Digigraphie_NL_PP0392.qxd:layout3 28/10/ :24 Page 1

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Digigraphie_NL_PP0392.qxd:layout3 28/10/2008 16:24 Page 1"

Transcriptie

1 Digigraphie_NL_PP0392.qxd:layout3 28/10/ :24 Page 1

2 Digigraphie_NL_PP0392.qxd:layout3 28/10/ :24 Page 2 A B C D

3 Digigraphie_NL_PP0392.qxd:layout3 28/10/ :24 Page 3 Digigraphie van Epson garandeert de hoogste standaarden voor digitale kunstreproducties. Met Digigraphie profiteert de kunstwereld van de vooruitgang van digitale technologie en hebben de geproduceerde werken gegarandeerd een uitzonderlijke kwaliteit en duurzaamheid. Digigraphie is het resultaat van vele jaren onderzoek door Epson, waardoor met de Epson-printers en Epson UltraChrome -pigmentinkten de hoogst mogelijke technische prestaties worden bereikt. Het resultaat? Digigraphie een technisch label waarmee u een kunstwerk met een beperkte oplage kunt produceren of reproduceren. Uw klanten zullen maar al te graag de trotse eigenaar worden. Elke creatie kan een eigen unieke digitale replica hebben, aangezien elke reproductie is genummerd, voorzien van een referentie en ondertekend door de kunstenaar. Een nieuwe horizon voor de kunst Digigraphie is een label van uitmuntendheid op basis van nauwkeurige criteria en strikte gebruiksregels. U kunt de waarde van uw digitale reproducties verhogen door het Digigraphie Collection-goedkeuringszegel te behalen en erop aan te brengen.

4 Digigraphie_NL_PP0392.qxd:layout3 28/10/ :24 Page 4 Een nieuw label Oorsprong Hoewel het Digigraphie -label vrij recent is gemaakt, bestaat het eigenlijk al veel langer. Digigraphie werd officieel op 13 november 2003 geïntroduceerd tijdens de Autumn Exhibition in Parijs, Frankrijk. Fotografen, beeldhouwers, schilders, alsook fotolabs en lithografische studio s gebruiken de technologie van Epsonprinters al meerdere jaren om afdrukken van hoge kwaliteit te maken. Hieruit is een nieuwe discipline gegroeid: de digitale kunstafdruk. De zoektocht naar een naam Maar welke naam is geschikt voor een digitale kunstafdruk die met een Epson-printer is gemaakt? Jack Duganne stelde zich deze vraag al in 1991 in de VS. Als hoofddrukker bij Nash Editions zocht hij een algemene term om het werk van kunstenaar Diane Bartz, geproduceerd met inkjettechnologie, te beschrijven. Hij gebruikte aanvankelijk de Franse term jet d encre (inkjet), verfijnde deze tot gicleur (jet/spuit) en koos uiteindelijk voor Giclée (gespoten). E Franse kunstenaars stonden voor hetzelfde dilemma als Duganne. Zij wezen de uitdrukking inkjetafdruk meteen af, aangezien zij deze ongepast vonden voor een artistieke afdruk. Sommige kunstenaars kozen ervoor om een eigen label te hanteren. Dit was ook het geval voor Philip Plisson, de maritiem kunstenaar die Pixographie bedacht, en voor Jean-Noël l Harmeroult, de modefotograaf die zijn werk de naam Hyperchromes gaf. Deze twee professionele fotografen gebruikten een eigen label om de artistieke afdrukken met beperkte oplage te beschrijven die ze met de professionele fotoprinters van Epson maakten. Er was duidelijk nood aan een industriestandaard. De komst van het Digigraphie -label Na een uitgebreid onderzoek bij zowel kunstenaars als klanten registreerde Epson France de naam Digigraphie in 2003 bij het INPI, het Franse instituut voor intellectuele eigendom, en het OHMI, het instituut voor de registratie van Europese handelsmerken. Een nieuw Europees handelsmerk was een feit. Het label mag door iedereen worden gebruikt die zich aan de gebruiksregels houdt. *Bron Digital Printing van Harald Johnson, Eyrolles-edities.

5 Digigraphie_NL_PP0392.qxd:layout3 28/10/ :24 Page 5 Een nieuwe techniek voor de productie van kunst Dankzij de technologie die in Epson-printers wordt gebruikt en de kwaliteit van de Epson UltraChrome -inkten, heeft Epson de kunstmarkt gestimuleerd door kunstenaars, galerieën en museums nieuwe mogelijkheden te bieden. Keuze uit kunstdrukpapier Het behalen van de Digigraphie -status is afhankelijk van het gebruikte materiaal. Epson heeft bijgevolg een assortiment van hoogkwalitatief kunstdrukpapier ontwikkeld dat speciaal is bedoeld voor Digigraphie. Het assortiment biedt kunstenaars een ruime keuze: glad, ultraglad, met textuur, aquarel, fluweel, canvas, enz. Al deze materialen zijn door onafhankelijke laboratoria getest om de stabiliteit van afdrukken na verloop van tijd te garanderen. U vindt de volledige lijst met soorten kunstdrukpapier op Dekking Van links naar rechts Ouka Leele (Spanje), Fernando Guerra (Portugal), CF Wesenburg (Noorwegen) A Walter M Rammler (Duitsland) D Philip Plisson (Frankrijk) G Tompit (Italië) B Franco Fontana (Italië) E Isabel Muñoz (Spanje) H Fernando Guerra (Portugal) C Zwy Milshtein (Moldavië) F António Sá (Portugal) I CF Wesenburg (Noorwegen) F Digigraphie gegarandeerde kwaliteit Epson heeft een beoordelingscommissie samengesteld waarin fotografen, beeldhouwers en schilders zijn verenigd. Haar rol: de strikte criteria en gebruiksregels voor het label definiëren en zo de toepassing ervan in de verschillende kunstdisciplines harmoniseren, nu en met de verdere ontwikkeling van technologie. De commissie zet zich in om kunstenaars bij te staan bij de aanpassing van Epson-technologie aan hun specifieke behoeften.

6 Digigraphie_NL_PP0392.qxd:layout3 28/10/ :24 Page 6 Waarom Digigraphie en voor wie is het bedoeld? 1De kunstwereld Niet alleen kunstenaars en museums verlangen naar meer vrijheid, meer zichtbaarheid en meer controle over reproducties, ook klanten willen zeker zijn van de kwaliteit en duurzaamheid van hun favoriete werk. De fotograaf legt met een foto niet alleen inhoud vast, maar hij produceert ook de afdruk en geeft de afbeelding de gewenste lay-out. De mogelijkheden zijn enorm. Meer zichtbaarheid Een origineel werk is per definitie uniek. Digigraphie biedt elke kunstenaar de mogelijkheid om de verspreiding van zijn creatie te verhogen door een hoogkwalitatieve afdruk met beperkte oplage aan te bieden. Gecontroleerde productie Met de Epson-afdruktechnologie behouden kunstenaars controle over de kwaliteit en kwantiteit van hun productie. Digigraphie van Epson voorkomt plagiaat, aangezien elk werk is genummerd, voorzien van een stempel en ondertekend. Elke afdruk maakt deel uit van een beperkte oplage. G

