Het Excellente Verwarmingssysteem SUNJOY

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het Excellente Verwarmingssysteem SUNJOY"

Transcriptie

1 SUNJOY, Het gevoel zonne-energie is een gezond type een ssysteem Het Excellente Verwarmingssysteem SUNJOY

2 SUNJOY Het Excellente Verwarmingssysteem Een Warme en Natuurlijke omgeving, Verander je omgeving in een aangename plaats SUNJOY kan alles realiseren! SUNJOY zorgt voor de warmte dat aangepast is aan u en uw omgeving. Eens geactiveerd verspreidt SUNJOY uitstralingswarmte zoals de zon, en maakt uw omgeving aangenaam en comfortabel. Met haar lage installatie- en onderhoudskosten, met haar hoge en economishe efficiency 30 tot 50 % brengt SUNJOY een innovatie voor de handels- en industriële gebouwen. Vanaf het moment het verspreiden op afstand de infraroodstralen met hoge efficiëntie zijn de functies fysiologische activering- en warmtebewaringseffect uitzonderlijk waarneembaar. Door nano-silver is het effect op de luchting optimaal. Door toevoeging Tourmaline verwachten we op desodorisatie effect door negatieve ion.

3 SUNJOY is het uitstralings-spaneel voor het welzijn waar de straling een doeltreffendheid heeft meer dan 93.5%. De lengte de golf is ongeveer 10µ, het meest geschikt voor de activering de menselijke stofwisseling. 1 Het Excellente Verwarmingssysteem SUNJOY Energiebesparing 50% in vergelijking met elektrische ssystemen 70% in vergelijking met ssystemen op brandstof 2. Anionische uitstraling luchtvitamines luchting verfrissend en ontspannend effect activeert menselijke cellen verhoogt immuniteit 3. Infraroodstraling op afstand verbetert de menselijke stofwisseling stimuleert groei verfrissend effect 4. zonder stof, geluidloos en zonder vibratie, vrij Xerosis vrij negatieve effecten electro-magnetische golven geen uitstoot schadelijk gas 5. Silver-Nano effect verhindert allergische symptomen die vaak gepaard gaan met het gebruik chemische stoffen in bouwmaterialen steriliseert de lucht natuurlijke antibiosis de atmosfeer

4 SUNJOY is vriendelijk voor het groene milieu, spaarzaam in energie en gezond. Besparing + + Energie SUNJOY is het ssysteem dat frisse lucht met een zacht gevoel ventileert door het gebruik uitstralingswarmte die sterk lijkt op de zonnewarmte. SUNJOY is het hygiënisch ssysteem, maakt geen stof, geur of vochtigheid en is ook geluidloos. Het belangrijkste is dat SUNJOY u laat genieten relatief lage kosten, zoals verging de filter, brander en paneelreiniging. U kan infrarood uitstralingswarmte genieten met besparingskosten 30 tot 50%, zelfs bij lage temperatuur. Zeer bijzonder is dat de infraroodstralen die op afstand verspreid worden het keramisch spaneel helpen bij de bloedcirculatie, de werkefficiëntie verhogen en heilzaam zijn voor uw gezondheid. U kan het verschil vinden in sterkte- en groeitermijn de bloem die in de kamer met SUNJOY installatie werd geplant in vergelijking met andere ssystemen. 1. De intenciteit infrarooduitstraling ligt tussen 4µm en 20µm, en SUNJOY verspreidt frisse infraroodstralen op afstand tussen 4µm en 14µm met hoge efficiëntie. (Koreaans Instituur voor Energetische Onderzoeken) 2. Het uitstralingswarmte dringt diep in het menselijke lichaam door met de effictiviteit echte zonnestralen. 3. De bespaarde energie bedraagt meer dan 50% in vergelijking met elektrische en 70% in vergelijking met andere brandstofssystemen. 4. De warmte verspreidt zich gelijkmatig in de gehele ruimte, ook in de hoeken, wat niet het geval is bij andere ssystemen, zoals convectionele of geleidingssystemen. 5. Geluidloos, zonder stof en zonder vibratie, geen uitstoot schadelijke gassen, vrij negatieve effecten electro-magnetische golven. 6. Het vocht- en zuurstofgehalte blijven op pijn 7. Lage installatie- en onderhoudskosten. 8. Het product is half-permanent. 9. Zorgt voor de meest comfortabele levensomstandigheden dankzij het nano-silvereffecten en anionuitstraling.

5 SUNJOY is een gezond en natuurlijk ssysteem SUNJOY, het ssysteem dat lijkt op zonnewarmte is een ssysteem dat op grote afstand infraroodstralen verspreidt. Eens geactiveerd maakt SUNJOY de omgeving meer dan ooit zacht en fris door het gebruik uitstralingswarmte die sterk lijkt op natuurlijke zonnewarmte. SUNJOY is een revolutionair ssysteem voor handelsgebouwen, industriële en residentiële gebouwen, met een economische efficiency 30 tot 50 % en lage installatie- en onderhoudskosten. Bovendien heeft SUNJOY een stimulerend effect op de fysiologische activering en de thermotherapie door op grote afstand infraroodstralen te verspreiden. SUNJOY stimuleert ook de antibiosis en desodorisatie dankzij de nano-silver technologie. SUNJOY is een gezond ssysteem dat anion uitstraalt door middel Tourmaline voor een aangenaam leven het hele jaar door. SUNJOY geeft u de warmte zonnestralen in de koude winter. De warmtestroom een conventioneel ssysteem.

6 SUNJOY Het Excellente Verwarmingssysteem SUNJOY is een bekende trademark, dat gebruik maakt infraroodstraling op afstand, die niet alleen verwarmt en een weldadige effect heeft op uw gezondheid, maar die ook bijzonder energiebesparend werkt. Als u voor SUNJOY kiest, krijgt u de warmte de zon! Veiligheid voor de mens en het milieu, hoge capaciteit, en 30-50% besparingseffecten in vergelijking met gewone ssystemen.

7 De superioriteit SUNJOY is aangetoond door vergelijkingen op het vlak economie, milieu en veiligheid. Vergelijkingen Convector E.H.P. SUNJOY Testing Instituut Testing Element Kracht (kw) 20,5 16,7 8,1 Energieverbruik Ventilatieniveau 15,1 10,8 7,2 0,7 0,7 0,4 Warmteuitstraling Zelfde Standard +3 C +4 C (KIER) Koreaans Instituut voor Energetische Onderzoeken Gebouw Energiebesparing Kracht (kw) +40% Standard -33% Standard -23% Huis Uitgekozen Amerika E.H.P.: elektrische warmtepomp Opbrengsttest Resultaat test 1. Voorbeeld: Incheon Jung-Gu Maatschappelijk Gezondheids Centrum 2. Oppervlakte: 2.372yd² (1.985 m²) Hoogte:2,6 m 3. Verwarmingstemperatuur : 20 C~25 C Tarief electriciteit Installatieprij s Onderhoudsp rijs Periode opbrengst SUNJOY E.H.P. Convector Electrische radiator 30% 70% 100% Standaard 110% 100/81 150/122(all een op ) Electrische centrale 100/81 70/57 200/163 Niet Onmisbaar Onmisbaar Onmisbaar Onmisbaar 5 29 Onmogelijk Standaard Nadelig (installatie en electriciteit) Vergelijk test invloed op milieu 1. Voorbeeld: Incheon Jung-Gu Maatschappelijk Gezondheids Centrum 2. Oppervlakte: 2.372yd² (1.985 m²) Hoogte:2,6 m 3. Verwarmingstemperatuur : 20 C~25 C SUNJOY Convector Ventilatiesysteem niet nodig Onmisbaar Luchtverontreiniging Vocht in de lucht verandert in anions en heeft een antibiosis effect Stof, droge lucht Geluid Niet Onaangename geluid Xerosis Niet Aanmerkelijk Huidallergie Niet Antibiosis Huidveroudering Temperatuurverdeling Binnen 2ºC Aanmerkelijk effect katalysator nano-silver De therapie door infraroodstraling op afstand is populair in Korea Geen effect Huidveroudering wordt door de warme lucht Meer dan 10ºC (koud voor voeten)

