Accountancy. Profinis verzorgt:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Accountancy. Profinis verzorgt:"

Transcriptie

1 Accountancy Wilt u weten hoe uw onderneming er financieel voor staat. Vraagt u zich af welke risico s uw onderneming loopt. Heeft u ondersteuning nodig in uw besprekingen met de bank of belastingdienst. Profinis verzorgt de samenstelling en controle van de jaarrekening en is voor u een sparring partner in alle financiële aspecten van uw onderneming. Profinis beschikt over de vereiste vergunningen en deskundige medewerkers voor het uitvoeren van de wettelijke accountantscontroles Samenstellen en controle van de jaarrekening De Belastingdienst, de bank, Kamer van Koophandel en de overheid willen jaarlijks weten wat u hebt gepresteerd. Zij verwachten van u een overzichtelijke jaarrekening, die voldoet aan wet- en regelgeving. Voor u welhaast een onmogelijke opgave naast uw werk als ondernemer. Wilt u bij het opstellen van de jaarrekening deskundige ondersteuning? Of wilt u gewoon eens goed advies? Voor middelgrote, grote en onder toezichtstaande ondernemingen is een accountantsverklaring wettelijk verplicht. Profinis voert de noodzakelijke controles uit en stelt bij voldoende betrouwbaarheid deze verklaringen op conform wet- en regelgeving. Inrichting van de financiële administratie Is uw boekhouding een terugkerende last of is het een hulpmiddel in de besturing van uw onderneming. Het goed inrichten van de administratie zorgt voor ondersteuning in uw beslissingen en vereenvoudigd het opstellen van rapportages. Profinis kan u adviseren bij het goed inrichten van uw financiële administratie. n Samenstellen en Controle van de Jaarrekening n Inrichting financiële administratie n Beoordelen van de Administratieve Organisatie n Verzorgen van publicatiestukken voor het handelsregister n Overige verklaringen Beoordelen van de Administratieve Organisatie Hoe weet u of wat in uw boekhouding staat ook betrouwbaar is? Hoe controleert u of al uw diensten ook gefactureerd zijn? Een juiste inrichting van de administratieve organisatie helpt u om meer zekerheid te verkrijgen in de beheersing van uw onderneming. Verzorgen van publicatiestukken voor het handelsregister Als ondernemer bent u wettelijk verplicht jaarlijks uw jaarrekening te deponeren bij de Kamer van Koophandel. Het verzuimen hiervan kan leiden tot bestuurdersaansprakelijkheid. Profinis ondersteunt u bij het voldoen aan deze wettelijke verplichting. Overige verklaringen Diverse instanties vragen u om een accountantsverklaring, zoals subsidieverstrekkers, verzekeringsmaatschappijen, banken en overheden. Profinis voert de noodzakelijke controles uit en stelt bij voldoende betrouwbaarheid deze verklaringen op conform wet- en regelgeving.

2 Belastingadvies Een jaarlijks terugkerend ritueel is de aangifte van vennootschapsbelasting en/of inkomstenbelasting. Voor veel ondernemers is dit een bijna onmogelijke opgave. Zeker gezien de specifieke regels in de belastingwetgeving, die bovendien bijna jaarlijks wijzigen. Wij gaan er van uit dat u liever niet te veel belasting betaalt! Aangiftes Heeft u al eens overwogen om de belastingaangiftes uit te besteden? Geen rompslomp meer, geen blauwe enveloppen meer op uw adres? Profinis kan de aangiftes voor u verzorgen. Dan weet u zeker dat het op tijd, zorgvuldig en deskundig gebeurt. De tijd die u hiermee bespaart, kunt u besteden aan dat waar u goed in bent! Begeleiding bij belastingcontrole Elke ondernemer, ook u, kan te maken krijgen met een belastingcontrole. Een medewerker van de Belastingdienst komt langs om de zaken met u door te nemen. Welke informatie moet u de controlerend ambtenaar verstrekken? Wat mag de controleur vragen? Ontstaat er gaandeweg de controle een n Aangifte Inkomstenbelasting n Aangifte Vennootschapsbelasting n Aangifte Omzetbelasting n Begeleiding bij belastingcontrole n Fiscaal - juridisch advies verschil van mening? Voorkom onnodige spanning en besteed de controle uit aan Profinis. Wij hebben veel ervaring met belastingcontroles en begeleiden deze graag voor u. Fiscaal juridisch advies Een aantal medewerkers van Profinis is gespecialiseerd in belastingzaken. Zij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van de verschillende soorten belastingen. Veel verschillende fiscale vraagstukken hebben wij in ons meer dan 40 jarig bestaan behandeld. Indien nodig overleggen onze fiscalisten vooraf met de Belastingdienst omtrent uw fiscale positie. Heeft u bijvoorbeeld een nevenvestiging over de grens. Profinis is goed op de hoogte van belastingverdragen die ons land met andere landen heeft.

