MET FOTOGRAFIE ALS BASIS SAMEN OP ZOEK NAAR EEN CREATIEF, UNIEK RESULTAAT

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MET FOTOGRAFIE ALS BASIS SAMEN OP ZOEK NAAR EEN CREATIEF, UNIEK RESULTAAT"

Transcriptie

1 CR MET FOTOGRAFIE ALS BASIS SAMEN OP ZOEK NAAR EEN CREATIEF, UNIEK RESULTAAT C E E S R O E L O F S P H O T O G R A P H Y

2

3 Huiskamer met foto Deze foto is afgewerkt op hoogwaardig fotopapier (lambda), met een laag ontspiegeld, dus mat, acrylaat voor en een laag dibond ter versteviging en een ophangprofiel achter.

4

5 Van der Valk Amersfoort Deze visjes hangen in de bar boven in het hotel. Ze zijn geprint rechtstreeks op een plaat van helder acrylaat. Met afstandhouders hebben we deze aan de muur bevestigd. De decoratie is aan de foto aangepast.

6

7 Transparant Elke foto uit ons archief kan afgedrukt worden op een transparante plaat zodat een transparante lijst rondom ontstaat. Deze foto s kunnen dan met afstandhoudertjes aan de muur bevestigd worden.

8

9

10 Transparant Deze foto met een bloemsierkunstwerk van Geertje Stienstra is gemaakt in een oude leerfabriek. Hij is gedrukt op een transparante plaat zodat een transparante lijst rondom kon ontstaan. De foto is met afstandhoudertjes aan de muur bevestigd.

11

12 Het Arresthuis Roermond De voormalige gevangenis in Roermond is door Van der Valk omgetoverd tot hotel. Steeds is van 3 cellen 1 hotelkamer gemaakt. Voor in de hotelkamers hadden wij het idee foto s te maken van inmates van de Angola State Prison in Amerika. Deze gevangenis organiseert 2 keer in het jaar een rodeoshow waar duizenden mensen op af komen. De gevangenen zijn geportretteerd voor zij in de ring gingen met paarden en stieren. Deze foto s zijn spiegelverkeerd gedrukt op helder acrylaat, omgedraaid met de onbedrukte kant naar voor, voorzien van een laag dibond ter versteviging en van een ophangprofiel.

13

14

15 Woonkamer In deze huiskamer hangt een foto die afgewerkt is op hoogwaardig fotopapier (lambda), met een laag helder acrylaat voor en een laag dibond ter versteviging en een ophangprofiel achter.

16

17 Huiskamer van van Beek en Dings, interieurarchitecten In deze huiskamer hangen twee foto s die afgewerkt zijn als UV-print. De foto wordt dan spiegelverkeerd gedrukt op helder acrylaat, deze wordt omgedraaid met de niet bedrukte kant naar voor, vervolgens voorzien van een laag dibond ter versteviging en van een ophangprofiel. De straatfoto is gemaakt in Antwerpen in De bibliotheek is in Cuba gefotografeerd.

18

19 Hal met foto op geborsteld aluminium Deze foto is geprint rechtstreeks op een plaat van geborsteld aluminium. Op de plaatsen waar niks gedrukt is, dus waar normaal het wit van het papier zichtbaar wordt, komt nu aluminium tevoorschijn. Dit geeft een mooi effect als je 1 of meerdere lichtbronnen in een ruimte hebt. Deze zorgen ervoor dat de foto er vanuit meerdere hoeken steeds anders uit ziet.

20

21 Van der Valk Nuland, Gerrit van der Valk tulp in lichtbakken Het Van der Valk hotel in Nuland. Het restaurant werd opnieuw ingericht. Tijdens de verbouwing mochten wij komen kijken wat te doen met de muren. We kregen een staaltje mee van de vloerbedekking en de stoelbekleding. Het moest daarbij gaan passen qua kleur. We kwamen op het idee de boel op te fleuren met tulpen in diezelfde kleur. Wat bleek? Naar Gerrit van der Valk is een tulp vernoemd. We hebben deze Gerrit van der Valk tulp weten te bemachtigen en vast te leggen. In de houten wand zaten twee nissen, deze hebben we gebruikt om lichtbakken van te maken en hebben er nog een nis bij laten maken voor een derde lichtbak. De tulpen zijn elk zo n 1,70m hoog. De foto is gedrukt op duratrans wat bevestigd is op een matte transparante kunststof plaat.

22 Van der Valk Nuland herentoilet Deze foto is afgewerkt op hoogwaardig fotopapier achter een laag van helder acrylaat. De foto is precies op maat gemaakt en met lijm op de muur bevestigd.

23

24 Scandinavian Tobacco Group, Vliegtuig transparant De activiteiten van Scandinavian Tobacco Group (STG) zijn de productie en verkoop van bekende kwaliteitsmerken in sigaren, pijptabak en tabak van fijne snede. In Eersel staat één van de fabrieken waar de sigaren worden gefabriceerd. Dit kantoor in Eersel is opgesplitst met ramen. Zij hebben ons er bij geroepen omdat enkel een glaswand niet genoeg privacy bood bij vergaderingen. Ons werd gevraagd een oplossing te bedenken voor dit probleem. Hiervoor hebben we verschillende materialen getest en zijn we uiteindelijk gekomen met duratrans wat we met transparante lijm aan het raam bevestigden. Het vliegtuig hebben wij gefotografeerd tijdens een fotoshoot in Berlijn voor Scandinavian Tobacco Group.

25

26

27 Qu4ttro herenmode, lichtbak De heren van Qu4ttro benaderden ons iets moois te bedenken voor een bestaande lichtbak achter de kassa in hun winkel en een kleinere lichtbak verder in de zaak. Wij hebben toen foto s uitgekozen die Cees in 2008 in Cuba had gemaakt. Straatbeelden. Deze foto zijn gedrukt op een doek wat voor de lichtbak opgespannen zit.

28

29

30 Mandemakers schoenen Waalwijk Mandemakers schoenen in Waalwijk. Deze foto, gemaakt in New York, is precies passend gemaakt en bevestigd aan de muur met een fotopapier als behang.

31

32

33 Van der Valk Amersfoort, Woodland Het Van der Valk hotel in Amersfoort. Dit hotel was nieuw gebouwd toen het door Van de Valk werd gekocht. Er was nog niks aan inrichting of bekleding gedaan. Wij werden er bij het begin bijgehaald door de interieurontwerpster om iets te bedenken voor een lange gang van de entree naar de toiletten en van het restaurant naar de toiletten. We hebben toen bedacht deze muur helemaal te vullen met een donker bos van berkenbomen. Op de toiletdeuren hebben we een mannelijk en een vrouwelijk figuur uitgeknipt uit een berkenboom. De bomen zijn allemaal los gefotografeerd en tegen een zwart achtergrond gezet in een bestand wat we precies passend gemaakt hebben. De bekleede wand is zo n 25 meter lang. De foto is afgewerkt als een behang. Op de deuren hebben we speciale deurstickers gemaakt.