8 Het ssysteem is heel effectief voor handelsgebouwen en zo als voor residentiële gebouwen. Het ssysteem is veilig voor de kinderen, ook voor de bejaarden. Het ssysteem heeft een goede invloed op de gezondheid het hele jaar door. Voordelen bij verschillende gebruik Handels gebouw Hotel, Motel School, Kleuter school Instituut Hospital Schoonheidsins tituut Huis (Living) Huis (Badkame) Bedrijf Energiebe sparing Energiebe sparing Energiebe sparing Energiebe sparing Energiebe sparing Energiebe sparing Energiebe sparing Verbeteren concentratie vermogen Verbeteren concentratie vermogen Verbeteren concentratie vermogen Verbeteren concentratie vermogen Verbeteren concentratie vermogen Verbeteren concentratie vermogen Groei stimulatie Groei stimulatie Groei stimulatie Groei stimulatie Groei stimulatie Groei stimulatie Immuniteit verhoging Immuniteit verhoging Immuniteit verhoging v Immuniteit verhoging Immuniteit verhoging Immuniteit verhoging Immuniteit verhoging Eenvoudig in gebruik Eenvoudig in gebruik Eenvoudig in gebruik Eenvoudig in gebruik Eenvoudig in gebruik Eenvoudig in gebruik Eenvoudig in gebruik Voordelen tijdens alle seizoenen Lente Zomer Herfst Winter Algemeen Algemeen Algemeen Intermitterend Intermitterend Intermitterend Intermitterend Therapie infraroodstraling op afstand Therapie infraroodstraling op afstand Therapie infraroodstraling op afstand Therapie infraroodstraling op afstand Preventie Sick House syndroom Preventie Sick House syndroom Preventie Sick House syndroom Preventie Sick House syndroom Luchting Luchting Luchting Luchting Hoofdeffect Bijkomende effect

9 SUNJOY Het Excellente Verwarmingssysteem SUNJOY is geschikt voor alle types lokalen, handelsgebouwen, ook voor badkamers of woonkamers waar infraroodstraling op afstand wordt verwacht Het is een ssysteem met infraroodstralen op afstand is gecreërd om onze omgeving als de natuur te maken. SUNJOY met haar excellente economische efficiency en ecologisch design kan gebruik worden in verschillende plaatsen zo als handelsgebouwen, residentiële gebouwen, ook in de woningen, hotels en fitness centrums waar de optimale kamertemperatuur is noodzakelijk. Gebruikelijke Plaatsen : Hotel, Motel, Sauna, Kleedkamer, Fabrik, Labo, Ziekenhuis, Kelder, Living, Kuiken, Bibliotheek, School, Eetzaal, Bureau, Studio, Badkamer, Gymnasium, Banquetzaal, Kerk, Cathedraal, Tempel, etc.

10 SUNJOY is geschikt voor alle types lokalen en voorziet het hele jaar door comfort. Een volledige of gedeeltijke voor handelsgebouwen Energiebesparing, Een collectieve verblijf (Scholen, Openbare maatschappijen, Opleidingscentrums) Energiebesparing, Aangename omgeving Gedeeltelijke voor appartementen 1. Verwarming de badkamer: bewaardt een normale temperatuur 23ºC door de sensor en kan stijgen tot 30ºC om sauna te genieten. 2. Een slaapkamer voor de kinderen en de bejaarden: binnentemperatuur die gecontroleerd is door één sensor maakt moeilijk om verschillende temperatuurregimes te zetten volgens de noden verschillende leeftijd. Dat is opgelost door de installatie afzonderlijk SUNJOY met een capaciteit tussen 500 en 250 Watt in de slaapkamer de bejaarden. 3. Studenten zijn gewoonlijk uitgeput. Een studentenkamer met infraroodstraling op afstand activeert menselijke stofwisseling en leidt tot heilzame fysiologische effecten. Deze voorwaarden zijn geschikt niet alleen voor de studenten maar ook voor hun ouders. Hotels, Motels, Pensionaten: Energiebesparing, Gezonde en Aangename omgeving Schoonheidscentrums, Fitness Centrums, Saunas: Energiebesparing, Gezonde en Aangename omgeving Plaatsen met noodzaakelijke hoge-klasse interieur (bv. Restaurants) Energiebesparing, Gezonde en Aangename omgeving

11 SUNJOY is een soplossing die brengt u een aangename gevoel in elk plaats met een voordeel energiebesparing, aangename atmosfeer, en elologisch. SUNJOY Het Excellente Verwarmingssysteem

12 We stellen u voor voorbeelden design die geschikt is voor verschillende gebruik en met verschillende afmetingen. Korte Instructies voor installatie Verwamingspaneel zal 10 tot 15 % oppervlakte het plafond bezetten. En een paneelpositie moet met verlichting en hoofdsgebied rekening houden. Het afstand tussen de muur en paneel moet 600mm zijn en tussen de panelen moet twee keer langer dan paneel zelf zijn. SUNJOY Selectie Kamertype Afmetingen (m) Oppervlakte (m²) Type paneel (Hoogte: 2,4m ) Temperatuur Salon 1,3*1,7 2,2~3,3 SR-4 10~15 C Standaard Badkamer 1,7*2,3 3,8~5,5 SR-5 10~15 C Groot Badkamer 2,6*3,3 8,2~10,9 SR-7 7~10 C Bureau (Klein) 2,6*3,3 8,2~10,9 SR-7 7~10 C Bureau (Medium) 10* SR-7*14 7~10 C Bureau (Groot) 10* SR-7*46 7~10 C Hospital Unit 4*4,9 17,4~21,8 SR-7*4 7~10 C Berekening capaciteit Q: Oppervlakte (m²) T: Temperatuur verschil voor en na T : T 1 -T 2 T1: Gewenste temperatuur T2: Temperatuur voor de F: Factor (afhankelijk factor kamertype) S: Dienst Factor (Bijkomende plaatsen, gebruik) Binnentemperatuur (voor de ) R (FACTOR) Opmerkingen 22 C 350 Faciliteit met instandhouding zeer hoge temperatuur (Therapie Centrums) 19 C 300 Faciliteit met instandhouding hoge temperatuur (appartementen) 16 C 250 Faciliteit met instandhouding medium temperatuur (woningen) 13 C 200 Faciliteit met instandhouding gewone temperatuur (gebouw met zuidelijke kant) 10 C 150 Faciliteit met instandhouding lage temperatuur (gebouw met noordelijke kant) 7 C 100 Zonder 4 C 75 Faciliteit met buiten lucht

