Security SAMENWERKEN AAN HET SUCCES VAN UW BEDRIJF. Uw partner of choice in beveiliging

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Security SAMENWERKEN AAN HET SUCCES VAN UW BEDRIJF. Uw partner of choice in beveiliging"

Transcriptie

1 Security SAMENWERKEN AAN HET SUCCES VAN UW BEDRIJF Uw partner of choice in beveiliging

2 Zeker van de juiste partner HONEYWELL IS DE EERSTE KEUZE OM UW BEVEILIGINGSBUSINESS IN DE HOOGSTE VERSNELLING TE ZETTEN. Wie kiest u als partner voor succes? De beveiligingsbranche verandert met nieuwe technologieën, de invloed van IT, geavanceerdere eindgebruikers en toenemende concurrentie. Succesvolle installateurs en integrators van beveiligingssystemen zullen nog hechtere samenwerkingsverbanden moeten aangaan om succesvol te blijven. Honeywell Security is de partner met wie u het onderste uit de kan haalt voor uw bedrijf.

3 Toewijding Vernieuwing Ondersteuning en de beste mensen Honeywell Waarom Honeywell als uw partner of choice in beveiliging? Honeywell is echt begaan met de klant, komt afspraken na, lost problemen op en heeft inzicht in uw belangen als dealer. Jason Jeffrey West London Security Ltd 1. We zijn bereid ons tot het uiterste voor u, als onafhankelijke dealer of integrator, in te zetten. 2. We leveren de nieuwste innovaties, technologieën en producten. 3. We bieden ondersteuning, training en de beste mensen om u te helpen succesvol te blijven. 4. We brengen u de kracht van Honeywell.

4 Het succes van uw zaak is onze zaak WE ZIJN BEREID ONS TOT HET UITERSTE VOOR U, ALS ONAFHANKELIJKE DEALER OF INTEGRATOR, IN TE ZETTEN. We zijn er altijd van overtuigd geweest dat onze producten het beste op de markt kunnen worden gebracht via onafhankelijke installateurs en integrators. Het zit in ons DNA! We zijn volledig gericht op het verkrijgen van inzicht in uw bedrijf en willen investeren in zaken die uw bedrijf helpen groeien. We werken met u samen om de financiering van uw projecten veilig te stellen en helpen u met samenwerkingverbanden voor uw projecten. En we investeren in verticale marketing, bouwprojecten, genereren leads voor onze partners en nemen vele andere initiatieven die de groei van uw bedrijf stimuleren. Ons succes is afhankelijk van uw succes.

5 Toewijding Honeywell Security heeft door de jaren heen bewezen een buitengewoon betrouwbare partner in beveiliging te zijn. Door de flexibiliteit en klantgerichtheid is het een geweldig bedrijf om mee te werken! Richard van Es Prened Beveiligingstechniek Snelle en soepele productlevering is essentieel voor uw succes. Onze regiokantoren zorgen ervoor dat ter plaatse aan uw behoeften wordt voldaan.

6 alleen het allerbeste WE LEVEREN DE NIEUWSTE INNOVATIES, TECHNOLOGIEËN EN PRODUCTEN. We investeren ruim 40 miljoen per jaar in onderzoek en ontwikkeling om u steeds weer innovatieve beveiligingsproducten te kunnen bieden. Bovendien brengen we in onze Engineering centres of excellence in de V.S., China, India, Schotland en Frankrijk de beste technologieën ter wereld samen. Deze teams brengen u nieuwe producten voor thuisgebuik, zoals LYNX-XL, Optiflex en glasbreuksensoren. Nieuwe commerciële producten zijn bijvoorbeeld de vernieuwde Galaxy-bedieningspanelen, geïntegreerde Digital Video Manager (DVM), Enterprise Network Video Recorder (NVR), Rapid Eye LT en het systeem voor bezoekersbeheer LobbyWorks. Deze nieuwe producten zijn erop gericht uw omzet te stimuleren, terwijl installatie en onderhoud makkelijker zijn dan ooit. In 2004 hebben casino's wereldwijd meer dan $100 miljard omgezet. Overal ter wereld vertrouwen deze bedrijven op Honeywell voor de invulling van hun behoeften op het gebied van video-observatie.

7 Vernieuwing Bedieningspanelen en sensoren van Honeywell Security hebben nog altijd de voorkeur van dealers.* *SDM-onderzoek 2004 naar merk bekendheid en voorkeur. Honeywell Security biedt Eircom de producten waarmee wij ons werk kunnen doen: volledige toewijding aan eersteklas technologie-ondersteuning en hulp bij het leveren van de toegevoegde waarde die we de gebruiker beloven. Bryan McCormack Eircom We streven ernaar de technologieën die zijn ontwikkeld in andere divisies van Honeywell te benutten in de beveilingsbranche, of het nu gaat om software voor video-analyse van Honeywell Labs, geavanceerde sensoren van Sensing & Control of state-of-the-art GPS-systemen van Aerospace.

8 uw partner is er voor u WE BIEDEN ONDERSTEUNING, TRAINING EN DE BESTE MENSEN OM U TE HELPEN SUCCESVOL TE BLIJVEN. Wanneer uw klanten u bellen, moet u snel en vakkundig kunnen reageren. Daar weten we alles van. Daarom bestaan onze regionale teams voor klanten- en technische ondersteuning uit deskundige mensen met jarenlange ervaring in beveiligingstechnologie, die gemiddeld telefoontjes per maand beantwoorden. Daarnaast bieden we praktische trainingen en on-line toegang tot uitgebreide technische documentatie. Per jaar trainen we meer dan technici!