7 Digigraphie_NL_PP0392.qxd:layout3 28/10/ :24 Page 7 Afdrukken naar wens Kunstenaars zijn vrij om hun werken af te drukken, wanneer zij dit willen, zonder dat hun creatie wordt aangetast. Digigraphie van Epson garandeert een perfecte reproductie van kleuren en nuances die de tand des tijds doorstaan. Kunstenaars kunnen hun werk bijgevolg op aanvraag produceren. Beter gebruik van erfgoed Met behulp van Digigraphie van Epson kunt u de levensduur van een werk verlengen. Kunstenaars beschikken nu over een nieuwe vorm van expressie en een nieuwe ondersteuning voor de hernieuwing van hun erfgoed. Het is een waardevol alternatief voor zowel een alleenstaand werk als grote volumes. H I Een online galerie Digigraphie -kunstenaars hebben nu hun eigen website: Elke kunstenaar kan zich registreren en zijn portfolio met gecertificeerd Digigraphie-werk gratis tentoonstellen in een online galerie. 2 Galerieën barsten van leven Digigraphie van Epson biedt ook mooie vooruitzichten aan galerieën. Een belangrijk voordeel van Digigraphie : elk werk is een origineel. Elke afdruk die door een Digigraphie -kunstenaar is geproduceerd, is in werkelijkheid, een originele creatie, met nummer en handtekening. Galerieën kunnen bijgevolg hun aanbod uitbreiden en reeksen van unieke werken met beperkte oplage verkopen. Digigraphie Collection Een ander voordeel van Digigraphie van Epson is de verkoop van de Digigraphies Collection. Dit specifieke label heeft betrekking op het werk van overleden kunstenaars. De erfgenamen van een overleden kunstenaar kunnen Digigraphies van zijn werk produceren en ze tentoonstellen in een galerie. Een mooie manier om het artistieke erfgoed van een kunstenaar te herwaarderen.

8 Digigraphie_NL_PP0392.qxd:layout3 28/10/ :24 Page 8 3 Museums vol trots over hun erfgoed Het Digigraphie Collection-label trekt museums van over heel Europa aan. Alle museums, zowel nationaal als privé, kunnen bezoekers nu de kans bieden om een kwaliteitswerk met een beperkte oplage aan te schaffen. Digigraphie van Epson biedt bezoekers de mogelijkheid om huiswaarts te keren met een uitzonderlijke, duurzame reproductie van hun favoriete schilderijen of foto s. Het is een ideale gelegenheid om artistiek erfgoed in de huiskamer te introduceren. De verkoop van Digigraphie Collections is ideaal tijdens een tijdelijke tentoonstelling of voor permanente werken. Voor de recente tentoonstelling van schilder Jean-Auguste-Dominique Ingres ( ) maakte het Louvre-museum en de RMN (vereniging van Franse nationale musea) een beperkte oplage van 12 reproducties van kunstwerken van de schilder. De reproducties werden gemaakt met behulp van de Digigraphie Collection van Epson. Andere musea maken ook gebruik van Digigraphie van Epson om hun waarde te verhogen, door beperkte oplagen van reproducties in hun winkels te verkopen, waaronder het museum Albert Kahn vlakbij Parijs, het museum New Monaco en het museum Orleans. Digigraphie in het Louvre-museum La grande Odalisque, Jean-Auguste-Dominique Ingres RMN Epson Europe BV - Vestiging België Belgicastraat 4 - Keiberg B-1930 Zaventem Infoline: 070/350120* * ( /min.) Epson Europe BV - Vestiging Benelux Entrada 701 NL-1096 EJ Amsterdam Infoline: * * (0.05 /oproep /min.) Handelsmerken en geregistreerde handelsmerken zijn het eigendom van Seiko Epson Corporation of de respectieve eigenaars. Productinformatie kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Kies de ideale printer voor uw bedrijf

Kies de ideale printer voor uw bedrijf Kies de ideale printer voor uw bedrijf Epson biedt een breed assortiment inkjetprinters, geschikt voor het thuiskantoor tot en met de grote onderneming, waarmee u geld, tijd en onnodige rompslomp kunt

Nadere informatie

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Superieure afdrukken in zwartwit en kleur

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Superieure afdrukken in zwartwit en kleur Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Superieure afdrukken in zwartwit en kleur Onze unieke Epson UltraChrome K3-inkttechnologie biedt u ultieme afdrukresultaten in zwartwit en kleur. Waar andere inktsets

Nadere informatie

EPSON-kleureninkjetprinters

EPSON-kleureninkjetprinters EPSON-kleureninkjetprinters De EPSON Stylus C86 is een rechttoe, rechtaan printer voor persoonlijk en zakelijk gebruik. Hij drukt zowel documenten, afbeeldingen als foto s met een toonaangevende resolutie

Nadere informatie

Grootformaatprinters voor hoge volumes

Grootformaatprinters voor hoge volumes Grootformaatprinters voor hoge volumes Als u op zoek bent naar een snelle, professionele kleurenprinter voor interne afdrukopdrachten, bent u bij Epson aan het juiste adres. Wij hebben onze geavanceerde

Nadere informatie

TECHNOLOGIE IN HARMONIE MET HET MILIEU

TECHNOLOGIE IN HARMONIE MET HET MILIEU TECHNOLOGIE IN HARMONIE MET HET MILIEU BETERE PRODUCTEN VOOR EEN BETERE TOEKOMST Als het aankomt op het kiezen van technologie, begrijpen we dat bedrijven betrouwbaarheid en gevolgen voor het milieu boven

Nadere informatie

Epson Meeting Solutions MENSEN, LOCATIES EN INFORMATIE SAMENBRENGEN

Epson Meeting Solutions MENSEN, LOCATIES EN INFORMATIE SAMENBRENGEN Epson Meeting Solutions MENSEN, LOCATIES EN INFORMATIE SAMENBRENGEN VERANDER PRESENTATIES IN CONVERSATIES, IDEEËN IN CREATIES EN EFFICIËNTIE IN PRODUCTIVITEIT CREËREN, SAMENWERKEN EN DELEN Mensen onthouden

Nadere informatie

Ontwikkeld voor optimale fotoproductie

Ontwikkeld voor optimale fotoproductie Epson OrderController-software Ontwikkeld voor optimale fotoproductie Draaien onder kleine hoek Helderheid, contrast, huideffening en vele andere fantastische functies Rodeogeneffect onderdrukken Geavanceerde

Nadere informatie

Print365 ALLES-IN-EEN PRINTOPLOSSING

Print365 ALLES-IN-EEN PRINTOPLOSSING Print365 ALLES-IN-EEN PRINTOPLOSSING PRINTEN NAAR BEHOEFTE, PROBLEEMLOOS EN ZONDER VERBORGEN KOSTEN Print365 voorziet in al uw afdrukbehoeften - hoe groot of klein die ook zijn - voor een vast maandelijks

Nadere informatie

Epson Meeting Solutions QUICK START-HANDLEIDING VOOR INTERACTIEVE PROJECTOREN

Epson Meeting Solutions QUICK START-HANDLEIDING VOOR INTERACTIEVE PROJECTOREN Epson Meeting Solutions QUICK START-HANDLEIDING VOOR INTERACTIEVE PROJECTOREN AAN DE SLAG Pagina 9 Vergaderingen zijn niet langer gebonden aan één ruimte. In deze Quick Starthandleiding bespreken we stapsgewijs

