Wat bij diefstal, inbraak en vandalisme? Namen dieven of vandalen uw Opel onder handen? Dan zijn wij uw redder in nood.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wat bij diefstal, inbraak en vandalisme? Namen dieven of vandalen uw Opel onder handen? Dan zijn wij uw redder in nood."

Transcriptie

1 Opel Lease Diensten: Wat bij diefstal, inbraak en vandalisme? Namen dieven of vandalen uw Opel onder handen? Dan zijn wij uw redder in nood. Bent u het slachtoffer van dieven of vandalen? Volg deze stappen, binnen de 48 uur na het incident: 1.Dien een klacht in bij de politie. 2.Bezorg ons: een kopie van het proces-verbaal een omschrijving van de omstandigheden uw adres (voor de afhandeling van uw dossier) Mail alles naar insuranceclaims.be@axus.be Klaar? Dan krijgt u van ons een antwoord: daarin leest u de verdere stappen én het adres van de Opel Verdeler van uw keuze. Alleen glasbreuk Bleef de schade beperkt tot uw ruit(en)? Contacteer de Opel Verdeler van uw keuze, hij verzorgt de herstelling. Alleen sleuteldiefstal Ging iemand aan de haal met uw autosleutel? Dien dan meteen een klacht in bij de politie. Het slot van uw wagen zal worden vervangen. Maar tót het zover is, bewaakt u uw auto alsof uw leven ervan afhangt. Wat kosten dergelijke grappen? U betaalt alleen de forfaitaire schadeloosstelling. Schade aan uw wagen Liep uw wagen schade op? Herstel hem dan snel in zijn glorie. Of beter: laat hem herstellen, door Opel Lease. Wij fiksen het snel en zeker! General Motors Belgium N.V.

2 Blz. 2 Is de tegenpartij bekend? Bezorg ons binnen de 48 uur uw: 1.Europees aanrijdingsformulier, correct ingevuld en ondertekend door u en de tegenpartij. Een tip: met uw Crashstickers is de klus zo geklaard. 2. adres (voor de verdere afhandeling van uw dossier) Hebt u een proces-verbaal, of een getuigenverklaring? Laat maar komen! Mail naar insurance.be@axus.be. Liever per post? Stuur alles op naar Opel Lease, t.a.v. Insurance Departement, Kolonel Bourgstraat 120, 1140 Evere. Daarna is het aan óns. We bezorgen u een mail: daarin leest u de volgende stappen, en het adres van de Opel dealer van uw keuze. Is er geen tegenpartij? Stuur een naar insurance.be@axus.be met de: 1.datum en omstandigheden van uw ongeval 2.bestuurdersgegevens 3.schadeomschrijving Weet u niet hoe hieraan te beginnen? Laat u dan inspireren door het Europese aanrijdingsformulier. Voorkom erger Baart de staat van uw wagen u zorgen? Schakel Opel Lease in. Uw wagen gaat dan naar de garage voor een grondige check-up: zo vermijdt u extra schade. En u? U redt het ondertussen prima met een vervangwagen Uw vervangwagen Wat bij pech of een ongeval? Geen paniek: Opel Lease helpt u uit de nood. Bel gewoon naar Minder dan vier uur later zit u al in een vervangwagen voor maximaal vijf dagen. Wat bij een onderhouds- of herstelbeurt? Regelde u een contract mét vervangwagen? Dan rijdt u daarmee rond, zolang uw auto in de garage staat. Zo valt u geen moment zonder vier wieler. Tip: Bij Opel Lease is uw vervangwagen niet beperkt in tijd

3 Blz. 3 Zomer- en winterbanden Controleer uw banden Prima banden zijn voorwaarde één om veilig te rijden. Logisch dus dat we bandenwisselsen reparaties standaard opnemen in uw contract. U kan ervoor terecht in de Opel Verdeler van uw keuze. Af en toe te checken: -profieldiepte Is ze bij zomerbanden gelijk aan of kleiner dan 2 mm? En bij winterbanden 3 mm? Dan moet u de banden laten vervangen. -Goed nieuws! Alles is inbegrepen in uw contract, zonder extra kosten. -spanning Is ze te laag? Dan verslijt de band sneller en verhoogt het verbruik. Te hoog? Dan daalt het rijcomfort en de grip op de weg. Bij twijfel vraagt u het best advies bij uw Opel Verdelerr. Ga veilig door de winter Uw wagen is standaard uitgerust met zomerbanden. Neem zeker een leasecontract met winterbanden, want die garanderen een: - kortere remafstand in winterse omstandigheden - veiligere bochtpassage - betere grip op gladde wegen - betere aandrijving op besneeuwde ondergrond Winterbanden zijn nuttig zodra de temperatuur onder de 7 graden duikt. U mag ze laten plaatsen vanaf 1 oktober. We raden aan om er dan al bij te zijn, zo vermijdt u lange wachtrijen wanneer de winter echt los breekt. Opnieuw overschakelen naar zomerbanden doet u voor 30 april. Glasschade Glasbreuk? Grijp snel in! Een sterretje of barst in de ruit? Voorkom erger, en maak meteen een afspraak voor de reparatie. De reparatie gebeurt bij de Opel dealer van uw keuze. Kwaad opzet Glasbreuk door vandalisme of (een poging tot) diefstal? Leg zeker klacht neer bij de politie, en bezorg ons een kopie van het proces-verbaal. Uw contract loopt af So long, farewell Tijd om afscheid te nemen van uw wagen. Maak het zo pijnloos mogelijk, en volg de onderstaande stappen.

4 Blz. 4 Kies uw plaats van afspraak Waar overhandigt u uw auto? Dat kiest u zelf. Bij: -uw eigen bedrijf -een officiële concessiehouder -Opel Lease Carmarket (Z.4. Broekooi 208, 1730 Asse-Kobbegem) Als u naar ons komt, betaalt u uiteraard geen transportkosten. Poets uw wagen Uw wagen wordt onderworpen aan een grondige expertise. Hebt u graag dat die vlekkeloos verloopt? Lever dan een propere auto af, aan de buiten- en binnen kant. En bezorg ons uw: -inschrijvingsbewijs; -Europees gelijkvormigheidsattest. Verloor u deze documenten? Zorg dan voor een diefstalverklaring, geldig tot mini maal een week na de expertisedatum. Als dat niet in orde is, moeten we een weigering tot expertise vaststellen. En betaalt u onze verplaatsings kosten. Wees present De expert komt ter plaatse om uw wagen te bekijken. Stelt hij onaanvaardbare schade vast? Dan komen de kosten daarvoor uw richting uit. U doet er dus goed aan om aanwezig te zijn bij de expertise. Zo kunt u het rapport meteen inkijken en ondertekenen. En vermijdt u twijfel en discussie achteraf. Be prepared Neen, wij zijn niet onredelijk. Het is normaal dat uw wagen er na enkele jaren niet meer gloednieuw uitziet. Uw ultieme checklist U komt naar de expertise, en u brengt mee Uw: -gps -handleiding -extra zetels -inschrijvingsbewijs -onderhoudsboekje -geleverde accessoires -gelijkvormigheidsattest -radio- en/of alarmcode -originele sleutels (ook startonderbrekers of alarmsleutels) Levert u een van de bovenstaande voorwerpen niet in? Dan moet we dat aanrekenen. Let op: overhandig uw wagen met zomerbanden (behalve tussen 1 oktober en 30 april).

