INFOBROCHURE: STUDENTEN ONTHAAL

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "INFOBROCHURE: STUDENTEN ONTHAAL"

Transcriptie

1 INFOBROCHURE: STUDENTEN ONTHAAL

2 Inhoud 1. Welkom 2. Wie zijn wij? 2.1 Voorstelling van het onthaal Onthaal Opname (planning) Polikliniek en afsprakenbeheer SFZ/MCB Spoed Centrale 2.2 Plattegrond 2.3 Het organogram 2.4 De diensturen 2.5 Voorstelling van de medewerkers 3. Taakinhoud en taakverdeling 4. Gedragscode op de afdeling 5. Praktische informatie 5.1 Het huishoudelijk reglement 5.2 De uurregeling 5.3 Wat te doen bij ziekte? 5.4 Persoonlijke spullen 5.5 Parking 5.6 Rondleiding 5.7 Vertrouwenspersoon 5.8 Badge 6. Verwachtingen

3 1. Welkom Wij heten je van harte welkom op de dienst onthaal van het St-Franciskus Ziekenhuis. Graag geven we een antwoord op een aantal praktische vragen. Deze brochure zal je gedurende de hele stageperiode alvast op weg helpen. Op de afdeling zijn er stagebegeleiders die je opvolgen tijdens je stageperiode. Je kan steeds bij een van deze medewerksters terecht voor bijkomende informatie en vragen. Het team van het onthaal wenst jou een aangename en leerrijke stage!

4 2. Wie zijn wij? 2.1 Voorstelling van het onthaal Het onthaal Het verzekeren van een goed onthaal, patiënten en bezoekers correct doorverwijzen naar de verschillende diensten. Uitvoeren van algemene administratieve taken. Het te woord staan van patiënten, ziekenhuismedewerkers, artsen en andere betrokkenen Opname (planning) Het verzorgen van de inschrijving en informatieoverdracht naar patiënten die zich aanmelden voor opname, het centraal plannen en correct egistreren van de opnames en het beheren van de beddenbezetting Polikliniek en afsprakenbeheer SFZ/MCB Zorgen voor een correcte poliklinische registratie van patiënten, opnemen van alle informatie in het computersysteem voor identificatie en het verdere verloop van de facturatie en het opvolgen van mutualiteitgegevens, arbeidsongevallen, Het boeken van afspraken en onderzoeken voor onze interne artsen in ons afsprakenpakket Ultragenda Spoed Zorgen voor een correcte spoedregistratie van patiënten die zich aanbieden op de dienst spoedgevallen Centrale Onthaal, spoed en MCB zijn samen verantwoordelijk voor oproepen die toekomen op ons centraal nummer ( ) van het ziekenhuis.

5 2.2 Plattegrond De dienst onthaal is gelegen op het gelijkvloers.

6 2.3 Het organogram 2.4 De diensturen Onthaal 06:59 21:06-7/7 Opname 06:59 21:06 Polikliniek MCB 07:30 19:06 Polikliniek SFZ 06:59 21:06 Spoed 24/24 7/7

7 2.5 Voorstelling van de medewerkers Op de dienst onthaal werken er medewerkers in verschillende jobtimes. Deze medewerkers werken op de beide campussen (SFZ en MCB) en in de verschillende disciplines op dienst. Je zal dus naargelang je ingepland staat op dienst meer of minder contact hebben met bepaalde medewerkers.

8 3. Taakinhoud en taakverdeling Hier vind je reeds een kort overzicht van je taken op de dienst onthaal. 06u54 15u00: Patiënten begeleiden naar de kamer 07u00: Voorbereiden toeren 10u00: Koffie halen 10u15: Bedbezettingslijsten afdrukken 10u30: Post verdelen op de afdeling (INTERN) 11u15: Post behandelen (EXTERN) 11u30: Een opname voorbereiden 12u45: Dagziekenhuizen uitsorteren 13u00: Toeren op de afdelingen 14u30: Afronden toeren 14u45: Koffie halen Indien er vrije momenten zijn dien je volgende taken ook uit te voeren: - adres opvragen op de verpleegafdelingen - Opname/dagopname kaftjes aanmaken - Fichebak nakijken - Badgekaft sorteren - Documenten faxen - Documenten kopiëren - Documenten opmaken/typen Word, Excel - Patiëntenklevers sorteren - Andere taken (Diensthoofd Ann) Voor de uitleg van dit takenpakket kan je steeds het info-kaftje raadplegen dat je de eerste dag hebt ontvangen van je stagebegeleidster.

9 4. Gedragscode op de afdeling 1. Als team werk ik samen met de collega s en spring ik in waar nodig. 2. Ik geef elke patiënt / bezoeker / klant mijn volledige aandacht en toon respect voor de patiënt. 3. Aan de balie en/of loketten zijn eten, kauwgom, gsm, kranten en tijdschriften en agenda s uit den boze. 4. Wanneer ik in een loket of aan de balie ben, neem ik plaats op een stoel (ik hang niet op de desk, noch op de vuilbak ) 5. Ik overleg met mijn collega s wanneer ik pauze neem of even van mijn plaats weg ben. 6. Ik draag zorg voor een nette werkplek (bureau) en afdeling (keuken ) 7. Ik handel de taken van mijn shift volledig af, vooraleer ik mijn shift beëindig. 8. Aangezien ik een centrale plaats inneem in de inkomhal, gedraag ik me discreet en ben ik me bewust van het feit dat ik te allen tijde gezien en beoordeeld kan worden.

10 5. Praktische Informatie 5.1 Het huishoudelijk reglement Beroepsgeheim De stagiaire zal het beroepsgeheim in acht nemen. Je mag dus volstrekt niets bekend maken van wat je verneemt over de patiënten, de behandeling of de identiteit van de patiënten, ook niet na de beëindiging van de stageperiode. Afspraken i.v.m. GSM gebruik Het gebruik van GSM is niet toegelaten op de dienst onthaal, enkel onder eigen middag pauze (in de cafetaria). Dien je je gsm in nood toch te gebruiken, spreek dan je stage mentor of diensthoofd hierover aan. Afspraken i.v.m. roken Het is verboden te roken op de dienst onthaal. Wanneer je wenst te roken kan dit onder de middagpauze in de rokerskabine, deze bevindt zich aan de personeelsingang. Afspraken i.v.m. kledij Je dient op de dienst onthaal een verzorgd voorkomen te hebben. Het volgende is dan ook niet toegelaten op de dienst onthaal: - te open decolleté - te korte shortjes/mini rokjes - blote buik/rug - teenslippers - zichtbare onderkleding - geen jeans - Hou steeds in je achterhoofd dat je stage doet op een dienst onthaal, waar iedereen (patiënten, bezoekers, directielid, medewerkers, enz. ) je op elk moment kan waarnemen. Discretie in kleding is dan ook gewenst.