34

35 Deurstickers Toiletten voor het personeel in de fabriek van Scandinavian Tobacco Group in Lummen. De stickers op de binnenkant van de toiletdeuren bieden een zicht op wolkenkrabbers in New York. Uit onderzoek is gebleken hoe mooier het toilet hoe geringer het onderhoud en hoe minder vernielingen.

36

37 Scandinavian Tobacco Group Lummen Deze foto hangt in het rokersgedeelte van de kantine voor het personeel van de fabriek van Scandinavian Tobacco Group in Lummen. Dit is ons Artwall-systeem. Het doek is opgespannen in een aluminium frame. Het frame is bevestigd aan de muur. Het doek is eenvoudig uit het frame te halen om te wisselen voor een ander doek of in de wasmachine te steken om daarna weer terug in het frame te klikken.

38 Scandinavian Tobacco Group in Lummen. Dit is ons Artwall-systeem. Het doek is opgespannen in een aluminium frame. Het frame is bevestigd aan de muur. Het doek is eenvoudig uit het frame te halen om te wisselen voor een ander doek of in de wasmachine te steken om daarna weer terug in het frame te klikken.

39

40 1001 covers Wij hebben meer dan 1000 LPhoezen verzameld. Deze hoezen zijn door ons allemaal geoptimaliseerd. Ze zien er beter uit dan de hoezen oospronkelijk ooit gedaan hebben. Als u naar een hoes op zoek bent die nog niet in ons bestand zit, zoeken wij deze gewoon voor u op. De hoezen worden vergroot tot 100cm x 100cm ( kan ook elk ander gewenst formaat ) achter een laag helder acrylaat. De achterzijde is voorzien van een ophangprofiel.

41 CONTACTGEGEVENS U heeft nu en aantal toepassingen gezien die wij reeds gerealiseerd hebben. Wij zijn echter continu in beweging en altijd op zoek naar nieuwe wegen. U kunt ons een digitaal bestand sturen van uw wand of ruimte die u wilt verfraaien met onze fotografie. Wij maken dan een montage in deze foto zodat u al een duidelijk beeld heeft van het eindresultaat. Cees Roelofs Photography Paardenstraat CH Hilvarenbeek ( NL ) T 0031 ( 0 ) M 0031 ( 0 ) E info@ceesroelofs.com I C E E S R O E L O F S P H O T O G R A P H Y

Tarieven scannen. Fotoretouche lichte bewerking fotoreparatie per uur (min. 1 uur) Afdruk op fotopapier 7,50 12,50 25,00

Tarieven scannen. Fotoretouche lichte bewerking fotoreparatie per uur (min. 1 uur) Afdruk op fotopapier 7,50 12,50 25,00 Tarieven 2016 scannen tot A5 per afbeelding tot A4 per afbeelding groter dan A4 per afbeelding Fotoretouche lichte bewerking fotoreparatie per uur (min. 1 uur) Vraag gerust eerst een offerte aan 7,50 12,50

Nadere informatie

Deze Lijsten bieden u een ultieme presentatie mogelijkheid, waardoor uw product alle opvallendheid krijgt wat het verdient.

Deze Lijsten bieden u een ultieme presentatie mogelijkheid, waardoor uw product alle opvallendheid krijgt wat het verdient. COMBI LED ledframe het gebied van Reklame. Zo ook voor al uw presentatie uitingen, naast een uitgebreid assortiment van diversiteiten op het gebied van naamsbekendheid, bieden wij ook kliklijsten aan,

Nadere informatie

wanddecoratie scannen retouch

wanddecoratie scannen retouch Tarieven 2017 wanddecoratie scannen retouch Op al onze werkzaamheden zijn de leveringsen betalingvoorwaarden van toepassing van de: Scannen tot A4 per afbeelding alleen scannen en digitaliseren voor afdruk

Nadere informatie

JOUW FOTO OP CANVAS AFDRUKKEN

JOUW FOTO OP CANVAS AFDRUKKEN JOUW FOTO OP CANVAS AFDRUKKEN Foto s op doek in alle formaten bestellen. Van klein tot zeer groot. Ieder canvasdoek wordt door onze specialisten met de hand bespannen. Zo behouden we voor jou de maximale

Nadere informatie

Airtex wandbekleding. Materiaal Gewicht Brandwerend Bedrukking Max. breedte Textuur

Airtex wandbekleding. Materiaal Gewicht Brandwerend Bedrukking Max. breedte Textuur INTERIEUR PRODUCTEN Airtex wandbekleding Omschrijving: Formaten tot 5x45 meter worden uit 1 deel gemaakt (naadloos). Hygiëne: afneembaar met vochtige doek en vuil kan niet in de naden nestelen. Kosten

Nadere informatie

CATALOGUS. Producten 2015

CATALOGUS. Producten 2015 CATALOGUS Producten 2015 Inhoudsopgave Vlaggen pagina 3 Catalogus Producten 2014 Doeken & banners Frames & displays Panelen & borden Interieur Stickers pagina 4 t/m 5 pagina 6 t/m 7 pagina 8 pagina 9 pagina

Nadere informatie

Prijslijst fotoshoots petphoto

Prijslijst fotoshoots petphoto Prijslijst fotoshoots petphoto Deze prijzen zijn enkel geldig voor foto s en foto afdrukken tijdens de persoonlijke fotoshoots met PetPhoto. Een offerte op maat is steeds mogelijk. www.petphoto.be Alle

Nadere informatie

Prijslijst fotoprints en fotoproducten

Prijslijst fotoprints en fotoproducten Annick Photography Georges Spelierlaan 26, 2950 Kapellen + 32 3 369 38 50 www.annick.photography info@annick.photography Prijslijst fotoprints en fotoproducten Fotoprints (overige formaten op aanvraag)

Nadere informatie

Prijslijst OneWave Photography

Prijslijst OneWave Photography Prijslijst OneWave Photography Hieronder vind u de prijzen en mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Fotoshoot bij ons in de studio: Ongeveer 1 uur fotografie met 3 foto s van 13x19cm: 75,00 Voor elk extra

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Scannen / CD-kopie 2. Reproductie / packshots 3. Highlight - boekje 4. Digitale vak- en profprint 5. Inkjetfoto en Artprint 6

Inhoudsopgave. Scannen / CD-kopie 2. Reproductie / packshots 3. Highlight - boekje 4. Digitale vak- en profprint 5. Inkjetfoto en Artprint 6 P r i j s l i j s t Inhoudsopgave Scannen / CD-kopie 2 Reproductie / packshots 3 Highlight - boekje 4 Digitale vak- en profprint 5 Inkjetfoto en Artprint 6 Canvasprint 7 Alumount basic 8 Novamount 9 Novamount

Nadere informatie

dordrecht subb4 Krachtig in grootformaat communicatie Spandoeken in frames Roll-up banners Spandoeken Canvasdoeken Vlaggen Borden

dordrecht subb4 Krachtig in grootformaat communicatie Spandoeken in frames Roll-up banners Spandoeken Canvasdoeken Vlaggen Borden dordrecht Subb4 Krachtig in grootformaat communicatie Roll-up banners Canvasdoeken Vlaggen Spandoeken in frames Spandoeken Borden Eén merk en één adres bij u in de buurt voor al uw grootformaat presentatiemateriaal!