13 Modellen SUNJOY Fout : ±0,03% Fout modellen: ±5% Warmte capaciteit is gebaseerd aan uitkomende capaciteit (99%) MODEL SR-3 SR-4 SR-5 SR-7 SR-8 Type Installatie Voltage (V) Amperes (A) Energieverbruik (Kw) Capaciteit (Kcal) Oppervlakte het paneel (m²) Afmetingen Gesloten 598*598* ,31 0, ,35 Open 606*606*30 Gesloten 598*898* ,97 0, ,53 Open 606*906*30 Gesloten 598*1,198* ,62 0, ,71 Open 606*1,206*30 Gesloten 598*1,498* ,34 0, ,89 Open 606*1,506*30 Gesloten 598*1,798* ,93 0, ,07 Open 606*1,806*30 Gewicht 2,4 3 4,1 4,6 5,9

14 Het ssysteem SUNJOY werd gecertificeerd om haar efficiëntie, technische mogelijkheden en veiligheid voor het milieu. We zijn zeker ons product en bieden daarom een aansprakelijkheidsverzekering aan Samsung Fire & Marine Insurance Corporation. SUNJOY Het Excellente Verwarmingssysteem

Introductie eco2heat. Duurzaam verwarmen op basis van natuurlijke straling. Gezond, duurzaam en voordelig verwarmen

Introductie eco2heat. Duurzaam verwarmen op basis van natuurlijke straling. Gezond, duurzaam en voordelig verwarmen Introductie eco2heat Duurzaam verwarmen op basis van natuurlijke straling Wie is Eco2heat? Eco2heat kiest voor duurzame, groene warmte. Aangezien ongeveer 30% van het wereld energie verbruik verwarming

Nadere informatie

De initiële investering en installatie van onze infrarood panelen zijn laag in vergelijking met conventionele verwarmingssystemen.

De initiële investering en installatie van onze infrarood panelen zijn laag in vergelijking met conventionele verwarmingssystemen. Here comes the Over Onze Producten Onze infrarood panelen behoren kwalitatief tot de absolute wereldtop en geven duurzame energie een extra dimensie. De filosofie achter deze energiebesparende producten

Nadere informatie

VERWARMEN. niets dan voordelen. biogenetische infraroodverwarming

VERWARMEN. niets dan voordelen. biogenetische infraroodverwarming VERWARMEN niets dan voordelen biogenetische infraroodverwarming het biogenetisch lange infrarood en het biogenetisch lange golf infrarood en Na 30 jaar wetenschappelijk onderzoek en ontwikkeling is het

Nadere informatie

www.warmtepanelen.nl verwarmen als de zon! infrarood warmtepanelen

www.warmtepanelen.nl verwarmen als de zon! infrarood warmtepanelen www.warmtepanelen.nl infrarood warmtepanelen verwarmen als de zon! Infrarood warmtepanelen geven het gevoel dat ieder moment de zon schijnt. De gelijkmatige warmte voelt weldadig aan. Infrarood warmtepanelen

Nadere informatie

Het comfort van vernieuwing. jaar

Het comfort van vernieuwing. jaar Het comfort van vernieuwing GARATIE jaar VOORDELEN VERWARMEN, VOORDELIGER DAN OOIT: ARIEM is een vernieuwend elektrisch verwarmingssysteem op basis van stralingswarmte en convectie met geïntegreerde opslagkern.

Nadere informatie

Waarom infrarood de juiste keuze is 5 redenen om te kiezen voor infraroodverwarming.

Waarom infrarood de juiste keuze is 5 redenen om te kiezen voor infraroodverwarming. Waarom infrarood de juiste keuze is 5 redenen om te kiezen voor infraroodverwarming. 5 redenen Waarom infraroodverwarming de juiste keuze is Steeds meer mensen kiezen voor infraroodverwarming. Dat is niet

Nadere informatie

Infrarood verwarming. Effectieve en efficiente warmtebron. Warm, comfortabel en gezond. Intelligente verwarming voor zorgwoningen en thuis.

Infrarood verwarming. Effectieve en efficiente warmtebron. Warm, comfortabel en gezond. Intelligente verwarming voor zorgwoningen en thuis. Infrarood verwarming Warm, comfortabel en gezond Intelligente verwarming voor zorgwoningen en thuis. Effectieve en efficiente warmtebron De innovatieve infrarood verwarmingssystemen spelen helemaal in

Nadere informatie

INNOVATIE IN SUNNYHEAT

INNOVATIE IN SUNNYHEAT Made in Germany SUNNYHEAT is het laagst energieverbruikend infrarood verwarmingssysteem beschikbaar tot op heden. Onze produkten worden gemaakt in Duitsland, en zijn getest en goed bevonden omwille van

Nadere informatie

Vaillant Airconditioning: Het stille genieten

Vaillant Airconditioning: Het stille genieten Vaillant Airconditioning: Het stille genieten Hethele jaar een behaaglijk woonklimaat We zijn er helemaal aan gewend om in de winter ons huis te verwarmen. Maar is het eigenlijk niet net zo vanzelfsprekend

Nadere informatie

AnTech Bosweg 9 7981 LE Diever Tel. 0521-590506 fax: 0521-590651 www.infra-roodverwarming.nl e-mail: info@infra-roodverwarming.nl

AnTech Bosweg 9 7981 LE Diever Tel. 0521-590506 fax: 0521-590651 www.infra-roodverwarming.nl e-mail: info@infra-roodverwarming.nl AnTech Bosweg 9 7981 LE Diever Tel. 0521-590506 fax: 0521-590651 www.infra-roodverwarming.nl e-mail: info@infra-roodverwarming.nl Lange Golf Infrarood Verwarming, wat houdt dat in? De zon zendt een enorm

Nadere informatie

Het comfort van vernieuwing

Het comfort van vernieuwing Het comfort van vernieuwing 2 VOORDELEN www.ariem.eu VERWARMEN, VOORDELIGER DAN OOIT: ARIEM is een vernieuwend elektrisch verwarmingssysteem op basis van stralingswarmte en convectie met geïntegreerde

Nadere informatie

90% DOUBLE300. Voor een gezonder luchtklimaat. WarmeTerugWinning rendement (WTW)

90% DOUBLE300. Voor een gezonder luchtklimaat. WarmeTerugWinning rendement (WTW) DOUBLE300 Voor een gezonder luchtklimaat De Double300 bestaat uit 1 unit die werkt op basis van een Fancoil met WTW (WarmteTerugWinning). De unit kan ventileren, direct verwarmen en eventueel koelen op

Nadere informatie

Infraroodverwarming. Houdt je warm! Uniek warmtegevoel. Kostenbeparend. Goed voor milieu. Flexibel. www.energentis.com

Infraroodverwarming. Houdt je warm! Uniek warmtegevoel. Kostenbeparend. Goed voor milieu. Flexibel. www.energentis.com Infraroodverwarming Houdt je warm! Uniek warmtegevoel Kostenbeparend Goed voor milieu Flexibel www.energentis.com Energentis, de specialist in infraroodverwarming Energentis nv, met Willem Audoor als zaakvoerder,

Nadere informatie

warmtepanelen.nl infrarood warmtepanelen

warmtepanelen.nl infrarood warmtepanelen warmtepanelen.nl infrarood warmtepanelen verwarmen als de zon! Infrarood warmtepanelen geven het gevoel dat ieder moment de zon schijnt. De gelijkmatige warmte voelt weldadig aan. Infrarood warmtepanelen

Nadere informatie

ALLE MOGELIJKHEDEN OP EEN RIJTJE VOOR EEN IDEAAL WOON-EN LEEFKLIMAAT WWW.ENERGIESERVICE.NL

ALLE MOGELIJKHEDEN OP EEN RIJTJE VOOR EEN IDEAAL WOON-EN LEEFKLIMAAT WWW.ENERGIESERVICE.NL ALLE MOGELIJKHEDEN OP EEN RIJTJE VOOR EEN IDEAAL WOON-EN LEEFKLIMAAT WWW.ENERGIESERVICE.NL Klimaatmakers Veilig en vertrouwd! Warmte en ventilatie zijn essentieel voor een heerlijk klimaat in uw woning.

