Marktscan toldossier. Bevindingen 15 april 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Marktscan toldossier. Bevindingen 15 april 2014"

Transcriptie

1 Marktscan toldossier Page 1 Bevindingen 15 april 2014 Ask yourself ''If I had only sixty seconds on the stage, what would I absolutely have to say to get my message across" Jeff Dewar

2 ANPR Techniek Page 2 ANPR systeem lijkt goed toepasbaar. Betrouwbaarheid van tweezijdige automatische kentekenregistratie: Het correcte herkenningspercentage met automatische registratie is circa 95%. Dit percentage is hoger in te stellen indien gewenst, dit leidt echter ook tot een verhoogde error rate. Indien een detectierate van 100% wordt ingesteld, dan is een herkenningspercentage van circa 98% haalbaar. Handmatige controle van niet correct geïdentificeerde voertuigen leidt tot een sterke afname van de error rate. De kosten van handmatige review zijn overzichtelijk. Bij slechte weerscondities (sneeuw, e.d.) kan de betrouwbaarheid afzwakken naar 85%. Door tweezijdige registratie kan de error rate worden verminderd. Het herkenningspercentage van buitenlandse kentekens is lager dan van nationale kentekens indien gebruik wordt gemaakt van een database. In Zweden wordt gebruik gemaakt van een prioriteitenlijst, hoe hoger het land op de prioriteitenlijst staat, hoe lager de error rate vanwege toegang tot buitenlandse databases. In 1 a 2 op de gevallen komen het herkende kenteken en de factuurgegevens niet overeen. Dit komt neer op een percentage van 0.02%.

3 ANPR Techniek Page 3 Classificatie van het voertuig met behulp van een kenteken is alleen mogelijk indien het voertuig staat geregistreerd in een database (bv RDW). Echter, buitenlandse kentekens staan niet geregisteerd in Nederland en er is geen toegang tot buitenlandse kentekenregisters. Classificatie met behulp van een camera is in principe mogelijk (bv Brisa Portugal), maar over het algemeen wordt de classificatie toegepast met behulp van laser scanning. AVC is goed toepasbaar voor de controle van de voertuigklasse van buitenlandse voertuigen. Classificatie op basis van aantal assen is mogelijk mbv asfaltmeetsysteem en piezoelectric sensors, maar wordt complex bij gebruik van meerdere rijbanen.

4 Techniek overige systemen Page 4 Een OBU systeem kan naast het ANPR systeem gebruikt worden voor het eenvoudig identificeren en innen van tol bij buitenlandse (vracht)voertuigen. Galileo systeem (GNSS/GPS-based afstandsbepaling) staat in de kinderschoenen. Er wordt verwacht dat het gebruik van dit type systeem komende jaren significant groeit. Er zijn andere autonome OBU systemen welke gebruikmaken van GPS die al verder ontwikkeld zijn. GNSS systeem biedt voordelen(zeer hoge betrouwbaarheid, weinig impact op de natuur e.d.), er is echter een OBU voor nodig. Wanneer de beperkte lengte van de tolwegen in acht wordt genomen dan lijkt dit niet tegen elkaar op te wegen. Kijk eventueel naar combinatie van ANPR & GNSS. De vraag is echter of de business case haalbaar is. DSRC tag of GPS tag systeem zou ook goed toepasbaar zijn in NL, dit systeem kan voordelen bieden vanwege interoperability met enkele bestaande EU systemen. Echter, dienstverleners en tollchargers zijn op dit moment nog niet klaar voor Europese interoperabiliteit. Op lange termijn worden ontwikkelingen verwacht in het uitrusten van voertuigen met een op afstand elektronisch uitleesbaar kenteken. In enkele landen worden al proeven met dit systeem gedaan.

5 Inning Page 5 1) European Electronic Toll Service Payment service providers kunnen het betalen van tol als dienst op zich nemen. Betaaltermijn van 72 uur lijkt haalbaar. Met een prepaid systeem bedraagt de betaaltermijn circa 2 minuten. Met een postpaid systeem op basis van automatische incasso of het versturen van rekeningen is een betaaltermijn van 1 a 2 weken benodigd. Met behulp van de EETS is inning binnen heel Europa mogelijk via 1 service provider. Hiervoor is wel een OBU benodigd. Op dit moment wordt er nog weinig via EETS gewerkt. Vrachtvervoerbedrijven, vlooteigenaren en leasemaatschappijen vragen om betaling achteraf en bundeling van passages. Hiervoor kan de vloot geristreerd worden in een database. De passages worden (bijvoorbeeld maandelijks) achteraf gefactureerd. Service providers zijn in staat om bezwaar/beroep tegen onterecht afgeschreven tegoed op zich nemen. Er worden ontwikkelingen verwacht op het gebied van mobiele betaalmogelijkheden (bv. via app). Verschillende Europese landen maken gebruik van differentiatie in de toltarieven o.b.v. categorisering van de voertuigen. Bijlage 1 geeft een aantal voorbeelden van landen.

6 Handhaving buitenlandse kentekens Page 6 Met een freeflow ANPR systeem blijft inning en voornamelijk handhaving bij buitenlandse kentekens (in meerdere landen) een issue. Bilaterale overeenkomsten tussen Europese landen kunnen uitkomst bieden. Het is mogelijk om informatie uit buitenlandse databases te kopen. Dit gebeurt momenteel al in Oostenrijk. Oostenrijk koopt informatie van het Duitse kentekenregister. Er bestaan bureau s die data van verschillende landen kunnen achterhalen. Welke informatie achterhaald kan worden en hoe deze informatie gebruikt kan worden hangt af van de wet in het desbetreffende land. De efficiency van handhaving bij buitenlandse kentekens kan verhoogd worden door het opbouwen van een lokale database voor toekomstige herkenning, inning en handhaving. Handhaving bij buitenlandse kentekens kan verbeterd worden indien tolboetes onderdeel worden van het EUCARIS verdrag. Dit biedt voordelen voor vele Europese landen. In de praktijk wordt er nog weinig gebruik gemaakt van EUCARIS. Met het huidige systeem in Hongarije wordt 2% van de passages doorgestuurd naar handhaving vanwege non-payment. Hierbij is geen onderscheid gemaakt in nationale en buitenlandse kentekens.

7 Interface Page 7 Het merendeel van de geïnterviewde partijen heeft voorkeur voor een integraal contract. Voordelen van systeem en inning in één integraal contract: Risico reductie (private partijen kunnen de risico s dragen) Reductie van totale kosten (lagere systeem- en proceskosten) Incentive voor het leveren van data van hoge kwaliteit, vanwege verantwoordelijkheid voor tolinning. Nadelen van systeem en inning in één integraal contract: Afhankelijkheid van één partij Complex voor opdrachtgever om performance van de verschillende schakels in de keten te achterhalen Voordelen van aparte contracten voor systeem en inning: Flexibiliteit in het kiezen van de meest geschikte partij voor beide contracten Waarschijnlijk lagere prijs voor contracten Goede samenwerking met de Verkeerscentrale benodigd, hier worden echter geen problemen voorzien. Tariefstelling op nul is mogelijk via beveiligde web interface.

