Maandlijst April-Mei-Juni

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Maandlijst April-Mei-Juni"

Transcriptie

1 Maandlijst April-Mei-Juni

2 Algemene informatie De Trippers gaan ma 2 en di 3 april op weekend! Meer info staat verder in de maandlijst. Heb je nog geen sjaaltje, T-shirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de leiding en dan bestellen wij dit voor jou. Elke activiteit gaat door van uur tot uur tenzij anders vermeld. Verder nog eventjes de groepsverantwoordelijken op een rijtje: Kabouchen: Femke (0491/ ) Woudlopers en Nijntjes: Tiemen (0471/ ) Strippen en Stroppen: Anke (0471/ ) Trippers: Elieze (0478/ ) Zjielen en Vedetten: Alexander (0491/ ) Hoofdleiding: Anke Baetens (0471/ ) en Alana Verpaelst (0472/ )

3 Kabouchen (leiding: Femke, Marie, Jan en Elene) Zondag 1 April: In de Paasvakantie wordt er geen activiteit gegeven, want jullie leiding is met vakantie! Zondag 15 april Vandaag hebben we geen zonnetje nodig want wij gaan gezellig gaan spelen in de binnenspeeltuin Josan. We spreken om 14u af aan de lokalen en hopen dat we kunnen rekenen op enkele lieve ouders om ons richting Josan te brengen en om tegen 17u weer richting de lokalen te geraken. Zondag 22 april Vandaag komen alle KLJ s van Vlaams Brabant samen in Sint-Martens-Lennik voor GO WITH THE FLO. Dit is een super toffe namiddag voor sport en spel! We spreken af om 12u45 om samen naar daar te rijden. We hopen dan ook dat enkele lieve ouders ons willen voeren. Om 18 uur kunnen de kindjes daar weer opgehaald worden. Vrijdag 27 april Vrolijke, vrolijke vrienden. Vrolijke vrienden, dat zijn wij! Vanavond gaan we gezellig samen rond het kampvuur zitten. We verwachten jullie om 19u en om 21u mogen jullie ouders jullie terug komen ophalen. Zondag 13 mei Waar zijn de dierenvriendjes onder ons? Wij gaan onze handjes uit de mouwen steken op de kinderboerderij. We spreken af om 10u aan de kinderboerderij en om 12u30 kunnen jullie hen hier weer komen ophalen.

4 Zondag 20 mei Vandaag is er spijtig genoeg geen KLJ, maar de reden waarom is wel heel leuk. De hele straat zal vol springkastelen en speeltuigen staan. De Gezinsbond van Strijtem organiseert haar jaarlijkse straatkermis. Jullie zijn dan ook van harte welkom om een fantastische dag in het zonnetje te beleven. Een straat vol met tal van verschillende attracties voor peuters tot tieners en een ruim terras voor de ouders om gezellig iets te drinken. Zondag 27 mei Het is weer eens tijd voor een gezamenlijke activiteit. Hopelijk zijn jullie echte waterratten want we gaan zwemmen! Crawl, schoolslag of vlinderslag, het maakt allemaal niet uit. Vergeet dus zeker jullie zwemkledij niet. Om 9 uur vertrekken we aan de lokalen richting zwembad en om 12 uur zullen we daar terug staan. Gelieve het aan de leiding te melden indien uw kind nog niet (goed) kan zwemmen. Juni: In de maand juni zullen er helaas geen activiteiten plaatsvinden omdat jullie leiding druk aan het studeren is voor de examens. Zondag 24 juni Vandaag is het oude kermis in Strijtem! Samen met mama en papa kunnen jullie daar de sfeer gaan opsnuiven aan het koetshuis. Zodat jullie hier volop van kunnen genieten is het vandaag geen KLJ. Woudlopers en Nijntjes (leiding: Tiemen, Alana, Jarl en Sim) Zondag 1 April: In de Paasvakantie wordt er geen activiteit gegeven, want jullie leiding is met vakantie!

5 Zondag 8 april Trek jullie badmuts maar al aan want vandaag gaan we samen de wildwaterbaan van het zwembad van Ninove onveilig maken. We spreken af om 9 uur aan zwembad de Kleine Dender in Ninove. Om 12 uur mogen de mama s en papa s hun waterratjes weer komen ophalen. Indien mogelijk zouden we jullie willen vragen om een groene badmuts aan te doen zodat we jullie allemaal goed herkennen! Zondag 15 april Dat de Woudlopers en Nijntjes echte competitiebeesten zijn dat wisten we al! Deze namiddag doen we daarom een heuse laddercompetitie. Kan jij de meeste spelletjes winnen en zo bovenaan de ladder blijven staan? Zondag 22 april Vandaag komen alle KLJ s van Vlaams Brabant samen in Sint-Martens-Lennik voor GO WITH THE FLO. Dit is een super toffe namiddag voor sport en spel! We spreken af om 12u45 om samen naar daar te rijden. We hopen dan ook dat enkele lieve ouders ons willen voeren. Om 18 uur kunnen de kindjes daar weer opgehaald worden. Zaterdag 28 april OPGELET: De activiteit gaat uitzonderlijk door op zaterdag! Omdat jullie de tofste leden ter wereld zijn gaan we vandaag een mega leuke uitstap doen! Deze zaterdag gaan we ons amuseren in het provinciedomein Huizingen. We spreken af om 14 uur aan de hoofdingang (op parking 1). Om uur mogen jullie de Woudlopers en Nijntjes op de zelfde plek opwachten. Het adres is : Torleylaan Beersel. De Trippers spreken daar ook af op hetzelfde uur, dus het kan misschien makkelijk zijn om samen te rijden. Gelieve een mailtje te sturen naar: alana.verpaelst@telenet.be om te laten weten of je zoon/dochter al dan niet meegaat.

