International Health Care Insurance. Expat Retired (Expat Gepensioneerd) Uitgebreide Cover door middel van een modulair systeem

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "International Health Care Insurance. Expat Retired (Expat Gepensioneerd) Uitgebreide Cover door middel van een modulair systeem"

Transcriptie

1 International Health Care Insurance Expat Retired (Expat Gepensioneerd) Uitgebreide Cover door middel van een modulair systeem Met de onbeperkte verzekeringsperiode de Expat Retired is het ideale product voor gepensioneerden. Het is ook geschikt voor iedereen een verblijf aan boord voor onbepaalde tijd. Het is een van de oudste van deze tarieven in de markt, met succes aangeboden sinds Verantwoordelijk makelaardij partners, een uitgebreide aanvraagprocedure en uitgebreide troost van de verzekerden hebben Expat Retired een sterk product waar u, de verzekerde, kan rekenen. Dit tarief is geschikt voor: Individuen gaan aan boord voor een onbepaalde tijd Gezinnen emigreren naar een ander land Gepensioneerden en bewoners Eisen kunnen variëren en individuele budgetten kunnen ook bepalen grenzen. Zo dit tarief uit afzonderlijke voordeel elementen die afzonderlijk kunnen worden gemonteerd om de verzekerd persoonlijke voldoen. Basismodule Expat R-Basis Deze module is ontworpen om de kosten van het betreden onverwachte ziekten die een individu zou vinden moeilijk te dragen te dekken. Ambulante en klinische behandelingen vallen - met inbegrip van benodigde geneesmiddelen. Medisch noodzakelijk is, pijnstillende tandheelkundige behandeling en vullingen in eenvoudige vorm worden ook behandeld. En mocht je ziek wordt tijdens de reis de kosten voor medische evacuatie terug naar je woonplaats ook worden gedekt. De maandelijkse premie Expat R-Basic De premie is 139, - Euro per persoon, wanneer de persoon te zetten 50 jaar de premie is 152,90 euro per maand en als de persoon wordt 65 jaar premie 208,50, - euro per maand. Optionele module Expat R-Plus Deze module verbetert de dekking door het opnemen van ambulante medische check-ups voor de vroegtijdige herkenning van kanker en bepaalde medische hulpmiddelen in eenvoudige vorm. De maandelijkse premie bedraagt 55 Euro per persoon. Optionele module Expat R-Dent Deze module verbetert de verzekeringsdekking met betrekking tot tandvervanging, die dekking verleent voor 80% van de kosten van medisch noodzakelijke tandvervanging. Houd er rekening mee de indeling van de uitkering grenzen en de wachttijd van 8 maanden. De maandelijkse premie bedraagt 38 Euro per persoon.

2 Voordelen 100% voor poliklinische behandelingen 100% voor intramurale behandelingen 100% voor farmaceutische producten en materialen 100% voor tandheelkundige behandelingen Verzekering in het land van de verzekerde van herkomst voor maximaal drie maanden per jaar cumulatief verblijf. Onbeperkt verzekeringsperiode Medische evacuatie en repatriëring bedekt met een limiet van maximaal Euro Medische hulp service door middel van Allianz Global BIJSTAND dienst Deutschland uitsluitingen Moederschap en bevalling Medische check-ups (Plus-module vereist) Tandvervangingen en orthodontische behandelingen (Dent-module vereist) Medische hulpmiddelen (Plus-module vereist) Reeds bestaande aandoeningen VS en Canada Belangrijke voorwaarden Maximum leeftijd op het moment van de aanvraag: 65 jaar Jaarlijkse eigen risico van 250 Euro over de voordelen van de basismodule Gezondheidsverklaring vereist op het moment van de aanvraag Boven de leeftijd van 60 jaar de medische aandoening moet worden bevestigd door een erkende arts op het moment van de aanvraag De module PLUS en DENT mag alleen worden afgesloten op het moment van de aanvraag voor de basismodule en mogen niet afzonderlijk worden geannuleerd 8 maanden wachttijd voor een uitkering van de Dent-Module Ten laste (echtgenoot, kinderen) moet wonen in hetzelfde huishouden als de verzekeringnemer

3 Algemene voorwaarden voor beperkte gezondheidsverzekering, dagelijkse hoogte van dekking van de expat serie en dit voor de lange termijn 1. Verzekerings company : Würzburger Versicherungs-AG, Bahnhofstr. 11, D Würzburg 2. Polishouder : BDAE Dienstleistungsgesellschaft GmbH 3. Gerechtigden tot verzekering : Natuurlijke personen 4. Verzekerbare personen : Verzekerbaar zijn partijen die leven buiten het land waarvan zij de nationaliteit van bezitten, alsmede hun familieleden, als ze verzekerbaar zijn volgens de voorwaarden van verzekering, deel I, A, 1. Een familielid is gedefinieerd als een echtgenoot kinderen die tot hetzelfde huishouden behoren endit tot een leeftijd van 18 jaar, zolang de rechthebbende een verzekering of zijn of haar echtgenoot is de ouder of wettelijke voogd. Familieleden die de nationaliteit van het gastland hebben kunnen ook worden verzekerd. Personen zijn verzekerbaar tot de leeftijd van 65 jaar. 5. Contractuele Basis : Algemene voorwaarden voor beperkte gezondheidverzekering met een dagelijkse ziekte dekking van de expat-serie voor lange termij reizen, deel I en deel II (Expat Retired Tarriff). 6. Gebied van toepassing: 7. Start van de dekking : De verzekering dekking geldt wereldwijd, behalve voor het vaderland en met uitzondering vande Verenigde Staten / Canada / Duitsland. Verzekeringsdekking wordt verleend in het land van herkomst (behalve USA / Canada) voor 3 maanden (cumulatief) per verzekeringsjaar jaar. Als verzekering wordt afgesloten voor minder dan een jaar, de verzekeringsdekking die in het land van herkomst vermindert proportioneel. : Op het moment u een bevestiging document van de verzekering met inachtneming van de voorwaarden van verzekering deel I, A, 4 heeft, maar niet voordat het verblijf in het buitenland is begonnen. 8. Verzekeringsjaar : Vanaf 1 april van elk jaar respectievelijk tot 31 maart van het volgende jaar 9. Duur van de verzekeringsovereenkomst Beëindiging van de verzekering : De duur van de verzekering is onbeperkt onder de bepalingen en voorwaarden van de groep verzekeringscontract..