8 Organisatie Page 8 Vrijwel alle activiteiten van het tolsysteem kunnen privaat georganiseerd worden, handhaving is de enige activiteit die publiek uitgevoerd dient te worden. Een aantal Nederlandse partijen geeft aan dat inning ook door een publieke partij dient te worden georganiseerd. Duidelijke samenwerkingsafspraken tussen private en publieke partners op het gebied van belasting en legale issues benodigd. Minimaal benodigde gegevens voor een account: Type voertuig Kenteken Betalingsgegevens Waarborgen van privacy door het verwijderen van gegevens indien deze niet meer benodigd zijn. Daarnaast dient uiteraard te worden voldaan aan de Wet bescherming Persoonsgegevens. Toe te passen communicatiemiddelen: Bebording Uitgebreide website voor informatie, aanmelding (evt uitbreiden met een app) Campagne over systeem en betaalmethodes

9 Business case, inkoop & contract management Page 9 Alle elementen van het tolsysteem kunnen deel uitmaken van het DBFM contract. Echter, er wordt aangegeven dat het verstandig kan zijn om de camera s in handen van de herkenningsorganisatie te geven. Er wordt aangeraden om de DBFM-opdrachtnemer te betrekken bij de installatie en het onderhoud van het tolstysteem. Voor een efficiënt systeem wordt aangeraden om met een beperkt aantal (sub)contracten te werken. Bestaande prijssturingsmechanismen van (internationale) private partijen omvatten: Verschillende tarieven voor type voertuig Kortingen voor maand/jaarkaarten Variërende tarieven voor spitsuren en buiten de spits Korting voor geregistreerde gebruikers Verhuurbedrijven dienen door de wet in staat gesteld te worden om tol te innen van klanten na het tekenen van een verhuurcontract. De markt kan risico s dragen voor het falen van het systeem (in de vorm van boetes) maar niet voor het verkeersrisico. Dit kan alleen als het hele systeem (met uitzondering van handhaving) privaat wordt ingericht.

10 Conclusie Page 10 In de marktscan komen geen opvallende nieuwe zaken aan het licht. Er komen echter wel een aantal aandachtspunten naar voren die in de Memorie van Toelichting meegenomen kunnen worden. De belangrijkste uitkomsten omvatten: Een tweezijdig ANPR systeem lijkt goed toepasbaar. Indien een herkenningsrate van 100% wordt ingesteld, dan is een detectierate van circa 98% haalbaar. Indien een lager percentage wordt ingesteld (circa 95%) dan verminderd de error rate. Payment service providers kunnen het betalen van tol als dienst op zich nemen. Een betaaltermijn van 72 uur is hierbij haalbaar. Vrachtvervoerbedrijven en leasemaatschappijen vragen echter wel om bundeling van passages en betaling achteraf, bijvoorbeeld maandelijks. Met een freeflow systeem blijft inning en handhaving van buitenlandse kentekens een issue binnen Europa. Indien een ANPR systeem gecombineerd wordt met een OBU systeem voor (vracht)vervoer dat reeds gebruik maakt van een OBU, dan kan inning en handhaving sterk verbeterd en vereenvoudigd worden. Vrijwel alle activiteiten kunnen privaat worden uitgevoerd, handhaving is de enige activiteit die publiek uitgevoerd dient te worden. Alle elementen van het tolsysteem kunnen deel uitmaken van het DBFM contract. Er wordt aangeraden om de camera s in handen van de herkenningsorganisatie te geven.

11 Bijlage 1: Toltarieven Europa Page 11 Locatie Tariefdifferentiatie Tarief Tarief Tarief Frankrijk Gedifferentieerd op lengte, gewicht en aantal assen - <2 meter, < 3.5 ton meter, < 3.5 ton - 3 > meter, > 3.5 ton, 2 assen - 3> meter, >3.5 ton, 3 > assen - Motoren (met zijspan) Tarief in /traject (goedkoopste) 4,40 6,70 9,80 12,90 2,50 Tarief in /traject (duurste traject) 65,60 102,60 150,40 208,30 39,20 Oostenrijk Gedifferentieerd per Euroklasse VI EEV IV+V 0 III Tarief 2 assen /km 0,162 0,167 0,185 0,208 Tarief 3 assen /km 0,2268 0,2338 0,2590 0,2912 Tarief 4 > assen /km 0,3402 0,3507 0,3885 0,4368 Duitsland Gedifferentieerd per Emissieklasse /km - S5, EEV klasse 1, S6 - S4, S3 met PMK 2,3 or 4 - S3 zonder PMK, S2 met PMK 1,2,3 or 4 - S2 zonder PMK, S1 en voertuigen zonder klasse Tarief t/m 3 assen 0,141 0,169 0,190 0,274 Tarief 4 of > assen 0,155 0,183 0,204 0,288 Tsjechie Gedifferentieerd per emissieklasse 0 II III IV V > Tarief 2 assen /km 0,12 0,10 0,06 Tarief 3 assen /km 0,21 0,16 0,10 Tarief 4> assen /km 0,30 0,23 0,15 1) ( 4) 2) ( 3) (

OV-bereikbaarheid RTHA

OV-bereikbaarheid RTHA OV-bereikbaarheid RTHA Railforum 28 januari 2015 Remco Derksen Ask yourself ''If I had only sixty seconds on the stage, what would I absolutely have to say to get my message across" Jeff Dewar 1 Haalbare

Nadere informatie

Het Viapass project. Het systeem en de implementatie. Edward Claessens Oktober 2015

Het Viapass project. Het systeem en de implementatie. Edward Claessens Oktober 2015 Het Viapass project Het systeem en de implementatie Edward Claessens Oktober 2015 Chronologie 2011 21 januari 2011: politiek akkoord hervorming verkeersfiscaliteit 2014 31 januari 2014: Interregionaal

Nadere informatie

Kilometerheffing in België. GLS Belgium, 24/03/2016

Kilometerheffing in België. GLS Belgium, 24/03/2016 Kilometerheffing in België GLS Belgium, 24/03/2016 De principes Alle voertuigen, zowel Belgische als buitenlandse, met een Maximaal Toegelaten Massa (MTM)* van minimum 3,5 ton moeten vanaf 1 april in België

Nadere informatie

De proef. Spitsmijden is een proef waarbij wordt onderzocht of automobilisten te verleiden zijn om de spits te mijden.