9 Ondersteuning en de beste mensen Honeywell is onze partner of choice omdat ze de meest geavanceerde producten voor elektronische beveiliging ter wereld hebben en de beste mensen in de branche ter ondersteuning daarvan. John White SECOM plc Mensen vormen het hart van ons bedrijf. Van de verkoop tot de technische ondersteuning en al onze overige werknemers we zijn een team met tientallen jaren ervaring in beveiligingssystemen. We hebben inzicht in de branche en in uw bedrijfsactiviteiten. Honeywell heeft de grootste talenten in dienst, omdat u de beste ondersteuning verdient. Automation & Control Solutions Security Aerospace Specialty Materials Transportation Systems Honeywell Security maakt deel uit van de divisie Automation & Control Solutions (ACS), die wordt geleid door Roger Fradin, een veteraan op het gebied van beveiligingssystemen. Roger Fradin, President en CEO van Honeywell Automation & Control Solutions: Roger Fradin trad in dienst bij Honeywell in het jaar Daarvoor maakte hij deel uit van een team van ondernemers dat Pittway ontwikkelde tot 's werelds grootste leverancier van elektronische producten voor beveiliging en branddetectie. Fradin is nu verantwoordelijk voor de divisie Automation & Control Solutions. Deze groep realiseert een omzet van 8 miljard, ongeveer 30% van de totale omzet van Honeywell. Ben Cornett, President van Honeywell Security: Ben Cornett bekleedt al ruim 25 jaar topfuncties in de branche voor beveiligingssystemen. Cornett was directeur van ADEMCO Group, en directeur en CEO van IntelliSense. IntelliSense is toonaangevend op de markt van beveiligingssensoren en is nu een onderdeel van Honeywell.

10 altijd oog voor beveiliging WE BRENGEN U DE KRACHT VAN HONEYWELL. Beveiliging heeft in het productaanbod van Honeywell een heel speciale plaats. Het is een essentieel element in ons streven de gemeenschap te beschermen en de wereld veiliger te maken. Het is zelfs zo dat circa 25% van onze investeringen in strategische acquisities de afgelopen twee jaar waren gericht op uitbreiding van onze beveiligingsgroep. We zijn bij uitstek uw 'partner of choice' in beveiligingssystemen. Dave Cote Chairman en CEO van Honeywell Samenwerken met Honeywell betekent profiteren van de kracht van een internationaal Fortune 50-bedrijf met een waarde van 25 miljard en werknemers. We hebben de inzet, de technologie en de middelen om de groei van uw bedrijf te stimuleren. Ons bedrijf richt zich op groei en gelooft in de ondernemersgeest waarover u beschikt als onafhankelijk installateur of integrator. Ons merk staat voor kwaliteit Het merk Honeywell is te vinden op thermostaten thuis, op procesregelsystemen in raffinaderijen en fabrieken, op de luchtvaart- en defensiesystemen van de overheid en op vele andere plekken. Het logo van Honeywell staat voor kwaliteit. Dit is omdat we bij Honeywell altijd streven naar optimale uitvoering bij alles wat we doen. We hanteren de richtlijnen van Six Sigma en zijn volledig gericht op kwaliteit, levering en het allerbeste voor onze klanten, elke dag weer. We zorgen ervoor dat u altijd op ons kunt rekenen. De bekende Honeywellthermostaat Round siert de muren van meer huishoudens dan welke andere thermostaat ook en bevindt zich in het Amerikaanse museum Smithsonian Institution als voorbeeld van een klassiek productontwerp. Hier ziet u een nieuwe digitale versie.

11 Beveiliging wereldwijd Maak de juiste keuze voor de toekomst van uw bedrijf en vertrouw op Honeywell Security. We geven om uw succes. Samen staan we sterk door te werken aan een veiligere en stabielere wereld, terwijl we tegelijkertijd meer mogelijkheden creëren voor u en uw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over Honeywell Security en om te ontdekken waarom wij uw partner of choice bij uitstek zijn. Honeywell heeft een systeem voor toegangscontrole en een systeem voor beveiligingsbeheer geleverd aan Putrajaya, het nieuwe futuristische bestuurscentrum van Maleisië. Bij de installatie waren meerdere gebouwen betrokken, waaronder het kantoor van de minister-president en vele ministeries. Er zijn meer dan toegangscontrole-lezers geïnstalleerd en het systeem wordt uitgebreid naarmate de stad zich verder ontwikkelt.

12 Meer informatie Als u meer wilt weten over de producten van Honeywell Security, belt u de vestiging van Honeywell in uw regio of bezoekt u onze website: Verenigd Koninkrijk Honeywell Security & Custom Electronics Newhouse Industrial Estate Motherwell Lanarkshire ML1 5SB Tel: +44 (0) Fax: +44(0) Honeywell Video Systems Aston Fields Road Whitehouse Industrial Estate Runcorn Cheshire WA7 3DL Verenigd Koninkrijk Tel: +44 (0) Fax: +44 (0) Honeywell Access Systems Charles Avenue Burgess Hill West Sussex RH15 9UF Verenigd Koninkrijk Tel: +44(0) Fax: +44 (0) Frankrijk Honeywell Security Parc Gutenberg 13 Voie La Cardon Palaiseau Frankrijk Tel: +33 (0) Fax: +33 (0) Spanje Honeywell Security C/ Mijancas 1 3 planta P. Industrial de las Mercedes Madrid Spanje Tel: +34 (0) Fax: +34 (0) Duitsland Honeywell Security Grossenbaumer Weg 8 D Düsseldorf Duitsland Tel: +49 (0) Fax: +49 (0) Boblinger Strasse 17 D Schönaich Duitsland Tel: +49 (0) Fax: +49 (0) Johannes Mauthe Strasse 14 D Albstadt-Ebingen Duitsland Tel: +49 (0) Fax: +49 (0) Nederland Honeywell Security Netwerk WV Purmerend Nederland Tel +31 (0) Fax: +31 (0) Italië Honeywell Security & Custom Electronics Honeywell Video Systems Honeywell Access Systems Via della Resistenza, 53/ Buccinasco - Milano Italië Tel: Fax: Via Prenestina, Rome Italië Tel: Fax: Via Treviso 2/ San Vendemiano Treviso Italië Tel: Fax: PoC/2/06 February Honeywell International, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Security SAMENWERKEN AAN HET SUCCES VAN UW BEDRIJF. Uw partner of choice in beveiliging

Security SAMENWERKEN AAN HET SUCCES VAN UW BEDRIJF. Uw partner of choice in beveiliging Security SAMENWERKEN AAN HET SUCCES VAN UW BEDRIJF Uw partner of choice in beveiliging Zeker van de juiste partner HONEYWELL IS DE EERSTE KEUZE OM UW BEVEILIGINGSBUSINESS IN DE HOOGSTE VERSNELLING TE ZETTEN.