11 Afspraken i.v.m. alcohol en drugsgebruik Het is verboden gebruik te maken van alcohol en drugs op de dienst onthaal. Indien hier toch gebruik van wordt gemaakt zullen de nodige stappen ondernomen worden. Internet Het gebruik van internet is niet toegelaten, enkel wanneer je de opdracht krijgt iets op te zoeken voor de dienst. Schoolopdrachten Het is enkel toegelaten om te werken aan schoolopdrachten i.v.m. je stage wanneer alle verplichte taken aan het onthaal afgewerkt zijn. 5.2 De uurregeling Werkuren op de dienst De meest voorkomende uren die je dient te werken zijn: PV8: 06u54 15u00 PD8: 08u54 17u00 Pda8: 10u00 18u06 Bij je eerste stagedag krijg je van de stagebegeleiders een overzicht van je uurrooster gedurende de stageperiode. In onderling overleg kan het wel eens gebeuren dat er uren worden gewijzigd. Middagpauzes Er is een middagpauze voorzien van een half uurtje. Voor de middagpauze zijn er 2 groepen. De eerste groep gaat om 12u00 in middagpauze, de 2de groep vanaf 13u00. Je middagpauze hangt af van de werkuren en met hoeveel stagiaires we op dienst aanwezig zijn. Best kan je dit even bespreken met je stagebegeleidster.

12 5.3 Wat doen bij ziekte? Wanneer je ziek bent of wegens omstandigheden niet tijdig op de dienst onthaal kan zijn gelieve zo snel mogelijk te verwittigen op het nummer , keuze 3 (onthaal). Je dient bij ziekte of ongeval binnen de 24 uur een wettig doktersattest binnen te brengen aan het onthaal. Bij afwezigheid dien je meestal deze stagedagen in te halen in de vakanties of andere vrije dagen. Deze inhaaldagen overleg je samen met de stagebegeleidsters. 5.4 Persoonlijke spullen We hebben aan het onthaal een ruimte waar je jouw persoonlijke spullen kan achter laten, deze ruimtes worden ook getoond bij de eerste stagedag. Voor jouw handtas hebben wij kastjes voorzien die zich bevinden in de keuken, Voor de jas/cardigan is er een kast voorzien aan het postlokaal. Voor papieren/drukwerk heb je een eigen postvakje gelabeld met jou naam, deze bevindt zich in de keuken. Deze ruimtes worden je getoond bij de eerste stagedag.

13 5.5 Parking De eerste dag van jou stage krijg je een GRATIS uitrij ticket, hiermee kan je de bezoekersparking gratis verlaten. Je dient dit ticketje enkel nog te gebruiken aan de uitrit en niet meer in de betaalautomaat. Voor de volgende stageperiode dien je jouw auto te parkeren op de personeelsparking. Voor deze parking binnen te geraken heb je je badge nodig. Wanneer je de parking wilt verlaten, gaan de slagbomen automatisch open. 5.6 Rondleiding Je dient de eerste dag van jou stage om 06u54 aanwezig te zijn op de dienst onthaal. Je krijgt een korte rondleiding op de dienst. Om 09u00 komen de herintreders je oppikken in de wachtzaal van het onthaal. Zij geven een korte rondleiding doorheen het ziekenhuis en alle informatie die je nodig hebt doorheen je stageperiode. 5.7 Vertrouwenspersoon Als er iets op je hart ligt, wanneer je je niet goed voelt op de dienst onthaal,..., blijf er niet mee zitten maar spreek je stagebegeleiders hier over aan, zij zijn je vertrouwenspersonen op de dienst onthaal. Ook kan je altijd terecht bij het diensthoofd Ann Schurmans. Wanneer we samen geen oplossing vinden kan je ook terecht bij de vertrouwenspersonen in het ziekenhuis Theys Sven (5479) en Saartje Vangansenwinkel (5433). Zij staan vooral in voor geweld, pesterijen en ongewenst seksueel gedrag op het werk.

14 5.8 Badge Badge Op de eerste dag van je stageperiode krijg je van de herintreders een badge en een kopie van ontvangstbewijs. Hier betaal je een waarborg van 20 voor. Op het einde van je stageperiode breng je de badge en de kopie van het ontvangstbewijs binnen aan het onthaal. Dan pas ontvang je deze 20 terug. Maaltijden Je kan gebruik maken in het St-Franciskus Ziekenhuis van warme en koude maaltijden. Deze maaltijden kun je benutten in ons personeelscafetaria, deze is geopend van 11u00 14u00. Je kan hier enkel betalen met je badge, dewelke je kan opladen met je bankkaart in de F-blok op het gelijkvloers. Wanneer je stageperiode ten einde loopt en je merkt dat er nog geld op je badge staat, kan je dit geld terug krijgen. Je dient de restwaarde te noteren en samen af te geven met je badge aan het onthaal. De restwaarde en de badgewaarborg worden op je rekeningnummer overgeschreven door de dienst boekhouding.

15 6. Verwachtingen Inzet & motivatie Leergierigheid Open & spontaan Beroepsgeheim respecteren Behulpzaam Orde en netheid Empatisch & vriendelijk Initiatief tonen Gezonde assertiviteit

16 St-Franciskus Ziekenhuis P. Paquaylaan Heusden-Zolder Tel Fax

Dienstgebonden informatiebrochure Onthaal & Opname

Dienstgebonden informatiebrochure Onthaal & Opname Dienstgebonden informatiebrochure Onthaal & Opname 1 Voorwoord Beste student, Welkom op onze onthaal- en opnamedienst. Met deze brochure bieden we jou een handleiding over het reilen en zeilen op onze

Nadere informatie

Onthaalbrochure voor stagiairs

Onthaalbrochure voor stagiairs Onthaalbrochure voor stagiairs Welkom Met deze brochure willen wij u welkom heten in ons ziekenhuis. We hopen dat u met het doornemen van deze brochure een antwoord vindt op enkele vragen over uw stage.

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE voor STAGIAIRS

INFORMATIEBROCHURE voor STAGIAIRS INFORMATIEBROCHURE voor STAGIAIRS Woonzorgcentrum Sint-Jozef vzw Molenaarsstraat 34 9000 Gent Tel.: 09 265 81 20 Fax: 09 265 81 39 E-mail: info@sintjozef-gent.be Website: www.sintjozef-gent.be Opmaak:

Nadere informatie

Onthaalbrochure voor stagiairs

Onthaalbrochure voor stagiairs Onthaalbrochure voor stagiairs Welkom Met deze brochure willen wij u welkom heten in ons ziekenhuis. We hopen dat u met het doornemen van deze brochure een antwoord vindt op enkele vragen over uw stage.