Nadere informatie

De zwartwitlaserprinter voor kleurenafdrukken

De zwartwitlaserprinter voor kleurenafdrukken De zwartwitlaserprinter voor kleurenafdrukken De vernieuwende Epson AcuLaser 2600-reeks biedt u niet alleen snelle, professionele zwartwitafdrukken. U geniet ook over maximale flexibiliteit. U kunt naar

Nadere informatie

Print365. Printmanagement zonder zorgen

Print365. Printmanagement zonder zorgen Print365 Printmanagement zonder zorgen Het juiste pakket kiezen Print365 biedt u voor een eenvoudig en laag maandelijks bedrag volledige controle over en inzicht in uw afdrukwerk, waardoor uw printbehoeften

Nadere informatie

SureColor SC-P800 ONTDEK HET NIEUWE ZWART

SureColor SC-P800 ONTDEK HET NIEUWE ZWART SureColor SC-P800 ONTDEK HET NIEUWE ZWART TECHNISCHE INFORMATIE AFDRUKKEN OP VERSCHILLENDE MEDIA De SureColor SC-P800 is de eerste A2-printer ooit met een optionele papierrol unit. Dit apparaat kan afdrukken

Nadere informatie

Prachtige foto s thuis afdrukken

Prachtige foto s thuis afdrukken Prachtige foto s thuis afdrukken Digitale fotografie is handig, want traditionele foto's uit het fotolabo kunnen niet individueel worden bijgestuurd. De nieuwe EPSON PictureMate is een compacte oplossing

Nadere informatie

SurePress L-4033 digitale etikettendrukpers VEELZIJDIGE AFDRUKMOGELIJKHEDEN. CONSISTENTE KWALITEIT.

SurePress L-4033 digitale etikettendrukpers VEELZIJDIGE AFDRUKMOGELIJKHEDEN. CONSISTENTE KWALITEIT. SurePress L-4033 digitale etikettendrukpers VEELZIJDIGE AFDRUKMOGELIJKHEDEN. CONSISTENTE KWALITEIT. GA VOOR DIGITAAL EN VERHOOG UW WINST Met de SurePress L-4033 digitale inkjet-etikettendrukpers wordt

Nadere informatie

KIJK EENS NAAR DE VERBORGEN KOSTEN VAN BEDRIJFSPRINTERS

KIJK EENS NAAR DE VERBORGEN KOSTEN VAN BEDRIJFSPRINTERS WorkForce Pro RIPS KIJK EENS NAAR DE VERBORGEN KOSTEN VAN BEDRIJFSPRINTERS IT-ondersteuning vereist Nieuwe bestellen Raadpleeg de servicehandleiding Afvalverwerking verbruikte artikelen Verstopping afdrukwachtrij

Nadere informatie

Epson Meeting Solutions PROJECTOR OF FLAT PANEL DISPLAY?

Epson Meeting Solutions PROJECTOR OF FLAT PANEL DISPLAY? Epson Meeting Solutions PROJECTOR OF FLAT PANEL DISPLAY? WAAR MOET U OP LETTEN BIJ DE AANSCHAF VAN EEN SCHERM? In deze handleiding bespreken we het belang van formaat, kosteneffectiviteit en beeldkwaliteit,

Nadere informatie

- MARCEL WITTE - LIMITED EDITION - DESIGN LIJST - GICLEE LEVENSLANGE GARANTIE CERTIFICAAT VAN ECHTHEID - BESCHIKBARE GICLEES:

- MARCEL WITTE - LIMITED EDITION - DESIGN LIJST - GICLEE LEVENSLANGE GARANTIE CERTIFICAAT VAN ECHTHEID - BESCHIKBARE GICLEES: - MARCEL WITTE - LIMITED EDITION - DESIGN LIJST - GICLEE LEVENSLANGE GARANTIE CERTIFICAAT VAN ECHTHEID - BESCHIKBARE GICLEES: TOGETHER ALONE SURPRISE THINKING OF YOU LACKADAISICAL SHELTER SECOND-HAND BAG

Nadere informatie

Nieuwe functies in SAP Crystal Reports SAP Crystal Reports 2011

Nieuwe functies in SAP Crystal Reports SAP Crystal Reports 2011 Nieuwe functies in SAP Crystal Reports SAP Crystal Reports 2011 Copyright 2010 SAP AG. Alle rechten voorbehouden. Alle rechten voorbehouden. SAP, R/3, SAP NetWeaver, Duet, PartnerEdge, ByDesign, SAP Business

Nadere informatie

SureColor SC-F-serie kleursublimatieprinters HOGE PRESTATIES, SUPERIEURE AFWERKING

SureColor SC-F-serie kleursublimatieprinters HOGE PRESTATIES, SUPERIEURE AFWERKING SureColor SC-F-serie kleursublimatieprinters HOGE PRESTATIES, SUPERIEURE AFWERKING DE COMPLETE TEXTIELAFDRUKOPLOSSING In de SureColor SC-F-serie komen snelheid, kracht en productiviteit samen, van hardware

Nadere informatie

4. Als u in toekomstige publicaties van onze hand liever anoniem wil blijven dan kunt u dat hieronder aangeven.

4. Als u in toekomstige publicaties van onze hand liever anoniem wil blijven dan kunt u dat hieronder aangeven. CERTIFICERING Middels het invullen en ondertekenen van deze vragenlijst, verzoekt Fondation Constant (de Stichting ) om te certificeren het kunstwerk of de kunstwerken, hieronder beschreven, waarvan u

Nadere informatie

WorkForce-flatbedscannerreeks voor zakelijk gebruik. Benut het volledige potentieel van elk document

WorkForce-flatbedscannerreeks voor zakelijk gebruik. Benut het volledige potentieel van elk document WorkForce-flatbedscannerreeks voor zakelijk gebruik Benut het volledige potentieel van elk document Software Vastleggen Document Capture Pro 2.0 stelt personen in staat overal in het bedrijf probleemloos

Nadere informatie

Projectoroplossingen. Schermgrootte doet er wel degelijk toe in het onderwijs

Projectoroplossingen. Schermgrootte doet er wel degelijk toe in het onderwijs Projectoroplossingen Schermgrootte doet er wel degelijk toe in het onderwijs WAAR MOET U OP LETTEN BIJ DE AANSCHAF VAN EEN SCHERM? In deze handleiding bespreken we het belang van formaat, kosteneffectiviteit

Nadere informatie

ASSORTIMENT EPSON-INKJETPRINTERS VOOR KANTOOR KLAARVOOR ZAKELIJK GEBRUIK

ASSORTIMENT EPSON-INKJETPRINTERS VOOR KANTOOR KLAARVOOR ZAKELIJK GEBRUIK ASSORTIMENT EPSON-INKJETPRINTERS VOOR KANTOOR KLAARVOOR ZAKELIJK GEBRUIK HERFST 2008 HETEPSON- ASSORTIMENT VOORKANTOOR. SNELLE, VEELZIJDIGE PRINTERSEN ALLES-IN-ÉÉN OPLOSSINGENDIE GEMAKKELIJKIN UWKANTOOR

Nadere informatie

Ideeën vastleggen. Succesvol ondernemen begint met registreren

Ideeën vastleggen. Succesvol ondernemen begint met registreren Ideeën vastleggen Succesvol ondernemen begint met registreren Een goed idee ontstaat vaak spontaan op het moment dat u dit het minst verwacht. In de kroeg, onder de douche, tijdens het koken of op de fiets.

