LenardVunderink Architectuur

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "LenardVunderink Architectuur"

Transcriptie

1 LenardVunderink Architectuur Kaufhaus Lünen, Duitsland studie HLLNDCTRL Hilversum gerealiseerd Willem Buytewechstraat Rotterdam gerealiseerd CHK09: Stercus Accidit Rotterdam gerealiseerd De Demmerik Vinkeveen DO Appendix Rotterdam Studie Beweegpunt Delft gerealiseerd MPV Terneuzen studie

2 Kaufhaus Lünen Lünen, Duitsland 2011 Lünen Lünen is een stad aan de rand in het Ruhr gebied, deze stad heeft last van krimp en vergrijzing. Deze kenmerken leiden er toe dat het grote warenhuis dat 1/3 van het totale winkeloppervlak van de stad Lünen huisvest al enige tijd leegstaat. De schetsplannen voor het voormalig Kaufhaus in Lünen bevat een combinatie van winkel, wonen, horeca en bibliotheek programma. Door fragmentatie, meer diversiteit van programma en schaalverkleining te introduceren, ontstaat er een configuratie die beter aansluit op de bestaande situatie, waarbij de stedelijkheid opnieuw tot bloei kan komen.

3 Foto s schets werk maquettes

4

5

6 Willem Buytewechstraat Rotterdam, 2008 Willem Buytewechstraat Het project Willem Buytewechtstraat is het ontwerp en verbouwing van ons eigen woonhuis direct na het afstuderen. Het uitgangspunt van een belangrijk deel van dit ontwerp is het gegeven dat het tijdens feestjes altijd gezellig is in de keuken. In reactie op dat concept kwam bij het volgende idee naar voren: laten we van het hele huis een keuken maken. Als resultaat op dit idee is een plattegrond gecreëerd die uitnodigt tot flexibel gebruik van de ruimte. Met de positionering van het keukenblok centraal in de ruimte is er een enorme vrijheid van het gebruik van de ruimte gegenereerd. Het keukenblok functioneert tijdens feestjes als bar waar iedereen samenkomt. Met de doorbraak van een muur en het plaatsen van een vide om een fysieke verbinding te maken met de beneden verdieping en de tuin, wordt de interactie tussen verschillende leefruimtes verder versterkt. Doordat de gehele uitvoering in eigen handen is geweest is er ruim geexperimenteerd met de toepassing van verschillende materialen en heel zuinig met het budget omgegaan en is alles custom made!

7

8

9

10

11 De Demmerik Vinkeveen 2010 De demmerik omschrijving volgt!

12

13

14 Beweegpunt Delft Delft 2009 Beweegpunt Delft Een multidisciplinair beweegcentrum dat zowel fysiotherapie als chiropractici en fit in shape faciliteit. Naast de dit vaste programma was de wens van de opdrachtgeefsters een ruimte te creëren voor workshops en lezingen. Bij de opzet van het ontwerp is de balie centraal in de ruimte gelegen en de entree ruimte doormiddel van het verlaagde plafond ruimtelijk verbonden met de incheck voor de fitness ruimte. De wachtruimte en de keuken kunnen door het open draaien van de deuren/wand worden getransformeerd tot een workshop ruimte waaraan vier behandelkamers zijn gesitueerd als praktijk lokalen. De fitness en kleedkamers zijn daardoor s avonds te gebruiken. De schuin geplaatste wanden geven een speels effect op de zichtlijnen en geven een differentiatie van de verschillende ruimtes. De gemeenschappelijke ruimtes zijn in een eenduidige vormentaal en materiaal uitgevoerd, terwijl de behandelkamers zijn vrijgelaten voor de persoonlijke invulling van de behandelaar.

15

16

17

18 Holland Centraal Hilversum 2008 Holland centraal Het project Holland Centraal is een ontwerp voor een interieur van een jong Multimedia- en Motion Graphic bedrijf dat verhuist binnen de gemeente Hilversum. Dit interieur is ontstaan na overleg met de opdrachtgever die de onderlinge samenwerking tussen de medewerkers wilde versterken. In reactie daarop is de oude structuur die bestond uit een klassieke schoolopstelling van de werkplekken vervangen door een meer sociaal dynamische opzet. Zo is een lang lint met alle werkplekken ontworpen en een editruimte die zichtbaar is vanaf deze werkplekken. Daarnaast neemt de keuken/koffietafel een centrale plaats in waardoor de sociale interactie tussen de medewerkers nog meer wordt bevorderd. Aan de centrale werkruimte die fungeert als hub bevinden zich de edit ruimtes en een afsluitbare viewing lounge die ook als vergaderplek gebruikt kan worden. De schuine wanden en het plafond versterken het open ruimtelijke gevoel in de gezamenlijke werkruimte die zich onderscheidt van de plekken waar men zich terug trekt voor gesprekken en werkzaamheden die meer privacy verlangen. Insamenwerking met Nick Albers

19

20

21

22

23 CHK09: Stercus Accidit Rotterdam 2011 < terug CHK09 Coolhavenkade Project Coolhavenkade speelt in praktische en theoretische zin met een aantal actuele vraagstukken die spelen in de architectuur, sociologie, landschaparchitectuur en stedenbouw. Project Coolhavenkade voert de gedachte uit dat ontwerpen, inrichten van de openbare ruimte, gefaseerde gebiedsontwikkeling met en voor burgers en buurtgebonden organisaties, instellingen en diensten, mogelijk is. Ofwel in plaats van de gebruikelijk top down benadering te hanteren, alle niveaus met elkaar op de werkvloer samen te werken. Focus is daarbij inzetten van kwaliteiten, netwerk, middelen uit lokaliteit om daarmee tegelijkertijd de lokale economie te stimuleren met de geworven middelen.