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE voor STAGIAIRS

INFORMATIEBROCHURE voor STAGIAIRS INFORMATIEBROCHURE voor STAGIAIRS Woonzorgcentrum Sint-Jozef vzw Molenaarsstraat 34 9000 Gent Tel.: 09 265 81 20 Fax: 09 265 81 39 E-mail: info@sintjozef-gent.be Website: www.sintjozef-gent.be Opmaak:

Nadere informatie

Onthaalbrochure studenten Pediatrie

Onthaalbrochure studenten Pediatrie Onthaalbrochure studenten Pediatrie 2 Inhoud 1. WELKOM 4 2. GEGEVENS VAN DE AFDELING 5 2.1. Voorstelling van de verpleegeenheid 5 2.1.1. Voorstelling personeel 5 2.1.2. Bezoekuren 5 2.1.3. Patiëntenprofiel

Nadere informatie

Stagemap het preoperatief consult (POC)

Stagemap het preoperatief consult (POC) Stagemap het preoperatief consult (POC) Voettekst 1/7 Inhoud Welkom... 3 Voorstelling van de preoperatieve consultatie... 4 1 Het preoperatief consult... 4 Stageverloop... 5 2 Uurrooster studenten... 5

Nadere informatie

Studenten. Begeleidende bundel

Studenten. Begeleidende bundel Studenten Begeleidende bundel 1 Beste studenten Namens de directie en alle medewerkers heten wij u van harte welkom in het Sint-Andriesziekenhuis. We hopen dat uw stage een leerrijke ervaring mag worden

Nadere informatie

Onthaalmoment. Studenten verpleegkunde en vroedkunde

Onthaalmoment. Studenten verpleegkunde en vroedkunde Onthaalmoment Studenten verpleegkunde en vroedkunde Hartelijk welkom! Directeur Zorgdepartement Dhr. Walter Siau Begeleidingsverpleegkundigen: Mevr. Christine De Geyter Mevr. Frederica Moro 2 VERWELKOMING

Nadere informatie

Studenten. Begeleidende bundel

Studenten. Begeleidende bundel Studenten Begeleidende bundel 1 Beste studenten Namens de directie en alle medewerkers heten wij u van harte welkom in het Sint-Andriesziekenhuis. We hopen dat uw stage een leerrijke ervaring mag worden

Nadere informatie

Infobundel studenten verpleegkunde PAAZ (A-dienst)

Infobundel studenten verpleegkunde PAAZ (A-dienst) Infobundel studenten verpleegkunde PAAZ (A-dienst) 1 1. Inleiding De hoofdverpleegkundige en zijn team heten u van harte welkom op de PAAZ-dienst van het Sint- Andriesziekenhuis Tielt. PAAZ staat voor

Nadere informatie

Studenten technisch departement. Begeleidende bundel

Studenten technisch departement. Begeleidende bundel Studenten technisch departement Begeleidende bundel 1 Beste studenten Namens de directie en alle medewerkers heten wij u van harte welkom in het Sint-Andriesziekenhuis. We hopen dat uw stage een leerrijke

Nadere informatie

Stage afspraken E B. Studenten Campus Asse. Schematische plattegrond campus Asse. OLV Ziekenhuis. Beste student

Stage afspraken E B. Studenten Campus Asse. Schematische plattegrond campus Asse. OLV Ziekenhuis. Beste student OLV Ziekenhuis BEGELEIDINGS- VERPLEEGKUNDIGEN Tina Rosé Greet Van Nieuwenhove T. 053 72 45 03 begeleidingsverpleegkundige @olvz-aalst.be Studenten Campus Asse Stage afspraken Beste student Om van jullie

Nadere informatie

Onthaalbrochure studenten Pediatrie

Onthaalbrochure studenten Pediatrie Onthaalbrochure studenten Pediatrie Onthaalbrochure studenten pediatrie Oktober 2014 Inhoud 1. WELKOM... 3 2. GEGEVENS VAN DE AFDELING... 4 2.1. Voorstelling van de verpleegeenheid... 4 2.1.1. Voorstelling

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE STUDENTEN

INFORMATIEBROCHURE STUDENTEN INFORMATIEBROCHURE STUDENTEN Dienst : Neonatologie Verantwoordelijke : Marijke Michielsen Telefoon 03 650 50 67 Beste student Deze informatiebrochure bevat nuttige informatie die een eerste houvast kan

Nadere informatie

Waarom stage? Regels stage Interview 1+2 Stage eindverslag 1+2

Waarom stage? Regels stage Interview 1+2 Stage eindverslag 1+2 Waarom stage? Regels stage Interview 1+2 Stage eindverslag 1+2 Naam Klas Mentor Waar loop jij stage? Naam 1 e stagebedrijf Adres Telefoon Stagebegeleider Startdatum stage Einddatum stage Aantal stagedagen

Nadere informatie

Onthaal van nieuwe medewerkers

Onthaal van nieuwe medewerkers Onthaal van nieuwe medewerkers CHECKLIST voor PETERS en METERS Checklist Onthaal van nieuwe werknemers pagina 1 van 11 Inhoudsopgave Het wat en waarom van peter- en meterschap... 3 Gebruik van de checklist...

Nadere informatie

Praktische info stage AZ Jan Portaels.

Praktische info stage AZ Jan Portaels. Praktische info stage AZ Jan Portaels. Voor aanvang van de stage: De studenten nemen de week voor de stage contact op met de afdeling. Dit kan telefonisch, studenten mogen zich ook op de afdeling komen

Nadere informatie

Wat kan je en wat weet je als medewerker Onderhouds- en Hersteldienst Buurtbeheer?

Wat kan je en wat weet je als medewerker Onderhouds- en Hersteldienst Buurtbeheer? Wat kan je en wat weet je als medewerker Onderhouds- en Hersteldienst Buurtbeheer? Naam deelnemer: Startdatum: Datum evaluatie: Begeleid(st)er: Inschakelingscoach: 1 2 Competenties NAUWKEURIGHEID / ORDE

Nadere informatie

ONTHAALBROCHURE VERPLEEGKUNDIG STUDENT

ONTHAALBROCHURE VERPLEEGKUNDIG STUDENT ONTHAALBROCHURE VERPLEEGKUNDIG STUDENT OnthaalDenBoogerd Nieuwstraat 17 3940 Hechtel-Eksel 011/49 26 40 WELKOM Beste student, Welkom in ons woonzorgcentrum! We hopen dat deze stageperiode voor jou erg

Nadere informatie

Stagewijzer. Stagiairs

Stagewijzer. Stagiairs Stagewijzer Stagiairs Stagewijzer voor stagiairs De gemeente Emmen vindt het belangrijk om te investeren in toekomstige jonge professionals. We besteden daarom veel zorg aan de werving en begeleiding van

