het cultureel popfestival van West-Brabant met bijbehorende inspiratie en ontwikkeling en het verder uit professionaliseren van het cultureel popfestival, blijft de inhoudelijke kern waar het omdraait. Wanneer en waar nodig wil de stichting haar activiteiten uitbreiden tot regionaal-nationaal niveau. Meer sponsoren zijn hier voor nodig in ieder geval. Op dit moment geldt: Begin in de regio en boek daar succes. Meerwaarde: Meerwaarde van de stichting is vooral haar inzet voor die zaken waar het cultureel popfestival niet aan toekomt of niet voldoen voor geëquipeerd is, terwijl deze in de ogen van de stichting wel degelijk nodig of noodzakelijk zijn. In die zin zal de stichting onafhankelijk zijn, maar wel interactief in samenspraak met de organisators van het cultureel popfestival. De stichting is beter in staat dan het cultureel popfestival bepaalde taken te verrichten, zoals werving van sponsoren. Het beschikken over en kunnen benaderen van de juiste netwerken van personen/organisaties op het juiste niveau zijn hiervoor nodig bij de stichting.

4 3. Concrete doelgebieden Op welke gebieden kan en wil de stichting concrete haar bijdrage leveren? Vrij toegankelijk cultureel popfestival Spel en ontspanning Nederlands- en Engelstalige popbands Nog te bepalen door bestuur Nog te bepalen door bestuur - Vrij toegankelijk cultureel popfestival Onder vrij toegankelijk cultureel popfestival wordt verstaan dat een ieder die toegang wil hebben tot het festival gratis en voor niets het terrein mag betreden na controle door de beveiliging. De beveiliging is bevoegd door de stichting om toegang te weigeren. Consumpties, toilet en sommige activiteiten kan tegen betaling worden genuttigd en/of deelgenomen worden. - Spel en ontspanning Omdat het cultureel popfestival al op de dag gaat beginnen zijn er voor bijna elke leeftijdscategorie spel en ontspanning aanwezig, wat dat precies is moet nog uit gedacht worden maar het zal een leerzaam karakter hebben door spel en ontspanning. Voorbeelden zijn bepaalde workshops door verenigingen of instanties. - Nederlands- en Engelstalige bands Op de meeste regionale festivals is de muziek vaak Nederlandstalig gericht. Om een zo breed mogelijk publiek te krijgen is onze doelstelling om diversiteit op het podium te krijgen Nederlands- en Engelstalig, rock, DJ s enz. 4. Middelen De in hoofdstuk 2 beschreven focus t.a.v. sponsor werving vormt het uitgangspunt. De geldmiddelen van de stichting zullen worden gevormd door: Sponsoren Vrijwillige donaties Beschikbare subsidies Legaten en erfstellingen Alle andere verkrijgingen waaronder, naast financiële, ook materiële bijdragen en in bruikleen neming.

5 Marketing en communicatie Het belang van een goed sponsorbeleid voor de stichting is evident. Daarom is reeds een concept-sponsorbeleidsplan opgesteld en beschikbaar voor bespreking. Hiervan kan een kernachtige brochure worden afgeleid die gebruikt kan worden zowel op de website van de stichting, alsook op papier ter uitreiking aan contacten. Doelgroepen De door de stichting te benaderen bedrijven en organisaties voor de werving van fondsen, zijn vooral actief in de regio West-Brabant. Het gaat om m.n. de volgende doelgroepen Plaatselijke middenstand en MKB Regionale banken Makelaars, notaris en advocaten kantoren Landelijke organisaties gesetteld in de regio Gemeenten Buiten de regio zal 1 bestuurder de landelijke grote organisaties benaderen en dat zijn: Eurocard, Visacard, Bavaria en/of Jupiler Rabobank Centrale Waarden Centraal staat een adequaat beheer van de geldstromen van de stichting (financieel als fiscaal) aan zowel de inkomsten- als de uitgavenkant. Verder: Aan de inkomstenkant: Duurzame relatie met sponsoren realiseren Eigen netwerken inzetten Duidelijkheid naar de sponsoren o.a. t.a.v. beleid interne reservering in jaarverslag stichting. Aan de uitgaven kant: Geen euro uitgeven voordat deze op de bankrekening staat van de stichting Duidelijkheid hierover in het jaarverslag van de stichting Geen betalingen zonder toestemming andere bestuursleden Geen contante betalingen alleen via de bank

6 5. Organisatie De Stichting VosPop is een onafhankelijk en zelfstandig opererende stichting die primair als sponsorwerver voor het cultureel popfestival de markt op zal gaan. Zij streeft naar een lichte flexibele organisatie. Stichtingsnaam en bestuur: Naam is stichting vospop gevestigd in Nieuw Vossemeer. Bestuurleden: 5 te weten O.b.v.: Vrijwillige basis. Bezoldiging: nee. Vergoeding van gemaakte onkosten voor het uit kunnen oefenen van de bestuursfunctie: nader te bepalen door het bestuur. Functies: voorzitter, secretaris, penningmeester, hun plaatsvervangers en leden. Periodieke roulatie van de functies zijn niet toegestaan. Instellen van commissies voor speciale events en onderwerpen mogelijk maken. Zie verder de statuten. Bestuurstaken: Besturen van de stichting en beheren van het vermogen(strategie, uitvoering, externe contacten, bedrijfsvoering) Selecteren van potentiële projecten activiteiten van het cultureel popfestival die in aanmerking kunnen komen, samengevoegd in een periodiek programma op basis van doel en doelgebieden van de stichting. Handen uit de mouwen voor werven van sponsoren het ten behoeve daarvan opstellen van een werkwijze/protocol, het in kaart brengen en benaderen van een kring van mogelijke begunstigers en het ontwikkelen en onderhouden van relevante netwerken. Toekennen van middelen aan de geselecteerde projecten/activiteiten van het cultureel popfestival en ten behoeve daarvan opstellen van een protocol over de wijze waarop toekenning en het beheren van de toegekende geldmiddelen zal plaats vinden incl. de bijhorende procesgang, tot het gestelde einddoel is bereikt. Initiëren en ontwikkelen van eigen projecten/activiteiten Wekken en stimuleren van belangstelling in het algemeen voor het cultureel popfestival. Ontwikkelen van PR- en communicatiebeleid Financieel en fiscaal beheren van de stichting in het algemeen, het sponsoren beheer in het bijzondere, opstellen jaarverslag, waaronder het financieel jaarverslag.