4 10. Beëindiging van de verzekering : 1. De verzekeringnemer is verplicht de rechthebbende op verzekering en de verzekerde personen van opzegging op de hoogte te brengen ter stopzetting van de verzekering overeenkomst met kennis geving van 2 (twee) maanden vóór de beëindiging verzekerings overeenkomst( polis) van kracht wordt. 2. De verzekering binnen de verzekerings-overeenkomst kan worden beëindigd voor individuele verzekerden met 1 maand voor het einde van het verzekeringsjaar door de rechthebbende een verzekering of de verzekerde met betrekking aan de verzekeringnemer. 3. Indien de rechthebbende op verzekering en de verzekerde niet identiek zijn, een kennisgeving van beëindiging wordt pas effectief, indien de verzekerde die betrokken zijn bij de beëindiging heeft bereikt kennis van de beëindiging aangifte. De verzekeringnemer bewijst dit derhale aan de verzekerings maatschappij bij uitschrijving uit het kader van verzekeringsovereenkomst. De betrokken verzekerde in dit geval het recht om de verzekering voortzettenonder de aanduiding van een toekomstige rechthebbende van verzekering. Een passende verklaring moet worden gemaakt met-in tweemaanden na ontvangst van de kennisgeving van de beëindiging. 11. Premiebetalingen : De premie is een jaarlijkse premie, die wordt gemaakt in gelijke maandelijkse termijnen. Het wordt opeisbaar vooraf door de tijd van het einde van elk contractjaar. 12. Gegevens over verzekerde gezondheidstoestand : Met het oog op de gezondheid vast te stellen op het moment van het sluiten van het contract, moet elke te verzekeren persoon naar waarheid een gezondheids-vragenlijst volledig invullen. Personen van 60 jaar of ouder die verzekerd willen worden moeten op eigen kosten een gezondheidscertificaat afgegeven van hunzelf van een arts. De verzekeringnemer heeft het recht om een risico controle uit te voeren en beslist of het verzoek van intreding tot de verzekering wordt verleend of geweigerd. Houd rekening met de uitsluiting van de uitkeringen in de voorwaarden van de verzekering als u de vragenlijst niet naar waarheid heeft ingevuld.

5 Voordelen / dekking tabel 13. Benefits EXPAT R-BASIS EXPAT R-PLUS EXPAT R-DENTAL Ambulante behandeling (huisarts) 100% van het gefactureerde bedrag voor medisch noodzakelijk ambulante behandeling als privepatiënt, radiologische behandeling, licht en andere fysische behandelingen, indien voorgeschreven door een arts Ziekenhuisopnamen 100% voor medisch noodzakelijk intramurale behandeling in een ziekenhuis en behandeling noodzakelijk accommodatie voor medisch noodzakelijk operaties, röntgenfoto's, radiologische behandeling en diagnostiek. Als een prive-patiënt in een semiprive kamer in het buitenland, in een standaard kamer met de wettelijke basis van de behandeling in het land van herkomst. (Let op de voorwaarden van de verzekering deel I,B, 1 lid. 6) Pharmaceuticals, bandages en geneesmiddelen 100%, indien voorgeschreven door een arts en medisch noodzakelijk Tandheelkundige behandelingen 100% van het gefactureerde bedrag voor medisch noodzakelijk poliklinische tandheelkundige behandeling in eenvoudige vorm. De verzekering omvat een jaarlijkse controle voor preventieve doeleinden, eenmaal in het verzekeringsjaar, maar omvat niet de preventieve behandeling.

6 Benefits EXPAT R-BASIS EXPAT R-PLUS EXPAT R-DENTAL Tandvervanging geen dekk Niettegenstaande de voorwaarden van verzekering deel I, A, 6, para. 2q verzekering blijft na afloop van de wachttijd van 8 maanden voor 80% van de kosten voor medisch noodzakelijk tandvervanging, tot een maximum bedrag, echter: - van 500 EUR per verzekeringsjaar binnen de eerste drie jaar van het beleid en - EUR in de daaropvolgend e jaren. Voordelen voor verzekeringsdekking die is afgesloten of beëindigd in de loop van het jaar worden proportioneel berekend. Voordelen voor de verschillende jaren van verzekering kan niet worden overgedragen aan andere verzekeringen jaren Preventieve check-ups Preventieve ambulante medische onderzoeken voor vroege herkenning van kanker in overeenstemming met de wettelijke programma's die zijn geïntroduceerd in Duitsland Dekking zwangerschap en bevalling Medische hulpmiddelen Niettegenstaande de voorwaarden van verzekering deel I, A, 6, para. 2g verzekering blijft voor de volgende hulpmiddelen, indien medisch noodzakelijk en door een arts voorgeschreven: a) Visuele hulpmiddelen kost tot 50 EUR per verzekerde en per jaar van het beleid, b) verbanden, zwachtels, orthopedische inzetstukken en wandelen steunen in eenvoudige ontwerp.

7 Benefits EXPAT R-BASIS EXPAT R-PLUS EXPAT R-DENTAL Andere voordelen / dekkingen a) 100% van de kosten van vervoer naar de dichtstbijzijnde geschikte ziekenhuis voor klinische behandeling en tot firstaid na een ongeval naar de dichtstbijzijnde geschikte dokter en terug. geen deking b) Voor medisch noodzakelijk terugkeer vervoer of de verplaatsing van de permanente verblijfplaats van de verzekerde, zal de verzekeringsmaatschappij vergoeden - Tot EUR binnen een continent, - tot , tussen de continenten. Als voor de terugreis een erkende ambulance vliegtuig moet worden opgeroepen voor de beperking tot het uitkeringsbedrag niet langer van toepassing. De meest economische wijze van vervoer dient te worden geselecteerd voor de terugreis, zolang dit mogelijk is vanuit het medisch oogpunt. Medische noodzaak voor een heen-en terugreis wordt gegeven, als er geen voldoende medische zorg beschikbaar in in het land van verblijf. Om de medische noodzaak van terugkeer vervoer te bewijzen, moet een certificaat van de behandelend arts in het buitenland worden ingediend. 14. Wachttijd 15. Maandelijkse premie: geen geen 8 mnd voor tandvervanging 139 euro 55 euro 38 euro Alle premies te verhogen met 10% ten opzichte van de eerste maand van het verzekeringsjaar op het moment de verzekerde wordt 50 jaar word. ( euro per maand, Expar R-Basis) Alle premies te verhogen met 50% ten opzichte van de eerste maand van het verzekeringsjaar op het moment de verzekerde 65 jaar word. ( euro per maand, Expat R-Basis) 16. Eigen risico Bijdragen 250 euro 0 euro 0 euro 17. Wisseling van modules of toevoegen van een extra module is niet toegestaan. Geen pensioenreservefonds zal worden vastgesteld. Wij raden u aan het afsluiten van een uitgestelde verzekering, bijvoorbeeld met een wettelijke ziektekostenverzekering. *** deze vertaling is niet juridisch bindend alleen de Duitse versie zal deel uitmaken van de verzekeringsovereenkomst en is bij ons op tevragen

Globality CoGenio. Ziektekostenverzekering voor bedrijven met buitenlandse werknemers

Globality CoGenio. Ziektekostenverzekering voor bedrijven met buitenlandse werknemers Ziektekostenverzekering voor bedrijven met buitenlandse werknemers Globality Health De experts voor expats Globality Health is de internationale ziektekostenverzekering met bijzondere aandacht voor expats;

Nadere informatie

Student Insurance Program - SIP

Student Insurance Program - SIP Student Insurance Program - SIP Complete dekking Het SIP biedt een complete dekking voor buitenlandse studenten in Europa en voor studenten die in het buitenland stage gaan lopen. 2 Flexibele medische