3 Personeel & salaris Voor de groei van uw onderneming is het aanstellen van personeel een belangrijke voorwaarde. Tegelijkertijd neemt daarmee de complexiteit van de bedrijfsvoering en de wettelijke verplichtingen toe. Profinis neemt u deze zorg grotendeels uit handen en kan u adviseren rondom belangrijke beslissingen m.b.t. uw medewerkers Personeelsadministratie Heeft u genoeg van de administratieve lasten rondom het personeelsdossier. Hoe registreert u beoordelingsgesprekken, salarisafspraken, identificatiebewijzen, loopbaanplanning, ed. Profinis kan de personeelsadministratie voor u verzorgen zodat u beschikt over een volledig dossier. Salarisverwerking Voor uw medewerker is uw loonstrookje één van de belangrijkste aspecten van zijn arbeidsverhouding. Bent u op tijd, klopt het loonstrookje, draagt u de juiste bedragen af aan de belastingdienst? Het is een complexe materie waarin kleine fouten grote gevolgen hebben. Profinis neemt u al het werk rondom de salarisverwerking uit handen. Dit betekent een overzichtelijk loonstrookje, journaalpost, betaallijst (ClieOpbestand), loonaangifte en verzamelloonstaten. Wij zorgen ervoor dat u voldoet aan alle relevante wettelijke vereisten. n Personeelsadministratie n Salarisverwerking n Advies over arbeidsrechtelijke zaken n Advies rondom arbeidsvoorwaarden n Sociale verzekeringen en loonheffingen CAO afspraken, en allerlei arbeidsvoorwaardelijke aspecten. Profinis ondersteunt u bij het opstellen van arbeidsovereenkomsten en adviseert u rondom aannemen en ontslaan van personeel Arbeidsvoorwaarden Wat is een redelijke beloning voor uw medewerker? Waaruit bestaat deze beloning, salaris, auto, pensioen etc. Profinis adviseert u rondom het inschalen van uw medewerker in het CAO functiegebouw en gebruikelijke overige arbeidsvoorwaarden. Sociale verzekeringen en loonheffing Welke sociale en fiscale regels zijn van belang bij het opstellen van de loonstaat. Het Nederlandse sociale verzekeringen stelsel is een complex geheel van wetten en regels. Profinis zorgt ervoor dat deze op de juiste manier worden toegepast binnen het kader van fiscale en sociale wetgeving. Advies over arbeidsrechtelijke zaken Met het aannemen van personeel ontstaat een juridische verhouding tussen u en uw medewerker. U krijgt te maken met een arbeidsovereenkomst,