7 Slotopmerking In het voorgaande staat in hoofdlijnen het idee aangeven achter de oprichting van de stichting VosPop en is tevens het beleidskader geschetst als vertrekpunt van de stichting. De stichting is opgericht en haar oprichtingsakte is op bij de notaris ondertekent. De inschrijving in het handelsregister van de kamer van Koophandel heeft plaats gevonden op , dus de stichting is definitief aan de slag. Het zal de moeite lonen mensen nauwer te betrekken bij de toekomstige groei en bloei van het cultureel popfestival. Ik heb er vertrouwen in dat, naast mij en de andere leden van het bestuur, vast en zeker mensen te vinden zijn die ook iets kunnen en willen betekenen. Het bestuur van de stichting VosPop, namens deze Angelo Henning, penningmeester tevens oprichter

Stichtingsplan Vastgesteld in de bestuursbijeenkomst 1 op 14 maart 2011

Stichtingsplan Vastgesteld in de bestuursbijeenkomst 1 op 14 maart 2011 Stichting Vrienden van het Podium voor Architectuur Haarlemmermeer en Schiphol (opgericht 14 maart 2011) -------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

BELEIDSPLAN Stichting DMS [ ]

BELEIDSPLAN Stichting DMS [ ] BELEIDSPLAN Stichting DMS [2018 2022] Stichting Dutch Medical Service Vrusschenhusken 1 6422 PL Heerlen info@dutchmedicalservice.nl www.dutchmedicalservice.nl Inschrijvingsnummer Kvk 71024689 Bank: NL05

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Burgh

Stichting Vrienden van Burgh Beleidsplan 2016-2020 van de Stichting Vrienden van Burgh te Schouwen Duiveland. 1 Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan van Stichting Vrienden van Burgh De Stichting is opgericht en notarieel geregistreerd

Nadere informatie

Beleidsplan van Stichting Vrienden van Hospice Dedemsvaart

Beleidsplan van Stichting Vrienden van Hospice Dedemsvaart Beleidsplan van Stichting Vrienden van Hospice Dedemsvaart Mei 2014 1 Inhoudsopgave Hoofdstuk l 2 Doel 2 Bestuur 2 Bestuursvergaderingen / besprekingen 2 Financiële administratie 2 Vermogen 2 Beheer vermogen

Nadere informatie

2013-2014. Beleidsplan. Festivals Tegen Dierenleed. Versie 1.1 Jasper Coolen. Festivals Tegen Dierenleed

2013-2014. Beleidsplan. Festivals Tegen Dierenleed. Versie 1.1 Jasper Coolen. Festivals Tegen Dierenleed 2013-2014 Beleidsplan Festivals Tegen Dierenleed Versie 1.1 Jasper Coolen Festivals Tegen Dierenleed 4/27/2013 Inhoud 1. Voorwoord ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING HAPPYNEZZ

BELEIDSPLAN STICHTING HAPPYNEZZ Vakantieweek voor meervoudig gehandicapten Regio West Brabant BELEIDSPLAN STICHTING HAPPYNEZZ 2016-2021 Datum 28-02-2016 Stichting Happynezz Parallelweg 101 4621 JV Bergen op Zoom e-mail: secretaris@happynezz-wb.nl

Nadere informatie

Beleidsplan Periode

Beleidsplan Periode Beleidsplan Periode 2011 2021 Stichting wijkraad Leuken Postbus 10257 6000 CG Weert Kvk nr. 41066676 Fiscaal nr. 802606568 Vastgesteld door het bestuur op 20 december 2016 1. Inleiding In dit beleidsplan

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Pole Position 2016-2020

Beleidsplan Stichting Pole Position 2016-2020 Beleidsplan Stichting Pole Position 2016-2020 Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan van stichting Pole Position. De stichting is opgericht op 2 augustus 2013. Inmiddels hebben 70 mensen mogen genieten

Nadere informatie

STICHTING STEUNFONDS KYOGA

STICHTING STEUNFONDS KYOGA Stichting Steunfonds Kyoga beleidsplan 2015 t/m 2018 1 STICHTING STEUNFONDS KYOGA Beleidsplan 2015-2018 Stichting Steunfonds Kyoga Gevestigd te Doorn Opgericht 27 november 2006 Secretariaat: Bergweg 5,

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Jens

Beleidsplan Stichting Jens Beleidsplan Stichting Jens 2018-2022 Inhoudsopgave Voorwoord Inleiding 1. Missie, visie en doelstelling a. Missie b. visie c. Doelstelling 2. Doelgroepen 3. Activiteiten en projecten 4. Communicatie 5.

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park

Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park 2018 Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park Datum 14-11-2017 Stichting vrienden van Het Schaffelaar Park Nieuwe Markt 3 3771 CB Barneveld stichting@hetschaffelaarpark.nl www.hetschaffelaarpark.nl

Nadere informatie

STICHTING STEUNFONDS KYOGA

STICHTING STEUNFONDS KYOGA Stichting Steunfonds Kyoga beleidsplan 2019 t/m 2021 1 STICHTING STEUNFONDS KYOGA Beleidsplan 2019-2021 Stichting Steunfonds Kyoga Gevestigd te Doorn Opgericht 27 november 2006 Secretariaat: Bergweg 5,

Nadere informatie

TEAMWORK MAKES THE DREAM WORK. Stichting Artistic Dreamers

TEAMWORK MAKES THE DREAM WORK. Stichting Artistic Dreamers TEAMWORK MAKES THE DREAM WORK Stichting Artistic Dreamers Stichtingsplan November 2017 Inhoudsopgave I. Samenvatting... 2 Belangrijkste punten Missie Doel Sleutels tot succes II. Beschrijving van de Stichting...