Nadere informatie

Deel B Omvang Dekking ONVZ Zorgverzekering Buitenland 2010

Deel B Omvang Dekking ONVZ Zorgverzekering Buitenland 2010 Deel B Omvang Dekking ONVZ Zorgverzekering Buitenland 2010 INHOUDSOPGAVE Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Artikel 9 Artikel 10 Artikel 11 Artikel 12 Artikel

Nadere informatie

Funeral Insurance Terms and Conditions

Funeral Insurance Terms and Conditions 1. WAT VERWACHTEN WIJ VAN U? 2. WAT BETALEN WE UIT? 1. Wij verwachten van u dat de informatie die u aan ons verstrekt klopt en dat u niets heeft weggelaten. Uw verzekering is gebaseerd op de schriftelijke

Nadere informatie

vergoedingenoverzicht 2015

vergoedingenoverzicht 2015 2015 EURO BRITSE POND US DOLLAR ZWITSERSE FRANK Stel uw Cigna expatplus verzekering samen Kies uw basisverzekering U kunt kiezen uit 3 formules: Globe Orbit Universe U kunt kiezen uit 2 verzekeringsgebieden:

Nadere informatie

bijlage i: zorg op reis

bijlage i: zorg op reis bijlage i: zorg op reis 60 dkv integral > algemene voorwaarden 1. VOORAFGAANDE BEPALINGEN 1.1 VERZEKERDE PERSONEN Een natuurlijk persoon die in Spanje woonachtig is en uitkeringsgerechtigde is van de verzekering

Nadere informatie

Hospitalisatie- VERZEKERING Plus. Opname in een ziekenhuis

Hospitalisatie- VERZEKERING Plus. Opname in een ziekenhuis Hospitalisatie- VERZEKERING Plus Opname in een ziekenhuis Waarom zo'n verzekering Omdat een opname in het ziekenhuis ook financieel een pijnlijke zaak is Elk jaar krijgt één gezin op drie te maken met

Nadere informatie

Globality YouGenio World. Individuele zorg in een globale wereld

Globality YouGenio World. Individuele zorg in een globale wereld Individuele zorg in een globale wereld Onze beste ziektekostenverzekering voor u en uw gezin Uw gezondheid en die van uw gezin verdienen niets minder dan het allerbeste. Vooral wanneer u voor langere tijd

Nadere informatie

NIEUW. World. Globality YouGenio. Individuele zorg in een geglobaliseerde wereld. Beter gestructureerd tariefplan

NIEUW. World. Globality YouGenio. Individuele zorg in een geglobaliseerde wereld. Beter gestructureerd tariefplan Globality YouGenio World Individuele zorg in een geglobaliseerde wereld Beter gestructureerd tariefplan Sterkere waarborgen Meer flexibiliteit : Ons beste gezondheidszorgplan voor u en uw familie. Nu zelfs

Nadere informatie

CONCURRENTIEVERGELIJKING : AG CARE DELTA VS CM-HOSPITAALPLAN

CONCURRENTIEVERGELIJKING : AG CARE DELTA VS CM-HOSPITAALPLAN CONCURRENTIEVERGELIJKING : AG CARE DELTA VS -HOSPITAALPLAN Fortis AG Omvang van het Plan onbeperkt Hospi : plafond 13.000 EUR/j/verzekerde (inclusief pré& postperiode) + Ambulante Zorgen : plafond 7.000

Nadere informatie

Offerte. Voorfinanciering van de individuele verderzetting van een collectieve polis hospitalisatie. Opgemaakt op: *

Offerte. Voorfinanciering van de individuele verderzetting van een collectieve polis hospitalisatie. Opgemaakt op: * (Product 4) Offerte Voorfinanciering van de individuele verderzetting van een collectieve polis hospitalisatie Deze offerte wordt opgesteld voor: * De verzekeringsmaatschappij is AXA Belgium. Deze offerte

Nadere informatie

Ontwikkeld door Expat & C, specialist onderschrijver. Reisverzekering voor studenten in het buitenland

Ontwikkeld door Expat & C, specialist onderschrijver. Reisverzekering voor studenten in het buitenland Global Student Insurance Ontwikkeld door Expat & C, specialist onderschrijver inzake internationale mobiliteitsverzekeringen Reisverzekering voor studenten in het buitenland (Europa inkomend/uitgaand)

Nadere informatie

Offerte Hospi 4ever. Individuele verderzetting van een collectieve polis hospitalisatie. Opgemaakt op: * Aanvangsdatum: *

Offerte Hospi 4ever. Individuele verderzetting van een collectieve polis hospitalisatie. Opgemaakt op: * Aanvangsdatum: * (Product 4) Offerte Hospi 4ever Individuele verderzetting van een collectieve polis hospitalisatie Deze offerte wordt opgesteld voor : * De verzekeringsmaatschappij is AXA Belgium. Deze offerte is geldig

Nadere informatie

AHV. De aanvullende hospitalisatieverzekering van de VERZEKERINGSMAATSCHAPPIJ VAN ONDERLINGE BIJSTAND VAN BRABANT(VMOBB) ALGEMENE VOORWAARDEN

AHV. De aanvullende hospitalisatieverzekering van de VERZEKERINGSMAATSCHAPPIJ VAN ONDERLINGE BIJSTAND VAN BRABANT(VMOBB) ALGEMENE VOORWAARDEN AHV De aanvullende hospitalisatieverzekering van de VERZEKERINGSMAATSCHAPPIJ VAN ONDERLINGE BIJSTAND VAN BRABANT(VMOBB) ALGEMENE VOORWAARDEN 01/2013 1 1. Definities 1.1. Verzekerde De verzekeringsnemer

Nadere informatie

Expat Pakket Collectief

Expat Pakket Collectief Expat Pakket Collectief Informatie voor de werkgever Wij zijn Geert Bouwmeester was pas 22 toen hij in 1924 voor zichzelf begon. Een overloop werd ingericht als kantoorruimte en de eerste polissen werden

Nadere informatie

Voorwaarden Aanvullende verzekering

Voorwaarden Aanvullende verzekering Voorwaarden Aanvullende verzekering AVP2B Artikel 1 Begripsomschrijvingen 1.1 De maatschappij Maatschappij Voor Zorgverzekering Gouda N.V. 1.2 Verzekerde leder van de als zodanig in het polisblad vermelde

Nadere informatie

Expat Pakket Collectief

Expat Pakket Collectief Expat Pakket Collectief Premie- en dekkingsoverzicht 2019 Informatie voor de werkgever Wij zijn Geert Bouwmeester was pas 22 toen hij in 1924 voor zichzelf begon. Een overloop werd ingericht als kantoorruimte

Nadere informatie

Annuleringsverzekering

Annuleringsverzekering Annuleringsverzekering Wat is wel en niet gedekt door deze Annuleringsverzekering? Wat is een annuleringsverzekering? Deze verzekering vergoedt schade als je de reis moet annuleren. Ook als je een reis

Nadere informatie

Vergelijking verzekeringen voor avontuurlijke reizen in het buitenland Special ISIS - Globetrotter - Lang op Reis

Vergelijking verzekeringen voor avontuurlijke reizen in het buitenland Special ISIS - Globetrotter - Lang op Reis Vergelijking verzekeringen voor avontuurlijke reizen in het buitenland Special ISIS - Globetrotter - Lang op Reis Een lange reis maken is natuurlijk een prachtige ervaring. Maar hoe zorg je dat je goed

Nadere informatie

bijlage i: zorg op reis

bijlage i: zorg op reis bijlage i: zorg op reis 77 1. VOORAFGAANDE BEPALINGEN 1.1 VERZEKERDE PERSONEN Een natuurlijk persoon die in Spanje woonachtig is en uitkeringsgerechtigde is van de verzekering voor Medische Zorg van DKV

Nadere informatie

Expat Pakket Collectief

Expat Pakket Collectief Expat pakket collectief Informatie voor de werkgever Expat Pakket Collectief Uw werknemers grenzeloos goed verzekerd Expat Pakket Collectief Uw werknemers grenzeloos goed verzekerd Heeft u werknemers die

Nadere informatie

AG Employee Benefits Wilt u ook een voordelige hospitalisatieverzekering?