Nadere informatie

Welkom op de dienst Inwendige geneeskunde. Patiënteninformatie

Welkom op de dienst Inwendige geneeskunde. Patiënteninformatie Welkom op de dienst Inwendige geneeskunde Patiënteninformatie Heilig Hart Ziekenhuis Leuven Brochure verpleegeenheid Inwendige geneeskunde 2 Inhoudstafel 1. Welkom op de afdeling inwendige geneeskunde

Nadere informatie

maandag 11 mei inleveren! STAGE BOEK 2015 VAN.AFDELING...

maandag 11 mei inleveren! STAGE BOEK 2015 VAN.AFDELING... maandag 11 mei inleveren! STAGE BOEK 2015 VAN.AFDELING... 1 Gegevens leerling Naam Adres Postcode Woonplaats Geboortedatum Telefoon Afdeling/leerweg Gegevens school Naam Schoolbegeleider Adres Plaats Telefoon

Nadere informatie

Welkom op de dienst Heelkunde - Orthopedie. Patiënteninformatie

Welkom op de dienst Heelkunde - Orthopedie. Patiënteninformatie Welkom op de dienst Heelkunde - Orthopedie Patiënteninformatie Inhoudstafel 1. Welkom op de afdeling Heelkunde Orthopedie (A6) 3 2. Praktische info over onze afdeling 4 3. Ons team 5 4. Dagschema op de

Nadere informatie

Anne: Onderwijsassistent (MBO niveau 4) Lisa: Onderwijsassistent (MBO niveau 4)

Anne: Onderwijsassistent (MBO niveau 4) Lisa: Onderwijsassistent (MBO niveau 4) Anne: Onderwijsassistent (MBO niveau 4) Ik kreeg vanaf de eerste dag een fijn gevoel bij deze school. Er hangt een gezellige sfeer. Je wordt goed opgevangen door de docenten. Als je ergens mee zit kan

Nadere informatie

studenteninformatie Diëtisten Onthaalbrochure Rwww.mariamiddelares.be Ontdek onze nieuwe website op GezondheidsZorg met een Ziel

studenteninformatie Diëtisten Onthaalbrochure Rwww.mariamiddelares.be Ontdek onze nieuwe website op GezondheidsZorg met een Ziel i studenteninformatie Diëtisten Onthaalbrochure Ontdek onze nieuwe website op Rwww.mariamiddelares.be GezondheidsZorg met een Ziel Beste student Welkom op onze afdeling. Met deze brochure willen we je

Nadere informatie

Afdelingsbrochure dienst Orthopedie (A6)

Afdelingsbrochure dienst Orthopedie (A6) Afdelingsbrochure dienst Orthopedie (A6) Studenteninformatie Versie 1.0 Beste student Binnenkort vat je je stage aan in ons ziekenhuis. Deze brochure bevat alle praktische en nuttige info over de afdeling

Nadere informatie

Introductiebrochure schoonmaak Tel.: 089/

Introductiebrochure schoonmaak Tel.: 089/ Introductiebrochure schoonmaak Tel.: 089/50 53 20 Welkom Beste nieuwe collega, vakantiehulp Wij willen je van harte welkom heten op onze dienst schoonmaak. De eerst volgende dagen en weken zullen nieuw

Nadere informatie

Sint-Andriesziekenhuis Bruggestraat Tielt Infobundel PAAZ afdeling Isabelle Dewaele

Sint-Andriesziekenhuis Bruggestraat Tielt Infobundel PAAZ afdeling Isabelle Dewaele Sint-Andriesziekenhuis Bruggestraat 84 8700 Tielt intredebegleiding@sintandriestielt.be Infobundel PAAZ afdeling Isabelle Dewaele Inhoud 1. Inleiding... 1 2. Voorstelling van de dienst 2 3. Verwachtingen

Nadere informatie

Introductiebrochure Laboratorium Tel.: 089/

Introductiebrochure Laboratorium Tel.: 089/ Introductiebrochure Laboratorium Tel.: 089/50 61 20 Welkom Beste student, nieuwe collega, Wij willen je van harte welkom heten op onze afdeling. De eerst volgende dagen en weken zullen nieuw en spannend

Nadere informatie

Studentenbrochure. Hier komt titel van persbericht

Studentenbrochure. Hier komt titel van persbericht Studentenbrochure Hier komt titel van persbericht OLV Ziekenhuis Dagziekenhuis X3 Noord Moorselbaan 164 9300 Aalst Tel. 053/72 41 25 053/72 40 87 Fax 053/72 47 93 Pagina 1 Verwelkoming Allereerst heten

Nadere informatie

De dienst Spoedgevallen

De dienst Spoedgevallen De dienst Spoedgevallen De dienst Spoedgevallen als stageplaats voor studenten. Inhoud 1 Over dienst Spoedgevallen 36 1.1 Welkom 36 1.2 Situering & organogram 36 1.4 Patiëntenpopulatie 37 2 Verloop opvang

Nadere informatie

Opleiding: ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Opleiding: ADMINISTRATIEF MEDEWERKER Opleiding: ADMINISTRATIEF MEDEWERKER Als administratief medewerker sta je in voor het onthaal, het bedienen van de telefoon, het verwerken van de post, het uitvoeren van administratieve taken en het bijhouden

Nadere informatie

Patiënteninformatie. Dagtherapie Psychelier

Patiënteninformatie. Dagtherapie Psychelier HHZH_INF_212.01(1217) een hart voor zorg Patiënteninformatie Dagtherapie Psychelier Voorwoord Psychelier is een psychotherapeutische dagtherapie gericht op volwassenen vanaf 18 jaar. We bieden een groepsprogramma

Nadere informatie

INTRODUCTIEBROCHURE PATIËNTENVERVOER

INTRODUCTIEBROCHURE PATIËNTENVERVOER INTRODUCTIEBROCHURE PATIËNTENVERVOER Inhoud Voorwoord... 3 Voorstelling van het ziekenhuis... 4 Voorstelling van patiëntenvervoer... 10 Wat is onze taak?... 10 Waar kan je ons vinden?... 10 Dienstregeling...