Nadere informatie

SAMEN WERKEN AAN GROEI. Honeywell Systems Group: Systems Integrators Programma

SAMEN WERKEN AAN GROEI. Honeywell Systems Group: Systems Integrators Programma SAMEN WERKEN AAN GROEI Honeywell Systems Group: Systems Integrators Programma Nieuwe uitdagingen, nieuwe kansen We leven in een tijd die uitdagingen biedt. Om te kunnen overleven en te gedijen moeten ondernemingen

Nadere informatie

Ontworpen voor succes: een uitgebreid ondersteuningsprogramma voor bestekschrijvers in de beveiligingsbranche

Ontworpen voor succes: een uitgebreid ondersteuningsprogramma voor bestekschrijvers in de beveiligingsbranche Honeywell Specifier Programme TER BEVORDERING VAN UITMUNTENDE BEVEILIGINGSONTWERPEN Ontworpen voor succes: een uitgebreid ondersteuningsprogramma voor bestekschrijvers in de beveiligingsbranche Wij helpen

Nadere informatie

WIN-PAK SE/PE met Galaxy-integratie GEÏNTEGREERDE OPLOSSINGEN VOOR INBRAAKBEVEILIGING, VIDEOBEWAKING EN TOEGANGSBEHEER. A winning combination

WIN-PAK SE/PE met Galaxy-integratie GEÏNTEGREERDE OPLOSSINGEN VOOR INBRAAKBEVEILIGING, VIDEOBEWAKING EN TOEGANGSBEHEER. A winning combination WIN-PAK SE/PE met Galaxy-integratie GEÏNTEGREERDE OPLOSSINGEN VOOR INBRAAKBEVEILIGING, VIDEOBEWAKING EN TOEGANGSBEHEER A winning combination Onbegrensde mogelijkheden! Typische toepassingen Kantoorgebouwen

Nadere informatie

Galaxy Flex BEVEILIGING DIE PAST BIJ UW BEDRIJF EN LEVENSSTIJL. Bescherm uw bezittingen

Galaxy Flex BEVEILIGING DIE PAST BIJ UW BEDRIJF EN LEVENSSTIJL. Bescherm uw bezittingen Galaxy Flex BEVEILIGING DIE PAST BIJ UW BEDRIJF EN LEVENSSTIJL Bescherm uw bezittingen Beveiliging die staat als een huis Bent u op zoek naar een beveiligingssysteem dat... Uiterst effectief en toch goed

Nadere informatie

eerste in oplossingen van morgen, vandaag XS4 //re-volution 11 jaar, 1,200,000 sloten, en nog steeds innoverend limited edition

eerste in oplossingen van morgen, vandaag XS4 //re-volution 11 jaar, 1,200,000 sloten, en nog steeds innoverend limited edition GESELECTEERD EN VERZORGD DOOR info@optilox.com 078 6170707 eerste in oplossingen van morgen, vandaag XS4 //re-volution 11 jaar, 1,200,000 sloten, en nog steeds innoverend limited edition XS4 RE-VOLUTION

Nadere informatie

mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by

mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by mijn zaak poweredbycisco. innovatie. powered by De klanten zijn binnengehaald, de medewerkers zijn aangenomen, de uitdagingen zijn het hoofd geboden. Kortom, uw bedrijf is opgebouwd. En nu kunt u ook nog

Nadere informatie

Gids voor werknemers. Rexel, Building the future together

Gids voor werknemers. Rexel, Building the future together Gids voor werknemers Rexel, Building the future together Editorial Beste collega s, De wereld om ons heen verandert snel en biedt ons nieuwe uitdagingen en kansen. Aan ons de taak om effectievere oplossingen

Nadere informatie

Volg mij! Toegangscontrole Dealerinformatie SMARTair Genesis. www.assaabloy.be

Volg mij! Toegangscontrole Dealerinformatie SMARTair Genesis. www.assaabloy.be Volg mij! Toegangscontrole Dealerinformatie SMARTair Genesis www.assaabloy.be Wij behouden ons het recht voor technische wijzigingen aan te brengen. Druk- en zetfouten voorbehouden. Versie: Litto Reseller

Nadere informatie

close to you De beste oplossingen zijn close to you Kwaliteitsregelaars voor Verwarming Ventilatie Luchtbehandeling Stadsverwarming

close to you De beste oplossingen zijn close to you Kwaliteitsregelaars voor Verwarming Ventilatie Luchtbehandeling Stadsverwarming close to you De beste oplossingen zijn close to you Kwaliteitsregelaars voor Verwarming Ventilatie Luchtbehandeling Stadsverwarming Voldoen aan verwachtingen Als eigenaar, investeerder, architect, adviseur

Nadere informatie

Canon Essential Business Builder Program. Combineert alles wat u nodig hebt voor zakelijk succes

Canon Essential Business Builder Program. Combineert alles wat u nodig hebt voor zakelijk succes Canon Essential Business Builder Program Combineert alles wat u nodig hebt voor zakelijk succes Essential Business Builder Program Introductie Het runnen van een drukkerij is een uitdaging. De activiteiten

Nadere informatie

MAXPRO. Cloud IN DE CLOUD GEHOSTE VIDEOSERVICES OM UW BEDRIJF TE BESCHERMEN. Video altijd en overal

MAXPRO. Cloud IN DE CLOUD GEHOSTE VIDEOSERVICES OM UW BEDRIJF TE BESCHERMEN. Video altijd en overal MAXPRO Cloud IN DE CLOUD GEHOSTE VIDEOSERVICES OM UW BEDRIJF TE BESCHERMEN Video altijd en overal GEHOSTE VIDEOBEWAKING Video in de cloud 2 Altijd en overal Waarom de cloud? De cloud is overal aanwezig.

Nadere informatie

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 2 1200 Serie Brandmeldcentrale Installatie van een veilig gevoel Volledige bescherming aangepast aan uw wensen De 1200 Serie Brandmeldcentrale

Nadere informatie

Welkom in een wereld zonder grenzen

Welkom in een wereld zonder grenzen Welkom in een wereld zonder grenzen Truphone is het eerste bedrijf dat daadwerkelijk één wereldwijd communicatiesysteem aanbiedt. Daarnaast bespaart het ons meer kosten dan welk ander bedrijf ook zou kunnen.

