INHOUD. Opel Meriva 04 De Meriva

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "INHOUD. Opel Meriva 04 De Meriva"

Transcriptie

1 OPEL MERIVA

2

3 WelKOM IN veelzijdig COMFORT. In de Opel Meriva voelt u zich direct thuis. Geen enkele andere wagen in de compacte klasse biedt zoveel comfort, gemak en interieurruimte. De wijd openslaande FlexDoors heten u hartelijk welkom. In het royaal uitgeruste interieur heeft de bestuur der dankzij de verhoogde zitpositie uitstekend overzicht en genieten alle vijf inzittenden van luxueuze lounge-zetels. De Meriva combineert een bijzonder stijlvol design met een zeer praktische inrichting. Baanbrekende Opel-systemen zoals FlexSpace en FlexRail bieden de mogelijkheid het interieur in een handomdraai aan uw wensen aan te passen. Daarnaast profiteert u van de toonaangevende techniek die de voorganger van deze Meriva zes jaar op rij tot één van de betrouwbaarste wagens van Duitsland maakte 1. Elke dag op en neer naar uw werk, een lang weekend naar zee of even snel boodschappen doen de Meriva biedt alles om uw actieve leven op rolletjes te laten lopen. INHOUD Opel Meriva 04 De Meriva 20 Uitrustingsniveaus 26 Ergonomische systemen 28 Comfort 30 Veiligheid 32 Infotainment 34 OnStar en MyOpel 38 Accessoires 40 Motoren en versnellingsbakken 42 Velgen en banden 44 Bekleding en afwerking 46 Koetswerkkleuren 48 Opel Service 50 Inspirerende innovaties De inhoud van deze brochure was correct op het moment van het ter perse gaan (07/2015). Opel behoudt zich het recht voor specificaties en uitrusting te allen tijde te wijzigen. Uw Opel Verdeler geeft u graag de meest recente infor matie. 1 Volgens de pechstatistieken die jaarlijks worden opgesteld door de Duitse automobilistenclub ADAC was de Meriva in de periode de meest betrouwbare tweedehands wagen in het minivan-segment.

4

5 GEBRUIKSGEMAK IN EEN OPVALLEND STIJLVOL JASJE. Het eerste dat opvalt aan de Meriva is zijn baan brekende design, dat zijn veelzijdige karakter versterkt. De robuuste grille en arendsoog-koplampen accentueren zijn betrouwbare, functionele eigenschappen. De optionele chromen sierstrip onder de zijramen voegt een vleugje stadse chic toe. Maar de unieke, wijd openslaande FlexDoors oogsten toch wel de meeste bewondering en terecht! Ze maken de Meriva tot één van de meest praktische wagens die we ooit gemaakt hebben. Tot slot vestigen de hooggeplaatste achterlichten de aandacht op de royale achterklep, die uw leven op zijn beurt ook een stuk gemakkelijker maakt.

6 DE RUIMTE OM UZELF TE ZIJN. De Opel Meriva heeft een hoge feel-good factor. Voorin bieden de optionele ergonomische comfortzetels met AGR-certificaat 1 optimale ondersteuning voor uw rug. De hoge zitpositie en overzichtelijke indeling van het dashboard maken het rijden minder vermoeiend. En zowel voorin als achterin heeft iedereen royaal de ruimte. Hoogwaardige materialen, sfeervolle kleuren en een unieke, informele inrichting maken dat iedereen graag tijd doorbrengt in de Meriva. 1 Het AGR-certificaat is een kwaliteitszegel dat wordt toegekend door de onafhankelijke Duitse vereniging van rugdeskundigen Aktion Gesunder Rücken e. V..

7

8

9 naar hartenlust variëren. De Meriva zit boordevol geweldige ideeën die u de flexibiliteit bieden om méér van uw dag te maken. De slimme FlexDoors maken in- en uitstappen eenvoudiger. Ze bieden ook meer gemak wanneer u kinderen achterin wilt vastzetten in hun kinderzitjes of grote boodschappentassen op de achterbank wilt zetten. FlexRail is een modulair, verschuifbaar opbergsysteem tussen de voorzetels, dat eenvoudig naar wens is in te richten. Dankzij het baanbrekende FlexSpace is het kinderspel om de zetels achterin aan te passen, zodat meer ruimte voor personen of bagage (tot liter) ontstaat, zonder ook maar één zetel te verwijderen. En met de geïntegreerde FlexFix -fietsendrager neemt u moeiteloos twee fietsen 1 mee achterop uw Meriva. 1 Voor de fietsen die op de FlexFix -fietsendrager vervoerd worden, gelden beperkingen wat betreft het gewicht en de afmetingen. Contacteer uw Opel Verdeler voor meer informatie.

10 ALTIJD DE JUISTE AANSLUITING. De Meriva loopt ook wat infotainment betreft voorop. Met het grootste gemak sluit u een smartphone of andere apparatuur aan, zodat u via uw infotainmentsysteem toegang heeft tot al uw informatie en multimedia-bestanden. Opel biedt u de keuze uit diverse geïntegreerde systemen, van geavanceerde navigatiesystemen tot MP3- en radio/cd-spelers met Bluetooth en digitale radio (DAB). De innovatieve IntelliLink-technologie biedt via een royaal 7-duims kleurenscherm toegang tot al uw digitale media. Handsfree bellen is net zo gemakkelijk als audio streamen via Bluetooth. En even eenvoudig sluit u externe apparatuur aan via de standaard USBof externe stereo-aansluiting in de FlexRail -console. Zo hoeft u in de Meriva nooit iets te missen.

11

12 PITTIGE MOTOREN, LAGE KOSTEN. Waarom zou u moeten kiezen tussen brandstofbesparing en krachtige prestaties? De motoren voor de Meriva weten die twee uitstekend te combineren. Opel biedt voor de Meriva motoren met de efficiënte ecoflex -technologie en een nieuwe generatie compacte dieselmotoren, die het verbruik en de uitstoot aanzienlijk verlagen. Zoals de nieuwe 1.6 CDTI ecoflex motor van 110 pk voorzien van het Start-Stop systeem met een gemiddeld verbruik van slechts 3,8 l/100 km en slechts een CO 2 uitstoot van 99 g/km. Daarnaast is er zowel voor benzine- als dieselmotoren een automaat leverbaar. Nu alleen nog kiezen welke van deze geavanceerde motoren het beste bij u past.

13

14

15 VEILIGHEID HEEFT DE HOOGSTE PRIORITEIT. Als het om veiligheid gaat, doet Opel er graag een schepje bovenop. Daarom bieden we voor de Meriva diverse geavanceerde veiligheidssystemen die het risico op letsel of schade verkleinen voor uzelf, uw passagiers én andere weggebruikers. Zoals de achteruitrijcamera en Park Expert, die u met behulp van sensoren helpen bij het inparkeren, zelfs als de ruimte beperkt is. Of Adaptive Forward Lighting (AFL), dat rijden in het donker veiliger en minder vermoeiend maakt door de koplampen in de bocht automatisch te laten meedraaien. Opel streeft er continu naar het rijden veiliger te maken, door geavanceerde technologie te ontwikkelen. Daarom voelt u zich in de Meriva niet alleen veiliger: hij is ook veiliger.

16

17 ELKE DAG MEER GEMAK.

18 geniet van royaal comfort. De Meriva heeft heel wat sterke kanten. Niet alleen de zitpositie is hoger dan gebruikelijk, hetzelfde geldt voor het comfort, de functionaliteit en de kwaliteit van de materialen. Al die punten samen maken de Meriva ongekend aantrekkelijk. Want compacte afmetingen en uitstekende wendbaarheid in de stad zijn natuurlijk geweldig, maar een veelzijdig en ruim interieur geeft u pas echt het gevoel dat de Meriva helemaal voor u gemaakt is. In het interieur genieten alle inzittenden van royale ruimte voor hoofd, ellebogen en benen. En dankzij de geavanceerde Flex-systemen kunt u de extra ruimte van het hoge dak optimaal benutten. De ingenieuze FlexDoors maken in- en uitstappen achterin gemakkelijker en minder belastend voor uw rug. FlexSpace biedt de mogelijkheid het aantal zitplaatsen aan te passen en de bagageruimte te vergroten zonder ook maar één zetel te verwijderen. Met de optionele FlexFloor kunt u de vloer van de bagageruimte in twee standen zetten, afhankelijk van wat u wilt meenemen. In de hoge stand ontstaat een vlakke laadvloer met daaronder een verborgen opbergvak. In de lage stand is er meer ruimte voor hoge bagage. Tot slot is er de optionele FlexFix -fietsendrager, die verborgen zit in de achterbumper. Als u hem nodig heeft, trekt u hem in een handomdraai tevoorschijn om één of twee fietsen te vervoeren. 18 Hoogstaand comfort