Nadere informatie

Brochure groot formaat printer

Brochure groot formaat printer Brochure groot formaat printer DISPLAYS Roll-it Dit roll-up systeem is voorzien van voeten en een aluminium stang. Banners blijven bovenaan zitten met de hulp van een klemlijst, onderaan worden ze vastgekleefd.

Nadere informatie

Lensvelt de Architect Interieurprijs 2006 / Hanzesociëteit, Groningen. Hanzesociëteit, Groningen

Lensvelt de Architect Interieurprijs 2006 / Hanzesociëteit, Groningen. Hanzesociëteit, Groningen Lensvelt de Architect Interieurprijs 006 / Hanzesociëteit, Groningen Hanzesociëteit, Groningen Lensvelt de Architect Interieurprijs 006 / Hanzesociëteit, Groningen Projectinformatie Hanzesociëteit Locatie

Nadere informatie

Per bijkomend gekozen foto uit de selectie, digitaal in hoge kwaliteit aangeleverd zonder logo (300ppi)* ideaal voor afdrukken:...

Per bijkomend gekozen foto uit de selectie, digitaal in hoge kwaliteit aangeleverd zonder logo (300ppi)* ideaal voor afdrukken:... prijslijst 2015-2016 Fotosessie full ongeveer 60 minuten 60 euro We beslissen samen vooraf in grote lijnen het concept/doel van de sessie, die plaatsvindt in de thuisstudio van de fotograaf of op een locatie

Nadere informatie

is het beton, bekleed met een laagje kunststof. Perfect

is het beton, bekleed met een laagje kunststof. Perfect Liefde op het eerste gezicht Een robuust uiterlijk als een klassieke terrazzotrap. Maar in werkelijkheid is het beton, bekleed met een laagje kunststof. Perfect voor een woon-zorgcomplex, vonden ze bij

Nadere informatie

fabric_frame THE BETTER CHANGE

fabric_frame THE BETTER CHANGE Een goed idee is een eenvoudig idee. Het idee was een 10 m 2 grootte afbeelding vervoeren in een stationwagon en door één persoon op te laten bouwen. CCS digital_fabric GmbH als wanddecoratie. Onze oplossing

Nadere informatie

FOTOSHOOTS FOTOSHOOT OMSCHRIJVING KOSTEN. PORTRETFOTOGRAFIE Voor 8 t/m 12 personen 79

FOTOSHOOTS FOTOSHOOT OMSCHRIJVING KOSTEN. PORTRETFOTOGRAFIE Voor 8 t/m 12 personen 79 Gerard Bildersstraat 8b 5753 DE Deurne 0493-321489 06-16253400 info@haroldvermeulenfotografie.nl www.haroldvermeulenfotografie.nl FOTOSHOOTS FOTOSHOOT OMSCHRIJVING KOSTEN PORTRETFOTOGRAFIE Gezinsfotografie

Nadere informatie

Prijslijst Jeroen Mol Fotografie

Prijslijst Jeroen Mol Fotografie Een foto op het juiste fotopapier benadrukt een foto! Er is een ruime keuze uit verschillende soorten papier. Jeroen Mol fotografie zal u adviseren in de keuze voor de papiersoort. Door een lijst, glas

Nadere informatie

Prijslijst fotoprints en fotoproducten

Prijslijst fotoprints en fotoproducten Annick Photography Georges Spelierlaan 26 2950 Kapellen + 32 3 345 42 18 www.annick.photography info@annick.photography Prijslijst fotoprints en fotoproducten Fotoprints (overige formaten op aanvraag)

Nadere informatie

de kinderen hier om elkaar te gebruiken als de massa mensen, ze kunnen door elkaar heen lopen en elkaar begroeten etc.).

de kinderen hier om elkaar te gebruiken als de massa mensen, ze kunnen door elkaar heen lopen en elkaar begroeten etc.). Als je boven de stad vliegt, land je midden op een plein. Het plein is vol met mensen, je steekt het plein over en loopt dwars door de mensen heen, af en toe begroet je iemand. (help de kinderen hier om

Nadere informatie

Productspecificaties

Productspecificaties Productspecificaties Canvasdoeken 2 cm of 4 cm frame. Papier / Materiaal: Polyester textile canvas 300 g/m2 Afwerking: Het geprinte doek wordt gespannen op een 2 cm of 4 cm dik houten frame. Tevens worden

Nadere informatie

Masker met Edo-toom. Het idee

Masker met Edo-toom. Het idee Masker met Edo-toom Het idee Enige jaren geleden had ik een Centipede van 200 cellen aangeschaft. Deze is maar een paar keer opgelaten, want meestal is er geen ruimte om de 120 meter lange draak op te

Nadere informatie

Prijslijst fotoprints en fotoproducten

Prijslijst fotoprints en fotoproducten Annick Photography Georges Spelierlaan 26 2950 Kapellen + 32 3 345 42 18 www.annick.photography info@annick.photography Prijslijst fotoprints en fotoproducten Fotoprints (overige formaten op aanvraag)

Nadere informatie

Is een uitgave van het Bedrijfschap Afbouw. 73 e jaargang nr.5 2010, september / oktober, verschijnt 1x in de twee maanden. Informatie over: Afbouw

Is een uitgave van het Bedrijfschap Afbouw. 73 e jaargang nr.5 2010, september / oktober, verschijnt 1x in de twee maanden. Informatie over: Afbouw Is een uitgave van het Bedrijfschap Afbouw. 73 e jaargang nr.5 2010, september / oktober, verschijnt 1x in de twee maanden. Informatie over: Afbouw en afwerking in de nieuwbouw, renovatie en restauratie.

Nadere informatie

Expozer. HD kwaliteit van het hoogste niveau. Canvas is voor schilders, fotoliefhebbers kiezen Xpozer. Xpozer kenmerken

Expozer. HD kwaliteit van het hoogste niveau. Canvas is voor schilders, fotoliefhebbers kiezen Xpozer. Xpozer kenmerken Expozer HD kwaliteit van het hoogste niveau Canvas is voor schilders, fotoliefhebbers kiezen Xpozer Met een foto op Xpozer wordt er geen scherpte of detail van je foto ingeleverd door een ribbelig doekstructuur,

Nadere informatie

Lesbrief/informatie. Cultuurmenu projecten audiovisueel groep 1-5

Lesbrief/informatie. Cultuurmenu projecten audiovisueel groep 1-5 Lesbrief/informatie Cultuurmenu projecten audiovisueel groep 1-5 Organisatie Cultuurmenu: Cultuurwijzer Nieuwstraat 379 7311 BR Apeldoorn 055-5213967 www.cultuurwijzerapeldoorn.nl De projecten zijn ontwikkeld

Nadere informatie

GARAGE ROTTERDAM. Remy Meijers Bemuurde Weerd oz 17 3514 AN Utrecht 030 2763732 BGG Paul Geerts: 06 51297490