Nadere informatie

Sales handleiding. Versie april 2015. Onder voorbehoud van wijzigingen en (type-)fouten.

Sales handleiding. Versie april 2015. Onder voorbehoud van wijzigingen en (type-)fouten. Sales handleiding Versie april 2015. Onder voorbehoud van wijzigingen en (type-)fouten. Comfortabele warmte voor iedere ruimte - gezond en milieuvriendelijk - met ThermIQ infrarood verwarmingspanelen.

Nadere informatie

Reproduceer zelf bij u thuis op een

Reproduceer zelf bij u thuis op een de authentieke verwarming op basis van biogenetisch lange golf infrarood Reproduceer zelf bij u thuis op een economische manier de warmte van de zon zon de van warmte de manier economische het biogenetisch

Nadere informatie

Degree-n Nano Infrarood verwarming. Duurzame en energiezuinige verwarmingsoplossingen voor een schonere planeet

Degree-n Nano Infrarood verwarming. Duurzame en energiezuinige verwarmingsoplossingen voor een schonere planeet Degree-n Nano Infrarood verwarming Duurzame en energiezuinige verwarmingsoplossingen voor een schonere planeet Over Degree-n Opgericht in 2016 Volledig Nederlands familie bedrijf Gespecialiseerd in Nano

Nadere informatie

warmtepanelen.nl infrarood warmtepanelen

warmtepanelen.nl infrarood warmtepanelen warmtepanelen.nl infrarood warmtepanelen verwarmen als de zon! Infrarood warmtepanelen geven het gevoel dat ieder moment de zon schijnt. De gelijkmatige warmte voelt weldadig aan. Infrarood warmtepanelen

Nadere informatie

Electrische convectors en Infrarood verwarming. Electrische Convectoren

Electrische convectors en Infrarood verwarming. Electrische Convectoren Electrische Convectoren Eén van de eenvoudigste manier om uw woning, tuinhuis, serre of de badkamer te verwarmen is door middel van de elektrische convector. Dit is een convector met een prachtig, elegant

Nadere informatie

Arien van den Berg & Zn. Haal de warmte van de zon binnen!

Arien van den Berg & Zn. Haal de warmte van de zon binnen! Arien van den Berg & Zn. exclusieve infrarood verwarming Haal de warmte van de zon binnen! Met infrarood warmtepanelen lij kt het of de zon schij nt, doordat de gelij kmatige warmte weldadig aanvoelt Unieke

Nadere informatie

Infrarood verwarming van ThermIQ

Infrarood verwarming van ThermIQ De panelen zijn getest en 100% veilig Technische gegevens Bij ThermIQ gaat elk paneel door onze handen, zo blijven we kwaliteit leveren Artikelnummer TH1060 * TH1030 TH06060 * Afmeting 1.193 x 593 x 35

Nadere informatie

Verwarming & Airconditioning. «Ik wens het beste van het beste, ik wil me goed voelen!» Vloermodel RESIDENTIEEL

Verwarming & Airconditioning. «Ik wens het beste van het beste, ik wil me goed voelen!» Vloermodel RESIDENTIEEL Verwarming & Airconditioning * «Ik wens het beste van het beste, ik wil me goed voelen!» Vloermodel RESIDENTIEEL Vloermodel Ik wens comfort. Ik wens gebruiksgemak. Ik wens stilte. Ik wens de beste prestaties.

Nadere informatie

De beste investering op het gebied van condensatie. >> Gegarandeerd hoog rendement >> Warm water in overvloed >> Eenvoudig in te bouwen

De beste investering op het gebied van condensatie. >> Gegarandeerd hoog rendement >> Warm water in overvloed >> Eenvoudig in te bouwen C o n d e n s a t i e G a s w a n d k e t e l Vivadens EASYLIFE De beste investering op het gebied van condensatie >> Gegarandeerd hoog rendement >> Warm water in overvloed >> Eenvoudig in te bouwen DE

Nadere informatie

Verwarming & Airconditioning. «Ik wens mijn oplossing VRIJ te kiezen. in functie van elke configuratie» Solution. MultiZONE

Verwarming & Airconditioning. «Ik wens mijn oplossing VRIJ te kiezen. in functie van elke configuratie» Solution. MultiZONE Verwarming & Airconditioning «Ik wens mijn oplossing VRIJ te kiezen in functie van elke configuratie» Solution RESIDENTIEEL LICHT TERTIAIR Solution Ik wens een optimaal comfort, wat ook de indeling is

Nadere informatie

Radiator - Pro Convector - Pro

Radiator - Pro Convector - Pro Radiator - Pro Convector - Pro ClimateBooster 1 Méér comfort met minder energie 2 Sneller verwarmen Doordat de prestaties van de radiator of convector met 50% tot 80% stijgen, zullen de ruimtes tot 2 keer

Nadere informatie

DUURZAAM BOUWEN IN PLAN DRENKELING

DUURZAAM BOUWEN IN PLAN DRENKELING DUURZAAM BOUWEN IN PLAN DRENKELING Bij de ontwikkeling van Landgoed Drenkeling heeft duurzaamheid een hoge prioriteit. Duurzaamheid betekent in dit geval dat de gebouwde omgeving voldoet aan hoge duurzaamheidseisen

Nadere informatie

Gefeliciteerd met uw vernieuwde woning!

Gefeliciteerd met uw vernieuwde woning! Gefeliciteerd met uw vernieuwde woning! Verbeteringen aan uw woning Condens aan de buitenkant: Gefeliciteerd met uw vernieuwde woning! De verbeteringen die we hebben doorgevoerd verschillen per woning,

Nadere informatie

LZTi. Lucht / water warmtepompen. De ideale alles-in-één oplossing

LZTi. Lucht / water warmtepompen. De ideale alles-in-één oplossing LZTi Lucht / water warmtepompen LZTi De ideale alles-in-één oplossing De ideale alles-in-één oplossing Lucht, een eindeloze bron van energie. Een geschenk van moeder natuur dat onze aarde niet vervuilt,

Nadere informatie

WarmtePanelen. Tot 30% Energiewinst door te verwarmen met infrarood warmtestralen. Net als de zon. Heel simpel.

WarmtePanelen. Tot 30% Energiewinst door te verwarmen met infrarood warmtestralen. Net als de zon. Heel simpel. Tot 30% Energiewinst door te verwarmen met infrarood warmtestralen. Net als de zon. Heel simpel. Nog altijd prijkt verwarming hoog op de lijst energiekostenposten voor bedrijven: met maar liefst 45 procent

Nadere informatie

Elztrip EZ100. Elztrip EZ100. Enkel stralingspaneel voor kantoren, winkels enz. Productgegevens

Elztrip EZ100. Elztrip EZ100. Enkel stralingspaneel voor kantoren, winkels enz. Productgegevens Elztrip 00 Elztrip 00 Enkel stralingspaneel voor kantoren, winkels enz. 3 modellen 3 600 1500 W Toepassing 00 is bedoeld voor totaalverwarming en aanvullende verwarming alsmede voor bescherming tegen koude

Nadere informatie

GRATIS thuisbezorgd in geheel Nederland en België.