Nadere informatie

MAXPRO VMS VIDEOBEHEER SYSTEEM. Het enige beveiligingsintegratie platform dat u nodig hebt

MAXPRO VMS VIDEOBEHEER SYSTEEM. Het enige beveiligingsintegratie platform dat u nodig hebt MAXPRO VMS VIDEOBEHEER SYSTEEM Het enige beveiligingsintegratie platform dat u nodig hebt We hebben onze rijke kennis van, en vertrouwde ervaring in, beveiligingssystemen samengevoegd in een krachtige

Nadere informatie

EERSTE in oplossingen van morgen, vandaag XS4 //RE-VOLUTION. 11 jaar, 1,200,000 sloten, en nog steeds innoverend LIMITED EDITION

EERSTE in oplossingen van morgen, vandaag XS4 //RE-VOLUTION. 11 jaar, 1,200,000 sloten, en nog steeds innoverend LIMITED EDITION GESELECTEERD EN VERZORGD DOOR info@optilox.com 078 6170707 EERSTE in oplossingen van morgen, vandaag XS4 //RE-VOLUTION 11 jaar, 1,200,000 sloten, en nog steeds innoverend LIMITED EDITION XS4 RE-VOLUTION

Nadere informatie

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze!

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Met Fischer realiseert u in 3 eenvoudige stappen complete, gebruiksklare koelsystemen voor uw klanten. Succes, door een warme samenwerking binnen de

Nadere informatie

Onze gedifferentieerde benadering tot de Intelligent Workload Management markt

Onze gedifferentieerde benadering tot de Intelligent Workload Management markt Onze gedifferentieerde benadering tot de Intelligent Workload Management markt de markt 1 het IT-landschap is aan het veranderen De risico's en uitdagingen van computerservices in meerdere omgevingen moeten

Nadere informatie

PRIVATE CLOUD. Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde

PRIVATE CLOUD. Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde IN HET KORT In de private cloud draaien uw Exact-oplossingen zoals u gewend bent, maar dan met optimale flexibiliteit, maximale prestaties

Nadere informatie

grotendeels een aanvulling op het bestaande gamma van Klarius met erg weinig overlap,

grotendeels een aanvulling op het bestaande gamma van Klarius met erg weinig overlap, Klarius Group koopt Quinton Hazell van Amerikaanse Affinia Group Inc. Op 2 februari 2010 heeft Klarius Europa s snelst groeiende fabrikant en distributeur van aftermarket auto onderdelen de Quinton Hazell

Nadere informatie

Mondiale oplossingen voor wereldwijde en lokale bedrijven. Beveiligingoplossingen voor financiële instellingen

Mondiale oplossingen voor wereldwijde en lokale bedrijven. Beveiligingoplossingen voor financiële instellingen Beveiligingoplossingen voor financiële instellingen Verbeter uw beveiliging, efficiëntie en compliance terwijl u kosten bespaart! Mondiale oplossingen voor wereldwijde en lokale bedrijven Levert oplossingen

Nadere informatie

Onze dienstverlening. Aperio Integrators

Onze dienstverlening. Aperio Integrators Onze dienstverlening aan Aperio Integrators Aperio Marketing Tool Kit voor Aperio Integrators: Branding & Logo Gebruiksrichtlijnen/Fotografie/ASSA ABLOY-website vermelding en links/partner website vermelding

Nadere informatie

OKI Partner Programma. Samen meer business genereren?

OKI Partner Programma. Samen meer business genereren? OKI Partner Programma Samen meer business genereren? OKI Partner Programma Persoonlijke samenwerking Scherp oog voor duurzaamheid Betrouwbare printoplossingen Maximaal resultaat uit persoonlijke samenwerking

Nadere informatie

Zie Hallo. De toekomst is aangebroken met Cisco TelePresence.

Zie Hallo. De toekomst is aangebroken met Cisco TelePresence. Brochure voor leidinggevenden Zie Hallo. De toekomst is aangebroken met Cisco TelePresence. 2010 Cisco en/of gelieerde bedrijven. Alle rechten voorbehouden. Dit document bevat openbare informatie van Cisco.

Nadere informatie

PLANON APPS. Voor Facility - en Service Management op uw smartphone

PLANON APPS. Voor Facility - en Service Management op uw smartphone PLANON APPS Voor Facility - en Service Management op uw smartphone Een innovatieve specialist met dertig jaar ervaring in het IWMS-domein Een partner die door Gartner wordt erkend als marktleider Integraal

Nadere informatie

Kosteneffectieve bescherming, bewaking en controle van al uw beveiligingsbehoeften. Beveiligingsoplossingen voor de gezondheidszorg

Kosteneffectieve bescherming, bewaking en controle van al uw beveiligingsbehoeften. Beveiligingsoplossingen voor de gezondheidszorg Beveiligingsoplossingen voor de gezondheidszorg EEN UITGEBREIDE DIAGNOSE VAN BEHOEFTEN EN OPLOSSINGEN Kosteneffectieve bescherming, bewaking en controle van al uw beveiligingsbehoeften Betaalbare beveiligingsoplossingen

Nadere informatie

SAP OPLOSSINGEN VOOR CUSTOMER ENGAGEMENT DE VOLGENDE STAP IN CRM

SAP OPLOSSINGEN VOOR CUSTOMER ENGAGEMENT DE VOLGENDE STAP IN CRM OPLOSSINGEN VOOR CUSTOMER ENGAGEMENT DE VOLGENDE STAP IN CRM oplossingen voor customer engagement en commerce tillen CRM naar een hoger niveau. Dankzij de volledige integratie van marketing, commerce,

Nadere informatie

Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning

Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning Baanbreke X2com X2com levert professionele telecom diensten aan bedrijven en instellingen. De organisatie is in 2008 in Nederland opgericht.