GARAGE ROTTERDAM. Remy Meijers Bemuurde Weerd oz 17 3514 AN Utrecht 030 2763732 BGG Paul Geerts: 06 51297490 GARAGE ROTTERDAM Interieurarchitect Remy Meijers verbouwde een voormalige Volkswagen garage in Rotterdam tot tentoonstellingsruimte. Zowel de oorspronkelijke functie als de bouwstijl dienden als inspiratie

Nadere informatie

PJS-Fotografie Spieringwater 10 2993 DM Barendrecht WWW.PJS-Fotografie.nl +31 650 685 796 info@pjs-fotografie.nl

PJS-Fotografie Spieringwater 10 2993 DM Barendrecht WWW.PJS-Fotografie.nl +31 650 685 796 info@pjs-fotografie.nl Inleiding: Geachte klant, Bedankt dat u gekozen heeft om uw foto s te bestellen bij PJS-Fotografie. Foto s zijn zichtbare herinneringen aan de mooiste momenten uit uw leven. Om deze momenten zo realistisch

Nadere informatie

Vlakgordijnen. 1. Stof. 2. Verschillende ophangsystemen

Vlakgordijnen. 1. Stof. 2. Verschillende ophangsystemen Vlakgordijnen Vlakgordijnen zijn uitermate geschikt voor grote raampartijen. Het zijn strakke panelen met een minimale breedte van 25 cm. De panelen worden met klittenband, of door middel van een pees

Nadere informatie

Productspecificaties. Eenzijdig Full Color. Aanleverspecificaties. Bestandsformaten: PDF, JPG (300 DPI), EPS. 3 mm afloop aan alle zijden

Productspecificaties. Eenzijdig Full Color. Aanleverspecificaties. Bestandsformaten: PDF, JPG (300 DPI), EPS. 3 mm afloop aan alle zijden Roll-up banners Papier / Materiaal: Flexbanner Block-out 510 g/m2 B1 Print wordt gemonteerd in een Roll-up systeem met stevige voet en wordt geleverd in een luxe tas. Uitvoeringen: Standaard uitvoering

Nadere informatie

Design Brief Toecomst lokalen F1.13 / F1.20

Design Brief Toecomst lokalen F1.13 / F1.20 Design Brief Toecomst lokalen F1.13 / F1.20 De opleiding CO heeft met het opzetten van de online community toecomst.nl een grote stap gemaakt in de toekomst van aankomende communicatie professionals. Online

Nadere informatie

SPANFRAMES PRODUCT CATALOGUS

SPANFRAMES PRODUCT CATALOGUS SPANFRAMES PRODUCT CATALOGUS Aluminium spandoekenframes Spandoekenframes zijn de perfecte omlijsting van ieder spandoek. De stoere industriële look, de degelijke constructie en de eenvoudige montage maken

Nadere informatie

Foto Schelfhout Kasteelstraat 55 2000 Antwerpen

Foto Schelfhout Kasteelstraat 55 2000 Antwerpen Filmontwikkeling Kleur / Zwart-Wit Dia E-6 Push / Drop : + 100 % Contact 135 5,00 6,00 120 5,00 6,00 220 10,00 12,00 4X5 5,00 5,00 13X18 5,00 6,00 Raam 135 6,00 7,00 120 6,00 220 12,00 4X5 6,00 13X18 7,00

Nadere informatie

VEEL MEER DAN FOTOGRAFIE

VEEL MEER DAN FOTOGRAFIE VEEL MEER DAN FOTOGRAFIE 4 WAAROM FOTOHUIS VENRAY? 5 STUDIO OPNAME 6 TROUWREPORTAGE 7 TROUWALBUMS 8 VORMGEVING 9 STUDIO HUREN 10 LIJSTEN 11 SCHOOLFOTOGRAFIE 12 FOTOHUIS VENRAY 13 CONTACT FOTOHUIS VENRAY

Nadere informatie

Pastoor Elsenstraat 15. Helmond (Mierlo-Hout)

Pastoor Elsenstraat 15. Helmond (Mierlo-Hout) Pastoor Elsenstraat 15 Helmond (Mierlo-Hout) Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto

Nadere informatie

Catalogus T: 06 535 94 303 T: 06 423 35 086. Najaar 2012

Catalogus T: 06 535 94 303 T: 06 423 35 086. Najaar 2012 Catalogus I: www.fotovriend.nl A: Lijsterbesstraat 75 M: info@fotovriend.nl P: 7581 XV Losser T: 06 535 94 303 T: 06 423 35 086 Najaar 2012 De mooiste dag van het leven zegt men. Zoiets unieks moet natuurlijk

Nadere informatie

Hoe kiezen wij een klimrek?

Hoe kiezen wij een klimrek? Hoe kiezen wij een klimrek? Hoe kiezen wij een klimrek? Bij het kiezen van een klimrek wordt aanbevolen de volgende in aanmerking te nemen: 1. Welke hoogte en breedte moet de klimrek hebben? Bij een plafondhoogte

Nadere informatie

algemene informatie foto s plattegrond

algemene informatie foto s plattegrond Informatiebrochure Tahitistraat 7 1339 PJ Almere Vraagprijs: 264.500 k.k. algemene informatie foto s plattegrond Deze brochure is met zorg samengesteld uit de beschikbare gegevens. Aan de opgegeven afmetingen

Nadere informatie

145 EUR (100x260cm) 32,10 EUR INFO@SFEERMUUR.BE. www.sfeermuur.be. Fotobehang Naadloos of in Banen

145 EUR (100x260cm) 32,10 EUR INFO@SFEERMUUR.BE. www.sfeermuur.be. Fotobehang Naadloos of in Banen UW FOTOBEHANG REEDS VANAF 145 EUR (100x260cm) Uw Reeds VANAF 32,10 EUR BESTEL UX UW WALLLON CADEAUB E.B EERMUUR INFO@SF www.sfeermuur.be Fotobehang Naadloos of in Banen S Fotoprint op Hout ALUMINIUM PlexiGlas

Nadere informatie

Canvasdoeken 2 cm frame

Canvasdoeken 2 cm frame Canvasdoeken 2 cm frame Papier / Materiaal: Polyester textile canvas 300 g/m2 B1 Het geprinte doek wordt gespannen op een 2 cm dik houten frame. Tevens worden er spietjes bijgeleverd waardoor het doek

Nadere informatie

Catalogus Producten 2018

Catalogus Producten 2018 Inhoudsopgave Vlaggen pagina 3 Catalogus Producten 2018 Doeken & banners Frames & displays Panelen & borden Interieur Stickers pagina 4 t/m 5 pagina 6 t/m 7 pagina 8 pagina 9 pagina 10 t/m 11 2 VLAG RECHT

Nadere informatie

TeL. 0180-317 590 SIZO IN AND OUTDOOR SIGNING I 0180-317 590

TeL. 0180-317 590 SIZO IN AND OUTDOOR SIGNING I 0180-317 590 SIZO IN AND OUTDOOR SIGNING ADRES Albert van t Hartweg 17 2913 LE Nieuwerkerk a/d IJssel TeL. 0180-317 590 Site sizo.nl e-mail info@sizo.nl SIZO IN AND OUTDOOR SIGNING I 0180-317 590 De toepassingen van

Nadere informatie

10 foto s van typografische fouten en verbetering: 1 Vietnamees Restaurant Welcome Seafood : Voor verbetering: Na verbetering:

10 foto s van typografische fouten en verbetering: 1 Vietnamees Restaurant Welcome Seafood : Voor verbetering: Na verbetering: 10 foto s van typografische fouten en verbetering: 1 Vietnamees Restaurant Welcome Seafood : Foto genomen op 09-09-2015 om 08:14. Ik loop elke dag langs dit bord onderweg naar het centraal station in Amsterdam.