5 Blz. 5 Uw tankkaart Tanken in binnen- en buitenland Wie auto zegt, denkt tanken! Het is dus vanzelfsprekend dat Opel Lease ook voor bijbehorende kaart zorgt. U kiest tussen een: -nationale tankkaart Uw bestuurder ontvangt een Network Fuel Card (NFC). Daarmee tankt hij in heel België, in de 1300 bezinestations van Esso, Shell, Total en Q8. -internationale tankkaart Sta ook in het buitenland niet droog. Met deze tankkaart bevoorraadt u zich in alle Shell-stations en in de meeste Esso-stations, waar ook ter wereld. Eenvoudige facturatie En de betaling? Die is eenvoudig! Want op uw leasefactuur vindt u ook de kosten voor de tankkaart. Dankzij onze handige facturatie wordt uw btw-recuperatie een stuk makkelijker. Tankkaart kwijt of gestolen? 1.Card Stop bellen op Zijn kaart wordt geblokkeerd. 2.Opel Lease inlichten via of contact@axus.be. U ontvangt een nieuwe kaart. Onderhoud en reparatie U wilt uw wagen in topconditie. En dit op elk moment? Gelijk hebt u! Daarom maken we het u graag makkelijk. Geen papierwerk, geen kosten Moet een wagen voor controle of een onderhoudsbeurt naar de garage? U regelt uw afspraak zelf bij een merkgarage in uw buurt. En wij? Wij nemen we de papiermolen én kosten voor onze rekening. En dat voor onderhoud en mechanische reparaties. U hoeft dus helemaal niets te doen. Moet uw wagen daar langer dan een dag blijven? Dan krijgt u meteen een vervangwagen, als u dat zo regelde in het contract. Handig om te weten Hebt u een contract zonder vervangwagen? Vraag dan meteen uw offerte op voor een kortetermijnvoertuig van Opel Lease. Altijd op weg dankzij Opel Lease Car Rental Wilt u snel over een tijdelijk voertuig beschikken? Dan zit u goed bij Opel Lease Car Rental. U profiteert hier van flexibele formules, zodat u nooit zonder wagen valt.

6 Blz. 6 Minilease Een goed uitgeruste wagen huren voor een korte periode? Dat kan! Met minilease huurt u van een dag tot een jaar. Verzekering, onderhoud en pechverhelping zijn inbegrepen. En wilt u de auto uiteindelijk toch langer leasen? Dan passen we uw formule kosteloos aan. Aanloopwagens Stel: u wacht op de komst van uw leasewagen. Gaat u ondertussen te voet op pad? Nee. U voorziet gewoon een aan loopwagen. Daarbij kiest u uit een waaier van auto s die perfect in orde zijn inclusief verzekering, onderhoud en pechverhelping. Vervangwagens Koos u voor een contract zónder vervangwagen? Dan laten wij u natuurlijk niet zomaar stikken. U mag op elk moment een vervang auto huren bij Opel Lease Car Rental. Goed om te weten Al onze voertuigen hebben all season banden. U kan dus te allen tijde veilig op weg. Aanrijding? De Crashstickers van Opel Lease helpen u op weg! Kwam uw wagen Opel iets te dicht in contact met een andere? Dan wacht het aanrijdings formulier. Een ellenlange lijst die u nog met de daver op het lijf doorneemt. Opel Lease maakt het u gemakkelijk met de Crashstickers. Want daarop staan al uw gegevens netjes voorgedrukt. Een handig hulpje, toch? Zo gemakkelijk is dat - Controleer of uw gegevens op de sticker nog kloppen. - Kleef sticker 1 op uw aanrijdingsformulier ter hoogte van de vakken 6 tot 8. - Kleef sticker 2 op uw kopie van het aanrijdingsformulier ter hoogte van de vakken 6 tot 8. U hoeft dus zelf alleen nog de omstandigheden van uw aanrijding te omschrijven, een schets te tekenen en een handtekening te zetten. Vaarwel stress en opzoekwerk. Welkom tijdwinst. PS: Crashstickers vindt u in de boorddocumenten van uw Opel Lease voertuig, indien uw contract de Opel Lease verzekeringen bevat. Uw geluk met onze pechverhelping Pech op de weg? Dat is ook een beetje geluk op de weg. Toch als Opel Lease uw leasingmaatschappij is. Want dan profiteert u van een razendsnelle dienst verlening. Uw redding in binnen- en buitenland Bel gewoon Opel Lease via

7 Blz. 7 U vindt dit nummer in uw handschoenkastje. (Een tip: sla het op in uw gsm.) Strandt u met uw voertuig in de Benelux? Dan komen we u en uw medereizigers ter plaatse redden. We herstellen uw auto meteen of brengen hem naar de Opel garage van uw keuze. In dat laatste geval krijgt u onmiddellijk een vervangwagen. Weigert uw auto dienst buiten de Benelux? Blijf dan rustig ademen, want dankzij ons wereldwijde netwerk bent u overal in goede handen. Bel gewoon het Opel Lease-nummer, en hoor hoe wij u precies zullen helpen.

Als Private Lease-gebruiker kunt u meegenieten van onze volumekortingen op de aankoop van voertuigen.

Als Private Lease-gebruiker kunt u meegenieten van onze volumekortingen op de aankoop van voertuigen. ALGEMEEN Wat is Private Lease? Private Lease is een huurformule voor particulieren. Met Private Lease kunt u een wagen leasen, wat betekent dat u het gebruiksrecht krijgt. In het leasetarief zit meteen

Nadere informatie

Fortis AG Uw verzekeringen bij uw makelaar. Autoverzekeringen. In alle zekerheid de weg op!

Fortis AG Uw verzekeringen bij uw makelaar. Autoverzekeringen. In alle zekerheid de weg op! Fortis AG Uw verzekeringen bij uw makelaar Autoverzekeringen In alle zekerheid de weg op! In onze mobiele wereld neemt de auto een belangrijke plaats in. Samen met uw familie maakt u er dan ook vaak gebruik

Nadere informatie

Aangenaam, bevlogen betrouwbaar

Aangenaam, bevlogen betrouwbaar Aangenaam, Gefeliciteerd met uw nieuwe leaseauto! Fijn dat u uw keuze heeft gemaakt voor Wensink Lease en wij heten u dan ook van harte welkom als berijder van uw nieuwe Wensink Leaseauto. In deze berijdersset

Nadere informatie

Veelvoorkomende vragen over Private Lease

Veelvoorkomende vragen over Private Lease Veelvoorkomende vragen over Private Lease Algemene vragen Wat is Private Lease? Private Lease is een huurformule voor auto s, speciaal voor particulieren. U krijgt het recht om de auto te gebruiken, in

Nadere informatie

Beknopte gebruikshandleiding

Beknopte gebruikshandleiding Beknopte gebruikshandleiding Inhoudstafel Een cambio-wagen reserveren?... 4 Afhalen van uw cambio-wagen... 5 Vertrekken met uw cambio-wagen... 6 Onderweg met uw cambio-wagen... 8 Hoe kan u tanken?... 9