De proef. Spitsmijden is een proef waarbij wordt onderzocht of automobilisten te verleiden zijn om de spits te mijden. De proef Spitsmijden is een proef waarbij wordt onderzocht of automobilisten te verleiden zijn om de spits te mijden. 2 Doelstellingen Algemeen: Uitbreiden van het repertoire sturingsinstrumenten weggebruik

Nadere informatie

Het Viapass project. Het systeem en de implementatie. Edward Claessens November 2015

Het Viapass project. Het systeem en de implementatie. Edward Claessens November 2015 Het Viapass project Het systeem en de implementatie Edward Claessens November 2015 Chronologie 2011 21 januari 2011: politiek akkoord hervorming verkeersfiscaliteit 2014 31 januari 2014: Interregionaal

Nadere informatie

Algemene Dienstvoorwaarden Vodafone BloX Prepaid

Algemene Dienstvoorwaarden Vodafone BloX Prepaid Algemene Dienstvoorwaarden Vodafone BloX Prepaid Algemeen 1. Vodafone BloX Prepaid zijn alle Vodafone BloX die genoemd worden in de actuele Vodafone BloX folder, op internet en in het Vodafone verkooppunt.

Nadere informatie

Emobiel Vodafone RED Pro Zonder meerkosten gefilterd mobiel internet Uw abonnement

Emobiel Vodafone RED Pro Zonder meerkosten gefilterd mobiel internet Uw abonnement Emobiel - Iedereen veilig online Emobiel Vodafone RED Pro Zonder meerkosten gefilterd mobiel internet Uw abonnement In dit document vindt u alle informatie over uw Emobiel Vodafone RED Pro abonnement Voor

Nadere informatie

Kilometerheffing voor vrachtwagens +3,5t in België. Margo Vermeiren Verantwoordelijke Marketing en Communicatie

Kilometerheffing voor vrachtwagens +3,5t in België. Margo Vermeiren Verantwoordelijke Marketing en Communicatie Kilometerheffing voor vrachtwagens +3,5t in België Margo Vermeiren Verantwoordelijke Marketing en Communicatie VOKA Vilvoorde 1 december 2015 1 Inhoud Satellic NV Oplossing Algemeen Praktisch On Board

Nadere informatie

Lageemissiezones. in Vlaanderen. BENELUX-overleg ronde tafel milieuzones 19 februari 2019 Lieslotte Wackenier. Leiegardens 2014, Your Estate Solution

Lageemissiezones. in Vlaanderen. BENELUX-overleg ronde tafel milieuzones 19 februari 2019 Lieslotte Wackenier. Leiegardens 2014, Your Estate Solution Lageemissiezones in Vlaanderen BENELUX-overleg ronde tafel milieuzones 19 februari 2019 Lieslotte Wackenier Leiegardens 2014, Your Estate Solution Vooraf LEZ = regionale bevoegdheid Spelregels zijn anders

Nadere informatie

Fred Zijderhand, ARS T&TT Albert Mulder, RDW. Transumo Kennismiddag Mobiliteitstechnologie in auto s Mobilion, 19 oktober 2006

Fred Zijderhand, ARS T&TT Albert Mulder, RDW. Transumo Kennismiddag Mobiliteitstechnologie in auto s Mobilion, 19 oktober 2006 Fred Zijderhand, ARS T&TT Albert Mulder, RDW Transumo Kennismiddag Mobiliteitstechnologie in auto s Mobilion, 19 oktober 2006 Inhoud Inleiding Het project en de proef Technieken Yeti smartphone Technieken

Nadere informatie

Tariefplan: Kruidvat Helder * Nationaal

Tariefplan: Kruidvat Helder * Nationaal Tariefplan: Kruidvat Helder * Je kan je niet meer aanmelden voor dit tariefplan. * Het tariefplan: 'Kruidvat Helder' maakt gebruik van vier verschillende bundels. Namelijk: de 'Kruidvat Helder 200 Bundel',

Nadere informatie

Tarieven. Onderstaande tarieven gelden voor offertes vanaf 1 maart 2013. Voor alle prijzen, tenzij anders vermeld, geldt:

Tarieven. Onderstaande tarieven gelden voor offertes vanaf 1 maart 2013. Voor alle prijzen, tenzij anders vermeld, geldt: Tarieven Yes Telecom is dé mobiele provider voor de zakelijke markt. Yes Telecom begrijpt dat de zakelijke klant hogere eisen stelt aan mobiele bereikbaarheid. Daarom biedt Yes Telecom de zekerheid en

Nadere informatie

4COM - Uw telecomspecialist. Uw abonnement. In dit document vindt u alle informatie over uw 4COM Vodafone RED Pro abonnement

4COM - Uw telecomspecialist. Uw abonnement. In dit document vindt u alle informatie over uw 4COM Vodafone RED Pro abonnement 4COM - Uw telecomspecialist 4COM Vodafone RED Pro Uw abonnement In dit document vindt u alle informatie over uw 4COM Vodafone RED Pro abonnement Voor meer informatie. Bel ons op +31 (0) 78-750 17 35 of

Nadere informatie

DEMAND SIDE PLATFORMS CENTRALISEREN KANALEN

DEMAND SIDE PLATFORMS CENTRALISEREN KANALEN DATA MANAGEMENT 1 A STORY ABOUT DATA 2003 DATA IN ADVERTISING 2011- DATA VANUIT PUBLISHERS START 2010 DEMAND SIDE PLATFORMS CENTRALISEREN KANALEN BUREAUS HEBBEN DIT AL GOED BEGREPEN INKOOP INKOOP PROCESSEN

Nadere informatie

Maatwerk in het MBO. De kosten en baten van zorg in het MBO. Yasmine Hamdan, RebelGroup Advisory

Maatwerk in het MBO. De kosten en baten van zorg in het MBO. Yasmine Hamdan, RebelGroup Advisory Maatwerk in het MBO 17.11 2010 De kosten en baten van zorg in het MBO Yasmine Hamdan, RebelGroup Advisory Ask yourself : If I had only sixty seconds on the stage, what would I absolutely have to say to

Nadere informatie

Kilometerheffing. 1 jaar 13/07/2017.

Kilometerheffing. 1 jaar 13/07/2017. Kilometerheffing 1 jaar 13/07/2017 http://belastingen.vlaanderen.be Inhoud Hoe verloopt controle kilometerheffing? Inbreuken en boetes Opstart km-h Huidige stavaza (hoeveel worden er nog gecontesteerd,

Nadere informatie

Kilometerheffing voor Vrachtwagens * interregionaal Samenwerkingsakkoord

Kilometerheffing voor Vrachtwagens * interregionaal Samenwerkingsakkoord Kilometerheffing voor Vrachtwagens * interregionaal Samenwerkingsakkoord * ontwerp van decreet Commissie Mobiliteit & Openbare Werken - 18 juni 2015 Ben Weyts, Vlaams Minister van mobiliteit, Openbare

Nadere informatie

Actie prijslijst Per maart 2016

Actie prijslijst Per maart 2016 Actie prijslijst Per maart 2016 Onze abonnementen zijn uit te breiden met extra modules en diensten voor bijvoorbeeld thuiswerken, beveiligd internetverkeer en voordeliger bellen in het buitenland. Voordeelabonnementen

Nadere informatie

Tarieven Day Definite (export)