24 Minimale afstand object tot boom 1500 mm Minimale afstand object tot boom 1500 mm Minimale afstand object tot boom 1500 mm Minimale afstand object tot boom 1500 mm 2393 Minimale afstand object tot boom 1500 mm Minimale afstand object tot boom 1500 mm afstand kade tot objecten minimaal 3000 mm afstand kade tot objecten minimaal 3000 mm N 6397 Kade Kade 3336 N Coolhaven Coolhaven Project chk09 is onderdeel van een groter particulier project waarbij geprobeerd wordt 13 verschillende zitplekken in de openbare ruimte langs de kade te realiseren in samenwerking met de bewoners. In dit specifieke geval zijn dat de bewoners van twee studentenhuizen. Ik doe dit project pro-deo omdat ik er het maatschappelijke belang van inzie en het mij een uitdaging lijkt om met een zeer klein budget iets te realiseren in de openbare ruimte dat eraan bijdraagt de leefomgeving te verbeteren Aan de hand van een workshop hebben we de wensen vastgesteld. Met gebruik van de gevelde bomen wordt de constructie zijn van de gewervelde beweging gemaakt die de scheiding is tussen voor en achter. De loze ruimte tussen de boomstammen en het frame daaromheen wordt opgevuld met verschillende bakken waar planten in kunnen groeien. CHK09 Voor de realisatie word een samenwerking aangegaan met de werkplaats van het Leger des Heils die ook aan de kade is gevestigd. CHK09

25

26

27

28 Appendix Delft 2007 Appendix Afstudeerproject TUDelft, studio Inside Out Outside In, Rotterdam, Een ontwerp voor een woon/werk gebouw in het centrum van Rotterdam Uitgangspunt was het ontwerpen van een gebouw met verschillende openbare ruimtes die door de gebruikers en bewoners van de stad getransformeerd kan worden. Het idee achter het ontwerp is dat de huidige bestaanssituatie op de plek, waarbij het retail-programma een prominente stempel op de plint drukt, te eenzijdig is. Het volume omsluit verschillende openbare ruimtes. Deze zijn alle openbaar maar door de verschillende entrees en overgangen zijn er subtiele grenzen waardoor je het gevoel creëert van het betreden van een zeer openbare plek of tot een bijna privégebied. Er is ter plaatse van de plint, deels een overdekte vrije ruimte gesitueerd waar wisselende activiteiten kunnen plaats vinden. Door het water door te trekken ontstaat een visuele verbinding met het water van de Hoogstraat. Dit wordt versterkt door het zonneterras op water niveau.

29

30

31

32 Maintanance Valuepark Terneuzen, Nederland 2009 MVP Samenwerking als katalysator van groei Onderhoudswerkzaamheden in de procesindustrie worden meer en meer uitbesteed of uitgevoerd in combinatie met een vaste groep van gespecialiseerde onderhoudsbedrijven die zich in de loop van de tijd hebben gevestigd op het complex van de klant. Er is een projectplan ontwikkeld om te onderzoeken in hoeverre het mogelijk is een Maintenance ValuePark te realiseren, waar onderhoudsfirma s, onder meer op het gebied van onderwijs en training, samen kunnen werken. Het idee is het gebruik van gezamenlijke werkplaatsen per bedrijfstak en een duurzaam transport systeem in combinatie met een gezamenlijk centraal punt waar onderwijs, verblijf, kantoor, parkeren en ontvangst plaatsvind.

33

lab03 Project: Bezoekerscentrum Kasteeltuin Slot Assumburg Adres: Tolweg 9, Heemskerk Status: opgeleverd (december 2015)

lab03 Project: Bezoekerscentrum Kasteeltuin Slot Assumburg Adres: Tolweg 9, Heemskerk Status: opgeleverd (december 2015) lab03 Project: Bezoekerscentrum Kasteeltuin Slot Assumburg Adres: Tolweg 9, Heemskerk Status: opgeleverd (december 2015) Opdrachtgever: Gemeente Heemskerk Architect: lab03, Westzaan Wouter de Haas Aannemer:

Nadere informatie

schipperdouwesarchitectuur De Fute 4 7491 AL Delden 074 7600088 www.sd-architectuur.nl info@sd-architectuur.nl

schipperdouwesarchitectuur De Fute 4 7491 AL Delden 074 7600088 www.sd-architectuur.nl info@sd-architectuur.nl schipperdouwesarchitectuur De Fute 4 7491 AL Delden 074 7600088 www.sd-architectuur.nl info@sd-architectuur.nl Hoge schuurvilla schipperdouwesarchitectuur Thuiskomen op het knooperf wordt een bijzondere

Nadere informatie

Interieur kantoorruimte te Tubbergen

Interieur kantoorruimte te Tubbergen Interieur kantoorruimte te Tubbergen Projectnummer: 09-292 Deze kantoorruimte staat aan de rand van het industrieterrein in Tubbergen. De indeling van deze kantoorruimte is zorgvuldig ontworpen naar de

Nadere informatie

Ontwerp gastenverblijf

Ontwerp gastenverblijf Auteur: Meggie Van Dael Studentnummer: 1265024 Klas: BBE2BK Datum: 31-05-2014 Opdrachtgever: Dhr. Sap Ontwerp gastenverblijf Bosvilla, Heesch Inhoudsopgave Analyse locatie Analysetekening (schaal 1:200)

Nadere informatie

Schouwburg de Kampanje Den Helder

Schouwburg de Kampanje Den Helder Schouwburg de Kampanje Den Helder van Dongen Koschuch Architects and Planners Inzending Arie Keppler Prijs 016 SCHOUWBURG DE KAMPANJE DEN HELDER INTRODUCTIE EEN MARITIEM ENSEMBLE Schouwburg De Kampanje

Nadere informatie

Inspirerende werkplekken. In opdracht van diverse opdrachtgevers

Inspirerende werkplekken. In opdracht van diverse opdrachtgevers In opdracht van diverse opdrachtgevers 1/5 M3H heeft diverse kantoor interieurs verbouwd. Vaak bestaat het ontwerpconcept uit werkplekken rondom een bijzonder meubel met een opvallende uitstraling. In

Nadere informatie

Bezoekerscentrum Landgoed Schovenhorst. na-ma architecture

Bezoekerscentrum Landgoed Schovenhorst. na-ma architecture Bezoekerscentrum Landgoed Schovenhorst Theeschenkerij / Landgoed Schovenhorst Bezoekerscentrum en tuinontwerp, Putten, realisatie 2008 b 3 1 opdrachtgever: Stichting Landgoed Schovenhorst gebouw: 400 m2

Nadere informatie

PORTFOLIO. Architectuurstudio PS Witte de Withstraat 2 6712 HC Ede tel: 06-52025313 info@peterspoelstra.nl www.peterspoelstra.nl

PORTFOLIO. Architectuurstudio PS Witte de Withstraat 2 6712 HC Ede tel: 06-52025313 info@peterspoelstra.nl www.peterspoelstra.nl PORTFOLIO Speelruimte en B.S.O. in een stedelijke omgeving Afstudeerproject AvB Arnhem 2008 projectnr. 08.026 Het ontwerp voor een openbare speelplek en een buitenschoolse opvang is gesitueerd in het Spijkerkwartier

Nadere informatie

9 locaties voor flexibel werken in Nederland

9 locaties voor flexibel werken in Nederland 9 locaties voor flexibel werken in Nederland 1. Zaamen in Haarlem www.zaamen.nl Een inspirerend flexwerkkantoor voor ondernemers en bedrijven met een luxe lounge als sociaal hart, eigen bar en bedrijfsrestaurant.