Nadere informatie

Stage afspraken. Studenten Campus Aalst. Schematische plattegrond campus Aalst. OLV Ziekenhuis. Beste student,

Stage afspraken. Studenten Campus Aalst. Schematische plattegrond campus Aalst. OLV Ziekenhuis. Beste student, OLV Ziekenhuis BEGELEIDINGS- VERPLEEGKUNDIGEN Wendy Ringoot Greet Van Nieuwenhove T. 053 72 45 03 begeleidingsverpleegkundige @olvz-aalst.be Studenten Campus Aalst Stage afspraken Beste student, Om van

Nadere informatie

patiënteninformatie Onthaalbrochure Spoedgevallendienst GezondheidsZorg met een Ziel

patiënteninformatie Onthaalbrochure Spoedgevallendienst GezondheidsZorg met een Ziel i patiënteninformatie Spoedgevallendienst Onthaalbrochure GezondheidsZorg met een Ziel Inhoud Voorwoord... 5 1. De kernactiviteit van de spoedgevallendienst... 6 2. Aankomst op de spoedgevallendienst...

Nadere informatie

Gids voor het zoeken van een praktijkschool GPS - studentversie Bachelor in het onderwijs: buitengewoon onderwijs Bachelor in het onderwijs:

Gids voor het zoeken van een praktijkschool GPS - studentversie Bachelor in het onderwijs: buitengewoon onderwijs Bachelor in het onderwijs: Gids voor het zoeken van een praktijkschool GPS - studentversie Bachelor in het onderwijs: buitengewoon onderwijs Bachelor in het onderwijs: zorgverbreding en remediërend leren avondtraject Wat houdt praktijk

Nadere informatie

EENHEID BEROERTEZORG en midcare

EENHEID BEROERTEZORG en midcare EENHEID BEROERTEZORG en midcare EENHEID BEROERTEZORG en midcare Wat is de eenheid beroertezorg/ midcare? Op de eenheid beroertezorg/midcare verblijven patiënten met nood aan continue observatie en monitoring.

Nadere informatie

Informatie parking. Versie augustus AZ Klina 1

Informatie parking. Versie augustus AZ Klina 1 Informatie parking Versie augustus 2014 AZ Klina 1 Inhoud Algemeen...3 Hoe werkt de betaalparking?...4 Weekabonnement / 10 beurtenkaart...5 Kort parkeren...6 Mindervalidenparkeerplaats (betalend)...6 Verboden

Nadere informatie

Onthaalbrochure studenten Geriatrie 1

Onthaalbrochure studenten Geriatrie 1 Onthaalbrochure studenten Geriatrie 1 Inhoud 1. WELKOM... 3 2. GEGEVENS VAN DE AFDELING... 4 2.1. Voorstelling van de verpleegeenheid Geriatrie 1... 4 2.1.1. Voorstelling personeel... 4 2.1.2. Aantal bedden...

Nadere informatie

STAGEVERSLAG VMBO LEERLING INSTRUCTIE

STAGEVERSLAG VMBO LEERLING INSTRUCTIE STAGEVERSLAG VMBO LEERLING INSTRUCTIE Naam: Klas: Bedrijf: Stageperiode: Maak een inhoudsopgave zoals hieronder is afgebeeld. Indien nodig je eigen onderdelen tussen voegen en uiteindelijk de inhoudsopgave

Nadere informatie

Dienst 7 Subtitle PATIËNTENBROCHURE

Dienst 7 Subtitle PATIËNTENBROCHURE PATIËNTENBROCHURE Dienst 7 Subtitle De internist sprak, het is niet goed je hebt weer rommel in je bloed ik leg je echt niet in de luren maar je moet echt weer aan de kuren het spijt mij echt, mevrouw,

Nadere informatie

Neonatologie. Informatiebrochure studenten

Neonatologie. Informatiebrochure studenten Neonatologie Informatiebrochure studenten Inhoud 1 Algemene gegevens 3 2 Pathologieën en behandelingen 4 2.1 Medium care 4 3 Dagindeling 4 4 Meest voorkomende verpleeg-activiteiten 5 5 Ouderparticipatie

Nadere informatie

Richtlijnen voor de eerste stagedag: Beste studenten,

Richtlijnen voor de eerste stagedag: Beste studenten, Richtlijnen voor de eerste stagedag: Beste studenten, Namens de directie en alle medewerkers heten wij u van harte welkom in het Sint-Andriesziekenhuis. We hopen dat uw stage een leerrijke ervaring mag

Nadere informatie

Dagziekenhuis heelkunde

Dagziekenhuis heelkunde Dagziekenhuis heelkunde Infofolder daghospitalisatie Zorg dragen 2 Inleiding Binnenkort komt u naar het chirurgisch dagziekenhuis voor een kleine, heelkundige ingreep of een bepaalde therapie. Uw opname

Nadere informatie

ONTHAALBROCHURE LOGISTIEK STAGIAIR(E)

ONTHAALBROCHURE LOGISTIEK STAGIAIR(E) ONTHAALBROCHURE LOGISTIEK STAGIAIR(E) OnthaalDenBoogerd Nieuwstraat 17 3940 Hechtel-Eksel 011/49 26 40 WELKOM Beste student, Welkom in ons woonzorgcentrum! We hopen dat deze stageperiode voor jou erg leerrijk

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk in het Catharina Ziekenhuis

Vrijwilligerswerk in het Catharina Ziekenhuis Vrijwilligers Vrijwilligerswerk in het Catharina Ziekenhuis www.catharinaziekenhuis.nl Vrijwilligerswerk in het Catharina Ziekenhuis Gastvrij Het Catharina Ziekenhuis heeft gastvrije zorg hoog in het vaandel

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. Afdeling: Subafdeling:

FUNCTIEBESCHRIJVING. Afdeling: Subafdeling: Identificatie van de functie Graadnaam: administratief medewerker Functienaam: administratief medewerker Functiefamilie: administratief uitvoerend Functionele loopbaan: C1-C3 Dienst: Thuiszorg en onthaal

Nadere informatie

Studentenbrochure Reva

Studentenbrochure Reva Studentenbrochure Reva INTRODUCTIEBROCHURE VOOR STUDENTEN REVA 1 VOORSTELLING VAN HET MEDISCH CENTRUM ST. JOZEF 1.1 Plattegrond 1 2 VOORSTELLING VAN HET REVA In het Reva hebben de ergotherapeuten en bewegingstherapeuten,

Nadere informatie

uw RECHTEN en PLICHTEN als PATIËNT

uw RECHTEN en PLICHTEN als PATIËNT uw RECHTEN en PLICHTEN als PATIËNT Kroonveldlaan 50, 9200 Dendermonde Koevliet 5-6, 9240 Zele az Sint-Blasius geaccrediteerd 25.04.2015-24.04.2018 info@azsintblasius.be www.azsintblasius.be 1 Beste patiënt

Nadere informatie

E 452 Neurochirurgie Tel

E 452 Neurochirurgie Tel E 452 Neurochirurgie Tel. 016 34 45 20 informatie voor patiënten Medische staf Prof. dr. Johan Van Loon, diensthoofd Prof. dr. Jan Goffin Prof. dr. Bart Depreitere Prof. dr. Steven De Vleeschouwer Dr.