Nadere informatie

Vaillant Geysers. Betrouwbaarder bestaat niet. Het goede gevoel, het juiste te doen. 01-05 - 2015

Vaillant Geysers. Betrouwbaarder bestaat niet. Het goede gevoel, het juiste te doen. 01-05 - 2015 Vaillant Geysers Betrouwbaarder bestaat niet 01-05 - 2015 Het goede gevoel, het juiste te doen. Efficiënt comfort Warm water waar u wilt Bent u op zoek naar een Geyser waarop u altijd kunt rekenen? Een

Nadere informatie

Elke twee jaar is de Security Essen het middelpunt. Een vooruitblik. Security Essen 2014: BEURS

Elke twee jaar is de Security Essen het middelpunt. Een vooruitblik. Security Essen 2014: BEURS Security Essen 2014: Een vooruitblik Van 23-26 september vindt de 21e editie plaats van Security Essen. De beurs viert zijn 40e verjaardag met ruim 1000 exposanten uit 40 landen, die meer dan 40 marktsegmenten

Nadere informatie

Besam IFD type EN, TF en TM

Besam IFD type EN, TF en TM Besam IFD type EN, TF en TM Industriële snelvouwdeuren Ideaal voor een snelle doorgang bij middelgrote tot grote entrees ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Verkrijgbaar in vele aantrekkelijke

Nadere informatie

Bekaert harmoniseert SAP documentatie voor 7,000 IT gebruikers

Bekaert harmoniseert SAP documentatie voor 7,000 IT gebruikers SUCCESVERHAAL Bekaert harmoniseert SAP documentatie voor 7,000 IT gebruikers Dankzij tt performance suite hebben alle 7,000 Bekaert IT gebruikers nu snel toegang tot eenduidige en actuele online handleidingen

Nadere informatie

Eersteklas brandbeveiliging voor luxe hotel Kempinski Hotel The Dome in Turkije installeert een compleet branddetectiesysteem van Bosch.

Eersteklas brandbeveiliging voor luxe hotel Kempinski Hotel The Dome in Turkije installeert een compleet branddetectiesysteem van Bosch. Eersteklas brandbeveiliging voor luxe hotel Kempinski Hotel The Dome in Turkije installeert een compleet branddetectiesysteem van Bosch Kempinski 2 Uitgebreid, geavanceerd branddetectiesysteem van Bosch

Nadere informatie

Professional Services

Professional Services Professional Services Winning deals together with Alcadis Professional Services Experience Center Het Experience Center biedt Alcadis alle faciliteiten om partners te informeren over Wi-Fi, IP-connectiviteit

Nadere informatie

Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid

Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid 2 Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid Het Plena Public Address

Nadere informatie

The digital transformation executive study

The digital transformation executive study The digital transformation executive study De noodzaak van transformatie voor kleine en middelgrote producerende bedrijven Technologie verandert de manier waarop kleine en middelgrote bedrijven zakendoen.

Nadere informatie

Loyaliteit loont. Honeywell Security Channel Partner Programme

Loyaliteit loont. Honeywell Security Channel Partner Programme Loyaliteit loont Honeywell Security Channel Partner Programme Maak kennis met ons partnerprogramma Honeywell Security Group kent de uitdagingen van en kansen in de veranderende beveiligingssector. Daarom

Nadere informatie

Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning

Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning Baanbreke X2com X2com levert professionele telecom diensten aan bedrijven en instellingen. Dat doen we via een sterk netwerk van meer dan

Nadere informatie

Nieuw: controllers van Syel Europe

Nieuw: controllers van Syel Europe INDUSTRIËLE ELEKTRONICA Nieuw: controllers van Syel Europe De compacte controller die intelligent én voordelig is. voor seriebouw en klantspecifieke toepassingen voor complexe berekeningen én eenvoudige

Nadere informatie

Internet of Everything (IoE) Top 10 inzichten uit de Cisco-enquête IoE Value Index (Index voor IoE-waarde) onder besluitvormers uit 12 landen

Internet of Everything (IoE) Top 10 inzichten uit de Cisco-enquête IoE Value Index (Index voor IoE-waarde) onder besluitvormers uit 12 landen Internet of Everything (IoE) Top 10 inzichten uit de Cisco-enquête IoE Value Index (Index voor IoE-waarde) onder 7.500 besluitvormers uit 12 landen Joseph Bradley Jeff Loucks Andy Noronha James Macaulay

Nadere informatie

tailor-made solutions

tailor-made solutions tailor-made solutions TailoR-made solutions Zoekt u een moderne presentatieruimte voor de directie? Overweegt u een auditorium in te richten in uw museum? Wilt u kosten besparen door uw beveiliging te

Nadere informatie

PLANON E-LEARNINGSERVICE. Breid uw kennis van Planon uit met realtime toegang tot innovatieve e-learningcursussen

PLANON E-LEARNINGSERVICE. Breid uw kennis van Planon uit met realtime toegang tot innovatieve e-learningcursussen PLANON E-LEARNINGSERVICE Breid uw kennis van Planon uit met realtime toegang tot innovatieve e-learningcursussen De Planon e-learningservice biedt onder meer de volgende modules: Algemene e-learning Domeinspecifieke

Nadere informatie

Training en workshops

Training en workshops Mirabeau Academy DATA DRIVEN UX DESIGN Training en workshops MIRABEAU ACADEMY AHEAD IN A DIGITAL WORLD Digitaal denken zit in onze code. We weten exact wat er online speelt. Sinds 2001 ontwikkelen we platformen

Nadere informatie

Internet of Everything (IoE) Top 10 inzichten uit de Value at Stake-analyse (Analyse potentiële waarde) van IoE voor de publieke sector door Cisco

Internet of Everything (IoE) Top 10 inzichten uit de Value at Stake-analyse (Analyse potentiële waarde) van IoE voor de publieke sector door Cisco Internet of Everything (IoE) Top 10 inzichten uit de Value at Stake-analyse (Analyse potentiële waarde) van IoE voor de publieke sector door Cisco Joseph Bradley Christopher Reberger Amitabh Dixit Vishal

Nadere informatie

100% voor uw onderneming.

100% voor uw onderneming. 100% voor uw onderneming. 100% AGILE, 100% KWALITEIT, 100% BETROUWBAARHEID DAARVOOR STAAT DE AGILE SOFTWARE FACTORY (ASF). MAAK EEN EINDE AAN OVER- SCHREDEN DEADLINES EN HOOG OPLOPENDE PROJECT KOSTEN.

Nadere informatie

Maak kennis met het nieuwe bellen!