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING PANCREAS

BELEIDSPLAN STICHTING PANCREAS BELEIDSPLAN STICHTING PANCREAS Inleiding Dit beleidsplan geldt als leidraad voor de bestuurders van de stichting. Gestelde doelen worden aangegeven en nader uitgewerkt. Tevens wordt voldaan aan de aanpassing

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2016-2020 Inhoudsopgave Voorwoord Inleiding 1. Missie, visie en doelstelling a. Missie b. visie c. Doelstelling 2. Achtergrond en toekomst 3. Doelgroepen 4. Activiteiten en projecten 5. Communicatie

Nadere informatie

Beleidsplan 2015. Stichting Gezamelijk Roparun Teams omgeving Bergen op Zoom. Beleidsplan Stichting Gezamelijke Roparun Teams Omgeving BOZ.

Beleidsplan 2015. Stichting Gezamelijk Roparun Teams omgeving Bergen op Zoom. Beleidsplan Stichting Gezamelijke Roparun Teams Omgeving BOZ. Beleidsplan 2015 Stichting Gezamelijk Roparun Teams omgeving Bergen op Zoom Beleidsplan Stichting Gezamelijke Roparun Teams Omgeving BOZ. 1 Index: 1. Inleiding 2. Strategie 2.1 Kernprincipes Stichting

Nadere informatie

Beleidsplan 2013-2015 Stichting Luz Alba

Beleidsplan 2013-2015 Stichting Luz Alba Beleidsplan 2013-2015 Stichting Luz Alba Introductie Voor u ligt het beleidsplan 2013-2015 van Stichting Luz Alba. Over 2012 is voor het eerst een jaarverslag geschreven, en bij het verder professionaliseren

Nadere informatie

Versie mei Beleidsplan

Versie mei Beleidsplan Versie mei 2014 Beleidsplan Vooraf Voor u ligt het beleidsplan van de Stichting Care4Foundation voor de periode mei 2014 t/m 31 december 2017. Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen, activiteiten

Nadere informatie

Stichting Maaltijd voor een Kind

Stichting Maaltijd voor een Kind Beleidsplan 2015-2019 Stichting Maaltijd voor een Kind Beleidsplan 2015-2019 Wassenaar, april 2015 Inhoudsopgave Beleidsplan 2015-2019 Activiteiten Werving van gelden Het vermogen van de stichting Beleidsplan

Nadere informatie

Beleidsplan 2012-2014

Beleidsplan 2012-2014 Inleiding De is in februari 2012 opgericht om een formeel kader te vormen voor 1. de activiteiten voor jongeren met een grote afstand tot de arbeidsmarkt (zoals onder meer - zwerfjongeren, dak- en thuislozen)

Nadere informatie

Stichting Ontwikkelingssamenwerking Boxmeer. Beleidsplan 2018

Stichting Ontwikkelingssamenwerking Boxmeer. Beleidsplan 2018 Beleidsplan 2018 Definitief Secretariaat: bank: NL02 TRIO 0338 6495 06 KvK nr. 17151409 Inleiding Achtergrond Dagblad Trouw 3 maart 1995: De basis voor de lokale Agenda 21 werd gelegd in 1992 tijdens de

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Beleidsplan Blad 2 van 5

Inhoudsopgave. Beleidsplan Blad 2 van 5 Beleidsplan 2014-2016 Inhoudsopgave 1 Ten geleide 3 2 De stichting Floreat Musica 4 2.1 Doelstellingen 4 Beweegredenen 4 Doel 4 2.2 Beleid en uitvoering 4 2.3 Het bestuur 4 2.4 Beloning 4 3 Fondsen: werving

Nadere informatie

BELEIDSPLAN 2015-2016. Het beleidsplan van Stichting Cosplay in Actie, hierin staan onder anderen de Missie en Doelstellingen van de stichting

BELEIDSPLAN 2015-2016. Het beleidsplan van Stichting Cosplay in Actie, hierin staan onder anderen de Missie en Doelstellingen van de stichting Stichting Cosplay in Actie Klaroenring 178A, 4876XW Etten-leur Tel 0623432438 www.cosplayinactie.nl BELEIDSPLAN 2015-2016 Het beleidsplan van Stichting Cosplay in Actie, hierin staan onder anderen de Missie

Nadere informatie

Stichting Koepeltjesfestival. Beleidsplan 2012 2020

Stichting Koepeltjesfestival. Beleidsplan 2012 2020 Stichting Koepeltjesfestival Beleidsplan 2012 2020 Inhoudsopgave 1.Inleiding 2.Doelstelling en ambities Koepeltjesfestival 3. Het bestuur 4. Financiën 1.Inleiding. Het begon vorig jaar als projectonderdeel

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN ORO. Beleidsplan Vrienden van ORO

BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN ORO. Beleidsplan Vrienden van ORO BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN ORO 2017 2020 1 Inhoud Inleiding 1. Doelstelling 2. Wie zijn de Vrienden van ORO? 2.1 Historie 2.2 Organisatie 3. Activiteiten 3.1 Werving van gelden 3.2 Beheer van gelden

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement stichting Mentorschap West Brabant

Huishoudelijk reglement stichting Mentorschap West Brabant Huishoudelijk reglement stichting Mentorschap West Brabant Considerans Dit reglement is een aanvulling op de statuten van de stichting Mentorschap West Brabant (MWB) en kan jaarlijks worden gewijzigd in

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Pole Position 2015-2019

Beleidsplan Stichting Pole Position 2015-2019 Beleidsplan Stichting Pole Position 2015-2019 Voorwoord Voor u ligt het 1 e beleidsplan van stichting Pole Position. De stichting is opgericht op 2 augustus 2013 en heeft in het ruime jaar waarin het bestaat