Nadere informatie

CATALOGUS FOTOARTIKELEN. studio nelissen fotografie met een knipoog

CATALOGUS FOTOARTIKELEN. studio nelissen fotografie met een knipoog CATALOGUS FOTOARTIKELEN Standaard fotoprints Witte boord Om jouw digitale foto s een prachtige kleur te geven, worden de Standaard fotoprints onderworpen aan een kleurbehandeling zodat jouw kleuren optimaal

Nadere informatie

Informatiebrochure. Van der Waalsstraat 20 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Van der Waalsstraat 20 Badhoevedorp Informatiebrochure Van der Waalsstraat 20 Badhoevedorp Van der Waalsstraat 20 Badhoevedorp Nabij het centrum van Badhoevedorp gelegen 5-kamer HOEKwoning met zonnige, diepe achtertuin op groot perceel (254

Nadere informatie

Kliklijsten. Art LU5209. Geanodiseerd alu + acryl

Kliklijsten. Art LU5209. Geanodiseerd alu + acryl Art LU0209 Art LU5209 Art LU0309 Art LUS2319 20 mm + acryl 25 mm + acryl 30 mm 32 mm aluminium hebben een 45 graden hoek Ze worden geleverd met een transparante PCV-inlegvel. meegeleverd. Leverbaar in

Nadere informatie

Prijslijst fotob-art 2014/2015 Bruidsfotografie / Loveshoots / Trouwalbums / Trouwsite

Prijslijst fotob-art 2014/2015 Bruidsfotografie / Loveshoots / Trouwalbums / Trouwsite Prijslijst fotob-art 2014/2015 Bruidsfotografie / Loveshoots / Trouwalbums / Trouwsite [Geef tekst op] Pagina 1 Prijslijst fotob-art 2014/2015 Bedankt voor het downloaden van de prijslijst. Ik heb diverse

Nadere informatie

PR- R unner. Productoverzicht

PR- R unner. Productoverzicht PR- R unner Productoverzicht - Fotopanelen - Fotowanden - Walltex fotobehang - Scheidingswanden (gebogen & mobiel) - Deskdividers - Plafondelementen - LED plafonds-/wanden - Meubilair - Aluminium profielen

Nadere informatie

Fotografie Sophie Berten Zeelaan 74 8660 De Panne 058/62 45 46 www.fotogeniek.net sophie@fotogeniek.net. Fotogeniek - Creative photos Handleiding

Fotografie Sophie Berten Zeelaan 74 8660 De Panne 058/62 45 46 www.fotogeniek.net sophie@fotogeniek.net. Fotogeniek - Creative photos Handleiding Fotografie Sophie Berten Zeelaan 74 8660 De Panne 058/62 45 46 www.fotogeniek.net sophie@fotogeniek.net Fotogeniek - Creative photos Handleiding Inhoudsopgave FOTOGENIEK - CREATIVE PHOTOS HANDLEIDING...

Nadere informatie

TeL SIZO IN AND OUTDOOR SIGNING I

TeL SIZO IN AND OUTDOOR SIGNING I SIZO IN AND OUTDOOR SIGNING ADRES Albert van t Hartweg 17 2913 LE Nieuwerkerk a/d IJssel TeL. 0180-317 590 Site sizo.nl e-mail info@sizo.nl SIZO IN AND OUTDOOR SIGNING I 0180-317 590 Gaat u voor stijlvol,

Nadere informatie

[ afbeelding ] [ detail afbeelding ] WAALRE WILLIBRORDUSLAAN 47

[ afbeelding ] [ detail afbeelding ] WAALRE WILLIBRORDUSLAAN 47 [ afbeelding ] [ detail afbeelding ] WAALRE WILLIBRORDUSLAAN 47 WAALRE, WILLIBRORDUSLAAN 47 ZEER RUIME TWEE-ONDER-EEN-KAP WONING MET VRIJSTAANDE GARAGE, GELEGEN OP EEN RUIM PERCEEL IN GEWILDE WOONOMGEVING,

Nadere informatie

Wonen in het centrum. Duizelseweg AC te Eersel. Vraagprijs ,- K.K. Nieuwbouwwoning op prachtige locatie

Wonen in het centrum. Duizelseweg AC te Eersel. Vraagprijs ,- K.K. Nieuwbouwwoning op prachtige locatie Duizelseweg 4 5521 AC te Eersel Vraagprijs 450.000,- K.K. Wonen in het centrum Nieuwbouwwoning op prachtige locatie 0497-229030 info@revastmakelaardij.nl revastmakelaardij.nl Kenmerken & specificaties

Nadere informatie

MOBIELE WANDEN Sonico Visio Flexio Visio 100 Uno & Duplo Skyfold

MOBIELE WANDEN Sonico Visio Flexio Visio 100 Uno & Duplo Skyfold MOBIELE WANDEN MOBIELE WANDEN Mobiele wanden geven meerwaarde aan de beschikbare vierkante meters in interieurs. Met een uitgebreid programma mobiele wandsystemen heeft Espero altijd een passende oplossing

Nadere informatie

DLC-INTERIORS. voorstel wand CONCEPT DESIGN FABRICS. Beckeringhstraat 51 3762 EV Soest M +31 (0)6 14 06 11 64 info@dlcinteriors.nl www.dlcinteriors.

DLC-INTERIORS. voorstel wand CONCEPT DESIGN FABRICS. Beckeringhstraat 51 3762 EV Soest M +31 (0)6 14 06 11 64 info@dlcinteriors.nl www.dlcinteriors. voorstel wand DLC-INTERIORS CONCEPT DESIGN FABRICS Beckeringhstraat 51 3762 EV Soest M +31 (0)6 14 06 11 64 info@dlcinteriors.nl www.dlcinteriors.nl EAT DRINK ENJOY. HE THAT PLANTS TREES LOVES OTHERS BESIdE

Nadere informatie

Uw beste foto's verdienen een prominente plek in uw huis of op kantoor. Wij printen de

Uw beste foto's verdienen een prominente plek in uw huis of op kantoor. Wij printen de Exclusieve wanddecoratie van uw mooiste foto s, als u echt top kwaliteit wilt en niet het standaard fotolijst wenst. Wij geven u ook daarom op onze top producten maar liefst 15 jaar garantie op kleurechtheid

Nadere informatie

Inhoud. Het leven van Escher. Weiland wordt vogel. Kringloop metamorfose. De wereld op z n kop.