AG Employee Benefits Wilt u ook een voordelige hospitalisatieverzekering? AG Employee Benefits Wilt u ook een voordelige hospitalisatieverzekering? Informatiefolder over de collectieve hospitalisatieverzekering van de FOD Hospitalisatieverzekering Wist u al dat uw werkgever,

Nadere informatie

Hospit-All. De verzekering gezondheidszorg die alles regelt of toch bijna alles

Hospit-All. De verzekering gezondheidszorg die alles regelt of toch bijna alles De verzekering gezondheidszorg die alles regelt of toch bijna alles De hospitalisatieverzekering: een concreet voordeel voor uw werknemers. De cijfers bewijzen het. De vergrijzing van de bevolking en de

Nadere informatie

EMPLOYMENT WITHOUT BORDERS VERZEKERINGSPAKKET VOOR EXPATRIATES, IMPATS EN TCN S 2014

EMPLOYMENT WITHOUT BORDERS VERZEKERINGSPAKKET VOOR EXPATRIATES, IMPATS EN TCN S 2014 VERZEKERINGSPAKKET VOOR EXPATRIATES, IMPATS EN TCN S 2014 INHOUDSOPGAVE 1. Inboedelverzekering... 1 2. Doorlopende (zaken)reisverzekering... 2 3. Aansprakelijkheidsverzekering Particulieren... 3 4. (Gezins)-Ongevallenverzekering...

Nadere informatie

Als bedrijfsleider van een KMO * weet u dat extralegale voordelen in belangrijke mate bijdragen tot tevreden werknemers en een succesvol bedrijf.

Als bedrijfsleider van een KMO * weet u dat extralegale voordelen in belangrijke mate bijdragen tot tevreden werknemers en een succesvol bedrijf. DKV KMO PACKAGE Als bedrijfsleider van een KMO * weet u dat extralegale voordelen in belangrijke mate bijdragen tot tevreden werknemers en een succesvol bedrijf. DKV speelt in op deze behoefte. DKV KMO

Nadere informatie

Expat Pakket Individueel SOS-hulpverlening

Expat Pakket Individueel SOS-hulpverlening Expat Pakket Individueel Informatie voor de klant Belangrijk Deze vormen één geheel met de Algemene Voorwaarden van het. De Algemene Voorwaarden zijn op het hele pakket van toepassing. In deze Aanvullende

Nadere informatie

Schade-aangifte Annuleringsverzekering

Schade-aangifte Annuleringsverzekering Schade-aangifte Annuleringsverzekering Belangrijk Het is beslist noodzakelijk, dat het formulier VOLLEDIG en zo nauwkeurig mogelijk wordt ingevuld. St onderstaande exemplaren altijd direct mee: De originele

Nadere informatie

Student Travel Insurance

Student Travel Insurance Veelgestelde Vragen Wat wordt er gedekt door SIP? SIP dekt gezondheidszorg, dringende tandartskosten, buitengewone kosten in geval van ongevallen/ziektes zoals repatriëring, aansprakelijkheid, rechtsbijstand,

Nadere informatie

Verzekeringsvoorstel wijziging Collectieve Ongevallenverzekering KNHS

Verzekeringsvoorstel wijziging Collectieve Ongevallenverzekering KNHS Offerteblad 1 van 5 Verzekeringsvoorstel wijziging Collectieve Ongevallenverzekering KNHS Polisnummer Verzekeringnemer Ingangsdatum Einddatum : DL249567 : Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie

Nadere informatie

Als bedrijfsleider van een KMO * weet u dat extralegale voordelen in belangrijke mate bijdragen tot tevreden werknemers en een succesvol bedrijf.

Als bedrijfsleider van een KMO * weet u dat extralegale voordelen in belangrijke mate bijdragen tot tevreden werknemers en een succesvol bedrijf. DKV KMO PACKAGE Als bedrijfsleider van een KMO * weet u dat extralegale voordelen in belangrijke mate bijdragen tot tevreden werknemers en een succesvol bedrijf. Hospitalisatieverzekering Ambulante kosten

Nadere informatie

3 Polissen onderling vergelijken:

3 Polissen onderling vergelijken: Arbeidsongeschiktheidscriterium Verzekerde ongeschikt volgens rubriek A Aanpassing werkzaamheden eigen bedrijf rubriek A 1/3 Amersfoortse Arbeidsongeschiktheidsverzekering 2/3 Amersfoortse Budget Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Nadere informatie

UW HOSPITALISATIEVERZEKERING OCMW BRUGGE

UW HOSPITALISATIEVERZEKERING OCMW BRUGGE UW HOSPITALISATIEVERZEKERING OCMW BRUGGE 07 1922 Deze versie is geldig vanaf 1 januari 2018. Wat zijn de voordelen van deze verzekering? OCMW Brugge heeft in uw voordeel een collectieve hospitalisatieverzekering

Nadere informatie

Deel B Omvang Dekking ONVZ Extrafit Internationaal 2011

Deel B Omvang Dekking ONVZ Extrafit Internationaal 2011 Deel B Omvang Dekking ONVZ Extrafit Internationaal 2011 Als er volgens de Basisfit Internationaal of andere zorgverzekering aanspraak op (vergoeding van) zorg bestaat en de ONVZ Extrafit Internationaal

Nadere informatie

Bijstand en reisverzekering: jaarcontracten

Bijstand en reisverzekering: jaarcontracten Bijstand en reisverzekering: jaarcontracten World Gold met jaarannulering World Full Comfort Classic Auto territorialiteit wereldwijd wereldwijd Europa wereldwijd medische kosten in het buitenland onbeperkt

Nadere informatie

Permanente annuleringsverzekering

Permanente annuleringsverzekering V E R Z E K E R I N G S M A A T S C H A P P I J N. V. Permanente annuleringsverzekering Versie 2009.1 1 Postbus 362 3300 AJ Dordrecht T: 078-632 75 75 F: 078-632 75 76 E: info@na.nl I: www.na.nl KvK: 23078337