Maak kennis met het nieuwe bellen! Maak kennis met het nieuwe bellen! Waar ik ook ben, je mag mij altijd storen voor echt belangrijk nieuws! U heeft de regie U heeft uw mobility zelf in de hand. Wij verzorgen het beheer voor u, zoals beveiligingsinstellingen,

Nadere informatie

Bedrijfspresentatie 10-2011

Bedrijfspresentatie 10-2011 Bedrijfspresentatie 10-2011 Mohawk Over Mohawk MohawkIndustriesis marktleider in de sector van vloerbekleding in de US en biedt karpetten, tapijt, parket, laminaat, keramische tegels en vinyl aan. De groep

Nadere informatie

B AT T E RY T ECHN O LOGIES BOUW UW BEDRIJF OP DE KRACHT VAN SAMENWERKING

B AT T E RY T ECHN O LOGIES BOUW UW BEDRIJF OP DE KRACHT VAN SAMENWERKING B AT T E RY T ECHN O LOGIES BOUW UW BEDRIJF OP DE KRACHT VAN SAMENWERKING Kies voor ons als leverancier van accu s en profiteer van de kracht van samenwerking. Maak gebruik van het grootste gespecialiseerde

Nadere informatie

De onstuimige groei van as-a-service

De onstuimige groei van as-a-service 6 december 2018 Sector Advisory De onstuimige groei van as-a-service Steven Peters Sector Banker Technologie, Media en Telecom Strategische dialoog, publicaties, presentaties 2 In 30 minuten 1 Rugwind

Nadere informatie

Training en workshops

Training en workshops Mirabeau Academy SCRUM ESSENTIALS Training en workshops MIRABEAU ACADEMY AHEAD IN A DIGITAL WORLD Digitaal denken zit in onze code. We weten exact wat er online speelt. Sinds 2001 ontwikkelen we platformen

Nadere informatie

Digitale CCTV Nu binnen uw bereik

Digitale CCTV Nu binnen uw bereik Digitale CCTV Nu binnen uw bereik Divar, de meest veelzijdige one-box aanpak Beveiliging waar u op kunt vertrouwen. 2 Divar, de meest veelzijdige one-box aanpak Het hart van uw beveiligingssysteem Met

Nadere informatie

Nieuwe dimensies in gebruikerservaring en design

Nieuwe dimensies in gebruikerservaring en design Nieuwe dimensies in gebruikerservaring en design Vanaf Planon Accelerator 6.0 en Planon Software Suite Release 2014 Een innovatieve specialist met dertig jaar ervaring in het IWMSdomein Een partner die

Nadere informatie

ULTIVEST Mechatronica. ULTIVEST Videobewaking

ULTIVEST Mechatronica. ULTIVEST Videobewaking ULTIVEST Mechatronica ULTIVEST Videobewaking Het ULTIVEST systeem combineert draadloze alarmtechniek en videobewaking met mechatronische componenten voor vensters en deuren. Deze bieden potentiële inbrekers

Nadere informatie

Case Atos. Atos imponeert met wepresent

Case Atos. Atos imponeert met wepresent Case Atos imponeert met wepresent wepresent Atos is een wereldwijd toonaangevende leverancier van digitale diensten met 100.000 werknemers in 72 landen. Met een diepgaande technologische expertise en kennis

Nadere informatie

Profiteer van veranderende technologieën

Profiteer van veranderende technologieën Profiteer van veranderende technologieën Lees hoe Managed Services Providers u kunnen helpen profiteren van de nieuwste ontwikkelingen Uitdagingen en kansen in veranderende technologieën Ontwikkelingen

Nadere informatie

SugarCRM Commercial open source CRM software

SugarCRM Commercial open source CRM software SugarCRM Commercial open source CRM software Tom Symoens Wat is CRM? CRM is een bedrijfsstrategie met als doel het identificeren, werven en behouden van klanten. CRM vertrekt van de relatie met uw klanten,

Nadere informatie

Security Solutions. End-to-end security. Voor de beveiliging van uw fysieke toegangscontrolesysteem.

Security Solutions. End-to-end security. Voor de beveiliging van uw fysieke toegangscontrolesysteem. Security Solutions End-to-end security Voor de beveiliging van uw fysieke toegangscontrolesysteem. www.nedapsecurity.com security common practice IT best practices toegepast op fysieke beveiliging Bedrijven

Nadere informatie

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen AxiomLite is een product van de ARAS Security groep - www.aras.be toonaangevend in toegangscontrole

Nadere informatie

Wat als... ... er een nieuwe toekomst zou zijn voor groene energie?

Wat als... ... er een nieuwe toekomst zou zijn voor groene energie? NL ... er een nieuwe toekomst zou zijn voor groene energie? De zon, als onuitputtelijke bron van energie, is van cruciaal belang voor mens en natuur: ze beslist over het leven op onze planeet. BISOL gebruikt

Nadere informatie

Living Space Partnership Samen sterker in een uitdagende markt. www.busch-jaeger.nl. De toekomst begint nu.

Living Space Partnership Samen sterker in een uitdagende markt. www.busch-jaeger.nl. De toekomst begint nu. Living Space Partnership Samen sterker in een uitdagende markt www.busch-jaeger.nl De toekomst begint nu. Living Space Partnership Gezamenlijke uitdaging De markt verandert in een stevig tempo. Niet langer

Nadere informatie

Helvar voor het milieu. P e o p l e I n n o v a t i o n s S o l u t i o n s

Helvar voor het milieu. P e o p l e I n n o v a t i o n s S o l u t i o n s Helvar voor het milieu P e o p l e I n n o v a t i o n s S o l u t i o n s Helvar voor het milieu Het milieu voor Helvar Betrouwbare energie efficiënte producten en lichtsystemen. Energie efficiëntie bij

Nadere informatie

Clair: heldere Europese oplossing voor online kantoorautomatisering

Clair: heldere Europese oplossing voor online kantoorautomatisering Infrastructure Services the way we do it Clair: heldere Europese oplossing voor online kantoorautomatisering Capgemini doet met Clair waar de markt al jaren om vraagt; het biedt een Europees alternatief

Nadere informatie

www.novell.com Veelgestelde vragen van Partners WorkloadIQ Veelgestelde vragen 17 augustus 2010

www.novell.com Veelgestelde vragen van Partners WorkloadIQ Veelgestelde vragen 17 augustus 2010 Veelgestelde vragen van Partners www.novell.com WorkloadIQ Veelgestelde vragen 17 augustus 2010 W a t i s d e I n t e l l i g e n t W o r k l o a d M a n a g e m e n t m a r k t? De Intelligent Workload

Nadere informatie

Security Management Solution INNOVATORS IN SECURITY

Security Management Solution INNOVATORS IN SECURITY Security Management Solution INNOVATORS IN SECURITY Geïntegreerde Oplossingen Security Management Inbraak Detectie Camera Bewaking Inhoud 1. Wie zijn wij? 2. Onze beveiligingsoplossing 3. Marktsegmenten

Nadere informatie

Onze belangrijkste succesfactoren

Onze belangrijkste succesfactoren NL 01/2015 Onze belangrijkste succesfactoren Meest betrouwbare bedrijf Bij Balta weten we dat betrouwbare partners de sleutel tot succes zijn. Daarom streven we ernaar om voor al onze belanghebbenden de

Nadere informatie

Twee bedrijven, één team!