19

20 ESSENTIA. De Essentia biedt alle eigenschappen die de Meriva zo bijzonder maken. Standaard zijn onder meer de tegengesteld scharnierende FlexDoors, die het handels merk van de Meriva vormen, en het veelzijdige FlexSpace -zetelsysteem. Plus een hele reeks andere praktische systemen en functies, zoals ESP Plus en Hill Start Assist, dat wegrijden op een steile helling gemakkelijker maakt. En om u te verzekeren van maximaal comfort is de Essentia uitgerust met een in hoogte verstelbare bestuurderszetel en een in hoogte en helling verstelbaar stuurwiel. De afbeelding bevat ook opties. 20 Essentia

21 FlexSpace. Hoeveel zitplaatsen hebt u vandaag nodig? Vijf? Vier? Drie?Twee maar? En hoeveel ruimte voor bagage? In de Meriva bepaalt u het helemaal zelf. Het unieke zetelsysteem (standaard)is uiterst veelzijdig en u hoeft geen enkele zetel te verwijderen. 2. Elektrische handrem. Eén druk op de knop en u kunt wegrijden of stoppen. Stijlvol, praktisch en bovendien ruimtebesparend. 3. Elektrisch bedienbare ramen vóór. Voor nog meer gemak zijn de ramen van de Essentia met één lichte druk op de knop te openen en te sluiten. Essentia 21

22 1. ENJOY FlexRail -opbergsysteem. Een uitgekiend systeem om alles wat u onderweg bij de hand wilt hebben, netjes geordend te bewaren. Aan de rails tussen de voorzetels kunt u naar wens diverse elemen ten bevestigen en dankzij het ingebouwde lampje kunt u uw spullen ook in het donker gemakkelijk vinden. 2. Manuele airconditioning. Manuele airconditioning is standaard op de Meriva Enjoy. U en uw passagiers kunnen dus altijd rekenen op een aangename binnentemperatuur, ongeacht de weersomstandigheden buiten. De airco is bovendien steeds voorzien van een pollenfilter die de lucht filtert van alle stofdeeltjes zodat u in alle luxe kan reizen. De Meriva Enjoy gaat nog een stap verder dan de uitgebreide uitrusting van de Essentia, met diverse stijlvolle en praktische extra s. Zoals een elegant dashboard, instrumenten met chromen sierringen en grotere velgen. Maar ook het gemak van het Flex-Rail - opbergsysteem en rails langs de zijwanden van de bagageruimte, waaraan praktische accessoires bevestigd kunnen worden. Plus standaard aircon ditioning en een CD 300 radio/cd-speler met info display. Met het oog op optimale veiligheid is de Enjoy voorzien van tweevoudig verstelbare actieve hoofdsteunen op de voorzetels en een veiligheids gordel-waarschuwingssysteem voor alle vijf de zitplaatsen. Airbags voor bestuurder en voorpassagier en gordijnairbags zijn standaard. 22 Enjoy

23

24 COSMO. Wilt u op ieder gebied het beste van het beste? De Meriva Cosmo komt met grote en kleine extra's aan al uw wensen tegemoet. Standaard is bijvoorbeeld een lederen stuurwiel met bedieningsknoppen voor het infotainmentsysteem en de cruise control, sfeerverlichting en elektrisch bedienbare ramen vóór en achter. De elektronische klimaatregeling (ECC) van de Meriva Cosmo werkt volledig automatisch en is individueel instelbaar. ECC is voorzien van een zonnesensor die onder alle omstandigheden een constante klimaatregeling garandeert. Ook het koetswerk van de Cosmo springt eruit, met elegante chromen decoraties, dorpellijsten en mistlampen. De Meriva Cosmo beschikt standaard ook over een ultramodern navigatiesysteem (Radio CD 650 Intellilink) van de nieuwste generatie. Het grote, 7-duims kleurenscherm met hoge resolutie, biedt een nieuwe interface met de kenmerkende IntelliLink grafische voorstelling wat de leesbaarheid verbetert en de bediening gemakkelijker maakt. Het systeem biedt Bluetooth connectiviteit voor handenvrij bellen en audio streaming en bijkomende connectiviteit via USB. 24 Cosmo

25 1. Chromen sierstrip. Aan de zijkant accentueert de nieuwe elegante verchroomde taillelijn op Cosmo het golfvormige design van de achterruit duims lichtmetalen velgen. De Cosmo is standaard uitgerust met stijlvolle 7-spaaks lichtmetalen velgen, die zijn elegant profiel versterken. 3. Vernieuwde voorkant met LED dagrijlichten. De frontpartij heeft een nieuwe grille met meer chroom en chroomaccenten die de mistlampen omringen wat een onmiskenbare uitstraling geeft Cosmo 25

26 ERGONOMIE VOOR ONOVERTROFFEN COMFORT. De Opel Meriva heeft een wereldprimeur: het is de eerste wagen met een ergonomisch concept dat vanwege zijn speciale rugvriendelijke eigenschappen in zijn geheel is gecertificeerd door de vooraanstaande Duitse AGR. 1 Dat heeft hij onder meer te danken aan de unieke FlexDoors, de FlexFix -fietsendrager en het FlexSpace -zetelsysteem. Met dit soort innovatieve systemen zorgt de Meriva dat uw rug en die van uw passagiers in allerlei dagelijkse situaties zoveel mogelijk wordt ontzien. 1 Het AGR-certificaat is een kwaliteitszegel dat wordt toegekend door de onafhankelijke Duitse vereniging van rugdeskundigen Aktion Gesunder Rücken e. V. 26 Ergonomische systemen

27 Tegengesteld scharnierende FlexDoors. Dankzij de wijd openslaande deuren is het veel gemakkelijker om achterin in of uit te stappen, kinderen in een kinderzitje te zetten of een zware boodschappentas op de achterbank te tillen. 2. Geïntegreerde FlexFix -fietsendrager. U schuift hem eenvoudig als een lade uit de achterbumper, waarna het kinderspel is om één of twee fietsen vast te zetten. Zonder gereedschap! Hebt u hem niet meer nodig, dan verdwijnt hij net zo eenvoudig weer onder de achterbumper. 3. & 4. Veelzijdig FlexSpace -zetelsysteem. Het ingenieuze FlexSpace -systeem van Opel maakt het gemakkelijk om het aantal zetels achterin te variëren, zonder ook maar één zetel te verwijderen. Als alle drie de zetels zijn neergeklapt, ontstaat een vlakke laadvloer. Ergonomische systemen 27

28 1. COMFORT ZONDER COMPROMISSEN. De wijd openslaande FlexDoors van de Meriva verwelkomen u met open armen. Maar er zijn meer redenen waarom u zich hier direct thuis zult voelen. Het interieur en de technologie zijn er tot in de details op gericht het u en uw passagiers zo gemakkelijk mogelijk te maken. Talloze doordachte ideeën geven u in deze wagen een gevoel van persoonlijke aandacht en hoge kwaliteit Allesomvattend comfort

29 Panorama-zonnedak. Het grote zonnedak dat zich boven beide zetelrijen uitstrekt, versterkt het gevoel van licht en ruimte. Om te beschermen tegen al te veel zon is er een elektrisch bedienbaar zonnescherm. 2. FlexRail -opbergsysteem. Alles wat u onderweg bij de hand wilt hebben, kunt u overzichtelijk bewaren in dit flexibel in te delen opbergsysteem tussen de voorzetels. 3. Electronic Climate Control (ECC). Dit systeem met twee zones biedt bestuurder en voorpassagier de mogelijkheid elk hun eigen ideale temperatuur in te stellen. 4. Verwarmd stuurwiel. Warme handen bij een koude start dankzij dit prettig in de hand liggende stuurwiel met elegante lederen stiksels. 5. Elektrische handrem. Stoppen en weer wegrijden met één druk op de knop: gemakkelijker en veiliger. De elektrische handrem neemt bovendien minder plaats in, zodat ruimte overblijft voor het FlexRail -opbergsysteem. Allesomvattend comfort 29

30 VEILIGHEID VOOR ALLES. Net als elke nieuwe Opel is de Meriva voorzien van geavanceerde veiligheidssystemen en innovatieve Duitse techniek waarop u kunt vertrouwen. Ze zijn erop gericht alle inzittenden optimaal te beschermen en de bestuurder te ondersteunen, zodat elke rit niet alleen veiliger, maar ook minder inspannend is. Goede voorbeelden zijn het optionele Adaptive Forward Lighting (AFL) en actieve hoofdsteunen, die nekletsel helpen voorkomen bij een aanrijding van achteren. Het optionele AFL-systeem verbetert het zicht en de zichtbaarheid bij rijden in het donker. Op basis van de rijsnelheid en de stuurhoek past dit geavanceerde verlichtingssysteem de lichtsterkte en richting van uw koplampen aan. Dynamische bochtverlichting zorgt dat de koplampen automatisch met de bocht meedraaien, terwijl statische hoekverlichting tot een hoek van 90 naar links of rechts om de hoek schijnt, zodat u beter zicht hebt op eventuele obstakels. Kijk voor meer informatie over AFL op Veiligheid bekroond met 5 sterren. NCAP, de onafhankelijke organisatie die de veiligheidsprestaties van Europese wagens test, heeft aan de Meriva de maximale score van 5 sterren toegekend. 30 Geavanceerde veiligheidssystemen

31 1. Rondom beschermd. De basis voor de passieve veiligheid in de Meriva is een zeer stijve passagierskooi van extra gehard staal. Optioneel is een zeer compleet systeem van exact op elkaar afgestemde airbags leverbaar, dat de inzittenden aan alle kanten beschermt Achteruitrijcamera. Helder zicht op het gebied achter uw wagen bij het achteruitrijden. Op het display met een weergave van 130 kunt u de afstand tot eventuele obstakels achter en opzij van de Meriva goed inschatten. 2. Park Expert. Met behulp van sensoren in de voor- en achterbumper bewaakt dit systeem de afstand tot obstakels en waarschuwt met een geluidssignaal zodra de Meriva te dicht bij een obstakel komt. Park Expert wordt automatisch geactiveerd als u in de achteruit schakelt.