Nadere informatie

expatriate Health Insurance

expatriate Health Insurance expatriate Health Insurance VERGOEDINGENOVERZICHT INDIVIDUELE VERZEKERING 2014 VERGOEDINGENOVERZICHT EXPATRIATE HEALTH INSURANCE Hieronder ziet u een overzicht van de vergoedingen en aanspraken van onze

Nadere informatie

Productfiche. Zones waar de dekking geldig is: Wie kunnen we verzekeren: AIG bijkantorennet: AIG Group Plus Expatriate Care

Productfiche. Zones waar de dekking geldig is: Wie kunnen we verzekeren: AIG bijkantorennet: AIG Group Plus Expatriate Care AIG Group Plus Care Productfiche Wie kunnen we verzekeren: Care is geschikt voor een hele reeks bedrijven en organisaties met een hoofdkantoor in de Europese Economische Ruimte die overal ter wereld expat

Nadere informatie

DK680 Bijzondere Voorwaarden Doorlopende Annulering

DK680 Bijzondere Voorwaarden Doorlopende Annulering DK680 Bijzondere Voorwaarden Doorlopende Annulering Deze voorwaarden vormen één geheel met de Algemene Voorwaarden. Woorden welke cursief geschreven zijn, worden nader beschreven in artikel 5 Nadere begripsomschrijvingen.

Nadere informatie

Hospit-All. De verzekering gezondheidszorg die alles regelt of toch bijna alles

Hospit-All. De verzekering gezondheidszorg die alles regelt of toch bijna alles De verzekering gezondheidszorg die alles regelt of toch bijna alles De hospitalisatieverzekering: een concreet voordeel voor uw werknemers. De cijfers bewijzen het. De vergrijzing van de bevolking en de

Nadere informatie

Concurrentievergelijking zorgverzekeringen expats per 1 januari 2017

Concurrentievergelijking zorgverzekeringen expats per 1 januari 2017 Concurrentievergelijking zorgverzekeringen expats per 1 januari 2017 Int. IHP Buitenland Molest Molestkosten zijn verzekerd op onderlinge basis. Dit betekent dat u de kostprijs vergoed krijgt, als er voldoende

Nadere informatie

AHV. De aanvullende hospitalisatieverzekering van de VERZEKERINGSMAATSCHAPPIJ VAN ONDERLINGE BIJSTAND VAN BRABANT(VMOBB) ALGEMENE VOORWAARDEN

AHV. De aanvullende hospitalisatieverzekering van de VERZEKERINGSMAATSCHAPPIJ VAN ONDERLINGE BIJSTAND VAN BRABANT(VMOBB) ALGEMENE VOORWAARDEN AHV De aanvullende hospitalisatieverzekering van de VERZEKERINGSMAATSCHAPPIJ VAN ONDERLINGE BIJSTAND VAN BRABANT(VMOBB) ALGEMENE VOORWAARDEN De VMOBB Verzekeringsmaatschappij van Onderlinge Bijstand van

Nadere informatie

Globality CoGenio. Oplossingen voor collectieve ziektekostverzekeringen NIEUW. Meer flexibiliteit Nieuwe prijsstructuur

Globality CoGenio. Oplossingen voor collectieve ziektekostverzekeringen NIEUW. Meer flexibiliteit Nieuwe prijsstructuur Oplossingen voor collectieve ziektekostverzekeringen voor expat-werknemers NIEUW Meer flexibiliteit Nieuwe prijsstructuur Globality Health De experts voor expats Globality Health is de internationale zorgverzekeraar

Nadere informatie

COLLECTIEVE POLIS GEZONDHEIDSZORG TEN VOORDELE VAN DE PERSONEELSLEDEN VAN. PROVIDENTIA cv

COLLECTIEVE POLIS GEZONDHEIDSZORG TEN VOORDELE VAN DE PERSONEELSLEDEN VAN. PROVIDENTIA cv COLLECTIEVE POLIS GEZONDHEIDSZORG TEN VOORDELE VAN DE PERSONEELSLEDEN VAN PROVIDENTIA cv Dienst polissen: 49@belins.be 02/286.65.75 Dienst schade: 491@ belins.be 02/286.60.30 Fax: 02/286.74.76 te Brussel

Nadere informatie

Expat Pakket Collectief

Expat Pakket Collectief Expat pakket collectief Informatie voor de werkgever Expat Pakket Collectief Uw werknemers grenzeloos goed verzekerd 2 Expat Pakket Collectief Uw werknemers grenzeloos goed verzekerd Heeft u werknemers

Nadere informatie

Wereldfit Uitgebreide voorwaarden 2018

Wereldfit Uitgebreide voorwaarden 2018 Wereldfit Uitgebreide voorwaarden 2018 Wereldfit Uitgebreide voorwaarden 2018 ONVZ vergoedt de kosten van zorg en overige diensten als hierna omschreven. Daarbij zijn de algemene regels ook van toepassing.

Nadere informatie

Schade-aangifte Annuleringsverzekering

Schade-aangifte Annuleringsverzekering Belangrijk Het is beslist noodzakelijk, dat het formulier VOLLEDIG en zo nauwkeurig mogelijk wordt ingevuld. St onderstaande exemplaren altijd direct mee: De originele polis. Indien deze niet apart werd

Nadere informatie

Hospitalisatie verzekeringen DE BESTE ZORGEN. LEVENSLANG.

Hospitalisatie verzekeringen DE BESTE ZORGEN. LEVENSLANG. Hospitalisatie verzekeringen DE BESTE ZORGEN. LEVENSLANG. WIST JE DAT DE BELGISCHE GENEESKUNDE ÉÉN VAN DE BESTE TER WERELD IS? DKV MAAKT ZE TOEGANKELIJK. KIEZEN VOOR EEN HOSPITALISATIEVERZEKERING VAN DKV,

Nadere informatie

Antwoorden op enkele vaak gestelde vragen DE GROEPSVERZEKERING JEUGD VOOR EUROPA

Antwoorden op enkele vaak gestelde vragen DE GROEPSVERZEKERING JEUGD VOOR EUROPA Antwoorden op enkele vaak gestelde vragen Pag. 1/7 Onderwijs en Cultuur JEUGD Antwoorden op enkele vaak gestelde vragen DE GROEPSVERZEKERING JEUGD VOOR EUROPA Een verzekeringsplan op maat dat de deelnemer

Nadere informatie

Expat Pakket Individueel SOS-hulpverlening

Expat Pakket Individueel SOS-hulpverlening Expat Pakket Individueel Informatie voor de klant Belangrijk Deze vormen één geheel met de Algemene Voorwaarden van het. De Algemene Voorwaarden zijn op het hele pakket van toepassing. In deze Aanvullende

Nadere informatie

Verzekeringsvoorwaarden Doorlopende annulerings- annuleringsverzekering. Verzekeringsvoorwaarden

Verzekeringsvoorwaarden Doorlopende annulerings- annuleringsverzekering. Verzekeringsvoorwaarden Verzekeringsvoorwaarden Verzekeringsvoorwaarden Doorlopende annulerings- annuleringsverzekering Doorlopende annuleringsverzekering 2014 2015.1 2014 Verzekeringsvoorwaarden Doorlopende annuleringsverzekering