6 Zondag 6 mei Vandaag gaan we er een sportieve namiddag van maken dus trek zeker gepaste kledij aan die vuil mag worden en waar je goed in kan bewegen. Deze hevige spelen zijn zeker niet voor mietjes! Kom nog een keer stevig ravotten en doe je vuile kleren aan. Zondag 13 mei De activiteit waar jullie al het hele jaar op wachten, bekentocht!!! Eindelijk eens niet onder jullie voeten krijgen omdat je met natte schoenen thuiskomt van de KLJ. Aangezien jullie er toch elke week al een hobby van maken om per ongeluk in de beek te belanden, verwachten we jullie deze week aan de lokalen met reservekleren. TIP: Het lijkt logisch om laarzen aan te doen om door de beek te stappen, maar deze lopen zo vol water en dan worden je laarzen eerder een grote hindernis. Trek liever een paar oude VASTE schoenen aan, nat zullen je voetjes toch worden. Hoe vaster aan de voet hoe gemakkelijker! Zondag 20 mei Vandaag is er spijtig genoeg geen KLJ. Maar de reden waarom is wel heel leuk; de hele straat zal vol springkastelen en speeltuigen staan. De Gezinsbond van Strijtem organiseert haar jaarlijkse stratenkermis. Jullie zijn dan ook van harte welkom om een fantastische dag in het zonnetje te beleven. Een straat vol met tal van verschillende attracties voor peuters tot tieners en een ruim terras voor de ouders om gezellig iets te drinken. Zondag 27 mei Het is weer eens tijd voor een gezamenlijke activiteit. Hopelijk zijn jullie echte waterratten want we gaan zwemmen! Crawl, schoolslag of vlinderslag, het maakt allemaal niet uit. Vergeet dus zeker jullie zwemkledij niet. Om 9 uur vertrekken we aan de lokalen richting zwembad en om 12 uur zullen we daar terug staan. Gelieve het aan de leiding te melden indien uw kind nog niet (goed) kan zwemmen.

7 Zondag 3 juni Jullie leiding zit dit weekend te blokken achter hun bureau. Het is daarom geen KLJ. huis toe. Vrijdag 8 juni Om het KLJ-jaar gezellig samen af te sluiten doen we vanavond een kampvuur. Begin vrolijke vrienden maar al vanbuiten te leren en zoek een goede stok om marshmallows mee te roosteren. We zullen ons vuurtje om 18:30 aansteken en om 21 uur mogen jullie naar Zondag 17 juni Vandaag is het geen KLJ omdat jullie leiding morgen een examen heeft. Duimen jullie mee? Zondag 24 juni Vandaag is het oude kermis in Strijtem! Samen met mama en papa kunnen jullie daar de sfeer gaan opsnuiven aan het koetshuis. Zodat jullie hier volop van kunnen genieten is het vandaag geen KLJ. Strippen en Stroppen (leiding: Anke, Eva, Thibaut & Thomas V.) Zondag 1 April: Trek vandaag maar jullie beste sportschoenen aan, want vandaag gaan we allerlei teamsporten spelen! Zondag 15 April: In de Paasvakantie wordt er geen activiteit gegeven, want jullie leiding is met vakantie! Zondag 22 April: Vandaag komen alle KLJ s van Vlaams-Brabant samen in Sint-Martens-Lennik voor GO WITH THE FLO. Dit is een supertoffe namiddag voor sport en spel! We spreken af om 12u 45 om samen naar daar te rijden. We hopen dan ook dat enkele lieve ouders ons willen voeren. Om 18 uur kunnen de kindjes daar weer opgehaald worden.

8 Vrijdag 27 April: Jullie worden van 19u tot 21u verwacht aan de lokalen om er een gezellige avond van te maken. Breng enkele gezelschapsspelletjes mee en wij voorzien wat hapjes en drankjes. Zondag 6 Mei: Aangezien jullie in het bos aan onze lokalen al blindelings de weg kennen, gaan we vandaag is spelen in een ander bos. We spreken om 14 uur af aan de ingang van Liedekerke bos en jullie kunnen daar om 17 uur ook weer opgehaald worden. Zondag 13 Mei: Vandaag gaan we Vlaggen-stratego spelen, bereid jullie tactisch maar goed voor want het zal nodig zijn! Zondag 20 Mei: Vandaag vindt de jaarlijkse Straten Kermis weer plaats op de Lostraat waar jullie allemaal welkom zijn. Hierdoor zal er dus geen activiteit zijn. Waarschijnlijk zullen jullie ons vandaag wel tegen komen, dus heb maar geen schrik om ons eens dag te komen zeggen! Zondag 27 Mei: Het is weer eens tijd voor een gezamenlijke activiteit. Hopelijk zijn jullie echte waterratten want we gaan zwemmen! Crawl, schoolslag of vlinderslag, het maakt allemaal niet uit. Vergeet dus zeker jullie zwemkledij niet. Om 9 uur vertrekken we aan de lokalen richting zwembad en om 12 uur zullen we daar terug staan. Gelieve het aan de leiding te melden indien uw kind nog niet (goed) kan zwemmen.

9 Zaterdag 2 Juni: Omdat jullie leiding het zo druk hebben met de examens, gaan we vanavond een toffe film zien in de lokalen ter ontspanning. Heb je leuke film? Neem hem dan zeker maar mee! Deze activiteit gaat door van 19uur tot 21uur. Vrijdag 8 Juni: Met het geld dat we hebben verdiend met de verkoop van onze cupcakes, gaan we vanavond is een lekker potje bowlen in Belleheide! We verwachten jullie om 19 uur aan de ingang van de bowling en om 21 uur kunnen de mama s en papa s jullie terug daar komen oppikken. Hou deze datum dus meer zeker vrij!!! Zondag 17 Juni: Vandaag is er jammer genoeg geen activiteit, aangezien jullie lieve leiding moet leren voor de examens. Zondag 24 Juni: Vandaag zal er geen activiteit gegeven worden. Iedereen is wel welkom op de Kermis achter het Koetshuis, misschien zullen jullie een aantal leiding zien werken achter de toog! Zaterdag 30 juni: Om het KLJ jaar goed af te sluiten, gaan we een groot kampvuur maken. Deze activiteit gaat door van 18uur tot 20uur.