32 AANSLUITING BIJ UW DIGITALE LEVEN. Ook als u weinig van techniek weet, zult u onder de indruk zijn van het hoogwaardige infotainment-aanbod voor de Opel Meriva. Of u nu een smartphone wilt aansluiten, de snelste route naar uw bestemming zoekt of gewoon ontspannen naar de muziek op uw MP3-speler wilt luisteren, de Meriva biedt met Bluetooth - technologie, grote displays en diverse aansluitingsmogelijkheden precies wat u nodig heeft. 1 Ook wat infotainment betreft zult u zich in de Meriva dus helemaal thuis voelen. Het CD 600 IntelliLink-systeem geeft via een ultrascherp 7-duims display eenvoudig en intuïtief toegang tot al uw digitale media. Dit geavanceerde systeem biedt u de mogelijkheid om handsfree te bellen en via Bluetooth audio te streamen vanaf uw smartphone, tablet of andere mobiele apparatuur. CD 600 Intellilink is optioneel beschikbaar voor de Enjoy. CD 600 Intellilink leest ook inkomende sms-berichten voor, waarna u kan kiezen of u handsfree terugbelt of een standaard boodschap terugstuurt. U kan het startscherm, dat ook het display is voor de optionele achteruitrijcamera, persoonlijk indelen, zodat u snel toegang heeft tot uw acht favoriete functies, van uw muziek voorkeuren tot de instellingen van uw apparatuur. Wanneer uw apparatuur via de USB-poort is aangesloten, herkent Gracenote, dat werkt als een muziek-database, nummer, artiest en album, en helpt het u om uw muziekcollectie beter te beheren. Voor gemakkelijke navigate en maximale veiligheid biedt Meriva het uitgebreide Navi650 of Navi 950 multimediasysteem (rechts afgebeeld), dat reageert op korte gesproken commando s voor navigatie, telefoon- en muziekfuncties. Dit systeem leest ook uw inkomende SMS berichten voor zodat u ongestoord kan verder rijden. 32 Infotainment

33 Radio CD Navi 950 IntelliLink. Dit bijzonder veelzijdig navigatiesysteem combineert alle voordelen van de IntelliLinktechnologie, zoals de integratie van de belangrijkste functies van je smartphone met behulp van Bluetooth aansluiting of USB-poort, met geavanceerde navigatiefuncties, zoals vogelvluchtkaarten in 3D en de herkenning van korte gesproken commando s voor het opgeven van de bestemming. Dankzij accurate Be-Mobile verkeersinfo gebaseerd op Touring Mobilis Data, weet deze navigatie steeds de snelste route om files te vermijden. De kaartsoftware is opgeslagen in het interne geheugen voor ultrasnelle verwerking en kan op elke moment via de USB-poort worden vernieuwd. 2. USB- en externe stereo-aansluiting voor mobiele apparatuur 1. Twee aansluitpunten voor uw audio- en multimediaapparatuur in de FlexRail -console. Een telefoongesprek voeren, naar muziek luisteren, foto s bekijken het gaat allemaal even gemakkelijk. 1 De aansluitmogelijkheden kunnen per apparaat verschillen. Contacteer uw Opel Verdeler voor meer informatie over compatibele apparatuur. Infotainment 33

34 OPEL UW PERSOONLIJKE ASSISTENT IN CONNECTIvITEIT EN DIENSTVERLENING. OnStar biedt u 24/7, 365 dagen per jaar vrijwel overal in Europa 1 toegang tot onze unieke diensten 2. En het allermooiste: het is de eerste 12 maanden gratis! Vanaf nu rijdt u nóg zorgelozer. 34 OnStar

35 WAT KAN ONSTAR VOOR U DOEN? Automatic Crash Response. Als u bij een ongeval betrokken raakt, maken de sensoren in de wagen automatisch contact met de OnStar adviseur, die direct toegang heeft tot uw voertuiggegevens. De adviseur beoordeelt de situatie en schakelt zo nodig de noodhulpdiensten in, waaraan direct de juiste GPS-coördinaten worden doorgegeven. Wi-Fi Hotspot. 3 Binnenkort kan u uw wagen gebruiken als uw eigen Wi-Fi Hotspot, die een snelle en stabiele internetverbinding biedt voor 7 apparaten. Uw wagen is er nu al klaar voor! Smartphone-app. Op afstand met één druk op de knop de resterende levensduur van de olie controleren, de claxon bedienen of de lichten laten knipperen, zodat u uw wagen des te sneller kunt terugvinden. Hulp bij gestolen voertuig. Bel bij diefstal van uw wagen de Opel OnStar adviseur en geef het dossiernummer dat u van de politie heeft gekregen door. De adviseur geeft de locatie van uw wagen dan door aan de politie. Voertuigdiagnose. U kan OnStar op elk moment vragen om op afstand de belangrijkste systemen van uw wagen te controleren, zoals de motor, versnellingsbak, uitstoot of airbags. Op verzoek kan OnStar u ook elke maand een sturen met deze gegevens. Bestemming downloaden. Op zoek naar de beste route, een restaurant, tankstation of een andere bestemming? U hoeft alleen op de Service-knop te drukken! Onze adviseur geeft u de gewenste informatie en kan de locatie automatisch naar uw Opel navigatiesysteem sturen. 4 UW PRIVACY. UW BESLISSING. U bepaalt zelf wat OnStar wel en niet kan doen! Zodra u zich voor OnStar heeft geregistreerd en uw account heeft geactiveerd, heeft u toegang tot alle OnStar diensten. Voor uw veiligheid wordt u bij sommige diensten gevraagd uw PIN in te toetsen. U kan op elk moment beslissen de locatie van uw wagen te verbergen, door de Privacy-knop ca. 5 seconden ingedrukt te houden. Verandert u van gedachten, druk dan nogmaals ca. 5 seconden op de Privacy-knop om uw locatie weer met On-Star te delen. Alleen in een noodsituatie 5 zal OnStar deze voorkeur negeren. OnStar zal uw informatie nooit verkopen. Uw informatie wordt uitsluitend verstrekt aan OnStar en aan General Motors verbonden bedrijven, de door u gekozen Opel verdelers, retailers en bedrijven die namens OnStar werken en eventueel door uzelf gekozen andere dienstverleners. 1 De OnStar diensten zijn afhankelijk van draadloze netwerken en satellietsystemen. 2 Kijk op opel-onstar.be voor de meest actuele lijst van landen waar OnStar beschikbaar is. 3 Kijk op opel-onstar.be om te zien wanneer deze functie in België en het GH Luxemburg beschikbaar zal zijn. 4 Voor deze dienst is een geïntegreerd Opel navigatiesysteem vereist. 5 Bij gebeurtenissen als een aanrijding of als uw wagen gestolen is. OnStar 35

36 HOE KRIJG IK ONSTAR? OnStar is optioneel beschikbaar in elke nieuwe Opel Meriva Enjoy en is standaard op de Meriva Cosmo. Om van alle voordelen van OnStar te profiteren: 1. Vraag bij het bestellen van uw nieuwe Opel Meriva direct OnStar aan. 2. U ontvangt per een uitnodiging om uw OnStar account te activeren. 3. Rond uw registratie online af en stel uw persoonlijke voorkeuren in. 4. OnStar is nu klaar voor gebruik! Na de gratis kennismaking van 12 maanden kan u beslissen om uw abonnement op OnStar te verlengen. Hiervoor dient u een bijdrage te betalen. Meer informatie vindt u op opel-onstar.be Zo gemakkelijk is Opel OnStar te bedienen!