Nadere informatie

Reis- & Annuleringsverzekering

Reis- & Annuleringsverzekering Reis- & Annuleringsverzekering Wat is wel en niet gedekt door deze reisverzekering? Wat is een reisverzekering? Deze verzekering vergoedt schade als je op reis bent of als je de reis moet annuleren. De

Nadere informatie

Spetter. spatter. met. z n. allen. vakantie. Tijdelijke Reisverzekering

Spetter. spatter. met. z n. allen. vakantie. Tijdelijke Reisverzekering Spetter spatter met z n allen op vakantie. Tijdelijke Reisverzekering Inhoudsopgave 5. Van zorg verzekerd 6. Compleet verzekerd 9. De dekkingen op een rij 10. Extra onderdelen meeverzekeren 11. De premies

Nadere informatie

Expat Pakket Collectief

Expat Pakket Collectief Expat Pakket Collectief Informatie voor de werkgever Wij zijn Geert Bouwmeester was pas 22 toen hij in 1924 voor zichzelf begon. Een overloop werd ingericht als kantoorruimte en de eerste polissen werden

Nadere informatie

ISIS Au Pair. verzekering

ISIS Au Pair. verzekering ISIS Au Pair verzekering 1 ISIS Au Pair Verzekering Als u een au pair in huis neemt is dat een unieke ervaring, zowel voor de au pair als voor uw gezin. U krijgt allebei immers de kans om van een andere

Nadere informatie

Bijstand en reisverzekering Tijdelijke contracten

Bijstand en reisverzekering Tijdelijke contracten Bijstand en reisverzekering Tijdelijke contracten Top Selection met Exclusieve waarborgen Top Selection Flight Selection met Exclusieve waarborgen Flight Selection Travel Selection medische kosten in het

Nadere informatie

geneesmiddelen zolang u jonger bent dan 43 jaar Medisch-specialistische revalidatie 100% - - - - Geriatrische revalidatie 100%, max.

geneesmiddelen zolang u jonger bent dan 43 jaar Medisch-specialistische revalidatie 100% - - - - Geriatrische revalidatie 100%, max. 2013 Zet drie keuzevoordeel modules uit in uw PNO Budget en ontvang 15% korting op de premie! Dekkingsoverzicht Basis PNO Be Young PNO Budget PNO Extra PNO Compleet Zorg in het ziekenhuis Specialistische

Nadere informatie

SeniorPlan Brochure. opgericht op 20.12.1944 statuten gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad op 27.12.2011. info@amma.be www.amma.

SeniorPlan Brochure. opgericht op 20.12.1944 statuten gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad op 27.12.2011. info@amma.be www.amma. SeniorPlan Brochure AMMA VERZEKERINGEN o.v. Vereniging voor onderlinge verzekeringen met vaste en onveranderlijke bijdragen krachtens artikel 2, 2 van de wet van 25.06.1992 (B.S. 20.08.1992) toegelaten

Nadere informatie

Verschillenlijst voorwaarden volmachten

Verschillenlijst voorwaarden volmachten Verschillenlijst voorwaarden volmachten Algemene voorwaarden Inkomen 1.b Overdraagbaarheid opgenomen voor collectieve modules 2.c Opzegging na contractvervaldatum was 2 maanden. Aangepast naar 1 maand.

Nadere informatie

Kapitaal Reisongevallen Vergoeding tot per persoon bij overlijden en blijvende invaliditeit na een ongeval in het buitenland.

Kapitaal Reisongevallen Vergoeding tot per persoon bij overlijden en blijvende invaliditeit na een ongeval in het buitenland. Vief Travel en Uniglobe South West Travel heeft in samenwerking met Allianz Global Assistance voor u verschillende verzekeringsformules uitgewerkt. Het is mogelijk om voor uw volgende reis één van de onderstaande

Nadere informatie

Schade-aangifte Annuleringsverzekering

Schade-aangifte Annuleringsverzekering Belangrijk Het is beslist noodzakelijk, dat het formulier VOLLEDIG en zo nauwkeurig mogelijk wordt ingevuld. St onderstaande exemplaren altijd direct mee: De originele polis. Indien deze niet apart werd

Nadere informatie

Begindatum Einddatum Vervaldag Duur 01/01 1 jaar

Begindatum Einddatum Vervaldag Duur 01/01 1 jaar Polis 30 504 345 Bijzondere Voorwaarden : Verzekeringsnemer : Doel van de polis Het verzekeren van de doelgroep-medewerkers (hierna verzekerde(n) genoemd) die een individuele overeenkomst hebben ondertekend

Nadere informatie

CZ korting BV 7 %, AV 10 %, TV 10 %

CZ korting BV 7 %, AV 10 %, TV 10 % Marktvergelijk 216 CZ korting BV 7 %, AV 1 %, TV 1 % Menzis korting BV 8 %, AV 1 %, TV 1 % Premies Basisverzekering / Type verzekering Natura Restitutie Natura Restitutie Vanaf 18 jaar; Wettelijk Eigen

Nadere informatie

De kosten en vergoedingenvan een ziekenhuisbezoek

De kosten en vergoedingenvan een ziekenhuisbezoek Gaat u binnenkort naar het MCL? Kijk dan eerst op de website van uw zorgverzekeraar om te kijken of deze een contract met ons heeft afgesloten voor de behandeling die u moet ondergaan. Check ook uw polisvoorwaarden

Nadere informatie

Hospitalisatieverzekering vanaf 2011 (Dexia Verzekeringen 49/12.309)

Hospitalisatieverzekering vanaf 2011 (Dexia Verzekeringen 49/12.309) 10 december 2010 Hospitalisatieverzekering vanaf 2011 (Dexia Verzekeringen 49/12.309) Beste collega Binnenkort ontvang je een overzicht van je verzekeringspakket 2011 via vzw Lijnwerk. Daarop staat vermeld

Nadere informatie

AHV. De aanvullende hospitalisatieverzekering van de VERZEKERINGSMAATSCHAPPIJ VAN ONDERLINGE BIJSTAND VAN BRABANT(VMOBB) ALGEMENE VOORWAARDEN

AHV. De aanvullende hospitalisatieverzekering van de VERZEKERINGSMAATSCHAPPIJ VAN ONDERLINGE BIJSTAND VAN BRABANT(VMOBB) ALGEMENE VOORWAARDEN Aansluitingsnummer : INSZ : Betreft : AHV De aanvullende hospitalisatieverzekering van de VERZEKERINGSMAATSCHAPPIJ VAN ONDERLINGE BIJSTAND VAN BRABANT(VMOBB) ALGEMENE VOORWAARDEN De VMOBB Verzekeringsmaatschappij

Nadere informatie

Van Lanschot Chabot Verzuimaanpak. Preventie Basis PB 2013-1

Van Lanschot Chabot Verzuimaanpak. Preventie Basis PB 2013-1 Inhoudsopgave Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Artikel 9 Artikel 10 Begripsomschrijvingen Dekking van Preventie Basis Aanvang en uitvoering Preventiediensten