Twee bedrijven, één team! cableassembly Connecting solutions Wij geloven in Connecting solutions Eén of miljoenen Klanten Twee bedrijven, één team. Zo zou je 2E Interconnection en Connecting solutions is voor ons een begrip dat

Nadere informatie

WIN-PAK Integrated Security KRACHTIGE BEVEILIGINGSINTEGRATIE. Geïntegreerd platform voor toegangsbeheer, videobewaking en inbraakpreventie

WIN-PAK Integrated Security KRACHTIGE BEVEILIGINGSINTEGRATIE. Geïntegreerd platform voor toegangsbeheer, videobewaking en inbraakpreventie WIN-PAK Integrated Security KRACHTIGE BEVEILIGINGSINTEGRATIE Geïntegreerd platform voor toegangsbeheer, videobewaking en inbraakpreventie WIN-PAK WIN-PAK Een bewezen platform voor beveiligingsintegratie

Nadere informatie

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen AxiomLite is een product van de ARAS Security groep - www.aras.nl / www.aras.be toonaangevend

Nadere informatie

De monteur van de toekomst

De monteur van de toekomst BSH Home Appliances Group De monteur van de toekomst SMART REPAIR EVENT 05-11-2018 BSH HOME APPLIANCES GROUP BSH Huishoudapparaten B.V. Even voorstellen Rob Walthaus Head of Technical Support and Training

Nadere informatie

enabling your ambition

enabling your ambition Ctac: enabling your ambition Ambities helpen realiseren Als ondernemer of organisatie heeft u plannen voor de toekomst: groeien, een nog efficiënter bedrijfsvoering realiseren of nieuwe producten of diensten

Nadere informatie

Meet the global leader with the personal touch

Meet the global leader with the personal touch Meet the global leader with the personal touch Wereldwijd toonaangevend op het gebied van werving & selectie Sinds Michael Page in 1976 in Londen werd opgericht, heeft zij zich ontwikkeld tot een toonaangevende

Nadere informatie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie 2 Een brandmeldcentrale die eenvoudig is te installeren, configureren, te onderhouden en te gebruiken. LCD-scherm met statusindicatie

Nadere informatie

Mitel User Group. Gijs Borsboom, VP Sales Benelux. 21 mei, 2014

Mitel User Group. Gijs Borsboom, VP Sales Benelux. 21 mei, 2014 Mitel User Group Gijs Borsboom, VP Sales Benelux 21 mei, 2014 Van harte welkom op uw eigen meeting! Agenda van vandaag: Update Mitel & Aastra Gijs Borsboom Update Gebruikersgroep Voorstel en installatie

Nadere informatie

thermocompact Gemaakt voor het gemak

thermocompact Gemaakt voor het gemak thermocompact Gemaakt voor het gemak door en door doordacht Moderne techniek voor meer gemak onbezorgd comfort De veelzijdige thermocompact Techniek bewijst zijn waarde in de praktijk. Het gaat erom dat

Nadere informatie

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet Exact Online Uw financiële cockpit op internet Eenvoudig online boekhouden Een onderneming staat of valt met haar financiële beleid. Met inzicht in de omzet, winst en cashflow nu en in de toekomst. Een

Nadere informatie

MAAK KENNIS MET SAP CRYSTAL SOLUTIONS!

MAAK KENNIS MET SAP CRYSTAL SOLUTIONS! De voordelen van Business Intelligence zijn te groot om te negeren. Snelle, betrouwbare en concrete informatie verbetert niet alleen de bedrijfsprestaties doordat de mogelijkheden in de markt beter worden

Nadere informatie

Verzekerd als geen ander...

Verzekerd als geen ander... Verzekerd als geen ander... Over Hiscox Inleiding Waarom Hiscox het verschil kan maken Op Hiscox kunt u vertrouwen Geschiedenis Vestigingen Gelderlandplein 75A, Postbus 87033, 1080 JA Amsterdam T +31 (0)20

Nadere informatie

Veilige en zekere. online backup met door NetApp gecertificeerde kwaliteit

Veilige en zekere. online backup met door NetApp gecertificeerde kwaliteit Veilige en zekere online backup met door NetApp gecertificeerde kwaliteit Backup zoals u nog nooit bent tegengekomen Ervaar de nieuwe dimensie van enterprisebackup: een online, centrale oplossing. Volledig

Nadere informatie

100% flexibiliteit in communicatie

100% flexibiliteit in communicatie 100% flexibiliteit in communicatie Ongelimiteerde expertise en capaciteit in één projectorganisatie met vier gerenommeerde partners Group of companies Group of companies 100% flexibiliteit in communicatie

Nadere informatie

Mamut Partner Programma

Mamut Partner Programma Mamut Partner Programma Het Partnerprogramma van Mamut is opgedeeld in diversie categorieën. Voor u als partner betekent dit dat u een samenwerkingsovereenkomst kunt aangaan die past bij uw behoeften en

Nadere informatie

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 2 U hoeft zich geen zorgen meer te maken met de 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Het systeem wordt gedefinieerd door uw wensen

Nadere informatie

Welkom bij Schindler Nederland Eersteklas oplossingen in Europa. Schindler Liften B.V.

Welkom bij Schindler Nederland Eersteklas oplossingen in Europa. Schindler Liften B.V. Welkom bij Schindler Nederland Eersteklas oplossingen in Europa Schindler Liften B.V. Schindler Nederland Uw plaatselijke partner Onze producten en diensten Eersteklas oplossingen voor ieders behoeften

Nadere informatie

Breid uw huidige toegangscontrolesysteem

Breid uw huidige toegangscontrolesysteem Breid uw huidige toegangscontrolesysteem uit met draadloze technologie Vergeet sleutels! Upgrade uw deuren naar Aperio 2 Heeft u een aantal toegangsgecontroleerde deuren en een aantal deuren die nog worden

Nadere informatie

Wegwijs in Cameratechnologie. Aspecten om rekening mee te houden bij de selectie van videobewakingscamera's

Wegwijs in Cameratechnologie. Aspecten om rekening mee te houden bij de selectie van videobewakingscamera's Wegwijs in Cameratechnologie Aspecten om rekening mee te houden bij de selectie van videobewakingscamera's Inleiding Investeren in een videobewakingssysteem van goede kwaliteit is een verstandige zet.