4 Bedrijfsadvies Profinis adviseert u bij: Zit u op de goede weg met uw onderneming? Wilt u uitbreiden? Denkt u aan een fusie? Dit zijn slechts enkele van de vele thema s waarover u misschien wel eens wilt spreken met een deskundige buitenstaander. Iemand die fris tegen uw onderneming aankijkt, maar ook gezond kritische vragen stelt. Waar staat uw bedrijf bijvoorbeeld over vijf jaar? Bel eens met Profinis om te zien wat wij als sparring partner voor uw onderneming kunnen betekenen. Strategie ontwikkeling De omgeving verandert, uw klanten veranderen, maar verandert uw bedrijf ook? Is uw bedrijf in staat om deze veranderingen het hoofd te bieden? Profinis stelt samen met u een strategisch plan op voor de komende drie tot vijf jaar met realistische en ambitieuze doelen! Fusie en overnames Wat is de beste manier om te groeien, autonoom? Of is het beter om te gaan samenwerken met partners. Misschien gaat u wel op het overname pad. Maar wie zijn de goede kandidaten en wat mag zo n bedrijf kosten. Profinis stelt samen met u een plan op voor strategische samenwerking en kan mogelijke overname kandidaten voor u selecteren en waarderen. n Strategie ontwikkeling n Fusie en overnames n Investering en financiering n Bedrijfsvoering n Subsidietrajecten Bedrijfsvoering Groeit uw omzet en winst? Of draait u verlies? Is uw prijsstelling wel juist en weet u waar de meeste kosten zitten? Profinis adviseert u bij het opstellen van managementrapportages waardoor u als ondernemer het stuur in handen houdt en tijdig kan reageren op veranderingen. Subsidietrajecten Bent u aan het innoveren, is een investering voor u te hoog of bent u een starter? Nederland kent een kleine 1600 subsidieregelingen en andere ondersteuningsmogelijkheden. Profinis begeleidt u van de subsidieaanvraag tot en met de eindverantwoording bij de subsidieverstrekker. Investering en financiering Als ondernemer ziet u kansen maar hiervoor moet u aanzienlijk investeren. Is dit een verstandige beslissing? Wanneer heeft u deze investering terugverdiend? Hoe gaat u deze investering financieren? Profinis stelt samen met u een business case op en analyseert de financiële ruimte in uw onderneming voor deze investering!

5 Startersbegeleiding U gaat uw droom verwezenlijken: u begint uw eigen bedrijf. Nadat u deze beslissing hebt genomen, komt er heel wat op u af. Welke rechtsvorm kiest u? Hoe regelt u de zaken intern? Wilt u een pand huren of kopen? Hoe zet u uw nieuwe bedrijf in de markt? Gaat u wel of niet met personeel aan de slag? Zeker in de beginperiode zijn er meer vragen dan antwoorden. Opstellen ondernemingsplan U legt al uw wensen, ideeën en plannen allereerst vast in een ondernemingsplan. Dat spreken wij graag met u door. Samen met u zetten we de puntjes op de i. Sterker nog: wij kunnen zelfs samen met u een ondernemingsplan opstellen, inclusief een financieringsplan voor de bank. Wilt u dat we meegaan naar de bespreking van dit financiële plan? Ook dat is mogelijk. Net als het shoppen bij diverse financiële instellingen op zoek naar de financiering die het beste bij u past. Persoonlijk advies Welke ondernemingsvorm is voor u het meest geschikt. Hoe past dit op uw financiële situatie, met welke risico s moet u rekening houden. Met de kennis van Profinis op fiscaal, financieel en juridisch gebied zijn wij in staat om voor u de meest passende oplossing te vinden. Bovendien hebben wij door de jaren heen heel wat startende ondernemers op weg geholpen. Ook die ervaring delen we graag met u. n Opstellen ondernemingsplan n Persoonlijk advies n Praktische ondersteuning n Compleet pakket Praktische ondersteuning Bij het starten van een bedrijf moeten heel veel praktische zaken geregeld worden. Profinis begeleidt u bijvoorbeeld bij uw aanmelding bij de Kamer van Koophandel, inschrijving bij de belastingdienst, het aanvragen van een BTW nummer, vergunningsaanvragen of het afsluiten van verzekeringen. Is subsidie mogelijk? Wij zoeken dit voor u uit. Compleet pakket Ook na de start van uw bedrijf kunt u blijvend een beroep doen op Profinis. U doet dit op het moment dat het u past, wanneer u er aan toe bent. U kiest bijvoorbeeld van welke diensten u gebruik wilt maken, zoals onze financiële administratie, salarisadministratie, belasting- of bedrijfsadvies. Het kan ook zijn dat u slechts op onderdelen een beroep op ons doet. Ook dat is prima. Waar u ook voor kiest: wij staan vierkant achter uw ambitie!