Nadere informatie

Dit is het beleidsplan van De Stichting Ambulante Dagbesteding, opgesteld voor de periode 2015-2016. De stichting is opgericht en notarieel geregistreerd op 22 juli 2015 en gevestigd te Utrecht. Dit beleidsplan

Nadere informatie

BELEIDSPLAN Stichting Steun 22Q11. Voor de jaren 2014 / 2015

BELEIDSPLAN Stichting Steun 22Q11. Voor de jaren 2014 / 2015 BELEIDSPLAN Stichting Steun 22Q11 Voor de jaren 2014 / 2015 INLEIDING: Stichting Steun 22Q11 staat aan het begin van haar oprichting. De stichting is notarieel opgericht op 3 juli 2014 door ouders van

Nadere informatie

Beleidsplan ANBI. Stichting Vrienden van Adesa. KvK: 41003000. Tel: 070-5178477

Beleidsplan ANBI. Stichting Vrienden van Adesa. KvK: 41003000. Tel: 070-5178477 Beleidsplan ANBI. Stichting Vrienden van Adesa KvK: 41003000 Adres: Postbus 490, 2240 AL Wassenaar Tel: 070-5178477 Inhoudsopgave. Het Beleidsplan....2 Werkzaamheden van de Stichting....3 Stichting Vrienden

Nadere informatie

A N B I B E L E I D S P L A N

A N B I B E L E I D S P L A N A N B I B E L E I D S P L A N Oktober 2017 Inleiding Voor u treft u het beleidsplan van de Stichting Spijkerbroekengala. De Stichting is opgericht in juni 2017. In dit beleidsplan treft u onze opzet en

Nadere informatie

STICHTING DE OPENBARING BELEIDSPLAN 2016-2017

STICHTING DE OPENBARING BELEIDSPLAN 2016-2017 STICHTING DE OPENBARING Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 55228801 BELEIDSPLAN 2016-2017 Contactgegevens STICHTING DE OPENBARING Website: www.stichtingdeopenbaring.nl Email: info@stichtingdeopenbaring.nl

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Sunny Court Festival

Beleidsplan Stichting Sunny Court Festival Festival Beleidsplan Stichting Sunny Court Festival Augustus 2018 1 1. Inleiding Het Sunny Court Festival is een (in principe) jaarlijks terugkerend eendaags muziekfestival dat in 2005 voor de eerste keer

Nadere informatie

BELEIDSPLAN 2011-2012. Stichting De Burght CT&W

BELEIDSPLAN 2011-2012. Stichting De Burght CT&W BELEIDSPLAN 2011-2012 Stichting De Burght CT&W 2 Inhoudsopgave pagina Voorwoord 3 Inleiding 3 Visie en doelstelling 4 Beleid en bestedingen 6 Fondsenwerving en financieel beheer 8 Nawoord 9 3 Voorwoord

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN BURO LIMA 2015-2020

BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN BURO LIMA 2015-2020 BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN BURO LIMA 2015-2020 Oktober 2014 Stichting Vrienden van Buro Lima, Fokkershoek 8b, 5473VD Heeswijk-Dinther. tel.: 0610001854 www.burolima.nl vrienden@burolima.nl KvK

Nadere informatie

STICHTING SHARING SUCCESS FOUNDATION DELFGAUW

STICHTING SHARING SUCCESS FOUNDATION DELFGAUW STICHTING SHARING SUCCESS FOUNDATION DELFGAUW JAARREKENING 2013 INHOUD JAARVERSLAG 2013 1. Doelstelling van de organisatie 1 2. Activiteiten 2013 ter invulling van de doelstelling 1 3. Activiteiten 2014

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2017-2018 NETWERK NIEUW ROTTERDAM 1 INLEIDING Dit beleidsplan is op 23-11-2017 vastgesteld door het bestuur van stichting Netwerk Nieuw Rotterdam. 1.1 Bestuursleden Voorzitter: Piet Boekhoud

Nadere informatie

Sharing is everything

Sharing is everything Sharing is everything Beleidsplan Stichting Periode 2011- januari 2020 Stichting Maliebaan 127 3527 CK Utrecht KvK nummer: 53529170 1. Inleiding Strategie, kernprincipes en uitgangspunten van de instelling

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Kids2School 2014 2016

Beleidsplan Stichting Kids2School 2014 2016 Beleidsplan Stichting Kids2School 2014 2016 Inleiding Voor u ligt het beleidsplan van de Stichting Kids2School voor de jaren 2014-2016. Het plan omvat een overzicht van de doelstelling(en) en activiteiten

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN STICHTING TIMMERWERKPLAATS FERWOUDE BELEIDSPLAN 2016 2020 Stichting Timmerwerkplaats Ferwoude P/a de Finne 23 9022 AZ Mantgum Email Telefoonnummer: 058 250 29 20 KvK 856982477 Inhoud Voorwoord...3 Inleiding...4

Nadere informatie

Stichting Geloof en Handel Bunschoten. Jaarrekening 2016

Stichting Geloof en Handel Bunschoten. Jaarrekening 2016 Stichting Geloof en Handel Bunschoten Jaarrekening 2016 Bestuursverslag 2016 Doelstelling, missie en visie Visie: Onrecht kunnen we helpen bestrijden door eerlijke handel te bevorderen. De Stichting stelt

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting 99%RIDE

Beleidsplan Stichting 99%RIDE Beleidsplan Stichting 99%RIDE Voor de jaren 2013-2015 Vooraf Voor u ligt het beleidsplan van Stichting 99%RIDE. Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen en activiteiten en geeft inzicht in de

Nadere informatie

Beleidsplan. Voor de jaren 2008-2009

Beleidsplan. Voor de jaren 2008-2009 Beleidsplan Voor de jaren 2008-2009 Vooraf Voor u ligt het beleidsplan van de Stichting Doe Wat. Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen en activiteiten en geeft inzicht in de werving en het

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2014 STICHTING VRIENDEN VAN HET JEUGD- EN JONGERENCENTRUM DON BOSCO APELDOORN. Inhoudsopgave. Inhoudsopgave... blz. 2. Voorwoord... blz.