37 SUPERIEURE SERVICE. MyOpel is het exclusieve klantenprogramma van Opel, dat gratis is voor alle Opel-rijders. Dit veelzijdige programma is toegankelijk via de website of de nieuwe myopel app 1. Unieke aanbiedingen voor u en uw wagen Een herinnering als het tijd is voor onderhoud Handig online een werkplaatsafspraak maken Onmiddellijk in contact met uw eigen Opel Erkend Hersteller Alle informatie over uw wagen overzichtelijk op een rij Bovendien krijgt u 500 cadeau in MyWallet 2. Telkens wanneer u bij uw Opel Verdeler langsgaat, kunt u een deel van dat bedrag omzetten in aantrekkelijke kortingen. Word nu lid van MyOpel en ontdek wat dit unieke programma u te bieden heeft. 1. Ga naar 2. Registreer u gratis en maak uw account aan 3. Download de optionele myopel app 1 Voor iphone. 2 Surf voor de algemene voorwaarden naar myopel.be. OnStar 37

38 AANTREKKELIJKE ACCESSOIRES. De Meriva is één van de meest praktische wagens die Opel ooit gemaakt heeft. Daarom spreekt het voor zich dat we ook een groot assortiment accessoires bieden om deze veelzijdige wagen helemaal aan uw persoonlijke leven aan te passen. Zoals de op maat gemaakte zonneschermen, of voor liefhebbers van een sportieve rijstijl een complete Tuning Kit voor het koetswerk, met een dakspoiler, spoiler voor de achterbumper en side skirts. Heeft u extra bagageruimte nodig, dan biedt de Thule dakkoffer precies wat u zoekt. 38 Accessoires Ontdek meer online! Bekijk het complete aanbod van Opel accessoires op

39 FlexConnect. Dé manier om uw wagen opgeruimd te houden, kleren netjes mee te nemen én het de passagiers achterin naar de zin te maken. Het modulaire FlexConnect bestaat allereerst uit een basishouder (1) die aan de voet van de hoofdsteun wordt bevestigd. De kledinghanger (2) biedt plaats aan een jas, terwijl de universele haak de mogelijkheid biedt kleinere bagage of een boodschappentas netjes achter de rugleuning te hangen. Een opklapbaar tafeltje met geïntegreerde bekerhouder en een ipad-houder bieden de achterpassagiers uitstekende mogelijkheden om zich onderweg te ontspannen. 3. Fietsendrager. Eenvoudig op de (optionele) trekhaak te installeren, voor veilig transport van twee fietsen, met als optie een uitbreiding voor een derde fiets. 4. Beschermschaal voor bagageruimte. Bescherm uw bagageruimte tegen vuil en vocht met deze flexibele, afwasbare beschermschaal die op maat gemaakt is voor de Meriva. Het antislip-oppervlak voorkomt dat de lading gaat schuiven en de opstaande rand beschermt tegen gemorste vloeistoffen. Accessoires 39

40 KRACHTPATSERS. De motoren voor de nieuwe Meriva passen helemaal bij zijn levenslustige karakter. Een groot deel van het motoraanbod voldoet nu al aan de Euro 6-norm. Alle motoren combineren een laag brandstofverbruik en geringe uitstoot met energieke prestaties, bijvoorbeeld de 1.4 Turbo ECOTEC van 120 pk. MOTOREN EN VERSNELLINGSBAKKEN Motoren 1.4 ECOTEC 74 kw (100 pk) 1.4 ecoflex 74 kw (100 pk) met Start/Stop-systeem 1.4 Turbo ECOTEC 88 kw (120 pk) 1.4 Turbo ECOTEC 103 kw (140 pk) 1.4 LPG ecoflex 88 kw (120 pk) Transmissie MT-5 MT-5 MT-5/AT-6 MT-6 MT-5 Emissienorm Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 De in onderstaande tabel weergegeven verbruiks- en uitstootcijfers zijn afhankelijk van de gebruikte banden. Neem contact op met uw Opel Verdeler of kijk in de prijslijst voor gedetailleerde informatie. Brandstof Benzine Benzine Benzine Benzine LPG/Benzine Brandstofverbruik in l/100 km 1 In de stad 7,6 6,9 7,8/9,6 8,4 9,8/7,8 Buiten de stad 5,0 4,9 4,8/5,8 5,2 6,1/4,8 Gemiddeld 6,0 5,6 5,9/7,2 6,3 7,4/5,9 Gemiddelde CO 2 -uitstoot in g/km / /139 EU-bandenlabel Bandenmaat 195/65 R /55 R /45 R /40 R 18 Brandstof-efficiëntieklasse E C F B E C F Klasse grip op nat wegdek E B E B B B Rolgeluid-emissiewaarde (db) Geluidsklasse 40 Motoren en transmissie

41 De ecoflex -motoren blinken uit met een baanbrekend laag verbruik en een lage uitstoot, waardoor ook de gebruikskosten lager zijn. De nieuwe 1.6 CDTI ecoflex motor produceert een vermogen van 110 pk en is voorzien van het Start/Stop-systeem, dat brandstof bespaart door de motor zodra u stilstaat automatisch uit te schakelen en direct weer op te starten zodra u wilt wegrijden. MOTOREN EN VERSNELLINGSBAKKEN Motoren 1.6 CDTI ecoflex 70 kw (95 pk) met Start/Stop-systeem 1.6 CDTI ecoflex 81 kw (110 pk) met Start/Stop Systeem 1.6 CDTI ECOTEC 100 kw (136 pk) met Start/Stop-systeem Transmissie MT-6 MT-6 MT-6 Emissienorm Euro 6 Euro 6 Euro 6 De in onderstaande tabel weergegeven verbruiks- en uitstootcijfers zijn afhankelijk van de gebruikte banden. Neem contact op met uw Opel Verdeler of kijk in de prijslijst voor gedetailleerde informatie. Brandstof Diesel Diesel Diesel Brandstofverbruik in l/100 km 1 In de stad 4,5 4,1 4,8 Buiten de stad 3,7 3,6 4,2 Gemiddeld 4,0 3,8 4,4 Gemiddelde CO 2 -uitstoot in g/km MT-5 = handgeschakdelde 5-versnellingsbak, MT-6 = handgeschakdelde 6-versnellingsbak, AT-6 = 6-traps automaat Alle cijfers waren correct op het moment van het ter perse gaan. Opel behoudt zich het recht voor om de motorspecificaties te allen tijde te wijzigen, waardoor ook de hier gegeven cijfers kunnen wijzigen. Uw Opel verdeler geeft u graag de meest recente informatie. Alle cijfers verwijzen naar het EU-basismodel met standaarduitrusting. De gegevens over brandstofverbruik en CO 2-uitstoot werden opgemeten volgens regelgeving R (EU) Nr. 715/2007 en R (EU) Nr. 692/2008 (in de versies zoals die respectievelijk toepasbaar zijn) en gaan uit van het voertuiggewicht tijdens bedrijf, conform deze richtlijn. De gegevens over brandstofverbruik en CO 2-uitstoot verwijzen niet naar specifieke voertuigen en maken geen deel uit van een commercieel aanbod. Ze worden enkel meegedeeld om de gelijkenissen en verschillen tussen diverse voertuigmodellen te illustreren, maar kunnen afwijken van de reële cijfers tijdens dagelijks gebruik, die sterk afhankelijk zijn van de rijstijl en de omstandigheden.. Extra uitrusting en opties kunnen ertoe leiden dat het verbruik en de CO 2-uitstoot iets hoger liggen dan de hier opgegeven waarden. Als gevolg kunnen ook het leeggewicht, de toelaatbare asbelasting en het toelaatbaar totaalgewicht toenemen en kan de toelaatbare aanhangerlast afnemen. Hierdoor kan de topsnelheid lager liggen en de acceleratie tijd toenemen. De opgegeven prestaties veronderstellen een bestuurdergewicht van 75 kg en een belading van 125 kg. 1 Volgens de richtlijnen R (EU) 715/2007 en R (EU) 692/2008 (in de versies zoals die respectievelijk toepasbaar zijn). Motoren en transmissie 41

42 VELGEN EN BANDEN. De Meriva heeft een onnavolgbaar eigen stijl. Stijlvolle stalen of lichtmetalen velgen zijn een goede manier om daar uw persoonlijke accent aan toe te voegen. Lichtmetalen velg, 7,5 J x 18, 10 spaken, bi-colour, banden maat 225/40 R 18 (RQJ). 4

