Schroefcompressor. RCC , kw RCC 15 18, kw FREQ

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Schroefcompressor. RCC 11 15 18,5 22 30 kw RCC 15 18,5 22 30 kw FREQ"

Transcriptie

1 Schroefcompressor RCC , kw RCC 15 18, kw FREQ

2 Technologie waarop u kunt bouwen De RCC-serie is onder te verdelen in RCC units met vast toerental en de energiezuinige RCC FREQ units met variabel toerental. RCC (VAST TOERENTAL) RCC FREQ Vermogen (kw) 11/15/18,5/22/30 15/18,5/22/30 Druk (bar) 8/10/ en 7-12,5 Besturing Belast/onbelast met intelligente 0-last regeling Variabel toerental De compressoren uit de RCC-serie voldoen aan de vraag uit de industrie naar een capaciteit tot 4,2 m 3 /min. Zij zijn uiterst bedrijfszeker en rendabel, gebruiksvriendelijk, gemakkelijk te onderhouden en geluidsarm. Alles wat u van een compressor verwacht en met een techniek waarop u kunt vertrouwen. Lage geluidsniveaus db(a) Ontwerpervaring, een strenge selectie en zorgvuldige samenbouw van componenten en de toepassing van isolatieschuim, deflectorplaten en antivibratiekussens, heeft geleid tot een voorheen onmogelijk laag geluidsniveau van onze compressoren tot het laagst haalbare niveau op de markt. De compressoren uit de RCC-serie zijn compact en milieuvriendelijk en kunnen dankzij hun bijzonder lage geluidsniveaus probleemloos worden opgesteld in een omgeving waar mensen werken, zelfs in de nabijheid van kantoren. Werkingsprincipe Stromingsschema 1 - Oliefi lter 2 - Lucht-oliescheidingsfi lter 3 - Lucht-oliekoeler 4 - Overdrukventiel 5 - Thermostatische klep 6 - Druksensor 7 - ES3000-display 8 - Olienivelleer-reservoir 9 - Stuurunit aanzuigregelaar 10 - Luchtaanzuigfilter 11 - Compressorblok 12 - Koelventilator 13 - Elektromotor effi ciency klasse Temperatuursensor 15 - Aandrijving 16 - Voorfi ltermat in omkasting

3 Ontwerp en componenten van hoge kwaliteit Alle voordelen samengevat 5 0 Geluiddempende omkasting met polyester poedercoating Fraaie geluiddempende omkasting. Aan 3 zijden op te pakken met een heftruk. Laag geluidsniveau Luchtinlaat aan de buitenzijde voorzien van voorfiltermat De inwendige componenten zijn tegen stof beschermd, wat resulteert in een lange levensduur en bedrijfszekerheid. Eenvoudig te reinigen. Extra bescherming van de frequentieregelaar bij de toerengeregelde compressoren. 7 O 2 Luchtaanzuigfilter met een hoog rendement Het schroefelement is tegen kleine stofdeeltjes beschermd door een geplisseerd fi lter met een filterfijnheid van 2 micron. De lucht wordt aangezogen uit een koel compartiment waardoor een hoger compressierendement wordt verkregen. 3 Compressorblok met oliegesmeerde asymetrische schroeven Dit hoogeffi ciënte element is voorzien van slijtvaste lagers en is met nauwe toleranties vervaardigd om gedurende lange tijd uitstekende prestaties te leveren. 4 Oliefilter en lucht-oliescheidingsfilter Gemakkelijk te demonteren voor snel onderhoud. Het oliescheidingsfilter zorgt ervoor dat de perslucht minder dan 2 ppm olie bevat. Dit ondersteunt een additionele fi ltering in het persluchtnet en verlaagt de onderhoudskosten van de compressor. (bijvullen van olie). 5 Gecombineerde aluminium lucht en oliekoeler Deze combi-koeler is in de bovenzijde van de kast gemonteerd, waardoor de persluchtleiding gemakkelijk aangesloten kan worden. De koe ler is dusdanig bemeten, dat zelfs bij een maximale omgevingstemperatuur een lage olietemperat ur en een lage persluchttemperatuur bereikt worden Elektronische regelaar ES3000 Gebruiksvriendelijke en uitgebreide informatiedisplay. 7 Olienivelleer-reservoir Verticaal vat waarin een voorafscheiding va de olie door middel van de zwaartekracht plaatsvindt. Het oliepeil is via een kijkglas buiten de omkasting zichtbaar. Via een aftapkraan kan de olie afgetapt worden voor gemakkelijk onderhoud. 8 Koelventilator-turbine Deze heeft een hoger rendement en een lager geluidsniveau dan een conventionele ventilator. 9 Elektromotor Isolatieklasse F en beschermklasse IP55 voor de volledige levensduur gesmeerd bescherm door een thermisch overbelastingsrelais effi ciency klasse 1 bij frequentiegeregelde compressoren voor een nog hogere energiebesparing. 10 Transmissie Automatische uitlijning zorgt voor een hoger rendement. Eenvoudig spansysteem.

4 Eenvoudig onderhoud en transport Omdat hoge prestaties, eenvoudig onderhoud en grote bedrijfszekerheid factoren zijn die bijdragen tot lagere bedrijfskosten, zijn de RCC-compressoren zodanig geconstrueerd dat alle inwendige componenten gemakkelijk toegankelijk zijn. Niet alleen voor eenvoudige controle, maar ook voor alle belangrijke onderhoudswerkzaamheden. Zeer goede toegankelijkheid voor onderhoud - Zijpaneel: de filtermat kan gemakkelijk en zonder gereedschap worden uitgenomen en gereinigd. - Het oliepeilglas is door het voorpaneel zichtbaar, zodat het oliepeil eenvoudig gecontroleerd kan worden zonder de omkasting te openen. - Het voorpaneel kan na losmaken van de beide vergrendelingen afgenomen worden voor het vervangen van het luchtaanzuigfilter en het oliefilter. Het olieverversen is vereenvoudigd door de aanwezigheid van een olieaftapkraan. - Een deel van het bovenpaneel kan na losdraaien van de 2 schroeven afgenomen worden voor het vervangen van het olieafscheiderpatroon. - Het achterpaneel kan na losdraaien van de 3 schroeven afgenomen worden om bij de transmissie te komen: het spannen van de riem wordt vereenvoudigd door een schroefspansysteem. Na het losdraaien van de 2 schroeven en het afnemen van de beschermkap kan de riem eenvoudig worden vervangen. Warmteterugwinning Af- en aanvoerkanalen voor de koellucht zijn simpel op de kast aan te sluiten met standaard verloopstukken. Op deze manier kan in de winter de warme koellucht voor verwarmingsdoeleinden gebruikt worden en wint u de energie terug uit uw compressorinstallatie. De betreffende kanalen reduceren het toch al lage geluidsniveau nog verder. Dit is voor alle RCC modellen leverbaar. Eenvoudig te transporteren Er zijn in de omkasting drie openingen aanwezig (voor/ achter/rechts) voor de vork van een heftruck. De openingen zijn zo aangebracht, dat de machine altijd in evenwicht blijft. De compressor kan nu veilig en gemakkelijk worden gemanoeuvreerd met behulp van een heftruck of palletwagen.