Nadere informatie

Media-assortiment. De professionele mediacollectie

Media-assortiment. De professionele mediacollectie Media-assortiment De professionele mediacollectie Ruime keuze aan media van Epson Ontdek het grote media-assortiment van Epson voor binnen- en buitentoepassingen. Het uitgebreide assortiment afdrukmedia

Nadere informatie

SureColor SC-P5000. Duurzame kwaliteit

SureColor SC-P5000. Duurzame kwaliteit SureColor SC-P5000 Duurzame kwaliteit Hoogwaardige precisie Door de combinatie van uitstekende printkwaliteit en superieure betrouwbaarheid, zet de Epson SureColor SC-P5000 een nieuwe norm voor het afdrukken

Nadere informatie

3 Elektrische teller. Verhoog uw inkomsten met zonne-energie

3 Elektrische teller. Verhoog uw inkomsten met zonne-energie Waarom zonne-energie? Hoe werkt het? SunPower-zonnepanelen Verhoog uw inkomsten met zonne-energie Tot voor enkele jaren was een investering met het beste rendement nog onverzoenbaar met respect voor het

Nadere informatie

Maak optimaal gebruik van uw dak. lnvesteer in zonne-energie met SunPower

Maak optimaal gebruik van uw dak. lnvesteer in zonne-energie met SunPower Maak optimaal gebruik van uw dak lnvesteer in zonne-energie met SunPower Hoe werkt het? Verhoog uw inkomsten met zonne-energie 1 SunPower-zonnepanelen Tot voor enkele jaren was een investering met het

Nadere informatie

ART HISTORY DE TWINTIGSTE EEUW MASSACULTUUR. H5 CKV-profiel Cobra en Karel Appel Moderne Amerikanen in musea

ART HISTORY DE TWINTIGSTE EEUW MASSACULTUUR. H5 CKV-profiel Cobra en Karel Appel Moderne Amerikanen in musea ART HISTORY DE TWINTIGSTE EEUW MASSACULTUUR H5 CKV-profiel Cobra en Karel Appel Moderne Amerikanen in musea Tijdsbeeld tweede helft 20ste eeuw Vrijheid na WOII-Europa ligt in puin.. Koude oorlog: angst

Nadere informatie

Afdrukken zonder inktpatronen

Afdrukken zonder inktpatronen EcoTank-serie printers Afdrukken zonder inktpatronen Bespaar 90% op de kosten van inkt 1 30 miljoen EcoTank-printers verkocht wereldwijd 4 Het thuis printen van documenten zal nooit meer hetzelfde zijn

Nadere informatie

SureColor SC-F2100-printer voor rechtstreeks afdrukken op textiel. Uitzonderlijke kwaliteit, telkens opnieuw

SureColor SC-F2100-printer voor rechtstreeks afdrukken op textiel. Uitzonderlijke kwaliteit, telkens opnieuw SureColor SC-F2100-printer voor rechtstreeks afdrukken op textiel Uitzonderlijke kwaliteit, telkens opnieuw Onze innovatie stimuleert uw creativiteit Als u op zoek bent naar een DTG-printer (Direct to

Nadere informatie

HET TOONBEELD VAN MOGELIJKHEDEN

HET TOONBEELD VAN MOGELIJKHEDEN SureLab-serie HET TOONBEELD VAN MOGELIJKHEDEN Geef uw klanten meer. De SureLab-serie biedt een oneindig aantal zakelijke mogelijkheden. SL-D700 HOOGWAARDIG EN VOORDELIG Compacte, betaalbare en flexibele

Nadere informatie

Business Photos Brochure Printing Specs: 12 pagina s, self cover booklet. 12,7 centimeter breed en 15,24 centimeter hoog. Spread 1 and 2 (same paper)

Business Photos Brochure Printing Specs: 12 pagina s, self cover booklet. 12,7 centimeter breed en 15,24 centimeter hoog. Spread 1 and 2 (same paper) Business Photos Brochure Printing Specs: Omschrijving: Detail: Grootte: Papier: pagina s, self cover booklet geniet gebonden,7 centimeter breed en 5,4 centimeter hoog 00# matte boek Spread and (same paper)

Nadere informatie

PARTNER PROGRAM GENEREER MEER BUSINESS MET DE UNIEKE PRINTOPLOSSINGEN VAN RISO IT S UNIQUE AND IT S FOR YOU

PARTNER PROGRAM GENEREER MEER BUSINESS MET DE UNIEKE PRINTOPLOSSINGEN VAN RISO IT S UNIQUE AND IT S FOR YOU GENEREER MEER BUSINESS MET DE UNIEKE PRINTOPLOSSINGEN VAN RISO IT S UNIQUE AND IT S FOR YOU Boost RISO: wie zijn wij? Al meer dan 50 jaar specialist in het printen op hoge snelheid RISO KAGAKU Corporation,

Nadere informatie

PROJECTOPROEP FESTIVALBEELD EUROPALIA.TURKEY (2015) PROJECTOPROEP GERICHT TOT GRAFISCHE ARTIESTEN/ONTWERPERS/PROFESSIONELEN

PROJECTOPROEP FESTIVALBEELD EUROPALIA.TURKEY (2015) PROJECTOPROEP GERICHT TOT GRAFISCHE ARTIESTEN/ONTWERPERS/PROFESSIONELEN PROJECTOPROEP FESTIVALBEELD EUROPALIA.TURKEY (2015) PROJECTOPROEP GERICHT TOT GRAFISCHE ARTIESTEN/ONTWERPERS/PROFESSIONELEN KALENDER 23.06.14 : Deadline project 15.07.14 : Preselectie en interview met

Nadere informatie

Open OPROEP voor kunstenaarsresidentie

Open OPROEP voor kunstenaarsresidentie Open OPROEP voor kunstenaarsresidentie Kandidaatstelling tem 15 mei 2019 In het kader van Artists in Architecture. Re-Activating Modern European Houses Een project voor het Europees Jaar van het Cultureel

Nadere informatie

GOEDKOOP IS DUURKOOP. NEEM ORIGINELE KYOCERA-TONER.