Nadere informatie

Hoogkamerstraat SINT-NIKLAAS WELKOM!!

Hoogkamerstraat SINT-NIKLAAS WELKOM!! EATON FILTRATION BVBA EATON FILTRATION BVBA Hoogkamerstraat 42 9100 SINT-NIKLAAS WELKOM!! Wat gebeurt er bij Eaton Sint-Niklaas? Stikken, bedienen van machines, nieuwe kalibers en platen aanmaken, lassen,

Nadere informatie

L E E F R E G E L S 2015-2016 VTI KORTRIJK-HARELBEKE-GULLEGEM

L E E F R E G E L S 2015-2016 VTI KORTRIJK-HARELBEKE-GULLEGEM 2015-2016 L E E F R E G E L S VTI KORTRIJK-HARELBEKE-GULLEGEM Inleiding Waar mensen samenkomen en willen samenleven, moeten er afspraken gemaakt worden. Hoe groter de groep, hoe duidelijker de afspraken

Nadere informatie

Informatiebrochure patiënten. Uw kind op intensieve zorg. Pediatrische Intensieve Zorg (IZ4)

Informatiebrochure patiënten. Uw kind op intensieve zorg. Pediatrische Intensieve Zorg (IZ4) Informatiebrochure patiënten Uw kind op intensieve zorg Pediatrische Intensieve Zorg (IZ4) A5_pediatrische inzo.indd 1 12/06/2014 16:32:07 A5_pediatrische inzo.indd 2 12/06/2014 16:32:08 1. Op bezoek...

Nadere informatie

Studentenbrochure Materniteit/Verloskamer Neonatologie

Studentenbrochure Materniteit/Verloskamer Neonatologie Studentenbrochure Materniteit/Verloskamer Neonatologie Hier komt titel van persbericht Versie 2012-2013 Pagina 1 OLV Ziekenhuis Afdeling ve Materniteit Asse Bloklaan 5 1730 Asse Tel. 02 300 62 99 Verwelkoming

Nadere informatie

10.10u Speeltijd. 5de lesuur 12.05u Middagpauze. 14.35u Speeltijd

10.10u Speeltijd. 5de lesuur 12.05u Middagpauze. 14.35u Speeltijd 1P 1ste lesuur Welkom 2de lesuur Zoekspel 10.10u Speeltijd 3de lesuur Zoekspel 4de lesuur Zoekspel 5de lesuur 12.05u Middagpauze 6de lesuur Bezinning kapel 7de lesuur Bundel / schoolagenda 14.35u Speeltijd

Nadere informatie

Wat als we niet meer moeten wachten?

Wat als we niet meer moeten wachten? Wat als we niet meer moeten wachten? Congres Waardecreatie 2.0 21 maart 2014 Katrijn Vanlommel coördinator raadplegingen en projectverantwoordelijke Rudy Van Ballaer algemeen directeur Waardecreatie 2.0

Nadere informatie

Noodzakelijke elementen mbt de aanpak

Noodzakelijke elementen mbt de aanpak DraagZorgvoorUwZorg Zorg voor Uw Talent Het juiste gesprek Bert Laurier, Peter Beeusaert & Hilde Billen Consultants SD Worx Leadership & Strategy Noodzakelijke elementen mbt de aanpak Verzuimbeleid X Leiderschap

Nadere informatie

Informatie voor stagiaires. Sint-Trudo Ziekenhuis

Informatie voor stagiaires. Sint-Trudo Ziekenhuis Informatie voor stagiaires Sint-Trudo Ziekenhuis 1. Vóór de aanvang van de stage Ga na op welke verpleegeenheid je stage loopt en informeer je over de werking van de afdeling via de introductiebrochure

Nadere informatie

Word vrijwilliger Word vrijwilliger op de Palliatieve Eenheid op de Palliatieve Eenheid

Word vrijwilliger Word vrijwilliger op de Palliatieve Eenheid op de Palliatieve Eenheid Word vrijwilliger Word vrijwilliger op de Palliatieve Eenheid op de Palliatieve Eenheid INFORMATIE VOOR VRIJWILLIGERS INHOUDSTAFEL Vrijwilligers, een onmisbare schakel 3 1. Wat is palliatieve zorg? 4 2.

Nadere informatie

Je wordt opgenomen in ZNA Sint-Elisabeth Informatie voor patiënten

Je wordt opgenomen in ZNA Sint-Elisabeth Informatie voor patiënten Je wordt opgenomen in ZNA Sint-Elisabeth Informatie voor patiënten 2 Je wordt opgenomen in ZNA Sint-Elisabeth Je wordt opgenomen in ZNA Sint-Elisabeth 3 Beste patiënt, Weldra word je in ZNA Sint-Elisabeth

Nadere informatie

MAATSCHAPPELIJKESTAGE

MAATSCHAPPELIJKESTAGE MAATSCHAPPELIJKESTAGE schooljaar 015-016 voor leerlingen uit het derde leerjaar. Contactpersoon Maatschappelijke stage: dhr./mevr... Telefoonnummer: Contactpersoon Zwin College, mevr. H. Roodbeen 0117-454555,

Nadere informatie

Je wordt opgenomen in ZNA Jan Palfijn Informatie voor patiënten

Je wordt opgenomen in ZNA Jan Palfijn Informatie voor patiënten Je wordt opgenomen in ZNA Jan Palfijn Informatie voor patiënten 2 Je wordt opgenomen in ZNA Jan Palfijn Je wordt opgenomen in ZNA Jan Palfijn 3 Beste patiënt, Weldra word je in ZNA Jan Palfijn opgenomen

Nadere informatie

Intensieve Zorgen Pediatrie. Studentenbrochure

Intensieve Zorgen Pediatrie. Studentenbrochure Intensieve Zorgen Pediatrie Studentenbrochure 01. Inleiding Beste student, Met deze brochure willen we je goed informeren over onze afdeling, medewerkers en patiënten ter voorbereiding van je stage. Uiteraard

Nadere informatie

Welkom bij WaasSolar

Welkom bij WaasSolar Onthaalbrochure Veiligheid - Gezondheid - Milieu Welkom bij WaasSolar Onthaalbrochure WaasSolar Pagina 1 Missie van de onderneming WaasSolar Bvba Als relatief jonge Waaslandse onderneming werkt WaasSolar

Nadere informatie

Rooming-in. Afdeling Kindergeneeskunde

Rooming-in. Afdeling Kindergeneeskunde Rooming-in Afdeling Kindergeneeskunde Rooming-in is het zoveel mogelijk zelf verzorgen van uw kind. Kinderen hebben het recht hun ouders 24 uur per dag bij zich te hebben. U kunt zoveel als voor u mogelijk

Nadere informatie

studenteninformatie Onthaalbrochure A-dienst GezondheidsZorg met een Ziel

studenteninformatie Onthaalbrochure A-dienst GezondheidsZorg met een Ziel i studenteninformatie A-dienst Onthaalbrochure GezondheidsZorg met een Ziel Beste student Welkom op onze afdeling. Met deze brochure willen we je wegwijs maken. Het is een handleiding over het reilen

Nadere informatie

LESBRIEF BIJ STAGE LOPEN

LESBRIEF BIJ STAGE LOPEN LESBRIEF BIJ STAGE LOPEN WAAROM DIT BOEKJE? 1. Denk jij, na het lezen van deze bladzijde dat dit boekje nuttig voor jou kan zijn? a. Ja,.. b. Nee, want c. Dat weet ik nog niet, omdat 2. Wat hoop jij na

Nadere informatie

Stage 1. Klaar voor de start...