5 Ventilatie en onderhoud Effi ciënte ventilatie Er is bijzondere aandacht geschonken aan de koelluchtstroming in de omkasting met als doel de levensduur van de inwendige componenten te verlengen, het compressierendement te optimaliseren en een lage persluchtuitlaattemperatuur te garanderen. - De koellucht voor de compressorinstallatie wordt via een mondstuk naar de ventilator-turbine geleid, welke op de hoofdmotoras is gemonteerd. Hierdoor wordt het hoogste rendement en het laagste geluidsniveau bereikt. - De hoofdmotor heeft zijn eigen koelluchtventilatie - Er kan een afvoerkanaal worden aangesloten op de aan de bovenzijde gemonteerde combi-koeler, zonder dat de toegankelijkheid voor het onderhoud daardoor wordt bemoeilijkt. Professioneel onderhoud Als men zich realiseert hoe kostbaar uitval van productie kan zijn, is het opstellen van een goed onderhoudsschema een absolute noodzaak. Als u uitsluitend originele reserveonderdelen van CREEMERS COMPRESSORS en FLUIDTECH-olie gebruikt, bent u er zeker van dat uw compressor gedurende lange tijd efficiënt en bedrijfszeker zal werken. De ES3000 besturing geeft u uitgebreide informatie over de tijdstippen waarop bepaalde componenten moeten worden vervangen. CREEMERS COMPRESSORS biedt ook een ruime keus aan servicekits met alle benodigde onderdelen voor iedere onderhoudsbeurt. Voor nog meer gemoedsrust heeft CREEMERS COMPRESSORS onder de naam RELAXAIR een exclusief onderhoudsen garantieprogramma voor maximaal 5 jaar opgesteld. Original Part, uw kwaliteitsgarantie Het original part logo, op de onderdelen die door Creemers worden geleverd, bevestigt dat ze zijn onderworpen aan specifi eke productie- en testcriteria. Elk onderdeel is voor een specifieke compressor of compressorserie ontworpen en is alleen voor die toepassing goedgekeurd. De onderdelen zijn uitvoerig getest op de hoogste kwaliteitseisen om de levensduur van de compressorunit te verlengen en de exploitatiekosten tot een absoluut minimum te verlagen. Er zijn geen compromissen gemaakt met betrekking tot betrouwbaarheid. Het gebruik van original part gecertifi ceerde kwaliteitscomponenten garandeert een betrouwbare compressor en zal een eventuele garantieaanspraak niet in de weg staan.

6 Energiebesparing bij RCC compressoren met vast toerental ES 3000 elektronische besturing Compleet compressormanagement-systeem met uitgebreid informatiedisplay Management - Start/stop inclusief een stop na standaardalarm en automatische herstart na een stroomstoring. - Intelligent besturingssysteem, dat de onbelaste tijd tot een minimum beperkt. - Drukregeling. - Fasebeveiliging (standaard) - Afstandsbediening (kan worden geactiveerd). - Week-/dagplanner. Veiligheid - Statusweergave (opstarten, stop, stand-by). - Algemeen alarm. - Standaard alarm (lage of hoge temperatuur, overbelasting van ventilator of hoofdmotor, verkeerde draairichting, te hoge druk. - Alarm bij noodzakelijk onderhoud, of noodzakelijke vervanging van een component. - Historie van de laatste 4 storingen. Communicatie Membraantoetsenbord met 2 digitale schermen en 15 permanent brandende of knipperende LED s. 8 Digitale en 4 analoge ingangen 14 Digitale aansluitingen en 1 analoge (voor FREQ). 1 Seriële poort voor communicatie met maximaal 5 andere compressoren in een netwerk. 1 Interfacepoort (computeraansluiting). Energiebesparing door intelligente uitschakeling bij RCC met vast toerental De ES3000-besturing zorgt ervoor dat het stroomverbruik tijdens de onbelaste fase aanzienlijk kan worden verlaagd met de functie intelligente uitschakeling. De besturing berekent dan automatisch, per cyclus, de minimale onbelaste looptijd op basis van het persluchtverbruik en het geprogrammeerde maximale aantal starts per uur. Periode van variabel onbelast bedrijf afhankelijk van het persluchtverbruik = energiebesparing Wanneer de maximale druk is bereikt en er geen perslucht wordt afgenomen, schakelt de compressor over op onbelast bedrijf. De energiebesparing wordt bereikt doordat de compressor stopt na een zo kort mogelijk onbelast bedrijf. Hierdoor wordt verzekerd dat: - Het geprogrammeerde maximale aantal starts per uur niet wordt overschreden; - De compressor onmiddellijk opnieuw start als er weer perslucht wordt gevraagd.

7 Optimale besparing met frequentieregeling RCC FREQ Environmentally friendly Stroomverbruik 50% Investering 17% Onderhoud 9% Installatie 2% Energiebesparing 22% Principe frequentiegeregelde compressoren Het grootste gedeelte van de tijd is de persluchtbehoefte niet constant. Een frequentieregelaar dient ervoor om het toerental van de hoofdmotor te variëren zodat de compressor precies evenveel lucht levert als er daadwerkelijk wordt gevraagd. Dit resulteert in een lager energieverbruik en daardoor in energiebesparing en een korte terugverdientijd van de gedane investering. Voordelen van frequentieregeling: - Energiebesparing: Zachte start: beschermt de motor tegen te grote belasting bij het starten en voorkomt stroompieken. (zie startstroomdiagram) - Motor met effi ciency klasse 1, van een gerenommeerd merk, hoog rendement, dus lager energieverbruik. Toerenregeling van de motor tussen minimumen maximumfrequentie zorgt voor een maximale besparing. - Constante druk: geen schommelingen tussen belast- en onbelast bedrijf, zodat een gemiddeld lagere druk haalbaar is. (1 bar verlaging is 7% energiewinst). Geen ontlastcycli dus geen energieverspilling. Veilige en bedrijfszekere werking - De frequentieregelaar en de elektromotor zijn uitgevoerd in een overbemeten uitvoering. (Zo is bijvoorbeeld de 15 kw FREQ uitgevoerd met een 18,5 kw motor en frequentieregelaar) - Voldoet aan de EMC-richtlijnen: geen elektromagnetische storingen naar of vanuit het elektriciteitsnet. - Standaard ES3000-besturing: uitgebreide display en automatische aansturing van de frequentieregelaar. - Standaard inlaatfiltermat: beschermt de frequentieregelaar tegen stof, maar staat ruime ventilatie toe. - Standaardcomponenten: gemakkelijk te onderhouden en te verkrijgen.

8 RCC IVR TECHNISCHE GEGEVENS (conform ISO 1217 en CAGI PNEUROP-normen) Type bar psi pk kw m³/min m³/h cfm db (A) V/Hz/Ph gas kg RCC 11/ , /50/ RCC 11/ , /50/ RCC 11/ , /50/ RCC 15/ , /50/ RCC 15/ , /50/ RCC 15/ , /50/ RCC 15 IVR max. min. max. min. 2,52 0,66 2,21 0, /50/ /50/ RCC 18/ ,5 2, /50/ RCC 18/ ,5 2, /50/ RCC 18/ ,5 2, /50/ RCC 18 IVR ,5 max. 3, min. 0, /50/ max. 2, min. 0, /50/ RCC 22/ , /50/ RCC 22/ , /50/ RCC 22/ , /50/ RCC 22 IVR max. 3, min. 1, /50/ max. 3, min. 0, /50/ RCC 30/ , /50/ RCC 30/ , /50/ RCC 30/ , /50/ max. 4, min. 1, /50/ RCC 30 IVR max. min. 3,64 0, /50/ Geluidsniveau gemeten conform Cagi Pneurop PN8NTC2.2 ± 3 db(a) Capaciteit conform ISO 1217 ± 5% Opmerking: Afmetingen en gewichten zonder verpakking Standaard spanning 400V/ 50Hz/ 3 ph : afwijkende spanning op aanvraag Versie: - RCC en RCC FREQ: gasdraad 1 BSP 1220 mm Afmetingen in mm: LxBxH - RCC: 1330x780x RCC FREQ: 1330x780x mm 1330 mm Creemers Compressors B.V. Galliërsweg 27, NL-5349 AT Oss Postbus 316, NL-5340 AH Oss Tel: +31(0) Fax: +31(0) info@creemers.nl Conform Uw dealer 6999xxxxxx TECHNE

Schroefcompressoren RCE 55-90 kw RCE 55-75 kw Freq.