Tarieven Day Definite (export) Tarieven Day Definite (export) Tarief per zending DHL EUROPLUS Weight (kg) Zone 0 Zone 1 Zone 2 Zone 3 Zone 4 Zone 5 Zone 6 5 19,26 26,25 32,73 36,38 47,71 51,05 54,61 10 19,81 27,35 34,08 42,05 60,13

Nadere informatie

Stand van zaken interregionaal project kilometerheffing

Stand van zaken interregionaal project kilometerheffing Stand van zaken interregionaal project kilometerheffing februari 2014 1. Inleiding Politiek Akkoord ter hervorming van de Verkeersbelastingen van 21 januari 2011 Invoering van een intelligente kilometerheffing

Nadere informatie

Tariefplan: Kruidvat Mobiel voor 1 juli Nationaal

Tariefplan: Kruidvat Mobiel voor 1 juli Nationaal Tariefplan: Kruidvat Mobiel voor 1 juli 2013 Je kan niet meer naar dit tariefplan overstappen. Nationaal Bellen in Nederland Prijs in Euro Duur * Vaste net Kruidvat Mobiel 0,05 Per minuut mobiel van andere

Nadere informatie

TRAJECT CONTROLE. Case study - A2 (Amsterdam/Utrecht), Nederland

TRAJECT CONTROLE. Case study - A2 (Amsterdam/Utrecht), Nederland TRAJECT CONTROLE Case study - A2 (Amsterdam/Utrecht), Nederland MEER VERKEER MINDER LAWAAI & VERVUILING De belangrijkste verkeersader tussen het noorden en het zuiden van Nederland is de A2 tussen Amsterdam

Nadere informatie

Tariefplan: Kruidvat Mobiel voor 1 juli Nationaal

Tariefplan: Kruidvat Mobiel voor 1 juli Nationaal Tariefplan: Kruidvat Mobiel voor 1 juli 2013 Je kan gratis naar dit tariefplan overstappen. Nationaal Bellen in Nederland Prijs in Euro Duur * Vaste net Kruidvat Mobiel 0,05 Per minuut mobiel van andere

Nadere informatie

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Tweede Kamer der Staten-Generaal Tweede Kamer der Staten-Generaal 2 Vergaderjaar 2017 2018 31 305 Mobiliteitsbeleid Nr. 262 BRIEF VAN DE MINISTER VAN INFRASTRUCTUUR EN WATERSTAAT Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal

Nadere informatie

Het verduurzamen van maatschappelijk vastgoed m.b.v. ESCO s. Hans Hörter, Commercieel Adviseur DWA installatie- en energieadvies

Het verduurzamen van maatschappelijk vastgoed m.b.v. ESCO s. Hans Hörter, Commercieel Adviseur DWA installatie- en energieadvies 18-12-2012 1 Het verduurzamen van maatschappelijk vastgoed m.b.v. ESCO s Hans Hörter, Commercieel Adviseur DWA installatie- en energieadvies Onderwerpen Achtergrond: waarom gebeurt er zo weinig? Wat is

Nadere informatie

Klankbordgroep REG2017

Klankbordgroep REG2017 Klankbordgroep REG2017 Statische efficiency GTS Groningen, 23 november 2015 Groningen, 23 november 2015 #2 STROOM: niet beïnvloedbaar en landspecifiek De wetgever noemt in STROOM (art 6.10) twee separate

Nadere informatie

Voorwaarden en licentieovereenkomst voor gebruikers van Vodafone Contacts

Voorwaarden en licentieovereenkomst voor gebruikers van Vodafone Contacts Voorwaarden en licentieovereenkomst voor gebruikers van Vodafone Contacts Dit is een licentieovereenkomst tussen jou, de eindgebruiker van Vodafone Contacts, en Vodafone voor het gebruik van de Vodafone

Nadere informatie

PRIVACYBELEID. 1. Je privacy op de website van Follow Fast

PRIVACYBELEID. 1. Je privacy op de website van Follow Fast PRIVACYBELEID Follow Fast is een gedeponeerd handelsmerk. Wij bieden producten aan op het gebied van object locatie. GPS an Beacons werken op basis van "object locatie" en dit wordt beschouwd als persoonlijke

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN T-MOBILE KLANTVOORDEEL

ACTIEVOORWAARDEN T-MOBILE KLANTVOORDEEL ACTIEVOORWAARDEN T-MOBILE KLANTVOORDEEL Deze voorwaarden zijn van toepassing op het voordeelprogramma T-Mobile Klantvoordeel van T-Mobile Netherlands B.V. en T-Mobile Thuis B.V., beiden kantoorhoudende

Nadere informatie

Handleiding SEOshop - Acumulus

Handleiding SEOshop - Acumulus Handleiding SEOshop - Acumulus www.webwinkelfacturen.nl Samenvatting Dit is de handleiding voor de koppeling van SEOshop naar Acumulus. De koppeling zorgt dat voor bestellingen in SEOshop automatisch een

Nadere informatie

Vodafone Zakelijke tarieven

Vodafone Zakelijke tarieven Vodafone Zakelijke tarieven Geldig per december 2008 Make the most of now Vodafone OndernemersBundel Maandbedrag Belminuten Tarief per minuut 15,00 75 0,20 22,50 150 0,15 35,00 300 0,12 50,00 500 0,10

Nadere informatie

Volume: 0-49 zendingen per jaar Europa 0 2 kg 2-10 kg kg kg

Volume: 0-49 zendingen per jaar Europa 0 2 kg 2-10 kg kg kg Wanneer u op basis van uw daadwerkelijkaantal zendingen boven de 49 zendingen per jaar uitkomt, dan kunt u ons contacteren voor verbeterde tarieven. Wij passen uw prijzen dan direct aan. Volume: 0-49 zendingen

Nadere informatie

1 PRIVACY STATEMENT - MAASTER Wilt u niet meer worden benaderd?... 2

1 PRIVACY STATEMENT - MAASTER Wilt u niet meer worden benaderd?... 2 Inhoudsopgave 1 PRIVACY STATEMENT - MAASTER... 2 2 Wilt u niet meer worden benaderd?... 2 3 Waarvoor worden de camera's op de Maasovergangen in Rotterdam gebruikt?... 2 4 Wat registreren we?... 2 5 Hoe

Nadere informatie

KPN Mobiel abonnementen per 01 juli 2014

KPN Mobiel abonnementen per 01 juli 2014 KPN Mobiel abonnementen per 01 juli 2014 Meer snelheid en meer MB s Versterken, vereenvoudigen en groeien Versie 11 juni 2014 1 Per 01 juli gaan wij versterken, vereenvoudigen & groeien met KPN Mobiel

Nadere informatie

TOLSYSTEMEN IN EUROPA & CANADA

TOLSYSTEMEN IN EUROPA & CANADA TOLSYSTEMEN IN EUROPA & CANADA Document naam Versie nummer: 2.1 Status: Definitief Datum: 20 mei 2015 Auteur(s): Vincent Habers (Rapp Trans NL) Dennis Hijkoop (Rapp Trans NL) Jesper Engdahl (Rapp Trans