10 Trippers (leiding: Elieze, Thomas B en Ansofie) Zondag 1 april Aangezien jullie waarschijnlijk allemaal Pasen moeten vieren vandaag wordt de activiteit verschoven: Maandag 2 en dinsdag 3 april WEEKEND! Dé activiteit waarnaar jullie allemaal zo hard uitkeken, maar dan wel in de week. Jullie worden maandagavond om 18u30 verwacht in onze KLJ-lokalen MET FIETS (tijd om gezellig samen frietjes te eten). Dinsdag maken we er nog een fijne dag van en tegen de avond, rond 19u, mogen jullie terug naar huis. WAT HEB JE NODIG? Slaapzak Veldbed/ Matras Fiets Pyjama Tandenborstel + tandpasta KLJ pull KLJ sjaaltje Aangepaste kledij (kijk allemaal eens goed naar het weer) Fantastisch goed gezind humeur Geven jullie ons een seintje indien je mee kan gaat op weekend? Dit kan via een berichtje via sms, op facebook of via mail. Zondag 15 april Ben jij een echte chef-kok? Trek je schort dan maar aan een breng je beste receptenboek mee. Om 10 uur beginnen we aan onze 5-sterrenmaaltijd en om 14 uur kunnen jullie weer met een gevuld buikje naar huis toe. Nadat de afwas gedaan is uiteraard!

11 Zondag 22 april Vandaag komen alle KLJ s van Vlaams-Brabant samen in Sint-Martens-Lennik voor GO WITH THE FLO. Dit is een supertoffe namiddag vol sport en spel! We spreken af om 12u45 om samen naar daar te rijden. We hopen dan ook dat enkele lieve ouders ons willen voeren. Om 18 uur kunnen de kindjes daar weer opgehaald worden. Zaterdag 28 april Vandaag gaan we op uitstap naar Huizingen. Hier zijn allerlei leuke activiteiten zoals varen met roeiboten, waterfiets, minigolf, minicars, We spreken af om 14 uur aan de hoofdingang (op parking 1). Om uur mogen jullie de Trippers hier ook opwachten. Het adres is : Torleylaan Beersel. De Woudlopers en Nijntjes spreken daar ook af op hetzelfde uur, dus dit kan misschien makkelijker zijn om samen te rijden. Zondag 6 mei Vandaag organiseren we een overheerlijke brunch. We spreken om 10u af aan de KLJ-lokalen met fiets, zodat jullie zeker en vast zonder honger om 13u terug naar huis kunnen keren. YUMMIE!! Zondag 13 mei Dit is dé perfecte dag voor een dorpsspel. Warm jullie beentjes maar op! Deze activiteit zal doorgaan van 14u tot 17u.

12 Zondag 20 mei Allen welkom op de Straatkermis! Zondag 27 mei Zwemmen: zie kabouchen Juni: In de maand juni zullen er helaas geen activiteiten plaatsvinden omdat jullie leiding druk aan het studeren is voor de examens. Zondag 24 juni Vandaag is het oude kermis in Strijtem! Samen met mama en papa kunnen jullie daar de sfeer gaan opsnuiven aan het koetshuis. Zodat jullie hier volop van kunnen genieten is het vandaag geen KLJ. Zondag 1 juli Om het jaar mooi af te sluiten, organiseren we een gezellig kampvuur! Jullie worden om 19u verwacht aan de lokalen. Wij voorzien lekkere marshmallows om te roosteren, een chipje en een drankje, maar voorzien jullie ons van goed gezelschap? De activiteit zal duren tot 21u. Tot dan! Zjielen en vedetten (leiding: Alexander en Quan) Informatie over de activiteiten volgt nog. Hieronder staan alvast activiteiten die vastliggen: Zondag 20 mei Vandaag is het stratenkermis! Allen welkom! Zondag 27 mei Zwemmen: zie kabouchen Zondag 24 juni Vandaag is het oude kermis in Strijtem! Samen met mama en papa kunnen jullie daar de sfeer gaan opsnuiven aan het koetshuis. Zodat jullie hier volop van kunnen genieten is het vandaag geen KLJ.

Maandlijst april-mei-juni

Maandlijst april-mei-juni Maandlijst april-mei-juni Algemene informatie Het wordt kouder dus kleed je steeds warm!!! Heb je nog geen sjaaltje, tshirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de

Nadere informatie

Maandlijst februari-maart

Maandlijst februari-maart Maandlijst februari-maart Algemene informatie Het wordt kouder dus kleed je steeds warm!!! Heb je nog geen sjaaltje, tshirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de

Nadere informatie

Maandlijst Februari - Maart

Maandlijst Februari - Maart Maandlijst Februari - Maart 2017-2018 Algemene informatie 11 februari gaan we met de hele KLJ schaatsen in de voormiddag! Deze datum kunnen jullie dus al in je agenda schrijven, meer informatie volgt nog.

Nadere informatie

Maandlijst april mei - juni 2019

Maandlijst april mei - juni 2019 Maandlijst april mei - juni 2019 Algemene informatie: Heb je nog geen sjaaltje, T-shirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de leiding en dan bestellen wij dit voor

Nadere informatie

Maandlijst december januari

Maandlijst december januari Maandlijst december januari 2018-2019 Algemene informatie: Heb je nog geen sjaaltje, T-shirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de leiding en dan bestellen wij dit

Nadere informatie

Informatiebundel KLJ- jaar Gewoon gaan!

Informatiebundel KLJ- jaar Gewoon gaan! Informatiebundel KLJ- jaar 2017-2018 Gewoon gaan! 1 Dag beste KLJ ers, Na een fantastisch kamp wordt het weer eens tijd voor het nieuwe KLJ-werkjaar, met gloednieuwe leiding. Wekelijks zal er weer een

Nadere informatie

Maandlijst April - Mei - Juni

Maandlijst April - Mei - Juni Maandlijst April - Mei - Juni Algemene informatie - Aangezien iedereen in juni moet studeren, gaan er die maand minder activiteiten doorgaan. Geen nood, op kamp wordt dit zeker ingehaald. - Omdat KLJ nationaal

Nadere informatie

Informatiebundel KLJ- jaar

Informatiebundel KLJ- jaar Informatiebundel KLJ- jaar 2016-2017 1 Dag beste KLJ ers, Na een fantastisch kamp wordt het weer eens tijd voor het nieuwe KLJ-werkjaar, met gloednieuwe leiding. Wekelijks zal er weer een groep enthousiastelingen

Nadere informatie

Maandlijst oktober-november

Maandlijst oktober-november Maandlijst oktober-november Algemene informatie Vrijdag 20 Oktober is het dag van de jeugdbeweging. Laat zien dat je van de KLJ bent en draag je sjaaltje op school! Heb je nog geen sjaaltje, T-shirt of

Nadere informatie

Maandlijst december-januari

Maandlijst december-januari Maandlijst december-januari Algemene informatie Heb je nog geen sjaaltje, tshirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de leiding en dan bestellen wij dit voor jou.