Schroefcompressoren RCE 55-90 kw RCE 55-75 kw Freq. Schroefcompressoren RCE 55-90 kw RCE 55-75 kw Freq. PROFESSIONALS IN PERSLUCHT RCE 55-90 kw Betrouwbaarheid Deze nieuwe lijn schroefcompressoren uit de "RCE" serie is tot stand gekomen door gebruik van

Nadere informatie

RCC kw RCC 18,5-30 kw

RCC kw RCC 18,5-30 kw RCC 11-15 kw RCC 1,5-30 kw Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren Vast en variabel toerental Op ketel (met of zonder koeldroger) of op frame gemonteerd Hoge prestaties en een hoog rendement. Een complete

Nadere informatie

Schroefcompressor RCB 4 5,5 7,5 11 en 15 kw RCB 7,5 11 en 15 kw FREQ

Schroefcompressor RCB 4 5,5 7,5 11 en 15 kw RCB 7,5 11 en 15 kw FREQ Schroefcompressor RCB 4 5,5 7,5 11 en 15 kw RCB 7,5 11 en 15 kw FREQ Technologie waarop u kunt bouwen Hoge rendementen, stille werking, eenvoudige installatie en onderhoud, dit alles maakt van de RCB-compressor

Nadere informatie

SCK. Schroefcompressoren SCK

SCK. Schroefcompressoren SCK SCK Schroefcompressoren SCK 41-100 ALUP Méér dan perslucht alleen! ALUP levert sinds 1923 een totaaloplossing voor de persluchtbehoefte van haar klanten. Deze oplossing omvat analyse, advies, planning,

Nadere informatie

ZKG - CSG- SGC serie. Stationaire gietijzeren heavy duty compressoren voor professioneel gebruik.

ZKG - CSG- SGC serie. Stationaire gietijzeren heavy duty compressoren voor professioneel gebruik. ZKG - CSG- SGC serie Stationaire gietijzeren heavy duty compressoren voor professioneel gebruik. Volledig gietijzeren compressoren van Creemers Betrouwbaar en robuust De juiste keus voor uw toepassing

Nadere informatie

COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw

COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw Eenvoudige en complete oplossing voor uw persluchtbehoefte. COMPACT RCL-serie De RCL combineert de eenvoud en het rendement van een zuigercompressor met de duurzaamheid, technologie

Nadere informatie

OLIEGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN. GA 7-37 VSD + (7-37 kw/10-50 pk)

OLIEGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN. GA 7-37 VSD + (7-37 kw/10-50 pk) OLIEGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN GA 7-37 VSD + (7-37 kw/10-50 pk) DE NIEUWE REVOLUTIONAIRE COMPRESSOR VAN ATLAS COPCO Met zijn innovatieve verticale ontwerp zorgt de GA 7-37 VSD + van Atlas Copco

Nadere informatie

SCHROEFCOMPRESSOR RCA Maxi 7, kw

SCHROEFCOMPRESSOR RCA Maxi 7, kw SCHROEFCOMPRESSOR RCA Maxi 7,5 11 15 kw Schroefcompressor RCA Maxi-serie RCA 7,5 11 15 kw De RCA serie is in drie uitvoeringen leverbaar Stand-alone losse schroefcompressoren Speciaal aanbevolen voor uitbreiding

Nadere informatie

Schroefcompressor RCA 2, ,5 kw

Schroefcompressor RCA 2, ,5 kw Schroefcompressor RCA 2,2-3 - 4-5,5 kw Schroefcompressor RCA serie RCA 2,2-3 - 4-5,5 kw Een oplossing die in alle behoeften voorziet Stand-alone losse schroefcompressoren Speciaal aanbevolen voor uitbreiding

Nadere informatie

SCHROEFCOMPRESSOREN APS DIRECT AANGEDREVEN. Meer info vindt u op onze website

SCHROEFCOMPRESSOREN APS DIRECT AANGEDREVEN. Meer info vindt u op onze website SCHROEFCOMPRESSOREN APS DIRECT AANGEDREVEN Meer info vindt u op onze website www.airpress.nl TECHNISCHE VOORDELEN Uw bedrijf is afhankelijk van perslucht waardoor de keuze voor een juiste compressor van

Nadere informatie

Rollair. Schroefcompressoren ROLLAIR

Rollair. Schroefcompressoren ROLLAIR Rollair Schroefcompressoren ROLLAIR 800 1900 Worthington Creyssensac s erfgoed Creyssensac werd opgericht in Nanterre (nabij Parijs), Frankrijk in 1934 door Elie Creyssensac en werd snel in de auto-industrie

Nadere informatie

Atlas Copco. Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren Variabele toerentalregeling + (7-37 kw/10-50 pk)

Atlas Copco. Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren Variabele toerentalregeling + (7-37 kw/10-50 pk) Atlas Copco Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren Variabele toerentalregeling + (7-37 kw/10-50 pk) Uitzonderlijke besparingen Geen stationaire loop Stille werking Klein vloeroppervlak De nieuwe revolutionaire

Nadere informatie

L04 - L22. Olie-geïnjecteerde roterende schroefcompressoren. Intelligent Air Technology

L04 - L22. Olie-geïnjecteerde roterende schroefcompressoren. Intelligent Air Technology L04 - L22 Olie-geïnjecteerde roterende schroefcompressoren Intelligent Air Technology L04 - L22 Olie-Geïnjecteerde roterende schroefcompressoren Het belangrijkste objectief bij de ontwikkeling van de olie-geïnjecteerde

Nadere informatie

LZ OLIEVRIJE compressor. Een volmaakte olievrije persluchtoplossing

LZ OLIEVRIJE compressor. Een volmaakte olievrije persluchtoplossing LZ OLIEVRIJE compressor Een volmaakte olievrije persluchtoplossing Topprestaties Zuigercompressoren zijn altijd overtuigende machines geweest: robuust, weinig onderhoud en energie-efficiënt. Maar deze

Nadere informatie

SCK & Allegro. Schroefcompressoren SCK 3-40 & ALLEGRO 8-11

SCK & Allegro. Schroefcompressoren SCK 3-40 & ALLEGRO 8-11 SCK & Allegro Schroefcompressoren SCK 3-40 & ALLEGRO 8-11 ALUP Méér dan perslucht alleen! ALUP levert sinds 1923 een totaaloplossing voor de persluchtbehoefte van haar klanten. Deze oplossing omvat analyse,