Nadere informatie

RUIMTE BESPAREND EN COMFORT VERHOGEND

RUIMTE BESPAREND EN COMFORT VERHOGEND LG ELECTRONICS COMMERCIAL AIRCONDITIONERS RUIMTE BESPAREND EN COMFORT VERHOGEND VLOER- / PLAFOND UNIT UNIEKE KENMERKEN ENERGIE EFFICIËNT LAAG GELUIDSNIVEAU GEZOND KLIMAAT LIFE S GOOD WHEN IT S GREEN Greenovation

Nadere informatie

Maak kennis met. donderdag 19 november 2015

Maak kennis met. donderdag 19 november 2015 Maak kennis met wie is GeeFirm GeeFirm Ervaring en referenties in allerlei sectoren Synmotive Internet Overal Cloud - Telecom - Web - IT 24 x 7 support 100% web based office onderdeel van AllSolutions

Nadere informatie

Productiviteit voor de onderneming

Productiviteit voor de onderneming Productiviteit voor de onderneming Optimale bedrijfsresultaten door productiever met documenten te werken 1 Productiviteit voor de onderneming Als CEO, CIO, CTO, business manager, IT-manager of afdelingshoofd

Nadere informatie

Bedrijfspresentatie 09-2013

Bedrijfspresentatie 09-2013 Bedrijfspresentatie 09-2013 Mohawk Over Mohawk Mohawk Industries, Inc. is wereldwijd het grootste vloerbekledingsbedrijf met productieeenheden in Noord-Amerika, Europa, Azië en Australië. De groep is genoteerd

Nadere informatie

Klantcontact is mensenwerk. Optimale bereikbaarheid met de contactcenters van NEC

Klantcontact is mensenwerk. Optimale bereikbaarheid met de contactcenters van NEC Klantcontact is mensenwerk Optimale bereikbaarheid met de contactcenters van NEC Contact Center Solutions Mensen verbinden is onze passie Klanten waarderen een bedrijf positief als hun beleving over het

Nadere informatie

we maken contact bedrijfsprofiel

we maken contact bedrijfsprofiel we maken contact bedrijfsprofiel We maken contact Er is een toenemende vraag in de maatschappij naar comfort, veiligheid, zorg en communicatie. Thuis, op kantoren, in publieke gebouwen, in fabrieken en

Nadere informatie

Recycling is niet iets wat we erbij doen. Het is waar we ons op baseren

Recycling is niet iets wat we erbij doen. Het is waar we ons op baseren Recycling is niet iets wat we erbij doen Het is waar we ons op baseren Recycling het zit in ons DNA Tegenwoordig heeft iedereen het over afval als hulpbron. Maar bij DS Smith Recycling is het dat ook echt.

Nadere informatie

Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence

Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence Exact Insights powered by QlikView Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence Met Exact Insights zet u grote hoeveelheden data moeiteloos om in organisatiebrede KPI s en trends.

Nadere informatie

Impact Cloud computing

Impact Cloud computing Impact Cloud computing op de Nederlandse zakelijke markt De impact van Cloud Computing op de Nederlandse zakelijke markt De economische omstandigheden zijn uitdagend. Nederland is en bedrijven informatietechnologie

Nadere informatie

Easy Series voor woningbouwprojecten Beveiligingsoplossingen voor luxe woningen en appartementcomplexen

Easy Series voor woningbouwprojecten Beveiligingsoplossingen voor luxe woningen en appartementcomplexen Easy Series voor woningbouwprojecten Beveiligingsoplossingen voor luxe woningen en appartementcomplexen 2 Easy Series inbraakcentrale Betrouwbare beveiliging vereenvoudigd Toegevoegde waarde voor uw innovatieve

Nadere informatie

Tickets.com - introductie

Tickets.com - introductie Tickets.com - introductie Tickets.com, voorheen Select Ticketing Systems, is een fusie van een aantal kaartverkoopsysteemleveranciers en bestaat in Nederland sinds 1993. [leverancier] Tegenwoordig is Tickets.com

Nadere informatie

Aerohive WiFi-netwerken

Aerohive WiFi-netwerken Maak kennis met: Aerohive WiFi-netwerken Inleiding De manier waarop WiFi wordt gebruikt en de eisen die worden gesteld aan een WiFi-netwerk voor organisaties zijn fundamenteel aan het veranderen. Een nieuwe

Nadere informatie

Welkom bij Schindler België Eersteklas oplossingen in Europa. S.A. Schindler N.V.

Welkom bij Schindler België Eersteklas oplossingen in Europa. S.A. Schindler N.V. Welkom bij Schindler België Eersteklas oplossingen in Europa S.A. Schindler N.V. Schindler België Uw plaatselijke partner Onze producten en diensten Eersteklas oplossingen voor ieders behoeften Personenliften

Nadere informatie

Training en workshops

Training en workshops Mirabeau Academy HACKING OWASP TOP 10 Training en workshops MIRABEAU ACADEMY AHEAD IN A DIGITAL WORLD Digitaal denken zit in onze code. We weten exact wat er online speelt. Sinds 2001 ontwikkelen we platformen

Nadere informatie

Factsheet CLOUD CONSULTANCY Managed Services

Factsheet CLOUD CONSULTANCY Managed Services Factsheet CLOUD CONSULTANCY Managed Services CLOUD CONSULTANCY Managed Services We geven gedegen advies over ontwerp, integratie, bouw en beheer van schaalbare platformen op basis van cloud-technologie.

Nadere informatie

Bosch Solar Optimaal profiteren van zonne-energie

Bosch Solar Optimaal profiteren van zonne-energie Bosch Solar Optimaal profiteren van zonne-energie 2 Bosch Solar Bosch: dat klinkt bekend én vertrouwd! Geen wonder, want miljoenen mensen over de hele wereld gebruiken de producten van Bosch. Dag in, dag

Nadere informatie