Inhoud. Het leven van Escher. Weiland wordt vogel. Kringloop metamorfose. De wereld op z n kop. Inhoud. Blz. 1. Blz. 2. Blz. 3. Blz. 4. Blz. 5. Blz. 6. Blz. 7. Blz. 8. Blz. 9. Blz. 10. Blz. 11. Kaft Inhoud Het leven van Escher. Moeilijke jaren. Weiland wordt vogel. Kringloop metamorfose. De wereld

Nadere informatie

Uitverkoop showroommodellen 13/9/2013 tot en met 21/9/2013

Uitverkoop showroommodellen 13/9/2013 tot en met 21/9/2013 Zwevende inlijsting met een handvergulde zilveren lijst Exterieur kader: 109.5cm B x 44.5cm H 571.45 285.70 Inlijsting met een brede zilveren lijst Exterieur kader: 92cm B x 92cm H 822.25 411.10 Originele

Nadere informatie

TE KOOP Saksische boerderij t Loeg 4 Anderen Drenthe. Vraagprijs: 925.000,- k.k. www.reliplan.nl

TE KOOP Saksische boerderij t Loeg 4 Anderen Drenthe. Vraagprijs: 925.000,- k.k. www.reliplan.nl TE KOOP Saksische boerderij t Loeg 4 Anderen Drenthe Vraagprijs: 925.000,- k.k. www.reliplan.nl 2 Object Object Dit unieke object betreft een Saksische boerderij uit 1793 Ligging Midden in het idyllische

Nadere informatie

2. Keuze uit (na)bestellen/downloaden via website of afkoop foto s geleverd op DVD.

2. Keuze uit (na)bestellen/downloaden via website of afkoop foto s geleverd op DVD. Mijn Prijzen zijn als volgt opgebouwd: 1. Fotowerk en standaard nabewerking. 2. Keuze uit (na)bestellen/downloaden via website of afkoop foto s geleverd op DVD. 3. Extra grafische nabewerkingen voor foto

Nadere informatie

WePrintForYou Operetteweg 78 1323 VC Almere 036-5373631. Soenar Chamid 06-18518515. Margarita Bouma 06-54754948. Sander Chamid 06-46133069

WePrintForYou Operetteweg 78 1323 VC Almere 036-5373631. Soenar Chamid 06-18518515. Margarita Bouma 06-54754948. Sander Chamid 06-46133069 WePrintForYou Operetteweg 78 1323 VC Almere 036-5373631 Soenar Chamid 06-18518515 Margarita Bouma 06-54754948 Sander Chamid 06-46133069 Je foto als vergroting bestellen Laat je foto s op vele posterformaten

Nadere informatie

Educatiemateriaal Hotel Perdu

Educatiemateriaal Hotel Perdu Educatiemateriaal Hotel Perdu Het materiaal bestaat uit zes onderdelen Voor de voorstelling 1 meenemen van voorwerp huiswerkopdracht 2 eerste pagina's paspoort invullen 15 minuten 3 het spel spelen 30/60

Nadere informatie

[ afbeelding ] [ detail afbeelding ] EINDHOVEN ROZEMARIJNSTRAAT 43

[ afbeelding ] [ detail afbeelding ] EINDHOVEN ROZEMARIJNSTRAAT 43 [ afbeelding ] [ detail afbeelding ] EINDHOVEN ROZEMARIJNSTRAAT 43 EINDHOVEN, ROZEMARIJNSTRAAT 43 UNIEK OBJECT, UITERMATE GESCHIKT ALS BELEGGING. DE BOVENWONING, WELKE GESPLITST IS IN 2 APPARTEMENTEN,

Nadere informatie

Vlaggen & Banieren. Rabobank. Een bank met ideeën.

Vlaggen & Banieren. Rabobank. Een bank met ideeën. Vlaggen & Banieren Rabobank. Een bank met ideeën. Rabobank Banier formaat: 300 x 80cm 300 x 80 cm staand Polyglans 115gr/m2 polyester Rabobank woord- en beeldmerk Afwerking: - 100% doordruk; Doek is kleurecht

Nadere informatie

landelijk, licht EN eclectisch interieur

landelijk, licht EN eclectisch interieur interieur landelijk, licht EN eclectisch TEKST: ANNEMIE WILLEMSE - FOTOGRAFIE: JAN VERLINDE De bewoners van dit huis woonden eerder al in hetzelfde park. Ze waren het erover eens dat dit het leukste en

Nadere informatie

PRINT OP HOUT. FOTOKADER vanaf 50 EUR - N 1 IN WANDDECORATIE VARIANTE AFMETINGEN OP AANVRAAG. www.sfeermuur.be info@sfeermuur.be +32 499.74.83.

PRINT OP HOUT. FOTOKADER vanaf 50 EUR - N 1 IN WANDDECORATIE VARIANTE AFMETINGEN OP AANVRAAG. www.sfeermuur.be info@sfeermuur.be +32 499.74.83. PRINT OP HOUT PRINT OP Populieren Hout vanaf 50 EUR - Gratis levering PRINT OP STEIGERHout > Foto op populierenhout > Keuze uit whitewash > Doorleefde uitstraling > Stoer en Robuust Leonardo da Vinci schilderde

Nadere informatie

30,00 Album met plastic cover (in diverse kleuren) en max 20 foto's Standaard

30,00 Album met plastic cover (in diverse kleuren) en max 20 foto's Standaard Fotografie Bij de bruiloftreportages worden de volgende zaken standaard in de prijs inbegrepen:» Alle foto's digitaal op CD/DVD,» Afdrukken zoals vermeld bij de reportage,» Reiskostenvergoeding (tot 25

Nadere informatie

14 inch Dobson. enkele technische details. paul.hellings@groept.be

14 inch Dobson. enkele technische details. paul.hellings@groept.be 14 inch Dobson enkele technische details paul.hellings@groept.be 1 ENIGE TECHNISCHE DETAILS Hoe bepaalde onderdelen gemaakt werden of aan elkaar bevestigd werden. Secundaire kooi Bestaat uit twee houten

Nadere informatie

Kleiweg 171 ROTTERDAM

Kleiweg 171 ROTTERDAM Kleiweg 171 ROTTERDAM Vraagprijs: 242.500 k.k. MAARTENMakelaardij T 010 818 14 87 E karin@maartenmakelaardij.nl Weena 290 M 06 28 300 447 I www.maartenmakelaardij.nl 3012 NJ ROTTERDAM Kleiweg 171, ROTTERDAM

Nadere informatie

1. IMAGINE IT 4 MAGAZINES SMART POCKETS 2. MAGAZINE RAIL SMART POCKET RAIL 14

1. IMAGINE IT 4 MAGAZINES SMART POCKETS 2. MAGAZINE RAIL SMART POCKET RAIL 14 WWW.ARTITEQ.COM 1. IMAGINE IT 4 MAGAZINES SMART POCKETS 2. MAGAZINE RAIL 12 3. SMART POCKET RAIL 14 LAAT JE INSPIREREN. ERVAAR HET GEMAK. ZIE WAT HET DOET. Als het gaat om presentatiesystemen heb je vaak

Nadere informatie

VLAGGENINDUSTRIE GRONINGEN B.V.