GOEDKOOP IS DUURKOOP. NEEM ORIGINELE KYOCERA-TONER. GOEDKOOP IS DUURKOOP. NEEM ORIGINELE KYOCERA-TONER. HET ECHTE VOORDEEL. Er is maar één manier om een slecht functionerende toner en de kosten van opnieuw afdrukken te voorkomen en dat is door uitsluitend

Nadere informatie

Bezoekcijfers. Totaal aantal bezoeken 2013. Van Gogh Museum 1.448.997 De Mesdag Collectie 8.815 Bibliotheek en Documentatie 415

Bezoekcijfers. Totaal aantal bezoeken 2013. Van Gogh Museum 1.448.997 De Mesdag Collectie 8.815 Bibliotheek en Documentatie 415 1 Bezoekcijfers Totaal aantal bezoeken 2013 Van Gogh Museum 1.448.997 De Mesdag Collectie 8.815 Bibliotheek en Documentatie 415 De bezoekcijfers van De Mesdag Collectie zijn op een andere wijze geregistreerd

Nadere informatie

Volgende informatie is op basis van originele Epson labels en inkten. De prijs is ook op basis van advies prijs. Wanneer u dit koopt bij

Volgende informatie is op basis van originele Epson labels en inkten. De prijs is ook op basis van advies prijs. Wanneer u dit koopt bij Volgende informatie is op basis van originele Epson labels en inkten. De prijs is ook op basis van advies prijs. Wanneer u dit koopt bij businesslabels zullen de prijzen dus nog minder zijn. En in combinatie

Nadere informatie

ARTESORIS Aan- en verkoop van autograafbrieven en manuscripten. Art-Investments Partner voor beleggingen in Kunst

ARTESORIS Aan- en verkoop van autograafbrieven en manuscripten. Art-Investments Partner voor beleggingen in Kunst ARTESORIS Aan- en verkoop van autograafbrieven en manuscripten. Art-Investments Partner voor beleggingen in Kunst Wie is Artesoris? Gespecialiseerd in de aan- en verkoop van brieven en manuscripten. Meer

Nadere informatie

Mobile Connect Pro. Uw account activeren. Inclusief 200 MB data per maand gedurende drie jaar. Mobile Broadband

Mobile Connect Pro. Uw account activeren. Inclusief 200 MB data per maand gedurende drie jaar. Mobile Broadband Mobile Connect Pro Uw account activeren Mobile Broadband Inclusief 200 MB data per maand gedurende drie jaar Welkom bij HP Mobile Connect Pro De simkaart die u voor HP Mobile Connect Pro nodig hebt, is

Nadere informatie

all-in art service for offices

all-in art service for offices all-in art service for offices Wisselende series kunstwerken op kantoor Art-Square n info@art-square.eu n +32.9.391.39.13 n http://art-square.eu Ons Concept Twee basisformules: 1 Originele schilderijen

Nadere informatie

NEDERLANDER MEEST BEREID OM OVER TE STAPPEN NAAR E-BIKE VOOR HUN WOON-WERKVERKEER

NEDERLANDER MEEST BEREID OM OVER TE STAPPEN NAAR E-BIKE VOOR HUN WOON-WERKVERKEER 04 april 2019, 08:30 (CEST) NEDERLANDER MEEST BEREID OM OVER TE STAPPEN NAAR E-BIKE VOOR HUN WOON-WERKVERKEER SHIMANO STEPS-onderzoek onthult dat bijna de helft van de bevolking bereid is om over te stappen

Nadere informatie

VOLLEDIG NIEUWE SERVICE AFGESTEMD OP UW WENSEN. KONE Care

VOLLEDIG NIEUWE SERVICE AFGESTEMD OP UW WENSEN. KONE Care VOLLEDIG NIEUWE SERVICE AFGESTEMD OP UW WENSEN KONE Care KONE IN HET KORT DEDICATED TO PEOPLE FLOW De missie van KONE is het verbeteren van de flow van het stadsleven. Wij hebben ruim 100 jaar ervaring

Nadere informatie

Kijkwijzer HAVO / VWO. Joep Nicolas. 11 juni 2014 t/m 11 januari 2015. Pierre Cuypersstraat 1, 6041 XG Roermond, 0475 359102, www.cuypershuis.

Kijkwijzer HAVO / VWO. Joep Nicolas. 11 juni 2014 t/m 11 januari 2015. Pierre Cuypersstraat 1, 6041 XG Roermond, 0475 359102, www.cuypershuis. Kijkwijzer HAVO / VWO Joep Nicolas 11 juni 2014 t/m 11 januari 2015 Pierre Cuypersstraat 1, 6041 XG Roermond, 0475 359102, www.cuypershuis.nl Welkom in het Cuypershuis Het museumgebouw is een uniek complex

Nadere informatie

TM-T88VI-serie. Bepaal de toekomst met toonaangevende POS-oplossingen

TM-T88VI-serie. Bepaal de toekomst met toonaangevende POS-oplossingen TM-T88VI-serie Bepaal de toekomst met toonaangevende POS-oplossingen Betere serviceverlening Hoewel het winkelen online steeds populairder wordt, blijft de fysieke winkel nog steeds van groot belang voor

Nadere informatie

Brussels, September Beste vrienden,

Brussels, September Beste vrienden, Brussels, September 2016. Beste vrienden, Ik hoop dat jullie allemaal van een mooie en leuke vakantie hebben kunnen genieten, in België of daarbuiten. Intussen zijn we alweer aan de slag gegaan, met een

Nadere informatie

Kunstige oplossingen voor tijdelijke tentoonstellingen en exposities.

Kunstige oplossingen voor tijdelijke tentoonstellingen en exposities. Kunstige oplossingen voor tijdelijke tentoonstellingen en exposities. ESTRADA XXL Kunstige oplossingen van Estrada XXL voor uw tentoonstellingen en exposities. Een tijdelijke expositie op uw locatie.

Nadere informatie

Online afdrukken 4.0. Uitgave 1

Online afdrukken 4.0. Uitgave 1 Online afdrukken 4.0 Uitgave 1 2008 Nokia. Alle rechten voorbehouden. Nokia, Nokia Connecting People en Nseries zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Nokia Corporation. Nokia tune is een

Nadere informatie

De Honingaquarel van de Impressionisten

De Honingaquarel van de Impressionisten De Honingaquarel van de Impressionisten De oorsprong van de Sennelier aquarelverf dateert uit de tijd van de Impressionisten De schilders uit deze stroming vonden hun inspiratie in de natuur en probeerden

Nadere informatie

ILJA WALRAVEN OPLEIDINGEN TENTOONSTELLINGEN HAAGSE KUNSTENAARS. haagsekunstenaars.nl is een initiatief van Stroom Den Haag

ILJA WALRAVEN OPLEIDINGEN TENTOONSTELLINGEN HAAGSE KUNSTENAARS. haagsekunstenaars.nl is een initiatief van Stroom Den Haag haagsekunstenaars.nl is een initiatief van Stroom Den Haag ILJA WALRAVEN HAAGSE KUNSTENAARS Aanvankelijk schilderde Walraven vooral abstract, maar vanaf een bepaald moment is figuratie een dominante plaats

Nadere informatie

WERELDLEIDER IN OPLOSSINGEN VOOR DEMATERIALISATIE VAN DOCUMENTBEHEER

WERELDLEIDER IN OPLOSSINGEN VOOR DEMATERIALISATIE VAN DOCUMENTBEHEER WERELDLEIDER IN OPLOSSINGEN VOOR DEMATERIALISATIE VAN DOCUMENTBEHEER EEN UNIEKE OPLOSSING VOOR DE AUTOMATISERING VAN AL UW DOCUMENTPROCESSEN Aangezien het gebruik van papier nog steeds een belasting vormt

Nadere informatie

De stad Binche en het Bureau voor Toerisme organiseren een wedstrijd voor het ontwerp van de officiële affiche van het Carnaval van Binche 2019.