GRATIS thuisbezorgd in geheel Nederland en België. Als alternatief voor traditionele sauna s wordt steeds meer gekozen voor infraroodcabines. Het verschil zit hem in de aard van warmte die geproduceerd wordt. In een traditionele sauna wordt de warmte overgedragen

Nadere informatie

keramiek elektrische verwarmingspanelen Voor appartementen, woningen, kantoren en overige gebouwen - warmte straling - IR straling - convectie

keramiek elektrische verwarmingspanelen Voor appartementen, woningen, kantoren en overige gebouwen - warmte straling - IR straling - convectie elektrische verwarmingspanelen Voor appartementen, woningen, kantoren en overige gebouwen - warmte straling - IR straling - convectie elektrische verwarmingspanelen keramiek paneel Economisch, veilig,

Nadere informatie

Sauna panelen en sets

Sauna panelen en sets 63 Sauna panelen en sets FNX-SP200 FNX-SP260 FNX-SP310 FNX-SP330 FNX-SP575 FNX-SP575-SP FNX-SP680-SP 200 260 310 330 575 575 680 Sauna panelen Afm : 875 x 360 mm IP44 Gewicht 4,6 Kg Afm : 1130 x 360 mm

Nadere informatie

Luchtgordijn voor alle seizoenen Verwarmen en koelen Single - VRF - Inverter

Luchtgordijn voor alle seizoenen Verwarmen en koelen Single - VRF - Inverter NIEUW EC VENTILATOREN 40% ENERGIE BESPARING OP ELEKTRISCHE ENERGIE NU OOK VOOR ALLE MERKEN DX / WARMTE POMPSYSTEMEN > EffectDX Luchtgordijn voor alle seizoenen Verwarmen en koelen Single - VRF - Inverter

Nadere informatie

arotherm Energiebesparend, geschikt voor iedereen Het goede gevoel, het juiste te doen

arotherm Energiebesparend, geschikt voor iedereen Het goede gevoel, het juiste te doen arotherm Energiebesparend, geschikt voor iedereen 01-09 - 2016 Het goede gevoel, het juiste te doen. Volop comfort Verwarmen, koelen én heerlijk warm water Volop aangename warmte in huis tijdens de winter

Nadere informatie

Duurzame systemen. Comfortabel genieten, maximale energiebesparing. Het goede gevoel, het juiste te doen. 01-10 - 2015

Duurzame systemen. Comfortabel genieten, maximale energiebesparing. Het goede gevoel, het juiste te doen. 01-10 - 2015 Duurzame systemen Comfortabel genieten, maximale energiebesparing 01-10 - 2015 Het goede gevoel, het juiste te doen. Onbezorgde luxe, duurzaam leven! Energiezuinig dankzij bodem-, lucht- en zonnewarmte

Nadere informatie

A l d e c h a r m e v a n d o o r d a c h t w o o n c o m f o r t

A l d e c h a r m e v a n d o o r d a c h t w o o n c o m f o r t A l d e c h a r m e v a n d o o r d a c h t w o o n c o m f o r t LUCHTVERWARMING zalig, zuiver wonen Echt comfortabel wonen realiseert u perfect met luchtverwarming: ze is de ideale combinatie van doordacht

Nadere informatie

DE RUIT ALS RADIATOR!

DE RUIT ALS RADIATOR! Elektrisch verwarmen heeft de toekomst Verwarmend IQ-Glas Comfortabel, simpel en. probleemoplossend! In Nederland rijden steeds meer elektrische auto s. Na jaren aarzelen is de conservatieve autobranche

Nadere informatie

Elztrip EZ200. Elztrip EZ200. Dubbel stralingspaneel voor warenhuizen, industriële gebouwen enz. Productgegevens

Elztrip EZ200. Elztrip EZ200. Dubbel stralingspaneel voor warenhuizen, industriële gebouwen enz. Productgegevens Elztrip EZ200 Dubbel stralingspaneel voor warenhuizen, industriële gebouwen enz. 8 modellen 3 800 2200 W Toepassing EZ200 is bedoeld voor totaalverwarming en aanvullende verwarming alsmede voor bescherming

Nadere informatie

Functioneren infrarood panelen ES systems

Functioneren infrarood panelen ES systems INFRAROOD VERWARMINGSSYSTEEM Productie- en verkoopmaatschappij ES systems, opgericht in 2010, is een jong en dynamisch bedrijf dat zich snel ontwikkelt. Bij het opstarten van dit bedrijf is gebruik gemaakt

Nadere informatie

Eneco WarmteWinner. Eneco Smart Energy. Postbus BA Rotterdam EBE.CSM.WARMTEWINNER.10/17

Eneco WarmteWinner. Eneco Smart Energy. Postbus BA Rotterdam   EBE.CSM.WARMTEWINNER.10/17 Eneco WarmteWinner Eneco Smart Energy Postbus 1014 3000 BA Rotterdam www.eneco.nl/warmtewinner EBE.CSM.WARMTEWINNER.10/17 Inhoud Introductie Introductie 3 De Eneco WarmteWinner 4 Werkingsprincipe 7 Hybride

Nadere informatie

Elk moment het klimaat van een zomerochtend in huis. Consumenteninformatie

Elk moment het klimaat van een zomerochtend in huis. Consumenteninformatie Elk moment het klimaat van een zomerochtend in huis. Consumenteninformatie Een comfortabele leefomgeving is uw goed recht. Door de opwarming van de aarde is dat niet meer zo vanzelfsprekend. Om u toch

Nadere informatie

Ruimteverwarming. 1 Inleiding... 1. 2 Energieverbruik ruimteverwarming... 2. 3 Centrale verwarming... 3. 4 Decentralisatie... 4

Ruimteverwarming. 1 Inleiding... 1. 2 Energieverbruik ruimteverwarming... 2. 3 Centrale verwarming... 3. 4 Decentralisatie... 4 1 Inleiding... 1 2 Energieverbruik ruimteverwarming... 2 3 Centrale verwarming... 3 4 Decentralisatie... 4 5 Convectieverwarming... 5 6 Stralingsverwarming... 9 7 Keuzecriteria... 11 1 Inleiding Voor de

Nadere informatie

De nieuwe airco s van AGPO Ferroli. Een koud kunstje

De nieuwe airco s van AGPO Ferroli. Een koud kunstje De nieuwe airco s van AGPO Ferroli Een koud kunstje Airco s van AGPO Ferroli Heerlijk, die zomers. Ze worden steeds warmer. Maar in uw huis is die zomerse warmte vaak niet gewenst. AGPO Ferroli heeft voor

Nadere informatie

Alezio. >> Een winnende investering >> Tot 70% energiebesparing >> Behoud van het milieu. Warmte in al zijn éénvoud, warmte uit de lucht!

Alezio. >> Een winnende investering >> Tot 70% energiebesparing >> Behoud van het milieu. Warmte in al zijn éénvoud, warmte uit de lucht! ZONNESYSTEMEN HOUT WARMTEPOMPEN CONDENSATIE OLIE/GAS Alezio WARMTEPOMPEN LUCHT/WATER EASYLIFE Warmte in al zijn éénvoud, warmte uit de lucht! >> Een winnende investering >> Tot 70% energiebesparing >>

Nadere informatie

korte golf infraroodcabines

korte golf infraroodcabines korte golf infraroodcabines Warmte doet een mens goed. Maar de ene warmte is de andere niet. Dit heeft te maken met de manier waarop de warmte wordt overgebracht. De overdracht van warmte kan plaats vinden

Nadere informatie

Natuurlijk en slim verwarmen

Natuurlijk en slim verwarmen LIVING Environment Systems Natuurlijk en slim verwarmen met de modernste lucht/water-warmtepomptechnologie ZUINIG, MILIEUVRIENDELIJK EN TOEKOMSTGERICHT 3 Ecodan Next Generation Ecodan 100% ontworpen door

Nadere informatie

De evolutie van de infraroodverwarming!