Nadere informatie

Aangifteformulier SOS Schade

Aangifteformulier SOS Schade Toelichting Dit formulier volledig ook de binnen en achterzijde en in LOKLETTERS invullen. Vergeet niet uw rekeningnummer in te vullen. Stuur altijd (een kopie van) uw polis mee. Indien er op het formulier

Nadere informatie

Uw gezondheid voorop. Dekkings Tabel. effectieve 1/1/2013. Zuidoost-Azie Plannen

Uw gezondheid voorop. Dekkings Tabel. effectieve 1/1/2013. Zuidoost-Azie Plannen Uw gezondheid voorop Zuidoost-Azie Plannen Exclusief voor inwoners van Cambodja, Indonesie, Laos Maleisie, Myanmar, Filippijnen, Thailand en Vietnam s Tabel effectieve 1/1/2013 Amazone-Insurance Agency

Nadere informatie

Algemene betalingsvoorwaarden

Algemene betalingsvoorwaarden Algemene Betalingsvoorwaarden van de Stichting Epilepsie Instellingen Nederland (SEIN) voor wat betreft de activiteiten zoals in artikel 1 van deze Algemene Betalingsvoorwaarden gedefinieerd, statutair

Nadere informatie

Uitvaartverzekering (in geld)

Uitvaartverzekering (in geld) Klaverblad Verzekeringen Aanvraagformulier Klaverblad Levensverzekering N.V. Postbus 3012, 2700 KV Zoetermeer Afrikaweg 2, 2713 AW Zoetermeer Uitvaartverzekering (in geld) Vergunningnummer AFM: 12000418

Nadere informatie

Informatiebrochure Basis- en aanvullende (tandheelkundige) zorgverzekeringen. OZF Achmea. Uw zorgverzekeraar. Speciaal voor Monuta 70457-A/2014-11

Informatiebrochure Basis- en aanvullende (tandheelkundige) zorgverzekeringen. OZF Achmea. Uw zorgverzekeraar. Speciaal voor Monuta 70457-A/2014-11 Deze brochure is van kracht met ingang van 1 januari 2015. OZF Achmea. Uw zorgverzekeraar. Informatiebrochure Basis- en aanvullende (tandheelkundige) zorgverzekeringen Speciaal voor Monuta 70457-A/2014-11

Nadere informatie

Dekkingsoverzicht OOM Studeren in het Buitenland-verzekering

Dekkingsoverzicht OOM Studeren in het Buitenland-verzekering Dekkingsoverzicht OOM Studeren in het Buitenland-verzekering Ziektekostenverzekering Bijbehorende polisvoorwaarden: SIB2013 Kosten door molest Wij vergoeden de kosten die onder de dekking van de ziektekostenverzekering

Nadere informatie

Reisverzekering Informatieblad voor verzekeringsproducten

Reisverzekering Informatieblad voor verzekeringsproducten Deutschland HRB Hamburg 19768 Reisannuleringsverzekering Wij bieden u een reisannuleringsverzekering aan. Met deze verzekering zorgen wij ervoor dat u de schade door het niet-aanvangen van de reis, bijvoorbeeld

Nadere informatie

Indien u ons inschakelt om uw belangen op het gebied van verzekeringen te behartigen, kunt u van ons de volgende dienstverlening verwachten:

Indien u ons inschakelt om uw belangen op het gebied van verzekeringen te behartigen, kunt u van ons de volgende dienstverlening verwachten: ADVIESWIJZER (1-4-2017) --INLEIDING Graag willen wij u inzage geven in de werkwijze van ons kantoor en wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van verzekeringen, hypotheken en andere financiële diensten.

Nadere informatie

Deel B Omvang Dekking ONVZ Extrafit Internationaal 2010

Deel B Omvang Dekking ONVZ Extrafit Internationaal 2010 Deel B Omvang Dekking ONVZ Extrafit Internationaal 2010 De verzekeraar vergoedt - met inachtneming van het volgende - de in het woonland van verzekerde gemaakte medische kosten, vermeld in onderstaande

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER ANKER CREW INSURANCE

AANVRAAGFORMULIER ANKER CREW INSURANCE AANVRAAGFORMULIER ANKER CREW INSURANCE Offerte Verzekering; gewenste ingangsdatum dekking... Gegevens bedrijf Bedrijfsnaam... Naam contactpersoon... Functie... Adres en postcode... Plaats... Land... Telefoonnummer...

Nadere informatie

Buitenland Uitgebreide voorwaarden 2019

Buitenland Uitgebreide voorwaarden 2019 Buitenland Uitgebreide voorwaarden 2019 Algemene regels 2019 PNOzorg 236 Buitenland Uitgebreide voorwaarden 2019 Wij vergoeden de zorg en de diensten die hierna staan omschreven, als aan de voorwaarden

Nadere informatie

AnderZorg Ziekenfonds. goed verzekerd, snel geregeld

AnderZorg Ziekenfonds. goed verzekerd, snel geregeld AnderZorg Ziekenfonds goed verzekerd, snel geregeld bij AnderZorg staan betrokken mensen voor u klaar Goede zorg verdienen we allemaal. Daarom kan iedereen terecht bij AnderZorg. AnderZorg biedt de beste

Nadere informatie

Aangifte SOS-schade. 1 Gegevens hoofdverzekerde. 2 Omschrijving situatie

Aangifte SOS-schade. 1 Gegevens hoofdverzekerde. 2 Omschrijving situatie Aangifte SOS-schade Let op: graag binnen de hokjes schrijven. Wij kunnen uw aanmelding dan sneller verwerken. Algemeen Formulier volledig en in blokletters invullen. Vergeet niet uw rekeningnummer in te

Nadere informatie

vakantie zonder zorgen. Doorlopende Reisverzekering

vakantie zonder zorgen. Doorlopende Reisverzekering Op vakantie zonder Doorlopende Reisverzekering zorgen. Inhoudsopgave 5. Van zorg verzekerd 6. Compleet verzekerd 9. De dekkingen op een rij 10. Extra onderdelen meeverzekeren 12. De premies 13. Aanvraagformulier

Nadere informatie

SAILWISE SAILWISE AANVULLENDE VOORWAARDEN. Individuele boekingen VOORWAARDEN ANNULERINGSVERZEKERING VOORWAARDEN ANNULERINGSVERZEKERING

SAILWISE SAILWISE AANVULLENDE VOORWAARDEN. Individuele boekingen VOORWAARDEN ANNULERINGSVERZEKERING VOORWAARDEN ANNULERINGSVERZEKERING SAILWISE SAILWISE AANVULLENDE VOORWAARDEN VOORWAARDEN ANNULERINGSVERZEKERING VOORWAARDEN ANNULERINGSVERZEKERING Individuele boekingen 1 Voorwaarden Annuleringsverzekering De deelnemer die zich individueel

Nadere informatie

In geval van tegenspoed bent u beschermd!