Nadere informatie

Berijders handleiding

Berijders handleiding Berijders handleiding Berijders helpdesk +31-88-0553960 Inleiding Allereerst willen wij u hartelijk welkom heten bij FORWARD LEASE en u gelukwensen met de keuze van uw leaseauto. Uiteraard heeft u met

Nadere informatie

citroen.be CITROËN VERZEKERING U BENT ONZE PRIORITEIT

citroen.be CITROËN VERZEKERING U BENT ONZE PRIORITEIT CITROËN financial services citroen.be CITROËN VERZEKERING U BENT ONZE PRIORITEIT Citroën Verzekering: uw Citroën-Verdeler weet er alles van Bij wie kan u beter terecht voor uw autoverzekering dan bij uw

Nadere informatie

Praktische gids voor de bestuurder. www.vdfin.be

Praktische gids voor de bestuurder. www.vdfin.be Praktische gids voor de bestuurder www.vdfin.be 2 Beste bestuurster, beste bestuurder, We danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel plezier achter het stuur van uw voertuig. Trouw aan ons motto your

Nadere informatie

Peugeot Verzekering. Onze verzekering, even uniek als u.

Peugeot Verzekering. Onze verzekering, even uniek als u. Peugeot Verzekering Onze verzekering, even uniek als u. Een volledige autoverzekering op maat! Niet alleen tijden veranderen, ook de autoverzekeringen. Premies worden niet langer berekend op basis van

Nadere informatie

Renault Private Lease. Berijdershandleiding. Versie PLR2018JANB15V01, geldig vanaf

Renault Private Lease. Berijdershandleiding. Versie PLR2018JANB15V01, geldig vanaf Renault Private Lease Berijdershandleiding Versie PLR2018JANB15V01, geldig vanaf 1-2-2018 Inhoud Welkom Welkom 1 Klantenservice 2 Accessoires 3 APK 3 Banden 3 Brandstof 3 Declaraties 3 Diefstal 3 Documenten

Nadere informatie

U sluit een overeenkomst voor minimaal 24 maanden. De maximale termijn is 50 maanden.

U sluit een overeenkomst voor minimaal 24 maanden. De maximale termijn is 50 maanden. Wat is Private Lease? Private Lease is een autohuurformule voor particulieren. Betaalt u als Private Lease-klant een maandelijkse huurkost? Dan krijgt u een auto ter beschikking. Behalve de afschrijvingskosten

Nadere informatie

NISSAN PRIVATE LEASE Berijdershandleiding. Versie PLN2018JANB15V01, geldig vanaf

NISSAN PRIVATE LEASE Berijdershandleiding. Versie PLN2018JANB15V01, geldig vanaf NISSAN PRIVATE LEASE Berijdershandleiding Versie PLN2018JANB15V01, geldig vanaf 1-1-2018 INHOUD Welkom 2 Klantenservice 2 Accessoires 3 APK 3 Banden 3 Brandstof 3 Declaraties 3 Diefstal 3 Documenten 3

Nadere informatie

Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. Dat schakelt makkelijk!

Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. Dat schakelt makkelijk! Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. Dat schakelt makkelijk! Index Welkom bij Volkswagen Pon Financial Services 3 Brandstof 4 Bekeuringen 5 Diefstal Hulpverlening Inleveren auto 6 Kenteken

Nadere informatie

Einde contract van uw Mercedes? Zo levert u uw wagen vlot in. Richtlijnen inname voertuigen.

Einde contract van uw Mercedes? Zo levert u uw wagen vlot in. Richtlijnen inname voertuigen. Einde contract van uw Mercedes? Zo levert u uw wagen vlot in. Richtlijnen inname voertuigen. Met deze richtlijnen verloopt de afwikkeling probleemloos. Uit onderzoek blijkt dat het overgrote deel van de

Nadere informatie

ZuidWest Lease rijdt zeker. Bestuurdershandleiding

ZuidWest Lease rijdt zeker. Bestuurdershandleiding ZuidWest Lease rijdt zeker. Bestuurdershandleiding Inhoud Welkom...5 Reparatie, onderhoud en banden...6 Schade...7 Pech onderweg...9 Brandstof en brandstofpas...10 Einde contract en inlevering van de auto...11

Nadere informatie

Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. TECHNOLOGY TO ENJOY

Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. TECHNOLOGY TO ENJOY Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. TECHNOLOGY TO ENJOY Index / Welkom bij SEAT Financial Services 3 / Brandstof 4 / Bekeuringen 5 Diefstal Hulpverlening / Inleveren auto 6 / Kenteken

Nadere informatie

LEASE OF FINANCIER UW BMW

LEASE OF FINANCIER UW BMW BMW Financial Services Leasing Financiering Verzekering BMW maakt rijden geweldig LEASE OF FINANCIER UW BMW OP EEN MANIER DIE BIJ Ú PAST. BMW FINANCIAL SERVICES Leasing. Financiering. Verzekering. INHOUD.

Nadere informatie

Welkom +31 (0) uur per dag, 7 dagen per week

Welkom +31 (0) uur per dag, 7 dagen per week Welkom Gefeliciteerd met uw nieuwe lease-auto. Fijn dat u uw keuze heeft gemaakt voor Terberg Leasing en wij heten u dan ook van harte welkom als bestuurder van een van onze lease-auto s. In deze bestuurdersmap

Nadere informatie

Dacia Private Lease Berijdershandleiding. Versie PLD2018JANB15V01, geldig vanaf

Dacia Private Lease Berijdershandleiding. Versie PLD2018JANB15V01, geldig vanaf Dacia Private Lease Berijdershandleiding Versie PLD2018JANB15V01, geldig vanaf 1-3-2018 Inhoud Welkom 2 Klantenservice 2 Accessoires 3 APK 3 Banden 3 Brandstof 3 Declaraties 3 Diefstal 3 Documenten 4 Einde

Nadere informatie

JAGUAR INSURANCE NIEMAND GEEFT MEER OM UW JAGUAR DAN JAGUAR INSURANCE THE ART OF PERFORMANCE

JAGUAR INSURANCE NIEMAND GEEFT MEER OM UW JAGUAR DAN JAGUAR INSURANCE THE ART OF PERFORMANCE NIEMAND GEEFT MEER OM UW JAGUAR DAN THE ART OF PERFORMANCE OVERZICHT VAN DE EXCLUSIEVE VOORDELEN VAN Gefeliciteerd, u hebt gekozen voor een stijlvolle, degelijke en betrouwbare Jaguar waarop u in alle

Nadere informatie

uw autoverzekering op maat

uw autoverzekering op maat uw autoverzekering op maat Bij AXA stellen we u geen gewone autoverzekering voor, we bieden u een autoverzekering die op u persoonlijk is afgestemd. Sinds hoeveel jaar hebt u uw rijbewijs? Wanneer had

Nadere informatie

Top Omnium. Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen!