De evolutie van de infraroodverwarming! De evolutie van de infraroodverwarming! Warmte Comfort Beleving EVOLUTIONAIR VERWARMEN argumenten voor betere en ecologische duurzaamheid 8 Goede 01 Niets is natuurlijker dan infraroodverwarming Onze natuurlijke

Nadere informatie

INFRA TOT. feels better, works better.

INFRA TOT. feels better, works better. INFRA TOT feels better, works better. www.mark.nl www.markbelgium.be INFRA De zwartebuisstraler die verwarmt! MARK INFRA zwartebuisstralers verwarmen met langegolf infraroodstraling. Stralingsverwarming

Nadere informatie

S WERELDS KOELSTE VENTILOCONVECTOR

S WERELDS KOELSTE VENTILOCONVECTOR S WERELDS KOELSTE VENTILOCONVECTOR Dit document is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niets uit deze uitgave mag zonder uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van Rettig ICC worden overgenomen

Nadere informatie

Elztrip EZ300. Elztrip EZ300. Driedubbel stralingspaneel voor magazijnen, werkplaatsen enz.

Elztrip EZ300. Elztrip EZ300. Driedubbel stralingspaneel voor magazijnen, werkplaatsen enz. 3600 4500 W Elektrische verwarming 2 modellen Elztrip EZ300 Driedubbel stralingspaneel voor magazijnen, werkplaatsen enz. Toepassing EZ300 is bedoeld voor totaalverwarming en aanvullende verwarming in

Nadere informatie

Elztrip EZ100 Enkel stralingspaneel voor kantoren, winkels enz.

Elztrip EZ100 Enkel stralingspaneel voor kantoren, winkels enz. Elztrip 00 3 600-1500 W 3 modellen Elztrip 00 Enkel stralingspaneel voor kantoren, winkels enz. Toepassing 00 is bedoeld voor totaalverwarming en aanvullende verwarming alsmede voor bescherming tegen koude

Nadere informatie

Geïntegreerde klimaatsystemen voor gebouwen

Geïntegreerde klimaatsystemen voor gebouwen Geïntegreerde klimaatsystemen voor gebouwen Uw huis is uw thuis. U komt er tot rust, besteedt er tijd met vrienden en familie. De ruimte waar u verblijft, moet daarom comfortabel en behaaglijk zijn als

Nadere informatie

Lucht ARIANEXT NIEUW GAMMA WARMTEPOMPEN

Lucht ARIANEXT NIEUW GAMMA WARMTEPOMPEN Lucht ARIANEXT NIEUW GAMMA WARMTEPOMPEN Persmap Januari 2014 ARIANEXT, EEN COMPLEET GAMMA WARMTEPOMPEN VOOR ENERGIEZUINIGE WONINGEN Chaffoteaux vergroot zijn gamma multi-energiesystemen voor de verwarming

Nadere informatie

+ + WERKINGSPRINCIPE. Met een volledig gamma van 2 oplossingen past Arianext zich aan elke installatieconfiguratie aan:

+ + WERKINGSPRINCIPE. Met een volledig gamma van 2 oplossingen past Arianext zich aan elke installatieconfiguratie aan: WERKINGSPRINCIPE De Arianext oplossingen verzekeren de productie van verwarming en sanitair warm water. Ze bestaan uit twee modules: > De buitenmodule : deze haalt, zelfs hartje winter, de energie uit

Nadere informatie

Warmte of vochtproblemen? Kom voor een warme, droge winter naar Workx Materieelverhuur

Warmte of vochtproblemen? Kom voor een warme, droge winter naar Workx Materieelverhuur Warmte of vochtproblemen? Kom voor een warme, droge winter naar Workx Materieelverhuur Doorwerken tijdens de koude, vochtige maanden Indirect gestookte heaters Omschrijving 40.000 kcal/u 80.000 kcal/u

Nadere informatie

*Zehnder ComfoFond-L Q Altijd een aangenaam binnenklimaat met hernieuwbare energie

*Zehnder ComfoFond-L Q Altijd een aangenaam binnenklimaat met hernieuwbare energie Batibouw 2018 In de kijker *Zehnder ComfoFond-L Q Altijd een aangenaam binnenklimaat met hernieuwbare energie *Zehnder ComfoFresh Hoogwaardig luchtverdeelsysteem voor snelle installatie en stille ventilatie

Nadere informatie

Sauna concepts. Steeds een lengte voorop

Sauna concepts. Steeds een lengte voorop Sauna concepts Steeds een lengte voorop Behaaglijke warmte 1111101Vanco pool crations Een sauna is de ideale plaats om te ontspannen. Regelmatig gebruik is bovendien een middel om fit, actief en gezond

Nadere informatie

Energiezuinige verwarmingssystemen

Energiezuinige verwarmingssystemen Warmte en Energie Energiezuinige verwarmingssystemen Geniet van dit moderne systeem van glaspanelen met infrarood verwarming, dat zorgt voor een gezond en behaaglijk binnenklimaat. SWISSMade Slim Energie

Nadere informatie

Elztrip EZ300. Elztrip EZ300. Driedubbel stralingspaneel voor magazijnen, werkplaatsen enz. Productgegevens

Elztrip EZ300. Elztrip EZ300. Driedubbel stralingspaneel voor magazijnen, werkplaatsen enz. Productgegevens Elztrip EZ300 Driedubbel stralingspaneel voor magazijnen, werkplaatsen enz. 2 modellen 3 3600 4500 W Toepassing EZ300 is bedoeld voor totaalverwarming en aanvullende verwarming in industriële omgevingen,

Nadere informatie

Elztrip EZ200 Dubbel stralingspaneel voor warenhuizen, industriële gebouwen enz.

Elztrip EZ200 Dubbel stralingspaneel voor warenhuizen, industriële gebouwen enz. 800 2200 W Elektrische verwarming 8 modellen Elztrip EZ200 Dubbel stralingspaneel voor warenhuizen, industriële gebouwen enz. Toepassing EZ200 is bedoeld voor totaalverwarming en aanvullende verwarming

Nadere informatie

Waarom Infrarood baden?

Waarom Infrarood baden? Waarom Infrarood baden? Lichaamsvriendelijk. Infrarood baden is een veilige en comfortabele manier om te ontgiften en verlost je van pijn en stress. Tijd vriendelijk. Er is geen tijd nodig om de cabine

Nadere informatie

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS LG biedt het hele jaar door optimaal comfort en uitstekende luchtkwaliteit Standard Plus RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS Betere oplossingen voor uitstekende luchtkwaliteit LG

Nadere informatie

Wijnkoeling. www.fujitsu-heatpumps.be

Wijnkoeling. www.fujitsu-heatpumps.be Wijnkoeling www.fujitsu-heatpumps.be Wandmodel - Ecovin wijntoepassing (wijnkelder) ruimten tussen 10 en 30 m² Wijnkoeling pagina 3 Plafondmodel - Ecovin wijntoepassing (wijnkelder) ruimten tussen 20 en

Nadere informatie

> Verwarmen en ventileren

> Verwarmen en ventileren > Verwarmen en Verwarmen en Vochtproblemen in huis, condens op de ramen, een beschimmelde muur u kunt het allemaal voorkomen door goed te en te verwarmen. Zorg voor voldoende frisse lucht in huis. Lees

Nadere informatie

Infrarood verwarming van ThermIQ

Infrarood verwarming van ThermIQ Infrarood verwarming van ThermIQ Innovatieve en comfortabele verwarming Met panelen van ThermIQ haalt u een prettige en veilige zon in huis ThermIQ... the future is now! Technische opbouw van onze panelen

Nadere informatie

EQ concept. Duurzame installatie voor een woning van 100 m2 met een EPC van 0,4

EQ concept. Duurzame installatie voor een woning van 100 m2 met een EPC van 0,4 EQ concept Duurzame installatie voor een woning van 100 m2 met een EPC van 0,4 ZONNEPANELEN Een woning kan niet zonder elektriciteit. Deze EQ woning voorziet deels in zijn eigen elektriciteitsvoorziening

Nadere informatie

Duurzame energie. uitgestoten in vergelijking met een conventioneel verwarmingssysteem, bijvoorbeeld een CV ketel.