Nadere informatie

Digitaal Parkeren en Handhaven. Vexpan Lunchbijeenkomst 8 mei 2014 Coen Borren

Digitaal Parkeren en Handhaven. Vexpan Lunchbijeenkomst 8 mei 2014 Coen Borren Digitaal Parkeren en Handhaven Vexpan Lunchbijeenkomst 8 mei 2014 Coen Borren Agenda Introductie Digitalisering in Parkeersector Digitaal handhaven www.scanacar.com Parkeerproducten ScanAuto ScanScooter

Nadere informatie

HANDLEIDING. Road User Portal (RUP) - Bestel een On Board Unit. Datum versie: 04 februari 2016

HANDLEIDING. Road User Portal (RUP) - Bestel een On Board Unit. Datum versie: 04 februari 2016 HANDLEIDING Road User Portal (RUP) - Bestel een On Board Unit Datum versie: 04 februari 2016 Datum versie: 04 februari 2016 Bestel een On Board Unit in de Satellic Road User Portal Om een On Board Unit

Nadere informatie

Infosessie 10/11/2015. De kilometerheffing in België. Stand van zaken

Infosessie 10/11/2015. De kilometerheffing in België. Stand van zaken Infosessie 10/11/2015 De kilometerheffing in België Stand van zaken Inhoud van de presentatie Wanneer? Wie? Waar? Hoeveel? Hoe? Wanneer? 1 april 2016 Gelijktijdig in de 3 gewesten Wie? Motorvoertuig of

Nadere informatie

Real Business! Yes Telecom, dé mobiele provider voor de zakelijke markt! Dé Business Provider

Real Business! Yes Telecom, dé mobiele provider voor de zakelijke markt! Dé Business Provider Real Business! Yes Telecom, dé mobiele provider voor de zakelijke markt! Dé Business Provider Welkom bij Yes Telecom, dé mobiele provider voor de zakelijke markt! Yes Telecom begrijpt dat u als zakelijke

Nadere informatie

Auto gekocht? Wat nu?

Auto gekocht? Wat nu? Auto gekocht? Wat nu? helpt u graag om binnen een paar minuten een tenaam stelling voor uw auto af te ronden. Hierdoor kunt u zo snel mogelijk in uw nieuwe aankoop rijden en heeft u de zekerheid dat alle

Nadere informatie

Algemene Dienstvoorwaarden Vodafone BloX Postpaid voor Sizz abonnementen

Algemene Dienstvoorwaarden Vodafone BloX Postpaid voor Sizz abonnementen Algemene Dienstvoorwaarden Vodafone BloX Postpaid voor Sizz abonnementen 1. Vodafone BloX Postpaid zijn een voorraad (bundel) van specifieke diensten of een recht op gereduceerde tarieven die afgesloten

Nadere informatie

tarieven zakelijk betalingsverkeer Blad 1 van 8

tarieven zakelijk betalingsverkeer Blad 1 van 8 tarieven zakelijk betalingsverkeer 2012 Blad 1 van 8 Tarieven Binnenland Girale bijschrijvingen Overboeking 0,14 Acceptgiro 0,25 Spoedoverboeking 1,19 Incasso via Internet Bankieren/Access Online 0,082

Nadere informatie

De inkomensverdeling van ouderen internationaal vergeleken

De inkomensverdeling van ouderen internationaal vergeleken Bron: K. Caminada & K. Goudswaard (2017), De inkomensverdeling van ouderen internationaal vergeleken, Geron Tijdschrift over ouder worden & maatschappij jaargang 19, nummer 3: 10-13. De inkomensverdeling

Nadere informatie

Mobiel comfort voor de prijs van vast

Mobiel comfort voor de prijs van vast Mobiel comfort voor de prijs van vast Full MVNO op VDF, Eigen mobiele Infra, Naast Wholesale MVNE ook eigen pgsm propositie, Missie om haar partners te enabelen met mobiele functionaliteit die we vandaag

Nadere informatie

Waarom BVP? If management, control and direction become more important

Waarom BVP? If management, control and direction become more important BVP De essentie Waarom BVP? If management, control and direction become more important it is less important for the individual to be skilled, accountable and able to minimize risks Dean Kashiwagi Prestatie

Nadere informatie

Hoe is een DKV passagelijst TIS PL opgebouwd?

Hoe is een DKV passagelijst TIS PL opgebouwd? Hoe is een DKV passagelijst TIS PL Passagelijst TIS PL Frankrijk Passagelijst nr. 00000 bij factuur nr. 14/000000000/001 van de dienstverlener DKV Euro Service GmbH + Co. KG Klantnummer: 123456; Klant:

Nadere informatie

Land Bijzonderheden. Denemarken tussen file rijden NIET toegestaan alcohol limiet 0,5 autowegen tolvrij

Land Bijzonderheden. Denemarken tussen file rijden NIET toegestaan alcohol limiet 0,5 autowegen tolvrij Motor uitrusting buitenland Het is niet altijd even duidelijk welke uitrustingsregels er voor motoren gelden in de diverse landen in Europa. Op de forums doen dan ook de meest vreselijke verhalen de ronde.

Nadere informatie

Tarieven Europa: staffel 1

Tarieven Europa: staffel 1 Tarieven Europa: staffel 1 Wanneer u op basis van uw daadwerkelijkaantal zendingen boven de 49 zendingen per jaar uitkomt, dan kunt u ons contacteren voor verbeterde tarieven. Wij passen uw prijzen dan

Nadere informatie

Blockchainpilot Drechtsteden & Schiedam. Aanvraag gehandicapten parkeerkaart en -plaats

Blockchainpilot Drechtsteden & Schiedam. Aanvraag gehandicapten parkeerkaart en -plaats Blockchainpilot Drechtsteden & Schiedam Aanvraag gehandicapten parkeerkaart en -plaats Doelstelling van de pilot Met behulp van Blockchain/Smart Contracts het proces van de aanvraag, toekenning en controle

Nadere informatie

Inleiding BusinessTrack RRS

Inleiding BusinessTrack RRS Inleiding BusinessTrack RRS In de eerste plaats onze dank voor het gebruiken van BusinessTrack voor uw fiscale Ritten Registratie. Gezien er bij het gebruik van het systeem een aantal opties zijn, willen

Nadere informatie

Athlon Mobility Card Getting started!