6 Online diensten Profinis levert: Als ondernemer bent u waarschijnlijk 24 uur per dag met uw onderneming bezig. Daarnaast wordt het zakendoen steeds meer internationaal en is internet vandaag de dag onmisbaar geworden. Profinis stelt steeds meer diensten online beschikbaar, zodat u op uw tijd en onafhankelijk van uw locatie uw administratie kan bijwerken. Vanzelfsprekend zijn deze diensten volledig beveiligd en goed beheerd. Administratie online Weet u niet welk boekhoudpakket u moet aanschaffen, is uw boekhoudpakket niet meer up to date of heeft u geen zin om zelf updates van het boekhoudpakket te moeten installeren dan is Profinis Administratie online iets voor u! Met Profinis Administratie online kunt u goedkoop en veilig boekhouden via Internet. Dit betekent dat u via internet gebruik maakt van onze programmatuur. Zelf een boekhoudprogramma aanschaffen is dan ook niet meer nodig. Weer een kostenpost minder!. Bovendien kan Profinis de door u ingevoerde gegevens zo nodig direct controleren. Weer een zorg minder! Personeel online Bent u de laatste gegevens van uw personeel kwijt, weet u niet meer precies wat er is afgesproken dan is Profinis personeel online iets voor u! n Administratie online n Personeel online n Salaris online Online toegang via Met Profinis Personeel online kunt u uw eigen digitale personeelsdossier aanleggen. Hiermee kunt u gegevens zoals: salaris, identificatie gegevens, diploma s en referenties op eenvoudige wijze rangschikken. Salaris online Wilt u 24 uur per dag de mogelijkheid hebben om uw salarismutaties door te geven of zelf door te voeren dan is Profinis Salaris online iets voor u! Via Profinis Salaris online kunt u eenvoudig overuren, adreswijzigingen en andere mutaties doorvoeren. Na controle en verwerking van de gegevens levert Profinis de loonstrook, die dan voldoet aan de wettelijke en fiscale regelgeving.

De 20 meest gestelde vragen aan de AA als Accountant-Adviseur voor het mkb. Internetversie

De 20 meest gestelde vragen aan de AA als Accountant-Adviseur voor het mkb. Internetversie De 20 meest gestelde vragen aan de AA als Accountant-Adviseur voor het mkb Internetversie De 20 meest gestelde vragen aan de AA als Accountant-Adviseur voor het mkb Internetversie 2006 NOvAA Niets uit

Nadere informatie

Leidraad zorgvuldig adviseren over vermogensopbouw. De klant centraal bij financieel dienstverleners

Leidraad zorgvuldig adviseren over vermogensopbouw. De klant centraal bij financieel dienstverleners Leidraad zorgvuldig adviseren over vermogensopbouw De klant centraal bij financieel dienstverleners Autoriteit Financiële Markten De AFM bevordert eerlijke en transparante financiële markten. Wij zijn

Nadere informatie

De meest gestelde vragen

De meest gestelde vragen De meest gestelde vragen Inhoudsopgave Wat heb ik aan een financiële administratie? 3 Waarmee moet ik rekening houden bij het inrichten van de (financiële) administratie? 4 Welke gegevens moet ik opnemen

Nadere informatie

Reemedie. De praktij kscan: weet u ook hoe u er financieel voor staat?

Reemedie. De praktij kscan: weet u ook hoe u er financieel voor staat? Reemedie is een uitgave van Van Ree Accountants Alphen aan den Rijn, Barneveld, Doorn en Geldermalsen Reemedie. De praktij kscan: weet u ook hoe u er financieel voor staat? Scannen = boekhouden Kantoornieuws.

Nadere informatie

Arbeidsongeschikt, wat nu?

Arbeidsongeschikt, wat nu? Arbeidsongeschikt, wat nu? Inhoud Een goede basis bij arbeidsongeschiktheid. 3 U heeft gevraagd om een uitkering. 4 U krijgt een uitkering. 7 U heeft een klacht over Centraal Beheer Achmea. 10 Goed om

Nadere informatie

Uw bedrijf, uw bankzaken Omdat gemak en ambitie goed samengaan

Uw bedrijf, uw bankzaken Omdat gemak en ambitie goed samengaan Uw bedrijf, uw bankzaken Omdat gemak en ambitie goed samengaan Uw bedrijf, uw bankzaken Omdat gemak en ambitie goed samengaan Als ondernemer weet u kansen te benutten, en met een goed idee gaat u direct

Nadere informatie

Nico Poel Financiële Diensten behartigt uw belangen op het gebied van financiële diensten.