Nadere informatie

Schroefcompressoren SONETTO-serie. capaciteiten: 0,24 1,43 m 3 /min

Schroefcompressoren SONETTO-serie. capaciteiten: 0,24 1,43 m 3 /min Schroefcompressoren SONETTO-serie capaciteiten: 0,24 1,43 m 3 /min Intelligent, innovatief, betrouwbaar De SONETTO-serie van ALUP Compact, efficiënt en eenvoudig in gebruik Bediening, onderhoud en service

Nadere informatie

Eminent Koeldrogers EDD Serie

Eminent Koeldrogers EDD Serie Eminent Koeldrogers EDD Serie Het loont om een droger te gebruiken Vocht is een natuurlijk bestanddeel van atmosferische lucht. Het komt in de vorm van condensaat en/of waterdamp voor in alle persluchtsystemen

Nadere informatie

SONETTO. Schroefcompressoren SONETTO 8-20

SONETTO. Schroefcompressoren SONETTO 8-20 SONETTO Schroefcompressoren SONETTO 8-20 ALUP GrassAir Kompressoren B.V. ALUP GrassAir Kompressoren B.V. is ontstaan uit een samenvoeging van twee sterke organisaties die een historie hebben met gedeelde

Nadere informatie

Rollair. Schroefcompressoren RLR & RLR E V

Rollair. Schroefcompressoren RLR & RLR E V Rollair Schroefcompressoren RLR 550-2000 & RLR 10-15-20E V Worthington Creyssensac s erfgoed Creyssensac werd opgericht in Nanterre (nabij Parijs), Frankrijk in 1934 door Elie Creyssensac en werd snel

Nadere informatie

MDV Blue. Dakventilator

MDV Blue. Dakventilator MDV Blue Dakventilator WWW.MARKCLIMATE.COM INHOUD DE MARK MDV BLUE 2 AC OF EC? 3 TECHNISCHE GEGEVENS 4 AFMETINGEN 7 ACCESSOIRES & AANBOUWELEMENTEN 8 MONTAGE- & PLAATSINGSSUGGESTIES 10 INSTALLATIE 11 REGELINGEN

Nadere informatie

Zuigercompressoren Practic HLE-serie

Zuigercompressoren Practic HLE-serie Zuigercompressoren Practic HLE-serie Vermogen 0,75-10 pk ALUP Méér dan perslucht alleen! ALUP levert sinds 1923 een totaaloplossing voor de persluchtbehoefte van haar klanten. Deze oplossing omvat analyse,

Nadere informatie

LANGE LEVENSDUUR WEINIG ONDERHOUD. Atlas Copco Stationaire luchtcompressoren

LANGE LEVENSDUUR WEINIG ONDERHOUD. Atlas Copco Stationaire luchtcompressoren Atlas Copco Stationaire luchtcompressoren Lserie Oliegesmeerde en olievrije zuigercompressoren 0,55 kw / 0,75 PK LANGE LEVENSDUUR WEINIG ONDERHOUD De Lserie van Atlas Copco: duurzame oliegesmeerde en olievrije

Nadere informatie

Allegro. Schroefcompressoren ALLEGRO 8-14

Allegro. Schroefcompressoren ALLEGRO 8-14 Allegro Schroefcompressoren ALLEGRO 8-14 ALUP GrassAir Kompressoren B.V. ALUP GrassAir Kompressoren B.V. is ontstaan uit een samenvoeging van twee sterke organisaties die een historie hebben met gedeelde

Nadere informatie

MDV Blue. Dakventilator EU 1253/2018 READY CLIMATE TECHNOLOGY FEELS BETTER, WORKS BETTER.

MDV Blue. Dakventilator EU 1253/2018 READY CLIMATE TECHNOLOGY FEELS BETTER, WORKS BETTER. MDV Blue Dakventilator EU 1253/2018 READY CLIMATE TECHNOLOGY FEELS BETTER, WORKS BETTER. WWW.MARKCLIMATE.COM INHOUD DE MARK MDV BLUE 2 TECHNISCHE GEGEVENS 4 AFMETINGEN 6 ACCESSOIRES & AANBOUWELEMENTEN

Nadere informatie

Atlas Copco Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren. GA 15-22 15-22 kw/20-30 pk

Atlas Copco Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren. GA 15-22 15-22 kw/20-30 pk Atlas Copco Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren GA 15-22 15-22 kw/20-30 pk Talloze mogelijkheden, volledige verantwoordelijkheid Atlas Copco levert kwaliteitsperslucht in het hart van uw bedrijf als

Nadere informatie

Een serie effectieve nakoelers en waterafscheiders afgestemd op uw compressor

Een serie effectieve nakoelers en waterafscheiders afgestemd op uw compressor Een serie effectieve nakoelers en waterafscheiders afgestemd op uw compressor HD watergekoelde nakoelers Atlas Copco biedt een serie nakoelers en waterafscheiders die een minimale drukval combineren met

Nadere informatie

Haal voordeel uit ABAC

Haal voordeel uit ABAC 2 3 Haal voordeel uit ABAC ABAC biedt sinds 1980 de juiste mix van flexibiliteit en ervaring voor de industriële, professionele en doe-het-zelf persluchtmarkten aan. Vanaf de allernieuwste productiefaciliteiten

Nadere informatie

SCK. Schroefcompressoren SCK 3-40

SCK. Schroefcompressoren SCK 3-40 SCK Schroefcompressoren SCK 3-40 ALUP GrassAir Kompressoren B.V. ALUP GrassAir Kompressoren B.V. is ontstaan uit een samenvoeging van twee sterke organisaties die een historie hebben met gedeelde waarden

Nadere informatie

Compacte experts C - SERIE

Compacte experts C - SERIE Compacte experts C - SERIE De C-serie van BOGE: unieke compacte schroefcompressoren: alle onderdelen in één behuizing extreem stil en flexibel aanpasbaar voor kleine en middelgrote persluchtbehoeften.

Nadere informatie

WISAIR. Olievrije compressoren WIS 20-75V

WISAIR. Olievrije compressoren WIS 20-75V WISAIR Olievrije compressoren WIS 20-75V Olievrije compressoren Sectoren zoals farmacie, medisch, levenssmiddelenen dranken, elektronica, textiel, chemicaliën- en kunststofindustrie mogen geen enkel risico

Nadere informatie

MDV Blue. Dakventilator EU 1253/2018 READY CLIMATE TECHNOLOGY FEELS BETTER, WORKS BETTER.