Athlon Mobility Card Getting started! Athlon Mobility Card Getting started! Proficiat! Proficiat met uw Athlon Mobility Card. Hier leest u hoe u deze kunt activeren en ten volle kunt benutten. 1. Kies uw wachtwoord en pincode 2. Activatie

Nadere informatie

Tarieven Europa: staffel 1

Tarieven Europa: staffel 1 Tarieven Europa: staffel 1 Wanneer u op basis van uw daadwerkelijkaantal zendingen boven de 49 zendingen per jaar uitkomt, dan kunt u ons contacteren voor verbeterde tarieven. Wij passen uw prijzen dan

Nadere informatie

Bizz Flex en Bizz Flex+

Bizz Flex en Bizz Flex+ Vorige tarieven Bizz Flex en Bizz Flex+ Bizz Fusion Bizz Happy Work en Max Bizz Mobile, Bizz Mobile+ en Bizz Mobile XL Bizz Mobile No Limit Bizz Mobile Team, Bizz Mobile Team+ en Bizz Mobile Team XL Bizz

Nadere informatie

SERVICEPROVIDER IN VM (2.0) Mark Grefhorst BD Manager

SERVICEPROVIDER IN VM (2.0) Mark Grefhorst BD Manager SERVICEPROVIDER IN VM (2.0) Mark Grefhorst BD Manager WAT WIJ DOEN Een onafhankelijke leverancier van slimme mobiliteitstechnologie & data op weg naar autonome en gedeelde mobiliteit, het maximale halen

Nadere informatie

Internet weekbundel EU 50 MB 4,13 7 dagen geldig. 50 minuten 6,20 7 dagen geldig. Internet weekbundel EU 50 MB 4 7 dagen geldig

Internet weekbundel EU 50 MB 4,13 7 dagen geldig. 50 minuten 6,20 7 dagen geldig. Internet weekbundel EU 50 MB 4 7 dagen geldig Nieuwe roamingbundels voor voordelig bellen en internetten in de EU Om ook in de EU voordelig gebruik te kunnen maken van de mobiele telefoon, biedt Telfort Zakelijk vanaf 1 september 2013 twee interessante

Nadere informatie

Actie prijslijst Tot 1 september 2016

Actie prijslijst Tot 1 september 2016 Actie prijslijst Tot 1 september 2016 Stap voor 1 september over en ontvang de eerste 4 maanden 50% korting op de Galaxy Voordeelabonnementen. Voor deze actie geldt een minimale contractsduur van 24 maanden.

Nadere informatie

Privacy Statement. Newtone. Designing You.

Privacy Statement. Newtone. Designing You. Privacy Statement Newtone. Designing You. mei 2018 Privacy Statement : Newtone. Designing You. mei 2018 Pagina 1 van 4 PRIVACY STATEMENT Newtone. Designing You. bedenkt, ontwerpt en ontwikkelt voor haar

Nadere informatie

PSD2 Verandering, of toch niet?

PSD2 Verandering, of toch niet? PSD2 Verandering, of toch niet? PSD 2 revolutie of evolutie? De verwachtingen zijn hoog: Stimuleren van innovatie met als doel meer openheid die zorgt voor meer concurrentie en uiteindelijk tot een efficiëntere

Nadere informatie

Digitalisering en de Europese Belastingdiensten

Digitalisering en de Europese Belastingdiensten Digitalisering en de Europese Belastingdiensten 2 3 HARVESTING VAT DATA Albert Bomer a.h.bomer@vu.nl 4 Harvesting Data 5 6 I. Ontwikkelingen II. Data-uitwisseling - OECD - EU III. Rechtsbescherming - Privacy

Nadere informatie

Bellen en sms'en in Nederland Internetbundels Data only Bellen en sms'en naar en in het buitenland Modules Buitenland Overige diensten

Bellen en sms'en in Nederland Internetbundels Data only Bellen en sms'en naar en in het buitenland Modules Buitenland Overige diensten Youfone Nederland B.V. t.a.v. Zakelijk Sim Only Postbus 23441 3001 KK Rotterdam Tel: 088-222 9222 www.youfone.nl ABN Amro Bank: NL36 ABNA 055 424 821 2 K.v.K. Rotterdam: 509 46 846 en sms'en in Nederland

Nadere informatie

Beschrijving 4G voor Business Partners

Beschrijving 4G voor Business Partners Beschrijving 4G voor Business Partners September 2013 Inhoud 1. 4G; Wat is het?... 3 2. Waarom 4G van Yes Telecom... 3 3. Wat kunt u met 4G?... 3 4. Wat heeft u nodig om gebruik te kunnen maken van 4G?...

Nadere informatie

Eén manier van betalen in Europa

Eén manier van betalen in Europa Eén manier van betalen in Europa Op 1 februari 2014 is de Europese betaalmarkt een feit. Zorg ervoor dat u ruim op tijd klaar bent voor de nieuwe manier van betalen. De Europese betaalmarkt Op 1 februari

Nadere informatie

Algemene Dienstvoorwaarden Vodafone BloX Postpaid voor Sizz abonnementen

Algemene Dienstvoorwaarden Vodafone BloX Postpaid voor Sizz abonnementen Algemene Dienstvoorwaarden Vodafone BloX Postpaid voor Sizz abonnementen 1. Vodafone BloX Postpaid zijn een voorraad (bundel) van specifieke diensten of een recht op gereduceerde tarieven die afgesloten

Nadere informatie

Privacy Compliance in een Cloud Omgeving

Privacy Compliance in een Cloud Omgeving Privacy and Trust in the Digital Society Privacy Compliance in een Cloud Omgeving Jeroen Terstegge NVvIR Amsterdam, 17 juni 2010 Even voorstellen mr.drs. Jeroen Terstegge, CIPP Directeur Privacyadviesbureau

Nadere informatie

zakelijk betalingsverkeer 2013 Basistarief zakelijke rekeningen 4,35 per maand per rekening

zakelijk betalingsverkeer 2013 Basistarief zakelijke rekeningen 4,35 per maand per rekening tarieven zakelijk betalingsverkeer 2013 Betaalrekeningen en pakketten Basistarief zakelijke rekeningen 4,35 per maand per rekening Basistarief zakelijke rekeningen niet ingezetenen (1) 27,00 per maand

Nadere informatie

Bizz Flex en Bizz Flex+

Bizz Flex en Bizz Flex+ Vorige tarieven Bizz Flex en Bizz Flex+ Bizz Fusion Bizz Happy Work en Max Bizz Mobile en Bizz Mobile+ Bizz Mobile No Limit Bizz Mobile Team en Bizz Mobile Team+ Bizz Pack Fusion Bizz Smart, Bizz Smart+

Nadere informatie

Kilometerheffing voor vrachtwagens in België (+3,5 ton) Wijnegem, 24 maart 2015

Kilometerheffing voor vrachtwagens in België (+3,5 ton) Wijnegem, 24 maart 2015 Kilometerheffing voor vrachtwagens in België (+3,5 ton) Wijnegem, 24 maart 2015 Inhoud Context Viapass Satellic Rolverdeling Oplossing Communicatie Planning Vragen 2 Context 3 Achtergrond - Interregionaal

Nadere informatie

Real Business! Yes Telecom, zakelijk de beste keuze. Dé Business Provider

Real Business! Yes Telecom, zakelijk de beste keuze. Dé Business Provider Real Business! Yes Telecom, zakelijk de beste keuze Dé Business Provider Welkom bij Yes Telecom, dé mobiele provider voor de zakelijke markt! Yes Telecom begrijpt dat u als zakelijke beller hoge eisen

Nadere informatie

SLA CanConnect Mobile

SLA CanConnect Mobile SLA CanConnect Mobile Inhoud Definities... 2 1. Domein /verantwoordelijkheden... 4 1.1 Netwerk overzicht... 4 1.2 Matrix verantwoordelijkheden... 4 2. Service Assurance... 5 2.1 Impact niveaus... 5 2.2

Nadere informatie

Veelgestelde vragen Sloveense tol - DarsGo Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen Sloveense tol - DarsGo Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1. Algemene informatie a) Wat is nieuw bij de Sloveense tol? b) Wat zijn de betaalmogelijkheden? c) Blijven de oude vignetten in gebruik? d) Wat gebeurt er met de "oude" OBU's en DARS Cards?