Nadere informatie

Maandlijst April - Mei - Juni

Maandlijst April - Mei - Juni Maandlijst April - Mei - Juni Algemene informatie Aangezien dat iedereen in juni moet studeren, gaan er die maand minder activiteiten doorgaan. Geen nood, op kamp wordt dit zeker ingehaald Elke activiteit

Nadere informatie

Maandlijst Februari - Maart

Maandlijst Februari - Maart Maandlijst Februari - Maart Algemene informatie - Elke activiteit gaat door van 14u tot 17u tenzij anders vermeld. - Heb je nog geen sjaaltje, T-shirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit

Nadere informatie

Maandlijst oktober-november

Maandlijst oktober-november Maandlijst oktober-november Algemene informatie Op 11 oktober kunnen we nog eens nagenieten van het kamp, dit doen we om 14u in het koetshuis! 23 oktober Dag van de jeugdbeweging laat zien dat je in de

Nadere informatie

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI MAANDLIJST Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI Algemene informatie vrij! Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Aarschot van 2 tot 11 augustus dus hou deze data zeker Heb je nog geen sjaaltje, t-shirt

Nadere informatie

Maandlijst februari-maart

Maandlijst februari-maart Maandlijst februari-maart Algemene informatie Heb je nog geen sjaaltje, tshirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de leiding en dan bestellen wij dit voor jou. Elke

Nadere informatie

Maandlijst Oktober - November

Maandlijst Oktober - November Maandlijst Oktober - November Algemene informatie Vrijdag 19 Oktober is het Dag van de jeugdbeweging! Toon dat je van KLJ Strijtem bent en trek je pull, T-shirt en sjaaltje van de KLJ aan om naar school

Nadere informatie

Maandlijst December Januari

Maandlijst December Januari Maandlijst December Januari Algemene informatie Heb je nog geen sjaaltje, t-shirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de leiding en dan bestellen wij dit voor jou.

Nadere informatie

Maandlijst april-mei- juni

Maandlijst april-mei- juni Maandlijst april-mei- juni Beste ouders en leden, - Aangezien jullie leiding in de maanden mei en juni volop in examens zitten, zullen er deze maanden niet zo veel activiteiten zijn. We hebben ons best

Nadere informatie

Maandlijst oktober november

Maandlijst oktober november Maandlijst oktober november Hallo, Ons KLJ- jaar kan eindelijk weer beginnen en wij zijn er helemaal klaar voor! Hopelijk hebben jullie er ook al zin in. Er staan weer een heleboel activiteiten voor jullie

Nadere informatie

Maandlijst februari maart

Maandlijst februari maart Maandlijst februari maart Mededeling Beste ouders en leden Helaas moeten wij jullie meedelen dat wij de beslissing namen enkele personen uit de leidingsploeg te zetten. Dit wegens het niet naleven van

Nadere informatie

MAANDLIJST APRIL - MEI - JUNI

MAANDLIJST APRIL - MEI - JUNI MAANDLIJST APRIL - MEI - JUNI Algemene informatie Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Aarschot van 2 tot 11 augustus dus hou deze data zeker vrij! Heb je nog geen sjaaltje, t-shirt of pull en wil je er graag

Nadere informatie

Maandlijst December Januari

Maandlijst December Januari Maandlijst December Januari Jaarthema 2013-2014 Algemene informatie - Zoals in de infobundel staat, zal de maandlijst enkel nog via onze site verkrijgbaar zijn (www.kljstrijtem.be). Moest dit een probleem

Nadere informatie

maandlijst december-januari

maandlijst december-januari maandlijst december-januari 1 Algemene informatie We hebben een kampplaats!!! Ons kamp zal doorgaan van 2 11 augustus in Houthalen-Helchteren. De Trippers en Zjielen & Vedetten krijgen een aparte maandlijst

Nadere informatie

Maandlijst Oktober November

Maandlijst Oktober November Maandlijst Oktober November 2018-2019 Algemene informatie: De W&N gaan vrijdag 9 tot zondag 11 november op weekend! Meer info staat verder vermeld in de maandlijst. Heb je nog geen sjaaltje, T-shirt of

Nadere informatie

maandlijst april-mei-juni

maandlijst april-mei-juni maandlijst april-mei-juni 1 Algemene informatie De tekenwedstrijd op de pannekoekenbak is gewonnen door Laura. Zoals belooft staat haar tekening op de voorpagina van de maandlijst en zal Laura van ons

Nadere informatie

Maandlijst Februari - Maart

Maandlijst Februari - Maart Maandlijst Februari - Maart Algemene informatie Elke activiteit gaar door van 14u tot 17u, tenzij anders vermeld. Meer informatie vind je steeds op onze site www.kljstrijtem.be Heb je nog geen sjaaltje,

Nadere informatie

maandlijst Oktober-november

maandlijst Oktober-november maandlijst Oktober-november 1 Algemene informatie Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Limburg, meer bepaald in Meeuwengruitrode. Het kamp zal begin augustus zijn, de juiste datum moeten we nog beslissen.

Nadere informatie

maandlijst December-januari

maandlijst December-januari maandlijst December-januari Algemene informatie Deze zomervakantie gaan we op kamp van 1 t.e.m. 10 augustus naar het landelijke Meeuwen-gruitrode. Het dorpje ligt in de Limburgse Kempen. Hopelijk houden

Nadere informatie

Maandlijst Oktober - November

Maandlijst Oktober - November Maandlijst Oktober - November Algemene informatie - Zoals in de infobundel staat, zal de maandlijst enkel nog via onze site verkrijgbaar zijn (www.kljstrijtem.be). Moest dit een probleem geven kan je dit

Nadere informatie

Maandlijst April - mei - juni

Maandlijst April - mei - juni Maandlijst April - mei - juni Algemene informatie De tekenwedstrijd op de panenkoekenbak is gewonnen door Pepijn Boes Zoals belooft staat zijn tekening op de voorpagina van de maandlijst en zal Pepijn

Nadere informatie

Maandlijst December - Januari

Maandlijst December - Januari Maandlijst December - Januari Algemene informatie Aangezien er in December en Januari veel examens zijn, en er dus veel gestudeerd moet worden, gaan er deze 2 maanden minder activiteiten zijn. Maar geen

Nadere informatie

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat.