VLAGGENINDUSTRIE GRONINGEN B.V. SPANFRAMES 2015 VLAGGENINDUSTRIE GRONINGEN B.V. Vlaggenindustrie Groningen bv staat voor: innovatief, vooruitstrevend, kwalitatief hoog niveau, concurrerende prijzen en snelle levertijden. Bovendien werken

Nadere informatie

MUTE PANEL - akoestische panelen

MUTE PANEL - akoestische panelen MUTE PANEL - akoestische panelen 29 MUTE PANEL MUTE PANEL 30 Een goede akoestiek is voor iedere werkomgeving van groot belang. Het verhoogt comfort en productiviteit en vermindert afleiding en stress.

Nadere informatie

Pakket 2: Newborn fotoshoot + 10 foto s op cd-rom 250,- Pakket 3: Newborn fotoshoot + 25 foto s op cd-rom 350,-

Pakket 2: Newborn fotoshoot + 10 foto s op cd-rom 250,- Pakket 3: Newborn fotoshoot + 25 foto s op cd-rom 350,- Prijzen 2012 Newborn fotografie Een newborn fotoshoot is een fotosessie met een pasgeboren baby tussen de 5 en 10 dagen oud, een uitgebreide en bijzondere fotoshoot van jullie grote wonder! De eerste dagen

Nadere informatie

Veluwemeer 263 3446JE, WOERDEN. Vraagprijs. 0900-9100100 (lokaal tarief) info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.

Veluwemeer 263 3446JE, WOERDEN. Vraagprijs. 0900-9100100 (lokaal tarief) info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar. Veluwemeer 263 3446JE, WOERDEN Vraagprijs Soort woning : herenhuis Type woning : tussenwoning Bouwjaar : 2011 Aantal kamers : 5 Woonoppervlakte : 150 m² Inhoud : 465 m³ 0900-9100100 (lokaal tarief) info@deplaatselijkemakelaar.nl

Nadere informatie

Roll Up Banner Basic Een zeer stabiele banner voor een goede prijs, leverbaar in breedtes van 80 t/m 120 cm. De banner wordt aan de onderkant met een

Roll Up Banner Basic Een zeer stabiele banner voor een goede prijs, leverbaar in breedtes van 80 t/m 120 cm. De banner wordt aan de onderkant met een PRESENTATIESYSTEMEN PRODUCT CATALOGUS Roll Up Banner Basic Een zeer stabiele banner voor een goede prijs, leverbaar in breedtes van 80 t/m 120 cm. De banner wordt aan de onderkant met een plakstrip bevestigd

Nadere informatie

Elk seizoen een nieuw interieur

Elk seizoen een nieuw interieur 52 Stijlvol Wonen B i n n e n k i j k e n Elk seizoen een nieuw interieur De kans dat Anke en Geert ooit uitgekeken raken op hun interieur, is wel heel erg klein. De inrichting wordt namelijk regelmatig

Nadere informatie

Sfeervol en licht herenhuis!

Sfeervol en licht herenhuis! Sfeervol en licht herenhuis! Mariastraat 8 Bussum www.mariastraat8.nl Algemeen Perceeloppervlakte: Bouwjaar: Aanvaarding: Vraagprijs: 90 m² 1901 in overleg 398.000 k.k. Bijzonderheden Soort woning herenhuis

Nadere informatie

MODULAIRE- EN DRAAGBARE STANDS. www.abcdisplay.nl

MODULAIRE- EN DRAAGBARE STANDS. www.abcdisplay.nl MODULAIRE- EN DRAAGBARE STANDS www.abcdisplay.nl Nr. Modulaire Stands, Wanden, Zuilen, Balies, Display s en Shop in shop Aantrekkingskracht Een opvallende beurspresentatie genereert meer bezoekers en leads!

Nadere informatie

20% POSTERSYSTEMEN PRIJSLIJST

20% POSTERSYSTEMEN PRIJSLIJST 20% POSTERSYSTEMEN RIJSLIJST 2018 systemen Klik klemmen 0710 Fast 0715 26 mm 16 mm 21 mm Black Rubber 202 Geleverd als set van 2 profielen, inclusief ophangogen. Een decoratieve en economische oplossing

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? MILLY S MOZAIEKKRANT, UITGAVE SEPTEMBER 2015 Winkel: Mandenmakerstraat 102 b, 3194 DG te Hoogvliet (geen pinautomaat) Webwinkel: www.millyswinkel.nl E-mailadres: info@millyswinkel.nl Milly s Mozaiek Startpagina:

Nadere informatie

MPM OIL MERCHANDISE. MPM vlag. MPM beach flag. MPM banier racing. MPM banier. Beachflag voor zowel in- als outdoorgebruik en eenvoudig op te zetten.

MPM OIL MERCHANDISE. MPM vlag. MPM beach flag. MPM banier racing. MPM banier. Beachflag voor zowel in- als outdoorgebruik en eenvoudig op te zetten. MPM vlag Vlag van hoogstaande kwaliteit vlaggendoek. Formaat: 1,5 x 1 Mtr. (BxH) MPM beach flag Beachflag voor zowel in- als outdoorgebruik en eenvoudig op te zetten. Formaat: 0,8 x 2,5 Mtr. (BxH) Art.nr.:

Nadere informatie

STAD EN TAAL ONTMOET KUNST

STAD EN TAAL ONTMOET KUNST STAD EN TAAL ONTMOET KUNST OPTIONELE OPDRACHTEN EN HUISWERKOPDRACHTEN 1 WAT WILT U? (voorbereiding op het bezoek) A. Wat wilt u graag in het Stedelijk Museum zien? (welke soort kunst, welke kunstenaar,

Nadere informatie

facebook.com/internationalgraphics

facebook.com/internationalgraphics facebook.com/internationalgraphics Boeken 3 Boeken voor maar 99,- Nieuw! Uit voorraad leverbaar * leverbaar vanaf januari 2015 49,00 BKFC-Passion Hair Magazine 120 39,50 BKFC-Hair s How Color Vol. 19 39,50

Nadere informatie

FLEXO DRUK PLATTE HANDVATTEN KRAFTTASSEN GEKLEURDE KRAFTTASSEN. Afmeting tas Basiskleur tas Stuks. Afmeting tas Basiskleur tas Stuks

FLEXO DRUK PLATTE HANDVATTEN KRAFTTASSEN GEKLEURDE KRAFTTASSEN. Afmeting tas Basiskleur tas Stuks. Afmeting tas Basiskleur tas Stuks WAT WORDT UW LOGO? FLEXO DRUK PLATTE HANDVATTEN KRAFTTASSEN 2-ZIJDIG BEDRUKT - MAXIMAAL 2 KLEUREN 18 x 8 x 22 cm 22 x 10 x 28 cm 32 x 17 x 44 cm 45 x 17 x 48 cm of Naturel 70 g of Naturel 70 g of Naturel