Nadere informatie

A. Motorvoertuigen tot en met 3,5 ton ttg

A. Motorvoertuigen tot en met 3,5 ton ttg INFOBLAD Tol Oostenrijk Auteur: Internationaal Datum: 2 december 2016 Oostenrijk maakt een onderscheid in toltarieven tussen motorvoertuigen tot en met 3,5 ton toegestaan totaalgewicht (ttg) en motorvoertuigen

Nadere informatie

Totaal overzicht met een alarm webgebaseerde servicecentrale.

Totaal overzicht met een alarm webgebaseerde servicecentrale. ALARM COMMUNICATIEDIENSTEN EagleEye Totaal overzicht met een alarm webgebaseerde servicecentrale. EagleEye is een cloud-gebaseerde dienst met een centrale, moderne en krachtige functie voor toezicht en

Nadere informatie

HANDLEIDING SIM KAART EUROPA

HANDLEIDING SIM KAART EUROPA HANDLEIDING SIM KAART EUROPA Copyright 2015. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige

Nadere informatie

HIP Buitenlandse nummers

HIP Buitenlandse nummers HIP Buitenlandse nummers Dienstbeschrijving Copyright The Voip Company 2011 Pagina 1 van 6 Inhoud 1 Buitenlandse nummers... 3 1.1 Inkomende oproepen... 3 1.2 Uitgaande oproepen... 3 1.3 Belangrijk: Nooddiensten

Nadere informatie

Datum versie: 1 Mei Technische aspecten

Datum versie: 1 Mei Technische aspecten Datum versie: 1 Mei 2017 Technische aspecten van OBU-tolheffing Inhoudsopgave 1) Hoe berekent de OBU tol?... 3 Gps-positionering en Map Matching... 3 Hoe berekent de OBU tol?... 4 2) Bijzondere gevallen:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Yellowbrick maart 2016. 1. Definities. 1.1 In deze Algemene Voorwaarden hebben de volgende woorden de navolgende betekenis:

Algemene Voorwaarden van Yellowbrick maart 2016. 1. Definities. 1.1 In deze Algemene Voorwaarden hebben de volgende woorden de navolgende betekenis: Algemene Voorwaarden van Yellowbrick maart 2016 1. Definities 1.1 In deze Algemene Voorwaarden hebben de volgende woorden de navolgende betekenis: - Yellowbrick is Yellowbrick B.V., de aanbieder van het

Nadere informatie

IMMA Programma van Eisen

IMMA Programma van Eisen IMMA Programma van Eisen Ron Peerenboom en Paul Potters 17 juni 2015 1 IMMA PvE Basis functionaliteit benodigd voor vraagbeïnvloedingsprojecten en verkeerskundige onderzoeken Functionaliteit opgedeeld

Nadere informatie

Sms bundel 1 maand 1 jaar 2 jaar Sms bundel Onbeperkt 3,00 p/m 2,00 p/m 2,00 p/m

Sms bundel 1 maand 1 jaar 2 jaar Sms bundel Onbeperkt 3,00 p/m 2,00 p/m 2,00 p/m Youfone Nederland B.V. Postbus 23441 3001 KK Rotterdam Tel: 010-742 24 22 Fax: 010-280 08 58 www.youfone.nl ABN Amro Bank: NL36 ABNA 055 424 821 2 K.v.K. Rotterdam: 509 46 846 Bellen en sms'en in Nederland

Nadere informatie

Bellen en sms'en in Nederland Internetbundels Bellen en sms'en naar en in het buitenland Modules Buitenland Overige diensten

Bellen en sms'en in Nederland Internetbundels Bellen en sms'en naar en in het buitenland Modules Buitenland Overige diensten Youfone Nederland B.V. Postbus 23441 3001 KK Rotterdam Tel: 010-742 24 22 Fax: 010-280 08 58 www.youfone.nl ABN Amro Bank: NL36 ABNA 055 424 821 2 K.v.K. Rotterdam: 509 46 846 Bellen en sms'en in Nederland

Nadere informatie

e) Nr. impact assessment Commissie en Opinie Raad voor Regelgevingstoetsing SWD(2017) 191 final

e) Nr. impact assessment Commissie en Opinie Raad voor Regelgevingstoetsing SWD(2017) 191 final Fiche 7: EETS richtlijn betreffende interoperabiliteit van elektronische tolheffingssystemen voor het wegverkeer 1. Algemene gegevens a) Titel voorstel Voorstel voor een richtlijn van het Europees Parlement

Nadere informatie

Real Business! Yes Telecom, zakelijk de beste keuze. Dé Business Provider

Real Business! Yes Telecom, zakelijk de beste keuze. Dé Business Provider Real Business! Yes Telecom, zakelijk de beste keuze Dé Business Provider Yes Business Bundels Welkom bij Yes Telecom, dé mobiele provider voor de zakelijke markt! Yes Telecom begrijpt dat u als zakelijke

Nadere informatie

IRIS heeft TEC Documents geselecteerd als één van haar beste resellers. Om dat te vieren doet TEC u een bijzondere aanbieding.

IRIS heeft TEC Documents geselecteerd als één van haar beste resellers. Om dat te vieren doet TEC u een bijzondere aanbieding. Zomeractie IRIS heeft TEC Documents geselecteerd als één van haar beste resellers Om dat te vieren doet TEC u een bijzondere aanbieding. Als u nu IRIS Capture Pro aanschaft bieden wij u 20% korting op

Nadere informatie

Shape De all-in mobiele oplossing voor uw bedrijf

Shape De all-in mobiele oplossing voor uw bedrijf Shape De all-in mobiele oplossing voor uw bedrijf Shape De voordelen voor uw bedrijf Op maat van uw behoeften 6 formules op maat van uw verschillende werknemers. Flexibiliteit Als de behoeften van uw bedrijf

Nadere informatie

Welkom in de wereld van DHL. Inhoud

Welkom in de wereld van DHL. Inhoud Transittijden en tarieven Day Definite-services 2014 DHL Express 2 Welkom in de wereld van DHL DHL Express geeft u direct inzicht in de standaardtarieven en doorlooptijden die van toepassing zijn op uw

Nadere informatie

Header. Dé Business Provider. Beste Yes klant,

Header. Dé Business Provider. Beste Yes klant, Beste Yes klant, Binnenkort ontvangt u uw eerste factuur voor uw mobiele aansluiting(en) bij Yes Telecom. Uw factuur bestaat uit verschillende onderdelen; totaaloverzicht, gedetailleerd overzicht per aansluiting

Nadere informatie

Handleiding Maestro. door Patricia Sturm 29 september Versie 1.1 Openbaar

Handleiding Maestro. door Patricia Sturm 29 september Versie 1.1 Openbaar Handleiding Maestro door Patricia Sturm 29 september 2016 Versie 1.1 Openbaar Inhoud 1. Introductie... 3 2. Maestro... 4 2.1. Verloop van een Maestro betaling... 4 2.1.1. Autorisatie middels 3D Secure...