Duurzame energie. uitgestoten in vergelijking met een conventioneel verwarmingssysteem, bijvoorbeeld een CV ketel. Duurzame energie Er wordt tegenwoordig steeds meer gebruik gemaakt van duurzame energiesystemen in gebouwen. Hiermee wordt op een natuurlijke wijze duurzame energie gewonnen om de woningen te verwarmen

Nadere informatie

Infraroodstraler IRCF

Infraroodstraler IRCF Infraroodstraler 1500 3000 4500 3 1500-4500 W Elektrische verwarming 3 modellen Infraroodstraler Voor spotverwarming van grote gebouwen Toepassing Infraroodstraler is speciaal ontwikkeld voor spotverwarming

Nadere informatie

INFRA TOT CLIMATE TECHNOLOGY FEELS BETTER, WORKS BETTER.

INFRA TOT CLIMATE TECHNOLOGY FEELS BETTER, WORKS BETTER. INFRA TOT CLIMATE TECHNOLOGY FEELS BETTER, WORKS BETTER. www.markclimate.com INFRA De zwartebuisstraler die verwarmt! MARK INFRA zwartebuisstralers verwarmen met langegolf infraroodstraling. Stralingsverwarming

Nadere informatie

Verwarming & Airconditioning. oplossing. «Ik wens een. op het niveau van mijn ambities!» Plafondmodel HANDELSZAKEN TERTIAIR

Verwarming & Airconditioning. oplossing. «Ik wens een. op het niveau van mijn ambities!» Plafondmodel HANDELSZAKEN TERTIAIR Verwarming & Airconditioning «Ik wens een oplossing op het niveau van mijn ambities!» Plafondmodel HANDELSZAKEN TERTIAIR Plafondmodel Ik wens het beste onthaal. Ik wens een oplossing die grote ruimtes

Nadere informatie

Uw partner in hernieuwbare energie. infraroodverwarming

Uw partner in hernieuwbare energie. infraroodverwarming Uw partner in hernieuwbare energie infraroodverwarming SUNNYHEAT is het laagst energieverbruikend infrarood verwarmingssysteem beschikbaar tot op heden. Onze produkten worden gemaakt in Duitsland, en zijn

Nadere informatie

Geef verse lucht de ruimte, woon en werk gezonder

Geef verse lucht de ruimte, woon en werk gezonder Geef verse lucht de ruimte, woon en werk gezonder Geef verse lucht de ruimte, woon en werk gezonder Gebouwen zijn steeds beter geïsoleerd. Goed voor de energierekening en het comfort in huis en op kantoor,

Nadere informatie

ALLES WAT U WILDE WETEN

ALLES WAT U WILDE WETEN ALLES WAT U WILDE WETEN (EN NIET WIST) OVER In slechts Er zijn 3 manieren om warmte over te brengen : Convectie = verwarmen van lucht Conductie = verwarmen via vaste materies STRALING = rechtstreeks verwarmen

Nadere informatie

ENERGOTECH INFRAROOD VERWARMING. Zwarte Goorderweg 1 E Profort Import bv PD Stoutenburg-Noord (A foort)

ENERGOTECH INFRAROOD VERWARMING. Zwarte Goorderweg 1 E Profort Import bv PD Stoutenburg-Noord (A foort) ENERGOTECH INFRAROOD VERWARMING terrasverwarming EnergoInfra is een all-round, aanvullende of algemene verwarming voor serres, balkons, terrassen en is ook effectief als een plaatselijke (spot-verwarming)

Nadere informatie

flexotherm/flexocompact warmtepompen Zuinig met energie, maximaal in comfort

flexotherm/flexocompact warmtepompen Zuinig met energie, maximaal in comfort flexotherm/flexocompact warmtepompen Zuinig met energie, maximaal in comfort 01-09 - 2017 Fluisterstil én extreem energiezuinig Comfort in optima forma Geniet het hele jaar zorgeloos van comfort in optima

Nadere informatie

De voordelen en het gebruik van een modulerende kamerthermostaat

De voordelen en het gebruik van een modulerende kamerthermostaat De voordelen en het gebruik van een modulerende kamerthermostaat In uw woonkamer hangt momenteel een zogenaamde modulerende kamerthermostaat die uw nieuwe cv-ketel aanstuurt. Dit is een ander type thermostaat

Nadere informatie

Mijn vloer geeft mij energie

Mijn vloer geeft mij energie Mijn vloer geeft mij energie met Speedheat elektrische verwarming Geeft uw vloer u ook energie? Echte warmte komt van binnen. Daar kan zelfs onze vloerverwarming niet tegenop. Maar als het aankomt op individueel

Nadere informatie

Advieswijzer: verwarmen en ventileren

Advieswijzer: verwarmen en ventileren 100% wonen Vochtproblemen in huis, condens op de ramen, een beschimmelde muur u kunt het voorkomen door goed te en te verwarmen. Zorg voor voldoende frisse lucht in huis. Lees deze advieswijzer aandachtig

Nadere informatie

h e a l t h & w e l l n e s s

h e a l t h & w e l l n e s s health & wellness Gezond leven lentekriebels en GENIETEN! Houdt u ook zo van de lentekriebels die de eerste zonnestralen u geven? Van dat heerlijke voorjaarsgevoel waarbij u uw deuren weer opengooit en

Nadere informatie

Welzijn, duurzaamheid, milieuvriendelijk. De kunst van. centrale verwarming. De specialist in warmtepompen

Welzijn, duurzaamheid, milieuvriendelijk. De kunst van. centrale verwarming. De specialist in warmtepompen Welzijn, duurzaamheid, milieuvriendelijk De kunst van centrale verwarming système réversible De specialist in warmtepompen AIRMAT : de oplossing voor uw projecten Nieuwbouw in wording Doordat

Nadere informatie

Welzijn, duurzaamheid, milieuvriendelijk De. Kunst. van. centrale verwarming. système <INVERTER> réversible. De specialist in warmtepompen

Welzijn, duurzaamheid, milieuvriendelijk De. Kunst. van. centrale verwarming. système <INVERTER> réversible. De specialist in warmtepompen Welzijn, duurzaamheid, milieuvriendelijk De Kunst van centrale verwarming système réversible De specialist in warmtepompen AIRMAT : de oplossing voor uw projecten Nieuwbouw in wording Airmat

Nadere informatie

Thermocassette HP Onopvallende stralingscassette voor ingebouwde of zichtmontage

Thermocassette HP Onopvallende stralingscassette voor ingebouwde of zichtmontage Thermocassette 300 600 W Elektrische verwarming 4 modellen Thermocassette Onopvallende stralingscassette voor ingebouwde of zichtmontage Toepassing Thermocassette is bedoeld voor discrete verwarming in