Stage 1. Klaar voor de start... Stage 1. Klaar voor de start... Jouw stage bij de gemeente Schijndel Welkom bij de gemeente Schijndel waar jouw stage gaat beginnen! Een stage bij de gemeente Schijndel geeft je de kans een kijkje te nemen

Nadere informatie

BROCHURE DAGKLINIEK Voor patiënten met chirurgische ingreep

BROCHURE DAGKLINIEK Voor patiënten met chirurgische ingreep REGIONAAL ZIEKENHUIS H.HART VZW NAAMSESTRAAT 105 3000 LEUVEN TELEFOON (016)209211 FAX (016)209269 BROCHURE DAGKLINIEK Voor patiënten met chirurgische ingreep Voorwoord Mevrouw Mijnheer De arts heeft zonet

Nadere informatie

Je wordt opgenomen in ZNA Hoge Beuken Informatie voor patiënten

Je wordt opgenomen in ZNA Hoge Beuken Informatie voor patiënten Je wordt opgenomen in ZNA Hoge Beuken Informatie voor patiënten 2 Je wordt opgenomen in ZNA Hoge Beuken Je wordt opgenomen in ZNA Hoge Beuken 3 Beste patiënt, Weldra word je in ZNA Hoge Beuken opgenomen

Nadere informatie

Informatie over je verblijf in de kliniek. Jouw verblijf in de kliniek. Het behandelplan. De regels in het kort

Informatie over je verblijf in de kliniek. Jouw verblijf in de kliniek. Het behandelplan. De regels in het kort Informatie over je verblijf in de kliniek Jouw verblijf in de kliniek Het behandelplan De regels in het kort We helpen je naar een leven zonder verslavende middelen Welkom In de bossen bij Bilthoven staat

Nadere informatie

Welkom op de palliatieve eenheid

Welkom op de palliatieve eenheid Welkom op de palliatieve eenheid bezoek 24u op 24u onbeperkt 057 35 64 91 MS4@yperman.net www.yperman.net/afdelingen Gelijkvloers westvleugel - kamers 901-906 1. Artsen WIE ZIJN WE? 1.1. Artsen-specialisten:

Nadere informatie

introductiebrochure voor studenten intern patiëntenvervoer

introductiebrochure voor studenten intern patiëntenvervoer introductiebrochure voor studenten intern patiëntenvervoer 2 Voorwoord Beste student Welkom binnen het team intern patiëntenvervoer. We willen jou graag als student opnemen in ons team zodat je stageperiode

Nadere informatie

NT2, Talen, Informatica en Fotografie

NT2, Talen, Informatica en Fotografie NT2, Talen, Informatica en Fotografie CVO Vilvoorde Lange Molensstraat 4 1800 Vilvoorde tel.: 02 253 84 24 www.cvovilvoorde.be secretariaat@cvovilvoorde.be 1 Van harte welkom! Beste cursist, Wij heten

Nadere informatie

STAGEAFSPRAKEN IN HET DEPT. PATIËNTENZORG

STAGEAFSPRAKEN IN HET DEPT. PATIËNTENZORG 1 STAGEAFSPRAKEN IN HET DEPT. PATIËNTENZORG Als student heb je een belangrijke beslissing genomen en jouw studiekeuze bepaald. Je hebt gekozen voor de zorg voor de patiënt. Deze studiekeuze is echter niet

Nadere informatie

Patiënteninformatie. Welkom op de afdeling pneumologie

Patiënteninformatie. Welkom op de afdeling pneumologie Patiënteninformatie Welkom op de afdeling pneumologie 2 Inhoud Inhoud... 3 Welkom op onze dienst... 5 Wie zijn we en wat doen we... 5 Voorstelling van het multidisciplinair team... 5 Medisch team... 5

Nadere informatie

Alvast bedankt voor het invullen!

Alvast bedankt voor het invullen! Deze vragenlijst gaat over jongeren die steun of hulp geven aan een familielid. Wij zijn erg benieuwd hoeveel jongeren er binnen onze school steun of hulp geven en hoe zij dit ervaren. De vragenlijst is

Nadere informatie

Welkom op verpleegeenheid Geriatrie B2. Patiënteninformatie

Welkom op verpleegeenheid Geriatrie B2. Patiënteninformatie Welkom op verpleegeenheid Geriatrie B2 Patiënteninformatie Heilig Hart Ziekenhuis Leuven Afdelingsbrochure Geriatrie (B2) 2 Inhoudstafel 1. Welkom op de afdeling geriatrie (B2)... 4 2. Praktische info

Nadere informatie

PATIËNTENINFO. Onthaalbrochure Spoedgevallendienst SPOEDGEVALLENDIENST

PATIËNTENINFO. Onthaalbrochure Spoedgevallendienst SPOEDGEVALLENDIENST PATIËNTENINFO Onthaalbrochure Spoedgevallendienst SPOEDGEVALLENDIENST Inhoud Voorwoord... 5 1 De kernactiviteit van de spoedgevallendienst... 6 2 Aankomst op de spoedgevallendienst... 6 3 De behandelkamers...

Nadere informatie

Studentenmapje. WZC Reigersvliet

Studentenmapje. WZC Reigersvliet Studentenmapje WZC Reigersvliet Inhoudsopgave 1. Intake formulier 2. Algemene info + 1 ste stagedag 3. Referentie verpleegkundigen/zorgkundigen en werkgroepen 4. Evalueren van stage door studenten 2 1.