De stad Binche en het Bureau voor Toerisme organiseren een wedstrijd voor het ontwerp van de officiële affiche van het Carnaval van Binche 2019. CARNAVAL VAN BINCHE 2019 WEDSTRIJD AFFICHES Reglement Artikel 1 : ONDERWERP De stad Binche en het Bureau voor Toerisme organiseren een wedstrijd voor het ontwerp van de officiële affiche van het Carnaval

Nadere informatie

Besam IFD type EN, TF en TM

Besam IFD type EN, TF en TM Besam IFD type EN, TF en TM Industriële snelvouwdeuren Ideaal voor een snelle doorgang bij middelgrote tot grote entrees ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Verkrijgbaar in vele aantrekkelijke

Nadere informatie

GA VOLLEDIG OP IN DE ACTIE EPSON GAMINGPROJECTOREN

GA VOLLEDIG OP IN DE ACTIE EPSON GAMINGPROJECTOREN GA VOLLEDIG OP IN DE ACTIE EPSON GAMINGPROJECTOREN BELEEF SAMEN DE SENSATIE VAN GAMING BRENG GAMES TOT LEVEN OP GROOT SCHERM Uw favoriete games zijn nog intenser wanneer u ze op het grote scherm speelt.

Nadere informatie

BIJZONDER REGLEMENT VAN CONFORMITEITSATTESTATIE IN DE SECTOR VAN DE METALEN BOUWPRODUCTEN. (Het vervaardigen van staal- en aluminiumconstructies)

BIJZONDER REGLEMENT VAN CONFORMITEITSATTESTATIE IN DE SECTOR VAN DE METALEN BOUWPRODUCTEN. (Het vervaardigen van staal- en aluminiumconstructies) Pagina 1 van 6 BIJZONDER REGLEMENT VAN CONFORMITEITSATTESTATIE IN DE SECTOR VAN DE METALEN BOUWPRODUCTEN (Het vervaardigen van staal- en aluminiumconstructies) HOOFDSTUK 1 - ALGEMENE BEPALINGEN Artikel

Nadere informatie

BALLOTAGE FORMULIER. Aanvraagformulier toetsing beroepsmatigheid professioneel werkende kunstenaar. Persoonsgegevens achternaam

BALLOTAGE FORMULIER. Aanvraagformulier toetsing beroepsmatigheid professioneel werkende kunstenaar. Persoonsgegevens achternaam pag. 1 van 6 Persoonsgegevens achternaam voornamen kunstenaarsnaam aankruisen als u onder uw kunstenaarsnaam bekend wilt staan postadres postcode en woonplaats telefoon e-mail website atelieradres postcode

Nadere informatie

Hyundai Verlengde Garantie. Uitgebreid genieten van zorgeloos rijplezier

Hyundai Verlengde Garantie. Uitgebreid genieten van zorgeloos rijplezier Hyundai Verlengde Garantie Uitgebreid genieten van zorgeloos rijplezier Onbezorgd op weg in binnen- en buitenland Uw Hyundai blinkt uit door zijn uitstekende rijeigenschappen en betrouwbaarheid. Niet voor

Nadere informatie

Afdrukken pagina 2-19 dubbelzijdig formaat A4 naar behoefte kunnen lege A4-pagina s worden tussengevoegd

Afdrukken pagina 2-19 dubbelzijdig formaat A4 naar behoefte kunnen lege A4-pagina s worden tussengevoegd Gebruiksaanwijzing leerdagboek Exempel Rond de toren Afdrukken pagina 2-19 dubbelzijdig formaat A4 naar behoefte kunnen lege A4-pagina s worden tussengevoegd Aanwijzingen Schrijf- en tekenruimte in leerdagboek

Nadere informatie

Philips PerfectBeam gen2 - Eindeloze mogelijkheden om vorm te geven aan licht PerfectBeam gen.2

Philips PerfectBeam gen2 - Eindeloze mogelijkheden om vorm te geven aan licht PerfectBeam gen.2 Lighting Philips PerfectBeam gen2 - Eindeloze mogelijkheden om vorm te geven aan licht PerfectBeam gen2 is speciaal ontwikkeld voor het leveren van uitstekende lichtkwaliteit in museumtoepassingen. Hij

Nadere informatie

HOUD UW VERGADERINGEN LEVENDIG

HOUD UW VERGADERINGEN LEVENDIG Epson EB-1400Wi-reeks HOUD UW VERGADERINGEN LEVENDIG projecteren tot aantekeningen van meerdere gebruikers afdrukken, opslaan en delen ENGINEERED FOR BUSINESS GEÏNTEGREERD, INTERACTIEF SYSTEEM VOOR VERGADERRUIMTEN

Nadere informatie

Tarief voor de doorgifte via de kabel van prestaties van uitvoerende kunstenaars verschuldigd door de kabelmaatschappijen... Tarieffiche

Tarief voor de doorgifte via de kabel van prestaties van uitvoerende kunstenaars verschuldigd door de kabelmaatschappijen... Tarieffiche Tarief voor de doorgifte via de kabel van prestaties van uitvoerende kunstenaars verschuldigd door de kabelmaatschappijen... Tarieffiche 2019-2021 I. Toepasselijke tarieven Het tarief dat een kabelmaatschappij

Nadere informatie

Inhoud. Wie / wat is Polyfaser. Geschiedenis. Economische ontwikkeling - Assortiment - Kwaliteitskenmerken. Verkrijgbaar in heel Europa

Inhoud. Wie / wat is Polyfaser. Geschiedenis. Economische ontwikkeling - Assortiment - Kwaliteitskenmerken. Verkrijgbaar in heel Europa Hartelijk welkom! Inhoud Wie / wat is Polyfaser Geschiedenis Economische ontwikkeling - Assortiment - Kwaliteitskenmerken Verkrijgbaar in heel Europa Wie / wat is Polyfaser Fabrikant en verwerker van kunststof

Nadere informatie

Antwoorden Aardrijkskunde Antwoorden Discovery par. 1

Antwoorden Aardrijkskunde Antwoorden Discovery par. 1 Antwoorden Aardrijkskunde Antwoorden Discovery par. 1 Antwoorden door een scholier 1209 woorden 24 februari 2013 4,8 4 keer beoordeeld Vak Methode Aardrijkskunde Terra Discovery 1: Noord- Europa IJsland

Nadere informatie

Milieu- en prijsvriendelijke tonercartridges voor uw printer

Milieu- en prijsvriendelijke tonercartridges voor uw printer Milieu- en prijsvriendelijke tonercartridges voor uw printer - Informatiemap De onderneming Van Klaveren hc Van Klaveren hc is leverancier van tonercartridges voor vele soorten printers. Onze missie is

Nadere informatie

MSK geeft schilderijen Frits Van den Berghe terug aan erfgenamen

MSK geeft schilderijen Frits Van den Berghe terug aan erfgenamen MSK geeft schilderijen Frits Van den Berghe terug aan erfgenamen In Gent werden op 27 september 2017 twee schilderijen van Frits Van den Berghe overdragen aan de erfgenamen van de originele eigenaar, Emile

Nadere informatie

PLC GEÏNTEGREERDE OPLOSSINGEN PID & PIDAT SNELLE START INSTRUCTIE

PLC GEÏNTEGREERDE OPLOSSINGEN PID & PIDAT SNELLE START INSTRUCTIE PLC GEÏNTEGREERDE OPLOSSINGEN PID & PIDAT SNELLE START INSTRUCTIE PNSPO 2010, OMRON ELECTRONICS B.V. Alle rechten voorbehouden. De informatie in dit document is uitvoerig gecontroleerd. OMRON kan echter

Nadere informatie

Handelsmerken 0 - DEELNAME

Handelsmerken 0 - DEELNAME Handelsmerken 29/10/2008-31/12/2008 391 antwoorden 0 - DEELNAME Land DE - Duitsland 72 (18.4%) PL - Polen 48 (12.3%) NL - Nederland 31 (7.9%) UK - Verenigd Koninkrijk 23 (5.9%) DA - Denemarken 22 (5.6%)

Nadere informatie

Who s Afraid of Red, Amber and Green

Who s Afraid of Red, Amber and Green Basisonderwijs Bovenbouw (groep 6-7-8) Lesbrief voorafgaand aan het bezoek aan de tentoonstelling Who s Afraid of Red, Amber and Green Deze lesbrief is bedoeld ter voorbereiding op de les in het museum.