MDV Blue. Dakventilator EU 1253/2018 READY CLIMATE TECHNOLOGY FEELS BETTER, WORKS BETTER. MDV Blue Dakventilator EU 1253/2018 READY CLIMATE TECHNOLOGY FEELS BETTER, WORKS BETTER. WWW.MARKCLIMATE.COM INHOUD DE MARK MDV BLUE 2 AC OF EC? 3 TECHNISCHE GEGEVENS 4 AFMETINGEN 6 ACCESSOIRES & AANBOUWELEMENTEN

Nadere informatie

WISAIR. Olievrije compressoren WIS 20-75V

WISAIR. Olievrije compressoren WIS 20-75V WISAIR Olievrije compressoren WIS 20-75V Olievrije compressoren Sectoren zoals farmacie, medisch, levenssmiddelen- en dranken, elektronica, textiel, chemicaliën- en kunststofindustrie mogen geen enkel

Nadere informatie

De garantie om uw electriciteitsnota te verlagen en CO2 uitstoot te verkleinen PQMS.NL/VO4BIZ

De garantie om uw electriciteitsnota te verlagen en CO2 uitstoot te verkleinen PQMS.NL/VO4BIZ De garantie om uw electriciteitsnota te verlagen en CO2 uitstoot te verkleinen Wat is VO4BIZ? VO4BIZ is een Brits ontwerp, spanningsoptimalisatie systeem dat het inkomende voltage verlaagt en de stroomkwaliteit

Nadere informatie

Rollair. Schroefcompressoren ROLLAIR 15-30E

Rollair. Schroefcompressoren ROLLAIR 15-30E Rollair Schroefcompressoren ROLLAIR 15-30E Worthington Creyssensac s erfgoed Creyssensac werd opgericht in Nanterre (nabij Parijs), Frankrijk in 1934 door Elie Creyssensac en werd snel in de auto-industrie

Nadere informatie

Centrifugaal kanaalventilator Zehnder CVF

Centrifugaal kanaalventilator Zehnder CVF Belangrijke kenmerken Energiezuinige dc-motor met zeer lage energiebehoefte Uitgebreide regelmogelijkheden: constant volume, -1V, constante drukregeling met en zonder druksensor. Constant-volume principe,

Nadere informatie

Rollair Roterende schroefcompressoren

Rollair Roterende schroefcompressoren Rollair Roterende schroefcompressoren ROLLAIR 180-420 EN ROLLAIR V 180-420 Worthington Creyssensac s erfgoed Creyssensac werd opgericht in Nanterre (nabij Parijs), Frankrijk in 1934 door Elie Creyssensac

Nadere informatie

Superstille ronde kanaalventilatoren TD-SILENT ECOWATT SERIE

Superstille ronde kanaalventilatoren TD-SILENT ECOWATT SERIE TD-SILENT ECOWATT - MODELLEN 5 TOT TD-SILENT ECOWATT - MODELLEN EN Bij 5% van de volle snelheid wordt het stroomverbruik verminderd met 7% Zeer stille en compacte Mixed-flow ventilatoren met geluidsabsorberende

Nadere informatie

Kanaalmodellen AN AIRWELL GROUP COMPANY.

Kanaalmodellen AN AIRWELL GROUP COMPANY. Kanaalmodellen AN AIRWELL GROUP COMPANY www.airwell.nl gc 9-12-18 DCI gc 21 DCI gc 24 DCI RC4 RCW2 (Optioneel) DE DC INVERTER technologie De Inverter technologie omvat: een DC Inverter gestuurde compressor

Nadere informatie

Allegro Schroefcompressoren

Allegro Schroefcompressoren Allegro Schroefcompressoren ALLEGRO 132-250 D ALUP GrassAir Kompressoren B.V. ALUP GrassAir Kompressoren B.V. is ontstaan uit een samenvoeging van twee sterke organisaties die een historie hebben met gedeelde

Nadere informatie

FREQUEN T I E GE R E GE LD DR UKV ERHOGI NGSSYST E E M

FREQUEN T I E GE R E GE LD DR UKV ERHOGI NGSSYST E E M FREQUEN T I E GE R E GE LD DR UKV ERHOGI NGSSYST E E M COMPACT EN VEELZIJDIG e.sybox is het meest complete en gebruiksvriendelijke systeem op de markt van electronisch geregelde pompsystemen voor toepassing

Nadere informatie

FREQUENTIEGEREGELD DRUKVERHOGINGSSYSTEEM

FREQUENTIEGEREGELD DRUKVERHOGINGSSYSTEEM Life made for you FREQUENTIEGEREGELD DRUKVERHOGINGSSYSTEEM Onze ideeën rond ergonomische technologie en onze know-how inzake technologie gebaseerd op 27 jaar ervaring in de mechanische en electronische

Nadere informatie

OPTYMA PLUS. R404A/R507 R134a R407C. De geluidsarme oplossing, ontworpen door Danfoss MAKING MODERN LIVING POSSIBLE

OPTYMA PLUS. R404A/R507 R134a R407C. De geluidsarme oplossing, ontworpen door Danfoss MAKING MODERN LIVING POSSIBLE MAKING MODERN LIVING POSSIBLE R404A/R507 R134a R407C OPTYMA PLUS De geluidsarme oplossing, ontworpen door Danfoss REFRIGERATION & AIR CONDITIONING DIVISION OPTYMA PLUS aggregaat R404A/R507 LBP/MBP Fasen

Nadere informatie

WANDMODELLEN AN AIRWELL GROUP COMPANY. www.airwell.nl

WANDMODELLEN AN AIRWELL GROUP COMPANY. www.airwell.nl PHOENIX PNX DCI WANDMODELLEN AN AIRWELL GROUP COMPANY www.airwell.nl Buitendeel GC 9-12-18 DCI Buitendeel gc 21 DCI Buitendeel gc 24 DCI RC4 DE DC INVERTER technologie De Inverter technologie omvat: een

Nadere informatie

De nieuwe airco s van AGPO Ferroli. Een koud kunstje

De nieuwe airco s van AGPO Ferroli. Een koud kunstje De nieuwe airco s van AGPO Ferroli Een koud kunstje Airco s van AGPO Ferroli Heerlijk, die zomers. Ze worden steeds warmer. Maar in uw huis is die zomerse warmte vaak niet gewenst. AGPO Ferroli heeft voor

Nadere informatie

Luchtgekoelde koelmachines en warmtepompen met scrollcompressor CGAX/CXAX 40-165 kw

Luchtgekoelde koelmachines en warmtepompen met scrollcompressor CGAX/CXAX 40-165 kw Luchtgekoelde koelmachines en warmtepompen met scrollcompressor / 40-165 kw Verover de harten van klanten 1 Trane Conquest Verover de harten van klanten Het eerste waar u aan moet denken wanneer u HVAC-apparatuur

Nadere informatie

LUCHTBEHANDELING, EEN CRUCIALE INVESTERING KWALITEITSLUCHT VAN ATLAS COPCO, DE SLIMME KEUZE WAAROM KWALITEITSLUCHT

LUCHTBEHANDELING, EEN CRUCIALE INVESTERING KWALITEITSLUCHT VAN ATLAS COPCO, DE SLIMME KEUZE WAAROM KWALITEITSLUCHT KOELDROGERS FX 1-22 LUCHTBEHANDELING, EEN CRUCIALE INVESTERING KWALITEITSLUCHT VAN ATLAS COPCO, DE SLIMME KEUZE WAAROM KWALITEITSLUCHT ATLAS COPCO FX: BETROUWBARE DROGE LUCHT Perslucht bevat olie, vaste

Nadere informatie

Your added value provider

Your added value provider Energiebesparing Presentatie Energiebesparing waarom? Meer netto winst Efficient proces Energie besparen Minder CO2 beter milieu Minder onderhoud Energiebesparing: Energieverbruik Wereldwijd Rendement,

Nadere informatie

Bespaar geld en energie met

Bespaar geld en energie met Bespaar geld en energie met MasterTherm warmtepompen. Neringstraat 10 8263 BG Kampen www.geoholland.nl De voordelen van een MasterTherm warmtepomp MasterTherm doet eigen research, productie en ontwikkeling

Nadere informatie

SPIRALAIR. Olievrije compressoren SPR 2-30

SPIRALAIR. Olievrije compressoren SPR 2-30 SPIRALAIR Olievrije compressoren SPR 2-30 Olievrije compressoren Sectoren zoals farmacie, voeding en drank, elektronica en textiel mogen geen enkel risico lopen op olieverontreiniging in hun processen.