JAARVERSLAG 2014 STICHTING VRIENDEN VAN HET JEUGD- EN JONGERENCENTRUM DON BOSCO APELDOORN. Inhoudsopgave. Inhoudsopgave... blz. 2. Voorwoord... blz. JAARVERSLAG 2014 JAARVERSLAG 2014 STICHTING VRIENDEN VAN HET JEUGD- EN JONGERENCENTRUM DON BOSCO APELDOORN Inhoudsopgave Inhoudsopgave... blz. 2 Voorwoord... blz. 3 Jaarverslag... blz. 4 Ondernomen activiteiten

Nadere informatie

Stichting Capricorn Beleidsplan Stichting Capricorn 2009-2011

Stichting Capricorn Beleidsplan Stichting Capricorn 2009-2011 Beleidsplan 2009-2011 1. Voorwoord Stelt u zich voor dat kinderen in Nederland met honger naar school gaan. Niet omdat hun ouders geen tijd nemen om ontbijt te verzorgen voor hun kinderen maar vanwege

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN MSVN-FRYSLÂN

BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN MSVN-FRYSLÂN BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN MSVN-FRYSLÂN Meerjarenbeleidsplan 2016 2019 Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan 2016-2019 van Stichting Vrienden van MSVN-Fryslân. In dit beleidsplan staan de activiteiten

Nadere informatie

Beleidsplan. Vereniging Heemkundekring Myerle

Beleidsplan. Vereniging Heemkundekring Myerle Beleidsplan Vereniging Heemkundekring Myerle Periode 2014-2019 Vastgesteld in de bestuursvergadering van 30 september 2013 Bekrachtigd in de algemene ledenvergadering van 27 maart 2014 Vereniging Heemkundekring

Nadere informatie

Stichting Dogtrailing

Stichting Dogtrailing Stichting Dogtrailing Beleidsplan 2016 2020 Een vermist huisdier is in Nederland voor velen net zo emotioneel en ingrijpend als bij een vermist persoon. Bij het missen van een mens staan er allerlei instanties

Nadere informatie

Beleidsplan. Beleidsplan Orissa Zal Leven pag. 1

Beleidsplan. Beleidsplan Orissa Zal Leven pag. 1 Beleidsplan Stichting ORISSA ZAL LEVEN! Spelt-oord 18 3991 XH Houten Telefoon: 030-6343167 Website: www.orissazalleven.nl Emailadres: info@orissazalleven.nl Kamer van Koophandel: 51405229 Bankrekeningnr:

Nadere informatie

Jaarverslag 2011. Stichting Vrienden van Umthombo

Jaarverslag 2011. Stichting Vrienden van Umthombo Jaarverslag 2011 Stichting Vrienden van Umthombo Inhoudsopgave Jaarverslag 2011... 1 Stichting Vrienden van Umthombo... 1 Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Huidig beleid... 4 Missie... 4 Doelstelling...

Nadere informatie

Beleidsplan en profiel van de Stichting ErOpuit Duiven

Beleidsplan en profiel van de Stichting ErOpuit Duiven Beleidsplan en profiel van de Stichting ErOpuit Duiven Voor u ligt het beleidsplan van de Stichting ErOpuit Duiven voor het jaar 2017. Het plan omvat het overzicht van de doelstellingen en activiteiten

Nadere informatie

!!! Stichting Vrienden op Aarde. Versie 12 januari 2014

!!! Stichting Vrienden op Aarde. Versie 12 januari 2014 Stichting Vrienden op Aarde Beleidsplan 2014-2015 Versie 12 januari 2014 Inleiding Voor u ligt het beleidsplan van de Stichting Vrienden op Aarde ('de Stichting'). In dit beleidsplan legt de Stichting

Nadere informatie

Beleidsplan. stichting Hof van Nagele. beleidsplan - stichting Hof van Nagele - Revisie 2912_A12

Beleidsplan. stichting Hof van Nagele. beleidsplan - stichting Hof van Nagele - Revisie 2912_A12 Beleidsplan stichting Hof van Nagele beleidsplan - stichting Hof van Nagele - Revisie 2912_A12 Inhoudsopgave Voorwoord 1 Missie, Visie, Doelen 2 Doelen 2 Bestuur 3 Werkwijze 3 Beheer en besteding van gelden

Nadere informatie

Concept Beleidsplan Mantelproducties

Concept Beleidsplan Mantelproducties Concept Beleidsplan Mantelproducties 1. Inleiding 2. Strategie 2.1. Kernprincipes van de instelling 2.2. Afwezigheid van winstoogmerk 2.3. Bestemming liquidatiesaldo 3. Beleid 3.1. Te verrichten werkzaamheden

Nadere informatie

Beleidsplan. Streekmuseum Oudheidkamer Reeuwijk 2013-2018

Beleidsplan. Streekmuseum Oudheidkamer Reeuwijk 2013-2018 Beleidsplan Streekmuseum Oudheidkamer Reeuwijk 2013-2018 1 1. Inleiding Pagina 3 2. Doelstellingen 3 3. Collectie 4 4. Tentoonstellingen 4 5. Organisatie 5 6. Samenvatting 6 2 1. INLEIDING Voor u ligt

Nadere informatie

Beleidsplan Historisch Festival Almelo

Beleidsplan Historisch Festival Almelo Beleidsplan Historisch Festival Almelo Juni 2014 1 Inhoud 1 Inleiding 2 Uitgangspunten 2.1 De Stichting 2.1 Doelstelling 3 Activiteiten 3.1 ANBI 3.2 Beheer 3.3 Samenwerking 3.4 Activiteiten 4 Organisatie

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2018-2020 Stichting Vrienden Kunstbezit Paradijskerk Rotterdam 1. BELANGRIJKE GEGEVENS 3 2. INTRODUCTIE 4 3. BELEID 5 3.1 STATUTAIRE DOELSTELLING 5 3.2 VISIE 5 3.3 MISSIE 5 3.4 STRATEGIE 5