Nadere informatie

Multifunctionele accommodatie De Kruidentuin, Barendrecht

Multifunctionele accommodatie De Kruidentuin, Barendrecht Multifunctionele accommodatie De Kruidentuin, Barendrecht Programma Basisschool, kinderopvang en BSO, sportzaal, balletzaal, wijkteams, Centrum Jeugd en Gezin Locatie Barendrecht Setting Groen-stedelijk

Nadere informatie

STUDIO FARRIS ARCHITECTS BVBA KORTE KLARENSTRAAT 4/ ANTWERP - BELGIUM T

STUDIO FARRIS ARCHITECTS BVBA KORTE KLARENSTRAAT 4/ ANTWERP - BELGIUM T 1 STUDIO FARRIS ARCHITECTS BVBA KORTE KLARENSTRAAT 4/4 2000 ANTWERP - BELGIUM STUDIO@STUDIOFARRIS.COM T + 32 3 237 64 18 WWW.STUDIOFARRIS.COM BTW BE0807 219 251 2 STABLE Studio Farris Architects heeft

Nadere informatie

Project 150 Voormalig woonhuis en kantoor architect van der Laan Gele Hoeve, Rosmalen

Project 150 Voormalig woonhuis en kantoor architect van der Laan Gele Hoeve, Rosmalen Project 150 Voormalig woonhuis en kantoor architect van der Laan Gele Hoeve, Rosmalen Opdrachtgever: Particulier januari 2010 - juni 2012 Tuinontwerp: P.A.M. Buijs, Vught, 1956 & 2012 Fotograaf: René de

Nadere informatie

Ten Dam De Leeuw Architecten. De boerderij: een nieuwe to

Ten Dam De Leeuw Architecten. De boerderij: een nieuwe to Ten Dam De Leeuw Architecten De boerderij: een nieuwe to Ten Dam De Leeuw Architecten is een dynamisch bureau dat zich bezighoudt met architectuur, stedenbouw, landschap en interieur. Het is altijd op

Nadere informatie

exclusief wonen Volmaakt en stoer

exclusief wonen Volmaakt en stoer Volmaakt en stoer De statige, witte woning trekt direct de aandacht. De houten voordeur en zwarte kozijnen staan in schril contrast met de smetteloos witte muren. De woning heeft een stoer karakter door

Nadere informatie

FORUMGEBOUW UNIVERSITY & RESEARCH CENTRE WAGENINGEN

FORUMGEBOUW UNIVERSITY & RESEARCH CENTRE WAGENINGEN FORUMGEBOUW UNIVERSITY & RESEARCH CENTRE WAGENINGEN OMSCHRIJVING PROJECT FORUMGEBOUW Object in het park Het Forumgebouw is het centrale onderwijsgebouw, ontwikkeld in het kader van de totale herhuisvestingplannen

Nadere informatie

Bèta Sciences & Technology Zuyd Hogeschool

Bèta Sciences & Technology Zuyd Hogeschool wonderful day design architectuur met de focus op interieurontwerp Bèta Sciences & Technology Zuyd Hogeschool Het nieuwe werken en het nieuwe onderwijs Het onderwijs verandert, de huisvesting verandert

Nadere informatie

Interieurontwerp te Amsterdam

Interieurontwerp te Amsterdam Interieurontwerp te Amsterdam Projectnummer: 14-245 Interesse in interieuradvies? Building Design Architectuur heeft ook een afdeling interieur architectuur. Een gediplomeerd interieur architecte is u

Nadere informatie

Analyse en ontwerp Wallhouse

Analyse en ontwerp Wallhouse Analyse en ontwerp Wallhouse Groningen Het Wallhouse#2 is een woning naar ontwerp van de Amerikaanse architect John Hejduk. Hij was een groot bewonderaar van Le Corbusier en liet zich dan ook door hem

Nadere informatie

Verblijfsconcepten. Verblijfsconcepten

Verblijfsconcepten. Verblijfsconcepten Ook bij cliënten die afhankelijk zijn van zeer intensieve zorg in een beschermende of beveiligde omgeving (gesloten setting) is een tendens merkbaar naar meer kleinschalige verblijfsvormen, geïntegreerd

Nadere informatie

HilberinkboscH architecten Wamberg sM - berlicum. Bossche School woning Rosmalen 150 t

HilberinkboscH architecten Wamberg sM - berlicum. Bossche School woning Rosmalen 150 t HilberinkboscH architecten Wamberg 5-5258sM - berlicum Bossche School woning Rosmalen 150 t.073-6900136 - hetburo@hb-a.nl Bossche School woning van der Laan In 1956 heeft de architect Nico van der Laan

Nadere informatie

Studentenwoningen, Zwolle

Studentenwoningen, Zwolle Studentenwoningen, Zwolle Programma Ontwikkeling studentenhuisvesting van 5 studentenwoningen inclusief gemeenschappelijke ruimtes, parkeervoorzieningen en.00 m² verhuurbare ruimte tbv zorgfuncties. Opdrachtgever

Nadere informatie

Stadswoning Spoorpunt, Rotterdam

Stadswoning Spoorpunt, Rotterdam Stadswoning Spoorpunt, Rotterdam Het interieur bij aanvang van het project in 2017. Gerealiseerd ontwerp in 2019: de keuken en de trap zijn in het hart van het huis gepositioneerd. In de eerste en tweede

Nadere informatie

Verbouwing van een herenhuis in Amsterdam-Zuid

Verbouwing van een herenhuis in Amsterdam-Zuid Verbouwing van een herenhuis in Amsterdam-Zuid Foeliestraat 16 1011 TM Amsterdam Tel +31 (0)20 4230303 Fax +31 (0)20 4230404 E-mail info@morikokira.nl Internet www.morikokira.nl Verbouwing herenhuis in

Nadere informatie

00020_16~APPARTEMENT VESTER / 1

00020_16~APPARTEMENT VESTER / 1 00020_16~APPARTEMENT VESTER / 1 Appartement Vester uitbreiding interieur, Amsterdam Programma: een extra verdieping van 50 m2 met werkkamer, een extra ouderslaapkamer en badkamer, een vernieuwde keuken

Nadere informatie

Kantoor Waterschap Scheldestromen

Kantoor Waterschap Scheldestromen Schets Ontwerp Inhoudsopgave 2 inhoudsopgave 2 opdrachtomschrijving 3 analyse interieur 4 concept 5 vlekkenplannen indeling 6 vlekkenplannen indeling 7 vlekkenplannen indeling 8 vlekkenplannen indeling

Nadere informatie

Nieuwe huisstijl in Tubbergen

Nieuwe huisstijl in Tubbergen Nieuwe huisstijl in Tubbergen Projectnummer: 11-198 Interesse in interieuradvies? Building Design Architectuur heeft ook een afdeling interieur architectuur. Een gediplomeerd interieur architecte is u