Nadere informatie

Decentrale warmteterugwinning Zehnder ComfoAir 70

Decentrale warmteterugwinning Zehnder ComfoAir 70 Belangrijke kenmerken Decentrale WTW tot 65m3/h Aansluitmogelijkheid voor tweede ruimte Handmatige bediening in 4 standen Storings- en filtermelding Enthalpiewisselaar Energiezuinige gelijkstroommotoren

Nadere informatie

Decentrale warmteterugwinning Zehnder ComfoAir 70

Decentrale warmteterugwinning Zehnder ComfoAir 70 Belangrijke kenmerken Decentrale WTW tot 60 m 3 /h Aansluitmogelijkheid voor tweede ruimte Handmatige bediening in 4 standen Storings- en filtermelding Enthalpiewisselaar Energiezuinige gelijkstroommotoren

Nadere informatie

Atlas Copco Stationaire luchtcompressoren GA 11-30C serie - 50/60 Hz 11-30 kw oliegeïnjecteerde schroefcompressoren WORKPLACE AIR SYSTEM TM Serie GA 11-30C: bescheiden in vloeroppervlak, groots in prestaties

Nadere informatie

Zuigercompressoren Serie EUROCOMP

Zuigercompressoren Serie EUROCOMP www.kaeser.com Zuigercompressoren Serie EUROCOMP Capaciteit 112 tot 1050 l/min druk 10 en 15 bar Wat verwacht u van uw zuigercompressor? Kwaliteit en effi ciency van vakwerk hangen in hoge mate af van

Nadere informatie

Koeldroger Serie TH-TI

Koeldroger Serie TH-TI Koeldroger Serie TH-TI Capaciteit 37,5 tot 90 m³/min Serie TH TI Efficiënt perslucht drogen De zuinige energiebesparende koeldrogers De meeste persluchttoepassingen hebben gedroogde lucht nodig met een

Nadere informatie

AIRWORKS ZUIGERCOMPRESSOREN

AIRWORKS ZUIGERCOMPRESSOREN AIRWORKS ZUIGERCOMPRESSOREN Het Nederlandse Airworks Compressors maakt uitsluitend gebruik van Europese producenten en gebruikt voor zijn compressoren de beste op de markt te verkrijgen componenten. Airworks

Nadere informatie

Decentrale warmteterugwinning Zehnder ComfoAir 70

Decentrale warmteterugwinning Zehnder ComfoAir 70 Belangrijke kenmerken Decentrale WTW tot 60 m 3 /h Aansluitmogelijkheid voor tweede ruimte Handmatige bediening in 4 standen Automatische regeling op CO 2 mogelijk Enthalpiewisselaar Energiezuinige gelijkstroommotoren

Nadere informatie

Afzuigunit voor houtbewerking, op onderdruk MD-500. Capaciteit: 20000 m³/h MD-500 RV MD-500 C

Afzuigunit voor houtbewerking, op onderdruk MD-500. Capaciteit: 20000 m³/h MD-500 RV MD-500 C Afzuigunit voor houtbewerking, op onderdruk MD-500 Capaciteit: 20000 m³/h MD-500 RV MD-500 C MD-500 MD-serie De MD-500 behoort tot een nieuwe generatie afzuigunits voor houtbewerkingsmachines: de MD-serie.

Nadere informatie

SCHROEFCOMPRESSOREN Capaciteit: 0,39 3,24 m 3 /min acfm

SCHROEFCOMPRESSOREN Capaciteit: 0,39 3,24 m 3 /min acfm www.almig.de SCHROEFCOMPRESSOREN Capaciteit: 0,39 3,24 m 3 /min 13 120 acfm 2 WIJ HEBBEN VOOR bijna ELKE TAAK HET JUISTE PRODUCT! ALMiG Kompressoren GmbH Een naam die borg staat voor toptechnologie in

Nadere informatie

EDD Koeldrogers

EDD Koeldrogers EDD 30-8000 Koeldrogers Solide, eenvoudig, slim. Geavanceerde betrouwbaarheid in perslucht Gebruikersvoordelen Eenvoudige installatie - Licht en compact ontwerp - Gemakkelijk te vervoeren - Eenvoudige

Nadere informatie

Kanaalventilatoren met EC motor type ETALINE EC Zeer compacte helico-centifugale kanaalventilator met energiezuinige EC-motor

Kanaalventilatoren met EC motor type ETALINE EC Zeer compacte helico-centifugale kanaalventilator met energiezuinige EC-motor I.01 Kanaal ventilatoren ETALINE EC Rond IP X4 FIEC EC regelaars voor Etaline EC met EC motor type ETALINE EC Zeer compacte helicocentifugale kanaalventilator met energiezuinige ECmotor Toepassing ¾ ETALINE

Nadere informatie

Largo & Allegro. Schroefcompressoren LARGO & ALLEGRO 15-22

Largo & Allegro. Schroefcompressoren LARGO & ALLEGRO 15-22 Largo & Allegro Schroefcompressoren LARGO 11-22 & ALLEGRO 15-22 ALUP GrassAir Kompressoren B.V. ALUP GrassAir Kompressoren B.V. is ontstaan uit een samenvoeging van twee sterke organisaties die een historie

Nadere informatie

D-AHU Compact. Luchtbehandelingskast met warmteterugwinning en een hoog rendement

D-AHU Compact. Luchtbehandelingskast met warmteterugwinning en een hoog rendement D-AHU Compact Luchtbehandelingskast met warmteterugwinning en een hoog rendement Eenvoudig, efficiënt en goed uitgebalanceerd De Compact-serie Daikin heeft uitgebreide ervaring met het ontwerpen en produceren

Nadere informatie

Sonetto. Schroefcompressoren SONETTO 8-20

Sonetto. Schroefcompressoren SONETTO 8-20 Sonetto Schroefcompressoren SONETTO 8-20 ALUP GrassAir Kompressoren b.v. ALUP GrassAirKompressoren B.V. is ontstaan uit een samenvoeging van twee sterke organisaties die een historie hebben met gedeelde

Nadere informatie

A l d e c h a r m e v a n d o o r d a c h t w o o n c o m f o r t

A l d e c h a r m e v a n d o o r d a c h t w o o n c o m f o r t A l d e c h a r m e v a n d o o r d a c h t w o o n c o m f o r t LUCHTVERWARMING zalig, zuiver wonen Echt comfortabel wonen realiseert u perfect met luchtverwarming: ze is de ideale combinatie van doordacht

Nadere informatie

Centrifugale kanaalventilator CVF

Centrifugale kanaalventilator CVF Belangrijke kenmerken Energiezuinige dc-motor met zeer lage energiebehoefte op alle capaciteiten Constant-volume principe, ventilator kiest zelf het meest gunstige werkpunt Capaciteiten per unit vrij instelbaar

Nadere informatie

Schroefcompressoren Serie SX

Schroefcompressoren Serie SX Schroefcompressoren Serie SX Met wereldwijd erkend SIGMA PROFIEL Capaciteit 0,26 tot 0,80 m³/min, druk 8 11 15 bar Serie SX SX klein en sterk Gebruikers verwachten vandaag de dag ook van kleinere compressoren

Nadere informatie

CENTRIFUGAALVENTILATOREN VOOR LAGEDRUK CBM Klein

CENTRIFUGAALVENTILATOREN VOOR LAGEDRUK CBM Klein Serie enkel- en dubbelaanzuigende centrifugale lagedruk ventilatoren met directe aandrijving, vervaardigd uit verzinkt plaatstaal en tegen corrosie beschermd met een zwarte polyester coating. Alle modellen

Nadere informatie

Snel, stil en uiterst zuinig in ontgassen

Snel, stil en uiterst zuinig in ontgassen Your reliable partner Snel, stil en uiterst zuinig in ontgassen Vacumat Eco in alle opzichten efficiënt Waterkwaliteit bepaalt prestatie De kwaliteit van het water bepaalt de prestatie van koel- en verwarmingsinstallaties.