In geval van tegenspoed bent u beschermd! Verzekeringen Credit Security Plan In geval van tegenspoed bent u beschermd! Bescherming van uzelf en uw naasten De Tak 21-schuldsaldoverzekering Credit Security Plan van North Europe Life Belgium biedt

Nadere informatie

Aangifte SOS-schade. IZA Zorgverzekeraar. Algemeen. 1 Gegevens hoofdverzekerde. 2 Omschrijving situatie

Aangifte SOS-schade. IZA Zorgverzekeraar. Algemeen. 1 Gegevens hoofdverzekerde. 2 Omschrijving situatie IZA Zorgverzekeraar Aangifte SOS-schade Algemeen Formulier volledig en in blokletters invullen. Vergeet niet uw rekeningnummer in te vullen. Altijd (kopie) verzekeringsbewijs meesturen. Dit kan ook de

Nadere informatie

Vergelijk nu uw zorgverzekering van Delta Lloyd met de zorgverzekering van CZ. CZ maakt het u makkelijk en voordelig.

Vergelijk nu uw zorgverzekering van Delta Lloyd met de zorgverzekering van CZ. CZ maakt het u makkelijk en voordelig. Premie vanaf 69,80 Kamer van Koophandel heeft voor alle collega s met CZ scherpe afspraken gemaakt: 10% korting op de basisverzekering 15% korting op alle collectieve aanvullende verzekeringen Collectief

Nadere informatie

Het Standaard Taf/Veza GoedGezekerd AOV voor de Zorg

Het Standaard Taf/Veza GoedGezekerd AOV voor de Zorg Het Standaard Taf/Veza GoedGezekerd AOV voor de Zorg Speciaal voor de zelfstandigen in de zorg hebben wij een inkomens- vangnetverzekering ontwikkeld die uw inkomen bij ziekte garandeert. Het product is

Nadere informatie

Hospitalisatieverzekering

Hospitalisatieverzekering Hospitalisatieverzekering Een realisatie van ACLVB Colruyt Voor wie is deze info: voor alle werknemers van Colruyt Group (behalve Spar, Alvocol, Davytrans, Foodlines en E-Logistics). Wat is een hospitalisatieverzekering?

Nadere informatie

M/V. VGZ Jong Pakket. Basis Tand (5) Luxe Tand (5)

M/V. VGZ Jong Pakket. Basis Tand (5) Luxe Tand (5) Basisverzekering Stichting Collectieve Ziektekostenverzekeringen bij de ministeries van Veiligheid en Justitie, Buitenlandse Zaken en Volksgezondheid, Welzijn en Sport Aanvraag- en wijzigingsformulier

Nadere informatie

VERZEKERINGS- VOORSTEL «PERSOONLIJKE VERZEKERING»

VERZEKERINGS- VOORSTEL «PERSOONLIJKE VERZEKERING» VERZEKERINGS- VOORSTEL «PERSOONLIJKE VERZEKERING» 1. Wij kunnen enkel gevolg geven aan een volledig ingevuld en door de voorsteller ondertekend voorstel. Streepjes worden niet als antwoord beschouwd. 2.

Nadere informatie

Beste deelnemer, Met vriendelijke groet, A.Eggermont Voorzitter Stichting Dow Voorzieningsfonds

Beste deelnemer, Met vriendelijke groet, A.Eggermont Voorzitter Stichting Dow Voorzieningsfonds Beste deelnemer, Bijgaand treft u aan het huishoudelijk reglement 2017 van de Stichting Dow Voorzieningsfonds. Dit huishoudelijk reglement dient als richtlijn voor het bestuur van het Voorzieningsfonds

Nadere informatie

Klaverblad Verzekeringen. Uitvaartverzekering

Klaverblad Verzekeringen. Uitvaartverzekering Klaverblad Verzekeringen Uitvaartverzekering Deze folder bevat een beperkte weergave van de polisvoorwaarden. Aan deze weergave kunnen geen rechten worden ontleend. Wilt u precies weten wat er onder de

Nadere informatie

VGZ korting BV 8 %, AV 10 %, TV 0 %

VGZ korting BV 8 %, AV 10 %, TV 0 % Marktvergelijk 216 VGZ korting BV 8 %, AV 1 %, TV % Zilveren Kruis korting BV 5 %, AV 8 %, TV 8 % Premies Basisverzekering / Type verzekering Vanaf 18 jaar; Wettelijk Eigen Risico: 385, 99,31 14,83 13,98

Nadere informatie

Home Assistance Bijstand bij schade aan de woning, informatiedienst, kosten voor slotenmaker (tot 100)

Home Assistance Bijstand bij schade aan de woning, informatiedienst, kosten voor slotenmaker (tot 100) Vief Travel en Uniglobe South West Travel heeft in samenwerking met Allianz Global Assistance voor u verschillende verzekeringsformules uitgewerkt. Het is mogelijk om voor uw volgende reis één van de onderstaande

Nadere informatie

Hospitalisatie verzekeringen DE BESTE ZORGEN. LEVENSLANG.

Hospitalisatie verzekeringen DE BESTE ZORGEN. LEVENSLANG. Hospitalisatie verzekeringen DE BESTE ZORGEN. LEVENSLANG. Wist je dat de Belgische geneeskunde één van de beste ter wereld is? DKV maakt ze toegankelijk. Kiezen voor een hospitalisatieverzekering van DKV,

Nadere informatie

De veranderingen in de zorgverzekering 2016. Wij zijn er voor ú

De veranderingen in de zorgverzekering 2016. Wij zijn er voor ú De veranderingen in de zorgverzekering 2016 Wij zijn er voor ú De veranderingen in de basisverzekering Wijzigingen zorgverzekering Nedasco Slimme Keuze 2016 De veranderingen in de vergoedingen en polisvoorwaarden

Nadere informatie

Globalia Pro. 1. De voordelen : 2. De voorwaarden : 3. De takken :

Globalia Pro. 1. De voordelen : 2. De voorwaarden : 3. De takken : 1. De voordelen : Bonus van 10% tot 15% (bij leven) op de jaarpremies Een contract - Een vervaldatum - Een premie Geen fractioneringskosten (indien domiciliëring) Geen poliskosten Uiterst voordelige tarieven

Nadere informatie

KBC Autolease Gold Assistance Bijstand aan personen en voertuigen

KBC Autolease Gold Assistance Bijstand aan personen en voertuigen Bijstand aan personen en voertuig Het contract KBC Autolease Gold Assistance is een uitbreiding van de dekking KBC Autolease Silver en VIP-Silver dekkingen, en bijgevolg zijn alle hiervoor omschreven voorwaarden

Nadere informatie

Vrijwillige financiële bijsluiter T@F Maandlastbeschermer

Vrijwillige financiële bijsluiter T@F Maandlastbeschermer Vrijwillige financiële bijsluiter T@F Maandlastbeschermer Over de financiële bijsluiter Voor producten als de T@F Maandlastbeschermer is een financiële bijsluiter niet verplicht. We geven u toch graag

Nadere informatie

expatriate Health Insurance VERGOEDINGENOVERZICHT

expatriate Health Insurance VERGOEDINGENOVERZICHT expatriate Health Insurance VERGOEDINGENOVERZICHT COLLECTIEVE VERZEKERING 2015 VERGOEDINGENOVERZICHT EXPATRIATE HEALTH INSURANCE 2015 Hieronder ziet u een overzicht van de vergoedingen van onze XHI ziektekostenverzekeringen.

Nadere informatie