Nico Poel Financiële Diensten behartigt uw belangen op het gebied van financiële diensten. DIENSTENWIJZER Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie

Nadere informatie

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet Exact Online Uw financiële cockpit op internet Eenvoudig online boekhouden Een onderneming staat of valt met haar financiële beleid. Met inzicht in de omzet, winst en cashflow nu en in de toekomst. Een

Nadere informatie

Aan de slag met de RI&E. Een stap-voorstap handleiding voor ondernemers die geen risico willen lopen

Aan de slag met de RI&E. Een stap-voorstap handleiding voor ondernemers die geen risico willen lopen Aan de slag met de RI&E Een stap-voorstap handleiding voor ondernemers die geen risico willen lopen EEN RI&E Een RI&E? Als ondernemer wil ik graag geld verdienen, maar ik wil later geen werknemers tegen

Nadere informatie

Informatie over de dienstverlening

Informatie over de dienstverlening Informatie over de dienstverlening Hartelijk welkom bij KantoorVanBeek! Elke financieel adviseur is verplicht om schriftelijk een omschrijving van zijn dienstverlening aan u te overhandigen. Daarom zetten

Nadere informatie

Aan de slag met de RI&E. Een stap-voorstap handleiding voor ondernemers die geen risico willen lopen

Aan de slag met de RI&E. Een stap-voorstap handleiding voor ondernemers die geen risico willen lopen Aan de slag met de RI&E Een stap-voorstap handleiding voor ondernemers die geen risico willen lopen EEN RI&E Een RI&E? ALS ONDERNEMER WIL IK GRAAG GELD VERDIENEN, MAAR IK WIL LATER GEEN WERKNEMERS TEGEN

Nadere informatie

Waardewijs Pensioen Compact voor werkgevers. Laat aan duidelijkheid niets te wensen over

Waardewijs Pensioen Compact voor werkgevers. Laat aan duidelijkheid niets te wensen over Waardewijs Pensioen Compact voor werkgevers Laat aan duidelijkheid niets te wensen over Samenwerking als basis Als werkgever wilt u volledig inzicht in de kosten hebben en tegelijk zorgen voor tevreden

Nadere informatie

Alles wat een ondernemer in het mkb moet weten. Het ZAken ZAk boekje

Alles wat een ondernemer in het mkb moet weten. Het ZAken ZAk boekje Alles wat een ondernemer in het mkb moet weten Het ZAken ZAk boekje De accountant in uw achterzak Wat moet er eigenlijk allemaal in een ondernemingsplan staan? Waarom zou ik voor een bv-vorm kiezen? Moet

Nadere informatie

Internet. Dienstverleningsdocument

Internet. Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke

Nadere informatie

Wegwijs bij De Hypotheekshop

Wegwijs bij De Hypotheekshop Wegwijs bij De Hypotheekshop In deze Wegwijs geeft De Hypotheekshop u een omschrijving van haar dienstverlening. We zetten voor u op een rij wie we zijn en wat u van ons kan en ook mág verwachten. Wie

Nadere informatie

Net dat beetje meer, en daar zijn wij trots op!

Net dat beetje meer, en daar zijn wij trots op! Niet groter, maar slimmer en kleiner is het antwoord op onze huidige economische problemen. Abel accountants is een klein accountantskantoor. Bewust klein omdat wij geloven in persoonlijke contacten, een

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Blauw & Florijn BV

Met vriendelijke groet, Blauw & Florijn BV Voor u ligt de dienstenwijzer van Blauw & Florijn BV. Hiermee willen we u graag een kijkje in onze keuken geven. Wij zetten in dit document op een rij wat u van ons mag verwachten. Ook laten we zien wat

Nadere informatie

BDO ONLINE PERSONEEL Uw online salaris- en HR-systeem

BDO ONLINE PERSONEEL Uw online salaris- en HR-systeem BDO ONLINE PERSONEEL Uw online salaris- en HR-systeem Omdat mensen tellen. 2 BDO Online Personeel OVER BDO Volgens BDO is accountancy en advisering veel meer dan regels en cijfers. We werken met mensen.