Nadere informatie

De Flexi Multi DC inverter warmte pomp multi split serie

De Flexi Multi DC inverter warmte pomp multi split serie De Flexi Multi DC inverter warmte pomp multi split serie All round air conditioning by Flexi Multi DC inverter warmte pomp multi split systemen Het flexibele antwoord De nieuwe SANYO Flexi Multi serie

Nadere informatie

Krachtige specialisten S 10 - SDF 29

Krachtige specialisten S 10 - SDF 29 Krachtige specialisten S 10 - SDF 29 De S-serie van : uitstekende, doeltreffende en betrouwbare schroefcompressoren voor middelgrote en grote persluchtbehoeften modulaire opbouw. Schroefcompressoren 1

Nadere informatie

H e t W A d u s E P C p a k k e t

H e t W A d u s E P C p a k k e t Uw partner in duurzame energie H e t W A d u s E P C p a k k e t De ultieme oplossing voor uw woning v1.0 april 2009 Voorwoord WAdus BV is een jong en dynamisch bedrijf. Het bedrijf is opgericht in 2008

Nadere informatie

Hydro Tab. Interceptor Trim Tabs. Marine Engineering. 2016ver.1

Hydro Tab. Interceptor Trim Tabs. Marine Engineering. 2016ver.1 Hydro Tab Interceptor Trim Tabs 2016ver.1 Ontworpen om te functioneren Ontwikkeld volgens het NMEA2000 protocol Geschikt voor NMEA0183 Hydrotab is een innovatief gepatenteerd trimsysteem, ontworpen voor

Nadere informatie

Persluchtproductie en - verdeling

Persluchtproductie en - verdeling 1 Inleiding... 2 2 De keuze van de compressor... 3 3 Regelingen van compressoren... 3 4 Belang van de persluchtdruk... 4 5 De aanzuiglucht... 4 6 Het persluchtverdeelnet... 4 7 Warmterecuperatie... 6 8

Nadere informatie

Luchtgekoelde koelmachines en warmtepompen met scrollcompressor CGAX/CXAX 40-165 kw. Verover de harten van klanten

Luchtgekoelde koelmachines en warmtepompen met scrollcompressor CGAX/CXAX 40-165 kw. Verover de harten van klanten Luchtgekoelde koelmachines en warmtepompen met scrollcompressor / 40-165 kw Verover de harten van klanten 1 Trane Conquest Verover de harten van klanten Het eerste waar u aan moet denken wanneer u HVAC-apparatuur

Nadere informatie

Superstille ronde kanaalventilatoren TD-SILENT ECOWATT SERIE

Superstille ronde kanaalventilatoren TD-SILENT ECOWATT SERIE TD-SILENT ECOWATT - MODELLEN 5 TOT TD-SILENT ECOWATT - MODELLEN EN Bij 5% van de volle snelheid wordt het stroomverbruik verminderd met 7% Mixed-flow ventilatoren met laag profiel en geluidsabsorberende

Nadere informatie

RCA Oliegeïnjecteerde schroef-compressoren Met v-snaar aandrijving PROFESSIONALS IN PERSLUCHT D A H H

RCA Oliegeïnjecteerde schroef-compressoren Met v-snaar aandrijving PROFESSIONALS IN PERSLUCHT D A H H CA 7.5 15 Oliegeïnjecteerde schroef-compressoren Met v-snaar aandrijving BE SC H I AK EM SG D ONDE HEID H A OU A KB E SC D EI H H A P BETOU WB AA PATN POFESSIONALS PESLUCHT BESCHIKBAAHEID ONDEHOUDSGEMAK

Nadere informatie

Remeha Neptuna. Comfort het hele jaar door 4/6/8/11/16/22/27. the comfort innovators

Remeha Neptuna. Comfort het hele jaar door 4/6/8/11/16/22/27. the comfort innovators Neptuna 4/6/8/11/16/22/27 Comfort het hele jaar door the comfort innovators Comfort het hele jaar door Neptuna Een natuurlijke energiebron zoals lucht, water of zonlicht levert besparing op. Kies je voor

Nadere informatie

Airconditioning. Mono- en Multisplit vivair

Airconditioning. Mono- en Multisplit vivair Airconditioning Mono- en Multisplit vivair DC inverter klasse follow me ionisatie vivair, een oplossing voor elk seizoen GAMMA TOP COMFORT DC INVERTER Residentieel gamma: model monosplit Residentieel gamma:

Nadere informatie

Inline pompen inline pumps Cast iron EVOTRON

Inline pompen inline pumps Cast iron EVOTRON EVOTRON Elektronische pomp met energieverbruik volgens energieklasse A voor circulatie van water in centrale verwarming en airconditioning systemen. Voordelen: Dankzij de geavanceerde technologie van de

Nadere informatie

AUTOMAN. Zuigercompressoren (0,75-8,1 kw / 1-11 pk)

AUTOMAN. Zuigercompressoren (0,75-8,1 kw / 1-11 pk) AUTOMAN Zuigercompressoren (0,75-8,1 kw / 1-11 pk) DIRECT AANGEDREVEN AH-SERIE: KLEIN, HANDIG EN OLIEVRIJ Olievrije compressoren van de AH-serie zijn ontworpen voor een groot aantal verschillende toepassingen.

Nadere informatie

Pool & Spa. De Hydro-Pro warmtepompen

Pool & Spa. De Hydro-Pro warmtepompen Pool & Spa Hydro-Pro_warmtepompen_Mertens.indd 1 De Hydro-Pro warmtepompen 3/2/2012 2:49:46 PM Hydro-Pro_warmtepompen_Mertens.indd 2 3/2/2012 2:49:50 PM Efficiënt en economisch De warmte van de buitenlucht

Nadere informatie

Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren. GA 7-75 VSD + (7-75 kw/ CV)

Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren. GA 7-75 VSD + (7-75 kw/ CV) Oliegeïnjecteerde schroefcompressoren GA 7-75 VSD + (7-75 kw/0-00 CV) De nieuwe revolutionaire compressor van Atlas Copco Met zijn innovatieve verticale ontwerp zorgt de GA 7-7 VSD + van Atlas Copco voor

Nadere informatie

COMPRESSOREN. Zuigercompressoren - hobby. Condensaataftappen. Olie voor compressoren en nevelaars. Zuigercompressoren - professioneel

COMPRESSOREN. Zuigercompressoren - hobby. Condensaataftappen. Olie voor compressoren en nevelaars. Zuigercompressoren - professioneel RESSOREN 14 - hobby Pagina 730 Condensaataftappen Pagina 738 - professioneel Pagina 731 Olie voor compressoren en nevelaars Pagina 739 - silent Pagina 734 Drukschakelaars Pagina 739 - SILENT BLUE Pagina