Top Omnium. Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen! Top Omnium Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen! Met Top Omnium kiest u de volledige bescherming voor uw nieuwe wagen Uw verplichte verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid Auto zorgt ervoor dat

Nadere informatie

LENEN, VERZEKEREN, ONDERHOUDEN, LEASEN: WE WIJZEN U GRAAG DE SLIMSTE WEG. LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD

LENEN, VERZEKEREN, ONDERHOUDEN, LEASEN: WE WIJZEN U GRAAG DE SLIMSTE WEG. LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD LENEN, VERZEKEREN, ONDERHOUDEN, LEASEN: WE WIJZEN U GRAAG DE SLIMSTE WEG. LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD SNEL WEGWIJS IN 6 VOORDELIGE FORMULES, VOOR ALLE ZEKERHEID. Een voordelige autolening? Onverwachte

Nadere informatie

wat moet ik doen? Maatschappelijke zetel Stoofstraat 12-1000 Brussel - België Tel. 02 509 04 11- Fax 02 509 04 00 www.federale.be

wat moet ik doen? Maatschappelijke zetel Stoofstraat 12-1000 Brussel - België Tel. 02 509 04 11- Fax 02 509 04 00 www.federale.be Maatschappelijke zetel Stoofstraat 12-1000 Brussel - België Tel. 02 509 04 11- Fax 02 509 04 00 www.federale.be Coöperatieve Vennootschap voor Verzekering tegen Ongevallen, Brand, Burgerlijke Aansprakelijkheid

Nadere informatie

TOP OMNIUM. Kies de beste omnium voor uw nieuwe wagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel. www.aginsurance.be

TOP OMNIUM. Kies de beste omnium voor uw nieuwe wagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel. www.aginsurance.be TOP OMNIUM Kies de beste omnium voor uw nieuwe wagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel www.aginsurance.be Met Top Omnium kiest u de beste bescherming voor uw nieuwe wagen Uw verplichte verzekering

Nadere informatie

LEASE OF FINANCIER UW BMW

LEASE OF FINANCIER UW BMW BMW Financial Services Leasing Financiering Verzekering BMW maakt rijden geweldig LEASE OF FINANCIER UW BMW OP EEN MANIER DIE BIJ Ú PAST. BMW FINANCIAL SERVICES Leasing. Financiering. Verzekering. INHOUD.

Nadere informatie

Private Lease. Berijdershandleiding

Private Lease. Berijdershandleiding Private Lease Berijdershandleiding INHOUD Welkom 3 Klantenservice 3 Accessoires 4 APK 4 Banden 4 Brandstof 4 Declaraties 4 Diefstal 5 Gebruik door derden 5 Groene kaart 5 Kentekencard 5 Onderhoud 5 Pech

Nadere informatie

BERIJDERSHANDLEIDING PRIVATE LEASE

BERIJDERSHANDLEIDING PRIVATE LEASE BERIJDERSHANDLEIDING PRIVATE LEASE KLOMPENMAKERSTRAAT 51, 2672 GA NAALDWIJK POSTBUS 168, 2670 AD NAALDWIJK BERIJDERSDESK 0174 291636 BERIJDERSDESK@AUTOPERMAAND.NL Inhoud Welkom... 3 Berijdersdesk... 3

Nadere informatie

ALL-IN-ONDERHOUD SERVICE

ALL-IN-ONDERHOUD SERVICE ALL-IN-ONDERHOUD SERVICE MAZDA TOTAL CARE ANDERS DOOR JEZELF TE ZIJN WWW.MAZDA.NL MAZDA VERZORGT NIET ALLEEN HET COMPLETE ONDERHOUD VAN MIJN AUTO, MAAR VERVANGT ZO NODIG OOK DE SLIJTAGEGEVOELIGE ONDERDELEN.

Nadere informatie

Voorwaarden. Autoverzekering Ruit. Uw rechten & plichten. Nummer: PAV-RV-05-141. Autoverzekering Ruit

Voorwaarden. Autoverzekering Ruit. Uw rechten & plichten. Nummer: PAV-RV-05-141. Autoverzekering Ruit Voorwaarden Autoverzekering Ruit Uw rechten & plichten Nummer: PAV-RV-05-141 1 Oktober 2014 Rechten & Plichten Centraal Beheer Achmea Wat wilt u weten? over uw Autoverzekering - Ruit Klik op de vraag om

Nadere informatie

Voorwaarden. Autoverzekering Diefstal en inbraak. Uw rechten & plichten. Nummer: PAV-RV-50-141. Autoverzekering Diefstal en inbraak

Voorwaarden. Autoverzekering Diefstal en inbraak. Uw rechten & plichten. Nummer: PAV-RV-50-141. Autoverzekering Diefstal en inbraak Voorwaarden Autoverzekering Diefstal en inbraak Uw rechten & plichten Nummer: PAV-RV-50-141 1 Oktober 2014 Rechten & Plichten Centraal Beheer Achmea Wat wilt u weten? over uw Autoverzekering - Diefstal

Nadere informatie

VERZEKERING EN DE DIENST BMW PROTECTION. DE ALLES-IN-ÉÉN BESCHERMING VOOR UW NIEUWE BMW.

VERZEKERING EN DE DIENST BMW PROTECTION. DE ALLES-IN-ÉÉN BESCHERMING VOOR UW NIEUWE BMW. BMW Financial Services www.bmw.be Echt rijplezier VERZEKERING EN DE DIENST BMW PROTECTION. DE ALLES-IN-ÉÉN BESCHERMING VOOR UW NIEUWE BMW. SLECHTS ÉÉN STOP VOOR UW NIEUWE BMW. Met BMW Financial Services

Nadere informatie

Direct Schade Melden. Schade? Wij staan voor u klaar!

Direct Schade Melden. Schade? Wij staan voor u klaar! Direct Schade Melden Schade? Wij staan voor u klaar! Direct Schade Melden 24 uur per dag, 7 dagen in de week Heeft u schade? Wij gaan meteen voor u aan de slag Heeft u schade? Dan kunt u deze direct bij

Nadere informatie

ABN AMRO Risicoverzekering

ABN AMRO Risicoverzekering Voorwaarden 1304 ABN AMRO Risicoverzekering Wat staat er in deze voorwaarden? Blad 1: Algemene afspraken Blad 3: Wat mag u van ons verwachten? Blad 5: Wat verwachten wij van u? Blad 6: Wat mag u veranderen

Nadere informatie

FABU informatiefiche, de waarborgen en bijzonderheden in een contract auto, moto, bromfiets, lichte vrachtwagen, vrachtwagen,

FABU informatiefiche, de waarborgen en bijzonderheden in een contract auto, moto, bromfiets, lichte vrachtwagen, vrachtwagen, Waarborg Burgerlijke aansprakelijkheid Bestuurdersverzekering Globale verkeersongevallen Pechbijstand Beperkt gebruik Beschrijving Schade aan derden, zowel de lichamelijke als de stoffelijke schade. Verplichte

Nadere informatie

Voorwaarden. Inhoud. Motorverzekering Onderdeel van het Compleet bij Elkaar Pakket. Beperkt Casco. Klik op de vraag om het antwoord te lezen.