Nadere informatie

S E C O N D S K I N SECOND SKIN

S E C O N D S K I N SECOND SKIN SECOND SKIN Dit ontwerp komt voort uit het concept om een traditioneel bouwvolume te combineren met een eigentijdse gevelindeling en een ruimtelijk interieur. Het traditionele bouwvolume van twee bouwlagen

Nadere informatie

Appartementencomplex Hoflaan. inzendingen ARC 2015 - INTERIEUR. PEÑA architecture

Appartementencomplex Hoflaan. inzendingen ARC 2015 - INTERIEUR. PEÑA architecture 2 1 Appartementencomplex Hoflaan inzendingen ARC 2015 - INTERIEUR PEÑA architecture 0 Project informatie: Project: Appartementen complex Hoflaan Adres: Hoflaan 60, 3062 JJ, Kralingen in Rotterdam Opdrachtgevers:

Nadere informatie

Interieur jaren 30 woning

Interieur jaren 30 woning Interieur jaren 30 woning Projectnummer: 05-126 Bekijk het exterieur van de jaren 30 villa Interesse in interieuradvies? Building Design Architectuur heeft ook een afdeling interieur architectuur. Een

Nadere informatie

Geschakelde woning met een persoonlijke

Geschakelde woning met een persoonlijke Geschakelde woning met een persoonlijke inbreng Hans en Wilma hebben lang getwijfeld, verhuizen of verbouwen. De keuze is op het laatste gevallen. Met hulp van Het Fundament Architectuur en Slijkhuis Interieur

Nadere informatie

Kantoor Provides - sociale woningbouwvereniging ARC18. de sociale zone een groot gebaar door het kantoor heen

Kantoor Provides - sociale woningbouwvereniging ARC18. de sociale zone een groot gebaar door het kantoor heen de sociale zone een groot gebaar door het kantoor heen Het stadhuis van IJsselstein is een gebouw van UN Studio van Ben van Berkel uit het jaar 2000. Het gebouw is opgetrokken uit beton en groengetint

Nadere informatie

SW1502 Sociaal huis Kortemark: Burger en welzijn. Vertrekpunt

SW1502 Sociaal huis Kortemark: Burger en welzijn. Vertrekpunt SW1502 Sociaal huis Kortemark: Burger en welzijn Vertrekpunt Het OCMW-gebouw in de Hospitaalstraat 31 in Kortemark huisvest momenteel het woonzorgcentrum Huize Blijgaarde alsook de sociale dienst van het

Nadere informatie

Ontmoeten Concentreren Communiceren Faciliteren

Ontmoeten Concentreren Communiceren Faciliteren Ontmoeten Concentreren Communiceren Faciliteren Waterschap Rivierenland heeft niet zomaar een nieuw kantoorgebouw. Naast de fraaie architectuur en de duurzame bouw is het interieur precies toegesneden

Nadere informatie

ar0740 tools for design final booklet Xander van Dijk 1288199

ar0740 tools for design final booklet Xander van Dijk 1288199 ar0740 tools for design final booklet Xander van Dijk 1288199 week 1 21 4 2011 5 situatieanalyse 6 7 nieuwe stedelijke bebouwing 8 week 2 28 4 2011 9 toekomstvisie 10 11 markt in venetië 12 maquette 1:500

Nadere informatie

contactadres: Joost Glissenaar email: jpcglissenaar@zonnet.nl telefoon: 0626490219

contactadres: Joost Glissenaar email: jpcglissenaar@zonnet.nl telefoon: 0626490219 Cultureel Centrum CREA, Nieuwe Achtergracht 170, Amsterdam (www.crea.uva.nl) opdrachtgever; Universiteit van Amsterdam / CREA ontwerp: Joost Glissenaar, Amsterdam / architecten van Mourik, Den Haag projectarchitect:

Nadere informatie

Inhoud. Apeldoorn Business Campus. Ontmoeting en interactie. Kennisdeling, kennisoverdracht en samenwerken

Inhoud. Apeldoorn Business Campus. Ontmoeting en interactie. Kennisdeling, kennisoverdracht en samenwerken Apeldoorn Business Campus Apeldoorn Business Campus is gevestigd in het voormalig hoofdkantoor van Centraal Beheer Achmea. Deze campus is een plek waar onderwijs en bedrijfsleven onder één dak zijn gehuisvest.

Nadere informatie

Wij bundelen onze kennis en krachten om mensen met een woonwens én locaties met elkaar te verbinden.

Wij bundelen onze kennis en krachten om mensen met een woonwens én locaties met elkaar te verbinden. Wij bundelen onze kennis en krachten om mensen met een woonwens én locaties met elkaar te verbinden. Ieder mens woont ergens en heeft verstand van wonen. En niet iedereen wil op dezelfde manier of plek

Nadere informatie

Philips High Tech Campus

Philips High Tech Campus Philips High Tech Campus Opdrachtgever: Philips Real Estate Adres: High Tech Campus 36, Eindhoven Functie: kantoor Omvang: 6.700 m2 BVO Realisatie: januari 2018 Aannemer: Strukton Worksphere Interieurbouwer:

Nadere informatie

De Spil Dorpshuis, sportzaal en burgerzaal te Bleskensgraaf

De Spil Dorpshuis, sportzaal en burgerzaal te Bleskensgraaf De Spil Dorpshuis, sportzaal en burgerzaal te Bleskensgraaf Opdrachtgever: Gemeente Graafstroom Ontwerp: 200 Realisatie: 2006-2007 Architectenmaatschap Groeneweg & Van der Meijden Wijnstraat 112, 11 BX

Nadere informatie

Op weg naar uw nieuwe tuin

Op weg naar uw nieuwe tuin Op weg naar uw nieuwe tuin U wilt een tuin die niet alleen bij u en uw budget past, maar ook bij uw woning en in zijn omgeving. Want uw tuin maakt een onlosmakelijk onderdeel uit van uw woonplezier en

Nadere informatie

Brandweerkazerne Dordrecht

Brandweerkazerne Dordrecht opdrachtgever locatie ontwerp uitvoering functie Gemeente Dordrecht Leerpark, Dordrecht 2006 2010-2011 Brandweerkazerne Technische Dienst GHOR Leer- en werkplek Da Vinci College Brandweerkazerne Dordrecht

Nadere informatie

THE OPEN HOUSE. Twee Open Huis opties. Volledig vormgegeven flexibiliteit

THE OPEN HOUSE. Twee Open Huis opties. Volledig vormgegeven flexibiliteit THE OPEN HOUSE THE OPEN HOUSE Volledig vormgegeven flexibiliteit Het Open Huis van Atelier van Wengerden is ontworpen rondom grote open ruimten met uitzicht en licht aan alle kanten. Hierbij ontstaat een