Nadere informatie

Stichting Love Revolution

Stichting Love Revolution Beleidsplan 2017-2020 Stichting Love Revolution Stichting Love Revolution Oudenoord 157 3513 EN Utrecht T: 06-43213231 E: info@hannedevries-music.com KvK: 68394241 RSIN: 857421955 Vastgesteld: 7 juli 2017,

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2015-2018 Zuid-Hollandse Vereniging Het Groene Kruis Auteur(s) Jan Rutten Ambtelijk secretaris Zuid-Hollandse Vereniging Het Groene Kruis Vaststellingsdatum 17 oktober 2014 Inhoud 1. Doelstelling

Nadere informatie

BELEIDSPLAN 2019 van Stichting GUV Goede doelen fonds

BELEIDSPLAN 2019 van Stichting GUV Goede doelen fonds Stichting GUV Goede doelen fonds RSIN/fiscaal nummer: 858870046 http: //www.guv.nl/guvgoededoelenfonds Goede doelen fonds Postadres: Postbus 41, 7120 AA Aalten Telefoon 0543-491270 E-mail goededoelenfonds@guv.nl

Nadere informatie

BELEIDSPLAN WIM DE GRAAF FOUNDATION

BELEIDSPLAN WIM DE GRAAF FOUNDATION BELEIDSPLAN WIM DE GRAAF FOUNDATION INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave... 2 1. Inleiding... 3 1.1. Inleiding... 3 1.2. Beleidsplan... 3 2. Missie, doelstelling en werkzaamheden van de instelling... 4 2.1. Missie

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Hart4onderwijsNepal

Beleidsplan Stichting Hart4onderwijsNepal Stichting Hart4onderwijsNepal Onderwerp: Beleidsplan 2017-2020 - definitief Beleidsplan Stichting Hart4onderwijsNepal 2017-2020 Stichting Hart4onderwijsNepal Nw. Bussummerweg 15 1272 cc Huizen O6-53315694

Nadere informatie

Stichting De Vrienden van Vincent Van Gogh & Nuenen Beleidsplan 2014-2015

Stichting De Vrienden van Vincent Van Gogh & Nuenen Beleidsplan 2014-2015 Secretariaat: Urban van Gils Tel. 06-23741315 Postbus 193 5670AD Nuenen Stichting De Vrienden van Vincent Van Gogh & Nuenen Beleidsplan 2014-2015 Doelstelling van onze stichting is: a. het verstrekken

Nadere informatie

Beleidsplan. Resi Smit Foundation 2015 & 2016

Beleidsplan. Resi Smit Foundation 2015 & 2016 Beleidsplan Resi Smit Foundation 2015 & 2016 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Strategie... 3 2.1 Kernprincipes van de Resi Smit Foundation Statutaire doelstelling Afwezigheid van winstoogmerk Bestemming

Nadere informatie

Historisch Genootschap Midden-Kennemerland

Historisch Genootschap Midden-Kennemerland Beleidsplan 2019-2022 Vastgesteld op 4 december 2018 Historisch Genootschap Midden- Kennemerland Historisch Genootschap Midden-Kennemerland 1. INLEIDING Dit is het eerste beleidsplan van de vereniging

Nadere informatie

Samenvatting beleidsplan 2014-2018

Samenvatting beleidsplan 2014-2018 Samenvatting beleidsplan 2014-2018 The Nethrelands-Turkey Friendship Foundation Bezoekadres: Pieter Cornelisz. Hooftstraat 47, 1071 BN Amsterdam Tel: 020-7763 09 55 Mobiel; 06-52 627 833 Web: www.ntff.nl

Nadere informatie

STICHTING BLIND VERTROUWEN BELEIDSPLAN 2014-2015

STICHTING BLIND VERTROUWEN BELEIDSPLAN 2014-2015 STICHTING BLIND VERTROUWEN BELEIDSPLAN 2014-2015 Voorwoord: Voor u ligt het beleidsplan van Stichting Blind Vertrouwen 2014-2015 De stichting is opgericht en notarieel geregistreerd op 13 Juni 2014 en

Nadere informatie

Stichting K&O-Fonds Fie van der Hoop BELEIDSPLAN

Stichting K&O-Fonds Fie van der Hoop BELEIDSPLAN Stichting K&O-Fonds Fie van der Hoop BELEIDSPLAN 2013 2016 Vastgesteld augustus 2013 1 1. Inleiding Stichting K&O-Fonds Fie van der Hoop is opgericht in 1983. Het fonds heeft tot doel om de ontwikkeling

Nadere informatie

BELEIDSPLAN 2014. De Linie 4, 6982 AZ Doesburg - Stichtingsregister: S 41051341 - Bankrekening IBAN: NL58RABO 013.75.70.910

BELEIDSPLAN 2014. De Linie 4, 6982 AZ Doesburg - Stichtingsregister: S 41051341 - Bankrekening IBAN: NL58RABO 013.75.70.910 BELEIDSPLAN 2014 Vooraf Voor u ligt het beleidsplan van de Stichting Aangepast Vervoer Doesburg en omstreken. Het plan omvat het overzicht van de doelstellingen en activiteiten van de stichting. Tevens

Nadere informatie

Beleids plan Stichting Enters Regge dal

Beleids plan Stichting Enters Regge dal Beleids plan Stichting Enters Regge dal Inhoudsopgave 1: Inleiding / oprichting... 3 2: Doel... 3 3: Bestuur... 3 4: Uitvoering en beheer... 4 5: Administratie... 5 6: Financiële prognose... 6 7: Slot...