Voorwaarden. Inhoud. Motorverzekering Onderdeel van het Compleet bij Elkaar Pakket. Beperkt Casco. Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Motorverzekering Onderdeel van het Compleet bij Elkaar Pakket Voorwaarden Beperkt Casco Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoud Beperkt Casco 1. Wie is verzekerd?...3 2. Welke bestuurders zijn

Nadere informatie

tot en met 31/08/2014 * 1 + 2 + 3 maanden gratis * 1 maand gratis BA Auto 2 maanden gratis Top Omnium of Top Occasium 3 maanden gratis Top Bijstand

tot en met 31/08/2014 * 1 + 2 + 3 maanden gratis * 1 maand gratis BA Auto 2 maanden gratis Top Omnium of Top Occasium 3 maanden gratis Top Bijstand Actie Auto tot en met 31/08/2014 * 1 + 2 + 3 maanden gratis * 1 maand gratis BA Auto 2 maanden gratis Top Omnium of Top Occasium 3 maanden gratis Top Bijstand Onderschrijf een contract BA Auto en ontvang

Nadere informatie

Belangrijkste troeven

Belangrijkste troeven Belangrijkste troeven 1 2 3 4 5 6 Laagste bonus-malusgraad voor veilige bestuurders vanaf 30 jaar Geen premieverhoging bij een ongeval in fout dankzij de Safety Card Allianz 0-vrijstelling De waarde van

Nadere informatie

Top Omnium. Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen!

Top Omnium. Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen! Top Omnium Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen! Met Top Omnium kiest u de volledige bescherming voor uw nieuwe wagen Uw verplichte verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid Auto zorgt ervoor dat

Nadere informatie

SIMPLY CLEVER. Blijf in beweging! Met de Mobiliteitsservice van Škoda

SIMPLY CLEVER. Blijf in beweging! Met de Mobiliteitsservice van Škoda SIMPLY CLEVER Blijf in beweging! Met de Mobiliteitsservice van Škoda Hulpverlening in Nederland Met Škoda kiest u voor betrouwbaarheid onderweg. Om er zeker van te zijn dat u in beweging blijft, is er

Nadere informatie

PEUGEOT VERZEKERING ONZE AUTOVERZEKERING, EVEN UNIEK ALS JIJ

PEUGEOT VERZEKERING ONZE AUTOVERZEKERING, EVEN UNIEK ALS JIJ PEUGEOT VERZEKERING ONZE AUTOVERZEKERING, EVEN UNIEK ALS JIJ JOUW NIEUWE PEUGEOT OF PEUGEOT OCCASIE ALTIJD OPTIMAAL BESCHERMD! NIEUW, BIJNA NIEUW OF OCCASIE: KIES DE OMNIUMFORMULE DIE BIJ JOU PAST! Je

Nadere informatie

VIVIUM Auto. Zorgeloos op weg met de 5 sterren autoverzekering. De autoverzekering die u een échte oplossing biedt bij een ongeval.

VIVIUM Auto. Zorgeloos op weg met de 5 sterren autoverzekering. De autoverzekering die u een échte oplossing biedt bij een ongeval. VIVIUM Auto Zorgeloos op weg met de 5 sterren autoverzekering De autoverzekering die u een échte oplossing biedt bij een ongeval. 1. U kunt met een gerust hart uw wagen toevertrouwen aan een specialist

Nadere informatie

U BENT EEN PROFESSIONAL? OOK DAN HEEFT OPEL FINANCE FORMULES MET 100% GEMOEDSRUST

U BENT EEN PROFESSIONAL? OOK DAN HEEFT OPEL FINANCE FORMULES MET 100% GEMOEDSRUST U BENT EEN PROFESSIONAL? OOK DAN HEEFT OPEL FINANCE FORMULES MET 100% GEMOEDSRUST U BENT EEN PROFESSIONAL? OOK DAN HEEFT OPEL FINANCE FORMULES MET 100% GEMOEDSRUST. Voor zelfstandige ondernemers en bedrijven

Nadere informatie

U kiest voor vrijheid, u rijdt zonder zorgen. Met de Motorverzekering van Centraal Beheer Achmea

U kiest voor vrijheid, u rijdt zonder zorgen. Met de Motorverzekering van Centraal Beheer Achmea U kiest voor vrijheid, u rijdt zonder zorgen. Met de Motorverzekering van Centraal Beheer Achmea 1 Inhoud Een goede basis voor uw motor. 3 Met de Motorverzekering heeft u meer voordelen. 4 U kiest zelf

Nadere informatie

Top Omnium. Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen!

Top Omnium. Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen! Top Omnium Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen! Top Omnium is een verzekeringsproduct van AG Insurance. Het betreft een verzekeringscontract voor een duur van één jaar, stilzwijgend verlengd voor

Nadere informatie

Voorwaarden. Autoverzekering Aanrijding en vandalisme. Uw rechten & plichten. Nummer: PAV-RV-51-141. Autoverzekering Aanrijding en vandalisme

Voorwaarden. Autoverzekering Aanrijding en vandalisme. Uw rechten & plichten. Nummer: PAV-RV-51-141. Autoverzekering Aanrijding en vandalisme Voorwaarden Autoverzekering Aanrijding en vandalisme Uw rechten & plichten Nummer: PAV-RV-51-141 1 Oktober 2014 Rechten & Plichten Centraal Beheer Achmea Wat wilt u weten? over uw Autoverzekering - Aanrijding

Nadere informatie

Ongeval? Wat nu? In samenwerking met: AXA Belgium NV BTW: BE 0404.483.367 RPR: Brussel Erkenning CBFA: 0039. Tel.: (02) 678 61 11 Fax: (02) 678 93 40

Ongeval? Wat nu? In samenwerking met: AXA Belgium NV BTW: BE 0404.483.367 RPR: Brussel Erkenning CBFA: 0039. Tel.: (02) 678 61 11 Fax: (02) 678 93 40 Verantwoordelijke Uitgever: Mercedes-Benz Financial Services BeLux NV Tollaan 68 B-1200 Brussel BTW: BE 0405.816.821 RPR: Brussel CBFA: 14855. Tel.: (02) 254 68 11 Fax: (02) 254 68 12 www.mercedes-benz.be

Nadere informatie

TOP OMNIUM. Kies de beste omnium voor uw nieuwe wagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel. www.aginsurance.be

TOP OMNIUM. Kies de beste omnium voor uw nieuwe wagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel. www.aginsurance.be TOP OMNIUM Kies de beste omnium voor uw nieuwe wagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel www.aginsurance.be Met Top Omnium kiest u de beste bescherming voor uw nieuwe wagen Uw verplichte verzekering

Nadere informatie

OHRA Autoverzekering

OHRA Autoverzekering OHRA Autoverzekering Auto. Verzekering. OHRA. Inhoud OHRA Autoverzekering 4 Waarom de OHRA Autoverzekering? 5 Drie basisdekkingen 6 Uitbreiden met extra dekkingen 7 Wanneer bent u niet verzekerd? 10 Uw

Nadere informatie

ENKELE TIPS BIJ DE AANKOOP VAN EEN BETROUWBARE 2DE HANDSWAGEN

ENKELE TIPS BIJ DE AANKOOP VAN EEN BETROUWBARE 2DE HANDSWAGEN ENKELE TIPS BIJ DE AANKOOP VAN EEN BETROUWBARE 2DE HANDSWAGEN Verantwoordelijke uitgever: Jérôme Glorie Waterloolaan 76 1000 Brussel STOP AUTOZWENDEL! WIE IS DE VERKOPER? Koop bij voorkeur bij een professionele