Nadere informatie

Kan ik met een uitkering voor mezelf beginnen?

Kan ik met een uitkering voor mezelf beginnen? werk.nl uwv.nl Kan ik met een uitkering voor mezelf beginnen? Met een WW-uitkering of met een ziekte of handicap een eigen bedrijf beginnen Meer informatie Deze brochure geeft algemene informatie. Wilt

Nadere informatie

Beschermingsbewind, curatorschap en financieel beheer

Beschermingsbewind, curatorschap en financieel beheer Beschermingsbewind, curatorschap en financieel beheer 2013.1 Over Sofiad Brede en veelzijdige dienstverlening Sofiad Bewind B.V. is een voorzetting van de bewindvoerderspraktijk van Sofiad. Momenteel bestaat

Nadere informatie

Dienstenwijzer inclusief algemene voorwaarden

Dienstenwijzer inclusief algemene voorwaarden versie 01-01-2015 Dienstenwijzer inclusief algemene voorwaarden Powered by Schouten Zekerheid 1 INHOUD 1. Waarom deze dienstenwijzer 3 2. Over Schouten Zekerheid 5 2.1 Missie, visie en kernwaarden 6 2.2

Nadere informatie

Afspraken voor Evi Beheer

Afspraken voor Evi Beheer Afspraken voor Evi Beheer Van Lanschot Bankiers beheert uw vermogen of u wilt dat wij uw vermogen gaan beheren. Hiervoor hebt of sluit u met ons een Overeenkomst voor Evi Beheer. Bij deze overeenkomst

Nadere informatie

Dienstenwijzer Lamond Verzekeringen en Financiële Diensten

Dienstenwijzer Lamond Verzekeringen en Financiële Diensten Dienstenwijzer Lamond Verzekeringen en Financiële Diensten Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant

Nadere informatie

Mandema en Partners B.V.

Mandema en Partners B.V. Mandema en Partners B.V. Onze dienstverlening, dienstverleningsdocumenten en Algemene Voorwaarden WWW.MANDEMA.NL Relevante informatie voor u U treft hier een informatiepakket aan dat belangrijk is om te

Nadere informatie

Beleggen. Omdat u op tijd de juiste zet wilt doen

Beleggen. Omdat u op tijd de juiste zet wilt doen Beleggen Omdat u op tijd de juiste zet wilt doen 225517_1213.indd 1 29-10-13 11:21 Bankier op uw manier Gemak en deskundigheid vormen samen de kern van onze dienstverlening. U beslist hoe en wanneer u

Nadere informatie

Frank Ruis zorgt in én onder alle omstandigheden voor financiële rust. Werkwijze

Frank Ruis zorgt in én onder alle omstandigheden voor financiële rust. Werkwijze Frank Ruis zorgt in én onder alle omstandigheden voor financiële rust. Werkwijze Werkwijze combineert de per 1 juli 2009 wettelijk verplichte Dienstenwijzer en het Dienstverleningsdocument. Frank Ruis

Nadere informatie

FPN Groep Dienstverlening Particulier

FPN Groep Dienstverlening Particulier FPN Groep Dienstverlening Particulier Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke

Nadere informatie

DAAR DENKEN WE LATER WEL AAN? PENSIOEN BIJ FUSIE OF OVERNAME. Whitepaper over de impact van lopende verplichtingen

DAAR DENKEN WE LATER WEL AAN? PENSIOEN BIJ FUSIE OF OVERNAME. Whitepaper over de impact van lopende verplichtingen DAAR DENKEN WE LATER WEL AAN? PENSIOEN BIJ FUSIE OF OVERNAME Whitepaper over de impact van lopende verplichtingen VOORWOORD Op weg naar de toekomst De economie komt meer en meer in beweging en ondernemers

Nadere informatie

Hoe begin ik met Reeleezee?

Hoe begin ik met Reeleezee? Hoe begin ik met Reeleezee? Met deze eenvoudige instructie bent u binnen vijf minuten aan de slag met uw eigen administratie. Zelfs als u niets van boekhouden weet. Boekhouden in Reeleezee lijkt sterk

Nadere informatie