Nadere informatie

Beleidsplan. Eviont Foundation

Beleidsplan. Eviont Foundation Beleidsplan Eviont Foundation Voorwoord Dit is het beleidsplan van de Eviont Foundation. De Foundation is opgericht en notarieel geregistreerd op 15 juli 2015 en gevestigd te Geldermalsen. De Eviont Foundation

Nadere informatie

VRIENDEN VAN DE FIRMA VAN DRIE BELEIDSPLAN 2011 2014

VRIENDEN VAN DE FIRMA VAN DRIE BELEIDSPLAN 2011 2014 VRIENDEN VAN DE FIRMA VAN DRIE BELEIDSPLAN 2011 2014 november 2011 Inleiding Op 26 oktober 2011 is de stichting Vrienden van de Firma van Drie, afgekort Vrienden van De Firma, opgericht. De vriendenstichting

Nadere informatie

Voorwoord. Namens het bestuur van Stichting Aangepast Actief Nederland. Marijke Smedema, Penningmeester Februari 2014

Voorwoord. Namens het bestuur van Stichting Aangepast Actief Nederland. Marijke Smedema, Penningmeester Februari 2014 Stichting Aangepast Actief Nederland Buitenzagerij 57 1021NP Amsterdam info@aangepastactief.nl www.aangepastactief.nl KvK 57302669 RSIN 852523166 Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan voor 2014 van Stichting

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2013-2014 Stichting Vrienden van de Jessehof (opgericht 13 maart 2013) Delft, Oorspronkelijke draft versie: Mei 2013 Bijgestelde versie: Mei 2014 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 1.1 Begrippen...

Nadere informatie

Stichting GoedWerkGhana BELEIDSPLAN

Stichting GoedWerkGhana BELEIDSPLAN Stichting GoedWerkGhana BELEIDSPLAN 2015 2020 1 INLEIDING... 3 2 DOELSTELLING... 3 3 HOE TE VERWEZENLIJKEN... 3 4 UITGANGSPUNTEN... 3 5 PROJECTEN... 3 6 GOODWORLDGHANA... 4 7 ORGANISATIE STICHTING GOEDWERKGHANA...

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Lotje Versie juni 2014

Beleidsplan Stichting Lotje Versie juni 2014 Beleidsplan Stichting Lotje Versie juni 2014 Stichting Lotje www.stichtinglotje.nl info@stichinglotje.nl 1 Vooraf Voor u ligt het beleidsplan van Stichting Lotje. Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen,

Nadere informatie

STICHTING KUNSTFONDS VINCENT VAN GOGHHUIS ZUNDERT

STICHTING KUNSTFONDS VINCENT VAN GOGHHUIS ZUNDERT BELEIDSPLAN 2017-2020 STICHTING KUNSTFONDS VINCENT VAN GOGHHUIS ZUNDERT Inhoud: 1. Inleiding 2. Doelstelling stichting 3. Werkwijze stichting 4. Verwezenlijking doelstelling 5. Wijze van fondsenwerving

Nadere informatie

ANBI-gegevens van Stichting De Wieger en Stichting Vrienden van De Wieger

ANBI-gegevens van Stichting De Wieger en Stichting Vrienden van De Wieger ANBI-gegevens van Stichting De Wieger en Stichting Vrienden van De Wieger Naam museum: Stichting De Wieger, opgericht 14 januari 1988, herzien 13 maart 2014 Naam vrienden: Stichting Vrienden van De Wieger,

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2016-2019 Inhoudsopgave 1. ALGEMEEN... 3 1.1 NAAM INSTELLING, VESTIGINGSPLAATS EN ADRES... 3 1.2 BESTUUR EN PROCEDURES BESTUUR... 3 1.3 DOELOMSCHRIJVING... 3 2. HUIDIGE SITUATIE... 4 2.1 BESTUUR...

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING HERMAN VAN VEEN ARTS CENTER FONDS

BELEIDSPLAN STICHTING HERMAN VAN VEEN ARTS CENTER FONDS BELEIDSPLAN STICHTING HERMAN VAN VEEN ARTS CENTER FONDS 1 1 Inleiding In dit beleidsplan leggen het bestuur en de directie van de Stichting Herman van Veen Arts Center Fonds het actuele beleid vast. Dit

Nadere informatie

Stichting ALL IMPROV. Jaarverslag 2014

Stichting ALL IMPROV. Jaarverslag 2014 Stichting ALL IMPROV Jaarverslag 2014 1 Contents 1 Bestuur verslag... 3 1.1 Algemeen... 3 1.2 Doelstelling... 3 1.3 Bestuur... 3 1.4 Beleid... 4 2 Aanvragen en afwijzingen... 4 3 Financiën... 5 3.1 Balans

Nadere informatie

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies JAARVERSLAG 2014 Stichting Terima Kasih Plaggeberg 27 (postadres) 3956 BK Leersum KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. NL05RABO 010.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl

Nadere informatie

Beleidsplan 2016 EEN OVERZICHT VAN.

Beleidsplan 2016 EEN OVERZICHT VAN. Beleidsplan 2016 EEN OVERZICHT VAN www.stichtingsamenvoorelkaar.nl Inhoudsopgave Voorwoord... 2 1. Inleiding... 3 2. Het doel van de instelling... 3 2.1.Ontstaan, achtergrond en toekomst... 3 2.2 Missie/visie...

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2019-2023 Vooraf Voor u ligt het beleidsplan van de Stichting Handicamp. Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen, activiteiten en geeft inzicht in de werving en het beheer van de

Nadere informatie

JAARVERSLAG STICHTING 100 PROCENT VOOR HET GOEDE DOEL JAAR Pagina 1

JAARVERSLAG STICHTING 100 PROCENT VOOR HET GOEDE DOEL JAAR Pagina 1 JAARVERSLAG STICHTING 100 PROCENT VOOR HET GOEDE DOEL JAAR 2016 Pagina 1 INHOUDSOPGAVE. Pagina 2 VOORWOORD Pagina 3 >Doel >Te bereiken door >Werving van gelden >Besteding/beheer van gelden INTERNE ORGANISATIE

Nadere informatie

Beleidsplan. Contact. Inhoud. 1 Inleiding. 1. Inleiding 2. Missie/visie 3. Doelstelling 4. Strategie 5. Organisatie 6. Financiën