43 1 Standaard op Essentia. 2 Standaard op Enjoy; optioneel op Essentia. 3 Standaard op Cosmo; optie op Enjoy. 4 Optie voor alle uitrustingsniveaus. 5 Optie op Enjoy en Cosmo. Stalen velg met wieldeksel, 6,5 J x 15, 7 spaken, bandenmaat 195/65 R 15 (PA7). 1 Of 6,5 J x 16, bandenmaat 205/55 R 16 (PY3). 2 Lichtmetalen velg, 6,5 J x 16, 7 spaken, banden maat 205/55 R 16 (PWB). 3 Lichtmetalen velg, 6,5 J x 16, 5 dubbele design spaken, bandenmaat 205/55 R 16 (RV5). 5 Lichtmetalen velg, 6,5 J x 16, 10 spaken, banden maat 205/55 R 16 (RRZ). Of 7 J x 17, bandenmaat 225/45 R 17 (RSB). 5 Lichtmetalen velg, 7 J x 17, 5 spaken, banden maat 225/45 R 17 (RCQ). 4 OPC Line lichtmetalen velg, 7,5 J x 18, 6 spaken, bi-colour, banden maat 225/40 R 18 (RT1). 5 Velgen en banden 43

44 BEKLEDING EN AFWERKING. Omdat u heel wat tijd in uw Meriva zult doorbrengen, moet u zich er helemaal thuis voelen. De hoogwaardige, elegante bekledingen voor de Meriva geven u de mogelijkheid uw eigen sfeer te scheppen. BEKLEDING SKYLINE/ATLANTIS I Middengedeelte zetels Skyline, Jet Black Zijkanten Atlantis, Jet Black Lilop/MORROCANA Middengedeelte zetels Lilop, Jet Black Zijkanten Morrocana, Jet Black

45 Maak uw eigen keuzes. Stel uw favoriete Meriva samen met behulp van de online configurator op BEKLEDING SKYLINE/ATLANTIS II BEKLEDING ASTOR DARK GALVANIZED/MORROCANA Middengedeelte zetels Skyline, Jet Black Zijkanten Atlantis, Jet Black Chromen sierelementen in het stuurwiel en rondom de FlexRail Middengedeelte zetels Astor, Dark Galvanized Zijkanten Morrocana, Jet Black LEDEREN BEKLEDING Middengedeelte zetels leder, Jet Black Zijkanten Morrocana, Jet Black Bekleding en afwerking 45

46 KOETSWERKKLEUREN. Bij een eigenzinnig design horen kleuren die hun eigen verhaal vertellen. Energiek of rustig, opvallend of ingetogen u kiest wat het beste bij u past. BASIS BRILJANT METALLIC Summit White Royal Blue Magma Red Sovereign Silver METALLIC Asteroid Grey Emerald Green Shiny Rock Dark Sea Blue 46 Koetswerkkleuren

47 METALLIC Pepper Dust Carbon Flash Koetswerkkleuren 47

48 officieel onderhouden gaat officieel langer mee. Elke Opel is ontworpen en gemaakt om dag in dag voor u klaar te staan. En het spreekt voor zich dat zijn geavanceerde techniek het beste blijft presteren als uw Opel onderhouden wordt door specialisten die alle ins en outs ervan kennen. Europese klantenservice. In heel Europa staan meer dan Opel Servicepunten klaar om uw Opel in topconditie te houden. U kunt er terecht voor een vriendelijke, snelle en betrouwbare service binnen de afge sproken termijn. Onderhoud en alle nodige reparaties worden met u besproken, uitvoerig toegelicht en gedetailleerd op de factuur weergegeven. Opel Assistance Premium. Bij aankoop van een nieuwe Opel geniet u gedurende het eerste jaar gratis van Opel Assistance Premium. Waar u met uw Opel ook heen rijdt, Opel Assis tance Premium is er om u te helpen, 24 uur/24 en in meer dan 30 landen. Opel zorgt voor pechverhelping, slepen, bijstand bij ongeval, huurauto, hotel verblijf of het regelen van verder vervoer met trein of vliegtuig. Opel Assistance Plus. Na het eerste jaar kan de mobiliteitsgarantie van uw Opel jaarlijks verlengd worden door een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren en het certificaat aan te schaffen. 2 jaar garantie op nieuwe wagens en alle Opel onderdelen en accessoires in naverkoop. Alle nieuwe wagens worden geleverd met 2 jaar garantie, zonder kilo meterbeperking. Daarnaast voorziet Opel eveneens 2 jaar garantie op alle Opel gefactureerde onderdelen en accessoires in naverkoop, op voorwaarde dat de inbouw en reparatie worden uitgevoerd door een Opel Erkend Hersteller. Opel Flexcare. Gedurende de eerste 2 jaar na uw aankoop geniet u van een volledige fabrieksgarantie. Met Opel Flexcare kunt u ook na deze periode van 2 jaar in heel Europa 1, 2 of 3 jaar langer rijden (tot km) zonder u zorgen te maken over onvoorziene kosten. Tot 12 jaar anticorrosiegarantie. Opel biedt u een betrouwbare garantie tegen doorroesten. Conform de voorwaarden vermeld in het onderhoudsboekje bent u steeds verzekerd van 12 jaar garantie tegen doorroesten op alle huidige Opel modellen en 6 jaar op de Movano. Opel Verzekering en Financiering. 1 Ook voor alle mogelijke autoverzekeringen of op maat gesneden oplossingen voor de financiering van onze producten, kunt u bij uw Opel Verdeler terecht. Wij garanderen u een snelle en vlotte afhandeling, zodat u steeds met een veilig gevoel in uw wagen stapt. Opel Lease. Opel biedt u de mogelijkheid om uw nieuwe wagen te huren op lange termijn via Opel Lease. U geniet bij Opel Lease van de meest flexibele leasingformule, afgestemd op uw zakelijke behoeften. U bepaalt zelf de looptijd en/of kilometerlimiet van uw leasingcontract. Als specialist in operationele leasing van personen- en lichte bestelwagens biedt Opel Lease u een complete mobiliteits service op maat van uw wagen(park). Recyclage. Op vindt u alle informa tie betreffende het ontwerp van de voertuigen in functie van hun latere recy c lage, over de overname van voertuigen aan het einde van hun levenscyclus, en over de recyclage zelf. Opel op het Internet. Wilt u meer informatie, de laatste nieuwtjes? Surf naar en schrijf u in voor de Opel 60 seconds nieuwsbrief. 1 Let op, geld lenen kost ook geld. Opel Financiering is een product van Opel Financial Services, handelsnaam van GMAC Continental Corporation, Noorderplaats 5, 2000 Antwerpen. BTW BE , RPR Antwerpen. 48 Opel Service en Garantie

49

50 INDRUKWEKKENDE INNOVATIES. Opel streeft er continu naar zijn wagens veiliger, veelzijdiger en comfortabeler te maken, zodat u er met nog meer plezier in kunt rijden. En we werken hard aan innovaties die erop gericht zijn het brandstofverbruik en de uitstoot van onze wagens te verminderen. Hieronder enkele voorbeelden van de geweldige ideeën die de Opel Meriva tot zo n begerenswaardige wagen maken. Adaptive Forward Lighting (AFL). Het veelgeroemde koplampsysteem van Opel dat het rijden in het donker veiliger en minder vermoeiend maakt, door te zorgen dat de koplampen in snelle bochten automatisch meedraaien en wanneer nodig zelfs om de hoek schijnen. Ergonomische comfortzetels. Verstelbare zetels die vanwege hun zeer ergonomische ontwerp en rugvriendelijke eigenschappen als eerste het keurmerk ontvingen van de Duitse vereniging van rugdeskundigen AGR. FlexDoors. De ingenieuze deuren van de Meriva draaien tot 84 graden open. Doordat de achterdeuren aan de achterkant scharnieren hoeft niemand zich in bochten te wringen bij het in- en uitstappen. Het is ook een stuk gemakkelijker om kinderen in een kinderzitje te zetten of zware tassen op de achterbank te tillen. Slimme opbergvakken. Opgeruimd staat netjes. Daarom biedt de nieuwe Meriva tot 30 verschillende opbergvakken, die plaats bieden aan alles wat u maar wilt meenemen van een laptop tot een 1,5-literfles frisdrank. Voor grotere stukken bagage kunt u de zetels achterin plat neerklappen, zodat de bagageruimte van de Meriva groeit tot maar liefst liter. FlexFix 1. Deze geïntegreerde fietsendrager schuift u eenvoudig als een lade uit de achterbumper tevoorschijn. Hij biedt veilig plaats aan twee fietsen en als u hem niet meer nodig heeft, schuift u hem even gemakkelijk weer terug in de achterbumper. FlexRail. Een modulair opbergsysteem tussen de voorzetels, dat volledig naar wens in te delen is en met gesloten deksel dienst doet als middenarmsteun. De FlexRail-console kan worden ingericht met diverse elementen, zoals een bekerhouder of een opbergvak voor CD s, U kunt het systeem ook in zijn geheel langs de rails naar voren of naar achteren schuiven. Verwarmd stuurwiel. Een must voor wie in ons grillige klimaat altijd met warme handen achter het stuur wil zitten. Het stijlvolle stuurwiel met lederen stiksels vergroot niet alleen uw comfort maar ook uw veiligheid, omdat u meer grip heeft dan wanneer u met verkleumde handen of met handschoenen rijdt. FlexSpace. Dit veelzijdige systeem biedt u de mogelijkheid het aantal zitplaatsen naar behoefte te variëren, van vijf tot één en alles daartussenin. Het mooie is dat u daarvoor geen enkele zetel hoeft te verwijderen, terwijl u toch over een volledig vlakke laadvloer kunt beschikken. Zo bent u altijd overal op voorbereid. ¹ Voor de fietsen die op de FlexFix -fietsendrager vervoerd worden, gelden beperkingen wat betreft het gewicht en de afmetingen. Kijk voor meer informatie op of vraag het aan je Opel Verdeler. 50 Opel innovaties