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat. Kapoenen Hellooaa liefste Kapoentjes, Het eerste Kimmeke en het kapoenenweekend zitten er weeral op. Maar niet getreurd, het volgende Kimmeke staat al klaar voor jullie. Om het jaar in goede banen te kunnen

Nadere informatie

maandlijst oktober-november

maandlijst oktober-november maandlijst oktober-november 1 Algemene informatie Dit jaar hebben we een extra hoofdleidster en dit is niemand minder dan Hanne Van den Abbeel (hanne.vandenabbeel@kljstrijtem.be, 0472/99.61.22) Op 23,

Nadere informatie

Zondag 5/03/2017. Zondag 12/03/2017 : 14 uur tot 17 uur

Zondag 5/03/2017. Zondag 12/03/2017 : 14 uur tot 17 uur HEEEEEEY lieve kapoentjes, ik hoop dat jullie klaar zijn voor de volgende 2 maanden want deze twee maanden wordt super tof, dus zeker allemaal komen deze 2 maanden Wij zijn er alvast klaar voor WOEHOEEEE.

Nadere informatie

Kamp The Wild Wild West. Rotselaar

Kamp The Wild Wild West. Rotselaar Kamp 2018 The Wild Wild West Rotselaar Dag Cowboys en Indianen, Zijn jullie klaar voor tien/zes dagen vol plezier? KLJ Strijtem nodigt jullie uit voor tien onvergetelijke dagen avontuur! We zetten onze

Nadere informatie

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN SCOUTSENGIDSENBEERSE JUNI 1 juni KAPOENEN JUNI 2013 Nu het eindelijk lekker warm gaat worden, wordt het is dringend tijd voor alle Kapoentjes om nog eens kennis te maken met een groot estafette spel!!

Nadere informatie

maandlijst februari-maart

maandlijst februari-maart maandlijst februari-maart 1 Algemene informatie We hebben een kampplaats!!! Ons kamp zal doorgaan van 2 10 augustus. Op zondag 28 februari is er onze jaarlijkse PANNENKOEKENBAK!!! Heb je zin in een lekkere

Nadere informatie

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel :

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel : Mei 2016 Voorwoord : En we zijn weeral in mei! Wat vliegen de maanden voorbij. Ondertussen hebben we alweer vele leuke activiteiten gehad. De Koekjesslag was dankzij jullie hulp weer een groot succes!

Nadere informatie

Kamp Superhelden. Heusden-Zolder

Kamp Superhelden. Heusden-Zolder Kamp 2017 Superhelden Heusden-Zolder Dag Superheldjes, Zijn jullie klaar voor tien/zes dagen vol plezier? KLJ Strijtem nodigt jullie uit voor tien onvergetelijke dagen super avontuur! We zetten onze superhelden

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Maart April 2019 Zondag 3 maart 2019 Jawel, jawel we starten de maand weer goed met al meteen een eerste activiteit! We zien jullie graag verschijnen.

Nadere informatie

Enthousiast Mei en Juni

Enthousiast Mei en Juni Enthousiast Mei en Juni We zijn jammer genoeg aan de laatste maanden gekomen van het fantastisch leuk chirojaar, maaaaaar... het leukste moet nog komen! En dat is dat we in Julisamen 10 dagen lang jaja

Nadere informatie

GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN!

GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN! GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN! - ALGEMEEN NIEUWS - Beste luitjes, Kerstmis is al gevierd, we hebben onze buikjes al goed rond gegeten en nu

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Beste leden, ouders en vrienden, Woordje van de groepsleiding En we gaan verder! Het is alweer mei! Tijd voor de voorlaatste scoutsmaand van dit scoutsjaar! Ooooh : ( Mei en juni beloven weer spannend

Nadere informatie

Zondag 4 oktober Pimp my lokaal

Zondag 4 oktober Pimp my lokaal Zondag 27 september K3 zoekt K3 Karen, Kristel en Josje zijn op zoek naar hun opvolgers. Vandaag komen we te weten wie van jullie geschikt is om in de voetsporen van deze dames te treden. Warm je stembanden

Nadere informatie

Feest bij onze goede vriendinnen van de Chiro! Hier kunnen we onmogelijk niet passeren, kom zeker langs en ontdek wat hier allemaal te beleven valt!

Feest bij onze goede vriendinnen van de Chiro! Hier kunnen we onmogelijk niet passeren, kom zeker langs en ontdek wat hier allemaal te beleven valt! Woordje vooraf De Lente is in het land en dat betekend dat het scoutsjaar er weer bijna opzit. Maar geen vrees, want van april en mei gaan we er nog eens vollenbak tegenaan! De ledenweekends komen er ook

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. september oktober 2019!LAATSTE SCHEUTJE IN JE BRIEVENBUS!

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. september oktober 2019!LAATSTE SCHEUTJE IN JE BRIEVENBUS! Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. september oktober 2019!LAATSTE SCHEUTJE IN JE BRIEVENBUS! Zaterdag 7 september 2019 Jullie leiding en +16 doen vandaag weer oudijzerslag. Dus steun

Nadere informatie

maandlijst februari-maart Algemene informatie Zondag 8 maart organiseren wij onze jaarlijkse pannenkoekenbak! Iedereen is van harte welkom!!!

maandlijst februari-maart Algemene informatie Zondag 8 maart organiseren wij onze jaarlijkse pannenkoekenbak! Iedereen is van harte welkom!!! maandlijst februari-maart Algemene informatie Zondag 8 maart organiseren wij onze jaarlijkse pannenkoekenbak! Iedereen is van harte welkom!!! Vrijdag 6 maart verwachten we iedereen tussen 19u en 20u in

Nadere informatie

Maandelijks tijdschrift Scouts & Gidsen Linden Sint-Kwinten

Maandelijks tijdschrift Scouts & Gidsen Linden Sint-Kwinten Maandelijks tijdschrift Scouts & Gidsen Linden Sint-Kwinten Vrolijk Pasen! Op 4 & 5 maart zijn het restaurantdagen! Allemaal zeker komen! De kampdata zijn bekend! Check ze snel op onze site Indien je nog

Nadere informatie

Woordje van de grol. Klein kamp: 4-11 juli Groot kamp: juli. Beste ouders,

Woordje van de grol. Klein kamp: 4-11 juli Groot kamp: juli. Beste ouders, Paretter Mei Woordje van de grol Beste ouders, De laatste echte scoutsmaand van het jaar is aangebroken! Vanaf volgende maand kruipt de leiding weer een maand achter de boeken en zal er geen scouts zijn.