Nadere informatie

Europeanen sluiten nieuwe betaalmethodes in de armen: goed nieuws voor mobiele betalingen

Europeanen sluiten nieuwe betaalmethodes in de armen: goed nieuws voor mobiele betalingen P E R S B E R I C H T Europeanen sluiten nieuwe betaalmethodes in de armen: goed nieuws voor mobiele betalingen Het aantal Europeanen dat regelmatig gebruikmaakt van een mobiel apparaat voor betalingen

Nadere informatie

Datum 16 Juni 2014 Onderwerp Beantwoording Kamervragen over het bericht dat politie particuliere data plundert

Datum 16 Juni 2014 Onderwerp Beantwoording Kamervragen over het bericht dat politie particuliere data plundert 1 > Retouradres Postbus 20301 2500 EH Den Haag Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer Der Staten-Generaal Postbus 20018 2500 EA DEN HAAG Turfmarkt 147 2511 DP Den Haag Postbus 20301 2500 EH Den Haag www.rijksoverheid.nl/venj

Nadere informatie

MultiSafepay. Handleiding Versie 2.0. 088 990 7700 support@ccvshop.nl. www.ccvshop.nl

MultiSafepay. Handleiding Versie 2.0. 088 990 7700 support@ccvshop.nl. www.ccvshop.nl MultiSafepay Handleiding Versie 2.0 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Changelog 3 1. Inleiding 4 2. Aanmelden MultiSafepay 5 2.1 Procedure MultiSafepay 5 2.2

Nadere informatie

2 jaar 250 minuten/sms + 500 MB internet 10,00 p/mnd Onbeperkt minuten/sms + 1000 MB internet

2 jaar 250 minuten/sms + 500 MB internet 10,00 p/mnd Onbeperkt minuten/sms + 1000 MB internet Youfone Nederland B.V. Postbus 23441 3001 KK Rotterdam Tel: 010-742 24 22 Fax: 010-280 08 58 www.youfone.nl/zakelijk ABN Amro Bank: 55 42 48 212 K.v.K. Rotterdam: 509 46 846 Bellen en sms'en in Nederland

Nadere informatie

U betaalt Bellen 90 minuten per maand 7,50 Bellen 150 minuten per maand 11,50 Bellen 200 minuten per maand 15,50 Bellen 300 minuten per maand 19,50

U betaalt Bellen 90 minuten per maand 7,50 Bellen 150 minuten per maand 11,50 Bellen 200 minuten per maand 15,50 Bellen 300 minuten per maand 19,50 T-Mobile Actiepakketten Basis Service Snelheid Basisabonnement (toegang tot internet met een basissnelheid van 64 Kbps) 64 Kbps/ 64 Kbps per maand 7,50 Internet bundels Snelheid 3 Internet 50 MB 5/ 3 Mbps

Nadere informatie

Sms bundel 1 maand 1 jaar 2 jaar Sms bundel Onbeperkt 3,00 p/m 2,00 p/m 2,00 p/m

Sms bundel 1 maand 1 jaar 2 jaar Sms bundel Onbeperkt 3,00 p/m 2,00 p/m 2,00 p/m Youfone Nederland B.V. Postbus 23441 3001 KK Rotterdam Tel: 010-742 24 22 Fax: 010-280 08 58 www.youfone.nl ABN Amro Bank: NL36 ABNA 055 424 821 2 K.v.K. Rotterdam: 509 46 846 Bellen en sms'en in Nederland

Nadere informatie

De standaard routeplanner voor de logistieke branche. TLNplanner is een product van

De standaard routeplanner voor de logistieke branche.     TLNplanner is een product van De standaard routeplanner voor de logistieke branche www.tlnplanner.nl TLNplanner is een product van 2 De standaard routeplanner voor de logistieke branche TLNplanner is ontwikkeld omdat er behoefte was

Nadere informatie

BIJLAGE V.6 VOORSTELLING BETROKKEN FUNCTIES

BIJLAGE V.6 VOORSTELLING BETROKKEN FUNCTIES BIJLAGE V.6 VOORSTELLING BETROKKEN FUNCTIES Voor de betrokken functies (on- en off street parkeren, GAS, LEZ en voetgangerszones) en de parkeer- en toegangsrechtendatabank wordt in deze bijlage een beschrijving

Nadere informatie

Welkom bij Yes Telecom, dé mobiele provider

Welkom bij Yes Telecom, dé mobiele provider Yes Business Bundels Welkom bij Yes Telecom, dé mobiele provider voor de zakelijke markt! Yes Telecom begrijpt dat u als zakelijke beller hoge eisen stelt aan uw mobiele bereikbaarheid en bovendien meer

Nadere informatie

CareLock. Gecontroleerde toegang tot woningen

CareLock. Gecontroleerde toegang tot woningen CareLock Gecontroleerde toegang tot woningen Telecare Telecare is het continu en op afstand monitoren van noodsituaties en veranderingen in levensstijl bij cliënten. Het maakt daarbij overigens niet uit

Nadere informatie

Bellen en sms'en in Nederland Internetbundels Bellen en sms'en naar en in het buitenland Modules Buitenland Overige diensten

Bellen en sms'en in Nederland Internetbundels Bellen en sms'en naar en in het buitenland Modules Buitenland Overige diensten Youfone Nederland B.V. Postbus 23441 3001 KK Rotterdam Tel: 010-742 24 22 Fax: 010-280 08 58 www.youfone.nl ABN Amro Bank: NL36 ABNA 055 424 821 2 K.v.K. Rotterdam: 509 46 846 Bellen en sms'en in Nederland

Nadere informatie

Sms bundel 1 maand 2 jaar Sms bundel Onbeperkt 3,00 p/m 2,00 p/m

Sms bundel 1 maand 2 jaar Sms bundel Onbeperkt 3,00 p/m 2,00 p/m Youfone Nederland B.V. Postbus 23441 3001 KK Rotterdam Tel: 010-742 24 22 Fax: 010-280 08 58 www.youfone.nl ABN Amro Bank: NL36 ABNA 055 424 821 2 K.v.K. Rotterdam: 509 46 846 Bellen en sms'en in Nederland

Nadere informatie