Nadere informatie

G R O U N D E D A R C H I T E C T U R E. Studio Rolf.fr i.s.m. Zecc Architecten. Zwarte Parel Rotterdam Zuid

G R O U N D E D A R C H I T E C T U R E. Studio Rolf.fr i.s.m. Zecc Architecten. Zwarte Parel Rotterdam Zuid zwarte parel rotterdam ZUID titel ontwerp voorgevel ontwerp interieur programma periode Zwarte Parel Rotterdam Zuid Studio Rolf.fr i.s.m. Zecc Architecten Studio Rolf.fr woning en atelier 2008-2010 Maatschappelijke

Nadere informatie

KANTOOR GGD IJSSELLAND ZWOLLE. BiermanHenketarchitecten

KANTOOR GGD IJSSELLAND ZWOLLE. BiermanHenketarchitecten KANTOOR GGD IJSSELLAND ZWOLLE 2016 BiermanHenketarchitecten Ontwerp 2014-2015 Oplevering juni 2016 Opdrachtgever GGD IJsselland Adviseurs NV Maatschappelijk Vastgoed (projectmanagement) EWZ adviseurs (installatieadviseur)

Nadere informatie

Interieur gemeentekantoren De Rotterdam

Interieur gemeentekantoren De Rotterdam Interieur gemeentekantoren De Rotterdam Interieur gemeentekantoren De Rotterdam Het ontwerp voorziet in een interieur dat een vertikale stad reflecteert die verbindingen legt tussen stedelijke knooppunten

Nadere informatie

Portfolio. Architectenmarkt Capelle aan den IJssel

Portfolio. Architectenmarkt Capelle aan den IJssel Portfolio Architectenmarkt Capelle aan den IJssel Kavelwoning.nl de website met moderne zelfbouw woningen voor particulieren Kavelwoning.nl is opgezet door met als doel om het woningaanbod voor particulieren

Nadere informatie

PGEM complex, Doetinchem. Meike Savelkouls

PGEM complex, Doetinchem. Meike Savelkouls PGEM complex, Doetinchem Meike Savelkouls Waarom is het PGEM complex een Rijksmonument? Waarom is het PGEM complex een Rijksmonument? Mede vanwege zijn industriële verleden als nutsbedrijf. Waarom is het

Nadere informatie

EEN NIEUWE WERELD WHAT S NEZZT?

EEN NIEUWE WERELD WHAT S NEZZT? EEN NIEUWE WERELD We leven in een dynamische wereld. Een wereld waarin we anders leven, anders wonen. Waarin we op zoek gaan naar persoonlijk geluk en ruimte willen creëren om ons als mens te ontplooien.

Nadere informatie

dreessen willemse architecten jan campertstraat sg heerlen Villa RV Beesel, 2015

dreessen willemse architecten jan campertstraat sg heerlen Villa RV Beesel, 2015 Villa RV Beesel, 2015 Adres: Bussereindseweg 10, 5954 CH, Beesel NL Programma: Villa Oplevering: mei 2015 Architect: Dreessen Willemse Architecten Projectteam: Lars Dreessen, Rob Willemse, Léon Habets,

Nadere informatie

Werken aan een nieuw perspectief

Werken aan een nieuw perspectief Werken aan een nieuw perspectief Transformatie van het kantoor van stichting Vluchtelingen in de Knel, Eindhoven Open Kaart co-creatie van de leefomgeving Nieuwe perspectieven voor vluchtelingen in de

Nadere informatie

Kantoor hoofddirectie Koninklijke De Vries Scheepsbouw

Kantoor hoofddirectie Koninklijke De Vries Scheepsbouw Kantoor hoofddirectie Koninklijke De Vries Scheepsbouw Twee vrijstaande huizen zijn aaneengesmeed en uitgebreid tot een futuristische ontvangst- en werkruimte voor de hoofddirectie van een internationaal

Nadere informatie

Sociaal huis MErksplas

Sociaal huis MErksplas Sociaal Huis Merksplas DE Omgeving 1 Zicht naar de kerk 2 Zicht over het kruispunt 3 Het oude gemeentehuis met plein 4 Koppeling oude en nieuwe gemeentehuis 5 Het nieuwe gemeentehuis met terras 6 Overkant

Nadere informatie

Dokter Timmerslaan 15 te Beek en Donk Vraagprijs 399.000,-- kosten koper

Dokter Timmerslaan 15 te Beek en Donk Vraagprijs 399.000,-- kosten koper Dokter Timmerslaan 15 te Beek en Donk Vraagprijs 399.000,-- kosten koper IN HET CENTRUM VAN BEEK LIGT DIT RECENTELIJK VOLLEDIG GERENOVEERD KARAKTERISTIEKE WOONHUIS MET DE MOGELIJKHEID TOT DUBBELE BEWONING.

Nadere informatie

Marcel Breuer Amerikaanse Ambassade

Marcel Breuer Amerikaanse Ambassade Marcel Breuer Amerikaanse Ambassade Eindpresentatie herontwikkelingsvisie Lous Hagg-Kleingeld & Thijs Brienen 1 20 Aanpak Aanleiding Vrijkomen ambassade VVE Doel van onderzoek Analyse Stedenbouwkundige

Nadere informatie

kinderoogcentrum eklund_terbeek architecten

kinderoogcentrum eklund_terbeek architecten kinderoogcentrum eklund_terbeek architecten projectdocumentatie 30 augustus 2013 Opgave: Programma: Grootte: Locatie: Team: Opdrachtgever: Aannemer bouw: Aannemer installaties: Interieurbouw: Leverancier

Nadere informatie

MAAR LIEFST 7-KAMERS HOGE KLUSHUIZEN SINT MARIASTRAAT ROTTERDAM. jadearchitecten

MAAR LIEFST 7-KAMERS HOGE KLUSHUIZEN SINT MARIASTRAAT ROTTERDAM. jadearchitecten MAAR LIEFST 7-KAMERS Deze 7-kamerwoning biedt alle ruimte aan een groot huishouden; met de mogelijkheid om te werken aan huis. Je komt binnen in een riante entree. Loop je door, dan kom je in het woon-

Nadere informatie

Hotel Lobby Preston Palace

Hotel Lobby Preston Palace Hotel Lobby Preston Palace [ interieur ] Een hotel lobby met een knipoog naar Las Vegas STUDIO Met 325.000 unieke bezoekers per jaar, één van de grootste leisure-hotels van Nederland Van 1960 tot 1987

Nadere informatie

Schiekade 532, 3032 AZ Rotterdam Vraagprijs ,- k.k.