Nadere informatie

Op zondag 13 mei voorzien we een tweede inschrijvingsmoment voor zowel de grote als kleine takken om 17u na de scoutsvergadering op de Moesjebaaz.

Op zondag 13 mei voorzien we een tweede inschrijvingsmoment voor zowel de grote als kleine takken om 17u na de scoutsvergadering op de Moesjebaaz. Paretter April Beste ouders, De takweekenden van de kapoenen en welpen zijn succesvol achter de rug. Deze maand zijn er ook enkele takweekenden gepland. Alle info verkrijgen jullie via de leiding. We zijn

Nadere informatie

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg 7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag kei hard buiten spelen want het is sport en spel! Jippie!! Alle kapoentjes worden om 2 uur aan het lokaal verwacht om de allerleukste spelletjes te spelen.

Nadere informatie

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN N OV EM BE R ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN - INFO OVER LIDGELD VIND JE OP ONZE WEBSITE CHIRO SINT-DIONYSIUS. - INFOBROCHURES VIND JE BIJ DE LEIDING.

Nadere informatie

Welkom bij KVW Hulsberg!

Welkom bij KVW Hulsberg! Welkom bij KVW Hulsberg! Wat leuk dat uw zoon/dochter mee doet aan KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan;

Nadere informatie

Belangrijke data voor de maand oktober:

Belangrijke data voor de maand oktober: Beste ouder(s) en leden, September is als eerste scoutsmaand vliegensvlug voorbij gevlogen, nu staat oktober reeds voor de deur! Wat heeft oktober allemaal te bieden? Belangrijke data voor de maand oktober:

Nadere informatie

CHIRO SINT-DIONYSIUS

CHIRO SINT-DIONYSIUS CHIRO SINT-DIONYSIUS 2016-2017 PINKELS DECEMBER ZONDAG 04/12/16 Eindelijk is het vandaag zover! Leidster Laure kijkt al heel lang uit naar deze dag! Want Sinterklaas komt namelijk op bezoek met zijn 2

Nadere informatie

Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe.

Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe. Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe Maart Maart 2019 Beste ouders, leden en sympathisanten De derde maand

Nadere informatie

KAPOENEN MAART 12 MAART

KAPOENEN MAART 12 MAART KAPOENEN MAART 5 MAART Eén tegen allen! De leiding voorziet een hele lijst met opdrachten voor jullie. Kunnen jullie deze uitvoeren tegen het einde van de vergadering? Wie weet hangt hier wel een kleine

Nadere informatie

maandlijst april-mei-juni Algemene informatie

maandlijst april-mei-juni Algemene informatie maandlijst april-mei-juni Algemene informatie organiseert KLJ-Strijtem zijn jaarlijkse car wash aan de lokalen!!! Iedereen (vooral de ouders dan) die hun auto wil laten wassen en laten blinken als een

Nadere informatie

Pretpark WaliBilzen KAMP!

Pretpark WaliBilzen KAMP! KLJ-KAMP 2017 Beste KLJ ers, Het schooljaar loopt weer op zijn einde en de vakantie komt steeds dichterbij! Hoe kunnen we de vakantie nu beter starten dan met een megabangelijk KLJ-kamp? Dit jaar trekken

Nadere informatie

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI V.U. Ward Sels Voorwoord Hallo allemaal Het einde van het scoutsjaar is weer in zicht, nog twee maanden te gaan. Zoals

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. mei juni 2019 Zaterdag 4 mei 2019 Roefeldag: van 12u30 tot 18u Hopelijk zijn jullie ingeschreven, want vandaag is het weer Roefeldag, een dag vol

Nadere informatie

Kleine takken: juli Grote takken: juli Hallo iedereen,

Kleine takken: juli Grote takken: juli Hallo iedereen, Paretter februari Hallo iedereen, De eerste maand van 2018 zit er alweer op. Dit betekent dat ook de examens voorbij zijn en dat de vergaderingen weer op zondagnamiddag zullen plaatsvinden. Traditioneel

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Paretter oktober Beste leden en ouders, Ons groepskamp is achter de rug en de volledige leidingsploeg en fourageteam hebben zich enorm geamuseerd, hopelijk was dit voor de kinderen een even leuke ervaring!

Nadere informatie

DIKKE KUSSEN VAN JULLIE TOFSTE LEIDSTERS KAAT & LAURE

DIKKE KUSSEN VAN JULLIE TOFSTE LEIDSTERS KAAT & LAURE Programma Februari ZO 7 FEBRUARI : VANDAAG IS HET GEEN CHIRO WANT DE LEIDING RUIMT ALLES OP VAN PUTTEKE WINTER. ZO 14 FEBRUARI : JOEPIE! VANDAAG IS HET CARNAVAL. KOM ALLEMAAL VERKLEED NAAR DE JONGENS-CHIRO

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Jaargang 41 nummer 4 KAPOENEN Deze week is er voor jullie jammer genoeg geen scouts-vergadering druk bezig met vergaderen op hun planningsweekend!, jullie

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

DE JOGI S:

DE JOGI S: DE JOGI S: 2018-2019 Allerliefste jogi s, Spijtig genoeg is de vakantie gedaan. Maar dit betekent wel het begin van een mega super tof zalig scoutsjaar! Woehoeew!! Wij hebben er alvast zin in om van elke

Nadere informatie

Kamp Jungle. Verrebroek

Kamp Jungle. Verrebroek Kamp 2019 Jungle Verrebroek Dag lieve avonturiers, Zijn jullie klaar voor tien/zes dagen vol plezier? KLJ Strijtem nodigt jullie uit voor tien onvergetelijke dagen avontuur! We zetten onze tenten op in

Nadere informatie

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding!