Nadere informatie

concrete architectural associates societym glasgow

concrete architectural associates societym glasgow concrete ontwierp het concept, de naam, het interieur en de totale identiteit van happyhappyjoyjoy; een restaurant dat staat voor een eclectische mix en verzameling van verschillende straten en steegjes,

Nadere informatie

Oosteinde. Omschrijving. Beschikbaar vanaf Per direct beschikbaar ,00 per maand 210 m 2. Amsterdam Parkeren Nee

Oosteinde. Omschrijving. Beschikbaar vanaf Per direct beschikbaar ,00 per maand 210 m 2. Amsterdam Parkeren Nee Oosteinde Beschikbaar vanaf Per direct beschikbaar Prijs Oppervlakte 3.600,00 per maand 210 m 2 Huistype Woonhuis Slaapkamers 4 kamers Stad Borg Amsterdam 7.200 Buitenruimte Balkon Parkeren Nee Omschrijving

Nadere informatie

Montagevoorwaarden 2015 Wij verzorgen zowel de montage als demontage van alle frames.

Montagevoorwaarden 2015 Wij verzorgen zowel de montage als demontage van alle frames. AANLEVERSPECIFICATIES SPANDOEKEN Bij het bestellen van spandoeken is het van belang dat jouw bestanden correct zijn en voldoet aan voorwaarden die in de grafische branche word gehanteerd. Deze voorwaarden

Nadere informatie

TE KOOP. Wolfswaard K.K CH Beesd. Wiebox makelaars. Kazerneplein MB Gorinchem

TE KOOP. Wolfswaard K.K CH Beesd. Wiebox makelaars. Kazerneplein MB Gorinchem TE KOOP 339.500 K.K. Wiebox makelaars Kazerneplein 35 4201 MB Gorinchem 0183 76 38 24 info@wiebox.nl Wolfswaard 19 4153 CH Beesd Wolfswaard 19 4153 CH Beesd Inleiding INSTAPKLARE WONING. Deze woning is

Nadere informatie

Oude ANWB praatpaal nu Interactieve belevingspaal voor ouderen

Oude ANWB praatpaal nu Interactieve belevingspaal voor ouderen Oude ANWB praatpaal nu Interactieve belevingspaal voor ouderen Het verhaal van de praatpaal Het was jarenlang een icoon voor automobilisten met pech. De gele ANWB praatpaal. Door de komst van de mobiele

Nadere informatie

Schlappi Markiezen: De Adel onder de Zonwering

Schlappi Markiezen: De Adel onder de Zonwering Schlappi Markiezen: De Adel onder de Zonwering Kiezen voor Schlappi is kiezen voor kwaliteit Schlappi Markiezen is al sinds 1986 de top in markiezen. Wij willen simpelweg het allerbeste leveren. Deze passie

Nadere informatie

7 Luxe woonlofts in Vlijmen

7 Luxe woonlofts in Vlijmen 7 Luxe woonlofts in Vlijmen De luxe loftwoningen zijn duurzaam gebouwd; Daarnaast is er een ruime keuze aan Een uniek ontwerp met een riante tuin. De indelingsmogelijkheden. U kunt uw woning dus variatie

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING PLIEGER 1 KABEL INBOUWRESERVOIR 0701139

GEBRUIKSAANWIJZING PLIEGER 1 KABEL INBOUWRESERVOIR 0701139 GEBRUIKSAANWIJZING PLIEGER 1 KABEL INBOUWRESERVOIR 0701139 Bedankt voor de aankoop van dit Plieger product! Met Plieger heeft u iets goeds in handen. Plieger producten worden met zorg geselecteerd, gemaakt

Nadere informatie

TeL. 0180-317 590 SIZO IN AND OUTDOOR SIGNING I 0180-317 590

TeL. 0180-317 590 SIZO IN AND OUTDOOR SIGNING I 0180-317 590 SIZO IN AND OUTDOOR SIGNING ADRES Albert van t Hartweg 17 2913 LE Nieuwerkerk a/d IJssel TeL. 0180-317 590 Site sizo.nl e-mail info@sizo.nl SIZO IN AND OUTDOOR SIGNING I 0180-317 590 INLEIDING Een groot

Nadere informatie

FlexStand. Download Brochure 2012

FlexStand. Download Brochure 2012 FlexStand Download Brochure 2012 Met behulp van het FlexStand concept creëert u snel en eenvoudig een professionele beursstand tegen een scherpe prijs. De basiselementen bestaan uit een hoogwaardig aluminium

Nadere informatie

Factsheet 2018 Rotterdam Tourist Information

Factsheet 2018 Rotterdam Tourist Information Factsheet 2018 Rotterdam Tourist Information Jouw locatie of event promoten bij 350.000 bezoekers per jaar? Laat je zien bij Rotterdam Tourist Information Centraal Station en/of Coolsingel (in de tuin

Nadere informatie

ons album Kortom: een zeer exclusief album wat persoonlijk naar wens en per bruidspaar opgemaakt wordt.

ons album Kortom: een zeer exclusief album wat persoonlijk naar wens en per bruidspaar opgemaakt wordt. weddings ons album Mooie Albums met een ruime keuze in omslagen, kleuren, inzetten... Ons Album Wij werken met een zeer hoogwaardig digitaal foto-album. Professioneel ingebonden met harde kaft, waarbij

Nadere informatie

Onderscheid u met tuinborden!

Onderscheid u met tuinborden! Onderscheid u met tuinborden! U wilt zich graag onderscheiden. U valt natuurlijk op vanwege uw kwaliteiten en met behulp van uw huisstijl, maar minstens zo belangrijk: u onderscheidt zich van de rest vanwege

Nadere informatie

AANLEVERSPECIFICATIES

AANLEVERSPECIFICATIES AANLEVERSPECIFICATIES Het aanleveren van digitaal materiaal is niet altijd zo eenvoudig als dat het lijkt, daarom informeren wij u graag hierover. We zijn ervan overtuigd dat het leidt tot betere resultaten

Nadere informatie

Labeling en accessoires

Labeling en accessoires Labeling en accessoires added value in healthcare logistics Algemene informatie Labelhouders en accessoires t.b.v. modules Gebruiksmogelijkheden De labelhouders kunnen zowel op de zijkant van al onze modules

Nadere informatie

EINDHOVEN ZANDHAGEDIS 18

EINDHOVEN ZANDHAGEDIS 18 [ afbeelding ] [ detail afbeelding ] EINDHOVEN ZANDHAGEDIS 18 EINDHOVEN, ZANDHAGEDIS 18 RIANTE, ONDER MODERNE ARCHITECTUUR GEBOUWDE VRIJSTAANDE WONING, FRAAI GELEGEN OP EEN RUSTIGE WOONLOCATIE IN DE JONGE

Nadere informatie