Nadere informatie

Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Postbus 20018 2500 EA..DEN HAAG. Datum Verzoek van Tweede Kamer omtrent twee huwelijksportretten

Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Postbus 20018 2500 EA..DEN HAAG. Datum Verzoek van Tweede Kamer omtrent twee huwelijksportretten >Retouradres Postbus 16375 2500 BJ Den Haag Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Postbus 20018 2500 EA..DEN HAAG Media en Creatieve Industrie Rijnstraat 50 Den Haag Postbus 16375 2500 BJ

Nadere informatie

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem Océ TCS500 Tijd is kostbaar Grootformaat kleurenprint-, kopieer- en scansysteem Klaar voor elke klus: hoge Prestaties waarop u kunt productiviteit rekenen Hoge capaciteit in kleur en Volledig te configureren

Nadere informatie

De logistiek van gekoelde producten made in Europa

De logistiek van gekoelde producten made in Europa De logistiek van gekoelde producten made in Europa Expert in 3 domeinen, één een enkele cultuur, die van de dienstverlening aan de klant, de motor achter ons succes. Logistiek Informatiesystemen Transport

Nadere informatie

Acertys Technical Services. Tot uw dienst

Acertys Technical Services. Tot uw dienst Acertys Technical Services Tot uw dienst Service specialisten voor elk product Een uitgebreid team van vakbekwame en gemotiveerde technici staat tot uw dienst. Vandaag zijn dit meer dan 45 Service Engineers,

Nadere informatie

WERELDWIJDE COMMERCIËLE RESULTATEN 2014

WERELDWIJDE COMMERCIËLE RESULTATEN 2014 PERSBERICHT 19 januari 2015 WERELDWIJDE COMMERCIËLE RESULTATEN 2014 Wereldwijde verkoop van Renault stijgt opnieuw met 3,2% tot 2,7 miljoen voertuigen Terwijl de wereldwijde automarkt met 3,5% groeide,

Nadere informatie

Javier Gómez en Arian Winterink exposeert in Museum vd Togt

Javier Gómez en Arian Winterink exposeert in Museum vd Togt Bijgewerkt: 20 oktober 2008 Zoek: ga. Begin: Nieuws Amstelveen Geschiedenis Foto's Gebeurtenissen Monumenten Partnersteden Straten Kerken Exposities Links Sponsoren Over de site Javier Gómez en Arian Winterink

Nadere informatie

Beleid voor internationale sponsoring. 1 april 2015 Amway

Beleid voor internationale sponsoring. 1 april 2015 Amway Beleid voor internationale sponsoring 1 april 2015 Amway Beleid voor internationale sponsoring Dit beleid geldt per 1 april 2015 voor alle Europese markten (België, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Estland,

Nadere informatie

EPSON STYLUS PRO 7700 EPSON STYLUS PRO 9700 EPSON AFDRUKKEN OP VERZOEK

EPSON STYLUS PRO 7700 EPSON STYLUS PRO 9700 EPSON AFDRUKKEN OP VERZOEK EPSON STYLUS PRO 7700 EPSON STYLUS PRO 9700 EPSON AFDRUKKEN OP VERZOEK 2 PERFECTE KLEUREN Deze snelle, flexibele 24-inch en 44-inch printers maken uw professionele afdrukken nog indrukwekkender dankzij

Nadere informatie

Europese feestdagen 2019

Europese feestdagen 2019 Januari - Februari - Maart Bestemming Januari Februari Maart Nederland (NL) 01-01 Bestemming Januari Februari Maart België (BE) 01-01 Bosnie en Herzegovina (BA) 01-01 02-01 01-03 Bulgarije (BG) 01-01 01-02

Nadere informatie

Geen stress met Ruukki Laser

Geen stress met Ruukki Laser Geen stress met Ruukki Laser www.ruukki.com Meer dan 15 jaar expertise Géén spanning met Ruukki Laser Ruukki was de eerste staalproducent in Europa die de uitdaging aanging om plaatstaal te ontwikkelen

Nadere informatie

Europese feestdagen 2018

Europese feestdagen 2018 Januari - Februari - Maart Bestemming Januari Februari Maart Nederland (NL) 01-01 Bestemming Januari Februari Maart België (BE) 01-01 Bosnie en Herzegovina (BA) 01-01 02-01 01-03 Bulgarije (BG) 01-01 03-03

Nadere informatie

NEW! Nokia 5800 xpressmusic De eerste Nokia-gsm met touchscreen. Connecting People

NEW! Nokia 5800 xpressmusic De eerste Nokia-gsm met touchscreen. Connecting People Connecting People NEW! Nokia 5800 xpressmusic De eerste Nokia-gsm met touchscreen Blader gemakkelijk door het menu met uw vinger of stylus. Surf en e-mail via onze wifihotspots of mobiele breedband. Geniet

Nadere informatie

Bâloise Vie Luxembourg (LPS) Infographic. Overview. uitgave 2018

Bâloise Vie Luxembourg (LPS) Infographic. Overview. uitgave 2018 Bâloise Vie Luxembourg (LPS) Infographic Overview uitgave 2018 Kerncijfers per 31/12/2017 > Bâloise Vie Luxembourg Focus op het vrije verkeer van diensten (VVD) voor aan fondsen gekoppelde levensverzekeringsproducten.