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding! SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER- OKTOBER Het is weer zo ver! Het nieuwe scoutsjaar begint weer! WOEHOEEW!! Een nieuw jaar met veel spelen, vuil worden en veel vriendjes. Wij hebben er alvast

Nadere informatie

Op woensdag namiddag organiseert de gemeente een buitenspeeldag aan de sporthal. Kom mee buiten spelen en genieten van de eerste zon!

Op woensdag namiddag organiseert de gemeente een buitenspeeldag aan de sporthal. Kom mee buiten spelen en genieten van de eerste zon! April Mei - Juni Beste ouders en KLJ ers, Hier zijn we alweer met de allerlaatste kalender van het jaar. Ben je benieuwd wat je leiding voor jou in petto heeft? Neem dan snel een kijkje in deze kalender.

Nadere informatie

Chiroboekje December!

Chiroboekje December! Chiroboekje December! Hoi Allemaal, Hier zijn we weer! * We willen iedereen die komen genieten is van onze Christus Koning viering bedanken. Hopelijk was het voor jullie ook een beetje feest. Wij hebben

Nadere informatie

Sint-Janske. Februari. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. Februari. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 0479 42 93 83 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com fiene.vertenten@gmail.com Sint-Janske

Nadere informatie

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten,

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten, Groepspraatje Dag ouders en sympathisanten, Het scoutsjaar is nu wel echt begonnen, november is al de derde maand. Dit wil zeggen dan de leiding helemaal gerodeerd is, zowat alle leden ingeschreven zijn,

Nadere informatie

DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei. ZWEMMEN Zaterdag 18 Zwembad van Geel INSCHRIJVEN KAMP. Jongste Lilse Bergen Oudste Leuven

DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei. ZWEMMEN Zaterdag 18 Zwembad van Geel INSCHRIJVEN KAMP. Jongste Lilse Bergen Oudste Leuven DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei Jongste takken @ Lilse Bergen Oudste takken @ Leuven ZWEMMEN Zaterdag 18 mei @ Zwembad van Geel 38 ste jaargang: 2018-2019 Maand: mei 2019 Nummer: 9 P409906 Afzendadres en VU

Nadere informatie

Beste leiding en ouders

Beste leiding en ouders Beste leiding en ouders Het is zo ver: het laatste Alowisken van dit jaar. Jullie weten allemaal wat dat wil zeggen. We zijn bijna aan het einde van het scoutsjaar 2014-2015 toe. Maar wees niet getreurd,

Nadere informatie

Ons eerste weekend samen is van 27/10-29/10. Dus houdt deze data zeker vrij!! De kampdata zijn;

Ons eerste weekend samen is van 27/10-29/10. Dus houdt deze data zeker vrij!! De kampdata zijn; JONGGIDSEN 2017-2018 Allerliefste jogi s, Spijtig genoeg is de vakantie gedaan! Maar dit betekent wel het begin van een mega super tof zalig scoutsjaar! Woehoeew!! Wij hebben er alvast zin in om van elke

Nadere informatie

Mei 11.

Mei 11. Periodiek Maandblad 30e Jaargang Nr. 9 SCOUGI Mei 11 WWW.Scoutsengidsenbeerse.be scougi@scoutsengidsenbeerse.be Als de kapoenen komen in mei, dan legt elke vogel een ei. 7 mei: Vandaag zijn we heel sportief

Nadere informatie

Hiervoor moeten we naar Merchtem, zijn er enkele lieve ouders die willen rijden? We verzamelen om 13u30, we zouden terug zijn om 17u30.

Hiervoor moeten we naar Merchtem, zijn er enkele lieve ouders die willen rijden? We verzamelen om 13u30, we zouden terug zijn om 17u30. Dag liefste Twinkels! De paasvakantie is gedaan en we staan klaar met tal van nieuwe leuke spelletjes. We hopen dat jullie allemaal kunnen komen. Trouwens, aan allen die hun communie doen of lentefeest

Nadere informatie

december: Vandaag knuffels van de is het helaas geen leiding, Jobo, Kapi, vergadering. Pablo Kobi, Toto, Kerri, Bero en Pico

december: Vandaag knuffels van de is het helaas geen leiding, Jobo, Kapi, vergadering. Pablo Kobi, Toto, Kerri, Bero en Pico Zaterdag 1 december: De sint is weer in het land en hij komt naar de scouts! De kapoenen worden om 13:45 uur aan Don Bosco verwacht! Vergeet geen mooie tekening voor de Sint! Om 16:30 mogen jullie ouders

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Mededelingen Er wordt werk gemaakt van de nieuwe truien! We zullen het goed aankondigen wanneer de truien er zijn. We bestellen

Nadere informatie

Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar

Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar DECEMBER 2018 Beste ketten en ouders Onze derde Chiromaand staat voor de deur. De feest maand van het jaar. Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar het

Nadere informatie

Hallo allerliefste jogi s en ouders!

Hallo allerliefste jogi s en ouders! Hallo allerliefste jogi s en ouders! Hopelijk hebben jullie goed gefeest, lekker gegeten en hebben jullie veel zin om het scoutsjaar verder te zetten! Een aantal belangrijke data dit Pinkertje zijn: 11

Nadere informatie

BUITENKANS KALENDER MEI - JUNI. België Belgique p.b Brussel. Bogaarden. Bc 1583

BUITENKANS KALENDER MEI - JUNI. België Belgique p.b Brussel. Bogaarden. Bc 1583 België Belgique p.b. 1000 Brussel Bogaarden Bc 1583 BUITENKANS KALENDER MEI - JUNI 2 maandelijkse krant van Indivo - vzw De Lork Cellebroersstraat 16, 1000 Brussel Erkenningsnummer : p 209252 14e jaargang:

Nadere informatie

Spaghettiavond. Chiro Sint-Dionysius. (naam) zou graag willen reserveren voor... personen. (cash te betalen de avond zelf)

Spaghettiavond. Chiro Sint-Dionysius. (naam) zou graag willen reserveren voor... personen. (cash te betalen de avond zelf) Spaghettiavond Chiro Sint-Dionysius Naar jaarlijkse gewoonte organiseren de Tiptiranten van Chiro Sint-Dionysius op zaterdag 4 mei een spaghettiavond in het Gildenhuis te Putte. Tijdens dit eetfestijn

Nadere informatie

Hallo allerliefste jogi s en ouders!