51

52 Stel de wagen van uw dromen samen en bewonder hem op uw pc dankzij de Opel Car Configurator: Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden vermenigvuldigd of gepubliceerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van General Motors Belgium nv. In deze Europese catalogus kunnen illustraties voorkomen met kleuren of details die in België en/of het Groothertogdom Luxemburg niet verkrijgbaar zijn. De constructeur behoudt zich het recht voor technische kenmerken, uitrusting en prijs van zijn producten zonder voorafgaande verwittiging te wijzigen. De onderdelen, waarmee Opel voertuigen zijn uitgerust, werden volgens de kwaliteitsnormen van Opel door diverse productievestigingen van Opel of buitenshuis vervaardigd. Uw Opel Verdeler kan u alle specifieke technische gegevens bezorgen. Bij hem kunt u ook terecht voor een vlotte financiering via GMAC Financial Services en voor verhuring op lange termijn via Opel Lease. General Motors Belgium nv RPR Juli 2015 BE-nl/MY16

WELKOM IN VEELZIJDIG COMFORT.

WELKOM IN VEELZIJDIG COMFORT. OPEL MERIVA WELKOM IN VEELZIJDIG COMFORT. In de Opel Meriva voelt u zich direct thuis. Geen enkele andere wagen in de compacte klasse biedt zoveel comfort, gemak en interieurruimte. De wijd openslaande

Nadere informatie

De nieuwe AmperA-e GeLADen met nieuwe ideeën.

De nieuwe AmperA-e GeLADen met nieuwe ideeën. De nieuwe Ampera-e GELADEN MET NIEUWe ideeën. BAANBREKEND BEREIK. RUIM 500 km met één KEER opladen 1 OPENT ONBEGRENSDE MOGELIJKHEDEN. Elektrische auto s zijn tegenwoordig niet meer alleen geschikt voor

Nadere informatie

WELKOM IN VEELZIJDIG COMFORT.

WELKOM IN VEELZIJDIG COMFORT. OPEL MERIVA WELKOM IN VEELZIJDIG COMFORT. In de Opel Meriva voel je je meteen thuis. Geen enkele andere auto in de compacte klasse biedt zoveel comfort, gemak en interieurruimte. De wijd openslaande FlexDoors

Nadere informatie

COMFORT. INHOUD. Opel Meriva 04 Ontdek de Meriva

COMFORT. INHOUD. Opel Meriva 04 Ontdek de Meriva OPEL MERIVA WELKOM IN veelzijdig COMFORT. In de Opel Meriva voel je je meteen thuis. Geen enkele andere auto in de compacte klasse biedt zoveel comfort, gemak en interieurruimte. De wijd openslaande FlexDoors

Nadere informatie

INHOUD. Opel Meriva 04 De Meriva

INHOUD. Opel Meriva 04 De Meriva OPEL MERIVA WELKOM IN veelzijdig COMFORT. In de Opel Meriva voelt u zich direct thuis. Geen enkele andere wagen in de compacte klasse biedt zoveel comfort, gemak en interieurruimte. De wijd openslaande

Nadere informatie

DE NIEUWE OPEL CORSAVAN

DE NIEUWE OPEL CORSAVAN DE NIEUWE OPEL CORSAVAN COMFORT EN KRACHT PERFECT VERENIGD. BOORDEVOL PRAKTISCHE VOORDELEN De nieuwe Opel Corsavan combineert het comfort en de rijeigenschappen van een personenwagen met de kracht en

Nadere informatie

PRESTATIES OM VAN TE WATERTANDEN.

PRESTATIES OM VAN TE WATERTANDEN. OPEL ASTRA OPC PRESTATIES OM VAN TE WATERTANDEN. De nieuwe Opel Astra OPC is in alle opzichten een rasechte sportwagen. Zijn 2.0 turbomotor garandeert enorme prestaties en levert moeiteloos een koppel

Nadere informatie

d e n i e u w e Crossland

d e n i e u w e Crossland de nieuwe Crossland DE TIJD VAN JE LEVEN! Tijd om te werken, vrije tijd, tijd voor elkaar, tijd voor jezelf De nieuwe Crossland X is speciaal voor jou ontworpen. Met zijn robuuste crossover-design, uitzonderlijke

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Mokka. November 2014 Technische specificaties Opel Mokka. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

2 De nieuwe Insignia

2 De nieuwe Insignia De nieuwe INSIGNIA 2 De nieuwe Insignia tijd voor EEN NIEUWE KOPLOPER. Met zijn atletische design en exclusieve innovaties neemt de nieuwe Opel Insignia een overtuigende voorsprong op andere auto s in

Nadere informatie

GEEN DAG GAAT MEER ONGEMERKT VOORBIJ.

GEEN DAG GAAT MEER ONGEMERKT VOORBIJ. opel astra GTC GEEN DAG GAAT MEER ONGEMERKT VOORBIJ. De GTC: indrukwekkend vanaf de eerste seconde. Slank en gespierd, met geprononceerde schouders en het brede, lage postuur van een echte sprinter. De

Nadere informatie

nog niet uitgekeken? De nieuwe GranDlanD

nog niet uitgekeken? De nieuwe GranDlanD De nieuwe Grandland Kijk je ogen uit! Onder de indruk? Dynamische lijnen, een stoere offroad-uitstraling, elegante details de Grandland X heeft alles om je hart te veroveren. Zijn ultra-heldere LEDkoplampen

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Astra. Januari 2015 Buitenafmetingen in mm 5-deurs Sports Sedan Sports Tourer Lengte 4.419 4.658 4.698 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.013 / 1.831 2.013

Nadere informatie

ETEN, DRINKEN, SLAPEN, ZINGEN. EN MEENEMEN WAT U MAAR WILT.

ETEN, DRINKEN, SLAPEN, ZINGEN. EN MEENEMEN WAT U MAAR WILT. OPEL Combo ETEN, DRINKEN, SLAPEN, ZINGEN. EN MEENEMEN WAT U MAAR WILT. Welke plannen u ook hebt, de Opel Combo heeft er de ruimte voor. En dankzij zijn extra brede schuif- en achterdeuren neemt u alles

Nadere informatie

2 De nieuwe Insignia

2 De nieuwe Insignia de nieuwe INSIGNIA 2 De nieuwe Insignia Grand Sport en Sports Tourer tijd voor EEN NIEUWE KOPLOPER. Met zijn hoogwaardige design en exclusieve innovaties neemt de nieuwe Opel Insignia een overtuigende

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Zafira Tourer. November 2015 Buitenafmetingen in mm Zafira Tourer Lengte 4.656 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.099 / 1.928 Hoogte (leeggewicht) 1.685

Nadere informatie

OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012

OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012 OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012 Technische specificaties Opel Corsa Van. 3-deurs Buitenafmetingen in mm Lengte 3.999 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.944 / 1.713

Nadere informatie

De nieuwe AmperA-e GeLADen met nieuwe ideeën.

De nieuwe AmperA-e GeLADen met nieuwe ideeën. De nieuwe Ampera-e GELADEN MET NIEUWe ideeën. BAAN BREKEND BEREIK. RUIM 500 km met één keer opladen1 OPENT ONBEGRENSDE MOGELIJKHEDEN. Elektrische auto s zijn tegenwoordig niet meer alleen geschikt voor

Nadere informatie

Opel Corsavan. Max. laadvermogen tot 475 kg. Max. lengte laadvloer 1,26 m. Max. laadvolume 0,92 m3. Anti-lock Braking System

Opel Corsavan. Max. laadvermogen tot 475 kg. Max. lengte laadvloer 1,26 m. Max. laadvolume 0,92 m3. Anti-lock Braking System OPEL Corsavan Opel Corsavan Z n sportieve look met duidelijk afgetekende stijl is op maat gemaakt van elke handelszaak die geeft om haar imago. De Opel Corsavan is met z n kleine afmetingen zeer geschikt

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Mokka. 12 november 2015 Mokka Buitenafmetingen in mm Lengte 4.278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht) 1.647 Wielbasis 2.555

Nadere informatie

DE WAGEN DIE EVEN VEELZIJDIG IS ALS U.