Schiekade 532, 3032 AZ Rotterdam Vraagprijs ,- k.k. , 3032 AZ Rotterdam Vraagprijs 477.500,- k.k. Omschrijving WOON-PRAKTIJKPAND! Op loopafstand van Rotterdam-Centrum bieden wij aan een LUXE 4-KAMER APPARTEMENT (153 m2) MÉT APARTE BEDRIJFSRUIMTE (112 m2).

Nadere informatie

KORTE HAVEN 1F SCHIEDAM

KORTE HAVEN 1F SCHIEDAM KORTE HAVEN 1F SCHIEDAM KORTE HAVEN 1F SCHIEDAM OMSCHRIJVING Wonen in de voormalige drukkerij Roelants en een Rijksmonument aan de grachtengordel van Schiedam in het historisch centrum? Een uniek en zeer

Nadere informatie

ARC Detail Erkerhuis#1. Offingawier, Friesland

ARC Detail Erkerhuis#1. Offingawier, Friesland ARC Detail Erkerhuis#1 Offingawier, Friesland Erkerhuis#1 Offingawier, Friesland Het erkerhuis heeft een zadelkap en is met zijn erkerhoofdvorm toegesneden op de locatie: een kavel aan de hoofdweg van

Nadere informatie

!pet projectinrichters. binnenkomer. unigarant hoogeveen

!pet projectinrichters. binnenkomer. unigarant hoogeveen binnenkomer unigarant hoogeveen aanmeren... de ontvangstbalie is als een eiland in de hal geplaatst - de ruimte faciliteert zo een ontmoeting op basis van gelijkwaardigheid. uitgangspunt bij unigarant

Nadere informatie

Semi-bungalow met bijgebouwen op unieke locatie

Semi-bungalow met bijgebouwen op unieke locatie Semi-bungalow met bijgebouwen op unieke locatie Exelseweg 23 Exel (gemeente Lochem) Op schitterende locatie gelegen semibungalow met onverbouwde boerderij, kapschuur en overige bijgebouwen op ondergrond,

Nadere informatie

IGM Waalwijk Inrichting kantoor. In opdracht van IGM Ressins

IGM Waalwijk Inrichting kantoor. In opdracht van IGM Ressins IGM Waalwijk Inrichting kantoor In opdracht van IGM Ressins Interieurontwerp voor het nieuwe kantoor van IGM Ressins te Waalwijk. Het snelgroeiende in-en export bedrijf in de chemische industrie wil voor

Nadere informatie

Landgoed Sparrendaal Noord Brabant, Nederland

Landgoed Sparrendaal Noord Brabant, Nederland Landgoed Sparrendaal Noord Brabant, Nederland 2 Landgoed Sparrendaal 3 4 Landgoed Sparrendaal Landgoed Sparrendaal DE LUXE VAN PRIVACY EN ELEGANTE ARCHITECTUUR Landgoed Sparrendaal in het zuiden van Nederland

Nadere informatie

Architectenbureau K2

Architectenbureau K2 Architectenbureau K2 Onderzoek preventieve zorg en ruimtelijke ordening Meer Marken, 2007 ijken doelgroepwensen introductie van plekken en domeinen betrekken van de omgeving Onderzoek tweede jeugd Verzorgings-Verpleeghuizen

Nadere informatie

studio FRAME Heemraadssingel 26a 4 3021 DA Rotterdam www.studioframe.nl +31 (0)6 53974366 info@studioframe.nl

studio FRAME Heemraadssingel 26a 4 3021 DA Rotterdam www.studioframe.nl +31 (0)6 53974366 info@studioframe.nl studio FRAME Heemraadssingel 26a 4 3021 DA Rotterdam www.studioframe.nl +31 (0)6 53974366 info@studioframe.nl studio FRAME Studio FRAME is opgericht door Paul Voorbergen, na vele jaren ervaring te hebben

Nadere informatie

Piet Heinkade 153 * 1019 GM Amsterdam k.k.

Piet Heinkade 153 * 1019 GM Amsterdam k.k. TE KOOP Piet Heinkade 153 * 1019 GM Amsterdam 1.290.000 k.k. KENMERKEN Prijs 1.290.000 k.k. Postcode 1019 GM Ligging Aan water, In woonwijk Woningtype Bovenwoning Tuin Ja, Zonneterras, Zuid, 780 336cm

Nadere informatie

Scenario s andere referenties - bouwblokken STEDENBOUWKUNDIGE VERKENNING CENTRUM ZEIST I APRIL 2019 I SVP ARCHITECTUUR EN STEDENBOUW

Scenario s andere referenties - bouwblokken STEDENBOUWKUNDIGE VERKENNING CENTRUM ZEIST I APRIL 2019 I SVP ARCHITECTUUR EN STEDENBOUW Scenario s andere referenties - bouwblokken 46 STEDENBOUWKUNDIGE VERKENNING CENTRUM ZEIST I APRIL 2019 I SVP ARCHITECTUUR EN STEDENBOUW Scenario s andere referenties - groene gevels en daken SVP gelooft

Nadere informatie

VESTIGINGSVISIES. Dak Huis Thuis Open Huis Icoon. open huis JOUW VOORKOMEN MAAKT DE PLEK, MAAR DE PLEK MAAKT OOK JE VOORKOMEN

VESTIGINGSVISIES. Dak Huis Thuis Open Huis Icoon. open huis JOUW VOORKOMEN MAAKT DE PLEK, MAAR DE PLEK MAAKT OOK JE VOORKOMEN VESTIGINGSVISIES Dak VESTIGINGSVISIES Dak Dak VESTIGINGSVISIES VESTIGINGSVISIES VESTIGINGSVISIES VESTIGINGSVISIES VESTIGINGSVISIES Factoren Ik kan zorg huisvesten dankzij de regels / Je probeert zorg te

Nadere informatie

De Binck Commerciële Plint. Enthousiaste ondernemer gezocht voor horeca & retail op Binck Eiland

De Binck Commerciële Plint. Enthousiaste ondernemer gezocht voor horeca & retail op Binck Eiland De Binck Commerciële Plint Enthousiaste ondernemer gezocht voor horeca & retail op Binck Eiland December 2018 De Binckhorst, nieuwe hotspot in de Randstad De Binckhorst De Binckhorst verandert in rap tempo

Nadere informatie

woonark arnhem - quub interior concepts

woonark arnhem - quub interior concepts Essentie van het woonark interieur van quub interior concepts: Het verstollen van visie. Inleiding: quub interior concepts werd gevraagd om voor de eigenaren van een nieuw te bouwen woonark, een uniek

Nadere informatie

Retail Visualisatie Signing

Retail Visualisatie Signing Retail Visualisatie Signing Visie / missie ReViSi wil u graag uitdagen om te ontdekken hoe u uw huistijl kan visualiseren en presenteren.custum made Signing biedt volledige vrijheid in ontwerp en uitvoering.