Hallo allerliefste jogi s en ouders! Hallo allerliefste jogi s en ouders! Hopelijk hebben jullie goed gefeest, lekker gegeten en hebben jullie veel zin om het scoutsjaar verder te zetten! Een aantal belangrijke data dit Pinkertje zijn: 11

Nadere informatie

Kapoenen April. Groetjes van jullie lieve leiding! KOBI, KERRI, GIGI, RIKKI, RAMI, YOBO, KAPI en TOTO

Kapoenen April. Groetjes van jullie lieve leiding! KOBI, KERRI, GIGI, RIKKI, RAMI, YOBO, KAPI en TOTO 1 April: Vinden jullie de minions niet super grappig? Jullie leiding in ieder geval wel en ze organiseren weer een kei leuke minionvergadering! Kom om 14u in je leukste minionoutfit naar het lokaal. Om

Nadere informatie

Avelgem februari 2018

Avelgem februari 2018 Weekendhopsadeke Avelgem 16 18 februari 2018 Voorwoord Liefste Chirowietjes, Allereerst een gelukkig nieuwjaar gewenst van jullie allertofste leiding! Het is al weer januari, dit betekent voor de leiding

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Mededelingen Wij zouden willen vragen om steeds tijdig in te schrijven bij de activiteiten waarbij dit vermeld staat. Dit maakt

Nadere informatie

Het scoutsblad. Januari. Het scoutsblad januari 1

Het scoutsblad. Januari. Het scoutsblad januari 1 Het scoutsblad Januari Het scoutsblad januari 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Nieuwjaardrink... 7 Speelhoekje... 8 Doolhof...

Nadere informatie

Zondag 6 Mei: 10-17u ->kapoenendag

Zondag 6 Mei: 10-17u ->kapoenendag Nadat er weer 2 superleuke maanden voorbij zijn gegaan, is het nu jammer genoeg tijd voor onze laatste 2 maanden. maar niet getreurd deze 2 maanden worden maanden om nooit meer te vergeten. Er wacht jullie

Nadere informatie

CHIRO PERK DAS STERK BOEKJE JUNI

CHIRO PERK DAS STERK BOEKJE JUNI CHIRO PERK DAS STERK BOEKJE JUNI Liefste leden en Het jaar loopt weer naar het einde toe. Met jammer genoeg nog examens voor de leiding en de leden. We wensen ieder van jullie dan ook enorm veel succes

Nadere informatie

Gemeenschapshuis de Lange Berg

Gemeenschapshuis de Lange Berg Wat leuk dat je mee doet aan KVW! Hebben jullie het al gehoord? KVW groep 1 gaat deze week een groot feestje maken met alle kindjes. Wij hopen dat jullie er zin in hebben!! Heel belangrijk om te weten:

Nadere informatie

Groepspraatje Lise Stijn

Groepspraatje Lise Stijn Groepspraatje Lise Stijn Beste ouders en leden, De maand november is alweer voorbij gevlogen! Tijd om de leukste momenten op een rijtje te zetten. De kapoenen trokken op ontdekkingstocht doorheen Brussel

Nadere informatie

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand MEI - JUNI Inleiding Jammer, maar helaas.. We zijn aan het laatste boekje van het jaar. Wel volgt er binnenkort nog een superzalig kampboekje met alle informative die jullie nodig hebben om op kamp te

Nadere informatie

Kabouters. Als laatste maar zeker niet te min, mag je zeker niet vergeten om iedere zaterdag opnieuw je uniform aan te trekken!

Kabouters. Als laatste maar zeker niet te min, mag je zeker niet vergeten om iedere zaterdag opnieuw je uniform aan te trekken! 16 Kabouters Lieve kaboutervriendjes, mama s en papa s, Na al die toffe zaterdagen die we al samen hebben beleefd, komen er nog enkele, hele zotte, toffe en nooit te vergeten zaterdagen bij. De leiders

Nadere informatie

Beste ouder(s) en leden,

Beste ouder(s) en leden, Het eikeltje -MEI- Beste ouder(s) en leden, De maand april is voorbij gevlogen en mei staat al voor de deur! We hebben een succesvolle wafelverkoop achter de rug dus de groepskas heeft er weer wat centjes

Nadere informatie

C T I V O J U N I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE

C T I V O J U N I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE A C T I V O J U N I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE Omdat het bijna vakantie is, hier alvast een leuke woordzoeker voor jullie! Kunnen jullie hierin Wally vinden? :D Omdat we bijna gaan zwemmen, hier

Nadere informatie

!Speciaal dit jaar!: Voor Jong-KLJ vindt het weekendje plaats op 26, 27 en 28 april. Zij gaan een weekendje kamperen in de Ardennen!

!Speciaal dit jaar!: Voor Jong-KLJ vindt het weekendje plaats op 26, 27 en 28 april. Zij gaan een weekendje kamperen in de Ardennen! Beste ouders Binnenkort vindt ons jaarlijks KLJ- weekend plaats op 12 t.e.m. 14 april plaats in Opwijk. Adres: t Jeugdheem (lokalen Jeugdheem Opwijk) Karenveldstraat 22 1745 Opwijk Zoals elk jaar vragen

Nadere informatie

OMG YYYEEEEESSSSS!!! P.S. : kan jij Minion BOB vinden?

OMG YYYEEEEESSSSS!!! P.S. : kan jij Minion BOB vinden? OMG YYYEEEEESSSSS!!! Eindelijk onze eerste Orsmail van dit klj jaar ligt hier weer voor onze neus. Vandaag hebben jullie ons eindelijk een beetje leren kennen. Wij zijn er alvast klaar voor om MEGA COOLE

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Liefste kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is weeral voorbij. Wij hebben er in ieder geval al heel erg van genoten. Nu de feestdagen weer voorbij zijn, kunnen we beginnen

Nadere informatie