Nadere informatie

ZNA Ombudsdienst Wat zijn de rechten van het zieke kind? Informatie voor jonge patiënten

ZNA Ombudsdienst Wat zijn de rechten van het zieke kind? Informatie voor jonge patiënten ZNA Ombudsdienst Wat zijn de rechten van het zieke kind? Informatie voor jonge patiënten 2 Wat zijn jouw rechten als patiënt? Wat zijn jouw rechten als kind of minderjarige in het ziekenhuis? > > Je hebt

Nadere informatie

Algemeen. Bereikbaar: GSM Opvang: 0496 / 760 832 E-mail opvang: opvanglozen@gmail.com Secretariaat school: 011 / 62 16 13

Algemeen. Bereikbaar: GSM Opvang: 0496 / 760 832 E-mail opvang: opvanglozen@gmail.com Secretariaat school: 011 / 62 16 13 De kostprijs Voor één kind bedraagt de prijs 2 per aangevangen uur en 1 per aangevangen half uur. Voor een gezin met meerdere kinderen gelijktijdig in de opvang bedraagt de prijs 1,50 per aangevangen uur

Nadere informatie

Medische Beeldvorming ZNA STER

Medische Beeldvorming ZNA STER Informatiebrochure voor studenten Auteur Emiel Beijer Publicatiedatum 7/07/2015 Trefwoorden Medische Beeldvorming, Radiologie, Rx, MRI, CT, Echografie, Röntgenopnamens, anatomie, pathologie, beeldverwerking

Nadere informatie

Wetboek van Schatjesland

Wetboek van Schatjesland Wetboek van Schatjesland Als je aardig kan zijn Dan is dat reuzefijn Alsof een kleurig lint mij aan jou verbindt maar als je scheldt dan ben je geen held en liggen we overhoop in een dikke knoop die je

Nadere informatie

Adres ziekenhuis Website ziekenhuis ONTHAALBROCHURE VOOR STUDENTEN

Adres ziekenhuis Website ziekenhuis ONTHAALBROCHURE VOOR STUDENTEN Naam ziekenhuis Adres ziekenhuis Website ziekenhuis Logo ziekenhuis ONTHAALBROCHURE VOOR STUDENTEN VERSIE 2017-2018 EEN INITIATIEF VAN HET STAGEMENTORAAT BRUSSEL Deze brochure is een initiatief van het

Nadere informatie

Steunpunt Tewerkstelling

Steunpunt Tewerkstelling Steunpunt Tewerkstelling Van harte welkom, je bent nu een cursist van Steunpunt Tewerkstelling. We wensen je veel succes met je opleiding. UURROOSTER Uren Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 8u15-16u30

Nadere informatie

Daghospitalisatie PAAZ

Daghospitalisatie PAAZ Daghospitalisatie PAAZ Welkom Wat is dagtherapie? In de dagtherapie bieden we een groepstherapeutisch programma aan, van één of twee vaste dagen per week, waarbij we je ondersteunen om problemen in het

Nadere informatie

PATIËNTEN INFORMATIE. Curettage

PATIËNTEN INFORMATIE. Curettage PATIËNTEN INFORMATIE Curettage Mevrouw Binnenkort word je opgenomen in het dagziekenhuis van het AZ Lokeren. Wij vragen je om deze folder aandachtig te lezen. Indien je nog vragen hebt, aarzel dan niet

Nadere informatie

Welkom in de wondere wereld van de brievenbus!

Welkom in de wondere wereld van de brievenbus! Welkom in de wondere wereld van de brievenbus! Manu-Mail NV Industriezone D Helst 28 9280 Lebbeke Tel: 052 35 35 41 Fax: 052 35 30 45 info@manu-mail.be www.manu-mail.be versie 2011 3 Wat doen de mensen

Nadere informatie

even bijtanken Doorstart

even bijtanken Doorstart Doorstart even bijtanken Welkom bij schakelopvang De Doorstart Waarom naar De Doorstart? Je bent nog (partieel) leerplichtig maar het kan zijn dat het niet zo lekker loopt op school. Misschien doordat

Nadere informatie

Patiënteninformatie. Welkom op het geriatrisch dagziekenhuis

Patiënteninformatie. Welkom op het geriatrisch dagziekenhuis Patiënteninformatie Welkom op het geriatrisch dagziekenhuis Inhoud Welkom op onze dienst... 3 Wie zijn we en wat doen we?... 3 Voorstelling van het multidisciplinair team... 3 Afspraak en openingsuren...

Nadere informatie

Welkom op de C-lounge

Welkom op de C-lounge Welkom op de C-lounge 057 35 63 25 C-lounge@yperman.net www.yperman.net/afdelingen 2e verdieping Y Route 54 1 HOE VERLOOPT EEN OPNAME? Binnenkort word je in ons ziekenhuis opgenomen via het traject van

Nadere informatie

Beslissingen van de lesgevers moeten worden gerespecteerd. Beleefdheid en respect is een must.

Beslissingen van de lesgevers moeten worden gerespecteerd. Beleefdheid en respect is een must. Clubreglement Algemeen Dansen doen we in groep en samen kunnen we er een toffe tijd van maken! Pesten is dus uitgesloten in onze club! Heb je toch problemen, kom dit dan zeker melden bij je leraar of bestuur!

Nadere informatie

RECHTEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN. van de patiënt

RECHTEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN. van de patiënt RECHTEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN van de patiënt RECHTEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN van de patiënt Beste patiënt, Wat zijn uw rechten als patiënt? Tijdens uw behandeling in het ziekenhuis komt u in contact

Nadere informatie

www.keiinde maatschappij.nl

www.keiinde maatschappij.nl LOGBOEK MAATSCHAPPELIJKE STAGE www.keiinde maatschappij.nl Inleiding Wat is het verschil tussen stagelopen en maatschappelijke stage? Een gewone stage bereidt je voor op een beroep of beroepskeuze. Maatschappelijke

Nadere informatie

Wanneer je goed voorbereid bent, zul je merken dat je tijdens het gesprek minder gespannen bent.

Wanneer je goed voorbereid bent, zul je merken dat je tijdens het gesprek minder gespannen bent. Handleiding motivatieformulier Inleiding Het is zo ver, je mag beginnen met je stageperiode. Je hebt een motivatiebrief met CV verstuurd naar een kinderopvangorganisatie en bent uitgenodigd voor een motivatiegesprek.

Nadere informatie

Gelukkige medewerkers en klanten gaan hand in hand

Gelukkige medewerkers en klanten gaan hand in hand Gelukkige medewerkers en klanten gaan hand in hand Location: Date: Time: Ik ben gezien en voel me welkom 1. Opgemerkt en gezien worden 2. Hoe word je bij ontmoeting in de winkel door een medewerk(st)er

Nadere informatie

In je eigen tuin staan zeker een paar soorten vaste planten.

In je eigen tuin staan zeker een paar soorten vaste planten. Wat doen we? In je eigen tuin staan zeker een paar soorten vaste planten. Het zijn die planten die wij kweken en verzorgen. Ongeveer een 3.000 verschillende soorten. Daarvoor gaan we zaaien, opplanten,

Nadere informatie