Nadere informatie

GASGESTOOKTE LUCHTVERHITTERS BLONDEAU INDUSTRIAL HEATING

GASGESTOOKTE LUCHTVERHITTERS BLONDEAU INDUSTRIAL HEATING GASGESTOOKTE LUCHTVERHITTERS De gasgestookte luchtverhitters SOLARONICS zijn toestellen geschikt voor verwarming van industriële en tertiaire gebouwen, goed geïsoleerd, met een geringe hoogte, die volledig

Nadere informatie

ECO V. lg Electronics Ventilatie - warmteterugwinning. Speciefieke kenmerken van de Eco V-unit:

ECO V. lg Electronics Ventilatie - warmteterugwinning. Speciefieke kenmerken van de Eco V-unit: lg Electronics Ventilatie - warmteterugwinning ECO V In het kader van het huidige bouwbesluit, waarin een eis is opgenomen dat uw werk of verblijfsruimte een juiste luchtverversing behaald, heeft LG Electronics

Nadere informatie

Koeldrogers Serie TG-TI

Koeldrogers Serie TG-TI Koeldrogers Serie TG- Capaciteit 30,8 tot 90 m³/min Serie TG Efficiënt perslucht drogen De zuinige energiebesparende koeldroger De meeste persluchttoepassingen hebben gedroogde lucht nodig met een drukdauwpunt

Nadere informatie

DE EFFICIËNTE EN MILIEUVRIENDELIJKE OPLOSSING VOOR DE PRODUCTIE VAN SANITAIR WARM WATER

DE EFFICIËNTE EN MILIEUVRIENDELIJKE OPLOSSING VOOR DE PRODUCTIE VAN SANITAIR WARM WATER EOS PLUS HP DE EFFICIËNTE EN MILIEUVRIENDELIJKE OPLOSSING VOOR DE PRODUCTIE VAN SANITAIR WARM WATER Lucht-water warmtepomp voor de productie van Sanitair Warm Water zonder gebruik van gas. Deze pomp, speciaal

Nadere informatie

Heteluchtkanon HP18 / HP 30 / HP 45 RVS BEDRIJFSVOORSCHRIFTEN

Heteluchtkanon HP18 / HP 30 / HP 45 RVS BEDRIJFSVOORSCHRIFTEN Heteluchtkanon HP18 / HP 30 / HP 45 RVS BEDRIJFSVOORSCHRIFTEN 1G:\002 Leverancier\030 Producten\005 Onderhoudsinstructies\TECHNISCHE GEGEVENS EN ONDERDELEN BOEKJES\BEDRIJFSVOORSCHRIFTEN Belangrijk Alvorens

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding TTV4500 HP Dryfast Kreekweg 22 NL - 3133 AZ - Vlaardingen Tel: +31-(0)10-4261410 Fax: + 31-(0)104730011 Website: www.dryfast.nl E-mail: info@dryfast.nl Dryfast Klein Siberiëstraat

Nadere informatie

OLIEGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN. GA 7-75 VSD + (7-75 kw/ pk)

OLIEGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN. GA 7-75 VSD + (7-75 kw/ pk) OLIEGEÏNJECTEERDE SCHROEFCOMPRESSOREN GA - VSD + (- kw/0-00 pk) Innovatief Atlas Copco heeft de persluchtindustrie op zijn kop gezet door de conventionele lay-out van de typische luchtcompressor volledig

Nadere informatie

Vitotherm Technische informatie. www.vitotherm.nl

Vitotherm Technische informatie. www.vitotherm.nl Vitotherm Technische informatie www.vitotherm.nl Deze folder informeert u over de producten en dienstverlening van Vitotherm B.V. Soms moet je iets durven investeren om vervolgens veel te besparen. Dit

Nadere informatie

LZTi. Lucht / water warmtepompen. De ideale alles-in-één oplossing

LZTi. Lucht / water warmtepompen. De ideale alles-in-één oplossing LZTi Lucht / water warmtepompen LZTi De ideale alles-in-één oplossing De ideale alles-in-één oplossing Lucht, een eindeloze bron van energie. Een geschenk van moeder natuur dat onze aarde niet vervuilt,

Nadere informatie

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam. De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken.

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam. De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken. Reinigingstechniek Gebouwreiniging Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken. Dagelijks een glanzend en onberispelijk schone vloer Scrubmaster

Nadere informatie

AIRWORKS OLIEVRIJE COMPRESSOREN ISO KLASSE 0

AIRWORKS OLIEVRIJE COMPRESSOREN ISO KLASSE 0 AIRWORKS OLIEVRIJE COMPRESSOREN ISO8573-1 KLASSE 0 100% Olievrije Perslucht In de Farmaceutische industrie, medische- en tandheelkundige laboratoria, de levensmiddelen- en drankenindustrie en elektronica-

Nadere informatie

D a a l d e r o p, u i t z o n d e r l i j k e p r e s tat i e s i n wa r m t e e n wa r m wat e r c o m f o rt

D a a l d e r o p, u i t z o n d e r l i j k e p r e s tat i e s i n wa r m t e e n wa r m wat e r c o m f o rt CombiPact 24/33 Klein van formaat, groot in prestaties D a a l d e r o p, u i t z o n d e r l i j k e p r e s tat i e s i n wa r m t e e n wa r m wat e r c o m f o rt Unieke kwaliteit Onze producten worden

Nadere informatie

D a a l d e r o p, u i t z o n d e r l i j k e p r e s tat i e s i n wa r m t e e n wa r m wat e r c o m f o rt

D a a l d e r o p, u i t z o n d e r l i j k e p r e s tat i e s i n wa r m t e e n wa r m wat e r c o m f o rt CombiPact 24/33 Klein van formaat, groot in prestaties D a a l d e r o p, u i t z o n d e r l i j k e p r e s tat i e s i n wa r m t e e n wa r m wat e r c o m f o rt Unieke kwaliteit Onze producten worden

Nadere informatie

Koel uw producten duurzaam én efficiënt met de ZEAS van Daikin.

Koel uw producten duurzaam én efficiënt met de ZEAS van Daikin. Tot wel 25% minder energieverbruik en co 2 -uitstoot Koel uw producten duurzaam én efficiënt met de ZEAS van Daikin. Ontdek hoe duurzame ambities en commerciële doelstellingen samenkomen in uw koelschap.

Nadere informatie

Warmteterugwinunit Zehnder WHR 918

Warmteterugwinunit Zehnder WHR 918 Belangrijke kenmerken Compacte afmetingen (558 x 680 x 299 mm) Energielabel A Sturing met meerdere sensoren energielabel A + Links/rechts uitvoering in één unit Voorzien van vier boven aansluitingen en

Nadere informatie

IRB EC boxventilatoren

IRB EC boxventilatoren IRB EC boxventilatoren Geluidgedempte kanaalventilator met EC-motor enkelzijdig aanzuigende ventilator; een zeer laag geluidsniveau Achterovergebogen schoepen Luchthoeveelheden tot 13.702 m³/h Statische

Nadere informatie

TRUE LIFE INSIDE LINEA CLIMA

TRUE LIFE INSIDE LINEA CLIMA TRUE LIFE INSIDE LINEA CLIMA LMF ontwerpt en produceert componenten en toestellen voor airconditioning, verwarming en luchtbehandeling. Werkt op een oppervlakte van ruim 6000 vierkante meter, met apparatuur

Nadere informatie