DE WAGEN DIE EVEN VEELZIJDIG IS ALS U. OPEL COMBO TOUR DE WAGEN DIE EVEN VEELZIJDIG IS ALS U. INHOUD Welke plannen u ook hebt, de Opel Combo Tour heeft er de ruimte voor. Want de Combo Tour is ontworpen om in al zijn facetten aan de strengste

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Meriva. 19 mei 2014 Buitenafmetingen in mm Lengte 4.300 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1994/1915 Hoogte (leeggewicht) 1.615 Wielbasis 2.644 Spoorbreedte,

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Insignia. November 2014 Buitenafmetingen in mm 4-deurs 5-deurs Sports Tourer Lengte 4.842 4.842 4.913 (* 4.920) Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.084 /

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Astra GTC. Januari 2015 Buitenafmetingen in mm Lengte 4.466 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.020 / 1.840 Hoogte (leeggewicht) 1.482 Wielbasis 2.695 Spoorbreedte,

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MERIVA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MERIVA. CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MERIVA. Per 51 januari maart 2014 2017 TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MERIVA 5 DEURS BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,300 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. Per 14 maart 2017 TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,212 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1,976 / 1,825

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Antara. Mei 2014 Technische specificaties Opel Antara. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.596 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.085 / 1.850 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Mokka X. 29 juni 2017 Buitenafmetingen in mm Mokka X Lengte 4.275 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht) 1.658 Wielbasis 2.555

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Cascada. December 2013 Technische specificaties Opel Cascada. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.696 Max. lengte tijdens de dakopening 4.760 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST Technische specificaties OPEL ASTRA. Per 51 januari maart 2014 2017 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Zafira. November 2013 Buitenafmetingen in mm Lengte 4.467 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.025 / 1.801 Hoogte (leeggewicht) (zonder / met dakrails) 1.635

Nadere informatie

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE 2 INLEIDING & DESIGN Als allereerste compacte SUV is de Toyota RAV4 al meer dan 20 jaar een ware avonturier. In de nieuwe, elegant vormgegeven RAV4 beschikt u over Toyota's

Nadere informatie

2.000 EXTRA INRUILWAARDE OP ALLES WAT ROLT EN RIJDT. BEREKEN UW AUTOTELEX INRUILWAARDE OP OPEL.NL

2.000 EXTRA INRUILWAARDE OP ALLES WAT ROLT EN RIJDT. BEREKEN UW AUTOTELEX INRUILWAARDE OP OPEL.NL 2.000 EXTRA INRUILWAARDE OP ALLES WAT ROLT EN RIJDT. BEREKEN UW AUTOTELEX INRUILWAARDE OP OPEL.NL DÉ INRUILSENSATIE VAN EUROPA! Hij is er weer! The Big Event van Opel, met weer heel veel voordeel. Zoals

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL KARL.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL KARL. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL KARL. 26 november 2016 5-deurs ROCKS Buitenafmetingen in mm Lengte 3.675 3.674 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.876 / 1.698 1.876 / 1.698 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Insignia. Juni 2013 Technische specificaties Opel Insignia. 4-deurs 5-deurs Sports Tourer Buitenafmetingen in mm Lengte 4.842 4.842 4.913 2.084 / 1.858 2.084 / 1.858 2.084

Nadere informatie

Technische Specificaties OPEL INSIGNIA.

Technische Specificaties OPEL INSIGNIA. Technische Specificaties OPEL INSIGNIA. 11 September 2017 Grand Sport Sports Tourer Country Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4897 4986 5004 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2093

Nadere informatie

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED.

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. Ontdek de nieuwe speciale serie, RAV4 Black Edition. Deze speciale serie oogt verbluffend met zijn zwarte afwerking en sportieve looks. Dit alles wordt

Nadere informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S4 Avant Quattro 354pk Pro Line Plus 77.200 U BESPAART: 11.012 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S4 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Leder Vermogen

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL ADAM. 20 Juni 2015 Buitenafmetingen in mm ADAM Lengte 3.698 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.966 / 1.807 Hoogte (leeggewicht) 1.484 Wielbasis 2.311 Spoorbreedte,

Nadere informatie

ALTIJD DE JUISTE STIJL.

ALTIJD DE JUISTE STIJL. Opel Zafira OPEL ZAFIRA en u bent overal op voorbereid. Het unieke Flex7 - zitsysteem van de Zafira biedt u net zoveel flexibiliteit en comfort als u en uw gezin nodig hebben. Een synthese van stoer, dynamisch

Nadere informatie

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011!

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! www.kia.be DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL MOKKA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL MOKKA. CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL MOKKA. Per 10 augustus 2015 BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.777 Hoogte (leeggewicht) 1,657 Wielbasis 2,555 Spoorbreedte,

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA. 19 april 2019 BUITENAFMETINGEN IN MM Lengte 4.666 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.100 / 1.928 Hoogte (leeggewicht) 1.660 Wielbasis 2.760 Spoorbreedte,

Nadere informatie

OPEL Astra Classic. Technische specificaties Juli 2012

OPEL Astra Classic. Technische specificaties Juli 2012 OPEL Astra Classic. Technische specificaties Juli 2012 Buitenafmetingen in mm 5-deurs Lengte 4.249 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.033 / 1.804 Hoogte (leeggewicht) 1.460 Wielbasis

Nadere informatie

KRANKZINNIG VERSTANDIG.

KRANKZINNIG VERSTANDIG. OPEL Karl KRANKZINNIG VERSTANDIG. De Opel KARL trekt overal bewonderende blikken. Dat is geen wonder, want hij biedt alles wat u maar kunt wensen voor een aantrekkelijke prijs: vijf deuren, stuurbekrachtiging

Nadere informatie

De wagen die even veelzijdig is als u.

De wagen die even veelzijdig is als u. OPEL Combo TOUR De wagen die even veelzijdig is als u. INHOUD Welke plannen u ook hebt, de Opel Combo Tour heeft er de ruimte voor. Want de Combo Tour is ontworpen om in al zijn facetten aan de strengste

Nadere informatie

UitrUstingsniveaUs ADAM JAM

UitrUstingsniveaUs ADAM JAM ADAM Uitrustingsn Met jouw persoonlijke ADAM laat je zien hoe uniek je bent! Want jij hebt zelf het laatste woord over het design van je ADAM. Nog veel meer mogelijkheden voor personalisering vind je op

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Mokka X. 20 december 2018 Buitenafmetingen in mm Mokka X Lengte 4.275 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht) 1.658 Wielbasis

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL GRANDLAND X.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL GRANDLAND X. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL GRANDLAND X. 25 maart 2019 5-deurs BUITENAFMETINGEN IN MM Lengte 4477 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2098-1906 Hoogte (leeggewicht) 1609 Wielbasis 2675

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise MAzda cx-5 Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise LUXUEUZE SUV MET EEN HOOGSTAAND INTERIEURDESIGN Onze designers en ingenieurs hebben hun krachten gebundeld om een interieur te ontwikkelen dat perfect

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ADAM.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ADAM. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ADAM. Per 18 juli 2016 TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ADAM BUITENAFMETINGEN in mm ADAM / ADAM S ADAM ROCKS/ ADAM ROCKS S Lengte 3,698 3,747 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Corsa. 19 november 2015 3-deurs 5-deurs Buitenafmetingen in mm Lengte 4.021 4.021 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.944 / 1.775 1.944 / 1.775 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

De auto die even actief is als jij.

De auto die even actief is als jij. OPEL Combo TOUR De auto die even actief is als jij. INHOUD Welke plannen je ook hebt, de Opel Combo Tour heeft er de ruimte voor. Want de Combo Tour is ontworpen om helemaal aan de eisen van jouw dagelijks

Nadere informatie

OPEL FLEET. Business Line. exclusieve fleetmodellen die ook fiscaal aantrekkelijk zijn.

OPEL FLEET. Business Line. exclusieve fleetmodellen die ook fiscaal aantrekkelijk zijn. OPEL FLEET Business Line. exclusieve fleetmodellen die ook fiscaal aantrekkelijk zijn. www.opel.be Rij helemaal in lijn met uw business. Bij Opel vinden we dat uw onderneming moet kunnen focussen op haar

Nadere informatie

KRANKZINNIG VERSTANDIG.

KRANKZINNIG VERSTANDIG. DE NIEUWE OPEL KARL KRANKZINNIG VERSTANDIG. Eindelijk een auto die aan al je verlangens tegemoet komt! Want Opel bestormt de compacte klasse met een volledig nieuwe vijfdeurs: de KARL. Ontworpen met een

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Astra. 22 november 2018 5-deurs Sports Tourer Buitenafmetingen in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2042/1871 2042/1871 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport 52.695 U BESPAART: 7.410 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht!

stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht! stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht! Compact vanbuiten JAZZ Afgebeeld model enkel ter illustratie u Na hagelimpact volledig gereconditioneerd volgens de Honda normen u Volledige Groots

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport 66.550 U BESPAART: 9.738 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

DE NIEUWE OPEL CORSA

DE NIEUWE OPEL CORSA DE NIEUWE OPEL CORSA DE LIEFDE VAN JE LEVEN. Een design waar je meteen voor valt, geavanceerde techniek en geweldige rijeigenschappen: de nieuwe Corsa wekt het gevoel dat je met een premium wagen onderweg

Nadere informatie

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT.