Nadere informatie

Niet verzekerd 10. Wanneer is het ongeval niet verzekerd?...4

Niet verzekerd 10. Wanneer is het ongeval niet verzekerd?...4 Schade Op-/inzittendenverzekering Onderdeel van het Compleet bij Elkaar Pakket Voorwaarden Schade Op-/ inzittenden Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoud Schade op-/inzittenden 1. Wie zijn de

Nadere informatie

Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. VWLE129 Berijdershandleiding Volkswagen Leasing 210x105 cr1 v2.indd 1 29-03-13 15:25

Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. VWLE129 Berijdershandleiding Volkswagen Leasing 210x105 cr1 v2.indd 1 29-03-13 15:25 Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. VWLE129 Berijdershandleiding Volkswagen Leasing 210x105 cr1 v2.indd 1 29-03-13 15:25 Index Welkom bij Volkswagen Leasing! 3 Brandstof 4 Bekeuringen

Nadere informatie

Top Bijstand. is er voor u: 24 uur op 24, in België en in het buitenland! Voor uw gezin én uw wagen

Top Bijstand. is er voor u: 24 uur op 24, in België en in het buitenland! Voor uw gezin én uw wagen Top Bijstand is er voor u: 24 uur op 24, in België en in het buitenland! Voor uw gezin én uw wagen Of u nu in België of in het buitenland bent, alleen of met uw gezin, bij problemen kunt u altijd rekenen

Nadere informatie

TOP OCCASIUM. Kies de beste omnium voor uw tweedehandswagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel. www.aginsurance.be

TOP OCCASIUM. Kies de beste omnium voor uw tweedehandswagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel. www.aginsurance.be TOP OCCASIUM Kies de beste omnium voor uw tweedehandswagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel www.aginsurance.be Met Top Occasium kiest u voor de beste bescherming voor uw tweedehandswagen Uw verplichte

Nadere informatie

Tel.: 0800/55 505 (vanuit België) 00 32 78 055 505 (vanuit het buitenland) E-mail: bijstand@aginsurance.be Fax: (00 32) (0) 78 05 77 16

Tel.: 0800/55 505 (vanuit België) 00 32 78 055 505 (vanuit het buitenland) E-mail: bijstand@aginsurance.be Fax: (00 32) (0) 78 05 77 16 Inlichtingen nodig? Juridische informatie nodig? Psychologische steun nodig? Hulp nodig na ongeval of ziekte? Tel.: 0800/55 505 (vanuit België) 00 32 78 055 505 (vanuit het buitenland) E-mail: bijstand@aginsurance.be

Nadere informatie

Uw motorfiets is meer dan een vervoermiddel voor u. Het is een passie, een levensstijl... Daarom wilt u hem ook zo goed mogelijk beschermen.

Uw motorfiets is meer dan een vervoermiddel voor u. Het is een passie, een levensstijl... Daarom wilt u hem ook zo goed mogelijk beschermen. Uw motorfiets is meer dan een vervoermiddel voor u. Het is een passie, een levensstijl... Daarom wilt u hem ook zo goed mogelijk beschermen. Kies voor een volledige bescherming op maat, uniek in België.

Nadere informatie

Doelgroep : NIEUWE wagens. Vrije beroepen Zelfstandigen KMO tot 20 wagens Grotere bedrijven (maatwerk) Alle vennootschapsvormen. Als NIEUW beschouwd:

Doelgroep : NIEUWE wagens. Vrije beroepen Zelfstandigen KMO tot 20 wagens Grotere bedrijven (maatwerk) Alle vennootschapsvormen. Als NIEUW beschouwd: Doelgroep : Vrije beroepen Zelfstandigen KMO tot 20 wagens Grotere bedrijven (maatwerk) Alle vennootschapsvormen LeasePlan Easy NIEUWE wagens Personenwagens Lichte bedrijfswagens tot 3,5 ton Als NIEUW

Nadere informatie

De weg naar uw droomauto.

De weg naar uw droomauto. De weg naar uw droomauto. Inhoudsopgave Introductie Over ALPHERA Financial Services 2 Autofinanciering voor bedrijven ALPHERA Financial Lease 4 ALPHERA Executive Plan 4 Autofinanciering voor particulieren

Nadere informatie

Zonder zorgen blijven rijden. Met de Autoverzekering van Centraal Beheer Achmea

Zonder zorgen blijven rijden. Met de Autoverzekering van Centraal Beheer Achmea Zonder zorgen blijven rijden. Met de Autoverzekering van Centraal Beheer Achmea 1 Inhoud Een goede basis voor uw auto. 3 Daarom kiest u voor onze Autoverzekering! 4 U kiest zelf wat u wel en niet verzekert.

Nadere informatie

Ford Autoverzekering. De beste bescherming voor uw Ford FORD AUTOVERZEKERING

Ford Autoverzekering. De beste bescherming voor uw Ford FORD AUTOVERZEKERING Ford Autoverzekering. De beste bescherming voor uw Ford FORD AUTOVERZEKERING Ontdek een verzekering die net zo compleet is als uw auto. Op zoek naar de allerbeste bescherming voor uw Ford? Maak kennis

Nadere informatie

De juiste waarborgen voor uw persoonlijke situatie. Burgerlijke Aansprakelijkheid (BA)

De juiste waarborgen voor uw persoonlijke situatie. Burgerlijke Aansprakelijkheid (BA) De juiste waarborgen voor uw persoonlijke situatie Het is niet altijd makkelijk om te beslissen welke waarborgen u nodig hebt om uw voertuig en uzelf goed te verzekeren. Deze wegwijzer kan u daarbij helpen:

Nadere informatie

PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN!

PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN! PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN! PEUGEOT LEASE HELPT U MET HET MAKEN VAN DE JUISTE KEUZE UIT HET GAMMA VAN PEUGEOT PRIVATE LEASE KUNT U EEN AUTO KIEZEN DIE BIJ U PAST. WE BIEDEN PRIVATE

Nadere informatie

PRIVATE LEASE DE SNELSTE ROUTE NAAR UW NIEUWE JAGUAR

PRIVATE LEASE DE SNELSTE ROUTE NAAR UW NIEUWE JAGUAR PRIVATE LEASE DE SNELSTE ROUTE NAAR UW NIEUWE JAGUAR LAAT UW AUTOHART SNELLER KLOPPEN WELKOM BIJ JAGUAR PRIVATE LEASE Een Jaguar rijden betekent de weg veroveren in stijl. Jaguar staat voor prestaties

Nadere informatie

Baloise Assistance 24 uur op 24, 7 dagen op 7 bereikbaar

Baloise Assistance 24 uur op 24, 7 dagen op 7 bereikbaar Baloise Assistance 24 uur op 24, 7 dagen op 7 bereikbaar Baloise Insurance wil u helpen om uw wereld veiliger te maken. Als Baloise Insurance- klant hebt u alvast een streepje voor want in geval van nood

Nadere informatie

Preventie voor uw woning. 20 eenvoudige tips om nog beter beschermd te zijn!