Beleidsplan. Contact. Inhoud. 1 Inleiding. 1. Inleiding 2. Missie/visie 3. Doelstelling 4. Strategie 5. Organisatie 6. Financiën Beleidsplan Contact Stichting Vlinderduin p/a Steenweg 8 4328 RL Burgh-Haamstede KvK-nummer: 68339054 Rek.nr.: NL69 RABO 0317715232 www.vlinderduin.nl info@vlinderduin.nl Inhoud 1. Inleiding 2. Missie/visie

Nadere informatie

Speelgoedbank Deventer

Speelgoedbank Deventer Beleidsplan Stichting Speelgoedbank Deventer 2013 2014 Opgemaakt 02-01-2014 Beleidsplan Stichting Speelgoedbank Deventer 2013-2014 Inhoud Pagina Inleiding 2 Over Stichting Speelgoedbank Deventer 3 Missie

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2017-2020 November 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Uitgangssituatie... 4 Doelstelling... 4 Missie... 4 Visie... 4 Werkwijze... 5 Financiën en begroting... 6 Bijlage 1: Begroting 2017...

Nadere informatie

Financieel Jaarverslag 2013

Financieel Jaarverslag 2013 Financieel Jaarverslag 2013 Oss, 26 februari 2014 Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Jaarrekening... 4 Algemene grondslag... 4 Vorderingen... 4 Reserves en fondsen... 4 Baten uit eigen fondsenwerving... 4 Kosten

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2013-2017 Stichting Maatschappelijke Betrokkenheid Zwijndrechtse Waard (hierna af te korten als MBZ) IJsselmeer27 3332EX Zwijndrecht info@mbz.nl http://www.stichtingmbz.nl 06 294 556 56 (Tineke

Nadere informatie

Stichting Mag ik meedoen? Beleidsplan 2017

Stichting Mag ik meedoen? Beleidsplan 2017 Stichting Mag ik meedoen? Beleidsplan 2017 Stichting Mag ik meedoen? KvK nummer 66828090 info@magikmeedoen.org IBAN NL72RABO 0375 229 000 1 Inhoud Inhoud... 1 Inleiding... 2 Doelstelling... 3 Werkzaamheden...

Nadere informatie

1. Beleidsplan Stichting Phoenixx

1. Beleidsplan Stichting Phoenixx 1. Beleidsplan Stichting Phoenixx Stichting Phoenixx is opgericht d.d. 10 november 2014 en gevestigd aan de : Van Sijsenstraat 57a, 9724 NM te Groningen. E info@phoenixx.foundation M +31 6 24280197 ING

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting Vrienden van. Service Bureau Ouderen. Hellevoetsluis

Beleidsplan. Stichting Vrienden van. Service Bureau Ouderen. Hellevoetsluis Beleidsplan Stichting Vrienden van Service Bureau Ouderen Hellevoetsluis 2016 2017 Beleidsplan 2016-2017 Inhoudsopgave: 1. Doel en beleidsplan 2. Aanvragen 3. Historie van de Vrienden van het SBO 4. Beschrijving

Nadere informatie

Financieel Jaarverslag 2016

Financieel Jaarverslag 2016 Financieel Jaarverslag 2016 Naam: Stichting Lonely Lochem Kamer van Koophandel: 64795985 RSIN/fiscaal nummer: 855850668 Contactgegevens: Walsteeg 20 7241 BG Lochem Telefoon: 06-4047090 E-mailadres: info@lonelylochem.nl

Nadere informatie

Paleis van de Verdraagzaamheid. Jaarplan 2012

Paleis van de Verdraagzaamheid. Jaarplan 2012 Paleis van de Verdraagzaamheid Jaarplan 2012 Voorwoord Door een zeer succesvolle eerste editie van de jaarlijkse verkiezing van Ambassade en Ambassadeur van de Verdraagzaamheid was 2011 voor het Paleis

Nadere informatie

Voorwoord Doelstelling stichting Uitgangspunten a Vermogen Het bestuur Statuten stichting.

Voorwoord Doelstelling stichting Uitgangspunten a Vermogen Het bestuur Statuten stichting. 2 INHO UDS O PG AVE Voorwoord 3 1. Doelstelling stichting 4 1.1. Uitgangspunten.. 4 1.1.a Vermogen.. 5 1.2. Het bestuur 5 1.3. Statuten stichting. 6 1.4. Convenant. 6 2. Werkzaamheden 7 2.1. Algemeen..

Nadere informatie

Beleidsnotitie Stichting Vrienden van Bernhoven

Beleidsnotitie Stichting Vrienden van Bernhoven Beleidsnotitie Stichting Vrienden van Bernhoven 2018-2019 Datum : mei 2018 Versie : 1.0 1. Ziekenhuis Bernhoven Ziekenhuis Bernhoven is een algemeen ziekenhuis voor de inwoners van de regio Oss- Uden-

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2016-2019 Stichting FRIS Voor Kinderen d.d. 16 juli 2016 Voor elk kind een veilige omgeving - vandaag en morgen 1 1. Introductie De Stichting FRIS Voor Kinderen is een initiatief van Hans Peter

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT OKTOBER 2012

HUISHOUDELIJK REGLEMENT OKTOBER 2012 Stichting Wintersport Gehandicapten T.a.v. Dhr. L.J.A. Brosens Benraatshoef 104 4941 TE Raamsdonksveer Tel. 06-50734188 (na 17.00uur) E-mail: secretariaat@swg-nederland.nl Website: www.swg-nederland.nl

Nadere informatie

Stichting WAG Kootwijkerbroek Stroe. Beleidsplan 2015 2016

Stichting WAG Kootwijkerbroek Stroe. Beleidsplan 2015 2016 Stichting WAG Kootwijkerbroek Stroe Beleidsplan 2015 2016 Inhoudsopgave De doelstelling en het werk van de stichting De wijze waarop de stichting geld werft Het beheer en de besteding van het vermogen

Nadere informatie