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. DE NIEUWE VOLVO V60 DE NIEUWE VOLVO V60. VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. Al meer dan 60 jaar lang streeft Volvo Cars er naar om breaks te ontwikkelen die het leven verrijken. Diezelfde visie was ook de drijfveer

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL MERIVA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL MERIVA. CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL MERIVA. Per 1 juli januari 2015 2014 OPEL MERIVA Vermogen kw (pk) CO 2 uitstoot (gr/km) Energielabel Bijtellingscategorie Prijs excl. BTW/BPM BPM Consumentenprijs incl. BTW/BPM

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Insignia. 20 februari 2017 Technische specificaties Opel Insignia Grand Sport Sports Tourer Buitenafmetingen in mm Lengte 4897 4986 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Insignia OPC. December 2012 BUITENAFMETINGEN IN MM 4-deurs 5-deurs Sports Tourer Lengte 4.830 4.830 4.908 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.084 / 1.856

Nadere informatie

compact en waanzinnig compleet!

compact en waanzinnig compleet! KARL compact en waanzinnig compleet! De Opel KARL trekt overal bewonderende blikken. Dat is geen wonder, want hij biedt veel meer dan u van een auto in deze prijsklasse zou verwachten. Eerst zien, dan

Nadere informatie

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport 69.575 U BESPAART: 8.930 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

TRENDS WAAIEN OVER. KLASSE IS TIJDLOOS.

TRENDS WAAIEN OVER. KLASSE IS TIJDLOOS. CASCADA TRENDS WAAIEN OVER. KLASSE IS TIJDLOOS. HET HELE JAAR ZOMER. INHOUD De Opel Cascada verlegt alle grenzen. Allereerst door zijn baanbrekende koetswerk, met perfecte contouren en een design dat

Nadere informatie

PRIJSLIJST 01.01.2011

PRIJSLIJST 01.01.2011 M{zd{ PRIJSLIJST 01.01.2011 ZOOM-ZOOM INCLUSIEF! Mazda staat voor durf, lef, verbeelding en eindeloos rijplezier. Hier ontdekt u de prijzen en de belangrijkste specificaties van deze bloedmooie auto s.

Nadere informatie

KRANKZINNIG VERSTANDIG.

KRANKZINNIG VERSTANDIG. OPEL Karl KRANKZINNIG VERSTANDIG. Eindelijk een auto die aan al je verlangens tegemoet komt! De vijfdeurs Opel KARL biedt gewoon alles waar je bij een auto in de compacte klasse niet eerder van had durven

Nadere informatie

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst M{zd{5 per 1 maart 2014 Prijslijst accessoires Een optie voor iedere M{zd{ rijder: accessoires Niets is zo persoonlijk als een auto. Het design, de wegligging, het verbruik, de uitstraling en het imago

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MOKKA X.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MOKKA X. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MOKKA X. Per 1 juli 2016 TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MOKKA X BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,275 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.781 Hoogte

Nadere informatie

OPVALLEND VEELZIJDIG.

OPVALLEND VEELZIJDIG. OPEL MOKKA OPVALLEND VEELZIJDIG. INHOUD Wie een actief leven heeft én compact wil rijden, moet het ruimer zien. Maak kennis met de Mokka: de innovatieve nieuwe Opel die de comfortabele hoge zit en de

Nadere informatie

De auto die even actief is als jij.

De auto die even actief is als jij. OPEL Combo TOUR De auto die even actief is als jij. INHOUD Welke plannen je ook hebt, de Opel Combo Tour heeft er de ruimte voor. Want de Combo Tour is ontworpen om helemaal aan de eisen van jouw dagelijks

Nadere informatie

Renault R-LINK. Een online multimediasysteem. Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten

Renault R-LINK. Een online multimediasysteem. Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten Renault R-LINK Een online multimediasysteem Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten Een unieke ervaring Intuïtief en online Maak optimaal gebruik van uw tablet en

Nadere informatie

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS STYLING 04 COMFORT 07 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 STYLING De CITROËN C4 Aircross verenigt kracht met dynamiek en stijl met functionaliteit.

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Corsa. 30 juni 2017 3-deurs 5-deurs Buitenafmetingen in mm Lengte 4.021 4.021 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.944 / 1.775 1.944 / 1.775 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

compact en waanzinnig compleet!

compact en waanzinnig compleet! KARL compact en waanzinnig compleet! De Opel KARL trekt overal bewonderende blikken. Dat is geen wonder, want hij biedt alles wat u maar kunt wensen voor een aantrekkelijke prijs. Eerst zien, dan geloven?

Nadere informatie

de nieuwe Stylingaccessoires

de nieuwe Stylingaccessoires de nieuwe Stylingaccessoires volvo XC90 Zoals alle ontwerpers weten, kan een elegante vorm versterkt worden door de juiste accessoires. SCANDINAVISCHE STIJL DOOR VOLVO. Laat de nieuwe XC90 echt van ú worden.

Nadere informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi Q2 2.0 TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW 47.895 U BESPAART: 6.234 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: Q2 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Half

Nadere informatie

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN DE NIEUWE KIA RIO Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje mee te kunnen maken. Deze hatchback lijkt er met

Nadere informatie

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer Opel Insignia Sports Tourer Opel met inhoud Autotest De succesformule van Opel is eenvoudig: maak de meest geavanceerde techniek bereikbaar voor het grote publiek. De voordelige modellen van Opel bieden

Nadere informatie

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Exterieur Aantrekkelijk Om het unieke uiterlijk van uw Hyundai Veloster verder te personaliseren, ontwikkelde Hyundai diverse aantrekkelijke accessoires.

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

DESIGN ZIT IN DE DETAILS

DESIGN ZIT IN DE DETAILS M{ZD{ CX-5 GT-M LINE O N T D E K D E M A Z D A C X - 5 DESIGN ZIT IN DE DETAILS Aan elk onderdeel van de Mazda CX-5 is te zien dat onze designers en ingenieurs oog hebben voor detail, zoals ook bij elke

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 MOMENTUM - WEBASTO - TREKHAAK - XENON - GPS - ALARM. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 MOMENTUM - WEBASTO - TREKHAAK - XENON - GPS - ALARM. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 MOMENTUM - WEBASTO - TREKHAAK - XENON - GPS - ALARM 29.978 24.775 + 21% BTW Model: XC60 D3 Bouwjaar: 03/2016 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. Per 16 juli 2015 4-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4.658 4.698 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2,013 / 1,814 2,013 / 1,814 Hoogte

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Swift 5 deurs 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 4 A/T (), Tweewielaandrijving, 4 automaat

Nadere informatie

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro 2011 2012 incl. BTW excl. BTW 1.8 85 kw/115 pk Business 26.490 26.003

Nadere informatie

COMFORT 06 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18

COMFORT 06 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 ACCESSOIRES nieuwe citroën C4 STYLING 04 COMFORT 06 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 Positive Power De Citroën C4 onderscheidt zich op een groot aantal punten. Dankzij

Nadere informatie

BEDRIJFSWAGENS MET EEN HOOG RENDEMENT.

BEDRIJFSWAGENS MET EEN HOOG RENDEMENT. OPEL VIVARO BEDRIJFSWAGENS MET EEN HOOG RENDEMENT. INHOUD We blijven de Opel Vivaro jaar na jaar verbeteren en verfijnen. De aankoop van een bedrijfs wagen is een belangrijke investering. Daarom doen

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - KINDERZITJES - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - KINDERZITJES - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - KINDERZITJES - WINTER PACK VERKOCHT Model: XC60 D4 Bouwjaar: 03/2016 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

Alle prijzen in deze brochure zijn excl. eventuele verzendkosten Alle prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen zonder aankondiging vooraf gewijzigd

Alle prijzen in deze brochure zijn excl. eventuele verzendkosten Alle prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen zonder aankondiging vooraf gewijzigd Alle prijzen in deze brochure zijn excl. eventuele verzendkosten Alle prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen zonder aankondiging vooraf gewijzigd worden De algemene voorwaarden van Segway Nederland zijn

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

NIEUWE COMPACT SUV CITROËN C3 AIRCROSS

NIEUWE COMPACT SUV CITROËN C3 AIRCROSS NIEUWE COMPACT SUV CITROËN C3 AIRCROSS DE COMPACTE SUV De CITROËN C3 AIRCROSS onderscheidt zich als SUV door zijn krachtige, originele en frisse uitstraling. Zijn design combineert robuustheid met bescherming

Nadere informatie