Nadere informatie

Welkom in uw woning. sept 20096

Welkom in uw woning. sept 20096 sept 20096 Welkom in uw woning In de voorgaande uitgaven van deze nieuwsbrief hebben wij u uitgebreid laten kennismaken met De Rooije Hoeven. Inmiddels heeft u hierdoor een goede indruk kunnen krijgen

Nadere informatie

GARAGE ROTTERDAM. Remy Meijers Bemuurde Weerd oz 17 3514 AN Utrecht 030 2763732 BGG Paul Geerts: 06 51297490

GARAGE ROTTERDAM. Remy Meijers Bemuurde Weerd oz 17 3514 AN Utrecht 030 2763732 BGG Paul Geerts: 06 51297490 GARAGE ROTTERDAM Interieurarchitect Remy Meijers verbouwde een voormalige Volkswagen garage in Rotterdam tot tentoonstellingsruimte. Zowel de oorspronkelijke functie als de bouwstijl dienden als inspiratie

Nadere informatie

vierkante meter kantoorgenot op toplocatie Hooggoorns 14 * 7812 AM Emmen * 0591-68 62 20

vierkante meter kantoorgenot op toplocatie Hooggoorns 14 * 7812 AM Emmen * 0591-68 62 20 1300 vierkante meter kantoorgenot op toplocatie Hooggoorns 14 * 7812 AM Emmen * 0591-68 62 20 Meer dan een bedrijfsverzamelgebouw Business Centre MM Elke ondernemer wil het liefst een werklocatie met een

Nadere informatie

kantoor Wagemaker randi van gerve interieurarchitect bni

kantoor Wagemaker randi van gerve interieurarchitect bni kantoor Wagemaker randi van gerve interieurarchitect bni kantoor wagemaker randi van gerve interieurarchitect bni 0642382432 randi@vangerve.nl iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii HET KANTOOR

Nadere informatie

moestuin rosaklooster plaats: Amsterdam opdrachtgever: Reliplan oppervlakte: 1.200 m2 status: Studie

moestuin rosaklooster plaats: Amsterdam opdrachtgever: Reliplan oppervlakte: 1.200 m2 status: Studie moestuin plaats: Amsterdam opdrachtgever: Reliplan oppervlakte: 1.200 m2 rosaklooster Het Rosaklooster wordt door het Leger des Heils gebruikt als opvanghuis voor vrouwen met psychische problemen. Het

Nadere informatie

De Veilige Veste. Architectuur Transformatie van kantoorgebouwen 115 AWM 50. 1 kamer 2 gemeenschappelijke ruimte 3 trappenhuis 4 patio

De Veilige Veste. Architectuur Transformatie van kantoorgebouwen 115 AWM 50. 1 kamer 2 gemeenschappelijke ruimte 3 trappenhuis 4 patio 114 AWM 50 Van kantoor naar... Kinderdagverblijf, hotel, school, zorgvoorziening, studentenwoningen of reguliere woningen. In leegstaande kantoorgebouwen zijn allerlei andere programma s onder te brengen.

Nadere informatie

MAKELAARSGILDE. Apollolaan 248 te Leiden 209.900,- www.remax.nl

MAKELAARSGILDE. Apollolaan 248 te Leiden 209.900,- www.remax.nl MAKELAARSGILDE Apollolaan 248 te Leiden 209.900,- www.remax.nl Op de 5e Etage (LIFT AANWEZIG) gelegen 3 (voorheen 4) kamer appartement in uitstekende staat van onderhoud. De woning beschikt over een heerlijk,

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Nabij centrumhart Zaandam. Uniek woon-/werkobject. Karakteristieke dijkwoning. Situering in kleinschalig winkelstraat

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Nabij centrumhart Zaandam. Uniek woon-/werkobject. Karakteristieke dijkwoning. Situering in kleinschalig winkelstraat Huizen van Hoekstra & van Eck Zuiddijk 131, 1501 CE Zaandam Uniek woon-/werkobject Karakteristieke dijkwoning Situering in kleinschalig winkelstraat Nabij centrumhart Zaandam Veel bestemming-/gebruiksmogelijkheden

Nadere informatie

Lezing geluid in ro 28 juni 2017 vissers & roelands architecten & ingenieurs 1. Lezing geluid in ruimtelijke ordening 28 juni 2017

Lezing geluid in ro 28 juni 2017 vissers & roelands architecten & ingenieurs 1. Lezing geluid in ruimtelijke ordening 28 juni 2017 1 Lezing geluid in ruimtelijke ordening 28 juni 2017 Presentatie - Wie zijn wij? - 4 projecten - Vragen 2 Vissers & Roelands Buro voor stedenbouw & architectuur - Architectonisch ontwerp van schets tot

Nadere informatie

!pet projectinrichters. binnenkomer. enexis den bosch

!pet projectinrichters. binnenkomer. enexis den bosch !pet projectinrichters binnenkomer enexis den bosch Het Nieuwe Werken... Het centrale kantoor van Enexis staat aan het Paleis Kwartier in Den Bosch. In het nieuwe onderkomen werkt Enexis volgens het principe

Nadere informatie

WERKEN 3.0. Voordelen van werken 3.0

WERKEN 3.0. Voordelen van werken 3.0 WERKEN 3.0 Het Nieuwe Werken Aangeboden door HKA Voordelen van werken 3.0 Werken van 09:00 tot 17:00 doen de meeste mensen al niet meer. We leven wereldwijd in een 24 uur economie die continu verandert.

Nadere informatie

Custom meubels Cadeauwinkel KKeC Rotterdam

Custom meubels Cadeauwinkel KKeC Rotterdam Custom meubels Cadeauwinkel KKeC Rotterdam De plek Aan het begin van de Rotterdamse koopgoot ligt de cadeauwinkel KKeC. Het ontwerpersduo Elise & Anton Zoetmulder ontwierpen in samenwerking met Jeanne

Nadere informatie

Dienstkring-kantoor Rijkswaterstaat, Haren. In opdracht van de Rijksgebouwendienst

Dienstkring-kantoor Rijkswaterstaat, Haren. In opdracht van de Rijksgebouwendienst Dienstkring-kantoor Rijkswaterstaat, Haren In opdracht van de Rijksgebouwendienst In opdracht van de Rijksgebouwendienst is voor Rijkswaterstaat een ontwerp gemaakt voor de renovatie en uitbreiding van