Preventie voor uw woning. 20 eenvoudige tips om nog beter beschermd te zijn! Preventie voor uw woning 20 eenvoudige tips om nog beter beschermd te zijn! 20 tips om nog beter beschermd te zijn! U wilt natuurlijk uw woning en haar inhoud zo goed mogelijk veilig stellen. Met Top Woning

Nadere informatie

Voorkom diefstal uit je auto

Voorkom diefstal uit je auto Voorkom diefstal uit je auto Jaarlijks worden er in ons land meer dan 75.000 diefstallen uit auto s geregistreerd. Veel diefstallen kunnen nochtans eenvoudig voorkomen worden. Wil je vermijden dat ook

Nadere informatie

Voorwaarden. Ongevallenverzekering motorrijtuigen Schade inzittenden. Uw rechten & plichten. Nummer: ACV-RV-01-141

Voorwaarden. Ongevallenverzekering motorrijtuigen Schade inzittenden. Uw rechten & plichten. Nummer: ACV-RV-01-141 Voorwaarden Ongevallenverzekering motorrijtuigen Schade inzittenden Uw rechten & plichten Nummer: ACV-RV-01-141 1 Oktober 2014 Rechten & Plichten Centraal Beheer Achmea Wat wilt u weten? over uw Ongevallenverzekering

Nadere informatie

Zekerheid. Financieren. Leasen. Verzekeren. Audi Car Plus Assurance

Zekerheid. Financieren. Leasen. Verzekeren. Audi Car Plus Assurance Zekerheid Financieren. Leasen. Verzekeren. Audi Car Plus Assurance Audi Car Plus Assurance. Audi biedt u graag het comfort van zorgeloos autorijden. Innovatieve techniek, elegant design en dynamische rijeigenschappen,

Nadere informatie

Enkele tips bij de aankoop van een betrouwbare 2de handswagen. Betrouwbaar 2 de hands

Enkele tips bij de aankoop van een betrouwbare 2de handswagen. Betrouwbaar 2 de hands Enkele tips bij de aankoop van een betrouwbare 2de handswagen Betrouwbaar 2 de hands Een tweedehandswagen kopen is niet eenvoudig. Want een auto kan op het eerste zicht perfect in orde lijken, maar een

Nadere informatie

Top Bijstand. is er voor u: 24 uur op 24, in België en in het buitenland! Voor uw gezin én uw wagen

Top Bijstand. is er voor u: 24 uur op 24, in België en in het buitenland! Voor uw gezin én uw wagen Top Bijstand is er voor u: 24 uur op 24, in België en in het buitenland! Voor uw gezin én uw wagen Problemen in België? U maakt aanstalten om naar huis te gaan maar merkt dat u uw sleutels kwijt bent.

Nadere informatie

Schadeaangifteformulier Woongarantverzekering

Schadeaangifteformulier Woongarantverzekering Schadeaangifteformulier Woongarantverzekering Met dit formulier meldt u schade op uw Woongarantverzekering. Heeft u vragen als u dit formulier invult? Bel dan Even Apeldoorn via (055) 579 8250. 1. Uw gegevens

Nadere informatie

Bijzondere voorwaarden

Bijzondere voorwaarden Bijzondere voorwaarden Pool Basso Rubriek Schade Inzittenden PB-A-SI2016 Bijzondere Voorwaarden Pool Basso Rubriek Schade Inzittenden (PB-A-SI2016) Pagina Schade op-/inzittenden 1. Wie zijn de verzekerden?

Nadere informatie

Verhuist uw contract voor elektriciteit en aardgas met u mee?

Verhuist uw contract voor elektriciteit en aardgas met u mee? Verhuist uw contract voor elektriciteit en aardgas met u mee? U verhuist. Waarop moet u letten en welke formulieren hebt u nodig? In deze folder ontdekt u alles wat u voor elektriciteit en/of aardgas moet

Nadere informatie

Audi Car Plus Assurance.

Audi Car Plus Assurance. Zekerheid. Financieren. Leasen. Verzekeren. Audi Bank Leasing Audi Car Plus Assurance. Audi Car Plus Assurance. Audi biedt u graag het comfort van zorgeloos autorijden. Innovatieve techniek, elegant design

Nadere informatie

Audi Car Plus Assurance.

Audi Car Plus Assurance. Zekerheid Financieren. Leasen. Verzekeren. Audi Car Plus Assurance 2 Audi Car Plus Assurance. Audi biedt u graag het comfort van zorgeloos autorijden. Innovatieve techniek, elegant design en dynamische

Nadere informatie

UW FIAT TOTAL LOSS OF GESTOLEN? U KRIJGT VAN ONS EEN NIEUWE! redenen om uw wagen bij FIAT te verzekeren

UW FIAT TOTAL LOSS OF GESTOLEN? U KRIJGT VAN ONS EEN NIEUWE! redenen om uw wagen bij FIAT te verzekeren UW FIAT TOTAL LOSS OF GESTOLEN? U KRIJGT VAN ONS EEN NIEUWE! 10 redenen om uw wagen bij FIAT te verzekeren 1 TOTAL LOSS? U KRIJGT EEN NIEUWE FIAT! U heeft binnen de 2 jaar na aankoop een zwaar ongeluk

Nadere informatie

PEUGEOT VERZEKERING. Onze autoverzekering, even uniek als u.

PEUGEOT VERZEKERING. Onze autoverzekering, even uniek als u. PEUGEOT VERZEKERING Onze autoverzekering, even uniek als u. EEN VOLLEDIGE AUTOVERZEKERING OP MAAT! ALLES BEGINT MET EEN VOLLEDIGE BA-DEKKING Niet alleen tijden veranderen, ook de autoverzekeringen. Premies

Nadere informatie

Koopsom Garantie Polis

Koopsom Garantie Polis Voorwaarden Koopsom Garantie Polis 1311 Deze voorwaarden beschrijven uw verzekering. De Koopsom Garantie Polis is een levensverzekering. U spreekt met ons af dat wij uitkeren als de verzekerde op de einddatum

Nadere informatie

Voorwaarden. Inhoud. Goed op Weg Autoverzekering Onderdeel van het Compleet bij Elkaar Pakket. Beperkt Casco

Voorwaarden. Inhoud. Goed op Weg Autoverzekering Onderdeel van het Compleet bij Elkaar Pakket. Beperkt Casco Goed op Weg Autoverzekering Onderdeel van het Compleet bij Elkaar Pakket Voorwaarden Beperkt Casco Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoud Beperkt Casco 1. Wie is verzekerd?...3 2. Welke bestuurders

Nadere informatie

ŠKODA Zekerheidspolis & ŠKODA Onderhoudsplan

ŠKODA Zekerheidspolis & ŠKODA Onderhoudsplan ŠKODA Zekerheidspolis & ŠKODA Onderhoudsplan ŠKODABank ŠKODALeasing FINANCIEREN. LEASEN. VERZEKEREN. VWBAN274-04 SKODA Zekerheidspolis en Onderhoudsplan.indd 1 25-09-13 15:43 VWBAN274-04 SKODA Zekerheidspolis

Nadere informatie

Juridische hulp voor verkeersdeelnemers

Juridische hulp voor verkeersdeelnemers Juridische hulp voor verkeersdeelnemers Rechtsbijstand van DAS Sterk staan als u het nodig heeft Zodra u één voet buiten de deur zet, bent u verkeersdeelnemer. En zeker in het verkeer zit een ongeluk in

Nadere informatie

Vul energieovernamedocumenten in.