Nadere informatie

Hulp voor uitvinders. Bescherm uw ideeën Patentgeschiedenis Vooraf de aanvraag Is het een creatieve uitvinding? Verkrijgen van een patent

Hulp voor uitvinders. Bescherm uw ideeën Patentgeschiedenis Vooraf de aanvraag Is het een creatieve uitvinding? Verkrijgen van een patent Hulp voor uitvinders Pag. 1 Pag. 2 Pag. 3 Pag. 4 Pag. 5 Bescherm uw ideeën Patentgeschiedenis Vooraf de aanvraag Is het een creatieve uitvinding? Verkrijgen van een patent Bescherm uw ideeën Wanneer u

Nadere informatie

Bekleed uw interieur. Bedrukte wanden, digitale fresco s, panoramische decors en + Technisch textiel voor wanden

Bekleed uw interieur. Bedrukte wanden, digitale fresco s, panoramische decors en + Technisch textiel voor wanden CIRFA 2012 Bedrukte wanden, digitale fresco s, panoramische decors en + Bekleed uw interieur Technisch textiel - Grote breedtes - Hoge weerstand - Akoestiek - HD printing ref. BAE - Fleurs Cerisier du

Nadere informatie

WHITEPAPER DIGITALE INNOVATIES VOOR MUSEA

WHITEPAPER DIGITALE INNOVATIES VOOR MUSEA WHITEPAPER DIGITALE INNOVATIES VOOR MUSEA Movin Westerlaan 51 8011 CA Zwolle t. +31 (0)85 20 30 010 movin e. info@movin.io DIGITALE INNOVATIES VOOR MUSEA Inspireer je bezoekers door ze een geweldige, persoonlijke

Nadere informatie

SureColor SC-F2000. Het verschil zit 'm in de techniek

SureColor SC-F2000. Het verschil zit 'm in de techniek SureColor SC-F2000 Het verschil zit 'm in de techniek Laat uw bedrijf groeien met een hoogwaardige en voordelige afdrukoplossing Ongeacht of het gaat om kleine retailers, ambitieuze start-ups of ervaren

Nadere informatie

Stad.nl Hoogstraat 7 5256 AW HEUSDEN. SendCloud Bogert 1, Eindhoven T +31 (0)40 304 1316. E contact@sendcloud.nl W www.sendcloud.

Stad.nl Hoogstraat 7 5256 AW HEUSDEN. SendCloud Bogert 1, Eindhoven T +31 (0)40 304 1316. E contact@sendcloud.nl W www.sendcloud. SendCloud Bogert 1, Eindhoven T +31 (0)40 304 1316 Stad.nl Hoogstraat 7 5256 AW HEUSDEN E contact@sendcloud.nl W www.sendcloud.nl Heusden 14 april 2015, Beste Stad klant, Wij zijn verheugd te melden dat

Nadere informatie

AFBEELDINGEN OP CERAMICSTEEL

AFBEELDINGEN OP CERAMICSTEEL AFBEELDINGEN OP CERAMICSTEEL PUBLIEKE RUIMTEN VERBETEREN PolyVision beheerst al meer dan 50 jaar de kunst van het printen op CeramicSteel. Het maken van afbeeldingen op oppervlakken heeft geresulteerd

Nadere informatie

FAST & FURIOUS LIVE KOMT NAAR BELGIË

FAST & FURIOUS LIVE KOMT NAAR BELGIË ALLEREERSTE WERELDWIJDE ARENA TOUR FAST & FURIOUS LIVE KOMT NAAR BELGIË 27 & 28 JANUARI IN SPORTPALEIS ANTWERPEN Brussel, 22 september 2017 Universal Brand Development, Fast Live Productions en Live Nation

Nadere informatie

Al 25 jaar hét adres voor nieuwe en gebruikte stacaravans en chalets

Al 25 jaar hét adres voor nieuwe en gebruikte stacaravans en chalets Al 25 jaar hét adres voor nieuwe en gebruikte stacaravans en chalets www.lacet.nl Lacet: een echt familiebedrijf 25 jaar Lacet is echt een familiebedrijf. Ruim 25 jaar geleden begonnen we met de import

Nadere informatie

hoe kun je het voorkomen?

hoe kun je het voorkomen? www.intellectueeleigendom.nl 088-2428366 WEIGERING hoe kun je het voorkomen? uiterlijk - nieuwheid - eigen karakter model Als je een model wilt registreren, dan moet dit volgens het modelrecht voldoen

Nadere informatie

Hansen Services: Betrouwbaar: We care!

Hansen Services: Betrouwbaar: We care! Hansen Services: Betrouwbaar: We care! Onze Missie Gedreven door tandwiel(kast) technologie, beantwoordt Hansen Industrial Transmissions aan de noden van haar klanten wereldwijd door hen betrouwbare mechanische

Nadere informatie

Europees Ethisch Handvest

Europees Ethisch Handvest Maak een gelijkwaardige toegang mogelijk tot het kunstonderwijs en de openbare markt van kunst en cultuur voor mensen met een verstandelijke of psychische handicap Europees Ethisch Handvest Dit project

Nadere informatie

PERSBERICHT. BLACK CUBE CINZENTO Stan Van Steendam. Expositie: 23 Februari > 17 Maart 2018 Vernissage: Donderdag 22 Februari - van 18u tot 21u

PERSBERICHT. BLACK CUBE CINZENTO Stan Van Steendam. Expositie: 23 Februari > 17 Maart 2018 Vernissage: Donderdag 22 Februari - van 18u tot 21u PERSBERICHT BLACK CUBE CINZENTO Stan Van Steendam Expositie: 23 Februari > 17 Maart 2018 Vernissage: Donderdag 22 Februari - van 18u tot 21u OVER DE EXPOSITIE Cinzento, Portugees voor grijs, is een reeks

Nadere informatie

Deze formule is uitstekend geschikt voor de jonge studenten om zich voor te bereiden op school of een examen.

Deze formule is uitstekend geschikt voor de jonge studenten om zich voor te bereiden op school of een examen. EASY LANGUAGES Verblijf bij een privéleraar - Taalbad U wilt graag een taalprogramma volgen en een verbluffend resultaat behalen? Een verblijf bij een privé leraar is ideaal om binnen een korte tijd een

Nadere informatie

TRACTATENBLAD VAN HET KONINKRIJK DER NEDERLANDEN. JAARGANG 2016 Nr. 63

TRACTATENBLAD VAN HET KONINKRIJK DER NEDERLANDEN. JAARGANG 2016 Nr. 63 1 (2016) Nr. 2 TRACTATENBLAD VAN HET KONINKRIJK DER NEDERLANDEN JAARGANG 2016 Nr. 63 A. TITEL Verdrag tussen de Regering van het Koninkrijk der Nederlanden en de Regering van de Franse Republiek betreffende

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2014. Bezoekcijfers. Totaal aantal bezoeken 2014. Van Gogh Museum 1.608.849 De Mesdag Collectie 8.076 Bibliotheek en Documentatie 371

JAARVERSLAG 2014. Bezoekcijfers. Totaal aantal bezoeken 2014. Van Gogh Museum 1.608.849 De Mesdag Collectie 8.076 Bibliotheek en Documentatie 371 1 Bezoekcijfers Totaal aantal bezoeken 2014 Van Gogh Museum 1.608.849 De Mesdag Collectie 8.076 Bibliotheek en Documentatie 371 2 De bezoekers Met een top aantal bezoekers, een spectaculair vormgegeven

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. "Sony BRAVIA Actie"

Algemene voorwaarden. Sony BRAVIA Actie Algemene voorwaarden "Sony BRAVIA Actie" 1. De aanbieder van de Sony BRAVIA Actie (de "actie") is Home Entertainment & Sound Europe, een divisie van Sony Europe Limited ("Sony"), met vestigingsadres The

Nadere informatie

LabelWorks-reeks. for Business

LabelWorks-reeks. for Business LabelWorks-reeks ONGELIMITEERD ETIKETTEN MAKEN Engineered for Business BEREIK MEER MET LABELWORKS Zelfs al hebben we een reeks prijswinnende etikettenmakers en tapes ontworpen die het voordeligst en de

Nadere informatie