Nadere informatie

HUIS 20X3 - projectdocumentatie. Inzending ARC 16 - Innovatie Award

HUIS 20X3 - projectdocumentatie. Inzending ARC 16 - Innovatie Award HUIS 20X3 - projectdocumentatie Inzending ARC 16 - Innovatie Award HUIS 20X3 - ZIERIKZEE Locatie Oude Haven 17, Zierikzee Oplevering bouwkundig Januari 2016 Netto oppervlakte ca.120m2 Architect Tim de

Nadere informatie

Reconstructieplan Langstraat 26 annex Bezorgershof 4 Geldrop opdracht: fam. Foole ontwerp: Willum, Ontwerp\Advies. juli 2011

Reconstructieplan Langstraat 26 annex Bezorgershof 4 Geldrop opdracht: fam. Foole ontwerp: Willum, Ontwerp\Advies. juli 2011 Geldrop, Langstraat 26 en Bezorgershof Juli 2011 Plan tot herontwikkeling Het pand Langstraat 26, doorlopend naar Bezorgershof 4, is meer dan 80 jaar in bezit van de familie Foole. Aanvankelijk betrof

Nadere informatie

shops 37.515 passanten per dag. Een mooie plek om u te vestigen. www.levelleiden.nl

shops 37.515 passanten per dag. Een mooie plek om u te vestigen. www.levelleiden.nl shops 37.515 passanten per dag. Een mooie plek om u te vestigen. www.levelleiden.nl DE UNIQUE SELLING POINTS VAN LEVEL SHOPS OP EEN RIJ: ruim 37.500 passanten per dag overdekte passage perfect bereikbaar,

Nadere informatie

2013 CULTUREEL CENTRUM COA;

2013 CULTUREEL CENTRUM COA; 2013 CULTUREEL CENTRUM COA; Studio OxL heeft voor ABC Holland een haalbaarheidsstudie uitgevoerd voor het verbouwen van poppodium WATT tot cultureel centrum. Het voormalig Nighttown en later WATT poppodium

Nadere informatie

renovatie woning Gent

renovatie woning Gent renovatie woning Gent atelier tom vanhee Verboeckhavenstraat 99, 1030 Brussel t/f 02 245 16 18 m 0496 12 74 38 www@ateliertomvanhee.be RENOVATIE WONING GENT WOONVOLUME MET RAMEN ALS SCHILDERIJEN PROJECT

Nadere informatie

Simmons & Simmons Amsterdam Voorlopig Ontwerp Buitenruimten 25 juni 2010

Simmons & Simmons Amsterdam Voorlopig Ontwerp Buitenruimten 25 juni 2010 Simmons & Simmons Amsterdam Voorlopig Ontwerp Buitenruimten 25 juni 2010 Buitenruimten Simmons & Simmons Het nieuwe kantoor van Simmoms & Simmons aan de Amsterdamse Zuidas is gesitueerd rond een aanzienlijke

Nadere informatie

Geef uw hotel een onderscheidende uitstraling. get inspired

Geef uw hotel een onderscheidende uitstraling. get inspired Geef uw hotel een onderscheidende uitstraling In Nederland alleen al hebben potentiële klanten de keuze uit duizenden verschillende hotels. Voor hoteleigenaren mwordt het dan ook een steeds grotere uitdaging

Nadere informatie

Acquisto 6/1+ 03-07-2006 13:10 Pagina 1

Acquisto 6/1+ 03-07-2006 13:10 Pagina 1 Acquisto 6/1+ 03-07-2006 13:10 Pagina 1 Acquisto 6/1+ 03-07-2006 13:11 Pagina 2 Het is een plek om jaloers op te worden. De zon spiegelt zich in het kabbelende water van een weidse plas. De oevers zijn

Nadere informatie

Deel 2 JOHANNESSCHOOL. Deel 2 van de visie op De Ontmoeting van de basisscholen Nieuw Koningshof, Johannesschool en de Tweemaster.

Deel 2 JOHANNESSCHOOL. Deel 2 van de visie op De Ontmoeting van de basisscholen Nieuw Koningshof, Johannesschool en de Tweemaster. Deel 2 Deel 2 van de visie op De Ontmoeting van de basisscholen Nieuw Koningshof, Johannesschool en de Tweemaster. 23 juni 2005 Loes Kellendonk Karen Schuyt JOHANNESSCHOOL ONTMOETING NIEUW KONINGSHOF,

Nadere informatie

Appartement François Didier, Concept

Appartement François Didier, Concept Appartement François Didier, Concept Hallo Eric, Mijn naam is François Didier. Ik kom uit Zuid Frankrijk, waar ik een wijngaard heb.dit ik van mijn ouders heb geërfd. Ik ben in de bloei van mijn leven

Nadere informatie

algemene informatie foto s plattegrond

algemene informatie foto s plattegrond Informatiebrochure Tahitistraat 7 1339 PJ Almere Vraagprijs: 264.500 k.k. algemene informatie foto s plattegrond Deze brochure is met zorg samengesteld uit de beschikbare gegevens. Aan de opgegeven afmetingen

Nadere informatie

i.work i.box for the love of work

i.work i.box for the love of work L i.work i.box for the love of work i.work i.box Thuiswerken, satellietkantoren, flexwerken... Werken is duidelijk niet meer wat het geweest is. Mobiliteit en flexibiliteit zetten de toon. De klassieke

Nadere informatie

Programma Zelfbouw Rotterdam 2015-2018

Programma Zelfbouw Rotterdam 2015-2018 Programma Zelfbouw Rotterdam 2015-2018 2 Programma Zelfbouw Rotterdam 2015-2018 pakjeruimte.nl zelfbouw@rotterdam.nl facebook.com/zb010 pinterest.com/pakjeruimte Programma zelfbouw rotterdam 2015-2018

Nadere informatie

Heijplaat, RDM terrein = Sport Educatie & vrije tijd

Heijplaat, RDM terrein = Sport Educatie & vrije tijd Heijplaat, RDM terrein = Sport Educatie & vrije tijd De stad Rotterdam is onlosmakelijk met zijn haven verbonden. De geschiedenis leert dat met de groei van de stad de haven activiteit even zo meegroeit.

Nadere informatie

!"#$"%!"&%'(! 550 m2. 450 m2. 1500 m2. 400 m2. 900 m2. 4200 m2. ontmoeting & idee. verbeelding & verbinding. experimenten & leren

!#$%!&%'(! 550 m2. 450 m2. 1500 m2. 400 m2. 900 m2. 4200 m2. ontmoeting & idee. verbeelding & verbinding. experimenten & leren !"#$%"#&' 400 m2 ontmoeting & idee 400 m2 550 m2 experimenten & leren verbeelding & verbinding ()*+#,-#'%)#* 900 m2 innovatie & ondernemerschap 1500 m2 maken & doen 450 m2 presenteren & ontspanning Herontwikkeling

Nadere informatie