Vul energieovernamedocumenten in. U verhuist? Vul energieovernamedocumenten in. Waarop moet u letten en welke formulieren hebt u nodig als u verhuist? In deze folder ontdekt u alles wat u voor elektriciteit en/of aardgas moet regelen.

Nadere informatie

Juridische hulp voor verkeersdeelnemers

Juridische hulp voor verkeersdeelnemers Juridische hulp voor verkeersdeelnemers Rechtsbijstand van DAS Sterk staan als u het nodig heeft Zodra u één voet buiten de deur zet, bent u verkeersdeelnemer. En in het verkeer zit een ongeluk in een

Nadere informatie

Top Occasium. Een echte omnium voor uw tweedehandswagen!

Top Occasium. Een echte omnium voor uw tweedehandswagen! Top Occasium Een echte omnium voor uw tweedehandswagen! Met Top Occasium kiest u voor de optimale bescherming voor uw tweedehandswagen Uw verplichte verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid Auto zorgt

Nadere informatie

Home Plan Xpert. De exclusieve woonverzekering met professionele expertise

Home Plan Xpert. De exclusieve woonverzekering met professionele expertise Home Plan Xpert De exclusieve woonverzekering met professionele expertise Luc Gielis, al meer dan 20 jaar expert Uw woning is een van de belangrijkste investeringen in uw leven. Niet alleen de aankoop

Nadere informatie

UW MOBILITEITSGARANTIE ALTIJD EN OVERAL. BMW MOTORRAD ROAD ASSIST 24/7.

UW MOBILITEITSGARANTIE ALTIJD EN OVERAL. BMW MOTORRAD ROAD ASSIST 24/7. BMW Motorrad Service The Ultimate Riding Machine UW MOBILITEITSGARANTIE ALTIJD EN OVERAL. BMW MOTORRAD ROAD ASSIST 24/7. ONGEVAL OF PECH? 5 JAAR (3+2) GRATIS BIJSTAND - 24/7. Met BMW Motorrad Road Assist

Nadere informatie

ŠKODA Zekerheidspolis & ŠKODA Onderhoudsplan

ŠKODA Zekerheidspolis & ŠKODA Onderhoudsplan ŠKODA Zekerheidspolis & ŠKODA Onderhoudsplan ŠKODABank ŠKODALeasing Financieren. Leasen. Verzekeren. Complete zekerheid voor uw ŠKODA De aanschaf van een nieuwe ŠKODA is een goede investering. Daar wilt

Nadere informatie

Fiscale en ecologische berekeningsmethode van de leaseprijs

Fiscale en ecologische berekeningsmethode van de leaseprijs Fiscale en ecologische berekeningsmethode van de leaseprijs De Total Cost of Ownership, het ideale instrument om de voordeligste wagenkeuze te bepalen TCO staat voor Total Cost of Ownership, zeg maar het

Nadere informatie

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Citroën Business Finance citroën Private Lease Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Met z n nieuwe neus en kortere motorkap heeft de Citroën C1 nog meer karakter. Maar

Nadere informatie

Hyundai Ruitenservice. Vakkundige service bij ruitschade

Hyundai Ruitenservice. Vakkundige service bij ruitschade Hyundai Ruitenservice Vakkundige service bij ruitschade 2 3 Ook al rijdt u nog zo voorzichtig, een sterretje in de voorruit is zo gebeurd. En wanneer een sterretje uitscheurt tot een barst, kan dit uw

Nadere informatie

VOLVO CARD VOORWAARDEN VOLVO ASSISTANCE

VOLVO CARD VOORWAARDEN VOLVO ASSISTANCE VOLVO CARD VOORWAARDEN VOLVO ASSISTANCE WELKOM BIJ VOLVO CARD, WELKOM BIJ VOLVO ASSISTANCE. Is uw Volvo nog geen 3 jaar oud of laat u het jaarlijkse reguliere onderhoud aan uw Volvo door de officiële Volvo-dealer

Nadere informatie

Praktische gids van de bestuurder

Praktische gids van de bestuurder Praktische gids van de bestuurder Excelease Assistance : 03/253.60.10 1 Inhoudstafel 1. Aflevering 2. Opties en accessoires 3. Documenten 4. Praktische tips 5. Banden 6. Onderhoud en herstelling 7. Technische

Nadere informatie

Peugeot Assurance De meest complete autoverzekering

Peugeot Assurance De meest complete autoverzekering De meest complete autoverzekering Uw Peugeot verdient de beste dekking Al bent u nog zo voorzichtig, een ongeluk kan ook u overkomen. Daarom hebben wij speciaal voor Peugeot-rijders een aantrekkelijke

Nadere informatie

Lijfrente Garantie Polis

Lijfrente Garantie Polis Voorwaarden Lijfrente Garantie Polis 1510 WAT STAAT ER IN DEZE VOORWAARDEN? Pagina 1 : Algemene afspraken Pagina 3 : Wat mag u van ons verwachten? Pagina 5 : Wat verwachten wij van u? Pagina 6 : Wat mag

Nadere informatie

Bijzondere voorwaarden

Bijzondere voorwaarden Bijzondere voorwaarden Pool Basso Rubriek Ongevallen Inzittenden PB-A-OI 2016 Bijzondere Voorwaarden Pool Basso Rubriek Ongevallen Inzittenden (PB-A-OI2016) Pagina Ongevallen Inzittenden 1. Wie zijn de

Nadere informatie

Veelgestelde vragen. Alle kosten in de hand met Suzuki All-inclusive. Inhoudsopgave veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen. Alle kosten in de hand met Suzuki All-inclusive. Inhoudsopgave veelgestelde vragen Inhoudsopgave veelgestelde vragen Heeft u een vraag over een specifiek onderwerp? Klik op een categorie: 1. Contract 2. Schade en onderhoud 3. Financiële aspecten 4. Einde contract 5. Verzekering 6. Contact

Nadere informatie

LEASE OF FINANCIER UW BMW

LEASE OF FINANCIER UW BMW LEASE OF FINANCIER UW BMW OP EEN MANIER DIE BIJ Ú PAST. BMW Financial Services BMW maakt rijden geweldig INHOUD. LEASEN OF FINANCIEREN. HOE GAAT U UW NIEUWE BMW RIJDEN? Zakelijk 4 BMW Operational Lease

Nadere informatie

Aan : Betreffende : Kerstaankopen? Opgepast voor gauwdiefstal!

Aan : Betreffende : Kerstaankopen? Opgepast voor gauwdiefstal! POLITIEZONE GAVERS HARELBEKE-DEERLIJK Tel : 056/733.511 Fax : 056/733.529 PZ GAVERS 8530 HARELBEKE Deerlijksesteenweg 43 Datum : 13/12/2014 Afzender : Dit is een bericht van de POLITIEZONE GAVERS BIN-BERICHT

Nadere informatie

e-support e-support van Univé waarschuwt bij een crash automatisch de alarmcentrale Spaart tijd. Spaart levens.

e-support e-support van Univé waarschuwt bij een crash automatisch de alarmcentrale Spaart tijd. Spaart levens. e-support van Univé waarschuwt bij een crash automatisch de alarmcentrale Spaart tijd. Spaart levens. 1 van Univé. Omdat uw veiligheid bij ons voorop staat e-support Bij Univé staat uw veiligheid voorop.

Nadere informatie