Nadere informatie

Comfortabel én milieuvriendelijk wonen. Met Nuon Stadswarmte en ComfortKoeling

Comfortabel én milieuvriendelijk wonen. Met Nuon Stadswarmte en ComfortKoeling Comfortabel én milieuvriendelijk wonen Met Nuon Stadswarmte en ComfortKoeling Comfortabel koel of warm met oog voor het milieu Gefeliciteerd! Uw nieuwe woning kunt u zeer eenvoudig en comfortabel verwarmen

Nadere informatie

WOONLASTEN 4 15. Zijn de maandlasten voor huur + energie in een Passiefhuis lager dan in een normale woning? 4

WOONLASTEN 4 15. Zijn de maandlasten voor huur + energie in een Passiefhuis lager dan in een normale woning? 4 PASSIEFHUIZEN COLUMBUSKWARTIER ALMERE VEEL GESTELDE VRAGEN PASSIEFHUIZEN EN WONEN IN EEN PASSIEFHUIS 2 1. Wat is een Passiefhuis? 2 2. Wat is het voordeel van een Passiefhuis? 2 3. Wat zijn bewonerservaringen

Nadere informatie

Ventilatorconvector PF Smart. PF Smart. Slimme functies voor snelle en effectieve verwarming

Ventilatorconvector PF Smart. PF Smart. Slimme functies voor snelle en effectieve verwarming Ventilatorconvector PF Smart PF Smart Slimme functies voor snelle en effectieve verwarming PF Smart Ventilatorconvector met slimme functies Unieke warmteverdeling Snel comfort Slimme regeling Laag energieverbruik

Nadere informatie

Direct de temperatuur die u wilt, voldoende warm water en altijd verse lucht in huis

Direct de temperatuur die u wilt, voldoende warm water en altijd verse lucht in huis Direct de temperatuur die u wilt, voldoende warm water en altijd verse lucht in huis Direct de temperatuur die u wilt, voldoende warm water en altijd verse lucht in huis Thuiskomen na een vakantie of lange

Nadere informatie

Verwarming & Airconditioning. «Ik wens een VOLWAARDIG alternatief voor een klassiek verwarmingsen. koelsysteem» Solution. AquaFREE RESIDENTIEEL

Verwarming & Airconditioning. «Ik wens een VOLWAARDIG alternatief voor een klassiek verwarmingsen. koelsysteem» Solution. AquaFREE RESIDENTIEEL Verwarming & Airconditioning «Ik wens een VOLWAARDIG alternatief voor een klassiek verwarmingsen koelsysteem» Solution AquaFREE RESIDENTIEEL Solution Ik wens een performante verwarming. Ik wens een milieuvriendelijke

Nadere informatie

Pool & Spa. De Hydro-Pro warmtepompen

Pool & Spa. De Hydro-Pro warmtepompen Pool & Spa Hydro-Pro_warmtepompen_Mertens.indd 1 De Hydro-Pro warmtepompen 3/2/2012 2:49:46 PM Hydro-Pro_warmtepompen_Mertens.indd 2 3/2/2012 2:49:50 PM Efficiënt en economisch De warmte van de buitenlucht

Nadere informatie

Verwarmen, Koelen, Ventileren

Verwarmen, Koelen, Ventileren Gebruikershandleiding d.d. 1 mei 2015 Verwarmen, Koelen, Ventileren Appartementen dr. Struyckenplein, Rijpstraat en Jan Ligthartstraat Heeft u een storing aan de verwarming, de koeling of de ventilatie?

Nadere informatie

Nieuw Kortenoord Tuinwijk Nul op de Meter Woning

Nieuw Kortenoord Tuinwijk Nul op de Meter Woning Nieuw Kortenoord Tuinwijk Nul op de Meter Woning INHOUDSOPGAVE Inleiding... 3 9 Nul Op de Meter woningen in detuinwijk... 4 Wat houdt monitoring in?... 6 Energiecoach als extra service... 7 Een duurzame

Nadere informatie

nieuwe woning in Austerlitz

nieuwe woning in Austerlitz KLIMAATGARANT Een nieuwe woning in Austerlitz EPC0 7 woningen Thuis in het Loo De energie van morgen vandaag in huis EERB ENERGIE EXPLOITATIE AMSTELVEEN ENERGIE EXPLOITATIE RIJSWIJKBUITEN Een energieneutrale

Nadere informatie

Zo kiest u het juiste ventilatiesysteem

Zo kiest u het juiste ventilatiesysteem bouwmaterialen Zo kiest u het juiste ventilatiesysteem Productoverzicht Stappenplan installatie Keuzehulp Waarom ventileren? Wij brengen ongeveer 90% van ons leven door in gesloten ruimtes, waarvan ongeveer

Nadere informatie

ECO V. lg Electronics Ventilatie - warmteterugwinning. Speciefieke kenmerken van de Eco V-unit:

ECO V. lg Electronics Ventilatie - warmteterugwinning. Speciefieke kenmerken van de Eco V-unit: lg Electronics Ventilatie - warmteterugwinning ECO V In het kader van het huidige bouwbesluit, waarin een eis is opgenomen dat uw werk of verblijfsruimte een juiste luchtverversing behaald, heeft LG Electronics

Nadere informatie

Warmtepompen besparen op energie, niet op comfort

Warmtepompen besparen op energie, niet op comfort WARMTEPOMPTECHNIEK Warmtepompen besparen op energie, niet op comfort Voor verwarming en productie van sanitair warm water in nieuwbouw en renovatie Warmtepomptechniek in nieuwbouwprojecten Nieuw bouwen?

Nadere informatie

Lagere energielasten én koeling in de woning. Duurzame energievoorziening in de Kreken van Nibbeland

Lagere energielasten én koeling in de woning. Duurzame energievoorziening in de Kreken van Nibbeland Lagere energielasten én koeling in de woning Duurzame energievoorziening in de Kreken van Nibbeland Frisse lucht De woningen in de Kreken van Nibbeland te Zuidland zijn niet alleen aantrekkelijk vanwege

Nadere informatie

Wonen in Pijnacker. Comfortabel en duurzaam wonen

Wonen in Pijnacker. Comfortabel en duurzaam wonen Wonen in Pijnacker Comfortabel en duurzaam wonen Toelichting op het klimaatsysteem in de woningen aan de Emmastraat 3 t/m 21 (oneven), Stationsstraat 54 t/m 62a Faunalaan 1 t/m 35 (oneven) Bosmuiszoom

Nadere informatie

Eigenschappen. Afstandsbediening en buitenunit. Auto Change over. Micro Plasma Ion. Stiller dan in een leeszaal

Eigenschappen. Afstandsbediening en buitenunit.  Auto Change over. Micro Plasma Ion. Stiller dan in een leeszaal Eigenschappen Micro Plasma Ion Auto Change over De Micro Plasma Ionen technologie beschermt u tegen onder meer het corona en influenza virus. In de MPI generator worden onschadelijke positief geladen waterstof

Nadere informatie

Workshop Renovatiebeurs 14 t/m 16 mei

Workshop Renovatiebeurs 14 t/m 16 mei Workshop Renovatiebeurs 14 t/m 16 mei 2019 Workshop Renovatiebeurs 14 t/m 16 mei 2019 Agenda voor vandaag Even voorstellen Gasloos Nederland biedt vooral veel kansen Hoe creëer je een optimaal binnenklimaat?

Nadere informatie